Nieuwsbrief 15 december 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 15 december 2016"

Transcriptie

1 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 15 december 2016 Hierbij ontvangt u weer een nieuwsbrief van het schooljaar met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website geplaatst. U kunt zich op de website aanmelden om de nieuwsbrieven via de te ontvangen. Uw kind hoeft dan geen papieren versie meer mee naar huis te nemen. Wilt u dat wel even aan de groepsleerkracht doorgeven? Nieuws uit de groepen: Het sinterklaasfeest was erg gezellig! De leerlingen zijn erg verwend met mooie cadeaus en hebben een leuke spelletjes middag gehad. Sint eruit en de kerst erin. In groep Groen hebben wij een prachtige kerstboom staan en samen met groep Rood zijn er al mooie knutselwerkjes gemaakt voor in de boom. Wij wensen iedereen alvast een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar! Wat een toestand..sinterklaas had dit jaar wat uitdagingen om op te lossen. Welles Piet wilde een taart bakken voor Sinterklaas, maar dat ging steeds verkeerd. Met onze groepen hebben we de Piet geholpen met het bakken van een taart. En toen ging op maandag 5 december het brandalarm af. De Pieten waren in de keuken bezig geweest. Daar stonden we dan met z n allen buiten. Gelukkig is alles goed gekomen. Sinterklaas had leuke cadeautjes meegenomen voor ons. Ook hebben we allemaal leuke spelletjes en activiteiten gedaan. Vergeet niet op de website te kijken voor de foto s van onze groep. Dit gaan we met de kerst ook doen: We beginnen de dag met een lekker ontbijtje. U mag hiervoor ook iets lekkers klaarmaken en mee geven naar school. De rest van de ochtend gaan we weer leuke activiteiten doen. Dan nog een verzoekje; willen jullie de namen op pakjes drinken, broodtrommels enz. schrijven. Tijdens het sporten dragen de leerlingen een wit t-shirt en een zwart (kort) sportbroekje. Als allerlaatste wensen wij jullie fijne kerstdagen en een goed begin van Tot na de vakantie

2 Nieuws uit de groepen: De leerlingen van Blauw hebben een spannende periode achter de rug. Naast een paar belangrijke toetsen hebben ze ook eindelijk het schooladvies gehad. Wat waren zij hier zenuwachtig voor zeg! Nu ze het advies hebben gehad, betekent het niet dat ze niets meer hoeven te doen op school. In april staat namelijk nog een belangrijke eindtoets gepland. Maar voor nu gaan zij eerst genieten van een welverdiende kerstvakantie. Namens iedereen uit groep Blauw: Fijne feestdagen en tot 2017!! We hebben een nieuwe jongen in groep Paars. Zijn naam is Beaudie. Welkom op de Blokpoelschool Beaudie. In groep Paars zijn we weer een flinke periode hard aan het werk geweest. Veel van onze schoolverlaters hebben onlangs hun advies gekregen voor het voortgezet onderwijs, of krijgen dat binnenkort. We hebben net onze taaltoets van hoofdstuk vier achter de rug. Na de vakantie starten alweer met hoofdstuk 5. Met rekenen zitten we alweer bijna aan het eind van blok 3. De helft zit er bijna op. Ook hebben we nog heerlijk geknutseld met groep Groen en Rood. We zijn ook te gast geweest in groep Blauw en hebben daar gezellig geknutseld. Tijdens het sinterklaasfeest hebben we het dobbelspel gespeeld. Wesley was de winnaar en had de meeste cadeautjes onder zijn stoel. Hij heeft een prijs gewonnen. Afgelopen maandag hebben we de dode hoek les gehad van verkeersschool Fly-over. Er kwam een chauffeur van Fly-over om ons op de gevaren te wijzen die te maken hebben met de dode hoek van een vrachtwagen. Hij nam ook echt een vrachtwagen mee, om het ons ook in de praktijk te laten zien. We hebben veel geleerd van deze les. In de klas hebben we een kerstboom. Die is mooi versierd met allerlei lichtjes en ballen. Nog even en dan hebben we vakantie. We hopen dat iedereen daar fijn van kan gaan genieten. Passen jullie goed op met vuurwerk? Alvast fijne feestdagen en een heel goed en gezond 2017 gewenst voor iedereen!

3 Nieuws uit de groepen: Nieuwsbrief 15 december 2016 Na een gezellige Sinterklaasviering, maakt Groep Oranje zich nu op voor de Kerstviering. Deze zal zijn op de laatste schooldag van dit jaar. In de tussentijd zijn we druk bezig om de klas nog gezelliger te maken. De kerstboom staat al en wordt elke dag een beetje voller. Ook de muren worden mooi bekleed met zelfgemaakte kerststerren. Er is een placemat ingekleurd die we kunnen gebruiken tijdens het kerstontbijt. Ook zijn er weer een aantal ik kinderen een jaartje ouder geworden. Natuurlijk hebben we dit gevierd in de klas en mochten de jarigen de klassen rond. Nog een paar dagen en dan gaan we lekker genieten van onze welverdiende Kerstvakantie. We zijn de afgelopen periode namelijk druk bezig geweest met lezen, rekenen, taal en spelling. Groep Oranje wenst iedereen alvast een fijne vakantie en een gezond en gelukkig Halloween In de week van Halloween veranderde de leeshoek in een angstaanjagende Halloweenhoek waar de kinderen een boek konden lezen naast een skelet en een doodskop. Alle juffen en meesters waren verkleed. Ook de kinderen mochten verkleed naar school. Iedere klas had een Halloween activiteit voorbereid. De kinderen hebben in een circuit alle activiteiten uitgevoerd. Knutselen De kinderen van groep Geel hebben groep Rood en Groen goed geholpen met het knutselen. De drie groepen zijn bij elkaar gekomen om pietjes te knutselen. De kinderen van groep Geel waren erg behulpzaam. Het eindresultaat was vooral heel grappig. Het zijn vliegende clown Pietjes geworden. Het nationaal schoolontbijt De juffen van groep Geel hadden een heerlijk (gezond) ontbijt klaargelegd voor de kinderen. Verse appels, lekkere broodjes, kaas, jam en nog veel meer. Het was super gezellig!! In de middag mochten de kinderen op een stormbaan spelen in de gymzaal.

4 Nieuws van de directie: Aan het eind van het jaar kijken we altijd terug op de achterliggende periode. Voor ons op de Blokpoelschool een periode van een nieuwe start. Een nieuwe start voor 25 nieuwe leerlingen vanaf de zomervakantie. We zijn erg blij dat de meeste kinderen hun plekje op de school lijken te vinden, ieder op hun eigen tempo. Een nieuwe start voor zes personeelsleden die sinds het begin van het schooljaar het Blokpoelteam zijn komen versterken. Ook voor hen was en is het soms nog zoeken naar hun plek binnen de school en het team, maar ook zij staan hun mannetje en verrijken de school met nieuwe inzichten en ideeën. Een nieuwe start voor het bestaande team, die door alle nieuwe leerlingen en collega`s extra hun mannetje moesten staan en fungeerden als vraagbaak en rots in de branding. Een stevig fundament waar we vol vertrouwen op verder bouwen. En een nieuwe start voor mij als directeur, waarin ik ook even moest aftasten hoe het zou landen. Mijn eigen manier van werken en leiding geven. Voor mijzelf kan ik zeggen dat ik ontzettend trots ben op alle nieuwe dingen die we hebben opgepakt de afgelopen periode, maar daarbij minstens net zo trots dat we nog steeds herkenbaar zijn en dat steeds meer ouders en kinderen ons weten te vinden. Met daarbij een groot compliment voor het team die zich als vanouds voor meer dan 100% voor onze bijzondere populatie ingezet hebben. De afgelopen periode kenmerkt zich door alle feesten die elkaar opvolgen, het begon na de herfstvakantie met Halloween en het ging naadloos over in Sinterklaas en nu alweer bijna kerst. We vieren met elkaar de leuke dingen en proberen tussendoor de rust in de dag te brengen. Ik wens u allen een hele fijne vakantie met daarin fijne feestdagen en veel ontspanning na deze intensieve periode. Maar bovenal wens ik u en jou alle goeds voor 2017, ik hoop dat al jullie dromen uitkomen. Marjan van der Niet Locatie directeur Afscheid en nieuw begin: In deze laatste nieuwsbrief nemen we ook afscheid van een gewaardeerde collega. Onze orthopedagoog Dayenne Vogelaar zal na de kerstvakantie gaan werken op PI school De Strandwacht. We bedanken Dayenne voor haar inzet voor de zorgkant van het onderwijs aan onze leerlingen en wensen haar veel succes. Na de kerstvakantie zal Ida Keizer starten als Intern Begeleider op de Blokpoelschool. Zij is nu al twee dagen in de week aan het werk en na de vakantie is zij vier dagen op school. Wij kijken er naar uit. Haar werkdagen zijn di, wo, do en vr.

5 Nieuwsbrief 15 december 2016 Van de Administratie DE BIJDRAGE VOOR HET VERVOER NAAR HET ZWEMBAD MOET NU ZO SNEL MOGELIJK BETAALD WORDEN. WIJ MOETEN DE GEMEENTE HIERVOOR IN DECEMBER BETALEN. HET BEDRAG IS 22,00. IBAN VAN HET OUDERFONDS BLOKPOELSCHOOL is NL36INGB Vermeldt u alstublieft de naam van uw kind. Van de 40,00 ouderfondsbijdrage betalen wij weer veel leuke vieringen en evenementen voor de leerlingen op school. Ook dit bedrag kunt u overmaken naar de Ouderfondsrekening. Van veel ouders hebben wij al het Ouderfondscontract ingevuld ontvangen. Als u het nog niet heeft ingeleverd, doe het dan meteen na de Kerstvakantie. VakantiepasClub Kerstvakantie: De kerstvakantie is weer in aantocht! VakantiepasClubleden gaan zich niet te vervelen, want de makers van de ZomervakantiePas hebben ook deze vakantie een supertof activiteitenaanbod samengesteld mét Vakantiepas Korting. Er is veel theater te beleven in o.a. Theater Dakota, Theater aan het Spui (Rabarber) en het Laaktheater. Creatievelingen kunnen in de ateliers van kunstenaars mooie dingen maken van restmateriaal en in het Haags Hiphopcentrum kunnen kinderen leren breakdancen, rappen of een graffiti workshop doen. Als klap op de vuurpijl zijn de oliebollen bij de beste oliebollenbakker van Den Haag weer een stuk goedkoper voor VakantiepasClubleden! Vanaf 12 december staan deze en veel andere activiteiten online op vakantiepas.nl. Basisschoolkinderen kunnen zich via de website vakantiepas.nl aanmelden als VPClublid. Zij krijgen dan 2 weken vóór elke schoolvakantie een mailtje met VakantiePas kortingsbonnen en een link naar de website waar de activiteiten beschreven staan. Is uw kind nog geen VPClublid, geef het dan (gratis) op via Heeft uw kind een Ooievaarspas dan kan daarvan de zwembus en de schoolreis worden betaald. De Ooievaarspas moet worden gescand door de administratie. Een kopie inleveren is niet genoeg Heeft uw kind een Delftpas? Ook hiermee kunt u de zwembus en de schoolreis betalen. Daarvoor moeten wij een kopie van de Delftpas van u hebben.

6 Belangrijke data de komende tijd: 21 december: kerst viering op school 22 en 23 december: studiedagen; de kinderen zijn vrij 24 december 2016 t/m 8 januari 2017; kerstvakantie 9 januari 2017: de school gaat weer beginnen De volgende nieuwsbrief kunt u eind februari verwachten. Wij wensen jullie allemaal een fijne Kerstdagen en een goede start van 2017 Namens het team, Marjan van der Niet

Nieuwsbrief 10 december 2015

Nieuwsbrief 10 december 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 10 december 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Naschoolse sportactiviteiten op de locatie Paddepad

Naschoolse sportactiviteiten op de locatie Paddepad Deze nieuwsbrief is bestemd voor de ouders van de leerlingen van De Strandwacht. 16 december 2016 Nieuwsbrief nummer 09 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief voor de ouders van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 oktober 2016

Nieuwsbrief 13 oktober 2016 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 13 oktober 2016 Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017 met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 19, nummer 7 9 december Beste ouders,

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 19, nummer 7 9 december Beste ouders, Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 7 9 december 2016 Beste ouders, Met alle vieringen in het vooruitzicht, een gezellig aangeklede school (dank aan ouderraad en

Nadere informatie

25 e jaargang 9 December 2016 nummer 15 Wist u dat? Kalender. VakantiepasClub Kerstvakantie. Kleuter gym. Kom schaatsen in de Uithof

25 e jaargang 9 December 2016 nummer 15 Wist u dat? Kalender. VakantiepasClub Kerstvakantie. Kleuter gym. Kom schaatsen in de Uithof 25 e jaargang 9 December 2016 nummer 15 Wist u dat? Kalender Het afgelopen maandag weer een heel gezellige dag was op school? De Sint toch weer onze school gevonden heeft? Hij aankwam op zijn paard? Hij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 april 2015

Nieuwsbrief 30 april 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 30 april 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Speciaal Basisonderwijs Merlijn, Lucasonderwijs Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709, Fax: (070) 3193592 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 februari 2016

Nieuwsbrief 18 februari 2016 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 18 februari 2016 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 april 2016

Nieuwsbrief 28 april 2016 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 28 april 2016 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

ECHO nummer 5, 22 december 2016 UIT HET MT

ECHO nummer 5, 22 december 2016 UIT HET MT UIT HET MT De maand december is op veel momenten een maand van vieren en samenzijn. Dat hebben we op school dan ook gedaan. Op 5 december hebben we het sinterklaasfeest gevierd en dinsdagavond en vanochtend

Nadere informatie

Branding Babbels schooljaar nummer 4

Branding Babbels schooljaar nummer 4 Branding Babbels schooljaar 2016-2017 nummer 4 Beste ouders, verzorgers, De feestmaand is begonnen. Maandag zullen we met elkaar genieten van de komst van Sinterklaas, de adventvieringen beginnen dinsdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 juli 2016

Nieuwsbrief 7 juli 2016 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 7 juli 2016 Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016 met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 oktober 2015

Nieuwsbrief 15 oktober 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 15 oktober 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Jaarfeest Nationaal Schoolontbijt Sinterklaasviering Schoolschaatsen Kerstviering Wist je dat... Van de directie Beste ouders

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 november 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 7 november 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Beste kinderen, ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

2016 Veertiende jaargang, nummer 8 Zie ook www.rosabasisschool.nl

2016 Veertiende jaargang, nummer 8 Zie ook www.rosabasisschool.nl 2016 Veertiende jaargang, nummer 8 Zie ook www.rosabasisschool.nl Belangrijke data: Dinsdag 17 mei: We beginnen na een vakantie weer met de lessen! Donderdag 19 mei: Fietsexamen groep 8 Vrijdag 2 juni:

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Beste kinderen, ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 4 januari 2015 Alweer de derde nieuwsbrief van de kleine Nicolaas en de eerste in 2015. Wij willen graag alle kinderen en ouders een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2017-2018 Vakantie Feestdagen Studiedagen 23-10 t/m 27-10: herfstvakantie 30-03: Goede vrijdag Maandag 2 oktober 25-12 t/m 5-01: kerstvakantie 02-04: Tweede paasdag woensdag 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

We wensen iedereen veel leesplezier!! Even een tip. Check ook eens de foto s op onze website. De juf zet er regelmatig foto s op.

We wensen iedereen veel leesplezier!! Even een tip. Check ook eens de foto s op onze website. De juf zet er regelmatig foto s op. Welkom allemaal We wensen iedereen veel leesplezier!! Even een tip. Check ook eens de foto s op onze website. De juf zet er regelmatig foto s op. Alweer een periode van 8 weken achter de rug. De tijd vliegt

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

De achtste editie van de nieuwsbrief

De achtste editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 Jaargang 6 18-12-2015 www.olivijn.almere-speciaal.nl De achtste editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 21 december t/m 1 januari: Kerstvakantie 4 januari: start

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

1843 JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda

1843 JS Grootschermer  NIEUWSDRIES. Agenda 22 december 2017 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Agenda Maandag 8 jan. Eerste schooldag van het nieuwe jaar Maandag 15 jan. Studiedag leerkrachten. Alle

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 Fijne feestdagen Een gelukkig en gezond 2016 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA JANUARI Week 02 Ma 04 1 e schooldag nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Sinterklaasviering Ook dit jaar hebben we op de Montessorischool weer een heerlijk Sinterklaasfeest gehad! Zodra Sint op weg was naar Nederland klonken de eerste Sinterklaasliedjes

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

MEDEDELINGEN VAN SINT VOOR DE KINDEREN EN OUDERS:

MEDEDELINGEN VAN SINT VOOR DE KINDEREN EN OUDERS: Nieuwsbrief voor december 2015 jaargang 25 nr. 4 Liefe, liefe Kinderun, Wat ben ik blei dat ik weer in Nederland is. Ik sie weer soveel liefe kinderen terug, en wat sijn julie gegroeid zeg! Sint is ieder

Nadere informatie

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s),

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s), SterrebosSnipper Beste ouder(s)/verzorger(s), vrijdag 7 december 2018 Afgelopen woensdag was het even spannend of het Sinterklaasfeest door kon gaan op onze school. De pieten kwamen met de vrachtwagen,

Nadere informatie

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens..

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens.. ALGEMEEN Kerst en Nieuwjaarswens.. Kerst knutselmiddag Maandag 14 december hebben we een gezellige kerstknutselmiddag gehad met de hele school. De onderbouwgroepen hebben allemaal een potje versierd, waar

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 4 december studiedag Het Kompas is gesloten op maandag 4 december. Alle leerlingen zijn dan vrij omdat het hele team een studiedag heeft. Zet het in uw agenda. Oudergesprekken

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 9 Jaargang 5 19-12-2014 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 22 dec t/m 4 jan kerstvakantie 5 jan roostervrije dag,

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015 Nummer 5 december 2015 Agenda Wo 2 dec Inloopochtend 8:15-8:30 uur Vrij 4 dec Sinterklaasviering, alle leerlingen om 12:00 uur vrij Do 17 dec Kinderen vrij om 12:00 uur i.v.m. kerstdiner 17:00-18:30 uur

Nadere informatie

december 16 En wist je dat Leander ( LO5) ook jarig was in november? Namelijk de 15 e. Belangrijke data januari 17:

december 16 En wist je dat Leander ( LO5) ook jarig was in november? Namelijk de 15 e. Belangrijke data januari 17: Schoolkrant Agenda: december 16 Jarigen van de maand december: 2: Ismaïl 7: Mattia( KO3) 11: Ghislaine 14: Thieme en Ynse ( LO2) 15: Aulii ( KO2) 18: Thijs ( LO5) 22: Yana ( LO2) 23: Janneke ( LO3) 25:

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Licht in onze harten: dat wij ruimte scheppen, plaats maken voor velen. Licht in onze gedachten: dat wij komen tot nadenken en eerlijke besluiten.

Licht in onze harten: dat wij ruimte scheppen, plaats maken voor velen. Licht in onze gedachten: dat wij komen tot nadenken en eerlijke besluiten. INFO 8 21 december 2012 belangrijke data voor de komende periode ma 24 dec 2012 t/m vr 4 jan 2013 kerstvakantie groep 1 t/m 8 vrij 25 jan. en 1 feb. en 8 feb. schoolschaatsen groep 3 t/m 8 wo 23 jan. voorleesontbijt

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel.

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel. Nieuwsbrief december 2018 SBO Petraschool Vanuit de directie: Personeel. Juf Kimberly is 21 november bevallen van een gezonde zoon, Bruce. We wensen Kimberly en haar gezin een zonnige toekomst toe. Ontwikkelingen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 12 december 2013

Het Berichtje Donderdag 12 december 2013 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl EVEN BIJPRATEN Het Berichtje Donderdag 12 december

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis

Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis Nieuwsbrief Kindercentrum het Klokhuis Voorwoord December 2015 Sinterklaas is net weer achter de rug of het volgende feest kondigt zich alweer aan. Altijd weer een drukke maand de decembermaand, maar wel

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Het toezichthoudend bestuur is op zoek naar een nieuw lid en een nieuwe voorzitter. Heeft u interesse? In de bijlage vindt u de vacatures.

Het toezichthoudend bestuur is op zoek naar een nieuw lid en een nieuwe voorzitter. Heeft u interesse? In de bijlage vindt u de vacatures. NUMMER 8 JAARGANG 5 4 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 4 dec opruimen Sint versiering 12.00 uur locatie Revius 4 dec opruimen Sint versiering en ophangen versiering Kerst 12.00 uur locatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5

Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5 Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5 Het is kerstvakantie. De gezellige tijd van kerst, lichtjes en feestdagen komt eraan. In de klas hebben we het ook gezellig gemaakt. De kerstboom

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017

Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017 Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017 De volgende kinderen zijn de komende twee weken jarig! Alvast een heel fijne dag gewenst! Datum Naam 31 december Indy Caffin, groep 5 1 januari

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

vrijdag 10 maart nieuwsbrief 12 verkiezingen: stembureau in de aula van De Walvis vanaf uur inschrijving rapportavond via Digiduif

vrijdag 10 maart nieuwsbrief 12 verkiezingen: stembureau in de aula van De Walvis vanaf uur inschrijving rapportavond via Digiduif Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 11 vrijdag 17 februari 2017 Beste ouders, Volgende week staat in het teken van carnaval en ook de vastenaktie. Op woensdag gaan

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Deze nieuwsbrief is bestemd voor de ouders van de leerlingen van De Strandwacht. 7 september 2018 Nieuwsbrief nummer 02

Deze nieuwsbrief is bestemd voor de ouders van de leerlingen van De Strandwacht. 7 september 2018 Nieuwsbrief nummer 02 Deze nieuwsbrief is bestemd voor de ouders van de leerlingen van De Strandwacht. 7 september 2018 Nieuwsbrief nummer 02 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief voor de ouders van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF n u m m e r 2

NIEUWSBRIEF n u m m e r 2 NIEUWSBRIEF 2 0 1 6 2 0 1 7 n u m m e r 2 AGENDA 26 dec t/m 6 jan. 2017 : KERSTVAKANTIE Beste ouder(s)/verzorger(s), De kerst staat voor de deur en het is weer tijd om een stukje te schrijven voor de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink - 15 december 2017

o.b.s. De Goudvink - 15 december 2017 o.b.s. De Goudvink - 15 december 2017 Belangrijke data 20 december Trefbaltoernooi groep 7/8 21 december Kerstdiner, 17.00-18.15 uur 22 december 12.00 uur vrij 22 december Start kerstvakantie 5 januari

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom!

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom! 93 Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA 18 dec Keijzersrondje Kerst 19 dec Kerstviering 20 dec Groepsmail 21 dec Studiedag Start Kerstvakantie 7 jan Studiedag 8 jan Start in het nieuwe gebouw (einde vakantie)

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

23 DECEMBER 2016 / NUMMER

23 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 23 DECEMBER 2016 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Dit is de laatste nieuwsbrief van 2016. U hebt er dit jaar zo n 40 stuks ontvangen en daardoor kunnen meeleven met het

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie