GEORGIE TBILISI GORI - CHATEAU MUKHRANI

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEORGIE TBILISI GORI - CHATEAU MUKHRANI"

Transcriptie

1 GEORGIE TBILISI GORI - CHATEAU MUKHRANI Bezoek aan een bijzonder land met een kijkje achter de schermen van IFC-Wereldbank. Uitgewerkt programma van 20 t/m 25 maart Het zal u aan niets ontbreken. Een aaneenschakeling van hoogtepunten in stad en land. All Inclusive Tour naar Georgië, Tbilisi, Gori, Telavi, Caucasus. In kort bestek: - Vliegreis Amsterdam Tbilisi. Dagvlucht op prettige tijd; uur vertrek Schiphol. - Vier nachten verblijf inclusief ontbijt in Ambassadori Hotel*****, hartje centrum Tbilisi. - Eén nacht verblijf op Chateau Schuchmann nabij Telavi richting Caucasus. - Uitgebreid bezoek aan Tbilisi en alle klassieke bezienswaardigheden, Rustavelli Avenue, Methekiplateau., Matsmindaheuvel, Operagebouw, Parlementsgebouwen, Sioni- en Heilige Drie-eenheidkathedraal, Ereklistreet, warmwaterbronnen etc.etc. maar ook de moderne highlights, toegangskaarten voor Musea, Funicular, kabelbaantje etc.etc. - Gast van IFC-Worldbank, lezing door drs. J. van Bilsen, General manager South Caucasus, met lunch aangeboden door Wereldbank. - Uitvoering in The Opera & Ballet Theatre of het muziektheater; conform nader te vernemen programma. - Alle transfers in stad en land op alle dagen van de reis in luxe bus. - Het land in, bezoek aan Joseph Stalin-museum in Gori, ten noorden van Tbilisi en Mtskheta, de oude hoofdstad van Georgië met zijn abdij en imposante Kathedraal. - VIP-bezoek aan Chateau Mukhrani, ontvangst, rondleiding, proeverij en lunch. - Kennismaking met het land in oostelijke richting, transfer naar Chateau Schuchmann, richting Caucasus, rondleiding, proeverij, diner en overnachting op dit Chateau met uitzicht op de Caucasus. - Engelstalige professionele gids gedurende de gehele reis. - Alle lunches en diners, incl. wijnen, mineraalwater, koffie, thee. - Farewell-dinner op de laatste dag. - Transfer naar luchthaven, retourvlucht naar Schiphol, Amsterdam. - Nederlandstalige begeleiding door Gijs van Bilsen

2 Wist u dat met een historie van meer dan 5000 jaar feitelijk Georgië de bakermat is van de wereldwijnbouw? Reden voor Scott Bilsen Travel om dit land aan zijn reisbestemmingen toe te voegen, niet in de laatste plaats omdat het land zelf u door haar schoonheid en diversiteit zonder twijfel zal bekoren. Over de hoofdstad Tbilisi kunnen we kort zijn: een verrassend mooie stad met klassieke trekjes en zelfs indrukwekkende grandeur op de Rustaveli Avenue! foto s Gijs van Bilsen, mei 2015 Op een relaxte manier en genietend van een schitterend hotel, gaan we kennismaken met Georgië en de hoofdstad Tbilisi in het bijzonder. We starten met de hoofdstad zelf, die we, onder leiding van een gids uitgebreid zullen bezoeken. Highlights van de stad, een glaasje wijn in een van de vele wijnbars op Rustavelli Avenue en een traditioneel Georgisch diner staan op het programma. We verblijven vier nachten in het Ambassadori of Tiflis Hotel in hartje centrum en van alle luxe en comfort voorzien. We maken het nog interessanter: op vrijdag 23 maart zal mijn broer, Drs. Jan van Bilsen, directeur IFC- Wereldbank voor de regio South Caucasus een interessante inkijk geven in de rol die de Wereldbank speelt in de ontwikkeling van deze regio en haar toekomstperspectief. Jan is, na een internationale carrière bij ABN-Amro, sinds een jaar of 15 verbonden aan IFC-Wereldbank en zal ons een kijkje achter de schermen gunnen. Na zijn presentatie in hotel Kopala met een schitterend uitzicht op de oude stad genieten we van een goed verzorgde lunch, die IFC-Wereldbank ons aanbiedt. Misschien dat ook Dhr. Douma, Ambassadeur voor Nederland daarbij aanwezig zal zijn. Logisch vervolg op de lezing van Jan is natuurlijk een bezoek aan een wijnproducent in het land zelf. Onze keus is daarbij gevallen op Chateau Mukhrani, niet ver buiten Tbilisi gelegen, dat mede met de steun van IFC-Wereldbank met zijn wijnen is doorgedrongen tot het wereldtoneel van gerespecteerde restaurants en wijnkaarten. Chateau Mukhrani zelf mag bovendien gekenschetst worden als imposant en heeft een mooi proeflokaal en uitstekend restaurant. Kijkt u maar eens op hun website:

3 Dag 1 Dinsdag 20 maart 2018 Vliegreis van Amsterdam naar Tbilisi. Een prettige vertrektijd, uur impliceert dat we om uur plaatselijke tijd in Tbilisi arriveren. Een transfer brengt ons naar ons hotel, hartje centrum Tbilisi, het Ambassadori Hotel, waar we vier nachten verblijven. U gaat van een welverdiende nachtrust genieten en we staan morgen een uurtje later op. De wekker staat pas om uur; de dag begint rustig, zoals een Georgiër zelf ook gewend is. Dag 2 Woensdag 21 maart 2018 Na het ontbijt vangt om uur een uitgebreide kennismaking met Tbilisi aan. Onder leiding van een Engelstalige gids brengen we vandaag een bezoek aan de highlights van Tbilisi. We starten daarbij met een uitzicht over de stad vanaf het Metekhi plateau, waardoor u meteen ziet hoe Tbilisi gelegen is. Uitzicht over oud en nieuw Tbilisi vanaf Metekhi plateau.

4 Een wandeling langs Sharden Street en Erekle-II-Street alsmede een bezoek aan Sioni Kathedraal en de Heilige Drie-eenheid Kathedraal behoren tot de verrassende bezienswaardigheden, die u niet mag missen. De verlate lunch gebruiken we in een typisch wijnbar, die van de gewaardeerde producent Schuchmann, nabij de Sioni Kathedraal. Vanzelfsprekend passeren daarbij enkel Georgische wijnen de revue. Na de lunch brengen we een bezoek aan The National Gallery, dat de grootste verzameling Georgische schilderkunst herbergt en op de vierde verdieping een indrukwekkend overzicht van de Russische bezetting geeft. Daarna heeft u een uurtje vrij. Vanavond gaan we dineren in het TABLA restaurant, waar we om uur heen gaan met taxi s. Dit restaurant is gelegen in de chique wijn Abashidze, waar het ene na het andere appartementencomplex verrijst. Typisch Georgische muziek zal dit diner omlijsten. Omstreeks 23.00/23.30 zijn we terug in het hotel.

5 Dag 3 Donderdag 22 maart 2018 We maken vandaag een tour landinwaarts in noordwestelijke richting naar de stad Gori, de geboorteplaats van Joseph Stalin. Hier brengen we een bezoek aan het Stalinmuseum, omstreden en gewaardeerd

6 Rond het middaguur rijden we terug naar Chateau Mukhrani, een van de hoogst gewaardeerde wijnproducenten van Georgië. Hier gaan we eerst lekker lunchen en daarna krijgen we een rondleiding door de kelders en natuurlijk een lekker glaasje wijn aangeboden. Chateau Mukhrani behoort tot de betere producenten van kwaliteitswijnen in Georgië en de wijnen van Mukhrani - zij maken trouwens ook een prima cognac sieren de wijnkaart van menig toprestaurant all over the world. We krijgen een kijkje achter de schermen en natuurlijk worden we ingewijd in de geheimen van het typische wijn-productie-proces van Georgische wijnen. Slotstuk van vandaag vormt een bezoek aan de oude hoofdstad Mtskhèta, net ten noorden van Tbilisi, met zijn indrukwekkende ruines, abdij en kathedraal. Teruggekeerd in Tbilisi, gebruiken we vanavond het gezamenlijk diner in het oude centrum van de stad.

7 Dag 4 Vrijdag 23 maart 2018 Vandaag zijn we de gast van IFC-Wereldbank. Central wake-up call is om uur, gevold door het ontbijt. Na het ontbijt lopen we gezamenlijk naar het Kopala Hotel, waar we om uur verwacht worden. Directeur drs. Jan van Bilsen zal een interessante lezing verzorgen over de rol en participaties van International Finance Corporation World Bank in het algemeen en Georgië in het bijzonder in het licht van de ontwikkeling en toekomstperspectief van deze regio. Na afloop biedt IFC-Wereldbank ons een lunch aan, waarbij nog ruimschoots gelegenheid is tot het stellen van vragen en wisselen van gedachten. In de middag rijden we oostwaarts naar de stad Telavi, weer een heel andere indruk van Georgië met, in de aanloop daarheen, steeds een indrukwekkender Kaukasusgebergte op de achtergrond. We verblijven vanavond in de Winery van Schuchmann, waar tevens uitstekende hotelaccommodatie en restaurant is gebouwd.

8

9 Dag 5 Zaterdag 24 Maart 2018 In de ochtend rijden we, na een uitstekend ontbijt genoten te hebben, via een zuidelijke route terug naar Tbilisi. Een vervolg van onze indrukwekkende kennismaking met het land zelf. Rond het middaguur arriveren we in Tbilisi, waar we wederom in het Ambassadori verblijven. De lunch gebruiken we in een klein restaurant in het centrum met uitzicht op de heuvel. In de middag heeft u heerlijk gelegenheid om zelfstandig van de stad te genieten en misschien wel even te gaan shoppen. Vanavond wordt in het hotel een kleine fingersnack aangeboden om uur waarna we een uitvoering in de Opera of het Muziektheater gaan bijwonen. Na afloop genieten we nog een lekker soupertje tegenover de Opera; u mag kiezen wat u wenst. De dag eindigt rond het middernachtelijk uur. of gaat u nog het nachtleven van Tbilisi in. Dag 6 Zondag 25 maart 2018 Een relaxte ochtend, waarop we, na het ontbijt, uitchecken uit het Ambassadori Hotel en nog een mooie afsluiting van onze reis gepland hebben. We gaan met de funicular (kabeltreintje) de Matsminda heuvel op en genieten daar van een schitterend uitzicht over de stad. Na een kleine lunch hier ter plaatse vervolgen we onze weg naar het vliegveld, waar we om uur moeten inchecken.

10 GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI GORI TELAVI CHATEAU SCHUCHMANN Bezoek aan een bijzonder land met een kijkje achter de schermen van IFC-Wereldbank. Prijs per persoon: 1795,- alles inbegrepen op basis van 2 personen. Toeslag éénpersoonskamer: 480,- Vertrekdatum: dinsdag 20 maart 2018 vlucht van uur vanaf Amsterdam. Retourdatum: zondag 25 maart 2018 vlucht van uur vanuit Tbilisi Reisduur: 6 dagen, uit en thuis, verlenging mogelijk in Georgië of Istanbul. All Inclusive Tour naar Tbilisi, Georgië. Inbegrepen in deze reis: - Vliegreis Amsterdam Tbilisi. Wij hebben gekozen voor aangename vertrektijden, niet midden in de nacht, zoals de meeste Airlines aanbieden. - Transfer naar Hotel, Ambassadori - Vier nachten verblijf inclusief ontbijt in klasse Hotel, in hartje centrum Tbilisi. - Eén nacht verblijf op Chateau Schuchmann nabij Telavi. - Engelstalige gids gedurende de gehele reis. - Alle lunches en diners, incl. wijnen, mineraalwater, koffie, thee. - Bezoek aan Tbilisi en klassieke bezienswaardigheden c.q. moderne highlights, toegangskaarten voor Musea, Funicular, kabelbaantje etc.etc. - Gast van IFC-Worldbank, lezing door drs. J. van Bilsen, General manager South Caucasus. - Uitvoering in The Opera & Ballet Theatre of het muziektheater; programma nu nog niet bekend. - Alle transfers in stad en land. - VIP-bezoek aan Chateau Mukhrani, ontvangst, rondleiding en proeverij. - Ontvangst op Chateau Schuchmann, rondleiding, proeverij, diner en overnachting. - Bezoek aan Mtskheta, een van de oudste steden van Georgië. - Farewell-dinner op de laatste dag, inclusief wijnen. - Transfer naar luchthaven, retourvlucht naar Schiphol, Amsterdam. - Nederlandstalige begeleiding door Gijs van Bilsen. Wijzigingen in het programma voorbehouden, zonder dat dit afbreuk doet aan alle genoemde onderdelen natuurlijk.

GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI

GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI Vin & Voyage GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI Bezoek aan een bijzonder land met een kijkje achter de schermen van IFC-Wereldbank. Uitgewerkt programma. Wist u dat met een historie van meer dan 5000 jaar

Nadere informatie

Wijn- en Cultuurreis naar Georgië - Tbilisi Gijs van Bilsen 2-6 NOVEMBER 2016 M

Wijn- en Cultuurreis naar Georgië - Tbilisi Gijs van Bilsen 2-6 NOVEMBER 2016 M Vin & Voyage GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI - UITGEBREID PROGRAMMA. Bezoek aan een bijzonder land met een kijkje achter de schermen van IFC-Wereldbank. Uitgewerkt programma van 2 T/M 6 NOVEMBER 2016.

Nadere informatie

GEORGIË - TBILISI GORI - VARDZIA - RABATI - TELAVI - KVARELI

GEORGIË - TBILISI GORI - VARDZIA - RABATI - TELAVI - KVARELI GEORGIË - TBILISI GORI - VARDZIA - RABATI - TELAVI - KVARELI Programma geheel verzorgde rondreis van zaterdag 30 maart zaterdag 6 april 2019 foto s Gijs van Bilsen, mei 2015 Verruim uw wereldbeeld en maak

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug!

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Dag 1 Vlucht Amsterdam Porto. Na aankomst aan het eind van de ochtend

Nadere informatie

3-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van zondagochtend 3 t/m dinsdagavond 5 JUNI 2018

3-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van zondagochtend 3 t/m dinsdagavond 5 JUNI 2018 3-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van zondagochtend 3 t/m dinsdagavond 5 JUNI 2018 Dag 1 zondag 3 Juni 2018 10.10 uur Lijnvlucht met KLM van Schiphol naar Bordeaux. 11.45 uur Aankomst

Nadere informatie

4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019

4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019 4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019 Dag 1 maandag 3 Juni 2019 10.10 uur Lijnvlucht met KLM van Schiphol naar Bordeaux. 11.45 uur

Nadere informatie

le Vin est le plus Beau Présent que Dieu a fait aux Hommes (Plato)

le Vin est le plus Beau Présent que Dieu a fait aux Hommes (Plato) BOUROGNEREIS INCLUSIEF SOIRÉE AU CHAUTEAU DU CLOS DE VOUGEOT CHAPITRE DES TULIPES HOLLANDAISES CHEVALIERS DU CONFRÉRIE DE TASTEVIN DE CLOS DU VOUGEOT Onder leiding van Gert Crum en Gijs van Bilsen registervinologen

Nadere informatie

Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten

Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten In navolging van drie eerdere Rally s in Frankrijk, organiseren wij van zondag 20 t/m vrijdag 25

Nadere informatie

Hospice de Beaune - Hôtel Dieu.

Hospice de Beaune - Hôtel Dieu. BOUROGNEREIS Vijf dagen genieten. Een bijzondere combinatie van cultuur en geschiedenis en wijn en spijs. Onder leiding van Gijs van Bilsen, registervinoloog van de Wijnacademie. Wijn en spijs gaan onherroepelijk

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Maandag. s Avonds dineren we op loopafstand van ons hotel en genieten we van de verschillende lokale wijnen.

Maandag. s Avonds dineren we op loopafstand van ons hotel en genieten we van de verschillende lokale wijnen. Achtergrond Al eeuwenlang is de Kaukasus zowel een trefpunt van culturen als een schier onoverwinnelijk obstakel voor de vele volkeren die de regio hun thuis noemen. Na Perzische, Ottomaanse en Russische

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

THE SECRET GERM OF EUROPE

THE SECRET GERM OF EUROPE Special Tour Tbilisi, Georgië met naast aandacht voor de prachtige stad Tbilisi, het land, haar rijke historie, cultuur en muziek - als bijzonder item een bezoek aan het Bacteriofagen Instituut van Tbilisi.

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

Voorbeeld Wijnreis & Culinaire reis naar Piedmonte,

Voorbeeld Wijnreis & Culinaire reis naar Piedmonte, Voorbeeld Wijnreis & Culinaire reis naar Piedmonte, Eindhoven - Milaan Barolo -Turijn Milaan - Eindhoven. Dag 1 10.00 hrs. Vertrek Eindhoven airport. 11.45 hrs. Aankomst Milaan, Malpensa Aeroporte. Meet

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

PIP-reis naar Milaan van vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober 2019

PIP-reis naar Milaan van vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober 2019 organiseert PIP-reis naar Milaan van vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober 2019 Vertrek vanaf Eindhoven airport: 12.00 uur op vrijdag 18 oktober. Vertrek vanaf Malpensa-Milaan airport: 12.00 uur op zondag 20

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken:

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: Studiereis 7 14 mei 2014 In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: De Elzas Hieronder vindt u informatie over - het reisprogramma en de reissom -

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

Jubileumreis Argentinië Chili

Jubileumreis Argentinië Chili Jubileumreis Argentinië Chili 1 17 december 2019-17 dagen geheel verzorgd. 1 en 2 dec. 2019 - Dag 1 en 2 - Vliegreis naar Buenos Aires en aankomst. U vliegt van Amsterdam naar Buenos Aires, waar u de volgende

Nadere informatie

De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg. Istanbul

De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg. Istanbul 2 1 e G ra n d e C o n fé re n c e De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg Istanbul RHV Helmond EO 21 e Grande Conférence Titel: Van nazorg naar voorzorg Datum: 23 september t/m 27 september

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Rome Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Dagprogramma vrijdag Per touringcar van Hoornaar naar Schiphol en aansluitend vliegreis naar Rome. Vliegen om 7.00 uur. Transfer naar uw hotelaccommodatie,

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

ʻRally Classico Della Toscana 2012ʼ

ʻRally Classico Della Toscana 2012ʼ Lieve vrienden, Zoals de meesten van jullie weten sponsoren wij door onze AJDfoundation in Afrika en Azie inmiddels al meer dan 70 kinderen. Wij betalen de opleiding van deze jongeren omdat wij denken

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Cork is het één uur vroeger dan in België. VALUTA: U kunt in Cork betalen met de Euro. KLIMAAT: De gemiddelde temperatuur

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

2 0 e G ra n d e C o n fé re n c e. Omgaan met zorg, soma en psyche. 1 oktober t/m 5 oktober 2014. Istanbul

2 0 e G ra n d e C o n fé re n c e. Omgaan met zorg, soma en psyche. 1 oktober t/m 5 oktober 2014. Istanbul 2 0 e G ra n d e C o n fé re n c e Omgaan met zorg, soma en psyche 1 oktober t/m 5 oktober 2014 Istanbul RHV Helmond EO 20e Grande Conférence Titel: Omgaan met zorg, soma en psyche! Datum: 1 oktober t/m

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

De exclusieve New York City inspiratietour

De exclusieve New York City inspiratietour De exclusieve New York City inspiratietour Na de succesvolle inspiratietours in Madrid, Dublin, Boedapest en Athene is het tijd om de oversteek te maken naar de Big Apple. In samenwerking met het Heineken

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International 22 september 2012 t/m 26 september 2012 Onze collega Elke van den Broek mocht mee met de eerste Holland International Cruise studiereis. Een 5-daagse

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

PSV TRAVEL. Programma Business Club München. WEDSTRIJD FC Bayern München - PSV dinsdag 18 donderdag 20 oktober München

PSV TRAVEL. Programma Business Club München. WEDSTRIJD FC Bayern München - PSV dinsdag 18 donderdag 20 oktober München PSV TRAVEL Programma Business Club München WEDSTRIJD FC Bayern München - PSV dinsdag 18 donderdag 20 oktober 2016 München De hoofdstad van Beieren en de woonplaats voor meer dan 1,4 miljoen Münchenaren

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

GROEPSREIS BARCELONA

GROEPSREIS BARCELONA GROEPSREIS BARCELONA 25 maart 14 28 maart 14 In maart 2014 wordt er een groepsreis georganiseerd door Tim Zegveld Mobiel Reisadvies in Limburg in samenwerking met Victor Konings Barna Travel Barcelona.

Nadere informatie

Bernhoven Breed < Den Haag > woensdag 19 tot vrijdag 21 juni 2019

Bernhoven Breed < Den Haag > woensdag 19 tot vrijdag 21 juni 2019 Bernhoven Breed < Den Haag > woensdag 19 tot vrijdag 21 juni 2019 Uitnodiging Beste collega, Na een geslaagde en goed beoordeelde editie van Bernhoven Breed op de SS Rotterdam in 2018, was het weer een

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf

Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf + IN DE MODE Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf met Uit de Kunst, In de Mode en SRC Reizen op Maat 4-daagse busreis naar Düsseldorf, Langen Foundation en museumeiland Hombroich met excursies

Nadere informatie

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje)

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 WINTERSTAGE 2016 Na de uitstekende ervaringen die Essevee afgelopen vier seizoenen gehad heeft in Marbella, werd door de sportieve

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

HET MUSIATER & VTC TRAVEL SOLUTIONS

HET MUSIATER & VTC TRAVEL SOLUTIONS HET MUSIATER & VTC TRAVEL SOLUTIONS PRESENTEREN 5 dagen New York Anders vrijdag 28 okt dinsdag 1 november 2016 Geen standaard reisje New York, maar dat kan je wel overlaten aan de creatievelingen van Het

Nadere informatie

Vijfdaagse luxe all inclusive reis Elzas

Vijfdaagse luxe all inclusive reis Elzas Vijfdaagse luxe all inclusive reis Elzas Een wat langer verblijf in de Elzas met JoliSoleil is zeer de moeite waard. U hebt nu de tijd om zonder gehaast de verschillende dorpjes, wijnen in Bas Rhin en

Nadere informatie

Palio in Siena 2 juli 2018

Palio in Siena 2 juli 2018 Palio in Siena 2 juli 2018 Dit maak je maar één keer in je leven mee dit is absoluut uniek. Doe jezelf iets geweldigs cadeau of trakteer uw beste relatie(s)! Als enige in Nederland beschik ik jaarlijks

Nadere informatie

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA Culinair, Cultuur en meer..in Puglia ZUID-ITALIE 7-daagse culinaire reis o.l.v. Nicoletta Tavella vertrek 02 oktober en 23 oktober 2017 Style in Travel

Nadere informatie

Prachtige reis naar de Douro en Porto. Van donderdag 20 t/m dinsdag 25 juni 2019

Prachtige reis naar de Douro en Porto. Van donderdag 20 t/m dinsdag 25 juni 2019 Prachtige reis naar de Douro en Porto. Van donderdag 20 t/m dinsdag 25 juni 2019 Zeer gevarieerde reis naar Porto en de Dourovallei, op een hoog niveau van luxe, service en comfort. Er gaan deuren voor

Nadere informatie

De inspiratietour naar Dublin

De inspiratietour naar Dublin De inspiratietour naar Dublin Dublin is als Ierse hoofdstad een centrum van kunst, cultuur en entertainment, met een rijke, gastvrije sfeer en een meeslepende geschiedenis. Het is een fijne stad om in

Nadere informatie

Met Fotografie op reis naar Londen

Met Fotografie op reis naar Londen Met Fotografie op reis naar Londen PROGRAMMA LONDEN Londen is een kleurrijke en gevarieerde stad met een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Anderzijds behoort de stad ook tot de moderne

Nadere informatie

DRIVE & FACTORY TOUR MEI 2019

DRIVE & FACTORY TOUR MEI 2019 DRIVE & FACTORY TOUR 16-18 MEI 2019 Beste relatie, Graag nodigen wij u uit voor de eerste AMG Drive & Factory Tour. Dit unieke evenement is een samenwerking tussen StreetGasm en Stern Auto en zal een zorgvuldig

Nadere informatie

Great Ethiopian Run - 8 dagen

Great Ethiopian Run - 8 dagen Great Ethiopian Run - 8 dagen Van 14 21 november 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika. De reis wordt georganiseerd in samenwerking

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Prachtige reis naar de Douro en Porto. Van donderdag 20 t/m dinsdag 25 juni 2019

Prachtige reis naar de Douro en Porto. Van donderdag 20 t/m dinsdag 25 juni 2019 Prachtige reis naar de Douro en Porto. Van donderdag 20 t/m dinsdag 25 juni 2019 Zeer gevarieerde reis naar Porto en de Dourovallei, op een hoog niveau van luxe, service en comfort. Er gaan deuren voor

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië

Natuur- en cultuurreis naar Georgië Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

Great Ethiopian Run Hardloopreis: 10 dagen. Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland

Great Ethiopian Run Hardloopreis: 10 dagen. Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland Inleiding Van 18 27 november 2017 organiseren wij een reis naar Ethiopie rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika.

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

PSV TRAVEL. Programma Business Club Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid

PSV TRAVEL. Programma Business Club Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid PSV TRAVEL Programma Business Club Madrid WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november 2016 Madrid Madrid is een gastvrije stad die voor elk wat wils te bieden heeft. Als geen andere

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 PSV REIZEN Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 Informatie Lissabon Lissabon, de hoofdstad van Portugal, ligt op slechts een

Nadere informatie

De Gentlemen Drivers Businessclub1

De Gentlemen Drivers Businessclub1 programma 20191 De Gentlemen Drivers Businessclub1 de geur van benzine en de smaak van champagne Ondernemers en auto s Gentlemen drivers start your engines! Capital Cars + Connect is de plek waar business

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven!

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per  . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! GRIEKENLANDREIS 2019 N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per e-mail. U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! DE REISLEIDING mevr. E. de Vos evo@wolfert.nl dhr. M. van Gulik mgu@wolfert.nl

Nadere informatie

Grande Conférence Verona U i t n o d i g i n g 1 8 e G r a n d e C o n f é r e n c e. van sanitas naar health

Grande Conférence Verona U i t n o d i g i n g 1 8 e G r a n d e C o n f é r e n c e. van sanitas naar health U i t n o d i g i n g 1 8 e G r a n d e C o n f é r e n c e van sanitas naar health 26 september t/m 30 september 2012 Verona RHV Helmond EO 18 e Grande Conférence Titel: Van sanitas naar health Datum:

Nadere informatie

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon).

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). 1 dag (woensdag) 09.15-14.30 uur. Vlucht Amsterdam Praag - Minsk (excl.). 15.30-16.30 uur. Transfer vliegveld Minsk - hotel «Planeta»***

Nadere informatie

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011 Marokko 5 t/m 12 maart 2011 Deze keer een heel andere vakantie dan we gewend zijn: een groepsreis (25 personen) met collega s van Wim naar Marokko. De reis is georganiseerd door zijn Marokkaanse collega

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE)

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) 8 DAGEN 9-16 juni 2019 1.099 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Leren weven van een wollen deken in drie workshops, verblijf bij families in de (Oekraïense)

Nadere informatie

DAG 1 vrijdag

DAG 1 vrijdag The IJmuiden Newcastle ferry DAG 1 vrijdag 09-09-2011 420km Vertrek uit IJmuiden om 17:00 uur. Op de ferry hebben we een luxe cabines met zeezicht gereserveerd, maar je kunt natuurlijk ook eerst lekker

Nadere informatie

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 West-China reis 2016 Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 Doelstelling De excursie/reis beoogt een kennismaking met etnische minderheden in West China: Tibetanen, Hui en Oeigoeren. Bezocht

Nadere informatie

TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE. Business Development Mission naar Dubai en Qatar

TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE. Business Development Mission naar Dubai en Qatar TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE Business Development Mission naar Dubai en Qatar Een buitengewone kennismaking vol highlights Dubai en Qatar behoren op dit moment tot de meest interessante landen ter

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie