inclusief 2 dagen safari

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "inclusief 2 dagen safari"

Transcriptie

1 LUXE WIJN-STUDIE-REIS ZUID AFRIKA inclusief 2 dagen safari maart 2020 In maart 2020 organiseert WTOL Academy een 10-daagse studiereis naar de Westkaap, Zuid Afrika. 18 georganiseerde tastings bij minimaal 14 wijnhuizen uitstekende hotels, guesthouses en bushvilla. Er wordt altijd gekozen voor de beste beschikbare accommodatie binnen de mogelijkheden. vrijwel alle maaltijden inbegrepen. Sommige diners in sterrenwaardige restaurants. vervoer door professioneel vervoersbedrijf eenvoudig te verlengen, je regelt jouw eigen heen- en terugreis 2 dagen safari in een geprezen private-game-reserve WTOL Academy organiseert deze 10-daagse wijnreis voor vinologen en vinologen in spé. professionele aandacht voor de wijn-ontwikkeling in Zuid Afrika vrije dagdelen voor eigen invulling of even rust gezelschap tussen 12 en 18 personen

2 15 MAART, EERSTE DAG NAAR CONSTANTIA DAAR WAAR DE WIJNBOUW IN ZUID AFRIKA IS BEGONNEN KLM VLIEGT RECHTSTREEKS VAN AMSTERDAM NAAR KAAPSTAD. Op de heenreis is dit een dagvlucht op de terugreis is dit een nachtvlucht. BRITISH AIRWAYS VLIEGT VIA LONDEN NAAR KAAPSTAD. BA heeft goede aanbiedingen, zowel via Heathrow als Gatwick. Vrijwel alle vluchten zijn nachtvluchten. EMIRATES VERZORGT GOEDE VLUCHTEN NAAR KAAPSTAD VIA DUBAI. De overstap is in Dubai en duurt ongeveer 3 uur. Na ontvangst op 15 maart om uur op de luchthaven in Kaapstad is de kennismaking in Constantia, waar Jan van Riebeeck in 1659 de eerste wijn maakte. Laten we maar gelijk beginnen met een lesje historie, rondleiding en tasting. Aansluitend een lunch in het prachtige Constantia. KAAPSTAD Al is het een overvol wijnprogramma, Kaapstad moet! Dus overnachten we in Kaapstad en is het welkomstdiner bij een restaurant van een van de veelbelovende jonge chefs met allure. Kaapstad heeft veel uitstekende restaurants waar jong talent zich kan ontwikkelen. Natuurlijk drinken we een mooi glas wijn. Jouw culinaire kennismaking met Kaapstad is dynamisch, smakelijk en creatief. Het hotel is in het bruisend hart van deze mondiale stad.

3 16 maart TWEEDE DAG; KAAPSTAD EN STELLENBOSCH Na het ontbijt heb je de mogelijkheid om gezamenlijk de Tafelberg te bezoeken* of om op eigen gelegenheid de stad te verkennen. Rond het middaguur brengt de bus ons in 1 uur naar Stellenbosch waar we 2 verschillende wijnhuizen zullen bezoeken voor uitleg en tastings. Stellenbosch is een prachtige historische stad met veel bezienswaardigheden, wijnhuizen en uitstekende restaurants. Na het inchecken in het hotel kun je jouw eigen programma indelen of deelnemen aan een gezamenlijk diner** in restaurant the Fat Butcher in het hartje van de stad. Overnachting in het hart van Stellenbosch. Een dag is natuurlijk niet genoeg om Stellenbosch te ontdekken. We komen er dan ook nog terug, maar mocht je een mogelijkheid hebben om de reis enkele dagen te verlengen dan is een aansluitend verblijf in Stellenbosch/Franschhoek/Paarl van harte aan te bevelen. In de bus is altijd drinkwater aanwezig, andere wensen dien je zelf aan te schaffen voor vertrek. Ontbijt is vrijwel altijd in het hotel; lunches en diners zijn gevarieerd. Het streven is om je kennis te laten maken met de veelzijdige keuken van de Westkaap. 17 maart DERDE DAG KAAPSTAD EN DOOR Al vroeg gaan we naar de universiteit van Stellenbosch. Hier zul je een korte les krijgen over de wijnbouw in Zuid Afrika, met aandacht voor de toekomstvisie. Aansluitend word je ontvangen door de familie Aaldering van Aaldering vineyards op hun eigen landgoed voor een rondleiding en pinotage-proeverij. Een Nederlandse familie die naam heeft gemaakt door uitstekende wijnen te maken, die ook in Nederland goed verkrijgbaar zijn. Met een sandwich in de bus rijden we naar het in Nederland zeer bekende Boschendal. Na een korte stop in Franschhoek gaan we door naar een volgende wijnregio Breederivier. Aan het einde van de middag maak je kennis met een lokaal wijnhuis en check je in in het hotel. s Avonds is er een gezamenlijk diner met lokale wijnen.

4 VIERDE DAG NAAR DE ZUIDKUST Voor de echte Zuid Afrikaanse safari s is een verblijf in het Noordoosten van Zuid Afrika van harte aan te bevelen. Vanuit Kaapstad vlieg je in 2 uur naar bijvoorbeeld Johannesburg of Pretoria. Hiervandaan kun je met een huurauto of georganiseerde safari andere ervaringen opdoen. Je kunt in dat geval het beste de ticket boeken als een rondreis ipv een retour De bushvilla s deel je met enkele andere reisgenoten. Je hebt echter voldoende privacy, zoals een eigen badkamer grenzend aan de slaapkamer Het is niet mogelijk om vrij rond te lopen in het gebied rondom de bushvilla. Wil je extra excursies doen of bijvoorbeeld het hoofdgebouw bezoeken dan adviseren we je deze vooraf te boeken. Je wordt dan met een jeep opgehaald vanaf de bushvilla.wij adviseren je graag. Terwijl je geniet van de omgeving rijden we verder naar de zuidkust, nabij Mosselbaai. Met een lunch onderweg arriveer je aan het begin van de middag op het private game reserve Botlierskop. Je verblijft hier in een van de luxe bushvilla s. Na het inchecken word je door de ranger gehaald voor de game-drive. Onderweg wordt uitleg gegeven over het park en het wildleven in het park. Zij zullen met jou op zoek gaan naar het groot wild in het park, maar kunnen natuurlijk niets garanderen. Verrekijkers en camera s zijn een must. Bij terugkomst verzamelen we bij een van de villa s voor een braai. Je mag zelf aan de slag, of voor elkaar zorgen. Een grote drinkplaats ligt binnen oogafstand; de kans dat je verschillende wilde dieren spot is aannemelijk. VIJFDE DAG (19 maart) VROEG OP Rond uur staat de ranger bij de villa voor een game drive bij zonsopgang. Je zult een ander deel van het park aandoen en we hopen dat je na afloop de BIG FIVE hebt gespot. Na een stevige brunch word je weer naar de villa gebracht en is de rest van de middag ter vrije besteding **. Enkele suggesties : een middagslaapje, een bezoek aan de spa bij het hoofdgebouw, een andere excursie op het terrein bv wandelen met de leeuwen, paardrijden, bezoek aan Mosselbaai. s Avonds gezamenlijk diner en overnachting in de bushvilla.

5 ZESDE DAG (20 maart) NAAR ELIM Ontbijt in de bushvilla en rond uur word je opgehaald voor de busreis naar Elim/Alguilha. Alguilha is het meest zuidelijke vasteland van Zuid Afrika. Het gebied rond Elim heeft pas recentelijk internationale waardering voor haar wijnen. We bezoeken de Oystercatcher voor uitleg over haar visie, passie en wijnen. Aansluitend is er de lunch en zeer verrassend een bierproeverij, want sinds enkele jaren hebben ze ook een eigen brewery. We volgen de reis naar Lomond Wine Estate voor een terroir proeverij. Het estate dat gelegen is rondom een groot meer kent verschillende soiles en heuvelruggen en heeft hierop wisselend dezelfde druiven aangeplant. We zijn nu dicht bij Grootbos, het natuurreservaat met meer dan 800 soorten fynbos. Uitleg over deze specifieke begroeiing laten we graag over aan een lokale professional. Gezamenlijk diner op een mooie locatie. Het doel van de reis is om in korte tijd kennis te maken met de veelzijdigheid van Zuid Afrika als wijnland, hierdoor is het programma zeer intensief. Naast gezamenlijke excursies is er ook ruimte voor ontspanning en individuele invulling. Waar mogelijk adviseren we hierin graag. Deze lange dag eindigt in het hotel in Hermanus, waar je de komende 3 nachten verblijft. Het hotel ligt op loopafstand van het dorpshart en vrijwel aan de kust. Sommige kamers hebben uitzicht op de zee.

6 HERMANUS ZEVENDE en ACHTSTE DAG (21 & 22 maart) Het is zaterdagmorgen en we gaan op tijd naar een lokale markt. Onder het genot van een muziekje shop je jouw eigen ontbijtje bij elkaar. Ook is hier gelegenheid om wat eigen inkopen te doen of te genieten van de lokale bevolking. Even later gaan we naar de neighbourhoodsmarket bij wijnhuis Herman Pietersfontein voor eveneens een wekelijkse lokale happening met een bijpassend glas wijn. Na een sandwich, quiche, smoothie of wafel ga je kennis maken met de Hemel en Aarde vallei. Je bezoekt 2 wijnhuizen, waar je uitlegt krijgt en natuurlijk een tasting mag verwachten van enkele specifieke regionale wijnen. Aangezien Hermanus erg veel mogelijkheden heeft, is de avond en ook het diner zelf in te vullen; je kunt ook aansluiten voor het diner bij een restaurant aan het strand.** Zondag tot ongeveer uur is vrij te besteden. Een lokale kerkdienst, een wandeling over het prachtige Cliffpath, meer wine-tastings bij andere wijnhuizen in Hemel en Aardevallei, lunch in Stanford bij een sterrenwaardige chef, bezoek aan de prijswinnende kaasboerderij in Stanford, rondje golf op de golfcourse in Hermanus. Hermanus is een toeristische bestemming, vooral door de baai waarin de walvissen kramen. Dit is spectaculair om te zien. Helaas zijn wij er in een ander jaargetijde. Hermanus heeft nog steeds voldoende te bieden. Aan het einde van de middag gaan we naar het centrum van Hermanus waar we in The WineGlass de mogelijkheid hebben om alle mogelijke lokale wijnen te proeven. Het wijnhuis heeft flights van bijvoorbeeld alleen vonkelwijnen, sauvignons, dessertwijnen, rode wijnen etc. Iedereen maakt hierin zijn eigen keuze. Hier zullen we deze avond ook dineren. Vanaf The Wineglass is het een korte wandeling naar het hotel. De diners die inbegrepen zijn bij de reis zijn inclusief tafelwater en in ieder geval 2 glazen wijn. Aanvullende wijnen en digestieven zijn op eigen kosten.

7 KLEINE LETTERTJES NEGENDE en TIENDE DAG (23 & 24 maart) Na het uitchecken rijden we naar de Elgin vallei. Een redelijk onbekend wijngebied, met veel cool-climate wijnen. De wijnmaker van Iona zal gepassioneerd vertellen over hun ideeën over de wijnbereiding. Je proeft enkele witte en rode wijnen die je zullen verrassen in kwaliteit. Vertrektijd naar het vliegveld wordt afgestemd op de vluchttijden van de deelnemers. Het is dan ook wenselijk dat je deze na het boeken doorgeeft. Op het vliegveld zijn ook enkele hotels waar je kunt overnachten als jouw vlucht de volgende morgen vertrekt. Als je andere bestemmingen hebt of af wilt wijken van het geplande programma dan adviseren wij je hiervoor een taxi te boeken via het hotel of een Uber via de app. Kosten zijn voor eigen rekening. Dwars door Elgin naar Grabouw zullen we meer wijngaarden aandoen en lunchen met kleine gerechtjes. Vanaf Grabouw rijden we via Summerset-west terug naar Stellenbosch voor het diner en de overnachting. Op de tiende dag is er s morgens ruimte voor een wandeling, proeverij, bezoek lokale markt, shoppen, fietsen of een ander sportief element. In het centrum van Stellenbosch is een ruim aanbod. Ter afsluiting van de reis gaan we lunchen bij een uitstekend restaurant, met een befaamde chef, in een van de spraakmakende wijngaarden rond de stad. Aan het begin van de avond word je naar de luchthaven gebracht voor het vertrek naar Nederland of een aansluitend verblijf elders in Zuid Afrika.

8 DATA : MAART KOSTEN : Euro 2.995,00 pp *** bij betaling ineen ontvang je170 euro korting. Om deel te nemen aan deze reis verzoeken wij je om bijgevoegd aanmeldformulier ingevuld retour te zenden. Je ontvangt hierna een bevestiging met de voorwaarden. Na de eerste betaling is de reservering definitief. Je wordt geadviseerd zelf een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. WTOL wijst hierin alle aansprakelijkheid af. WTOL is niet aansprakelijk voor bijzonderheden waar zij geen invloed op heeft, zoals bijvoorbeeld vertragingen, bedrijfssluitingen, wegafsluitingen, politieke onrust, weersomstandigheden, etc. De reissom is op basis van 2 personen per kamer. Indien je alleen reist zal er sprake zijn van een toeslag ivm sommige hotels. Indicatie is 25,00 per nacht, achteraf te verrekenen. * inbegrepen in de reissom ** niet inbegrepen in de reissom *** op basis van ZAR-waarde juni WTOL heeft,met zorg dit programma samen gesteld. Helaas is het niet mogelijk om in dit stadium alles vast te leggen waardoor we de vrijheid hebben om van het programma af te wijken, indien noodzakelijk. We gaan naar Zuid Afrika en daar gaat het wel eens net even anders. Er zal altijd worden gestreefd naar een gelijkwaardige vervanging. Indien de koers van de ZAR ernstig afwijkt van de huidige koers houden we het recht voor om de reissom waar nodig aan te passen. Reis-suggesties :

9 Bij betaling in 3 termijnen geldt de volgende data. Eerste termijn : na reservering, maar voor 1 september 2019 Tweede termijn voor 1 december Derde termijn voor 14 januari Voor Zuid Afrika is geen visum verplicht. Voor Zuid Afrika zijn geen inentingen nodig; mocht u de reis verlengen door Malaria-gevoelig gebied dan wordt dit wel aangeraden Dagelijkse vluchten. Rechtstreeks Amsterdam - Kaapstad : KLM : KL uur Retour : KL uur let op vertrekdatum, het is na Via Londen : Londen - Kaapstad (boek A dam - Kaapstad) BA : BA uur uur uur Retour : BA uur uur uur Via Dubai : Emirates (Amsterdam - Dubai - Kaapstad) Emirates uur Retour : uur Kijk ook naar mogelijkheden Amsterdam - Kaapstad Johannesburg - Amsterdam. of andersom. Ps : veel luchtvaartmaatschappijen hebben actieweken of is boeken via een tussenpersoon voordeliger. Het programma is samengesteld door Helma Wortelboer, in nauwe samenwerking met Ruud Weterings. Helma kent de locaties in het programma, doordat ze afgelopen jaren vaak in de Werstkaap was en zeker al 100 wijnhuizen heeft bezocht. Ze heeft jaren ervaring in de gastronomie en zal binnenkort de vinologenopleiding afronden. WTOL Academy BV Trasmolenlaan GZ Woerden E: info@wtol-academy.nl T: KvK: BTW: NL B01

Foto Avontuur Zuid Afrika

Foto Avontuur Zuid Afrika Foto Avontuur Zuid Afrika 2 Zuid Afrika You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14.

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

18-daagse rondreis. Zuid-Afrika Deluxe. Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5

18-daagse rondreis. Zuid-Afrika Deluxe. Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5 18-daagse rondreis Zuid-Afrika Deluxe Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Voor u ligt de brochure van een bijzondere reis. En dit bijzondere karakter heeft een reden.

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

Ontdekking van de Kaap

Ontdekking van de Kaap Ontdekking van de Kaap Individuele rondreis met huurwagen. Programma: Dag 1: Vertrek uit Brussel voor de vlucht Brussel Kaapstad Dag 2 & 3: Kaapstad & Kaapse Schiereiland Aankomst in de luchthaven van

Nadere informatie

Ontdekking van de Kaap

Ontdekking van de Kaap Ontdekking van de Kaap Individuele rondreis met huurwagen. Programma: Dag 1: Vertrek uit Brussel voor de vlucht Brussel Kaapstad met Emirates Dag 2 & 3: Kaapstad & Kaapse Schiereiland Aankomst in de luchthaven

Nadere informatie

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A 2014 Als ik gebeld word dat ik mee mag op studiereis naar Zuid-Afrika spring ik een gat in de lucht, wat een unieke kans is dit! Op 5 februari is het eindelijk

Nadere informatie

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2018

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2018 Misschien wel het mooiste fietsspektakel ter wereld! Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! In 2018 wordt de Cape Town

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-)

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) in samenwerking met De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) Reisbeschrijving Dag 1, 04 maart Vlucht

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland.

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland. THE BIG 5 Hieronder hebben wij een verlengingsoptie voor de Wijn-Spijs reis uitgewerkt. Als u voor deze optie kiest blijft u 6 dagen langer in Zuid- Afrika. U vliegt naar Johannesburg om van daaruit op

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

Rondreis Zuid Afrika & Swaziland

Rondreis Zuid Afrika & Swaziland Rondreis Zuid Afrika & Swaziland Dag 1 Nelspruit Aankomst in Johannesburg. Hier staat een huurauto voor u klaar bij Europcar. Vervolgens rijdt u naar Nelspruit. U verblijft hier in een mooi gelegen lodge

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Klassiek Zuid-Afrika 22-daagse rondreis Klassiek Zuid-Afrika Vanaf 4.295,- 2 0 s e p t e m b e r t / m 1 1 o k t o b e r 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Wij hebben als zo velen Zuid-Afrika in ons hart gesloten. Al vaker hebben

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

Wijnliefhebbersreis Zuid-Afrika

Wijnliefhebbersreis Zuid-Afrika Wijnliefhebbersreis Zuid-Afrika Hieronder vindt u het uitgewerkte reisadvies voor de Wijnliefhebbersreis van september. Bij deze wijnreis naar Zuid-Afrika, staat het kleine genieten centraal, gecombineerd

Nadere informatie

Safari Hoogtepunten. Victoria Falls

Safari Hoogtepunten. Victoria Falls Start je safari met het ontdekken van de Moremi regio. Zie giraffen, olifanten, zebra's, leeuwen en wildebeesten in het Moremi-wildreservaat vanuit je open 4x4-voertuig. Ontdek de Okavango-delta in traditionele

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2017

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2017 Misschien wel het mooiste fietsspektakel ter wereld! Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! In 2017 wordt de Cape Town

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Professionele wijnstudiereis Zuid-Afrika 2017 extra verlengd met 2 dagen Kaapstad Periode : 7 maart maart 2017

Professionele wijnstudiereis Zuid-Afrika 2017 extra verlengd met 2 dagen Kaapstad Periode : 7 maart maart 2017 Professionele wijnstudiereis Zuid-Afrika 2017 extra verlengd met 2 dagen Kaapstad Periode : 7 maart 2017 17 maart 2017 Drie jaar geleden hebben we al mogen genieten van een fantastisch leerzame reis naar

Nadere informatie

23 e Grande Conférence. Bruggen slaan. 27 september t/m 1 oktober Lissabon, Cascais

23 e Grande Conférence. Bruggen slaan. 27 september t/m 1 oktober Lissabon, Cascais 23 e Grande Conférence Bruggen slaan 27 september t/m 1 oktober 2017 Lissabon, Cascais RHV Helmond EO 23 e Grande Conférence Titel: Bruggen slaan Datum: 27 september t/m 1 oktober 2017 Locatie: Accreditering:

Nadere informatie

De reizen kunnen prive en als groepsreis (4 tot 12 personen) worden uitgevoerd. De reizen zijn inclusief 3 maaltijden per dag.

De reizen kunnen prive en als groepsreis (4 tot 12 personen) worden uitgevoerd. De reizen zijn inclusief 3 maaltijden per dag. Rondreis Zuid Afrika Algemeen Be aware! Brullende leeuwen, brutale apen, nieuwsgierige olifanten. Met deze rondreizen ga je ze zeker tegenkomen. Grote kans dat je The Big Five scoort op een gamedrive door

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

24 e Grande Conférence. Reilen en Zeilen. 26 september t/m 30 september Malta

24 e Grande Conférence. Reilen en Zeilen. 26 september t/m 30 september Malta 24 e Grande Conférence Reilen en Zeilen 26 september t/m 30 september 2018 Malta RHV Helmond EO 24 e Grande Conférence Titel: Reilen en Zeilen Datum: 26 september t/m 30 september 2018 Locatie: Accreditering:

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda - Klussen Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel.

Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel. Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel. De familie Loescher en DKP Wine & Dine organiseren van 5-7 mei 2017 een leuk en informatief wijnweekend in Senheim aan de Moezel.

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika4kids Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Ideale rondreis voor gezinnen met kinderen Verblijf in

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

Vijfdaagse luxe all inclusive reis Elzas

Vijfdaagse luxe all inclusive reis Elzas Vijfdaagse luxe all inclusive reis Elzas Een wat langer verblijf in de Elzas met JoliSoleil is zeer de moeite waard. U hebt nu de tijd om zonder gehaast de verschillende dorpjes, wijnen in Bas Rhin en

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg. Istanbul

De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg. Istanbul 2 1 e G ra n d e C o n fé re n c e De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg Istanbul RHV Helmond EO 21 e Grande Conférence Titel: Van nazorg naar voorzorg Datum: 23 september t/m 27 september

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2 t/m 12 maart 2019

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2 t/m 12 maart 2019 Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! In 2019 wordt de Cape Town Cycle Tour gefietst op zondag 10 maart. FS Travel organiseert

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Travelplog Zuid Afrika

Travelplog Zuid Afrika Travelplog Zuid Afrika Voor Travelvibe Wat een avontuur! Samen met een onze zonen van 11 en 9 reisden wij in drie weken van Johannesburg naar Kaapstad. Safari, strand, stad. Weidse vergezichten, verrukkelijke

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

GOLFREIS ZUID AFRIKA

GOLFREIS ZUID AFRIKA GOLFREIS ZUID AFRIKA We gaan ervoor! In februari 2017 op reis naar dit mooie land waar prachtige natuur te bewonderen is, wilde dieren van dichtbij bijna aan te raken zijn, en je op schitterende plekken

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

ʻRally Classico Della Toscana 2012ʼ

ʻRally Classico Della Toscana 2012ʼ Lieve vrienden, Zoals de meesten van jullie weten sponsoren wij door onze AJDfoundation in Afrika en Azie inmiddels al meer dan 70 kinderen. Wij betalen de opleiding van deze jongeren omdat wij denken

Nadere informatie

De Hoogtepunten van Zuid-Afrika

De Hoogtepunten van Zuid-Afrika Zuid-Afrika Begeleide groepsreis in interntionaal gezelschap De Hoogtepunten van Zuid-Afrika Kaapstad Kaapse Wijnlanden Oudtshoorn Plettenberg Bay Tsitsikama National Park - Johannesburg - Panoramaroute

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug!

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Dag 1 Vlucht Amsterdam Porto. Na aankomst aan het eind van de ochtend

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

Kids in the Bush. Dag 1

Kids in the Bush. Dag 1 Kids in the Bush Dag 1 Dag 2 Het is mogelijk om, vóór vertrek naar Bushveld Retreat in de provincie Limpopo, een fietstour te maken door Soweto, de zwarte wijk van Johannesburg, met lunch in een lokaal

Nadere informatie

GOLFREIS ZUID AFRIKA

GOLFREIS ZUID AFRIKA GOLFREIS ZUID AFRIKA We gaan terug! In februari 2017 waren we al in dit mooie land waar prachtige natuur te bewonderen is, wilde dieren van dichtbij bijna aan te raken zijn, en je op schitterende plekken

Nadere informatie

DROOMREIS GA OP DROOMREIS EN STEUN ORANGE BABIES. Een exclusieve reis waarbij u in luxe, de schoonheid van Zuid-Afrika ontdekt.

DROOMREIS GA OP DROOMREIS EN STEUN ORANGE BABIES. Een exclusieve reis waarbij u in luxe, de schoonheid van Zuid-Afrika ontdekt. GA OP DROOMREIS EN STEUN ORANGE BABIES Een exclusieve reis waarbij u in luxe, de schoonheid van Zuid-Afrika ontdekt. Morukuru Family heeft als doel om ervoor te zorgen dat u tijdens uw vakantie, het pure

Nadere informatie

Reisbeschrijving The Ivory Trail Voorbeeld programma

Reisbeschrijving The Ivory Trail Voorbeeld programma Langelaan 1 2111 AA Aerdenhout telefoon: +31 23 544 0774 mobiel: +316 5375 0366 www.bushlife.nl info@bushlife.nl Reisbeschrijving The Ivory Trail Voorbeeld programma Dag 1: Zaterdag Vertrek met een KLM

Nadere informatie

Hospice de Beaune - Hôtel Dieu.

Hospice de Beaune - Hôtel Dieu. BOUROGNEREIS Vijf dagen genieten. Een bijzondere combinatie van cultuur en geschiedenis en wijn en spijs. Onder leiding van Gijs van Bilsen, registervinoloog van de Wijnacademie. Wijn en spijs gaan onherroepelijk

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

Van de Culinaire wijnreis

Van de Culinaire wijnreis REISADVIES Van de Culinaire wijnreis 11-daagse wijnreis naar de Kaapse wijnlanden, vol persoonlijke ontmoetingen met gepassioneerde wijnboeren en chefs. De Culinaire wijnreis in het kort De kunst van het

Nadere informatie

Groene safari reis, balsem voor de ziel

Groene safari reis, balsem voor de ziel Groene safari reis, balsem voor de ziel Dromen van luxe safari's wordt werkelijkheid met deze reis door de noordelijke provincies van Zuid-Afrika. Het groen van de parken, de kleurrijkheid van de dieren

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma Zuid-Afrika Bergen, woestijn, Nationale Parken, moderne steden en townships, Zuid-Afrika is een kleurrijke natie, dat doet dromen, niet enkel door zijn adembenemende landschappen maar ook door zijn geschiedenis

Nadere informatie

Van nazorg naar voorzorg. 28 september t/m 2 oktober 2016. Lissabon, Cascais

Van nazorg naar voorzorg. 28 september t/m 2 oktober 2016. Lissabon, Cascais 2 2 e G ra n d e C o n fé re n c e Van nazorg naar voorzorg 28 september t/m 2 oktober 2016 Lissabon, Cascais RHV Helmond EO 22 e Grande Conférence Titel: Van nazorg naar voorzorg Datum: 28 september t/m

Nadere informatie

BB: Bed & Breakfast inclusief; FB: vol pension & 2 safaris per dag; DBB: dinner, bed & breakfast inclusief

BB: Bed & Breakfast inclusief; FB: vol pension & 2 safaris per dag; DBB: dinner, bed & breakfast inclusief Accommodatie Bestemming Basis 1 City Lodge OR Tambo OR Tambo BB 2 Dar Amane 3 Dar Amane Blyde River Canyon Blyde River Canyon 4 Elephant Plains Sabi Sands FB 5 Elephant Plains Sabi Sands FB 6 Reilly's

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

CLUBMOT ZUID-AFRIKA 2016

CLUBMOT ZUID-AFRIKA 2016 CLUBMOT ZUID-AFRIKA 2016 LIGGING KLIMAAT PRETORIA (1400 M) gemiddelde maximum temperatuur ( C) gemiddelde minimum temperatuur ( C) gemiddeld aantal uren zon per dag gemiddeld aantal dagen neerslag per

Nadere informatie

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden.

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden. Shouf Shouf Marokko organiseert jaarlijks in samenwerking met verschillende achterstandsfondsen waaronder AOF Amsterdam en FAW Rotterdam nascholingsreizen voor huisartsen en POHs onder andere naar Marokko.

Nadere informatie

Proud member. donateurreis nepal oktober eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis nepal oktober eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis nepal 9-25 oktober 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis nepal Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Nepal. In Kathmandu

Nadere informatie

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst Spanjereis: Creativiteit als Hulpbron In de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creatieve en beeldende technieken en materialen. Je

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Culinaire wijnreis Zuid-Afrika

Culinaire wijnreis Zuid-Afrika Culinaire wijnreis Zuid-Afrika Hieronder vindt u het uitgewerkte reisadvies voor de april/mei culinaire wijnreis. De kunst van het grote genieten! De eerste dagen verblijven wij in Stellenbosch, kloppend

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE. Business Development Mission naar Dubai en Qatar

TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE. Business Development Mission naar Dubai en Qatar TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE Business Development Mission naar Dubai en Qatar Een buitengewone kennismaking vol highlights Dubai en Qatar behoren op dit moment tot de meest interessante landen ter

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Reisvoorstel. 17 daagse golfreis (selfdrive) Franschhoek, Kaapstad, Hermanus, Oudtshoorn, Knysna en Addo Elephant Park

Reisvoorstel. 17 daagse golfreis (selfdrive) Franschhoek, Kaapstad, Hermanus, Oudtshoorn, Knysna en Addo Elephant Park Reisvoorstel 17 daagse golfreis (selfdrive) Franschhoek, Kaapstad, Hermanus, Oudtshoorn, Knysna en Addo Elephant Park dag 1 tot en met dag 3 Franschhoek Vandaag arriveert u om circa 21.30 uur in Kaapstad

Nadere informatie

Bangau Eastern tours

Bangau Eastern tours Bangau Eastern tours Kvk: 57637032 Rotterdam Tour beschrijving: Maleisië, Thailand, Singapore, Medan Dag 1: Amsterdam Kuala Lumpur Vertrek van Amsterdam naar Kuala Lumpur Dag 2: Kuala Lumpur Aankomst op

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika on a budget. Selfdrive. Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika on a budget. Selfdrive. Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika on a budget Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen Verken de Blyde River Canyon, de Rondavels, God's Window en Bourke Luck s Potholes

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA Culinair, Cultuur en meer..in Puglia ZUID-ITALIE 7-daagse culinaire reis o.l.v. Nicoletta Tavella vertrek 02 oktober en 23 oktober 2017 Style in Travel

Nadere informatie

Victoria Watervallen en het beste van Botswana

Victoria Watervallen en het beste van Botswana Victoria Watervallen en het beste van Botswana 7 daagse reis door oogstrelende en waterrijke natuurpracht Profiel Geheel verzorgd Safari in Afrika s mooiste safarigebied: Chobe en Okavango Delta Eén van

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

2 0 e G ra n d e C o n fé re n c e. Omgaan met zorg, soma en psyche. 1 oktober t/m 5 oktober 2014. Istanbul

2 0 e G ra n d e C o n fé re n c e. Omgaan met zorg, soma en psyche. 1 oktober t/m 5 oktober 2014. Istanbul 2 0 e G ra n d e C o n fé re n c e Omgaan met zorg, soma en psyche 1 oktober t/m 5 oktober 2014 Istanbul RHV Helmond EO 20e Grande Conférence Titel: Omgaan met zorg, soma en psyche! Datum: 1 oktober t/m

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

Kleur en geur in sfeervol Zuid-Afrika

Kleur en geur in sfeervol Zuid-Afrika Kleur en geur in sfeervol Zuid-Afrika Individueel reizen heeft als voordeel dat u zelf bepaalt waar u heen reist, hoe u reist en in welk tempo. Wij willen u in die vrijheid zo min mogelijk beperken. Daarom

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE)

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) 8 DAGEN 9-16 juni 2019 1.099 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Leren weven van een wollen deken in drie workshops, verblijf bij families in de (Oekraïense)

Nadere informatie

25 e Grande Conférence. Vernieuwende inzichten Met een zilver randje! 25 september t/m 29 september Malta

25 e Grande Conférence. Vernieuwende inzichten Met een zilver randje! 25 september t/m 29 september Malta 25 e Grande Conférence Vernieuwende inzichten Met een zilver randje! 25 september t/m 29 september 2019 Malta RHV Helmond EO 25 e Grande Conférence Titel: Vernieuwende inzichten Met een zilver randje!

Nadere informatie

Tanzania en Zanzibar 2017/2018

Tanzania en Zanzibar 2017/2018 1 Tanzania en Zanzibar 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een welkomstdrankje

Nadere informatie

(DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN. VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015. 18 dagen 17 nachten

(DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN. VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015. 18 dagen 17 nachten (DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015 18 dagen 17 nachten Op maandag 23 februari brengt taxi Patrick ons van Veldwezelt naar de luchthaven van

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken:

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: Studiereis 7 14 mei 2014 In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: De Elzas Hieronder vindt u informatie over - het reisprogramma en de reissom -

Nadere informatie

2 OCEANS MARATHON ZUID-AFRIKA

2 OCEANS MARATHON ZUID-AFRIKA ZUID-AFRIKA 2 OCEANS MARATHON De uitdaging De 2 Oceans Marathon voert ons naar de Kaap in Zuid-Afrika, waar de Atlantische en de Indische Oceaan elkaar ontmoeten. Je loopt hier the world s most beautiful

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie