Maandplanning Piepers & krielekes: oktober

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandplanning Piepers & krielekes: oktober"

Transcriptie

1

2

3 Dag beste ouders en leden, Wij als leidingsploeg hopen dat de eerste maand uw kind al goed bevallen is! Wij waren in ieder geval zeer tevreden. Onze eerste maand als Ksj Beerse was voor ons al een groot succes. Zoveel bekende en onbekende gezichten zien doet ons plezier. Wij hopen dat het zo het hele jaar mag verder gaan! Nog meer vriendjes of vriendinnetjes meebrengen mag altijd Het weer zal vanaf nu wat minder worden maar daarvoor is die mooie & warme ksj trui, die je kan bestellen bij je leiding. Het sjaaltje zal ook altijd helpen en is trouwens ook voor iedereen een verplicht deel van het uniform. Maar de leuke activiteiten die wij als leiding speciaal voor jullie voorzien, zullen ervoor zorgen dat het mindere weer snel vergeten zal worden! De jeugdweek zit er ook weer aan te komen. Daarover staat nog meer in bijlage van dit Kazakske. We hebben de kampdatum toch nog verplaatst. Voor de juiste datum en extra info kijk je achteraan in het kazakske. Op de pagina's achteraan vind je ook wat extra informatie over de nieuwe leiding. Deze zullen samen met de andere leiding vanaf dit jaar allemaal moeite doen om uw kind een geweldige zaterdagnamiddag te bezorgen. Op de nieuwe site ( staat alle informatie die nodig is voor een spetterend jaar! Tot zaterdag!

4 Maandplanning Piepers & krielekes: oktober 5 oktober: 14u. 16u30: Curieuze Speurneuzen. Spelletjes spelen dat kunnen jullie al, dat hebben we vorige maand al gezien. Nu is het tijd voor het echte werk. Gedaan met spelen, nu gaan we echte detectives spelen. Tijdens dit dorpsspel moet je je hersenen gebruiken! Dus kom zeker naar het lokaal als je denkt dat je een echt speurneus hebt! 12 oktober: 14u. 16u30: Vriendjesdag Vriendjesdag is een hele speciale en leuke activiteit. Op deze dag mag je vriendjes, broertjes, neefjes en nichtjes meenemen om samen met hen een supergroot spel te spelen. Breng je speelkameraden dus mee naar het lokaal. 19 oktober: 14u. 16u30: Piraat Jaak Trekhaak Wat doet een piraat zo ver van de zee? Ik denk dat hij van de beroemde (of beruchte) piepers en krielekes heeft gehoord en ons om hulp komt vragen. Met wat een probleem zou een piraat kunnen zitten? Kom naar het lokaal om het uit te zoeken. Kom zeker verkleed, dan voelt de Jaak Trekhaak zich zeker thuis. 26 oktober: Jeugdweek! Oh ja, het is er eindelijk! De leukste week van het jaar! Jeugdweek! Tijdens deze week zijn er verschillende activiteiten voorzien voor jong en oud. Welke activiteiten we met de Piepers & Krielekes gaan doen kan je op vinden. Dankjewel lieve vrienden om steeds aanwezig te zijn, superhard mee te spelen, steeds je uniform te dragen en de leiding de grootste lach op het gezicht te toveren. Ook bedankt aan de ouders om de kinderen steeds op het juiste uur af te zetten en op te halen en om onze jeugdbeweging te steunen. D-A-N-K-U, Lucas, Matilde, Jeroen, David, Lennert, Lore en Lieven! Voor vragen kan je ons steeds contacteren via Lore (0496/710618, vanherck.lore@gmail.com) of Lieven (0494/587798, lievenvandenheuvel@hotmail.com)

5 Maanplanning Leeuwkes Oktober Hey leeuwkes, hier zijn we weer met een maand vol superleuke activiteiten! 5 oktober Vandaag gaan we onszelf eens goed verwennen met een beautyfarm. Als je zelf ook een zachte huid wil, kom dan zeker van 14u tot 16u30 naar het lokaal! Vandaag gaan we knutselen, dus breng je creatiefste kant mee. Kom met een hoofd vol ideeën naar om 14u naar het lokaal en om 16u30 kunnen jullie met je knutselwerkjes terug naar huis. 12 oktober 19 oktober Vandaag gaan we eens een bordspel doen. Wat het thema van dit spel is kom je te weten als je van 14u tot 16 u30 naar het lokaal komt! Kan jij je leiding verslaan? Kom het uitproberen, want vandaag spelen we 1 tegen allen! Als jullie alle opdrachten kunnen voltooien hangt daar misschien wel een beloning aan vast! Van 14u tot 16u30 aan het lokaal. 26 oktober Dit was het weer voor deze maand. Groetjes van jullie leiding! Wout Marjan sven kathleen en dries

6 Maandplanning Joro's oktober: 5 oktober: Vandaag de leukste activiteit van het jaar! BEKENTOCHT! Doe allemaal je slechtste kleren aan (zéker geen nieuw uniform) & kom stipt om 14u naar het lokaal. Om 16u30 mogen jullie mama s en papa s jullie komen zoeken ergens tussen de kikkers en modder aan het lokaal. 12 oktober: Ben je een bom, een maarschalk of een spion? Kom dan om 14u met je fiets naar het lokaal en ontdek onze manier van stratego. Om 16.30u mogen jullie weer terug naar huis, tenminste als de oorlog is uitgevochten! 19 oktober: Joepie! Vandaag gaan we eens sportief zijn Sport en spel aan het lokaal, jullie zijn welkom om 14u en om 16.30u mogen jullie weer naar huis gaan. Tenminste als jullie nog een zuchtje adem over hebben! 26 oktober: Vandaag is het jammer genoeg geen activiteit. Maaaaaaaaaaaar, deze week is het wel jeugdweek! Kijk verder in dit kazakske voor meer info. Vergeet niet dat jullie elke activiteit in uniform moeten komen, tenzij het anders vermeld staat. Dit betekent T-shirt, trui, en rood sjaaltje! Met vragen of problemen kan je altijd bij de leiding terecht! Lotte Haest: 0492/ Groetjes jullie leiding!

7 Maandplanning oktober KNIM Zaterdag 5 oktober Vandaag is het kleiputtentocht! We verwachten dat jullie om 14.00uur naar het lokaal komen met jullie FIETS en ZONDER UNIFORM! Zaterdag 12 oktober Nu jullie een gemengde groep zijn, gaan we eens testen welk geslacht het beste is. Daarom gaan we jullie uitdagen voor een jongens VS meisjes spel. Deze activiteit gaat door van 14.00uur tot 16.30uur aan het lokaal! Zaterdag 19 oktober Vandaag duiken we de bossen in om een bosspel te spelen! We verwachten jullie vanaf 14.00uur aan het bos den Epelaar. Om uur kunnen jullie terug huiswaarts keren. Zaterdag 26 oktober Deze week is het JEUGDWEEK! De info hierover zit in de bijlage. Dikke kussen, jullie leiding.

8 Maandplanning oktober Sjo Hallo Sjo ers, Hieronder vind je ons maandprogramma voor oktober. Het is altijd de bedoeling dat je in uniform naar de activiteiten komt. Dit houdt in een trui of t-shirt en een rood sjaaltje. Om jullie te stimuleren om in het volledige uniform te komen staat er achter elke activiteit een product dat jullie mogen mee nemen om diegene die niet in orde zijn vuil te maken. Enkel de personen die in orde zijn mogen dit uitvoeren. Zaterdag 5 oktober: Make-over day (1 ei) Op vraag van leidster Nathalie, die graag haar haren kamt, spelen we vandaag een make-over spel. Voor de jongens is het de bedoeling dat ze Nathalie opmaken tot de schoonste vlam van Beerse. De meisjes moeten leider Pieter fatsoeneren tot een gentleman. Het startshot voor deze activiteit wordt gegeven om 14h00 en eindigt natuurlijk om 16h30. Be there or be square. Zaterdag 12 oktober: Bosdropping (1 klein potje yoghurt) Het concept van deze activiteit is simpel: we droppen jullie in een donker groot bos om te zien wanneer jullie terug aan het lokaal aankomen. Je moet wel oppassen voor de beren in het bos! De dropping start om 20h00 en eindigt om 22h00. Tot dan! Zaterdag 19 oktober: Kleiputtentocht (Niets) Een goede old-fashioned kleiputtentocht. Zie dat je zeker zonder uniform en met fiets aan het lokaal staat om 14h00. Om 16h30 mogen jullie vuil terug naar huis keren! Zaterdag 26 oktober: Parkspelen (Leider Pieter zorgt voor een verrassing) Vandaag zetten we het park eens overhoop. Heb je al goesting in honkbal, KSJ voetbal,... kom dan zeker om 14h00 naar het lokaal. Om 16h30 mogen jullie allemaal naar huis gaan. Om af te sluiten volgt een weerspreuk van de maand: Is oktober warm en fijn, het zal een scherpe winter zijn; maar is hij nat en koel, t is van een zachte winter t voorgevoel. Tot aan het lokaal, Nathalie & Pieter

9 Ik ben Dries Verheyden, ik ben al lid sinds het laatste jaar Leeuwke, dus ik ben zeven jaar lid geweest. Ik begin nu aan mijn eerste jaar als leider. Ik ben leider van de beste groep die er is, namelijk de LEEUWKES! Ik ben geboren op 28 november 1997 en ben nu dus 15 jaar. Ik zit in het vijfde middelbaar in Marie Stella in Oostmalle en ik doe daar Wiskunde-Moderne Talen. Buiten de Ksj is mijn andere hobby judo, dit doe ik ook al 5 jaar. Ik hoop dat dit jaar een superjaar wordt! Jeroen Peeters: Hallo ik ben Jeroen peeters. Mijn hobby is Ksj en dat zal niet rap gaan veranderen als het van mij afhangt. Ik ben 7 jaar lid geweest van het laatste jaar Leeuwke tot de Sjo ik heb veel leuke kampen meegemaakt zoals het kamp van de cowboys. Mijn favoriete activiteiten zijn sjorren en hout sprokkelen voor een kampvuur te maken. Ik ben geboren op 19/06/1997 dat maakt dat ik 16 jaar oud ben. Ik studeer de richting verzorging op het Mariagaarde instituut te Westmalle. In mijn eerste jaar als leiding ben ik leiding van de Pie&Krie een hele toffe bende. Mathias Beyens: Hallo, Ik ben Mathias Beyens, ik ben 16 jaar. Mijn hobby's zijn skaten en ksj. Ik ben 5 jaar lid geweest en begin aan mijn eerste jaar leiding. Ik start als leiding van de joro's. Ik hoop dat mijn eerste jaar leiding leuk wordt met de joro's. Maar ben er zeker van dat het wel zal lukken! Het is namelijk de beste groep die er is. En met mij als coolste leiding zal dat enkel beter worden. Ik luister ook graag naar harde metal muziek, daarom doe ik metaal op school. Lennert Van Eynde: Ik ben Lennert, Mijn hobby is Ksj. Ik ben 10 jaar lid geweest en nu ben ik eerste jaar leiding. Ik hoop dat het een leuk jaar gaat worden voor zowel leiding en leden en dat wij elke week een leuke activiteit voor de Pie&Krie kunnen maken. Ik hoop dat de meisjes me net zo leuk vinden als de jongens van de Pie&Krie. Zo kunnen we er samen een supertof jaar van maken! De Pie&Krie is misschien met heel veel maar toch zullen we allemaal beste vriendjes en vriendinnetjes worden.

10 Robbe Brosens: Hallo ik ben Robbe Brosens, een van de nieuwe leiding. Ik heb voor mijn eerste jaar de Knimmers gekregen. Dit jaar gaat super worden! Het eerste jaar Ksj en mijn eerste jaar leiding beiden bevallen me tot nu toe zeer goed. Zo kan ik er nog hééél veel jaar bij doen. Dat is ook de reden dat ik op het moment geen andere hobby's buiten Ksj heb. Ik doe het zo graag dat al mijn tijd die ik heb naar de Ksj gaat. Ik hoop dan ook dat alle Knimmers blijven komen en vrienden en vriendinnen meebrengen. Zo wordt het enkel plezanter. Ik ben gestart op mijn 6 jaar als Leeuwke, een jaar te vroeg Leeuwke dus. Maar daar heb ik nooit spijt van gehad. Ik zit in Hoogstraten op het Klein Seminarie en volg daar moderne-talen wetenschappen. David Van Bogaert: Hallo, mijn naam is David Van Bogaert, 1ste jaar leider van de coolste groep pie&krie. :) Ik heb deze wereld veel gelukkiger gemaakt op 17 maart 1997, ik ben dus 16jaar. :) Ik ben al lid vanaf het eerste jaar pie&krie (vanaf mijn 5jaar dus). De KSJ vind ik super leuk omdat je jezelf er nooit verveeld en je doet altijd wel iets leuk. :) Mijn hobby's zijn Ksj en voetbal (bij Lentezon beerse). Ik studeer Mechanische vormgevingstechnieken in de vtst en zit in het 5de jaar. De activiteiten die ik het leukst vind zijn: sjorren, kleiputtentocht, bosspel, stratego,... Het leukste van heel het jaar is natuurlijk het KAMP!! Het laatste kamp als sjo'er heb ik spijtig genoeg niet mee gedaan, omdat ik op legerstage was in schaffen, waar ik ook wel geweldige dingen heb meegemaakt (zoals 4parachutte sprongen) groetjes, David Matilde Proost: Hallo, ik ben Matilde Proost en ik ben dit jaar eerstejaars leiding van de Pie&krie. Mijn verjaardag is op 4 juli en ik ben nu 17 jaar. Mijn hobby s,buiten de supertoffe Ksj, zijn tekenschool, verhalen schrijven (ondanks ik dyslexie heb) en naaien. Als ik maar creatief bezig kan zijn! Op school volg ik bso voeding verzorging. Ik zit in het laatste jaar van de tekenschool. Ik ga mij dit jaar volledig op Ksj storten en zorgen voor een jaar vol leuke momenten!

11 Yannick Gors: Hallo mijn naam is Yannick ik ben 16 jaar en mijn hobby is ksj. Ik ben 5 jaar lid geweest en nu ben ik leiding van de joro s. Het is tot nu toe al een heel leuke ervaring geweest om leiding te zijn van die toffe bende en ik verwacht van de rest van het jaar dat het alleen nog maar leuker wordt, maar daar twijfel ik niet aan. Naast ksj ga ik ook nog skaten in mijn vrije tijd meestal samen met Mathias (ook leiding van je joro s), maar dat doe ik nog niet zo lang dus ik kan het nog niet zo goed. Ik zit op school in de vtst in Turnhout en volg daar Houtbewerking in het 5 de jaar. Wout Haest: Hallo, ik ben Wout Haest. Ik ben 16 jaar en ik ga naar de vtst. Ik volg daar houtbewerking. Mijn hobby is ksj. Ik heb nog 1 broer. En in mijn eerste jaar als leider ben ik leiding van de leeuwkes een toffe groep en ik hoop dat het zo blijven. Maar daar ben ik wel zeker van! De groep is zo geweldig dat er toch sowieso bijna niets kan mislopen. Zo dat was de nieuwe bende leiding van dit jaar! Ze zullen allemaal zeer hard hun best doen om er elke week het beste van te maken.

12

13

14 Beste ouders, Belangrijke informatie: Er is veel uiteenzetting geweest over onze datum van het kamp in Wij hebben als leidingsploeg besloten om komend jaar voor de laatste keer van 1 juli 2014 tot 10 juli 2014 op kamp te gaan. De kampdatum voor de jaren die volgen is reeds bekend. De jaren die volgen zullen wij van 11 juli tot 21 juli op groot kamp gaan. Het PieKrie-kamp wordt zoals andere jaren bepaald door de PieKrie-leiding zelf. Voor vragen kan je altijd bij onze leiding terecht. Enthousiaste groeten, de leiding. De jeugdweek zit er ook weer aan te komen. Hierover vind je meer op:

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, Beste ouders en leden, Het nieuwe jaar start eindelijk weer.=) De leiding zat al lang ongeduldig te wachten om alle leden weer terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even veel zin in hebben als

Nadere informatie

Beste ouders en leden

Beste ouders en leden Beste ouders en leden Eindelijk is het zover, het nieuwe jaar gaat van start. De leidingsploeg ziet het helemaal zitten om alle leden hun gezichtjes terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Het nieuwe jaar staat voor de deur! De leiding kan niet wachten om terug fantastische activiteiten te voorzien en jullie zaterdagnamiddag te vullen. Dit jaar is niet

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten 2018 is van start gegaan, en ook dit jaar staat de volledige leidingsploeg weer helemaal klaar om het beste van zichzelf te geven! Dit kan natuurlijk niet als er weinig

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

Geen lidgeld betaalt is niet verzekerd!!!

Geen lidgeld betaalt is niet verzekerd!!! Dag ouders en leden, We zijn aangekomen in de maand december. De Sint is veilig aangekomen in België en de kerst man is in aantocht. Al onze leden zijn dit jaar weer braaf geweest en krijgen dus cadeautjes.

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Zondag 6 September 2015 Geen activiteit: De +14 en leiding hebben zaterdag 5 september oud-ijzerslag gehad om de kas van KLJ

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten De eerste maand van het nieuwe werkjaar zit er alweer op. Gelukkig heeft de leiding ook in oktober fantastische activiteiten voorzien waardoor jullie elke zaterdagnamiddag

Nadere informatie

Jullie gaan natuurlijk niet alleen op wereldreis, jullie zullen samen de wereld rondreizen met 3 leuke leiders. We stellen ons kort even voor:

Jullie gaan natuurlijk niet alleen op wereldreis, jullie zullen samen de wereld rondreizen met 3 leuke leiders. We stellen ons kort even voor: Dag allerliefste Dolfijntjes Na een lange periode zonder KSA is het gelukkig weer tijd om aan een nieuw KSA-jaar te beginnen. Jullie speelkleren kunnen jullie alvast mooi klaarleggen want dit is het eerste

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, We zijn aangekomen in de maand die gekend staat voor alle feestjes en cadeautjes. Sommige van onze leiding hebben deze maand echter ook examens, kijk dus zeker naar de uren wanneer

Nadere informatie

De Piepers en Krielekes gaan natuurlijk ook op kamp. Daarvoor kan je, je inschrijven bij de PieKrie leiding op 20 juni.

De Piepers en Krielekes gaan natuurlijk ook op kamp. Daarvoor kan je, je inschrijven bij de PieKrie leiding op 20 juni. Beste leden, ouders en sympathisanten. De maand juni is aangekomen en dus ook de laatste vier activiteiten van het jaar. Onze leiding zal deze maand nog wat extra hun best doen om het jaar zo leuk mogelijk

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u 23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u SLOEBERS! 3 mei: Johnny-dag vandaag! We zullen jullie eens opleiden tot de meest coole gasten van België. Zonnebrilleke, marcelleke, jogging, ne kop vol me gel, Vandaag

Nadere informatie

DZEVIBGRAVEVIBZA KEIGOEDVIBSUPERD VIBZALIGVIBMACHTI. Begin van een. nieuw VIB-jaar 2014-2015

DZEVIBGRAVEVIBZA KEIGOEDVIBSUPERD VIBZALIGVIBMACHTI. Begin van een. nieuw VIB-jaar 2014-2015 KEITOFVIBEUROGOE VIBGEWELDIGVIBFOR ZALIGVIBBOVENSTEB BBUITENGEWOONVIB FANTASTISCHVIBZALI DVIBOKVIBMEGAGOE UPERDELUXEVIBLEU REUZEVIBKEINEIGVIB VIBFORMIDASTISCHV BOVENSTEBESTEVIB HEMELSVIBMEGAGOE Begin van

Nadere informatie

Maandlijst oktober november

Maandlijst oktober november Maandlijst oktober november Hallo, Ons KLJ- jaar kan eindelijk weer beginnen en wij zijn er helemaal klaar voor! Hopelijk hebben jullie er ook al zin in. Er staan weer een heleboel activiteiten voor jullie

Nadere informatie

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we ! 2 Gekrabbeld Hallo chirowieten en ouders We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we mochten weer tal van nieuwe leden verwelkomen. Hopelijk

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s Kabouters Liefste kabouters, mama s en papa s Bij het lezen van deze welkomstwoorden, kan je terugblikken op een zalig KSA- jaar. Alle supervette activiteiten, het winterweekend maar vooral het fantastische

Nadere informatie

Afscheid groep 8 3 JULI 2015

Afscheid groep 8 3 JULI 2015 Afscheid groep 8 3 JULI 2015 DE REGENBOOG Hallo iedereen, is en blijft een mooie en leuke school. De tijd op de Regenboog was super leuk, ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Mijn klasgenoten en

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Ondertussen zitten we al in de maand april. Met 4 van de 5 weekends achter de rug kunnen we nu uitkijken naar nieuwe jaarlijkse gewoontes zoals onze ledenuitstap!

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren'

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren' De tovenaar tovert De verhalenvertelster vertelt Wat zou een tovenaar allemaal kunnen toveren? Hoe zouden de kinderen zich voelen? Waar zie je dat aan? Is de tovenaar blij/ boos/ verdrietig of bang? Hoe

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Maandlijst December - Januari

Maandlijst December - Januari Maandlijst December - Januari Algemene informatie Aangezien er in December en Januari veel examens zijn, en er dus veel gestudeerd moet worden, gaan er deze 2 maanden minder activiteiten zijn. Maar geen

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Nu we in de tweede maand van het jaar zijn aanbeland, komt ons spaghettifestijn wel heel dichtbij. Inschrijven kan nog altijd voor een lekkere spaghetti met zelfgemaakte

Nadere informatie

2 februari. 9 februari. 16 februari. 23 februari. 2 maart

2 februari. 9 februari. 16 februari. 23 februari. 2 maart SCOUTSENGIDSENBEERSE Februari 2 februari Vandaag gaan we zwemmen in het nieuwe zwembad van Beerse! Afspraak om 13u45 aan t Beerke met zwemgerief, een handdoek en 2. Om 16u40 mogen jullie terug naar huis.

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s!

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! INFORMATIE KAPKE Ons voorwoord Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! Voor ons lijkt het of we nog maar net op kamp waren en hier zijn we al met ons informatie Kapke van het nieuwe werkjaar. Als

Nadere informatie

Tot zaterdagmiddag!! Peter-Jan, Antoine, Lotte en Hector

Tot zaterdagmiddag!! Peter-Jan, Antoine, Lotte en Hector Pagadders Liefste pagadders en pagaddertjes, mama s en/of papa s Na de grote, maar toffe vakantie is de KSA terug. JOEPIE! Als jij een boekje zoals deze in je handen hebt, dan ben jij de gelukkige die

Nadere informatie

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10 Groepsdag 2019 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Groetjes. De leiding. Beste leden, ouders en sympathisanten.

Groetjes. De leiding. Beste leden, ouders en sympathisanten. Beste leden, ouders en sympathisanten. We zijn al aangekomen aan de derde maand van ons KSJ jaar. We rapporteren maar al te graag in ons Kazakske wat we de voorbij maand zoal hebben uitgespookt. We weten

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April 2019 Zondag 3 maart 2019 Jawel, jawel we starten de maand weer goed met al meteen een eerste activiteit! We zien jullie graag verschijnen.

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

Heikleuters. KSA Frisse Heikracht Bree

Heikleuters. KSA Frisse Heikracht Bree Heikleuters KSA Frisse Heikracht Bree 0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave & foto s p. 1 Colofon p. 2 Voorwoord p. 3 Pastoraal woord p. 4 Informatie & moppentrommel p. 5 Activiteitenkalender p. 6-7 1 Colofon

Nadere informatie

Meisjeschiro Okapi Kortessem

Meisjeschiro Okapi Kortessem Meisjeschiro Okapi Kortessem Infobrochure 2015-2016 Wat? Elke zondag, van 14u00 tot 17u00, staat er een enthousiaste leidingsploeg klaar die met de leden allerlei leuke activiteiten doet: bosspelen, knutselen,

Nadere informatie

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar!

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar! KAPOENEN Nu dat die lieve goed Sint jammer genoeg weer naar Spanje is vertrokken, gaan wij gewoon lekker door. Piraten, sneeuw, dieren, noem maar op, we gaan het allemaal zien! Er hangt misschien wel wat

Nadere informatie

Kom je graag naar de regenboog? Soms wel, maar ik vind het hier ook vaak saai. We spelen soms erg kinderachtige spelletjes.

Kom je graag naar de regenboog? Soms wel, maar ik vind het hier ook vaak saai. We spelen soms erg kinderachtige spelletjes. G. is een jongen van 12 jaar oud. Hij heeft geen handicap maar komt tijdens de vakanties wel naar de regenboog samen met zijn zus die wel een handicap heeft. Soms wel, maar ik vind het hier ook vaak saai.

Nadere informatie

Beste ouders, leden en sympathisanten

Beste ouders, leden en sympathisanten Beste ouders, leden en sympathisanten Zoals elke maand zijn we er weer met het kazakske! Hopelijk heeft iedereen geweldige feestdagen gehad en kunnen klinken op een fantastisch 2019! In dit kazakske vind

Nadere informatie

Beste leden, ouders en symphatisanten

Beste leden, ouders en symphatisanten Beste leden, ouders en symphatisanten De eerste maand van het nieuwe jaar is weeral voorbij. Wat gaat de tijd toch snel Maar niet getreurd! De leiding staat weeral klaar met een maand bomvol leuke activiteiten

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

Beste leden en ouders

Beste leden en ouders Beste leden en ouders De eerste maand van het nieuwe werkjaar zit er weeral op. Het was een spetterende maand met leuke activiteiten zoals ons kermisweekend, de startdag en natuurlijk de doop! Natuurlijk

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi OKTOBER Kapoenen! 5 oktober Trek vandaag maar stevige schoenen aan, want vandaag is het BOSSPEL! We verwachten jullie om 13u45 aan de Epelaar (voor de routebeschrijving: zie takhoekje op de site). Om 16u15

Nadere informatie

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober 2 Inhoudsopgave Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen... 7 Maandbrief welpen...

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

KEITOFVIBEUROGOE VIBGEWELDIGVIBFOR ZALIGVIBBOVENSTEB BBUITENGEWOONVIB FANTASTISCHVIBZALI DVIBOKVIBMEGAGOE UPERDELUXEVIBLEU REUZEVIBKEINEIGVIB

KEITOFVIBEUROGOE VIBGEWELDIGVIBFOR ZALIGVIBBOVENSTEB BBUITENGEWOONVIB FANTASTISCHVIBZALI DVIBOKVIBMEGAGOE UPERDELUXEVIBLEU REUZEVIBKEINEIGVIB KEITOFVIBEUROGOE VIBGEWELDIGVIBFOR ZALIGVIBBOVENSTEB BBUITENGEWOONVIB FANTASTISCHVIBZALI DVIBOKVIBMEGAGOE UPERDELUXEVIBLEU REUZEVIBKEINEIGVIB VIBFORMIDASTISCHV BOVENSTEBESTEVIB HEMELS B V e I g B in M

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Hij komt, Hij komt, die lieve goede sint! Het is weeral de maand december en dat betekent dat Sinterklaas bij ons op bezoek komt! Lees voor meer uitleg over deze spectaculaire

Nadere informatie

www.ksjknokke.be Jaargang 29- n 1- september2014 maandelijk tijdschrift - muv. juni-juliaugustus-september P 912708

www.ksjknokke.be Jaargang 29- n 1- september2014 maandelijk tijdschrift - muv. juni-juliaugustus-september P 912708 P 912708 KSJ Knokke De Tokke Edward Verheystraat 20 8300 Knokke-Heist www.ksjknokke.be Jaargang 29- n 1- september2014 maandelijk tijdschrift - muv. juni-juliaugustus-september - 8300 KNOKKE Station Ad

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2016 Zondag 4 September 2016 Geen activiteit: De +14 en leiding hebben zaterdag 5 september oud-ijzerslag gehad om de kas van

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2018-2019 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

DZEVIBGRAVEVIBZA KEIGOEDVIBSUPERD VIBZALIGVIBMACHTI. Begin van een. nieuw VIB-jaar 2015-2016

DZEVIBGRAVEVIBZA KEIGOEDVIBSUPERD VIBZALIGVIBMACHTI. Begin van een. nieuw VIB-jaar 2015-2016 KEITOFVIBEUROGOE VIBGEWELDIGVIBFOR ZALIGVIBBOVENSTEB BBUITENGEWOONVIB FANTASTISCHVIBZALI DVIBOKVIBMEGAGOE UPERDELUXEVIBLEU REUZEVIBKEINEIGVIB VIBFORMIDASTISCHV BOVENSTEBESTEVIB HEMELSVIBMEGAGOE Begin van

Nadere informatie

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!!

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!! Dag liefste scoutsvrienden! De maand februari gaat gepaard met enkele typische weerspreuken. We sommen ze graag even op: Al is de sprokkel nog zo fel, ze heeft vijf schone dagen wel. Is februari nat en

Nadere informatie

Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!!

Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER-- OKTOBER Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!! Een nieuw jaar vol toffe spelen, leuke activiteiten

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

31 ste Jeugdweek jeugdraad Beerse

31 ste Jeugdweek jeugdraad Beerse 31 ste Jeugdweek jeugdraad Beerse vrijdag 26 oktober - zondag 4 november 2007 Dag, datum, Begin/ Omschrijving activiteit Prijs Organisatie, (Vertrek-)plaats Leeftijd Dagdeel Einde verantwoordelijke Vrij

Nadere informatie

Beste mama/papa of KSA'(st)er,

Beste mama/papa of KSA'(st)er, Beste mama/papa of KSA'(st)er, Het jaar is weer voorbij gevlogen, we zitten al weer aan de laatste maand. Deze maand gaan we ons nog eens goed amuseren in het jaar 2015! De Sint komt langs op de KSA, kerstfeestjes

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2018 Zondag 2 september 2018 Geen activiteit De +14 en leiding hebben zaterdag 1 september oudijzerslag om de kas van KLJ te

Nadere informatie

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri 1/10: suiker en zouttocht Doe allemaal uw botinnekes aan en kom om 14u naar ons lokaal! Vandaag gaan we op wandeltocht, vergeet dus ook zeker geen regenjas indien nodig. Zoals al mogen jullie ouders jullie

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Zaterdag 14 januari (19u-21u)

Zaterdag 14 januari (19u-21u) 2012 is van start gegaan dus wij vliegen er weer in met een aantal nieuwe vergaderingen In januari zijn er nog avondvergadering omdat jullie leiding op zondag moet studeren om goede punten te halen op

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbel MEi - juni Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus het

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Na een jaar vol leuke activiteiten, zalige weekends en wonderbaarlijke evenementen komt er een einde aan dit prachtige werkjaar. Het jaar is weer voorbij gevlogen

Nadere informatie

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week!

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week! Maandprogramma MAART ZEEHONDEN 5 maart: zwemmen van 13u30 tot 17u @ Frac Vandaag gaan we nog eens zwemmen, jihaaaa! Hiervoor spreken we dus een half uurtje vroeger af dan normaal zodat we langer in het

Nadere informatie

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 Gelukkig Nieuwjaar! Afzendadres en VU Elien Verbiest Hezemeerdijk 22 2440 Geel Januari is weer aangebroken en

Nadere informatie

JEUGDIGEN. Hulp na seksueel misbruik. vooruitkomen +

JEUGDIGEN. Hulp na seksueel misbruik. vooruitkomen + > vooruitkomen + Hulp na seksueel misbruik JEUGDIGEN Heb jij seksueel misbruik meegemaakt of iemand in jouw gezin, dan kan daarover praten helpen. Het kan voor jou erg verwarrend zijn hierover te praten,

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 DECEMBER 11. scougi@scoutsengidsenbeerse.be

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 DECEMBER 11. scougi@scoutsengidsenbeerse.be ! Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 SCOUGI DECEMBER 11 WWW.Scoutsengidsenbeerse.be scougi@scoutsengidsenbeerse.be! Lieve Sint, Omdat u bijna langskomt hebben wij onze wensen voor de activiteiten van

Nadere informatie

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals September 2017 Jaargang-27-Nr1 Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan Jongknapen Dag gekke jongknapen We zijn alweer aan het tweede boekje toe. De tijd gaat snel als je je amuseert! Dat wil ook zeggen dat we al halfweg het jaar zijn, maar ook dat we nog superveel leuke activiteiten

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, KAJOGI SEPTEMBER Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie

GIDSEN SEPTEMBER 2018

GIDSEN SEPTEMBER 2018 GIDSEN SEPTEMBER 2018 VOORWOORD Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste jongknapen,

Jongknapen. Liefste jongknapen, Jongknapen Liefste jongknapen, Het is weer zover, hier hebben we 2 maanden op moeten wachten: het nieuwe boekje openslaan en het woordje van de banleider snel lezen om dan al eens te spieken wat er jullie

Nadere informatie

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken!

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken! 16 Kabouters Lieve kaboutervriendjes, mama s en papa s, Na al die toffe zaterdagen die we al samen hebben beleefd, komen er nog enkele, hele zotte, toffe en nooit te vergeten zaterdagen bij. De leiders

Nadere informatie

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april APRIL Vrijdag 4 april Om alvast even te wennen tegen het kamp mogen jullie blijven slapen in ons kapoenen lokaal. Jullie worden om 19.00 u aan het lokaal verwacht met een slaapzak, een matje/veldbed, toiletgrief

Nadere informatie

Beste ouders, Beste kapoentjes,

Beste ouders, Beste kapoentjes, Beste ouders, Beste kapoentjes, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en wij, als leiding, kijken er heel erg naar uit om er samen met jullie een super scoutsjaar van te maken, jullie hopelijk

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie