Optimale faciliteiten voor uw bezoekers Interactieve toepassingen die traffic opleveren, kosten besparen en uw bezoekers tevredenstellen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Optimale faciliteiten voor uw bezoekers Interactieve toepassingen die traffic opleveren, kosten besparen en uw bezoekers tevredenstellen."

Transcriptie

1 Optimale faciliteiten voor uw bezoekers Interactieve toepassingen die traffic opleveren, kosten besparen en uw bezoekers tevredenstellen. Enquête Informatiezuilen Digitale Brochure rack Touchtafels Beste stand verkiezing Pleintjes oplossingen Breng uw sponsoren naar voren Smartphone/Tablet oplaadpunten Scan/antwoord & Win De grootste aanbieder van de Benelux Meer info op of bel ons op +31(0) Interactieve plattegrond Totems Touchscreens Omnitapps Selfiezuil SiteKiosk Registratiezuilen Wifi hotspot Traffic Entertainment Welkomzuilen Eigen installatie dienst Tablets Twitterzuilen Specialist in touchscreens Maatwerk oplossingen

2 Specialist Registratiezuilen Al sinds 1993 is PresTop specialist op het gebied van interactieve producten zoals touchscreens, touchtafels en informatiezuilen. Maar het is ook de grootste aanbieder met meer dan 120 producten op voorraad. PresTop heeft echter ook ervaren dat de software net zo belangrijk is. Dat PresTop de combinatie kan bieden is uniek! Laat uw bezoekers zichzelf registreren via onze informatiezuilen. In samenwerking met u of het bedrijf dat de registratie verzorgt richten wij de informatiezuilen in en plaatst onze eigen installatiedienst deze op de gewenste locatie. Tip: Naast producten voor de organisatie bieden we uiteraard een uitgebreid huurpakket voor de deelnemers. Voor organisatoren/ locatiehouders bieden we zeer interessante provisies/kortingen. Internetzuil met SiteKiosk We gebruiken de registratiekiosken om de bezoekers snel en goed te registreren. Het is belangrijk dat de systemen goed omgaan met vertrouwelijke informatie. Rudolf Boersma, Medewerker Marketing & Communicatie, NHL Hogeschool Pleintjes oplossing Dat bedrijven van een bepaalde sector of bedrijventerrein elkaar versterken en zich gezamenlijk willen presenteren is niet nieuw. Nieuw is wel dat dit niet meer hoeft met een 32 /42 scherm waarop een video of PowerPoint in een loop draait. Zelf de content bekijken is wat de bezoekers nu willen en bij voorkeur op de wijze zoals ze dit ook doen met hun tablet en/of smartphone. PresTop biedt deze oplossing. Multi Touchscreens in combinatie met Omnitapps Showcase. Voor de schermen kan gekozen worden uit 32 of 42, in landscape of portrait opstelling, met of zonder tablet look. Digitale Brochure rack Met ons digitale brochure rack hoeft u geen drukwerk neer te leggen! De gebruiker bladert door de PDF s en selecteert welke documentatie zij/hij wenst te ontvangen. Na het invullen van een adres ontvangt de bezoeker direct een korte met daarin links naar een Amazone Cloud locatie waarvandaan de geselecteerde documenten kunnen worden gedownload. U als organisatie en/of standhouder bespaart op deze manier niet alleen veel kosten op drukwerk en afvalverwerking (folders die uiteindelijk in een prullenbak komen) maar weet ook wie de documentatie heeft opgevraagd! 32 Multi Touch, Tablet look

3 Enquête/ Tevredenheidsonderzoek Met onze digitale enquêtes kunt u op zeer gebruiksvriendelijke wijze vragen aan uw doelgroep stellen. Deze vragen kunnen worden ondersteund met foto s, video s en/of geluidsfragmenten. In ons Interactive Experience Centre tonen we u verschillende voorbeelden van deze toepassing, zoals o.a. voor de Keukenhof, en ervaart u hoe eenvoudig de gegevens kunnen worden geanalyseerd. Omnitapps Survey applicatie We zijn verrast door de grote respons van onze gasten. Ruim 10% geeft zijn of haar mening. De samenwerking met PresTop bevalt ons erg goed. Afspraken worden goed nageleefd en de service is erg prettig. Dick Straathof, Manager financiën, administratie en stafdiensten, Keukenhof Omnitapps Wayfinding Interactieve plattegrond PresTop Rental biedt dé oplossing voor de grootste ergernis nummer 1. Namelijk het vinden van de juiste stand/standhouder. Onze interactieve oplossing is zeer eenvoudig en betaalbaar. Eenvoudig omdat de gebruiker middels drie aanrakingen weet waar hij staat en waar de standhouder zich bevindt. En betaalbaar voor de organisatie omdat PresTop alleen de digitale plattegrond, een Excel bestand, de exacte locaties van de zuilen en eventueel logo s van de sponsoren nodig heeft. Dat onze oplossing werkt bewijst de organisatie van ISE Amsterdam, zij sloten een contract met ons af voor levering van deze oplossing t/m 2017.

4 Beste stand of product verkiezing Met onze verkiezings software kunnen bezoekers op een eenvoudige wijze de mooiste stand of het mooiste product tot winnaar kiezen. Doordat PresTop Rental een uitgebreide keuze heeft aan apparatuur kunt u zelf kiezen of dit via een grote IPad, touchtafel of informatiezuil gebeurt. Traffic genereren De samenwerking met PresTop is uitstekend. De service is goed en onze klanten zijn enthousiast over de vele mogelijke totaaloplossingen. Hans Houdijk, Manager Tradefairs & Conferences, Mikrocentrum Sjoelen op een 55 Touchtafel Entertainment Lekker ouderwets sjoelen. Dit is nu ook mogelijk op onze touchtafels. Entertain de deelnemers van uw congres tijdens de presentaties. Laat ze het ballonnenspel of het memo spel spelen met daarop de logo s van uw sponsoren. PresTop Rental biedt zeer veel leuke spellen die volledig kunnen worden aangepast! PresTop is specialist in de verhuur van touchtafels die volledig elektrisch in hoogte- en hoek verstelbaar zijn.

5 Breng uw sponsoren naar voren PresTop gebruikt veelvuldig Omnitapps. De kracht van dit Multi touch pakket is dat het eenvoudig te vullen is met video s, pdf s, foto s en tekst. Hierdoor is het ook mogelijk om uw sponsoren zich te laten presenteren. De organisatie van de Wandelvierdaagse werkt al vele jaren op deze wijze met Omnitapps. 55 Multi touch Informatiezuil Royal Canin zet de touchscreen-oplossingen van PresTop al jaren met succes in voor leadgeneratie op diverse evenementen. Zonder problemen staat onze doelgroep in de rij om te mogen registreren! En belangrijk voor na het evenement: Dankzij de simpele responsverwerking kan Royal Canin de leads direct na het evenement opvolgen. Peter den Exter, Marketing E-commerce manager, Royal Canin Gegevens verzamelen Scan/antwoord & Win Uw doelstelling is meer potentiële klanten op uw beursvloer of evenement krijgen en tegelijkertijd bezoekers belonen door middel van een incentive. Diverse oplossingen, al dan niet in combinatie met een scanner/bonprinter, hebben bewezen dat er meer bezoekers komen door deze interactieve toepassingen van PresTop Rental. Tip: Zet deze oplossing eens in voor de moeilijkere te bereiken stands of voor de deelnemers die een stand hebben tijdens uw congres. Gegarandeerd bezoekers!

6 Smartphone/Tablet oplaadpunten PresTop heeft ook Smartphone/Tablet oplaadpunten in haar verhuurprogramma. In een aantal van deze producten zitten lockers verwerkt waarin uw bezoeker zijn/haar smartphone en/of tablet kan opladen. Op het scherm kunnen diverse berichten worden weergegeven en het kan worden toegepast als digitaal brochure rack. De schermen zien er bijzonder mooi en professioneel uit, maar nog belangrijker, ze zijn een ontzettend goede hulp voor het vinden van de weg in deze enorme schatkamer! Yvonne van den Eerenbeemt, Printing & Design Coördinator, TEFAF Maastricht Entertainment in het groot Selfiezuil Met de Selfiezuil van PresTop bezorgt u de bezoeker niet alleen een leuke herinnering maar creëert u ook extra traffic naar uw Facebook pagina. De opzet is eenvoudig en aanpasbaar aan uw huisstijl.

7 Social media zuilen Verwelkom uw bezoekers met onze Welkom-, Facebook- en Twitterzuilen. Onze zuilen zijn volledig bestickerbaar! In 2013 zijn we gestart met de interactieve plattegronden van PresTop. Dit was zo succesvol dat we besloten hebben om PresTop te vragen om hun oplossing, gebaseerd op Omnitapps, te leveren tot minimaal Tevens zullen zij nu ook de Smartphone/Tablet oplaadpunten leveren. André Hooijer, Operations Director Europe, Integrated Systems Events Maatwerk oplossingen De basis van onze oplossingen is dat ze zeer betaalbaar zijn, makkelijk zijn aan te passen en daardoor ook snel te leveren zijn. Doordat de meeste van onze producten door dochtermaatschappijen PresTop Products en Omnivison worden geproduceerd zijn we ook in staat om volledig maatwerk te leveren. Oplossingen met bijvoorbeeld NFC zoals geleverd aan NEC UK of de stem applicatie gebouwd voor ASML. In ons Interactive Experience Centre treft u een aantal van deze oplossingen aan. Samen met u kijken we graag naar de oplossing die u zoekt.

8 Bezoek de Interactive Experience Days in Best 20/21/22 januari 10/11/12 maart 14/15/16 april 12/13/14 mei 9/10/11 juni TIP: rust uw Neem ge mee! klanten Overige data in : 8/9/10 september 6/7/8 oktober 3/4/5 november 1/2/3 december De grootste verhuurder in Nederland van Distributeur van Voor al uw interactieve Specialist in Multitouch applicaties interactieve experiences interactieve producten (totaal)oplossingen Bouwer van Omnitapps! Tel: +31(0) Tel: +31(0) Tel: +31(0) Tel: +31(0) verhuur@prestop.nl products@prestop.com verkoop@prestop.nl sales@omnivision.nl Onderstaande klanten benutten de voordelen van onze Interactieve experience oplossingen: Royal Canin, Artis, Heineken, Jaarbeurs, Knauf, Mansveld, Radboud Ziekenhuis, NHL, Jumbo Supermarkten, Ricoh, Vredestein, Lifecell, Hertz, Abb, Mikrocentrum, BCC, Microsoft, Mars, Intel, Detron, Alexandrium, Lenovo, Watersnoodmuseum, Vencomatic, Keukenhof, Rai, Bayer, Eneco, Tefaf, Summit, Daf Museum, TU Delft, Verel, Memory Productions, Vasco, Marktplaats, KPN, NXP, Motiv, Ahoy, Bruns, Belkin, Legamaster, Hoogvliet, Surfsara, Sectra, Natuurmonumenten, QYN, New Babylon, Nemo, ISE, IBM de Dintel PS Best Nederland

Optimale faciliteiten voor uw bezoekers Interactieve oplossingen die traffic opleveren, kosten besparen en uw bezoekers tevredenstellen.

Optimale faciliteiten voor uw bezoekers Interactieve oplossingen die traffic opleveren, kosten besparen en uw bezoekers tevredenstellen. Optimale faciliteiten voor uw bezoekers Interactieve oplossingen die traffic opleveren, kosten besparen en uw bezoekers tevredenstellen. Enquête Informatiezuilen Digitale Brochure rack Touchtafels Interactieve

Nadere informatie

40% korting op alle occasions!

40% korting op alle occasions! Occasions lijst Occasions lijst korting op alle occasions! +31(0)499 367 608 www.prestop.nl verhuur@prestop.nl en Touchtafels Totems Touchscreens Buitenzuilen Software Actie is geldig tot 31-12-2018. Zie

Nadere informatie

Verhuuroverzicht Touchscreens, Touchtafels, Large displays, LCD monitoren

Verhuuroverzicht Touchscreens, Touchtafels, Large displays, LCD monitoren Touchscreens, Touchtafels, Large displays, LCD monitoren Touchtafels Philips 42 multi-touch table PT-GT-55 Smart Table-32 Touchscreen / multi-touch / multi-user-touch PT-M-19W Philips Large LCD (touch)display

Nadere informatie

BUZY.BE BVBA. Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS

BUZY.BE BVBA. Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS BUZY.BE BVBA Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS Welkom bij BUZY.BE RENTAL BUZY.BE staat garant voor het totaalpakket aan interactieve informatiesystemen, software en diensten.

Nadere informatie

Catalogus Huur en koop Interactieve touchscreen apparatuur én software-oplossingen

Catalogus Huur en koop Interactieve touchscreen apparatuur én software-oplossingen Catalogus Huur en koop Interactieve touchscreen apparatuur én software-oplossingen Enquête Informatiezuilen Digitale Brochure rack Touchtafels Interactieve plattegrond Totems Touchscreens SiteKiosk Smartphone/Tablet

Nadere informatie

Informatiezuilen Landscape

Informatiezuilen Landscape Informatiezuilen Landscape Neem contact met ons op voor een offerte! Telefoon: 0031 499 367 608 E-mail: verhuur@prestop.nl Brede keuze in design, maten en mogelijkheden Je bezoekers een unieke en informatie

Nadere informatie

10% Occasion prijslijst +31 (0) 499 36 76 06 1.199,- 790,- 1.640,- 1.499,-

10% Occasion prijslijst +31 (0) 499 36 76 06 1.199,- 790,- 1.640,- 1.499,- PresTop Occasions Occasion Informatiezuilen, touch tafels, statieven en touchmonitoren Alle producten zijn te bezichtigen in ons Occasion Centre. Maak vandaag nog een afspraak! Occasion prijslijst November

Nadere informatie

Uw digitale. communicatie

Uw digitale. communicatie Uw digitale communicatie Optieksignage: uw oplossing in Digital Signage Uw digitale communicatie Optieksignage is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie. Met de door ons ontwikkelde

Nadere informatie

Occasion Informatiezuilen, touch computers, statieven en touchmonitoren. In juli, aug. & sept. 10% extra zomerkorting. PresTop D-317-TS.

Occasion Informatiezuilen, touch computers, statieven en touchmonitoren. In juli, aug. & sept. 10% extra zomerkorting. PresTop D-317-TS. PresTop Occasions Occasion Informatiezuilen, touch computers, statieven en touchmonitoren Alle producten zijn te bezichtigen in ons Occasion Centre. Maak vandaag nog een afspraak! 1 jaar garantie op alle

Nadere informatie

myevent EVENTSOFT EVENT & FESTIVAL SOFTWARE VOOR CREW EN GASTEN REGISTRATIE EVENTSOFT T: +31 (0)6 23 1110 67 E: info@eventsoft.nl W: www.eventsoft.

myevent EVENTSOFT EVENT & FESTIVAL SOFTWARE VOOR CREW EN GASTEN REGISTRATIE EVENTSOFT T: +31 (0)6 23 1110 67 E: info@eventsoft.nl W: www.eventsoft. myevent EVENT & FESTIVAL SOFTWARE VOOR CREW EN GASTEN REGISTRATIE EVENTSOFT EVENT MANAGEMENT SOFTWARE Registratie van vrijwilligers, gasten, pers, artiesten inclusief uitgifte module. POLSBAND-DB Zelf

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

HANDLEIDING. Mobiele applicatie voor prospecting

HANDLEIDING. Mobiele applicatie voor prospecting HANDLEIDING Mobiele applicatie voor prospecting BELANGRIJKSTE FUNCTIES Aanknopen van gesprekken Ingebouwde gewichtsapplicatie Functies om gegevens te delen Focus op de Nu Skinopportuniteit Leiderschapsmanagement

Nadere informatie

Cloud4Wi. Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst.

Cloud4Wi. Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst. Cloud4Wi Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst. Wi-Fi Overal en altijd Zet uw WiFi dienst om in een zakelijke kans! 2 2 Met Cloud4WI

Nadere informatie

Your story, delivered

Your story, delivered Your story, delivered Wat is een webinar? Een webinar is een live online presentatie die vanaf elke locatie door duizenden deelnemers tegelijkertijd kan worden gevolgd. U betrekt uw deelnemers met interactieve

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

HelloMediCare. De professionele uitstraling voor uw bedrijf

HelloMediCare. De professionele uitstraling voor uw bedrijf HelloMediCare De professionele uitstraling voor uw bedrijf HelloMediCare INTRODUCTIE HelloMediCare is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie. Met de door ons ontwikkelde software

Nadere informatie

Vanuit de topsector Logistiek wordt er voor de logistieke markt ruimte gecreëerd om te ondernemen, te investeren en te exporteren.

Vanuit de topsector Logistiek wordt er voor de logistieke markt ruimte gecreëerd om te ondernemen, te investeren en te exporteren. Vanuit de topsector Logistiek wordt er voor de logistieke markt ruimte gecreëerd om te ondernemen, te investeren en te exporteren. Er ontstaat weer vraag en de logistieke professional heeft behoefte aan

Nadere informatie

diz1400 serie Algemene specificaties diz1400 serie Kleuren: RAL 9003/RAL 9005 Bijzonderheden: leverbaar in alle RAL- kleuren, bestickering mogelijk.

diz1400 serie Algemene specificaties diz1400 serie Kleuren: RAL 9003/RAL 9005 Bijzonderheden: leverbaar in alle RAL- kleuren, bestickering mogelijk. diz1400 serie diz1400 serie Als multitouch specialist heeft diz geavanceerde schermtechnologie nu verwerkt in een nieuwe, sterk innovatieve serie multitouchoplossingen. Algemene specificaties diz1400 serie

Nadere informatie

hardware, software en complete turn-key projecten.

hardware, software en complete turn-key projecten. Oplossingen... hardware, software en complete turn-key projecten. Verhoog conversie door een webshopkiosk met PIN Zuil vanaf 1,14/dag Producent van... informatiezuilen, webshopzuilen, bestelzuilen, etc.

Nadere informatie

Totem en Poster Oplossingen

Totem en Poster Oplossingen Totem en Poster Oplossingen Neem contact met ons op voor een offerte! Telefoon: 0031 499 367 608 E-mail: verhuur@prestop.nl Interactieve Poster & totem oplossingen Een totem of posteroplossing is een ideaal

Nadere informatie

Occasions NU met 40% korting!*

Occasions NU met 40% korting!* Occasions lijst OCCASIONS PRIJSLIJST en Touchtafels Totems Touchscreens Liften s Accessoires Occasions NU met korting!* OP ALLE OCCASIONS *Actie is geldig tot 30-04-2018. Zie voorwaarden op pagina 8. Ekkersrijt

Nadere informatie

Bedrijf. Merk. Activiteit. Opvallen. Logo. Ontwerp. Samenhang. Verkoop. Succes. Uw klanten en leden zijn. interactief!

Bedrijf. Merk. Activiteit. Opvallen. Logo. Ontwerp. Samenhang. Verkoop. Succes. Uw klanten en leden zijn. interactief! Bedrijf Ontwerp Merk Logo Activiteit Samenhang Opvallen Verkoop Succes Uw klanten en leden zijn interactief! Reclamebureau Schetskamer staat u graag bij in het ontwikkelen van een interactieve app. Hoe

Nadere informatie

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Index Inleiding... 3 Webinar Studio & Services... 4 Basic Webinar Service... 4 Standaard Webinar Service...

Nadere informatie

Webapplicaties Op maat van je proces

Webapplicaties Op maat van je proces Webapplicaties Op maat van je proces Content Wat is een webapplicatie Voordelen van webapplicaties Toepassingen/Use cases Wat is een webapplicatie Wat is een webapplicatie Webapplicaties laten toe om processen

Nadere informatie

INTERACTIVE SYSTEMS BVBA

INTERACTIVE SYSTEMS BVBA INTERACTIVE SYSTEMS BVBA VERHUURCATALOGUS Versie mei 2012 (*) De opgegeven prijzen zijn in / dag of /week excl. BTW, verzekering-, transport- en installatiekosten. Op al onze leveringen zijn onze algemene

Nadere informatie

Bright Square WIJ ZIJN BRIGHT SQUARE EEN FULL-SERVICE COMMUNICATIEBUREAU

Bright Square WIJ ZIJN BRIGHT SQUARE EEN FULL-SERVICE COMMUNICATIEBUREAU B Brigh Squa B Bright Square WIJ ZIJN BRIGHT SQUARE EEN FULL-SERVICE COMMUNICATIEBUREAU ONZE DIENSTEN Webdesign & Hosting Logo & Huisstijl HOE KUNNEN WIJ U HELPEN GROEIEN Wij zorgen voor een stijlvolle

Nadere informatie

theater & event crossmedia publishing engine Crowdhug is de nieuwe backbone van je theater

theater & event crossmedia publishing engine Crowdhug is de nieuwe backbone van je theater CROWDHUG theater & event crossmedia publishing engine Crowdhug werkt bijzonder efficiënt Crowdhug biedt een tool waarmee je al je content op één plak beheert. Crowdhug is de nieuwe backbone van je theater

Nadere informatie

CleverDisplay is geschikt voor nagenoeg alle bestandsformaten. Onbeperkt aantal schermlocaties.

CleverDisplay is geschikt voor nagenoeg alle bestandsformaten. Onbeperkt aantal schermlocaties. Wat is CleverDisplay? CleverDisplay is gespecialiseerd in narrowcasting, ook wel digital signage genoemd. Narrowcasting is het presenteren van informatie via digitale schermen met als doel een specifiek

Nadere informatie

INTERACTIE. In de Appendix vindt u de wireframes.

INTERACTIE. In de Appendix vindt u de wireframes. Het concept Het grootste en belangrijkste museum van Nederland, het Rijksmuseum, heeft de plaatsing van vijf grote mediazuilen in de foyer op de planning staan. Om deze reden hebben zij ons ingeschakeld

Nadere informatie

890,- Occasion prijslijst +31 (0) ,- 990, , ,-

890,- Occasion prijslijst +31 (0) ,- 990, , ,- PresTop Occasions Occasion Informatiezuilen, touch computers, statieven en touchmonitoren Alle producten zijn te bezichtigen in ons Occasion Centre. Maak vandaag nog een afspraak! 1 jaar garantie op alle

Nadere informatie

We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite.

We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Managed Services Managed Services We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Microsites vormen een belangrijk onderdeel van online marketing & sales activiteiten. U gebruikt ze meestal

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

Geachte klant, In deze catalogus presenteren wij u ons assortiment aan digitale informatiepunten en touchscreen oplossingen.

Geachte klant, In deze catalogus presenteren wij u ons assortiment aan digitale informatiepunten en touchscreen oplossingen. Geachte klant, In deze catalogus presenteren wij u ons assortiment aan digitale informatiepunten en touchscreen oplossingen. Een groot deel van de in deze catalogus gepresenteerde producten is gedeponeerd

Nadere informatie

Stappenplan. Creëer online leads via de platforms van het Foodpacking Event

Stappenplan. Creëer online leads via de platforms van het Foodpacking Event Stappenplan Creëer online leads via de platforms van het Foodpacking Event ONLINE KENNISDELING = ONLINE LEADGENERATIE! Waarom dit stappenplan? Als exposant van het Foodpacking Event, neemt u deel aan een

Nadere informatie

Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services

Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services MICROSITE BEHEER Managed Services We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Microsites vormen een belangrijk onderdeel van online marketing

Nadere informatie

Unicomedia biedt een totaal oplossing voor narrowcasting en adviseert over hardware, implementatie en beheer van deze netwerken.

Unicomedia biedt een totaal oplossing voor narrowcasting en adviseert over hardware, implementatie en beheer van deze netwerken. Retail Digital Signage heeft zich in verschillende vormen effectief bewezen om doelgericht met consumenten te communiceren. Digitale media wordt ingezet om merkenherkenning te ondersteunen, winkel promoties

Nadere informatie

A picture paints a 1.000 words

A picture paints a 1.000 words Online Content Publiceren Kennismarketing naar de next level Omdat publiceren steeds belangrijker wordt, is de gedachte ontstaan om het zelf kunnen publiceren zeer laagdrempelig te maken en daarbij geheel

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 11 maart 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Website maken / teksten aanpassen Gratis

Nadere informatie

Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u!

Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u! Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u! Memorabele Evenementen! De interesse in de motorsport verbindt mensen wereldwijd. Met de RaceRoom haalt u wereld beroemde race circuits, werkelijke motorgeluiden

Nadere informatie

Gratis wifi voor uw klanten, in ruil voor hun like op Facebook. Leer uw klanten kennen, en speel daar op in!

Gratis wifi voor uw klanten, in ruil voor hun like op Facebook. Leer uw klanten kennen, en speel daar op in! Gratis wifi voor uw klanten, in ruil voor hun like op Facebook. Leer uw klanten kennen, en speel daar op in! Brochure 2014 8,9 miljoen gebruikers En dat alleen al in Nederland, waarvan 6,1 miljoen gebruikers

Nadere informatie

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski ECM - Enterprise Content Management Daniel Kucharski IT vraagstukken in de KMO Nood aan gebruiksvriendelijke software afgestemd op specifieke behoeften Geen grote investering in software en hardware Typische

Nadere informatie

Dinsdag 17 april 2012 kick-off

Dinsdag 17 april 2012 kick-off Dinsdag 17 april 2012 kick-off Niek van Twillert Managing Director App HET Instrument Agenda Historie papieren Instrumentengids Instrumentengids.nl Oriëntatiegedrag potentiële klant 2012. App HET Instrument

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint #1 Oplossing wereldwijd. Bewezen in omgvangrijke omgevingen 100+ en 10.000+ gebruikers. GeONE is uw partner voor SharePoint Informatie Management. GeONE levert het volledige pakket aan SharePoint toepassingen

Nadere informatie

Handleiding. Mei 2015. KPN WiFi

Handleiding. Mei 2015. KPN WiFi Handleiding Mei 2015 KPN WiFi Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Mijn HotSpots van KPN - Inloggen 4 3. Mijn HotSpots van KPN - Menu 5 4. Mijn HotSpots van KPN - Locatie 6 5. Mijn HotSpots van KPN - Bestellen

Nadere informatie

LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE

LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE GOOGLE ZOEKMACHINES WIJ LEVEREN Complete Website Bouw en

Nadere informatie

PIM 2013 VU. One day in Amsterdam. Martijn van der Burg MBG215

PIM 2013 VU. One day in Amsterdam. Martijn van der Burg MBG215 PIM 2013 VU One day in Amsterdam Martijn van der Burg 2527162 MBG215 Achtergrond Dit essay is geschreven in opdracht voor het vak Interactieve Multimedia voor de studie IMM aan de Vrije universiteit. Het

Nadere informatie

Partnership elementen naar keuze

Partnership elementen naar keuze s Inhoudelijke bijdrage elementen Partnership elementen naar keuze Partner sessie Presenteer jouw organisatie door middel van een klantencase op interactieve wijze -> breng je klant mee! Silent Seminar

Nadere informatie

Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016

Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016 Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016 Wat is draadloos workware Base?... 3 Hoe staat dit in vergelijking tot andere Workware producten?... 3 Waarom zou ik draadloos Workware gebruiken

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 19 oktober 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Gratis e-book/training/download aanbieden

Nadere informatie

Onderzoeksopzet. Trends in Service 2010

Onderzoeksopzet. Trends in Service 2010 Onderzoeksopzet Trends in Service 2010 Utrecht, oktober 2010 1. Inleiding De sociale netwerken nemen een steeds belangrijker plaats in in de communicatie tussen bedrijven en hun (potentiële) klanten en

Nadere informatie

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis BusinessparkEvents deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk Businesspark events Met ons concept Businesspark events bieden wij de mogelijkheid om een 'gezamenlijk' Open Huis te organiseren voor

Nadere informatie

Brochure Digitale speelvloeren & Interactieve kidscorners 2017 plezier en service voor uw `kleine klanten

Brochure Digitale speelvloeren & Interactieve kidscorners 2017 plezier en service voor uw `kleine klanten www.juniorevents.nl Brochure Digitale speelvloeren & Interactieve kidscorners 2017 plezier en service voor uw `kleine klanten JuniorEvents Nederland Louise Henriettestraat 70, 2595 TJ Den Haag info@juniorevents.nl

Nadere informatie

lead retrieval app handleiding v17.01 Qtree Solutions bvba

lead retrieval app handleiding v17.01 Qtree Solutions bvba lead retrieval app handleiding v17.01 Qtree Solutions bvba in deze handleiding vindt u... intro: wat is boabee? 3 2 manieren om boabee te gebruiken 4 hoe je je kunt voorbereiden als je pro gaat 6 hoe gebruik

Nadere informatie

Virtual Fitness. by First Impression

Virtual Fitness. by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Virtual Fitness by First Impression

Virtual Fitness by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Ideeën en oplossingen voor een gebruikersvriendelijker gebouwbeheersysteem. ir. Joep van der Velden Expertgroep Gebouwautomatisering en Beheer

Ideeën en oplossingen voor een gebruikersvriendelijker gebouwbeheersysteem. ir. Joep van der Velden Expertgroep Gebouwautomatisering en Beheer Ideeën en oplossingen voor een gebruikersvriendelijker gebouwbeheersysteem ir. Joep van der Velden Expertgroep Gebouwautomatisering en Beheer Inhoud Marktontwikkelingen Huidige gebouwbeheersystemen ICT

Nadere informatie

Livy Professional. De internetmakelaar

Livy Professional. De internetmakelaar De internetmakelaar pagina 2 De internetmakelaar pagina 3 werkt met Yes-co Open, een web based CRM systeem, waarvoor u geen installatie nodig heeft en kan werken vanaf iedere plek. Met Livy heeft u: Inzicht

Nadere informatie

Samenwerkingsmogelijkheden. INKOM Maastricht

Samenwerkingsmogelijkheden. INKOM Maastricht Samenwerkingsmogelijkheden INKOM Maastricht Nieuwe start voor duizenden studenten Voor de aankomende student is in Maastricht vaak alles nieuw: Een nieuwe stad, nieuwe mensen. De INKOM betekent voor velen

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS DIGITALE KRAS & WIN COUPONS GASTEN PLEZIERIG VERRASSEN MET DIGITALE COUPONS KRAS & WIN COUPON BIEDT ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN OM: Meer klanten naar de horecazaak te krijgen en gasten plezierig te verrassen

Nadere informatie

Uw Event. Volop interactie met het publiek!

Uw Event. Volop interactie met het publiek! Uw Event Volop interactie met het publiek! Betrek uw publiek Bij Sendsteps geloven we dat uw publiek van grote invloed is op het slagen van uw event. Naast de sprekers op het podium, voegt ook het publiek

Nadere informatie

Aan de slag met MailChimp!

Aan de slag met MailChimp! Aan de slag met MailChimp! In 3 stappen je eerste nieuwsbrief verzenden Stap 1. Aanmelden Meld je aan via www.mailchimp.com, het is gratis en een creditcard is niet nodig voor aanmelding. Er zijn betaalde

Nadere informatie

Acrobat 8 voor marketingprofessionals

Acrobat 8 voor marketingprofessionals Acrobat 8 voor marketingprofessionals Colin van Oosterhout Business Development Manager Acrobat Monique Engelaar Marketing Manager Acrobat Adobe Systems Benelux 2006 Adobe Systems Incorporated. All Rights

Nadere informatie

Handleiding TagMyDoc

Handleiding TagMyDoc Handleiding TagMyDoc Februari 2013 Voorwoord In BoekTweePuntNul (uitgave oktober 2012, ISBN 9789059063501) vindt men een beschrijving van de tool TagMyDoc. Een uitgebreide, Engelstalige handleiding vindt

Nadere informatie

DÉ APP DIE UW BEURSDEELNAME DOET RENDEREN

DÉ APP DIE UW BEURSDEELNAME DOET RENDEREN DÉ APP DIE UW BEURSDEELNAME DOET RENDEREN Leg alle essentiële informatie over uw potentiële klanten efficiënt vast. Ontdek binnenin een uitgebreide handleiding voor Boabee. WAT IS BOABEE? Boabee is een

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

Social Schools Website module

Social Schools Website module Social Schools Website module Wij geloven dat de schoolwebsite een belangrijk middel is in de communicatie naar (potentiele) ouders en andere betrokkenen bij de school zoals bijvoorbeeld buurtgenoten.

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

SEPA en uw PxPlus/ProvideX software

SEPA en uw PxPlus/ProvideX software SEPA en uw PxPlus/ProvideX software CLIEOP vervalt, SEPA komt hiervoor in de plaats Nederland gaat op 1 februari 2014 over op het Europese betalingssysteem, SEPA (Single Euro Payments Area). We gaan niet

Nadere informatie

CTOUCH. Touchscreens. Multi Touch

CTOUCH. Touchscreens. Multi Touch CTOUCH CTOUCH introduceert een nieuwe lijn groot formaat interactieve LED displays. De nieuwe lijn, Leddura genaamd, is verkrijgbaar in de range van 47 (119cm), 55, 65, 70 en 80 inch (203cm). Het nieuwe

Nadere informatie

Office 365. Overstappen of niet?

Office 365. Overstappen of niet? Office 365 Overstappen of niet? Moet je als bedrijf ook overstappen naar de cloud? Office 365 Introductie Moet ik met mijn bedrijf ook overstappen naar de cloud? Veel MKB bedrijven worstelen nogal met

Nadere informatie

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren.

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Account Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Live chat In jouw account kan je direct vragen stellen aan onze specialisten.

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

CWS WASHROOM MEDIA COMBINEERT FUNCTIONALITEIT MET COMMUNICATIE TEVREDENHEID & ADVERTISING

CWS WASHROOM MEDIA COMBINEERT FUNCTIONALITEIT MET COMMUNICATIE TEVREDENHEID & ADVERTISING CWS WASHROOM MEDIA COMBINEERT FUNCTIONALITEIT MET COMMUNICATIE TEVREDENHEID & ADVERTISING TEVREDENHEID INTERNE COMIMUNICATIE ADVERTISING FUNCTIONALITEIT Functionaliteit Handdoekautomaat Paradise Dry Slim

Nadere informatie

HetSchoolvoorbeeld.nl

HetSchoolvoorbeeld.nl HetSchoolvoorbeeld.nl maakt websites voor het onderwijs die u zelf met het bekroonde en gebruiksvriendelijke programma Word- Press inhoudelijk kunt beheren. De vakkundigheid van het team van HetSchoolvoorbeeld.nl

Nadere informatie

Wat zijn de doelstellingen van uw. actief zijn? 28-10-2014. Online marketing: het belang van internet en je website. TenZer niet het eerste idee

Wat zijn de doelstellingen van uw. actief zijn? 28-10-2014. Online marketing: het belang van internet en je website. TenZer niet het eerste idee TenZer niet het eerste idee Online marketing: het belang van internet en je website Workshop 27 oktober 2014 Lead to Sale Creative Photostudio Vallen en opstaan En toen.. TenZer Probeer ervaren ondernemers

Nadere informatie

Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement?

Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement? Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement? Introductie Evenementen en congressen zijn nog steeds een belangrijk moment om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande

Nadere informatie

Informatie voor (zorg)organisaties

Informatie voor (zorg)organisaties Informatie voor (zorg)organisaties ZorgPortaal.nl netwerk Januari 2015, versie 1.2 Stichting Care Net Holland (CNH) Over het ZorgPortaal.nl netwerk Bijna 15 jaar een begrip binnen de Nederlandse zorg-

Nadere informatie

Wat is Inbound Marketing?

Wat is Inbound Marketing? 1-7 Inbound Marketing Wat is Inbound Marketing? Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat uw potentiële klanten u vinden op het internet, op het moment dat zij u nodig hebben. Om

Nadere informatie

SAP Mobile Documents SP 05 Hoe het werken met de nieuwste versie nog makkelijker is geworden.

SAP Mobile Documents SP 05 Hoe het werken met de nieuwste versie nog makkelijker is geworden. SAP Mobile Documents SP 05 Hoe het werken met de nieuwste versie nog makkelijker is geworden. Documentnummer: 1.0 Datum: 4-1-2016 Auteur: SANDER MAES Rompertdreef 1b 5233 ED s-hertogenbosch Postbus 86

Nadere informatie

Online Storytelling met uw interactief jaarverslag

Online Storytelling met uw interactief jaarverslag REACH TOUCH MOVE Interactief Jaarverslag Online Storytelling met uw interactief jaarverslag Maximale Reach, Touch en Move in de financiële verantwoording van een jaar Waarom uw jaarverslag interactief?

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD 2014 Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD Inhoud Inleiding... 2 Aanmelden bij office 365 via het portaal.... 2 Het portaal en gebruikers:...

Nadere informatie

Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen

Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen Verhoog de online zichtbaarheid van uw opleidingsaanbod. Ontvang leads met volledige adresgegevens.

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Wat gaan we doen. Online trends Website ontwikkeling Online boeken Zoekmachine optimalisatie

Nadere informatie

Het ijzer smeden als het heet is! Binnen 3 minuten, met 1 klik, direct vanaf de beursvloer

Het ijzer smeden als het heet is! Binnen 3 minuten, met 1 klik, direct vanaf de beursvloer Leadregistratie, lead-opvolging en planning in één App! Expo Het ijzer smeden als het heet is! Binnen 3 minuten, met 1 klik, direct vanaf de beursvloer Alle contactgegevens geëxporteerd naar een CSV database

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

Over ons. Waarom Dox at Work?

Over ons. Waarom Dox at Work? Over ons Dox at Work is een product onafhankelijk bedrijf. Software-oplossingen en cloud computing in combinatie met de juiste hardware is onze corebusiness. Wij helpen u met het optimaliseren van uw bedrijfsproces.

Nadere informatie

marcom14 7.000 100+ 12.500M 2 PROFESSIONALS TOPSPREKERS INSPIRATIE, KENNIS, NETWERK

marcom14 7.000 100+ 12.500M 2 PROFESSIONALS TOPSPREKERS INSPIRATIE, KENNIS, NETWERK marcom14 Kennis, verdieping, netwerken en business. MARCOM is dé industry experience voor de marketing- & communicatiebranche. De grootste in de Benelux met zo n 7.000 professionals die elkaar ontmoeten

Nadere informatie

Het juiste moment, de juiste mensen,

Het juiste moment, de juiste mensen, planning.nl Het juiste moment, de juiste mensen, de juiste plek Plannen is aan alles denken. Of het nu gaat om een onderwijsrooster, een bouwplanning, een planning voor uw bedrijfsprocessen of een planning

Nadere informatie

Minigids Event Registration

Minigids Event Registration Registration Form Surname: Name: Company: Email: Minigids Event Registration Hoe en waarom online congres- en event registratie? Introductie Een evenement is een belangrijk moment. Je wilt een goede indruk

Nadere informatie

WELKOM BIJ BOATS.COM. Contact. Bron: Adobe Sit Catalyst Mei/Juli 2012. mediakit@boats.com +44 (0)1329 222300

WELKOM BIJ BOATS.COM. Contact. Bron: Adobe Sit Catalyst Mei/Juli 2012. mediakit@boats.com +44 (0)1329 222300 mediakit 2013 WELKOM BIJ BOATS.COM Wat is boats.com? boats.com is de grootste wereldwijde maritieme met nieuwe en gebruikte boten die op verkoop zijn. Met meer dan 430.000 boot-aanbiedingen van fabrikanten,

Nadere informatie

Omschrijving enquête module VervangingsManager webapplicatie

Omschrijving enquête module VervangingsManager webapplicatie Omschrijving enquête module VervangingsManager webapplicatie OnderwijsApps B.V. Innovatieweg 26-03 7007 CD DOETINCHEM Tel. 0314-368250 Postbus 704 7000 AS DOETINCHEM KvK 51377888 www.onderwijsapps.nl info@onderwijsapps.nl

Nadere informatie

Wat is marketing. Hoe wordt marketing gebruikt in de praktijk. Product. Prijs

Wat is marketing. Hoe wordt marketing gebruikt in de praktijk. Product. Prijs Wat is marketing Marketing is het proces die je moet doorgaan om de behoeften van uw klanten te bevredigen. Eerst werd marketing gezien als het geheel van activiteiten die de ruil van producten of diensten

Nadere informatie

Promotie/reclamepakketten

Promotie/reclamepakketten Promotie/reclamepakketten 2014/2015 Inhoudsopgave I. beunited Network... 3 II. www.bitterballenborrel.nl... 4 III. www.borrelnieuws.nl... 5 IV. Combinatietarieven... 6 V. Item inbrengen voor bij de verloting...

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor 1,- per dag voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud vanaf 66,- per maand. Neem uw eigen programma's mee in de Cloud. Werken

Nadere informatie