Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1,"

Transcriptie

1 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1, Faillissementsnummer: F.8/13/563 Uitspraak faillissement: 2 juli 2013 Rechter-commissaris: mr J.M. Marsman Curator: mr J.C.E. Siebenga-Moggré te Zwolle Datum verslag: 12 augustus 2013 I. Inventarisatie 1.0 algemeen Bij vonnis van de rechtbank Oost-Nederland, locatie Zwolle, d.d. 2 juli 2013 is op eigen aangifte het faillissement uitgesproken van Timber Pluz Constructions B.V. te Zwartsluis. De onderneming houdt zich blijkens de inschrijving in het Handelsregister bezig met Projectontwikkeling en groothandel in bouwmaterialen met algemeen assortiment. Feitelijk verrichtte de onderneming activiteiten op het gebied van houtskeletbouw, waarbij Timber Pluz de rol van bouwer en projectbegeleider vervult. De curator heeft na het uitspreken van het faillissement tweemaal gesproken met beide bestuurders, de heer H. Pluim en mevrouw R. Pluim-Post, te weten op 4 en op 11 juli De bedrijfsactiviteiten waren ten tijde van het uitspreken van het faillissement praktisch nihil en zijn volledig gestaakt. 1.1 Directie en organisatie De aandelen in de gefailleerde vennootschap worden gehouden door J.N. Backer (33,3%), M.K.M. Pluim (33,3%) en R. Pluim-Post (33,3%). Bestuurders van de vennootschap zijn H. Pluim en R. Pluim-Post. Mevrouw R. Pluim-Post was tot 1 juli 2013 in dienst van de vennootschap en verzorgde de administratie. De vennootschap is opgericht op 25 juni 2005, als voortzetting van de eenmanszaak die door H. Pluim onder de naam Bouwadvies en -ontwerpburo Pluim sinds 1987 werd gevoerd. Sinds 2001 drijven beide bestuurders de v.o.f. HSB Pluz + Accent te Zwartsluis. De activiteiten van deze onderneming zijn in het handelsregister omschreven als: Technische Ontwerp- en adviesbureaus voor burgerlijke en utiliteitsbouw. Het bemiddelen bij het tot stand komen van diverse bouwprojecten op het gebied van de b en u bouw. Deze vennootschap leverde diensten aan de B.V.

2 blad 2 1 e verslag inzake Timber Pluz Construction B.V. 1.2 Omzet, winst/verlies De curator heeft jaarrekeningen over 2010, 2011 en 2012 ontvangen. Over 2013 zijn interne cijfers tot en met juni 2013 ontvangen. Balanstotaal Uit de jaarrekeningenblijken de volgende balanstotalen: Omzet Er is sprake van een forse terugloop van de omzet. De omzetcijfers in de afgelopen jaren laten het volgende beeld zien: In 2012 is een verlies geleden van ,= 1.3 Lopende procedures Voor zover aan de curator bekend zijn er ten tijde van het uitspreken van het faillissement geen door of tegen de vennootschap aanhangig gemaakte procedures. 1.4 Verzekeringen De verzekeringen van gefailleerde zijn beëindigd. 1.5 Huur De onderneming werd gedreven aan de Buizerdstraat 1 te Zwartsluis. De huur is per 1 januari 2013 beëindigd en vanaf die datum is de onderneming gevestigd aan het woonadres van de bestuurders. 1.6 Oorzaak faillissement Volgens gefailleerden ligt de markt voor houtskeletbouw praktisch helemaal stil als gevolg van de economische crisis. In maart 2012 is voor de laatste keer een woning opgeleverd. Werkzaamheden daarna bestonden uit kleinere opdrachten. Ten tijde van het faillissement was de orderportefeuille volgens gefailleerden leeg. II. Personeel 2.1 aantal werknemers ten tijde van faillissement Het dienstverbanden met de bestuurder mevrouw Pluim-Post is in maart 2013 in omvang verminderd en per 1 juli 2013 volledig beëindigd. Er was geen achterstand in de salarisbetaling. Bestuurder H. Pluim verrichtte ten behoeve van de vennootschap werkzaamheden vanuit de vennootschap onder firma HSB Pluz + Accent en eerder ook vanuit de eenmanszaak Bouwadvies en - ontwerpburo Pluim. Deze laatste was al op 1 april 2012 verkocht.

3 blad 3 1 e verslag inzake Timber Pluz Construction B.V. III. Activa 3.1 onroerende zaken n.v.t. 3.2 taxaties n.v.t. 3.3 verkoopopbrengst n.v.t. 3.4 hoogte hypotheek n.v.t. 3.5 boedelbijdrage n.v.t. 3.6 bedrijfsmiddelen Er zijn door de curator geen bedrijfsmiddelen aangetroffen. De aanwezige en reeds verouderde kantoorinventaris is destijds aangeschaft door de v.o.f. HSB Pluz + Accent c.q. Bouwadvies en - ontwerpburo H. Pluim. 3.7 Verkoopopbrengst Niet van toepassing, er zijn door de curator geen bedrijfsmiddelen of andere activa verkocht. 3.8 Boedelbijdrage Niet van toepassing, 3.9 bodemrecht fiscus Niet relevant wegens het ontbreken van zekerheden van derden andere activa Voor zover de curator thans kan overzien zijn er geen activa in dit faillissement waarin nog waarde voor de boedel ligt. IV. Eigendomsvoorbehoud Er is geen aanspraak gemaakt op eigendomsvoorbehoud. V. Debiteuren 5.1 omvang debiteuren Volgens de administratie van de vennootschap was de debiteurenportefeuille per faillissementsdatum leeg. De curator heeft geen aanwijzingen kunnen vinden van openstaande vorderingen. VI. Bank/financiers 6.1 Vordering van de bank In 2007 is een krediet in rekening-courant verstrekt van ,=. De bank heeft tot zekerheid daarvoor een pandrecht gevestigd op de vorderingen, inventaris en voorraden van de onderneming. Ook staan beide bestuurders ieder voor ,= persoonlijk borg voor aflossing van het krediet. De stand van het krediet is op datum faillissement , Lease: N.v.t. 6.3 Beschrijving zekerheden De bank heeft terzake het krediet in rekening courant een pandrecht op de inventaris en op rechten en vorderingen.

4 blad 4 1 e verslag inzake Timber Pluz Construction B.V. 6.4 Afwikkeling separatistenpositie De tot de vennootschap behorende inventaris is praktisch nihil. Er zijn de curator geen openstaande vorderingen bekend. Met de bank is besproken dat de curator geen actie ter zake onderneemt. 6.5 Bedongen boedelbijdragen N.v.t. VII. Doorstart/voortzetten Er vonden sinds maart 2012 nauwelijks activiteiten vanuit de onderneming plaats. Van grote projecten was geen sprake. De curator heeft de indruk dat, voor zover er nog activiteiten waren, deze vanuit de v.o.f. en/of voor het Bouwadvies en - ontwerp bureau werden verricht. VIII. Administratie 8.1 toestand administratie De curator heeft enkele ordners met administratie ontvangen. De boekhouding werd verzorgd door mevrouw R. Pluim-Post en administratiekantoor Klaver te Zwartsluis. 8.2 goedkeurende verklaring accountant Niet van toepassing, gezien de beperkte omvang van de onderneming. IX. Pauliana/verrekening 9.1 verdachte transacties De curator heeft nog geen directe aanwijzingen voor verdachte transacties. 9.2 Maatregelen: Niet van toepassing. X. Bestuurdersaansprakelijkheid 10.1 Boekhoudplicht Aan de boekhoudverplichting is voldaan depot jaarrekeningen De jaarrekening zijn tot en met de jaarrekening van 2012 allen gedeponeerd. stortingsverplichting aandelen Aan voldaan onbehoorlijk bestuur De curator kan op dit moment nog geen uitspraken hierover doen. Hierover dient nog nadere informatie te worden ingewonnen.

5 blad 5 1 e verslag inzake Timber Pluz Construction B.V Maatregelen: Niet aan de orde. XI. Boedelschulden/fiscus/bedrijfsvereniging 11.0 boedelschulden De boedelschulden zullen in ieder geval bestaan uit salaris/verschotten curator vordering van de fiscus Door de Belastingdienst is tot dusver geen vordering aangemeld. Mogelijk dat nog een teruggave zal worden geïncasseerd vordering van de UWV n.v.t 11.3 overige preferente vorderingen Er zijn (nog) geen overige preferente vordering gemeld. XII. Crediteuren 12.1 aantal concurrente crediteuren De uit de administratie van de vennootschap blijkende crediteuren zijn door de curator aangeschreven met het verzoek hun vordering ter verificatie aan te melden. Inmiddels is van 2 crediteuren de vordering voorlopig door de curator erkend. Een lijst van crediteuren is bij dit verslag gevoegd bedrag concurrente crediteuren Het door de curator voorlopig erkende totale vorderingsbedrag bedraagt , wordt het eigenlijke opheffer De curator gaat ervan uit dat het faillissement zal moeten worden opgeheven bij gebrek aan baten. Op basis van de huidige stand van zaken lijken er geen activa te zijn een vereenvoudigde afwikkeling Zie wordt aan concurrente crediteuren uitgedeeld? Zie 12.3 XIII. Rechtbank 13.1 toestemming afkoelingsperiode n.v.t toestemming voortzetting bedrijf n.v.t toestemming ontslag n.v.t toestemming opzegging/beëindiging huur n.v.t toestemming activatransacties n.v.t toestemming procederen n.v.t anderszins n.v.t 13.8 termijn afwikkeling faillissement n.n.b plan van aanpak Nader onderzoek naar onregelmatigheden indiening volgend verslag 12 november 2013

6 blad 6 1 e verslag inzake Timber Pluz Construction B.V. XIV. Overig Als bijlage is aan dit verslag nog geen staat van baten en lasten, nu daarvan nog geen sprake is. Wel wordt als bijlage een overzicht van de voorlopig erkende crediteuren gehecht - productie 1. Aan dit verslag is wel een specificatie van de tot en met 12 augustus 2013 verrichte werkzaamheden gehecht - productie 2. Door de curator en kantoorgenoten is tot die datum aan de afwikkeling 11,67 uur besteed. Zwolle, 12 augustus 2013 J.C.E. Siebenga-Moggré curator Dit faillissement is in behandeling bij: RΛΛD advocaten mr J.C.E. Siebenga-Moggré Postbus AG ZWOLLE telefoon: telefax: siebenga@raadadvocaten.nl

Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12

Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12 Faillissementsnummer: C/08/13/1044 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk Faillissementsnummer: 11.444 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk Faillissementsnummer: 11.444 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6

Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6 Faillissementsnummer: C/08/15/98 F Uitspraak

Nadere informatie

Velogic B.V. gevestigd te Genemuiden (8281 JW) aan de Schering 31-33,

Velogic B.V. gevestigd te Genemuiden (8281 JW) aan de Schering 31-33, 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Velogic B.V. gevestigd te Genemuiden (8281 JW) aan de Schering 31-33, Faillissementsnummer: C/08/14/295 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3

BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3 Faillissementsnummer: C/08/13/582 F Uitspraak faillissement: 10

Nadere informatie

Koeltechniek Nederland B.V. gevestigd te Zwolle (8016 HL) aan de Luzernevlinder 20,

Koeltechniek Nederland B.V. gevestigd te Zwolle (8016 HL) aan de Luzernevlinder 20, 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Koeltechniek Nederland B.V. gevestigd te Zwolle (8016 HL) aan de Luzernevlinder 20, Faillissementsnummer: C/08/14/579 F Uitspraak

Nadere informatie

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C Faillissementsnummer: C/08/13/982

Nadere informatie

II. Personeel De werkzaamheden in dit kader zijn afgerond. Verwezen wordt naar het tweede verslag.

II. Personeel De werkzaamheden in dit kader zijn afgerond. Verwezen wordt naar het tweede verslag. 6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Elburg Bouw B.V. gevestigd Elburg, kantoorhoudende te Kampen Faillissementsnummer: 12/3 F Uitspraak faillissement: 10 januari

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Vondervoort Broekland BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg West 66 Faillissementsnummer: 12/21 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

De curator heeft na het uitspreken van het faillissement gesproken met de bestuurder, de heer J. Jansen.

De curator heeft na het uitspreken van het faillissement gesproken met de bestuurder, de heer J. Jansen. 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Closure B.V. gevestigd te 8025 BL Zwolle, aan de Dokter van Deenweg 84 Faillissementsnummer: F.8/13/52 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Vondervoort Broekland BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg West 66 Faillissementsnummer: 12/21 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

Techniek Holding IJsselregio B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1

Techniek Holding IJsselregio B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Techniek Holding IJsselregio B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/08/15/236F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Metaalbewerking Heweco BV

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Metaalbewerking Heweco BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Metaalbewerking Heweco BV gevestigd te 7772 TR Hardenberg, aan de Handelsstraat 6 Faillissementsnummer: F 2010/36 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van:

2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: AA & ZWOLLE MAKELAARDIJ B.V. gevestigd te 8011 TA Zwolle, aan de Oude Vismarkt 21-B Faillissementsnummer: F 2004/343 Uitspraak

Nadere informatie

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 Faillissementsnummer: C/08/14/58 F Uitspraak

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12

Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Salland Engineering Software B.V. gevestigd te 8024 HA Zwolle, aan de Schrevenweg 12 Faillissementsnummer: C/08/14/760 F Uitspraak

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X Faillissementsnummer: F./08/13/440 Uitspraak faillissement: 4

Nadere informatie

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C Faillissementsnummer: C/08/13/982

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Exploitatie Maatschappij Golf en Fitness Centrum Hattem B.V. gevestigd te 8051 CC Hattem, aan de Konijnenbergerweg 3 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van ELBURG BOUW B.V. statutair gevestigd te Elburg, kantoorhoudende te Kampen

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van ELBURG BOUW B.V. statutair gevestigd te Elburg, kantoorhoudende te Kampen 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van ELBURG BOUW B.V. statutair gevestigd te Elburg, kantoorhoudende te Kampen Faillissementsnummer: 12/3 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 Faillissementsnummer: C/08/14/58 F Uitspraak

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! Dit verslag betreft een eindverslag.

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! Dit verslag betreft een eindverslag. 2 e openbaar verslag tevens eindverslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Blaauw-Perioverf Vastgoed B.V. gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

3.7 Taxaties De zaken zijn op 16 oktober 2012 getaxeerd door J. Puper, beëdigd Register Makelaar-Taxateur.

3.7 Taxaties De zaken zijn op 16 oktober 2012 getaxeerd door J. Puper, beëdigd Register Makelaar-Taxateur. 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer: 12/600 F Uitspraak

Nadere informatie

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A Faillissementsnummer: C/08/15/418 F Uitspraak

Nadere informatie

HBR Infra B.V. gevestigd en kantoorhoudende te 7694 BM Kloosterhaar, aan de Kleinhaar 75

HBR Infra B.V. gevestigd en kantoorhoudende te 7694 BM Kloosterhaar, aan de Kleinhaar 75 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van HBR Infra B.V. gevestigd en kantoorhoudende te 7694 BM Kloosterhaar, aan de Kleinhaar 75 Faillissementsnummer: C/08/14/770 F

Nadere informatie

De onderneming exploiteerde een zwembad en verzorgde met name zwemlessen voor de diploma s A, B en C in een daartoe gehuurd zwembad.

De onderneming exploiteerde een zwembad en verzorgde met name zwemlessen voor de diploma s A, B en C in een daartoe gehuurd zwembad. 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35

Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35 Faillissementsnummer: C/08/15/171 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 5 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9

Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9 Faillissementsnummer: 12/476

Nadere informatie

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 Faillissementsnummer: C/16/13/469 F Uitspraak

Nadere informatie

6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van:

6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 1. AARTSEN BEHEER B.V. 2. AARTSEN ONROEREND GOED B.V. 3. HANDELSKWEKERIJ G. AARTSEN B.V. allen gevestigd te 3848 CZ Harderwijk,

Nadere informatie

Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5

Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5 Faillissementsnummer: C/08/15/429 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 Faillissementsnummer: 12/583 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 november 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 november 2015 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 november 2015 Gegevens onderneming: : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TALAMINI GELATO FRANCHISE

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Bacio Media B.V. Faillissementsnummer : 09/429 F Datum uitspraak : 2 juni 2009 Datum verslag : 3 november 2009 Curator : mr. E.J.G.

Nadere informatie

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit verslag een aanvulling vormt op c.q. afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit verslag een aanvulling vormt op c.q. afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Velogic B.V. gevestigd te Genemuiden (8281 JW) aan de Schering 31-33, Faillissementsnummer: C/08/14/295 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Hof van Roke BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg-West 66

Hof van Roke BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg-West 66 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Hof van Roke BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg-West 66 Faillissementsnummer: 12/579 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN JOS KOP MEUBELEN B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN JOS KOP MEUBELEN B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN JOS KOP MEUBELEN B.V. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte Jos Kop Meubelen B.V. nummer 33234361,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 januari 2012. Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 januari 2012. Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 januari 2012 Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Çelik Autohandel B.V.,

Nadere informatie

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer: 12/600 F Uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 (eindverslag) Datum: 3 juni 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 (eindverslag) Datum: 3 juni 2016 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 (eindverslag) Datum: 3 juni 2016 Gegevens onderneming: : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Talamini-Gelato

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 9 februari 2017

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 9 februari 2017 EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 223991/CAMN Datum: 9 februari 2017 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap HWMF Holding B.V., statutair gevestigd te Gemeente Veenendaal, bezoekadres Wildlaan

Nadere informatie

Stegeman Elektrotechniek BV

Stegeman Elektrotechniek BV 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stegeman Elektrotechniek BV gevestigd te 7701 GL Dedemsvaart, aan de Julianastraat 28 Faillissementsnummer: 12/184 F Uitspraak

Nadere informatie

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG Datum : 21 april 2010 Naam gefailleerde : De Bruidssuite BV Faillissementsnummer : 09/630 F Datum uitspraak : 11 augustus 2009 Curator

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Kooij Staalconstructies BV gevestigd te 8051 CL Hattem, aan de 3 e Industrieweg Faillissementsnummer: 12/2 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Kooij Staalconstructies BV gevestigd te 8051 CL Hattem, aan de 3 e Industrieweg Faillissementsnummer: 12/2 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Openbaar verslag nr. 1 ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag nr. 1 ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag nr. 1 ex artikel 73a Faillissementswet Inzake: Steengoed Beheer B.V. Rechter-commissaris: Mr. H.W.P.J. Hopmans Curator: Mr. B.J. van de Wijnckel Faill.nr.: F 02/15/146 Datum faillissement:

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dees Onroerend

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap HOUSE OF PRESENTS B.V. Faillissementsnummer: F.02/14/306 Rechter-Commissaris: mr. T.J. van Gessel Curator:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 november 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 november 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 november 2009 Gegevens onderneming : J.W. Gooijer - Nationaal en Internationaal Transportbedrijf BV, statutair gevestigd en kantoorhoudende te (3904 ZJ) Veenendaal

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DMK Vermogensbeheer

Nadere informatie

Stegeman Elektrotechniek BV

Stegeman Elektrotechniek BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stegeman Elektrotechniek BV gevestigd te 7701 GL Dedemsvaart, aan de Julianastraat 28 Faillissementsnummer: 12/184 F Uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 oktober 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 oktober 2014 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 oktober 2014 Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eurobouwwarmte Rotterdam

Nadere informatie

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van:

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 1. AARTSEN BEHEER B.V. 2. AARTSEN ONROEREND GOED B.V. 3. HANDELSKWEKERIJ G. AARTSEN B.V. allen gevestigd te 3848 CZ Harderwijk,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 Faillissement : Van Cappellen Mobiliteitsmakelaars BV Faillissementsnummer : F.05/13/1062 Datum uitspraak : 8 oktober 2013 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DMK Vermogensbeheer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 16 januari 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 16 januari 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 16 januari 2013 Faillissement : W. Fahner Grond- en Straatwerk BV Faillissementsnummer : F.12/845 Datum uitspraak : 4 december 2012 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 november 2013 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 november 2013 Gegevens onderneming: : Thurlings Management Beheer Holding B.V., gevestigd te Rotterdam (3059 VH) aan

Nadere informatie

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A Faillissementsnummer: C/08/15/418 F Uitspraak

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dees Onroerend

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 (eindverslag) Datum: 3 juni 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 (eindverslag) Datum: 3 juni 2016 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 (eindverslag) Datum: 3 juni 2016 Gegevens onderneming: : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TALAMINI GELATO

Nadere informatie

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 oktober 2015

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 oktober 2015 DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 218533/CAMN Datum: 21 oktober 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Arjolux Montage B.V., h.o.d.n. Arjolux Serres en Kozijnen, statutair gevestigd te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 maart 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 maart 2014 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 maart 2014 Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bijl, partners in public

Nadere informatie

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 Faillissementsnummer: C/16/13/469 F Uitspraak

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) In het faillissement van : Faillissementsnummer : 1514/310 F Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 15 juli 2014 Curator : mr. G.F.H. Velthuizen Rechter Commissaris

Nadere informatie

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. tevens EINDVERSLAG

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. tevens EINDVERSLAG VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET tevens EINDVERSLAG Naam gefailleerde : Stichting Ingrin Faillissementsnummer : 08/434 F Datum uitspraak : 5 september 2008 Curator : mr. L.I. Boes

Nadere informatie

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BV NEDERLANDSE AUTOMATEN ONTWIKKELING (N.A.O.), statutair gevestigd te Dedemsvaart,

Nadere informatie

OPENBAAR GECONSOLIDEERD VERSLAG 1 EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR GECONSOLIDEERD VERSLAG 1 EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR GECONSOLIDEERD VERSLAG 1 EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET 1. In het faillissement van Kinderdagverblijf The Rainbow B.V., t.h.o.d.n. Kinderdagverblijf Dribbel en Kinderdagverblijf The Rainbow, statutair

Nadere informatie

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 Faillissementsnummer: 12/583 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 mei 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 mei 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 mei 2011 Gegevens onderneming : UVOT BV, gevestigd te (3903 ET) Veenendaal aan het Heelkruid 9, KvK Utrecht dossnr. 30267543. Faillissementsnummer : 11/219 F.

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) TEVENS EINDVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) TEVENS EINDVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) TEVENS EINDVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 juli 2013 Gegevens onderneming : Manders Reizen B.V. Faillissementsnummer : 12/710 F Datum uitspraak : 20 november 2012 Curator

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG TEVENS EINDVERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG TEVENS EINDVERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET 1 van 7 TWEEDE OPENBAAR VERSLAG TEVENS EINDVERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap AAA Bouw B.V., statutair gevestigd te Dronten, kantoorhoudende te (1058

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V.

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. : 07/13/37 F Datum uitspraak

Nadere informatie

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN.

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 april 2015 HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN. Gegevens ondernemingen

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 (eindverslag) Datum: 9 juli 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 (eindverslag) Datum: 9 juli 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 (eindverslag) Datum: 9 juli 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen

Nadere informatie

VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 januari 2016

VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 januari 2016 VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 218533/CAMN Datum: 21 januari 2016 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Arjolux Montage B.V., h.o.d.n. Arjolux Serres en Kozijnen, statutair gevestigd te

Nadere informatie

,-- : *** , *** Verslagperiode : 27 mei 2014 t/m 26 juni 2014 Bestede uren in verslagperiode 1 : 14,5 uren

,-- : *** , *** Verslagperiode : 27 mei 2014 t/m 26 juni 2014 Bestede uren in verslagperiode 1 : 14,5 uren OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 juni 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid O&G HOME & DESIGN B.V. Faillissementsnummer Datum uitspraak :

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 27 mei 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 27 mei 2013 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 27 mei 2013 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Artistik Music Group B.V.,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 (eind) Datum: 23 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 (eind) Datum: 23 september 2015 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 (eind) Datum: 23 september 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Triple Star Media

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 mei 2015

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 mei 2015 TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 217686/CAMN Datum: 21 mei 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Diehl B.V., statutair gevestigd te Groesbeek, bezoekadres

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73 A Fw. Gegevens onderneming : Column Invest B.V., statutair gevestigd te Rhenen

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73 A Fw. Gegevens onderneming : Column Invest B.V., statutair gevestigd te Rhenen OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73 A Fw Verslagnummer: 1 Datum: 19 juni 2013 Gegevens onderneming : Column Invest B.V., statutair gevestigd te Rhenen Faillissementsnummer : C/05/13/476 F (rechtbank

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Baska Group B.V., ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 24333814, gevestigd te Apeldoorn

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DE CONSUMENTENADVISEUR B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DE CONSUMENTENADVISEUR B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DE CONSUMENTENADVISEUR B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Consumentenadviseur

Nadere informatie