Beste leden, ouders en symphatisanten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste leden, ouders en symphatisanten"

Transcriptie

1

2

3 Beste leden, ouders en symphatisanten Wat is de tijd gevlogen. We zijn al aangekomen in de laatste maand van dit werkjaar. De leiding vindt dit heel jammer, maar niet getreurd want we kunnen nu wel echt aftellen naar het groot kamp! Ook onze Piepers en Krielekes kunnen al aftellen naar hun kamp natuurlijk. In het laatste kazakske zie je de maandplanningen van de maand juni en wat tekstjes over de leuke zaterdagnamiddagen die jullie hebben meegemaakt in de maand mei! Veel leesplezier De leiding

4

5 Een leuke tekening om in te kleuren!

6 Maandplanning Juni Leeuwkes 4 juni: tegen -B Vandaag gaan we iets zeer leuk doen. Wie houdt van wedstrijdjes tegen elkaar, zal deze activiteit fantastisch vinden. Als je de rebus kan oplossen weet je wat we gaan doen. Het wordt zeker en vast een super namiddag de leiding heeft er alvast heel veel zin in! Als je wil weten wat we precies gaan doen. Kom dan zeker van 14u tot 16u30 naar het lokaal. 11; juni: + en jaja ook vandaag staat de leiding weer klaar voor een super toffe activiteit ben je benieuwd kom dan zeker van 10u tot 12u30 uur naar het lokaal. Breng ook allemaal 2euro mee. Dan wordt het zeker en vast een geslaagde activiteit. 18 juni: + Rara wat zullen we vandaag eens gaan doen. Dat is nog een verrassing. Voor de slimmerikken onder ons, jullie kunnen de rebus al oplossen. Het belooft vandaag een spetterende dag te worden. Van 14u tot 16u30 worden jullie verwacht aan het lokaal. 25 juni: B=R + -B Vandaag is er een vrij in en uit activiteit aan het lokaal van Ksa Beerse. Zeker allemaal komen. Want het belooft een supercoole activiteit te worden.

7 Ledenuitstap: Vandaag gingen we samen met de PieKrie op ledenuistap naar de Hooiberg. We amuseerden ons er heel de dag door op de glijbaan,springkussen,ballenbad en gokart. Ook aten we er frieten en als afsluiter een super lekker ijsje. Maar aan elk mooi verhaaltje komt een einde en om 5 u vertrokken we terug met de bus naar beerse. Breng het gezin naar het lekker ijsje!

8 Maandplanning Juni Joro s Zaterdag 4juni We gaan op kleiputtentocht! Pak allemaal slechte kleren mee dus geen uniform! Kom om 14uur naar het lokaal met de fiets en om half 5 kunnen jullie terug naar huis toe gaan. Zaterdag 11 juni We gaan nog is met de make up spelen vandaag. Kom om 14uur naar het lokaal en om half 5 mogen julie mooi en opgemaakt terug naar huis gaan. Vrijdag 17 juni Hoera Kato is jarig! Dat mag gevierd worden natuurlijk! Kom allemaal naar het lokaal om met ons te vieren, doe je mooiste kleren aan! Jullie worden aan het lokaal verwacht om half 8 en om half10 kunnen julie uitgefeest naar huis gaan. Zaterdag 25 juni Vandaag is het roefel! Jullie kunnen allemaal langs komen bij de KSA voor een super mega cool parcour gesjord door de leiding! Deze activiteit is vrij in en uit dus je kan elke moment komen. Groetjes van de super coolste leidingggg! Kato, Wout, Lauren en Sven

9 Maandplanning Knimmers juni 4 juni: De zomervakantie komt eraan dus is het tijd om aan ons lichaam te werken! We willen er namelijk allemaal gespierd uitzien op het strand. Wil jij ook een perfect zomerlijf? Kom dan zeker om 14u naar het lokaal. Om uur mogen jullie terug naar huis met een afgetraind lichaam. 11 juni: Nog 10 dagen en het is zomer!!!! Daarom doen we vandaag een zomerspel. We hopen dus allemaal op goed weer zodat we met water kunnen spelen. Kom allemaal om 14 uur naar het lokaal. Om 16:30 zal deze leuke activiteit afgelopen zijn. 18 juni: Omdat jullie allemaal examens hebben doen we vandaag een avond activiteit. We gaan chique dineren. Kom dus allemaal chique gekleed in een pak of een kleedje naar het lokaal zodat jullie kunnen genieten van een heerlijke klasse volle maaltijd. Dit diner zal doorgaan aan het lokaal van 18:30-21:00. Breng ook allemaal 3 euro mee voor dit heerlijk avondmaal. 25 juni: Vandaag is het Roefel! Jaja de KSA doet ook dit jaar weer mee aan de Roefel. Onze activiteit is vrij in en uit dus je mag komen wanner je wil. Groetjes van de allerliefste leiding Jeroen, Lennert, Kevin en Pommelien!!! Hopelijk tot op kamp!

10 Wat hebben de knimmers in de maand mei gedaan? Kleiputtentocht: Vandaag was het tijd om nog eens een grote klassieker uit onze hoed te toveren namelijk kleiputtentocht. De leiding had die dag ook nog speciaal goed weer besteld en dat dan ook nog eens gekregen. Dus om 14 uur stipt spraken de leiding samen met hun leden af aan het lokaal zodat ze konden gaan kleiputduiken. Met veel goede moed vertrokken we naar de kleiputten voor een dagje vuil worden. Eenmaal aangekomen aan de kleiputten bleek dat er bijzonder weinig slijk was. Daarom waren we de smalle wegen gaan volgen die over heel het water liepen om zo eigenlijk te hopen dat er veel volk in het water zou vallen maar dat was spijtig genoeg niet het geval. Na nog wat van een berg gesprongen te hebben was het tijd om eens bij een andere put te gaan zien. Daar aangekomen stelde die put niet meer voor dan alleen maar water dus hebben we daar nog gezwommen. De Simon was toen ook al bijna weggedreven want meneer had een bootje gevonden. Toen was het al weer tijd om naar huis te gaan. Lentespel: Vandaag spraken we zoals elke week weer eens af aan ons geliefde lokaal. Daar ondekte we dat Pommelien een beetje was gegroeid en blond geworden was. Na lang na te denken wat er gebeurt zou kunnen zijn zagen we dat het oud-leiding Lore was die Pommelien kwam vervangen! Dit vond vooral Simon heel tof! We hebben wat spelletjes gespeeld onder andere honkbal en baktrekken. Het was mooi weer dus deze activiteit vloog weer voorbij! Actie reactie tocht: Op een mooie zaterdag namiddag gingen de knimmers naar Turnhout voor hun toffe activiteit actie reactie tocht. De knimmers moesten verschillende opdrachte uitvoeren zoals tikkertje spelen in de Zeeman, waar we al snel buiten moesten van het personeel, polonaise in de C&A en mensen achtervolgen maar dat vonden de mensen niet zo leuk. Fleur en Lisse moesten hun eigen gaan mooi maken in het kruitvat en dat was goed gelukt. Om 16uur was het al gedaan met de pret want we moesten nog met de fiets naar het lokaal fietsen en om half 5 mochten de knimmers naar huis.

11 The Wall of Knim

12 Ej Jordy, weet gij wat we 4 juni doen op de KSA? Roage spiejele, gast. A da ni graaf is dan wettekik het oek ni mer. 14 tot 16u30 lokaal gast Chance dak zo ne rauwe kerel ben dan want Dreams don t work unless you do Wow de Ruben ziet er zo stoer uit, ik wil spontaan een aanzoek doen. Maar wat doen we op 11 juni?

13 Saar, weet gij da nu ni? Ik heb duuzend frakken op menne kop en ik weet dat het dan waterspelletjes zijn. Van 14 tot 16u30 aan het lokaal. Echt hè Saar, en de 18de is het barbecue van 19 tot 21u aan het lokaal om het jaar af te sluiten en dan moet ge nog 3 euro meebrengen ook BARBECUEEEEEEEEE!!!!!!!!! Ik zie niets! Ow, ik heb een blinddoek op. Maar wat dan op 25 juni?

14 Dan ist Roefel, dus geen activiteit. Das na sund hè? Ik zen er helemaal triestig van. Dat was het voor dit jaar SJO! Groetjes van de leiding en tot op kamp!

15 Op een zonnige zaterdag ochtend ten Bladel werd de zalige stilte plots doorbroken door een bende zotte kindertjes. Eindelijk dachten onze piekrietjes en leeuwen na een veel te lange busreis. En wat dacht de leiding na dat uur met die zotte bende op de bus? Laat de beste, coolste, chilste, mooiste, spannendste ledenuitstap ooit maar beginnen! Eerst nog wat leuke spelletjes spelen en dan maar in de GROTE speeltuin duiken. We wisten niet waar we eerst heen moesten! Er was een leuke versierde knutselruimte, een discospringkasteel, 3 verschillende en kei lange glijbanen, een groot ballenbad, een springkussen buiten, een buitenspeeltuin, een go-car baan en als kers op de taart: een griezelig spookhuis. Wat de leiding wel niet wist was dat er de pestmeester ronddwaalde! Algoed hebben de kleine maar dappere helden ons hier heel snel over ingelicht! Natuurlijk hebben we hierop gereageerd zoals elke goede leiding zou doen. Het overgelaten aan de professionals nl. superheld Pieter(leiding) en ultra sterke David(leiding). Maarja deze waren ook niets geweest zonder onze ijzersterke speurteams ten gronde en met de go-cars! Aangezien de rest van de leiding hiervoor te bang was, hielden zij zich bezig met de rest van de kleine heldjes op het luchtkussen en in de speeltuin. Om half 1 had iedereen een hongertje gekregen van al dat zoeken naar die pestmeester en had de leiding frietjes met curryworst geregeld. Mmm dat smaakte bij iedereen maar wat zou nu een maaltijd, een maaltijd zijn zonder een dessertje? Daarom mocht iedereen een ijsje kiezen! Na dit koningsdiner zochten we haastig verder naar het monster. Spijtig genoeg hebben we de pestmeester niet gevonden voordat we naar huis moesten. Dus trokken we nog snel een groepsfoto en vertrokken terug naar de bus. Eens op de bus had onze superheld leider Pieter iets in de bosjes gehoord. Toen hij ging kijken stond hij oog in oog met de pestmeester hemzelf! Na een kort gevechtje heeft hij de pestmeester kunnen wegjagen van onze bus. Eens wedergekeerd naar ons vertrouwd dorpje midden in het kempisch gebied stonden we te popelen om de mama s en papa s de nek in te vliegen en onze verhalen te vertellen. Eindgoed algoed, wacht eens waar zou die pestmeester nu toch heen zijn? Ultra sterke David Pieter vlak voor dat hij de pestmeester verjaagde.

16 Ledenuitstap Joro-knim-sjo Op 14 mei spraken we met onze oudste KSA ers af op het kerkplein voor een onvergetelijk dagje. Om 9 uur namen we afscheid van onze lieftallige ouders en vertrokken we richting Tongelreep. Nadat we een aantal afspraken maakten met de badmeesters, konden we al snel het zwembad induiken. Reeds in het zwembad, zagen we meteen super leuke glijbanen. Er was een gele glijbaan met enkele bochten, waar we ons rot in amuseerden. Daarnaast was er de zwarte glijbaan met lichtjes. Hier was je verplicht om te gaan liggen wegens een te smalle glijbaan. En dan heb je natuurlijk nog de tol. Dit was echt wel dé attractie van de dag. Toen kwamen een aantal sjo ers en knimmers op het idee om met velen te samen in de tol te kruipen, maar dit was achteraf gezien niet zo n slimme zet. We genoten nog van het brubbelbad en de golven en toen was het weer al tijd om richting huis te keren. Na een gezellige busrit, kwamen we iets te vroeg aan van een spetterende dag.

17 Het infoblad! Onze weekenddata! PieKrie gaat op weekend van 23 tot 24 april de Leeuwkes gaan op weekend van mei En onze SJO gaat van op weekend april **** Het groot kamp zal doorgaan van juli in Melreux-Hotton! Inschrijven voor het kamp kan op 21 mei *** Uniformen kan je het hele jaar door bestellen bij onze leiding. Die kan je aanspreken aan het lokaal. Ook kan je contact opnemen via mail op het adres: *** Verloren voorwerpen hangt de leiding altijd ten toon in het eerste lokaal aan de kapstokken. *** U kan het betaalde lidgeld terug vragen aan uw ziekenkas. Moest u nog vragen hebben. Dan mag u onze hoofleider Anton, altijd contacteren op het nummer: 0497/ of mailen naar Hoofdleiding@KSABeerse.be.

18 Dit is joppe met een frikandel in zijn mond, En het laatste kazakske van dit jaar is weeral rond!

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten De eerste maand van het nieuwe werkjaar zit er alweer op. Gelukkig heeft de leiding ook in oktober fantastische activiteiten voorzien waardoor jullie elke zaterdagnamiddag

Nadere informatie

Beste mama/papa of KSA'(st)er,

Beste mama/papa of KSA'(st)er, Beste mama/papa of KSA'(st)er, Het jaar is weer voorbij gevlogen, we zitten al weer aan de laatste maand. Deze maand gaan we ons nog eens goed amuseren in het jaar 2015! De Sint komt langs op de KSA, kerstfeestjes

Nadere informatie

De Piepers en Krielekes gaan natuurlijk ook op kamp. Daarvoor kan je, je inschrijven bij de PieKrie leiding op 20 juni.

De Piepers en Krielekes gaan natuurlijk ook op kamp. Daarvoor kan je, je inschrijven bij de PieKrie leiding op 20 juni. Beste leden, ouders en sympathisanten. De maand juni is aangekomen en dus ook de laatste vier activiteiten van het jaar. Onze leiding zal deze maand nog wat extra hun best doen om het jaar zo leuk mogelijk

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Na een jaar vol leuke activiteiten, zalige weekends en wonderbaarlijke evenementen komt er een einde aan dit prachtige werkjaar. Het jaar is weer voorbij gevlogen

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, Beste ouders en leden, Het nieuwe jaar start eindelijk weer.=) De leiding zat al lang ongeduldig te wachten om alle leden weer terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even veel zin in hebben als

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten 2018 is van start gegaan, en ook dit jaar staat de volledige leidingsploeg weer helemaal klaar om het beste van zichzelf te geven! Dit kan natuurlijk niet als er weinig

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Hij komt, Hij komt, die lieve goede sint! Het is weeral de maand december en dat betekent dat Sinterklaas bij ons op bezoek komt! Lees voor meer uitleg over deze spectaculaire

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Nu we in de tweede maand van het jaar zijn aanbeland, komt ons spaghettifestijn wel heel dichtbij. Inschrijven kan nog altijd voor een lekkere spaghetti met zelfgemaakte

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Ondertussen zitten we al in de maand april. Met 4 van de 5 weekends achter de rug kunnen we nu uitkijken naar nieuwe jaarlijkse gewoontes zoals onze ledenuitstap!

Nadere informatie

Beste leden, ouders en symphatisanten

Beste leden, ouders en symphatisanten Beste leden, ouders en symphatisanten De voorlaatste maand van het werkjaar 2015-2016 begint al. Wat is dit jaar al vooruit gevlogen. Nog maar twee maanden en het KSA-jaar zit er weeral op Maar niet getreurd!

Nadere informatie

Beste leden en ouders

Beste leden en ouders Beste leden en ouders Jaja, ondertussen zijn we al in maart belandt. De tijd vliegt vooruit dankzij de super leuke maanden die we al gehad hebben. In de maand maart zal ook onze vlaaienslag weer doorgaan.

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Als jullie deze eerste 5 woorden hebben gelezen betekent dit dat je begonnen bent met het lezen van het laatste kazakske van het werkjaar 2018-2019. Ik zou willen

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Nu de feestelijkheden die het nieuwe jaar hebben ingeluid voorbij zijn en 2017 een beetje op gang begint te komen staat de maand februari alweer voor de deur. Ook

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten We zijn ondertussen al in de maand maart beland. De weekends zijn volop aan de gang en sommigen beginnen al te dromen van het grote kamp. In dit kazakske vinden jullie

Nadere informatie

Beste ouders, leden en sympathisanten

Beste ouders, leden en sympathisanten Beste ouders, leden en sympathisanten Zoals elke maand zijn we er weer met het kazakske! Hopelijk heeft iedereen geweldige feestdagen gehad en kunnen klinken op een fantastisch 2019! In dit kazakske vind

Nadere informatie

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen!

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen! Kapke Mei - Juni Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, Wat is het werkjaar alweer voorbij gevlogen! We zitten al aan het laatste kapke van het jaar! Maar niet getreurd, want er staat weer heel wat

Nadere informatie

Beste ouders, leden en sympathisanten

Beste ouders, leden en sympathisanten Beste ouders, leden en sympathisanten Jaja het is weer zover het nieuwe jaar is eindelijk daar! De leiding ziet het helemaal zitten om in 2016 al die door de feestdagen goed gevulde buikjes weer wat dunner

Nadere informatie

Nieuwe K3 audities in aantocht door aanstormend talent in Beerse.

Nieuwe K3 audities in aantocht door aanstormend talent in Beerse. Maand februari www.ksabeerse.be Nieuwe K3 audities in aantocht door aanstormend talent in Beerse. Na amper 3 maanden dat Marthe, Klaasje en Hanne, gekroond waren als de nieuwe K3. Zullen ze naar alle waarschijnlijkheid

Nadere informatie

Maandplanning Piepers & krielekes: oktober

Maandplanning Piepers & krielekes: oktober Dag beste ouders en leden, Wij als leidingsploeg hopen dat de eerste maand uw kind al goed bevallen is! Wij waren in ieder geval zeer tevreden. Onze eerste maand als Ksj Beerse was voor ons al een groot

Nadere informatie

Beste ouders en leden

Beste ouders en leden Beste ouders en leden Eindelijk is het zover, het nieuwe jaar gaat van start. De leidingsploeg ziet het helemaal zitten om alle leden hun gezichtjes terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Ondertussen zitten we al in de maand maart. De tijd vliegt voorbij dankzij de geweldige zaterdagnamiddagen die we mogen beleven met onze leden! Ook deze maand gaan

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Beste leden, ouders en symphatisanten

Beste leden, ouders en symphatisanten Beste leden, ouders en symphatisanten De eerste maand van het nieuwe jaar is weeral voorbij. Wat gaat de tijd toch snel Maar niet getreurd! De leiding staat weeral klaar met een maand bomvol leuke activiteiten

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Het nieuwe jaar staat voor de deur! De leiding kan niet wachten om terug fantastische activiteiten te voorzien en jullie zaterdagnamiddag te vullen. Dit jaar is niet

Nadere informatie

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals September 2017 Jaargang-27-Nr1 Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Beste leden, ouders en syphatisanten

Beste leden, ouders en syphatisanten Beste leden, ouders en syphatisanten 2017 is van start gegaan, de leiding zal ook dit jaar weer met fantastische activiteiten klaarstaan. We zouden er graag een spetterend 2017 van maken maar dat gaat

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Wij zijn al bijna op het einde van het jaar

Nadere informatie

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken!

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken! 16 Kabouters Lieve kaboutervriendjes, mama s en papa s, Na al die toffe zaterdagen die we al samen hebben beleefd, komen er nog enkele, hele zotte, toffe en nooit te vergeten zaterdagen bij. De leiders

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Beste leden en ouders

Beste leden en ouders Beste leden en ouders De eerste maand van het nieuwe werkjaar zit er weeral op. Het was een spetterende maand met leuke activiteiten zoals ons kermisweekend, de startdag en natuurlijk de doop! Natuurlijk

Nadere informatie

feestneuzen DATUM NAAM BAN LEEFTIJD 3 maart KENNY HAVUGIMANA Leeuwke 9 jaar 9 maart HOPE FAITH Jongknaap 10 jaar

feestneuzen DATUM NAAM BAN LEEFTIJD 3 maart KENNY HAVUGIMANA Leeuwke 9 jaar 9 maart HOPE FAITH Jongknaap 10 jaar feestneuzen DATUM NAAM BAN LEEFTIJD 3 maart KENNY HAVUGIMANA Leeuwke 9 jaar 9 maart HOPE FAITH Jongknaap 10 jaar 9 maart HOPE ROBERTO Jongknaap 10 jaar 11 maart HAILEY STEGHERS Leeuwke 8 jaar 18 maart

Nadere informatie

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac ZEEHONDJES 4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 u @ Grotenhoutbos, Vosselaar Vandaag gaan we lekker wandelen! Doe je goede schoenen aan. Neem iedereen mee: mama, papa, oma, opa, broer en zus. Onderweg

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Ondertussen zijn we in de maand mei beland, een maand waarin het hopelijk elke zaterdagnamiddag prachtig weer gaat worden. Nu de paasactiviteit achter de rug is staat

Nadere informatie

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele Vroeg in de morgen kwamen we aan op school, als snel stond de hele gang vol met koffers. Iedereen was een beetje zenuwachtig om te vertrekken. Het wachten op de bus leek wel eindeloos Maar al snel konden

Nadere informatie

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!!

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! VOORWOORD We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! Aangezien de leiding en de leden volop in de examens

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, We zijn aangekomen in de maand die gekend staat voor alle feestjes en cadeautjes. Sommige van onze leiding hebben deze maand echter ook examens, kijk dus zeker naar de uren wanneer

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

Kabouters 3 februari 11 mei

Kabouters 3 februari 11 mei Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA-jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA er

Nadere informatie

Allerliefste jogi s, Als je niet kan komen geef dan even een seintje aan Fien voor vrijdagavond. GSM:

Allerliefste jogi s, Als je niet kan komen geef dan even een seintje aan Fien voor vrijdagavond. GSM: Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke zondagochtend een

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s!

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s! Hallo lieve leden, mama s en papa s! ALGEMEEN NIEUWS Hopelijk zijn jullie klaar voor een nieuwe, geweldige Chiromaand! Om te beginnen willen wij even een sprong naar de toekomst maken, meer bepaald naar

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten De laatste maand van het werkjaar 2016-2017 is aangebroken. De leiding vindt het oh zo jammer dat het er weeral opzit, maar is langs de andere kant super hard aan

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Data. Belangrijke data

Data. Belangrijke data Inhoudstabel Belangrijke data 2 Uniform 3 Klipklap voor de kapoenen 4 Klipklap voor de kabouters 6 Klipklap voor de welpen 9 Klipklap voor de jonggidsen 11 Klipklap voor de jongverkenners 13 Klipklap voor

Nadere informatie

Beste KSA ers, ouders en sympathisanten

Beste KSA ers, ouders en sympathisanten Beste KSA ers, ouders en sympathisanten Nu dat de laatste feestdagen gepasseerd zijn in de maand januari kunnen we stilletjes aan echt wel beginnen uitkijken naar de weekends die eraan komen, vooral de

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 60 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2016 Scouting Wijnegem [Voorwoord] JUNI a.k.a. de laatste maand van het schooljaar (joepie!), maar dus ook van het scoutsjaar (geen joepie ).

Nadere informatie

MEI 2016 Chiro-uren Reservekledij

MEI 2016 Chiro-uren Reservekledij E MEI 2016 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij mee

Nadere informatie

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! Algemeen nieuws Het chirojaar loopt jammer genoeg stilaan op zijn einde, maar niet getreurd: mei wordt nog een zeer fijne maand! Vorig weekend vierden we feest en

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER 2016 Scouting Wijnegem Voorwoord Beste jongens, meisjes en alles daartussenin, We zijn nu al een zo dikke maand bezig en de groepsleiding

Nadere informatie

Eikeltje november. Voorwoord

Eikeltje november. Voorwoord Beste ouders, beste leden, Eikeltje november Voorwoord Allereerst willen we jullie als ouders bedanken voor jullie inspanningen omtrent het uniform. Scouts Tereken kleurt weer zwart en wit! ( met een groen

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s Kabouters Liefste kabouters, mama s en papa s Bij het lezen van deze welkomstwoorden, kan je terugblikken op een zalig KSA- jaar. Alle supervette activiteiten, het winterweekend maar vooral het fantastische

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES AFSPRAKEN - Doe elke ronde kledij aan die vuil of stuk mag gaan en vast schoeisel (geen crocs of slippers). - Ook in de wintermaanden spelen we buiten, draag dus warme kledij.

Nadere informatie

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30.

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30. Dag liefste Twinkels! De paasvakantie is gedaan en we staan klaar met tal van nieuwe leuke spelletjes. We hopen dat jullie allemaal kunnen komen. Trouwens, aan allen die hun communie doen of lentefeest

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 28 e Jaargang Nr. 10

Periodiek Maandblad 28 e Jaargang Nr. 10 Periodiek Maandblad 28 e Jaargang Nr. 10 Kapoenen Juni! 6 juni: Vandaag gaan we ons nog eens goed uitleven! We spreken om 14u af aan het bouwdewijnpleintje voor massaspelen! P.S. De mama s en papa s mogen

Nadere informatie

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails.

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails. Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA- jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA

Nadere informatie

JRKRANT December Januari

JRKRANT December Januari JRKRANT December Januari 2016 2017 Voorbije activiteiten Deze maand in onze JRKRANT Voorbije activiteiten 1 Volgende activiteiten 1 Junior Helper + initiaties Nieuws van de afdeling Verjaardagen 3 Woordzoeker

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

Kamp. Groetjes, De leiding. PS: Sparen die handel!!

Kamp. Groetjes, De leiding. PS: Sparen die handel!! Kamp Dit jaar gaan we weer op ons bangelijk kamp van 1 tot 11 augustus. Waar we naartoe gaan blijft nog een verrassing. Maar schrijf het al zeker in jullie agenda! Eind juni/ begin juli komt de leiding

Nadere informatie

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat:

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat: Paretter juni Beste ouders, Nu de inschrijvingen achter de rug zijn is het uitkijken naar het kamp!! We hopen dat al onze leden de smaak te pakken hebben na een spetterend takweekend en dat hun zin om

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

Beste ouders, Tot slot herinneren we er u ook aan dat het op 31 december en 7 januari geen ronde zal zijn omdat het nog vakantie is.

Beste ouders, Tot slot herinneren we er u ook aan dat het op 31 december en 7 januari geen ronde zal zijn omdat het nog vakantie is. Beste ouders, Eerst en vooral willen wij u een fantastisch 2017 toewensen. Wij hopen ook dat wij uw kinderen dit jaar opnieuw onvergetelijke momenten kunnen bezorgen op KSA. We beginnen nu officieel het

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

Wist Je Datjes 4-5 Boodschap van algemeen nut 6 REBUS! 7 Groepen+leiding+activiteiten 8-13 OPROEP! 14 Kalender 15-16

Wist Je Datjes 4-5 Boodschap van algemeen nut 6 REBUS! 7 Groepen+leiding+activiteiten 8-13 OPROEP! 14 Kalender 15-16 Wist Je Datjes 4-5 Boodschap van algemeen nut 6 REBUS! 7 Groepen+leiding+activiteiten 8-13 OPROEP! 14 Kalender 15-16 Beste KSA ers De maand mei is aangebroken en er staan weer massa s leuke activiteiten

Nadere informatie

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara Lieve Jogi s, Na de vakantie en een fantastisch kamp is het nu weer tijd voor een nieuw super leuk scoutsjaar. Wij hopen dat jullie er evenveel zin in hebben als wij! Iedere week zorgt de leiding met veel

Nadere informatie

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10 Groepsdag 2019 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Allerliefste Jogi s en ouders

Allerliefste Jogi s en ouders Allerliefste Jogi s en ouders Hieronder kunnen jullie al onze activiteiten terugvinden voor de volgende maanden van het scoutsjaar. Er staat ons nog heel wat leuks te wachten, neem snel een kijkje! Driekoningen,

Nadere informatie

GRABBEL MAAR APRIL-MEI-JUNI

GRABBEL MAAR APRIL-MEI-JUNI GRABBEL MAAR 7 APRIL-MEI-JUNI TWINKELS Dag stoere Twinkels, hier zijn we weer met de laatste Grabbel Maar voor dit KLJ-jaar. We vliegen er nog een laatste keer in na ons fantastische weekendje. Jammer

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals september 2018 Jaargang-28-Nr1 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon: 014/21

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders Jonghernieuwers Lieve jonghernieuwers, beste ouders Eerst en vooral aan iedereen nog eens beste wensen en een gelukkig nieuwjaar. Het 1e semester zit er al weer op! Wij hebben eindelijk gedaan met de examens

Nadere informatie

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE Omdat het bijna vakantie is, hier alvast een leuke woordzoeker voor jullie! Kunnen jullie hierin Wally vinden? :D Omdat we bijna gaan zwemmen, hier

Nadere informatie

TWINKELS. Sorry Twinkels, vandaag weer geen spel. Maar volgende week staan we weer klaar voor jullie met een super tof spel!!

TWINKELS. Sorry Twinkels, vandaag weer geen spel. Maar volgende week staan we weer klaar voor jullie met een super tof spel!! TWINKELS Dag Twinkels! Zijn jullie al bekomen van al die feestdagen? Want er staat een leuke agenda voor jullie klaar! Zondag 30 december Vandaag is er jammer genoeg geen KLJ, sorry lieve Twinkels!! Zondag

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Kabouter Editie. April-Mei

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Kabouter Editie. April-Mei Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Kabouter Editie April-Mei Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. We zijn ondertussen al terug aan de laatste

Nadere informatie

Tot op KSA! De leiding

Tot op KSA! De leiding Beste ouders, September zit er alweer op, maar ook in oktober staan er weer verschillende leuke activiteiten op de kalender. Allereerst gaan alle groepen op zaterdag 7 oktober op daguitstap naar Bobbejaanland!

Nadere informatie

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten.

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten. VOORWOORD Het is weer grasmaand of paasmaand of eiermaand (ook wel beter gekend als: APRIL) Het wordt weer enkele graden warmer en de zon komt er (hopelijk) weer wat vaker door! Ideaal om weer leuke scoutsmomenten

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Het nieuwe jaar gaat weer van start, daarbij hoort natuurlijk ook weer een pinkertje met al onze super leuke activiteiten. Hopelijk hebben jullie er allemaal even veel

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie