Wijn- en Cultuurreis naar Georgië - Tbilisi Gijs van Bilsen 2-6 NOVEMBER 2016 M

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wijn- en Cultuurreis naar Georgië - Tbilisi Gijs van Bilsen 2-6 NOVEMBER 2016 M"

Transcriptie

1 Vin & Voyage GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI - UITGEBREID PROGRAMMA. Bezoek aan een bijzonder land met een kijkje achter de schermen van IFC-Wereldbank. Uitgewerkt programma van 2 T/M 6 NOVEMBER Het zal u aan niets ontbreken. Wist u dat met een historie van meer dan 5000 jaar feitelijk Georgië de bakermat is van de wereldwijnbouw? Reden voor Vin & Voyage om dit land aan zijn reisbestemmingen toe te voegen, niet in de laatste plaats omdat het land zelf u door haar schoonheid en diversiteit zonder twijfel zal bekoren. Over de hoofdstad Tbilisi kunnen we kort zijn: een verrassend mooie stad met klassieke trekjes en zelfs indrukwekkende grandeur op de Rustaveli Avenue en George W. Bush Avenue! foto s Gijs van Bilsen, mei 2015 In vijf dagen van woensdag t/m zondag - gaan we kennismaken met Georgië en de hoofdstad Tbilisi in het bijzonder. We starten met de hoofdstad zelf, die we, onder leiding van een gids uitgebreid zullen bezoeken. Highlights van de stad, een glaasje wijn in een van de vele wijnbars op Rustavelli Avenue en een traditioneel Georgisch diner staan op het programma. We verblijven vier nachten in Hotel Marriott Courtyard of Tiflis Palace,beide in hartje centrum en van alle luxe en comfort voorzien. We maken het nog interessanter: op vrijdag zal mijn broer, Drs. Jan. van Bilsen, directeur IFC- Wereldbank voor de regio South Caucasus een interessante inkijk geven in de rol die de Wereldbank speelt in de ontwikkeling van deze regio en haar toekomstperspectief. Jan is, na een internationale carrière bij ABN-Amro, sinds een jaar of 10 verbonden aan de Wereldbank en zal ons een kijkje achter de schermen gunnen. Na zijn presentatie in hotel Kopola met een schitterend uitzicht op de oude stad genieten we van een goed verzorgde lunch, die IFC-Wereldbank ons aanbiedt. Logisch vervolg op de lezing van Jan is natuurlijk een bezoek aan een wijnproducent in het land zelf. Onze keus is daarbij gevallen op Chateau Mukhrani, niet ver buiten Tbilisi gelegen, dat mede met de steun van IFC-Wereldbank met zijn wijnen is doorgedrongen tot het wereldtoneel van gerespecteerde restaurants en wijnkaarten. Chateau Mukhrani zelf mag bovendien gekenschetst worden als imposant en heeft een mooi proeflokaal en uitstekend restaurant. Kijkt u maar eens op hun website:

2 U leest alles over deze reis in onderstaand programma van dag tot dag. Wilt u na afloop de reis verlengen met een paar dagen in Georgië zelf of in Istanbul, dan regelen we dat vanzelfsprekend met plezier voor u. Reissom, op basis van een tweepersoonskamer, bedraagt all-inclusive : 1495,- per persoon. Toeslag voor een eenpersoonskamer bedraagt 280,-- We gaan met minimaal 12 personen en maximaal 26. Voorstel vertrekdatum: woensdag 2 NOVEMBER Dag 1 Woensdag 2 november Vliegreis van Amsterdam naar Tbilisi. Met een tussenstop in Istanbul arriveren we in Tbilisi om uur. Een transfer brengt ons naar ons hotel, hartje centrum Tbilisi, Courtyard Marriott Hotel of Tiflis Palace, waar we vier nachten verblijven. Beide hotels zijn schitterend gelegen in het centrum van Tbilisi en bieden alle comfort die u van een klasse hotel mag verwachten. Een glaasje wijn en kleine versnapering wordt ons hier aangeboden. Desgewenst kunt natuurlijk u nog even de stad in gaan. Dag 2 - Donderdag 3 november Uitgebreide kennismaking met Tbilisi. Onder leiding van een Engelstalige gids brengen we vandaag een bezoek aan de highlights van Tbilisi. We starten daarbij met een uitzicht over de stad vanaf het Metekhi plateau, waardoor u meteen ziet hoe Tbilisi gelegen is. Een wandeling langs Sharden Street en Erekle-II-Street alsmede een bezoek aan Sioni Kathedraal en de Heilige Drie-eenheid Kathedraal behoren tot de verrassende bezienswaardigheden, die u niet mag missen.

3 Vogue, february 2016: Georgia, the secret Gem of Europe. Forget about Milan and cancel your trip to Berlin because Georgia is the place to be. Na de lunch in een typisch Georgisch restaurant vervolgen we onze kennismaking met een bezoek aan The National Gallery, dat de grootste verzameling Georgische schilderkunst herbergt, gevolgd door een wandeling door Rustaveli Avenue, waar we natuurlijk even aanleggen bij een van de fameuze wijnbars, die deze straat rijk is. Met een beetje goede wil heb je het schrift in vier dagen onder de knie Aan het eind van de dag keren we terug in het hotel en heeft u een uurtje voor u zelf. Diner vanavond wordt geserveerd in het Georgian House Restaurant, een van de beste restaurants van Tbilisi.

4 Dag 3 Vrijdag 4 november Vandaag zijn we de gast van IFC-Wereldbank. Na het ontbijt wandelen we vanaf ons hotel naar het Kopola Hotel, waar we om uur verwacht worden. Directeur drs. Jan van Bilsen zal een interessante lezing verzorgen over de rol en participaties van International Finance Corporation World Bank in het algemeen en Georgië in het bijzonder in het licht van de ontwikkeling en toekomstperspectief van deze regio. Na afloop biedt IFC-Wereldbank ons een lunch aan, waarbij nog ruimschoots gelegenheid is tot het stellen van vragen en wisselen van gedachten. Na afloop van deze lunch heeft u een paar uurtjes voor u zelf. Het centrum ligt, vanaf het Kopola Hotel, aan uw voeten en als u de oude stad met haar burcht wilt bezoeken, bestaat daartoe ruimschoots de gelegenheid. Zij die lekker willen napraten, staat dat vanzelfsprekend evenzeer vrij. Om uur vertrekt de bus vanaf het Marriott Hotel naar de andere kant van de stad, waar we voor een borrel en kleine versnaperingen welkom zijn bij Jan thuis. De agenda van The Tbilisi Opera & Ballet Theatre is bij het samenstellen van deze reis nog niet vastgesteld voor eind oktober. Wij stellen ons voor eerst een licht diner te genieten gevolgd door een uitvoering van Opera of Ballet.

5 Dag 4 - Zaterdag 5 november We gaan vandaag een stuk van het land zelf zien. Deze dag staat in het teken van wijn en prachtige entourage en het landschappelijk schoon van Georgië. In de ochtend rijden we naar het Samtavro Monastery, ten noorden van Tbilisi, net buiten de stad gelegen en nog steeds in gebruik. Dus brengen we een kort bezoek aan dit klooster. We vervolgen onze weg daarna in noordelijke richting naar Chateau Mukhrani, een van de meest vooraanstaande wijnproducenten van Georgië. Hier worden we door de directie met open armen ontvangen. Vanzelfsprekend krijgen we hier een uitgebreide rondleiding door de imposante kelders en gaan we enkele wijnen proeven uit hun assortiment.

6 Chateau Mukhrani behoort tot de betere producenten van kwaliteitswijnen in Georgië en de wijnen van Mukhrani - zij maken trouwens ook een prima cognac sieren de wijnkaart van menig toprestaurant all over the world. We krijgen een kijkje achter de schermen en natuurlijk worden we ingewijd in de geheimen van het typische wijn-productie-proces van Georgische wijnen Na de lunch op dit Chateau in de tweede helft van de middag - rijden we naar Mtskheta, waar we een korte stop maken om even een frisse neus te halen en enkele indrukken van deze voormalige hoofdstad van Georgië op te doen. Een heerlijke koel Georgisch glas bier gaat er misschien ook wel in. Begin van de avond zijn we terug in Tbilisi, waar u even gelegenheid heeft om u op te frissen vooraleer we ons Farewell-dinner aanvangen in het klassieke restaurant bovenop de Matsminda heuvel met een prachtig uitzicht over de stad. Uitzicht vanaf de Matsminda heuvel.

7 Dag 5 Zondag 6 november De ochtend heeft u nog gelegenheid om de laatste indrukken van de stad op te doen. Transfer naar de luchthaven is voorzien om uur. Indien u wenst bestaat de mogelijkheid om uw reis enkele dagen te verlengen met een verblijf in en verdere ontdekking van Georgië in noordelijke en oostelijke richting met de besneeuwde toppen van de Kaukasus op de achtergrond. Vanzelfsprekend regelen wij dat keurig voor u. Twee suggesties: Rooms Hotel Kazbegi in Stepantsminda en het Royal Batoni Hotel in Kvareli. Als u op de terugweg liever nog enkele dagen in Istanbul verblijft, kan dat vanzelfsprekend ook. Aarzel niet van onze diensten gebruik te maken. Eind van de dag - lokale tijd arriveren we terug op Schiphol, Amsterdam. ******* GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI Bezoek aan een bijzonder land met een kijkje achter de schermen van IFC-Wereldbank. Prijs per persoon: 1495,- alles inbegrepen op basis van 2 personen. Toeslag éénpersoonskamer: 280,- Vertrekdatum: woensdag 2 november 2016 Reisduur: 5 dagen, uit en thuis, verlenging mogelijk in Georgië of Istanbul. Groepsgrootte: minimaal 12 / maximaal 18 personen. All Inclusive Tour naar Tbilisi, Georgië. Inbegrepen in deze reis: - Vliegreis Amsterdam Tbilisi. - Transfer naar Hotel, welkomstglas en fingersnacks. - Vier nachten verblijf inclusief ontbijt in klasse Hotel, in hartje centrum Tbilisi. - Engelstalige gids gedurende de gehele reis. - Bezoek aan Tbilisi en klassieke bezienswaardigheden c.q. moderne highlights, lunch en diner op dag twee inclusief wijnen. - Gast van IFC-Worldbank, lezing drs. J. van Bilsen, lunch en diner op dag drie inclusief wijnen. - Uitvoering in The Opera & Ballet Theatre. - Alle transfers in de stad en op zaterdag in het land. - VIP-bezoek aan Chateau Mukhrani, ontvangst, rondleiding en proeverij, gevolgd door lunch op deze vierde dag, inclusief wijnen. - Bezoek aan Mtskheta, een van de oudste steden van Georgië. - Farewell-dinner op deze vierde dag Matsminda-heuvel inclusief wijnen. - Transfer naar luchthaven, retourvlucht naar Schiphol, Amsterdam. - Nederlandstalige begeleiding door Gijs van Bilsen.

GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI

GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI Vin & Voyage GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI Bezoek aan een bijzonder land met een kijkje achter de schermen van IFC-Wereldbank. Uitgewerkt programma. Wist u dat met een historie van meer dan 5000 jaar

Nadere informatie

GEORGIE TBILISI GORI - CHATEAU MUKHRANI

GEORGIE TBILISI GORI - CHATEAU MUKHRANI GEORGIE TBILISI GORI - CHATEAU MUKHRANI Bezoek aan een bijzonder land met een kijkje achter de schermen van IFC-Wereldbank. Uitgewerkt programma van 20 t/m 25 maart 2018. Het zal u aan niets ontbreken.

Nadere informatie

GEORGIË - TBILISI GORI - VARDZIA - RABATI - TELAVI - KVARELI

GEORGIË - TBILISI GORI - VARDZIA - RABATI - TELAVI - KVARELI GEORGIË - TBILISI GORI - VARDZIA - RABATI - TELAVI - KVARELI Programma geheel verzorgde rondreis van zaterdag 30 maart zaterdag 6 april 2019 foto s Gijs van Bilsen, mei 2015 Verruim uw wereldbeeld en maak

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug!

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Dag 1 Vlucht Amsterdam Porto. Na aankomst aan het eind van de ochtend

Nadere informatie

le Vin est le plus Beau Présent que Dieu a fait aux Hommes (Plato)

le Vin est le plus Beau Présent que Dieu a fait aux Hommes (Plato) BOUROGNEREIS INCLUSIEF SOIRÉE AU CHAUTEAU DU CLOS DE VOUGEOT CHAPITRE DES TULIPES HOLLANDAISES CHEVALIERS DU CONFRÉRIE DE TASTEVIN DE CLOS DU VOUGEOT Onder leiding van Gert Crum en Gijs van Bilsen registervinologen

Nadere informatie

4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019

4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019 4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019 Dag 1 maandag 3 Juni 2019 10.10 uur Lijnvlucht met KLM van Schiphol naar Bordeaux. 11.45 uur

Nadere informatie

3-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van zondagochtend 3 t/m dinsdagavond 5 JUNI 2018

3-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van zondagochtend 3 t/m dinsdagavond 5 JUNI 2018 3-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van zondagochtend 3 t/m dinsdagavond 5 JUNI 2018 Dag 1 zondag 3 Juni 2018 10.10 uur Lijnvlucht met KLM van Schiphol naar Bordeaux. 11.45 uur Aankomst

Nadere informatie

Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten

Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten In navolging van drie eerdere Rally s in Frankrijk, organiseren wij van zondag 20 t/m vrijdag 25

Nadere informatie

Hospice de Beaune - Hôtel Dieu.

Hospice de Beaune - Hôtel Dieu. BOUROGNEREIS Vijf dagen genieten. Een bijzondere combinatie van cultuur en geschiedenis en wijn en spijs. Onder leiding van Gijs van Bilsen, registervinoloog van de Wijnacademie. Wijn en spijs gaan onherroepelijk

Nadere informatie

Kunst, Cultuur-, Wijn- en Culinaire reis naar Piedmonte. Milaan-Alba-Cherasco-Turijn

Kunst, Cultuur-, Wijn- en Culinaire reis naar Piedmonte. Milaan-Alba-Cherasco-Turijn Kunst, Cultuur-, Wijn- en Culinaire reis naar Piedmonte. Milaan-Alba-Cherasco-Turijn Vijf dagen genieten van Cultuur, Wijn, Witte Truffelfestival, Kunst en Gastronomie. Dag 1 vrijdag 25 september 2020

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

Zaterdag 28 juni 2014 Bezoek Weingut am Stein

Zaterdag 28 juni 2014 Bezoek Weingut am Stein Zaterdag 28 juni 2014 Bezoek Weingut am Stein Weingut am Stein Sandra & Ludwig Knoll Weingut am Stein is zonder twijfel één van de indrukwekkendste domeinen uit Duitsland. En dit door een combinatie van

Nadere informatie

Maandag. s Avonds dineren we op loopafstand van ons hotel en genieten we van de verschillende lokale wijnen.

Maandag. s Avonds dineren we op loopafstand van ons hotel en genieten we van de verschillende lokale wijnen. Achtergrond Al eeuwenlang is de Kaukasus zowel een trefpunt van culturen als een schier onoverwinnelijk obstakel voor de vele volkeren die de regio hun thuis noemen. Na Perzische, Ottomaanse en Russische

Nadere informatie

Proud member. donateurreis nepal oktober eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis nepal oktober eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis nepal 9-25 oktober 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis nepal Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Nepal. In Kathmandu

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Voorbeeld Wijnreis & Culinaire reis naar Piedmonte,

Voorbeeld Wijnreis & Culinaire reis naar Piedmonte, Voorbeeld Wijnreis & Culinaire reis naar Piedmonte, Eindhoven - Milaan Barolo -Turijn Milaan - Eindhoven. Dag 1 10.00 hrs. Vertrek Eindhoven airport. 11.45 hrs. Aankomst Milaan, Malpensa Aeroporte. Meet

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië

Natuur- en cultuurreis naar Georgië Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International 22 september 2012 t/m 26 september 2012 Onze collega Elke van den Broek mocht mee met de eerste Holland International Cruise studiereis. Een 5-daagse

Nadere informatie

PIP-reis naar Milaan van vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober 2019

PIP-reis naar Milaan van vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober 2019 organiseert PIP-reis naar Milaan van vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober 2019 Vertrek vanaf Eindhoven airport: 12.00 uur op vrijdag 18 oktober. Vertrek vanaf Malpensa-Milaan airport: 12.00 uur op zondag 20

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Proeven in stijl groepen

Proeven in stijl groepen Proeven in stijl Ontdek de wijnschatten van Arnhem Bij wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Arnhemse Velperweg wordt de wijn nog gekoesterd. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg. Istanbul

De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg. Istanbul 2 1 e G ra n d e C o n fé re n c e De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg Istanbul RHV Helmond EO 21 e Grande Conférence Titel: Van nazorg naar voorzorg Datum: 23 september t/m 27 september

Nadere informatie

PSV TRAVEL. Programma Business Club Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid

PSV TRAVEL. Programma Business Club Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid PSV TRAVEL Programma Business Club Madrid WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november 2016 Madrid Madrid is een gastvrije stad die voor elk wat wils te bieden heeft. Als geen andere

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 PROGRAMMA Vervoer van en naar Schiphol Op eigen gelegenheid. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 Vluchten Woensdag 7 september Amsterdam Curaçao (Hato) KL 735 13.05 16.40 uur Donderdag

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 PSV REIZEN Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 Informatie Lissabon Lissabon, de hoofdstad van Portugal, ligt op slechts een

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het historische

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl 4 Daagse reis Edinburgh donderdag 13 t/m zondag 16 september 2012 We hebben 48 tickets met vroeg boekkorting. Op = Op weg = pech Vroeg boekkorting

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië

Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië Classic Car Travel Europe Juni Ierland 19 juni t/m 2 juli 2020 In Hoek van Holland begint deze wondermooie reis door Engeland en Ierland. Met de Ferry varen

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Portugal, Lissabon Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal waar historie, cultuur, zon en strand, eten en drinken hand in hand gaan. Als gevolg van de historische

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

THE SECRET GERM OF EUROPE

THE SECRET GERM OF EUROPE Special Tour Tbilisi, Georgië met naast aandacht voor de prachtige stad Tbilisi, het land, haar rijke historie, cultuur en muziek - als bijzonder item een bezoek aan het Bacteriofagen Instituut van Tbilisi.

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

Palio in Siena 2 juli 2018

Palio in Siena 2 juli 2018 Palio in Siena 2 juli 2018 Dit maak je maar één keer in je leven mee dit is absoluut uniek. Doe jezelf iets geweldigs cadeau of trakteer uw beste relatie(s)! Als enige in Nederland beschik ik jaarlijks

Nadere informatie

Prachtige reis naar de Douro en Porto. Van donderdag 20 t/m dinsdag 25 juni 2019

Prachtige reis naar de Douro en Porto. Van donderdag 20 t/m dinsdag 25 juni 2019 Prachtige reis naar de Douro en Porto. Van donderdag 20 t/m dinsdag 25 juni 2019 Zeer gevarieerde reis naar Porto en de Dourovallei, op een hoog niveau van luxe, service en comfort. Er gaan deuren voor

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot Het beste van "Loire a vélo" in 4 dagen (kano+fiets) Bestemming Frankrijk Plaats Loire-v allei Duur 4 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van April tot Nov ember M inimale Leef tijd 1

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Driedaags kerstarrangement Aankomst: dinsdag 24 december 2019 Vertrek: donderdag 26 december 2019

Driedaags kerstarrangement Aankomst: dinsdag 24 december 2019 Vertrek: donderdag 26 december 2019 Een sfeervolle Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh! Stijlvol genieten in een prachtige omgeving. Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh betekent genieten in stijl. De perfecte plek

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Vijfdaagse luxe all inclusive reis Elzas

Vijfdaagse luxe all inclusive reis Elzas Vijfdaagse luxe all inclusive reis Elzas Een wat langer verblijf in de Elzas met JoliSoleil is zeer de moeite waard. U hebt nu de tijd om zonder gehaast de verschillende dorpjes, wijnen in Bas Rhin en

Nadere informatie

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken:

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: Studiereis 7 14 mei 2014 In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: De Elzas Hieronder vindt u informatie over - het reisprogramma en de reissom -

Nadere informatie

10-daagse rondreis Highlights Jordanië 22 t/m 31 mei 2010 Rondreis i.s.m. Star Travel Schaijk en Jordanian Dreams Min. 10 max. 22 personen.

10-daagse rondreis Highlights Jordanië 22 t/m 31 mei 2010 Rondreis i.s.m. Star Travel Schaijk en Jordanian Dreams Min. 10 max. 22 personen. 10-daagse rondreis Highlights Jordanië 22 t/m 31 mei 2010 Rondreis i.s.m. Star Travel Schaijk en Jordanian Dreams Min. 10 max. 22 personen. ( 50,00 korting bij boeken voor 01 februari 2010!) Dag 1. Zaterdag

Nadere informatie

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud)

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) Dag 1 Vlucht naar Moskou. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar het hotel gebracht. U verblijft 3 nachten in Hotel Cosmos; meer informatie over

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE. Business Development Mission naar Dubai en Qatar

TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE. Business Development Mission naar Dubai en Qatar TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE Business Development Mission naar Dubai en Qatar Een buitengewone kennismaking vol highlights Dubai en Qatar behoren op dit moment tot de meest interessante landen ter

Nadere informatie

2 0 e G ra n d e C o n fé re n c e. Omgaan met zorg, soma en psyche. 1 oktober t/m 5 oktober 2014. Istanbul

2 0 e G ra n d e C o n fé re n c e. Omgaan met zorg, soma en psyche. 1 oktober t/m 5 oktober 2014. Istanbul 2 0 e G ra n d e C o n fé re n c e Omgaan met zorg, soma en psyche 1 oktober t/m 5 oktober 2014 Istanbul RHV Helmond EO 20e Grande Conférence Titel: Omgaan met zorg, soma en psyche! Datum: 1 oktober t/m

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

Met Fotografie op reis naar Londen

Met Fotografie op reis naar Londen Met Fotografie op reis naar Londen PROGRAMMA LONDEN Londen is een kleurrijke en gevarieerde stad met een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Anderzijds behoort de stad ook tot de moderne

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Golfreizen naar Portugal in het voorjaar van 2016

Golfreizen naar Portugal in het voorjaar van 2016 Golfreizen naar Portugal in het voorjaar van 2016 Voor het voorjaar van 2016 heb ik de volgende reizen naar Portugal gepland: Reis A 25 t/m 28 februari 462,00 per persoon Reis B 18 t/m 25 maart 1.033,00

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE bilbao algemene informatie bilbao Bilbao, gesitueerd aan de Golf van Biskaje in het noorden van Spanje, is een van de welvarendste steden van Spanje. De stad heeft ca. 350.000 inwoners, maar de metropool

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Rome Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Dagprogramma vrijdag Per touringcar van Hoornaar naar Schiphol en aansluitend vliegreis naar Rome. Vliegen om 7.00 uur. Transfer naar uw hotelaccommodatie,

Nadere informatie

De exclusieve New York City inspiratietour

De exclusieve New York City inspiratietour De exclusieve New York City inspiratietour Na de succesvolle inspiratietours in Madrid, Dublin, Boedapest en Athene is het tijd om de oversteek te maken naar de Big Apple. In samenwerking met het Heineken

Nadere informatie

Belmond Hotel cipriani *****deluxe

Belmond Hotel cipriani *****deluxe dé droomreis in 2019! AmsterdAm-Venetië per Venice simplon - orient - express 1 t/m 4 november 2019 Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Cork is het één uur vroeger dan in België. VALUTA: U kunt in Cork betalen met de Euro. KLIMAAT: De gemiddelde temperatuur

Nadere informatie

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA Culinair, Cultuur en meer..in Puglia ZUID-ITALIE 7-daagse culinaire reis o.l.v. Nicoletta Tavella vertrek 02 oktober en 23 oktober 2017 Style in Travel

Nadere informatie

Bernhoven Breed < Den Haag > woensdag 19 tot vrijdag 21 juni 2019

Bernhoven Breed < Den Haag > woensdag 19 tot vrijdag 21 juni 2019 Bernhoven Breed < Den Haag > woensdag 19 tot vrijdag 21 juni 2019 Uitnodiging Beste collega, Na een geslaagde en goed beoordeelde editie van Bernhoven Breed op de SS Rotterdam in 2018, was het weer een

Nadere informatie

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK SHORTBREAK TROMSØ deblauwevogel.be SHORTBREAK 1 2 SHORTBREAK NOORDERLICHT IN TROMSØ U vliegt vanaf Brussel met een rechtstreekse vlucht naar het hart van Noors Lapland, Tromsø. Hier komt u terecht in het

Nadere informatie

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN ONTDEK HET PRACHTIGE Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN CAÏRO HURGHADA ESNA LUXOR KOM OMBO ASWAN Beste Blauwe Vogel-vriend, Toen ik 7 jaar jong was, reisde ik voor het

Nadere informatie

De inspiratietour naar Dublin

De inspiratietour naar Dublin De inspiratietour naar Dublin Dublin is als Ierse hoofdstad een centrum van kunst, cultuur en entertainment, met een rijke, gastvrije sfeer en een meeslepende geschiedenis. Het is een fijne stad om in

Nadere informatie

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen!

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen! Ontdek de wereld..met Pelikaan Reizen! 5-daagse techniek- en cultuurreis Per luxe touringcar naar Allgau Zuid-Duitsland 16 t/m 20 september 2015 Hoofdkantoor Zevenbergen De koffie staat altijd klaar! Inhoud

Nadere informatie

Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS

Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS Met Kras Stervakanties van 18 september 1996 t/m 2 oktober 1996 REISPROGRAMMA Dag 1 ( 18 september 1996) Vertrek per Balkan Bulgarian Airlines-lijndienst

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Een zonnig congres in Warsaw

Een zonnig congres in Warsaw Een zonnig congres in Warsaw Het idee van een paar dagen weg is altijd iets om naar uit te kijken. Op het moment dat we dinsdagavond 16 mei in het vliegtuig stapten was nog niet duidelijk dat we zulke

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot Het beste van "Loire a vélo" in 4 dagen (kano+fiets) Bestemming Frankrijk Plaats Loirev allei Duur 4 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van April tot Nov ember M inimale Leef tijd 1

Nadere informatie

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden.

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden. Shouf Shouf Marokko organiseert jaarlijks in samenwerking met verschillende achterstandsfondsen waaronder AOF Amsterdam en FAW Rotterdam nascholingsreizen voor huisartsen en POHs onder andere naar Marokko.

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie