Notulen jaarvergadering Dorpsbelang Burgwerd d.d. 15 november 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen jaarvergadering Dorpsbelang Burgwerd d.d. 15 november 2013"

Transcriptie

1 Notulen jaarvergadering Dorpsbelang Burgwerd d.d. 15 november 2013 Aanwezig: 61 personen 1. Opening Paulus Andela opent de vergadering en heet iedereen welkom. Aanwezige raadsleden: Baukje Meidema (VVD), Hielke Bandstra (VVD), Pieter Dijkstra (CDA) en Jentje Steringa (CDA). Namens de FNP aanwezig: Liskje Flapper. Van de gemeente SWF: wethouder Leo Pieter Stoel, dorpen coördinator Theo Bouma en Theo Onderwater (groen onderhoud). 2. Mededelingen Hester van der Schaaf(P.v.d.A.) Riemkje Hoogland-Pitstra (FNP) en Sierd Steijenga (wijkagent) hebben zich afgemeld. Ingelast agendapunt: 9a. Verslag speeltuinvereniging. 3. Dorpsstyliste Hieke Joostema Dorpsstyliste Hieke Joostema geeft aan de hand van een aantal foto s de punten aan die in Burgwerd verbeterd kunnen worden. Burgwerd is een van de mooiste dorpen die zij tot nu toe gezien heeft. De tuinen zijn goed aangelegd en onderhouden. Verbeterpunten zijn: het rechtzetten en schoonmaken van verkeersborden en plaatsnaamborden het snoeien van hoge hagen in de bochten om de verkeersveiligheid te bevorderen. 4. Notulen Jaarvergadering 2012 De notulen van de jaarvergadering 2012 staan op de website en iedereen heeft hier kennis van kunnen nemen. Voor degenen die dit gemist hebben liggen er papieren exemplaren op de tafels. Er zijn geen vragen over de notulen en deze worden hierbij vastgesteld. 5. Jaarverslag 2013 en actualisatie Dorpsvisie Aan de hand van een PowerPoint presentatie doet Carin Mulder verslag van de belangrijkste gebeurtenissen van het jaar. Omdat Dorpsbelang dit jaar 60 jaar bestaat trakteert zij de aanwezigen op oranjekoek met crème. Carin bedankt nog even de commissie Ommetje" bestaande uit Lydia Wiersma, Ina van der Weide, Corry Gerritsma en Lolle Baarda voor het gedane werk. Ook maakt zij de aanwezigen attent op de openbare informatie bijeenkomst over het windmolenbeleid van de gemeente op 20 november Het complete jaarverslag staat in december in de dorpskrant en op de website van Burgwerd. Op verzoek kan men het jaarverslag op papier krijgen. Edith Wierstra laat de stand van zaken met betrekking tot de Dorpsvisie zien. Er zijn al heel wat punten gerealiseerd. Met andere punten is men druk aan de gang en er zijn ook punten waarvan duidelijk is dat deze niet gerealiseerd gaan worden. De aangepaste dorpsvisie is te bekijken op de website onder het kopje Dorpsbelang.

2 De warme douche Edith Wierstra reikt de warme douche uit aan contactwethouder Leo Pieter Stoel en dorpencoördinator Theo Bouma. De gemeente SWF krijgt deze warme douche van het dorpsbelang omdat het afgelopen jaar onder meer: - De lijst van achterstallig onderhoud, zoals straatwerk, groen, verlichting, etc. in Burgwerd op vele punten is weggewerkt. - De communicatie en informatie van de gemeente SWF richting Dorpsbelang Burgwerd sterk is verbeterd. De gemeente is goed op weg om te bewijzen dat een grote gemeente niet hoeft te betekenen dat de lijnen langer worden en het contact moeilijker. De communicatie naar het dorpsbelang is helder, duidelijk en informatief. Dit leidt tot een betere samenwerking tussen de gemeente en het dorpsbelang. 9a. Verslag Speeltuinvereniging. Remmy Brattinga legt de gevolgen van het harmonisatie beleid van de gemeente SWF voor de speeltuinvereniging uit. De toestellen staan op gemeente grond en daarmee is de gemeente ook formeel eigenaar. De aansprakelijkheid en het onderhoud van toestellen komen daardoor volledig op het conto van de gemeente. Dat betekent dat de speeltuinvereniging overbodig wordt en zichzelf opheft. Voor het saldo op de spaarrekening, 500,-, wordt een middag voor de kinderen georganiseerd. Indien er nog geld over is daarna, dan komt dat ten gunste van de Feestcommissie. 6. Verslag penningmeester Jaap Looijenga licht het verslag van de penningmeester toe. De kascontrole is gedaan door Auke Boschma en Greetje Toering is helemaal in orde bevonden. Jaap bedankt de kascommissie. 7. Benoeming kascommissie Benoeming kascommissie volgend jaar: Greetje Toering en Jaap van de Witte. 8. Bestuursverkiezingen Paulus Andela is aftredend en niet herkiesbaar. Robert van Gorkum wordt voorgedragen voor 5 jaar. Er zijn geen tegenkandidaten en Robert stelt zich voor. Minne Wiersma en Rudy Vellema stellen zich beschikbaar als telcommissie.

3 9. Verslag commissie Veilige Oversteek N359 Liskje Flapper doet verslag van de activiteiten van de commissie Veilige Oversteek N359. Dit jaar hebben zij contact gelegd met Hendrik Jellema, student verkeersonderzoek, die onderzoek doet naar de veiligheid van de N359. Samen met de dorpsbelangen van Burgwerd, Lollum-Waaksens, Hichtum, Wommels, Spannum, Iens en Kubaard zijn ze naar gedupeerde Sietske Poepjes geweest om de situatie te bespreken. Op 20 oktober heeft er een werkbezoek plaatsgevonden van de statenleden in Wommels. Hierbij is ook de Burgwerderhoek bezocht. In 2 jaar tijd zijn er op de kruisingen Bolsward Noord-Burgwerderhoek- Wommels Noord 30 geregistreerde ongelukken geweest, waarvan 1 met dodelijke afloop en 18 ziekenhuisgevallen. De kruisingen zijn ook gemeld bij Veilig Verkeer Nederland. Verslag feestcommissie Bauke van de Meer doet verslag van de gebeurtenissen rondom de dorpsfeesten. De dorpsfeesten worden op 14, 15, 16 en 17 augustus 2014 gehouden. Het thema is: Goetfoud. De informatie over het feest wordt ook verspreidt via een Facebook pagina: Feestboek Burgwerd. De feestcommissie bestaat momenteel uit: Saskia van der Weide, Paul van der Werf, Nico Dussink, Robert van Gorkum, Froukje Posthumus en Domien van der Woude, Gysbert Sieperda, Eddy Dijkstra, Ronald de Vries en Bauke van der Meer. Bauke geeft aan de speeltuinvereniging te willen helpen met de organisatie van een middag voor de kinderen. Dit kan dan plaatsvinden tijden de dorpsfeesten. Verslag Redactie Dorpskrant Lolle Baarda meldt dat het goed gaat met de dorpskrant. Verder doet hij en oproep aan de verenigingen om toch vooral verslagen en foto s aan te blijven leveren. De kopij loopt de laatste tijd wat terug. 10. Uitslag bestuurverkiezingen Lysbeth Rijpma meldt dat Robert van Gorkum met een overduidelijke meerderheid (46 van de 52) aan stemmen is gekozen. Minne Schiphof bedankt de telcommissie. Minne heet Robert van harte welkom. Edith en Carin bedanken Paulus Andela voor zijn inzet. Dorpsbelang is nu even voorzitter loos. Afgesproken met Paulus dat hij nog de ledenvergadering tot de sluiting voor zit. 11. Rondvraag Wibo Hettinga: Geeft aan dat de feestelijk heropening van het Dorpshuis vanwege het overlijden van Sjoerd Bouma niet door is gegaan. Hij bedankt alle vrijwilligers die hebben meegeholpen met het opknappen van het Dorpshuis. Van Dorpsbelang ontvangt hij nog een cadeau voor het vernieuwde Dorpshuis. Verder bedankt hij Folkert Sieperda, die dit jaar het bestuur heeft verlaten.

4 Paula Altenburg: Attendeert de aanwezigen op het 90-jarig jubileum van de muziekvereniging Excelsior op 30 november Rients de Boer: De vergadering van de IJsvereniging is uitgesteld tot begin Pleunie van der Werf: Er staat een raam open van het schoolgebouw. Kan dit verholpen worden. Lolle Baarda geeft ook aan dat er regelmatig jeugd omhangt in de voormalige fietsenstalling. DB: geeft dit door aan de gemeente. Tinus van der Weide: De verankering van de walbeschoeiing aan het Trekpad is weg. Bij instorting van de kade vormt dit een gevaar voor de Nuts voorzieningen. DB: gaat dit opnemen met de gemeente. Dhr. Steringa(CDA): Bedankt voor de uitnodiging. Leuke optimale sfeer. Wenst Dorpsbelang veel succes met de ontwikkeling van het dorp. Staat er versteld van wat er allemaal gebeurt in Burgwerd. Paul van der Werf: De Schoolstraat verkeerd in slechte staat. DB: In 2014 wordt de Schoolstraat grondig aangepakt. Voor nu als het gevaarlijke situatie oplevert: MOR melding maken. Johannes Winia: Kan er wat gedaan worden aan het te snel rijdende verkeer in de Schoolstraat. DB: Gaan kijken wat hier aan te doen valt. Johannes Monsma: Kan er wat gedaan worden aan het parkeren op de stoep in de Schoolstraat. DB: Gaan kijken wat hier aan te doen valt. Jappie Wijnia: Kunnen de berichten van de verenigingen ook via de website. DB: Ja, graag zelfs, maar dan moeten de verenigingen wel aanleveren. Lysbeth Rijpma: De sloot naast de ijsbaan moet gebaggerd worden. Paulus Strikwerda: Wat is de wettelijke hoogte van de hagen in de gemeente. Hieke Joostema: 1 meter bij de voorgevel en in onoverzichtelijke bochten. Leo Pieter Stoel: Feliciteert Dorpsbelang met haar 60-jarig bestaan. Bedankt Paulus Andela voor zijn inzet voor het Dorpsbelang. Anne Wind: Komt er ook glasvezel in Burgwerd. Leo Pieter Stoel: De Provincie is bezig met snel internet voor heel Friesland. Folkert Sieperda: De Doniaweg begint kuilen te vertonen.

5 Bouke Sieperda: De kruising Kapelstrjitte/Schoolstraat is gevaarlijk vanwege te hoge hagen. Maakt zich zorgen over een windmolenpark bij Burgwerd. DB: Gaat in januari een bijeenkomt organiseren rond dit probleem. De leuningen van het bruggetje bij de kerk zijn niet opgeknapt. Wil graag een afgevaardigde van de kaatsvereniging in de commissie Multifunctionele IJsbaan. Paula Altenburg: gaat dit bespreken in het bestuur. Lolle Baarda: Wil graag dat er een bezemwagen komt voor de Opfeart/Klaailan. Minne Schiphof: Vraagt de aanwezigen om de MOR meldingen niet op te sparen. Dit kan zelf ook heel makkelijk gedaan worden via de website van de gemeente of van Burgwerd. Verder is hij bezig om een zoutbak te krijgen bij de brug vanwege de gevaarlijke situatie daar. Heeft een brief naar het Marne College gestuurd vanwege de toenemende vervuiling van de fietsroutes. 12. Sluiting Paulus bedankt iedereen voor zijn/haar aanwezigheid en sluit de vergadering. Carin Mulder Secretaris Dorpsbelang Burgwerd

NOTULEN JAARVERGADERING DORPSBELANG BURGWERD VAN 18 NOVEMBER 2016

NOTULEN JAARVERGADERING DORPSBELANG BURGWERD VAN 18 NOVEMBER 2016 Dorpsbelang Burgwerd NOTULEN JAARVERGADERING DORPSBELANG BURGWERD VAN 18 NOVEMBER 2016 Aanwezig: 43 personen 1. Opening Minne Schiphof, voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. Aanwezige

Nadere informatie

NOTULEN JAARVERGADERING DORPSBELANG BURGWERD VAN 17 november 2017

NOTULEN JAARVERGADERING DORPSBELANG BURGWERD VAN 17 november 2017 Dorpsbelang Burgwerd NOTULEN JAARVERGADERING DORPSBELANG BURGWERD VAN 17 november 2017 Aanwezig: 57 personen 1. Opening Voorzitter Minne Schiphof opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom. Een

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dorpsbelang Froubuurt Juni 2011

Nieuwsbrief Dorpsbelang Froubuurt Juni 2011 Nieuwsbrief Dorpsbelang Froubuurt Juni 2011 Even voorstellen; - Wietske van der Veen (voorzitter) - Ruurd Tadema (secretaris) - Jan van der Plaats (penningmeester) - Jeanette Boek - Hessel Boersma - Herbert

Nadere informatie

5. Verkiezing nieuw kascommissielid Sander Lenten is aftredend. Herman Kruythof en Marjan Dijkstra volgend jaar kascommissie. Reserve: Harry Koenen.

5. Verkiezing nieuw kascommissielid Sander Lenten is aftredend. Herman Kruythof en Marjan Dijkstra volgend jaar kascommissie. Reserve: Harry Koenen. Notulen jaarvergadering PLAATSELIJK BELANG KATLIJK 28-1-2014 1. Opening door voorzitter Wilko Jan Aardema: Wilko Jan opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Een bijzonder welkom aan de

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING 26 MAART 2018

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING 26 MAART 2018 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING 26 MAART 2018 1. Opening door de voorzitter om 20.00 uur. Afwezig met afmelding: Casper de Vries, Fam. Mulder, Selma Roos Aanwezig: 35 personen. Handtekeningen lijst is

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Aftredend en niet herkiesbaar: Jan ter Horst Bert van der Vegte, secretaris Nieuw bestuurslid: Klarissa Ulderink wonende aan de t Weegel 7 Vacant

Aftredend en niet herkiesbaar: Jan ter Horst Bert van der Vegte, secretaris Nieuw bestuurslid: Klarissa Ulderink wonende aan de t Weegel 7 Vacant Algemene Jaarvergadering 2016 Plaatselijk Belang Laag-Zuthem Graag nodigen wij U uit voor het bijwonen van de jaarvergadering van het Plaatselijk Belang Laag-Zuthem op 14 Juni 2016 om 19.00 uur in het

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Jaarvergadering dorpsbelang Abbega

Jaarvergadering dorpsbelang Abbega Jaarvergadering dorpsbelang Abbega Op vrijdag 31 maart 2017 om 20 uur in it Lokaal te Abbega. Agenda: 1. Opening. 2. Notulen van de vorige jaarvergadering (8-4-2016) 3. Ingekomen stukken en mededelingen.

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de afdeling Het VAB op zaterdag 16 september 2017 te Kraggenburg * * *

Notulen van de algemene ledenvergadering van de afdeling Het VAB op zaterdag 16 september 2017 te Kraggenburg * * * Notulen van de algemene ledenvergadering van de afdeling Het VAB op zaterdag 16 september 2017 te Kraggenburg 1. Opening * * * De voorzitter Albert Kooistra opent de vergadering en heet iedereen van harte

Nadere informatie

Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014

Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014 Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014 Als u dit leest, zijn we alweer ruim een maand onderweg in het nieuwe jaar 2014, waarbij we ons aan het begin van dit nieuwe jaar hebben afgevraagd wat dit

Nadere informatie

Afdeling Noord Brabant

Afdeling Noord Brabant C.O.M. afdeling Noord-Brabant Secretaris (a.i.) T. Rovers De Volder 75 5283 ZB Boxtel 06-10862214 Secretariaat@comnoordbrabant.nl AAN: Bestuur C.O.M. afdeling Noord-Brabant Bestuur C.O.M. onderafdelingen

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

Zaterdag Poule 1 Winnaars 20 car. 7 e klas 1 Gerda Strikwerda Exmorra 2 Marten Oppedijk Kimswerd 3 Sjouke Schilstra Lollum

Zaterdag Poule 1 Winnaars 20 car. 7 e klas 1 Gerda Strikwerda Exmorra 2 Marten Oppedijk Kimswerd 3 Sjouke Schilstra Lollum Zaterdag 23-02-2013 Poule 1 Winnaars 20 car. 7 e klas 1 Gerda Strikwerda Exmorra 2 Marten Oppedijk Kimswerd 3 Sjouke Schilstra Lollum Poule 2 Verliezers 20 car. 6 e klas 1 Monique van Malsen Makkum 2 Henk

Nadere informatie

Jaarvergadering Plaatselijk Belang

Jaarvergadering Plaatselijk Belang Jaarvergadering Plaatselijk Belang 12 maart 2008 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Notulen jaarvergadering 28 maart 2007 4. Jaarverslag 2007 5. Financieel verslag / kascommissie 6. Bestuursverkiezing

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Concept notulen ledenvergadering 13 april

Concept notulen ledenvergadering 13 april Concept notulen ledenvergadering 13 april 2017-04-23 Afwezig met bericht, Gerda Koopman (Groen Links Ooststellingwerf) Opening Tiny Frankema heet de aanwezigen welkom. Zij deelt mee dat als gevolg van

Nadere informatie

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk Notulen ledenvergadering vrijdag 16-03-2018 in de Treemter Balk Aanwezig deze avond: 5 bestuursleden en 9 leden. Afwezig met kennisgeving de heren J. Bruinsma, H. Keuning, M. Schram en O. Schram. 1. Opening

Nadere informatie

Verslag Algemene Leden Vergadering 21 maart 2013.

Verslag Algemene Leden Vergadering 21 maart 2013. Cliëntenraad Verslag Algemene Leden Vergadering 21 maart 2013. Opening. Voordat de voorzitter iedereen welkom heet vraagt hij een moment stil te staan bij de bewoners die niet meer onder ons zijn. Er zijn

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 15 februari 2017

Algemene Ledenvergadering. 15 februari 2017 Algemene Ledenvergadering 15 februari 2017 Agenda 1. Opening door de voorzitter en vaststelling van de agenda 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Notulen ALV 2016 4. Jaarverslag van de penningmeester

Nadere informatie

5e jaargang - november 2017

5e jaargang - november 2017 5e jaargang - november 2017 Inkoop Verkoop Taxatie Reparatie Onderhoud APK-keurstation Vakkundige reparatie met de juiste kennis en apparatuur Rondeboslaan 28a 9936 BK Delfzijl Tel. 0596-630509 info@autobedrijfhoefsmit.nl

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Ledenvergadering 29 maart 2017

Ledenvergadering 29 maart 2017 Ledenvergadering 29 maart 2017 1. Opening en vaststellen agenda 2. Notulen ledenvergadering 30 maart 2016 3. Jaarverslag 4. Financieel verslag 1. Verslag van de penningmeester 2. Verslag van de kascommissie

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Inhoudsopgave : 7. Verslag kascommissie Jennifer Aalbers en Judith de Vries

Inhoudsopgave : 7. Verslag kascommissie Jennifer Aalbers en Judith de Vries Inhoudsopgave : 1. Opening door de voorzitter ( ALV 2015 2016 ). 2. Mededelingen 3. Notulen algemene ledenvergadering 2014-2015 4. Jaarverslagen commissies 5. Financiële stukken 2014 2015 6. Balans 7.

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum

Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum Notulist: Elly Brandenburg. Onderwerp: ALV HSV Naarden-Bussum. Locatie: Sporthal De Lunet in Naarden. Datum: 21-03-2017 Aanwezig: Ca. 25 Leden en het bestuur

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen HET LEESVERTIER onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober 2006 Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen Het Leesvertier is 7 jaar geleden voor het eerst verschenen. Het

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg. Manege Rekkendonken 5 februari 2015

Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg. Manege Rekkendonken 5 februari 2015 Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg Manege Rekkendonken 5 februari 2015 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Notulen jaarvergadering 2014 4. Jaarverslag van de secretaris 5. Verslag kascommissie

Nadere informatie

Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert

Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Aanwezig: Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert Afwezig: René, Marieke Agenda 1 Opening Spreekuur voor gast om situatie brede

Nadere informatie

Aanwezig zijn;a.spinder,r,runia,j.jorritsma,a.van der Meer, B. Jorritsma,A.J. de Vries,J.J.Abma,E. Blaauw,R.Twijnstra

Aanwezig zijn;a.spinder,r,runia,j.jorritsma,a.van der Meer, B. Jorritsma,A.J. de Vries,J.J.Abma,E. Blaauw,R.Twijnstra , Plaatselijk Belang Poppenwier. Jaarvergadering 19-03-2015 Aanwezig zijn;a.spinder,r,runia,j.jorritsma,a.van der Meer, B. Jorritsma,A.J. de Vries,J.J.Abma,E. Blaauw,R.Twijnstra W.Burgers,S.Nammensma,Sj.Blaauw,W.de

Nadere informatie

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De concept agenda: 1 Opening en vaststellen agenda 2 Mededelingen en ingekomen stukken 3 Verslag ALV 13 april 20123 (pagina 2) 4 Jaarverslagen

Nadere informatie

VERSLAG Algemene Ledenvergadering Uitvaartvereniging Memento Mori.

VERSLAG Algemene Ledenvergadering Uitvaartvereniging Memento Mori. 15 01 Opening Voorzitter Hager opent de vergadering om 20.00 uur. In het bijzonder een hartelijk welkom voor Peter van Reewen van uitvaartverzorging Nijboer. Onze oud penningmeester Louwe Stiksma is verhinderd

Nadere informatie

Verslag Wmo-raad vergadering Lochem d.d. 11 mei werkgroepen Wmo, Basismobiliteit

Verslag Wmo-raad vergadering Lochem d.d. 11 mei werkgroepen Wmo, Basismobiliteit Verslag Wmo-raad vergadering Lochem d.d. 11 mei 2016 Aanwezig: Alize van Engelen, Secretaris Corry Giesen, 2 de secretaris Dinie Roeterdink, Penningmeester Ella Boere Dineke van Es Eric Hendriks Alie Hebing

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Aanwezig vanuit bestuur: Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Gerard Blaauw (voorzitter), Lex Meijer (Penningmeester), Rob Postema, Rob van den Berg, Peter Buist, Tanja

Nadere informatie

Afgemeld hebben zich, Richard en Geartsje Twijnstra, Anneke Spinder en Renate Runia.

Afgemeld hebben zich, Richard en Geartsje Twijnstra, Anneke Spinder en Renate Runia. Jaar vergadering P.B. Poppenwier 17-03-2016 Aanwezig.A. de Groot, A de Groot,R Jorritsma,W.Punter,D. van der Meer. R.Hempenius,K. Nieuwland, Y van der Hem, A.Douma, N.Tulner. J van Friesland, T. Douma.H.

Nadere informatie

Ledenvergadering. Vrijdag 27 januari 2012. Ledenvergadering Feriening foar Doarpsbelangen Ryptsjerk

Ledenvergadering. Vrijdag 27 januari 2012. Ledenvergadering Feriening foar Doarpsbelangen Ryptsjerk Ledenvergadering Vrijdag 27 januari 2012 1 Agenda 1. Welkom 2. Mededelingen 3. Notulen vorige vergadering 4. Financieel verslag penningmeester 5. Verslag kascommissie 6. Verslag/verantwoording 2011 7.

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017 NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD Datum: Donderdag 19 juni 2017 Aanvang: ± 19.30 uur Einde: ± 21.30 uur Locatie: Grote vergaderruimte Sportbedrijf de Karpen, JC Dirkxpad

Nadere informatie

NOTULEN JAARVERGADERING 2018 ATC TWENTE

NOTULEN JAARVERGADERING 2018 ATC TWENTE Datum: 18 januari 2018 Locatie: horecabedrijf DE MARKE te Wierden. Aanwezig leden: 18 leden. Aanwezig bestuur: G. Leusman. Voorzitter E. Huisjes. Penningmeester & Secretaris F. Kuylaars. Ledenadministratie

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 4 april 2017 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering VDGO d.d. 14 maart 2011

Verslag Algemene Ledenvergadering VDGO d.d. 14 maart 2011 Vereniging Dorpsbelangen Grolloo en Omstreken KvK nr. 40048381 Rabobank Rek Nr. 3560.37.983 secretariaat: Amerweg 30 9444 PD GROLLOO tel.: 0592508085 e-mail: secr.vdgo@grolloo.org Verslag Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017.

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Agenda ALV 2017, 10 februari 2017: 1/ Opening en vaststelling agenda. 2/ Terugblik 2016 door de voorzitter. 3/ Financiën >Verslag kascommissie (2015 én 2016)

Nadere informatie

Werkplan 2016 bestuur afdeling Groningen

Werkplan 2016 bestuur afdeling Groningen Werkplan 2016 bestuur afdeling Groningen Inleiding In dit werkplan van het bestuur kijken we terug op het afgelopen jaar en stellen we de speerpunten voor het komende jaar vast. Het werkplan zal samen

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

Voordat u vragen kunt stellen over deze notulen, willen we u graag even laten weten wat we met uw vragen van de rondvraag hebben gedaan.

Voordat u vragen kunt stellen over deze notulen, willen we u graag even laten weten wat we met uw vragen van de rondvraag hebben gedaan. Notulen Algemene ledenvergadering d.d. 13 februari 2018 1) Opening. Voorzitter IJsbrand Smit opent de vergadering om 20.30 en heet iedereen van harte welkom op de jaarvergadering van dorpsbelang Hollum.

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING

ALGEMENE LEDENVERGADERING ALGEMENE LEDENVERGADERING Zaterdag 29 maart 2014 AANVANG 10:00UUR LOKATIE VTV GROENAKKER Van de Voorzitter Is de Groenakker toekomst bestendig? Zo aan het begin van een nieuw tuinseizoen denk ik wel is

Nadere informatie

verloting Ja... je leest het goed!!!

verloting Ja... je leest het goed!!! Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 MAART 2012 CLUBNIEUWS 26 JAAARGANG 3 verloting Ja.... je leest het goed!!! Er zijn leuke prijzen te winnen en het enige wat jij hoeft te doen is naar de Algemene

Nadere informatie

Verslag ledenvergadering van de Vereniging van Dorpsbelangen Boornbergum Kortehemmen

Verslag ledenvergadering van de Vereniging van Dorpsbelangen Boornbergum Kortehemmen Verslag ledenvergadering van de Vereniging van Dorpsbelangen Boornbergum Kortehemmen Datum: 25 maart 2014 Tijd: 20:00 22:00 uur Plaats: Dorpshuis t Bynt in Boornbergum Aanwezig bestuur: Wim van Loon Anne

Nadere informatie

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 12 maart 2015

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 12 maart 2015 Secretaris GOU Notulen van de voorjaarsvergadering d.d. 12 maart 2015 1. Opening Voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Ons bestuurslid Henk de Groot is met kennisgeving afwezig.

Nadere informatie

Plaatselijk Belang Sloten

Plaatselijk Belang Sloten Plaatselijk Belang Sloten Opgericht 23 mei 1945 Notulen van de ledenvergadering van Plaatselijk Belang Sloten op 22 april 2016 in Sociaal Cultureel Centrum de Poarte te Sloten. 1.Opening door de voorzitter

Nadere informatie

Muldersnijs ISSN

Muldersnijs ISSN Muldersnijs 2017 3 ISSN 1872-6739 Colofon Muldersnijs is het blad voor leden en donateurs van de vereniging Molenwerkgroep Oost-Groningen. KvK no. 40037981. Het blad verschijnt 4x per jaar en wordt mede

Nadere informatie

Notulen Jaarvergadering Dorpsbelang Tjerkwerd e.o. 23 november 2012 in It Waltahûs

Notulen Jaarvergadering Dorpsbelang Tjerkwerd e.o. 23 november 2012 in It Waltahûs 1. Opening Notulen Jaarvergadering Dorpsbelang Tjerkwerd e.o. 23 november 2012 in It Waltahûs Rob Dijkstra heet de 56 aanwezigen van harte welkom, in het bijzonder mevrouw Baukje Miedema raadslid voor

Nadere informatie

IK DANS. Penningmeester

IK DANS. Penningmeester Wadenoijen 10-09-2015 Jaargang 24 Waayer Nieuws 2 www.waayer-wadenoijen.nl IK DANS Aanstaande donderdag starten we met de eerste danslessen van het project IK DANS! Alle kinderen moeten op gymschoenen

Nadere informatie

PROJECTDOCUMENT MULTIFUNCTIONEEL TERREIN (IJSBAAN) BURGWERD

PROJECTDOCUMENT MULTIFUNCTIONEEL TERREIN (IJSBAAN) BURGWERD PROJECTDOCUMENT MULTIFUNCTIONEEL TERREIN (IJSBAAN) BURGWERD Burgwerd, november 2013 januari 2016 Definitief 10-03-2016 Voorwoord Inhoudsopgave 1. Deelnemende verenigingen en een aanwonenden 1.1. Dorpsbelang

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering. Vereniging De Negen Nessen. 26 maart 2009, Clubgebouw TC Bergen

Verslag Algemene Ledenvergadering. Vereniging De Negen Nessen. 26 maart 2009, Clubgebouw TC Bergen Verslag Algemene Ledenvergadering 26 maart 2009, Clubgebouw TC Bergen Bestuur: Mw. J Doucet, Dhr. J. de Boer, penningmeester, Dhr. T. Jonker, secretaris, Mw. S. Hopman en Dhr. J. Schmeitz 1. Opening De

Nadere informatie

Jaarvergadering Misters Belang. 29 februari 2016

Jaarvergadering Misters Belang. 29 februari 2016 Jaarvergadering Misters Belang 29 februari 2016 Notulen jaarvergadering 2015 Overzicht 2015 Financieel verslag Kascontrole School Miste / Corle Zwerfvuil & plastic Ni jenoabers Toekomstvisie Bestuursleden

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.21 december 2016

Nieuwsbrief nr.21 december 2016 Nieuwsbrief nr.21 december 2016 Inhoud: - Rabobank clubkas campagne - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Jaarvergadering - Donateurs bedankt - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 Concept 110511 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 1. Opening Met een welkom aan een ieder en in bijzonder aan onze ereleden, met deze woorden

Nadere informatie

Dorpsraad Vessem. Jaarvergadering 21 april 2015 Aanvang: 20.00 uur. in d n Boogerd. Welkom allemaal bij de Dorpsraad

Dorpsraad Vessem. Jaarvergadering 21 april 2015 Aanvang: 20.00 uur. in d n Boogerd. Welkom allemaal bij de Dorpsraad Jaarvergadering 21 april 2015 Aanvang: 20.00 uur Welkom allemaal bij de Dorpsraad in d n Boogerd 1 1. Opening en welkom Gerry M. Dorrestein 2. Vaststellen agenda 3. Mededelingen 4. Notulen jaarvergadering

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

Colofon: Deze nieuwsbrief is een periodieke uitgave van het Frysk Melkskieppe Stamboek

Colofon: Deze nieuwsbrief is een periodieke uitgave van het Frysk Melkskieppe Stamboek Colofon: Deze nieuwsbrief is een periodieke uitgave van het Frysk Melkskieppe Stamboek Contributie Donateurs 10,00 Leden 22,50 Jaargang 10, nummer 1 Januari 2012 Bestuur: Voorzitter/Stamboekhouder: H.J.Oudhoff

Nadere informatie

Notulen Jaarvergadering Stichting Platform Dorpshuizen Noord-Holland. Luc Overman

Notulen Jaarvergadering Stichting Platform Dorpshuizen Noord-Holland. Luc Overman Notulen Jaarvergadering Stichting Platform Dorpshuizen Noord-Holland Locatie: Dorpshuis De Hanswijk te Egmond aan de Hoef Datum: 10 mei 2012 Aanwezig namens PDNH: Adviseurs PDNH: Doarpswurk: Jacques Nagelmaeker,

Nadere informatie

BOC Jaarvergadering 2015. BCC Zutphen, 17 januari 2015

BOC Jaarvergadering 2015. BCC Zutphen, 17 januari 2015 BOC Jaarvergadering 2015 BCC Zutphen, 17 januari 2015 Agenda 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Verslag ALV 2014 jaarvergadering 4. Verslag secretaris 5. Verslag penningmeester 6. Kascommissie,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013

NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013 NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013 Aanwezig : *de heren P. Brugman (voorz.), H. Wiedijk (secr.), J. Kerkman (pnnm.), T. Timmermans, F. Hoenderdos *de dames T. Boddaert

Nadere informatie

Notulen. Agenda. 1 Opening. 2 Notulen vergadering 9 mei Pagina 1 van 5

Notulen.   Agenda. 1 Opening. 2 Notulen vergadering 9 mei Pagina 1 van 5 Notulen Datum: 13 juni 2017 Locatie: Oostdam te Goedereede Aanwezig: Desirée van Halewijn, William Tanis, Linda Hobbel, Adam van Heest, Afwezig: Erna de Jong Datum volgende vergadering: 6 september 2017

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Huurdersplatform de dato 21 april 2010

Notulen Algemene Ledenvergadering Huurdersplatform de dato 21 april 2010 ~ 1 ~ Beverwijk, 30 april 2010 Notulen Algemene Ledenvergadering Huurdersplatform de dato 21 april 2010 Aanwezig: Het bestuur Huurdersplatform: Fred Koops (voorzitter), Lars Witkamp, Annette de Leeuw,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april G&B - Liemers

Nieuwsbrief april G&B - Liemers Bekijk de webversie Nieuwsbrief april G&B - Liemers Beste lezers, Op maandag 9 april a.s. houden wij weer onze Algemene Leden Vergadering (ALV), waarbij onze leden van harte zijn uitgenodigd. Vanaf 20.15

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 2012

Algemene Ledenvergadering 2012 Algemene Ledenvergadering 2012 Het bestuur nodigt u uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 21-05-2012. Aanvang 19.30 uur. Locatie: NOVA college, Steve Bikostraat 75, 2131RZ Hoofddorp.

Nadere informatie

Jaarvergadering Lasgroep Zuid Limburg.

Jaarvergadering Lasgroep Zuid Limburg. Jaarvergadering Lasgroep Zuid Limburg. Verslag jaarvergadering Lasgroep Zuid limburg over het verenigingsjaar 2016. Gehouden op vrijdag 20 Januari 2017. Plaats: Ontmoetings Centrum Jabeek. Gaatstraat 1

Nadere informatie

Digitale Nieuwsbrief; 2e jaargang nummer 1 Maart 2012

Digitale Nieuwsbrief; 2e jaargang nummer 1 Maart 2012 Nieuwsbrief van de Bewoners Vereniging "Het Puyven" Digitale Nieuwsbrief; 2e jaargang nummer 1 Maart 2012 BEZOEK ONZE SITE www.hetpuyven.nl IN DEZE NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief Voorzitter Financiën Verslag

Nadere informatie

Ledenvergadering Plaatselijk Belang. 16 maart 2011

Ledenvergadering Plaatselijk Belang. 16 maart 2011 Ledenvergadering Plaatselijk Belang 16 maart 2011 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen & actualiteiten 3. Notulen jaarvergadering 17 maart 2010 4. Jaarverslag 2010 5. Financieel verslag / kascommissie 6.

Nadere informatie

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 VERENIGING VAN OUD FOKKER EMPLOYÉS 14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 INDIEN ONBESTELBAAR S.V.P. RETOUR: Kootwijkstraat 135 / 2573 XM Den Haag ===============================================================

Nadere informatie

IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek, 14-01-2012

IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek, 14-01-2012 IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek, 14-01-2012 Secretariaat: Westbroekerweg 81 1991 LX Velserbroek Tel. 023-5389451 e-mail adres: michael@dejump.nl Hierbij nodigen wij U uit tot het bijwonen van de jaarlijkse

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018 Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari Aanwezig: R. Kobes, P. Zijlstra, W. Luchtenburg, H. De Boer, A. Kuperus, Kl. Ten Have, Hielke v/d Veen, J. Kloosterman-Luchtenburg, J.J.

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen Jaarvergadering 24 maart 2017 Feriening foar Doarps- en Streekbelang It Heidenskip

Notulen Jaarvergadering 24 maart 2017 Feriening foar Doarps- en Streekbelang It Heidenskip Notulen Jaarvergadering 24 maart 2017 Feriening foar Doarps- en Streekbelang It Heidenskip 1. Opening Voorzitter Arjen opent de vergadering en heet een ieder welkom. Fijn dat zoveel mensen de moeite hebben

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Buurtvereniging Achter de Molen. Datum: 22 jan. 2012 Plaats: t Ottertje

Algemene ledenvergadering Buurtvereniging Achter de Molen. Datum: 22 jan. 2012 Plaats: t Ottertje Algemene ledenvergadering Buurtvereniging Achter de Molen Datum: 22 jan. 2012 Plaats: t Ottertje Aanwezig: Perry Houtepen (voorzitter), +fam., Angelique Franssen (penningmeester) + Sanne, Melou Jansen

Nadere informatie

Buurtvereniging Het Oude Buurtje Hoofddorp

Buurtvereniging Het Oude Buurtje Hoofddorp Verslag Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Het Oude Buurtje Nr. : 1 Datum : 11 juni 2015 Aanwezig bestuur : Leo Spruit (voorzitter), Larissa Dortland (penningmeester), Harm van Nieuwenhuijzen (algemeen

Nadere informatie

Het bestuur. Nieuwsbrief nr. 29 december 2018

Het bestuur. Nieuwsbrief nr. 29 december 2018 Nieuwsbrief nr. 29 december 2018 Inhoud: - Jaarvergadering - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers - Rabobank Clubkas Campagne - Donateurs

Nadere informatie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie MR De Meie Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie Datum vergadering 21-09-2017 Datum verslaglegging 23-09-2017 Inhoud Agenda MR vergadering...2 MR besluiten...2 Actiepuntenlijst MR...5 Acties doorgezet

Nadere informatie

Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg.

Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg. Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg. Verslag jaarvergadering over het verenigingsjaar 2010. Gehouden op dinsdag 25 januari 2011. Plaats: Maastricht-Airport. Aviation Competence Centre. Leeuwenborgh Opleidingen.

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 22 maart 2013

Algemene ledenvergadering 22 maart 2013 Algemene ledenvergadering 22 maart 2013 Aanwezigen van het bestuur: Dhr. K. v.d Zwet Slotenmaker, voorzitter Mw. M. van Wiggen, penningmeester Mw. I. de la Vieter, secretaris Dhr. M Rozemeijer, namens

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

Nederlandse Grasparkieten Club

Nederlandse Grasparkieten Club Nederlandse Grasparkieten Club Aangesloten bij de World Budgerigar Organisation Uitnodiging Voor het bijwonen van de JAARVERGADERING van de NGC-DBS op 28 maart 2013 in Café-zalencentrum De Gouden Leeuw,

Nadere informatie

Ledenvergadering Raad van Overleg Beltrum

Ledenvergadering Raad van Overleg Beltrum Ledenvergadering Raad van Overleg Beltrum 30 november 2011 1. Opening Agenda 2. Notulen jaarvergadering 20 april 2011 3. Vaststellen jaarverslag 2010 4. In- en uitgaande post 5. Financieel verslag 2010

Nadere informatie