Het was dus een geweldige maand om ons nieuwe jaar te beginnen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het was dus een geweldige maand om ons nieuwe jaar te beginnen."

Transcriptie

1

2

3 Beste leden, ouders en sympathisanten De maand waar de leiding en de leden zo lang op hadden gewacht is alweer om. En ons KSJ-jaar is alvast met een knal begonnen! Op onze startdag waren er veel nieuwe gezichten, onze kermisfuif was een succes en op den doop heeft iedereen zich nog eens extra hard kunnen uitleven. Het was dus een geweldige maand om ons nieuwe jaar te beginnen. Voor de maand oktober heeft de leiding natuurlijk weer voor elke zaterdag een spetterende activiteit klaarstaan. Ook houden we de eerst volgende zaterdag, 4 oktober, een uniformverkoop maar meer daarover vind je verder in het kazakske. Net zoals een paar leuke artikeltjes en foto s van de voorbije activiteiten. Veel leesplezier De leiding

4 uniformverkoop Zaterdag 4 oktober houden we een uniformverkoop. Die zal door gaan van 16.30u tot 17.30u dus na de activiteiten van zaterdag. Er zullen die dag alle beschikbare maten klaar liggen om te passen. Eens de juiste maat gevonden kan je het uniform ineens mee naar huis nemen. Zo zal je kleine spruit de zaterdag erop al volledig in uniform staan schitteren op de activiteit. Ons uniform bestaat uit : Een trui : 20 Een T-shirt : 8 Een sjaaltje : 2.50 We vragen ook om zaterdag cash geld mee te nemen op de uniformverkoop.

5 Zaterdag 4 oktober Het is vandaag wereld-dierendag en als je wil weten wat we vandaag gaan spelen, mag je, als dier verkleed, naar het lokaal komen om 14u. Om 16.30u zit het er helaas weer op voor vandaag en mag je terug naar huis toe keren. Zaterdag 11 oktober Kapitein Eddie Tonijnadem is een piraat die lang geleden een schat verstopt heeft in Beerse. Hij is echter vergeten waar. Als jullie hem helpen krijgen jullie een deeltje van zijn schat. Alle goede schattenzoekers worden verwacht om 14u aan het lokaal en we hopen dat we de schat om 16u30 hebben gevonden en dat jullie dan naar huis kunnen. Zaterdag 18 oktober Er is een misdaad gepleegd, iemand heeft alle bloemen uit de bloemenwinkel gestolen. De politie probeert al weken de dief te zoeken, maar kan hem maar niet vinden. Nu vragen ze ons om hulp. Kom jij de dief mee ontmaskeren? Breng je speurneus mee naar het lokaal om 14u en om 16u30 zullen we deze zaak opgelost hebben en heeft de politie de boef gevangen. Zaterdag 25 oktober Den Aftrap Schransdriesschool 14u 16u30 Een namiddag vol toffe spelletjes, trampolines, springkastelen, knutselactiviteiten en nog veel meer. Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes ontdekken wat we voor jullie in petto hebben. Iedereen krijgt een hapje en een drankje. Wees meer dan welkom op Den aftrap van de jeugdweek 2014!!

6 Zondag 26 oktober : DE BEVRIJDING VAN PRINSES RAPUNZEL De prinses zit gevangen in de toren van een groot kasteel! Komen de dappere piepers en krielekes mee de prinses bevrijden? kom dan zeker naar de Pleinen van Vlimmeren. Voor degene die het niet kennen, dat is aan de parkeerplaatsen achter de parochiezaal en naast de begraafplaats van Vlimmeren. Komen mag vanaf 14u en om 16.30u nemen we daar terug afscheid van jullie! Maandag 27 oktober : FILM UP Jullie zijn allemaal welkom aan het Heilaar van Beerse om te genieten van deze spectaculaire fim. De film gaat door van 14u tot en met 16u. Neem ook 2.5 mee. Dinsdag 28 oktober : SAFETY FIRST SPEL Vandaag gaat het allemaal over veiligheid, vriendschap en avontuur! Komen jullie gezellig mee spelen? Kom dan zeker om 13.30u naar de pleinen van Vlimmeren ( achter parochiezaal van de Kerkstraat in Vlimmeren). Om 17u nemen we terug afscheid van elkaar na een spetterende dag. Woensdag 29 oktober : PRETZWEMBAD Spetter pieter pater vandaag gaan we lekker spelen in het water. We spreken af om kwart voor 10 aan het zwembad van Beerse en om 11.15u komen we er weer uit om opgepikt te worden door de mamie en de papie. Voor de bezorgde ouders vermelden we graag dat het van 10 tot 11 enkel aan de jongste kindjes is om te zwemmen en de bodem zal aangepast worden aan hun lengte. Vergeet vandaag ook geen 2 mee te nemen. Woensdag 29 oktober : FIJN SPELEN IN DON BOSCO Na het zwemmen spreken we af met iedereen om 14u aan Don Bosco voor een te gekke dag met de begleiders daar. We eindigen om 17u, ook aan Don Bosco, om uitgeput maar voldaan naar huis te keren.

7 Donderdag 30 oktober : KINDERDISCO We gaan zingen en swingen in de discoooo van Beerse!! Die disco gaat door in het Heilaar. We vragen hiervoor 1 inkomstgeld om dan te feesten van 14u tot 16u. Zaterdag 1 november : RUIMTEPIRATEN Dit is de laatste activiteit van de jeugdweek en die gaan we beleven op de Singel in Beerse. we gaan op zoek naar een echte schat van een echte ruimtepiraat! Jaja, dat beloofd. We spreken dus af op het pleintje achter de kerk van 14u en we nemen terug afscheid om 16.30u. Tot Dan! Zo dit waren alle activiteiten die voor de piepers en krielekes voorzien zijn tijdens de jeugdweek. Willen jullie het hele boekje eens bekijken? Dat kan, we hebben het op onze website staan:

8 De Smurfen activiteit Aangekomen aan het lokaal, vertelde we wat er gebeurt was. Klungel was alle broekjes van zijn smurfenvriendjes kwijt geraakt. Al een geluk hadden we onze leden, om te helpen zoeken. We speelde allerlei spelletjes en bij elk spelletje kregen we een kaartstuk. We legde alle kaartstukken samen en volgde het pad dat uitgestippelt was op de kaart. We kwamen aan en ja daar, in de bomen en struiken van het park, waren de broekjes van de smurfen! Aan het eind van de activiteit maakte we nog een mooie foto met de hele groep! Bedankt pie&krie'ers, voor het helpen! Doop Het was weer zover, onze jaarlijkse doop. Dit is ondertussen al een traditie die verder teruggaat dan iemand van onze leiding zich kan herinneren. De pie krie kwam om 2 uur aan in het bos vlakbij de Lilse Bergen terwijl de rest van de groepen al massaspelen hadden gedaan en gegeten hadden. Zodra de pie krie er was werd iedereen in gemengde groepen verdeeld om daarna op de glijplastiek, zwierkoord en apenbrug te spelen. Ook hebben jullie appels met siroop mogen eten, maar natuurlijk niet zomaar. Deze zat aan een koordje en jullie mochten de handen niet gebruiken. Dat was moeilijk seg!! Hierna kwam een heel serieus gedeelte, de overgang, hier moeten jullie beloven om altijd braaf te zijn, zoveel mogelijk te komen, Toen was de tijd aangekomen voor het vuile werk. Jullie moesten een snoepje zoeken in een badje met bloem. En de liefhebbers van de vuiligheid konden ook nog een ei over hun hoofd krijgen. Veel gedaan op 1 dag noem ik dat!

9

10 Kermisweekend Het weekend van 19,20 en 21 september was het weer zover. Ons bangelijke kermisweekend stond weer voor de deur!! Vrijdag 19 september Vrijdagavond was het tijd voor bal populair. Om 21u kwamen er al enkele mensen in de tent en naarmate de avond vorderde kwamen er meer en meer mensen de tent binnen om te feesten op de muziek van de sky-coverband. Nadien verzorgde een dj nog wat muziek en werd het een feest van jewelste. Zaterdag 20 september Vandaag moesten we alles klaarzetten voor ons kermisterras. Deze namiddag nam de oud- leiding het even over van ons zodat wij een superleuke activiteit konden geven. Na de activiteit was het weer tijd om ons op de kermisfuif te richten. Onze verschillende dj's kregen iedereen aan het dansen. Zondag 21 september Vandaag was er weer ons kermisterras. Vandaag was het weer aan ons om ervoor te zorgen dat de mensen het gezellig konden maken op ons terras. En het weer werkte ook goed mee. Dat zorgde ervoor dat ons hele terras vol zat. Van dit weekend kunnen we wel zeggen dat het een geslaagd weekend is geweest!!

11 Maandplanning leeuwkes 4/10/14 Laddercompetitie Vandaag gaan we laddercompetitie doen, je moet proberen op het einde van de activiteit vanboven op de ladder te staan en dit kan je doen door al de andere leeuwkes uit te dagen. Als je op het einde van de activiteiten helemaal vanboven staat krijg je zelfs een verrassing! Kom zeker allemaal van 2 tot half 5. 11/10/14 Het allerslimste leeuwke quiz Vandaag gaan we zien we van de leeuwkes het slimste is, dit gaan we doen door een van de moeilijkste quizen te doen. Wil jij de allerslimste zijn? Kom dan zeker vandaag naar de activiteit van 2 tot half 5. 18/10/14 Schattentocht Kapitein Jaak Trekhaak is zijn schatkaart kwijt, maar heeft nog wel een stukje van zijn schatkaart nog. Wil jij hem helpen met de schat terug te zoeken? Kom dan zeker van 2 tot half 5 naar de activiteit en misschien deelt hij dan wel de schat met jullie allemaal! Groetjes van de Allerbeste leiding Glenn Lauren Jeroen Robbe

12 Zondag 26 oktober : DE BEVRIJDING VAN PRINSES RAPUNZEL De prinses zit gevangen in de toren van een groot kasteel! Komen de dappere Leeuwkes mee de prinses bevrijden? kom dan zeker naar de Pleinen van Vlimmeren. Voor degene die het niet kennen, dat is aan de parkeerplaatsen achter de parochiezaal en naast de begraafplaats van Vlimmeren. Komen mag vanaf 14u en om 16.30u nemen we daar terug afscheid van jullie! Maandag 27 oktober : FILM UP Jullie zijn allemaal welkom aan het Heilaar van Beerse om te genieten van deze spectaculaire fim. De film gaat door van 14u tot en met 16u. Neem ook 2.5 mee. Dinsdag 28 oktober : SAFETY FIRST SPEL Vandaag gaat het allemaal over veiligheid, vriendschap en avontuur! Komen jullie gezellig mee spelen? Kom dan zeker om 13.30u naar de pleinen van Vlimmeren ( achter parochiezaal van de Kerkstraat in Vlimmeren). Om 17u nemen we terug afscheid van elkaar na een spetterende dag. Woensdag 29 oktober : PRETZWEMBAD Spetter pieter pater vandaag gaan we lekker spelen in het water. We spreken af om kwart voor 10 aan het zwembad van Beerse en om 11.15u komen we er weer uit om opgepikt te worden door de mamie en de papie. Voor de bezorgde ouders vermelden we graag dat het van 10 tot 11 enkel aan de jongste kindjes is om te zwemmen en de bodem zal aangepast worden aan hun lengte. Vergeet vandaag ook geen 2 mee te nemen. Woensdag 29 oktober : FIJN SPELEN IN DON BOSCO Na het zwemmen spreken we af met iedereen om 14u aan Don Bosco voor een te gekke dag met de begleiders daar. We eindigen om 17u, ook aan Don Bosco, om uitgeput maar voldaan naar huis te keren.

13 Donderdag 30 oktober : KINDERDISCO We gaan zingen en swingen in de discoooo van Beerse!! Die disco gaat door in het Heilaar. We vragen hiervoor 1 inkomstgeld om dan te feesten van 14u tot 16u. Zaterdag 1 november : RUIMTEPIRATEN Dit is de laatste activiteit van de jeugdweek en die gaan we beleven op de Singel in Beerse. we gaan op zoek naar een echte schat van een echte ruimtepiraat! Jaja, dat beloofd. We spreken dus af op het pleintje achter de kerk van 14u en we nemen terug afscheid om 16.30u. Tot Dan! Dit waren alle activiteiten voor de Leeuwkes, van de jeugdweek. Op onze site: kan je het boekje terug vinden van de jeugdraad zelf.

14 Jullie lezen het goed! We organiseren een kleur-en tekenwedstrijd! De 5 mooiste tekeningen per ban kunnen een prijs winnen. Wat kunnen jullie dan zoal winnen? wel je kan: een thema schildje, een KSJ-pet, een sleutelhanger. En nog een paar andere verassingen winnen. Wat moet je nu precies doen? Wel, je kan een tekening inkleuren die hier in het kazakske is bijgevoegd. Of je kan zelf een tekening maken. Alle tekeningen die binnekomen komen in het lokaal te hangen en in het volgende kazakske zullen de winnaars bekend gemaakt worden. Dus je kan je tekeningen binnenbrengen tot en met zaterdag 18 oktober.

15 Naam:.. Ban:.

16 Naam:... Ban:.

17 Naam : ban:..

18 Naam:.. Ban:.

19 Maandplanning oktober 4 oktober: Vandaag is het werelddierendag! Kom om twee uur verkleed als een dier naar het lokaal en dan mag je om half vijf weer naar huis gaan na een beestige activiteit! 11 oktober: Tijd voor nog eens een bosspel te spelen! Je moet niet naar het lokaal komen vandaag, maar om twee uur naar het huisje bij de Schrieken in den Epelaar. Om half vijf is het jammer genoeg weer tijd om naar huis te gaan. Jeugdweek: In de herfstvakantie is het weer tijd voor de jeugdweek! In deze super toffe week is er altijd wel iets te doen. Omdat wij zo n supergeweldige leiding zijn hebben we alvast de activiteiten voor jullie uitgezocht. Moest je ze zoeken, ze staan op de achterkant van deze pagina. Groetjes van jullie leiding: David, Lennert, Lore en Dries

20 Zaterdag 18 oktober : DEN AFTRAP Vandaag is het DE start van de jeugdweek. We spreken af om 14u aan de school, Schransdries Basisschool in de Schransdriesstraat. Om 16.30u nemen we met tranen afscheid. Maandag 27 oktober : FILM UP Jullie zijn allemaal welkom aan het Heilaar van Beerse om te genieten van deze spectaculaire fim. De film gaat door van 14u tot en met 16u. Neem ook 2.5 mee. Woensdag 29 oktober : PRETZWEMBAD Spetter pieter pater vandaag gaan we lekker spelen in het water. We spreken af om kwart voor 11 aan het zwembad van Beerse en om 12.15u komen we er weer uit om opgepikt te worden. Vergeet vandaag ook geen 2 mee te nemen. Zaterdag 1 november : RUIMTEPIRATEN Dit is de laatste activiteit van de jeugdweek en die gaan we beleven op de Singel in Beerse. we gaan op zoek naar een echte schat van een echte ruimtepiraat! Jaja, dat beloofd. We spreken dus af op het pleintje achter de kerk van 14u en we nemen terug afscheid om 16.30u. TOT OP DE JEUGDWEEK!!!!

21 Startactiviteit:We moesten zaterdag samenkomen aan het kerkplein, aan de grote sjorring. Jullie kregen eindelijk te horen wie jullie leiding waren. Maar jullie hadden er nog maar twee van ons gezien, de andere twee hadden zich verstopt. Ze hadden jullie wel een walkie talkie meegegeven, via deze weg gaven ze jullie tips waar ze verstopt zaten, maar natuurlijk kregen jullie deze niet zomaar. Nee, jullie moesten eerst opdrachten en spelletjes spelen! Nadat jullie moe gespeeld waren, was het tijd voor lekkere pannenkoeken. En zo is het nieuwe werkjaar weeral ingezet! Wie wordt de beste joro? Vandaag gingen we kijken wie de beste joro was. Dat hebben we gedaan via een laddercompetetie. Iedereen zijn naam werd tegen de muur gehangen, en zo kon je de twee namen die boven jouw naam hingen uitdagen. De uitdagingen gingen van tekenen, tot lopen en van lopen tot iedereen vol zetten met verfstipjes. Na 2.5u iedereen uitgedaagd te hebben, was er een top drie en die bestond uit allemaal MEISJES! En zo werd er bewezen dat onze meisjes het sterke ras zijn in de groep ;) Pleinspelen Jullie leiding had er al een vermoeiend weekend opzitten, want het was ons kermisweekend, maar toch wisten we dat we jullie gingen missen. Dus hadden we toch een activiteit voor jullie gepland, pleinspelen! We waren begonnen met ballekestamp, maar dieje bal, die was al snel in de vijver beland. Na een kwartiertje proberen de bal uit het water te vissen, gingen we honkballen. En toch wel het vermelden waard; Stien Craane is de beste vangballer van heel de joro s!! Er was één team dat overduidelijk de winnaars waren, en dat was het team van David. Nadat we het honkballen beu waren, gingen we even over de kermiswandelen. En kregen we bij het kermisterras en gratis drankje! Doop Er zijn drie activiteiten geweest, dus is het tijd om jullie te dopen tot echte joro s. De dag werd ingezet met massaspelen, en het werd duidelijk dat de joro s zich niet lieten doen door de oudere groepen. Tijdens dunne bertha, waren jullie aan iedereen aan het trekken, zodat je toch niet laatst door de benen moest. Na de massaspelen was het tijd voor den overgang, er was een apenbrug, slingerkoord, appel met siroop eten en een schuifplastiek. En daarna was het tijd voor den échte doop, vuil worden. Jullie stonden op een rijtje, en de leiding kapte alle viezigheid over jullie. En niemand dat niet vuil wilde worden, jullie wilde alleen maar vuiler en vuiler worden!

22 Na deze maand is het voor jullie leiding duidelijk geworden dat de joro s een groep zijn waar we fier op mogen zijn!

23 Maandplanning oktober Knimmers Zaterdag 4 Oktober Bosspel Kom met z n allen om 14u naar de Heksenkuil om een kei leuk bosspel te spelen. Om 16.30u mogen jullie weer huiswaarts keren! Zaterdag 11 Oktober: Bazouka kapauw Vandaag is er een leuke activiteit van KSJ Antwerpen te doen. Dit gebeuren is te doen in Tienen. Kom daarom allemaal om 8u naar het Station van Turnhout. Om de trein te nemen naar Tienen. Vergeet zeker geen 5 euro mee te nemen. Zaterdag 18 Oktober: schattentocht Kom allemaal om 14.00u naar het lokaal en breng je fiets mee! Om half 5 mogen jullie weer huiswaarts keren. Zaterdag 25 oktober: DEN AFTRAP! Vandaag begint de jeugdweek!!!!!! Kom allemaal om 14uur naar de speelplaats van de Schransdries. Om mogen jullie weer huiswaarts keren. Veel groetjes en dikke kussen van jullie leiding (en nog een extra kusje van de Kevin) (aan Nathalie)

24 Maandag 27 oktober : FILM UP Jullie zijn allemaal welkom aan het Heilaar van Beerse om te genieten van deze spectaculaire fim. De film gaat door van 14u tot en met 16u. Neem ook 2.5 mee. Woensdag 29 oktober : PRETZWEMBAD Spetter pieter pater vandaag gaan we lekker spelen in het water. We spreken af om kwart voor 11 aan het zwembad van Beerse en om 12.15u komen we er weer uit om opgepikt te worden. Vergeet vandaag ook geen 2 mee te nemen. Zaterdag 1 november : MARATHON DES SABLES Dit is de laatste activiteit van de jeugdweek en die gaan we beleven aan ons vertrouwt lokaaltje. we gaan iedereen inmaken en winnen! Jaja, dat beloofd. We spreken dus af op pleint vanaf 14u en we nemen terug afscheid om 16.30u. We verwachten alle leden op alle activiteiten van de jeugdweek in uniform. Tot dan! Was Alec het sjorkoord aan het doorsnijden? Hebben Daan en Simon geluk gehad?

25 Crazy Games Vandaag dacht de leiding: we moeten eens iets nieuw proberen. Dus hadden we besloten om met de crazy games allerlei nieuwe spelletjes te verzinnen. Het eerste spelletje dat we gingen spelen was volleybal over de douches. De leden moeten de bal over de douches gooien en aan de andere kant stond een andere groep om de bal op te vangen. De ploeg die als eerste 15 punten had was gewonnen. Na het volleyballen gingen we voetballen, maar niet gewoon voetballen nee KSJ voetbal. Dit is voetbal zonder regels en de doelen waren ronde tonnen. Na het voetballen gingen we levende vier op een rij spelen. Het concept was simpel er stonden 16 stoelen 4 rijen met 4 stoelen achtereen. De knimmers waren in groepen verdeeld van 4 personen en als de leiding start riep moesten de 4 leden om ter het eerst op een lijn zitten. Na dit spel hebben we nog een paar spelletjes gespeeld en om half 5 mochten de knimmers weer huiswaarts keren. De leiding vond het alvast een toffe activiteit en hebben zeker van de namiddag genoten. Wist je dat?... Pieter later een fotomodel wilt worden?

26 Zaterdag 4 oktober: BOSSPEL! We spreken om 14u af aan Den Heksenkuil. Ook ons afsluiten doen we aan Den Heksenkuil maar dan wel om half 5. Zaterdag 11 oktober : PADDESTOELENTOCHT!! Jajajajaja!!!! jullie lezen het goed sjo ers! we gaan op zoek naar de mooiste paddenstoelen. We spreken om 14u af aan het lokaal en na alle mooie bezienswaardigheden van onderweg mogen jullie stevig onder den indruk en uitgeput huiswaarts keren om 16.30u. Zaterdag 18 oktober: MARJAN vs TONNY Het jaar is nog maar net begonnen en de twee mooiste leiders van de KSJ hebben al ambras. Het is begonnen over wie er het mooiste stond in het laatste zomerkleedje van de winkel. Beiden hebben toevallig ook dezelfde maat en niemand wil zijn/haar kleedje loslaten.. Komen jullie het mee uitvechten? van 2 tot half 5 aan het lokaal

27 Zaterdag 25 oktober: AFTRAP! De jeugdweek gaat van start en dat doen we net als vorig jaar aan de basischool Schransdries in de Schransdriesstraat. We spreken af aan de school om 14uur en de activiteiten stoppen om 16.30u. Maandag 27 oktober: KARAOKE! Het jeugdhuis in Vlimmeren organiseert een karaoke. Dat klinkt goed en hopelijk klinken wij vandaag nog beter! Om te zingen breng je best 1 mee om u in te kunnen schrijven. We spreken hiervoor om 20u af aan de Wiedes en we eindigen daar ook om 22u. Dinsdag 28 oktober: SJOTTERBAKTOURNOOI We spreken vandaag af aan de Korridor in Beerse. Om 19.45u zullen we samenkomen om ons in te schrijven en om 20u zal de wedstrijd zelf beginnen. Net als met de karaoke eindigen we de activiteit om 22u. Woensdag 29 oktober: PRETZWEMBAD De slimmerikken onder jullie hadden al kunnen raden dat we gaan afspreken aan het zwembad van Beerse. Je mag al komen tegen 10.45u en graag ook met 2 op zak. De zwembeurt eindigt om 12u en dan eindigt jammer genoeg ons gezellig samen zijn ook. Donderdag 30 oktober: CASINOAVOND Vandaag spreken we weer af aan de Korridor. Jullie worden verwacht om 20u en we eindigen de activiteit om 22u Zaterdag 1 november : MARATHON DES SABLES We spreken af aan het lokaal om 14 uur en nadat we dik gewonnen hebben keren we terug naar huis om 16.30u. Op alle activiteiten van de jeugdweek verwachten we jullie, zoals op alle andere activiteiten, in uniform. De jeugdhuizen blijven langer bezig met de activiteiten dan dat wij ze gepland hebben. Mogen jullie van thuis langer blijven dan mag het van ons ook.

28 Het Kermisspel Als het kerkplein vol staat met attracties en het Tempelhof Vol door onze feesttent. Dan kunnen we toch moeilijk een bosspel gaan spelen dacht de leiding. Dus vlogen we erin met een Kermisspel! We maakten 2team, een Marjan team en een Tonny team. Voor we met ons spel zouden kunnen beginnen moesten we onze pionnen, een botsauto in het Luna park gaan verdienen. Eens we die gewonnen hadden konden we het spel beginnen. Team Marjan had al direct een extra punt want door vals spel was er al iemand naar de tent gelopen. We hadden tal van opdrachten in het spel steken. Maar de opvallendste opdrachten waren toch: een bal uit den Allibaba smijten en dan koppen, standbeeld spelen, paardje rijden, jager spelen bij de schietkraam en Kermisuitbater spelen. Uiteindelijk is team Marjan gewonnen. Maarja, wat is gewonnen de eigenlijke bedoeling was dat de botsauto s gingen BOTSen. Iets dat gelukt was! Zo een heel spel gespeeld op de kermis, ook een paar attracties gedaan. Wat ontbreekt er dan nog? Juist we zijn als beloning nog een frietje gaan halen en dan was de activiteit jammer genoeg gedaan. Almaar goed dat we toch een paar leuke kiekjes hebben kunnen nemen van de dag.

29

30

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, Beste ouders en leden, Het nieuwe jaar start eindelijk weer.=) De leiding zat al lang ongeduldig te wachten om alle leden weer terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even veel zin in hebben als

Nadere informatie

Beste ouders en leden

Beste ouders en leden Beste ouders en leden Eindelijk is het zover, het nieuwe jaar gaat van start. De leidingsploeg ziet het helemaal zitten om alle leden hun gezichtjes terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten 2018 is van start gegaan, en ook dit jaar staat de volledige leidingsploeg weer helemaal klaar om het beste van zichzelf te geven! Dit kan natuurlijk niet als er weinig

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Hij komt, Hij komt, die lieve goede sint! Het is weeral de maand december en dat betekent dat Sinterklaas bij ons op bezoek komt! Lees voor meer uitleg over deze spectaculaire

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

JEUGDWEEK 2012 TIJDENS DE HERSTVAKANTIE. Jeugdweek 2012 tijdens de herfstvakantie

JEUGDWEEK 2012 TIJDENS DE HERSTVAKANTIE. Jeugdweek 2012 tijdens de herfstvakantie JEUGDWEEK 2012 TIJDENS DE HERSTVAKANTIE Jeugdweek 2012 tijdens de herfstvakantie Contact Jeugddienst Beerse: 014 600 772 jeugd@beerse.be - www.jeugdbeerse.be Jeugdraad Beerse-Vlimmeren: Voorzitter, Hans

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten De eerste maand van het nieuwe werkjaar zit er alweer op. Gelukkig heeft de leiding ook in oktober fantastische activiteiten voorzien waardoor jullie elke zaterdagnamiddag

Nadere informatie

Beste leden en ouders

Beste leden en ouders Beste leden en ouders De eerste maand van het nieuwe werkjaar zit er weeral op. Het was een spetterende maand met leuke activiteiten zoals ons kermisweekend, de startdag en natuurlijk de doop! Natuurlijk

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Het nieuwe jaar staat voor de deur! De leiding kan niet wachten om terug fantastische activiteiten te voorzien en jullie zaterdagnamiddag te vullen. Dit jaar is niet

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Ondertussen zitten we al in de maand april. Met 4 van de 5 weekends achter de rug kunnen we nu uitkijken naar nieuwe jaarlijkse gewoontes zoals onze ledenuitstap!

Nadere informatie

Maandplanning Piepers & krielekes: oktober

Maandplanning Piepers & krielekes: oktober Dag beste ouders en leden, Wij als leidingsploeg hopen dat de eerste maand uw kind al goed bevallen is! Wij waren in ieder geval zeer tevreden. Onze eerste maand als Ksj Beerse was voor ons al een groot

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+ MAANDAG 17 APRIL 10:00 uur 11.00 uur EIEREN VERSIEREN & VOEDERPAKKETJE VOOR DE DIEREN MAKEN Het is Pasen en daarbij horen natuurlijk lekkere eitjes. Je mag ze komen verven & daarna mee naar huis nemen

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Beste leden, ouders en symphatisanten

Beste leden, ouders en symphatisanten Beste leden, ouders en symphatisanten De eerste maand van het nieuwe jaar is weeral voorbij. Wat gaat de tijd toch snel Maar niet getreurd! De leiding staat weeral klaar met een maand bomvol leuke activiteiten

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Groetjes. De leiding. Beste leden, ouders en sympathisanten.

Groetjes. De leiding. Beste leden, ouders en sympathisanten. Beste leden, ouders en sympathisanten. We zijn al aangekomen aan de derde maand van ons KSJ jaar. We rapporteren maar al te graag in ons Kazakske wat we de voorbij maand zoal hebben uitgespookt. We weten

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, We zijn aangekomen in de maand die gekend staat voor alle feestjes en cadeautjes. Sommige van onze leiding hebben deze maand echter ook examens, kijk dus zeker naar de uren wanneer

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Na een jaar vol leuke activiteiten, zalige weekends en wonderbaarlijke evenementen komt er een einde aan dit prachtige werkjaar. Het jaar is weer voorbij gevlogen

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Beste mama/papa of KSA'(st)er,

Beste mama/papa of KSA'(st)er, Beste mama/papa of KSA'(st)er, Het jaar is weer voorbij gevlogen, we zitten al weer aan de laatste maand. Deze maand gaan we ons nog eens goed amuseren in het jaar 2015! De Sint komt langs op de KSA, kerstfeestjes

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud.

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

De Piepers en Krielekes gaan natuurlijk ook op kamp. Daarvoor kan je, je inschrijven bij de PieKrie leiding op 20 juni.

De Piepers en Krielekes gaan natuurlijk ook op kamp. Daarvoor kan je, je inschrijven bij de PieKrie leiding op 20 juni. Beste leden, ouders en sympathisanten. De maand juni is aangekomen en dus ook de laatste vier activiteiten van het jaar. Onze leiding zal deze maand nog wat extra hun best doen om het jaar zo leuk mogelijk

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieteam 2018 Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam!

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

31 ste Jeugdweek jeugdraad Beerse

31 ste Jeugdweek jeugdraad Beerse 31 ste Jeugdweek jeugdraad Beerse vrijdag 26 oktober - zondag 4 november 2007 Dag, datum, Begin/ Omschrijving activiteit Prijs Organisatie, (Vertrek-)plaats Leeftijd Dagdeel Einde verantwoordelijke Vrij

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Beste leden en ouders

Beste leden en ouders Beste leden en ouders We zitten al in de maand november. Dit betekent dat ook de jeugdweek al van start is gegaan en dat de eerste dagen van november nog gevuld zullen zijn met super leuke activiteiten

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 3. November 11.

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 3. November 11. ! Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 3 SCOUGI November 11 WWW.Scoutsengidsenbeerse.be scougi@scoutsengidsenbeerse.be! datum tijdstip omschrijving leeftijd plaats 29/10/2010 20.30 tot... Kick Off Flower

Nadere informatie

Enthousiast september

Enthousiast september Enthousiast september Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de startdag? We zijn nu helemaal klaar om er allemaal samen een fantastisch Chirojaar van

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden?

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden? OMG YYYEEEEESSSSS!!! Eindelijk onze eerste Orsmail van dit klj jaar ligt hier weer voor onze neus. Vandaag hebben jullie ons eindelijk een beetje leren kennen. Wij zijn er alvast klaar voor om MEGA COOLE

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag Glenn Dufraing stond niet bij de aanwezigen bij het laatste verslag.

1. Goedkeuring verslag Glenn Dufraing stond niet bij de aanwezigen bij het laatste verslag. Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 4 september 2015 Aanwezig: Dagelijks Bestuur Jeugddienst Wiedes VIB KLJ KSA JH Korridor Seniorenraad Gemeente Lore Van Herck Wouter Luyckx

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Kapoenen. Dikke knuffels Pablo, Jobo, Kapi, Kobi, Toto, Kerri, Pico en Bero

Kapoenen. Dikke knuffels Pablo, Jobo, Kapi, Kobi, Toto, Kerri, Pico en Bero 3 november: Vandaag is het jeugdweek. We spelen een mega cool spel om de robots te helpen in de toekomst. Jullie worden verwacht om 14 u aan het Park de Singel om 16u30 kunnen jullie terug naar huis. 10

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Kabouters 3 februari 11 mei

Kabouters 3 februari 11 mei Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA-jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA er

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 31 30 juli Tm 5 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier!

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Er zijn dit jaar enkele kleine veranderingen. Het lidgeld bedraagt nu 22 euro voor het eerste kind en

Nadere informatie

Maandlijst Februari - Maart

Maandlijst Februari - Maart Maandlijst Februari - Maart Algemene informatie - Elke activiteit gaat door van 14u tot 17u tenzij anders vermeld. - Heb je nog geen sjaaltje, T-shirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Wist-Je-Datjes Kadékes

Wist-Je-Datjes Kadékes Wist-Je-Datjes Kadékes we vuile spelen hebben gedaan? sommigen van jullie echt wel heeeeeel vuil waren? we ook op jaarlijkse reis zijn geweest? dit naar Aracepark Drievliet was? er maar 5 kindjes mee zijn

Nadere informatie

maandlijst april-mei-juni

maandlijst april-mei-juni maandlijst april-mei-juni 1 Algemene informatie De tekenwedstrijd op de pannekoekenbak is gewonnen door Laura. Zoals belooft staat haar tekening op de voorpagina van de maandlijst en zal Laura van ons

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

Beste ouders, leden en sympathisanten

Beste ouders, leden en sympathisanten Beste ouders, leden en sympathisanten Zoals elke maand zijn we er weer met het kazakske! Hopelijk heeft iedereen geweldige feestdagen gehad en kunnen klinken op een fantastisch 2019! In dit kazakske vind

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST VRIJDAG 21 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KLOMPJE SCHILDEREN Vandaag maak je jou eigen klompje. Je kan hem gebruiken als bloempotje, pennenbakje of iets anders leuks! - 3,- per klompje 11:30 uur 12:00 uur VOETBALLEN

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi OKTOBER Kapoenen! 5 oktober Trek vandaag maar stevige schoenen aan, want vandaag is het BOSSPEL! We verwachten jullie om 13u45 aan de Epelaar (voor de routebeschrijving: zie takhoekje op de site). Om 16u15

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2018 Zondag 2 september 2018 Geen activiteit De +14 en leiding hebben zaterdag 1 september oudijzerslag om de kas van KLJ te

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal.

Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal. Animatie programma Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

VRIJDAG 28 JUNI ZATERDAG 29 JUNI

VRIJDAG 28 JUNI ZATERDAG 29 JUNI VRIJDAG 28 JUNI 21:00 uur Bingo Plaats: Plaza de Vogel Vanavond spelen we 6 ronden bingo! Per ronde zijn er 2 poedelprijzen en één bingo geldprijs. Een boekje kost 10,00 (een boekje is persoonsgebonden

Nadere informatie

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10 Groepsdag 2019 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

KSA BROECHEM WERKJAAR

KSA BROECHEM WERKJAAR KSA BROECHEM WERKJAAR 2014 2015 KSA en VKSJ worden samen Onze leidingsploegen slaan nu de handen in elkaar voor een nieuwe verbeterde formule, nòg krachtiger tegen verveling! WAT WORDT ER BETER? We krijgen

Nadere informatie

14.00u 15.00u Creatieve middag: Dienblad u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Olifant knutselen u 12.30u Volleybal

14.00u 15.00u Creatieve middag: Dienblad u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Olifant knutselen u 12.30u Volleybal Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April 2019 Zondag 3 maart 2019 Jawel, jawel we starten de maand weer goed met al meteen een eerste activiteit! We zien jullie graag verschijnen.

Nadere informatie

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 30 juli maandag 17.00

Nadere informatie

21 JULI : NU WAS DE BEVER, NET ALS DE MIER, EEN IJVERIG EN VLIJTIG DIER! 22 JULI: EEN RAT, NET ALS DE BEVER GEDULDIG EN KLEIN, MOEST DE LEEUW ZIJN

21 JULI : NU WAS DE BEVER, NET ALS DE MIER, EEN IJVERIG EN VLIJTIG DIER! 22 JULI: EEN RAT, NET ALS DE BEVER GEDULDIG EN KLEIN, MOEST DE LEEUW ZIJN 21 JULI : NU WAS DE BEVER, NET ALS DE MIER, EEN IJVERIG EN VLIJTIG DIER! We waren die ochtend al vroeg uit de veren en wachtten vol spanning op het grote vertrek. Eerst verzamelen rond de kerk, alle vriendjes

Nadere informatie

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei Maandag 18 mei

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei Maandag 18 mei 14.00-15.00 Telspelletjes Kun jij al tellen? Tel je met ons mee? 1, 2, 3. Jij doet toch ook mee met deze gave activiteit? 16.00-17.00 Spetteren! Kom met ons mee spetteren in het zwembad! Vergeet je zwemkleding

Nadere informatie