Voorzover de tekst in dit 4 e verslag afwijkt van die in het 3 e verslag, is de tekst vetgedrukt!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorzover de tekst in dit 4 e verslag afwijkt van die in het 3 e verslag, is de tekst vetgedrukt!"

Transcriptie

1 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: TELE PROJECTS B.V. gevestigd te 7711 GG Nieuwleusen, aan de Rollecate Faillissementsnummer: F 2006/234 Uitspraak faillissement: 20 juli 2006 Rechter-commissaris: mr A.M. Koene Curator: mr S.J. de Vries te Zwolle Datum verslag: 7 augustus 2007 Voorzover de tekst in dit 4 e verslag afwijkt van die in het 3 e verslag, is de tekst vetgedrukt! I. Inventarisatie 1.0 algemeen Het faillissement is door de rechtbank op 20 juli 2006 uitgesproken, zulks op basis van de door de vennootschap op 13 juli 2006 gedane eigen aangifte van faillissement. Op de datum van faillietverklaring waren de feitelijke werkzaamheden door de vennootschap reeds beëindigd. De curator heeft op de dag van faillietverklaring de stand van zaken in het bedrijfspand opgenomen, waarna op 21 juli 2006 uitvoerig met de heer Van den Bout, bestuurder, is gesproken. De curator heeft in de eerste verslagperiode meerdere gesprekken gevoerd met de heer Van den Bout, bestuurder, en met de boekhouder van de vennootschap. Daarnaast is samen met de Belastingdienst een eerste onderzoek in de administratie ingesteld. 1.1 Directie en organisatie De onderneming betreft een besloten vennootschap, waarvan de ene helft van de aandelen wordt gehouden door Van den Bout Holding B.V. en de andere helft van de aandelen door DubbelF.Com Holding B.V. Van laatstgenoemde vennootschappen zijn respectievelijk de heren P.J. van den Bout te Hardenberg en P.J.A. Aarninkhoff te Zwolle enig aandeelhouder en bestuurder. Door deze beide heren wordt verder nog geparticipeerd in enkele andere vennootschappen, die in ieder geval via rekening-courantverhoudingen een band hebben met de gefailleerde vennootschap.

2 blad 2-4 e verslag ex art. 73a Fw Tele Projects BV - faillissement De ondernemingen waarin door de bestuurders/aandeelhouders wordt geparticipeerd zijn in het navolgende schematisch weergegeven: P.J. van den Bout P.J.A. Aarninkhoff Van Laarstraat 8 Vrouwenlaan AD Hardenberg 8017 HW Zwolle 100% + dga 100% + dga Van den Bout Holding BV DubbelF.Com Holding BV 50% + bestuurder 50% + bestuurder Tele Projects BV Fysion Holding 26,7 % 26,7 % South Korean Telecom 26,7 % 20 % SF Alert BV NB: bestuurder P.J. van den Bout 33,3 % 33,3 % 33,3 % Axikorting BV NB: bestuurders: - DubbelF.Com Holding - Fysion Holding - Van den Bout Holding Bridge4U BV volgens opgave Van den Bout betreft dit een onderneming waarin De Bruin (Fysion Holding), Ed Mans (werknemer TP) en Van den Bout Holding en DubbelF.Com elk voor 25% participeren. KvK meldt dit als handelsnaam voor H. Mans Holding BV

3 blad 3-4 e verslag ex art. 73a Fw Tele Projects BV - faillissement 1.2 Omzet, winst en verlies omzet winst/verlies /- De laatste definitief opgemaakte en gepubliceerde jaarrekening betreft de jaarrekening over Over 2005 is aan de curator een conceptjaarrekening overhandigd die door De Jong & Laan Accountants te Hardenberg is opgesteld. 1.3 Balanstotaal Lopende procedures Op 7 juli 2006 is tegen gefailleerde een vonnis in kort geding gewezen, op grond waarvan gefailleerde aan KPN Mobile The Netherlands een bedrag dient te voldoen van ,12 en aan Telfort van ,34, beide exclusief rente en kosten. De curator heeft er kennis van genomen dat door KPN Mobile The Netherlands op grond van onrechtmatige daad een zelfde bedrag wordt gevorderd van de bestuurders (zowel de rechtspersonen als de natuurlijke personen) in een bij de rechtbank Zwolle-Lelystad onder kenmerk HAZA aanhangig gemaakte procedure. Deze procedure is op basis van afspraken tussen de curator en KPN en met instemming van de bestuurders verwezen naar de parkeerrol van 3 oktober 2007, zulks in afwachting van de beslissing op een door de curator inmiddels tegen de bestuurders aanhangig gemaakte procedure. Door KPN is mee uit hoofde van deze procedures een vordering ter verificatie aangemeld van in totaal ,80. Alle crediteuren zijn inmiddels op basis van de administratie uitgenodigd om hun vordering ter verificatie aan te melden. De curator heeft geen verder lopende (incasso-) procedures tegen gefailleerde kunnen traceren. 1.5 Verzekeringen Via SNS Assurantiën werden diverse verzekeringen aangehouden. De verzekeringen zijn beëindigd. De curator heeft aanspraak gemaakt op premierestitutie. Door Goudse Verzekeringen is uit dien hoofde 667,73 op de faillissementsrekening voldaan. 1.6 Huur De bedrijfsruimte werd gehuurd van De Trekschuit BV te Haaksbergen voor een bedrag van 5.047,77 inclusief BTW per maand.

4 blad 4-4 e verslag ex art. 73a Fw Tele Projects BV - faillissement De gehuurde ruimte is in opdracht van de curator grotendeels ontruimd en per 4 oktober 2006 is de ruimte weer aan de verhuurder ter beschikking gesteld. De curator heeft begrepen dat de ruimte per die datum weer zou zijn verhuurd. Over de periode van faillissementsdatum tot 4 oktober 2006 is sprake van een boedelvordering terzake huur. 1.7 Oorzaak faillissement Volgens de bestuurders is het faillissement veroorzaakt door het niet snel genoeg van de grond komen van de verkopen van i-kids en Blocks in de besloten vennootschap SF Alert BV, waaraan door Tele Projects een aanzienlijk bedrag was uitgeleend. Zoals uit het hiervoor gepresenteerde schema blijkt, werd onder meer door de bestuurders van gefailleerde in SF Alert geparticipeerd. KPN Mobile The Netherlands zou volgens de bestuurders ten onrechte niet het geduld hebben gehad om de start van de verkopen en daarmee de mogelijkheid van aflossing door SF Alert van het door deze vennootschap aan gefailleerde verschuldigde bedrag af te wachten, waarmee een faillissement voor Tele Projects onvermijdelijk zou zijn geworden. De curator heeft moeten constateren dat er door de vennootschap aan SF Alert BV in totaal een bedrag van circa ,== is uitgeleend, terwijl er daarnaast ook nog aanzienlijke vorderingen zijn op andere vennootschappen waarin door de bestuurders/ aandeelhouders wordt geparticipeerd (zoals Axikorting BV, Bridge4U en Looks BV). Bovendien is er in de ogen van de curator ook sprake van (aanzienlijke) rekening-courantschulden van de bestuursters. Terugbetaling door de hiervoor genoemde vennootschappen lijkt grotendeels illusoir, gezien de stand van zaken bij die vennootschappen, waaronder met name SF Alert BV een grote rol inneemt. De curator heeft niet kunnen traceren dat er voor de ontvangen bedragen zekerheden zijn verstrekt, zulks ondanks het feit dat de vennootschappen waaraan werd geleend veelal (SF Alert, Axikorting, Bridge4U, Looks) nog slechts kort geleden zijn opgericht. Gezien de hoogte van de uitgeleende bedragen, meent de curator vooralsnog dat het uitlenen van gelden zonder zekerheden een belangrijke oorzaak is voor het faillissement van Tele Projects. Daarnaast meent de curator bovendien dat de bestuurders zelf aanzienlijke bedragen aan de vennootschap verschuldigd zijn. Naar het oordeel van de curator is sprake van onbehoorlijke taakvervulling door het bestuur. In het navolgende zal hierop nog nader worden ingegaan. II. Personeel 2.1 aantal werknemers ten tijde van faillissement Er waren volgens de van de vennootschap ontvangen opgave 19 werknemers in loondienst werkzaam op het moment van faillietverklaring. 2.2 aantal werknemers in jaar voorafgaand aan faillissement Niet bekend. 2.3 datum ontslagaanzegging De werknemers is na verkregen toestemming van de rechter-commissaris ontslag aangezegd bij brieven dd. 24 juli Dit geldt ook de arbeidsverhouding met de beide bestuurders.

5 blad 5-4 e verslag ex art. 73a Fw Tele Projects BV - faillissement Er heeft op de bedrijfslocatie op 27 juli 2006 een door de curator georganiseerde bijeenkomst plaatsgevonden, waarbij de vorderingen van de werknemers door het UWV zijn opgenomen. Door het UWV is inmiddels een vordering aangemeld terzake de overgenomen loonverplichtingen van ,53. III. Activa 3.1 onroerende zaken n.v.t. 3.2 taxaties n.v.t. 3.3 verkoopopbrengst n.v.t. 3.4 hoogte hypotheek n.v.t. 3.5 boedelbijdrage n.v.t. 3.6 bedrijfsmiddelen Er is sprake van een complete kantoorinventaris. Daarnaast is sprake van een voorraad mobiele telefoons (283 stuks) en een Kia Sorento van taxaties De bedrijfsmiddelen zijn in overleg met de ABN AMRO Bank als pandhouder getaxeerd door het Nederlands Taxtie en Advies Bureau (NTAB) op 31 juli Verkoopopbrengst bedrijfsmiddelen/voorraden De bedrijfsmiddelen zijn door NTAB geveild en in totaal hebben de bodemzaken via deze veiling ,29 inclusief BTW opgeleverd, terwijl de overige zaken (met name een Kia Sorento en voorraad GSM s) in totaal ,88 inclusief BTW hebben opgeleverd. Tegenover de opbrengst van de bodemzaken staat een courtage en een bedrag van ontruimings- en transportkosten van in totaal 2.933,32 inclusief BTW. De opbrengst van de overige zaken inclusief de daaraan direct verbonden kosten zijn met de bank als pandhouder afgerekend. 3.9 boedelbijdrage Aan de curator is door de bank op grond van de separatistenrichtlijn een boedelbijdrage in verband met de verkopen voldaan van in totaal 2.652, bodemrecht fiscus Er zijn diverse vorderingen door de Belastingdienst aangemeld, waaronder vorderingen op grond waarvan het bodemrecht van toepassing is. Door de curator is jegens de ABN AMRO Bank aanspraak gemaakt op afdracht van de opbrengst van de bodemzaken en de betreffende opbrengst is hierboven verantwoord. Het voorrecht van de bank rust na aftrek van boedelbijdrage en kosten op de netto opbrengst van de bodemzaken, zijnde een bedrag van 8.644,30. Voorzover de Belastingdienst uit vrij actief zou kunnen worden voldaan, heeft de bank (alsnog) aanspraak op afdracht van dit bedrag.

6 blad 6-4 e verslag ex art. 73a Fw Tele Projects BV - faillissement 3.11 andere activa Door de curator is jegens Telfort medewerking verleend aan het doorsturen van contractsformulieren voor mobiele abonnementen voor NS-personeel, waarvoor door Telfort een boedelbijdrage is betaald van 3.000,==. Door de curator is 48,06 aan kasgeld afgestort. Met TPG Post zijn betaalde voorschotbedragen afgerekend, uit welke hoofde op de faillissementsrekening een bedrag van 8.507,29 is betaald. Door de curator is aanspraak gemaakt op een eenmalige tegemoetkoming in de energiekosten van 52,==. Deze tegemoetkoming is niet uitbetaald, terwijl de hoogte van de tegemoetkoming geen verdere werkzaamheden hiervoor rechtvaardigt. Het saldo dat ten tijde van de faillietverklaring op een bij de ING Bank aangehouden bankrekening heeft gestaan, is overgeschreven naar de faillissementsrekening. Het gaat hierbij om een bedrag van ,95. De curator heeft verder de bestuurders van de vennootschap (in rechte) aangesproken op betaling van bedragen die in de optiek van de curator uit hoofde van een rekeningcourantverhouding aan de gefailleerde vennootschap verschuldigd zijn. In het kader van het hierna te bespreken mogelijk onbehoorlijk bestuur, zal hierop nader worden ingegaan taxatie Taxatie is niet aan de orde verkoopopbrengst n.v.t. IV. Eigendomsvoorbehoud 4.1 eigendomsvoorbehoud nog geen aanspraak gemaakt op eigendomsvoorbehoud 4.2 reclamerechten tot dusver niet ingeroepen 4.3 retentierechten tot dusver niet ingeroepen V. debiteuren 5.1 omvang debiteuren Door de bank zijn debiteuren aangeschreven voor een totaal aan vorderingen ad ,==. Hierin zijn de vorderingen terzake uitgeleende gelden begrepen. 5.2 inschatting incasso Genoemd bedrag wordt door de curator grotendeels oninbaar geacht, nu reeds ,== betrekking heeft op SF Alert BV, van welke vennootschap door de bestuurders is aangegeven dat een dezer dagen het faillissement zal worden aangevraagd. Voor een deel is sprake van (kleinere) vorderingen op particulieren, welke bij Tijhuis Gerechtsdeurwaarders & Incasso in behandeling zijn. Er is sprake van diverse lopende incassoprocedures, waartegenover de nodige kosten staan. Deze portefeuille is door de pandhouder aan een derde verkocht.

7 blad 7-4 e verslag ex art. 73a Fw Tele Projects BV - faillissement 5.3 opbrengst Door de curator is medewerking verleend aan de overdracht van de hiervoor genoemde debiteurenportefeuille voor een koopsom van ,==, zulks tegen betaling van een boedelbijdrage van 500,==. Deze boedelbijdrage dient nog op de faillissementsrekening te worden voldaan. 5.4 boedelbijdrage Zie hiervoor VI. Bank/financiers 6.1 Vordering van de bank De ABN AMRO Bank heeft een vordering aangemeld van ,92 exclusief lopende rente en kosten. 6.2 Lease Er was sprake van diverse geleasde personenauto s, die op de datum van faillissement reeds waren ingeleverd. 6.3 Beschrijving zekerheden De bank heeft als zekerheid een pandrecht op de inventaris, op voorraden, op vorderingen oop derden en een pandrecht op de intellectuele eigendom en dan met name op de handelsnaam. 6.4 Afwikkeling separatistenpositie Zoals hiervoor reeds is aangegeven heeft de bank zelf de inning van de verpande vorderingen ter hand genomen, terwijl de curator de verkoop van de bedrijfsmiddelen en voorraden ter hand heeft genomen. De verantwoording van het door de curator bewerkstelligde is in het voorgaande gegeven. 6.5 Bedongen boedelbijdragen Met de curator is door de bank afgerekend op basis van de separatistenregeling. VII. Doorstart/voortzetten Voortzetten: 7.1 exploitatie/zekerheden De onderneming was feitelijk reeds gestaakt. 7.2 financiële verslaglegging Doorstart: 7.3 beschrijving n.v.t. 7.4 verantwoording n.v.t. 7.5 opbrengst n.v.t. 7.6 boedelbijdrage n.v.t. VIII. Administratie 8.1 toestand administratie De administratie werd vanaf 2006 via Exact bijgehouden en de eerste indruk is dat de administratie over het laatste jaar redelijk goed is bijgehouden.

8 blad 8-4 e verslag ex art. 73a Fw Tele Projects BV - faillissement Over eerdere jaren lijkt dit minder het geval te zijn geweest. De curator heeft begrepen dat in 2004 zelf sprake was van een dusdanig gebrekkige administratie, dat de Belastingdienst meende niet in staat te zijn op basis daarvan een behoorlijk boekenonderzoek te kunnen instellen. De curator heeft de administratie die zich op de hardware bevond veilig gesteld via een dump van de bestanden op CD-roms. 8.2 goedkeurende verklaring accountant Over 2004 is een jaarrekening opgemaakt en gepubliceerd. De jaarrekening over 2004 is voorzien van een goedkeurende verklaring van de accountant. IX. Pauliana/verrekening 9.1 verdachte transacties Op de datum waarop aangifte van faillietverklaring is gedaan, 13 juli 2006, is van de SNSrekening van gefailleerde een bedrag afgeschreven van ,49. Genoemde betaling heeft betrekking op de executie door KPN Mobile The Netherlands van het vonnis in kort geding d.d. 7 juli 2006 dat onder punt 1.4 van dit verslag is vermeld. De curator heeft (de advocate van) KPN Mobile The Netherlands aangeschreven terzake de vernietiging van deze betaling, nu KPN in zijn optiek bekend was met het feit dat door Tele Projects faillissement zou worden aangevraagd en deze aanvraag ook daadwerkelijk was ingediend op het moment van betaling. De vernietiging is gemotiveerd bewist. Door de curator zal terzake geen verdere actie worden ondernomen, hetgeen ook onderdeel uitmaakt van met KPN Mobile The Netherland gemaakte afspraken over een door de curator tegen de bestuurders aanhangig te maken procedure en een voor die procedure door KPN samen met de ABN AMRO Bank beschikbaar te stellen boedelkrediet. X. Bestuurdersaansprakelijkheid 10.1 Boekhoudplicht De boekhouding lijkt in ieder geval vanaf 2005 naar behoren te zijn bijgehouden. Voordien was dit minder het geval, zo meent in ieder geval de Belastingdienst depot jaarrekeningen De jaarrekeningen zijn tijdig gedeponeerd stortingsverplichting aandelen aan voldaan onbehoorlijk bestuur De curator meent dat sprake is van onbehoorlijk bestuur, waarbij het belangrijkste verwijt van de curator aan de bestuurders is, dat er in een periode van circa anderhalf jaar een enorm bedrag aan liquiditeiten (volgens de becijfering van de curator ruim EUR drie miljoen) aan de vennootschap is onttrokken. Dit geld is door de bestuurders beschikbaar gesteld aan onderneming, dan wel derden, waarbij de gefailleerde vennootschap geen belang had, zulks anders dan de bestuurders. Bij het verstrekken van gelden is de terugbetaling op geen enkele

9 blad 9-4 e verslag ex art. 73a Fw Tele Projects BV - faillissement manier gewaarborgd en de curator meent dat geen redelijk denkend bestuurder in een vergelijkbare situatie een zelfde handelwijze zou hebben gevolgd. In aanvulling op dit verwijt meent de curator verder dat geruime tijd een onderneming is gevoerd, zonder dat sprake was van een deugdelijke administratie, dat de honorering van de bestuurders op onjuiste wijze is vastgesteld en bovendien in 2005 ten onrechte fors is verhoogd en dat sprake is van diverse andere aan de bestuurders te maken verwijten. Onderdeel van de verwijten is ook dat de curator meent dat de bestuurders uit hoofde van een rekening-courantverhouding met de vennootschap een bedrag dienen terug te betalen van in totaal ruim ,==. Door de curator is inmiddels met goedkeuring van de rechter-commissaris een procedure tegen de bestuurders aanhangig gemaakt waarin primair hoofdelijke veroordeling van de bestuurders in het faillissementstekort is gevorderd en subsidiair veroordeling tot betaling van de vorderingen uit hoofde van rekening-courant. De dagvaarding is op 7 november 2006 uitgebracht en de procedure is oorspronkelijk aangebracht tegen de rolzitting van 6 december 2006 bij de rechtbank Zwolle-Lelystad. De zaak wordt behandeld onder kenmerk : HAZA Na een in opdracht van de rolrechter uitgebracht herstelexploit, heeft mr Claassen te Zwolle zich gesteld voor DubbelF.Com Holding BV en de heer P.J.A. Aarninkhoff. Mr L.J.A. de Vries heeft zich gesteld voor P.J. van den Bout, terwijl tegen Van den Bout Holding verstek is verleend. In de procedure is een vrijwaringsincident opgeroepen door Van den Bout. Bij incidenteel vonnis d.d. 23 mei 2007 is aan Van den Bout toegestaan zijn medebestuurder in vrijwaring op te roepen tegen de rolzitting van 20 juni Oproeping in vrijwaring heeft tot dusver echter niet plaatsgevonden. Door ieder van gedaagde partijen is inmiddels voor antwoord geconcludeerd en de zaak staat na beslissing dat geen comparitie zal worden gehouden, thans voor conclusie van repliek aan de zijde van de curator op 29 augustus De tegen ieder van gedaagden te nemen conclusies van repliek worden één dezer dagen aan de rechtbank toegezonden, met het verzoek de zaak voor repliek bij vervroeging op de rol te plaatsen van 15 augustus Maatregelen Met KNP Mobile The Netherland BV en ABN AMRO Bank NV, de grootste crediteuren in dit faillissement, zijn afspraken gemaakt over de financiering van de kosten van de hiervoor genoemde procedure. Door deze crediteuren is een boedelkrediet toegezegd van maximaal ,==, te betalen in twee termijnen. De eerste termijn is inmiddels door de curator in rekening gebracht. Op basis hiervan is door deze beide crediteuren op de boedelrekening thans in totaal ,83 betaald. Onderdeel van de gemaakte afspraken met KPN Mobile The Netherlands is, dat KPN de door haar aanhangig gemaakte procedure tegen de bestuurders in overleg met de (advocaten van) de bestuurders heeft laten verwijzen naar de parkeerrol, in afwachting van de uitkomst van de procedure die door de curator inmiddels aanhangig is gemaakt.

10 blad 10-4 e verslag ex art. 73a Fw Tele Projects BV - faillissement Daarnaast is met KPN afgesproken dat de door KPN in het kader van die procedure gelegde conservatoire beslagen blijven liggen en dat KPN tot opheffing zal overgaan, indien de curator executoriale beslagen kan leggen. XI. Fiscus/bedrijfsvereniging 11.1 vordering van de fiscus Door de Belastingdienst zijn enkele aanslagen na bezwaar herzien, omdat deze betrekking hadden op een periode waarin geen sprake was van belastbare feiten. Na deze herziening becijfert de curator de vordering van de Belastingdienst vooralsnog op een bedrag van ,== waarin de vordering ex artikel 29 lid OB is begrepen (voor een bedrag van ,==), uitgaande van niet-betaling van de gewone crediteuren vordering van de UWV Door het UWV is uit hoofde van artikel 61 WW een vordering aangemeld van ,93. Er is nog geen preferente premievordering aangemeld overige preferente vorderingen Er zijn geen andere preferente vorderingen aangemeld. XII. Crediteuren 12.1 aantal concurrente crediteuren De curator heeft de uit de administratie blijkende crediteuren aangeschreven. Op de datum van dit verslag is door 48 crediteuren een vordering aangemeld bedrag concurrente crediteuren Tot dusver is voor ,82 aan concurrente vorderingen aangemeld wordt het eigenlijke opheffer Op dit moment valt dit nog niet te voorzien, omdat dit volledig afhankelijk is van de uitkomst van de aanhangig gemaakte procedure een vereenvoudigde afwikkeling Zie wordt aan concurrente crediteuren uitgedeeld? Zie 12.3 XIII. Rechtbank 13.1 toestemming afkoelingsperiode n.v.t toestemming voortzetting bedrijf n.v.t toestemming ontslag 21 juli toestemming opzegging huur n.v.t toestemming activatransacties 25 juli 2006 (boedelbijdrage Telfort) 11 juli 2007 (boedelbijdrage Abn Amro) 13.6 toestemming procederen 27 oktober anderszins n.v.t 13.8 termijn afwikkeling faillissement n.n.b plan van aanpak afwikkeling procedure indiening volgend verslag 7 november 2007

11 blad 11-4 e verslag ex art. 73a Fw Tele Projects BV - faillissement XIV. Overig Als bijlagen zijn aan dit verslag een staat van baten en lasten gehecht, alsmede een kopie van het laatst ontvangen afschrift van de faillissementsrekening productie 1. Verder is aan dit verslag een specificatie van de in deze verslagperiode verrichte werkzaamheden gehecht - productie 2. Door de curator zijn aan de afwikkeling van dit faillissement in deze verslagperiode 17,85 uren besteed, waarmee het totaal aantal bestede uren op 114,0 uur komt. Zwolle, 7 augustus 2007 mr S.J. de Vries, curator Dit faillissement is in behandeling bij: De Vries & Doornbos advocaten mr S.J. de Vries Postbus AG ZWOLLE telefoon: telefax: devries@devries-doornbos.nl

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van:

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: TELE PROJECTS B.V. gevestigd te 7711 GG Nieuwleusen, aan de Rollecate 65-05 Faillissementsnummer: F 2006/234 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: TELE PROJECTS B.V. gevestigd te 7711 GG Nieuwleusen, aan de Rollecate 65-05 Faillissementsnummer: F 2006/234 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 5 e verslag afwijkt van die in het 4 e verslag, is de tekst vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 5 e verslag afwijkt van die in het 4 e verslag, is de tekst vetgedrukt! 5 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: TELE PROJECTS B.V. gevestigd te 7711 GG Nieuwleusen, aan de Rollecate 65-05 Faillissementsnummer: F 2006/234 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

9 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van:

9 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: 9 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: TELE PROJECTS B.V. gevestigd te 7711 GG Nieuwleusen, aan de Rollecate 65-05 Faillissementsnummer: F 2006/234 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van:

2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: AA & ZWOLLE MAKELAARDIJ B.V. gevestigd te 8011 TA Zwolle, aan de Oude Vismarkt 21-B Faillissementsnummer: F 2004/343 Uitspraak

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk Faillissementsnummer: 11.444 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12

Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12 Faillissementsnummer: C/08/13/1044 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Vondervoort Broekland BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg West 66 Faillissementsnummer: 12/21 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk Faillissementsnummer: 11.444 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3

BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3 Faillissementsnummer: C/08/13/582 F Uitspraak faillissement: 10

Nadere informatie

Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6

Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6 Faillissementsnummer: C/08/15/98 F Uitspraak

Nadere informatie

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C Faillissementsnummer: C/08/13/982

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Metaalbewerking Heweco BV

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Metaalbewerking Heweco BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Metaalbewerking Heweco BV gevestigd te 7772 TR Hardenberg, aan de Handelsstraat 6 Faillissementsnummer: F 2010/36 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 Faillissementsnummer: C/08/14/58 F Uitspraak

Nadere informatie

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van:

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 1. AARTSEN BEHEER B.V. 2. AARTSEN ONROEREND GOED B.V. 3. HANDELSKWEKERIJ G. AARTSEN B.V. allen gevestigd te 3848 CZ Harderwijk,

Nadere informatie

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Vondervoort Broekland BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg West 66 Faillissementsnummer: 12/21 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

3.7 Taxaties De zaken zijn op 16 oktober 2012 getaxeerd door J. Puper, beëdigd Register Makelaar-Taxateur.

3.7 Taxaties De zaken zijn op 16 oktober 2012 getaxeerd door J. Puper, beëdigd Register Makelaar-Taxateur. 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer: 12/600 F Uitspraak

Nadere informatie

Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1,

Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1, 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1, Faillissementsnummer: F.8/13/563 Uitspraak

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Exploitatie Maatschappij Golf en Fitness Centrum Hattem B.V. gevestigd te 8051 CC Hattem, aan de Konijnenbergerweg 3 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

II. Personeel De werkzaamheden in dit kader zijn afgerond. Verwezen wordt naar het tweede verslag.

II. Personeel De werkzaamheden in dit kader zijn afgerond. Verwezen wordt naar het tweede verslag. 6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Elburg Bouw B.V. gevestigd Elburg, kantoorhoudende te Kampen Faillissementsnummer: 12/3 F Uitspraak faillissement: 10 januari

Nadere informatie

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV feitelijk gevestigd te 7642 NN Wierden, aan de Rijssensestraat 136-b Faillissementsnummer: F 2009/15 Uitspraak

Nadere informatie

6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van:

6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 1. AARTSEN BEHEER B.V. 2. AARTSEN ONROEREND GOED B.V. 3. HANDELSKWEKERIJ G. AARTSEN B.V. allen gevestigd te 3848 CZ Harderwijk,

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! Dit verslag betreft een eindverslag.

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! Dit verslag betreft een eindverslag. 2 e openbaar verslag tevens eindverslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Blaauw-Perioverf Vastgoed B.V. gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 Faillissementsnummer: C/16/13/469 F Uitspraak

Nadere informatie

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

Stegeman Elektrotechniek BV

Stegeman Elektrotechniek BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stegeman Elektrotechniek BV gevestigd te 7701 GL Dedemsvaart, aan de Julianastraat 28 Faillissementsnummer: 12/184 F Uitspraak

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C Faillissementsnummer: C/08/13/982

Nadere informatie

Techniek Holding IJsselregio B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1

Techniek Holding IJsselregio B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Techniek Holding IJsselregio B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/08/15/236F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9

Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9 Faillissementsnummer: 12/476

Nadere informatie

De curator heeft na het uitspreken van het faillissement gesproken met de bestuurder, de heer J. Jansen.

De curator heeft na het uitspreken van het faillissement gesproken met de bestuurder, de heer J. Jansen. 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Closure B.V. gevestigd te 8025 BL Zwolle, aan de Dokter van Deenweg 84 Faillissementsnummer: F.8/13/52 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN JOS KOP MEUBELEN B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN JOS KOP MEUBELEN B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN JOS KOP MEUBELEN B.V. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte Jos Kop Meubelen B.V. nummer 33234361,

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 5 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dees Onroerend

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 mei 2015

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 mei 2015 TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 217686/CAMN Datum: 21 mei 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Diehl B.V., statutair gevestigd te Groesbeek, bezoekadres

Nadere informatie

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer: 12/600 F Uitspraak

Nadere informatie

Stegeman Elektrotechniek BV

Stegeman Elektrotechniek BV 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stegeman Elektrotechniek BV gevestigd te 7701 GL Dedemsvaart, aan de Julianastraat 28 Faillissementsnummer: 12/184 F Uitspraak

Nadere informatie

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van. feitelijk kantoorhoudende te Almere, aan de Markerkant 1208-a

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van. feitelijk kantoorhoudende te Almere, aan de Markerkant 1208-a 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van Happybad Nederland BV tevens h.o.d.n. Aqualounge en Happybad Badkamers en Happybad Almere BV en Happybad Delft BV feitelijk

Nadere informatie

,-- : *** , , ,--

,-- : *** , , ,-- OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6 januari 2015 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : STUDIO VAN HESSE B.V. in liquidatie : C 16/14/1040 F Datum uitspraak : 9 december 2014 Curator

Nadere informatie

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 Faillissementsnummer: C/08/14/58 F Uitspraak

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN JOS KOP MEUBELEN B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN JOS KOP MEUBELEN B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN JOS KOP MEUBELEN B.V. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte Jos Kop Meubelen B.V. nummer 33234361,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.07/12/554 NL:TZ:0000012769:F001 02-10-2012 mr. W. van der Kolk mr. M Koopmans Algemeen Gegevens onderneming Besloten vennootschap

Nadere informatie

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A Faillissementsnummer: C/08/15/418 F Uitspraak

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Instinct B.V. (KvKnummer

Nadere informatie

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 Faillissementsnummer: 12/583 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Metaalbewerking Heweco BV gevestigd te 7772 TR Hardenberg, aan de Handelsstraat 6 Faillissementsnummer: F 2010/36 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V.

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dees Onroerend

Nadere informatie

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: BOUWBEDRIJF ROZENKAMP B.V.

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: BOUWBEDRIJF ROZENKAMP B.V. 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: BOUWBEDRIJF ROZENKAMP B.V. gevestigd te 8112 BA Nieuw-Heeten, aan de Beukvenne 3 Faillissementsnummer: F 2009/8 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Bacio Media B.V. Faillissementsnummer : 09/429 F Datum uitspraak : 2 juni 2009 Datum verslag : 3 november 2009 Curator : mr. E.J.G.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X 4 e openbaar verslag tevens eindverslag in het faillissement van DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X Faillissementsnummer: F./08/13/440 Uitspraak faillissement: 4 juni 2013 Rechter-commissaris:

Nadere informatie

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 Faillissementsnummer: 12/583 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 19 april 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 19 april 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 19 april 2011 Faillissement : International Bulk Handling Technology BV (IBT) Faillissementsnummer : F11/118 Datum uitspraak : 11 maart 2011 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE DE FAILLISSEMENTEN VAN PRIMAVERA HOLDING B.V. PRIMAVERAQUINT B.V.

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE DE FAILLISSEMENTEN VAN PRIMAVERA HOLDING B.V. PRIMAVERAQUINT B.V. VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE DE FAILLISSEMENTEN VAN PRIMAVERA HOLDING B.V. PRIMAVERAQUINT B.V. Gegevens onderneming : 1. Primavera Holding B.V. 2. Primaveraquint B.V.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 23 maart 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 23 maart 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 23 maart 2010 Faillissement : HBT Staalconstructies BV Faillissementsnummer : 10/88F Datum uitspraak : 10 februari 2010 (na surs. m.i.v. 9 februari 2010) Curator : Mr I.J.G.H.

Nadere informatie

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 Faillissementsnummer: C/16/13/469 F Uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juli 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juli 2015 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juli 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C.C. van der Wel Holding

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 juni Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 juni Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 juni 2013 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C.C. van der Wel Holding

Nadere informatie

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V.

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dees Onroerend

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN WATERLAND REIZEN B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN WATERLAND REIZEN B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN WATERLAND REIZEN B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (KvK-nummer 50500376),

Nadere informatie

De onderneming houdt zich sinds eind 2011 bezig met ict-dienstverlening op het gebied van Wonen, welzijn en (gezondheids-)zorg.

De onderneming houdt zich sinds eind 2011 bezig met ict-dienstverlening op het gebied van Wonen, welzijn en (gezondheids-)zorg. 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3 Faillissementsnummer: C/08/13/582 F Uitspraak faillissement: 10

Nadere informatie

Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9

Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9 Faillissementsnummer: 12/476

Nadere informatie

Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35

Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35 Faillissementsnummer: C/08/15/171 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

De onderneming exploiteerde een zwembad en verzorgde met name zwemlessen voor de diploma s A, B en C in een daartoe gehuurd zwembad.

De onderneming exploiteerde een zwembad en verzorgde met name zwemlessen voor de diploma s A, B en C in een daartoe gehuurd zwembad. 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Nummer : 1 Datum : 1 augustus 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap LAS- EN CONSTRUCTIEBEDRIJF POLAND B.V., statutair gevestigd te IJmuiden,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 januari 2012. Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 januari 2012. Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 januari 2012 Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Çelik Autohandel B.V.,

Nadere informatie

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. tevens EINDVERSLAG

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. tevens EINDVERSLAG VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET tevens EINDVERSLAG Naam gefailleerde : Stichting Ingrin Faillissementsnummer : 08/434 F Datum uitspraak : 5 september 2008 Curator : mr. L.I. Boes

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013 Gegevens failliet : Altigen Benelux B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Computerlaan 5; Kvknummer : 51455757 Faillissementsnummer

Nadere informatie

TWEEDE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BINDPARTNERS B.V.

TWEEDE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BINDPARTNERS B.V. TWEEDE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BINDPARTNERS B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bindpartners B.V., gevestigd

Nadere informatie

Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5

Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5 Faillissementsnummer: C/08/15/429 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 november betaling was verleend)

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 november betaling was verleend) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 november 2014 Gegevens onderneming : Abiro B.V. Faillissementsnummer : 16/14/697 F Datum uitspraak : 31 juli 2014 (nadat reeds op 23 juli 2014 surseance van betaling

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN HOLDING DEKKER B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Holding Dekker B.V.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/373 NL:TZ:0000014911:F001 08-08-2017 mr. J. Smael mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming FlowerAction B.V. Stationsweg

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 1 Datum: 14 oktober 2014 Gegevens onderneming : Schadehuis Nieuwegein B.V. Faillissementsnummer : C/16/14/855 F Datum uitspraak : 16 september

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V.

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Instinct B.V. (KvK-nummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) 16082017 Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: RC: NL:TZ:0000008840:F001 26012016 mr. G.M. Volkerink mr. Joske Marsman Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap Postema Las & Constructie

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) In het faillissement van : Faillissementsnummer : Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 14 oktober 2014 Curator : mr. G.F.H. Velthuizen Rechter Commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.07/12/554 NL:TZ:0000012769:F001 02-10-2012 mr. W. Kolk mr. M Koopmans Algemeen Gegevens onderneming Besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Fruit Lounge Studio s B.V. Faillissementsnummer : 08/94 F Datum uitspraak : 12 februari 2008 Datum verslag : 31 maart 2008 Curator

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Erven Boonstra B.V. Faillissementsnummer : 09/368 F Datum uitspraak : 12 mei 2009 Datum verslag : 1 oktober 2009 Curator : voorheen

Nadere informatie

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 oktober 2015

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 oktober 2015 DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 218533/CAMN Datum: 21 oktober 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Arjolux Montage B.V., h.o.d.n. Arjolux Serres en Kozijnen, statutair gevestigd te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : VI

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : VI FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : VI Datum : 23 mei 2010 Gegevens onderneming : Pro Horeca Leek B.V. Faillissementsnummer : 09/329 F Datum uitspraak : 01 december 2009 Curator : mr. P.J. Fousert Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 (eindverslag) Datum: 3 juni 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 (eindverslag) Datum: 3 juni 2016 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 (eindverslag) Datum: 3 juni 2016 Gegevens onderneming: : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TALAMINI GELATO

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN LOGOWEAR B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN LOGOWEAR B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN LOGOWEAR B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Logowear B.V. (Logowear)

Nadere informatie

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Elst DHZ B.V., statutair

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 2 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 2 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 2 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Willems Borculo Beheer B.V. is op 14 juni 2016 in staat van verklaard door de rechtbank Gelderland. Dit hangt nauw samen met de en

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 januari 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 januari 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 januari 2010 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/15/995 NL:TZ:0000002078:F001 29-12-2015 Mr. C.A. Hage mr. A.M.P.T. Blokhuis Algemeen Gegevens onderneming T.T.N. Ederveen B.V.,

Nadere informatie

ZEVENDE EN TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN AKS GRAFISCHE AFWERKING EN DRUKWERKVEREDELING B.V.

ZEVENDE EN TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN AKS GRAFISCHE AFWERKING EN DRUKWERKVEREDELING B.V. ZEVENDE EN TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN AKS GRAFISCHE AFWERKING EN DRUKWERKVEREDELING B.V. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AKS Grafische

Nadere informatie