Beste ouders en leden,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders en leden,"

Transcriptie

1

2 Beste ouders en leden, Het nieuwe jaar start eindelijk weer.=) De leiding zat al lang ongeduldig te wachten om alle leden weer terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even veel zin in hebben als wij... Dit is dus ook de start van ons tweede KSJ jaar. We willen nu dus vragen dat iedereen in een KSJ uniform komt... Dit houdt in: KSJ trui/t-shirt met het rode sjaaltje. Als je nog steeds geen uniform hebt, kan je altijd aan de leiding vragen om er een te bestellen. Of je kan nog even wachten op de uniformenverkoop die door zal gaan het eerste weekend van oktober. Onze oude uniformen zien we ook niet graag opduiken op een bekentocht of andere activiteiten waar we eens goed vuil kunnen worden. We vragen dan ook om ze enkel nog mee te nemen op de weekends en kampen. Net zoals vorig jaar vind je in het kazakske eerst de maandplanningen en achteraan nog wat eventuele spelletjes of belangrijke brieven. Als er een brief zal terug te vinden zijn zullen we dit steeds vermelden op je maandplanning. Je nieuwe leiding zal op je staan wachten 6september op het kerkplein!!! Je mag allemaal je vriendjes en je goed humeur meebrengen. Dit wordt de start van weer een spetterend jaar vol leuke activiteiten met hele leuke nieuwe leiding!! Voor degene die nieuw zijn of niet goed weten in welke groep ze dit jaar gaan zitten hebben we hieronder de groepen even opgenoemd. De piepers en krielekes 3 de kleuterklas tot en met het 2 de leerjaar de leeuwkes 3 de leerjaar tot en met het 4 de leerjaar de joro s 5 de leerjaar tot en met het 6 de leerjaar de knimmers 1 ste middelbaar tot en met het 2 de middelbaar de sjo ers 2 de middelbaar tot en met het 4 de middelbaar Tot dan, de leiding!!!!

3 6/9 startdag er was eens een knappe, dapper ridder die van ieder meisje het hart stal. je ziet het begin van een mooi sprookje maar, dit sprookje heeft geen mooi einde want, de prins is betoverd. Kom jij mee helpen om betovering te verbreken? Om 2u op het kerkplein van Beerse en om half 5 kunnen jullie al weer naar thuis. Ps. misschien krijgen jullie nog wel verrassing voor jullie hulp 13/9 smurfen spel Oei oei, klungel heeft alle witte broekjes kwijt gedaan van zijn smurfen vrienden, kom jij mee zoeken? Om 2u begint de zoektocht aan het lokaal, om half 5 kunnen jullie terug naar huis. 20/9 kermis Kermis in het dorp, wij maken een kermis voor ons zelf. Kom naar onze kraampjes aan de tent bij het tempelhof om 2u. Terwijl wij op kermis zitten kunnen jullie ouders op ons kermisterras iets drinken om dat het met ons kermisweekend een druk weekend is, is de activiteit al om 4u gedaan maar niet getreurd jullie kunnen langer blijven en naar foto s van vorige kampen, activiteiten, weekends enzovoort komen kijken op het terras. 27/9 de doop Meer info vind je in de brief van de doop verder in het kazakske Wil je weten wie jullie leiding zijn zoek dan onze namen in woordzoeker tip? We zijn met 6 O S T S I U U T G A S X V D E D N L E R W A L T E L L G C D W F N F I O U M I W C U A R L O I E E E K W E D X O B J S I E M T S Q N T N I S P T D K T N N I W T E G M J S P E O K A T O L E D A E C K E F I C O M E U E P N F C M E G W C E I Q E M F Z G S Y H O N C O D F Y K H W E S V E N A B H H R M D S U E V R L U I S R K K A K O P F L F H C A I H L I G H R R H G K D N O O A S E S S R H M G F S I S P T H O A F N S S A C C D E X H R P A W K R J A A M Q D W A X I M U E M O S Q D E E T V L E G G S G Z V E S C T Wilt u elke maand via mail de maandplanning? Stuur dan een mail naar mienemans_1@hotmail.com of kijk op onze website

4 Maandplanning leeuwkes september 6 september : het grote wie is het spel Er is een grote ramp gebeurt in Beerse!!! Een stoute oud-leider was jaloers en heeft wel 2 van onze leider/leidster gestolen. De boef is dom geweest en heeft aanwijzingen achtergelaten, dus we hopen op een grote opkomst! Zo kunnen we de leiding terugvinden, ons lukt het niet... We spreken af om 14u00 op het kerkplein en je mag weer naar huis keren om 16u30, als we de 2 leiders/leidsters hebben gevonden. 13 september : teamspelen 20 september : kermisspelen Omdat het de 2 de activiteit is van dit oooh zo tof jaar, gaan we teamspelen doen!! Zo leren we elkaar wat beter kennen... En zo kunnen jullie de je nieuwe leiding ook leren kennen. We zien jullie allemaal met een glimlach om 14u00 aan het lokaal, en je mag weer terug naar je mamie en papie om 16u30. Het is weer tijd voor de kermis in ons dorp en daarom gaan met zen allen, nee niet naar de kermis, op ons eigen een kermis maken!!! Wist je dat jullie leiding daar héééél goed in zijn?? We zien jullie om 14u00 aan onze tent in het tempelhof, want de leiding is daar heel het weekend aan het werken, en we gaan om 16u30 terug naar de tent waar je nog een drankje van de leiding krijgt. De mama's en papa's kunnen terwijl genieten van een fris drankje en een fotoshow van de geweeste activiteiten en het afgelopen jaar september : DOOOOOOP!! Jaja vandaag is het eindelijk weer eens doop!!! Nu kan je eens bewijzen of je de naam "Leeuwke" waardig bent?! Meer informatie staat in de brief op het einde van het kazakske... We zullen jullie een tip geven van je leiding: de leiding is met hetzelfde aantal van de foto s hieronder en hetzelfde geslacht als op de foto s... DOEI DOEI EN TOT 6 SEPTEMBER!!!!!

5 MAANDPLANNING JORO S 6 september Vandaag is het onze startdag! Wil je weten wie jullie nieuwe leiding is? Heb je zin om eens iets nieuws te proberen? Of kan je de KSJ na 2 maanden gewoon niet meer missen? Kom dan zeker van 14u tot 16u30 naar het kerkplein van Beerse! 13 september Vandaag is het tijd voor de grootste battle aller tijden: WIE WORDT DE BESTE JORO? Als jij denkt dat jij dit bent, kom dan meedoen aan de strijd der strijden die van start gaat om 14u. Om 16u30 zal na een uitputtende slag bekend zijn wie de titel van beste joro verdient. 20 september Vandaag gaan we pleinspelen doen. Ben je een grote fan van alles wat met knuppels, ballen, sport en spelletjes te maken heeft? Dan moet je zeker om 14u naar de tent in het tempelhof komen waar het kermisweekend van de KSJ plaatsvindt. Ouders kunnen ondertussen rustig genieten van een drankje in onze tent, waar ook een diavoorstelling met foto s van onder andere jullie te zien zal zijn. Om 16u keren we terug naar de tent. 27 september Het is zover. Vandaag zullen jullie eindelijk tot echte joro s worden gedoopt. Voor verdere info hierover: zie verder in het kazakske. Groetjes van de leiding?,?,? en?

6 Maandplanning 6 September:Wie is het? Knimmers September Wie is jullie nieuwe, volmaakte en favoriete leiding?leer ze kennen van 14 uur tot aan het lokaal! 13 september: Crazy Games Crazy Games, vandaag gaan we nieuwe en originele spelletjes spelen. Van 14 uur tot 16:30 aan het lokaal. 20 september: Dorpsspel: kermis edition Vandaag gaan we een kermis dorp spel spelen. Kom van 14 uur tot 16:00 naar de tent in het oud park van het tempelhof en kom zeker in uniform. 27 september: Doop Jajaaa!!! Het is weer de tijd van het jaar! Voor verdere informatie lees je de brief voor de doop. Groetjes van jullie nieuwe, favoriete leiding!!!

7 Zaterdag 6 Vandaag is het STARTDAG. Kom om 14u00 naar het lokaal en zoek een brief die voor jullie bestemd is. Volg de instructies Om 16u30 mogen jullie van op het kerkplein terug naar huis keren. (TIP: Misschien wordt het eens tijd om na te denken over alle stommiteiten die je vorig jaar begaan hebt ) Zaterdag 13 We hopen nog op goei weer, want vandaag doen we KLEIPUTTENTOCHT. Kom om 14u00 naar het lokaal met de fiets. Om 16u30 mogen de watjes en de leiding weer naar huis Doe GEEN UNIFORM aan (ook geen oud uniform!!). Het is Beerse Kermis en dat zal iedereen geweten hebben. Kom om 14u00 naar de tent aan Tempelhof (oud park). Zaterdag 20 Vandaag eindigt de activiteit al om 16u00, maar kom gerust nog iets drinken op ons kermisterras DOOP! (Voor alle informatie: zie brief wat verder in het Kazakske) Zaterdag 27 &

8 DOOP PIE&KRIE Zoon/dochterlief kunnen best op deze dag geen al te beste kleren aandoen. Ze hebben best ook geen uniform aan... Want we gaan ons super vuil maken vandaag!!!! Het is dooooooooop, dus we gaan aan onze leiding bewijzen dat we echte stoere pie&krie zijn! We verwachten jullie allemaal om 14u aan strandweg 2275 in Lille (ingang van de camping Lilse Bergen).Hier kunnen de ouders hun vuile kindjes ook weer komen ophalen om 16u30. Korte samenvatting voor de ouders die de doop niet kennen:

9 doop: Het is eindelijk weer zo ver!!! De doop komt er aan. Je hoeft op deze activiteit geen uniform aan te doen... Nog beter zelfs!!! Je doet best kleren aan die je nooit meer gaat aandoen... We gaan ons heel vuil maken om te bewijzen dat we dit jaar onze nieuwe groep wel waard zijn!!! We spreken met z'n allen af om 11u aan strandweg 2275 in Lille (ingang van de camping Lilse Bergen). Voor middageten wordt er ook gezorgd door de leiding hiervoor vragen we 2euro... Om 16u30 is het jammer genoeg voor iedereen gedaan. Dan kunnen jullie weer heel gelukkig en heel vuil huiswaarts keren. DUS: Glimlach + goed humeur slechte kleren 2euro Zo beleef je de vuilste/leukste/coolste dag van het hele jaar!!!

10 Alle ouders kunnen zaterdag tijdens de activiteit genieten van onze café namiddag. Hier zullen jullie op zaterdag kunnen genieten van een drankje en enkele foto's van je zoon/dochter. Op het einde van de activiteit kan je dan hier ook meteen je zoon/dochter ophalen.

Beste ouders en leden

Beste ouders en leden Beste ouders en leden Eindelijk is het zover, het nieuwe jaar gaat van start. De leidingsploeg ziet het helemaal zitten om alle leden hun gezichtjes terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Het nieuwe jaar staat voor de deur! De leiding kan niet wachten om terug fantastische activiteiten te voorzien en jullie zaterdagnamiddag te vullen. Dit jaar is niet

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Ondertussen zitten we al in de maand april. Met 4 van de 5 weekends achter de rug kunnen we nu uitkijken naar nieuwe jaarlijkse gewoontes zoals onze ledenuitstap!

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten 2018 is van start gegaan, en ook dit jaar staat de volledige leidingsploeg weer helemaal klaar om het beste van zichzelf te geven! Dit kan natuurlijk niet als er weinig

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Nu we in de tweede maand van het jaar zijn aanbeland, komt ons spaghettifestijn wel heel dichtbij. Inschrijven kan nog altijd voor een lekkere spaghetti met zelfgemaakte

Nadere informatie

Het was dus een geweldige maand om ons nieuwe jaar te beginnen.

Het was dus een geweldige maand om ons nieuwe jaar te beginnen. Beste leden, ouders en sympathisanten De maand waar de leiding en de leden zo lang op hadden gewacht is alweer om. En ons KSJ-jaar is alvast met een knal begonnen! Op onze startdag waren er veel nieuwe

Nadere informatie

Beste mama/papa of KSA'(st)er,

Beste mama/papa of KSA'(st)er, Beste mama/papa of KSA'(st)er, Het jaar is weer voorbij gevlogen, we zitten al weer aan de laatste maand. Deze maand gaan we ons nog eens goed amuseren in het jaar 2015! De Sint komt langs op de KSA, kerstfeestjes

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Na een jaar vol leuke activiteiten, zalige weekends en wonderbaarlijke evenementen komt er een einde aan dit prachtige werkjaar. Het jaar is weer voorbij gevlogen

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten We zijn ondertussen al in de maand maart beland. De weekends zijn volop aan de gang en sommigen beginnen al te dromen van het grote kamp. In dit kazakske vinden jullie

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten De eerste maand van het nieuwe werkjaar zit er alweer op. Gelukkig heeft de leiding ook in oktober fantastische activiteiten voorzien waardoor jullie elke zaterdagnamiddag

Nadere informatie

Beste ouders, leden en sympathisanten

Beste ouders, leden en sympathisanten Beste ouders, leden en sympathisanten Zoals elke maand zijn we er weer met het kazakske! Hopelijk heeft iedereen geweldige feestdagen gehad en kunnen klinken op een fantastisch 2019! In dit kazakske vind

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

Beste leden en ouders

Beste leden en ouders Beste leden en ouders De eerste maand van het nieuwe werkjaar zit er weeral op. Het was een spetterende maand met leuke activiteiten zoals ons kermisweekend, de startdag en natuurlijk de doop! Natuurlijk

Nadere informatie

Beste leden, ouders en symphatisanten

Beste leden, ouders en symphatisanten Beste leden, ouders en symphatisanten De eerste maand van het nieuwe jaar is weeral voorbij. Wat gaat de tijd toch snel Maar niet getreurd! De leiding staat weeral klaar met een maand bomvol leuke activiteiten

Nadere informatie

Maandplanning Piepers & krielekes: oktober

Maandplanning Piepers & krielekes: oktober Dag beste ouders en leden, Wij als leidingsploeg hopen dat de eerste maand uw kind al goed bevallen is! Wij waren in ieder geval zeer tevreden. Onze eerste maand als Ksj Beerse was voor ons al een groot

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2016 Zondag 4 September 2016 Geen activiteit: De +14 en leiding hebben zaterdag 5 september oud-ijzerslag gehad om de kas van

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Hij komt, Hij komt, die lieve goede sint! Het is weeral de maand december en dat betekent dat Sinterklaas bij ons op bezoek komt! Lees voor meer uitleg over deze spectaculaire

Nadere informatie

Beste leden en ouders

Beste leden en ouders Beste leden en ouders Jaja, ondertussen zijn we al in maart belandt. De tijd vliegt vooruit dankzij de super leuke maanden die we al gehad hebben. In de maand maart zal ook onze vlaaienslag weer doorgaan.

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 28 e Jaargang Nr. 10

Periodiek Maandblad 28 e Jaargang Nr. 10 Periodiek Maandblad 28 e Jaargang Nr. 10 Kapoenen Juni! 6 juni: Vandaag gaan we ons nog eens goed uitleven! We spreken om 14u af aan het bouwdewijnpleintje voor massaspelen! P.S. De mama s en papa s mogen

Nadere informatie

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30.

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30. Dag liefste Twinkels! De paasvakantie is gedaan en we staan klaar met tal van nieuwe leuke spelletjes. We hopen dat jullie allemaal kunnen komen. Trouwens, aan allen die hun communie doen of lentefeest

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Nu de feestelijkheden die het nieuwe jaar hebben ingeluid voorbij zijn en 2017 een beetje op gang begint te komen staat de maand februari alweer voor de deur. Ook

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Zondag 6 September 2015 Geen activiteit: De +14 en leiding hebben zaterdag 5 september oud-ijzerslag gehad om de kas van KLJ

Nadere informatie

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen!

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen! Kapke Mei - Juni Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, Wat is het werkjaar alweer voorbij gevlogen! We zitten al aan het laatste kapke van het jaar! Maar niet getreurd, want er staat weer heel wat

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Kabouter Editie. Februari Maart

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Kabouter Editie. Februari Maart Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Kabouter Editie Februari Maart Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie van

Nadere informatie

KSA activiteiten Jongknapen

KSA activiteiten Jongknapen KSA activiteiten 2016-2017 Jongknapen Algemene info Al deze activiteiten zijn onder voorbehoud, als er veranderingen zullen zijn dan zal dat via mail meegedeeld worden, ook verschijnen alle activiteiten

Nadere informatie

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri 1/10: suiker en zouttocht Doe allemaal uw botinnekes aan en kom om 14u naar ons lokaal! Vandaag gaan we op wandeltocht, vergeet dus ook zeker geen regenjas indien nodig. Zoals al mogen jullie ouders jullie

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2018 Zondag 2 september 2018 Geen activiteit De +14 en leiding hebben zaterdag 1 september oudijzerslag om de kas van KLJ te

Nadere informatie

De Piepers en Krielekes gaan natuurlijk ook op kamp. Daarvoor kan je, je inschrijven bij de PieKrie leiding op 20 juni.

De Piepers en Krielekes gaan natuurlijk ook op kamp. Daarvoor kan je, je inschrijven bij de PieKrie leiding op 20 juni. Beste leden, ouders en sympathisanten. De maand juni is aangekomen en dus ook de laatste vier activiteiten van het jaar. Onze leiding zal deze maand nog wat extra hun best doen om het jaar zo leuk mogelijk

Nadere informatie

Beste leden, ouders en symphatisanten

Beste leden, ouders en symphatisanten Beste leden, ouders en symphatisanten Wat is de tijd gevlogen. We zijn al aangekomen in de laatste maand van dit werkjaar. De leiding vindt dit heel jammer, maar niet getreurd want we kunnen nu wel echt

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Ondertussen zijn we in de maand mei beland, een maand waarin het hopelijk elke zaterdagnamiddag prachtig weer gaat worden. Nu de paasactiviteit achter de rug is staat

Nadere informatie

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals September 2017 Jaargang-27-Nr1 Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES AFSPRAKEN - Doe elke ronde kledij aan die vuil of stuk mag gaan en vast schoeisel (geen crocs of slippers). - Ook in de wintermaanden spelen we buiten, draag dus warme kledij.

Nadere informatie

t Slagske Mei, 26 e jaargang

t Slagske Mei, 26 e jaargang t Slagske Mei, 26 e jaargang Kalender 2016-2017 Tito-weekend 5 tot 7 mei Keti en aspi-weekend 5 tot 7 mei Kamp: 7 tot 15 juli Er is er eentje jarig 8 Brent speelclub 10 Luna rakwi 14 Lotte speelclub 29

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan Aarschot

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan Aarschot - België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf )!! Dus houd jullie klaar voor een jaar

Nadere informatie

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails.

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails. Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA- jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

Pagadders. Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders!

Pagadders. Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders! Pagadders Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders! Hopelijk hebben jullie allemaal een super leuke vakantie achter de rug! (Voor degene die mee waren op KSA-kamp is dat zeker het geval ) Jammer maar

Nadere informatie

Beste leden, ouders en symphatisanten

Beste leden, ouders en symphatisanten Beste leden, ouders en symphatisanten De voorlaatste maand van het werkjaar 2015-2016 begint al. Wat is dit jaar al vooruit gevlogen. Nog maar twee maanden en het KSA-jaar zit er weeral op Maar niet getreurd!

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. mei juni 2019 Zaterdag 4 mei 2019 Roefeldag: van 12u30 tot 18u Hopelijk zijn jullie ingeschreven, want vandaag is het weer Roefeldag, een dag vol

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf "#$%)!! Dus houd jullie klaar voor een

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

KSA BROECHEM WERKJAAR

KSA BROECHEM WERKJAAR KSA BROECHEM WERKJAAR 2014 2015 KSA en VKSJ worden samen Onze leidingsploegen slaan nu de handen in elkaar voor een nieuwe verbeterde formule, nòg krachtiger tegen verveling! WAT WORDT ER BETER? We krijgen

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Als jullie deze eerste 5 woorden hebben gelezen betekent dit dat je begonnen bent met het lezen van het laatste kazakske van het werkjaar 2018-2019. Ik zou willen

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur Maandprogramma MAART Zeehonden 4 maart: stadsspel van 14u tot 17u @ futur Herinneren jullie je de 3 e - jaars verkenners nog? Ja, die van de pijlentocht. Zij gaan vandaag een stadsspel maken voor ons.

Nadere informatie

JRKRANT December Januari

JRKRANT December Januari JRKRANT December Januari 2016 2017 Voorbije activiteiten Deze maand in onze JRKRANT Voorbije activiteiten 1 Volgende activiteiten 1 Junior Helper + initiaties Nieuws van de afdeling Verjaardagen 3 Woordzoeker

Nadere informatie

31 ste Jeugdweek jeugdraad Beerse

31 ste Jeugdweek jeugdraad Beerse 31 ste Jeugdweek jeugdraad Beerse vrijdag 26 oktober - zondag 4 november 2007 Dag, datum, Begin/ Omschrijving activiteit Prijs Organisatie, (Vertrek-)plaats Leeftijd Dagdeel Einde verantwoordelijke Vrij

Nadere informatie

Beste ouders, Beste kapoentjes,

Beste ouders, Beste kapoentjes, Beste ouders, Beste kapoentjes, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en wij, als leiding, kijken er heel erg naar uit om er samen met jullie een super scoutsjaar van te maken, jullie hopelijk

Nadere informatie

STAAT ER WEER! Infoboekje

STAAT ER WEER! Infoboekje STAAT ER WEER! Infoboekje 2013 2014 WELKOM Na een spetterend kamp maakt de leiding zich klaar voor alweer een nieuw KLJ-jaar vol plezier, fun en leuke activiteiten. In dit boekje vinden jullie alle informatie

Nadere informatie

Kapoenen. Dikke knuffels Pablo, Jobo, Kapi, Kobi, Toto, Kerri, Pico en Bero

Kapoenen. Dikke knuffels Pablo, Jobo, Kapi, Kobi, Toto, Kerri, Pico en Bero 3 november: Vandaag is het jeugdweek. We spelen een mega cool spel om de robots te helpen in de toekomst. Jullie worden verwacht om 14 u aan het Park de Singel om 16u30 kunnen jullie terug naar huis. 10

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

De kapoenen doen niet mee aan de deur-aan-deurverkoop, zij hebben zondag 11 november gewoon activiteit (zie ook takblaadje).

De kapoenen doen niet mee aan de deur-aan-deurverkoop, zij hebben zondag 11 november gewoon activiteit (zie ook takblaadje). 一 漀 瘀 攀 洀戀 攀 爀 㠀 Gegroet allen! Met de hoogdag van de jeugdbewegingen (Dag Van De Jeugdbeweging) is oktober met een knaller afgesloten. Tijd dus om de maand november aan te snijden! Zaterdag 10 november,

Nadere informatie

Kamp. Groetjes, De leiding. PS: Sparen die handel!!

Kamp. Groetjes, De leiding. PS: Sparen die handel!! Kamp Dit jaar gaan we weer op ons bangelijk kamp van 1 tot 11 augustus. Waar we naartoe gaan blijft nog een verrassing. Maar schrijf het al zeker in jullie agenda! Eind juni/ begin juli komt de leiding

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Wist je datjes!! Op pagina 4. Het vervolg op pagina 35. Het vervolg op pagina 19. Het vervolg op pagina 7. Het vervolg op pagina 20

Wist je datjes!! Op pagina 4. Het vervolg op pagina 35. Het vervolg op pagina 19. Het vervolg op pagina 7. Het vervolg op pagina 20 Het vervolg op pagina 35 Het vervolg op pagina 19 Het vervolg op pagina 7 Het vervolg op pagina 20 Het vervolg op pagina 20 Wist je datjes!! Op pagina 4 1 2 Beste ouders en leden, De start van het nieuwe

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten en al de anderen Het nieuwe scoutsjaar is weeral goed ingezet met een spetterende maand september. Dat alles begon natuurlijk

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie

Wist je dat. - De aarde wel 365 keer per jaar rond zijn as draait? - De aarde 1 keer rond de zon draait in een jaar? - Met deze waarde ook de seconde

Wist je dat. - De aarde wel 365 keer per jaar rond zijn as draait? - De aarde 1 keer rond de zon draait in een jaar? - Met deze waarde ook de seconde Wist je dat. - De aarde wel 365 keer per jaar rond zijn as draait? - De aarde 1 keer rond de zon draait in een jaar? - Met deze waarde ook de seconde is bepaald? - De seconde op een andere planeet niet

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Jongknapen Editie. Oktober-november

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Jongknapen Editie. Oktober-november Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Jongknapen Editie Oktober-november Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie

Nadere informatie

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!!

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: september 2015 Nummer: 1 P409906 Zaterdag 3 oktober: Pecho Party @ de Waai Afzendadres en VU Elien Verbiest

Nadere informatie

Beste Piepers en krieletjes, beste ouders

Beste Piepers en krieletjes, beste ouders Beste Piepers en krieletjes, beste ouders Een zaterdag zonder KSA dat is voor vele leden voor ons een echte nachtmerrie. Een weekend van 2 zaterdagen lang, dat is dan weer een ongrijpbare droom. Maar niet

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s Kabouters Liefste kabouters, mama s en papa s Bij het lezen van deze welkomstwoorden, kan je terugblikken op een zalig KSA- jaar. Alle supervette activiteiten, het winterweekend maar vooral het fantastische

Nadere informatie

Maandlijst oktober-november

Maandlijst oktober-november Maandlijst oktober-november Algemene informatie Op 11 oktober kunnen we nog eens nagenieten van het kamp, dit doen we om 14u in het koetshuis! 23 oktober Dag van de jeugdbeweging laat zien dat je in de

Nadere informatie

Belangrijke data: 24 september: Overgang 13,14 & 15 oktober: Takweekend Kapoenen 27, 28 & 29 oktober: Takweekend Wouters, Givers.

Belangrijke data: 24 september: Overgang 13,14 & 15 oktober: Takweekend Kapoenen 27, 28 & 29 oktober: Takweekend Wouters, Givers. Belangrijke data: 24 september: Overgang 13,14 & 15 oktober: Takweekend Kapoenen 27, 28 & 29 oktober: Takweekend Wouters, Givers September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G September 2017 Dag beste ouders,

Nadere informatie

Tot op KSA! De leiding

Tot op KSA! De leiding Beste ouders, September zit er alweer op, maar ook in oktober staan er weer verschillende leuke activiteiten op de kalender. Allereerst gaan alle groepen op zaterdag 7 oktober op daguitstap naar Bobbejaanland!

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI!

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI! Surprise! Vandaag is het verrassingsvergadering! Jullie worden om 14u verwacht, om 16u30 mogen jullie terug opgehaald worden. 8 juni gaan we ons met de hele scouts uitleven en samen spelletjes spelen,

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Lieve Roodkapkes, Na ons supertof kamp, hopen we dat jullie ook nog een fijne vakantie hebben gehad. Zijn jullie volledig uitgerust en klaar voor een nieuw jaar vol spelplezier

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi OKTOBER Kapoenen! 5 oktober Trek vandaag maar stevige schoenen aan, want vandaag is het BOSSPEL! We verwachten jullie om 13u45 aan de Epelaar (voor de routebeschrijving: zie takhoekje op de site). Om 16u15

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS!

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Zaterdag 7 september 2019 Jullie leiding en +16 doen vandaag weer oudijzerslag. Dus steun

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, We zijn aangekomen in de maand die gekend staat voor alle feestjes en cadeautjes. Sommige van onze leiding hebben deze maand echter ook examens, kijk dus zeker naar de uren wanneer

Nadere informatie

Pannenhoefdreef mei - 10u tot 15u

Pannenhoefdreef mei - 10u tot 15u Pannenhoefdreef 160 21 mei - 10u tot 15u Pinkels TOETS: MEI 2018 NAAM: leidster Amber & leidster Erin Vorige maand ging de laddercompetitie van de pinkels niet door. Wanneer zullen zij dit wel spelen?

Nadere informatie

Beste ouders, leden en sympathisanten

Beste ouders, leden en sympathisanten Beste ouders, leden en sympathisanten Jaja het is weer zover het nieuwe jaar is eindelijk daar! De leiding ziet het helemaal zitten om in 2016 al die door de feestdagen goed gevulde buikjes weer wat dunner

Nadere informatie

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee!

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee! Zondag 3 september Beste Sloeber, Er zijn grote problemen in het land van Koning Suikerbuik! Jij komt toch naar de chiro om hem te helpen? Groetjes De Lakei van de Koning Spitter spetter spater, we hebben

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

April Mei Juni

April Mei Juni April Mei Juni 2015-2016 Het laatste semester, de laatste Teen & Tander Wat vliegt dit jaar! Niet getreurd, er staan nog een heleboel leuke activiteiten op onze planning met daarna als kers op de taart

Nadere informatie

feestneuzen DATUM NAAM BAN LEEFTIJD 3 maart KENNY HAVUGIMANA Leeuwke 9 jaar 9 maart HOPE FAITH Jongknaap 10 jaar

feestneuzen DATUM NAAM BAN LEEFTIJD 3 maart KENNY HAVUGIMANA Leeuwke 9 jaar 9 maart HOPE FAITH Jongknaap 10 jaar feestneuzen DATUM NAAM BAN LEEFTIJD 3 maart KENNY HAVUGIMANA Leeuwke 9 jaar 9 maart HOPE FAITH Jongknaap 10 jaar 9 maart HOPE ROBERTO Jongknaap 10 jaar 11 maart HAILEY STEGHERS Leeuwke 8 jaar 18 maart

Nadere informatie

VOORWOORD! Vele lekjes en een stevige linker, De jonggidsenleiding xoxo

VOORWOORD! Vele lekjes en een stevige linker, De jonggidsenleiding xoxo JONGGIDSENBOEKJE 1 VOORWOORD! Geachte ouders en jonggidsen Het lange wachten is eindelijk voorbij en het is terug tijd voor een nieuw scoutsjaar. Wij,de enthousiaste jonggidsenleiding, kijken er alvast

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

LOKALEN TITO 1AUGUS TUS 31 JULI 09:00

LOKALEN TITO 1AUGUS TUS 31 JULI 09:00 ASPI?? 10:00??? KETI FIETS 31 JULI 09:00 CHIRO LOKALEN TITO TREIN/FI ETS 1AUGUS TUS 08:15 CHIRO LOKALEN RAKWI TREIN 1 AUGUSTUS 09:00 STATION KALMTHOUT SPEELCLUB TREIN 6 AUGUSTUS 08:45 STATION KALMTHOUT

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE FEBRUARI

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE FEBRUARI België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

t Slagske April, 25 e jaargang

t Slagske April, 25 e jaargang t Slagske April, 25 e jaargang Kalender 2015-2016 Groepsfeest: 9 april Rakwiweekend: 22-24 april Titoweekend: 22-24 april Kamp: 18 tot 26 juli Er is er eentje jarig 7 Wout rakwi 13 Shari rakwi 14 Jordy

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Tiptopper Editie. Oktober-november

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Tiptopper Editie. Oktober-november Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Tiptopper Editie Oktober-november Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie van

Nadere informatie

SJALOOMKRANT. - Februari Maart April. SNELLER! Straks missen we DE quiz van ALS JE T MIJ VRAAGT: I.D PAROCHIEZAAL VAN NEIGEM!

SJALOOMKRANT. - Februari Maart April. SNELLER! Straks missen we DE quiz van ALS JE T MIJ VRAAGT: I.D PAROCHIEZAAL VAN NEIGEM! SJALOOMKRANT - Februari Maart April ALS JE T MIJ VRAAGT: CHIRO SNELLER! Straks missen we DE quiz van het jaar: DE SLIMSTE NACHT OP 27 APRIL I.D PAROCHIEZAAL VAN NEIGEM! Geen paniek, ik heb ons ingeschreven

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 29e Jaargang Nr. 01 SCOUGI SEPTEMBER.

Periodiek Maandblad 29e Jaargang Nr. 01 SCOUGI SEPTEMBER. Periodiek Maandblad 29e Jaargang Nr. 01 SCOUGI SEPTEMBER 09 WWW.Scoutsengidsenbeerse.be scougi@scoutsengidsenbeerse.be JONGGIDSEN- SEPTEMBER- SEPTEMBER- JONGGIDSEN VRIJDAG 4 SEPTEMBER: De 3 e jaars

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Kalender. 7 april Inpakavond Kom alleemaal helpen om paaseitjes in te pakken!! Meer info vinden jullie hieronder.

Kalender. 7 april Inpakavond Kom alleemaal helpen om paaseitjes in te pakken!! Meer info vinden jullie hieronder. KRANTJE APRIL Kalender 1 april Spaghettidag Jullie vinden meer informatie over deze scoutsactiviteit in de mail waarin jullie het scoutskrantje vonden. Vergeet niet in te schrijven om lekker te komen smullen

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders Jonghernieuwers Lieve jonghernieuwers, beste ouders Eerst en vooral aan iedereen nog eens beste wensen en een gelukkig nieuwjaar. Het 1e semester zit er al weer op! Wij hebben eindelijk gedaan met de examens

Nadere informatie