Beste ouders en leden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders en leden"

Transcriptie

1

2

3 Beste ouders en leden Eindelijk is het zover, het nieuwe jaar gaat van start. De leidingsploeg ziet het helemaal zitten om alle leden hun gezichtjes terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even veel zin in hebben. Dit is het eerste jaar dat we KSA worden. Het uniform is hierdoor veranderd en dit zal je tijdens de uniformverkoop kunnen aankopen. Het uniform zelf bestaat uit een KSA-trui/ T-shirt met het niet te vergeten sjaaltje. In het kazakske zal je altijd de maandplanningen vinden met hier en daar een kleurplaat of een spelletje. Belangrijke brieven over grotere activiteiten zoals de doop zal je achteraan in het kazakske terug vinden. Dit zal ook altijd vermeld worden op de maandplanning zelf. Breng zeker en vast ook nieuwe vriendjes en vriendinnetjes mee. De leiding ziet dit heel graag en het is altijd leuk nieuwe gezichtjes te zien. De leiding staat jullie op te wachten. Voor de nieuwe leden is hier nog een klein overzicht van de groepen die we hebben met de leeftijd er bij vermeld. De piepers en krielekes De leeuwkes De joro s De knimmers De sjo ers 3 de kleuterklas tot en met 2 de leerjaar 3 de leerjaar tot en met 4 de leerjaar 5 de leerjaar tot en met 6 de leerjaar 1 ste middelbaar tot en met 2 de middelbaar 3 de middelbaar tot en met 4 de middelbaar Tot over een paar dagen, De leiding

4 Alle KSJ groepen worden KSA groepen. Wat betekend dat voor ons? Beste vrienden. Vorig jaar heeft de nationale tak van de KSJ en wij in Beerse een bericht de wereld ingestuurd dat we van naam gaan veranderen. Wat betekend dat voor ons in Beerse nu concreet? De structuur van onze beweging zal niet veranderen. Daarmee willen we zeggen dat ons Kazakske nog maandelijks in je brievenbus en op onze site zal verschijnen, dat onze nieuwe leden nog altijd welkom zijn vanaf 5jaar, geen enkele groep een nieuwe naam zal krijgen dus bv. onze leeuwkes blijven de leeuwkes, de groepen blijven gemengd en dan misschien wel het belangrijkste we gaan nog altijd gezellig met z n allen op kamp. We weten nu ondertussen wat er allemaal niet zal veranderen. Maar wat veranderd er nu wel? De nieuwe wind zal in heel Vlaanderen alle KSJ-, VKSJ-, KSA- of m.a.w. KSA groepen in wording omtoveren in één nieuw jasje. We krijgen een nieuw logo en alle hemden worden donkerblauw. Daardoor zal op de grote evenementen zoals: Joepie, triangel, kikkering, crazy tour, trip trap enz.. er een groter gevoel van samenhorigheid zijn onder de KSA ers en naar de buitenwereld toe. Omdat we vanuit de leiding toe een mooie overgang wilde maken van KSJ naar KSA. Gaan we met onze doop de mooie KSJ vlag met een laatste formatie laten dalen. Waarna we natuurlijk voor het eerst onze KSA vlag gaan laten schitteren in de lucht. Den doop zal doorgaan op 26 september. Iedereen zal er dus aankomen als de leden van KSJ Beerse en afscheid zullen we van elkaar nemen als echte KSA ers. Bij een echte KSA past natuurlijk ook het echte KSA uniform. Toen we als KSA-VSKJ Beerse aankondigde dat we in KSJ Beerse zouden veranderen. Hebben we gevraagd aan alle ouders om zo snel mogelijk een KSJ uniform aan te schaffen. Met dat in het achterhoofd heeft de leiding besloten om een waterval systeem van de oude KSJ uniformen in te voeren. Al onze uniformen die verkocht zullen worden op de uniformverkoop van 3 oktober zullen KSA uniformen zijn. We vragen natuurlijk om direct voor de KSA uniformen te gaan maar begrijpen ook dat jullie in het verleden al een kost hebben begaan met de oude uniformen. Daarom is het dragen van een nieuw uniform het eerst jaar nog niet verplicht. Dit was de informatie rond de veranderingen. Als je nog iets vragen wilt mag je die altijd stellen aan onze hoofleider, Anton Hendrickx. De leiding heeft er alvast super veel zin in en we hopen jullie allemaal op zaterdag te zien!!!

5 Nog een paar speciale data of wat we je graag nog meegeven. Vrijdag 18 september start ons kermisweekend opnieuw. Traditiegetrouw met onze Bal Populair. Jullie zijn uiteraard meer dan welkom! Zaterdag 19 september is het overdag vanaf 14u activiteit. Maar ook onze cafénamiddag gaat door in onze tent aan het Tempelhof. Zaterdagavond is het opnieuw feest in onze tent met onze kermisfuif waarop onze top DJ s de dansvloer opnieuw leven in blazen Zondag 20 september sluiten we ons weekend af met opnieuw een cafénamiddag Ook zal de zeepkistenrace dit jaar weer bij ons eindigen. Altijd leuk om ze door de straten te zien scheuren Zaterdag 26 september is het onze doop. Lees de doopbrief goed na want het zijn andere starturen dan gewoonlijk Zaterdag 3 oktober houden we onze uniformverkoop! De verkoop zal doorgaan vanaf 16u Heeft je kleine spruit een jas verloren of iets anders? Neem dan een kijkje in ons eerst lokaal. Al onze verloren voorwerpen hangen we daar aan de kapstok

6 5/9 Startdag Omdat jullie je al 2 maanden, ofwel 62 dagen, ofwel 1488 uren afvragen wie jullie nieuwe leiding wordt gaan we via allerlei leuke spelletjes stap voor stap te weten komen wie deze super toffe, leuke, sympathieke leiding dan wel niet mag zijn. Kunnen jullie al raden wie het is? Kom om 14 u naar het lokaal om het eindelijk te weten te komen. Als jullie het goed hebben geraden mogen jullie om 16:30 misschien met een verassing terug naar huis keren. 12/9 Het grote Doraspel Hello, I am Dora. En ik, ik ben Boots klinkt zeker wel bekend bij jullie in de oren! Dora heeft onze hulp ingeroepen omdat ze Zwieber niet heeft kunnen stoppen. Komen jullie haar helpen om de gestolen schat terug te zoeken? Dora zal jullie om 2u opwachten aan het lokaal. Om half 5 moeten we helaas terugkeren, hopelijk met de schat! 19/9 Kermisspel Aangezien het kermis is in Beerse kan het natuurlijk ook niet anders dan dat we een kermisspel spelen! Terwijl de ouders lekker kunnen genieten van een fris colaatje op het kermisterras, gaan wij naar een gratis kermis! Ja, je leest het goed, GRATIS! Kom dus zeker om 2u naar de grote tent bij Tempelhof. Jammer genoeg stopt deze kermis al om 16u /9 DOOP Verdere info over deze onvergetelijke dag vind je wat verder in het kazakske.

7 Hier is nog een super leuke dora kleurplaat voor jullie. Breng deze zeker mee naar het lokaal en misschien komt dora wel echt op bezoek! Groetjes van jullie leiding: Flappy, Rocky, Bella, Donna, Fluffy, Kim en Laika!!

8 Maandplanning leeuwkes september 5 september: startdag Vandaag is het eindelijk weer zover! De leiding staat weer klaar voor een nieuw werkjaar vol nieuwe avonturen. Ben je benieuwd wie je nieuwe leiding is. Kom dan zeker naar het kerkplein. De activiteit gaat van start om 14u en om 16u30 mogen jullie na de spetterende activiteit weer huiswaarts keren. 12 september: groepsbevorderende spelen Wat een opkomst vorige week vele oude, maar ook nieuwe gezichten. Omdat we er dit jaar een super leeuwkesjaar van willen maken, spelen we vandaag groepsspelen!! We leren vandaag elkaars sterke en minder sterke puntjes kennen. Vertrouw jij elk leeuwke? Kom dan zeker van 14u tot 16u30 naar het lokaal! 19 september: dorpsspel Heb je er altijd al eens van gedroomd om Beerse onveilig te maken? Of ben je wel eens benieuwd wat je zoal kan doen in Beerse dorp. Kom dan zeker van 14u tot 16u30 naar het oude park ( bij het tempelhof) voor ons supermegaleuke dorpsspel. 26 september: doop Jaja de tijd is weer aangebroken, vandaag is het weer zover voor onze jaarlijkse doop! Wil je je graag eens heel vuil maken. Lekker rollen in de modder of buikschijven. Durf jij het aan! Kom dan zeker om half 11 ( voor meer info over de plaats van de doop kan u achteraan het kazakske een brief vinden met verdere info) en maak je klaar voor een vettige maar prettige dag! Om 16u30 mag je weer huiswaarts keren. Doe zeker kleren aan die vuil mogen worden, maar breng ook je uniform mee. Vergeet ook zeker geen gamel en bestek. Groetjes van jullie allerbeste leiding!!

9 maandplanning Van onze Zaterdag 12 september Vandaag is het de 2 de activiteit, whoehoe! Daarom gaan we vandaag 50 spelletjes op 1 namiddag. Wij denken dat jullie dit niet kunnen. Willen jullie het tegendeel bewijzen? Kom dan om 14u naar het lokaal! Als we klaar zijn, mogen jullie om 16u30 weer naar huis! Zaterdag 5 september: startdag!!! EINDELIJK! Het nieuwe KSJ-jaar begint weer. Jullie hebben ons waarschijnlijk super hard gemist Net zoals wij jullie. We hopen op veel oude EN misschien ook wel nieuwe gezichtjes. Wat gaan we doen? Onze nieuwe leiding ontdekken natuurlijk! Wil je weten wie het is? Het zijn namelijk KEI COOLE LEIDING! Kom zeker op zaterdag 5 september naar het kerkplein van 14u tot 16u30. Vergeet je uniform niet! (sjaaltje, trui en T- shirt!! Eventueel je pet of zonnebril). Wij kijken er alvast super hard naar uit! Zaterdag 19 september Het is kermis! Dat wisten jullie misschien al wel.. Vandaag gaan we dus het foorspel spelen! Zin om mee te doen? Kom dan zeker om 14u naar de kermistent! Om 16u30 mag je weer naar huis gaan, of naar de kermis. Zaterdag 26september Vandaag is het doop! We zullen dus te weten komen wie er de echte JORO-naam waardig is! Voor meer informatie, lees zeker de brief achteraan in het kazakske!

10 5 september: Het schooljaar is van start gegaan en de vakantie is spijtig genoeg gedaan. Maar vanaf nu kunnen jullie elke week weer genieten van top activiteiten op de KSA. Zoals elk jaar worden jullie voor de eerste activiteit verwacht op het kerkplein om 14 uur. Om 16:30 zal de eerste activiteit van het jaar erop zitten. Zeker allemaal komen zodat je erachter komt wie je leiding is! 12 september: Vandaag spelen we het Hadrianus spel. Dit geweldige spel zal iets te maken hebben met het kampthema. Kom allemaal van 14 uur tot 16:30 naar het lokaal. 19 september: Het kermisweekend is begonnen. Als je wilt weten wat we gaan doen moet je van 14 uur tot 16:30 naar de tent in het tempelhof komen. 26 september: Het is weer tijd voor onze jaarlijkse doop. Kijk in de brief achteraan het kazakske voor meer informatie. Groetjes van jullie nieuwe favoriete leiding!

11 Jajaja sjo ers, het is weer september en dat betekent: gedaan met saaie zomerse zaterdagen die gevuld worden met niks anders dan tam zijn. Het nieuwe jaar begint weer en september zit bomvol geweldige activiteiten, ineengestoken door jullie geweldige nieuwe leiding! Zaterdag 6 september: Ook het nieuwe schooljaar is begonnen. Om een beetje uit te blazen van die ongetwijfeld uiterst zware eerste week kunnen jullie vandaag eindelijk terug naar ons komen. Vandaag is het onze startdag! Zowat elke groep komt naar het kerkplein, maar omdat we allemaal weten dat sjo ers altijd een beetje speciaal mannen zijn geweest mogen jullie om 14 uur naar het lokaal komen! Wil je ontdekken wat we gaan doen en vooral wie jullie nieuwe leiding zijn? Kom dan zeker af! Vanaf 16u30 kunnen jullie terug huiswaarts keren. Zaterdag 12 september Zaterdag 26 september Vandaag gaan we het groepsgevoel versterken en allemaal vertrouwensbanden smeden die voor eeuwig zullen blijven. Dit doen we natuurlijk met een heuse teambuilding! Kom om 14u naar het lokaal, hier kunnen jullie om 16u30 weer vertrekken, rijk aan vertrouwen en groepsgevoelens. Zaterdag 19 september Tijd om voor eens en voor altijd een echte sjo er te worden, want vandaag is het doop! De benodigde info is te vinden in de brief verder in dit Kazakske. De kermis is weer in Beerse en ondertussen is ons kermisweekend al bezig om een traditie te worden. Gelukkig vinden we nog steeds een gaatje voor jullie hoor sjo ers. Om een beetje in het thema te blijven spelen we vandaag Johnny s vs Marina s op de foor. Kom om 14u naar de tent van kermisweekend in het park bij het Tempelhof en kom verkleed als Johnny of Marina (of in het geval van de Jordy: casual outfit). Om 16u30 weten we of nu uiteindelijk de Johns of de Marina s king of the foor zijn en mogen jullie terug naar huis of nog even blijven plakken met jullie ouders in ons kermiscafé.

12 Zoals we allemaal wel weten heeft Jordy af en toe moeite om verstaanbare zinnen te formuleren. Kan jij hem helpen door de juiste weg naar het Groene Boekje te wijzen?

13

14

15

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, Beste ouders en leden, Het nieuwe jaar start eindelijk weer.=) De leiding zat al lang ongeduldig te wachten om alle leden weer terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even veel zin in hebben als

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Het nieuwe jaar staat voor de deur! De leiding kan niet wachten om terug fantastische activiteiten te voorzien en jullie zaterdagnamiddag te vullen. Dit jaar is niet

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten 2018 is van start gegaan, en ook dit jaar staat de volledige leidingsploeg weer helemaal klaar om het beste van zichzelf te geven! Dit kan natuurlijk niet als er weinig

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten De eerste maand van het nieuwe werkjaar zit er alweer op. Gelukkig heeft de leiding ook in oktober fantastische activiteiten voorzien waardoor jullie elke zaterdagnamiddag

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Ondertussen zitten we al in de maand april. Met 4 van de 5 weekends achter de rug kunnen we nu uitkijken naar nieuwe jaarlijkse gewoontes zoals onze ledenuitstap!

Nadere informatie

KSA BROECHEM WERKJAAR

KSA BROECHEM WERKJAAR KSA BROECHEM WERKJAAR 2014 2015 KSA en VKSJ worden samen Onze leidingsploegen slaan nu de handen in elkaar voor een nieuwe verbeterde formule, nòg krachtiger tegen verveling! WAT WORDT ER BETER? We krijgen

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Maandplanning Piepers & krielekes: oktober

Maandplanning Piepers & krielekes: oktober Dag beste ouders en leden, Wij als leidingsploeg hopen dat de eerste maand uw kind al goed bevallen is! Wij waren in ieder geval zeer tevreden. Onze eerste maand als Ksj Beerse was voor ons al een groot

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Zondag 6 September 2015 Geen activiteit: De +14 en leiding hebben zaterdag 5 september oud-ijzerslag gehad om de kas van KLJ

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2018 Zondag 2 september 2018 Geen activiteit De +14 en leiding hebben zaterdag 1 september oudijzerslag om de kas van KLJ te

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Maandlijst oktober november

Maandlijst oktober november Maandlijst oktober november Hallo, Ons KLJ- jaar kan eindelijk weer beginnen en wij zijn er helemaal klaar voor! Hopelijk hebben jullie er ook al zin in. Er staan weer een heleboel activiteiten voor jullie

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Beste leden, ouders en symphatisanten

Beste leden, ouders en symphatisanten Beste leden, ouders en symphatisanten De eerste maand van het nieuwe jaar is weeral voorbij. Wat gaat de tijd toch snel Maar niet getreurd! De leiding staat weeral klaar met een maand bomvol leuke activiteiten

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Na een jaar vol leuke activiteiten, zalige weekends en wonderbaarlijke evenementen komt er een einde aan dit prachtige werkjaar. Het jaar is weer voorbij gevlogen

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

Jullie leuke KLJ leiding - Bjorn - Brecht - Jonas - Bram - Chiara - Jordy - Beirre (Bert) - Joren - Leandro - Charlie - Paulien

Jullie leuke KLJ leiding - Bjorn - Brecht - Jonas - Bram - Chiara - Jordy - Beirre (Bert) - Joren - Leandro - Charlie - Paulien Hallo, eindelijk is het weer zover, het nieuwe KLJ-jaar. Een jaar vol spanning, actie en plezier voor iedereen, van de kleinste kapoen tot de oudste jung. Dit boekje zal gedurende het jaar een aantal keer

Nadere informatie

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober 2 Inhoudsopgave Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen... 7 Maandbrief welpen...

Nadere informatie

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur Maandprogramma MAART Zeehonden 4 maart: stadsspel van 14u tot 17u @ futur Herinneren jullie je de 3 e - jaars verkenners nog? Ja, die van de pijlentocht. Zij gaan vandaag een stadsspel maken voor ons.

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES AFSPRAKEN - Doe elke ronde kledij aan die vuil of stuk mag gaan en vast schoeisel (geen crocs of slippers). - Ook in de wintermaanden spelen we buiten, draag dus warme kledij.

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. MEI JUNI 2015 Zondag 3 mei 2015 De Filmgames vandaag spelen we spelletjes die gebaseerd zijn op films, ben jij ook zo benieuwd? Dan hopen we je

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Jullie gaan natuurlijk niet alleen op wereldreis, jullie zullen samen de wereld rondreizen met 3 leuke leiders. We stellen ons kort even voor:

Jullie gaan natuurlijk niet alleen op wereldreis, jullie zullen samen de wereld rondreizen met 3 leuke leiders. We stellen ons kort even voor: Dag allerliefste Dolfijntjes Na een lange periode zonder KSA is het gelukkig weer tijd om aan een nieuw KSA-jaar te beginnen. Jullie speelkleren kunnen jullie alvast mooi klaarleggen want dit is het eerste

Nadere informatie

Heikleuters. KSA Frisse Heikracht Bree

Heikleuters. KSA Frisse Heikracht Bree Heikleuters KSA Frisse Heikracht Bree 0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave & foto s p. 1 Colofon p. 2 Voorwoord p. 3 Pastoraal woord p. 4 Informatie & moppentrommel p. 5 Activiteitenkalender p. 6-7 1 Colofon

Nadere informatie

Data. Belangrijke data

Data. Belangrijke data Inhoudstabel Belangrijke data 2 Uniform 3 Klipklap voor de kapoenen 4 Klipklap voor de kabouters 6 Klipklap voor de welpen 9 Klipklap voor de jonggidsen 11 Klipklap voor de jongverkenners 13 Klipklap voor

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste, beste, stoerste, grappigste, zotste, slimste, vriendelijkste, enthousiastste, onnozelste jongknapen,

Jongknapen. Liefste, beste, stoerste, grappigste, zotste, slimste, vriendelijkste, enthousiastste, onnozelste jongknapen, Jongknapen Liefste, beste, stoerste, grappigste, zotste, slimste, vriendelijkste, enthousiastste, onnozelste jongknapen, We zijn alweer toe aan het tweede boekje van dit jaar. Wat gaat de tijd toch snel

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals September 2017 Jaargang-27-Nr1 Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April 2019 Zondag 3 maart 2019 Jawel, jawel we starten de maand weer goed met al meteen een eerste activiteit! We zien jullie graag verschijnen.

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders Jonghernieuwers Lieve jonghernieuwers, beste ouders Eerst en vooral aan iedereen nog eens beste wensen en een gelukkig nieuwjaar. Het 1e semester zit er al weer op! Wij hebben eindelijk gedaan met de examens

Nadere informatie

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER November en december zijn in aantocht en we weten allemaal wat dat wilt zeggen : twee nieuwe maanden boordevol leuke scoutsactiviteiten en hier en daar zelfs een feestje!!!! Wij kijken er al erg naar uit!

Nadere informatie

Beste ouders, leden en sympathisanten

Beste ouders, leden en sympathisanten Beste ouders, leden en sympathisanten Zoals elke maand zijn we er weer met het kazakske! Hopelijk heeft iedereen geweldige feestdagen gehad en kunnen klinken op een fantastisch 2019! In dit kazakske vind

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf "#$%)!! Dus houd jullie klaar voor een

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS!

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Zaterdag 7 september 2019 Jullie leiding en +16 doen vandaag weer oudijzerslag. Dus steun

Nadere informatie

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder.

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder. Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder. Vandaag vertrekt er op de KLJ een ruimteschip naar Pluto, het

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april APRIL Vrijdag 4 april Om alvast even te wennen tegen het kamp mogen jullie blijven slapen in ons kapoenen lokaal. Jullie worden om 19.00 u aan het lokaal verwacht met een slaapzak, een matje/veldbed, toiletgrief

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s Kabouters Liefste kabouters, mama s en papa s Bij het lezen van deze welkomstwoorden, kan je terugblikken op een zalig KSA- jaar. Alle supervette activiteiten, het winterweekend maar vooral het fantastische

Nadere informatie

Kriebelkrantje. Startdag & najaar 2018

Kriebelkrantje. Startdag & najaar 2018 Kriebelkrantje Startdag & najaar 2018 Inhoud Woordje vooraf... 1 Wie zijn we?... 2 Inschrijvingen... 3 KSA uniform... 4 Hemden... 4 T-shirt... 4 De groepsverdeling... 5 Leeuwkes (5-8 jaar)... 5 Pagadders

Nadere informatie

TWINKELS. Sorry Twinkels, vandaag weer geen spel. Maar volgende week staan we weer klaar voor jullie met een super tof spel!!

TWINKELS. Sorry Twinkels, vandaag weer geen spel. Maar volgende week staan we weer klaar voor jullie met een super tof spel!! TWINKELS Dag Twinkels! Zijn jullie al bekomen van al die feestdagen? Want er staat een leuke agenda voor jullie klaar! Zondag 30 december Vandaag is er jammer genoeg geen KLJ, sorry lieve Twinkels!! Zondag

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers,

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers, Jonghernieuwers Liefste jonghernieuwers, Als we terugkijken op het jaar 2015 kijken we terug op een jaar vol plezier, selfies, liefde en genegenheid. We dartelden met zijn allen door de bossen en de velden,

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

Beste KLJ ers. Jullie leuke KLJ leiding - Bjorn - Brecht - Bram - Chiara - Jordy - Beirre (Bert) - Joren - Leandro - Charlie - Paulien - Kenneth

Beste KLJ ers. Jullie leuke KLJ leiding - Bjorn - Brecht - Bram - Chiara - Jordy - Beirre (Bert) - Joren - Leandro - Charlie - Paulien - Kenneth Beste KLJ ers Aan alle toffe dingen in de wereld komt een einde, ook aan het leuke KLJ jaar. Maar wees niet gedroosd, want de zomer komt eraan en (trommelgeroffel) wij gaan ook dit jaar weer op kamp in

Nadere informatie

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI DIT BOEKJE IS VAN.. Beste ouders, Beste leden, Dit is alweer het laatste boekje van het jaar en dat betekent dus dat we jullie het trieste nieuws moeten meedelen dat het

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen!

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen! Kapke Mei - Juni Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, Wat is het werkjaar alweer voorbij gevlogen! We zitten al aan het laatste kapke van het jaar! Maar niet getreurd, want er staat weer heel wat

Nadere informatie

Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014

Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014 Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014 Hallo daar! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze vakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30.

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30. Dag liefste Twinkels! De paasvakantie is gedaan en we staan klaar met tal van nieuwe leuke spelletjes. We hopen dat jullie allemaal kunnen komen. Trouwens, aan allen die hun communie doen of lentefeest

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2016 Zondag 4 September 2016 Geen activiteit: De +14 en leiding hebben zaterdag 5 september oud-ijzerslag gehad om de kas van

Nadere informatie

Jongknapen. Jullie leiders, Frauke, Fien, Roel en Gianni. Zaterdag 12 september van 14u00 tot 17u00

Jongknapen. Jullie leiders, Frauke, Fien, Roel en Gianni. Zaterdag 12 september van 14u00 tot 17u00 Jongknapen Liefste jongknapen, Bam! Het nieuwe werkjaar staat al voor de deur. En dat zal veel knotsgekke activiteiten, leuke KSA- momenten en onvergetelijke herinneringen met zich mee brengen. Dat beloven

Nadere informatie

De Piepers en Krielekes gaan natuurlijk ook op kamp. Daarvoor kan je, je inschrijven bij de PieKrie leiding op 20 juni.

De Piepers en Krielekes gaan natuurlijk ook op kamp. Daarvoor kan je, je inschrijven bij de PieKrie leiding op 20 juni. Beste leden, ouders en sympathisanten. De maand juni is aangekomen en dus ook de laatste vier activiteiten van het jaar. Onze leiding zal deze maand nog wat extra hun best doen om het jaar zo leuk mogelijk

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo scouties Ja 't is gebeurd, het nieuwe scoutsjaar heeft zijn start genomen.

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert

Hopduveltjes Meldert Hopduveltjes Meldert Scouts en gidsen vlaanderen Jaargang 35 nummer 1 V.U. Uitgever: Gijsbrecht Raes Voorwoord Drie, twee, één START! Hopla, bij deze zijn we weer vertrokken, een nieuw scoutsjaar is aangebroken!

Nadere informatie

www.ksjknokke.be Jaargang 29- n 1- september2014 maandelijk tijdschrift - muv. juni-juliaugustus-september P 912708

www.ksjknokke.be Jaargang 29- n 1- september2014 maandelijk tijdschrift - muv. juni-juliaugustus-september P 912708 P 912708 KSJ Knokke De Tokke Edward Verheystraat 20 8300 Knokke-Heist www.ksjknokke.be Jaargang 29- n 1- september2014 maandelijk tijdschrift - muv. juni-juliaugustus-september - 8300 KNOKKE Station Ad

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

Poohbeer : Lien gsm : 0485121635 e mail : lien_verhaert@hotmail.com totem : gierende gibbon

Poohbeer : Lien gsm : 0485121635 e mail : lien_verhaert@hotmail.com totem : gierende gibbon Kapoenen Even voorstellen!! Dit wordt jullie leiding voor het nieuwe scoutsjaar!! Knorretje:Ruth gsm : 0473422819 e mail : ruth.tassent@hotmail.com totem : potsierlijke panda Tijgertje : Eline gsm : 0479265118

Nadere informatie

feestneuzen DATUM NAAM BAN LEEFTIJD 3 maart KENNY HAVUGIMANA Leeuwke 9 jaar 9 maart HOPE FAITH Jongknaap 10 jaar

feestneuzen DATUM NAAM BAN LEEFTIJD 3 maart KENNY HAVUGIMANA Leeuwke 9 jaar 9 maart HOPE FAITH Jongknaap 10 jaar feestneuzen DATUM NAAM BAN LEEFTIJD 3 maart KENNY HAVUGIMANA Leeuwke 9 jaar 9 maart HOPE FAITH Jongknaap 10 jaar 9 maart HOPE ROBERTO Jongknaap 10 jaar 11 maart HAILEY STEGHERS Leeuwke 8 jaar 18 maart

Nadere informatie

Maandlijst december januari

Maandlijst december januari Maandlijst december januari 2018-2019 Algemene informatie: Heb je nog geen sjaaltje, T-shirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit

Nadere informatie

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad OKTOBER Het scoutsblad oktober 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s!

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! INFORMATIE KAPKE Ons voorwoord Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! Voor ons lijkt het of we nog maar net op kamp waren en hier zijn we al met ons informatie Kapke van het nieuwe werkjaar. Als

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Nu we in de tweede maand van het jaar zijn aanbeland, komt ons spaghettifestijn wel heel dichtbij. Inschrijven kan nog altijd voor een lekkere spaghetti met zelfgemaakte

Nadere informatie

Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!!

Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER-- OKTOBER Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!! Een nieuw jaar vol toffe spelen, leuke activiteiten

Nadere informatie

Beste leden en ouders

Beste leden en ouders Beste leden en ouders De eerste maand van het nieuwe werkjaar zit er weeral op. Het was een spetterende maand met leuke activiteiten zoals ons kermisweekend, de startdag en natuurlijk de doop! Natuurlijk

Nadere informatie

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden?

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden? OMG YYYEEEEESSSSS!!! Eindelijk onze eerste Orsmail van dit klj jaar ligt hier weer voor onze neus. Vandaag hebben jullie ons eindelijk een beetje leren kennen. Wij zijn er alvast klaar voor om MEGA COOLE

Nadere informatie

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u 23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u SLOEBERS! 3 mei: Johnny-dag vandaag! We zullen jullie eens opleiden tot de meest coole gasten van België. Zonnebrilleke, marcelleke, jogging, ne kop vol me gel, Vandaag

Nadere informatie

JRKRANT Juli en augustus 2016

JRKRANT Juli en augustus 2016 JRKRANT Juli en augustus 2016 KAMP 2016 Deze maand in onze JRKRANT KAMP 2016 1 Nieuw concept vanaf september Heimweedag 2 Startactiviteit 3 Ontbijtactie 3 Tekstje van een lid 4 Voor extra informatie mogen

Nadere informatie

V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem

V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem Tijdschrift van Gidsen Tervuren Nr 3 MAART - ARPIL 2013 V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem Aandacht! Aandacht! Aandacht! o Ouders voor ouders Als jullie uniformen hebben liggen die te klein

Nadere informatie