Nieuwsbrief. voorjaarsvakantie 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. voorjaarsvakantie 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief voorjaarsvakantie 2017

2 Van de bestuurstafel Sinds de vorige nieuwsbrief is er veel gepasseerd. Verheugende dingen, spannende dingen, maar ook zaken die zorgen geven. Om met het eerste te beginnen; we feliciteren de familie Braber met de gezinsuitbreiding. Na langdurige zorgen over de zwangerschap is op 1 januari Thomas geboren. Daarnaast zijn we ook blij met de vele aanmeldingen voor de peuterspeelzaal. De keuze om met 3 groepen door te gaan is juist geweest. Nu we met twee leidsters voor de groep werken en Carla ouderschapsverlof heeft zijn alle (inval)leidsters nodig. Gelukkig dat Annelies Slingerland ons team als invalleidster komt versterken. Zij is een echte herintreder. Met de start van onze peuterspeelzaal is zij naast Carla als leidster bij ons begonnen. Het is ook een spannende periode geweest. Met de harmonisatie is er voor u veel veranderd. Geen standaard ouderbijdrage meer, maar een rekening voor de gecontracteerde plek op de peuterspeelzaal. Aan tweeverdieners wordt de kostprijs in rekening gebracht. Deze tweeverdieners kunnen ter compensatie bij de belastingdienst kinderopvangtoeslag aanvragen. Alleenverdieners krijgen echter een inkomensafhankelijke factuur. De gemeente subsidieert dan een gedeelte, maar de accountant vraagt wel inzage in de inkomensgegevens van deze ouders. Het bestuur biedt aan deze ouders twee opties. De inkomensgegevens kunnen aan de penningmeester worden verstrekt. Alleen de penningmeester is bij ons gemachtigd om deze gegevens te verwerken. Als tweede optie heeft het bestuur het administratiekantoor Dyade gevraagd de inkomensgegevens te verwerken en te anonimiseren. Ouders met 1 inkomen kunnen dus kiezen aan wie ze de inkomensgegevens gaan verstrekken; of aan onze penningmeester of aan Dyade. Naast al deze veranderingen voor u komt nog het vooruitbetalen i.p.v. achteraf. We zijn er ons van bewust dat de harmonisatie ook veel van u gevraagd heeft. Gelukkig heeft vrijwel iedereen de keuze gemaakt om zoon of dochter (opnieuw) aan te melden. Voor het bestuur en m.n. voor Adriaan Kasteleijn was het nog spannend of de oplevering van het administratiepakket niet te veel zou vertragen. Vooral het inbouwen van het inkomensafhankelijke deel, met de subsidie van de gemeente blijkt een hele klus te zijn. Ondertussen is het bijna afgerond. Overigens betreft dit afspraken met de gemeente over Wat er DV na 2017 met de gemeentesubsidie gebeurd is nog niet bekend. Dit vraagt weer nieuw overleg met de gemeente. Ook voor de leidsters was de invoering van de harmonisatie spannend. Hoe gaan we de taken verdelen en wie heeft de leiding. Dat vraagt, nog meer dan voorheen, een goede afstemming en open communicatie onderling.

3 Zorgen zijn er helaas ook. Gelukkig is juf Elma na een ziekenhuisopname weer thuis mogen komen. Voor haar gezondheid is het beter om voldoende rust te nemen zodat de longen kunnen herstellen. We wensen haar beterschap en dat zij weer de kracht mag krijgen om in het gezin haar taken op te kunnen pakken. Daarnaast dat zij weer t.z.t. bij ons leiding aan de peutergroep mag geven. Een ieder in haar of zijn verschillende omstandigheden van harte Gods kracht en ondersteuning toegewenst. Een hartelijke groet van Nelis van der Bok, voorzitter.

4 Van de leidsters Visje, visje in het water. Dit lied hebben we veel gezongen met de peuters. We werken over het boek Klein wit visje. Klein wit visjes is zijn mama kwijt. Hij is heel verdrietig en zoekt zijn mama. Al zwemmend ziet hij een rode krab; dat is niet zijn mama! Op iedere bladzijde komt Klein, wit visje een ander zeedier tegen met een andere kleur. En.gelukkig, aan het eind van het boek komt hij zijn eigen mama tegen. De peuters juichen dan blij; Jaaaa!!, dit is de mama van klein, wit visje! Van juf Korpershoek mochten we een vissenkom met gupjes lenen. De kinderen vonden het leuk om met elkaar naar de vissen en het slakje te kijken. Iedere week maakten we met elkaar het dier wat Klein, wit visje tegen kwam. Maar we begonnen met het verven van de zee. Dat was een leuk groepswerkje, want we mochten alles met onze handen blauw verven. Daarna stempelden we mama vis, we kleurden een rode krab, beplakten een oranje zeester met knoopjes, scheurden geel papier voor de slak, knipten stukjes groen voor de schildpaden maakten propjes voor de walvis. Iedere week speelden we spelletjes en zongen we liedjes over de kleur waar we die week over werkten. In het lokaal hadden we ook een kleurentafel, verschillende kinderen brachten ook spullen mee van thuis. Na de vakantie gaan we nog de paarse inktvis en het kleine witte visje maken. Want we zijn nog niet klaar met het thema. We gaan nog twee weken over Klein, wit visje werken en willen dan op de projectavond van D.V. 16 maart alles aan onze papa s, mama s en andere familieleden laten zien. Komt u ook bij ons kijken? Na de projectavond gaan we tot de meivakantie werken over ik en mijn familie. In deze weken willen we cadeautjes maken voor Moederdag, Vaderdag en ook maken we werkjes voor Koningsdag.

5 Leuke uitspraken - De broer van Boaz had vuurwerk afgestoken. Boaz vertelde dit in de kring: wîlle hawe zat vuurwaarek! - Senn-Luca wil in de themahoek spelen. Op de grond liggen blauwe matten (de zee); juf, mag ik op de trampoline? - De juf vertelt bij de Boefjes uit de Bijbel en vraagt; wat was er aan de hand toen Jaïrus weer bij zijn huis kwam? Thijmen: de deur zat op slot. - Rosalynn ziet een grote knuffel: dat is Winnie de koe! (Winnie de Poeh) - Wat zwemt er nog meer in het water? Lotte: een dolvis - Carlijn vertelt over een egel: die is heel messig (scherp) - Thijmen zegt tegen Lucas: Heb jij een spijkerbroek aan? Lucas: Nee, ik heb geen spijkers, want ik ben geen timmerman - Valena: Mag ik de knipper? (ze bedoelde de schaar) - De juf vraagt: Af en toe gebeurde er iets bijzonders met het water van Bethesda, wie weet nog wat dat was? Ralph: Er zwommen dolfijnen in. Agenda - D.V. Donderdagavond 16 maart 2017 is er een projectavond over het thema Boeken. De peuters laten dan zien hoe ze in de achterliggende periode over het boek/thema Klein wit visje gewerkt hebben. Komt u ook? De school is open om uur en om uur gaan we alles opruimen. - D.V. zaterdag 15 april houden we onze jaarlijkse fair; de Amaliafair van 9.00 tot uur in de Ring van Ouddorp. - Vrijdag 21 april is de laatste dag voor de vakantie. De basisschoolkinderen hebben dan Koningsspelen. Met de Rakkers willen we tijdens het buitenspelen ook enkele spelletjes klaarzetten. - In de jaarplanning staat dat we ons jaarlijks uitje op D.V. 8 juni hebben, maar dit veranderd in 22 juni. Deze donderdagmorgen mogen alle peuters mee, wat we gaan doen is nog een verrassing. De Bengels hebben die donderdagmiddag dan vrij en de Rakkers hebben op vrijdag 23 juni vrij.

6 Verjaardagen Maart: 3. Lukas Grinwis (3) 9. Thijs van Oostenbrugge (3) 14. Seth Hameeteman (3) 14. Naomy Meijer (3) 17. Laurent Grinwis (3) April: 6. Elise Tanis (4) 12. Boudewijn Stout (4) 17. Carlijn de Jong (3) 22. Scott van Splunder (3) 24. Boaz Tanis (4) 29. Rhodé Molenaar (4) Nieuwe kinderen en afscheid kinderen We hebben afscheid genomen van Elise Klepper en Lukas Meijer. We wensen ze veel speel- en leerplezier toe op de basisschool! Ook van Lars Aleman hebben we afscheid genomen. Na de zomervakantie komt hij weer terug op onze peuterspeelzaal. We willen Benjamin Hameeteman welkom heten. Hij komt bij de groep van de Boefjes. Ook Femke van Beek is bij de Boefjes gekomen. We wensen hen een fijne tijd op de peuterspeelzaal toe!

7 Geboren Op 1 januari 2017 is er bij juf Carla en haar man een jongetje geboren. Ze noemen hem Thomas. We zijn heel blij dat het goed mag gaan met de juf en haar kindje. We willen hen, samen met Marith en Nathan, feliciteren met de geboorte van Thomas. En wij wensen de juf en haar man Gods zegen toe in de opvoeding van hun kinderen. Bedankt.. Voor alle kaarten die we kregen voor en na de geboorte van Thomas willen we iedereen hartelijk bedanken! Ook waren er prachtige tekeningen bij van de peuters, heel erg leuk! Groeten Juf Carla Mededelingen - Mogen alle kinderen een gezinsfoto meebrengen naar school? Die willen we gebruiken om het thema ik en mijn familie te beginnen. - Wij sparen kleine hakpotjes, spaart u mee?

8 Themarooster Week Bijbelverhaal Psalm/lied Thema Werkje 10 Lazarus (dl.3 blz ) Ps. 9: 1 Klein, wit visje Inktvis 11 Hosanna (dl.1 blz ) Ps. 9: 1 Klein, wit visje Klein, wit visje 12 Paasfeest (dl. 1 blz ) Ps. 9: 1 Ik en mijn familie Moederdag Verrassing 13 Gevangen en bij Kajafas (dl. 2 blz ) Ps. 116: 1 Ik en mijn familie Vaderdag Verrassing 14 Bij Pilatus, Golgotha (dl. 2 blz ) Ps. 116: 1 Ik en mijn familie Koningsdag hoed 15 De opstanding (dl. 1 blz ) De Heer is waarlijk opgestaan Ik en mijn familie Schudkoker 16 Thomas (dl. 3 blz ) De Heer is waarlijk opgestaan Ik en mijn familie Schudkoker 17 Meivakantie 18 Meivakantie Lied De Heer is waarlijk opgestaan, Halleluja Jezus deed de dood teniet, Zing daarom het hoogste lied Refr. De Heer is waarlijk opgestaan, Halleluja.

9 Kleurplaat De Bengels en de Boefjes tot ziens op D.V. maandag 6 maart 2017 De Rakkers tot ziens op D.V. dinsdag 10 januari 2017

10 Hallo allemaal, Op D.V. woensdag 5 april ben je van harte welkom om te kijken en spelen in peuterspeelzaal Prinses Amalia! Op deze inloopmorgen ben je welkom vanaf 9.30 uur en om uur gaan we alles opruimen. Natuurlijk mag je mama en/of papa meenemen. Die kunnen dan gezellig koffie of thee drinken en ondertussen kun jij lekker binnen of buiten spelen. Als je moe bent van het spelen mag je weer naar huis. Tot ziens op 5 april! Groetjes van juf Ingrid en juf Margreet Als papa of mama nog vragen hebben mogen ze altijd bellen naar en bij geen gehoor

Nieuwsbrief meivakantie 2017

Nieuwsbrief meivakantie 2017 Nieuwsbrief meivakantie 2017 Van de bestuurstafel Beste ouders. Op het moment dat ik dit schrijf is het bijna 15 april. De dag waarop onze fair gehouden wordt. We hopen dat het een goede dag mag worden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorjaarsvakantie 2019

Nieuwsbrief. Voorjaarsvakantie 2019 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie 2019 Van de leidsters Stil zit Bobbi in een hoekje en hij bibbert van de kou, papa voelt aan Bobbi s voorhoofd en zegt hé, wat heb jij nou? Gelukkig hebben we op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief meivakantie 2016. Voorwoord

Nieuwsbrief meivakantie 2016. Voorwoord Nieuwsbrief meivakantie 2016 Voorwoord 1 Van de bestuurstafel Wat de harmonisatie betreft heeft het college van onze gemeente gekozen voor voortzetting van het aanbod met de huidige aanbieders. Van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Meivakantie 2019

Nieuwsbrief. Meivakantie 2019 Nieuwsbrief Meivakantie 2019 Van de bestuurstafel Beste ouders, Op woensdag 3 april bereikte ons het trieste bericht dat de vader van juf Elma Flikweert-Akershoek in de loop van die dag was overleden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief kerstvakantie 2016

Nieuwsbrief kerstvakantie 2016 Nieuwsbrief kerstvakantie 2016 Van de bestuurstafel Van de bestuurstafel Tijdens de bestuursvergadering van 25 oktober 2016 is Aletta Aleman welkom geheten als nieuw bestuurslid. Het was sowieso een bijzondere

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kerstvakantie 2018

Nieuwsbrief Kerstvakantie 2018 Nieuwsbrief Kerstvakantie 2018 Van de bestuurstafel Beste ouders, In de vorige nieuwsbrief melden wij dat de uurprijs voor 2019 door de gemeente nog niet vastgesteld was. Inmiddels is dit wel gebeurd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. voorjaarsvakantie 2018

Nieuwsbrief. voorjaarsvakantie 2018 Nieuwsbrief voorjaarsvakantie 2018 Van de leidsters Een muts voor mijn oren, een sjaal voor mijn kin, wantjes voor mijn handjes, ik zit er warmpjes in! Dit liedje zongen we vaak als we naar buiten gingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomervakantie 2018

Nieuwsbrief. Zomervakantie 2018 Nieuwsbrief Zomervakantie 2018 Van de bestuurstafel Beste ouders, De Amaliafair is achter de rug. Een happening dat veel organisatievermogen en inzet vraagt. Er is een mooie opbrengst gerealiseerd en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief zomervakantie 2016

Nieuwsbrief zomervakantie 2016 Nieuwsbrief zomervakantie 2016 Voorwoord Er is weer veel gedaan de afgelopen periode! De peuters hebben heerlijk gewerkt en gespeeld, het bestuur is druk met allerlei bestuurszaken en veranderingen die

Nadere informatie

Informatiebulletin nummer 8-5 april Van de directie

Informatiebulletin nummer 8-5 april Van de directie Informatiebulletin nummer 8-5 april 2016 Voor alle data geldt: Zo de Heere wil en wij leven. Van de directie Beste lezers, Nog slechts een aantal weken en het is meivakantie. De meivakantie is extra vroeg

Nadere informatie

Nieuwsbrief Herfstvakantie 2016

Nieuwsbrief Herfstvakantie 2016 Nieuwsbrief Herfstvakantie 2016 Van de bestuurstafel Met dankbaarheid mogen we terugzien op een geslaagde middag en avond op jl. 30 september in het kader van het 10 jarig bestaan van onze peuterspeelzaal.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer 21 maart 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) Beste ouders / verzorgers, Hierbij

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter N Gezond Speelgoedmiddag En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Terwijl

Nadere informatie

Nieuwsbrief zomervakantie 2017

Nieuwsbrief zomervakantie 2017 Nieuwsbrief zomervakantie 2017 Van de bestuurstafel Beste ouders, Ik heb zo net het concept inspectierapport van de GGD gelezen. Het is dit keer uitgebreider dan anders. Mooi om geregeld de zin te lezen;

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Spelinloop Gezond op school Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Mijn God, Mijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op!

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op! Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Spelinloop! Gezond op school Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Opening meester De Graafplantsoen Letter V Zomaar wat foto s Gezond Leesplezier En verder..

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 7 juni 2016 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Gefeliciteerd met Ruben! Bij het thema Wenmorgens Schoolreis Bijlage 1: De koning van Egypteland Bijlage 2: Anna:

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letters Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Rapporten vanuit gr. 0,1,2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Doet u thuis mee? Datum: Nummer:

Nieuwsbrief. Agenda. Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Doet u thuis mee? Datum: Nummer: Nieuwsbrief Nummer: 2017-2018-08 Datum: 8-2-2018 Agenda Voorjaarsvakantie Schoonmaakavond voor de ouders van de kinderen van de dinsdagmiddag-vrijdagmorgen groepen en dinsdagmorgen-donderdagmorgen groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 10 april 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 10 april 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 maandag 10 april 2017 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letter Actie Stichting Stephanos Koningsspelen SPAREN: deksels Gezond eten TAAL THUIS / i.c.m. Wonderlijk gemaakt

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Samen mogen lezen van de weg die Hij moest gaan Hoe Hij door zijn liefde zelf de dood wist te verslaan Voelen dat Hij meegaat,

Samen mogen lezen van de weg die Hij moest gaan Hoe Hij door zijn liefde zelf de dood wist te verslaan Voelen dat Hij meegaat, Datum: 16 februari 2018 Jaargang: 28 Nummer: 7 @pcbdebranding www.facebook.com/debrandingswifterbant Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0,1,2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Speelgoedmiddag Schoolreis Rapporten En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 februari 2015 Ma 23- Vrij 26 Ma 2 Di 3 Woe 4 Do 5 Vrij 6 Za 7 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 3 april Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 3 april Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letter Actie Stichting Stephanos SPAREN: deksels Speelgoedmiddag Gezond eten TAAL THUIS / i.c.m. Wonderlijk gemaakt Wonderlijk gemaakt,

Nadere informatie

Algemeen. De Leilinde, bijbelgetrouwe school waar je tot bloei mag komen!

Algemeen. De Leilinde, bijbelgetrouwe school waar je tot bloei mag komen! 28 april 2016 Algemeen De Leilinde Onze naam is ontleend aan een boom die vroeger veel te zien was bij boerderijen in Oost-Groningen. Kenmerkend voor deze boom is de vorm, die verkregen wordt door snoeiwerk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Ringkantertjes. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe.

Nieuwsbrief. De Ringkantertjes. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe. Nieuwsbrief De Ringkantertjes Nieuwveen, januari 2016 Gelukkig Nieuwjaar Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe. Nieuwe kinderen: Evy van Es (ma),

Nadere informatie

Afscheidsfeest meester Zeilstra,

Afscheidsfeest meester Zeilstra, Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 18 februari 2015 nr. 70 Agenda Afscheidsfeest meester Zeilstra, We hebben met elkaar een fijn feest gevierd om formeel afscheid te nemen van meester Zeilstra. Formeel, want

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 april 2016

Nieuwsbrief 28 april 2016 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 28 april 2016 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool R.K. Gerardusschool Meerkreuk 2 Oude Wetering 071-331 2958 info.gerardus@ssba.net Voor een bijna vier jarige Informatie boekje voor de nieuwe kinderen en

Nadere informatie

In september nemen we afscheid van Vlinder en Lotte en in oktober van Vittoria, we wensen hen heel veel succes op de basisschool!

In september nemen we afscheid van Vlinder en Lotte en in oktober van Vittoria, we wensen hen heel veel succes op de basisschool! Leidsterpraat De vakantie begon zo mooi, helaas was het weer de laatste weken iets minder mooi. Hopelijk heeft iedereen toch genoten van de vakantie, wij in ieder geval wel! We zijn met heel veel zin aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0 / 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S Gezond Leesplezier! Activiteit onderbouw Speelgoedmiddag En verder..

Nadere informatie

Informatieavond 23 november Christelijke peuterspeelzaal Prinses Amalia de harmonisatie per 1 jan 2017

Informatieavond 23 november Christelijke peuterspeelzaal Prinses Amalia de harmonisatie per 1 jan 2017 Informatieavond 23 november 2016 Christelijke peuterspeelzaal Prinses Amalia de harmonisatie per 1 jan 2017 Agenda Opening Harmonisatie algemeen Waarom harmoniseren Wat verandert er Nelis van der Bok Financiële

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0, 1, 2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0, 1, 2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit gr. 0, 1, 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letters Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Uitleen prentenboeken Rapporten Voor wij hier

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S TAAL THUIS Cijfers Gezond op school Computermoeder Vanuit gr. 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag

23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag DE BASISKRANT 6 februari 2015 Jaargang 16 Nummer 12 Agenda. 23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag Verjaardagen. Binnenkort zijn jarig: Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6a Groep 6b-7 Groep 8 Noa

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Geboorte Bij het thema Gymschoenen Gezond Verjaardagen kinderen Verjaardagen en jubilea En verder..

Nadere informatie

Nieuwsbrief van mei 2016

Nieuwsbrief van mei 2016 Nieuwsbrief van mei 2016 Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertje-spn.nl deringkantertjes@hotmail.com Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Welkom nieuwe peuters Maza (ma,vr), Quinty (ma,vr),

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sinterklaas. Agenda. Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Datum: Nummer: Schoonmaakavond. 20 november om 19.

Nieuwsbrief. Sinterklaas. Agenda. Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Datum: Nummer: Schoonmaakavond. 20 november om 19. Nieuwsbrief Datum: 16-11-2017 Nummer: 2017-2018-04 Agenda Schoonmaakavond maandagmorgen-donderdagmiddag groepen en maandagmiddag-woensdagmorgen groep Sinterklaasbezoek op de peuterspeelzaal Afscheid van

Nadere informatie

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom!

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom! 93 Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA 18 dec Keijzersrondje Kerst 19 dec Kerstviering 20 dec Groepsmail 21 dec Studiedag Start Kerstvakantie 7 jan Studiedag 8 jan Start in het nieuwe gebouw (einde vakantie)

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 7 25 maart 2015

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 7 25 maart 2015 Jaargang 3 nummer 7 25 maart 2015 In dit nummer: Opgestaan Paasviering Koninsspelen Het enige wat wij moeten doen, is dit geloven. Allemaal zegenrijke paasdagen gewenst. Onderwijsassistente Personeel De

Nadere informatie

Nieuwsbrief t Binerke Jaar / 5

Nieuwsbrief t Binerke Jaar / 5 Nieuwsbrief t Binerke Jaar 2015-2016 / 5 16 februari 2016 Deze keer weer een Binerke boordevol informatie voor u als ouders. We geven al vast een vooruitblik op het nieuwe jaar wat betreft de formatie,

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Uit de blauwe groep van Annemiek en Karin

Uit de blauwe groep van Annemiek en Karin Personele mededeling. Zoals iedereen inmiddels weet (en kan zien) is Corina al een flinke tijd in verwachting van haar tweede kindje. Vrijdagochtend 15 april a.s. is zij voor het laatst aanwezig op school.

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Stage Hoofdluis Gezond op school vanuit groep 0,1,2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Nationaal Schoolontbijt Wisselboekenkast Voedselbank Sinterklaasviering Kerstviering Sparen voor je school

Nadere informatie

Schooljaar december Nummer 9. In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers,

Schooljaar december Nummer 9.  In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers, Schooljaar 2016-2017 23 december 2016 Nummer 9 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Kerstfeest Nieuw jaar Afscheid juf Elszien Nieuwe collega s Ziektevervanging Van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

REKENDAG. De 27e schoolweek

REKENDAG. De 27e schoolweek De 25e schoolweek Na een heerlijke week vakantie zijn we weer met veel plezier aan de slag gegaan. Deze week hebben we nog gewerkt over bouwen. We hebben het lied Een dwaas man bouwde zijn huis op het

Nadere informatie

Prins(ess)enPraatjes 1

Prins(ess)enPraatjes 1 Prins(ess)enPraatjes 1 September 2014 Reformatorische peuterspeelzaal De kleine Prinses Jan Wissenslaan 5 3341 GG H.I.Ambacht Tel. 06-14380346 e-mail: dekleineprinses@gmail.com www.pszdekleineprinses.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE JUNI 14

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE JUNI 14 NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE JUNI 14 BESTE OUDERS/ VERZORGERS, Het einde van het schooljaar nadert, dus tijd voor ons laatste thema: water, wat doe je ermee. Onze themakast hebben we

Nadere informatie

ZOMER Hele fijne

ZOMER Hele fijne t Kwettersteegje ZOMER 2017 Hele fijne St. Odradaschool St. Odradastraat 14 5335 LL Alem T: 0418-664006 www.odrada.nl info@odrada.nl Alem, 13 juli 2017. Beste ouders, verzorgers en leerlingen, De laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr april 2017

Nieuwsbrief nr april 2017 Nieuwsbrief nr.16 20 april 2017 Kalender Do 20 april Vrij 21 april Za 22 april Zo 23 april Ma 24 april Vakantie Di 25 april Vakantie Woe 26 april Vakantie Do 27 april Vakantie Vrij 28 april Vakantie Za

Nadere informatie

Contactgegevens PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst Glazeniershorst TK Apeldoorn. Tel:

Contactgegevens PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst Glazeniershorst TK Apeldoorn. Tel: Locatie nieuwsbrief Hierbij ontvangt u de locatienieuwsbrief van PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst. In deze nieuwsbrief algemene informatie en wat leuke weetjes over de onze locatie. Contactgegevens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s), Afscheid juf Anja Er is tijd gekomen voor verandering. Na 6 jaar peuterjuf geweest te zijn op zowel de Meerpaal als Het Visje wil ik graag weer in het basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2019

Nieuwsbrief. Juni 2019 Nieuwsbrief Juni 2019 Regel van de maand Juni Beste ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen, Pesten wordt op De Vlonder niet getolereerd! 10 17 19 24 25 26 T/m 14 juni Junivakantie Margedag; leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 4 juli 2016 Vakantie Hoewel het weer nog niet zo zomers is, is het toch echt bijna zomervakantie. Het team van

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Nieuwsbrief 1 / 2 23 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en

Nadere informatie

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren!

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren! Vrijdag 17 februari 2017 En Hij gaf de menigte opdracht op het gras te gaan zitten; en Hij nam de vijf broden en de twee vissen, en terwijl Hij opkeek naar de hemel, zegende Hij ze. En toen Hij ze gebroken

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan ENGELENBURGSCHOOL 25 maart 2015 Jaargang 4, nr.7 I N D I T N U M M E R : Hij is opgestaan Paasviering Geboorte Koningsspelen Groepsfoto s Mailcontact Welkom Ouder-kind activiteit Zendingsgeld Citotoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter ee Gezond op school Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact S c h o o l m e

Nadere informatie

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Over dit thema werken wij: Herfst (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Dinsdag Woensdag Donderdag Week 43: Week 44: Week 45: De schenker en de Het tweede bezoek Mozes

Nadere informatie

Nieuwsbrief Herfstvakantie 2018

Nieuwsbrief Herfstvakantie 2018 Nieuwsbrief Herfstvakantie 2018 Van de bestuurstafel Beste ouders, Het welbevinden van uw peuter staat op de peuterspeelzaal centraal. We doen daar onze uiterste best voor. Vooral onze leidsters zijn daar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

Weet u wat wij in de laatste weken allemaal hebben gedaan in de onderbouw? Dat leest en ziet u in deze nieuwsbrief!

Weet u wat wij in de laatste weken allemaal hebben gedaan in de onderbouw? Dat leest en ziet u in deze nieuwsbrief! Beste ouders, Weet u wat wij in de laatste weken allemaal hebben gedaan in de onderbouw? Dat leest en ziet u in deze nieuwsbrief! Hartelijke groet, het onderbouwteam Nieuws uit groep 0 Leen de aannemer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Nieuwsbrief Nummer: 2017-2018-02 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Datum: 28-09-2017 Uw kind komt voortdurend andere mensen tegen. Weet u wie uw kind kent?

Nadere informatie

24 november 2016 jaargang 3-7

24 november 2016 jaargang 3-7 24 november 2016 jaargang 3-7 Lied van de week Groep lied 1 Ik vind het fijn om jou te helpen en een vriend te zijn. 2A t/m 4/5 Herhaling liedjes van de afgelopen periode 5 t/m 8 Veilig in Jezus armen.

Nadere informatie

Groeten van groep 3 en juf Anne Sophie en juf Marleen

Groeten van groep 3 en juf Anne Sophie en juf Marleen Nieuws uit groep 3 Wij zitten nu acht weken in groep 3! Dat is wel heel wat anders hoor dan de kleuterschool. We moeten nu echt hard werken; lezen, rekenen, schrijven en nog veel meer! De eerste weken

Nadere informatie

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender Kort Nieuws 16 november 2018 Verjaardagen 18 Semih Çanta Fase 04B 20 Nina A Fase 04B 20 Sem C Fase 05A 20 Sam ten H Fase 14 21 Ravi Fase 15B 22 Maddox Fase 09B 25 Wouter G Fase 06 26 Ties Fase 04B 26 Djanaya

Nadere informatie

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019 Nr. 11, 13 februari 2019 Kalender Woensdag 13 februari: rapport mee Week van 18-22 februari: rapportgesprekken Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart: voorjaarsvakantie Woensdag 27 maart: studiedag, alle

Nadere informatie