Aftredend en niet herkiesbaar: Jan ter Horst Bert van der Vegte, secretaris Nieuw bestuurslid: Klarissa Ulderink wonende aan de t Weegel 7 Vacant

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aftredend en niet herkiesbaar: Jan ter Horst Bert van der Vegte, secretaris Nieuw bestuurslid: Klarissa Ulderink wonende aan de t Weegel 7 Vacant"

Transcriptie

1 Algemene Jaarvergadering 2016 Plaatselijk Belang Laag-Zuthem Graag nodigen wij U uit voor het bijwonen van de jaarvergadering van het Plaatselijk Belang Laag-Zuthem op 14 Juni 2016 om uur in het Trefpunt te Laag- Zuthem. Agenda: Opening en Mededelingen Verslag jaarvergadering 2015 Verslag penningmeester: Voorstel verhogen contributie naar 10,- in 2017 Bestuurswisseling: Aftredend en niet herkiesbaar: Jan ter Horst Bert van der Vegte, secretaris Nieuw bestuurslid: Klarissa Ulderink wonende aan de t Weegel 7 Vacant Onze contactwethouder Frank Niens zal de volgende punten toelichten: Mededelingen vanuit de gemeente Lopende zaken oa: Dorpsplan Glasvezel buitengebied Straatverlichting (led) Hondenspeelveld/hondenpoep Verlichting en onderhoud wegdek fietspad Kolkweg Verkavelingsboom/Staatsbosbeheer Rondvraag Pauze: Van 20:00 uur tot 22:00 uur: Laag Zuthem in gesprek met gemeenteraad, (zie persbericht volgende pagina)

2 Laag Zuthem in gesprek met gemeenteraad Wat speelt er allemaal in Laag Zuthem? Welke uitdagingen en kansen ziet u voor uw dorp? Waarover wilt u, als inwoner van Laag Zuthem, in gesprek met de gemeenteraad? Dit zijn allemaal vragen die aan bod kunnen komen tijdens het bezoek van de gemeenteraad aan Laag Zuthem op dinsdag 14 juni. In een informele setting gaan de raadsleden, onder leiding van burgemeester Martijn Dadema, met u in gesprek over alles wat leeft en speelt in Laag Zuthem. Ideeën of wensen inbrengen, alleen luisteren, tijdens deze avond kan het allemaal. De raad op pad De gemeenteraad van Raalte wil in deze raadsperiode alle kernen bezoeken. De raad wil op deze manier op een toegankelijke en laagdrempelige manier in gesprek gaan met de inwoners. Burgemeester Martijn Dadema zit de avond voor. Doel van de bijeenkomst is te horen wat er speelt in de kernen en om inwoners en groepen gelegenheid te bieden hun onderwerpen te presenteren. Dat kan iets zijn wat in de kern speelt maar het kan ook een meer algemeen onderwerp zijn. De raad hoopt op een grote opkomst. Jong en oud is welkom met ideeën en wensen, mensen die alleen willen luisteren zijn uiteraard ook van harte welkom. Een impressie van een kernenbezoek door de gemeenteraad kunt u zien als u de link opent: Locatie De bijeenkomst is op dinsdagavond 14 juni aanstaande in zaal t Trefpunt in Laag Zuthem. Programma uur Welkom door burgemeester Dadema. Inwoners pitchen in twee minuten plenair hun onderwerp. Inwoners en raadsleden wisselen van gedachten op basis van de pitch. Korte reactie per fractie op de pitches. De sprekers krijgen de gelegenheid voor een reactie uur De verzamelde onderwerpen worden van een prioriteit voorzien door alle aanwezige inwoners uit Laag Zuthem. Aan het eind van de bijeenkomst informeert de voorzitter u over het verdere verloop van het proces ten aanzien van de ingebrachte onderwerpen uur Informele afsluiting met een drankje. Opgeven om te spreken Wilt u tijdens deze avond uw idee presenteren? U mag ons het onderwerp alvast laten weten via griffie@raalte.nl. Omschrijf hierbij kort het idee dat u wilt presenteren. Ook op de avond zelf kunt u nog doorgeven of u wilt pitchen. Informatie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de griffie door te mailen naar griffie@raalte.nl of te bellen naar

3 NOTULEN ALGEMENE JAARVERGADERING PLAATSELIJK BELANG LAAG-ZUTHEM D.D. 23 APRIL 2015 Plaats: t Trefpunt in Laag Zuthem om uur. 1. Opening en mededelingen: Ton heet iedereen van harte welkom in het bijzonder de wethouders Wout Wagenmans ( dit ivm de bouw van de nieuwe brug) en Frank Niens (onze nieuwe contact wethouder) contactambtenaar Henny Huis in t Veld van de Gemeente Raalte. Karin Mulder is afwezig ivm rugoperatie. Agenda op de beamer Renovatieplannen: Herman Tichelaar zal na de pauze uitleg doen over de plannen Dorpsplan zal ter sprake komen in agendapunt 7 (door Marco) Wethouder Wout Wagenmans is meegekomen om zelf uitleg ( het is zijn portefeuille) te geven over de brug ter ontsluiting van de nieuwbouw De Kleine Hagen. De gemaakte afspraak tussen de wethouder en de inwoners van Laag Zuthem over het langer open houden van de brug Grote Hagenweg ten behoeve van het bouwverkeer moet worden herzien. De wethouder is teruggefloten, de afspraak was, dat als de nieuwe te bouwen brug ( begin juni) klaar is, de Grote Hagenweg dicht gaat voor bouwverkeer/ontsluiting nieuwbouw De Kleine Hagen. Het is dus juridisch niet verantwoord om deze open te houden. Gijs Lubbers: De informatievoorziening en de communicatie is zeer slecht en hij is dan ook het vertrouwen helemaal kwijt in de wethouder. Akkie Tichelaar: Als al dat zware verkeer over t Weegel moet, is de veiligheid van het speelveldje in het geding. Voorstel van de wethouder: er moet worden aangegeven wanneer er zwaar verkeer komt! 2. Verslag jaarvergadering 2014 Prijs bouwgrond is dit per m2? ( staat er niet), zal aangepast worden. 3. Jaarverslag penningmeester Geen opmerkingen. Kascontrole gedaan door Herman Tichelaar en Mirjam van der Vegte, is prima verzorgd en in orde bevonden. Volgende keer wordt dit verzorgd door Mirjam van der Vegte en Wim Verweij. 4. Bestuurswisseling: Niels Tomson en Bert Van der Vegte worden voorgedragen en de leden van de vergadering zijn hier positief over. Ton bedankt de vergadering voor het vertrouwen en wenst Bert en Niels veel succes in het bestuur. Ton heeft aangegeven zich herkiesbaar gesteld wat met positieve instemming wordt aangenomen. Maar zal na deze vergadering terugtreden als voorzitter en die zal overgenomen worden door Gert Nijhoff. 5. Onze nieuwe wethouder Frank Niens stelt zichzelf voor: Frank is 20 jaar raadslid geweest. Zijn portefeuille: Financiën, Welzijn, Onderwijs, Milieu en Duurzaamheid Hij is contact wethouder van: Nieuw Heeten, Raalte Dorp en Laag Zuthem

4 Bouwlocatie De Kleine Hagen: zie punt 1 Openhouden Grote Hagenweg ten behoeve van bouwverkeer: zie punt 1 Procedure bouw nieuwe brug: zie punt 1 Fietspad Kolkweg: Voor de vakantie zal duidelijk zijn hoe en wanneer verlichting van het fietspad richting de Aalvangersweg zal worden aangebracht ook zal gekeken worden naar het onderhoud van het wegdek. Vraag: Kan er ook gekeken worden naar het snoeien van struiken langs de Zuthemerweg richting Heino? Gemeente zal uitzoeken wie de eigenaren zijn van de aanliggende percelen en de eigenaren daarom aanspreken. 6. Mededelingen evenementencommissie: Jolanda Dijkslag vertelt een aantal zaken die komend jaar op het programma staan. De Ev. com heeft helaas van Harriëtte Knigge afscheid moeten nemen maar zijn Ilona en Edwin van der Weerd toegetreden. Annemiek Derks vertelt vervolgens vanuit de sportcommissie de activiteiten dit er dit jaar te doen zijn. Ze staan op de site van Zuthem.nl. Ook is er geld opgehaald in Laag Zuthem voor Jantje Beton en mag de helft van de opbrengst in de kas van de sportcommissie. 7. Lopende zaken: Voortgang Dorpsplan: Marco geeft uitleg. Er zijn 3 punten nl leefbaarheid, aankleding en verkeersveiligheid. Leefbaarheid: zal meegenomen worden in de renovatie van t Trefpunt. Aankleding/Veiligheid: Er is al een begin gemaakt, door de bestaande bloembakken aan de Langeslag en het perkje bij de zwaan te voorzien van nieuwe beplanting. Een 25 tal bewoners heeft, onder leiding van Harry Pierik, en zaterdag hard gewerkt en het resultaat mag er zijn! (Ton laat foto s zien) Er zal nog met de gemeente een afspraak gemaakt worden over het onderhoud. Ook zal de kruising Langeslag/Kolkweg verkeersveiliger worden gemaakt en het voormalig Ns-terreintje zal worden aangekleed. Hiermee is PB nog in overleg met de gemeente. Reactie uit de zaal: of ook de kruising Zuthemerweg/ Hubersallee ook kan worden meegenomen (bv verhoogd plateau) Glasvezel: Op dit moment is er niet nieuws te melden maar zal er vermoedelijk na de vakantie weer wat te melden zijn. Afvalbakken: De gemeente heeft de openbare afvalbakken teruggebracht in Laag Zuthem van 4 naar 1. Dit is zonder overleg gegaan, hierover hebben we de gemeente op aangesproken. Dit had wel moeten gebeuren! De afspraak is nu gemaakt dat er 1 extra afvalbak zal worden geplaatst nabij de brievenbus. ( dit als proef voor 1 jaar en als blijkt dat deze niet gebruikt wordt zal deze weer weggehaald worden) Onderhoud wetering: Er is een werkgroep gemaakt van enkele inwoners van Laag Zuthem, die samen met het waterschap en de gemeente gaan kijken hoe het onderhoud van de wetering in de bebouwde kom het best kan worden uitgevoerd. Vanuit PB zal Marco plaatsnemen.

5 Hondenspeelveld: Er zal gekeken worden of er straks een stukje grond over blijft voor een mogelijk hondenspeelveld. 8. Rondvraag: Yvonne Dijkslag: De nieuwe brug komt scheef over de wetering? Dit is ivm het tegengaan dat lichten van de auto s in de huizen schijnen. Ewoud Eshuis: De nieuw geplante bomen hebben deze geen water nodig? Gemeente zal dit doorgeven aan de aannemer. Na de pauze: 9.Presentatie renovatie t Trefpunt: Herman Tichelaar laat de presentatie zien van leerlingen van het CIBAP en geeft uitleg over de renovatieplannen van t Trefpunt. Ook zal er een beroep worden gedaan op inwoners van Laag Zuthem. Zowel financieel maar ook als vrijwilliger. 10. Sluiting: Ton bedankt de aanwezigen voor het deelnemen aan de vergadering en in het bijzonder wethouder Frank Niens en Henny Huis in t Veld. Bestuur Plaatselijk Belang: Gert Nijhoff(voorzitter) Marco de Graaf (penningmeester) Bert van der Vegte (secretaris) Jan ter Horst (bestuurslid) Niels Tomson (bestuurslid) Ton Kattenberg (bestuurslid)

6

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

PROCEDUREBLAD BEHANDELING RAADSVOORSTEL

PROCEDUREBLAD BEHANDELING RAADSVOORSTEL PROCEDUREBLAD BEHANDELING RAADSVOORSTEL HET COLLEGE VERZOEKT U DIT RAADSVOORSTEL TE BEHANDELEN ONDERWERP : De Raad op Pad in Broekland ZAAKNUMMER : 3398-2016 B&W VERGADERING : 17 mei 2016 AGENDACOMMISSIE

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Presentatie Jaarvergadering Dorpsraad Kelpen-Oler 10 juni 2015

Presentatie Jaarvergadering Dorpsraad Kelpen-Oler 10 juni 2015 Presentatie Jaarvergadering Dorpsraad Kelpen-Oler 10 juni 2015 www.dorpsraadkelpen-oler.nl 1 Agenda 1. Opening. 2. Vaststelling van de agenda. 3. Presentatie website. 4. Verslag jaarvergadering 2014. 5.

Nadere informatie

Jaarvergadering Plaatselijk Belang

Jaarvergadering Plaatselijk Belang Jaarvergadering Plaatselijk Belang 12 maart 2008 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Notulen jaarvergadering 28 maart 2007 4. Jaarverslag 2007 5. Financieel verslag / kascommissie 6. Bestuursverkiezing

Nadere informatie

Uitnodiging kernenbezoek & jaarvergadering Plaatselijk Belang Boerhaar

Uitnodiging kernenbezoek & jaarvergadering Plaatselijk Belang Boerhaar Uitnodiging kernenbezoek & jaarvergadering Plaatselijk Belang Boerhaar Woensdag 15 februari om 20:00 uur Zaal Logtenberg Boerhaar PB Boerhaar gelooft in: We handelen in het Belang van de Boerhaar, dit

Nadere informatie

Notulen. Agenda. 1 Opening. 2 Notulen vergadering 9 mei Pagina 1 van 5

Notulen.   Agenda. 1 Opening. 2 Notulen vergadering 9 mei Pagina 1 van 5 Notulen Datum: 13 juni 2017 Locatie: Oostdam te Goedereede Aanwezig: Desirée van Halewijn, William Tanis, Linda Hobbel, Adam van Heest, Afwezig: Erna de Jong Datum volgende vergadering: 6 september 2017

Nadere informatie

Dorpsraad Vessem. Jaarvergadering 21 april 2015 Aanvang: 20.00 uur. in d n Boogerd. Welkom allemaal bij de Dorpsraad

Dorpsraad Vessem. Jaarvergadering 21 april 2015 Aanvang: 20.00 uur. in d n Boogerd. Welkom allemaal bij de Dorpsraad Jaarvergadering 21 april 2015 Aanvang: 20.00 uur Welkom allemaal bij de Dorpsraad in d n Boogerd 1 1. Opening en welkom Gerry M. Dorrestein 2. Vaststellen agenda 3. Mededelingen 4. Notulen jaarvergadering

Nadere informatie

Aanwezig zijn;a.spinder,r,runia,j.jorritsma,a.van der Meer, B. Jorritsma,A.J. de Vries,J.J.Abma,E. Blaauw,R.Twijnstra

Aanwezig zijn;a.spinder,r,runia,j.jorritsma,a.van der Meer, B. Jorritsma,A.J. de Vries,J.J.Abma,E. Blaauw,R.Twijnstra , Plaatselijk Belang Poppenwier. Jaarvergadering 19-03-2015 Aanwezig zijn;a.spinder,r,runia,j.jorritsma,a.van der Meer, B. Jorritsma,A.J. de Vries,J.J.Abma,E. Blaauw,R.Twijnstra W.Burgers,S.Nammensma,Sj.Blaauw,W.de

Nadere informatie

Verslag intern overleg WIN

Verslag intern overleg WIN Verslag intern overleg WIN 5 maart 2013 Aanwezig: Afwezig: Ruud de Bruijn, Norbert van Doorn, Hans van Irsen, Joke Kaptein (voorzitter), Roy Piket, Marco van Schadewijk (notulist), Pepijn van de Burgt

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

WELKOM OPENBARE VERGADERING 2016

WELKOM OPENBARE VERGADERING 2016 WELKOM OPENBARE VERGADERING 2016 Welkom & Opening Agenda openbare vergadering 2016 Welkom & Opening Wat is er bereikt in 2015? Jaarverslag 2015 Financieel verslag 2015 Lopende acties 2016 Pauze De worsteling

Nadere informatie

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d.

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d. Titel Datum Lokatie Notulen ouderraad vergadering Maandag 5 september, 19.45 uur Het Startblok Aanwezig Dorina van Putten Voorzitter Henk van Noord Janine de Keijzer Bianca Hameete Corrie v/d Winden Mirelle

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

5. Verkiezing nieuw kascommissielid Sander Lenten is aftredend. Herman Kruythof en Marjan Dijkstra volgend jaar kascommissie. Reserve: Harry Koenen.

5. Verkiezing nieuw kascommissielid Sander Lenten is aftredend. Herman Kruythof en Marjan Dijkstra volgend jaar kascommissie. Reserve: Harry Koenen. Notulen jaarvergadering PLAATSELIJK BELANG KATLIJK 28-1-2014 1. Opening door voorzitter Wilko Jan Aardema: Wilko Jan opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Een bijzonder welkom aan de

Nadere informatie

1. Opening De plv. VOORZITTER opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Hij dankt het wijkplatform voor de ontvangst.

1. Opening De plv. VOORZITTER opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Hij dankt het wijkplatform voor de ontvangst. Verslag van de bijeenkomst van het PMV op 4 april 2013 bij wijkplatform Kraaihoek/Middenpolder vanaf 20.00 uur tot 21.20 uur. Aanwezig: De heer A. Rietveld, plv. voorzitter; De heer A.P.M.A.F. Bergmans,

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering

Notulen Algemene ledenvergadering Notulen Algemene ledenvergadering VvE Gebouw 'Oude Wal' Hoogvliet Lokhorsterland 3193 ET HOOGVLIET Plaats : Zevensprong Hoogvliet Datum : 29-11-2011 1. Opening van de vergadering & vaststellen aantal stemmen

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

Sabine opent eerste vergadering van schooljaar 2014-2015 om 19:37 uur. De financiële verantwoording wordt in de volgende vergadering besproken.

Sabine opent eerste vergadering van schooljaar 2014-2015 om 19:37 uur. De financiële verantwoording wordt in de volgende vergadering besproken. MEDEZEGGENSCHAPSRAAD p/a Kerkstraat 112, 5126 GD Gilze Notulen MR 15-09-2014 Aanwezigen: Sabine Swaans (voorzitter), Cor Diepstraten, Michelle e-mail: mr@debolstergilze.nl Willemse, Jacco Graumans, Daniëlle

Nadere informatie

Groei & Bloei Afdeling Zwolle. 10 april uur ledenvergadering uur Lezing Piet Steltman de invloed van groen op onze leefomgeving

Groei & Bloei Afdeling Zwolle. 10 april uur ledenvergadering uur Lezing Piet Steltman de invloed van groen op onze leefomgeving Groei & Bloei Afdeling Zwolle 10 april 2017 19.30 uur ledenvergadering 20.00 uur Lezing Piet Steltman de invloed van groen op onze leefomgeving Locatie: Het Anker Voorsterweg 36 Zwolle Zaal open 19.15

Nadere informatie

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt)

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt) Notulen vergadering algemeen bestuur Sportraad Datum: Aanwezig: Afwezig: Tevens aanwezig: 11 oktober 2010 25 leden volgens de getekende presentielijst (voorzitter: de heer Driesprong); de heer Van der

Nadere informatie

Presentatie Jaarvergadering Dorpsraad Kelpen-Oler 23 juni 2012

Presentatie Jaarvergadering Dorpsraad Kelpen-Oler 23 juni 2012 Presentatie Jaarvergadering Dorpsraad Kelpen-Oler 23 juni 2012 www.dorpsraadkelpen-oler.nl 1 Agenda 1. Opening. 2. Vaststelling van de agenda. 3. Buurtpreventie Maurice Henk 4. Verslag jaarvergadering

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

Verslag. Gerard van de Ven (directeur) Henk Voerman (manager Woondiensten) Caroline Bredeweg (notuliste) Zie presentielijst

Verslag. Gerard van de Ven (directeur) Henk Voerman (manager Woondiensten) Caroline Bredeweg (notuliste) Zie presentielijst Verslag Vergadering Locatie Datum Aanwezig Jaarvergadering Stichting Huurdersorganisatie Omnia Wonen De Kiekmure in Harderwijk Woensdag 7 april 2010, aanvang 19.30 uur Miranda Verweij (voorzitter), Dick

Nadere informatie

Samen voor en achter Drempt. Jaarvergadering Welkom!

Samen voor en achter Drempt. Jaarvergadering Welkom! Samen voor en achter Drempt Jaarvergadering 2018 Welkom! 1. Opening 2. Even voorstellen 3. Notulen vorige vergadering 4. Financieel verslag 2017 5. Bestuurswisseling 6. Stand van zaken lopende projecten

Nadere informatie

Actiepuntenlijst Datum Aktie Door wie? Gereed dd

Actiepuntenlijst Datum Aktie Door wie? Gereed dd Aanwezig: MR personeelsgeleding: MR oudergeleding: MR VERGADERING 30 september 2013 (19.15 21.30 ) Notulen Marga Vreeswijk (voorzitter), Carolien Punt, Anneke Venema en Ed Linthout (vanaf 20:00) Erik van

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering PLAATSELIJK BELANG LIERDERHOLTHUIS nodigt u van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering 17 april 2019 AANVANG: 20:00 INLOOP: 19:45 CAFÉ D OLDE WETTERING KERKSLAGEN 2 LIERDERHOLTHUIS Bijlagen Agenda

Nadere informatie

Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010

Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010 Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010 Aanwezig: Betty Groot (voorzitter) Anna van der Plas-D Apice (secretaris) Ria Hes Ingrid Stroet Jacqueline van der Neut Jan Toet Richard Saelman Esther

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

*12/ * 12/

*12/ * 12/ *12/0223939* 12/0223939 1209200138 ESO.00001398WDstrt adviesnota aan burgemeester en wethouders nummer Adviesnota aan B&W Datum 8 oktober 2012 Portefeuillehouder L. Wijnhoven Afdeling Samenleving Openbaar

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Aanwezig: Wil van Driel, Mart Geurts, Jan Schattevoet, Frank Mertens, Ine Gommans, Trudy Hoeymakers, Noël Hermans.

Aanwezig: Wil van Driel, Mart Geurts, Jan Schattevoet, Frank Mertens, Ine Gommans, Trudy Hoeymakers, Noël Hermans. Notulen vergadering 1 oktober 2008 Aanwezig: Wil van Driel, Mart Geurts, Jan Schattevoet, Frank Mertens, Ine Gommans, Trudy Hoeymakers, Noël Hermans. Afwezig: Theo van Gasteren, Leonie Willemssen. 1. Opening

Nadere informatie

OPENING: Peter opent de vergadering en heet iedereen welkom. NOTULEN: De notulen van de vergadering van 7 juni 2016 worden goedgekeurd.

OPENING: Peter opent de vergadering en heet iedereen welkom. NOTULEN: De notulen van de vergadering van 7 juni 2016 worden goedgekeurd. NOTULEN VERGADERING 6 SEPTEMBER 2016 MEDENZEGGENSCHAPSRAAD OBS DE BASCULE AANWEZIG: Chantal Wilting, Lucinda Klasen, Joko Potze, Henri Hooge, Karin Sobel (PG) Peter Koops, Bart Pronker, Michiel Smit, Jerney

Nadere informatie

Verslag Wmo-raad vergadering Lochem d.d. 11 mei werkgroepen Wmo, Basismobiliteit

Verslag Wmo-raad vergadering Lochem d.d. 11 mei werkgroepen Wmo, Basismobiliteit Verslag Wmo-raad vergadering Lochem d.d. 11 mei 2016 Aanwezig: Alize van Engelen, Secretaris Corry Giesen, 2 de secretaris Dinie Roeterdink, Penningmeester Ella Boere Dineke van Es Eric Hendriks Alie Hebing

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 2017 gehouden op 22 mei 2018 in de Nieuwe Polderkamer in Stolwijk.

Notulen jaarvergadering 2017 gehouden op 22 mei 2018 in de Nieuwe Polderkamer in Stolwijk. Notulen jaarvergadering 2017 gehouden op 22 mei 2018 in de Nieuwe Polderkamer in Stolwijk. 1. Opening Voorzitter Johan van den Berg opent de jaarvergadering om 18.30 uur en heet de aanwezigen van harte

Nadere informatie

Uitnodiging Jaarvergadering PB 17-10-2013:

Uitnodiging Jaarvergadering PB 17-10-2013: Uitnodiging Jaarvergadering PB 17-10-2013: Het bestuur van Plaatselijk Belang Boerhaar nodigt U uit voor de jaarvergadering, welke gehouden wordt op donderdag 17 oktober 2013, om 20.00 uur in zaal Logtenberg

Nadere informatie

Datum Agendapunt Documentnummer. 23 mei R06S013/z Verslag werkgroep Participatie en Digitalisering over Raad op Straat 12 april 2017

Datum Agendapunt Documentnummer. 23 mei R06S013/z Verslag werkgroep Participatie en Digitalisering over Raad op Straat 12 april 2017 Datum Agendapunt Documentnummer 13 R06S013/z170025597 Onderwerp Verslag werkgroep Participatie en Digitalisering over Raad op Straat 12 april 2017 Raadsvoorstel Zeewolde Beoogd effect Kennisnemen van de

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

De voorzitter opent om 20:07 de vergadering en heet iedereen harte welkom.

De voorzitter opent om 20:07 de vergadering en heet iedereen harte welkom. betreft : TKC Afgevaardigden-vergadering aanwezig / afwezig m.k. / afwezig z.k. : Brink, Oud Ootmarsum, Wilskracht, Nijstad, Hertme, Gunne, HKV / Lattrop Breklenkamp / Soasel locatie : Café van Olffen,

Nadere informatie

t Trefpunt, Laag Zuthem

t Trefpunt, Laag Zuthem t Trefpunt, Laag Zuthem 'Trefpuntbestuur peilt uw mening over t Trefpunt.' Beste bewoner van Laag Zuthem en het omliggende buitengebied, Wat zijn uw ideeën over de toekomst van ons dorpshuis? Momenteel

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

VERSLAG MR-VERGADERING DE ARK & DE ARK VAN NOACH

VERSLAG MR-VERGADERING DE ARK & DE ARK VAN NOACH Aan: Leden van de Medezeggenschapsraad VERSLAG MR-VERGADERING DE ARK & DE ARK VAN NOACH Datum: 20 april 2015 Locatie: De Ark van Noach Aanwezig: Paul Swart(voorzitter), Ingrid Meijers(notulen), Benthe

Nadere informatie

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Notulen Algemene ledenvergadering van 09-11-2013 Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Aanwezig bestuur: Henk Dibbets (voorzitter), Dorus de

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017 NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD Datum: Donderdag 19 juni 2017 Aanvang: ± 19.30 uur Einde: ± 21.30 uur Locatie: Grote vergaderruimte Sportbedrijf de Karpen, JC Dirkxpad

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015

Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015 Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015 Aanwezig : P. Derks, K. Vasterman, M. Pouwels, G. Wouters, M. de Horde, J. de Folter, T. van der Linden, M. Meulendijks, H. Driessen, P. van Gemert,

Nadere informatie

Ledenvergadering Plaatselijk Belang

Ledenvergadering Plaatselijk Belang Ledenvergadering Plaatselijk Belang 17 maart 2010 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen & actualiteiten 3. Notulen jaarvergadering 18 maart 2009 4. Jaarverslag 2009 5. Financieel verslag / kascommissie 6.

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Plaatselijk Belang Elshof

Algemene ledenvergadering Plaatselijk Belang Elshof Algemene ledenvergadering Plaatselijk Belang Elshof 8 november 2016 Foto: Wil Bijker 1 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Jaarverslag 2016 3. Bestuursverkiezingen 4. Discussie leefbaarheid Elshof en

Nadere informatie

Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg.

Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg. Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg. Verslag jaarvergadering over het verenigingsjaar 2010. Gehouden op dinsdag 25 januari 2011. Plaats: Maastricht-Airport. Aviation Competence Centre. Leeuwenborgh Opleidingen.

Nadere informatie

Notulen. Dorpsraad de Noord / Veenhuizen

Notulen. Dorpsraad de Noord / Veenhuizen Notulen Voor de jaarvergadering van Dorpsraad de Noord / Veenhuizen Op dinsdag 22 april 2014 van 19.30 tot 21.00 uur Locatie: de Rabozaal in het Dorpshuis Heerhugowaard Noord Aanwezig: Johan Zuurbier,

Nadere informatie

1. Opening 2. Verslag vorige vergadering 16 juni 2015

1. Opening 2. Verslag vorige vergadering 16 juni 2015 Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 8 september 2015 Aanwezig : Joyce van Dijk Arenda Doets Monique Hallegraeff (teamleider) Angelique Hogeveen Esther van der Linden Hans Nijhuis (voorzitter) Wim

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Seb Goezinnen Hans Nijhuis (voorzitter) Hallegraeff (namens het team) Mascha van Trier Angelique Hogeveen

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

1) Verkeersborden plaatsen (Woonwijk, 30 Km, Pas op spelende kinderen!, fietspad)

1) Verkeersborden plaatsen (Woonwijk, 30 Km, Pas op spelende kinderen!, fietspad) Besprekingsverslag van de bespreking met Klaassen Vastgoedontwikkeling / Site Woondiensten en de gemeente Doetinchem naar aanleiding van onze brief van 14 december 2009 inzake de huidige status van het

Nadere informatie

Ledenvergadering Plaatselijk Belang. 28 maart 2012

Ledenvergadering Plaatselijk Belang. 28 maart 2012 Ledenvergadering Plaatselijk Belang 28 maart 2012 11. Sluiting Agenda 1. Opening 2. Mededelingen & actualiteiten 3. Notulen jaarvergadering 16 maart 2011 4. Jaarverslag 2011 5. Financieel verslag / kascommissie

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.30 uur NOTULEN MR -VERGADERING Aanwezig: 9-7-2015 Evelien de Klerk, Melanie van Benthem, Liesbeth

Nadere informatie

Namens de gemeente Wethouder Johan Lalieu (vz) Karin Peeters (accountmanager Bedrijven; verslag)

Namens de gemeente Wethouder Johan Lalieu (vz) Karin Peeters (accountmanager Bedrijven; verslag) Verslag Betreft: Het Horecaoverleg Gemeente Maasgouw Van: Karin Peeters Onderwerp: Vergadering dd. 14 oktober 2015 Aanwezig: Namens bestuur Koninklijke Horeca Maasgouw: René Broen Luc van Engelen Nicole

Nadere informatie

VERSLAG MR VERGADERING

VERSLAG MR VERGADERING VERSLAG MR VERGADERING Datum: 22 september 2015 Aanwezig: Afwezig: Verslag: (P) Annemieke, Annick, Astrid, Saskia (O) Edwin, Lizzy, Michel, Harm, Gabor. (D) Adriana, Madelon. Ellen (met kennisgeving) Edwin

Nadere informatie

Dinsdag 24 maart is de jaarvergadering van PB Rheeze & Diffelen. En deze vind plaats bij camping de Zandstuve om 20:00 uur

Dinsdag 24 maart is de jaarvergadering van PB Rheeze & Diffelen. En deze vind plaats bij camping de Zandstuve om 20:00 uur Dinsdag 24 maart is de jaarvergadering van PB Rheeze & Diffelen. En deze vind plaats bij camping de Zandstuve om 20:00 uur Staat uw tuintrekker nog in de schuur? Zoals iedereen weet zijn er vorig jaar

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl

Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl Datum: 16-Juni-2015 Tijd: 20:00 22:30 Onderwerp: MR Vergadering obs De Vuurtoren Locatie West Aanwezig: Naam Aanwezig Afwezig

Nadere informatie

Onderwerp Discussie Uitkomst

Onderwerp Discussie Uitkomst Betreft 20180313_Verslag_ALV_GV_Sportuna_concept.docx Agenda [Allen Besluitvormend] Aanvullen & vaststellen Mededelingen Actuele & relevante mededelingen Verslag & actiepunten Vastellen verslag ALV 05-08-2017

Nadere informatie

NOTULEN WBT SOEST-ZUID

NOTULEN WBT SOEST-ZUID Naam: Functie Aan- Af- Wezig/reden 1. Roel van Dooremaal (RvD) Voorzitter/Notulist X 2. Jeroen Verhoof (JV) Penningm. X 3. Ilse Uyland (IU) Alg.lid X 4. Vacature Alg.lid 5. Bert Paalman (BP) Alg.lid X

Nadere informatie

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L 2 0 1 7 Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Op 25 mei 2007 is de Wijkraad Duiven-West opgericht. Dit betekent dat de wijkraad 10 jaar

Nadere informatie

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen HET LEESVERTIER onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober 2006 Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen Het Leesvertier is 7 jaar geleden voor het eerst verschenen. Het

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM,

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN FLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, GEHOUDEN OP 22 JANUARI 2009 TE GORINCHEM LOCATIE SCHOLENGEMEENSCHAP GOMARUS

Nadere informatie

WIE BESTUURT DE GEMEENTE?

WIE BESTUURT DE GEMEENTE? WIE BESTUURT DE GEMEENTE? De gemeente dichtbij Dagelijks heeft u met de gemeente te maken. Zo zorgt de gemeente ervoor dat uw vuilnis wordt opgehaald en dat er wegen en fietspaden worden aangelegd. Bij

Nadere informatie

Resumé van de openbare commissievergadering ABM

Resumé van de openbare commissievergadering ABM Resumé van de openbare commissievergadering ABM Datum: donderdag 18 april 2019 Aanvangstijd: 20.00 uur Eindtijd: 22.22 uur Locatie: Raadszaal gemeentehuis van Huizen Aanwezig: Voorzitter en commissiegriffier

Nadere informatie

Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief. Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman, Bennie Nibbeling en Bennie Vonk.

Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief. Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman, Bennie Nibbeling en Bennie Vonk. Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief Datum vergadering: 4 september 2007 Aanvang: 20:00 uur Locatie: KBC, kamer 1 Aanwezig: Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman,

Nadere informatie

Verslag. Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Woensdag 9 mei 2018, aanvang uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr.

Verslag. Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Woensdag 9 mei 2018, aanvang uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr. Verslag Vergadering Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Datum Woensdag 9 mei 2018, aanvang 19.00 uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr. 1 t/m 8 Aanwezig Zie presentielijst Afwezig

Nadere informatie

Afdeling Noord Brabant

Afdeling Noord Brabant C.O.M. afdeling Noord-Brabant Secretaris (a.i.) T. Rovers De Volder 75 5283 ZB Boxtel 06-10862214 Secretariaat@comnoordbrabant.nl AAN: Bestuur C.O.M. afdeling Noord-Brabant Bestuur C.O.M. onderafdelingen

Nadere informatie

Versie A P R I L

Versie A P R I L Versie 1.0 1 6 A P R I L 2 0 1 3 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 1 Opening Róman van der Meulen: Secretaris Pauze over ca. 1.15 uur 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 2 Agenda 1. Opening 2.

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017 VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017 Datum: 28-09-2017 Tijdstip: 21.15 22.15 uur Opgesteld door Monique Plaats: t Geertman Grashof Aanwezig: Afgemeld: Zie presentielijst Martin Mulder

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014. Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014. Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge Zuurendonk Tineke Snel Afwezig Grim Bouwmeester

Nadere informatie

Verslag ledenvergadering van de Vereniging van Dorpsbelangen Boornbergum Kortehemmen

Verslag ledenvergadering van de Vereniging van Dorpsbelangen Boornbergum Kortehemmen Verslag ledenvergadering van de Vereniging van Dorpsbelangen Boornbergum Kortehemmen Datum: 25 maart 2014 Tijd: 20:00 22:00 uur Plaats: Dorpshuis t Bynt in Boornbergum Aanwezig bestuur: Wim van Loon Anne

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF18. Wij stáán er voor VAN HET BESTUUR NIEUWE LEDEN: www.sgpgeldermalsen.nl 4/2015. Voor in uw agenda: NAJAARSVERGADERING 25 NOVEMBER

NIEUWSBRIEF18. Wij stáán er voor VAN HET BESTUUR NIEUWE LEDEN: www.sgpgeldermalsen.nl 4/2015. Voor in uw agenda: NAJAARSVERGADERING 25 NOVEMBER VAN HET BESTUUR Het zomerreces is weer voorbij. Als u deze nieuwsbrief leest zijn de eerste commissievergaderingen en raadsvergaderingen al weer achter de rug. Er is veel wat aandacht vraagt, de zondagsontheiliging

Nadere informatie

Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal.

Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal. Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal. Datum : 24 november 2017. Locatie : Sportkantine Espel. Aanwezig Bestuur : Riny Balk/ Adri van Dun/Jeroen Muller/ Marcel de Ronde/Nicoline Poels/

Nadere informatie

Òs Gebrook Aldenhofpark. Vierde informatie avond buren van Aldenhofpark 26 februari 2015

Òs Gebrook Aldenhofpark. Vierde informatie avond buren van Aldenhofpark 26 februari 2015 Òs Gebrook Aldenhofpark Vierde informatie avond buren van Aldenhofpark 26 februari 2015 Welkom! WIE IS WIE? Gemeente, Woonpunt, toezichthouder aannemer ACTUALITEITEN inleidende woorden Peter van Zutphen

Nadere informatie

R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n

R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n Algemeen Gebruikte afkortingen OV = Oudervereniging De Keizerskroon OV-bestuur = Bestuur Oudervereniging De Keizerskroon MR =

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

Lesmateriaal voor het (V)MBO

Lesmateriaal voor het (V)MBO Lesmateriaal voor het (V)MBO Binnenkort nemen uw leerlingen deel aan een Jongerengemeenteraad. Het project Jongerengemeenteraad laat jongeren in de leeftijd van 14 19 jaar zien hoe beleid tot stand komt

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Dorpsraadvergadering Glane

Dorpsraadvergadering Glane Dorpsraadvergadering Glane DD: 01-11-2018 Aanwezig: AD Pruyn, Frank Geerts, Annieta Poorthuis, Hans Notkamp, Marcel Wildschut, Rosemarie Nijland, Herman Nagel, Jeannette Scheffer, Paula Konter Leden Schuttersvereniging:

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Beste mensen, Heel recent kwam het bericht van het overlijden

Beste mensen, Heel recent kwam het bericht van het overlijden Waardevol Tiel WERKGROEP VOOR CULTUURHISTORIE EN LEEFOMGEVING UITGAVE NOVEMBER 2012 NO. 11 Beste mensen, Waardevol Tiel voortzetting van: Milieuwerkgroep Tiel www.waardevoltiel.nl Voorzitter: Arnoud Reijnen

Nadere informatie

Jaarvergadering Stichting Huurdersorganisatie Omnia Wonen De Kiekmure in Harderwijk Donderdag 12 april 2012, aanvang 19.30 uur

Jaarvergadering Stichting Huurdersorganisatie Omnia Wonen De Kiekmure in Harderwijk Donderdag 12 april 2012, aanvang 19.30 uur Verslag Vergadering Locatie Datum Aanwezig Jaarvergadering Stichting Huurdersorganisatie Omnia Wonen De Kiekmure in Harderwijk Donderdag 12 april 2012, aanvang 19.30 uur Dick Penning (voorzitter), Arnold

Nadere informatie

Obs de Bascule. Notulen vergadering 21 april 2015. Aanwezig:

Obs de Bascule. Notulen vergadering 21 april 2015. Aanwezig: MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Obs de Bascule Notulen vergadering 21 april 2015 Aanwezig: Leonie Thole, Jolanda Wiegers, Trudie Wijnhold, Chantal Wilting, Lucinda Klasen (PG) Peter Koops, Anne-Mieke Hendriksen,

Nadere informatie

Training. Vergaderen

Training. Vergaderen Training Vergaderen Halide Temel 1-5-2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 Doelen 4 Deelnemers 4 Werkvormen 4 Programma 4 Voorstellen & introductie 5 Opdracht Luciferspel 6 Theorie 7 Opdracht - Vergaderen 12

Nadere informatie

Welkom op de brainstormavond over leefbaarheid in Haaften!

Welkom op de brainstormavond over leefbaarheid in Haaften! Welkom op de brainstormavond over leefbaarheid in Haaften! Welkomstwoord wethouder Rian Verwoert Portefeuille: Economische Zaken Sociale zaken Onderwijs en Jeugd Welzijn Zorg en volksgezondheid WMO Recreatie

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering zaterdag 10 oktober 2015

Agenda algemene ledenvergadering zaterdag 10 oktober 2015 Agenda algemene ledenvergadering zaterdag 10 oktober 2015 1. Opening door de voorzitter 2. Opgave rondvraag Aanvang, 17.30 uur Locatie, Clubhuis 3. Ingekomen berichten en mededelingen van het bestuur 4.

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 van de Dorpsraad Vorstenbosch

Jaarverslag 2014 van de Dorpsraad Vorstenbosch Jaarverslag 2014 van de Dorpsraad Vorstenbosch In 2014 zijn diverse activiteiten uitgevoerd door de Dorpsraad. Op onze druk bezochte jaarvergadering van 10 december 2014 in gemeenschapshuis De Stuik hebben

Nadere informatie

-------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------ -------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------ Openbare dorpsraadvergadering op 24 juni 2015. Aanwezig: wethouder

Nadere informatie

Notulen ALV CCN Nijmegen 30 augustus 2018

Notulen ALV CCN Nijmegen 30 augustus 2018 Notulen ALV CCN Nijmegen 30 augustus 2018 Aanwezig, 11 personen om 20.00 uur 1. Opening: Afmeldingen 27 personen en aanwezig 11 personen. Vraag van Piet, waarom staan de notulen van afgelopen ALV niet

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie