Jubileumreis in gezelschap Zuid-Afrika "25 Years of Excellence"

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jubileumreis in gezelschap Zuid-Afrika "25 Years of Excellence""

Transcriptie

1 Jubileumreis in gezelschap Zuid-Afrika "25 Years of Excellence" Speciale aanbieding Jubileumprijs: 3195,- per persoon obv 2 personen met alles inclusief zoals in het programma omschreven. Dit is exclusief de vliegreis met KLM of Emirates / min.deelnemers 18 maximaal 26 personen. Naast een professionele gids is Gijs van Bilsen zelf uw reisleider. "South-Africa, A World in One Country, A Lifetime Experience". Hier is het allemaal mee begonnen in 1992, een schitterende kennismakingsreis met Zuid-Afrika. En precies in het Jubileumjaar gaan we voor de 25 e keer daarheen! Eind oktober. Gaat u mee? Prachtige negendaagse Jubileumreis in Kaapstad en de Wijnlanden, waarbij wij de mooiste plekjes aaneengeregen hebben, in Kaapstad zelf, in Franschhoek, Stellenbosch en Hermanus. U gaat op een uitermate prettige manier en hoog niveau kennis maken met Cape Town en de Kaapprovincie, waarbij het u aan niets zal ontbreken. Op een heel ontspannen manier komt u op de mooiste plekjes en gaan er deuren voor u open die voor anderen gesloten blijven en dat steeds onder leiding van een professionele gids en Gijs van Bilsen zelf.

2 Een aaneenschakeling van hoogtepunten. Dit wordt negen dagen genieten! Zij die veel van de wereld hebben gezien, beweren vaak dat Zuid-Afrika het mooiste land ter wereld is. Een overdreven stellingname, dacht ik, totdat ik er in 1992 voor het eerst zelf een schitterende rondreis maakte en door de schoonheid van dit land getroffen werd. Onze reis start - na onze aankomst in Kaapstad - in Stellenbosch, hét centrum van de Wijnlanden. U krijgt een VIP-ontvangst bij gerenommeerde producenten als Rupert & Rothschild Vignerons, De Toren Private Cellar en Vergelegen in Somerset, stuk voor stuk indrukwekkende Wine Estates waaraan nota bene vaak de beste restaurants verbonden zijn! We gaan naar het kunstenaarsdorp Franschhoek en maken vanzelfsprekend kennis met Kaapstad en al haar bezienswaardigheden als Tafelberg, Cape Point en Kaap de Goede Hoop, Kirstenbosch, Constantia en natuurlijk Kaapstad zelf. Als u toch in Zuid-Afrika bent, kunt u deze reis desgewenst prima verlengen met een bezoek aan Johannesburg en de Mpumalanga provincie (voormalige Oost-Transvaal) in het noorden alsmede een heuse safari in Kruger National Park of misschien wel in de Okavango Delta (Botswana) of wellicht zelfs de Serengeti (Tanzania). Maar zo n kennismaking met de natuur kan natuurlijk ook voorafgaan aan deze reis. Wij zijn u graag van dienst bij het samenstellen van uw programma, want ook daar kennen wij de weg als geen ander. De reis in a nutshell (zie de laatste pagina voor een overzicht van wat er allemaal inclusief is!!!) Dag 1 CPT Int. Airport. Meet&Greet, transfer to Wedgeview Country House & Spa****, Stellenbosch. Dag 2 Stellenbosch, Wijnlanden, Muratie Wine Estate + Braai - Wedgeview Country House & Spa Dag 3 Rupert & Rothschild, lunch; Paarl Taalmonument High Tea by La Grande Roche bezoek aan De Toren Private Cellar Wedgeview Country House & Spa, diner, overnachting Dag 4 Vergelegen Wine Estate, lunch Hermanus, The Marine Hotel & Spa*****, diner, overnachting Dag 5 Walvissen spotten Le Franschhoek Hotel & Spa****, diner en overnachting Dag 6 Boschendal Cape Town - Waterfront -Table Bay Hotel*****, diner Harbour House Waterfront Dag 7 Kaap de Goede Hoop - Cape Point - Chapman s Peak - Constantia - Sunset Cruise - Table Bay Dag 8 Kaapstad - Tafelberg -Hollands Kasteel - Helikoptervlucht - Farewell Dinner - Table Bay Hotel Dag 9 Robbeneiland - The Waterfront intercontinentale vlucht naar AMS of lekker verlengen

3 De Jubileumreis van oktober 2017 negen dagen genieten op topniveau! Dag 1 zaterdag 21 oktober Reisdag van Amsterdam naar Kaapstad. Wij bevelen de dag(lijn)vlucht van KLM naar Kaapstad aan, zodat u heerlijk in uw eigen ritme blijft. Aankomst is om uur plaatselijke tijd, waarna u naar uw hotel in Stellenbosch wordt gebracht, het Wedgeview Country House & Spa*****. Hier logeert u drie nachten. Een klein hapje en drankje wordt ons hier aangeboden voordat we van een welverdiende nachtrust genieten. Speciaal in deze Jubileumreis hebben wij gekozen voor een Nederlandse ondernemer, die zeer succesvol dit ***** Country House & Spa van de grond af aan heeft opgebouwd, Dave & Anouk Bakker. Dag 2 zondag 22 oktober Eerste indrukken van Zuid-Afrika en Stellenbosch Een relaxte dag, even acclimatiseren. De ochtend heeft u vrij en kunt u heerlijk uw eerste indrukken van Stellenbosch opdoen. De Brink, het Dorpshuis, Oom Samie se Winkel, prachtige eikenlanen met Kaaps-Hollandse bouwstijl, leuke winkeltjes en terrasjes.

4 In de middag maken we met de bus een kennismakingstour door de stad en de omgeving. Wát een schitterende entourage en prachtig plekje om de reis te beginnen! Eind van de dag rijden we naar het oudste Wine Estate van Zuid-Afrika, Muratie Wine Estate, voor een ontvangst door de wijnmaker/eigenaar zelf, Rijk Melck en zijn vrouw Kim, gevolgd door een apéritief en 'braai' (BBQ) met een indrukwekkend uitzicht op de Tafelberg. Omstreeks uur zijn we terug bij ons hotel, het Wedgeview Country House.

5 overzichtskaartje Kaapprovincie Dag 3 maandag 23 oktober Stellenbosch - Rupert & Rothschild Wine-Estate - De Toren Private Cellar. We gaan vandaag de omgeving van Stellenbosch bekijken en rijden ook even naar Paarl, ten noorden van de stad. Om uur worden we verwacht bij Rupert & Rothschild Vignerons, een grote naam in de internationale wijnwereld. We worden hier ontvangen door de wijnmaker zelf, Schalk-Willem Joubert, krijgen natuurlijk een rondleiding door de kelders en gaan genieten van een heerlijke lunch, waarbij vanzelfsprekend hun drie wijnen worden gepresenteerd.

6 Na de lunch rijden we naar Paarl een typisch Zuid-Afrikaans stadje dat ook geheel in het teken van de wijnbouw staat. Daar brengen we een bezoek aan het Nationaal Taalmonument, opgericht ter nagedachtenis aan de lange strijd die geleverd is om het Afrikaans als officiële taal erkend te krijgen. En natuurlijk gaan we even in het centrum kijken. Om uur genieten we op de veranda van Hotel-Restaurant La Grande Roche van de High Tea, die men hier dagelijks serveert. High Tea op de veranda van La Grande Roche met een fabuleus uitzicht op de Paarlvallei. In de namiddag zijn we te gast bij Emile den Dulk, eigenaar van De Toren Private Cellar, die ons persoonlijk ontvangt samen met zijn wijnmaker Charles Williams en Albi Koch. Dit klinkt exclusief en dat is het ook. Aan het eind van de dag keren we terug bij Wedgeview Country House & Spa. Vanavond trakteer de familie Bakker ons op een perfect verzorgd diner, waarbij natuurlijk heerlijke vlees- en visgerechten via de barbecue op ons bordje zullen belanden. Vanzelfsprekend schenken we daar een paar heerlijke wijnen bij.

7 Dag 4 dinsdag 24 oktober Vergelegen Wine Estate - Hermanus The Marine Hotel. Met de schitterende tuinen, het Manorhouse, de kruidentuinen en een hoog aangeschreven restaurant vormt Vergelegen Wine Estate in Somerset misschien wel het mooiste Estate van Suid Afrika. Daar gaan we heel relaxed van genieten. Een lichte lunch gebruiken we in het Camphor restaurant, genoemd naar de meer dan 325- jaar oude kamferbomen die hier door Gouveurneur van der Stel zelf zijn geplant. In de loop van de middag vervolgen we onze weg naar het stadje Hermanus, aan de Indische oceaan, waar u even tijd voor zelf heeft. Waarschijnlijk gaat u met het blote oog vanaf de kustlijn al walvissen zien. Overnachten en dineren doen we vanavond in The Marine Hotel***** in Hermanus, de hoogste standaard van luxe en verwenning!

8 Dag 5 woensdag 25 oktober Whale watching Franschhoek, kunstenaarsdorp en Hugenotenmonument. Vandaag gaan we 's-ochtends walvissen spotten voor de kust van Hermanus. Dat doen we in een zogenaamde 'licensed boat' hetgeen inhoudt dat de kapitein van deze boot een wetenschappelijke achtergrond heeft en derhalve de vergunning om walvissen tot op 50 meter te naderen. Deze boot vertrekt om uur vanuit de haven in Hermanus en we keren daar omstreeks uur terug. Daarna heeft u even heerlijk de tijd om van dit dorpje te genieten. De lunch of gewoon een lekkere salade gebruikt u hier op eigen gelegenheid op een van de leuke terrasjes met uitzicht op zee. Begin van de middag rijden we naar Franschhoek, een historisch dorpje dat met het Hugenotenmonument en -museum de geschiedenis schetst van de eerste immigranten die zich hier vestigden maar heden ten dagen is uitgegroeid tot een pittoresk kunstenaarsdorp met tientallen galeries en terrasje in de hoofdstraat. Die sfeer gaat u hier heerlijk opsnuiven.

9 Aan het eind van de middag arriveren we in ons hotel, Le Franschhoek Hotel & Spa****. Hier gebruiken we nog een licht diner en genieten we een heerlijke nachtrust. Dag 6 donderdag 26 oktober Boschendal Wine Estate - The Waterfront Kaapstad. In de ochtend brengen we een bezoek aan Boschendal Wine Estate, met name omdat je dit imposante Estate met zijn beeldentuinen, imposante Manorhouse en prachtige oprijlaan simpelweg niet mág missen. Bijzonder is het om hier een picnic-lunch te genieten in de tuinen en de schaduw van de eeuwenoude platanen. Vanzelfsprekend serveert men hier een erg lekker glas witte wijn bij,

10 Daarna vervolgen we onze weg naar Kaapstad, een uurtje rijden. Na een kennismakingstour door de stad arriveren we eind van de middag in ons hotel, The Table Bay Hotel *****, midden in het uitgaanscentrum van de stad, The Waterfront. U heeft een paar uurtjes vrij om hier uw eerste indrukken op te doen van deze levendige entourage. Het gezamenlijk diner vanavond genieten we vanavond om uur in een fantastisch visrestaurant in The Waterfront, The Harbour House.

11 Dag 7 vrijdag 27 oktober Kaap de Goede Hoop en Cape Point Constantia Sunset cruise.

12 Vroeg uit de veren want we hebben een lange dag vandaag. We nemen de route vandaag langs de oostkust van Kaapstad helemaal naar het zuiden, naar Cape Point om precies te zijn. Op Cape Point gearriveerd, gaan we met de kabeltrein omhoog en genieten van het prachtige uitzicht op zowel de Indische als Atlantische oceaan. Langs de westkant van dit schiereiland, keren we terug naar Kaapstad. (zie kaart vorige pagina). Deze route - met als hoogtepunt Chapman's Peak - wordt gerekend tot een van de mooiste kustroutes ter wereld.

13 Via de chique voorsteden Bantry Bay, Clifton and Camps Bay arriveren we om uur bij Groot en Klein Constantia Wine Estate. Hier gaan we lekker lunchen in hun Simon s restaurant, natuurlijk met een heerlijk koel glas Sauvignon Blanc hun paradepaardje.

14 Op de terugweg naar ons hotel stoppen we even op Signal Hill, dat u een prachtig overzicht over Kaapstad verschaft. Daarna keren we terug in The Waterfront. Om uur worden we verwacht voor een Sunset-Cruise, die vlak bij ons hotel vertrekt. Met een glaasje wijn in de hand, ziet u in de baai voor Kaapstad met de Tafelberg op de achtergrond een fel oranje zon in zee ondergaan. De avond heeft u vanavond vrij te besteden. The Waterfront biedt voor elk wat wils om nog een klein hapje te gaan eten... Dag 8 zaterdag 28 oktober Kaapstad - Tafelberg - Helikoptervlucht. Onder leiding van een gids maken we een sight-seeing-tour door de stad en aansluitend een stadswandeling door het centrum van Kaapstad met natuurlijk bezoek aan Green Market Square, de Parlementsgebouwen en -tuinen en het Hollands Kasteel.

15 We gaan de Tafelberg op, die ons op 1000 meter hoogte een prachtig uitzicht verschaft over de stad en de Table Bay en we rijden vervolgens via het Maleis Kwartier naar Camps Bay, waar we heerlijk gaan lunchen in een van de vele restaurantjes aan de boulevard. Na afloop keren we terug in The Waterfront. U heeft een paar uurtjes voor u zelf. Voor de liefhebbers is er gelegenheid om een helikoptervlucht boven Kaapstad te maken; heel indrukwekkend en met schitterende vergezichten.

16 In de avond schenken we om uur een feestelijk aperitief en serveert men ons een 'Farewell-dinner" in het restaurant van het Cellar s Hohenort Wine Estate & Restaurant. Omstreeks middernacht keren we terug in ons hotel, The Table Bay***** The Waterfront.

17 Dag 9 zondag 29 oktober U heeft vandaag vrij om heerlijk nog even Kaapstad Centrum in te gaan, misschien nog uitgebreid te gaan shoppen in The Waterfront, heerlijk een beetje te luieren of misschien in de ochtend naar Robbeneiland te gaan en een bezoek te brengen aan de gevangenis waar Nelson Mandela 18 jaar gevangen heeft gezeten (naast 7 jaren in Kaapstad en Paarl) De boot naar Robbeneiland vertrekt niet ver van het Tabel Bay Hotel om uur. De overtocht vergt een half uur varen en - na een uitgebreid bezoek aan de gevangenis en het eiland zelf onder leiding van een gids - keert u terug rond uur. De lunch mag u op eigen gelegenheid gebruiken in The Waterfront. Eind van de middag- om uur - is de transfer naar het vliegveld gepland, waar we de retourvlucht van uur terug naar Schiphol-Amsterdam nemen (althans als u gekozen heeft KLM te vliegen). Met een stop-over in Johannesburg arriveren we op dag 10 maandag 30 oktober, in de ochtend op Schiphol rond de klok van uur. tenzij... u natuurlijk besloten heeft om deze reis heerlijk te verlengen met een bezoek aan Johannesburg en de Mpumalangaprovincie (voormalige Oost-Transvaal) alsmede een safari te maken in Kruger National Park of wellicht zelfs naar de Okavango Delta te gaan. Of misschien laat u deze reis wel voorafgaan door een onvergetelijke safarireis in de Serengeti, Tanzania...wij helpen u graag met de invulling van een dergelijke verlenging

18 We gaan met minimaal 18 personen en max. 26 personen. Het zal u aan niets ontbreken! Inbegrepen in deze Jubileumreis Zuid-Afrika op volgorde van het programma: * meet and Greet luchthaven Kaapstad, transfer naar Stellenbosch, Wedgeview Country House en Spa * alle transfers als omschreven in het programma in een luxe 38-seater bus. * drie nachten verblijf in Wedgeview Country House & Spa*****, Stellenbosch, incl. ontbijt * countrytour door Stellenbosch en de wijnlanden; glas Vonkelwijn op Asara Wine Estate * privé-bezoek aan Muratie Wine Estate, door eigenaar zelf, proeverij en "Braai" (BBQ) incl. wijnen * privé-ontvangst bij Rupert & Rothschild, door wijnmaker zelf, inclusief lunch en proeverij. * bezoek aan Paarl, Taalmonument * High Tea op veranda van La Grande Roche Hotel in Paarl * privé-ontvangst bij De Toren Private Cellar, door eigenaar en wijnmaker, inclusief proeverij * diner bij Wedgeview Country House & Spa * bezoek aan Vergelegen Wine Estate in Somerset, lunch in Camphor Restaurant incl. wijnen * tour naar Hermanus, diner incl. wijnen en overnachting inclusief ontbijt in The Marine Hotel***** * whale-watchingtour met licensed boat in Hermanus * Tour naar en bezoek aan Franschhoek, Hugenotenmuseum en -monument * diner incl. wijnen en overnachting inclusief ontbijt in Le Franschhoek Hotel & Spa **** * bezoek aan Boschendal met picniclunch incl. wijnen in de tuinen van dit Estate * tour naar Kaapstad, The Waterfront, diner incl. wijnen in The Harbour House * drie overnachting in The Table Bay Hotel***** incl. ontbijt * Peninsula route naar Cape Point en Kaap de Goede Hoop, terug via Chapman s Peak.. * lunch bij Simon's Restaurant van Groot Constantia. * route terug naar The Waterfront via Signal Hill. Sunset-cruise in Kaapstad * uitgebreid bezoek aan Kaapstad; Tafelberg, Green Market square, Hollands Kasteel, etc.met gids. * lunch aan boulevard in Camps Bay incl. wijnen * helikoptervlucht (optioneel) boven Kaapstad * slotdiner bij Cellar s Hohenort, Relais & Chateaux, natuurlijk incl. mooie wijnen * optioneel: bezoek aan Robbeneiland * transfer naar luchthaven * gehele reis Engelstalige reisbegeleiding / professionele gids. * gehele reis begeleiding door Gijs van Bilsen

19 Praktische informatie, Algemene voorwaarden en condities. - Elke reis is vanaf begin tot eind geheel verzorgd. Het zal u aan niets ontbreken. Een enkele keer is een lunch of diner op eigen gelegenheid; dit is duidelijk aangegeven in het programma. De hotels waarin wij logeren zijn alle van topklasse en dit geldt evenzeer de restaurants. - Inbegrepen is: alle hotelovernachtingen met ontbijt, alle lunches en diners inclusief wijnen en andere dranken tijdens lunch en diner zoals omschreven in het programma, alle entreegelden van musea en Wine Estates, kosten voor de gids, fooien voor bedienend personeel tijdens lunches en diners, fooien voor kruiers alsmede bedankenvelop voor de chauffeur. Niet inbegrepen is: de intercontinentale vlucht naar Kaapstad en terug naar huis, drankjes die niet zijn aangeboden door de organisatie of die u nuttigt na afloop van een diner of lunch en uitgaven van strikt persoonlijke aard. Tevens is niet inbegrepen een reis- c.q. annuleringsverzekering. - Deze reis wordt begeleid door Dhr. G. van Bilsen, Register-Vinoloog van de Wijnacademie. De wijnen tijdens proeverijen en lunches en diners zijn van een hoog niveau, passend in het thema van de reis. - Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst gehonoreerd. - Na ontvangst van het volledig ingevuld en ondertekend inschrijvingsformulier ontvangt u van ons een factuur. Dit is tevens de bevestiging onzerzijds van uw inschrijving. U dient daarvan 20% als aanbetaling binnen 8 dagen te voldoen. Pas na ontvangst van uw aanbetaling is uw inschrijving definitief. Het restantbedrag dient uiterlijk 2 maanden voor vertrekdatum op het rekeningnummer van Vin & Voyage Scott Bilsen Travel te zijn bijgeschreven. - Het minimum aantal deelnemers bedraagt 18; maximaal 26. Wij behouden ons het recht voor de geplande reis te annuleren in verband met een te klein aantal deelnemers uiterlijk 2 maanden voor de vertrekdatum. In dat geval evenwel zullen wij u een aangepast prijsvoorstel doen in dier voege dat, indien alle deelnemers hier mee instemmen, de reis toch doorgang zal vinden. Indien het alsdan niet mogelijk blijkt de reis toch doorgang te laten vinden, ontvangt u alle betalingen retour. Wij berichten u hieromtrent schriftelijk in het voorkomende geval. - Vin & Voyage - Scott Bilsen Travel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor welke onvoorziene gebeurtenis dan ook. U maakt de reis geheel op eigen risico. Wij adviseren u derhalve zelf een reisverzekering af te sluiten. Indien u wenst kunnen wij dat voor u doen. U dient dit dan aan te geven op het inschrijvingsformulier.

20 Evenmin omvat de reis een annuleringsverzekering. Ook deze kunnen wij voor u afsluiten als u dat wenst ( 5,5% van de reissom / svp aangeven op inschrijfformulier) Wij adviseren u te allen tijde een reis- c.q. annuleringsverzekering af te sluiten. - Indien u geen annuleringsverzekering heeft afgesloten en u annuleert uw reis eerder dan twee maanden voor de vertrekdatum, dan verliest u uw recht op restitutie van de gehele aanbetaling. Het door u eventueel reeds betaalde restant van 80% van de reissom restitueren wij dan in zijn geheel. Indien u geen annuleringsverzekering heft afgesloten en u annuleert uw reis binnen twee maanden voor de vertrekdatum, verliest u eveneens uw recht op teruggave van de aanbetalingssom. In dat geval restitueren wij u de helft van het door u betaalde restant van 80% van de reissom. Annuleert u echter binnen 2 weken voor vertrek, dan ontvangt u niets retour. Vanzelfsprekend ontvangt u alle door u gedane betalingen in zijn geheel terug indien u wel een annuleringsverzekering heeft afgesloten en de reden van annulering onder de in de polis vermelde voorwaarden valt en ons is gebleken dat de verzekeringsmaatschappij tot betaling is overgegaan. - Wij behouden ons het recht voor kleine wijzigingen in het programma aan te brengen, zonder dat het geboden niveau van bezoeken, afspraken, hotels, lunches en diners daardoor wijzigt. - Door invulling van het inschrijfformulier en ondertekening daarvan verklaart de deelnemer, mede namens zijn of haar reisgenoot, zich bekend en akkoord met deze voorwaarden.

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-)

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) in samenwerking met De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) Reisbeschrijving Dag 1, 04 maart Vlucht

Nadere informatie

Voorbeeld van een Serioren Rondreis Zuid-Afrika 2017

Voorbeeld van een Serioren Rondreis Zuid-Afrika 2017 Voorbeeld van een Serioren Rondreis Zuid-Afrika 2017 Geheel conform uw wensen samengesteld en persoonlijk begeleid door Gijs van Bilsen. U maakt een privé rondreis door Zuid-Afrika heel relaxed in uw eigen

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2018

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2018 Misschien wel het mooiste fietsspektakel ter wereld! Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! In 2018 wordt de Cape Town

Nadere informatie

Hospice de Beaune - Hôtel Dieu.

Hospice de Beaune - Hôtel Dieu. BOUROGNEREIS Vijf dagen genieten. Een bijzondere combinatie van cultuur en geschiedenis en wijn en spijs. Onder leiding van Gijs van Bilsen, registervinoloog van de Wijnacademie. Wijn en spijs gaan onherroepelijk

Nadere informatie

3-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van zondagochtend 3 t/m dinsdagavond 5 JUNI 2018

3-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van zondagochtend 3 t/m dinsdagavond 5 JUNI 2018 3-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van zondagochtend 3 t/m dinsdagavond 5 JUNI 2018 Dag 1 zondag 3 Juni 2018 10.10 uur Lijnvlucht met KLM van Schiphol naar Bordeaux. 11.45 uur Aankomst

Nadere informatie

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2017

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2017 Misschien wel het mooiste fietsspektakel ter wereld! Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! In 2017 wordt de Cape Town

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Ontdekking van de Kaap

Ontdekking van de Kaap Ontdekking van de Kaap Individuele rondreis met huurwagen. Programma: Dag 1: Vertrek uit Brussel voor de vlucht Brussel Kaapstad Dag 2 & 3: Kaapstad & Kaapse Schiereiland Aankomst in de luchthaven van

Nadere informatie

GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI

GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI Vin & Voyage GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI Bezoek aan een bijzonder land met een kijkje achter de schermen van IFC-Wereldbank. Uitgewerkt programma. Wist u dat met een historie van meer dan 5000 jaar

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

Ontdekking van de Kaap

Ontdekking van de Kaap Ontdekking van de Kaap Individuele rondreis met huurwagen. Programma: Dag 1: Vertrek uit Brussel voor de vlucht Brussel Kaapstad met Emirates Dag 2 & 3: Kaapstad & Kaapse Schiereiland Aankomst in de luchthaven

Nadere informatie

4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019

4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019 4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019 Dag 1 maandag 3 Juni 2019 10.10 uur Lijnvlucht met KLM van Schiphol naar Bordeaux. 11.45 uur

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2 t/m 12 maart 2019

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2 t/m 12 maart 2019 Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! In 2019 wordt de Cape Town Cycle Tour gefietst op zondag 10 maart. FS Travel organiseert

Nadere informatie

Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten

Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten In navolging van drie eerdere Rally s in Frankrijk, organiseren wij van zondag 20 t/m vrijdag 25

Nadere informatie

Voorbeeldreis Suid Afrika met gids/chauffeur en deels zelf gereden.

Voorbeeldreis Suid Afrika met gids/chauffeur en deels zelf gereden. Voorbeeldreis Suid Afrika met gids/chauffeur en deels zelf gereden. Dag 1: Vertrek vanaf Schiphol, Zaventem, Frankfurt, Parijs of London Dag 2: Aankomst op Tambo International Airport, Johannesburg in

Nadere informatie

De Hoogtepunten van Zuid-Afrika

De Hoogtepunten van Zuid-Afrika Zuid-Afrika Begeleide groepsreis in interntionaal gezelschap De Hoogtepunten van Zuid-Afrika Kaapstad Kaapse Wijnlanden Oudtshoorn Plettenberg Bay Tsitsikama National Park - Johannesburg - Panoramaroute

Nadere informatie

14 Daagse rondreis Zuid Afrika

14 Daagse rondreis Zuid Afrika Blad 1/6 14 Daagse rondreis Zuid Afrika Luxe Privaat Tour met Vlaamse gids van Kaapstad en Tuin Route en 2x safaripark. Een prachtige reis van zowel Kaapstad als de Tuinroute. U bezoekt o.a. :De Tafelberg,

Nadere informatie

GEORGIE TBILISI GORI - CHATEAU MUKHRANI

GEORGIE TBILISI GORI - CHATEAU MUKHRANI GEORGIE TBILISI GORI - CHATEAU MUKHRANI Bezoek aan een bijzonder land met een kijkje achter de schermen van IFC-Wereldbank. Uitgewerkt programma van 20 t/m 25 maart 2018. Het zal u aan niets ontbreken.

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Klassiek Zuid-Afrika 22-daagse rondreis Klassiek Zuid-Afrika Vanaf 4.295,- 2 0 s e p t e m b e r t / m 1 1 o k t o b e r 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Wij hebben als zo velen Zuid-Afrika in ons hart gesloten. Al vaker hebben

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma Zuid-Afrika Bergen, woestijn, Nationale Parken, moderne steden en townships, Zuid-Afrika is een kleurrijke natie, dat doet dromen, niet enkel door zijn adembenemende landschappen maar ook door zijn geschiedenis

Nadere informatie

Routeomschrijving. Kaapstad - Caïro

Routeomschrijving. Kaapstad - Caïro Routeomschrijving Kaapstad - Caïro Dag 1: Aankomst Kaapstad. Transfer naar Cape Grace hotel bij V&A Waterfront. Welkom, diner en overnachting in het hotel. Dag 2: Om 08.30 uur wijnproeverij bij Groot Constantia

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden

The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden Hier wat meer informatie over de reis. Wij bieden u avontuur, samen met een

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Professionele wijnstudiereis Zuid-Afrika 2017 extra verlengd met 2 dagen Kaapstad Periode : 7 maart maart 2017

Professionele wijnstudiereis Zuid-Afrika 2017 extra verlengd met 2 dagen Kaapstad Periode : 7 maart maart 2017 Professionele wijnstudiereis Zuid-Afrika 2017 extra verlengd met 2 dagen Kaapstad Periode : 7 maart 2017 17 maart 2017 Drie jaar geleden hebben we al mogen genieten van een fantastisch leerzame reis naar

Nadere informatie

Jubileumreis Argentinië Chili

Jubileumreis Argentinië Chili Jubileumreis Argentinië Chili 1 17 december 2019-17 dagen geheel verzorgd. 1 en 2 dec. 2019 - Dag 1 en 2 - Vliegreis naar Buenos Aires en aankomst. U vliegt van Amsterdam naar Buenos Aires, waar u de volgende

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Wijn- en Cultuurreis naar Georgië - Tbilisi Gijs van Bilsen 2-6 NOVEMBER 2016 M

Wijn- en Cultuurreis naar Georgië - Tbilisi Gijs van Bilsen 2-6 NOVEMBER 2016 M Vin & Voyage GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI - UITGEBREID PROGRAMMA. Bezoek aan een bijzonder land met een kijkje achter de schermen van IFC-Wereldbank. Uitgewerkt programma van 2 T/M 6 NOVEMBER 2016.

Nadere informatie

le Vin est le plus Beau Présent que Dieu a fait aux Hommes (Plato)

le Vin est le plus Beau Présent que Dieu a fait aux Hommes (Plato) BOUROGNEREIS INCLUSIEF SOIRÉE AU CHAUTEAU DU CLOS DE VOUGEOT CHAPITRE DES TULIPES HOLLANDAISES CHEVALIERS DU CONFRÉRIE DE TASTEVIN DE CLOS DU VOUGEOT Onder leiding van Gert Crum en Gijs van Bilsen registervinologen

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A 2014 Als ik gebeld word dat ik mee mag op studiereis naar Zuid-Afrika spring ik een gat in de lucht, wat een unieke kans is dit! Op 5 februari is het eindelijk

Nadere informatie

12 daagse golfreis Kaapstreek

12 daagse golfreis Kaapstreek 12 daagse golfreis Kaapstreek (selfdrive), & Constantia/Capetown dag 1 Vandaag arriveert u in Kaapstad. Indien u met KLM s avonds aankomt wordt u van harte welkom geheten door een medewerker van Sunshine

Nadere informatie

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT!

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! Lake Victoria 9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! "Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit" DE VOORDELEN Het hele jaar door een

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

18-daagse rondreis. Zuid-Afrika Deluxe. Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5

18-daagse rondreis. Zuid-Afrika Deluxe. Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5 18-daagse rondreis Zuid-Afrika Deluxe Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Voor u ligt de brochure van een bijzondere reis. En dit bijzondere karakter heeft een reden.

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

14 Daagse rondreis : Kaapstad en omgeving met privé begeleiding Inbegrepen in deze reis zijn : Niet inbegrepen zijn :

14 Daagse rondreis : Kaapstad en omgeving met privé begeleiding Inbegrepen in deze reis zijn : Niet inbegrepen zijn : Blad 1/6 14 Daagse rondreis : Kaapstad en omgeving met privé begeleiding Deze reis geeft u een goede indruk van zowel Kaapstad als de directe omgeving. U bezoekt o.a. : Robbeneiland, de Tafelberg, de Bo

Nadere informatie

SUID-AFRIKA Die reënboog vol bedrywigheid. ETION belevingsreis 2-17 november 2016 REISPROGRAMMA

SUID-AFRIKA Die reënboog vol bedrywigheid. ETION belevingsreis 2-17 november 2016 REISPROGRAMMA SUID-AFRIKA Die reënboog vol bedrywigheid ETION belevingsreis 2-17 november 2016 REISPROGRAMMA Dag 1: Brussel (02 nov) De Belgische reisleider wacht je op bij de luchthaven. Nachtvlucht naar Johannesburg

Nadere informatie

Reisplan Zuid - Afrika 2015

Reisplan Zuid - Afrika 2015 Reisplan Zuid - Afrika 2015 31 oktober 2015-22 november 2015 Hilda, Harko, Cynthia, Michael, Marc & Anique Versie 1.6 - Copyright by Michael Olivier 2015 - http://www.michaelolivier.nl - nadruk verboden

Nadere informatie

Proud member. donateurreis nepal oktober eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis nepal oktober eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis nepal 9-25 oktober 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis nepal Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Nepal. In Kathmandu

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Cape Town Add-on. 4-daagse individuele duikreis. Hoogtepunten. x 3 Duiken x 3 nachten. Vanaf

Cape Town Add-on. 4-daagse individuele duikreis. Hoogtepunten. x 3 Duiken x 3 nachten. Vanaf Copyright 2014,. Alle rechten voorbehouden 4-daagse individuele duikreis Cape Town Add-on x 3 Duiken x 3 nachten Vanaf 590 Heb je nog wat extra tijd, en wil je graag meer van Zuid-Afrika verkennen? Combineer

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Cape to Cairo - Afrika

Cape to Cairo - Afrika Cape to Cairo - Afrika Dag 1 - Kaapstad Aankomst op Kaapstad International Airport en transfer naar het Cape Grace Hotel aan de V&A Waterfront. Welkomstdiner en Dag 2 - Kaapstad Vertrek naar Groot Constantia

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

Tanzania en Zanzibar 2017/2018

Tanzania en Zanzibar 2017/2018 1 Tanzania en Zanzibar 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een welkomstdrankje

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

DROOMREIS GA OP DROOMREIS EN STEUN ORANGE BABIES. Een exclusieve reis waarbij u in luxe, de schoonheid van Zuid-Afrika ontdekt.

DROOMREIS GA OP DROOMREIS EN STEUN ORANGE BABIES. Een exclusieve reis waarbij u in luxe, de schoonheid van Zuid-Afrika ontdekt. GA OP DROOMREIS EN STEUN ORANGE BABIES Een exclusieve reis waarbij u in luxe, de schoonheid van Zuid-Afrika ontdekt. Morukuru Family heeft als doel om ervoor te zorgen dat u tijdens uw vakantie, het pure

Nadere informatie

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis cambodja 11-27 november 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis cambodja Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Cambodja.

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië 29 september 6 oktober 2017 Torcello Katholieke Sectorraad Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika4kids Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Ideale rondreis voor gezinnen met kinderen Verblijf in

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit: Donderdag 17 november

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit: Donderdag 17 november Beste Vinologen, Het paradijs voor wijnmakers (zoals Chili al sinds jaar en dag bekend staat) is ook het paradijs voor vinologen! In een land met overweldigende natuur, grote verschillen in terroir en

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights 21 daagse rondreis Sri Lanka De Highlights Sri Lanka, de parel uit de Indische oceaan, biedt de reiziger een unieke ervaring door zijn uitbundige natuur, schitterende stranden, verlaten koningssteden,

Nadere informatie

24 e Grande Conférence. Reilen en Zeilen. 26 september t/m 30 september Malta

24 e Grande Conférence. Reilen en Zeilen. 26 september t/m 30 september Malta 24 e Grande Conférence Reilen en Zeilen 26 september t/m 30 september 2018 Malta RHV Helmond EO 24 e Grande Conférence Titel: Reilen en Zeilen Datum: 26 september t/m 30 september 2018 Locatie: Accreditering:

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

2 OCEANS MARATHON ZUID-AFRIKA

2 OCEANS MARATHON ZUID-AFRIKA ZUID-AFRIKA 2 OCEANS MARATHON De uitdaging De 2 Oceans Marathon voert ons naar de Kaap in Zuid-Afrika, waar de Atlantische en de Indische Oceaan elkaar ontmoeten. Je loopt hier the world s most beautiful

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Namibië Groepsreis in kleine groep (max 8 p.) Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Windhoek - Sesriem - Sossusvlei - Swakopmund - Twyfelfontein - Etosha - Rundu - Kongola - Chobe - Victoria Falls

Nadere informatie

ZUID-AFRIKAANS PATCHWORK 12 dagen / 9 nachten 07/09-18/09/2016

ZUID-AFRIKAANS PATCHWORK 12 dagen / 9 nachten 07/09-18/09/2016 ZUID-AFRIKAANS PATCHWORK 12 dagen / 9 nachten 07/09-18/09/2016 Bergen, woestijn, nationale parken, moderne steden en townships, Zuid-Afrika is een kleurrijke natie die doet dromen, niet enkel door zijn

Nadere informatie

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk Yogaretreat in Frankrijk! Vrijdag 20 mei t/m vrijdag 27 mei 2016 Een week lang ontspannen in de mooie streek Languedoc-Roussillon met dagelijks yoga?! Kom in mei naar onze yogaretreat in Frankrijk! Tijdens

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

inclusief 2 dagen safari

inclusief 2 dagen safari LUXE WIJN-STUDIE-REIS ZUID AFRIKA inclusief 2 dagen safari 15-24 maart 2020 In maart 2020 organiseert WTOL Academy een 10-daagse studiereis naar de Westkaap, Zuid Afrika. 18 georganiseerde tastings bij

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International 22 september 2012 t/m 26 september 2012 Onze collega Elke van den Broek mocht mee met de eerste Holland International Cruise studiereis. Een 5-daagse

Nadere informatie

Botswana en Namibië 14 dagen private fly en drive in safari in zeer luxe accommodaties

Botswana en Namibië 14 dagen private fly en drive in safari in zeer luxe accommodaties 1 Reissom: Safari 7.950, per persoon, + Internationale vluchten ca 1.000, p.p. Op basis van 4 personen in gedeelde 2 persoons accommodatie. reisperiode: 01 januari 31 oktober 2006 U kunt eventueel zelf

Nadere informatie

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten,

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Met trots presenteren wij ons programma voor de reis naar Melun (Région Ile-de-France- Fontainebleau). We zijn erin geslaagd een afwisselend programma samen te stellen. Net als vorig jaar

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege. Buitenland Reizen. Romboutscollege

1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege. Buitenland Reizen. Romboutscollege 1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege Buitenland Reizen 2016 Romboutscollege 2 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege Beste leerlingen en ouders, De buitenlandreizen voor 2016 komen eraan. De reizen zijn

Nadere informatie