Nieuwsbrief Herfstvakantie 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Herfstvakantie 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Herfstvakantie 2016

2 Van de bestuurstafel Met dankbaarheid mogen we terugzien op een geslaagde middag en avond op jl. 30 september in het kader van het 10 jarig bestaan van onze peuterspeelzaal. Het weer werkte mee. Pas na het opruimen vielen de eerste regendruppels. De grote opkomst is een teken van de warme belangstelling voor de omgeving en het pedagogisch klimaat waar uw peuter zich mag voorbereiden op de basisschool. Christelijke normen en waarden staan centraal en de (kinder)bijbel mag opengaan. Onze dankbaarheid gaat dan ook allereerst uit naar de HEERE die dit alles tot nu toe zo geleid heeft. Wij kunnen een peuterspeelzaal oprichten en onze best doen, maar zonder de zegen van de HEERE leidt dat tot niets. In Psalm 127 staat: zo de HEERE de stad niet bewaart, te vergeefs waakt de wachter. Dit betekent dat we ook voortdurend Zijn zegen voor het in stand houden van de peuterspeelzaal nodig hebben. Bid er maar veel om, ook voor het Christelijk (basis)onderwijs. Steeds vaker ontstaat er discussie over het landelijk subsidiëren van het bijzonder onderwijs en staat de vrijheid van onderwijs (artikel 23 van de Grondwet) onder druk. Daarnaast ook hartelijk dank aan de actiecommissie die alles voorbereid heeft, de vele vrijwilligers die alles in goede banen hebben geleid, de (jeugd)brandweer die met vrijwilligers en materiaal aanwezig was en de sponsoren voor hun financiële bijdrage! Vanwege de harmonisatie is op 30 september eveneens een overleg geweest met de gemeente en Stichting Zijn. Wij hadden een begroting ingediend op basis van 2,5 groep (maximaal 40 peuters). Dit was n.a.v. van het aantal aanmeldingen tot september waar wij op konden rekenen. Ondertussen blijkt dat het aantal peuters die we DV in januari kunnen verwachten groter is. Op 4 oktober is besloten om in januari met een volledige 3 e groep door te gaan (maximaal 48 peuters). We hebben opnieuw onze kostprijs berekend en zullen deze met de gemeente communiceren. Uiteraard willen we u meerdere keuzemogelijkheden blijven bieden en een wachtlijst zoveel mogelijk vermijden. Aan de andere kant mag een onderbezetting er niet toe leiden dat we tegen een tekort in de exploitatie aanlopen. Zoals het er nu naar uitziet worden de leidsters DV na de herfstvakantie bijgepraat over de aanstaande veranderingen en moet de invulling van de groepen duidelijk worden. Vervolgens hopen wij ook u te informeren over de harmonisatie. Op dit moment is daarvoor nog geen datum gepland. Het hangt o.a. af van de besluitvorming bij de gemeente over de beschikbare vergoeding. We hopen zo spoedig mogelijk een datum voor een bijeenkomst aan u door te geven. Nelis van der Bok, voorzitter.

3 Feestavond Christelijke Peuterspeelzaal Prinses Amalia in Ouddorp bestond in de maand september 10 jaar. De afgelopen weken is er met de peuters gewerkt over het thema feest. Dit is afgesloten met een feestavond op vrijdag 30 september. De avond is druk bezocht door peuters en kinderen die de afgelopen jaren de PSZ bezocht hebben. Ook waren er veel ouders, grootouders, bestuursleden en andere belangstellenden. De kinderen konden spelletjes doen, bijvoorbeeld springen op het springkussen, spuiten bij de brandweer, fietsen, paardrijden, enz. Er was ook een terras waar onder andere patat en snacks verkocht werden. Het was een hele gezellige feestavond voor groot en klein. We willen alle sponsors nogmaals hartelijk bedanken! Daarbij denken we aan hoofdsponsor t Hoekje. Maar ook aan installatiebedrijf Sperling, Jumbo Sperling, Partyservice Mierop en fam. Bosland: BEDANKT!

4 Schoenendoosactie Schoenendoosactie van Actie4kids weer van start op school: Ook dit jaar doet onze school/psz weer mee met de schoenendoosactie van Actie4Kids. Alle kinderen hebben de actiefolder ontvangen. De verzendkosten van 5,- per doos worden door de school betaald vanuit de ontvangen zendingsgelden. De schoenendozen van dit jaar gaan naar Sierra Leone, Togo, Pakistan, Roemenië en als het lukt nog naar vluchtelingen die langere tijd verblijven in opvangkampen in Griekenland. Van de organisatie vernamen wij dat er elk jaar een tekort is aan schoenendozen voor jongens. Wilt u hier rekening mee houden?! We hopen weer op een hele stapel schoenendozen in de gemeenschapsruimte! De dozen kunnen uiterlijk 18 november op school ingeleverd worden. Voor verdere informatie kunt u terecht bij de fam. Westhoeve, Molentienden 80 tel Kijkt u ook eens op de website Wij sparen! Wij zijn op zoek naar autobanden om ons buitenspel te verrijken. Wie kan ons hieraan helpen? BVD! Wij zoeken: Mensen die ons willen helpen tijdens de zomerfair D.V. zaterdag 15 april Groeten van Commissie Amaliafair: Erik klepper, Hanneke klepper, Lica Hoek, Corine Grinwis, Marjan Kasteleijn en Jessica Grootenboer.

5 Van de leidsters Taart, een slinger, ballonnen, verjaardagskaarten wat hoort er nog meer bij feest? Een feestmuts, een uitnodiging en cadeautjes! Wat een feest was het de afgelopen weken bij ons op de peuterspeelzaal. Bobbi was jarig en dat hebben we gevierd. Bobbi lag lekker in zijn bedje te slapen en we maakten hem wakker. Hij mocht zijn feesthoed op en hij mocht in de kring op de verjaardagstoel zitten. We gaven hem cadeautjes: krijtjes, een boek en een trein. De cadeautjes pakten we zelf in. Dit deden we in onze eigen cadeautjeswinkel waar we cadeautjes in verkochten. En in de zandtafel bakten we de mooiste taartjes. Ook hebben we weer nieuwe liedjes geleerd, echte feestliedjes. De papa s en mama s hebben vast onze mooie knutselwerken al gezien. Of zelfs gehoord! We maakten namelijk echte trommels waar we zachtjes maar ook heel hard op konden trommelen. Verder knutselden we vlaggetjes, een feesthoed, een taartje en mooie kaarten. We maakten niet alleen mooie kunstwerken, maar ook lekkere kunstwerken: een ketting van chips! Niet alleen Bobbi was jarig. Ook de peuterspeelzaal was jarig: 10 jaar! Dat is 2 handjes vol! We maakten echte uitnodigingen voor onze papa s, mama s, opa s, oma s en andere bekenden voor de feestavond op 30 september. De feestavond was een succes met alle leuke spelletjes. Na de herfstvakantie lijkt het feest nog wel even door te gaan, want we gaan werken rondom het thema de Bakker. Mmm dat klinkt al lekker! Wat we allemaal gaan doen, zien jullie na de herfstvakantie. Eerst een weekje vrij. Fijne vakantie allemaal! De leidsters

6 Agenda D.v. Woensdag 26 oktober is er een open speelochtend op de peuterspeelzaal voor de nieuwe peuters en ouders met peuters die kennis willen maken met onze peuterspeelzaal. De ochtend begint om en is om uur weer afgelopen. Op d.v. 5 november is er een oliebollenactie! Na de herfstvakantie krijgt u een brief met een bestelformulier. Ook zoeken we bezorgers, wie kan ons helpen? Op de deur hangt binnenkort een intekenlijst. Leuke uitspraken Juf Carla is helaas met ziekteverlof i.v.m. zwangerschap. Dit levert bij de Boefjes nog wat gespreksstof op: - Wietske: Komt juf Carla nu echt niet meer? Elise Klepper: Juf Carla komt nog wel een keer langs hoor, om ons even te aaien ofzo - Elise Klepper vindt het maar een bedenkelijke situatie dat juf Ingrid nu voor juf Carla invalt en wil op alles voorbereid zijn: Maar als jij nu straks een baby in je buik hebt, wie moet er dan komen? - Gelukkig kwam juf Carla nog een keertje langs om te vertellen dat er een baby tje in haar buik zit. Jesse: haal het er eens even uit? Jesse: Ik heb een keer in een hele snelle boot gezeten, die ging wel 6 kilometer uur! De kinderen hebben het Bijbelverhaal over de doortocht door de Rode Zee gehoord. De juf vraagt: waar gingen de Israëlieten naar toe? (plaatje van de Rode Zee). Lotte: naar het strand! De juf vraagt: wat gebeurde er toen de soldaten ook over het pad door de Rode Zee heen wilden gaan? Lukas Meijer: Er kwamen haaien. De juf vraagt: Wat gaan we nu doen?. Lucas Grinwis: Bruin worden, want de zon schijnt. Nina ziet dat Bobbi zijn neus in de taart doet: Zijn neus zit onder de asgoom (slagroom). Rosalynn is jarig. De juf vraagt: Waar is papa? Rosalynn: Bij van Koppen. En wat doet hij daar? Rosalynn: computeren.

7 De juf vertelde van het manna en de kwakkel die de Heere stuurde. Esther Slingerland wijst naar de vogels: kijk, vliegtuigen. Lucas Grinwis staat tijdens het buitenspelen met zijn tractor in de file en zegt: wat een ellende. Sanne is bezig met hamertje tik en wil een spijkertje vast maken: Ik sla er met de tikker op hoor! Verjaardagen Oktober: 28. Nina van der Knaap (4) November: 7. Annoah Keizer (3) 10. Willianne Grinwis (4) 12. Valena Aleman (3) 16. Annelize Kasteleijn (4) 16. Martijn Kasteleijn (4) 27. Esther Slingerland (3) December: 13. Dirkje Akershoek (3) 20. Annelouise Tanis (3) 21. Wietske Hoek (4) Nieuwe kinderen en afscheid kinderen We hebben de afgelopen weken afscheid genomen van Jelle Kooiman, Jesse Meijer en Esther de Jong. We wensen ze veel speel- en leerplezier toe op school! Ook willen we de nieuwe peuters van harte welkom heten: Lars Aleman, Joost Grinwis, Lukas Grinwis, Seth Hameeteman, Carlijn de Jong, Annoah Keizer, Rosalynn van Koppen, Scott van Splunder en Ehud Tanis. We hopen dat dat ze een fijne tijd bij ons zullen hebben!

8 Themaplanning Week Bijbelverhaal Psalm/lied Thema Werkje Liedje 43 De ark in het land van de Filistijnen (dl. 3 blz ) Psalm 46:6 De bakker Boterham versieren Ik zag twee beren broodjes smeren 44 De ark in het land van de Filistijnen (dl. 3 blz ) Psalm 46:6 De bakker broodjes maken van zoutdeeg Bakker, bakker, wat doe je vandaag? 45 Ruth en Naomi in Moab (dl. 1 blz ) Hoger dan de blauwe luchten De bakker Taart verven Zeg bakkertje, wat doe je met dat meel? 46 Ruth en Naomi in Israël (dl. 1 blz ) Hoger dan de blauwe luchten De bakker Molen knutselen De wieken van de molen draaien rond 47 Samuël geboren (dl.1 blz ) Psalm 136:1 De bakker Schort van papier versieren met stempels Zo gaat de molen 48 Samuël geroepen (dl.1 blz ) 49 De engel bij Maria (dl. 1 blz. 134) Psalm 136:1 De bakker Soesjes versieren De wieken van de molen Heel gewoon Kerstfeest Lichtje verven 50 In de stal van Bethlehem (dl. 3 blz ) Alzo lief had God de wereld Kerstfeest Kerstklok 51 De wijzen (dl.1 blz ) Jezus is geboren Kerstfeest Kleurplaat kleuren 52 Kerstvakantie

9 Liederen Hoger dan de blauwe luchten en de sterretjes van goud, woont de Vader in de hemel die van alle kinderen houdt. Ook voor zieke kinderen zorgt Hij, kent hun tranen en hun pijn. Ja, voor de grote en voor de kleine wil de Heer een helper zijn. Daarom vragen wij eerbiedig, vouwen wij de handjes saam, Heer die altijd naar ons luistert, neem dan nu ons danklied aan. Amen. Heel gewoon, heel gewoon. Niemand had 't zo verwacht. Geen paleis of 'n dure woning, wie had dat ooit gedacht. Door te worden als 'n kind heel eenvoudig, door te worden als 'n kind heel klein, kon Hij onze Koning worden, kon Hij de Redder zijn. Alzo lief had God de wereld, de wereld, de wereld, God had de wereld lief. Dat Hij aan ons heeft gegeven, dat Hij aan ons heeft gegeven, gegeven, gegeven, Zijn eengeboren Zoon. Opdat een ieder die gelooft, opdat een ieder die gelooft, een ieder, een ieder, het eeuw' ge leven heeft. Jezus is geboren, Jezus is geboren, halleluja! Eer zij God in de hoge. Eer zij God in de hoge, halleluja! Vrede op de aarde, vrede op de aarde, halleluja! In de mensen welbehagen, in de mensen welbehagen, halleluja! Bakker, bakker, wat doe je vandaag? Koekjes bakken, koekjes bakken Bakker, bakker wat doe je vandaag? Koekjes bakken, dat doe ik graag De wieken van de molen draaien rond, draaien rond, draaien rond. De wieken van de molen draaien rond als de wind gaat waaien. De molenstenen draaien rond, rond en rond, rond en rond. De molenstenen draaien rond als hij meel gaat malen. De bakker op de hoek die kneedt het deeg, kneedt het deeg, kneedt het deeg. De bakker op de hoek die kneedt het deeg als hij brood gaat maken. De mensen uit de buurt zeggen mjam mjam mjam, als ze broodjes eten.

10 Fijne vakantie De Bengels tot ziens op D.V. maandag 24 oktober om 8:30 uur De Boefjes tot ziens op D.V. maandag 24 oktober om 13:00 uur De Rakkers tot ziens op D.V. dinsdag 25 oktober om 13:00 uur

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE MAART 14 BESTE OUDERS/ VERZORGERS, Ons laatste thema de baby was een groot succes. Véél poppen zijn gewassen op de peuterspeelzaal. De baby van onze collega

Nadere informatie

Nieuwsbrief meivakantie 2017

Nieuwsbrief meivakantie 2017 Nieuwsbrief meivakantie 2017 Van de bestuurstafel Beste ouders. Op het moment dat ik dit schrijf is het bijna 15 april. De dag waarop onze fair gehouden wordt. We hopen dat het een goede dag mag worden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. voorjaarsvakantie 2017

Nieuwsbrief. voorjaarsvakantie 2017 Nieuwsbrief voorjaarsvakantie 2017 Van de bestuurstafel Sinds de vorige nieuwsbrief is er veel gepasseerd. Verheugende dingen, spannende dingen, maar ook zaken die zorgen geven. Om met het eerste te beginnen;

Nadere informatie

Nieuwsbrief meivakantie 2016. Voorwoord

Nieuwsbrief meivakantie 2016. Voorwoord Nieuwsbrief meivakantie 2016 Voorwoord 1 Van de bestuurstafel Wat de harmonisatie betreft heeft het college van onze gemeente gekozen voor voortzetting van het aanbod met de huidige aanbieders. Van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorjaarsvakantie 2019

Nieuwsbrief. Voorjaarsvakantie 2019 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie 2019 Van de leidsters Stil zit Bobbi in een hoekje en hij bibbert van de kou, papa voelt aan Bobbi s voorhoofd en zegt hé, wat heb jij nou? Gelukkig hebben we op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Herfstvakantie 2018

Nieuwsbrief Herfstvakantie 2018 Nieuwsbrief Herfstvakantie 2018 Van de bestuurstafel Beste ouders, Het welbevinden van uw peuter staat op de peuterspeelzaal centraal. We doen daar onze uiterste best voor. Vooral onze leidsters zijn daar

Nadere informatie

Nieuwsbrief zomervakantie 2016

Nieuwsbrief zomervakantie 2016 Nieuwsbrief zomervakantie 2016 Voorwoord Er is weer veel gedaan de afgelopen periode! De peuters hebben heerlijk gewerkt en gespeeld, het bestuur is druk met allerlei bestuurszaken en veranderingen die

Nadere informatie

KERSTVIERING 2017 FEEST VAN GODS LIEFDE

KERSTVIERING 2017 FEEST VAN GODS LIEFDE KERSTVIERING 2017 FEEST VAN GODS LIEFDE KINDERNEVENDIENST PROTESTANTSE GEMEENTE TUBBERGEN ZONDAG 24 DECEMBER 2017 2 Lied: Brandend kaarsje 1. Jezus zegt dat Hij hier van ons verwacht, dat wij zijn als

Nadere informatie

Lucas 2:15-20 Hij is het echt!

Lucas 2:15-20 Hij is het echt! Lucas 2:15-20 Hij is het echt! Kerst: Gods Zoon komt op aarde. Maar Gods Zoon blijkt een heel gewone baby. Is hij het wel echt? Door de herders geeft God een bevestiging: ja, hij is het! Aanbid hem met

Nadere informatie

Nieuwsbrief kerstvakantie 2016

Nieuwsbrief kerstvakantie 2016 Nieuwsbrief kerstvakantie 2016 Van de bestuurstafel Van de bestuurstafel Tijdens de bestuursvergadering van 25 oktober 2016 is Aletta Aleman welkom geheten als nieuw bestuurslid. Het was sowieso een bijzondere

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Toiletbezoek Afscheid Juf Jansen Foto s Activiteit en gezelligheid (terugblik) Bijlage: Verjaardag Tim Voor alle data

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Gezellig 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, onderonsje.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters en cijfers Terugblik Schoolontbijt Foto s Bijlage:

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018 Agenda 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie Zaterdag 3 maart Oud papier Dinsdag 6 maart Fietscontrole Dinsdag 13 maart Ouderavond Kanjertraining Woensdag 14 maart Biddag; studiedag leerlingen vrij!

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

Prins(ess)enPraatjes 1

Prins(ess)enPraatjes 1 Prins(ess)enPraatjes 1 September 2014 Reformatorische peuterspeelzaal De kleine Prinses Jan Wissenslaan 5 3341 GG H.I.Ambacht Tel. 06-14380346 e-mail: dekleineprinses@gmail.com www.pszdekleineprinses.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

In dit nummer o.a.: Thema De Bakker Nieuwe leerlingen Liederen. Beste ouder(s)/verzorger(s),

In dit nummer o.a.: Thema De Bakker Nieuwe leerlingen Liederen. Beste ouder(s)/verzorger(s), schooljaar 2015-2016 Groep 1a/1i vrijdag 28 oktober 2016 Nr. 4 Groepsm@il Beste ouder(s)/verzorger(s), Na de herfstvakantie kwamen de kinderen weer nieuwsgierig de klas binnen. Nu gaan we over de bakker

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Nieuwsbrief 1 / 2 23 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes.

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes. Maandag 19-11 Puk viert feest. We maken eigen feestmuts. Weten we aan het einde nog de hele zin? Tijdens het Dinsdag 20-11 Samen met de kinderen gaan wij gezellig dansen. Wie is er goed in een feestje

Nadere informatie

Zomer. Zoals ieder jaar sluiten wij het jaar af met een gezellig feest. Het thema is dit jaar: VAKANTIE. We vieren dit jaar het feest op:

Zomer. Zoals ieder jaar sluiten wij het jaar af met een gezellig feest. Het thema is dit jaar: VAKANTIE. We vieren dit jaar het feest op: Zomer Vakantiefeest Beste ouders / verzorgers, Zoals ieder jaar sluiten wij het jaar af met een gezellig feest. Het thema is dit jaar: VAKANTIE. We vieren dit jaar het feest op: Woensdag 8 juli Donderdag

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Noach bouwt een ark Genesis 6-8

Noach bouwt een ark Genesis 6-8 2 Noach bouwt een ark Genesis 6-8 Het is niet fijn meer op de aarde. De mensen maken ruzie, ze vechten en ze zijn God vergeten. Maar er is één man die anders is. Dat is Noach. Op een dag praat God met

Nadere informatie

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2014. Deze wordt geopend met het blijde nieuws dat juf Ilse een baby heeft. juf Ilse en Tom zijn op 10-12- 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief zomervakantie 2017

Nieuwsbrief zomervakantie 2017 Nieuwsbrief zomervakantie 2017 Van de bestuurstafel Beste ouders, Ik heb zo net het concept inspectierapport van de GGD gelezen. Het is dit keer uitgebreider dan anders. Mooi om geregeld de zin te lezen;

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0 / 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S Gezond Leesplezier! Activiteit onderbouw Speelgoedmiddag En verder..

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

In september nemen we afscheid van Vlinder en Lotte en in oktober van Vittoria, we wensen hen heel veel succes op de basisschool!

In september nemen we afscheid van Vlinder en Lotte en in oktober van Vittoria, we wensen hen heel veel succes op de basisschool! Leidsterpraat De vakantie begon zo mooi, helaas was het weer de laatste weken iets minder mooi. Hopelijk heeft iedereen toch genoten van de vakantie, wij in ieder geval wel! We zijn met heel veel zin aan

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Letterfeest aa Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed En verder.. Kalender

Nadere informatie

Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen. Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom

Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen. Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom Welkom op ons kerstfeest Groep 0 zingt : Jezus zegt, dat hij hier van ons verwacht Jezus zegt, dat Hij hier van ons verwacht, dat wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Lievelingsboek Oudermorgens Gezond eten! Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 november 2016 Beste ouders

Nadere informatie

Welkom. Schijn met Uw licht in mijn hart o Vader Schijn met Uw licht in mijn hart

Welkom. Schijn met Uw licht in mijn hart o Vader Schijn met Uw licht in mijn hart Welkom Komt allen tezamen, jubelend van vreugde. Komt nu, o, komt nu naar Bethlehem. Ziet nu de Vorst der eng len hier geboren. Komt laten wij aanbidden, komt laten wij aanbidden, komt laten wij aanbidden,

Nadere informatie

Les 13: Geboorte van Jezus.

Les 13: Geboorte van Jezus. Les 13: Geboorte van Jezus. kun je lezen in lukas 1 en 2 Wees gegroet, Maria, je bent begenadigd, de Heer is met je. Maria kijkt op van waar ze mee bezig is. Er staat iemand in de deuropening van het huis

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 25 januari 2016. Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 25 januari 2016. Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Overhemden en apparaten Letters en cijfers Rapporten Kleuterpraat.. Bijlage: Hoger dan de blauwe luchten.. 25 januari 2016 Voor alle data

Nadere informatie

23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag

23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag DE BASISKRANT 6 februari 2015 Jaargang 16 Nummer 12 Agenda. 23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag Verjaardagen. Binnenkort zijn jarig: Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6a Groep 6b-7 Groep 8 Noa

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

24 november 2016 jaargang 3-7

24 november 2016 jaargang 3-7 24 november 2016 jaargang 3-7 Lied van de week Groep lied 1 Ik vind het fijn om jou te helpen en een vriend te zijn. 2A t/m 4/5 Herhaling liedjes van de afgelopen periode 5 t/m 8 Veilig in Jezus armen.

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor de SIEN-dienst op zondag 6 november 2016 Thema: Dank je wel! Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 15.00 uur Pianist: Henk Dubbink Voorganger: ds. Kees Benard = = =

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Brood, tafel, maaltijd houden

Brood, tafel, maaltijd houden Brood, tafel, maaltijd houden Route 1: Aan tafel Kaart lezen Is brood de moeite waard? Ons broodje is gebakken Elke prent heeft een cijfer. Welke tekst hoort erbij? Geef die hetzelfde cijfer. Nog een beetje

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomervakantie 2018

Nieuwsbrief. Zomervakantie 2018 Nieuwsbrief Zomervakantie 2018 Van de bestuurstafel Beste ouders, De Amaliafair is achter de rug. Een happening dat veel organisatievermogen en inzet vraagt. Er is een mooie opbrengst gerealiseerd en de

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Verjaardagen. 20 oktober 2017

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Verjaardagen. 20 oktober 2017 Agenda 23 t/m 27 oktober Herfstvakantie Woensdag 1 november Dankdag; leerlingen vrij! Vrijdag 3 november Luizencontrole Zaterdag 4 november Oud papier Maandag 6 november Peuterochtend Donderdag 9 november

Nadere informatie

Werkboekje. Naam: www.ebonderwijs.nl

Werkboekje. Naam: www.ebonderwijs.nl Werkboekje Naam: www.ebonderwijs.nl Hallo! Leuk dat je in dit boekje werkt. Je werkt in dit boekje over de geboorte van Jezus. Elk jaar vieren we dat op 25 december (eerste Kerstdag). EB Onderwijs wenst

Nadere informatie

Brouwershaven Inleiding

Brouwershaven Inleiding beschouwing Brouwershaven Inleiding Activiteitenkalender Nieuws van school Nieuws uit de groepen Liedrooster Nieuwsbrief nummer 5 14 e jaargang 27 oktober 2014 Na een echte herfstvakantie, zijn we vanmorgen

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 30 november 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 30 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Activiteit en gezelligheid Speelgoedmiddag Bijlage: Kerstliederen Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Blz t/m t/m Kerstvakantie

Blz t/m t/m Kerstvakantie Blz 0 02 03 04 05 Inhoudsopgave Agenda - Lied Voorwoord Kerstfeest Personalia; Sonja Mars en Cindy van Raalten, Jodi Buter, Bastiaan den Bakker en Corina Bastiaan Nieuwe kleutergroep Kinderpostzegelactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kerstvakantie 2018

Nieuwsbrief Kerstvakantie 2018 Nieuwsbrief Kerstvakantie 2018 Van de bestuurstafel Beste ouders, In de vorige nieuwsbrief melden wij dat de uurprijs voor 2019 door de gemeente nog niet vastgesteld was. Inmiddels is dit wel gebeurd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

Bibliotheek Vrijdagmorgen 25 november is er voor onze klas weer bibliotheek. Geeft u de tas met boeken weer mee naar school!

Bibliotheek Vrijdagmorgen 25 november is er voor onze klas weer bibliotheek. Geeft u de tas met boeken weer mee naar school! schooljaar 2016-2017 Groep 1a-1i vrijdag 18 november 2016 Nr. 5 Groepsm@il Beste ouder(s)/verzorger(s), De afgelopen weken was het extra gezellig bij ons in de klas. Steeds waren er mama s in de klas,

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1 11 maart 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 14 Agenda maart zo 20-3-16 kerk schooldienst do 24-3 16 Nieuwsbrief 15 vr 25-3-16 Goede Vrijdag ma 28-3-16 Tweede Paasdag april ma 4-4-16 cito herfstleerlingen gr.

Nadere informatie

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren!

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren! Vrijdag 17 februari 2017 En Hij gaf de menigte opdracht op het gras te gaan zitten; en Hij nam de vijf broden en de twee vissen, en terwijl Hij opkeek naar de hemel, zegende Hij ze. En toen Hij ze gebroken

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0,1,2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Speelgoedmiddag Schoolreis Rapporten En verder.. Kalender

Nadere informatie

vrijdag 11 december 2015

vrijdag 11 december 2015 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 18 december gr 1-4 vrij gr 5-8 s middags vrij 21 december - 1 januari kerstvakantie 6 januari Nieuwjaarsborrel 22 januari breimiddag vanaf 14.00 uur Bijbelles

Nadere informatie

Kleine Pien op reis. INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes. Aan de ouders van groep 1 en 2,

Kleine Pien op reis. INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes. Aan de ouders van groep 1 en 2, Aan de ouders van groep 1 en 2, INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes De meivakantie zit er weer op. We hopen dat iedereen een leuke vakantie heeft gehad! Het zonnetje en de temperatuur lieten ons wel een

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Sterrekijkernieuws april 2019

Sterrekijkernieuws april 2019 Sterrekijkernieuws april 2019 Beste ouders, verzorgers, De meivakantie staat voor de deur! De afgelopen periode is er weer veel gebeurd in de school. Verderop vindt u een impressie van de koningsspelen

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Sterrekijkernieuws mei 2018

Sterrekijkernieuws mei 2018 Sterrekijkernieuws mei 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een periode met veel vrije dagen en het schoolreisje zijn we gestart met de laatste periode tot aan de zomervakantie. Voor groep 8 betekent dit

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Aan alle ouders/verzorgers van kinderen van De Morgenster, Advent 'Stil nu, stil nu, maak nu geen gerucht. Het wonder komt heel zachtjes aan, kerstkind wil naar binnen gaan. Stil

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Kerstvieringen We kijken terug op twee heel mooie kerstvieringen. Op woensdagavond in de school. Wat zag de zaal er prachtig uit en goed om te zien

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Kerk en Schooldienst Zondag 15 oktober 2017 Predikant: Organist: Pianist: Met medewerking van: ds. Klaas Meijer en ds. Bram Verduijn Margriet Withaar Gea Wolters alle kinderen en leerkrachten

Nadere informatie

Lucas 2:10 Kerst: nooit meer bang!

Lucas 2:10 Kerst: nooit meer bang! Lucas 2:10 Kerst: nooit meer bang! Wees niet bang, zegt de engel tegen de herders. Niet zo gek: God is een God om bang van te worden. Maar dat wil hij niet. Daarom komt hij naar ons toe als een ontwapenende

Nadere informatie

Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Anky Pekkeriet Voorganger: ds. Kees Benard

Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Anky Pekkeriet Voorganger: ds. Kees Benard Orde van dienst voor zondag 15 oktober 2017, schoolkerkdienst Is dat Eerlijk? - over werken en waardering, delen en dankbaarheid Met medewerking van de Regenboogschool en ouders en kinderen van de Heideparkschool

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Trefwoord. No 7 22 november 2017

Trefwoord. No 7 22 november 2017 No 7 22 november 2017 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 22 november Sinterklaas is in het land. Wat een feest!.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Over dit thema werken wij: Herfst (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Dinsdag Woensdag Donderdag Week 43: Week 44: Week 45: De schenker en de Het tweede bezoek Mozes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 7 juni 2016 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Gefeliciteerd met Ruben! Bij het thema Wenmorgens Schoolreis Bijlage 1: De koning van Egypteland Bijlage 2: Anna:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus oktober 2015 nr. 83. Wie ben jij? Terugblik Open Dag

Nieuwsbrief Cursus oktober 2015 nr. 83. Wie ben jij? Terugblik Open Dag Nieuwsbrief Cursus 2015-2016. 28 oktober 2015 nr. 83 Agenda Wie ben jij? Afgelopen maandag zijn we begonnen met een viering met alle kinderen samen. Wie ben jij? is het thema van dit jaar. Dit keer was

Nadere informatie