Het afgelopen seizoen is weer (als zovele jaren) tot een goed einde gebracht dankzij de hulp van een groot aantal vrijwilligers.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het afgelopen seizoen is weer (als zovele jaren) tot een goed einde gebracht dankzij de hulp van een groot aantal vrijwilligers."

Transcriptie

1 Jaarverslag SV Zandvoort Het afgelopen seizoen is weer (als zovele jaren) tot een goed einde gebracht dankzij de hulp van een groot aantal vrijwilligers. OVERLEDEN: Er zijn ons dit seizoen enkele leden ontvallen. Anneke Visser, Kees Schuiten en Nathan Wertheim zijn helaas niet meer onder ons. OVERZICHT VOETBAL Zaterdagsenioren: De zaterdagselectie (1 en 2) stond dit seizoen onder leiding van de trainer Laurens ten Heuvel. De begeleiders waren Sander Hittinger (1e), Ruud van Laere en Jan v.d. Leden (2e). Als assistent-scheidsrechter konden wij rekenen op de inzet van Reinier Kreuger voor de zaterdag 1. Aangezien er voor het 2e geen leden zich meldden heeft dat team zich evenals voorgaand jaar, gered door de wisselspelers beurtelings te laten vlaggen. De medische verzorging van de zaterdagselectie was in handen van de Roel vd Staak. Het werd een succesvol jaar. Het eerste werd periode kampioen, maar werd net als het vorige seizoen in de 1e ronde uitgeschakeld door EVC. Het 2e streed het hele jaar in de onderste regionen. Maar na een formidabele laatste periode werd toch weer een periodetitel gehaald. Maar ook zij wisten de eerste ronde niet te halen. Het derde werd vrij snel uit de competitie gehaald omdat na de seizoenstart de selectie kleiner bleek als voorafgaand gedacht. Het vierde elftal, o.l.v. Abrahim Bakkali en het vijfde o.l.v. Stefan Smit hebben een mooi jaar gehad. De Veteranen 1, o.l.v. Frank Paap en de coach Ge Oosterbaan en de Veteranen 2 o.l.v. Peter Seur stonden garant voor gezelligheid. Zondagsenioren: Op zondag hebben wij slechts één elftal voetballen, het 2e. Een sportief en vooral gezellig team die zijn oorsprong kent vanuit een initiatief van Joop Grigoleit. De zware trainingen op donderdagavond hebben hun vruchten afgeworpen. Futsal (zaalvoetbal): Het zaalvoetbal werd beoefend door 2 teams. Veteranen 1 en 2.

2 Jeugdvoetbal: Bij de jeugd is in alle leeftijdsgroepen met plezier hard gewerkt. De puppies stonden onder leiding van Joop Paap, Ger van Maasdam, Ge Oosterbaan, Hans Konijn en Johan Schouten. De meiden B werden getraind door Benno Scharff en de C door Michael Lijesen en met plezier geassisteerd door Yvonne Lijesen. De F-junioren stonden o.l.v. Freek vd Mije, de E- junioren van Michael Lijesen, de D- junioren van Justin Luiten, de C-junioren van Ronald Proost, de B-junioren Dylan Kreuger en Mitchell Braamzeel, geassisteerd door Ricardo Keur. Alex Heesemans sluit de rij als trainer van de A-junioren. Kampioenen werden: C1 met John Codrington als coach, D1 met Richard Krijthe en Remco Vriesema, E1 met Tom Steiner, E2 met Danny Koper, E6 met Peter Houyhuijse en tenslotte F2 met Timo Greeven. Als ik iemand of een team gemist heb, geeft het a.u.b. door! Een mooi en succesvol jaar. Helaas kan ik niet alle begeleiders en trouwe supporters benoemen. Maar u weet allen wie dat zijn. COMMISSIES EN BESTUUR Jeugdcommissie: De JC heeft een goede bezetting. Danny Koper (tussentijds afgetreden), Gerard Damhoff, Yvonne Lijesen en Richard Krijthe hebben heel hard gewerkt. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Halverwege het seizoen kwam Richard Bruijnzeel de gelederen versterken. Technische commissie: Laurens vd Heuvel, ondersteund door Guus Marcelle en en Milan Berck Beelenkamp, was als TC dit seizoen druk met de jeugd bezig. Bestuurssamenstelling: Voorzitter Kees van Dijk Vice-voorzitter Nanfred Bakels Penningmeester Chris Jongbloed Secretaris Jan v.d. Leden Bestuurslid jeugd Danny Koper (tussentijds afgetreden) Bestuurslid jeugd Sander Hittinger Bestuurslid voetbalzaken Ron Kampman

3 Ted Saunier is wedstrijdfunctionaris geweest voor zowel het veld- als het zaalvoetbal. Website: De website werd beheerd door de heren Benno Scharff (jeugd en wedstrijden), John Lemmens (jeugd en nieuwsbrief) en Jan v.d. Leden (selectie en bestuurs/algemene zaken). Met de komst van Richard Krijthe en Richard Bruijnzeel in de JC zijn er een paar it ers bijgekomen. Club van Honderd: Bij de Club van Honderd is het dit seizoen wederom rustig geweest. Diverse personen werden benaderd. Op dit moment is de stand van zaken dat o.a. onze voorzitter, Kees van Dijk, de touwtjes in handen neemt. Contributies/boetes Wim Hoppe was ook dit seizoen de ledenadministrateur, en evenals voorgaande jaren werd hij ondersteund door John Lemmens. Zijn taak is ervoor te zorgen dat de leden tijdig hun contributie en de door de KNVB opgelegde boetes betalen. Het niet op tijd betalen, betekent voor onze vereniging een extra belasting, daar ook de vereniging tijdig aan de financiële verplichtingen moet voldoen. Men dient zich te realiseren, dat het toesturen van herinneringen en het (telefonisch) aansporen tot betaling geld kost en onnodig veel tijd in beslag neemt. Tijd die beter in andere zaken kan worden geïnvesteerd. Mede door de hulp van John Lemmens zijn zij er in geslaagd dit tot een groot succes te volbrengen. Wij hebben afgesproken dat niet betalen ook inhoudt - niet spelen. EVENEMENTEN Hots-Knots-Begonia Toernooi: In mei werd voor de 24e keer het welbekende toernooi georganiseerd. De organisatie was ook dit jaar in handen van: Joop Paap, Guus Marcelle, Alex Verhoeven, Bert Verbrugge, Rob Snijders en Frank Paap, met ondersteuning van vele extra vrijwilligers. De organisatie staat open voor ideeën, tips en adviezen! Oliebollentoernooi: Het toernooi werd georganiseerd door de JC en John Lemmens voor de jeugd. Helaas schitterden de senioren door afwezigheid. Sinterklaasfeest: Ook dit jaar kwam Sinterklaas Adrie met zijn Pieten (spelers selectie + aanhang) onze jongste jeugdleden met een bezoek vereren. Weer uit alle hoeken bestormden zij het veld waar de jeugd werd verrast. Wij bedanken iedereen, die aan dit feest heeft meegeholpen.

4 Sinterklaas heeft bij de intocht in Zandvoort gebruik gemaakt van ons complex. Alvorens op de boot te stappen wilde Sint zich toch even opfrissen en hadden diverse Pieten verschoning nodig. Ook de lippenstift en make-up moesten bijgewerkt worden. Duinpieperstoernooi: Georganiseerd door JC. Een zeer druk bezet toernooi, omlijst met muziek en diverse stands om het voor de kinderen en hun ouders aantrekkelijk te maken. Vorig jaar werd het een succes en dat werd dit jaar geëvenaard. Men is alweer bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen. DIVERSEN: Kantine De coördinatie van de kantineorganisatie was in handen van Guus Marcelle en zijn echtgenote Ineke. Zij werden daarbij geassisteerd door Anneke v Maasdam en Wil van Soolingen. Op de drukke zaterdagen kwamen daarbij regelmatig enkele knappe meiden assisteren zodat de kantine langer gevuld bleef en de omzet kon stijgen. De bezetting van de snackcorner was wat moeilijker maar met veel inspanning van de heren is het toch altijd gelukt. Wist u trouwens dat de overheerlijke gehaktballen elke vrijdag door Wil van Soolingen vers gemaakt werden? Ook dit jaar hebben veel ouders elke zaterdagochtend geholpen achter de bar. De ouders konden dan vanuit de kantine toch hun kinderen bewonderen omdat er door de wedstrijdsecretaris gezorgd werd dat zij dan op veld 1 speelden. Commissiekamer/wedstrijdsecretariaat Dit seizoen deed de JC hun plicht in het wedstrijdsecretariaat. U weet dat elke aanvoerder/begeleider die een kleedkamer sleutel komt vragen borg betaalt. Na afloop van de wedstrijd werd door Guus Marcelle gecontroleerd of de kleedkamer in ordentelijke staat werd achter gelaten. Ledental Het ledental schommelde weer. Maar elk jaar sluiten wij af met een aantal van rond de 600. Scheidsrechters: Veel dank zijn wij verschuldigd aan de scheidsrechters die de wedstrijden van onze senioren- en jeugdelftallen hebben geleid. Enkele namen mogen wij ook hier wel noemen: Erik Zaadnoordijk, Karim el Gourari, Barend Oosterom, Ruud v Laere, Jan- Willem Luiten, Clemens Groot, Tim Kerkman en Chris Jongbloed. Veel jeugdspelers doen ervaring op door te fluiten in een jongere leeftijdsklasse. Na afloop ontvangen zij elke keer een kleine traktatie en zijn er door Bas Heino (Casino Zandvoort) bioscoopbonnen gesponsord. Wij vertrouwen erop volgend seizoen weer op hun inzet te mogen rekenen. Maar u begrijpt dat een club met 29 jeugd- en 8 senioren-teams het niet alleen kan met deze enthousiaste mannen. Elke week zijn er dus gemiddeld 17 / 18 wedstrijden te fluiten. Daardoor is er nog steeds een groot tekort aan (jeugd)scheidsrechters en wij hopen, dat velen zich aanmelden eens een wedstrijd te fluiten.

5 Sponsoring Onze grote dank gaat net als elk jaar uit naar alle sponsors en adverteerders. Hun steun heeft ertoe bijgedragen dat veel activiteiten binnen de vereniging konden worden gerealiseerd. Duidelijk is, dat zonder deze steun het onmogelijk is onze vereniging de uitstraling te geven, die het nu heeft. Tevens willen wij de leden van de Sponsorcommissie, Kees van Dijk, Nanfred Bakels, John Lemmens en Roel v.d. Heuvel bedanken, die veel tijd en energie hebben gestoken in het werven van nieuwe en onderhouden van de contacten met de huidige sponsors. Complex en velden: Voor het onderhoud hebben wij weer kunnen rekenen op de inzet van onder andere Jan-Willem Groen, Raymond Lembeck, Joop Paap, Herman Schuiten en Maarten Weber, die ervoor hebben gezorgd dat de terreinen en gebouwen in goede staat zijn. Wij willen de werkzaamheden van de consul, Raymond Lembeck, wederom niet onvermeld laten en hem bedanken voor de keuring van onze velden. Dit seizoen hebben wij de gemeente benaderd (De Verbeelding) met het verzoek of er wellicht mannen of vrouwen zijn die ons kunnen helpen. 2 man hebben al langere tijd werkervaring opgedaan. Het slotwoord zoals al enkele jaren: In dit jaarverslag heb ik zoveel mogelijk zaken proberen te benoemen. Zaken die wel of niet zichtbaar door de vele vrijwilligers worden uitgevoerd. Het is een vaststaand feit, dat alleen met de hulp van voldoende vrijwilligers het mogelijk is een vereniging zoals de onze te besturen en alle zaken naar behoren te laten verlopen. Het bestuur is deze vrijwilligers zeer erkentelijk voor de vele uren die door hen pro deo aan de vereniging worden besteed. Voorkomen moet echter worden, dat teveel taken op de schouders van dezelfde mensen terechtkomen, mede omdat dit de organisatie van een vereniging veel te kwetsbaar maakt. Wij kunnen op alle fronten nog vrijwilligers gebruiken. Met wij wordt bedoeld de voetbalclub S.V. Zandvoort en dat bent u! Het bestuur hoopt net als elk jaar (verwacht), dat veel leden zich als vrijwilliger aanmelden, zodat de diverse taken goed kunnen worden verdeeld en het voor iedereen aantrekkelijk is (en blijft) om vrijwilliger bij S.V. Zandvoort te zijn! Met dank voor het in ons gestelde vertrouwen, Bestuur S.V. Zandvoort. Ps. Mocht u in dit verslag zaken tegenkomen die niet helemaal juist zijn geeft mail dit aub aan secretaris@svzandvoort.nl

6 De spreuk van vorig jaar staat nog steeds. Bestemd voor alle supporters. Neem alstublieft het volgende in acht: These are kids, This is a game, The coaches are volunteers, The referee s are human This is not the worldcup. Mijn vrije vertaling: We hebben het hier over kinderen, Voetbal is een spelletje, De coaches en scheidsrechters zijn vrijwilligers, En vaak jonger dan u, Wij spelen niet om de wereldcup.

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Waterpolo

Jaarverslag 2016 Waterpolo Jaarverslag 2016 Waterpolo Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2016 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo - Tom Possel Assistent voorzitter - Arnold Witteveen Trainer/Coach - Danny van Zoen Trainer/Coach

Nadere informatie

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige SVZ 2015/2016 Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige bijzonderheden Financiën Verslag kascommissie

Nadere informatie

Bestuur Datum Kenmerk ALV Verslag Algemene Leden Vergadering

Bestuur Datum Kenmerk ALV Verslag Algemene Leden Vergadering Verslag Algemene Leden Vergadering 1) Opening Kees vroeg of een ieder de presentielijst getekend had (Nanfred ging nog even rond en liet de laatste tekenen) en deelde mede dat de bar tijdens de vergadering

Nadere informatie

S.V. Zandvoort nummer 1 seizoen 2015-2016 25 januari 2016

S.V. Zandvoort nummer 1 seizoen 2015-2016 25 januari 2016 NIEUWS S.V. Zandvoort Digitaal De eerste editie van het digitale clubblad staat online! Het wordt een wekelijkse uitgave waarin vaste rubrieken te lezen zullen zijn. Denk hierbij aan het wedstrijdprogramma

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 - Opening door Jan Peereboom - Presentatie Jeugdcommisie - Bedrijf SV Marken gerund door vrijwilligers / commissies - Vacatures - Kantinecommissie

Nadere informatie

De vacaturebank van SV Zwolle.

De vacaturebank van SV Zwolle. De vacaturebank van SV Zwolle. Geef de code op van de werkzaamheden die u wilt verrichten als vrijwilliger! Code Omschrijving. 14.10 Administratiecommissie. Kennis van Exel en cijfermatig een pre. 14.20

Nadere informatie

info avond Guus van Schijndel Augustus 2017

info avond Guus van Schijndel Augustus 2017 s.v. A.W.C. Wijchen info avond Guus van Schijndel Augustus 2017 Wie en wat is sv A.W.C. Wijchen? Wie en wat is sv A.W.C. Wijchen? s.v. A.W.C. Wijchen 280 pupillen (31 teams) 240 junioren (16 teams) 180

Nadere informatie

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, februari 2017 Beste jeugdleden van TVC Breda, De winter is ver voorbij, de feestneus kan uit de kast. Bij TVC is dit het moment om te gaan denken aan het volgende seizoen.

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 (Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 Auteur : Jolanda Brokx, Oscar Schouten Versie : 1.1 Datum : april 2015 Contents 2. Inleiding... 3 3. Visie... 3 4. Verenigingsstructuur... 3 5. Aantal

Nadere informatie

Jaarverslag afdeling Voetbal SV Spaarnwoude

Jaarverslag afdeling Voetbal SV Spaarnwoude Jaarverslag afdeling Voetbal SV Spaarnwoude Seizoen 2017-2018 Het voetbalseizoen 2017-2018 is afgesloten en in de voorbereiding naar de start van het nieuwe seizoen valt o.a. het maken van een jaarverslag.

Nadere informatie

Organigram RODA '23. VOORZITTER Wim Meuleman. KANTINE EVENEMENTEN Myriam Visser. Hoofd Jeugdopl. Leon van Splunter. Planning Ilona Jelsma

Organigram RODA '23. VOORZITTER Wim Meuleman. KANTINE EVENEMENTEN Myriam Visser. Hoofd Jeugdopl. Leon van Splunter. Planning Ilona Jelsma ORGANIGRAM RODA '23 Dagelijks Bestuur (DB) VOORZITTER Wim Meuleman VOETBAL VOORZITTER Yvonne Hogerwerf FINANICIELE ZAKEN José Cubo TECHNISCHE ZAKEN Henri v Schaick KANTINE EVENEMENTEN FACILITAIRE ZAKEN

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 29 november 2017

Algemene ledenvergadering 29 november 2017 Algemene ledenvergadering 29 november 2017 Agenda Opening Jaarverslag secretaris Jaarverslag penningmeester Jaarverslag vertrouwenspersoon Vaststellen contributie 2018-2019 Bestuursmededelingen, Rondvraag

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Van de Bestuurstafel Vlak voor de vakantie een nieuwsbrief. Dat heeft een reden. Die reden is dat er nieuws te melden is. Volgende week, 10 juli, ontvangen we FC Twente

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Waterpolo

Jaarverslag 2014 Waterpolo Jaarverslag 2014 Waterpolo Jaarverslag waterpolo 2014.docx ZV De Waterwolf Pagina 1 Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2014 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo/trainer/coach - Jessica Stricker

Nadere informatie

Plan van Aanpak Technisch kader jeugdafdeling 2015-2018

Plan van Aanpak Technisch kader jeugdafdeling 2015-2018 Plan van Aanpak Technisch kader jeugdafdeling 2015-2018 Inhoudsopgave 1. Missie v.v. Vorden:...2 2. Organogram "voetbalvereniging Vorden"...2 3. Organogram "Jeugdcommissie"...2 4. Huidige situatie jeugdafdeling...3

Nadere informatie

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering Sleen, november 2016 Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen 2015-2016 t.b.v. de Algemene ledenvergadering Kerngetallen In het seizoen 2015-2016 waren 170 jeugdleden actief verdeeld over 14 jeugdteams.

Nadere informatie

Jaarverslag badminton seizoen

Jaarverslag badminton seizoen Jaarverslag badminton seizoen 2016-2017 BESTUUR Dit seizoen bestond het bestuur uit de volgende leden: Henk Zonnenberg : voorzitter Patrick de Jong : secretaris Frans Verschuren : penningmeester / ledenadministratie

Nadere informatie

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren)

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Nieuw Schoonebeek, 14 mei 2014 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 3 3. Ledenaantallen/elftalindeling

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst Algemeen Art. 1 Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de hier in opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting en alle

Nadere informatie

Functieomschrijvingen

Functieomschrijvingen Trainer Senioren team Functieomschrijvingen Het doel van de functie is het trainen van seniorploegen anders dan de selectie. Valt onder het bestuurslid technische commissie. Traint één of meerdere senior

Nadere informatie

JAARVERSLAG VV. GOUDERAK SEIZOEN 2016/2017 (punt 4 van de ledenvergadering van 28 november 2017) Het bestuur:

JAARVERSLAG VV. GOUDERAK SEIZOEN 2016/2017 (punt 4 van de ledenvergadering van 28 november 2017) Het bestuur: JAARVERSLAG VV. GOUDERAK SEIZOEN 2016/2017 (punt 4 van de ledenvergadering van 28 november 2017) Het bestuur: Het bestuur bestond uit 8 leden, Koen de Zwart (ad-interim voorzitter en jeugd), Mark van den

Nadere informatie

ALV. d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs

ALV. d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs ALV d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs 1. Opening Hartelijk welkom iedereen. 2. Vaststelling agenda De agenda voor deze vergadering is als volgt: 1. Opening 2. Vaststelling agenda 3.

Nadere informatie

Jaarverslag veldvoetbal seizoen 2013 / 2014

Jaarverslag veldvoetbal seizoen 2013 / 2014 Jaarverslag veldvoetbal seizoen 2013 / 2014 Inleiding: Met dit jaarverslag seizoen 2013/2014 trachten wij een beeld te schetsen van de ontwikkelingen binnen de afdeling veldvoetbal van SV Koedijk, in het

Nadere informatie

UITNODIGING JAARVERGADERING

UITNODIGING JAARVERGADERING UITNODIGING JAARVERGADERING 23 november 2015 om 20.00 uur in kantine SV Mariënheem 1. Opening door vice- voorzitter 2. Vaststellen van de agenda en mededelingen 3. Notulen jaarvergadering november 2014,

Nadere informatie

TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F-, E-, D- JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016

TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F-, E-, D- JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016 RABOBANK SALLAND GéNIJBOER TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F, E, D JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016 Sportpark Tijenraan Zwolsestraat 76, 8101 AE Raalte Voor meer info: www.rohdaraalte.nl

Nadere informatie

Jaarverslag KSH-voetbal

Jaarverslag KSH-voetbal Jaarverslag KSH-voetbal 2013-2014 Seizoen 2013-2014 is weer voorbij gevlogen en wederom is er door al onze vrijwilligers een enorme hoeveelheid werk verzet zodat al onze voetballers, jong en oud, weer

Nadere informatie

Coach- en traineravond. 2 september 2013

Coach- en traineravond. 2 september 2013 Coach- en traineravond 2 september 2013 Even voorstellen Hockeyzaken Opleidingen Communicatie Clubhuiscommissie Algemene zaken Penningmeester Vragen? Agenda Even voorstellen Bestuur Aanwezige coaches en

Nadere informatie

Jeugd bij Oranje Nassau.

Jeugd bij Oranje Nassau. . Datum: 08 april 2006 Sietze Ketelaar Inleiding. Ongeveer 10 jaar geleden is ON gestopt met het geven van trainingen aan jeugdspelers. Destijds is ON hiermee gestopt omdat de instroom van nieuwe jeugd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3. In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M 2. Van de voorzitter 3. Nevenactiviteiten 4. Wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 4 15-11-2018 SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M De JO12-3M zijn op 10-11-'18 voorzien van

Nadere informatie

Welkom bij Olympia. 22 augustus 2015

Welkom bij Olympia. 22 augustus 2015 Welkom bij Olympia 22 augustus 2015 In#2013#ontwikkeld#door#Olympia# Ini6a6ef#werkgroep#spor6viteit#&#respect# Doel:#bevorderen#goede#start#seizoen#en#spor6ef#gedrag# # Hoe?# C Elkaar#leren#kennen#en#kunnen#vinden#

Nadere informatie

Voorwoord. Geachte sportvrienden,

Voorwoord. Geachte sportvrienden, zaterdag 15 en zondag 16 augustus 2015 Voorwoord Geachte sportvrienden, Hartelijk welkom op het Rabobank Salland Gé Nijboer toernooi, het regionale pupillentoernooi van Rohda Raalte, dat dit jaar voor

Nadere informatie

Papendal. Sanne Kerkers en Sander van dijk. Wanneer? Maandag 17.00u 18.30u (Sanne) Woensdag 16.00u 17.00u (Sander) Sheet van papendal,

Papendal. Sanne Kerkers en Sander van dijk. Wanneer? Maandag 17.00u 18.30u (Sanne) Woensdag 16.00u 17.00u (Sander) Sheet van papendal, Alle jeugdteams Agenda Opening Inloopspreekuur en informatie Papendal JC Voetbal + TC VOG beleid Jeugdscheidsrechters Beuningse Boys Website /Informatie Jeugdleiders en trainers Activiteiten Vrijwilligersbeleid

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA

WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA In dit boekje vind je alle informatie over RKVV wilhelmina WELKOM BIJ de kanaries Fijn dat je gekozen hebt voor RKVV Wilhelmina. Onze voetbalvereniging bestaat al sinds 1897

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

Organigram DEV-Arcen. Bestuur

Organigram DEV-Arcen. Bestuur Organigram DEV-Arcen Bestuur Vertrouwens- en klachtencommissie PR/Sponsor Technische Accommodatie Activiteiten Vrijwilligers Leden Financiën Veteranen Senioren Jeugd Organigram DEV-Arcen Bestuur Commissies

Nadere informatie

Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015

Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015 Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015 Agenda: Voetbal in Groesbeek Gelderse sportfederatie Vrijwilligersbeleid Aanpassingen K.N.V.B. Gedrag langs de lijn Technisch jeugdplan Voetbal

Nadere informatie

Presteren vanuit Plezier! Presentatie van het nieuwe Bestuur van Alvoco Seizoen 2015-2016

Presteren vanuit Plezier! Presentatie van het nieuwe Bestuur van Alvoco Seizoen 2015-2016 Presentatie van het nieuwe Bestuur van Alvoco Seizoen 2015-2016 Programma 1) Alvoco 2018 2) Voorstellen bestuursleden + inrichting Bestuur 3) Organisatie + structuur vereniging 4) Speerpunten voor dit

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Opening Algemene ledenvergadering op 11 juni 2013 bij Dekker Glascultures. Afwezig met afbericht: Patricia, Mariska, Willeke, Henry, Minko, Sharon, Sam en Henk.

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleidsplan HCV`90 2015-2017

Vrijwilligersbeleidsplan HCV`90 2015-2017 Vrijwilligersbeleidsplan HCV`90 2015-2017 Kiest voor vrijwilligerswerk! Carola Arxhoek Ellen Leussink oktober 2015 1 Voorwoord HCV`90 heeft, net als veel andere verenigingen, een tekort aan enthousiaste

Nadere informatie

Sportvereniging BLAUW-WIT

Sportvereniging BLAUW-WIT Sportvereniging BLAUW-WIT Opgericht 14 november 1914, K.v.K. nr. 40144551 Pagina 1 Algemeen: Onderstaand bieden wij u het jaarverslag aan over het seizoen 2014-2015. Met dit verslag willen wij zoals gewoonlijk

Nadere informatie

Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook

Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook Beleid Jeugdafdeling S.V. Real Lunet Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Inleiding...3 Visie...3 Beleid...4 Selectiebeleid...4 Overlegstructuur...5 Organigram

Nadere informatie

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Door: Jeugdbestuur Voor: alle (nieuwe) jeugdleden 1 Uitgave: september 2014 Voorwoord Deze introductiegids is bedoeld om alle jeugdleden

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

Organisatiestructuur FC VVC per 1 maart 2015. Versiedatum: 13 maart 2015 Door: Hoofdbestuur FC VVC

Organisatiestructuur FC VVC per 1 maart 2015. Versiedatum: 13 maart 2015 Door: Hoofdbestuur FC VVC structuur FC VVC per 1 maart 2015 Versiedatum: 13 maart 2015 Door: Hoofdbestuur FC VVC FC VVC 2015 structuur FC VVC per 1 juli 2014 Raad van Toezicht Ruud Donker/ Jos van Zeijl Operationeel Bestuur HOOFD-

Nadere informatie

Guus van Schijndel 1 September Aftrap/kaderavond s.v. A.W.C Wijchen

Guus van Schijndel 1 September Aftrap/kaderavond s.v. A.W.C Wijchen Guus van Schijndel 1 September 2016 Aftrap/kaderavond s.v. A.W.C Wijchen Agenda Technische commissie sv A.W.C. Voetbalplan3.0 Handleiding jeugdleiders Wedstrijdzaken Uitleg wedstrijdzaken KNVB zaken incl

Nadere informatie

Kaderlijst SC Botlek Laatste wijziging Veertig Morgenweg 2 zaterdag 31-10-2015 3202LN SPIJKENISSE

Kaderlijst SC Botlek Laatste wijziging Veertig Morgenweg 2 zaterdag 31-10-2015 3202LN SPIJKENISSE Kaderlijst SC Botlek Locatie Laatste wijziging Veertig Morgenweg 2 zaterdag 31-10-2015 3202LN SPIJKENISSE Telefoon 0181-613130 Correspondentieadres Postbus 115 3200AC SPIJKENISSE COMMISSIE/FUNCTIE NAAM

Nadere informatie

Bestuur Dagelijks bestuur : Voorzitter + Secretaris + Penningmeester Bestuurslid algemene-, accommodatie-, jeugdzaken Commissievoorzitters (6)

Bestuur Dagelijks bestuur : Voorzitter + Secretaris + Penningmeester Bestuurslid algemene-, accommodatie-, jeugdzaken Commissievoorzitters (6) INFORMATIE VOETBALVERENIGING HSC 28 Organisatie van de vereniging Onze vereniging heeft een bestuur welke is opgebouwd uit een dagelijks bestuur, en commissieleden, n.l. bij voorkeur de voorzitters van

Nadere informatie

Arbitrageplan Olympia 60

Arbitrageplan Olympia 60 Arbitrageplan Olympia 60 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Doelstelling 3. Organisatiestructuur 4. Taken arbitragecommissie 5. Profielschets verenigingsscheidsrechter 6. Organisatie rond wedstrijden 7. Werving,

Nadere informatie

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v2016 0.4 1.1 Aanleiding Binnen onze vereniging worden diverse activiteiten verricht. Uiteraard zijn dit hoofdzakelijk korfbalactiviteiten, maar daarnaast maken we ook graag

Nadere informatie

Van een voor allen naar allen voor OKVC

Van een voor allen naar allen voor OKVC Van een voor allen naar allen voor OKVC Inhoud Inleiding... 2 Probleembeschrijving... 3 Soorten verenigingen (soorten oplossingen)... 4 Plan van aanpak... 4 Uitvoering en borging... 5 Evaluatie... 6 Inleiding

Nadere informatie

OSB 3 Marketingplan. Naam: Juan Aarts Studentnummer: Klas: POLO School: Fontys Sporthogeschool Eindhoven

OSB 3 Marketingplan. Naam: Juan Aarts Studentnummer: Klas: POLO School: Fontys Sporthogeschool Eindhoven OSB 3 Marketingplan Naam: Juan Aarts Studentnummer: 2164265 Klas: POLO School: Fontys Sporthogeschool Eindhoven Inhoud 4. Marketingplan... 3 4.1 Inleiding en doelstelling... 3 4.2 Situatieanalyse... 3

Nadere informatie

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken.

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken. Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult voelen. Daarom is

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER Voor jeugdleden tot 18 jaar dient één van de ouders/verzorgers mede te ondertekenen. Lidnummer: Naam: Voorna(a)m(en): Tussenvoegsel: Straat: Huisnummer: Postcode:

Nadere informatie

Neder-Betuwe Cup 2014

Neder-Betuwe Cup 2014 Neder-Betuwe Cup 2014 16 augustus Aanvang 10.30 uur Sportpark de Hoeken Ochten VOETBALVERENIGING KESTEREN Voorwoord Neder-Betuwe Cup 2014 Beste voetballiefhebbers, Het schrijven van een voorwoord voor

Nadere informatie

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Waarom een regelement? Plezier beleven aan de sport is het uitganspunt van handbal vereniging WPK/Westlandia, iedereen moet plezier hebben in zijn/haar activiteit,

Nadere informatie

Jeugdplan BESTEMD VOOR ALLE BETROKKENEN BIJ DE JEUGD. van Henk Brink. telefoon versienummer 0.

Jeugdplan BESTEMD VOOR ALLE BETROKKENEN BIJ DE JEUGD. van Henk Brink. telefoon versienummer 0. van Henk Brink telefoon 06-57326712 e-mail henkpetra@ziggo.nl versienummer 0.1 datum 30-8-2017 ons kenmerk Jeugdplan 2017-2018 BESTEMD VOOR ALLE BETROKKENEN BIJ DE JEUGD Jeugdplan 2017-2018 Aanleiding

Nadere informatie

Blue Arrows - ALV 23 juni 2010

Blue Arrows - ALV 23 juni 2010 Blue Arrows - ALV 23 juni 2010 AGENDA 1. Opening 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Vaststelling notulen ALV 20 april 2010 4. Bezetting en vacatures cies & bestuur 2010-2011 5. Begroting & contributies

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

Plan Van Aanpak. Bestuur MHC Epe 2009-2011 4 februari 2010

Plan Van Aanpak. Bestuur MHC Epe 2009-2011 4 februari 2010 Plan Van Aanpak Bestuur MHC Epe 2009-2011 4 februari 2010 Hoe ziet het nieuwe bestuur er uit Organogram MHC Epe Bestuur AB AB AB AB AB AB Voorzitter Frank Bieze Vice voorzitter Rob Schuyt Penningmeester

Nadere informatie

Kennismakings bijeenkomst ouders nieuwe leden

Kennismakings bijeenkomst ouders nieuwe leden Kennismakings bijeenkomst ouders nieuwe leden 2014 4 3 2 1 T SPORTPARK H.B.C. Om te beginnen: Rondleiding over ons sportpark de Toekomst. Agenda:! Rondleiding Sportpark! Even voorstellen.! Wat is HBC?!

Nadere informatie

voetbalvereniging W.D.S. DRIEBRUGGEN

voetbalvereniging W.D.S. DRIEBRUGGEN Verenigingsinformatie vv WDS Vereniging De voetbalvereniging WDS is een amateurvereniging en is opgericht 2 april 1948. De vereniging bestaat uit de volgende afdelingen: Herensenioren op zaterdag Jeugdvoetbal

Nadere informatie

Algemene Vergadering. Bestuur

Algemene Vergadering. Bestuur Algemene Vergadering Kascommissie Bestuur 1 Voorzitter (René) Penningmeester (Wierd) Secretaris / Vice Voorzitter (Henk) Wedstrijd secretaris Redactie Website / informatievoorz. Consul Ondersteunende afdeling

Nadere informatie

Programmaboekje 29e s.v. De Meer Jeugdvoetbal Paastoernooi 2014

Programmaboekje 29e s.v. De Meer Jeugdvoetbal Paastoernooi 2014 Programmaboekje 29 e s.v. De Meer Jeugdvoetbal Paastoernooi 2014 Woord van welkom Namens s.v. De Meer Amsterdam heten wij u van harte welkom op het 29 e De Meer Jeugdvoetbal Paastoernooi 2014. Wederom

Nadere informatie

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens Welkom bij AFC 34! Voetbal is een mooie sport en we hopen dat uw kind de komende jaren met veel plezier bij onze club zal spelen. Bij AFC 34 kan zowel voor ontspanning en recreatie worden gevoetbald als

Nadere informatie

Notulen ALV Almonte van

Notulen ALV Almonte van Notulen ALV Almonte van 17-04-2010 Datum: 17-04-2010 Tijd: 10:30 12:00 uur Locatie: Sporthal Eckart Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Aanwezig bestuur: C. Franken (voorzitter), M. van Putten (secretaris),

Nadere informatie

26 ste MARKERBEER TOERNOOI

26 ste MARKERBEER TOERNOOI 26 ste MARKERBEER TOERNOOI 24 MEI 2014 Welkom! Namens de toernooicommissie van het Markerbeertoernooi heten wij u van harte welkom op sportpark Nooitgedacht voor de 26 ste editie van het Markerbeertoernooi.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Club van 100

Nieuwsbrief Club van 100 Nieuwsbrief Club van 100 Nr. 9/ Oktober 2015 Initiatiefnemers Club van 100 Kees Ruyter Adrie Droste Peter Vissie Paul Schroder Henk van Briemen ================================================================

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 Voorzitter: IJmert de Vries E-mail : ijmert@zod.nl Vice-voorzitter: Rob van Son E-mail : rob.son@planet.nl Secretariaat : Marianne Braakman-Kooiker E-mail : mhccsecretariaat@gmail.com

Nadere informatie

Aanvalsplan: Scheidsrechterskorps

Aanvalsplan: Scheidsrechterskorps Aanvalsplan: Scheidsrechterskorps Door: Paul en Nico Een dynamisch en stabiel scheidsrechterscorps met continue aanwas Indien het elke week weer makkelijk lukt om alle wedstrijden te bezetten Bij iedere

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen 2015 2016. De samenstelling: De TC heeft het afgelopen seizoen uit de volgende leden bestaan: Niesko Veenker : Dames afdeling Koos van Delden: Jeugd en CMV.

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

Jeugdvoetbal beleidsplan Sport Combinatie Badhoevedorp 2014 2017

Jeugdvoetbal beleidsplan Sport Combinatie Badhoevedorp 2014 2017 Augustus 2014 Jeugdvoetbal beleidsplan Sport Combinatie Badhoevedorp 2014 2017 Sport Combinatie Badhoevedorp (SCB) heeft in de afgelopen jaren bij het voetbal bij de jeugd een enorme groei en ontwikkeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief "De Donkiaan" Maandag 06 November 2017

Nieuwsbrief De Donkiaan Maandag 06 November 2017 Nieuwsbrief "De Donkiaan" Ereleden sv Donk Corrie van Kralingen Leden van verdienste André van Zijl Paul Schippers Remco Overkamp Tiny Nuijen Ton Kalmeijer Hans Dessing Adrie van Vliet Corrie van Kralingen

Nadere informatie

Periode: eind aug. tot begin mei Aantal plaatsen: 6 Aantal uur p.p.: 30-45

Periode: eind aug. tot begin mei Aantal plaatsen: 6 Aantal uur p.p.: 30-45 Help mee met het geven van voetbaltraining aan jeugdteams op de maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagmiddag. Er is al een trainer aanwezig maar die kan altijd jouw hulp gebruiken om in kleine groepjes

Nadere informatie

WDS. jaarverslag 2013/2014

WDS. jaarverslag 2013/2014 WDS jaarverslag 2013/2014 Jaarverslag vv WDS - 1 - seizoen 2013/2014 Inhoud Voorwoord pagina 3 Sociaal jaarverslag pagina 4 Sportief jaarverslag pagina 5 Jaarverslag jeugdbestuur pagina 6 Jaarverslag sponsorcommissie

Nadere informatie

GÉ NIJBOER TOERNOOI 2018

GÉ NIJBOER TOERNOOI 2018 GÉ NIJBOER TOERNOOI 2018 Voorwoord Beste sportvrienden, Hartelijk welkom op het Rabobank Salland Gé Nijboer toernooi. Hét regionale pupillentoernooi van Rohda Raalte, dat dit jaar voor de 39 e keer wordt

Nadere informatie

www.geel-wit.nl Taken van de Leider

www.geel-wit.nl Taken van de Leider Taken van de Leider De Zaterdag: Zorgt er samen met de ouders van de spelers voor dat er voldoende vervoer naar uitwedstrijden is. Maakt de opstelling en houdt de wisselbeurten bij Plaatsen en/of verwijderen

Nadere informatie

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014.

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. BESTE SCHAPEKOLKERS, Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. Wat kun je allemaal in deze nieuwsbrief lezen Nieuws van de Technische commissie Sponsorcommissie Jeugdcommissie mbt een jeugdtoernooi

Nadere informatie

DETO MEIDEN- EN VROUWENTOERNOOI

DETO MEIDEN- EN VROUWENTOERNOOI 2019 DETO MEIDEN- EN VROUWENTOERNOOI DETO TWENTERAND Voorwoord Beste voetbalvriendinnen en vrienden, Welkom bij de vierde editie van het! Wij zijn er als DETO Twenterand trots op, dat wij voor de vierde

Nadere informatie

Nieuwsbrief Club van 100

Nieuwsbrief Club van 100 Nieuwsbrief Club van 100 Nr.8 /april 2015 Initiatiefnemers Club van 100 Kees Ruyter Adrie Droste Peter Vissie Paul Schroder Henk van Briemen ================================================================

Nadere informatie

Vacatures Baronie seizoen 2015/2016 versie 2 juli Bestuursleden Bestuurslid Financiën: Bestuurslid verenigingszaken Voetbalzaken

Vacatures Baronie seizoen 2015/2016 versie 2 juli Bestuursleden Bestuurslid Financiën: Bestuurslid verenigingszaken Voetbalzaken Vacatures Baronie seizoen 2015/2016 versie 2 juli Bent u op zoek naar een uitdagende en leuke invulling van uw vrije tijd. Wij hebben voldoende uitdagingen. We gaan graag met u in gesprek om te kijken

Nadere informatie

22 SEPTEMBER Beste leden,

22 SEPTEMBER Beste leden, 22 SEPTEMBER 2017 Beste leden, Graag willen wij jullie door middel van deze brief op de hoogte brengen van de belangrijkste zaken die momenteel spelen op onze hockeyclub. Nieuw bestuur Het nieuwe bestuur

Nadere informatie

Ook iets doen voor VVO?

Ook iets doen voor VVO? Ook iets doen voor VVO? #meervrijwilligers Vrijwilligerswerk In Nederland doen heel veel mensen vrijwilligerswerk, maar steeds minder mensen zetten zich in voor de lokale voetbalclub. Dat heeft onder meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Informatiebrochure Jeugdteams Voetbalclub S.V. de Meer. Augustus 2008

Informatiebrochure Jeugdteams Voetbalclub S.V. de Meer. Augustus 2008 Informatiebrochure Jeugdteams Voetbalclub S.V. de Meer Augustus 2008 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Organisatie jeugdafdeling 4-6 Organigram S.V. De Meer 7 Communicatie 8-9 De teams 10 Informatie over trainingen

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht 1 Aftrap 14 nov. nr: 13 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Stand van zaken missie en visie per december 2017.

Stand van zaken missie en visie per december 2017. Stand van zaken missie en visie per december 2017. - wat gaat volgens plan - waar zijn we mee bezig en gaat de goede kant op - wat gaat niet volgens plan of is nog niet opgepakt. 1 De hoofdpunten van de

Nadere informatie

Notulen begeleiders, trainers en scheidsrechtersavond Datum : 28 november 2014

Notulen begeleiders, trainers en scheidsrechtersavond Datum : 28 november 2014 Notulen begeleiders, trainers en scheidsrechtersavond Datum : 28 november 2014 Voorzitter [VZ] : Johan Schuijtemaker Aanwezig: Peter Bot, Daniël Piet, Ger de Rooij, René Bot, Pieter Schuytenmaker, Richard

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING 1 Inhoudsopgave Voorwoord Algemene korfbalinformatie 1. Bestuur blz. 3 2. Competitiezaken van onze vereniging blz. 4 3. Accommodatie blz. 4 4. Teamindeling blz. 4 5.

Nadere informatie

Voorzitter JC. De voorzitter TCJ (Technische Commissie Jeugd) heeft structureel een eigen commissie en neemt zitting in de Jeugdcommissie.

Voorzitter JC. De voorzitter TCJ (Technische Commissie Jeugd) heeft structureel een eigen commissie en neemt zitting in de Jeugdcommissie. Samenstelling, werkwijze en taken Jeugdcommissie 1) Algemeen De Jeugdcommissie is eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het gehele jeugdvoetbal van de vereniging. De Jeugdcommissie moet vooral

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering. 31 oktober 2017, 19:30 uur

Algemene Leden Vergadering. 31 oktober 2017, 19:30 uur Algemene Leden Vergadering 31 oktober 2017, 19:30 uur Agenda 1. Opening en Welkom 2. Ingekomen stukken 3. Mededelingen 4. Notulen ALV Oktober 2016 5. Bestuurssamenstelling 6. Statuten 7. Jaarverslag senioren

Nadere informatie

op sportpark in Oploo het officiële startschot plaats van de samenwerking.

op sportpark in Oploo het officiële startschot plaats van de samenwerking. Samen verder... Inleiding Vorig jaar juli hebben de besturen van Excellent, Westerbeekse Boys en SVS besloten tot een samenwerking van de jeugdafdelingen met ingang van het seizoen 2017/2018. In bijeenkomsten

Nadere informatie

ALV HC Nuenen. 22 Juni 2015

ALV HC Nuenen. 22 Juni 2015 ALV HC Nuenen 22 Juni 2015 Agenda Opening en vaststelling agenda Ingekomen stukken Notulen voorgaande ALV Terugblik op het afgelopen seizoen Vooruitblik naar komend seizoen Verkiezing nieuwe voorzitter

Nadere informatie