Nieuwsbrief. voorjaarsvakantie 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. voorjaarsvakantie 2018"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief voorjaarsvakantie 2018

2 Van de leidsters Een muts voor mijn oren, een sjaal voor mijn kin, wantjes voor mijn handjes, ik zit er warmpjes in! Dit liedje zongen we vaak als we naar buiten gingen om lekker te spelen. En buiten was het echt koud, brr het is echt winter. Die muts, sjaal en wanten komen dus goed van pas. Voor we naar buiten gingen om te spelen pakten we ons lekker warm in, maar ook binnen in het lokaal leek het soms of het gevroren had, dan liepen de kinderen met sjaal, muts en wanten rond, want in de kledingwinkel lagen zoveel leuke mutsen, mooie sjaals in alle lengtes en wantjes in alle soorten en maten die moesten toch wel gepast worden! Grote boodschappentassen werden gevuld met de leukste outfits, want naast die sjaals en mutsen was er ook een heus kledingrek met warme vesten, mooie jurken en zelfs skipakken! Gelukkig was er altijd iemand in de winkel om de prijs van alle spullen op de kassa in te tikken, centjes betalen of pinnen allebei geen probleem, tasje erbij? Aan de andere kant van het lokaal was er ook sneeuwpret, een heuse tafel vol sneeuwvlokken, net echte, maar gelukkig niet zo koud. Niet iedereen houdt van sneeuw, maar gelukkig waren daar de vrachtwagens en sneeuwschuivers al om de weg op te ruimen! Sneeuwpret voor iedereen. Veel speelplezier in de verschillende hoeken, leuke winterse knutselwerkjes mogen natuurlijk niet ontbreken, we hebben met een wollen draad een warme trui gemaakt, daarna maakten we een vrolijke muts en een echte sneeuwpop, want die hoort er bij in de winter. De vogeltjes buiten hebben geen warm kacheltje, maar gelukkig wel warme veren. We zorgden met elkaar voor de vogeltjes buiten, voor ons raam stond een vogelhuisje met heerlijk vogeleten klaar. Binnen kleurden we mooie vogeltjes die op het raam op de geschilderde boom mochten wachten tot de lente weer aan zal breken. Na de vakantie gaan we werken over het thema Feest en dat n.a.v. het boek Ssst, de tijger slaapt. Maar eerst gaan we van de vakantie genieten!

3 Leuke uitspraken - We zijn de nepsneeuw aan het opruimen en Aron zoekt de waterblikkenveeg, de juf dacht dat hij stoffer en blik bedoelde, maar nee, die met die heeeele lange stok (bezem) -De juf zegt tegen Naomy ben je weer helemaal beter? ja zegt ze, ik ben alleen nog een beetje hoestig. - Thijs v. O. verteld dat hij thuis een grote papa kaas heeft, want daar wordt je groot en sterk van. - Alle kinderen roepen dat ze zich ook willen verstoppen onder het sneeuw kleed. Juf Margreet zegt kindjes die vragen, worden overgeslagen. Thijs v. O. antwoord hierop; kinderen die willen, krijgen op hun billen. - We blazen met rietjes bolletjes (watten)sneeuw weg. Sommige kinderen maken proestgeluiden. De juf zegt: weet je nog wat ik wilde horen? Joost: een scheetje! (We hadden gezegd; het geluid van een zachte wind ;)) - In de kring praten we over toetjes eten. Thijmen: ikke pap op, ikke buukie vol! - Tijdens een kringgesprek over ijs en sneeuw zegt Elin: wij hebben een ijspoetser. Verjaardagen Maart: 3. Lukas Grinwis (4) 6: Joas Troost (4) 9: Thijs van Oostenbrugge (4) 13: Thijn de Jong (4) 14: Seth Hameeteman (4) 14: Naomy Meijer (4) April: 2: Thijmen Aleman (3) 14: Carlijn de Jong (4) Nieuwe kinderen en afscheid kinderen We hebben afscheid genomen van Walter Maliepaard, Lynn Nelis, Ralph Nelis en Lukas Grinwis. We wensen hen een fijne tijd toe op de basisschool! Maarten Hameeteman is bij ons komen spelen. En na de voorjaarsvakantie heten we Hélene v/d Vliert, Lukas Tanis, Hannah Bal, Tamara Kastelein en Jaïra van Hoven van harte welkom op onze peuterspeelzaal! Geboren Op 18 december is er bij Lieke Tanis een zusje geboren; Norah. Op 6 januari is er bij Walter Maliepaard een zusje geboren; Annelijne. We willen hen feliciteren en wensen hen Gods zegen toe.

4 Bijbel- en themarooster Week Bijbelverhaal Psalm/lied Thema 10 De Heere Jezus gevangen (dl. 1 blz ) Psalm 116: 1 Sssst, de tijger slaapt 11 De Heere Jezus gevangen en bij Pilatus (dl. 1 blz ) Psalm 116: 1 Sssst, de tijger slaapt 12 De Heere Jezus sterft (dl. 3 blz. Psalm 116: 1 Het is feest! ) 13 De Heere Jezus staat op (dl. 2 Weet je wel dat Het is feest! blz ) Jezus leeft 14 Verschijning aan de discipelen Weet je wel dat Het is feest! en de vrouwen (dl. 1 blz ) Jezus leeft 15 Thomas (dl. 3 blz ) Weet je wel dat Het is feest! Jezus leeft 16 Wonderbare visvangst (dl. 1 Psalm 134: 3 Het is feest! blz ) 17 Hemelvaart (dl. 2 blz ) Psalm 134: 3 Het is feest! 18/ 19 Meivakantie Psalm 116: 1 God heb ik lief, want die getrouwe Heer Hoort mijne stem, mijn smekingen, mijn klagen. Hij neigt Zijn oor, k roep tot Hem al mijn dagen. Hij schenkt mij hulp, Hij redt mij keer op keer. Lied: Weet je wel dat Jezus leeft, Jezus leeft, Jezus leeft Weet je wel dat Jezus leeft, Hij is opgestaan Ze hadden Hem gekruisigd en in een graf gedaan Maar na drie donkere dagen is Hij weer opgestaan Weet je wel dat Jezus leeft, Jezus leeft, Jezus leeft Weet je wel dat Jezus leeft, Hij is opgestaan Weet je wel dat Jezus leeft, Jezus leeft, Jezus leeft Weet je wel dat Jezus leeft, Hij is opgestaan Psalm 134: 3 Dat 's Heeren zegen op u daal', Zijn gunst uit Sion u bestraal', Hij schiep 't heelal Zijn naam ter eer: looft, looft dan aller heren Heer!

5 Van de bestuurstafel Beste ouders, In de vorige nieuwsbrief, voor de Kerstvakantie, is al aangekondigd dat we na de zomervakantie terug gaan naar 2 groepen. Na een periode van 10 jaar moeten we helaas met de 3e groep stoppen. Het betreft de Boefjes, de groep van maandagmiddag en donderdagmorgen. De ouders van de betreffende peuters krijgen persoonlijk via de (hoofd)leidster nadere informatie, m.n. over een voorstel voor de overgang naar een andere groep. De leidsters kijken daarbij vooral ook naar een zo n goed mogelijke groepssamenstelling waarbij het (uw) kind zich het beste kan ontwikkelen. Wat ons verder bezig houdt is het feit dat minister Slob onlangs een brief naar de Tweede Kamer heeft gestuurd waarin hij aangeeft hoe de verruiming van de voorschoolse educatie er uit gaat zien. De, in het regeerakkoord afgesproken, extra financiële middelen gaan volledig naar de voorschoolse educatie (VVE). Het is de bedoeling dat vanaf 2020 de doelgroep peuters 16 uur per week VVE krijgen, met een maximum van 6 uur per dag. Ik vermeld dit niet omdat u daar direct mee geconfronteerd wordt, maar omdat de peuterspeelzalen de laatste jaren heel veel zaken en nieuw beleid hebben moeten verwerken en implementeren. Ook hier moeten de gemeenten het beleid verder gaan invullen. Gelukkig heeft onze gemeente bijv. de vorig jaar ingevoerde harmonisatie in goed overleg met ons gedaan. Het heeft het bestuur echter wel veel energie en tijd gekost. Ik wil kort enkele punten met u delen: - Op zich is het prima dat er aandacht is voor peuters met risico op een onderwijsachterstand; - Het is jammer dat er geen extra financiële middelen komen om de kosten voor de reguliere peuterspeelzaalvoorziening te verlagen; - De voorgestelde verruiming van 10 naar 16 uur VVE is voor relatief kleine peuterspeelzalen praktisch niet te realiseren; - Door de hogere kosten (vanwege de harmonisatie) en de mogelijke clustering van het VVE-aanbod worden peuters eerder thuis gehouden en dreigen deze peuters juist de boot te gaan missen. In samenspraak met het bestuur heeft onze secretaris onze zorgen bij de Tweede Kamer fractie van de SGP kenbaar gemaakt. Verder zijn we nog bezig met het uitwerken van de nieuwe Europese regelgeving omtrent privacy en gegevensbescherming. Daar zullen we u zeker nog nader over informeren. We kunnen u gelukkig ook goed nieuws melden. Juf Aaltje en Juf Elma zijn beiden geslaagd voor de UvA Taaltoets Nederlands. Volgens het begeleidend schrijven was de uitslag van de gemaakte toets zeer positief. Dus zeker een felicitatie waard! Nelis van der Bok, voorzitter

6 Ouderinspraak Conform artikel 1.58 van de Wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen hebben wij de verplichting u de mogelijkheid te bieden zitting te nemen in een oudercommissie. Onze peuterspeelzaal kent tot op heden geen oudercommissie. Conform voormelde wet zouden wij die n.a.v. ons peuteraantal niet hoeven te hebben, maar moeten wij ons wel inspannen om een oudercommissie in te stellen en u als ouders daarmee de gelegenheid bieden om daar in te participeren en mee te denken over verschillende zaken met betrekking tot de bedrijfsvoering van onze peuterspeelzaal. In onze ogen zou een slagvaardige oudercommissie uit minimaal 5 personen moeten bestaan. Graag stellen wij u in de gelegenheid om zitting te nemen in de te vormen oudercommissie. U kunt zich hiervoor melden bij het bestuur via adres peuterspeelzaal-amalia@smdbkonbeatrix.nl. Verder geven wij u graag de gelegenheid om uw mening te geven over het pedagogisch beleidsplan. Dit plan is de laatste maanden een aantal keren op onderdelen gewijzigd. U kunt dit plan terugvinden op onze website. Reacties ontvangen wij graag per via het eerder vermelde adres voor vrijdag DV 16 maart 2018 a.s. Als laatste wijzen wij u op de wijziging in de algemene voorwaarden. We hebben dit reeds aangekondigd in de nieuwsbrief van december. Inmiddels is deze aanpassing doorgevoerd en kunt u ook de algemene voorwaarden inzien op onze website. Van de penningmeester AVG Per D.V. 25 mei 2018 wordt de AVG van kracht. Dit is nieuwe Europese regelgeving omtrent privacy en gegevensbescherming. Deze nieuwe regelgeving heeft heel wat consequenties voor allerlei organisaties, instellingen, overheden etc. De boetes op het niet naleven van deze regelgeving kunnen enorm groot zijn. Zorgvuldigheid geboden dus. Ook als peuterspeelzaal moeten wij een aantal zaken aan gaan passen. De belangrijkste is wel dat wij de komende tijd uw expliciete toestemming gaan vragen voor een aantal zaken. Dit betreft bijvoorbeeld het gebruik van foto's die wij soms maken op de peuterspeelzaal, maar ook het gebruik van uw adres. In de loop van het voorjaar ontvangt u hierover nadere informatie.

7 Agenda Voor alle data geldt: Deo Volente - Op donderdagmorgen 22 februari is het inschrijfmorgen op de basisschool Koningin Beatrix van tot uur. Ook op dinsdag 27 maart is er op de basisschool gelegenheid om uw kind in te schrijven. - Op zaterdagmorgen 17 maart is er een broodjesactie, zie bijlage. - Op maandag 19 en vrijdag 23 maart geven we het speelgoed weer mee naar huis om schoon te maken. - Woensdag 21 maart wordt het lokaal schoongemaakt door de moeders. Zij krijgen een week ervoor een mail met meer informatie. - Woensdagmorgen 28 maart is er op onze peuterspeelzaal een inloopmorgen van 9.30 tot uur. Alle nieuwe peuters zijn van harte welkom! - Vrijdag 30 maart is het Goede Vrijdag; de Rakkers zijn vrij. - Maandag 2 april is het Tweede Paasdag; de Bengels en Boefjes zijn vrij. - Op vrijdag 27 april worden er met de Rakkers Koningsdagspelletjes gedaan onder het buitenspelen. - Op zaterdag 16 juni is onze jaarlijkse Amaliafair in de ring van Ouddorp. We zoeken nog vrijwilligers! Welkom! - Ons jaarlijks uitje is op donderdagmorgen 5 juli. De Bengels zijn s middags vrij en de Rakkers zijn dan vrijdag 6 juli vrij. Lege flessenactie U kunt uw lege flessen inleveren bij Jumbo Sperling. Selecteer PrinsesAmaliaOuddorp en u schenkt onze peuterspeelzaal een donatie. Ook bij de Albert Heijn kunt u tot 1 maart 2018 uw lege flessenbonnen in een bak doneren.

8 Fijne vakantie! De Bengels tot ziens op D.V. maandag 5 maart 2018 om 8.30 uur, De Boefjes tot ziens op D.V. maandag 5 maart 2018 om 13:00 uur, De Rakkers tot ziens op D.V. dinsdag 6 maart 2018 om 13:00 uur!

9 Broodjesactie Op D.V. zaterdag 17 maart 2018 hopen we een actie te houden. De opbrengst van deze actie zal geheel ten goede komen voor de aanschaf van nieuw lesmateriaal en speelgoed. Het brood wordt geleverd door bakkerij Dam. Op onderstaande bon kunt u invullen wat u wilt bestellen. U mag het ook aan uw familie, buren of vrienden vragen of zij ook wat willen bestellen. Op zaterdag 17 maart zal de bestelling tussen 9.00 en uur s morgens bij u worden bezorgd. Bij de bezorg(st)er kan dan gelijk worden betaald. We zoeken nog papa s en mama s die ons willen helpen bij het bezorgen. Dit kunt u onder aan de bestelling doorgeven. Het strookje met de bestelling kan bij de leidster van de peuterspeelzaal of de leerkracht van uw kind worden ingeleverd. Of mail naar e.klepper7@upcmail.nl. Graag uw bestelling inleveren voor donderdag 15 maart. We willen u alvast bedanken voor uw bestelling! Met vriendelijke groet, Erik klepper * bolussen 5 voor 4,00, * witte puntjes 6 voor 2,50, * eierkoeken 5 voor 3,00, * rozijnenbollen 6 voor 3,50, Totaal, Naam: Adres: Wil meehelpen met het bezorgen ja/nee Graag inleveren of mailen voor D.V. donderdag 15 maart 2018!!!

10 Hallo allemaal, Op D.V. woensdag 28 maart ben je van harte welkom om te kijken en spelen in peuterspeelzaal Prinses Amalia! Op deze inloopmorgen ben je welkom vanaf 9.30 uur en om uur gaan we alles opruimen. Natuurlijk mag je mama en/of papa meenemen. Die kunnen dan gezellig koffie of thee drinken en ondertussen kun jij lekker binnen of buiten spelen. Als je moe bent van het spelen mag je weer naar huis. Tot ziens op 28 maart! Groetjes van juf Aaltje, juf Corine en juf Margreet Als papa of mama nog vragen hebben mogen ze altijd bellen naar en bij geen gehoor

11 D.V. donderdag 22 februari en dinsdag 27 maart van uur Het eerste uur krijgt u informatie en een rondleiding door de school. U kunt ook een kijkje nemen in de klas. Wilt u alleen uw kleuter(s) inschrijven dan is daarvoor gelegenheid vanaf uur. Wij verwachten ouders van kleuters, die in de periode augustus 2018 t/m juli 2019 de 4-jarige leeftijd hopen te bereiken. Deze informatie en inschrijfochtenden worden gehouden op het onderwijsplein van groep 1 en 2. Wij vinden het gezellig als u uw kleuter(s) meebrengt!

Nieuwsbrief. Voorjaarsvakantie 2019

Nieuwsbrief. Voorjaarsvakantie 2019 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie 2019 Van de leidsters Stil zit Bobbi in een hoekje en hij bibbert van de kou, papa voelt aan Bobbi s voorhoofd en zegt hé, wat heb jij nou? Gelukkig hebben we op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. voorjaarsvakantie 2017

Nieuwsbrief. voorjaarsvakantie 2017 Nieuwsbrief voorjaarsvakantie 2017 Van de bestuurstafel Sinds de vorige nieuwsbrief is er veel gepasseerd. Verheugende dingen, spannende dingen, maar ook zaken die zorgen geven. Om met het eerste te beginnen;

Nadere informatie

Nieuwsbrief meivakantie 2017

Nieuwsbrief meivakantie 2017 Nieuwsbrief meivakantie 2017 Van de bestuurstafel Beste ouders. Op het moment dat ik dit schrijf is het bijna 15 april. De dag waarop onze fair gehouden wordt. We hopen dat het een goede dag mag worden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kerstvakantie 2018

Nieuwsbrief Kerstvakantie 2018 Nieuwsbrief Kerstvakantie 2018 Van de bestuurstafel Beste ouders, In de vorige nieuwsbrief melden wij dat de uurprijs voor 2019 door de gemeente nog niet vastgesteld was. Inmiddels is dit wel gebeurd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomervakantie 2018

Nieuwsbrief. Zomervakantie 2018 Nieuwsbrief Zomervakantie 2018 Van de bestuurstafel Beste ouders, De Amaliafair is achter de rug. Een happening dat veel organisatievermogen en inzet vraagt. Er is een mooie opbrengst gerealiseerd en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Meivakantie 2019

Nieuwsbrief. Meivakantie 2019 Nieuwsbrief Meivakantie 2019 Van de bestuurstafel Beste ouders, Op woensdag 3 april bereikte ons het trieste bericht dat de vader van juf Elma Flikweert-Akershoek in de loop van die dag was overleden.

Nadere informatie

Informatiebulletin nummer 8-5 april Van de directie

Informatiebulletin nummer 8-5 april Van de directie Informatiebulletin nummer 8-5 april 2016 Voor alle data geldt: Zo de Heere wil en wij leven. Van de directie Beste lezers, Nog slechts een aantal weken en het is meivakantie. De meivakantie is extra vroeg

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 3 april Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 3 april Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letter Actie Stichting Stephanos SPAREN: deksels Speelgoedmiddag Gezond eten TAAL THUIS / i.c.m. Wonderlijk gemaakt Wonderlijk gemaakt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Weeknieuws nr.20 8 februari 2019

Weeknieuws nr.20 8 februari 2019 Weeknieuws nr.20 8 februari 2019 AGENDA Datum Activiteit 12 februari Oudergesprekken 16 t/m 24 februari Voorjaarsvakantie 1 maart Afscheid juf Hielkje 15 maart Stakingsdag 20 maart Open dag 28 maart Teamscholing.

Nadere informatie

Nieuwsbrief meivakantie 2016. Voorwoord

Nieuwsbrief meivakantie 2016. Voorwoord Nieuwsbrief meivakantie 2016 Voorwoord 1 Van de bestuurstafel Wat de harmonisatie betreft heeft het college van onze gemeente gekozen voor voortzetting van het aanbod met de huidige aanbieders. Van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Opening meester De Graafplantsoen Letter V Zomaar wat foto s Gezond Leesplezier En verder..

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Lievelingsboek Oudermorgens Gezond eten! Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 november 2016 Beste ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Gezellig 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, onderonsje.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters en cijfers Terugblik Schoolontbijt Foto s Bijlage:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Spelinloop Gezond op school Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Mijn God, Mijn

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief van mei 2016

Nieuwsbrief van mei 2016 Nieuwsbrief van mei 2016 Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertje-spn.nl deringkantertjes@hotmail.com Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Welkom nieuwe peuters Maza (ma,vr), Quinty (ma,vr),

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer 21 maart 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) Beste ouders / verzorgers, Hierbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0,1,2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Speelgoedmiddag Schoolreis Rapporten En verder.. Kalender

Nadere informatie

INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE. Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat JK HAARLEM tel

INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE. Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat JK HAARLEM tel INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat 51 2015 JK HAARLEM tel.023-5246333 www.haarlemeffect.nl E-mail: bijenkorfje@haarlemeffect.nl De leidsters van Peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Project en excursie Projectavond en actie Gezond op school (Geen) speelgoedmiddag En

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Genieten! Deze week: 16 januari Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Genieten! Deze week: 16 januari Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Genieten! Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letter aa Verjaardag juf van t Hof Juf van den Brink Gezond eten TAAL THUIS Boekentip Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de

Nadere informatie

Agenda 1 Oproep percussieband 2 Poppenvoorstelling 3 Open Dag voor nieuwe ouders

Agenda 1 Oproep percussieband 2 Poppenvoorstelling 3 Open Dag voor nieuwe ouders Agenda 1 Oproep percussieband 2 Poppenvoorstelling 3 Open Dag voor nieuwe ouders 4 Afscheid 1 inzamelactie 2 Schoolvoetbaltoernooi 3 Bijdrage groep 1/2a 5 Op tijd 1 Voorleesdagen 2 Talentenjacht 3 Afscheid

Nadere informatie

In september nemen we afscheid van Vlinder en Lotte en in oktober van Vittoria, we wensen hen heel veel succes op de basisschool!

In september nemen we afscheid van Vlinder en Lotte en in oktober van Vittoria, we wensen hen heel veel succes op de basisschool! Leidsterpraat De vakantie begon zo mooi, helaas was het weer de laatste weken iets minder mooi. Hopelijk heeft iedereen toch genoten van de vakantie, wij in ieder geval wel! We zijn met heel veel zin aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letters Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Rapporten vanuit gr. 0,1,2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 5 december Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 5 december Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 5 december 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Glazen potten! Wennen / starten Letter P Gezond eten TAAL THUIS! Voorlezen Bijlage: boekentip Bijlage: Jarig! Voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest S TAAL THUIS Cijfer 5 Telspelletjes voor thuis Gezond op school En verder.. Kalender

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

De Hasselbode Winter 2011

De Hasselbode Winter 2011 De Hasselbode Winter 2011 Geachte ouders, U ontvangt de Hasselbode van De Hasselbraam. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van actuele ontwikkelingen op De Hasselbraam. De kinderdagverblijfgroepen

Nadere informatie

Algemeen. De Leilinde, bijbelgetrouwe school waar je tot bloei mag komen!

Algemeen. De Leilinde, bijbelgetrouwe school waar je tot bloei mag komen! 28 april 2016 Algemeen De Leilinde Onze naam is ontleend aan een boom die vroeger veel te zien was bij boerderijen in Oost-Groningen. Kenmerkend voor deze boom is de vorm, die verkregen wordt door snoeiwerk

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit?

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit? INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter vast te zitten

Nadere informatie

Mede namens het team en het bestuur van Stichting Twinkel wens ik u een gelukkig 2017 toe met vooral heel veel speelplezier!

Mede namens het team en het bestuur van Stichting Twinkel wens ik u een gelukkig 2017 toe met vooral heel veel speelplezier! Beste ouders, Mede namens het team en het bestuur van Stichting Twinkel wens ik u een gelukkig 2017 toe met vooral heel veel speelplezier! In deze nieuwsbrief treft u informatie over de dagelijkse organisatie

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Letterfeest aa Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed En verder.. Kalender

Nadere informatie

Agenda 3 oktober Circus groep 1 t/m 5 3 oktober Schoolreisje Unit 3 7 t/m 11 oktober De week van de gezonde pauzehap 11 oktober Boekenmarkt

Agenda 3 oktober Circus groep 1 t/m 5 3 oktober Schoolreisje Unit 3 7 t/m 11 oktober De week van de gezonde pauzehap 11 oktober Boekenmarkt Woensdag 2 oktober 2019 Agenda 3 oktober Circus groep 1 t/m 5 3 oktober Schoolreisje Unit 3 7 t/m 11 oktober De week van de gezonde pauzehap 11 oktober Boekenmarkt Privacy voorkeuren doorgeven via Parro

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Nieuwsbrief Nummer: 2017-2018-02 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Datum: 28-09-2017 Uw kind komt voortdurend andere mensen tegen. Weet u wie uw kind kent?

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

Lente. Zomer. Winter. Herfst. Winter

Lente. Zomer. Winter. Herfst. Winter Lente Winter Winter Zomer Herfst Goedemorgen, Beertje, het is tijd om op te staan. Je moet naar school. Maar kijk eerst maar eens naar buiten, want het sneeuwt, zegt Moeder Beer. Beertje springt uit bed

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters Tegenstellingen

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters Tegenstellingen Nieuwsbrief 1 / 2 9 november 2015 Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters Tegenstellingen Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) Beste ouders / verzorgers,

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief januari 2018

Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief januari 2018 1. SPEELopvang 2. Nationaal Voorleesontbijt 3. Welkom / Afscheid 4. BSN 5. Belangrijke data 2018 Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl Nieuwsbrief januari 2018 1. SPEELopvang

Nadere informatie

Welkom op de peuterspeelzaal

Welkom op de peuterspeelzaal Welkom op de peuterspeelzaal Peuterspeelzaal Het Groene Kikkertje Witte de Withstraat 85 2518 CR Den Haag Telefon: (070) 4129598 E-Mail: pszhetgroenekikkertje@scoh.nl www.cbsdespiegel.nl Wat houdt de Haagse

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Trefwoord. Woensdag 18 juli Vakantie. No juli 2018

Trefwoord. Woensdag 18 juli Vakantie. No juli 2018 No 22 18 juli 2018 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 18 juli Vakantie Zonnetje, zacht windje, vogels in het

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter N Gezond Speelgoedmiddag En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Terwijl

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

We gebruiken bij dit thema het prentenboek Kleine Muis zoekt een huis. Daarnaast vertellen we de komende weken het Bijbelverhaal van Ruth.

We gebruiken bij dit thema het prentenboek Kleine Muis zoekt een huis. Daarnaast vertellen we de komende weken het Bijbelverhaal van Ruth. Nieuwsbrief Datum: 29 oktober 2015 Nummer: 2015-2016-04 Beste ouder(s) en /of verzorger(s), We zijn begonnen met een nieuw thema ; Wie komt er in mijn huisje? U kent het spelletje vast wel. U spreidt uw

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.36 nr. 39 donderdag 4 juli 2019 : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.36 nr. 39 donderdag 4 juli 2019 : internet: CNS-NIEUWS jrg.36 nr. 39 donderdag 4 juli 2019 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK groep 1, 2 en 3: Vrije keuze: op verzoek kinderen of

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsbrief zomervakantie 2016

Nieuwsbrief zomervakantie 2016 Nieuwsbrief zomervakantie 2016 Voorwoord Er is weer veel gedaan de afgelopen periode! De peuters hebben heerlijk gewerkt en gespeeld, het bestuur is druk met allerlei bestuurszaken en veranderingen die

Nadere informatie

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Januari 2019 Welkom bij de voorschool van De Buikslotermeer. U heeft gekozen voor onze voorschool om uw kind een goede en leerzame

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Toiletbezoek Afscheid Juf Jansen Foto s Activiteit en gezelligheid (terugblik) Bijlage: Verjaardag Tim Voor alle data

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Een nieuwsbrief kort na de meivakantie. We hopen dat u met uw zoon/dochter een fijne

Nadere informatie

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 Geachte ouders. Dit zijn de weken waarin veel wordt getoetst. De meeste tijd kosten de Citotoetsen waarmee we twee keer per jaar de vooruitgang van de kinderen op leergebied peilen.

Nadere informatie

Nog de beste wensen voor iedereen en we wensen de peuters weer veel speelplezier bij ons op de groep!

Nog de beste wensen voor iedereen en we wensen de peuters weer veel speelplezier bij ons op de groep! Locatie-nieuwsbrief PSG Schakel Hoeve Hierbij ontvangt u de locatie-nieuwsbrief van PSG Schakel Hoeve. In deze nieuwsbrief vindt u algemene informatie en leuke weetjes over de PSG. Contactgegevens PSG

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Beste ouders, Vriendelijke groeten, Dries De Rycke, De kleuterjuffen.

Beste ouders, Vriendelijke groeten, Dries De Rycke, De kleuterjuffen. INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, We kijken er naar uit om een heel schooljaar lang samen te werken met jullie kleuters in onze klas! We zullen zeker mooie momenten beleven! Het reilen en zeilen van onze

Nadere informatie

Peuterspeelzaal Willem van Oranje Lange Voren 88 3773 AS Barneveld Tel. 06 21618656 Email: kindcentrum@wvobarneveld.nl.

Peuterspeelzaal Willem van Oranje Lange Voren 88 3773 AS Barneveld Tel. 06 21618656 Email: kindcentrum@wvobarneveld.nl. December 2015 Eind. Er komt bijna een eind aan het jaar 2015. We kijken uit naar kerst. Dat we weer mogen gedenken dat de Heere Jezus voor ons naar de aarde is gekomen om onze Redder te zijn! Dat blijft

Nadere informatie

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 juli 2016 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier IK ZIE MEER Ma 4 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Nieuwsbrief 1 / 2 23 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 10 april 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 10 april 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 maandag 10 april 2017 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letter Actie Stichting Stephanos Koningsspelen SPAREN: deksels Gezond eten TAAL THUIS / i.c.m. Wonderlijk gemaakt

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie