Harmelen, Breudijk 14 a

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Harmelen, Breudijk 14 a"

Transcriptie

1 Harmelen, Breudijk 14 a

2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop en Woerden. Wij zijn gespecialiseerd in: het verkopen van woningen het begeleiden en bemiddelen bij de aankoop van woningen het taxeren van woningen Exclusief onroerend goed presenteren wij onder het label Buitengewoon wonen. Een team van specialisten van de afdeling Nieuwbouw verkoopt veel nieuwbouw-projecten. De projecten variëren van klein tot groot, bestaan uit woningen en appartementen, gelegen in ons hele werkgebied. Bij het kopen van een woning komt veel kijken. Eén van de aspecten zijn de finan ciën. Hiervoor werken wij samen met erkende financiële adviseurs van OPMAAT Hypotheken. CASTELLUMLAAN VB DE MEERN demeern@dekoningwonen.nl

3 Ruime BEDRIJFSWONING met uitzicht over de weilanden gelegen op een perceel van 880 m² eigen grond

4 Ruime BEDRIJFSWONING (grotendeels onderkelderd), gelegen op een perceel van 880 m² eigen grond. De woning is gelegen op aan de rand van bedrijventerrein "De Putkop", met uitzicht over de weilanden. Indeling: Woning: Begane grond: Middels de entree van de woning bereikt u de hal met meterkast, toiletruimte, trapopgang naar de verdieping en toegang tot de woonkamer en een slaapkamer. De royale woonkamer (circa 4.98/7.44 m. x 4.04/6.38 m.) is voorzien van diverse raampartijen en een plavuizen vloer. Vanuit de woonkamer bereikt u de halfopen woonkeuken (circa 6.47 m. x 4.86 m.) welke is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur en toegang tot het terras. Achter de woonkeuken treft u de bijkeuken (circa 2.22/4.44 m. x 2.22/4.44 m.). Vanuit de slaapkamer (circa 4.10 m. x 4.50 m.) heeft u toegang tot het terras en de badkamer. De badkamer (circa 2.00 m. x 2.90/3.85 m.) is voorzien van een ligbad, separate douche, wastafelmeubel en designradiator. Op de begane grond bevindt zich nog een tweede toiletruimte.

5 Verdieping: Vanaf de overloop met vide heeft u toegang tot de installatieruimte, de tweede badkamer en vier slaapkamers. De lichte badkamer (circa 2.45 m. x 2.85 m.) is voorzien van een ligbad, separate douche, wastafelmeubel en toilet. De slaapkamers variëren in grootte: Slaapkamer 1: circa 3.95 m. x 4.45 m. Slaapkamer 2: circa 3.10 m. x 5.05 m. Slaapkamer 3: circa 3.10 m. x 4.00 m. Slaapkamer 4: circa 5.30 m. x 4.44 m. Kelder: Vanuit de bijkeuken heeft u middels een trap toegang tot de royale droge kelder (circa m. x 7.44 m.) met daarin een hobbyruimte en een opslagruimte.

6 Tuin: Rondom de woning bevindt zich een fraai aangelegde tuin met sierbestrating, een gazon en diverse groenborders. Bijzonderheden: - Op het perceel rust de bestemming bedrijven met bijbehorende erven. - Volgens het bestemmingsplan mag er een bijgebouw van 50 m 2 bij worden gebouwd. - Het is mogelijk om nog 180 m 2 extra grond bij te kopen Een woning kopen? Neem uw eigen NVM makelaar mee! Zie ook: Oplevering: in overleg Vraagprijs: ,= k.k. H o e n u v e r d e r? Het verkopen van een woning of appartement is een proces waar u niet vaak mee te maken heeft. Wij hebben een handig document bij deze presentatie toegevoegd dat u hiermee verder op weg helpt. - Kadastraal bekend : Gemeente Harmelen, sectie L, nummer Perceeloppervlakte : 880 m 2 - Bouwjaar : Inhoud woning : circa 900 m 3 Deze woninginfo geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de woninginfo een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woninginfo kunnen geen rechten worden ontleend.

7 Breudijk 14 a te Harmelen Kelder

8 Breudijk 14 a te Harmelen Begane grond

9 Breudijk 14 a te Harmelen Verdieping

10 Breudijk 14 a te Harmelen Voor- en achtergevel woonhuis

11 Breudijk 14 a te Harmelen Zijgevels woonhuis

12 Breudijk 14 a te Harmelen Doorsnede woonhuis

13 tekening invoegen Situatieschets

14

15 L i j s t v a n z a k e n Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen N.v.t. tuinaanleg/(sier-)bestrating/ X beplanting/erfafscheiding X buitenverlichting tuinhuisje/buitenberging broeikas vlaggenmast X voet droogmolen X antenne X brievenbus X (voordeur)bel veiligheidssloten alarminstallatie rolluiken/zonwering buiten X zonwering binnen X gordijnrails X gordijnen/vitrages X losse horren/rolhorren rolgordijnen vloerbedekking/linoleum X parketvloer/kurkvloer isolatievoorzieningen, te weten voorzetramen radiatorfolie klokthermostaat X (voorzet) openhaart met toebehoren, te weten: kachels keukenblok met boven kasten en (inbouw)apparatuur, te weten X koelkast vriezer gasfornuis (combi) magnetron vaatwasser close in boiler geiser c.v. met toebehoren inbouwverlichting/dimmers/opbouwverlichting, te weten X kasten X spiegelwanden losse kasten, boeken- en legplanken X wastafels met accessoires toiletaccessoires (toiletrolhouder, toiletbril, spiegel etc.) X badkameraccessoires (planchet, spiegel, kranen, douchescherm etc.) X sauna met toebehoren veiligheidsschakelaar wasautomaat (huis) telefoontoestellen zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen (keukens, openhaarden, c.v.-ketels, boilers, geisers): bijzonderde opmerkingen:

16 Welkom in de gemeente Woerden! De gemeente Woerden ligt centraal in het Groene Hart en bestaat uit de stad Woerden en de dorpskernen Kamerik, Harmelen en Zegveld. Woerden Het is aangenaam wonen in Woerden. Het is een stad met een vernieuwd stadscentrum met een grote parkeergarage, nieuwe winkels, horecagelegenheden, stadswoningen en appartementen. In het oude stadsdeel van Woerden zijn diverse historische en culturele elementen bewaard gebleven. Op dit moment wordt de aantrekkelijke woonwijk Waterrijk gerealiseerd en omstreeks 2012 zal ook deze wijk volledig bewoond zijn. Woerden is door haar centrale ligging aan de voet van Rijksweg A-12 en met directe verbindingen per trein naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam goed bereikbaar. Met de omliggende dorpen zijn prima verbindingen per bus. U vindt in Woerden een goed voorzieningenniveau van basisscholen, scholen voor voortgezet onderwijs, en veel openbare voorzieningen zoals een bibliotheek, een zwembad, een ziekenhuis, kinderdagverblijven, een theater en veel sportvoorzieningen. Binnen de stadsgrenzen zijn gerenommeerde bedrijven gevestigd die veel werkgelegenheid bieden. De gemeente Woerden ligt in het Groene Hart en biedt daarom veel mogelijkheden voor fietsers en wandelaars. Het natuurgebied De Meije ligt dichtbij. In de directe omgeving van Woerden, Kamerik, Zegveld en Harmelen kunt u fietsen via dijken en bruggen, langs monumentale boerderijen en mooi gelegen huizen.

17 Kamerik Kamerik is een gezellig dorp dat ten noorden van Woerden ligt. De prachtige omgeving rond Kamerik leent zich perfect voor fiets- en wandeltochten. Het dorp beschikt over voorzieningen als basisscholen, een bibliotheek, medische voorzieningen, horeca en een aantal winkels. Recreatiecentrum het Oortjespad met kinderboerderij bevindt zich op korte afstand. Sportfaciliteiten als voetbal, korfbal en tennis zijn in het dorp aanwezig. Harmelen Harmelen ligt in het westelijk gebied van de Provincie Utrecht tussen Utrecht en Woerden. Harmelen wordt gekenmerkt door open weidegebieden, houtkaden, geriefbosjes en de lintbebouwing aan de Oude Rijn. Het gebied is uitermate geschikt voor fiets- en wandeltochten. De woonwijken in Harmelen zijn ruim opgezet en kennen veel groen. In het dorp zijn een groot aantal voorzieningen gecreëerd zoals basisscholen, het sociaal cultureel centrum H2O met zwembad, diverse sportfaciliteiten, een bibliotheek, verscheidene winkels, supermarkten en horeca. Verder kent Harmelen een rijk verenigingsleven. Zegveld Zegveld is het kleinste dorp van de drie. Zegveld is bekend om zijn schoonheid in de schilderachtige boerderijstrook langs de Meije. De Meije en de Nieuwkoopse plassen bieden prachtige fiets- en wandelroutes. Het dorp beschikt over voorzieningen als basisscholen, bibliotheek, medische voorzieningen, uitgaans-gelegenheden en diverse winkels. Sportfaciliteiten als voetbal, tennis en fitness zijn in het dorp aanwezig. Meer informatie over de gemeente Woerden kunt u vinden op Voor specifieke informatie over alles wat met wonen te maken heeft kunt u kijken op dezelfde site onder het kopje Wonen en leven.

18 Hoe nu verder? U besluit verder te gaan met deze woning? Neemt u uw eigen NVM makelaar mee? U kunt als koper ook uw eigen makelaar meenemen. Waarom is dit verstandig? De makelaar zal samen met u de pluspunten van de woning doornemen en u een waardeadvies geven. Tevens voert hij voor u als vakman rationeel de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop, de redactie van de koopakte en uw volledige raadsman zijn tot en met de overdracht. Besluit u om geen eigen NVM makelaar in te schakelen dan kunt u zelf een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden en is bindend als het wordt geaccepteerd door de verkoper. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling voortvloeit. Enkele veel gestelde vragen: Ik ben de 1e die belt voor de woning, ik ben de 1e die bezichtigt en ik ben de 1e die een bod uitbrengt. Moet de makelaar van de verkoper in deze gevallen ook het eerste met mij in onderhandeling gaan? Het antwoord op deze vraag is NEE. De verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Het antwoord op deze vraag is NEE. Een aanbieding gedaan door de verkoper, hetzij per advertentie, via internet of via een brochure is wettelijk niets anders dan een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bod wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met verkoper(s) de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een koper een afwijkend (tegen)bod doen aan de verkoper. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is voor degene die het gedaan heeft onherroepelijk. Hoe zit het met ontbindende voorwaarden? Wilt u ontbindende voorwaarden in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen gemeld hebben en moeten deze geaccepteerd zijn door de verkoper Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van de financiering door de koper. Wanneer is de koopovereenkomst tot stand gekomen? De tussen de verkoper en koper te sluiten koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand indien overeenstemming is bereikt over de prijs, de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden en beide partijen een schriftelijke koopakte hebben ondertekend. Hoe gaat het verder met de koopakte en wie benoemt welke notaris? Als koper en verkoper het eens zijn over prijs en voorwaarden, zullen wij als verkopend makelaar de koopakte opmaken. De basis hiervoor is een modelakte die is opgesteld door de N.V.M., de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Per transactie maken wij van de koopakte maatwerk met aanvullende clausules. Meer informatie over de koopakte kunt u vinden op In een aantal gevallen is door de verkoper vooraf bepaald welke notaris de akte van levering zal verrichten. Bij bestaande woningen is er meestal sprake van een transactie met kosten koper. In dat geval heeft de koper de mogelijkheid de notaris te benoemen. Indien niet anders overeengekomen tijdens de onderhandelingen geldt dat dit een notaris zal zijn in de plaats waar wij kantoor houden.

19 De bedenktijd en de waarborgsom; is dat van toepassing? Wettelijk is vastgelegd dat de koper van een woning, die hij koopt om zelf te gaan bewonen, na het ondertekenen door koper en verkoper een bedenktijd heeft van 3 (werk)dagen na ontvangst van de door beide partijen getekende koopakte. Voor de koper van een woning biedt dit de mogelijkheid om, als achteraf toch blijkt dat de koop van de woning een onjuiste beslissing is geweest, tijdens de bedenktijd kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht (de levering) van de woning zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk 1 week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10% van de koopprijs op rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen, en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling. U heeft (nog) geen belangstelling voor deze woning? Graag vernemen wij uw mening over deze woning zodat wij deze kunnen overbrengen aan de verkoper. Indien u twijfelt over de woning nodigen wij u uit voor een 2e bezichtiging. Een woning kopen is tenslotte een weloverwogen beslissing! Voldoet deze woning niet aan uw wensen? Indien deze woning niet voldoet aan uw wensen en u zoekt een andere woning dan kunnen wij u bij het zoeken naar een woning van dienst zijn. Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden. Kiezen voor ERA DE KONING Makelaardij is kiezen voor een actief makelaarskantoor met veel kennis van de lokale woningmarkt en een enthousiast team van woningadviseurs. Zo komt u tot een aankoop zonder zorgen. Interesse? In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Wat kunnen wij verder voor u betekenen? Hypotheekadvies? Wij hebben een samenwerkingsverband met Opmaat Hypotheken, specialisten in hypotheken. Onze adviseurs rekenen vrijblijvend voor u uit wat uw persoonlijke mogelijkheden zijn. Onze adviseurs hebben een jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financiële planning. Naast een lage rente en maandlast moeten ook persoonlijke omstandigheden opgenomen kunnen worden in een hypotheek zodat u een hypotheek OPMAAT krijgt. Belt u ons en wij verzorgen voor u een vrijblijvende afspraak. Wilt u de waarde weten van uw huidige woning? Graag komen wij bij u langs voor een gratis waardebepaling van uw woning. In een persoonlijk advies stellen wij de waarde van uw woning vast en adviseren wij u vrijblijvend over de verkoopmogelijkheden.

20

21 De ERA-makelaars groep bestaat sinds 1994 in Nederland. ERA is een samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars, dat wereldwijd in 30 landen opereert en in Amerika begonnen is in Uitgangspunt van de samenwerking is dat de makelaar actief naar zijn markt toegaat en meer marketing pleegt dan anderen ten behoeve van zijn opdrachtgevers die hun woningen bij hen in verkoop hebben gegeven. ERA-makelaars zijn dus altijd op zoek naar manieren om de meeste kopers en verkopers van woningen te bereiken. In Nederland kunnen alleen NVM-makelaars zich aansluiten bij ERA. Dit staat borg voor een solide vakinhoudelijke en juridische graad van kennis en ervaring. Daarnaast houden NVM-makelaars zich aan een erecode, waardoor de opdrachtgever er vanuit mag gaan dat hij of zij te maken heeft met een deskundige en integere adviseur. Enkele marketingmiddelen van ERA De Koning Makelaardij daar is over nagedacht! Het Tuinbord Tuinborden met zijn er in veel soorten en maten. Met elkaar hebben de ERA makelaars de keuze gemaakt voor één en hetzelfde bord waardoor deze opvallend en herkenbaar is en daardoor meer vertrouwd is bij de kopende consument. Tevens is ons tuinbord reflecterend en daardoor ook in het donker zeer opvallend. ERA Open Huizen Route Samen met ca. 180 ERA makelaars houden wij 3 x per jaar een Landelijke ERA Open Huizen Route. Veel woningkopers benutten deze dag om een goed beeld te krijgen welke woningen er te koop staan. Met de ERA Open Huizen Route boeken wij ten behoeve van onze opdrachtgevers hele goede verkoopsuccessen. Een succesvol verkoopinstrument. WoonSpecial Wij, ERA De Koning makelaardij hebben een eigen magazine, de WoonSpecial. Dit magazine verschijnt om de maand. Bezorging vindt huis-aan-huis plaats bij ruim adressen in Alphen a/d Rijn, Bodegraven, Gouda, Houten, Nieuwkoop, Woerden en omliggende plaatsen. Met dit magazine krijgt u een goed beeld wat er zowel aan nieuwbouw als aan bestaande woningen te koop is in de regio. Omwonendenmailing Met de omwonendenmailing maken wij buurtbewoners er op attent dat wij een woning in de verkoop hebben. We bereiken daarmee een belangrijke doelgroep die zijn kennissenkring kan wijzen op uw woning. Garantie Eén van de belangrijkste zaken rond een woning is dat u zich er zeker en geborgen wilt voelen. Dat geldt voor uw huidige woning, maar eveneens voor uw volgende woning. ERA de Koning makelaardij biedt de mogelijkheid om een woning met ERA garantie aan te beiden. Dat geeft u de zekerheid voor de onderdelen die goedgekeurd zijn en op het ERA Garantie Certificaat vermeld staan. Mocht er na de overdracht van de woning een defect ontstaan dan wordt u niet geconfronteerd met onverwachte dure reparaties. ERA-Makelaars onderscheiden zich van andere makelaars omdat zij pro-actief de markt bewerken ten behoeve van hun opdrachtgevers. Voor zowel de aankoop als de verkoop van woningen.

22 Ook uw woning verkopen? De verkoop van uw woning is een complex en spannend proces. Als verkoper bent u benieuwd hoeveel tijd de verkoop zal vergen en wat uiteindelijk de opbrengst zal zijn. Deze vragen zijn niet eenvoudig te beantwoorden. Om die reden vindt er, voordat ERA De Koning Makelaardij uw woning in verkoop neemt, overleg plaats over uw verkoop doelstellingen. Afhankelijk van uw wensen wordt het verkooptraject in gang gezet. De meeste verkopers streven naar: Een verkoop zonder zorgen Een zo groot mogelijke kans op verkoop Het beste verkoopresultaat ERA De Koning Makelaardij is u graag van dienst bij het verkopen van uw woning. In een persoonlijk gesprek kan de makelaar u informeren over de mogelijkheden.

HARMELEN, Leidsestraatweg 33

HARMELEN, Leidsestraatweg 33 HARMELEN, Leidsestraatweg 33 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Woerden, Prins Hendrikkade 6

Woerden, Prins Hendrikkade 6 Woerden, Prins Hendrikkade 6 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Historisch herenhuis op een mooie plek!

Historisch herenhuis op een mooie plek! Historisch herenhuis op een mooie plek! Koepoortsweg 43 Hoorn Bieden vanaf 500.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Koepoortsweg 43 in Hoorn Alstublieft! Deze

Nadere informatie

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SLUISSTRAAT 155 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING BIEDEN VANAF PRIJS. Wij nodigen u uit een bod te doen vanaf EURO 150.000,- Op loopafstand van het centrum van Assen en al haar voorzieningen,

Nadere informatie

Zijde 45. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Zijde 45. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Zijde 45 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Overige voorwaarden: Brochure: Deze brochure mag beschouwd

Nadere informatie

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. ELLEN 31 ASSEN Vraagprijs 91.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden VIER KAMER APPARTEMENT met prachtig uitzicht op het Lariksbos. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers en een inpandig balkon.

Nadere informatie

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k.

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k. LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN Vraagprijs 385.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Semi-Bungalow op een schitterende lokatie Deze royale semi bungalow met aangebouwde garage, eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen

Nadere informatie

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k.

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k. BRANTEN 23 ZUIDLAREN 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime tussenwoning gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk aan de rand van Zuidlaren. Deze woning beschikt over een grote lichte woonkamer

Nadere informatie

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. IEMSTUKKEN 70 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden HOEKWONING met aangebouwde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein staat in de wijk Peelo. De woning heeft een ruime

Nadere informatie

Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,--

Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,-- Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,-- Op magnifieke locatie gelegen vrijstaande villa met inpandige garage en prachtig aangelegde en privacybiedende tuin. De woning is gesitueerd aan de rand

Nadere informatie

Grote Appelstraat 1 - Groningen

Grote Appelstraat 1 - Groningen - Vraagprijs 149.500,= k.k. Vraagprijs 149.500,= k.k. Omschrijving - /Nieuwe Kijk in t Jatstraat 94 te Markant op hoek van de Grote Appelstraat en de Nieuwe Kijk in t Jatstraat gelegen woonhuis uit het

Nadere informatie

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN Vraagprijs 125.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en bijkeuken/berging. De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk met winkels en scholen op geringe

Nadere informatie

Donderslaan 68 - Groningen. Donderslaan 68 Groningen. Finesse Makelaars & Taxateurs Zuiderweg 29 9745 AB GRONINGEN Tel: 050-5530000 Fax: 050-5530050

Donderslaan 68 - Groningen. Donderslaan 68 Groningen. Finesse Makelaars & Taxateurs Zuiderweg 29 9745 AB GRONINGEN Tel: 050-5530000 Fax: 050-5530050 - Vraagprijs 110.000,= k.k. Vraagprijs 110.000,= k.k. Omschrijving - Fraai appartement gelegen op de derde verdieping in de wijk Corpus den Hoorn, nabij de winkels van het Overwinningsplein. Indeling:

Nadere informatie

Galerij 66. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Galerij 66. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Galerij 66 te Boskoop Zijde 28, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

Midslandstraat 70 te TILBURG Vraagprijs 224.500,-- k.k.

Midslandstraat 70 te TILBURG Vraagprijs 224.500,-- k.k. Midslandstraat 70 te TILBURG Vraagprijs 224.500,-- k.k. Midslandstraat 70 te TILBURG Je wilt thuiskomen in je eigen huis, lekker in de tuin gaan zitten en je nergens meer zorgen over hoeven maken. En het

Nadere informatie

Goudse Rijweg 81. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Goudse Rijweg 81. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Goudse Rijweg 81 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Overige voorwaarden: Brochure: Deze brochure

Nadere informatie

Zuidkade 110. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Zuidkade 110. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Zuidkade 110 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen

Nadere informatie

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. WOLVENVEEN 48 ASSEN Vraagprijs 159.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN Vraagprijs : 159.000,00

Nadere informatie

De ingrediënten voor uw nieuwe woontoekomst! Oosteinde 39 Berkhout Vraagprijs 398.000,- k.k.

De ingrediënten voor uw nieuwe woontoekomst! Oosteinde 39 Berkhout Vraagprijs 398.000,- k.k. De ingrediënten voor uw nieuwe woontoekomst! Oosteinde 39 Berkhout Vraagprijs 398.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Oosteinde 39 in Berkhout Alstublieft!

Nadere informatie

NS-station/winkelcentrum op loopafstand

NS-station/winkelcentrum op loopafstand NS-station/winkelcentrum op loopafstand Acacialaan 24 Grootebroek Vraagprijs 145.000,- Bezichtiging? Bel 0228-521052 of mail westfriesland@vanoverbeek.nl Welkom op de Acacialaan 24 in Grootebroek Alstublieft!

Nadere informatie

Burgemeester Timansweg 4 - 'S-Heerenhoek

Burgemeester Timansweg 4 - 'S-Heerenhoek q Burgemeester Timansweg 4 'SHeerenhoek Vraagprijs 169.500, k.k. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Burgemeester Timansweg 4 'SHeerenhoek Indien u op zoek bent naar een bijzonder pand met veel praktische

Nadere informatie

VREEBERGEN 12 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

VREEBERGEN 12 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. VREEBERGEN 12 ASSEN Vraagprijs 369.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime VRIJSTAANDE woning met dubbele garage en carport, gelegen in de villawijk Vreebergen. Deze keurig afgewerkte en goed onderhouden

Nadere informatie

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k.

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k. DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN 187.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING De Klencke 28 Zuidlaren Royale starterswoning met vrijstaande stenen berging gelegen in de woonwijk Zuid-es. Deze tussenwoning is gebouwd in 1980

Nadere informatie

Woerden, Nieuwe Markt 24

Woerden, Nieuwe Markt 24 Woerden, Nieuwe Markt 24 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. KERSENHOF 53 ASSEN Vraagprijs 195.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van de wijk Kloosterveen` gelegen, riante drive-in woning met balkon en inpandige garage. De woning is gelegen nabij alle gewenste

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! Voorstraat 38 I, Woerden 637,- per maand Woondromen waarmaken Twee kamer appartement in het centrum van Woerden! Het betreft een onzelfstandige

Nadere informatie

SANDELHOUT 3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SANDELHOUT 3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SANDELHOUT 3 ASSEN Vraagprijs 475.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Zeer ruime vrijstaande woning met mogelijkheid voor praktijkruimte aan huis. De woning is gebouwd in 2012 maar dient nog te worden afgewerkt.

Nadere informatie

BRINK 6 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

BRINK 6 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k. BRINK 6 GASTEREN Vraagprijs 425.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een fantastische locatie midden in het dorp gelegen rietgedekte woonboerderij met grote vrijstaande schuur en bakhuisje. Deze vrijstaande

Nadere informatie

Grubbenvorststraat 67 te TILBURG Koopprijs 199.900,-- k.k.

Grubbenvorststraat 67 te TILBURG Koopprijs 199.900,-- k.k. Grubbenvorststraat 67 te TILBURG Koopprijs 199.900,-- k.k. Grubbenvorststraat 67 te TILBURG Deze sfeervolle, verrassende en instapklare woning is nabij winkelcentrum Heijhoef gelegen en beschikt o.a. over

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond.

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. Eendrachtstraat 14 E te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar?

Nadere informatie

Ideale starterswoning met achteraanbouw! Burgemeester de Geusstraat 8 Zuidoostbeemster Vraagprijs 169.000,- k.k.

Ideale starterswoning met achteraanbouw! Burgemeester de Geusstraat 8 Zuidoostbeemster Vraagprijs 169.000,- k.k. Ideale starterswoning met achteraanbouw! Burgemeester de Geusstraat 8 Zuidoostbeemster Vraagprijs 169.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Burg. de Geusstraat

Nadere informatie

Lingestraat 21 - Groningen

Lingestraat 21 - Groningen - Vraagprijs 159.000,= k.k. Vraagprijs 159.000,= k.k. Omschrijving -, 9725 GM. Goed onderhouden gelijkvloerse benedenwoning uit de jaren 30 met royale, zonnige tuin met achterom en een vrijstaande stenen

Nadere informatie

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k.

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k. SMEDINGE 8 ZUIDLAREN 199.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige woonwijk gelegen helft van een dubbel woonhuis met vrijstaande stenen garage nabij het centrum van Zuidlaren. De totale perceeloppervlakte

Nadere informatie

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k.

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k. WEITGOORN 10 WESTERBORK Vraagprijs 225.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS voorzien van een garage met eigen oprit, drie slaapkamers, een bergzolder en volledige isolatie. De woning

Nadere informatie

LIENSTUKKEN 17 GROLLOO. Koopsom ,- k.k.

LIENSTUKKEN 17 GROLLOO. Koopsom ,- k.k. LIENSTUKKEN 17 GROLLOO Koopsom 249.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van Grolloo staat deze goed onderhouden TWEE-ONDER-EEN-KAP woning op 324m2 eigen grond. De woning is voorzien van een aangebouwde

Nadere informatie

RIJKSWEG 83 A DELFZIJL ,- k.k.

RIJKSWEG 83 A DELFZIJL ,- k.k. RIJKSWEG 83 A DELFZIJL 75.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een leuk HOEK appartement op de 2e woonlaag voorzien van een lichte woonkamer en maar liefst 3 slaapkamers! Het appartement is gelegen nabij vele

Nadere informatie

DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO

DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO DR MARTIN LUTHER KINGSTRAAT 13 HENGELO Vraagprijs 295.000,-- k.k. Te koop: Op prachtige en rustige locatie, in het voorste gedeelte van de geliefde wijk Hasseler Es met aan

Nadere informatie

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DOEVENKAMP 6 ASSEN Vraagprijs 89.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig 2-kamer appartement met balkon op het westen. Dit appartement ligt direct aan de rand van het centrum met voldoende parkeergelegenheid

Nadere informatie

VELDRAAI 12 NIEUWEROORD. Vraagprijs ,- k.k.

VELDRAAI 12 NIEUWEROORD. Vraagprijs ,- k.k. VELDRAAI 12 NIEUWEROORD Vraagprijs 169.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Zeer nette tussenwoning uit 2015 gelegen in een rustige woonwijk met tuin op het Zuiden. Op slechts 1 km afstand ligt het dorp Noordscheschut

Nadere informatie

Verre Weiden 8 te RIJEN Vraagprijs ,-- k.k.

Verre Weiden 8 te RIJEN Vraagprijs ,-- k.k. Verre Weiden 8 te RIJEN Vraagprijs 219.000,-- k.k. Verre Weiden 8 te RIJEN Er is toch iets wat we kwijt moeten. Deze straatnaam klopt namelijk niet. Bij de straatnaam Verre Weiden verwacht je namelijk

Nadere informatie

Laag Boskoop 86. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Laag Boskoop 86. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Laag Boskoop 86 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen

Nadere informatie

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k.

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k. KRUISSTRAAT 4 ASSEN 795.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING *** BELEGGINGSOBJECT *** In het bruisende stadscentrum van Assen, op een absolute A1 locatie, staat aan de Kruisstraat een prachtig en indrukwekkend

Nadere informatie

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k.

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k. SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE Vraagprijs 450.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING .. KENMERKEN Vraagprijs : 450.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Woonhuis Type woning :Vrijstaande woning

Nadere informatie

SCHELDESTRAAT 49 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SCHELDESTRAAT 49 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SCHELDESTRAAT 49 ASSEN Vraagprijs 200.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Prachtig gelegen, goed onderhouden TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met vrijstaande stenen GARAGE en heerlijk ruime tuin. De woning staat op

Nadere informatie

DE VALLEI 27 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DE VALLEI 27 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DE VALLEI 27 ASSEN Vraagprijs 175.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een verrassend ruime en lichte TUSSENWONING met aangebouwde stenen berging en carport. Deze woning staat op een perceel van 256 m2 eigen

Nadere informatie

DORPSSTRAAT 37 GEES. Vraagprijs ,- k.k.

DORPSSTRAAT 37 GEES. Vraagprijs ,- k.k. DORPSSTRAAT 37 GEES Vraagprijs 239.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In het monumentale boerderijendorp Gees gelegen vrijstaand RIETGEDEKT WOONHUIS met overdekt terras, vrijstaande garage en drie slaapkamers.

Nadere informatie

DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k.

DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k. DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD Vraagprijs 129.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige en kindvriendelijke woonwijk, nabij het centrum van Hollandscheveld, goed onderhouden helft van dubbel woonhuis

Nadere informatie

JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND ,- k.k.

JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND ,- k.k. JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND 170.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op zoek naar ruimte voor een zeer aantrekkelijke prijs? AARZEL NIET en BEL voor een afspraak. Zeer karakteristiek, ruime vrijstaand woning

Nadere informatie

WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k.

WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k. WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD Vraagprijs 269.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Net buiten de bebouwde kom van Hollandscheveld, te midden van de landerijen ligt deze VRIJSTAANDE WONING met vrijstaande

Nadere informatie

Ruime uitgebouwde woning (141m2) met zonnige tuin Barbadosstraat 37 Purmerend Vraagprijs 275.000,- k.k.

Ruime uitgebouwde woning (141m2) met zonnige tuin Barbadosstraat 37 Purmerend Vraagprijs 275.000,- k.k. Ruime uitgebouwde woning (141m2) met zonnige tuin Barbadosstraat 37 Purmerend Vraagprijs 275.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Barbadosstraat 37 in

Nadere informatie

TE KOOP. 300.000,- k.k. Weerdhuisweg 24 A Lemelerveld. Goudzwaard Makelaardij. Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen T. 0529-432058 E. info@goudzwaard.

TE KOOP. 300.000,- k.k. Weerdhuisweg 24 A Lemelerveld. Goudzwaard Makelaardij. Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen T. 0529-432058 E. info@goudzwaard. TE KOOP 300.000,- k.k. Weerdhuisweg 24 A Lemelerveld Goudzwaard Makelaardij Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen T. 0529-432058 E. info@goudzwaard.nl www.goudzwaard.nl Weerdhuisweg 24 A Lemelerveld Lemelerveld

Nadere informatie

STADHOUDERSLAAN 114 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

STADHOUDERSLAAN 114 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. STADHOUDERSLAAN 114 ASSEN Vraagprijs 175.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een zeer praktische locatie nabij het centrum van Assen ligt deze nette TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met vrijstaande houten schuur.

Nadere informatie

BOSKOOP, Bellefleur 8

BOSKOOP, Bellefleur 8 BOSKOOP, Bellefleur 8 Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning. Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning.

Nadere informatie

HAZELAARPAD 7 ZUIDLAREN ,- k.k.

HAZELAARPAD 7 ZUIDLAREN ,- k.k. HAZELAARPAD 7 ZUIDLAREN 207.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In de woonwijk Westlaren gelegen helft van een dubbel woonhuis uit 1968 met garagebox en een houten terras overkapping. Deze woning is de afgelopen

Nadere informatie

COEVORDERSTRAATWEG NOORDSCHESCHUT. Vraagprijs ,- k.k.

COEVORDERSTRAATWEG NOORDSCHESCHUT. Vraagprijs ,- k.k. COEVORDERSTRAATWEG NOORDSCHESCHUT Vraagprijs 55.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Coevorderstraatweg/Hoveniersland, Noordscheschut. Perceel weiland, gelegen tussen de Coevorderstraatweg en de Lossing, op

Nadere informatie

DIAMANTSTOEP 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DIAMANTSTOEP 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DIAMANTSTOEP 31 ASSEN Vraagprijs 167.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden en volledig geïsoleerde TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging en achtertuin op het zuiden. De woning is in 2002

Nadere informatie

KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN ,- k.k.

KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN ,- k.k. KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN 229.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een toplocatie in het centrum van Zuidlaren gelegen, helft van een tweeonder-een-kapwoning met aangebouwde stenen berging en ruime bijkeuken.

Nadere informatie

DASSENSLAG 28 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DASSENSLAG 28 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DASSENSLAG 28 ASSEN Vraagprijs 172.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In de geliefde woonwijk Marsdijk is deze nette en leuke TUSSENWONING te vinden met extra ruime vrijstaande stenen GARAGE van ca. 29m2.

Nadere informatie

Delfgauwstraat 39 te TILBURG Vraagprijs 375.000,-- k.k.

Delfgauwstraat 39 te TILBURG Vraagprijs 375.000,-- k.k. Delfgauwstraat 39 te TILBURG Vraagprijs 375.000,-- k.k. Delfgauwstraat 39 te TILBURG In een straat met normale woningen verwacht u waarschijnlijk geen vrijstaand Finhouse. Wél wanneer deze aan de rand

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop!

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! Sportweg, Kockengen Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bouwkavel van ca. 700m²! Met trots presenteren we deze bouwkavel

Nadere informatie

NAOBERDREEF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

NAOBERDREEF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. NAOBERDREEF 53 ASSEN Vraagprijs 159.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Prachtig aan groenvoorziening gelegen TUSSENWONING met vrijstaande stenen GARAGE. De woning is gelegen in de groene en kindvriendelijke

Nadere informatie

Boskoop, Warmoeskade 1

Boskoop, Warmoeskade 1 Boskoop, Warmoeskade 1 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop

Nadere informatie

VRIJSTAANDE WONING met GARAGE. Esdoornlaan 17 Abbekerk Bieden vanaf prijs ,- k.k. / vraagprijs ,- k.k.

VRIJSTAANDE WONING met GARAGE. Esdoornlaan 17 Abbekerk Bieden vanaf prijs ,- k.k. / vraagprijs ,- k.k. VRIJSTAANDE WONING met GARAGE Esdoornlaan 17 Abbekerk Bieden vanaf prijs 325.000,- k.k. / vraagprijs 350.000,- k.k. Welkom op Esdoornlaan 17 in Abbekerk Kenmerken van Esdoornlaan 17 in Abbekerk Kenmerken

Nadere informatie

Dorpsstraat 16A. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Dorpsstraat 16A. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Dorpsstraat 16A te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen

Nadere informatie

DRIENERSTRAAT 16-20 HENGELO

DRIENERSTRAAT 16-20 HENGELO Vraagprijs 150.000, k.k. Te koop: In kleinschalig complex in het centrum van Hengelo gelegen luxe afgewerkt driekamerappartement met 2 balkons (!), vrij uitzicht en berging op de begane grond. Het appartement

Nadere informatie

ENTINGE 108 ZUIDLAREN ,- k.k.

ENTINGE 108 ZUIDLAREN ,- k.k. ENTINGE 108 ZUIDLAREN 225.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een aantrekkelijke kindvriendelijke locatie aan de rand van de woonwijk gelegen ruime helft van een dubbel woonhuis met garage en besloten tuin

Nadere informatie

Weegbree 27. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Weegbree 27. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Weegbree 27 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

Marconistraat 65 B Schiedam

Marconistraat 65 B Schiedam Marconistraat 65 B Schiedam b.v. Rotterdam-Hillegersberg t 010-218 88 18 f 010-218 87 88 e Omschrijving Marconistraat 65 B - Schiedam Keurig en goed onderhouden 4-KAMER APPARTEMENT in het centrum van Schiedam

Nadere informatie

HIETLANDEN 17 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

HIETLANDEN 17 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. HIETLANDEN 17 ASSEN Vraagprijs 145.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Uitgebouwde tussenwoning met aangebouwde stenen berging en eigen parkeerplaats met aan de achterzijde een groenvoorziening met kinderspeelplaats.

Nadere informatie

Rijksweg Noord 141 - Sittard

Rijksweg Noord 141 - Sittard Rijksweg Noord 141 - Sittard Rijksweg 39b 5953 AA Reuver T 077-4769292 F 077-4769299 info@erikbessems.nl Deze karakteristieke tussenwoning dient gemoderniseerd te worden en is voorzien van een recent gebouwde

Nadere informatie

KUSTWEG 577 DELFZIJL ,- k.k.

KUSTWEG 577 DELFZIJL ,- k.k. KUSTWEG 577 DELFZIJL 107.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In kindvriendelijke woonwijk gelegen tussenwoning met aangebouwde stenen berging en achtertuin op het westen. De woning is gebouwd in 1975, heeft

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden Woerden, De Zoom 1 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop

Nadere informatie

Heusdenlaan 17 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Heusdenlaan 17 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Heusdenlaan 17 te TILBURG Vraagprijs 234.500,-- k.k. Heusdenlaan 17 te TILBURG Waar vind je nog een betaalbare tussenwoning met stenen garage? Aan de Heusdenlaan 17! Bovendien is de garage in spouw gezet

Nadere informatie

Noordeinde 311. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Noordeinde 311. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Noordeinde 311 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen

Nadere informatie

LEEMDOBBE 8 ZUIDLAREN ,- k.k.

LEEMDOBBE 8 ZUIDLAREN ,- k.k. LEEMDOBBE 8 ZUIDLAREN 225.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Prachtige zeer royale tussenwoning uit 2012 met een vrijstaande houten berging op een totaal woonoppervlak van 111 m2. Deze woning met 3 slaapkamers

Nadere informatie

Beemd 23. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Beemd 23. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Beemd 23 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

Vlaamse Gaai 1 te ETTEN-LEUR Vraagprijs 269.500,-- k.k.

Vlaamse Gaai 1 te ETTEN-LEUR Vraagprijs 269.500,-- k.k. Vlaamse Gaai 1 te ETTEN-LEUR Vraagprijs 269.500,-- k.k. Vlaamse Gaai 1 te ETTEN-LEUR Deze vrijstaand geschakelde woning is gelegen in plan Hooghuis. Dit is een rustige woonomgeving met een gunstige ligging

Nadere informatie

BERKENWEG 31 TIENDEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

BERKENWEG 31 TIENDEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. BERKENWEG 31 TIENDEVEEN Vraagprijs 239.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een mooi in het landelijk gebied gelegen vrijstaand WOONHUIS met garage en schuren, gelegen op 1.938 m2 eigen grond. De woning beschikt

Nadere informatie

2/1 kap woonboerderij met inpandige garage

2/1 kap woonboerderij met inpandige garage 2/1 kap woonboerderij met inpandige garage Almereweg 1 Opperdoes Vraagprijs 350.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0228-521052 of mail westfriesland@vanoverbeek.nl Welkom op de Almereweg 1 in Opperdoes Alstublieft!

Nadere informatie

Annie MG Schmidtsingel 80 - Kapelle

Annie MG Schmidtsingel 80 - Kapelle q Annie MG Schmidtsingel 80 Kapelle Vraagprijs 598.000, k.k. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Annie MG Schmidtsingel 80 Kapelle Aan de rand van de nieuwe woonwijk Zuidhoek gelegen, splinternieuwe, vrijstaande

Nadere informatie

TER BORCH 11 ZUIDLAREN ,- k.k.

TER BORCH 11 ZUIDLAREN ,- k.k. TER BORCH 11 ZUIDLAREN 349.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Uitermate royale woning In een rustige en groene woonomgeving gelegen royale half vrijstaande woning welke is voorzien van een prachtig aangelegde

Nadere informatie

Tuin: op het zuiden gesitueerde, verzorgde ruime tuin uitkijkend op het buitengebied.

Tuin: op het zuiden gesitueerde, verzorgde ruime tuin uitkijkend op het buitengebied. Vraagprijs 590.000,-- k.k. Te koop: Aan de rand van Hengelo in de wijk Groot Driene, direct grenzend aan het buitengebied en op korte loopafstand van golfbaan Driene, staat deze riante villa met garage

Nadere informatie

VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER

VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER vraagprijs 125.000,= kosten koper Omschrijving Van Hogendorpstraat 35 A - Den Helder Heerlijk wonen in een ruime hoekwoning met prettig dakterras (aangelegd

Nadere informatie

TAURUS 7 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

TAURUS 7 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. TAURUS 7 ASSEN Vraagprijs 309.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een zeer ruim perceel van 402 m2 ligt deze ruime en goed onderhouden TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING. De woning beschikt over zes slaapkamers waarvan

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans!

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! Albert Schweitzerstraat 18 te Haastrecht dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

Aletta Jacobsweg 58 te Assen

Aletta Jacobsweg 58 te Assen Aletta Jacobsweg 58 te Assen Omschrijving Aletta Jacobsweg 58 (9408 AM) te Assen Vraagprijs 239.000,= k.k. Omschrijving woning In de jonge woonwijk Kloosterveen, op loopafstand van wijkwinkelcentrum gelegen,

Nadere informatie

ENTINGE 103 ZUIDLAREN ,- k.k.

ENTINGE 103 ZUIDLAREN ,- k.k. ENTINGE 103 ZUIDLAREN 245.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden ruime half-vrijstaande woning met kantoor aan huis (voormalige garage) op een perceel van 335m2 eigen grond. Deze woning is in

Nadere informatie

Hoefblad 6. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Hoefblad 6. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Hoefblad 6 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

Holtenstraat 26 te TILBURG Vraagprijs 269.500,-- k.k.

Holtenstraat 26 te TILBURG Vraagprijs 269.500,-- k.k. Holtenstraat 26 te TILBURG Vraagprijs 269.500,-- k.k. Holtenstraat 26 te TILBURG Sfeervolle twee-onder-één kap hoekwoning met garage en eigen oprit gesitueerd in de rustige, centraal gelegen woonwijk Heerevelden

Nadere informatie

TE KOOP. Vlietzicht 88 - Voorschoten Vraagprijs: 172.500 k.k.

TE KOOP. Vlietzicht 88 - Voorschoten Vraagprijs: 172.500 k.k. TE KOOP Vlietzicht 88 Voorschoten Vraagprijs: 172.500 k.k. Goed onderhouden 3kamerappartement op de 1e verdieping met lift en met uitzicht over park, op loopafstand van het centrum met alle voorzieningen.

Nadere informatie

Ideaal starters appartement!

Ideaal starters appartement! Ideaal starters appartement! Flevostraat 111 Purmerend Vraagprijs 125.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Flevostraat 111 in Purmerend Alstublieft! Deze

Nadere informatie

JAVASTRAAT 74 HENGELO

JAVASTRAAT 74 HENGELO JAVASTRAAT 74 HENGELO JAVASTRAAT 74 HENGELO Vraagprijs 159.500,-- k.k. Te koop: In 2010 verder gemoderniseerde en nabij het centrum gelegen zeer goed onderhouden en royale tussenwoning met uitgebouwde

Nadere informatie

Houten, Daalderslag 45

Houten, Daalderslag 45 Houten, Daalderslag 45 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop

Nadere informatie

DE WILMSKAMP 2 HENGELO

DE WILMSKAMP 2 HENGELO Vraagprijs 585.000,-- k.k. Te koop: Bijzonder mooi gelegen in de woonwijk Groot Driene met rondom een prachtig uitzicht over parkachtig groen, zeer goed onderhouden vrijstaande ruime villa met inpandige

Nadere informatie

Venkeldonk 23 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Venkeldonk 23 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 159.900,-- k.k. Omschrijving Venkeldonk 23 - Spijkenisse Ruime hoekwoning met aangebouwde stenen berging en royale tuin met veel vrijheid, sierbestrating en houten schutting, gelegen

Nadere informatie

Prunusstraat 37 - 'S-Gravenpolder

Prunusstraat 37 - 'S-Gravenpolder q Prunusstraat 37 'SGravenpolder Vraagprijs 439.000, k.k. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Prunusstraat 37 'SGravenpolder Aan de rand van het dorp gelegen grote vrijstaande woning, gebouwd in landhuisstijl,

Nadere informatie

WESTRUPSTRAAT 14 ASSEN ,- k.k.

WESTRUPSTRAAT 14 ASSEN ,- k.k. WESTRUPSTRAAT 14 ASSEN 225.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan een rustige straat in de kindvriendelijke wijk Noorderpark staat deze goed onderhouden helft van een uitgebouwde dubbel woonhuis. De woning

Nadere informatie

SWAMMERDAMSTRAAT 51 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

SWAMMERDAMSTRAAT 51 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. SWAMMERDAMSTRAAT 51 HOOGEVEEN Vraagprijs 174.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Speelse woning met de woonkamer op de eerste verdieping en aan de voor- en achterzijde een geheel vrije ligging met de tuin aan

Nadere informatie

DINANT DIJKHUISSTRAAT 238 HENGELO

DINANT DIJKHUISSTRAAT 238 HENGELO Vraagprijs 169.000, k.k. Te koop: In de wijk Hasseler Es gelegen hoekwoning met berging aan de voorzijde en fraaie, privacy biedende tuin aan de achterzijde. Deze keurig onderhouden eengezinswoning kent

Nadere informatie