Beste leden, ouders en symphatisanten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste leden, ouders en symphatisanten"

Transcriptie

1

2

3 Beste leden, ouders en symphatisanten De eerste maand van het nieuwe jaar is weeral voorbij. Wat gaat de tijd toch snel Maar niet getreurd! De leiding staat weeral klaar met een maand bomvol leuke activiteiten voor jullie. Op 1 oktober is het ook onze uniform verkoop! Jullie kunnen voor of na de activiteit even binnenspringen voor een nieuw uniform. Hier even de prijzen: Trui: 2O T-Shirt: 8 Sjaaltje: 2,50 Tot aan de uniformverkoop blijven ook de verloren voorwerpen liggen in het lokaal. Neem dus ook zeker een kijkje of er geen spulletjes van uw kleine spruit tussen liggen. Zijn jullie benieuwd naar wat jullie in de maand oktober gaan doen? Neem dan zeker een kijkje in dit kazakske!

4 Uniformverkoop 1 oktober Voor de activiteit vanaf 13u45 en na de activiteit vanaf 16u30 in het lokaal.

5 Maandplanning pie-krie Deze maand houden we vriendjesmaand! Dus je mag heel oktober een vriendje uitnodigen om mee met ons te spelen. Omdat het heel de maand vriendjes maand is hebben we voor alle dieren en mensen die op bezoek gaan komen een vriendenboekje gemaakt. Zo kunnen we ze alvast wat beter leren kennen. Pie-krie Steenoverstraat jeugdlokalen Beerse Van 5-7jaar Leiding Tonny, Matilde, Kirsten, Jordy, Ksander en Pieter

6 Walter De dierenstraat 22 Vosselaar 30j 04/10/1986 Beroep de directeur van de zoo Waar kijk je naar uit Naar de opening van mijn nieuwe dierentuin en wereld dierendag op 4 oktober. Onze dierentuin gaat open op zaterdag 1 OKTOBER van 14u Tot 16u31. Hopelijk zijn al onze dieren dan klaarwakker om de bezoekers te verwelkomen. Onze draak Alles waar vlees in zit Zebraprint Jef Bisschopslaan n Beerse 34jaar 15/2/1982 Beroep brandweerman Waar kijk je naar uit Naar mijn nieuwe collega s waar ik branden mee kan gaan blussen. Zaterdag 8 oktober ga ik nieuwe brandweermannen trainen van 14u tot 16u30 Olifant omdat die ook kan blussen met zijn slurf Waterzooi rood

7 Pieter Zomerstraat 13 Beerse december 1999 Beroep leider bij de KSA en ik studeer Sociaal Technische Wetenschappen Waar kijk ik naar uit dat mijn tweelingbroer Seppe terug bij mij zit in de PieKrie, ik mis hem wel. Misschien helpt het dat er nieuwe tweeling komt bij ons. Op 15/10 nodig ik jullie alle maal uit om eens een tweeling te zijn. We spreken af aan het lokaal van 14u tot 16u30. Kom als een bekende duo s bv. Mini mouse en Mikey Mousse Hond Duo van bruine en witte chocomousse oranje kweetetal Hekserrijlaan 13 Beerse 199jaar 31/10/1816 Beroep heks waar kijk je naar uit? Naar mijn 200 ste verjaardag daarom geef ik 22 oktober een Halloween feestje in het lokaal kom om 18u 30 in eng kostuum langs en om Kat Heksensoep zwart 20u30 eindigt het feestje.

8 Gitte Heilaarstraat 31 jeugddienst Beerse Beroep Jeugdconsulent bij Gemeentebestuur Beerse Waar kijk ik naar uit? De aftrap op 29/10 we delen nog een boekje uit op school maar de KSA zet het ook in hun maandplanning van november. Zeker komen en neem ook je vriendjes mee!

9

10

11 Maandplanning Leeuwkes Zaterdag 1 oktober: Dorpspel Vandaag gaan we Beerse verkennen door een groot dorpspel te spelen! Knotsgekke opdrachten en leuke spelletjes staan op jullie te wachten maar willen jullie weten wat het doel is van dit spel? Kom dan zeker om 14u naar het lokaal. Om 16u30, na heel Beerse gezien te hebben, mogen jullie terug naar huis. Zaterdag 8 oktober: Reis rond de wereld Vandaag is de dag dat we door verschillende landen van de wereld gaan reizen. We gaan van China naar Mexico en hop naar Brazilië. Maar er is een mysterieus persoon met een heel groot probleem. Willen jullie weten wie deze mysterieuze persoon is? Kom dan zeker om 14u naar het lokaal! Om 16u30 mogen jullie weer huiswaarts keren. Zaterdag 15 oktober: Jongens VS Meisjes Wie-o-wie is het sterkste geslacht? Zijn het de jongens? Zijn het de meisjes? Wie zal het weten Er is maar één manier om dit te weten te komen: We gaan er om strijden. Als jij je geslacht wilt komen verdedigen deze dag kom dan om 14u naar het lokaal. Om 16u30 weten we wie de sterkste, de snelste, de slimste zijn, de jongens of de meisjes Zaterdag 22 oktober: Binnen de minuut Kan jij in 1 minuut twee beschuiten op eten, een kaartenhuis bouwen en nog veel meer? Dan zullen we dit vandaag te weten komen. Kom om 14u naar het lokaal voor allemaal opdrachten binnen de minuut en laat jou team de winnaar zijn vandaag. De activiteit eindigt om 16u30 en jullie mogen dan allemaal naar huis gaan. Zaterdag 29 oktober: Den Aftrap Vandaag is het de start van de jaarlijkse Jeugdweek. Voor meer info kijk je in het boekje van de jeugdweek. Groetjes van de aaaallercoolste leeuwkesleiding!!! Saar, Lauren, Sam en Seppe

12 Hier heb je nog een super toffe woordzoeker over de Leeuwkes, veel plezier ermee!

13 Maandplanning Joro s 01/10: bosspel Epelaar Het is al oktober en dat wilt zeggen dat het nog maar 291 dagen tot het kamp is. Aangezien dat het dan nog een 6984 uren wachten is gaan we vandaag een kei cool bosspel spelen in het bos de Epelaar om de tijd wat te vergeten. Iedereen wordt aan het bos verwacht om 14:00 uur en om 16:30 mag je terug naar huis rijden of opgehaald worden door de ouders. 08/10: jongens tegen meisjes Het begint al van jongs af aan en het stopt nooit, de discussie over wie het sterkste geslacht is. De allerbeste leiding van de KSA wil wel weten wie de sterkste alfa(mannetjes) zijn in onze joro bende. Zullen het de jongens zijn die de macht hooghouden of zijn het eerder de meisjes die de jongens onder de sloef drukken? Kom vandaag je medegeslacht helpen in de strijd naar de titel van de sterkste! Het eerste bloed zal vloeien om 14:00 en jullie mogen om 16:30 als winnaars of als losers naar huis gaan. 15/10: dorpsspel We weten inmiddels al wie het sterke geslacht is maar wie zou Beerse nu toch het beste kennen? Ook je onderhandel skills zullen vandaag van pas komen. Het is namelijk dorpsspel! Het beste spel van het hele jaar op kleiputten tocht na dan. Zoals altijd is het vandaag van 14 u tot /10: herfstspel Gisteren is het herfst geworden daarom spelen we vandaag het megagrote herfstspel. Benieuwd wat voor een tof spel dit weer zou zijn? Dan kom je maar tegen 2 uur naar het lokaal afgezakt en mag je terug huiswaarts gaan om /10: jeugdweek We kunnen het maar niet genoeg van de daken schreeuwen maar het is jeugdweek! De info van deze dag volgt nog.

14 Hoe download ik foto s van de site? Je hebt alvast weleens een mooie foto gezien van jezelf of van je zoon/dochter! En tevergeefs krijg je deze maar niet van de site gehaald om in je fotomapje te publiceren. Met deze handige handleiding moet je niet meer steeds naar de site gaan of een print screen te nemen om daarna onhandig te moeten gaan bijsnijden. 1) Site ksa: Ga eerste naar de website van onze KSA via de volgende link: Hier vindt je trouwens nog veel andere info! (info over de leiding, de kazakskes, data, tenten die wij verhuren, belangrijke contactgegevens) 2) Open foto s: Nu klik je in de navigatie balk op foto s. 3) Hyperlink openen: Klik op 1 van de vele blauwe hyperlinks en vervolgens klik je op play (lees eerst stap 4).

15 4) Fotobasis openen: Wanneer je op de playknop geklikt hebt dan begint de KSA website alle foto s te laden. Op dit moment klik je snel op de link onder het balkje dat aan het laden is. Let er wel op dat je dat doet voordat het klaar is met laden. 5) Welkom op de fotobasis: Je bent terecht gekomen op de fotobasis. Hier staan alle foto s op die je op de ksa website kunt vinden. Zelfs ook nog oudere foto s die er al zijn afgehaald kun je nog steeds hier vinden. Om een foto te kunnen downloaden klik je op 1 van de talrijke foto s. In het grijs balkje boven de foto vind je download terug. Klik hier 1 maal op en je foto staat bij je downloads.

16 6) Foto s van andere albums Je moet niet terug al deze stappen gaan herhalen om een ander album te kunnen openen. Je klikt gewoon op home en voilà je hebt toegang tot alle foto s die op de KSA-site staan of hebben gestaan. Heb je nog een vraag i.v.m. de site, fotobasis of het opslaan van gedownloade foto s? Contacteer dan de site verantwoordelijke via volgend mailadres, dries0123@hotmail.com

17

18

19

20 Maandplanning sjo 1 oktober: 14u tot 16u30 aan het lokaal met slechte kleren + vandaag is het uniformverkoop! Na de activiteit aan het lokaal! 8 oktober: 14u tot 16u30 aan het lokaal met een ei 15 oktober: 14u tot 16u30 aan het lokaal met een vriendje of vriendinnetje 22 oktober: 10u aan het lokaal met veel moed en slechte schoenen. Later die dag sluiten we af om 16u oktober: het is dan jeugdweek, alle informatie hierrond komt nog!

21 Xoxo sjo-leiding WIN WIN WIN!!! Kleur deze kleurplaat zo mooi mogelijk in en win een fantastische prijs! (geen mop)

22 Speciaal voor jullie hebben we nog wat leuke spelletjes voor als je je verveelt (bv. op school)

23

24

25 Nog snel even een foto van Lucas op Pieter zijn rug Volgende maand zijn we weer terug!

26 Het infoblad Lidgeld voor 1 jaar is 35. Leden worden verwacht een volledig uniform te dragen namelijk: een sjaaltje + een T-shirt/trui. Een volledig uniform bedraagt: Onze jeugdbeweging kiest er bewust voor om onze leden enkel te laten kiezen uit een T-shirt of trui. Dus vragen we ook om enkel uniformen aan te kopen via onze beweging en niet bij onze Nationale tak. 1 oktober is het uniform verkoop Alle verloren voorwerpen worden tot en met 1 oktober ten toon gesteld in ons lokaal Alle foto s die in het KSA jaar getrokken worden komen terecht op onze site. September is voorbij maar nieuwe leden mogen ons nog altijd komen uittesten! Voor vragen of opmerkingen kan je altijd bij onze hoofdleider Tonny terecht. Dat kan met een babbel aan het lokaal, via de GSM GSM:0497/ of natuurlijk via een mailtje:

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten De eerste maand van het nieuwe werkjaar zit er alweer op. Gelukkig heeft de leiding ook in oktober fantastische activiteiten voorzien waardoor jullie elke zaterdagnamiddag

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten 2018 is van start gegaan, en ook dit jaar staat de volledige leidingsploeg weer helemaal klaar om het beste van zichzelf te geven! Dit kan natuurlijk niet als er weinig

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Nu we in de tweede maand van het jaar zijn aanbeland, komt ons spaghettifestijn wel heel dichtbij. Inschrijven kan nog altijd voor een lekkere spaghetti met zelfgemaakte

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Na een jaar vol leuke activiteiten, zalige weekends en wonderbaarlijke evenementen komt er een einde aan dit prachtige werkjaar. Het jaar is weer voorbij gevlogen

Nadere informatie

Beste ouders, leden en sympathisanten

Beste ouders, leden en sympathisanten Beste ouders, leden en sympathisanten Zoals elke maand zijn we er weer met het kazakske! Hopelijk heeft iedereen geweldige feestdagen gehad en kunnen klinken op een fantastisch 2019! In dit kazakske vind

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Ondertussen zitten we al in de maand april. Met 4 van de 5 weekends achter de rug kunnen we nu uitkijken naar nieuwe jaarlijkse gewoontes zoals onze ledenuitstap!

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Nu de feestelijkheden die het nieuwe jaar hebben ingeluid voorbij zijn en 2017 een beetje op gang begint te komen staat de maand februari alweer voor de deur. Ook

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Hij komt, Hij komt, die lieve goede sint! Het is weeral de maand december en dat betekent dat Sinterklaas bij ons op bezoek komt! Lees voor meer uitleg over deze spectaculaire

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, Beste ouders en leden, Het nieuwe jaar start eindelijk weer.=) De leiding zat al lang ongeduldig te wachten om alle leden weer terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even veel zin in hebben als

Nadere informatie

Beste ouders en leden

Beste ouders en leden Beste ouders en leden Eindelijk is het zover, het nieuwe jaar gaat van start. De leidingsploeg ziet het helemaal zitten om alle leden hun gezichtjes terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Ondertussen zitten we al in de maand maart. De tijd vliegt voorbij dankzij de geweldige zaterdagnamiddagen die we mogen beleven met onze leden! Ook deze maand gaan

Nadere informatie

KRABBEL MAART - APRIL

KRABBEL MAART - APRIL KRABBEL MAART - APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus

Nadere informatie

Beste leden en ouders

Beste leden en ouders Beste leden en ouders De eerste maand van het nieuwe werkjaar zit er weeral op. Het was een spetterende maand met leuke activiteiten zoals ons kermisweekend, de startdag en natuurlijk de doop! Natuurlijk

Nadere informatie

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j)

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 2017-2018 INHOUD 4 Info 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 9 Jimmers (12j - 13j) 10 Simmers (14j - 15j) 3 INFO Welkom

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Het nieuwe jaar staat voor de deur! De leiding kan niet wachten om terug fantastische activiteiten te voorzien en jullie zaterdagnamiddag te vullen. Dit jaar is niet

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten We zijn ondertussen al in de maand maart beland. De weekends zijn volop aan de gang en sommigen beginnen al te dromen van het grote kamp. In dit kazakske vinden jullie

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j)

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 2017-2018 INHOUD 4 Info 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 9 Jimmers (12j - 13j) 10 Simmers (14j - 15j) 3 INFO Welkom

Nadere informatie

Maandplanning Piepers & krielekes: oktober

Maandplanning Piepers & krielekes: oktober Dag beste ouders en leden, Wij als leidingsploeg hopen dat de eerste maand uw kind al goed bevallen is! Wij waren in ieder geval zeer tevreden. Onze eerste maand als Ksj Beerse was voor ons al een groot

Nadere informatie

Beste ouders, leden en sympathisanten

Beste ouders, leden en sympathisanten Beste ouders, leden en sympathisanten Jaja het is weer zover het nieuwe jaar is eindelijk daar! De leiding ziet het helemaal zitten om in 2016 al die door de feestdagen goed gevulde buikjes weer wat dunner

Nadere informatie

Beste mama/papa of KSA'(st)er,

Beste mama/papa of KSA'(st)er, Beste mama/papa of KSA'(st)er, Het jaar is weer voorbij gevlogen, we zitten al weer aan de laatste maand. Deze maand gaan we ons nog eens goed amuseren in het jaar 2015! De Sint komt langs op de KSA, kerstfeestjes

Nadere informatie

Downloaden Je kan de app downloaden via de Google Play Store en via de Apple App Store voor je smartphone of tablet.

Downloaden Je kan de app downloaden via de Google Play Store en via de Apple App Store voor je smartphone of tablet. App Scouts & Gidsen Beerse Met de app van Scouts & Gidsen Beerse ontvang je meldingen wanneer de scougi online komt en wanneer er nieuwe berichten op het takhoekje worden geplaatst. Raadpleeg ook snel

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Ondertussen zijn we in de maand mei beland, een maand waarin het hopelijk elke zaterdagnamiddag prachtig weer gaat worden. Nu de paasactiviteit achter de rug is staat

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Als jullie deze eerste 5 woorden hebben gelezen betekent dit dat je begonnen bent met het lezen van het laatste kazakske van het werkjaar 2018-2019. Ik zou willen

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbel MEi - juni Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus het

Nadere informatie

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi OKTOBER Kapoenen! 5 oktober Trek vandaag maar stevige schoenen aan, want vandaag is het BOSSPEL! We verwachten jullie om 13u45 aan de Epelaar (voor de routebeschrijving: zie takhoekje op de site). Om 16u15

Nadere informatie

CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING

CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING WEG WIJS 2018-2019 INHOUD 4 Info 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 9 Jimmers (12j - 13j) 10 Simmers (14j - 15j) 11

Nadere informatie

Beste leden en ouders

Beste leden en ouders Beste leden en ouders We zitten al in de maand november. Dit betekent dat ook de jeugdweek al van start is gegaan en dat de eerste dagen van november nog gevuld zullen zijn met super leuke activiteiten

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE FEBRUARI

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE FEBRUARI België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook?

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook? Hier zijn we weer met een maandbrief vol toffe activiteiten voor maart en april. Ja ja, zoals je kunt lezen is tijd voor het alle eerste wolvenweekend!!! Jij komt toch ook zeker??? Verder zijn er mega

Nadere informatie

Kriebelkrantje. Startdag & najaar 2018

Kriebelkrantje. Startdag & najaar 2018 Kriebelkrantje Startdag & najaar 2018 Inhoud Woordje vooraf... 1 Wie zijn we?... 2 Inschrijvingen... 3 KSA uniform... 4 Hemden... 4 T-shirt... 4 De groepsverdeling... 5 Leeuwkes (5-8 jaar)... 5 Pagadders

Nadere informatie

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017 PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel 10-13 augustus 2017 Beste leden en ouders, Onze avontuurlijke Piepers en Krielekes houden ervan om de prinses terug bij haar prins te krijgen, om schatten te zoeken,

Nadere informatie

Voorwoord: Beste ouders en leden,

Voorwoord: Beste ouders en leden, Voorwoord: Beste ouders en leden, De eerste maand is weeral snel voorbij gegaan. Normaal gezien is de leiding bij iedereen op bezoek geweest om jullie kinderen in te schrijven. Als er mensen zijn die het

Nadere informatie

Beste leden, ouders en symphatisanten

Beste leden, ouders en symphatisanten Beste leden, ouders en symphatisanten De voorlaatste maand van het werkjaar 2015-2016 begint al. Wat is dit jaar al vooruit gevlogen. Nog maar twee maanden en het KSA-jaar zit er weeral op Maar niet getreurd!

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook?

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook? Hier zijn we weer met een maandbrief vol toffe activiteiten voor maart en april. Ja ja, zoals je kunt lezen is tijd voor het alle eerste wolvenweekend!!! Jij komt toch ook zeker??? Verder zijn er mega

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2018 Zondag 2 september 2018 Geen activiteit De +14 en leiding hebben zaterdag 1 september oudijzerslag om de kas van KLJ te

Nadere informatie

Maandlijst oktober november

Maandlijst oktober november Maandlijst oktober november Hallo, Ons KLJ- jaar kan eindelijk weer beginnen en wij zijn er helemaal klaar voor! Hopelijk hebben jullie er ook al zin in. Er staan weer een heleboel activiteiten voor jullie

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

P.B. P.P BC8116

P.B. P.P BC8116 België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan 65 31ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus Redactioneel Hallowkes

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016 PieKrie kamp KSA Beerse 24-28 augustus 2016 Beste PieKrie tjes en ouders Onze grote leden gaan al 10 nachten op kamp. Maar voor onze lieve Piepers en Krielekes is dat misschien toch wat te lang. Dus organiseren

Nadere informatie

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen!

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen! Kapke Mei - Juni Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, Wat is het werkjaar alweer voorbij gevlogen! We zitten al aan het laatste kapke van het jaar! Maar niet getreurd, want er staat weer heel wat

Nadere informatie

Tot op KSA! De leiding

Tot op KSA! De leiding Beste ouders, September zit er alweer op, maar ook in oktober staan er weer verschillende leuke activiteiten op de kalender. Allereerst gaan alle groepen op zaterdag 7 oktober op daguitstap naar Bobbejaanland!

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten We zitten ondertussen in de maand november. De jeugdweek is van start gegaan en jaja voor de oudsten van ons komt de sint al naar de KSA! Veel leuke dingen dus om

Nadere informatie

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404 2- maandelijks tijdschrift Editie September-Oktober 2018 België-Belgique P.B. 1700 Dilbeek 1 BC 9404 Kalender 16 September Eerste Chirozondag + Foto s 23 September Vriendjesdag 30 September Chiro 7 Oktober

Nadere informatie

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder.

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder. Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder. Vandaag vertrekt er op de KLJ een ruimteschip naar Pluto, het

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Heikleuters. KSA Frisse Heikracht Bree

Heikleuters. KSA Frisse Heikracht Bree Heikleuters KSA Frisse Heikracht Bree 0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave & foto s p. 1 Colofon p. 2 Voorwoord p. 3 Pastoraal woord p. 4 Informatie & moppentrommel p. 5 Leiding p. 6-11 Activiteitenkalender p.

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Het einde van het jaar betekent natuurlijk de komst van de feestdagen zoals Kerstmis, oudjaar maar natuurlijk ook Sinterklaas. Ook op de KSA wordt er natuurlijk kerst

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste jongknapen,

Jongknapen. Liefste jongknapen, Jongknapen Liefste jongknapen, Het is weer zover, hier hebben we 2 maanden op moeten wachten: het nieuwe boekje openslaan en het woordje van de banleider snel lezen om dan al eens te spieken wat er jullie

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS!

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Zaterdag 7 september 2019 Jullie leiding en +16 doen vandaag weer oudijzerslag. Dus steun

Nadere informatie

Beste ouders en leeuwkes

Beste ouders en leeuwkes Leeuwkesweekend 16-18 maart 2018 Beste ouders en leeuwkes Het is tijd voor één van de supertofste activiteiten van het jaar. We gaan op weekend!!!! Wij kijken er al enorm naar uit, maar dit kan natuurlijk

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest avontuurlijke, de coolste en zeker de braafste piekrie

Nadere informatie

Jaargang 84, nr. 8 Maart 2017 Maandelijks tijdschrift van KSA Tienen

Jaargang 84, nr. 8 Maart 2017 Maandelijks tijdschrift van KSA Tienen www.ksatienen.be Jaargang 84, nr. 8 Maart 2017 Maandelijks tijdschrift van KSA Tienen Beste ouders, De vogels beginnen stillaan terug te fluiten en het wordt hopelijk langzaam tijd om die dikke winterjas

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES AFSPRAKEN - Doe elke ronde kledij aan die vuil of stuk mag gaan en vast schoeisel (geen crocs of slippers). - Ook in de wintermaanden spelen we buiten, draag dus warme kledij.

Nadere informatie

NIEUWSBLITS APRIL-JUNI

NIEUWSBLITS APRIL-JUNI April-Juni 2013 2014 NIEUWSBLITS APRIL-JUNI Akabe Blits Tienen verantwoordelijke uitgever: Arnoud Martens Voorstelling van de leiding Dag liefste Blitsers! De weken vliegen voorbij. De lente is in het

Nadere informatie

Oktober. Gelukkige verjaardag aan: Yanaïka Claessens. Lieke. Nore

Oktober. Gelukkige verjaardag aan: Yanaïka Claessens. Lieke. Nore Oktober Gelukkige verjaardag aan: Yanaïka Claessens Lieke Nore Het nieuwe schooljaar is van start gegaan, dus de leiding zal al weer met leuke activiteiten klaarstaan! Hou ook alvast de datums voor het

Nadere informatie

KSA BROECHEM WERKJAAR

KSA BROECHEM WERKJAAR KSA BROECHEM WERKJAAR 2014 2015 KSA en VKSJ worden samen Onze leidingsploegen slaan nu de handen in elkaar voor een nieuwe verbeterde formule, nòg krachtiger tegen verveling! WAT WORDT ER BETER? We krijgen

Nadere informatie

De Kapoenen. Aangezien er veel informatie via mail wordt verstuurd, vragen wij u uw adres door te sturen naar

De Kapoenen. Aangezien er veel informatie via mail wordt verstuurd, vragen wij u uw  adres door te sturen naar De Kapoenen Lieve kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie het kamp in de Pinte een super leuke week en zijn jullie klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen. We verwelkomen niet enkel nieuwe

Nadere informatie

Jullie gaan natuurlijk niet alleen op wereldreis, jullie zullen samen de wereld rondreizen met 3 leuke leiders. We stellen ons kort even voor:

Jullie gaan natuurlijk niet alleen op wereldreis, jullie zullen samen de wereld rondreizen met 3 leuke leiders. We stellen ons kort even voor: Dag allerliefste Dolfijntjes Na een lange periode zonder KSA is het gelukkig weer tijd om aan een nieuw KSA-jaar te beginnen. Jullie speelkleren kunnen jullie alvast mooi klaarleggen want dit is het eerste

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Kriebelkrantje. Najaar 2017

Kriebelkrantje. Najaar 2017 Kriebelkrantje Najaar 2017 Inhoud Woordje vooraf... 1 Wie zijn we?... 2 Inschrijvingen... 3 KSA uniform... 4 Hemden... 4 T-shirt... 4 De groepsverdeling... 5 Leeuwkes (6-8 jaar)... 5 Pagadders (8-10 jaar)...

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December Chiro Bloemendaal Programma 1: September December Hallo, Hello, Bonjour, Hola, Gutentag, Bomdia, allemaal!! Zo, hier zijn we weer. Het nieuwe chirojaar is begonnen en daarbij hoort natuurlijk een kei

Nadere informatie

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails.

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails. Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA- jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s Kabouters Liefste kabouters, mama s en papa s Bij het lezen van deze welkomstwoorden, kan je terugblikken op een zalig KSA- jaar. Alle supervette activiteiten, het winterweekend maar vooral het fantastische

Nadere informatie

Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!!

Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER-- OKTOBER Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!! Een nieuw jaar vol toffe spelen, leuke activiteiten

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Vorige week was het onze jaarlijkse opendeurdag met bbq voor alle ouders, vrienden en sympathisanten. Ook de zon zijn we dit jaar niet vergeten

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ouders en ketten Het nieuwe chirojaar gaat bijna weer van start. Dat betekent dat er de komende acht maanden weer wekelijks een nieuwe activiteit voor de ketten klaarstaat.

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. MEI JUNI 2015 Zondag 3 mei 2015 De Filmgames vandaag spelen we spelletjes die gebaseerd zijn op films, ben jij ook zo benieuwd? Dan hopen we je

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Sloeber 2016-2017 Semester 1

Sloeber 2016-2017 Semester 1 Sloeber 2016-2017 Semester 1 Welkom terug ouders & leden! GRENZELOOS GROEIEN! is het eerste wat we zeggen tegen jullie dit jaar! Zet jullie schrap voor alweer een fantastische Scoutsepot, een formidabele

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2018-2019 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

STAAT ER WEER! Infoboekje

STAAT ER WEER! Infoboekje STAAT ER WEER! Infoboekje 2013 2014 WELKOM Na een spetterend kamp maakt de leiding zich klaar voor alweer een nieuw KLJ-jaar vol plezier, fun en leuke activiteiten. In dit boekje vinden jullie alle informatie

Nadere informatie

Beste KSA ers, ouders en sympathisanten

Beste KSA ers, ouders en sympathisanten Beste KSA ers, ouders en sympathisanten Nu dat de laatste feestdagen gepasseerd zijn in de maand januari kunnen we stilletjes aan echt wel beginnen uitkijken naar de weekends die eraan komen, vooral de

Nadere informatie

De kapoenen seintoren 1

De kapoenen seintoren 1 De kapoenen seintoren 1 Beste kapoenen en ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan. We hebben hierdoor afscheid moeten nemen van onze 2 e jaars, maar we kijken er al naar uit om de nieuwe

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 21 31 juli 2018 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar

Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar September oktober Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar Naam: Jesse Aantal jaren in leiding: 1 Lievelingseten: Boomschors maar dan extra goed gebakken Hobby s: Boomhutten van Bamboe maken Levensmotto:

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

WELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPEN

WELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPEN Hallooooo liefste en leukste welpen!! Het is alweer tijd voor een nieuw Huberke. De tijd vliegt als je je amuseert hé!! Dit is het laatste boekje voor het kamphuberke Maaaaaaar niet getreurd, gelukkig

Nadere informatie

Het nieuwe KSA-jaar staat voor de deur, en KSA Buggenhout Jongens is ook dit jaar immens blij dat jij deel wil uitmaken van onze jeugdbeweging!

Het nieuwe KSA-jaar staat voor de deur, en KSA Buggenhout Jongens is ook dit jaar immens blij dat jij deel wil uitmaken van onze jeugdbeweging! Beste KSA er en ouders Het nieuwe KSA-jaar staat voor de deur, en KSA Buggenhout Jongens is ook dit jaar immens blij dat jij deel wil uitmaken van onze jeugdbeweging! Een nieuw jaar betekent natuurlijk

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbels Nov/Dec Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus het

Nadere informatie

GRABBEL MAAR APRIL-MEI-JUNI

GRABBEL MAAR APRIL-MEI-JUNI GRABBEL MAAR 7 APRIL-MEI-JUNI TWINKELS Dag stoere Twinkels, hier zijn we weer met de laatste Grabbel Maar voor dit KLJ-jaar. We vliegen er nog een laatste keer in na ons fantastische weekendje. Jammer

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2017 2018 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

SCOUG COUG N V O EM EM ER

SCOUG COUG N V O EM EM ER SCOUGI NOVEMBER 5 november: Wij hopen dat jullie zich goed hebben geamuseerd tijdens de jeugdweek? JA? Dan gaan we tijdens de laatste activiteit van de jeugdweek er nog is een lap op geven. Jullie zijn

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2016 Zondag 4 September 2016 Geen activiteit: De +14 en leiding hebben zaterdag 5 september oud-ijzerslag gehad om de kas van

Nadere informatie

JA WADDE. Inhoudstafel. Jeugdatelier Oranje Brugge. Check zeker eens onze website!

JA WADDE. Inhoudstafel.     Jeugdatelier Oranje Brugge. Check zeker eens onze website! JA WADDE Jeugdatelier Oranje Brugge Inhoudstafel Inleidend woordje p. 2 Algemene Info p. 3 Leiding p. 5 Activiteitenschema p. 12 >Tinkies p. 12 >Tingels p. 14 >Tyfoons p. 16 Kleur in en Win! p. 18 Kalender

Nadere informatie