Voice Processing Systeem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voice Processing Systeem"

Transcriptie

1 Voice Processing Systeem KX-TVP200NL Voice Processing Systeem Live Call Screening Live Call Screening op afstand Twee-weg opname Pager melding Intercom oproep 32 uur opnametijd

2 Stroomlijn de communicatie binnen uw kantoor! U kunt de produktiviteit en winst van uw bedrijf eenvoudig verhogen door gebruik te maken van het Panasonic Voice Processing Systeem. Wanneer u niet in staat bent de telefoon te beantwoorden, helpt de KX-TVP200NL (Voice Processing Systeem) een betrouwbare, effectieve communicatie te waarborgen. Dit systeem stelt u in staat boodschappen op te nemen, te versturen en te ontvangen, 24 uur per dag, 7 dagen per week, wereldwijd en helpt uw telefoonverkeer en internationale communicatie af te handelen.wanneer u dit systeem koppelt aan een Panasonic digitale hybride telefooncentrale, zijn er een aantal uitgebreide faciliteiten beschikbaar. Dit systeem zal een ommekeer geven in de manier waarop er binnen uw bedrijf gecommuniceerd wordt en kan een diepgaand effect hebben op de produktiviteit binnen uw werkomgeving.

3 Meertalige veelzijdigheid voor uw kantoor Meertalige service Het systeem ondersteunt 3 talen. De eerste taal Engels en de tweede taal Nederlands zijn reeds opgenomen. De derde is door de gebruiker in te spreken. Deze kan zelf kiezen welke van de drie talen gebruikt moet worden. Er is een mogelijkheid om per poort een verschillende taal toe te wijzen. Voic -service Het systeem biedt de mogelijkheid om 1024 individuele postbussen, die 100 boodschappen aankunnen, aan te maken. Deze kunnen met een wachtwoord beveiligd worden. Wanneer bellers uw postbus bereiken, horen ze uw persoonlijke begroeting en kunnen ze een boodschap achter laten. Verbetert de service naar klanten Geen enkel telefoongesprek blijft onbeantwoord Verhoogt de kwaliteit van uw zakelijke gesprekken Automatische telefoniste-service De automatische telefoniste beantwoordt de inkomende gesprekken als een telefoniste en verbindt de beller met het betreffende toestel of afdeling. Het systeem biedt een verscheidenheid aan handige functies zoals blokkeren, doorschakelen, alternatieve toestelkeuze, afdeling kiezen en op naam kiezen. Verhoogt de efficiency van het telefoonsysteem Verbetert de efficiency van de telefoniste door gesprekken te behandelen tijdens drukke periodes Maakt meerdere telefonistes overbodig Behandelt gesprekken buiten kantooruren Interview-service U kunt een vraag en antwoord postbus maken met maximaal 10 vragen om specifieke informatie van bellers te verkrijgen. Het systeem verzamelt antwoorden van de beller en plaatst deze in een postbus. Dit is ideaal voor het verzamelen van standaardinformatie; produkt orders, aanvragen voor reparatie etc. Standaard vragen om aan uw individuele eisen te voldoen Automatiseert tijdrovend verzamelen van informatie Behulpzaam bij het maken van databases Klantenservice Het systeem kan geconfigureerd worden naar uw persoonlijke wensen. U kunt een van de 14 funkties van het systeem aan een cijfer van een telefoontoestel toewijzen. Dit geeft de bellers een eenvoudige toegang tot de systeemfunkties of systeemtoestellen.

4 Interne/externe boodschappenservice U kunt een boodschap in uw postbus inspreken en telefoonnummer, tijd en datum specificeren (intern/extern), voor het te versturen bericht. Groepsverzending Met deze mogelijkheid kunt u een boodschap gelijktijdig naar meerdere postbussen sturen door de postbusnummers te specificeren. Maakt het typen en kopiëren van memo s overbodig Is een snelle en effectieve methode om met een aantal mensen te communiceren Boodschapherinnering De KX-TVP200NL kan op verschillende manieren aangeven dat er een boodschap aanwezig is in uw postbus. Het boodschapwachtlampje gaat branden *) Uw pager kan melden dat u uw postbus moet bellen of het telefoonnummer doorgeven van de beller De KX-TVP200NL kan u bereiken op een vooraf geprogrammeerd telefoonnummer. Ook is het mogelijk deze drie methodes direct opéénvolgend te programmeren *) alleen indien gekoppeld aan een telefooncentrale die boodschapwacht indicatie ondersteunt. Automatisch faxverkeer Wanneer er een faxsignaal ontvangen wordt, zal het systeem het signaal automatisch doorsturen naar het vooraf aangewezen extensienummer met faxaansluiting. Hierdoor heeft u geen aparte lijn meer nodig voor de fax. Verzendstatus Maakt het mogelijk te controleren of een boodschap ontvangen is door de gespecificeerde partij (toestel). De verzendstatuscontrole voorziet u ook van de datum waarop de boodschap is ontvangen en de datum waarop de boodschap oorspronkelijk was opgenomen. Vakantieprogrammering Het systeem kan zo geprogrammeerd worden dat de telefoontjes tijdens vakantieperioden afwijkend afgehandeld worden. Een goede service voor die klanten die tijdens de vakantie bellen. Toevoegingen Het Panasonic Voice Processing Systeem kan op vele manieren een aanvulling zijn voor uw bedrijf, bijvoorbeeld bij verkoop, klantenservice, marketing en personeelszaken. Vertegenwoordigers kunnen hun verkooprapporten doorbellen Hotlines kunnen verkopen, speciale akties en algemene informatie publiceren Orders kunnen 24 uur per dag geplaatst worden Wachttijd voor betaalde inlichtingen (0900-nummers) kunnen verkort worden Geeft bedrijfs- en serviceinformatie Sollicitanten hebben eenvoudig toegang tot vacatures OVERIGE FUNKTIES Automatisch doorschakelen U kunt uw boodschappen zo voorprogrammeren dat zij gekopieerd en doorgeschakeld worden naar een andere voorgeprogrammeerde postbus in geval de boodschappen voor een bepaalde periode niet afgeluisterd zullen worden. Plaatsvervangende postbus Iedere postbus-gebruiker kan een eigen plaatsvervangende postbus maken die gebruikt kan worden wanneer hij of zij niet beschikbaar is. Nachtservice De begroeting die een beller hoort en de opties die hij heeft, wijzigen automatisch afhankelijk van het moment en de tijd op de dag. Systeemrapporten Er kunnen 8 verschillende rapporten gemaakt worden om zo de werking van het systeem te controleren. Boodschap doorzetten Boodschappen kunnen doorgezet worden naar een of meerdere postbussen direct nadat ze zijn afgeluisterd.

5 Verbeterde integratie met de digitale telefooncentrales van Panasonic Zodra het KX-TVP200NL, Voice Processing Systeem, digitaal aangesloten wordt op een Panasonic KX-TD telefooncentrale, zijn er een aantal unieke functies beschikbaar. Live Call Screening (LCS) Na activering van de LCS mode, kunnen binnenkomende gesprekken afgeluisterd worden. U kunt dan besluiten of het gesprek wel of niet aangenomen moet worden. Dit werkt op dezelfde manier als het antwoordapparaat naast de telefoon op uw bureau. Live Call Screening op afstand Dankzij deze functie kunt u via een draadloze telefoon luisteren naar binnenkomende gesprekken en indien gewenst kan het gesprek dan op deze draadloze telefoon worden aangenomen. Deze functie is beschikbaar indien de KX- TVP200NL digitaal geïntegreerd is met een Panasonic Super Hybride telefooncentrale. De draadloze telefoon dient u op de XDP (Extra Device Port) aansluiting van het digitale systeemtoestel aan te sluiten, zodat de gesprekken gescreened kunnen worden vanaf de draadloze handset. Twee-weg opname De twee-weg opname functie maakt het mogelijk om een gesprek op te nemen in de eigen postbus, door het indrukken van de twee-weg opnametoets. Een variatie op deze functie is het opnemen van een gesprek, echter in de postbus van een ander persoon. Deze variatie is ideaal voor bedrijven die specifiek wensen dat de telefoniste de boodschappen voor anderen aanneemt en opneemt. Intercom oproep U kunt de KX-TVP200NL dusdanig programmeren dat, zodra er een boodschap of gesprek binnenkomt, er een melding wordt gedaan via de interne of externe omroepinstallatie. De automatische telefoniste functie geeft op dat moment aan Ik heb een gesprek voor...., waarna het binnenkomende gesprek weer op het originele toestel over zal gaan. De gebruiker kan, via de gespreksopname code, nu het gesprek opnemen vanaf elk willekeurig toestel. Automatische configuratie Naast de eenvoudige installatie, zal, indien de KX-TVP200NL op een KX- TD816NL of een KX-TD1232NL wordt aangesloten, de telefooncentrale alle informatie van de aangesloten toestellen doorzenden naar de KX-TVP200NL. Hierdoor hoeven niet alle toestelnummers geprogrammeerd te worden. B E L A N G R I J K! Deze folder is ontwikkeld om alle functies, die mogelijk zijn met de Panasonic Digitale telefooncentrales KX-TD816NL en de KX-TD1232NL, zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Het kan echter voorkomen dat een telefooncentrale een software update nodig heeft om van alle functies gebruik te kunnen maken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een Panasonic Telecommunicatie Verkoper.

6 KX-TVP200NL Functie Lijst Postbus Services Meldtekst - na werktijd - bij in gesprek - bij geen antwoord Interne boodschap distributie Postbus naam Postbus wachtwoord Boodschap status Boodschap ontvangst mode Boodschap - verwijderen - overslaan - herhalen - scannen Bericht nieuwe boodschap Afspelen vorige boodschap Priv boodschappen Beantwoorden aan abonnee s Datum/Tijd weergave Doorsturen boodschap met commentaar KX-TVP200NL Specificaties Systeem functies Automatisch fax doorzenden Automatisch doorsturen Boodschappen voor meerdere personen Gesprek blokkeren Gesprek parkeren Gesprek screenen Gesprek doorzenden status Ingeven nummer voor terugbellen Serviceklassen Dag/Nacht service Zomertijd besparing toewijzing Afdeling kiezen Kiezen op naam Directe postbus toegang Externe boodschapverzending Lijst van groepsdistributie Boodschap via groepsdistributie Intercom oproep melding Live Call Screening Live Call Screening op afstand Boodschap wacht melding Meldteksten voor meerdere bedrijven Telefoniste service - Dag / Nacht Telefoniste overname mode - In gesprek - Geen antwoord Onderhoud toegang codes Onderhoud - Automatische telefoniste - Eigen instelling - Interview - Voice Mail - Vakantie Systeemtijd Systeemmeldingen na de persoonlijke meldtekst Systeemrapportage Drietalige meldteksten (2 standaard ingesproken) Twee Weg gespreksopname Twee Weg gespreksopname doorzenden Systeemadministratie Automatische configuratie Integratie - Digitaal - Inband Eenvoudige installatie (setup) Systeembeheerder administratie Toepassings command s Lijn capaciteit: Kies methode: Flash: CPC detectie: Type van de lijn: Extensie nummering: Pauze: Boodschapwacht LED: Systeem opname tijd: Aantal postbussen: Aantal berichten: Persoonlijk bericht lengte: Boodschap bewaartijd: 8 poorten (Max.) Toon 100/300/600/900 msec (programmeerbaar) Geen/6.5/150/300/450/600 msec (programmeerbaar) Loop start 2 tot 5 cijfers (programmeerbaar) 1 tot 9 seconden (programmeerbaar) Programmeerbare DTMF volgorde Max. 32 uur Max postbussen Max. 100 boodschappen / postbus 8 tot 60 sec. (programmeerbaar) 1 tot 30 dagen (programmeerbaar) Maximale boodschap lengte: Activiteit verslag: Aansluitingen: Telefoonlijn: Data poort: Stroomvoorziening: Afmetingen: Gewicht: 1 tot 6 min. (programmeerbaar) Postbus lijst, Serviceklassen lijst, Systeem Service rapport, Gespreksoverzicht, Poort gebruik rapport, Postbus gebruik rapport, Schijf gebruik rapport, Faxontvangst rapport, Eigen Service rapport Modulair connector (RJ-11C) (standaard 2 draads aangesloten, 4 draads bij systeemtoestellen) RS-232C interface poort AC 115/200/220/240 V, 50 / 60 Hz 468x327x101 mm 7 kg Optionele accessoires KX-TVP102 2 poorten expansie interface (Systeemtoestel/Enkelvoudig toestel) KX-TVP204 4 poorten expansie interface (Systeemtoestel) Gecertificeerd door Bureau Veritas Quality International Documentatie wordt zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Niettemin is het mogelijk dat modellen, prijzen, specificaties, tekst of afbeeldingen afwijken. Informeer daarom bij aankoop van een Panasonic of Technics produkt altijd of er verschillen zijn met de documentatie. Ook kan het voorkomen dat een produkt (tijdelijk) niet (meer) leverbaar is. Panasonic en Technics zijn merknamen van Matsushita Electric, Japan. Postbus 236, 5201 AE s-hertogenbosch tel:

Voice Response Systeem KX-TVP50

Voice Response Systeem KX-TVP50 Voice Response Systeem KX-TVP50 In de huidige communicatiewereld speelt Internet en E-mail een belangrijke rol, echter de menselijke stem blijft het meest aanspreken bij het dagelijkse zakendoen. Met het

Nadere informatie

Opera 20IP ISDN & VoIP Automatische Telefoniste Gebruiksaanwijzing

Opera 20IP ISDN & VoIP Automatische Telefoniste Gebruiksaanwijzing Opera 20IP ISDN & VoIP Automatische Telefoniste Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave Automatische-Telefoniste... 3 Voordelen... 3 1. Automatische Telefoniste Overzicht... 4 1.1 Bericht... 4 1.2 Code... 5 1.3

Nadere informatie

Advitronics. Toestelhandleiding. Zekerheid door Service

Advitronics. Toestelhandleiding. Zekerheid door Service Advitronics Advitronics Telecom B.V. Postbus 11, 5360 AA Grave Industriestraat 2, 5361 EA Grave T: +31 (0) 486 47 62 63 F: +31 (0) 486 47 65 40 info@advitronics.nl www.advitronics.nl Toestelhandleiding

Nadere informatie

Digitaal Super Hybride Systeem KX-TD612

Digitaal Super Hybride Systeem KX-TD612 Digitaal Super Hybride Systeem KX-TD62 Een nieuwe digitale telefooncentrale die perfect aansluit op uw huidige en toekomstige communicatiebehoeften. De KX-TD62 biedt geavanceerde functionaliteiten; datgene

Nadere informatie

Forum 3000 Voicemail Gebruiksaanwijzing

Forum 3000 Voicemail Gebruiksaanwijzing Forum 3000 Voicemail Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Voicemail faciliteiten...3 2.1 Begroeting...3 2.2 Wachtwoord...3 2.3 Doorschakelen naar voicemail...3 2.4 Doorverbinden naar voicemail...3

Nadere informatie

Handleiding VAMO (Vast-Mobiel integratie)

Handleiding VAMO (Vast-Mobiel integratie) Handleiding VAMO (Vast-Mobiel integratie) Document: Handleiding VAMO Datum: 20-3-2018 Versie: 2.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1. Identiteit... 3 1.2. Bellen en gebeld worden...

Nadere informatie

KX-TD1232NL KX-TD816NL

KX-TD1232NL KX-TD816NL KX-TD3NL KX-TD6NL Digitale Telefoon Systemen Digitale Super Hybride Systemen ZORG VOOR DE TOEKOMST! VANDAAG Eindelijk is er een volledig digitale telefooncentrale die de kwaliteit en flexibiliteit biedt

Nadere informatie

Tritel VAMO. Gebruikershandleiding

Tritel VAMO. Gebruikershandleiding Tritel VAMO Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. VAMO 3 1.1 Identiteit 3 1.2 Bellen en gebeld worden 3 1.3 Gebeld worden 3 1.4 Voicemail 3 1.5 Gespreksbediening 4 1.6 Zakelijk of privé 4 1.7 Bellen bij

Nadere informatie

Tritel Beheer telefooncentrale. ipad Beheerhandleiding

Tritel Beheer telefooncentrale. ipad Beheerhandleiding Tritel Beheer telefooncentrale ipad Beheerhandleiding 2 1. Inhoud 1. Inhoud... 2 2. Inleiding... 3 3. Telefooncentrale beheer ipad App... 4 4. Telefooncentrale configureren... 5 4.1. Algemene instellingen...

Nadere informatie

VAMO. Handleiding. Copyright RoutIT 2014 www.routit.nl info@routit.nl

VAMO. Handleiding. Copyright RoutIT 2014 www.routit.nl info@routit.nl VAMO Handleiding 1 Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 03-03-2014 1.1 Aanpassingen voor identiteitswijziging (HIPPER) RoutIT B.V. 05-06-2014 2 1. Inhoud 1.

Nadere informatie

VAMO. Handleiding. Copyright RoutIT 2014 www.routit.nl info@routit.nl

VAMO. Handleiding. Copyright RoutIT 2014 www.routit.nl info@routit.nl VAMO Handleiding 1 Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 03-03-2014 2 1. Inhoud 1. Inhoud... 3 2. VAMO... 4 2.1. Bellen en gebeld worden... 4 2.2. Gebeld worden...

Nadere informatie

Kenmerken: - Nummer herhalen - Het laatst gekozen nummer kan herhaald worden.

Kenmerken: - Nummer herhalen - Het laatst gekozen nummer kan herhaald worden. Met Managed VoIP kunt U gebruik maken van een volledig beheerde, digitale telefooncentrale, inclusief zero-touch provisioning van ondersteunde toestellen. Afgestemd op zakelijke, betrouwbare dienstverlening.

Nadere informatie

Tritel Beheer Telefooncentrale Broadsoft. Gebruikershandleiding

Tritel Beheer Telefooncentrale Broadsoft. Gebruikershandleiding Tritel Beheer Telefooncentrale Broadsoft Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 4 3. Telefooncentrale... 5 3.1 Algemeen... 6 3.2 Algemene instellingen... 6 3.2.1 Bedrijfsnummer...

Nadere informatie

VOICE portal. Versie 1.0 Datum 7 maart 2011 EXPRESS

VOICE portal. Versie 1.0 Datum 7 maart 2011 EXPRESS HiP Express VOICE portal Versie 1.0 Datum 7 maart 2011 EXPRESS Voice portal snelcodes 2 Inhoudsopgave 1. VOICE Portal 3 1.1 Hoofdmenu VOICE Portal...3 1.1.1 Menu: voicemail...3 1.1.2 Gepersonaliseerde

Nadere informatie

Mobiele extensie Snelle referentiegids. Versie 1.0a

Mobiele extensie Snelle referentiegids. Versie 1.0a Mobiele extensie Snelle referentiegids Versie 1.0a Uw mobiele toestel gebruiken Door de flexibiliteit van het systeem kunnen uw belcodes en functies afwijken van die vermeld in deze handleiding. Controleer

Nadere informatie

Vox Alliance. Handleiding standaardtoestellen, softwareversie 7

Vox Alliance. Handleiding standaardtoestellen, softwareversie 7 Vox Alliance Handleiding standaardtoestellen, softwareversie 7 Inhoud 1 Algemeen...................................... 3 1.1 Over deze handleiding............................. 3 1.2 Nummerplan toestellen.............................

Nadere informatie

HIPPER Gebruikershandleiding

HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Installatie... 1 2 Configuratie... 1 3 Instellingen bereikbaarheid... 2 3.1 Niet storen (oftewel Do not Disturb)... 2 3.2 Doorschakelen... 3 3.2.1 Altijd Doorschakelen...

Nadere informatie

HiPath 3000 HiPath Xpressions Compact Versie 2.0. Beknopte handleiding Xpressions aangepaste bedieningsinstructies

HiPath 3000 HiPath Xpressions Compact Versie 2.0. Beknopte handleiding Xpressions aangepaste bedieningsinstructies HiPath 3000 HiPath Xpressions Compact Versie 2.0 Beknopte handleiding Xpressions aangepaste bedieningsinstructies Dit apparaat is geproduceerd conform ons gecertificeerde systeem voor milieubeheer (ISO

Nadere informatie

MobielinBedrijf. Alle zakelijke telefonie op één toestel. Verkorte Handleiding

MobielinBedrijf. Alle zakelijke telefonie op één toestel. Verkorte Handleiding MobielinBedrijf Alle zakelijke telefonie op één toestel Verkorte Handleiding MobielinBedrijf van KPN Met MobielinBedrijf beschikt uw mobiele telefoon over de belangrijkste functies van een vaste telefoon.

Nadere informatie

KX-TVP50. Bedieningshandleiding. Voice Processing Systeem. Modelnr.

KX-TVP50. Bedieningshandleiding. Voice Processing Systeem. Modelnr. Voice Processing Systeem Bedieningshandleiding VOICE PROCESSING SYSTEM KX-TVP50 POWER Modelnr. KX-TVP50 Lees s.v.p. deze handleiding voordat u het systeem gaat gebruiken en bewaar deze handleiding. Inleiding

Nadere informatie

Handleiding - HIPPER

Handleiding - HIPPER Handleiding - HIPPER Inhoudsopgave 1 Introductie...3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 3 2 Installatie...5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 6 2.2 Installeren HIPPER voor Android... 6 2.3

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Model Voice Processing systeem KX-TVM50/KX-TVM200 ACD-Berichtenserver Model KX-NCV200 Gebruikershandleiding Hartelijk dank voor uw aankoop van een Panasonic-product. Lees eerst deze handleiding voordat

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Voice Processing systeem Gebruikershandleiding Model KX-TVM50 KX-TVM200 Hartelijk dank voor uw aankoop van een Panasonic Voice Processing Systeem. Lees eerst deze handleiding voordat u dit product in gebruik

Nadere informatie

Voicemail. Klantcontactcentrum

Voicemail. Klantcontactcentrum Voicemail Klantcontactcentrum Inhoudsopgave Inschakelen voicemail via Serviceweb 2 1.1 Hoofdmenu voice-portal 3 1.1.1 Menu: voicemail 3 1.1.1.1 Menu: afspelen berichten 3 1.1.1.2 Menu: in gesprek 4 1.1.1.3

Nadere informatie

MANAGED PBX HANDLEIDING Aan de slag met uw telefooncentrale

MANAGED PBX HANDLEIDING Aan de slag met uw telefooncentrale MANAGED PBX HANDLEIDING Aan de slag met uw telefooncentrale de nieuwste manier van bellen voor het MKB Inhoudsopgave > Inleiding... 3 > Managed PBX opties... 4 > Codes die worden gebruikt wanneer u niet

Nadere informatie

Opera 20IP ISDN & VoIP Analoge Telefoon Handleiding

Opera 20IP ISDN & VoIP Analoge Telefoon Handleiding Opera 20IP ISDN & VoIP Analoge Telefoon Handleiding Inhoud 1 Introductie... 4 Een oproep maken 2 Externe oproep maken via willekeurige buitenlijn... 4 3 Externe oproep maken via een specifieke buitenmijn

Nadere informatie

Alcatel OmniPCX Enterprise

Alcatel OmniPCX Enterprise Alcatel OmniPCX Enterprise ANALOOG TOESTEL Alcatel OmniPCX Enterprise G E B R U I K E R S H A N D L E I D I N G 1 Symbolen in de handleiding Bij toestellen met multifrequentie toetsenborden, wordt het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding HIPPER

Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Controle over uw telefooncentrale, overal en te allen tijde Datum: 02 mei 2014 Versie: 1.0 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 4 2.

Nadere informatie

Voice Processing Systeem Bedieningshandleiding

Voice Processing Systeem Bedieningshandleiding POWER VOICE PROCESSING SYSTEM KX-TVP50 Voice Processing Systeem Bedieningshandleiding Modelnr. KX-TVP50 Lees s.v.p. deze handleiding voordat u het systeem gaat gebruiken en bewaar deze handleiding. Inleiding

Nadere informatie

Handleiding HIPPER. Pagina 1 van 18

Handleiding HIPPER. Pagina 1 van 18 Handleiding HIPPER Pagina 1 van 18 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE... 2 2 INTRODUCTIE... 3 2.1 AFSTANDSBEDIENING... 3 2.2 MOBILITEIT... 3 3 INSTALLATIE... 5 3.1 INSTALLEREN HIPPER VOOR IPHONE... 6 3.2

Nadere informatie

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 HIPPER Gebruikershandleiding Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 Inhoud 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Instellingen... 3 2 Installatie... 5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 5 2.2

Nadere informatie

Yes Mobiel+ Mobiel Kantoor Beheer Tool Handleiding

Yes Mobiel+ Mobiel Kantoor Beheer Tool Handleiding Yes Mobiel+ Mobiel Kantoor Beheer Tool Handleiding UITSLUITEND VOOR INTERN GEBRUIK Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Introductie 3 Uw telefooncentrale instellen 3 o Nummerplan 3 Tabblad algemeen 4 o Weergave

Nadere informatie

Handleiding HIPPER. Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont

Handleiding HIPPER. Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont Handleiding HIPPER Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 4 2 Installatie... 5

Nadere informatie

KPN MijnGesprek / Telfort BelAssistent. Technische documentatie

KPN MijnGesprek / Telfort BelAssistent. Technische documentatie KPN MijnGesprek / Telfort BelAssistent Technische documentatie Inhoud Inhoud... 2 1. Overzicht... 3 1.1. Voicemail... 3 1.2. Snel instellen... 3 1.3. Call control... 3 2. Recent... 4 2.1. Gesprekken...

Nadere informatie

Deze gebruikershandleiding is geldig voor analoge telefoontoestellen die zijn verbonden met het IPK-systeem.

Deze gebruikershandleiding is geldig voor analoge telefoontoestellen die zijn verbonden met het IPK-systeem. VOORWOORD MEDEDELING VOOR DE GEBRUIKER Deze gebruikershandleiding is geldig voor analoge telefoontoestellen die zijn verbonden met het IPK-systeem. De beschreven functies kunnen door uw communicatiemanager

Nadere informatie

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding Zakelijk Hosted Bellen Gebruikershandleiding Per mei 2015 Inhoudsopgave 1. Eerste keer inloggen 4 2. Inloggen 4 3. Instellingen aanpassen 5 Doorschakelingen 5 Voicemail 6 Verkort kiezen 7 4. Belgegevens

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING PORTADIAL INTERFACE TYPE 5. Toepasbaar vanaf software versie: V1.4

GEBRUIKSAANWIJZING PORTADIAL INTERFACE TYPE 5. Toepasbaar vanaf software versie: V1.4 GEBRUIKSAANWIJZING PORTADIAL INTERFACE TYPE 5 Toepasbaar vanaf software versie: V1.4 PortaDial Interface Type 5 gebruiksaanwijzing 2 INHOUD BLZ. Inhoud... Algemeen... Toepassing... Faciliteiten.... Technische

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING AD-40 ALARM DIALER

GEBRUIKSAANWIJZING AD-40 ALARM DIALER GEBRUIKSAANWIJZING AD-40 ALARM DIALER Deze handleiding is te gebruiken vanaf software versie 2.3 AANSLUITINGEN Pagina 2 Het aansluiten van de alarm- en afmeldknoppen wordt gedaan door middel van een Matrix.

Nadere informatie

Toestelhandleiding IP Businessmanager

Toestelhandleiding IP Businessmanager Toestelhandleiding IP Businessmanager Inhoudsopgave 1 1 Inleiding 2 2 Functionaliteiten en faciliteiten 3 2.1 Inloggen 3 2.2 Uitloggen 3 2.3 Bellen 3 2.4 Doorschakelen (Follow me) 4 2.4.1 Onvoorwaardelijke

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING AD-2 ALARM DIALER

GEBRUIKSAANWIJZING AD-2 ALARM DIALER GEBRUIKSAANWIJZING AD-2 ALARM DIALER WERKING Iedere alarm ingang heeft een bijbehorend telefoonnummer een meldtekst en een afmeldcode. Wordt er een alarm gedetecteerd (kortstondig maakcontact of verbreekcontact)

Nadere informatie

Telefoontoestel 6402 Gebruikershandleiding. DEFINITY G3 - Versie 6.3 of later

Telefoontoestel 6402 Gebruikershandleiding. DEFINITY G3 - Versie 6.3 of later Telefoontoestel 6402 Gebruikershandleiding DEFINITY G3 - Versie 6.3 of later 555-230-757NL Issue 1, July 2000 Copyright 2000 Lucent Technologies Alle rechten voorbehouden Opmerking Hoewel al het mogelijke

Nadere informatie

Tritel HIPPER+ Anywhere Gebruikershandleiding

Tritel HIPPER+ Anywhere Gebruikershandleiding Tritel HIPPER+ Anywhere Gebruikershandleiding Inhoud 1 Introductie... 3 2 Afstandsbediening... 3 2.1 Instellingen... 3 3 Installatie... 4 3.1 Installeren HIPPER+ voor... 4 3.2 Installeren HIPPER+ voor...

Nadere informatie

Slim, die lijn van mij!

Slim, die lijn van mij! Praktische gids Slim, die lijn van mij! Alle Slimme Diensten bij de hand! Gratis diensten Als het bezet is, belt Proximus automatisch terug Ring Back... 5 U weet wie geprobeerd heeft u te bereiken n r

Nadere informatie

Beknopte Handleiding Hosted VoIP

Beknopte Handleiding Hosted VoIP Beknopte Handleiding Hosted VoIP Inhoud Inleiding... 3 1. Gebruikersextensie... 4 2. Nummerplannen... 6 3. Systeemnummers... 7 4. Uitleg Gebruik Systeemnummers... 8 901 - Aanmelden... 8 903 - Aanmelden

Nadere informatie

Bijlage 1. Compatibele IP toestellen

Bijlage 1. Compatibele IP toestellen Bijlage 1. Compatibele IP toestellen Merk Model Soort toestel Cisco SPA 301G Bureautelefoon Cisco SPA 303G Bureautelefoon Cisco SPA 501G Bureautelefoon Cisco SPA 502G Bureautelefoon Cisco SPA 512G Bureautelefoon

Nadere informatie

Uw eigen telefooncentrale in de cloud. Cloud VoIP

Uw eigen telefooncentrale in de cloud. Cloud VoIP Uw eigen telefooncentrale in de cloud Cloud VoIP Telefonie en veel functies voor uw onderneming Met Cloud VoIP krijgt uw organisatie in één keer een professionele telefooncentrale met heel veel functies.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing d282-toestel. Vox DaVo

Gebruiksaanwijzing d282-toestel. Vox DaVo -toestel Vox DaVo Januari 2006 1. ALGEMEEN... 3 1.1 Over deze gebruiksaanwijzing... 3 1.2 De vaste functietoetsen... 4 1.3 Tweekleurige leds... 4 1.4 De tonen in de Vox DaVo... 5 2. BESCHRIJVING FACILITEITEN...

Nadere informatie

Vodafone Wireless Office Handleiding

Vodafone Wireless Office Handleiding Vodafone Wireless Office Handleiding Bel voor meer informatie met de Vodafone Klantenservice op nummer 1200 ME.WOHL.0801.01 Auteursrechten Februari 2008 Vodafone Libertel B.V. Uit deze uitgave mag niets

Nadere informatie

soc ia telecom Snelstart Handleiding Mitel 6867i bureautoestel 10 augustus 2015 Versie 1.0

soc ia telecom Snelstart Handleiding Mitel 6867i bureautoestel 10 augustus 2015 Versie 1.0 soc ia telecom Snelstart Handleiding Mitel 6867i bureautoestel 0 augustus 205 Versie.0 Inhoud. Aan de slag 3 2. Aan- en afmelden 4 2. Aanmelden 4 2.2 Afmelden 4 2.3 Controleren of u bent aangemeld 4 3.

Nadere informatie

Handleiding Telefonie

Handleiding Telefonie Handleiding Telefonie Bij 3in1 van SKP kunt u gebruikmaken van (digitale) telefonie. Indien u bij uw aanmelding heeft aangegeven dat uw nummer overgenomen (geporteerd) moet worden van uw oude provider,

Nadere informatie

Quick installation for

Quick installation for Quick installation for Pagina 1 1. Haal de BoXiT uit de verpakking en controleer de aangegeven opties, zoals: 1. Aantal voicemail poorten 2 of 4. 2. Hoeveel uur spraakopslag 2 uur 40 min / 5 uur 20min.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing standaardtoestellen. Vox DaVo

Gebruiksaanwijzing standaardtoestellen. Vox DaVo Gebruiksaanwijzing standaardtoestellen Vox DaVo Januari 2006 1. ALGEMEEN...3 1.1 Over deze gebruiksaanwijzing... 3 1.2 De tonen in de Vox DaVo... 3 2. BESCHRIJVING FACILITEITEN...4 2.1 Buitenlijn kiezen...

Nadere informatie

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL!

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! YES MOBIEL+ BRENGT VAST EN MOBIEL SAMEN IN ÉÉN FLEXIBELE OPLOSSING! Dé Business Provider YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! Voor u als ondernemer kan een gemiste oproep cruciaal

Nadere informatie

Beheer portaal. Portaal handleiding. Dashboard

Beheer portaal. Portaal handleiding. Dashboard Portaal handleiding Om dagelijkse handelingen gemakkelijker te maken heeft VoIP Mobiel een portaal, hier kunt u zelf wijzigingen aanbrengen in uw telefoon configuratie. In deze korte handleiding zullen

Nadere informatie

handleiding verkorte codes Gebruik de verkorte codes om via uw toestel PBX functies in en uit te schakelen.

handleiding verkorte codes Gebruik de verkorte codes om via uw toestel PBX functies in en uit te schakelen. handleiding verkorte codes Gebruik de verkorte codes om via uw toestel PBX functies in en uit te schakelen. Inhoudsopgave / 1 Inleiding / 3 Verkorte codes / 3 Gesprekken doorverbinden 3 Gesprekken parkeren

Nadere informatie

Dienstbeschrijving HIPPER. RoutIT

Dienstbeschrijving HIPPER. RoutIT Dienstbeschrijving HIPPER RoutIT Datum: 16-09-2016 Versielog RoutIT Startdocument RoutIT 05-10-2011 Aanpassingen door RoutIT 16-09-2016 2 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 4 2 Installatie... 5 2.1 Installatie

Nadere informatie

Handleiding voor Voic behorend bij InternetPlusBellen

Handleiding voor Voic behorend bij InternetPlusBellen Handleiding voor VoiceMail behorend bij InternetPlusBellen 1. VoiceMail inschakelen in drie stappen... 2 Stap 1: Schakel VoiceMail in... 2 Stap 2: Beveilig VoiceMail direct tegen misbruik... 2 Stap 3.

Nadere informatie

Samenvatting gebruikershandleiding Euphonic EX-218

Samenvatting gebruikershandleiding Euphonic EX-218 Samenvatting gebruikershandleiding Euphonic EX-218 Oproepen maken en ontvangen Oproep beantwoorden Oproep beëindigen uw toestel rinkelt, neem de hoorn van de haak Intern toestel of groep oproepen haak

Nadere informatie

Slim, die lijn van mij!

Slim, die lijn van mij! Praktische gids Slim, die lijn van mij! Alle Slimme Diensten bij de hand! Gratis diensten Als het bezet is, belt Proximus automatisch terug Ring Back... 5 U weet wie geprobeerd heeft u te bereiken n r

Nadere informatie

Advitronics. GSM Interface V1 INFORMATIEBROCHURE OVER: Zekerheid door Service

Advitronics. GSM Interface V1 INFORMATIEBROCHURE OVER: Zekerheid door Service Advitronics Advitronics Telecom B.V. Postbus 11, 5360 AA Grave Industriestraat 2, 5361 EA Grave T: +31 (0) 486 47 62 63 F: +31 (0) 486 47 65 40 info@advitronics.nl www.advitronics.nl INFORMATIEBROCHURE

Nadere informatie

Handleiding. Deurtelefoonoverdrager DTFO620-2LU

Handleiding. Deurtelefoonoverdrager DTFO620-2LU B U I T E N D E U R T O E S T E L L E N Handleiding Deurtelefoonoverdrager DTFO620-2LU Versie 1.0.0 Datum Mei 2009 Inhoud 1 Inleiding 2 2 Faciliteiten 3 3 Systeem overzicht 5 4 Installatie 6 5 Instellingen

Nadere informatie

Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding

Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding Inhoud 1 Introductie... 3 2 Afstandsbediening... 3 2.1 Instellingen... 3 3 Installatie... 4 3.1 Installeren HIPPER voor... 4 3.2 Installeren HIPPER voor...

Nadere informatie

Vox Connect. Gebruiksaanwijzing Quick Start

Vox Connect. Gebruiksaanwijzing Quick Start Vox Connect Gebruiksaanwijzing Quick Start 9R[&RQQHFW³VQHOVWDUWKDQGOHLGLQJ YRRUGHJHEUXLNHU Internet Telefoonnetwork 6WDSHEUXLNHUVDFFRXQW 6WDS&RQILJXUHHUXZEURZVHUHQ(PDLOVRIWZDUH 6WDS,QORJJHQDOVJHEUXLNHU

Nadere informatie

Brink Technical Solutions BV

Brink Technical Solutions BV 1 2 2 Auteur: Eindredactie: Brink Technical Solutions BV Brink Technical Solutions BV Dit is een uitgave van Brink Technical Solutions BV 2014. Deze uitgave mag vrij worden gekopieerd binnen educatieve

Nadere informatie

MBLX Administratie & ICT Nobelstraat 5 BU 6-2693 BC s-gravenzande t. 0174 44 42 22 f. 084 746 70 79 e. sales@mblx.nl - Rev. 1.

MBLX Administratie & ICT Nobelstraat 5 BU 6-2693 BC s-gravenzande t. 0174 44 42 22 f. 084 746 70 79 e. sales@mblx.nl - Rev. 1. MBLX Administratie & ICT Nobelstraat 5 BU 6-2693 BC s-gravenzande t. 0174 44 42 22 f. 084 746 70 79 e. sales@mblx.nl - Rev. 1.3-1 - Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

MijnKPN ÉÉN Beheer Beheer Telefooncentrale

MijnKPN ÉÉN Beheer Beheer Telefooncentrale MijnKPN ÉÉN Beheer Beheer Telefooncentrale Versie 1.3 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Aan de slag... 3 1 Stap 1: nummerplan maken... 4 Voorbeeld: nummerplan tijdens werktijd... 4 Voorbeeld: nummerplan

Nadere informatie

PhoneMail TM, een antwoordapparaaat voor uw vaste lijn

PhoneMail TM, een antwoordapparaaat voor uw vaste lijn PhoneMail TM, een antwoordapparaaat voor uw vaste lijn Uw correspondenten komen standaard na 5-6 beltonen terecht op uw PhoneMail wanneer u uw telefoon niet kunt opnemen of wanneer u afwezig bent. U kunt

Nadere informatie

Handleiding Telefonie

Handleiding Telefonie Handleiding Telefonie Welkom Van harte welkom bij Telefonie van Ziggo. Met deze gebruikershandleiding leggen wij u stap voor stap de handige extra diensten van telefonie van Ziggo uit. Wij adviseren u

Nadere informatie

versienummer: dean remote Android - handleiding

versienummer: dean remote Android - handleiding versienummer: 2016-11-14 dean remote Android - handleiding Inhoudsopgave 1 dean remote...3 2 dean remote downloaden en activeren...3 3 Gebeld worden met dean remote...4 3.1 Kantoor op afstand... 4 3.2

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Hipper Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving Hipper Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Hipper Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

Beknopte Handleiding Managed VoIP

Beknopte Handleiding Managed VoIP Beknopte Handleiding Managed VoIP Inhoud Inleiding... 3 1. Gebruikersextensie... 4 2. Nummerplannen... 6 3. Systeemnummers... 7 4. Uitleg Gebruik Systeemnummers... 8 901 - Aanmelden... 8 903 - Aanmelden

Nadere informatie

G H. ebruikers andleiding MODEL KX-TVP200NL. Voice Response Systeem. Lees deze gids alvorens u het systeem in gebruik neemt.

G H. ebruikers andleiding MODEL KX-TVP200NL. Voice Response Systeem. Lees deze gids alvorens u het systeem in gebruik neemt. Voice Response Systeem G H ebruikers andleiding Lees deze gids alvorens u het systeem in gebruik neemt. TVP00 VOICE PROCESSING SYSTEM KX-TVP00 MODEL KX-TVP00NL Panasonic Inleiding Het Panasonic Voice Response

Nadere informatie

Slim, die lijn van mij! Praktische gids

Slim, die lijn van mij! Praktische gids Slim, die lijn van mij! Praktische gids Gratis diensten Ring Back Bezet? We laten je weten wanneer de lijn terug vrij is! 1919 Zo weet je wie je heeft proberen te bereiken Gesprek met 3 Met z n drieën

Nadere informatie

Vox Nuance 16. Gebruikershandleiding standaardtoestellen

Vox Nuance 16. Gebruikershandleiding standaardtoestellen Vox Nuance 16 Gebruikershandleiding standaardtoestellen Inhoud 1 Algemeen.............................. 3 1.1 Inleiding................................ 3 1.2 Over de handleiding.......................

Nadere informatie

Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding

Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding Inhoud 1 Introductie... 3 2 Afstandsbediening... 3 2.1 Instellingen... 3 3 Installatie... 4 3.1 Installeren HIPPER voor iphone... 4 3.2 Installeren HIPPER voor

Nadere informatie

Inkomend: hoorn opnemen of de luidsprekertoets drukken om een oproep aan te nemen. Uitgaand:

Inkomend: hoorn opnemen of de luidsprekertoets drukken om een oproep aan te nemen. Uitgaand: algemeen Telefoneren draadloze handset: Telefoneren basis: Inkomend: hoorn opnemen of de luidsprekertoets drukken om een oproep aan te nemen Uitgaand: voer via het toetsenbord het telefoonnummer in hoorn

Nadere informatie

Handleiding Managed Telefonie

Handleiding Managed Telefonie Handleiding Managed Telefonie Inhoudsopgave Standaard gebruikersopties... 3 CALL PICKUP... 3 DOORVERBINDEN ZONDER RUGGESPRAAK... 3 DOORVERBINDEN MET RUGGESPRAAK... 3 GESPREK PARKEREN... 3 ANONIEM BELLEN...

Nadere informatie

Handleiding Telefonie

Handleiding Telefonie Handleiding Telefonie Welkom Van harte welkom bij Telefonie van Ziggo. Met deze gebruikershandleiding leggen wij u stap voor stap de handige extra diensten van telefonie van Ziggo uit. Wij adviseren u

Nadere informatie

COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE

COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE VERBETER TEAM- SAMENWERKING Panasonic Communication Assistant is een reeks productiviteit verhogende UC-toepassingen (Unified Communication) waarbij zakelijke telefonie

Nadere informatie

CNE Communicatie Server

CNE Communicatie Server CNE Communicatie Server Gebruikershandleiding Versie 1.2 (februari 2012) Inleiding De CCS (CNE Communicatie Server) is een zeer uitgebreide VOIP telefooncentrale op basis van het open-source pakket Asterisk,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Forum Phone 310

Gebruiksaanwijzing Forum Phone 310 1. ALGEMEEN...3 1.1 Over deze gebruiksaanwijzing... 3 1.2 De vaste functietoetsen... 3 1.3 De tonen in de Forum 300... 4 2. BESCHRIJVING FACILITEITEN...5 2.1 Buitenlijn kiezen... 5 2.2 Intern nummer kiezen...

Nadere informatie

Gebruikersgids One Touch Voice Mail

Gebruikersgids One Touch Voice Mail Gebruikersgids One Touch Waarom One Touch? Wat is One Touch? Wat zijn de voordelen van One Touch ten opzichte van de Standard/Pro? U beschikt over een (een antwoordapparaat) voor uw mobiel toestel en voor

Nadere informatie

Telefonie oplossingen voor Nederlandse

Telefonie oplossingen voor Nederlandse Telefonie oplossingen voor Nederlandse Goedkoop bellen in 3 stappen Oplossing Goedkoop bellen vanuit het buitenland naar Nederland Eigenlijk is de oplossing heel eenvoudig, u belt vanuit het buitenland

Nadere informatie

PABX telefooncentrale

PABX telefooncentrale 345829 PABX telefooncentrale Gebruiksaanwijzingen 09/11-01 PC 2 1 Inleiding 6 1.1 De Telefooncentrale 6 Algemene beschrijving 6 2 Gebruik 8 2.1 Telefoonfuncties 8 Speciale toetsen die op de BTicino telefoons

Nadere informatie

DAR 3001 RECORDER INGEBRUIKNAME:

DAR 3001 RECORDER INGEBRUIKNAME: DAR 3001 RECORDER INGEBRUIKNAME: Bij de DAR3001 wordt een SD-kaart meegeleverd. Op deze SD-kaart staan een aantal files, inclusief een Engelstalige handleiding Het is aan te raden een kopie van deze SD-kaart

Nadere informatie

voizxl features en mogelijkheden

voizxl features en mogelijkheden voizxl features en mogelijkheden Wachtrij De wachtrij is een intelligente wachtrij waarin diverse zaken kunnen worden ingesteld en die kan worden voorzien van eigen wachtmuziek, meldingen over het aantal

Nadere informatie

Bedieningshandleiding

Bedieningshandleiding Enkelvoudig telefoontoestel Modelnummer KX-TSC11EX Bedieningshandleiding Hartelijk dank voor het kopen van dit Panasonic enkelvoudig telefoontoestel. Bewaar deze handleiding voor eventuele toekomstige

Nadere informatie

COMpact 3000 analog ref. 213-51021

COMpact 3000 analog ref. 213-51021 COMpact 3000 analog ref. 213-51021 Veelzijdigheid tegen een lage prijs Met de nieuwe COMpact 3000 analog voor SOHO toepassingen (small office / home office) en privéwoningen bewijst Auerswald dat een kleine

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Voicemail

Handleiding Vodafone Voicemail Handleiding Vodafone Voicemail Inhoudsopgave Uw voicemail in gebruik nemen 3 Gebruik van Vodafone Voicemail 4 Ontvangen en beluisteren van berichten 4 Wat kost Vodafone Voicemail? 5 Voicemail in het buitenland

Nadere informatie

Vast-mobiel integratie voor HIP. Dienstbeschrijving

Vast-mobiel integratie voor HIP. Dienstbeschrijving Vast-mobiel integratie voor HIP Dienstbeschrijving Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 03-03-2014 1.1 VAMO Identiteit RoutIT B.V. 05-06-2014 1.2 Hoofdstuk

Nadere informatie

Om te starten met HIPIN, klikt u met de rechtermuisknop op het HIPIN pictogram. Als u hierop klikt, verschijnt onderstaand HIPIN menu.

Om te starten met HIPIN, klikt u met de rechtermuisknop op het HIPIN pictogram. Als u hierop klikt, verschijnt onderstaand HIPIN menu. Verkorte handleiding HIPIN Desktop Integratie HIPIN Desktop Integratie koppelt je Windows Desktop aan jou telefoon. Dat betekent dat je gesprekken kunt bedienen vanaf je desktop en dat je telefoon instellingen

Nadere informatie

CallvoipTelefonie Handleiding Voicemail v101212mt... 1. Inhoudsopgave... 1. Toelichting... 2

CallvoipTelefonie Handleiding Voicemail v101212mt... 1. Inhoudsopgave... 1. Toelichting... 2 Koldingweg 19-1 9723 HL Groningen Postbus 5236 9700 GE Groningen CallvoipTelefonie Handleiding Voicemail v101212mt T (050) 820 00 00 F (050) 820 00 08 E mail@callvoiptelefonie.nl W www.callvoiptelefonie.nl

Nadere informatie

Handleiding RD5060 SPRAAKMODULE MONTAGE-INSTRUCTIES. RD5060 II /V6ip

Handleiding RD5060 SPRAAKMODULE MONTAGE-INSTRUCTIES. RD5060 II /V6ip Handleiding RD5060 II /V6ip RD5060 SPRAAKMODULE De RD5060 is een module die, in combinatie met een RD6201, boodschappen kan doorgeven naar semadigits of naar particulieren. In beide gevallen wordt gebruik

Nadere informatie

BelAssistent Telfort Zakelijk

BelAssistent Telfort Zakelijk BelAssistent Telfort Zakelijk Technische documentatie Inhoud Inhoud... 2 1. Overzicht... 3 1.1. Voicemail... 3 1.2. Snel instellen... 3 1.3. Call control... 3 2. Recent... 4 2.1. Gesprekken... 4 2.2. Voicemail...

Nadere informatie

Handleiding NEC SV8100 Systeemtoestellen

Handleiding NEC SV8100 Systeemtoestellen Advitronics Handleiding NEC SV8100 Systeemtoestellen Advitronics Telecom B.V. Postbus 11, 5360 AA Grave Garnizoenstraat 1, 5363 VX Velp (N-B) T: +31 (0) 486 47 88 88 F: +31 (0) 486 47 88 89 info@advitronics.nl

Nadere informatie

NL Manual GSM module RC-GBT8448BC V1.1. Handleiding GSM RC-GBT8448BC

NL Manual GSM module RC-GBT8448BC V1.1. Handleiding GSM RC-GBT8448BC Handleiding GSM RC-GBT8448BC 1. Omschrijving: De RC-GBT8448BC is een GSM interface die een niet meer aanwezige standaard PSTN lijn of nieuwe VoIP lijn, middels een Simkaart (niet meegeleverd) omzet naar

Nadere informatie

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding Zakelijk Hosted Bellen Gebruikershandleiding Per september 2017 Inhoudsopgave 1. Eerste keer inloggen 4 2. Inloggen 5 3. Instellingen aanpassen 5 Doorschakelingen 6 Voicemail 9 Verkort kiezen 9 4. Belgegevens

Nadere informatie