Kapke. September Oktober

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kapke. September Oktober"

Transcriptie

1 Kapke September Oktober

2 Voorwoord Lieve Roodkapkes, Na ons supertof kamp, hopen we dat jullie ook nog een fijne vakantie hebben gehad. Zijn jullie volledig uitgerust en klaar voor een nieuw jaar vol spelplezier en avontuur? Wij in ieder geval wel en staan al te poppelen om al onze leukste spelletjes met jullie te spelen! Voordat jullie verder gaan willen wij graag nog even enkele afspraken met jullie overlopen: We beginnen graag stipt met onze activiteiten. De vergadering begint om 14u en eindigt om 17u, tenzij anders vermeld! Wanneer wij op verplaatsing gaan willen we op tijd vertrekken, anders verliezen we kostbare speeltijd! Lees dus zeker het kapke goed na welke tijdstippen jullie waar verwacht worden! Wij komen iedere vergadering in ons uniform! Dit is VERPLICHT en bestaat uit een blauw hemd en rood sjaaltje. Wanneer je nog geen uniform hebt, geen paniek! Deze kan je aankopen 29 september tussen 17u 19u voor ons Roodkapkes Café. Ben je te ongeduldig, mag je altijd je uniform bestellen via: Wij spelen graag en worden af en toe wel eens vuil. Doe daarom zeker iedere vergadering speelkledij aan! Een gras-, modder- of verfplek is niet onoverkoombaar bij kinderen! Jullie zijn pas echte Roodkapkes wanneer jullie zijn ingeschreven! Dat wil zeggen dat wij al jullie gegevens hebben (naam + adres + geboortedatum + telefoonnummer + mailadres) en jullie het lidgeld van 30 hebben betaald en overgeschreven op ons rekeningnummer: BE Vergeet ook niet af en toe een kijkje te nemen op onze facebookpagina KSA de Roodkapkes Waasmunster en onze website Hierop verschijnen de nieuwste updates, foto s en evenementen. Ook het kapke vind je hier terug voor wanneer je deze papieren versie kwijt bent gespeeld. Maar het allerbelangrijkste: kom met al je jeugdig en speels enthousiasme naar onze vergaderingen! Bij ons is het leven een ponykamp!

3 Zo nu dat alle afspraken overlopen zijn is het tijd voor de weetjes van de maanden september oktober. Ons KSA-jaar is nog maar net begonnen en in de eerste 2 maanden staan er al enkele leuke weetjes op het menu! September is de maand van ontdekking! Dat wilt zeggen dat we de hele maand nieuwe vriendinnetjes gaan leren kennen, maar ook wie onze leiding is en wat het jaarthema is! Dus hou jullie ogen en oren open want wie weet welke verrassing/nieuwigheid jullie zullen vinden! Oktober is de maand van te laten zien wie je bent! Wees trots om een Roodkapke te zijn: wij zijn stoere, leuke, lieve meisjes die graag het avontuur opzoeken! We zingen, dansen, springen, klimmen, rollebollen er op los om zo het avontuur tegemoet te gaan! Belangrijke data: 29 september: Verkoopskoffer + Roodkapkes café Tussen 17u 19u staat onze verkoopskoffer klaar, waar je dan je uniform kan bestellen of andere KSA-gadgets kunt bestellen! Zeker de moeite waard! Zoals ieder jaar organiseren wij een Roodkapkes café. Hierbij toveren we onze lokalen om tot het gezelligste café van Waasmunster. Dit is ook een gelegenheid om de leiding wat beter te leren kennen of samen met alle ouders gezellig bij te kletsen/iets te drinken aan het kampvuur of de bar! Vanaf 19u00 is iedereen van harte welkom! 19 oktober: Dag van de Jeugdbeweging! Dit is een vrijdag en hierbij laten wij aan heel de wereld zien dat wij Roodkapkes de leukste jeugdbeweging van het land zijn! Doe daarom zeker je uniform aan om naar school te gaan, want alle kindjes in uniform krijgen een kleinigheid om te vieren dat ze in een jeugdbeweging zitten! Zoals je ziet gaat ons KSA-jaar spetterend van start met al deze leuke activiteiten voor de maanden september oktober! Wij hebben er ieder geval zeer veel zin in en hopelijk jullie nog meer! Heb je toch nog vragen, aarzel dan niet om ze te stellen! Je mag ons steeds contacteren via Mail: hoofdleiding@ksaroodkapkeswaasmunster.be Ons contactformulier op de website: Telefonisch: o Siska: 0479/ o Sylvie: o Leiding: zie contactgegevens in het informatie kapke

4 RO 312 KETNETWRAPPERS

5 Beste RO3123, Na een superleuk kamp en een deugddoende vakantie zijn wij er helemaal klaar voor om er terug in te vliegen! Hopelijk zijn jullie ook goed uitgerust want we gaan deze maand al mega zotte dingen doen! Doe zeker SPEELKLEREN aan, want als we ons amuseren dan kunnen we vuil worden! 8 september: 14h 17h aan het lokaal We gaan vandaag op pad samen met Samson, hij is een beetje in paniek want hij kan Gert niet vinden. Willen jullie mee om Samson te helpen? Afspraak om 14h aan het lokaal! 15 september: 14h - 17h aan het lokaal De ketnetwrappers zijn vandaag uitgenodigd op het leukste feestje van Waasmunster! Een echte kinderdisco We gaan dansen, zingen, springen en plezier maken! Trek zeker je dansschoenen aan en zorg dat je er bij bent! Tot dan! 22 september: 14h 17h aan het lokaal Rox heeft een groot probleem en ze kunnen dat niet alleen oplossen! De boeven zijn heel snel en super slim dus we hebben al jullie talenten nodig om ze te kunnen vangen. Zonder jullie gaan de boeven de snoepjesfabriek leegroven & dan blijft er niets meer over voor ons Komen jullie ons helpen? 29 september: 14h - 17h aan het lokaal Vanavond zijn alle ouders uitgenodigd om gezellig iets te komen drinken in ons ROODKAPKESCAFE! Hier kunnen jullie alle KSA spullen kopen en al jullie vragen aan de leiding stellen. Maar wij vinden dat het lokaal er nog een beetje kaal uitziet dus wij gaan samen voor een mooie versiering zorgen! RARARA wat gaan we knutselen?

6 Dit jaar is ons jaarthema de ketnetwrappers. Hoe zou jij eruit zien als ketnetwrapper? Laat je creativiteit & teken hier jezelf als wrapper. Als je de tekening meebrengt naar de KSA dan hangen we hem op in ons lokaal

7 13 oktober: 14h-17h aan het lokaal We hebben telefoon gekregen van K3 dat ze ziek zijn aj aj aj & nu hebben ze ons gevraagd of we hen kunnen vervangen. Willen jullie K3 mee uit de nood helpen? Trek dan maar jullie allermooiste K3-outfit aan! Wij zorgen voor jullie kapsel en de muziek. Hopelijk zijn jullie er allemaal! Vrijdag 19 oktober: Dag van de jeugdbeweging! Doe allemaal jullie hemd aan op school!

8 Dit waren al 2 super toffe maanden! Hopelijk zien we jullie allemaal terug in November! Dikke kus van Caitlyn & Lien

9 RO 345 Expeditie Robinson

10 Beste RO456 ers Dit jaar gaan we er weer één groot avontuur van maken. Het is jullie missie om te strijden voor de Robinson titel. Op kamp hebben jullie al een beetje geproefd van het survivallen dus wij denken dat jullie klaar zijn om een stap verder te gaan! Om te kunnen starten als echte Expeditie Robinson kanditaat moeten jullie met volgende zaken ELKE vergadering in orde zijn: In uniform aanwezig zijn dit betekent dus ALTIJD jullie hemd & sjaaltje aandoen Jullie moeten ALTIJD kleren aandoen die vuil mogen worden! Wij zien graag stoere meiden met veel enthousiasme op ELKE activiteit Zaterdag 8/09: 14u tot 17u Zaterdag 1/09: STARTDAG van 10u tot 17u Vandaag start de wedstrijd van het jaar: Expeditie Robinson Het gaat een dag vol avontuur & plezier worden. Jullie gaan al serieus op de rooster worden gelegd dus zorg dat je er klaar voor bent! Zaterdag 22/09: GEEN VERGADERING Om terug op krachten te komen voor volgende expeditie: vandaag rustdag! Deze middag gaan we eens kijken of jullie uithoudingsvermogen op punt staat zodat jullie een echte Robinson kunnen evenaren! Zorg dat je dus zeker van de partij bent Zaterdag 29/09: 14u TOT 17u Zaterdag 15/09: 14u TOT 17u Het is belangrijk als Robinson om je plan te kunnen trekken in elke omgeving. Daarom gaan we vandaag de natuur gaan opzoeken! PS: zorg zeker voor kleren die vuil mogen worden! Na een weekje rust gaan we er weer volledig invliegen en trekken we erop uit naar de bewoonde wereld! We gaan de stadsomgeving samen gaan verkennen, want dit is zeer belangrijk tijdens de expeditie! P.S: s Avonds is het Roodkapkescafé dus daar zijn jullie mama s & papa s welkom voor een drankje!

11 Zaterdag 6/10: 19u tot 21u Na vorige week is het tijd om het een beetje rustiger aan te doen dus daarom gaan vanavond met zen allen een film kijken! Zaterdag 13/10: GEEN VERGADERING Het eiland is een deel overstroomt en iedereen moet geëvacueerd worden dus daarom wordt er geen spel gespeeld vandaag! Zaterdag 20/10: 14u tot 17u Ondanks dat het Expeditie Robinson een wedstrijd is, is teamspirit ook belangrijk! Vandaag moeten jullie dus bewijzen dat jullie kunnen samenwerken als 1 team! Zaterdag 27/10: 14u TOT 17u Vandaag is het onze Jaarlijkse STUNTDAG! Dan gaan wij met heel onze KSA een super mega cool tof spel spelen! Dus zorg zeker dat je erbij bent!

12 JIM

13 Disney Beste JIMMER, Dit jaar leiden wij jullie in voor een spectaculaire jaar! Jullie zullen overdonderd worden door de magie en vreugde van deze mooie fantasie wereld!! Haal maar jullie beste jeugdherinneringen boven want dat zullen jullie nodig hebben! Wij kijken er al naar uit om jullie een betoverend jaar te bezorgen! jullie ook?? Voor we van start kunnen gaan zijn er eerst nog enkele afspraken die jullie moeten weten; Elke vergadering is het VERPLICHT om in UNIFORM te zijn!! HEMD EN SJAALTJE!! Elke vergadering draag je SPEELKLEREN! Je kan altijd vuil worden! Elke vergadering kom je op TIJD! Graag een seintje moest je niet kunnen komen als we op verplaatsing zijn! Wij verwelkomen jullie graag met een GLIMLACH en een GOED HUMEUR!

14 22september - 14u - 17u 29september - SNAPCHATSPEL!! Er is een 2de onrustwekkende moord gebeurd, net hetzelfde toen Scar Mufasa had vermoord. Wie o wie is de moordenaar in het dierenrijk? SINT NIKLAAS -- 13u30-17u Het is voor een keer toegelaten om jullie GSM mee te nemen!! Want we spelen het reuze snapchatspel!! We spreken graag af met jullie aan het station (grote bol) van Sint- Niklaas om 13u30. Om 17u mogen jullie hen terug op de zelfde plek ophalen. ROODKAPKES CAFE Vanavond is het roodkapkes cafe!! Iedereen is welkom!!

15 6oktober -- 14u-17u We hebben gemerkt dat wij niet de enige zijn die hier naar zijn toegekomen. De stropers zijn er ook weer bij. Zij willen de gorillas gevangen nemen en slachten! Maar daar gaan wij een stokje voor steken. 13oktober -- 14u-17u Tarzan is anders opgegroeid dan wij. Tarzan heeft zich leren ontwikkelen net zoals apen dat doen. Vandaag gaan wij ons ook inleven in het leven van de aap en hoe te overleven in een regenwoud. VRIJDAG 19 oktober DAG VAN DE JEUGDBEWEGING!! ALLEN IN HEMD NAAR SCHOOL!!! 27oktober STUNTDAG 14u-17u Het is weer stuntdag!! Vandaag gaan we weer samen stunten met de rest van de KSA!! Het wordt weer een reuze fijne dag!

16 Contactgegevens van de leiding: RO 3123: Lien Seghers Caitlyn Crew RO 456: Finley De Schepper Heleen Baert JIM: Jetse Van Houte Lore Hofman Hoofdleiding: Siska Van Houte Sylvie Anné Mail:

RO 3123 KETNETWRAPPERS

RO 3123 KETNETWRAPPERS Kapke Mei juni RO 3123 KETNETWRAPPERS Lieve RO3123 ertjes, Onze laatste maand spelen voor het hoogtepunt van het jaar gaat in! De ketnet rappers willen nog wat leuke spelletjes, avonturen en lekkere vergaderingen

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2018-2019 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Lieve Roodkapkes, Na ons supertof kamp, hopen we dat jullie ook nog een fijne vakantie hebben gehad. Zijn jullie volledig uitgerust en klaar voor een nieuw jaar vol spelplezier

Nadere informatie

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s!

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! INFORMATIE KAPKE Ons voorwoord Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! Voor ons lijkt het of we nog maar net op kamp waren en hier zijn we al met ons informatie Kapke van het nieuwe werkjaar. Als

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2017-2018 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen!

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen! Kapke Mei - Juni Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, Wat is het werkjaar alweer voorbij gevlogen! We zitten al aan het laatste kapke van het jaar! Maar niet getreurd, want er staat weer heel wat

Nadere informatie

Voorwoord. kapke! Beste ouders en lieve Roodkapkes,

Voorwoord. kapke! Beste ouders en lieve Roodkapkes, Kapke Maart - April Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, We zijn al over halfweg van ons werkjaar en wat was dat al leuk! Hopelijk zijn de mama s en papa s goed uit gedanst na vorige week, want

Nadere informatie

t Kapke September oktober

t Kapke September oktober t Kapke September oktober Inhoud van dit Kapke Voorwoord september oktober... 3 RO312... 5 Belangrijke data... 9 RO34... 11 Wie is de leiding?... 11 ALGEMENE INFORMATIE... 12 t Kapke... 13 RO56 + JIM...

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2018 Zondag 2 september 2018 Geen activiteit De +14 en leiding hebben zaterdag 1 september oudijzerslag om de kas van KLJ te

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2016 Zondag 4 September 2016 Geen activiteit: De +14 en leiding hebben zaterdag 5 september oud-ijzerslag gehad om de kas van

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS!

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Zaterdag 7 september 2019 Jullie leiding en +16 doen vandaag weer oudijzerslag. Dus steun

Nadere informatie

Lieve roodkapjes, Wij herhalen graag nog enkele afspraken met jullie:

Lieve roodkapjes, Wij herhalen graag nog enkele afspraken met jullie: Lieve roodkapjes, Wij hopen dat jullie alleen fijne feestdagen achter de rug hebben. In naam van alle leiding willen wij dan ook van deze gelegenheid gebruik maken om jullie nogmaals een gelukkig en spetterend

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, Beste ouders en leden, Het nieuwe jaar start eindelijk weer.=) De leiding zat al lang ongeduldig te wachten om alle leden weer terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even veel zin in hebben als

Nadere informatie

STAAT ER WEER! Infoboekje

STAAT ER WEER! Infoboekje STAAT ER WEER! Infoboekje 2013 2014 WELKOM Na een spetterend kamp maakt de leiding zich klaar voor alweer een nieuw KLJ-jaar vol plezier, fun en leuke activiteiten. In dit boekje vinden jullie alle informatie

Nadere informatie

We zijn weer gekomen aan het laatste kapke & dus ook de laatste maanden van dit KSA jaar. Toch hebben we nog wat in petto voor jullie.

We zijn weer gekomen aan het laatste kapke & dus ook de laatste maanden van dit KSA jaar. Toch hebben we nog wat in petto voor jullie. t kapke MEI - JUNI Ons voorwoordje Beste ouders, Lieve roodkapkes, We zijn weer gekomen aan het laatste kapke & dus ook de laatste maanden van dit KSA jaar. Toch hebben we nog wat in petto voor jullie.

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

Chiro Jomokri en Komverdrom. Kadol

Chiro Jomokri en Komverdrom. Kadol Chiro Jomokri en Komverdrom Kadol Hallo Chiro vriendjes! Groot feest, want Chiro Jomokri en Komverdrom vliegen er weer in! Ook dit jaar staat er een knotsgekke leidingsploeg voor jullie klaar met nog gekkere

Nadere informatie

Kabouters. Beste kabouters en ouders,

Kabouters. Beste kabouters en ouders, Beste kabouters en ouders, Kabouters Jaja we zijn zover het tweede, zotste, coolste, beste deel van het KSA- jaar is begonnen. Dit semester gaan we niet enkel op winterweekend maar zijn er een hele resem

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten 2018 is van start gegaan, en ook dit jaar staat de volledige leidingsploeg weer helemaal klaar om het beste van zichzelf te geven! Dit kan natuurlijk niet als er weinig

Nadere informatie

t kapke MAART - APRIL

t kapke MAART - APRIL t kapke MAART - APRIL Beste ouders, Liefste roodkapkes, Welkom bij ons kapke van maart en april. Ook deze maanden staat er heel wat op onze agenda. Hieronder sommen we ze nog even voor jullie op. Maart

Nadere informatie

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken!

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken! 16 Kabouters Lieve kaboutervriendjes, mama s en papa s, Na al die toffe zaterdagen die we al samen hebben beleefd, komen er nog enkele, hele zotte, toffe en nooit te vergeten zaterdagen bij. De leiders

Nadere informatie

Voorwoord. Scouting rises within you and inspires you to put forth your best 'T SCHORRETJE. Welkom iedereen!

Voorwoord. Scouting rises within you and inspires you to put forth your best 'T SCHORRETJE. Welkom iedereen! 'T SCHORRETJE Voorwoord 'T SCHORRETJE Welkom iedereen! Na een zalige zomer gevuld met onze kampen, vliegen we er terug in. Ons scoutsjaar zit weer boordevol leuke activiteiten en evenementen. Op 19 oktober

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18

WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18 WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18 Liefste Roodkapjes! Wat hebben wij zin om op kamp te gaan! Dit jaar wordt een super unieke ervaring. Waarom? Omdat we een

Nadere informatie

Het scoutsblad november

Het scoutsblad november Het scoutsblad november Het scoutsblad november 1 Het scoutsblad november 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen...

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Onze eerste drukke maand september zit erop, waarin de leiding zo blij was om vele nieuwe en oude KSA gezichten terug te zien! Ook ons kermisweekend was weer een geweldig

Nadere informatie

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier!

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Er zijn dit jaar enkele kleine veranderingen. Het lidgeld bedraagt nu 22 euro voor het eerste kind en

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Wij zijn al bijna op het einde van het jaar

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Jullie gaan natuurlijk niet alleen op wereldreis, jullie zullen samen de wereld rondreizen met 3 leuke leiders. We stellen ons kort even voor:

Jullie gaan natuurlijk niet alleen op wereldreis, jullie zullen samen de wereld rondreizen met 3 leuke leiders. We stellen ons kort even voor: Dag allerliefste Dolfijntjes Na een lange periode zonder KSA is het gelukkig weer tijd om aan een nieuw KSA-jaar te beginnen. Jullie speelkleren kunnen jullie alvast mooi klaarleggen want dit is het eerste

Nadere informatie

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske Oktober 2016 Voorwoord Dag iedereen, We

Nadere informatie

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn;

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn; JONGGIDSEN 2017-2018 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Stevige linker, IJdele Kraanvogel

Stevige linker, IJdele Kraanvogel Beste Alowisianen Lieve ouders Enthousiaste sympathisanten Brave kindjes Een nieuw jaar, een nieuw begin. Een heel duidelijk nieuw begin. Dit werkjaar start namelijk met een nieuwe groepsleiding. De meesten

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden maar natuurlijk ook de ouders, De lente is begonnen. Dus vanaf nu is het altijd mooi weer, tenzij je natuurlijk in België woont, daarom vergeet deze

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Zondag 6 September 2015 Geen activiteit: De +14 en leiding hebben zaterdag 5 september oud-ijzerslag gehad om de kas van KLJ

Nadere informatie

Voorwoord. Dagplanning. Bagage. Helloooooow wouters en wouterouders!

Voorwoord. Dagplanning. Bagage. Helloooooow wouters en wouterouders! Wouterkamp 2019 Voorwoord Helloooooow wouters en wouterouders! Het is bijna zover! We vertrekken bijna op ons groot, niet- te- missen, supercool, fantastisch, spectaculair wouterkamp! Dit jaar trekken

Nadere informatie

Hallo lieve jongens en meisjes, Het animatieteam staat weer klaar met allemaal leuke en gezellige herfstactiviteiten.

Hallo lieve jongens en meisjes, Het animatieteam staat weer klaar met allemaal leuke en gezellige herfstactiviteiten. Hallo lieve jongens en meisjes, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat weer klaar met allemaal leuke en gezellige herfstactiviteiten. We gaan pompoenen uithollen, herfst spelletjes spelen,

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbel MEi - juni Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus het

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen.

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. Beste leden, ouders en sympathisanten, Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. De voorbije maanden

Nadere informatie

ONS VOORWOORDJE. Beste ouders, Liefste roodkapkes,

ONS VOORWOORDJE. Beste ouders, Liefste roodkapkes, t Kapke Maart April ONS VOORWOORDJE Beste ouders, Liefste roodkapkes, Welkom bij ons kapke van maart en april. Ook deze maanden staat er heel wat op onze agenda. Hieronder sommen we ze nog even voor jullie

Nadere informatie

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER November en december zijn in aantocht en we weten allemaal wat dat wilt zeggen : twee nieuwe maanden boordevol leuke scoutsactiviteiten en hier en daar zelfs een feestje!!!! Wij kijken er al erg naar uit!

Nadere informatie

Graag melden we nog even dat we het ten zeerste appreciëren als er wordt afgebeld indien jouw kapoen niet kan komen naar de vergadering.

Graag melden we nog even dat we het ten zeerste appreciëren als er wordt afgebeld indien jouw kapoen niet kan komen naar de vergadering. Lieve kapoenen JOEPIE! Onze examens zijn gedaan en we kunnen er weer tegenaan Vanaf nu zijn alle vergadering terug op zondag! De uren zijn nog steeds hetzelfde namelijk van 14u tot 17u30 op het lokaal

Nadere informatie

JUNGLE_AVONTUUR IN...

JUNGLE_AVONTUUR IN... JUNGLE_AVONTUUR IN... LOMMEL! Liefste Roodkapjes, Wij gaan op avontuur naar de jungle! Zin om mee te gaan? Kijk dan snel in dit boekje en kom alles te weten over ons fantastisch kamp! Hebben jullie nog

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*

*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN* Hallo allerliefste kapoenen! SKOETEKE SEPTEMBER-OKTOBER Zijn jullie klaar voor een nieuw scoutsjaar vol plezier, spelletjes en veel nieuwe vriendjes? Wij alvast wel! Maaaaaaaaaaaaaar wie zijn wij? Wie

Nadere informatie

Pagadders. Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders!

Pagadders. Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders! Pagadders Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders! Hopelijk hebben jullie allemaal een super leuke vakantie achter de rug! (Voor degene die mee waren op KSA-kamp is dat zeker het geval ) Jammer maar

Nadere informatie

GIDSKE 1. 1 september 7 december

GIDSKE 1. 1 september 7 december GIDSKE 1 1 september 7 december Dag liefste gidsen, het is weer de start van een superleuk nieuw scoutsjaar en hier is alweer het eerste gidske! Hierin vind je alle vergaderingen terug die je zeker niet

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten en al de anderen Het nieuwe scoutsjaar is weeral goed ingezet met een spetterende maand september. Dat alles begon natuurlijk

Nadere informatie

Kabouters 3 februari 11 mei

Kabouters 3 februari 11 mei Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA-jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA er

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

KRABBEL MAART - APRIL

KRABBEL MAART - APRIL KRABBEL MAART - APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus

Nadere informatie

De Flits. Chiro Klaasje Heiligstraat 6 2620 Hemiksem

De Flits. Chiro Klaasje Heiligstraat 6 2620 Hemiksem De Flits Chiro Klaasje Heiligstraat 6 BESTE OUDERS Nieuwe verdeling afdelingen Onze afdelingen zijn dit jaar anders ingedeeld dan de afgelopen jaren wegens een kleinere leidingsploeg. In plaats van Ribbels,

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Er wordt werk gemaakt van de nieuwe truien! We zullen het goed aankondigen wanneer de truien er zijn. We bestellen

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Blader snel verder voor alle activiteiten!

Blader snel verder voor alle activiteiten! Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! Het is tijd voor vakantie met een hele hoop plezier en gezelligheid. We gaan allemaal leuke dingen doen zoals knutselen, speurtochten, bosspellen maar wat

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Programmaboekje Kapoenen Centrum

Programmaboekje Kapoenen Centrum Programmaboekje Kapoenen Centrum 1 e semester 2016-2017 Wie zijn wij? Hallo Kapoenen! Ik ben Jitte. Mijn totem is zonnegloedblauwe opgewekte arasari. Ik hou van kampen bouwen, bosspelen spelen, knutselen

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017 WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/072017 10/07/2017 Liefste Roodkapjes, Hebben jullie zin om mee te gaan op kamp? Dit jaar brengen we Hollywood naar België! Wij kijken er alvast naar uit! Lees zeker verder

Nadere informatie

Voorwoord. Beste leden, ouders en sympathisanten

Voorwoord. Beste leden, ouders en sympathisanten Voorwoord Beste leden, ouders en sympathisanten Er is alweer een nieuwe maand aangebroken waarin we met alle leden superleuke activiteiten gaan doen. Graag willen we nog een warme oproep doen voor de takactie

Nadere informatie

Seintoren 2 e semester Kapoenen

Seintoren 2 e semester Kapoenen Seintoren 2 e semester Kapoenen Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES AFSPRAKEN - Doe elke ronde kledij aan die vuil of stuk mag gaan en vast schoeisel (geen crocs of slippers). - Ook in de wintermaanden spelen we buiten, draag dus warme kledij.

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf "#$%)!! Dus houd jullie klaar voor een

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Maart-april maart-april maart-april

Maart-april maart-april maart-april Nu we het nieuwe jaar goed hebben ingezet is het tijd om NOG MEER pret te maken met meer zon, meer spelletjes, meer lachjes en vooral meer scouts!! Dus trek jullie knapste uniformen maar aan en houd u

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

September - Oktober. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

September - Oktober. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas September - Oktober KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Dag Roodkappen, Sjimmers en ouders! Het is weer heerlijk terugdenken

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

ANIMATIEPROGRAMMA 19 juli tot 25 juli 2019

ANIMATIEPROGRAMMA 19 juli tot 25 juli 2019 Vrijdag 19 juli 2019 Park Molenheide heet u van harte welkom. Zaterdag 20 juli 2019 10.00-11.00 uur & 11.15-12.15 uur : Workshop Shaving day Wist je dat je met de scheerschuim van papa nog veel leuke dingen

Nadere informatie

Hallo lieve vakantiegangers,

Hallo lieve vakantiegangers, Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! Het is tijd voor vakantie met een heleboel plezier en gezelligheid. We gaan allemaal leuke dingen doen zoals knutselen, speurtochten, bosspellen maar wat

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Tot op KSA! De leiding

Tot op KSA! De leiding Beste ouders, September zit er alweer op, maar ook in oktober staan er weer verschillende leuke activiteiten op de kalender. Allereerst gaan alle groepen op zaterdag 7 oktober op daguitstap naar Bobbejaanland!

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

Prinses Melania. Prinses Ella

Prinses Melania. Prinses Ella September Oktober Prinses Melania Lievelingsdessert: aardbeientaart Hobby s: cup cakes bakken Droombestemming: Prinsessenland Levensmotto: Wees altijd jezelf! Prinses Alinia Lievelingsdrankje: munt thee

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel Enthousiast april Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel twee. Want wees nu eerlijk: tegen

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER 2016 Scouting Wijnegem Voorwoord Beste jongens, meisjes en alles daartussenin, We zijn nu al een zo dikke maand bezig en de groepsleiding

Nadere informatie

CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING

CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING WEG WIJS 2018-2019 INHOUD 4 Info 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 9 Jimmers (12j - 13j) 10 Simmers (14j - 15j) 11

Nadere informatie

Kabouters. 2 e takweekend: februari 2015 Kabouterkamp: juli 2015

Kabouters. 2 e takweekend: februari 2015 Kabouterkamp: juli 2015 Kabouters Jammer genoeg is het eerste semester al afgelopen, maar om dit goed te maken, organiseren wij er nog een tweede vol nieuwe verrassingen! Ook dit semester vullen wij met ongelooflijke passie jullie

Nadere informatie

De kapoenen doen niet mee aan de deur-aan-deurverkoop, zij hebben zondag 11 november gewoon activiteit (zie ook takblaadje).

De kapoenen doen niet mee aan de deur-aan-deurverkoop, zij hebben zondag 11 november gewoon activiteit (zie ook takblaadje). 一 漀 瘀 攀 洀戀 攀 爀 㠀 Gegroet allen! Met de hoogdag van de jeugdbewegingen (Dag Van De Jeugdbeweging) is oktober met een knaller afgesloten. Tijd dus om de maand november aan te snijden! Zaterdag 10 november,

Nadere informatie

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Hallo beste KLJ ers, Het tweede deel van ons KLJ-jaar is al een tijdje van start gegaan, de koudste periode van de winter is voorbij en de

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan Jongknapen Dag gekke jongknapen We zijn alweer aan het tweede boekje toe. De tijd gaat snel als je je amuseert! Dat wil ook zeggen dat we al halfweg het jaar zijn, maar ook dat we nog superveel leuke activiteiten

Nadere informatie

Animatie Programma. Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn.

Animatie Programma. Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn. Animatie Programma Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn. Vrijdag 18 oktober 10:00 UUR TOT 11:00 UUR KNUTSELEN Goedemorgen allemaal, komen jullie

Nadere informatie