Optimale faciliteiten voor uw bezoekers Interactieve oplossingen die traffic opleveren, kosten besparen en uw bezoekers tevredenstellen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Optimale faciliteiten voor uw bezoekers Interactieve oplossingen die traffic opleveren, kosten besparen en uw bezoekers tevredenstellen."

Transcriptie

1 Optimale faciliteiten voor uw bezoekers Interactieve oplossingen die traffic opleveren, kosten besparen en uw bezoekers tevredenstellen. Enquête Informatiezuilen Digitale Brochure rack Touchtafels Interactieve plattegrond Totems Touchscreens SiteKiosk Beste stand verkiezing Pleintjes oplossingen Smartphone/Tablet oplaadpunten Registratiezuilen Wifi hotspot Traffic Breng uw sponsoren naar voren Scan/antwoord & Win Selfiezuil Entertainment Welkomzuilen Specialist in touchscreens De grootste aanbieder van de Benelux Omnitapps Eigen installatie dienst Tablets Twitterzuilen Maatwerk oplossingen +31(0)

2 Specialist PresTop is sinds 1993 dé specialist op het gebied van interactieve oplossingen zoals touchscreens, touchtafels en informatiezuilen. Ook is PresTop de grootste aanbieder met meer dan 120 producten op voorraad. Daarnaast weten we dat interactieve software net zo belangrijk is. PresTop biedt deze unieke combinatie! Tip: Naast producten voor de organisatie bieden we uiteraard een uitgebreid huurpakket voor de deelnemers. Voor organisatoren en locatiehouders hebben we zeer interessant aanbod. Internetzuil met SiteKiosk Registratiezuilen Laat uw bezoekers zichzelf registreren via onze informatiezuilen. In samenwerking met u of het bedrijf dat de registratie verzorgd richten wij de informatiezuilen in en plaatst onze eigen installatiedienst deze op de gewenste locatie. We gebruiken de registratiezuilen zodat bezoekers zich snel en goed kunnen registreren. Het is belangrijk dat de systemen goed omgaan met vertrouwelijke informatie. Rudolf Boersma, Medewerker Marketing & Communicatie, NHL Hogeschool Pleintjes oplossing Dat bedrijven van een bepaalde sector of bedrijventerrein elkaar versterken en zich gezamenlijk willen presenteren is niet nieuw. Bezoekers beslissen graag zelf welke content ze van een bedrijf willen bekijken en bij voorkeur op de wijze zoals ze dit ook doen met hun tablet en/of smartphone. PresTop biedt deze oplossing - een touchscreen in combinatie met Omnitapps. Er zijn verschillende maten touchscreens verkrijgbaar, 42 of 55, in landscape of portrait opstelling en is gevestigd op een vloerstatief. Interactieve bedrijfspresentatie Met een interactieve bedrijfspresentatie kunt u op een unieke manier uw producten en diensten presenteren. Maak met Omnitapps van uw touchscreen of touchtafel een totaaloplossing. Deze software heeft een groot scala aan configureerbare opties waarmee u de gewenste look en feel kunt geven en uw eigen content kunt gebruiken. Ideaal voor bedrijfs- en productpresentaties, amusement, digitale brochures, verzamelen van gegevens, lead generator, etc. 42 Touchscreen op vloerstatief

3 Enquête/ Tevredenheidsonderzoek Met onze digitale enquêtes kunt u op een zeer gebruiksvriendelijke wijze aan uw doelgroep vragen stellen. Deze vragen kunnen worden ondersteund met foto s, video s en/of geluidsfragmenten. In ons Interactive Experience Center kunnen we u verschillende voorbeelden van deze toepassing laten zien. Ervaar zelf hoe eenvoudig de gegevens kunnen worden geanalyseerd. Omnitapps Survey We zijn verrast door de grote respons van onze gasten. Ruim 10% geeft zijn of haar mening. De samenwerking met PresTop bevalt ons erg goed. Afspraken worden goed nageleefd en de service is erg prettig. Dick Straathof, Manager financiën, administratie en stafdiensten, Keukenhof Omnitapps Wayfinding Interactieve plattegrond PresTop biedt dé oplossing voor de grootste ergernis op de beursvloer. Namelijk het vinden van de juiste stand(houder). De interactieve plattegrond is een eenvoudige en betaalbare oplossing. Eenvoudig omdat de gebruiker middels drie aanrakingen weet waar hij staat en waar de standhouder zich bevindt. En betaalbaar voor de organisatie, omdat PresTop alleen de digitale plattegrond, een Excel-bestand, de exacte locaties van de zuilen en eventueel logo s van de sponsoren nodig heeft. Dat onze oplossing werkt, dat bewijst de organisatie van ISE Amsterdam en InfoComm USA, zij gebruiken al jaren deze oplossing.

4 Producten tonen Wilt u ook enkel uw producten op een gemakkelijke manier tonen? Met een informatiezuil in combinatie met Omnitapps Showroom kunnen producten worden gecategoriseerd voor een snelle toegang. Per product kunnen foto s, video s en productspecificaties worden toegevoegd. Ook is het mogelijk om een extra label, dat zorgt voor meer inzicht, toe te voegen aan een product. Omnitapps Showroom De samenwerking met PresTop is uitstekend. De service is goed en onze klanten zijn enthousiast over de vele mogelijke totaaloplossingen. Hans Houdijk, Manager Tradefairs & Conferences, Mikrocentrum Omnitapps Games Entertainment Lekker ouderwets sjoelen of puzzelen is nu ook mogelijk op onze touchtafels. Entertain de deelnemers van uw event tijdens de presentaties. Laat ze het ballonnenspel of het memo spel spelen met daarop de logo s van uw sponsoren. PresTop Rental biedt veel leuke spellen die volledig kunnen worden aangepast! PresTop is dé specialist in de verhuur van touchtafels die volledig elektrisch in hoogte verstelbaar en kantelbaar zijn.

5 Informatie verstrekking De oplossing informatie verstrekking is zeer breed inzetbaar. Wilt u bezoekers informatie bieden over een product, dienst of juist over de indeling van een ruimte? Samen met ons software team wordt er bij elk project gekeken naar de meest effectieve manier van informatie verstrekking en kunnen wij een totaaloplossing bieden. Informatiezuil met 55 touchscreen Royal Canin zet de touchscreen-oplossingen van PresTop al jaren met succes in voor leadgeneratie op diverse evenementen. Zonder problemen staat onze doelgroep in de rij om te mogen registreren! En belangrijk voor na het evenement: Dankzij de simpele responsverwerking kan Royal Canin de leads direct na het evenement opvolgen. Peter den Exter, Marketing E-commerce manager, Royal Canin Leads genereren en gegevens verzamelen Scan, antwoord & win Uw doelstelling is meer potentiële klanten op uw beursvloer of evenement krijgen en tegelijkertijd bezoekers belonen door middel van een incentive. Diverse oplossingen, al dan niet in combinatie met een scanner/bonprinter, hebben bewezen dat er meer bezoekers komen door deze interactieve toepassingen van PresTop Rental. Tip: Zet deze oplossing eens in voor de moeilijkere te bereiken stands of voor de deelnemers die een stand hebben tijdens uw congres. Gegarandeerd bezoekers!

6 Smartphone/Tablet oplaadpunten PresTop heeft ook Smartphone/Tablet oplaadpunten in haar verhuurprogramma. In een aantal van deze producten zitten lockers verwerkt waarin uw bezoeker zijn/haar smartphone en/of tablet kan opladen. Op het scherm kunnen diverse berichten worden weergegeven en het kan worden toegepast als digitaal brochure rack. Oplaadpunten De schermen zien er bijzonder mooi en professioneel uit, maar nog belangrijker, ze zijn een ontzettend goede hulp voor het vinden van de weg in deze enorme schatkamer! Yvonne van den Eerenbeemt, Printing & Design Coördinator, TEFAF Maastricht Omnitapps Selfie Selfie totem Met de Selfie totem van PresTop bezorgt u de bezoeker niet alleen een leuke herinnering, maar creëert u ook extra traffic naar uw Facebookpagina. De opzet is eenvoudig en aanpasbaar aan uw huisstijl.

7 Grote blikvangers Giant tablets zijn grote informatiezuilen met een 55 touchscreen waarbij het scherm zowel in landscape als portrait positie kan staan. Deze zuilen zijn ideaal als u extra wilt opvallen! Wij zien steeds vaker dat de Giant Tablet wordt ingezet als social media zuil waarop de bedrijfspagina van Facebook, Twitter of Instagram wordt getoond. Giant tablet In 2013 zijn we gestart met de interactieve plattegronden van PresTop. Dit was zo succesvol dat we besloten hebben om PresTop te vragen om hun oplossing, gebaseerd op Omnitapps, te leveren tot minimaal Tevens zullen zij nu ook de Smartphone/Tablet oplaadpunten leveren. André Hooijer, Operations Director Europe, Integrated Systems Events Custom software Maatwerk oplossingen De basis van onze oplossingen is dat ze betaalbaar en makkelijk aan te passen zijn, zodat we ze ook snel kunnen leveren. We kunnen snel schakelen, omdat veel van onze producten door dochtermaatschappijen PresTop Products en Omnivison Studios worden geproduceerd en daardoor zijn we ook in staat om volledig maatwerk te leveren. Oplossingen met bijvoorbeeld NFC, zoals geleverd aan NEC UK of de stem applicatie gebouwd voor ASML. In ons Interactive Experience Center treft u verschillende custom oplossingen aan. Samen met u kijken we graag naar de oplossing die u zoekt.

8 Ontdek interactieve beleving, traffic en omzet in ons Interactive Experience Center De grootste verhuurder in de Benelux van interactieve producten Distributeur van interactieve producten Voor al uw interactieve (totaal)oplossingen Specialist in multitouch applicaties en bouwer van Omnitapps! Tel: +31(0) Tel: +31(0) Tel: +31(0) Tel: +31(0) Onderstaande klanten benutten de voordelen van onze interactieve producten en oplossingen: Royal Canin, Artis, Heineken, Jaarbeurs, Knauf, Mansveld, Radboud Ziekenhuis, NHL, Jumbo Supermarkten, Ricoh, Vredestein, Lifecell, Hertz, Abb, Mikrocentrum, BCC, Microsoft, Mars, Intel, Detron, Alexandrium, Lenovo, Watersnoodmuseum, Vencomatic, Keukenhof, Rai, Bayer, Eneco, Tefaf, Summit, Daf Museum, TU Delft, Verel, Memory Productions, Vasco, Marktplaats, KPN, NXP, Motiv, MECC Maastricht, Ahoy, Bruns, Praxis, Nutricia, Belkin, Legamaster, Hoogvliet, Surfsara, Sectra, Natuurmonumenten, QYN, New Babylon, Nemo, ISE, IBM Ekkersrijt DR Son en Breugel Nederland

Optimale faciliteiten voor uw bezoekers Interactieve toepassingen die traffic opleveren, kosten besparen en uw bezoekers tevredenstellen.

Optimale faciliteiten voor uw bezoekers Interactieve toepassingen die traffic opleveren, kosten besparen en uw bezoekers tevredenstellen. Optimale faciliteiten voor uw bezoekers Interactieve toepassingen die traffic opleveren, kosten besparen en uw bezoekers tevredenstellen. Enquête Informatiezuilen Digitale Brochure rack Touchtafels Beste

Nadere informatie

40% korting op alle occasions!

40% korting op alle occasions! Occasions lijst Occasions lijst korting op alle occasions! +31(0)499 367 608 www.prestop.nl verhuur@prestop.nl en Touchtafels Totems Touchscreens Buitenzuilen Software Actie is geldig tot 31-12-2018. Zie

Nadere informatie

Occasions NU met 40% korting!*

Occasions NU met 40% korting!* Occasions lijst OCCASIONS PRIJSLIJST en Touchtafels Totems Touchscreens Liften s Accessoires Occasions NU met korting!* OP ALLE OCCASIONS *Actie is geldig tot 30-04-2018. Zie voorwaarden op pagina 8. Ekkersrijt

Nadere informatie

Informatiezuilen Landscape

Informatiezuilen Landscape Informatiezuilen Landscape Neem contact met ons op voor een offerte! Telefoon: 0031 499 367 608 E-mail: verhuur@prestop.nl Brede keuze in design, maten en mogelijkheden Je bezoekers een unieke en informatie

Nadere informatie

Totem en Poster Oplossingen

Totem en Poster Oplossingen Totem en Poster Oplossingen Neem contact met ons op voor een offerte! Telefoon: 0031 499 367 608 E-mail: verhuur@prestop.nl Interactieve Poster & totem oplossingen Een totem of posteroplossing is een ideaal

Nadere informatie

hardware, software en complete turn-key projecten.

hardware, software en complete turn-key projecten. Oplossingen... hardware, software en complete turn-key projecten. Verhoog conversie door een webshopkiosk met PIN Zuil vanaf 1,14/dag Producent van... informatiezuilen, webshopzuilen, bestelzuilen, etc.

Nadere informatie

Catalogus Huur en koop Interactieve touchscreen apparatuur én software-oplossingen

Catalogus Huur en koop Interactieve touchscreen apparatuur én software-oplossingen Catalogus Huur en koop Interactieve touchscreen apparatuur én software-oplossingen Enquête Informatiezuilen Digitale Brochure rack Touchtafels Interactieve plattegrond Totems Touchscreens SiteKiosk Smartphone/Tablet

Nadere informatie

Verhuuroverzicht Touchscreens, Touchtafels, Large displays, LCD monitoren

Verhuuroverzicht Touchscreens, Touchtafels, Large displays, LCD monitoren Touchscreens, Touchtafels, Large displays, LCD monitoren Touchtafels Philips 42 multi-touch table PT-GT-55 Smart Table-32 Touchscreen / multi-touch / multi-user-touch PT-M-19W Philips Large LCD (touch)display

Nadere informatie

Cloud4Wi. Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst.

Cloud4Wi. Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst. Cloud4Wi Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst. Wi-Fi Overal en altijd Zet uw WiFi dienst om in een zakelijke kans! 2 2 Met Cloud4WI

Nadere informatie

BUZY.BE BVBA. Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS

BUZY.BE BVBA. Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS BUZY.BE BVBA Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS Welkom bij BUZY.BE RENTAL BUZY.BE staat garant voor het totaalpakket aan interactieve informatiesystemen, software en diensten.

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

Uw digitale. communicatie

Uw digitale. communicatie Uw digitale communicatie Optieksignage: uw oplossing in Digital Signage Uw digitale communicatie Optieksignage is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie. Met de door ons ontwikkelde

Nadere informatie

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Index Inleiding... 3 Webinar Studio & Services... 4 Basic Webinar Service... 4 Standaard Webinar Service...

Nadere informatie

INTERACTIE. In de Appendix vindt u de wireframes.

INTERACTIE. In de Appendix vindt u de wireframes. Het concept Het grootste en belangrijkste museum van Nederland, het Rijksmuseum, heeft de plaatsing van vijf grote mediazuilen in de foyer op de planning staan. Om deze reden hebben zij ons ingeschakeld

Nadere informatie

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN 10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN Introductie Social media wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt om beter contact met hun klanten te krijgen en uiteindelijk meer inkomsten te realiseren. Facebook is

Nadere informatie

890,- Occasion prijslijst +31 (0) ,- 990, , ,-

890,- Occasion prijslijst +31 (0) ,- 990, , ,- PresTop Occasions Occasion Informatiezuilen, touch computers, statieven en touchmonitoren Alle producten zijn te bezichtigen in ons Occasion Centre. Maak vandaag nog een afspraak! 1 jaar garantie op alle

Nadere informatie

Bedrijf. Merk. Activiteit. Opvallen. Logo. Ontwerp. Samenhang. Verkoop. Succes. Uw klanten en leden zijn. interactief!

Bedrijf. Merk. Activiteit. Opvallen. Logo. Ontwerp. Samenhang. Verkoop. Succes. Uw klanten en leden zijn. interactief! Bedrijf Ontwerp Merk Logo Activiteit Samenhang Opvallen Verkoop Succes Uw klanten en leden zijn interactief! Reclamebureau Schetskamer staat u graag bij in het ontwikkelen van een interactieve app. Hoe

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Social media keuzes Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Wie zijn wij? Lieke Muller Linda Krijns Online marketingbureau Liber Media helpt kleine ondernemers met opzetten

Nadere informatie

diz1400 serie Algemene specificaties diz1400 serie Kleuren: RAL 9003/RAL 9005 Bijzonderheden: leverbaar in alle RAL- kleuren, bestickering mogelijk.

diz1400 serie Algemene specificaties diz1400 serie Kleuren: RAL 9003/RAL 9005 Bijzonderheden: leverbaar in alle RAL- kleuren, bestickering mogelijk. diz1400 serie diz1400 serie Als multitouch specialist heeft diz geavanceerde schermtechnologie nu verwerkt in een nieuwe, sterk innovatieve serie multitouchoplossingen. Algemene specificaties diz1400 serie

Nadere informatie

CleverDisplay is geschikt voor nagenoeg alle bestandsformaten. Onbeperkt aantal schermlocaties.

CleverDisplay is geschikt voor nagenoeg alle bestandsformaten. Onbeperkt aantal schermlocaties. Wat is CleverDisplay? CleverDisplay is gespecialiseerd in narrowcasting, ook wel digital signage genoemd. Narrowcasting is het presenteren van informatie via digitale schermen met als doel een specifiek

Nadere informatie

HelloMediCare. De professionele uitstraling voor uw bedrijf

HelloMediCare. De professionele uitstraling voor uw bedrijf HelloMediCare De professionele uitstraling voor uw bedrijf HelloMediCare INTRODUCTIE HelloMediCare is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie. Met de door ons ontwikkelde software

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

INTERACTIVE SYSTEMS BVBA

INTERACTIVE SYSTEMS BVBA INTERACTIVE SYSTEMS BVBA VERHUURCATALOGUS Versie mei 2012 (*) De opgegeven prijzen zijn in / dag of /week excl. BTW, verzekering-, transport- en installatiekosten. Op al onze leveringen zijn onze algemene

Nadere informatie

1. ONTWIKKEL EEN MOBIELE VERSIE

1. ONTWIKKEL EEN MOBIELE VERSIE 1. ONTWIKKEL EEN MOBIELE VERSIE Het is een misvatting om te denken dat een webshop die ontwikkeld is als desktopsite, ook goed werkt voor mobiele gebruikers. Integendeel, je moet de website optimaliseren

Nadere informatie

Your Ibiza biedt nieuws, informatie en inspiratie om het beleven van Ibiza nog mooier, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat deze app doet.

Your Ibiza biedt nieuws, informatie en inspiratie om het beleven van Ibiza nog mooier, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat deze app doet. TARIEFKAART Your Ibiza biedt nieuws, informatie en inspiratie om het beleven van Ibiza nog mooier, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat deze app doet. En daarom versterkt dit platform het imago

Nadere informatie

Het online platform voor de promotie van vakantie- en tweede woningen. Januari 2013 - Homesforleisure.com

Het online platform voor de promotie van vakantie- en tweede woningen. Januari 2013 - Homesforleisure.com Het online platform voor de promotie van vakantie- en tweede woningen Januari 2013 - Homesforleisure.com Introductie Duizenden mensen zijn dagelijks via het internet op zoek naar een tweede huis. Er zijn

Nadere informatie

Geachte klant, In deze catalogus presenteren wij u ons assortiment aan digitale informatiepunten en touchscreen oplossingen.

Geachte klant, In deze catalogus presenteren wij u ons assortiment aan digitale informatiepunten en touchscreen oplossingen. Geachte klant, In deze catalogus presenteren wij u ons assortiment aan digitale informatiepunten en touchscreen oplossingen. Een groot deel van de in deze catalogus gepresenteerde producten is gedeponeerd

Nadere informatie

Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay

Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay Wie is Netstar? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY NIEUW! COMPLEET ONLINE MARKETINGPAKKET NO CURE NO PAY WIE IS NETSTAR? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

Communicatie op de Smart Admirror

Communicatie op de Smart Admirror Wie is Admirror? Admirror creëert innovatieve communicatie en interactie door middel van slimme spiegels. Gevestigd in Valkenburg aan de Geul sinds 2010 De spiegel, genaamd Smart Admirror wordt ontwikkeld

Nadere informatie

Bright Square WIJ ZIJN BRIGHT SQUARE EEN FULL-SERVICE COMMUNICATIEBUREAU

Bright Square WIJ ZIJN BRIGHT SQUARE EEN FULL-SERVICE COMMUNICATIEBUREAU B Brigh Squa B Bright Square WIJ ZIJN BRIGHT SQUARE EEN FULL-SERVICE COMMUNICATIEBUREAU ONZE DIENSTEN Webdesign & Hosting Logo & Huisstijl HOE KUNNEN WIJ U HELPEN GROEIEN Wij zorgen voor een stijlvolle

Nadere informatie

Voor het beste bereik onder uw doelgroepen

Voor het beste bereik onder uw doelgroepen Marketing Services Voor het beste bereik onder uw doelgroepen MECC Marketing Services; onze kennis en ervaring voor het succes van uw evenement! Dedicated to your success Meer informatie? Bel +31 (0)43

Nadere informatie

Uw Event. Volop interactie met het publiek!

Uw Event. Volop interactie met het publiek! Uw Event Volop interactie met het publiek! Betrek uw publiek Bij Sendsteps geloven we dat uw publiek van grote invloed is op het slagen van uw event. Naast de sprekers op het podium, voegt ook het publiek

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

myevent EVENTSOFT EVENT & FESTIVAL SOFTWARE VOOR CREW EN GASTEN REGISTRATIE EVENTSOFT T: +31 (0)6 23 1110 67 E: info@eventsoft.nl W: www.eventsoft.

myevent EVENTSOFT EVENT & FESTIVAL SOFTWARE VOOR CREW EN GASTEN REGISTRATIE EVENTSOFT T: +31 (0)6 23 1110 67 E: info@eventsoft.nl W: www.eventsoft. myevent EVENT & FESTIVAL SOFTWARE VOOR CREW EN GASTEN REGISTRATIE EVENTSOFT EVENT MANAGEMENT SOFTWARE Registratie van vrijwilligers, gasten, pers, artiesten inclusief uitgifte module. POLSBAND-DB Zelf

Nadere informatie

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is 7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE En waarom dat voor u van belang is WHITEPAPER 2016 Een landing page is misschien wel het belangrijkste element in uw online marketingcampagne. Het is

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

Onderzoeks verslag. social media. Martijn Wiendels

Onderzoeks verslag. social media. Martijn Wiendels Onderzoeks verslag social media Martijn Wiendels Introductie Het project genaamd 2Story is tot stand gekomen naar aanleiding van de negatief berichtgeving over vluchtelingen in de media. Met een digitaal

Nadere informatie

Websites. Web Content Management met Alletha CMS

Websites. Web Content Management met Alletha CMS Websites Web Content Management met Alletha CMS Brochure: Web Content Management Versie: 11 uit 2011 introductie Bedankt voor uw interesse in ons Content Management Systeem Alletha CMS en de mogelijkheden

Nadere informatie

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf SocialforMedia organiseert i.s.m. Innovatieplatform Colibre van Cubiss de Social Media trainingen Social Media succesvol inzetten

Nadere informatie

Gratis wifi voor uw klanten, in ruil voor hun like op Facebook. Leer uw klanten kennen, en speel daar op in!

Gratis wifi voor uw klanten, in ruil voor hun like op Facebook. Leer uw klanten kennen, en speel daar op in! Gratis wifi voor uw klanten, in ruil voor hun like op Facebook. Leer uw klanten kennen, en speel daar op in! Brochure 2014 8,9 miljoen gebruikers En dat alleen al in Nederland, waarvan 6,1 miljoen gebruikers

Nadere informatie

Samenwerkingsmogelijkheden. INKOM Maastricht

Samenwerkingsmogelijkheden. INKOM Maastricht Samenwerkingsmogelijkheden INKOM Maastricht Nieuwe start voor duizenden studenten Voor de aankomende student is in Maastricht vaak alles nieuw: Een nieuwe stad, nieuwe mensen. De INKOM betekent voor velen

Nadere informatie

MARKETINGKAARTEN. InnoValor, Gebruik van de tool Voorbeeld Template Kaarten

MARKETINGKAARTEN. InnoValor, Gebruik van de tool Voorbeeld Template Kaarten MARKETINGKAARTEN Gebruik van de tool Voorbeeld Template Kaarten Marketingkaarten De Marketingkaarten helpen je te bepalen wat nodig is om jouw bedrijf zo goed mogelijk in beeld te brengen bij je klanten.

Nadere informatie

A picture paints a 1.000 words

A picture paints a 1.000 words Online Content Publiceren Kennismarketing naar de next level Omdat publiceren steeds belangrijker wordt, is de gedachte ontstaan om het zelf kunnen publiceren zeer laagdrempelig te maken en daarbij geheel

Nadere informatie

2011 YOURREPUTATION 2

2011 YOURREPUTATION 2 1 2011 YOURREPUTATION 2 Social media guidelines opstellen voor je organisatie Hoewel sommige managers nog tegen proberen te stribbelen is het al lang een feit: medewerkers zitten op social media, en doen

Nadere informatie

Webapplicaties Op maat van je proces

Webapplicaties Op maat van je proces Webapplicaties Op maat van je proces Content Wat is een webapplicatie Voordelen van webapplicaties Toepassingen/Use cases Wat is een webapplicatie Wat is een webapplicatie Webapplicaties laten toe om processen

Nadere informatie

Occasion Informatiezuilen, touch computers, statieven en touchmonitoren. In juli, aug. & sept. 10% extra zomerkorting. PresTop D-317-TS.

Occasion Informatiezuilen, touch computers, statieven en touchmonitoren. In juli, aug. & sept. 10% extra zomerkorting. PresTop D-317-TS. PresTop Occasions Occasion Informatiezuilen, touch computers, statieven en touchmonitoren Alle producten zijn te bezichtigen in ons Occasion Centre. Maak vandaag nog een afspraak! 1 jaar garantie op alle

Nadere informatie

Presentatie Social Media Content

Presentatie Social Media Content Presentatie Social Media Content 4 februari 2015 Inhoud Workshop Wie zij wij? Wat is content marketing? In 6 stappen naar content strategie Champagne? Cases Vragen Prominent & Molenaar 16 januari 2015

Nadere informatie

De magie van marketing = meer business

De magie van marketing = meer business De magie van marketing = meer business Jos Maassen Make Marketing Magic Agenda Huidige markt Accountants Hoe zorgt marketing voor meer business? De aanbieding van Exact Marketing abonnement Marketingscan,

Nadere informatie

Bedrijventelefoonboek.nl

Bedrijventelefoonboek.nl Bedrijventelefoonboek.nl Informatie voor bedrijven In deze brochure wordt kort uitgelegd welke functionaliteiten het Bedrijventelefoonboek uw onderneming te bieden heeft. In Nederland zoeken elke dag gemiddeld

Nadere informatie

Narrowcasting. NORISK Signage. Webapplicatie. Ook wel: digital signage of digital out of home (DOOH)

Narrowcasting. NORISK Signage. Webapplicatie. Ook wel: digital signage of digital out of home (DOOH) Narrowcasting Ook wel: digital signage of digital out of home (DOOH) Narrowcasting is een vorm van communicatie waarbij publiek op een bepaalde locatie wordt bereikt door middel van een beperkt netwerk

Nadere informatie

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS Waarde voor ondernemers POWERED BY Stop met adverteren met events bereik je meer! Hoe bereik ik nieuwe klanten voor mijn

Nadere informatie

Snuffelstage Exact. Kjell Ouwendijk Klas 2D. Stagebegeleiders : Dhr. Michael Vermeulen Dhr. Deyar Aljabbary Dhr. Olivier Deleye

Snuffelstage Exact. Kjell Ouwendijk Klas 2D. Stagebegeleiders : Dhr. Michael Vermeulen Dhr. Deyar Aljabbary Dhr. Olivier Deleye Snuffelstage Exact Kjell Ouwendijk Klas 2D Stagebegeleiders : Dhr. Michael Vermeulen Dhr. Deyar Aljabbary Dhr. Olivier Deleye Begeleiding school: Mevrouw Lindenbergh 22 oktober 2018 Inleiding Vanuit school

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

Brochure Digitale speelvloeren & Interactieve kidscorners 2017 plezier en service voor uw `kleine klanten

Brochure Digitale speelvloeren & Interactieve kidscorners 2017 plezier en service voor uw `kleine klanten www.juniorevents.nl Brochure Digitale speelvloeren & Interactieve kidscorners 2017 plezier en service voor uw `kleine klanten JuniorEvents Nederland Louise Henriettestraat 70, 2595 TJ Den Haag info@juniorevents.nl

Nadere informatie

Partnership elementen naar keuze

Partnership elementen naar keuze s Inhoudelijke bijdrage elementen Partnership elementen naar keuze Partner sessie Presenteer jouw organisatie door middel van een klantencase op interactieve wijze -> breng je klant mee! Silent Seminar

Nadere informatie

10% Occasion prijslijst +31 (0) 499 36 76 06 1.199,- 790,- 1.640,- 1.499,-

10% Occasion prijslijst +31 (0) 499 36 76 06 1.199,- 790,- 1.640,- 1.499,- PresTop Occasions Occasion Informatiezuilen, touch tafels, statieven en touchmonitoren Alle producten zijn te bezichtigen in ons Occasion Centre. Maak vandaag nog een afspraak! Occasion prijslijst November

Nadere informatie

FACEBOOK WI-FI RUCKUS UNLEASHED. Technote. Alcadis Vleugelboot CL Houten

FACEBOOK WI-FI RUCKUS UNLEASHED. Technote. Alcadis Vleugelboot CL Houten FACEBOOK WI-FI RUCKUS UNLEASHED Technote Versie: 1.0 Auteur: Herwin de Rijke Datum: 8 december 2016 Alcadis Vleugelboot 8 3991 CL Houten www.alcadis.nl 030 65 85 125 Inhoud 1 Inleiding... 2 1.1 1.2 1.3

Nadere informatie

Content Strategie. Hoorcollege 2 9 september 2013

Content Strategie. Hoorcollege 2 9 september 2013 Content Strategie Hoorcollege 2 9 september 2013 Agenda HC2 Communicatie Basisprincipes content Content en platformen Content en SEO Owned, earned, paid media 2 3 4 5 6 Overtuigen en shared meaning Hoe

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

Friese Poort Skelterrace. Facebook marketing

Friese Poort Skelterrace. Facebook marketing Friese Poort Skelterrace Persoonlijk profiel Profiel en omslagfoto altijd zichtbaar Je kunt een persoonlijk profiel volledig afschermen Wat kan je niet met een persoonlijk profiel? Geen statistieken Geen

Nadere informatie

Services. Kwettr Communicatie Kwettr Marketing Kwettr Data Analyses

Services. Kwettr Communicatie Kwettr Marketing Kwettr Data Analyses titel komt hier Wij zijn Kwettr. Online marketing bureau, gespecialiseerd in online betaal en beloon systemen voor social media. Kwettr maakt data analyses en voorspelt toekomstig koopgedrag op basis van

Nadere informatie

LMG. Informatie voor gemeenten en collectieven. Local Media Group

LMG. Informatie voor gemeenten en collectieven. Local Media Group LMG Local Media Group Informatie voor gemeenten en collectieven In deze brochure wordt kort uitgelegd wat LMG (Local Media Group) uw gemeente, collectief, ondernemersvereniging of winkelgebied te bieden

Nadere informatie

Bouwstenen. Handleiding. In deze handleiding vindt u informatie over de 12 verschillende bouwstenen waaruit u kunt kiezen, om uw app op te bouwen.

Bouwstenen. Handleiding. In deze handleiding vindt u informatie over de 12 verschillende bouwstenen waaruit u kunt kiezen, om uw app op te bouwen. Bouwstenen Handleiding In deze handleiding vindt u informatie over de 12 verschillende bouwstenen waaruit u kunt kiezen, om uw app op te bouwen. Lijst Tekst Het lijst onderdeel biedt een overzicht van

Nadere informatie

Propositie City/Regio MAEXchange

Propositie City/Regio MAEXchange Maakt de waarde van maatschappelijke initiatieven inzichtelijk en bevordert investeren en participeren daarin Propositie City/Regio MAEXchange Achtergrond City/Regio MAEXchange De MAEXchange is een landelijk

Nadere informatie

Quick Scan E E E. Hoogst persoonlijk inter net & andere webzaken

Quick Scan E E E. Hoogst persoonlijk inter net & andere webzaken Zeg mij wie uw klanten zijn... ** hoe presteert uw website? ** wie zijn uw concurrenten? ** waar staat u in de sociale media? ** wat kost dat? ** wat zijn de vervolgpen? blz 2 Een website dient verschillende

Nadere informatie

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Wat gaan we doen. Online trends Website ontwikkeling Online boeken Zoekmachine optimalisatie

Nadere informatie

Virtual Fitness. by First Impression

Virtual Fitness. by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

CONTENTMARKETING MET BUSINESSLEADS

CONTENTMARKETING MET BUSINESSLEADS CONTENTMARKETING MET BUSINESSLEADS FEITEN OVER CONTENTMARKETING 79% VAN DE MARKETEERS GEEFT AAN DAT ORGANISATIES VERSCHUIVEN RICHTING BRANDED KENNISDELING. DIT JAAR ZAL $118,4 MILJARD WORDEN UITGEGEVEN

Nadere informatie

ZET VOET IN EEN ANDERE BRANCHE

ZET VOET IN EEN ANDERE BRANCHE ZET VOET IN EEN ANDERE BRANCHE - OVER INNOVATION CHALLENGE dé communicatiekans van 2016 De Cross-over Innovation Challenge is hét innovatie congres voor de Regio Zwolle. Ondernemers worden gestimuleerd

Nadere informatie

Virtual Fitness by First Impression

Virtual Fitness by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Drempelvrij samenwerken

Drempelvrij samenwerken Drempelvrij samenwerken Start ook met drempelvrij samenwerken. Door kennis en informatie te delen op een platform dat aan de webrichtlijnen voldoet kun je met heel Nederland samenwerken. In deze whitepaper

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Nieuwe klanten Nieuwe klanten Trek er op uit Binnen blijven, wachten op klanten is geen goed idee. Werk je samen met een team? Stuur één of enkele medewerkers de straat

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

Meer omzet uit uw beurs- en eventdeelnames!

Meer omzet uit uw beurs- en eventdeelnames! Meer omzet uit uw beurs- en eventdeelnames! Wie wij zijn... ExpoSynergy is een onderdeel van de Online Leads Group (OLG). OLG is opgericht door Mike Stern, bekend door zijn boeken: In drie stappen naar

Nadere informatie

Stappenplan. Creëer online leads via de platforms van het Foodpacking Event

Stappenplan. Creëer online leads via de platforms van het Foodpacking Event Stappenplan Creëer online leads via de platforms van het Foodpacking Event ONLINE KENNISDELING = ONLINE LEADGENERATIE! Waarom dit stappenplan? Als exposant van het Foodpacking Event, neemt u deel aan een

Nadere informatie

Online B2B Leadgeneratie

Online B2B Leadgeneratie Brochure 2016 Online B2B Leadgeneratie Bereik 500.000 beslissers en beïnvloeders Reed Business Lead Solutions is de grootste aanbieder van B2B-leads in Nederland, met meer dan 10 jaar internationale ervaring

Nadere informatie

01/05. Websites Nederland over. Mobile marketing. Whitepaper #03/2013. Mabelie Samuels internet marketeer

01/05. Websites Nederland over. Mobile marketing. Whitepaper #03/2013. Mabelie Samuels internet marketeer 01/05 Websites Nederland over Mobile marketing Mabelie Samuels internet marketeer 02/05 Mobile marketing Kunt u zich uw eerste mobiele telefoon nog herinneren? Die van mij was een Motorola, versie onbekend,

Nadere informatie

LINKEDIN SOCIAL SELLING

LINKEDIN SOCIAL SELLING LINKEDIN SOCIAL SELLING MEER VERKOPEN MET LINKEDIN INHOUD WAAROM SOCIAL SELLING RADARMARKETING EN SOCIAL SELLING DE REIS VAN DE KLANT WAAROM LINKEDIN JOUW SALES PROFIEL SAMEN NETWERKEN SAMENDELEN VIND

Nadere informatie

Livy Professional. De internetmakelaar

Livy Professional. De internetmakelaar De internetmakelaar pagina 2 De internetmakelaar pagina 3 werkt met Yes-co Open, een web based CRM systeem, waarvoor u geen installatie nodig heeft en kan werken vanaf iedere plek. Met Livy heeft u: Inzicht

Nadere informatie

Wéét wat er te doen is Een actueel en volledig aanbod van lokale evenementen trekt de aandacht van úw doelgroep.

Wéét wat er te doen is Een actueel en volledig aanbod van lokale evenementen trekt de aandacht van úw doelgroep. De seizoenskalender van Uitgaanspunt verschijnt huis-aan-huis bij het aanbreken van het nieuwe seizoen. De kalender is dubbelzijdig bedrukt op 170 grams papier in het formaat 'A3 gevouwen naar A4'. Wéét

Nadere informatie

Acrobat 8 voor marketingprofessionals

Acrobat 8 voor marketingprofessionals Acrobat 8 voor marketingprofessionals Colin van Oosterhout Business Development Manager Acrobat Monique Engelaar Marketing Manager Acrobat Adobe Systems Benelux 2006 Adobe Systems Incorporated. All Rights

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation 22 mei 2008 Qurius Page 1 Agenda Uitdagingen People Ready Business Integrated Innovation Case: FNV Bondgenoten Qurius en samenvatting Qurius Page 2 Uitdagingen

Nadere informatie

Zo ondersteun je jouw business met Facebook

Zo ondersteun je jouw business met Facebook Zo ondersteun je jouw business met Facebook Een goed begin is het halve resultaat! Graag willen wij je laten profiteren van enkele eenvoudige stappen die je kunt zetten, zodat jouw activiteiten op Facebook

Nadere informatie

Beurs Domotica. Slim Wonen CONNECTING WORLDS. 18 en 19 november 2015 Evoluon Eindhoven. www.beursdomoticaenslimwonen.nl

Beurs Domotica. Slim Wonen CONNECTING WORLDS. 18 en 19 november 2015 Evoluon Eindhoven. www.beursdomoticaenslimwonen.nl Beurs Domotica & Slim Wonen 18 en 19 november 2015 Evoluon Eindhoven CONNECTING WORLDS www.beursdomoticaenslimwonen.nl Connecting Worlds Alles is met elkaar te verbinden. Steeds meer apparaten zijn te

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie Movico

Bedrijfspresentatie Movico Movico B.V. Daalder 9 5753 SZ Deurne, Nederland + 31 (0)493 316 409 info@movico.nl www.movico.nl Bedrijfspresentatie Movico ROADSHOWS EXHIBITIONS SPORTS Inhoudsopgave Over Movico De vloot van Movico: unieke

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

Alletha Enquêtetool. Meten is weten

Alletha Enquêtetool. Meten is weten Alletha Enquêtetool Meten is weten Brochure: Enquêtetool Versie: 5 uit 2011 introductie Bedankt voor uw interesse in onze enquêtetool en de mogelijkheden die het u biedt. In deze brochure zullen we ingaan

Nadere informatie

Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u!

Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u! Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u! Memorabele Evenementen! De interesse in de motorsport verbindt mensen wereldwijd. Met de RaceRoom haalt u wereld beroemde race circuits, werkelijke motorgeluiden

Nadere informatie

De applicatie in het kort

De applicatie in het kort een concept van De applicatie in het kort Onder het concept inspirors.com vallen op dit moment de websites inspiriors.com/en, inspiriors.com/be en inspiriors.com/be-nl. De websites bieden op diverse manieren

Nadere informatie

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina Programma vandaag Programma Vandaag De FB Marketing Succes Driehoek en hoe je hierdoor gericht klanten krijgt De 10 effectieve stappen

Nadere informatie

Tilburg Studentenstad

Tilburg Studentenstad Tilburg Studentenstad Je doet een bestuursjaar of bent lid van een commissie bij een Tilburgse studentenorganisatie. Dan wil je iets betekenen voor je vereniging. Misschien wil je jouw vereniging nog meer

Nadere informatie

Opvallen door online optimalisatie

Opvallen door online optimalisatie Opvallen door online optimalisatie Net als een cactus.. Sommige cactussen leven in kleine potten. Helemaal alleen. Net als sommige organisaties, die in een kleine markt zaken doen. Vaak nichemarkten. Deze

Nadere informatie

Een nieuwe betekenis aan het woord presenteren.

Een nieuwe betekenis aan het woord presenteren. Een nieuwe betekenis aan het woord presenteren. Een volledig nieuwe betekenis aan het woord presenteren. Na het succes van ons 3D decor in de Event Hall en de enthousiaste reacties hierop van onze opdrachtgevers,

Nadere informatie

EEN FACEBOOKPAGINA AANMAKEN

EEN FACEBOOKPAGINA AANMAKEN EEN FACEBOOKPAGINA AANMAKEN STARTERSGIDS VOOR KAPSALONS Tijd nodig om op te richten 3/5 Het is redelijk eenvoudig om een pagina aan te maken, maar vlieg niet door de verschillende stappen. Neem voldoende

Nadere informatie

Minigids Event Registration

Minigids Event Registration Registration Form Surname: Name: Company: Email: Minigids Event Registration Hoe en waarom online congres- en event registratie? Introductie Een evenement is een belangrijk moment. Je wilt een goede indruk

Nadere informatie