Voorbeeld van een Serioren Rondreis Zuid-Afrika 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorbeeld van een Serioren Rondreis Zuid-Afrika 2017"

Transcriptie

1 Voorbeeld van een Serioren Rondreis Zuid-Afrika 2017 Geheel conform uw wensen samengesteld en persoonlijk begeleid door Gijs van Bilsen. U maakt een privé rondreis door Zuid-Afrika heel relaxed in uw eigen tempo. Ik maak het precies zoals u wilt en zelfs tijdens de reis kan nog van alles worden aangepast! Mooiste periode is september-oktober-november. Week 1: Noordelijk deel Zuid-Afrika (voormalige Oost Transvaal) met schitterend natuurschoon en verblijf in Private Game Lodges in Krugerpark. Week 2: Kaapstad in volle glorie, Tafelberg, Kaap de Goede Hoop, Cape Point, Robbeneiland, de Wijnlanden, Stellenbosch, Franschhoek. Dat alles in een heel relaxt tempo in een mooi programma dat zelfs tijdens de reis nog kan worden aangepast. Niet te veel wandelen en áls dat het geval is altijd in overleg met u. Zoals we alles met u overleggen. Met schitterende *****hotels, prachtige locaties, lichte lunches en diners en een persoonlijke begeleiding door Gijs van Bilsen, Zuid-Afrika-kenner sinds 1992.

2 Dag 1 Reisdag naar Johannesburg. Een dagvlucht van 11 uur. U wordt keurig thuis opgehaald om naar Schiphol te worden gebracht. We vliegen met een KLM-lijnvlucht naar Johannesburg. U blijft dus heerlijk in uw eigen ritme want we hebben een dagvlucht geboekt en als wij in Nederland zomertijd hebben, dan is er geen enkel tijdverschil met Zuid-Afrika. De aankomst Johannesburg is voorzien rond de klok van uur. Daar wacht een transfer naar uw hotel, het Peermont d Oreale Grande Hotel ***** in een van de voorsteden van Johannesburg. Desgewenst serveert men voor u hier nog een kleine snack. In ieder geval is er een lekker glaasje Zuid- Afrikaanse port, als u wenst. U ligt geniet van een welverdiende nachtrust. Dag 2 Bezoek aan Soweto en per auto naar Pretoria. De wekker staat pas om of uur, net wat u wilt. Na een heerlijke nachtrust en een lekker ontbijt wordt u opgehaald door een privé gids met minibus, die ons bezoek aan de Township Soweto (South West Township) zal begeleiden, waarbij we natuurlijk even stil staan bij het monument ter nagedachtenis aan de rellen van eind jaren zeventig (Hector Pieterson Memorial) en ook even het huis van Nelson Mandela bezoeken. De lunch is ook in deze Township gepland. Na afloop rijdt neemt Gijs van Bilsen de regie over en rijdt hij u naar Pretoria, de regeringshoofdstad van Zuid-Afrika en prachtige bijgenaamd de Jacarandastad. Al bij al anderhalf uur rijden.

3 Na een rondrit door de stad arriveren we hier rond uur en nemen onze intrek in het vijf-sterrenhotel Castello di Monte. Accommodatie voor 1 nacht in een Classic Room op basis van diner, logies en ontbijt. ( De reis kan niet beter aanvangen dan met een verblijf in het Castello di Monte Hotel, gesitueerd net buiten Pretoria, op een heuvel in Waterkloof Ridge dat u een prachtig uitzicht verschaft over de stad. Toscaanse stijl met Afrikaanse invloeden natuurlijk. Lekker een paar uur voor uzelf voordat we gaan dineren, een licht diner à la carte. Daarna geniet u van een lekkere nachtrust. In overleg met Gijs van Bilsen bepalen we samen onze vertrektijd morgen na het ontbijt.

4 Dag 3 op weg naar de Panoramaroute De wekker staat op uur en aansluitend geniet u het ontbijt. Vandaag staat een mooie rit naar Nelspruit en Hazy View op het programma, richting Krugerpark. Gijs van Bilsen rijdt de auto voor om uur en we arriveren daar vanmiddag omstreeks uur. Op weg daarheen maken we links en rechts een korte tussenstop om te genieten van het natuurschoon. Eind van de middag arriveren we bij ons volgende hotel. Hier verblijft u twee nachten. The Highgrove House, grote klasse! ( Hier dineren we ook.

5 Het Highgrove House is sinds jaar en dag gerangschikt in de top tien van Best Boutique Hotels In Zuid-Afrika. Vlak bij het Kruger National Park, in de Mpumalanga provincie (voorheen Oost Transvaal), biedt dit resort met slechts Garden Suites plaats aan hoogstens zestien personen, hetgeen de rust en exclusiviteit alleen maar ten goede komt. Gourmet cuisine maakt uw verblijf hier helemaal compleet. Dag 4 rustdag in Panoramaroute met bezoek aan Een heerlijk rustige dag met een toer langs de mooiste plaatsen hier in de Mpumalanga provincie (voormalige Oost Transvaal) met een bezoek aan Burke s Potholes, Pelgrim s rest, Drie Rondavel, Blyde Riviers Canyon. Lunchen doen we onderweg en rond uur zijn we terug in The Highgrove House. Aanvang diner in overleg met u.

6 Dag 5 naar het Krugerpark; uw eigen privé lodge. Na een rustige start en ontbijt rijden we vandaag naar uw verblijf in het zuid-oostelijke deel van het Krugerpark, gesitueerd in het beste deel in het Sabi Sand Reserve, waar de meeste drinkplaatsen gelegen zijn. Hier arriveren we tegen lunchtijd. In de schemer van de avond maakt u hier vandaag uw eerste safaritocht. Daarna serveert men een heerlijk diner met heerlijke wijnen. LION SANDS RIVER LODGE. Accommodatie voor 2 nachten in een luxury suite obv Full Board Service. Dit betekent dat hier alles inbegrepen is. ( Hier verblijft u twee dagen/nachten met in de vroege ochtend een safari / Game Drive, gevolgd door een uitgebreid Engels ontbijt en in de middag na the high Tea een schemersafari met na afloop een Braai (BBQ) in The Bush of op de Boma van dit Resort. Vanzelfsprekend is dit schema aan te passen aan uw tempo en voorkeur. Dag 6 Ultieme safari ervaring Een volledige dag hier in het Krugerpark met precies conform úw wensen en voorkeur een ochtendsafari, een korte wandeling onder gewapende begeleiding en een avond/schemersafari-rit. De Private Game Lodge van Lion Sands is niet omheind, hetgeen betekent dat u steeds alert moet zijn op de mogelijkheid dat een gevaarlijk dier in de buurt van uw lodge rondsluipt en dus niet zelf een stukje kunt gaan wandelen.

7 Impressies van het Krugerpark Private Game Resort in Sabi Sands district:

8 Dag 7 binnenlandse vlucht naar Kaapstad We starten rustig vandaag met een lekker ontbijt, geserveerd op de veranda van uw lodge. U heeft de ochtend lekker vrij. Omstreeks het middaguur vertrekt u uit dit Private Game Resort en rijden we naar Nelspruit, waar men sinds enkele jaren een vliegveld heeft aangelegd van waaruit een rechtstreekse vlucht naar Kaapstad geboekt kan worden. Deze vertrekt rond het middaguur. van Nelspruit hier in het noorden naar Kaapstad in het zuiden. Na aankomst in Kaapstad wacht ons een transfer naar Kaapstad, waar we in een van de beste hotels logeren: The Cape Grace***** Hier genieten we vanavond van het diner en een welverdiende nachtrust. U verblijft hier vier nachten.

9 THE CAPE GRACE HOTEL ***** Dag 8, 9 en 10 Kaapstad en omgeving in volle glorie, lekker in uw eigen tempo. De komende drie dagen gaat u in een lekker rustig tempo genieten van Kaapstad zelf en alle fraaie bezienswaardigheden die de stad en omgeving te bieden heeft. Dat doen we geheel in UW tempo en geheel conform UW wensen en dagindeling. Gijs van Bilsen is uw persoonlijke gids en zal u de stad zelf, de beroemde Wine Estates van Constantia, de Tafelberg, Signal Hill, Green Market Square, de Botanische tuinen, Kaap de Goede Hoop en Kaappunt etc.etc. laten zien. Steeds in het tempo dat U verkiest. Lunches gebruiken we onderweg (Van Bilsen kent de leukste locaties) en het diner in de avond wordt in het restaurant van het Cape Grace Hotel geserveerd of in de stad zelf in overleg met Gijs van Bilsen. Als u overdag graag in het hotel terugkeert voor een korte of langere siësta of middagpauze, dan gaan we dat gewoon doen!

10 Impressie van Kaapstad:

11

12 Als u het op prijst stelt kunnen we een ochtend of middag naar Robbeneiland gaan. U gaat dan met de boot naar Robbeneiland, op 12 km buiten de kust van Kaapstad gelegen (zie kaart). Vertrekplaats is recht tegenover het Cape Grace Hotel, waar we logeren. Op Robbeneiland heeft Nelson Mandela in cel nr. 5 achttien jaar gevangen gezeten (naast negen jaren in Kaapstad zelf en in Paarl, de Victor Verster gevangenis). U krijgt daar een rondleiding door de gevangenis en per bus ook over het eiland. Dag 11, 12 en 13 verblijf in de Wijnlanden, Stellenbosch en Franschhoek. Na het ontbijt checken we uit bij het Cape Grace Hotel en rijden we naar Stellenbosch, het hartje van de wijnbouwindustrie en oudste stad van Zuid-Afrika. We nemen onze intrek in het luxueuse Asara Winery & Hotel *****. Hier wordt u de komende drie dagen heerlijk verwend en heeft u heerlijk de gelegenheid om lekker uit te rusten van een toch enerverende reis.

13 Gedurende deze drie dagen brengen we op een heel ontspannen manier enkele bezoeken aan de meest geronommeerde Wine Estates en mooiste plekjes hier in De Wijnlanden. We gaan naar Boschendal Wine Estate en gebruiken daar de overheerlijke Afrikaanse lunch, begeleid met een fantastisch glas Boschendal wijn. We bezoeken het pittoreske stadje Franschhoek bekend om zijn vele kunstenaarsgaleries, terrasjes, restaurantjes en snuisterij-winkeltjes naast natuurlijk het imposante Franschhoek Monument en Museum, dat we ook even bezoeken.

14 We zijn te gast als VIP bij De Toren Private Cellar, waar we door de eigenaar Emil den Dulk persoonlijk worden ontvangen en we genieten van de rozentuin en werkelijk schitterende entourage van misschien wel het mooiste Wine Estate van Zuid-Afrika, Vergelegen genaamd. Drie heerlijke dagen die uw vakantie op een ontspannen manier afsluiten en onvergetelijk zullen maken. Oh ja, in Paarl kunnen we op een middag op de mooiste plek ter plaatse gaan genieten van een High Tea op het terras van La Grande Roche. Alles in een tempo, dat ú bepaalt en steeds in overleg met u. Terugreis.

15 Inbegrepen: Transfer van uw huis naar Schiphol en na aankomst thuis van Schiphol naar huis. Economy Comfort Seats KLM lijnvlucht overdag naar Johannesburg (desgewenst kunt u natuurlijk ook Business Class vliegen; wij offreren dat graag aan u) Vervoer in luxe grote auto met alle comfort van dien. Accommodatie: 1 nacht in het Peermont d Oreale Grande Hotel *****in Johannesburg; 1 nacht in Castello Di Monte***** in Pretoria; 1 nacht in Highgrove House***** nabij het Krugerpark, Panoramaroute; 2 nachten/dagen Full Board Service met safaris in Lion Sands River Lodge***** in het hartje van het Krugerpark; 4 nachten in The Cape Grace Hotel Kaapstad*****; 3 nachten in Asara Wine Estate & Hotel***** in Stellenbosch Fooien voor Rangers/Drivers spoorzoekers, kamermeisjes, Staff and Personeel in Krugerpark. Fooien voor kamermeisjes, kruiers en bedienend personeel door de hele reis heen. Alle ontbijten, alle lunches inclusief wijnen, water, koffie/thee en alle diners inclusief wijnen, water, koffie/thee.

16 Private Soweto tour (Entreegelden inbegrepen: Hector Pieterson Memorial and Mandela House) Panorama Route tour met alle entreegelden voor God s Windows, Bourkes Luck Potholes, Lisbon Falls, Three Rondavels. Bezoek aan Robben Island incl. Ferry ticket VAT Tourism levy Niet inbegrepen: Kosten van persoonlijke aard zoals room service en/of laundry. Kosten van barbezoek en minibar -indien van toepassing fooien ( &gratuities zoals gebruikelijk in Private Game Resorts) Visas indien van toepassing Reis- Medische- en annuleringsverzekering. (let op werelddekking mét repatrieringskosten) In uw paspoort dienen TWEE pagina s NAAST elkaar geheel onbeschreven/onbestempeld te zijn. En uw paspoort dient geldig te zijn tot zes maanden NA datum thuiskomst. Bij boeking verlangt men een aanbetaling van 20% en het restant uiterlijk 60 dagen voor vertrek. Indien u de reis annuleert binnen 30 dagen voor aanvang, ontvangst u niets retour. Annuleert u binnen 60 tot 30 dagen voor vertrek, dan ontvangt u 50% retour. Uw aanbetaling van 20% is in alle gevallen non refundable. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend en gedaan op basis van beschikbaarheid. Prijs per persoon voor een 14 daagse rondreis (kan korter of langer) geheel conform úw wensen en tempo, met Gijs van Bilsen zelf als uw privé chauffeur, -begeleider en -gids, waarbij alles is inbegrepen. bij 2 personen: ,- per persoon, uitgaande van een tweepersoonskamer. bij 3 personen: ,- per persoon, uitgaande van een tweepersoons- + een éénpersoonskamer. bij 4 personen: ,- per persoon, uitgaande van twee tweepersoonskamers. Inclusief KLM vluchten heen, economy class-comfort seats en een binnenlandse vlucht.

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-)

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) in samenwerking met De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) Reisbeschrijving Dag 1, 04 maart Vlucht

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma Zuid-Afrika Bergen, woestijn, Nationale Parken, moderne steden en townships, Zuid-Afrika is een kleurrijke natie, dat doet dromen, niet enkel door zijn adembenemende landschappen maar ook door zijn geschiedenis

Nadere informatie

Voorbeeldreis Suid Afrika met gids/chauffeur en deels zelf gereden.

Voorbeeldreis Suid Afrika met gids/chauffeur en deels zelf gereden. Voorbeeldreis Suid Afrika met gids/chauffeur en deels zelf gereden. Dag 1: Vertrek vanaf Schiphol, Zaventem, Frankfurt, Parijs of London Dag 2: Aankomst op Tambo International Airport, Johannesburg in

Nadere informatie

BB: Bed & Breakfast inclusief; FB: vol pension & 2 safaris per dag; DBB: dinner, bed & breakfast inclusief

BB: Bed & Breakfast inclusief; FB: vol pension & 2 safaris per dag; DBB: dinner, bed & breakfast inclusief Accommodatie Bestemming Basis 1 City Lodge OR Tambo OR Tambo BB 2 Dar Amane 3 Dar Amane Blyde River Canyon Blyde River Canyon 4 Elephant Plains Sabi Sands FB 5 Elephant Plains Sabi Sands FB 6 Reilly's

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland.

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland. THE BIG 5 Hieronder hebben wij een verlengingsoptie voor de Wijn-Spijs reis uitgewerkt. Als u voor deze optie kiest blijft u 6 dagen langer in Zuid- Afrika. U vliegt naar Johannesburg om van daaruit op

Nadere informatie

Rondreis Zuid Afrika & Swaziland

Rondreis Zuid Afrika & Swaziland Rondreis Zuid Afrika & Swaziland Dag 1 Nelspruit Aankomst in Johannesburg. Hier staat een huurauto voor u klaar bij Europcar. Vervolgens rijdt u naar Nelspruit. U verblijft hier in een mooi gelegen lodge

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Klassiek Zuid-Afrika 22-daagse rondreis Klassiek Zuid-Afrika Vanaf 4.295,- 2 0 s e p t e m b e r t / m 1 1 o k t o b e r 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Wij hebben als zo velen Zuid-Afrika in ons hart gesloten. Al vaker hebben

Nadere informatie

Jubileumreis in gezelschap Zuid-Afrika "25 Years of Excellence"

Jubileumreis in gezelschap Zuid-Afrika 25 Years of Excellence Jubileumreis in gezelschap Zuid-Afrika "25 Years of Excellence" Speciale aanbieding Jubileumprijs: 3195,- per persoon obv 2 personen met alles inclusief zoals in het programma omschreven. Dit is exclusief

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Ontdekking van de Kaap

Ontdekking van de Kaap Ontdekking van de Kaap Individuele rondreis met huurwagen. Programma: Dag 1: Vertrek uit Brussel voor de vlucht Brussel Kaapstad Dag 2 & 3: Kaapstad & Kaapse Schiereiland Aankomst in de luchthaven van

Nadere informatie

De Hoogtepunten van Zuid-Afrika

De Hoogtepunten van Zuid-Afrika Zuid-Afrika Begeleide groepsreis in interntionaal gezelschap De Hoogtepunten van Zuid-Afrika Kaapstad Kaapse Wijnlanden Oudtshoorn Plettenberg Bay Tsitsikama National Park - Johannesburg - Panoramaroute

Nadere informatie

Ontdekking van de Kaap

Ontdekking van de Kaap Ontdekking van de Kaap Individuele rondreis met huurwagen. Programma: Dag 1: Vertrek uit Brussel voor de vlucht Brussel Kaapstad met Emirates Dag 2 & 3: Kaapstad & Kaapse Schiereiland Aankomst in de luchthaven

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

PROGRAMMA. 26 daagse rondreis zonder golf (selfdrive) Kaapstreek, Mpumalanga en Krugerpark

PROGRAMMA. 26 daagse rondreis zonder golf (selfdrive) Kaapstreek, Mpumalanga en Krugerpark PROGRAMMA 26 daagse rondreis zonder golf (selfdrive) Kaapstreek, Mpumalanga en Krugerpark dag 1 Kaapstad Eindelijk is de grote dag aangebroken! Vandaag vertrekt uw KLM vlucht van Amsterdam naar Kaapstad,

Nadere informatie

18-daagse rondreis. Zuid-Afrika Deluxe. Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5

18-daagse rondreis. Zuid-Afrika Deluxe. Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5 18-daagse rondreis Zuid-Afrika Deluxe Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Voor u ligt de brochure van een bijzondere reis. En dit bijzondere karakter heeft een reden.

Nadere informatie

ZUID-AFRIKA SELF DRIVE

ZUID-AFRIKA SELF DRIVE Ned: v.twickelostr.13, 7411 SC Deventer Tel: 0570-640300 / 06-23261115. Email: info@avtours.nl Kenya: Nr 235 Loresho Ridge Rd, Off lower Kabete Rd, 00100 Nairobi. Website:www.avtours.nl ZUID-AFRIKA SELF

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A 2014 Als ik gebeld word dat ik mee mag op studiereis naar Zuid-Afrika spring ik een gat in de lucht, wat een unieke kans is dit! Op 5 februari is het eindelijk

Nadere informatie

4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019

4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019 4-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van maandagochtend 3 t/m donderdagavond 6 Juni 2019 Dag 1 maandag 3 Juni 2019 10.10 uur Lijnvlucht met KLM van Schiphol naar Bordeaux. 11.45 uur

Nadere informatie

3-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van zondagochtend 3 t/m dinsdagavond 5 JUNI 2018

3-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van zondagochtend 3 t/m dinsdagavond 5 JUNI 2018 3-DAAGSE BORDEAUXREIS OP HOOG NIVEAU - COMPLEET VERZORGD van zondagochtend 3 t/m dinsdagavond 5 JUNI 2018 Dag 1 zondag 3 Juni 2018 10.10 uur Lijnvlucht met KLM van Schiphol naar Bordeaux. 11.45 uur Aankomst

Nadere informatie

DROOMREIS GA OP DROOMREIS EN STEUN ORANGE BABIES. Een exclusieve reis waarbij u in luxe, de schoonheid van Zuid-Afrika ontdekt.

DROOMREIS GA OP DROOMREIS EN STEUN ORANGE BABIES. Een exclusieve reis waarbij u in luxe, de schoonheid van Zuid-Afrika ontdekt. GA OP DROOMREIS EN STEUN ORANGE BABIES Een exclusieve reis waarbij u in luxe, de schoonheid van Zuid-Afrika ontdekt. Morukuru Family heeft als doel om ervoor te zorgen dat u tijdens uw vakantie, het pure

Nadere informatie

Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten

Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten In navolging van drie eerdere Rally s in Frankrijk, organiseren wij van zondag 20 t/m vrijdag 25

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika4kids Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Ideale rondreis voor gezinnen met kinderen Verblijf in

Nadere informatie

The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden

The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden Hier wat meer informatie over de reis. Wij bieden u avontuur, samen met een

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Zuid-Afrika Tuin van eden

Zuid-Afrika Tuin van eden Zuid-Afrika Tuin van eden REISDUUR 16 dagen/13 nachten - ZAFVTTVE adembenemende uitzichten langs de Panoramaroute verblijf in een privéwildreservaat met safari's in open voertuigen ontdek de Tuinroute

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI

GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI Vin & Voyage GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI Bezoek aan een bijzonder land met een kijkje achter de schermen van IFC-Wereldbank. Uitgewerkt programma. Wist u dat met een historie van meer dan 5000 jaar

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

PROGRAMMA 18 daagse golfreis (selfdrive) Johannesburg, Nelspruit, Sabi Sand Game Reserve, Hazyview, Tzaneen en Sun City

PROGRAMMA 18 daagse golfreis (selfdrive) Johannesburg, Nelspruit, Sabi Sand Game Reserve, Hazyview, Tzaneen en Sun City PROGRAMMA 18 daagse golfreis (selfdrive) Johannesburg, Nelspruit, Sabi Sand Game Reserve, Hazyview, Tzaneen en Sun City dag 1 tot en met dag 2 Johannesburg Vanavond arriveert u op Johannesburg International

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2018

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2018 Misschien wel het mooiste fietsspektakel ter wereld! Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! In 2018 wordt de Cape Town

Nadere informatie

Tanzania en Zanzibar 2017/2018

Tanzania en Zanzibar 2017/2018 1 Tanzania en Zanzibar 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een welkomstdrankje

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

CLUBMOT ZUID-AFRIKA 2016

CLUBMOT ZUID-AFRIKA 2016 CLUBMOT ZUID-AFRIKA 2016 LIGGING KLIMAAT PRETORIA (1400 M) gemiddelde maximum temperatuur ( C) gemiddelde minimum temperatuur ( C) gemiddeld aantal uren zon per dag gemiddeld aantal dagen neerslag per

Nadere informatie

TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar, Zuid-Afrika bush & beach

TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar, Zuid-Afrika bush & beach TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar, Zuid-Afrika bush & beach Eén van de mooiste reizen die ik gemaakt heb is de reis naar Zuid-Afrika eind augustus twee jaar geleden. Ik heb al veel van de wereld gezien

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA!

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! 10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! Door middel van binnenlandse vluchten en de meest luxueuze lodges dit veelzijdige land ontdekken, dit is Oeganda exclusief! INHOUDSOPGAVE De meest luxueuze lodges

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2017

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2017 Misschien wel het mooiste fietsspektakel ter wereld! Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! In 2017 wordt de Cape Town

Nadere informatie

ZUID-AFRIKAANS PATCHWORK 12 dagen / 9 nachten 07/09-18/09/2016

ZUID-AFRIKAANS PATCHWORK 12 dagen / 9 nachten 07/09-18/09/2016 ZUID-AFRIKAANS PATCHWORK 12 dagen / 9 nachten 07/09-18/09/2016 Bergen, woestijn, nationale parken, moderne steden en townships, Zuid-Afrika is een kleurrijke natie die doet dromen, niet enkel door zijn

Nadere informatie

Welkom in de regenboognatie

Welkom in de regenboognatie ZUID-AFRIKA, SWAZILAND Welkom in de regenboognatie Rondreis met huurwagen REF: 138 REISBESCHRIJVING Kaapstad - Hermanus - Stellenbosch - Pretoria - Krugerpark - Swaziland - Zoeloeland - Balito INTRODUCTIE

Nadere informatie

Hoogtepunten Zuid-Afrika Op zoek naar de big five. 24-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 11 hotels (v.a. dec. 2013) Rondreis 5385 km

Hoogtepunten Zuid-Afrika Op zoek naar de big five. 24-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 11 hotels (v.a. dec. 2013) Rondreis 5385 km Hoogtepunten Zuid-Afrika Op zoek naar de big five 24-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 11 hotels (v.a. dec. 2013) Rondreis 5385 km Hoogtepunten van deze reis Kaapstad, Stellenbosch, Tuinroute

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Reisplan Zuid - Afrika 2015

Reisplan Zuid - Afrika 2015 Reisplan Zuid - Afrika 2015 31 oktober 2015-22 november 2015 Hilda, Harko, Cynthia, Michael, Marc & Anique Versie 1.6 - Copyright by Michael Olivier 2015 - http://www.michaelolivier.nl - nadruk verboden

Nadere informatie

Hospice de Beaune - Hôtel Dieu.

Hospice de Beaune - Hôtel Dieu. BOUROGNEREIS Vijf dagen genieten. Een bijzondere combinatie van cultuur en geschiedenis en wijn en spijs. Onder leiding van Gijs van Bilsen, registervinoloog van de Wijnacademie. Wijn en spijs gaan onherroepelijk

Nadere informatie

Botswana en Namibië 14 dagen private fly en drive in safari in zeer luxe accommodaties

Botswana en Namibië 14 dagen private fly en drive in safari in zeer luxe accommodaties 1 Reissom: Safari 7.950, per persoon, + Internationale vluchten ca 1.000, p.p. Op basis van 4 personen in gedeelde 2 persoons accommodatie. reisperiode: 01 januari 31 oktober 2006 U kunt eventueel zelf

Nadere informatie

SUID-AFRIKA Die reënboog vol bedrywigheid. ETION belevingsreis 2-17 november 2016 REISPROGRAMMA

SUID-AFRIKA Die reënboog vol bedrywigheid. ETION belevingsreis 2-17 november 2016 REISPROGRAMMA SUID-AFRIKA Die reënboog vol bedrywigheid ETION belevingsreis 2-17 november 2016 REISPROGRAMMA Dag 1: Brussel (02 nov) De Belgische reisleider wacht je op bij de luchthaven. Nachtvlucht naar Johannesburg

Nadere informatie

Met de Warande naar Zuid-Afrika. - donderdag 13 t.e.m. maandag 24 november 2014 -

Met de Warande naar Zuid-Afrika. - donderdag 13 t.e.m. maandag 24 november 2014 - Met de Warande naar Zuid-Afrika - donderdag 13 t.e.m. maandag 24 november 2014 - Geacht Warandelid, We zijn verheugd u bij deze onze jaarlijkse verre reis te kunnen voorstellen. Dit jaar nemen we u mee

Nadere informatie

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2 t/m 12 maart 2019

Cape Town Cycle Tour / Cape Argus 2 t/m 12 maart 2019 Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! In 2019 wordt de Cape Town Cycle Tour gefietst op zondag 10 maart. FS Travel organiseert

Nadere informatie

Belmond Hotel cipriani *****deluxe

Belmond Hotel cipriani *****deluxe dé droomreis in 2019! AmsterdAm-Venetië per Venice simplon - orient - express 1 t/m 4 november 2019 Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express

Nadere informatie

Bridge: we spelen minimaal 6/7 avonden bridge onder NBB-gekwalificeerde wedstrijdbegeleiding. Meesterpunten volgens geldende schaal.

Bridge: we spelen minimaal 6/7 avonden bridge onder NBB-gekwalificeerde wedstrijdbegeleiding. Meesterpunten volgens geldende schaal. Dagprogramma 16-daagse Rondreis 'Skitterend' Zuid-Afrika in samenwerking met KRAS Reisroute vertrek 2 oktober 2015 Dag 1: Vliegreis Amsterdam Johannesburg. Dag 2: Aankomst Johannesburg. Johannesburg Pretoria

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht!

9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht! Inhoudsopgave 9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht! Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit! de voordelen Het hele jaar door een

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Kleur en geur in sfeervol Zuid-Afrika

Kleur en geur in sfeervol Zuid-Afrika Kleur en geur in sfeervol Zuid-Afrika Individueel reizen heeft als voordeel dat u zelf bepaalt waar u heen reist, hoe u reist en in welk tempo. Wij willen u in die vrijheid zo min mogelijk beperken. Daarom

Nadere informatie

www.mundirama.be ZUID-AFRIKA 16-daagse begeleide groepsreis Kennismaken

www.mundirama.be ZUID-AFRIKA 16-daagse begeleide groepsreis Kennismaken ZUID-AFRIKA 16-daagse begeleide groepsreis Kennismaken Dag 1 Brussel Johannesburg Lijnvlucht Brussel Johannesburg. Alle hoogtepunten in 16 dagen: Soweto, Kruger, Panoramaroute, Swasiland, Hluhluwe, Tuinroute,

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis Zimbabwe KROMOXI Vriendenreis Van 24 oktober tot 02 november 2014 1 5 4 Zimbabwe 3 2 1 Onze reis route op de kaart 24 okt. 2014 Vertrek per Luxe touringcar naar Dusseldorf voor de nachtvlucht op Harare

Nadere informatie

Reisbeschrijving The Ivory Trail Voorbeeld programma

Reisbeschrijving The Ivory Trail Voorbeeld programma Langelaan 1 2111 AA Aerdenhout telefoon: +31 23 544 0774 mobiel: +316 5375 0366 www.bushlife.nl info@bushlife.nl Reisbeschrijving The Ivory Trail Voorbeeld programma Dag 1: Zaterdag Vertrek met een KLM

Nadere informatie

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Namibië Groepsreis in kleine groep (max 8 p.) Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Windhoek - Sesriem - Sossusvlei - Swakopmund - Twyfelfontein - Etosha - Rundu - Kongola - Chobe - Victoria Falls

Nadere informatie

Van Zuid naar Noord Botswana 13 dagen

Van Zuid naar Noord Botswana 13 dagen Van Zuid naar Noord Botswana 13 dagen Individuele reis Botswana totale reisduur 13 dagen Vertrek is mogelijk op ieder gewenst moment Hoogtepunten: Maun: Audi Camp Central Kalahari: Haina Kalahari Lodge

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika on a budget. Selfdrive. Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika on a budget. Selfdrive. Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika on a budget Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen Verken de Blyde River Canyon, de Rondavels, God's Window en Bourke Luck s Potholes

Nadere informatie

Module A : Kruger park, Panoramaroute, trouwfeest

Module A : Kruger park, Panoramaroute, trouwfeest ZUID-AFRIKA REISCENTER Woeringenstraat 5A B 2560 Nijlen T 03-411.25.07 kris@zuidafrika.com www.zuidafrika.com Gegevens huwelijk datum: 07-04-2018 locatie: Zuid-Afrika Modimolle www.kuthaba.co.za eigen

Nadere informatie

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT!

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! Lake Victoria 9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! "Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit" DE VOORDELEN Het hele jaar door een

Nadere informatie

GOLFREIS ZUID AFRIKA

GOLFREIS ZUID AFRIKA GOLFREIS ZUID AFRIKA We gaan ervoor! In februari 2017 op reis naar dit mooie land waar prachtige natuur te bewonderen is, wilde dieren van dichtbij bijna aan te raken zijn, en je op schitterende plekken

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Trias Reis naar Tanzania

Trias Reis naar Tanzania Kort reisschema 06.10.2015 : Brussel - Arusha 07.10.2015 : Arusha 08.10.2015 : Arusha - Tarangire 09.10.2015 : Tarangire 10.10.2015 : Tarangire Ngorongoro 11.10.2015 : Ngorongoro 12.10.2015 : Ngorongoro

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

14 Daagse rondreis Zuid Afrika

14 Daagse rondreis Zuid Afrika Blad 1/6 14 Daagse rondreis Zuid Afrika Luxe Privaat Tour met Vlaamse gids van Kaapstad en Tuin Route en 2x safaripark. Een prachtige reis van zowel Kaapstad als de Tuinroute. U bezoekt o.a. :De Tafelberg,

Nadere informatie

GEORGIE TBILISI GORI - CHATEAU MUKHRANI

GEORGIE TBILISI GORI - CHATEAU MUKHRANI GEORGIE TBILISI GORI - CHATEAU MUKHRANI Bezoek aan een bijzonder land met een kijkje achter de schermen van IFC-Wereldbank. Uitgewerkt programma van 20 t/m 25 maart 2018. Het zal u aan niets ontbreken.

Nadere informatie

Eindejaarsreis Zuid Afrika. Bachelor Biotechnologie Afstudeerrichting Dierenzorg Maart februari 2008.

Eindejaarsreis Zuid Afrika. Bachelor Biotechnologie Afstudeerrichting Dierenzorg Maart februari 2008. Eindejaarsreis Zuid Afrika. Bachelor Biotechnologie Afstudeerrichting Dierenzorg Maart 2009 15 februari 2008. Bedoeling. Exotische fauna aanbieden in de bush. Gebracht door lokale experten. Culturele kruisbestuiving

Nadere informatie

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken ONTDEK KENIA Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: NAIROBI Diner Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd door Woni

Nadere informatie

Dag 1. Hluhluwe. Accommodatie:

Dag 1. Hluhluwe. Accommodatie: Dag 1. Hluhluwe Aankomst Richardbay Airport waar wij klaar zullen staan met onze Land Rover Defenders en u naar ons verblijf in Hluhluwe zullen brengen. Hier kunt u even bijkomen van de reis. S Avonds

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Tanzania Southern Circuit - Fly In Safari Individuele

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

16-DAAGSE ZUID TANZANIA & ZANZIBAR PRIVÉ REIS

16-DAAGSE ZUID TANZANIA & ZANZIBAR PRIVÉ REIS 16-DAAGSE ZUID TANZANIA & ZANZIBAR PRIVÉ REIS Een korte & krachtige Zuid-Tanzania rondreis die de wildlife hoogtepunten verbind in een comfortabel reistempo. Vervolgens heerlijk tropische nagenieten op

Nadere informatie

Wijn- en Cultuurreis naar Georgië - Tbilisi Gijs van Bilsen 2-6 NOVEMBER 2016 M

Wijn- en Cultuurreis naar Georgië - Tbilisi Gijs van Bilsen 2-6 NOVEMBER 2016 M Vin & Voyage GEORGIE TBILISI CHATEAU MUKHRANI - UITGEBREID PROGRAMMA. Bezoek aan een bijzonder land met een kijkje achter de schermen van IFC-Wereldbank. Uitgewerkt programma van 2 T/M 6 NOVEMBER 2016.

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

BOTSWANA LODGE EXPLORER

BOTSWANA LODGE EXPLORER BOTSWANA LODGE EXPLORER Een 11 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBLE Ervaar de adembenemende schoonheid, de onvoorstelbare uitgestrektheid, de open vlaktes bij Nxai

Nadere informatie

Routeomschrijving. Kaapstad - Caïro

Routeomschrijving. Kaapstad - Caïro Routeomschrijving Kaapstad - Caïro Dag 1: Aankomst Kaapstad. Transfer naar Cape Grace hotel bij V&A Waterfront. Welkom, diner en overnachting in het hotel. Dag 2: Om 08.30 uur wijnproeverij bij Groot Constantia

Nadere informatie

Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen

Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen Hoogtepunten: Livingstone: Waterberry Lodge Chobe: Muchenje Lodge Savuti: Goha Hills Okavango: Pom Pom Camp Individuele reis Botswana totale reisduur

Nadere informatie

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING BALI GA ECONOMY CLASS 17 DAGEN POOLVILLA

Nadere informatie

Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel. 24 september - 2 oktober 2011. Karibu!

Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel. 24 september - 2 oktober 2011. Karibu! Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel 24 september - 2 oktober 2011 Karibu! Tour highlights: Gnoe en zebra crossing 4 personen per 4 WD 6 overnachtingen in de Masai

Nadere informatie

Desert & Delta on a Budget Botswana 12 dagen

Desert & Delta on a Budget Botswana 12 dagen Desert & Delta on a Budget Botswana 12 dagen Individuele reis Botswana totale reisduur 12 dagen Hoogtepunten: Victoria Falls: Lokuthula Lodge Chobe: Chobe Safari Lodge Okavango: Oddballs Camp Makgadikgadi:

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie