1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van"

Transcriptie

1 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Vondervoort Broekland BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg West 66 Faillissementsnummer: 12/21 F Uitspraak faillissement: 17 januari 2012 Rechter-commissaris: mr A.A.A.M. Schreuder Curator: mr S.J. de Vries te Zwolle Datum verslag: 14 februari 2012 I. Inventarisatie 1.0 algemeen Het faillissement van Vondervoort Broekland BV is op 17 januari 2012 uitgesproken op het verzoek van een crediteur, Morssink Bouwmaterialen BV te Delden. De curator heeft op de dag van de uitspraak contact opgenomen met de bestuurder, waarbij aan de curator werd meegedeeld dat geen sprake meer is van bedrijfsactiviteiten en dat de voorheen uitgeoefende bouwonderneming inclusief personeel in 2009 was verkocht aan Vondervoort Bouw BV. Vondervoort Bouw zou eveneens begin 2012 zijn gefailleerd. Vondervoort Bouw en Vondervoort Broekland zouden twee losstaande bedrijven zijn, die niet met elkaar verbonden zijn. Op 19 januari 2012 heeft de curator uitgebreid met de bestuurder gesproken, waarbij vervolgens de nodige stukken zijn ontvangen die op 7 februari 2012 nog weer nader zijn toegelicht. Uit die stukken blijkt dat geen sprake meer is van bedrijfsactiviteiten en dat tot en met 2011 slechts nog enkele lopende projecten zijn afgewikkeld. 1.1 Directie en organisatie Vondervoort Broekland BV wordt sinds 1 april 2008 bestuurd door Participatiemaatschappij Hardenberg BV. Van Participatiemaatschappij Hardenberg BV is A. Bril Bergentheim Holding BV weer de bestuurster, terwijl deze vennootschap weer wordt bestuurd door de heer A. Bril. De curator is niet bekend met de houdsters van de aandelen in Vondervoort Broekland BV. In ieder geval een deel daarvan wordt door Participatiemaatschappij Hardenberg BV gehouden.

2 blad 2-1 e verslag ex art. 73a Fw Vondervoort Broekland BV - faillissement 1.2 Omzet, winst/verlies Uit de jaarrekeningen 2009 en 2010 en de interne cijfers over 2011 blijkt het volgende over de omzet en het resultaat van Vondervoort Broekland BV : omzet winst/verlies Balanstotaal Uit de jaarrekeningen/interne cijfers blijken de volgende balanstotalen : n.n.b. 1.4 Lopende procedures De curator is niet bekend met lopende procedures, noch door, noch tegen gefailleerde aanhangig gemaakt. 1.5 Verzekeringen Omdat geen sprake meer was van bedrijfsactiviteiten of actief, is ook geen sprake meer van nog lopende verzekeringen. 1.6 Huur De onderneming is formeel gevestigd aan de Kanaalweg West 66 te Bergentheim, waar de administratie van de onderneming wordt bewaard. Volgens informatie uit het Handelsregister zijn op dat adres 46 ondernemingen ingeschreven. Er is geen sprake van een huurovereenkomst. 1.7 Oorzaak faillissement Volgens de bestuurder was het de bedoeling dat met de verkoop van de onderneming in 2009 en de afwikkeling van nog lopende projecten de crediteuren zouden worden betaald. Doordat uiteindelijk de koper van de onderneming ook zelf niet levensvatbaar bleek te zijn en de inning van vorderingen uit lopende projecten tegenviel, bleken de crediteuren niet te kunnen worden betaald. Bij gebrek aan verdere ondernemingsactiviteiten en de daaruit te genereren inkomsten was een faillissement, aldus de bestuurder, onvermijdelijk. II. Personeel Sinds de verkoop van de ondernemingsactiviteiten in april 2009, waarbij de werknemers mee over zijn gedaan, zijn er geen werknemers meer in dienst.

3 blad 3-1 e verslag ex art. 73a Fw Vondervoort Broekland BV - faillissement III. Activa 3.1 onroerende zaken 3.2 taxaties 3.3 verkoopopbrengst 3.4 hoogte hypotheek 3.5 boedelbijdrage 3.6 bedrijfsmiddelen De curator heeft geen bedrijfsmiddelen aangetroffen. De activa zijn in april 2009 verkocht, terwijl nog in de vennootschap achterblijvende projecten zijn afgewikkeld tot en met Taxaties 3.8 Verkoopopbrengst 3.9 Boedelbijdrage 3.10 bodemrecht fiscus 3.11 andere activa Volgens de administratie van de vennootschap is er uit hoofde van een rekening-courant verhouding een vordering op de bestuurster, Participatiemaatschappij Hardenberg BV, van ,98. De curator heeft deze vennootschap aangeschreven met het verzoek dit bedrag op de faillissementsrekening over te boeken. Betaling heeft nog niet plaatsgevonden. Volgens de administratie van de vennootschap is deze verder eigenaar van 1/6 e van de aandelen in Hof van Roke BV. Volgens de vennootschap zouden afspraken zijn gemaakt over verkoop van deze aandelen aan Dutch Horeca en Recreatie BV, waartegenover deze vennootschap de lening van Vondervoort BV aan Hof van Roke BV ad ,- heeft terugbetaald. Levering van de aandelen heeft in ieder geval niet plaatsgevonden en de curator onderzoekt of dit aandelenpakket waarde heeft. De curator onderzoekt of sprake is van andere baten. In dat kader zal het verloop van rekening-courantverhoudingen met gelieerde vennootschappen worden nagegaan, alsook de afwikkeling van lopende projecten na verkoop van de ondernemingsactiviteiten in IV. Eigendomsvoorbehoud Omdat geen sprake is van aangetroffen activa, is ook geen sprake van geldend te maken eigendomsvoorbehoud.

4 blad 4-1 e verslag ex art. 73a Fw Vondervoort Broekland BV - faillissement V. Debiteuren 5.1 omvang debiteuren Volgens de administratie van de vennootschap zou nog sprake zijn van circa ,- aan te vorderen bedragen. 5.2 inschatting incasso Voor ,- gaat dit om een restant-koopsom die nog betaald zou moeten worden door het inmiddels gefailleerde Vondervoort Bouw BV. Voor de resterende ,- gaat het om een vordering die nog stamt uit een overname in Over die vordering zou in de afgelopen jaren uitgebreid zijn geschreven en gesproken, zonder dat dit tot betaling heeft geleid. 5.3 opbrengst Vooralsnog zijn hieruit geen baten gerealiseerd. 5.4 boedelbijdrage Een boedelbijdrage is niet aan de orde, nu geen sprake is van een financier met zekerheidsrechten. VI. Bank/financiers 6.1 Vordering van de bank Er werd gebankierd bij Rabobank Salland. Er is geen sprake van een financiering met zekerheden. De bankrekening vertoont een beperkte debetstand. 6.2 Lease: 6.3 Beschrijving zekerheden: 6.4 Afwikkeling separatistenpositie: 6.5 Bedongen boedelbijdragen: VII. Doorstart/voortzetten Nu geen sprake meer was/is van ondernemingsactiviteiten, is een doorstart niet aan de orde. VIII. Administratie 8.1 toestand administratie De administratie werd geautomatiseerd bijgehouden. De eerste indruk van de curator is dat sprake is van een goed bijgehouden boekhouding. 8.2 goedkeurende verklaring accountant De vennootschap is niet controleplichtig en er is ook geen opdracht tot accountantscontrole verstrekt.

5 blad 5-1 e verslag ex art. 73a Fw Vondervoort Broekland BV - faillissement IX. Pauliana/verrekening 9.1 verdachte transacties De curator heeft nog geen aanleiding uit te gaan van verdachte transacties. De curator heeft echter wel vragen gesteld over de wijze van afwikkeling van in ieder geval één transactie rond een bouwkavel. De curator dient de beantwoording van die vragen nog te ontvangen. 9.2 Maatregelen: X. Bestuurdersaansprakelijkheid 10.1 Boekhoudplicht De eerste indruk van de curator is dat sprake is van een adequaat gevoerde boekhouding depot jaarrekeningen De jaarrekeningen zijn tijdig gedeponeerd. De laatst gedeponeerde jaarrekening is de jaarrekening over 2010 die op 19 december 2011 is gedeponeerd stortingsverplichting aandelen Aan voldaan onbehoorlijk bestuur De curator heeft nog geen aanleiding voor een aanname van onbehoorlijk bestuur en evenmin voor een diepgaand onderzoek terzake. Het lijkt er in eerste instantie op dat de in het kader van de inventarisatie aangedragen factoren tot het faillissement hebben geleid Maatregelen: Niet aan de orde. XI. Boedelschulden/fiscus/bedrijfsvereniging 11.0 boedelschulden De boedelschulden zullen in ieder geval bestaan uit salaris/verschotten curator. Met huurschuld of met overgenomen loonverplichtingen lijkt geen rekening te hoeven worden gehouden vordering van de fiscus Door de Belastingdienst is tot dusver een vordering aangemeld van ,-. De vordering heeft betrekking op niet afgedragen Omzetbelasting vordering van de UWV Door het UWV is nog geen vordering aangemeld en er is van het UWV ook geen vordering te verwachten overige preferente vorderingen Door Morssink Bouwmaterialen BV is een preferente vordering ad 992,72 ingediend terzake de aanvraagkosten van het faillissement van Vondervoort Broekland BV.

6 blad 6-1 e verslag ex art. 73a Fw Vondervoort Broekland BV - faillissement XII. Crediteuren 12.1 aantal concurrente crediteuren De uit de administratie blijkende crediteuren zijn door de curator via een mailing uitgenodigd hun vordering aan te melden. Tot dusver is door 6 crediteuren een vordering aangemeld bedrag concurrente crediteuren Het door de zich inmiddels gemeld hebbende crediteuren ter verificatie aangemelde en door de curator voorlopig erkende totaalbedrag bedraagt , wordt het eigenlijke opheffer De curator kan nog niet aangeven op welke manier het faillissement dient te worden afgewikkeld. Gelet op de vermoedelijk relatief beperkte faillissementskosten is een uitkering aan de concurrente crediteuren niet onmogelijk een vereenvoudigde afwikkeling Zie wordt aan concurrente crediteuren uitgedeeld? Zie 12.3 XIII. Rechtbank 13.1 toestemming afkoelingsperiode 13.2 toestemming voortzetting bedrijf 13.3 toestemming ontslag 13.4 toestemming opzegging huur 13.5 toestemming activatransacties 13.6 toestemming procederen 13.7 anderszins n.v.t 13.8 termijn afwikkeling faillissement n.n.b plan van aanpak Nader onderzoek naar activa, voorlopige verificatie, onderzoek onregelmatigheden indiening volgend verslag 14 mei 2012 XIV. Overig Als bijlage is aan dit verslag nog geen staat van baten en lasten gehecht, nu geen sprake is van gerealiseerde baten. Het saldo op de faillissementsrekening is nihil. Aan dit verslag is wel een specificatie van de tot en met 13 februari 2012 verrichte werkzaamheden gehecht - productie 1. Door de curator en kantoorgenoten is tot die datum aan de afwikkeling 16,1 uur besteed.

7 blad 7-1 e verslag ex art. 73a Fw Vondervoort Broekland BV - faillissement Zwolle, 14 februari 2012 mr S.J. de Vries, curator Dit faillissement is in behandeling bij: De Vries & Doornbos advocaten mr S.J. de Vries Postbus AG ZWOLLE telefoon: telefax: devries@devries-doornbos.nl

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Vondervoort Broekland BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg West 66 Faillissementsnummer: 12/21 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12

Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12 Faillissementsnummer: C/08/13/1044 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk Faillissementsnummer: 11.444 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk Faillissementsnummer: 11.444 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3

BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3 Faillissementsnummer: C/08/13/582 F Uitspraak faillissement: 10

Nadere informatie

Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6

Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6 Faillissementsnummer: C/08/15/98 F Uitspraak

Nadere informatie

3.7 Taxaties De zaken zijn op 16 oktober 2012 getaxeerd door J. Puper, beëdigd Register Makelaar-Taxateur.

3.7 Taxaties De zaken zijn op 16 oktober 2012 getaxeerd door J. Puper, beëdigd Register Makelaar-Taxateur. 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer: 12/600 F Uitspraak

Nadere informatie

Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1,

Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1, 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1, Faillissementsnummer: F.8/13/563 Uitspraak

Nadere informatie

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C Faillissementsnummer: C/08/13/982

Nadere informatie

Hof van Roke BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg-West 66

Hof van Roke BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg-West 66 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Hof van Roke BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg-West 66 Faillissementsnummer: 12/579 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Metaalbewerking Heweco BV

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Metaalbewerking Heweco BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Metaalbewerking Heweco BV gevestigd te 7772 TR Hardenberg, aan de Handelsstraat 6 Faillissementsnummer: F 2010/36 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 Faillissementsnummer: C/08/14/58 F Uitspraak

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Exploitatie Maatschappij Golf en Fitness Centrum Hattem B.V. gevestigd te 8051 CC Hattem, aan de Konijnenbergerweg 3 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

Techniek Holding IJsselregio B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1

Techniek Holding IJsselregio B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Techniek Holding IJsselregio B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/08/15/236F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van:

2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: AA & ZWOLLE MAKELAARDIJ B.V. gevestigd te 8011 TA Zwolle, aan de Oude Vismarkt 21-B Faillissementsnummer: F 2004/343 Uitspraak

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! Dit verslag betreft een eindverslag.

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! Dit verslag betreft een eindverslag. 2 e openbaar verslag tevens eindverslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Blaauw-Perioverf Vastgoed B.V. gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Hof van Roke BV

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Hof van Roke BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Hof van Roke BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg-West 66 Faillissementsnummer: 12/579 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

II. Personeel De werkzaamheden in dit kader zijn afgerond. Verwezen wordt naar het tweede verslag.

II. Personeel De werkzaamheden in dit kader zijn afgerond. Verwezen wordt naar het tweede verslag. 6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Elburg Bouw B.V. gevestigd Elburg, kantoorhoudende te Kampen Faillissementsnummer: 12/3 F Uitspraak faillissement: 10 januari

Nadere informatie

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer: 12/600 F Uitspraak

Nadere informatie

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Kooij Staalconstructies BV gevestigd te 8051 CL Hattem, aan de 3 e Industrieweg Faillissementsnummer: 12/2 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Stegeman Elektrotechniek BV

Stegeman Elektrotechniek BV 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stegeman Elektrotechniek BV gevestigd te 7701 GL Dedemsvaart, aan de Julianastraat 28 Faillissementsnummer: 12/184 F Uitspraak

Nadere informatie

Stegeman Elektrotechniek BV

Stegeman Elektrotechniek BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stegeman Elektrotechniek BV gevestigd te 7701 GL Dedemsvaart, aan de Julianastraat 28 Faillissementsnummer: 12/184 F Uitspraak

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 5 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C Faillissementsnummer: C/08/13/982

Nadere informatie

Koeltechniek Nederland B.V. gevestigd te Zwolle (8016 HL) aan de Luzernevlinder 20,

Koeltechniek Nederland B.V. gevestigd te Zwolle (8016 HL) aan de Luzernevlinder 20, 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Koeltechniek Nederland B.V. gevestigd te Zwolle (8016 HL) aan de Luzernevlinder 20, Faillissementsnummer: C/08/14/579 F Uitspraak

Nadere informatie

Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9

Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9 Faillissementsnummer: 12/476

Nadere informatie

Velogic B.V. gevestigd te Genemuiden (8281 JW) aan de Schering 31-33,

Velogic B.V. gevestigd te Genemuiden (8281 JW) aan de Schering 31-33, 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Velogic B.V. gevestigd te Genemuiden (8281 JW) aan de Schering 31-33, Faillissementsnummer: C/08/14/295 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

De onderneming exploiteerde een zwembad en verzorgde met name zwemlessen voor de diploma s A, B en C in een daartoe gehuurd zwembad.

De onderneming exploiteerde een zwembad en verzorgde met name zwemlessen voor de diploma s A, B en C in een daartoe gehuurd zwembad. 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van:

6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 1. AARTSEN BEHEER B.V. 2. AARTSEN ONROEREND GOED B.V. 3. HANDELSKWEKERIJ G. AARTSEN B.V. allen gevestigd te 3848 CZ Harderwijk,

Nadere informatie

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 Faillissementsnummer: C/08/14/760 F Uitspraak

Nadere informatie

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X Faillissementsnummer: F./08/13/440 Uitspraak faillissement: 4

Nadere informatie

HBR Infra B.V. gevestigd en kantoorhoudende te 7694 BM Kloosterhaar, aan de Kleinhaar 75

HBR Infra B.V. gevestigd en kantoorhoudende te 7694 BM Kloosterhaar, aan de Kleinhaar 75 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van HBR Infra B.V. gevestigd en kantoorhoudende te 7694 BM Kloosterhaar, aan de Kleinhaar 75 Faillissementsnummer: C/08/14/770 F

Nadere informatie

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van:

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 1. AARTSEN BEHEER B.V. 2. AARTSEN ONROEREND GOED B.V. 3. HANDELSKWEKERIJ G. AARTSEN B.V. allen gevestigd te 3848 CZ Harderwijk,

Nadere informatie

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A Faillissementsnummer: C/08/15/418 F Uitspraak

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Kooij Staalconstructies BV gevestigd te 8051 CL Hattem, aan de 3 e Industrieweg Faillissementsnummer: 12/2 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 Faillissementsnummer: C/08/14/58 F Uitspraak

Nadere informatie

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 Faillissementsnummer: 12/583 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Metaalbewerking Heweco BV gevestigd te 7772 TR Hardenberg, aan de Handelsstraat 6 Faillissementsnummer: F 2010/36 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: BOUWBEDRIJF ROZENKAMP B.V.

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: BOUWBEDRIJF ROZENKAMP B.V. 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: BOUWBEDRIJF ROZENKAMP B.V. gevestigd te 8112 BA Nieuw-Heeten, aan de Beukvenne 3 Faillissementsnummer: F 2009/8 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

De curator heeft na het uitspreken van het faillissement gesproken met de bestuurder, de heer J. Jansen.

De curator heeft na het uitspreken van het faillissement gesproken met de bestuurder, de heer J. Jansen. 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Closure B.V. gevestigd te 8025 BL Zwolle, aan de Dokter van Deenweg 84 Faillissementsnummer: F.8/13/52 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5

Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5 Faillissementsnummer: C/08/15/429 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van Schildersbedrijf Nijland BV en Uniplan Onderhoudsgroep BV gevestigd te 8141 PS Heino, aan de Lemelerveldseweg 31 en M&M Beheer

Nadere informatie

Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV

Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer: 12/600 F Uitspraak

Nadere informatie

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 Faillissementsnummer: C/16/13/469 F Uitspraak

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van ELBURG BOUW B.V. statutair gevestigd te Elburg, kantoorhoudende te Kampen

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van ELBURG BOUW B.V. statutair gevestigd te Elburg, kantoorhoudende te Kampen 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van ELBURG BOUW B.V. statutair gevestigd te Elburg, kantoorhoudende te Kampen Faillissementsnummer: 12/3 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35

Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35 Faillissementsnummer: C/08/15/171 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 Faillissementsnummer: C/16/13/469 F Uitspraak

Nadere informatie

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV feitelijk gevestigd te 7642 NN Wierden, aan de Rijssensestraat 136-b Faillissementsnummer: F 2009/15 Uitspraak

Nadere informatie

De onderneming houdt zich sinds eind 2011 bezig met ict-dienstverlening op het gebied van Wonen, welzijn en (gezondheids-)zorg.

De onderneming houdt zich sinds eind 2011 bezig met ict-dienstverlening op het gebied van Wonen, welzijn en (gezondheids-)zorg. 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3 Faillissementsnummer: C/08/13/582 F Uitspraak faillissement: 10

Nadere informatie

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X 4 e openbaar verslag tevens eindverslag in het faillissement van DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X Faillissementsnummer: F./08/13/440 Uitspraak faillissement: 4 juni 2013 Rechter-commissaris:

Nadere informatie

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 Faillissementsnummer: 12/583 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 Faillissementsnummer: C/08/14/760 F Uitspraak

Nadere informatie

Hof van Roke BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg-West 66

Hof van Roke BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg-West 66 5 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Hof van Roke BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg-West 66 Faillissementsnummer: 12/579 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9

Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9 Faillissementsnummer: 12/476

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van:

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: BOUWBEDRIJF ROZENKAMP B.V. gevestigd te 8112 BA Nieuw-Heeten, aan de Beukvenne 3 Faillissementsnummer: F 2009/8 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A Faillissementsnummer: C/08/15/418 F Uitspraak

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van. feitelijk kantoorhoudende te Almere, aan de Markerkant 1208-a

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van. feitelijk kantoorhoudende te Almere, aan de Markerkant 1208-a 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van Happybad Nederland BV tevens h.o.d.n. Aqualounge en Happybad Badkamers en Happybad Almere BV en Happybad Delft BV feitelijk

Nadere informatie

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 Faillissementsnummer: C/08/14/760 F Uitspraak

Nadere informatie

Dutch Horeca & Recreatie B.V.,

Dutch Horeca & Recreatie B.V., 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Dutch Horeca & Recreatie B.V., gevestigd te Bergentheim, gemeente Hardenberg, kantoorhoudende te 7942 JD Meppel, Loberingemaat

Nadere informatie

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C 5 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C Faillissementsnummer: C/08/13/982

Nadere informatie

De onderneming houdt zich bezig met loodgieters- en installatiewerk, waaronder begrepen het verzorgen en aanleggen van installaties voor zwembaden.

De onderneming houdt zich bezig met loodgieters- en installatiewerk, waaronder begrepen het verzorgen en aanleggen van installaties voor zwembaden. 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C Faillissementsnummer: C/08/13/982

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV feitelijk gevestigd te 7642 NN Wierden, aan de Rijssensestraat 136-b Faillissementsnummer: F 2009/15 Uitspraak

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit verslag een aanvulling vormt op c.q. afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit verslag een aanvulling vormt op c.q. afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Velogic B.V. gevestigd te Genemuiden (8281 JW) aan de Schering 31-33, Faillissementsnummer: C/08/14/295 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

1. KMK Automatten B.V., tevens h.o.d.n. Mattendirect.nl; 2. KMK Beheer B.V.

1. KMK Automatten B.V., tevens h.o.d.n. Mattendirect.nl; 2. KMK Beheer B.V. 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van 1. KMK Automatten B.V., tevens h.o.d.n. Mattendirect.nl; 2. KMK Beheer B.V. beide vennootschappen gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

VIJFDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG. Datum uitspraak : 24 oktober 2006 Datum verslag : 31 januari 2008

VIJFDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG. Datum uitspraak : 24 oktober 2006 Datum verslag : 31 januari 2008 VIJFDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG Naam gefailleerde : Premium Connection BV Faillissementsnummer : 06.604 F Datum uitspraak : 24 oktober 2006 Datum verslag : 31 januari

Nadere informatie

ACHTSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN KEIZERHOF B.V.

ACHTSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN KEIZERHOF B.V. ACHTSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN KEIZERHOF B.V. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Keizerhof B.V. Keizerhof

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 januari 2012. Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 januari 2012. Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 januari 2012 Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Çelik Autohandel B.V.,

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG Datum : 21 april 2010 Naam gefailleerde : De Bruidssuite BV Faillissementsnummer : 09/630 F Datum uitspraak : 11 augustus 2009 Curator

Nadere informatie

ZESDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN JOFRE B.V.

ZESDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN JOFRE B.V. ZESDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN JOFRE B.V. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jofre B.V. Amsterdam, laatstelijk

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DMK Vermogensbeheer

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73 A Fw. Gegevens onderneming : Column Invest B.V., statutair gevestigd te Rhenen

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73 A Fw. Gegevens onderneming : Column Invest B.V., statutair gevestigd te Rhenen OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73 A Fw Verslagnummer: 1 Datum: 19 juni 2013 Gegevens onderneming : Column Invest B.V., statutair gevestigd te Rhenen Faillissementsnummer : C/05/13/476 F (rechtbank

Nadere informatie

HBR Infra B.V. gevestigd en kantoorhoudende te 7694 BM Kloosterhaar, aan de Kleinhaar 75

HBR Infra B.V. gevestigd en kantoorhoudende te 7694 BM Kloosterhaar, aan de Kleinhaar 75 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van HBR Infra B.V. gevestigd en kantoorhoudende te 7694 BM Kloosterhaar, aan de Kleinhaar 75 Faillissementsnummer: C/08/14/770 F

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid H30 Service BV, gevestigd te Doetinchem en aldaar zaakdoende op het adres te (7001 BM) Doetinchem,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 (eindverslag) Datum: 3 juni 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 (eindverslag) Datum: 3 juni 2016 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 (eindverslag) Datum: 3 juni 2016 Gegevens onderneming: : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Talamini-Gelato

Nadere informatie

Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35

Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35 Faillissementsnummer: C/08/15/171 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aannemersbedrijf Van Breden BV

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aannemersbedrijf Van Breden BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aannemersbedrijf Van Breden BV gevestigd te 8094 PW Hattemerbroek, aan de Voskuilerdijk 6 Faillissementsnummers: F 2009/442 Uitspraak

Nadere informatie

V.O.F. Firma Wooncentrum Grit, tevens h.o.d.n. Grit Wonen en Meubelplein Hardenberg, gevestigd en kantoorhoudende te 7772 BB Hardenberg, Twenteweg 4-a

V.O.F. Firma Wooncentrum Grit, tevens h.o.d.n. Grit Wonen en Meubelplein Hardenberg, gevestigd en kantoorhoudende te 7772 BB Hardenberg, Twenteweg 4-a 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van V.O.F. Firma Wooncentrum Grit, tevens h.o.d.n. Grit Wonen en Meubelplein Hardenberg, gevestigd en kantoorhoudende te 7772 BB

Nadere informatie

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG. Verslagperiode : 7 augustus t/m 10 december 2009

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG. Verslagperiode : 7 augustus t/m 10 december 2009 VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG Naam gefailleerde : Anosta B.V. Faillissementsnummer : 08/552 F Datum uitspraak : 18 november 2008 Datum verslag : 11 december 2009

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dees Onroerend

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DMK Vermogensbeheer

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Instinct B.V. (KvKnummer

Nadere informatie

1. KMK Automatten B.V., tevens h.o.d.n. Mattendirect.nl; 2. KMK Beheer B.V.

1. KMK Automatten B.V., tevens h.o.d.n. Mattendirect.nl; 2. KMK Beheer B.V. 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van 1. KMK Automatten B.V., tevens h.o.d.n. Mattendirect.nl; 2. KMK Beheer B.V. beide vennootschappen gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Bacio Media B.V. Faillissementsnummer : 09/429 F Datum uitspraak : 2 juni 2009 Datum verslag : 3 november 2009 Curator : mr. E.J.G.

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET 1 van 6 TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de naamloze vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MYLOADBASE N.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 juni 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 juni 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 juni 2016 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Leswa Holding B.V., gevestigd te Ugchelen aan de Ugchelseweg 219 Faillissementsnummer : C/05/15/843 F

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN ROLAND PRINT B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN ROLAND PRINT B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN ROLAND PRINT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Alien Fruit Faillissementsnummer : 08/96 F Datum uitspraak : 12 februari 2008 Datum verslag : 31 maart 2008 Curator : mw. mr. L.I.

Nadere informatie

DERDE (GECONSOLIDEERD) OPENBAAR VERSLAG TEVENS EINDVERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

DERDE (GECONSOLIDEERD) OPENBAAR VERSLAG TEVENS EINDVERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET DERDE (GECONSOLIDEERD) OPENBAAR VERSLAG TEVENS EINDVERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In de faillissementen van de volgende besloten vennootschappen: 1. Global Gold Group B.V., gevestigd te (1016 CG)

Nadere informatie