Nieuwsbrief 28 april 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 28 april 2016"

Transcriptie

1 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 28 april 2016 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website geplaatst. U kunt zich op de website aanmelden om de nieuwsbrieven via de te ontvangen. Uw kind hoeft dan geen papieren versie meer mee naar huis te nemen. Wilt u dat wel even aan de groepsleerkracht doorgeven? Nieuws uit de groepen: Hallo allemaal, Groep Groen is hard bezig met tuinieren in de klas. Zo hebben wij bleekselderij laten groeien en de moestuintjes doen ook hun werk! De moestuintjes die uitgekomen zijn, mogen in de meivakantie mee naar huis. Daarnaast hebben wij ook kikkervisjes. Sommige kikkervisjes kunnen in de meivakantie al lekker de natuur in. De koningsspelen was een succes! We hebben allerlei spellen gedaan en we hadden ook 2 luchtkussens. We hebben heerlijk gezamenlijk ontbeten en de studenten van de Mondriaan aten gezellig mee. Deze dag was ook geheel verzorgd door Mondriaan en wij zijn daar ontzettend blij mee. Wij willen allereerst juf Tess heel veel beterschap wensen met haar gebroken been. Gelukkig gaat het alweer een beetje beter met haar en we hopen dat ze snel weer komt werken. Zij stuurde ons deze foto met de groetjes voor de groep. Groep Rood is druk bezig met het groot krijgen van de plantjes van Albert Heijn en kikkervisjes. Beide groeien heel erg hard. Vorige week hebben we van Jermain een lekkere taart gehad omdat hij was geslaagd voor zijn zwemdiploma C. Bedankt Jermain. Vorige week hebben we meegedaan met de Koningsspelen. Hieronder een aantal foto s. De kinderen van groep Groen zijn ook lekker muzikaal! Zo hebben wij de hupsakee in 2 dagen geleerd. En de kinderen durven allemaal mee te doen en bedenken zelf ook de thema afsluitingen. Al met al, wij zijn apetrots op de kinderen van groep Groen! Van de gym meester: Na een sportieve dag van de koningsspelen zijn we ook weer gestart met het laatste blok van het schooljaar van de Naschoolse Sport. Dinsdag boksen en woensdag sport en spel. Super sportief!

2 Nieuws uit de groepen: We hebben sinds kort Dominik bij ons in de groep. Dat vinden wij erg gezellig. Welkom in groep Wit Dominik. In groep Wit zijn we druk bezig met allerlei voorbereidingen. Onder andere wordt er hard gewerkt om alle Moederdag cadeautjes af te krijgen. We hebben ook een bak met kikkervisjes. Ook deze moeten straks met iemand mee naar huis. We hebben ook onze eigen moestuintjes. Vorige week werden die al zo groot dat we ze echt moesten verpotten. Dat is succesvol verlopen. Leuk om te zien dat alles zo goed groeit. Afgelopen vrijdag hadden we de koningsspelen. Deze dag stond helemaal vol met sport en spel activiteiten. Wat was het een ontzettend leuke dag. Verder hebben we ook nog gezellig geknutseld met groep Rood en Groen. We hebben onder andere een 3D schilderij gemaakt, bloempotten geverfd en alvast een opzetje voor het Moederdag cadeautje. Nu hebben we bijna vakantie. daar zijn we ook wel aan toe. Wij wensen iedereen alvast een heel erg fijne vakantie! Hallo allemaal, Mijn naam is Hermien. Sinds begin april ben ik werkzaam als onderwijsassistent in groep Geel omdat juf Carla ziek is. De eerste paar dagen moest ik wennen aan de kinderen en aan de methode die op deze school wordt gebruikt. Ik leer de kinderen steeds beter kennen. Ook de methode, werkwijze en regels wordt me steeds duidelijker. Ik heb het ontzettend naar mijn zin in de klas en op school. Ik hoop dat ik samen met groep Geel een leuk, gezellig maar vooral een leerzame periode zal hebben. Mocht u na het lezen van dit stukje nog vragen hebben, dan bent u van harte welkom in groep Geel. Groep Geel wenst iedereen een hele fijne meivakantie toe! Groep Oranje De afgelopen weken zijn er weer een paar kinderen bij gekomen in groep Oranje. Michel, Sabrina en Banda welkom in groep Oranje. Er wordt nog steeds erg hard gewerkt in groep Oranje, het harde werken wordt afgewisseld met leuke/leerzame activiteiten zoals techniek, handvaardigheid en natuurlijk buitenspelen. Ook het dansen zijn wij nog niet verleerd evenals het koken dat iedere donderdagmiddag met veel passie wordt gedaan door de kinderen. De afgelopen weken hebben wij onder andere pindasoep, cup cakes en spaghetti gemaakt. Verder zijn wij binnen groep Oranje aan de gang gegaan met het verzorgen van de kikkervisjes en de moestuintjes. Graag willen wij u verwijzen naar de website van de blokpoelschool voor meer verhalen en bijgevoegde foto s, onder het kopje van groep ORANJE! Rest ons nog één ieder een fijne vakantie toe te wensen. Sportieve groet, Meester Jeroen en Meester Barry

3 Nieuws uit de groepen: Nieuwsbrief 28 april 2016 Interview: Groep Blauw is druk bezig met verschillende vormen van verslaglegging. Zo hebben ze al een keer een brief, een beschouwing en een betoog geschreven. Momenteel zijn ze druk bezig met het maken en verwerken van een interview. In de komende nieuwsbrieven zal er steeds een interview geplaatst worden van groep Blauw. Interview juf Andrea Emirhan en Minkaël Groep Blauw heeft de laatste weken een drukke periode gehad! Op 19, 20 en 21 april hebben de kinderen de eind cito toets gemaakt. Dit waren drie pittige dagen met véél toetsen! De reacties van de kinderen op de toetsen waren wisselend. Wereldoriëntatie vonden de meesten lastig maar rekenen en taal vielen gelukkig mee. Voor de cito toets week hadden we al veel geoefend, hierdoor waren de toetsen wat minder spannend. Vraag: 1 Op welke school zat u? Antwoord: Ik zat op de D.R Visserschool. Vraag: 2 Vond u het makkelijk op de school? Antwoord: Ja het was best wel makkelijk. Vraag: 3 Vond u het daar wel leuk en had u daar vrienden? Antwoord: Het was daar heel erg leuk en ik had vrienden en vriendinnen. Vraag: 4 Welke advies had u. Antwoord: MAVO? Vraag: 5 Op welke middelbare school zat u? Antwoord: Johan de wit. Vraag: 6 Waarom wou u eigenlijk juffrouw worden? Antwoord: Ik vind het leuk om kinderen iets te leren. Vraag: 7 Hoe veel jaar was u toen u juffrouw wou worden? Antwoord: Toen ik tien was wist ik al dat ik juffrouw wou worden. Vraag: 8 Sinds wanneer bent u juf? Antwoord: Vraag: 9 Hoeveel jaar bent u al juffrouw? Antwoord: 20 jaar. Vraag: 10 Wou u misschien eerst ander werk gaan doen? Antwoord: Schoonheidsspecialist. Ook hebben we wat bekende onderwerpen herhaald, zoals staartdelingen en werkwoorden. Verder zijn we in de klas een beetje aan het tuinieren. We hebben namelijk de moestuintjes van de Albert Heijn staan. Uit sommige potjes zijn echt al plantjes aan het groeien! Over groeien gesproken, we hebben ook kikkervisjes in de klas. We kregen ze toen ze nog eitjes waren en inmiddels zijn het visjes geworden. We hopen dat ze voor de mei vakantie kleine kikkertjes worden want dan kunnen we ze vrij laten! Na de mei vakantie hebben we nog een toets week en dan gaat het aftellen toch echt beginnen. De vakken zoals taal en rekenen gaan gewoon door maar we gaan dan ook een hoop leuke dingen op het programma krijgen. Wat? Dat verklappen we nog niet!

4 Van de Intern Begeleider: Centrale eindtoets: Dinsdag 19 april, woensdag 20 april en donderdag 21 april waren spannende dagen voor de leerlingen uit groep blauw. De leerlingen hebben mee gedaan met de centrale eindtoets. Iedereen heeft heel goed zijn best gedaan. De eindtoets is niet meer bepalend voor de uitstroom van de kinderen, de kinderen hebben in december al een schooladvies gekregen. Echter als de eindtoets een dusdanig hoger beeld geeft dan het schooladvies, kan overwogen worden om het advies te herzien. Van de Directie: Koningsspelen De koningsspelen van afgelopen vrijdag waren een groot succes. Wij bedanken de leerlingen van het Mondriaan die deze dag goed georganiseerd hebben en enthousiast hebben meegedaan. VakantiePas: Al weer bijna meivakantie: De makers van de Zomer vakantiepas hebben ook deze vakantie supertoffe activiteiten samengesteld. Kinderen kunnen o.a. genieten van een High Tea in het Juni Café, moes tuinieren of naar Madurodam. Voor de sportievelingen kan er gebokst worden of naar grote hoogten worden geklommen op de klimmuur! Kijk voor alle activiteiten op vakantiepas.nl. Basisschoolkinderen kunnen zich via de website vakantiepas.nl aanmelden als VP Clublid. Zij krijgen dan 2 weken vóór elke schoolvakantie een mailtje met Vakantiepas kortingsbonnen en een link naar de website waar de activiteiten beschreven staan. Is uw kind nog geen VP Clublid, geef het dan (gratis) op via Geen gevaarlijke spullen mee Wij verzoeken ouders er op te letten dat de kinderen geen gevaarlijke spullen mee naar school nemen. Te denken valt aan aanstekers, vuurwerk, messen en dergelijke. Deze zijn absoluut verboden op school. Taxivervoer volgend schooljaar In mei moet de aanvraag voor taxivervoer voor schooljaar zijn ingeleverd bij de gemeente. Ouders hebben het aanvraagformulier inmiddels ontvangen. Levert u deze zo spoedig mogelijk ingevuld in op school! Groep Geel Juf Carla is helaas langdurig ziek. Juf Hermien valt voor haar in en natuurlijk is juf Chantal op dinsdag-, woensdag- en op de vrijdagochtenden. Wij wensen juf Carla veel sterkte.

5 Nieuwsbrief 28 april 2016 Belangrijke data de komende tijd: 30 april t/m 16 mei: mei vakantie 18 mei: schoolfotograaf 23 mei t/m 27 mei: toets week 8 juni: koffie ochtend voor ouders/ verzorgers 9 juni: schoolreis 15 juni: studiedag; de leerlingen zijn vrij Vanaf 20 juni: rapport en OP bespreking 27 juni: diplomazwemmen; hiervoor krijgt u een uitnodiging van het zwembad 8 juli: laatste schooldag Voor sommige data krijgt u nog een aparte brief/ uitnodiging. De volgende nieuwsbrief kunt u begin juli verwachten. Namens het team, Peter van der Groen.

Nieuwsbrief 10 december 2015

Nieuwsbrief 10 december 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 10 december 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 februari 2016

Nieuwsbrief 18 februari 2016 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 18 februari 2016 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

2016 Veertiende jaargang, nummer 8 Zie ook www.rosabasisschool.nl

2016 Veertiende jaargang, nummer 8 Zie ook www.rosabasisschool.nl 2016 Veertiende jaargang, nummer 8 Zie ook www.rosabasisschool.nl Belangrijke data: Dinsdag 17 mei: We beginnen na een vakantie weer met de lessen! Donderdag 19 mei: Fietsexamen groep 8 Vrijdag 2 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 april 2015

Nieuwsbrief 30 april 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 30 april 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 oktober 2016

Nieuwsbrief 13 oktober 2016 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 13 oktober 2016 Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017 met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 juli 2016

Nieuwsbrief 7 juli 2016 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 7 juli 2016 Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016 met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Beste kinderen, ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Naschoolse sportactiviteiten op de locatie Paddepad

Naschoolse sportactiviteiten op de locatie Paddepad Deze nieuwsbrief is bestemd voor de ouders van de leerlingen van De Strandwacht. 16 december 2016 Nieuwsbrief nummer 09 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief voor de ouders van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 november 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 7 november 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Beste kinderen, ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 05 februari 2015

Nieuwsbrief 05 februari 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 05 februari 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 december 2016

Nieuwsbrief 15 december 2016 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 15 december 2016 Hierbij ontvangt u weer een nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017 met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31. 29 april 2016. www.gelderlandschool.nl. Margedagen. Koningsspelen. Regels tijdens het overblijven. Meivakantie

Nieuwsbrief 31. 29 april 2016. www.gelderlandschool.nl. Margedagen. Koningsspelen. Regels tijdens het overblijven. Meivakantie Nieuwsbrief 31 www.gelderlandschool.nl 29 april 2016 Margedagen Margedag Donderdag 16-06-2016 1 t/m 8 Margedag Vrijdag 08-07-2016 1 t/m 8 Regels tijdens het overblijven De overblijvers luisteren naar alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 maart 2015

Nieuwsbrief 20 maart 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 20 maart 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 mei 2013

Nieuwsbrief 16 mei 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 16 mei 2013 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 oktober 2015

Nieuwsbrief 15 oktober 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 15 oktober 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Twa yn Ien

Nieuwsbrief Twa yn Ien Uit de jaarkalender 27 april Koningsdag vrij 4 t/m 8 mei mei vakantie 11 mei luizencontrole 11 mei schoolreisje groep 1,2 en 3 12 mei schoolreisje groep 4, 5 en 6 13 mei marge dag kinderen vrij 14 en 15

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 17 April 2018 Namens het team van De Vuurvlinder willen wij u allen een hele fijne meivakantie wensen!! In deze nieuwsbrief: Algemeen Schoolfruit Vorige week was de laatste

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 1. Playbackshow Op donderdag 7 april was het

Nadere informatie

Aanwezigheid directie week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 9 13 mei 16 20 mei middag

Aanwezigheid directie week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 9 13 mei 16 20 mei middag Schooljaar 2015-2016 Finneblomke nr. 16 22-04-2016 Agenda: 25-04 Meivakantie 09-05 1 e schooldag na de meivakantie 09-05 Luizencontrole 11-05 Himmeldei 16-05 Pinkstermaandag 17-05 Smelnekuiers 18-05 Volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Koningsspelen

Nieuwsbrief. Koningsspelen N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - de Koningsspelen - de citotoets zit er op! - verkeersexamen groep 7 - voorstelronde van de kandidaten voor de MR - in de bijlage een uitnodiging

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 24 maart 2016 Belangrijke data: Paasvakantie Theoretisch verkeersexamen gr. L + M CITO eindtoets schoolverlaters gr. L + M Koningsspelen Meivakantie Pinksteren Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 28. Weekbrief Koningsspelen 2017

Paulus-Weekbrief 28. Weekbrief Koningsspelen 2017 Paulus-Weekbrief 28 Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2016-2017 Week 16 Weekbrief 14-04-2017

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s),

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s), SterrebosSnipper Beste ouder(s)/verzorger(s), vrijdag 7 december 2018 Afgelopen woensdag was het even spannend of het Sinterklaasfeest door kon gaan op onze school. De pieten kwamen met de vrachtwagen,

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Even voorstellen Nieuwe leerlingen Schoolfotograaf Week van de Lentekriebels Carnavalsviering Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten. Nieuwsbrief 13 05 april 2018 Belangrijke data: 05 april Theorie examen verkeer groepen 7 09 april start Entreetoets groepen 7 13 april staking (school dicht) 17-19 april Eindtoets groepen 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Carnavalsviering Sport BSO T2 Schoolfotograaf Luizencontrole Nieuwe Stagiaire Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015.

Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015. OUDERINFORMATIEBRIEF VSO Jaargang 9 Maand: juni 2015 29-05-2015 Beste ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015. Met vriendelijke groet,

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Nieuwsbrief 8 De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Do 17 jan. Nieuwsbrief nr.8 Vrij 18 jan. Extra gymles voor groep 6 Ma 21 jan. Start toetsperiode LeerlingVolgsysteem (LVS-Toetsen) Di 22 jan.

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 11 april Schoolverpleegkundige Alie Veenstra op school 11 april Voetbaltoernooi jongens in Ochten 13 april Paasontbijt en Paasviering 13 april Zwemmen groep 3/4 14 april Goede Vrijdag

Nadere informatie

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger, April 2019 Beste ouder, verzorger, En zo heeft de maand april zich alweer aangekondigd op de kalender, hebben we alweer zomertijd en is het alweer bijna meivakantie. De leerlingen hebben van 19 april t/m

Nadere informatie

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

SCHOOLJAAR juni 2019

SCHOOLJAAR juni 2019 SCHOOLJAAR 2018-2019 juni 2019 BELANGRIJKE DATA 5 juli Musical groep 8 8 juli Musical groep 8 9 juli Musical groep 8 10 juli Uitvliegeren groep 8 12 juli Alle leerlingen vrij 12 juli Start zomervakantie

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 24 maart 2017

Schooljaar Nieuwsbrief 24 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief 24 maart 2017 Te laat komen Graag vragen we uw aandacht voor het op tijd op school komen! De lessen starten om 08.30 uur, direct na de tweede schoolbel. Op dit moment komen

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 Beste ouders en verzorgers, Je zult maar juf of meester zijn in het basisonderwijs. Elke dag te mogen werken met kinderen geeft veel voldoening. Het is goed om dat te zien in De

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Groep 1 en groep 2. Na de voorjaarsvakantie gaan we over op het thema de boerderij.

Groep 1 en groep 2. Na de voorjaarsvakantie gaan we over op het thema de boerderij. Groep 1 en groep 2 In februari zijn de volgende kleuters bij ons in groep 1 gekomen: Lars Strumpel en Graziella van Eldik. Van harte welkom bij ons op school! Deze week lezen we nog voor uit de prentenboeken

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein j u l i 2 0 1 8 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 1 0 Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Personeel/groepsverdeling 2 Summerevents 3 Ouderbetrokkenheid 4 Overblijven/Met

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Bibliotheek Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Stakingsdag DJ Workshop BSO de Zeven Dwergen Poppentheater Appel Moes Korte berichten Dikke

Nadere informatie

Een goed begin is het halve werk

Een goed begin is het halve werk Nr. 2 schooljaar 2015-2016 Aanpassing Cito-scores op rapporten Schoolfotograaf Hulpouders gezocht voor de creatieve middag Informatieavond groep 1/2 en groep 2/3 Een goed begin is het halve werk De eerste

Nadere informatie

Agenda. Doordraaiochtend groepen

Agenda. Doordraaiochtend groepen Datum: 29-06-2018 Agenda Woensdag 4 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 5 juli 2018 Doordraaiochtend groepen Vrijdag 6 juli 2018 Maandag 20 augustus 2018 Dinsdag 21 augustus 2018 Inpakdag, alle kinderen

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 21 april 2017 Belangrijke data: Vrijdag 21 april zijn alle leerlingen om 13.00 uur vrij Meivakantie: ma. 25 april t/m vrij 5 mei 2017 Hemelvaart: do 25 en vrij 26 mei 2017 Pinksteren:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. Mei 2016. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. Mei 2016. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief Mei 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Deze maand hebben we een sportieve maand gehad. Woensdag was de sportdag en ondanks dat de zon niet scheen was het een hele geslaagde ochtend!

Nadere informatie

ROOD WIT BLAUW OF ORANJE

ROOD WIT BLAUW OF ORANJE KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 31 // 20 april 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afscheid juf Carla Na een lange

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

KINDERBOERDERIJ. MEMO Kbs Kievitsloop

KINDERBOERDERIJ. MEMO Kbs Kievitsloop KINDERBOERDERIJ De kinderen van groep 1/2 zijn woensdag 15 mei naar de kinderboerderij geweest in Oosterhout. Daar hebben ze veel geleerd over alle dieren op de boerderij. Het was een geweldige leerzame

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Jaargang 16 Juni 2016

Jaargang 16 Juni 2016 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Juni 2016 Oproep! Wij zijn op zoek naar rubberlaarzen vanaf maat 36, hebt u nog laarzen staan die niet gebruikt

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen 08/04 T/M 15/4 2014 WEEKNUMMER 15/16 Kalender 17/4 Paasviering in de klassen 18/4-21/4 Zijn de leerlingen vrij(goede Vrijdag en tweede Paasdag) 25/4 Oranjedag(alle leerlingen zijn na de rommelmarkt vrij)

Nadere informatie