Lieve roodkapjes, Wij herhalen graag nog enkele afspraken met jullie:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lieve roodkapjes, Wij herhalen graag nog enkele afspraken met jullie:"

Transcriptie

1 Lieve roodkapjes, Wij hopen dat jullie alleen fijne feestdagen achter de rug hebben. In naam van alle leiding willen wij dan ook van deze gelegenheid gebruik maken om jullie nogmaals een gelukkig en spetterend 2017 te wensen vol plezier! Wij hopen al onze Roodkapjes dan ook weer vol enthousiasme op onze activiteiten te mogen verwelkomen! Wij willen alle leden en helpers nogmaals bedanken voor de inzet op de wafelbak. Wij hebben een mooie winst, waarmee wij ook dit jaar eens een extra activiteit kunnen doen tijdens het jaar en op kamp. Ook komt dit goed van pas, voor de aankoop van nieuw spelen knutselmateriaal. Wij herhalen graag nog enkele afspraken met jullie: - Wij beginnen graag stipt met onze activiteiten. De vergadering begint om 14u en eindigt om 17u, tenzij in het Kapke anders vermeld. Lees zeker wekelijks na op welk tijdstip je wordt verwacht. - Wij komen steeds in uniform (hemd + sjaaltje) naar de activiteiten. - Doe zeker je speelkleren aan! Wij ravotten graag, en dan worden wij wel eens vuil. Voor de komende maanden staan er enkele specialekes op het programma. In januari zullen er een paar groepen gaan zich verkleden in de drie wijzen en door Waasmunster trekken. Daarnaast is de maand januari ook de maand waarin de oudsten leiding geven, om de vaste leiding te ontlasten tijdens hun examens. Tijdens deze stage geven ze het beste van zichzelf en zullen de leden zich rot amuseren! En de maand februari staat helemaal in het teken van onze 18+ want op 25/02/2016 is het BACK IN TIME! Onze fuif waarbij wij de beste hits uit draaien en jullie de dansbenen kunnen loszwieren op de dansvloer! Bij deze zijn jullie en al jullie vrienden, familie en sympathisanten uitgenodigd! Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leiding! We kijken al met volle teugen uit om er samen met jullie twee fantastisch leuke maanden van te maken!

2 Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen. Kelsey & Julie Of via het contactformulier op de site!

3 Er was eens een groep vrolijke meisjes. Ze werden de RO312 genoemd. Elke maand van het jaar spraken ze van knibbel knabbel knuisje of van spiegeltje spiegeltje aan de wand. Ze speelden in het thema van de sprookjes leuke spelletjes in het sprookjesbos. Ze werden begeleid door drie grote roodkapjes die hen leerden om de boze wolf en de kwade heks te verslaan. Reizen jullie mee naar deze wonderlijke wereld??

4 Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie zijn de mooiste en tofste leden van het land: RO312!!!

5 Er was eens de maand januari. In deze maand beleven we het magische sprookje van doornroosje: de prinses die 100 jaar sliep nadat ze zich aan een spinnenwiel had geprikt. Gelukkig werd ze na 100 jaar door een mooi prins wakker gekust. Zaterdag 7 januari (De Kouter: 14u-17): Toen de koning en koningin een dochtertje kregen, nodigden ze familie en vrienden uit om de geboorte te vieren. Er werden ook 12 feeën uitgenodigd die het kindje allemaal goede dingen konden wensen. Er kwam ook nog één andere fee die boos was omdat ze niet was uitgenodigd en die wenste dat het meisje zich zou prikken aan een spinnenwiel en zou sterven. De twaalfde fee kon de spreuk niet meer ongedaan maken maar kon de spreuk wel nog veranderen zodat de prinses niet zo sterven maar 100jaar zou slapen. Zaterdag 14 januari (De Kouter, 14u-17u): Doornroosje dwaalde op een dag door het grote kasteel en kwam er op de zolderkamer een oudere dame tegen. Die was vlas aan het spinnen op een spinnenwiel. De prinses ging dichter kijken en verstrooid prikte ze zich aan het spinnenwiel: Doornroosje viel in een lange diepe slaap. Net als Doornroosje houden we het vandaag een beetje rustig en gaan we knutselen. Na het knutselen is er nog tijd voor toffe gezelschapspelen: nemen jullie jullie favoriete spel mee?!! Komen jullie mee helpen deze stoute spreuk te veranderen? Zaterdag 21 januari: (De Kouter 14u-17u): De feeën hebben vandaag het lokaal omgetoverd tot winterwonderland! Maar in deze kou kan de prins Doornroosje niet wakker kussen. Daarom komen de studenten van deze feeën een weg bouwen voor de prins! Helpen jullie hen mee? De hernieuwers geven vandaag leiding aan jullie! Veel plezier!! Na 100 jaar slapen kwam de zoveelste prins bij het kasteel een kijkje nemen. De doornhaag rond het Zaterdag 28 januari: geen vergadering! Vandaag is het de prins niet gelukt om Doornroosje wakker te kussen! Dus slapen we vandaag lekker uit en blijven we thuis om te luieren! Tot volgende week!! kasteel veranderde in een mooie bloemenstruik, zodat de prins het kasteel binnen kon treden. Toen hij bij Doornroosje op de kamer kwam, kuste hij haar wakker en leefde ze nog lang en gelukkig!

6 Er was eens de maand februari. In de maand februari duiken we in het sprookje van de wolf en de 7 geitjes! Hierbij verkleedde de wolf zich en at de geitjes op! Zouden jullie de wolf herkennen of ook in de val trappen net zoals de geitjes? Zaterdag 4 februari (De Kouter 14u- 17u): Speciale vergadering!! Vandaag nodigen we de mama s, papa s, zusjes en broertjes uit om mee te komen spelen met het grote gezinsspel! Net zoals de geitjes gaan we vandaag een groot spel spelen met het hele gezin en laten we de mama s, papa s, zusjes en broertjes zien hoe wij Roodkapkes samen spelen! Alle gezinnen van de RO312 zijn welkom! Als je gezin niet kan komen ben je natuurlijk ook zeker welkom!!! :D Wie wordt verkozen tot het KSAgezin van het jaar!! Zaterdag 11 februari (De Kouter 14u-17u): De boze wolf had zijn poot wit geverfd, waardoor de geitjes hem niet herkende en zo kon hij de geitjes opeten! Wij zijn benieuwd of dat jullie zich ook zo goed kunnen camoufleren als de wolf! Wij sluipen vandaag ongezien naar het bos! Zaterdag 18 februari (De Kouter 10u-13u): Speciale vergadering! Jullie hebben in januari een brief gekregen voor onze snoepactie! Met deze snoepactie willen wij onze eigen kas een beetje uitbreiden zodat wij zelf een speciale activiteit kunnen geven aan onze tofste leden! Deze ochtend gaan we samen deze snoepzakjes maken voor ouders, familie en vrienden! Om 13u krijgen jullie de zakjes mee naar huis! Zaterdag 25 februari: geen vergadering! Vanavond gaat moedergeit uit dansen in BACK IN TIME! Alle mama s, papa s, 18+ ers, sympathisanten zijn deze avond zeer welkom op onze fuif, waar de beste hits van de door de luidsprekers knallen! Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leiding!! Moedergeit kon gelukkig alle geitjes redden uit de buik van de wolf en leefden ze nog lang en gelukkig! Kapke RO34 Januari - Februari

7 Dag meisjes van Ro 34! Eerst en vooral willen we jullie een gelukkige nieuwjaar wensen en hopelijk wordt 2017 even leuk als 2016! We gaan de eerste maanden van het jaar goed inzetten en daarvoor gaan we nog een paar landen doorkruisen. Hebben jullie zin om met ons mee te vliegen? Dan verwachten wij jullie elke zaterdag aan de kouter! Kijk je ook mee waar we naartoe gaan?

8 JANUARI ZATERDAG 7 JANUARI: 3 koningen! We zetten het jaar goed in en krijgen meteen hulp van de Hernieuwers! We zijn te weten gekomen dat ze het grote 3koningenspel gaan spelen! Verkleed je dus als een echte koning en zie wat zij voor jullie in petto hebben! Veel plezier!! ZATERDAG 14 JANUARI: Oh nee!! Er is iemand in het vliegtuig vermoord! Hierdoor kunnen we niet vertrekken, want de politie moet dit onderzoeken! Alleen echte speurneuzen kan de moordenaar vinden! Help je mee? ZATERDAG 21 JANUARI De maand januari is een drukke maand voor de stewards! Daarom rusten vandaag even uit en vertrekken we volgende week opnieuw! GEEN VERGADERING ZATERDAG 28 JANUARI Tijd om te knutselen!! Vandaag gaan we alle soorten kunst van over de hele wereld gebruiken om er zelf een mooi kunstwerk van te maken! We kunnen jouw creativiteit zeker en vast gebruiken!!

9

10 FEBRUARI Zaterdag 4 februari: fotozoektocht! Ik ga op reis en neem mee Een fototoestel! Maar we zitten met een klein probleem, want enkele van onze foto s zijn onderweg verloren gegaan. Nu moeten we een helse tocht ondergaan om deze terug te vinden! Zaterdag 11 februari: kookvergadering! Vorige keer is het ons niet gelukt om de wereldkeuken uit te testen, maar vandaag houdt niets ons tegen! Neem vandaag je kookschort en kookmuts mee en kom om 10u naar het lokaal! Zodat we samen iets heerlijks kunnen maken! Na dit heerlijke maal mogen jullie ouders jullie terug komen halen om 13u! ZATERDAG 18 FEBRUARI: Vandaag mogen jullie de bestemming zelf kiezen! Daarom spelen we een spel waarin jullie de baas zijn! Jullie kiezen welk spel, hoe we het spelen en waar we het spelen! Wij verwachten jullie graag om 14u aan het lokaal!! ZATERDAG 25 FEBRUARI: GEEN VERGADERING!! Vanavond nemen we onze ouders mee naar BACK IN TIME! Waar zij hun dansbenen kunnen uitslaan op de beste hits van de ! Wij zien jullie ouders graag op onze fuif terug! kaarten verkrijgbaar bij de leiding!

11

12 Lieve Jimmers! Het nieuwe jaar is weer begonnen! Dat 2017 nog beter mag zijn dan 2016! Hopelijk hebben jullie goed gevierd! Ook dit jaar zijn wij weer van de partij en doen we ons best om keer op keer leuke vergaderingen voor jullie te maken! We gaan er weer eens ferm invliegen ( op onze bezem natuurlijk ) Belangrijke afspraken: Je komt steeds in uniform. De vergadering begint om 14u. Liever 10 min te vroeg dan 10 min te laat. GSM en andere waardevolle spullen laat je best thuis. Kom goedgehumeurd naar de vergadering Datum weekend van maart! Zet alvast in je agenda, verdere info volgt nog. 7 januari 2017 We zetten het nieuwe jaar stevig in. Binnenkort is er namelijk een kampioenschap zwerkbal. Natuurlijk moet er eerst eens gekeken worden of jullie conditie wel op peil staat. Anders zal er aan gewerkt moeten worden. Doe jullie sportieve kleren en sportschoenen maar aan want je zal ze kunnen gebruiken! 14 januari 2017 Vandaag verlaten jullie Zweinstein en verkennen jullie de wijde wereld eens. Zet die bezem maar al klaar, want vandaag vliegen jullie erop uit!! 21 januari 2017 Vandaag is het de bedoeling dat iedere leerling voor zich zoveel mogelijke speciale toverkruiden gaat verzamelen. Deze kruiden kan je door middel van geld kopen of door heel slim te handelen! Wie gaat deze strijd winnen.? Wie maakt de beste toverdrankjes? 28 januari 2017 Vandaag is het pedagogische studiedag op Zweinstein. De toverleerkrachten hebben ook bijscholing. Zo blijven jullie de juiste toverspreuken gebruiken! Vandaag kunnen jullie dus wat uitrusten zodanig dat jullie volgende week volledig vol energie terug op de kouter kunnen staan.

13

14 4 februari 2017 Wat hebben jullie al onthouden van jullie lessen hier op Zweinstein? Wie kent zijn toverspreuken en formules voor toverdrankjes het beste? Wij zijn alvast benieuwd. Het wordt eens tijd voor een overhoren! Wie is er de slimste leerling? Wie behaald de hoogste score? Vandaag gaan we ons eens bewijzen! Wie is de dapperste leerling van de school? Jullie gaan jullie bewijzen in twee aan twee gevechten! Bereid jullie maar voor! Dat de sterkste mogen winnen! Vrijdag 17 februari 2017 ( 18u30) tot zaterdag 18 februari 2017 (13u) SLEEPOVER! Eindelijk een overnachting in jullie nieuwe gezellige lokaal! Breng zeker je matje en slaapzak mee. We kijken ook naar de volgende Harry Potter film! Zaterdag om 13u mogen de mama s en papa s jullie terug komen halen aan de kouter. 25 februari 2017 ( geen KSA) KSA fuif: Back in Time Alle ouders zijn uitgenodigd op onze KSA fuif! De leiding heeft nogal veel voorbereidingswerk, dus vandaag is het geen KSA. Hopelijk hebben jullie je wat geamuseerd! Veel liefs jullie leidsters!

15

16 Lieve hernieuwers, Deze 2 maanden worden super belangrijk voor jullie! Want in de eerste maand moeten jullie ons laten zien hoe goed jullie Pokémons kunnen trainen. Wie slaagt voor zijn stage, wordt beloond! In de maand erna, gaan we geld verdienen om mee te kunnen doen aan onze eerste buitenlandse competitie in Lyon!!

17 Deze maand gaan jullie de verschillende evoluties van Squirtle moeten trainen! Benieuwd of dit jullie lukt! 07/01/2017: RO34 14/01/2017: JIM Vandaag nemen jullie voor het eerst verantwoordelijkheid op! Vandaag gaan jullie op verplaatsing! Vandaag gaan jullie verkleed samen met de RO34 als koning, 3 koningen gaan zingen! Maak er een leuk spel van en verdien er veel geld mee! :D Jullie gaan samen met de JIM een spel spelen in het dorp, laat de kinderen op tijd weten of ze met de fiets moeten komen! 21/01/2017: RO312 28/01/2017: afscheidsvergadering Vandaag is het waarschijnlijk de laatste keer met Sylvie erbij! Dus maken we er een supertof feestje van! Je mag altijd iets meenemen, waardoor het extra leuk wordt! Vandaag is het een en al fantasie! Zorg voor een leuk bordspel met veel fantasiespelletjes voor de kleinsten!

18 Zoals jullie weten, is het deze maand geldinzamelmaand voor onze trip naar Lyon! En dat gaan we doen door soep te verkopen! 04/02 18/02: soepverkoop 3 weken lang gaan we soep maken en verkopen! het worden lange dagen, maar oooh zo leuk! Want met de opbrengst hiervan gaan we ons Sylvie bezoeken! :D WOEHOE!! Om 10u s morgens spreken we af om de soep te maken, ik neem de ingrediënten mee! En s middags gaan we deze verkopen! Als alle soep is uitverkocht mogen jullie naar huis! 25/02: BACK IN TIME Voor onze fuif krijgen jullie begin deze maand elk een aantal voorverkoopkaarten/steunkaarten die jullie aan familie mogen verkopen! helaas zijn jullie nog net iets te jong voor naar onze fuif te komen, maar jullie ouders en hun vrienden en familie is zeker en vast welkom!

We zijn weer gekomen aan het laatste kapke & dus ook de laatste maanden van dit KSA jaar. Toch hebben we nog wat in petto voor jullie.

We zijn weer gekomen aan het laatste kapke & dus ook de laatste maanden van dit KSA jaar. Toch hebben we nog wat in petto voor jullie. t kapke MEI - JUNI Ons voorwoordje Beste ouders, Lieve roodkapkes, We zijn weer gekomen aan het laatste kapke & dus ook de laatste maanden van dit KSA jaar. Toch hebben we nog wat in petto voor jullie.

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2018-2019 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

ONS VOORWOORDJE. Beste ouders, Liefste roodkapkes,

ONS VOORWOORDJE. Beste ouders, Liefste roodkapkes, t Kapke Maart April ONS VOORWOORDJE Beste ouders, Liefste roodkapkes, Welkom bij ons kapke van maart en april. Ook deze maanden staat er heel wat op onze agenda. Hieronder sommen we ze nog even voor jullie

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s!

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! INFORMATIE KAPKE Ons voorwoord Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! Voor ons lijkt het of we nog maar net op kamp waren en hier zijn we al met ons informatie Kapke van het nieuwe werkjaar. Als

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Lieve Roodkapkes, Na ons supertof kamp, hopen we dat jullie ook nog een fijne vakantie hebben gehad. Zijn jullie volledig uitgerust en klaar voor een nieuw jaar vol spelplezier

Nadere informatie

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen!

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen! Kapke Mei - Juni Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, Wat is het werkjaar alweer voorbij gevlogen! We zitten al aan het laatste kapke van het jaar! Maar niet getreurd, want er staat weer heel wat

Nadere informatie

t Kapke September oktober

t Kapke September oktober t Kapke September oktober Inhoud van dit Kapke Voorwoord september oktober... 3 RO312... 5 Belangrijke data... 9 RO34... 11 Wie is de leiding?... 11 ALGEMENE INFORMATIE... 12 t Kapke... 13 RO56 + JIM...

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2017-2018 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

Voorwoord. kapke! Beste ouders en lieve Roodkapkes,

Voorwoord. kapke! Beste ouders en lieve Roodkapkes, Kapke Maart - April Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, We zijn al over halfweg van ons werkjaar en wat was dat al leuk! Hopelijk zijn de mama s en papa s goed uit gedanst na vorige week, want

Nadere informatie

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER KAJOGI KABOUTERS OKTOBER Liefste Vincies en ouders, De maand september zit er alweer op: een betere start van het scoutsjaar konden we ons niet wensen! Zowel de leiding als de leden genoten met volle teugen

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara Lieve Jogi s, Na de vakantie en een fantastisch kamp is het nu weer tijd voor een nieuw super leuk scoutsjaar. Wij hopen dat jullie er evenveel zin in hebben als wij! Iedere week zorgt de leiding met veel

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE!

ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE! ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE! BETOVEREND Dit thema was in 1 woord betoverend met jullie kinderen. Samen meegaan in hun fantasie en ontdekkingswereld was nog nooit zoveel aan bod gekomen

Nadere informatie

Telelens Kapoenen eerste semester

Telelens Kapoenen eerste semester Telelens Kapoenen 2017-2018 eerste semester Allerliefste kapoentjes, dit jaar gidsen we jullie door de wondere wereld van de sprookjes! Vier enthousiaste leidsters staan alvast te popelen om het eerste

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn;

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn; JONGGIDSEN 2017-2018 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon!

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon! April Mei - Juni Beste ouders en KLJ ers, Hier zijn we alweer met de allerlaatste kalender van het jaar. Ben je benieuwd wat je leiding voor jou in petto heeft? Neem dan snel een kijkje in deze kalender.

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s Kabouters Liefste kabouters, mama s en papa s Bij het lezen van deze welkomstwoorden, kan je terugblikken op een zalig KSA- jaar. Alle supervette activiteiten, het winterweekend maar vooral het fantastische

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

KRABBEL MAART - APRIL

KRABBEL MAART - APRIL KRABBEL MAART - APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus

Nadere informatie

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag Kapoenen 7 April: aarde vs aliens 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel Vannacht is er een vreemd voertuig geland op de aarde. We hebben alle kapoenen nodig om op ontdekkingsjacht te gaan! Jullie

Nadere informatie

MAART TOT JUNI HET GEITJE. minder is meer

MAART TOT JUNI HET GEITJE. minder is meer MAART TOT JUNI HET GEITJE minder is meer Dag allerliefste kapoenen en ouders! Zondag 3/03 10u -12u30 Hier is onze laatste GEIT van het jaar, wat vliegt zo n scoutsjaar toch voorbij!!! Bij elke vergadering

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Kabouters. Beste kabouters en ouders,

Kabouters. Beste kabouters en ouders, Beste kabouters en ouders, Kabouters Jaja we zijn zover het tweede, zotste, coolste, beste deel van het KSA- jaar is begonnen. Dit semester gaan we niet enkel op winterweekend maar zijn er een hele resem

Nadere informatie

Graag melden we nog even dat we het ten zeerste appreciëren als er wordt afgebeld indien jouw kapoen niet kan komen naar de vergadering.

Graag melden we nog even dat we het ten zeerste appreciëren als er wordt afgebeld indien jouw kapoen niet kan komen naar de vergadering. Lieve kapoenen JOEPIE! Onze examens zijn gedaan en we kunnen er weer tegenaan Vanaf nu zijn alle vergadering terug op zondag! De uren zijn nog steeds hetzelfde namelijk van 14u tot 17u30 op het lokaal

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen.

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. Beste leden, ouders en sympathisanten, Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. De voorbije maanden

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders en al de anderen, Allereerst wil ik jullie een fantastisch nieuwjaar wensen. Dat is natuurlijk niet alleen van mij maar ook van de volledige

Nadere informatie

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december 4 november: 14-17 uur Zoals iedereen wel weet, is het juist Halloween geweest. En wat doen we zoal bij Halloween?? Knutselen met pompoenen,

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Kabouters 3 februari 11 mei

Kabouters 3 februari 11 mei Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA-jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA er

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

Ons kamp start vanaf de laatste week van juli (2016) tot 31 augustus!

Ons kamp start vanaf de laatste week van juli (2016) tot 31 augustus! Dag stoere kapoenen! Dit jaar vliegen we er weer in, het wordt een jaar vol nieuwe uitdagingen en leuke vergaderingen! Met onze nieuwe leidersploeg bezorgen wij jullie een bangelijk jaar. Tot snel! TOTO

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten 2018 is van start gegaan, en ook dit jaar staat de volledige leidingsploeg weer helemaal klaar om het beste van zichzelf te geven! Dit kan natuurlijk niet als er weinig

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

t kapke MAART - APRIL

t kapke MAART - APRIL t kapke MAART - APRIL Beste ouders, Liefste roodkapkes, Welkom bij ons kapke van maart en april. Ook deze maanden staat er heel wat op onze agenda. Hieronder sommen we ze nog even voor jullie op. Maart

Nadere informatie

Algemeen nieuws Januari

Algemeen nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Algemeen nieuws Januari Eerst en vooral willen wij jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016 Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents Boekje januari februari 2016 Belangrijke data om te onthouden zijn; - ITA: 18 maart 2017 Een hele dag vol heerlijke, vers gemaakte Italiaanse gerechten waaronder Spaghetti

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts, sympathisanten, kortom mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar en hopelijk wordt dat ook de beste maand van

Nadere informatie

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan Jongknapen Dag gekke jongknapen We zijn alweer aan het tweede boekje toe. De tijd gaat snel als je je amuseert! Dat wil ook zeggen dat we al halfweg het jaar zijn, maar ook dat we nog superveel leuke activiteiten

Nadere informatie

t Schriftje Maart - april 2019 Dag liefste gidskes,

t Schriftje Maart - april 2019 Dag liefste gidskes, t Schriftje Maart - april 2019 Dag liefste gidskes, De komende twee maand staat er weer heel wat leuks op de planning. Niet alleen super toffe vergaderingen maar ook De kaas en bier-avond! Woehoe! Stretch

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

Woordje van de veebee s

Woordje van de veebee s Woordje van de veebee s DROPPING Graag zouden wij wat reclame willen maken voor de dropping die onze oud leiding organiseert. Deze gaat door op 24 februari. Starten om 19u. Het zal zeker en vast een leuke

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het fantastische 2 de semester staat alweer voor de deur en na de lange kerstvakantie is de leiding weer helemaal klaar om jullie zondagen weer

Nadere informatie

Zaterdag 14 januari (19u-21u)

Zaterdag 14 januari (19u-21u) 2012 is van start gegaan dus wij vliegen er weer in met een aantal nieuwe vergaderingen In januari zijn er nog avondvergadering omdat jullie leiding op zondag moet studeren om goede punten te halen op

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka t JOKSKE november- december 2017 1 Inhoudstabel Belangrijke data 3 Ribbels 4 Speelclub 5 Rakwi 6 Tito 7 Ketaspi 8 2 Belangrijke Data Zondag 26 November: vandaag

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017 WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/072017 10/07/2017 Liefste Roodkapjes, Hebben jullie zin om mee te gaan op kamp? Dit jaar brengen we Hollywood naar België! Wij kijken er alvast naar uit! Lees zeker verder

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, Afgelopen maand, februari dus, hebben we ons vooral geamuseerd op het techniekenweekend en de groepsdag. Deze waren beide

Nadere informatie

Tijd voor een bijzonder verhaal!

Tijd voor een bijzonder verhaal! Tijd voor een bijzonder verhaal! r waren eens Wij houden heel veel van water! een meisje en een jongen zus en broer Lena & Luca Luca leerde al heel vroeg zwemmen! en Lena was een echte waterrat Op een

Nadere informatie

BSO VAKANTIEPROGRAMMA

BSO VAKANTIEPROGRAMMA 1 BSO VAKANTIEPROGRAMMA 2 Sprookjes bestaan op de Wereldplek Er was eens een prins die zin kreeg in vakantie. Hij zweefde heel de wereld rond totdat hij terecht kwam in Rijswijk. Hij zag daar een plek,

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

De kapoenen seintoren 1

De kapoenen seintoren 1 De kapoenen seintoren 1 Beste kapoenen en ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan. We hebben hierdoor afscheid moeten nemen van onze 2 e jaars, maar we kijken er al naar uit om de nieuwe

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas Maart-April KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Hoi roodkapjes, sjimmers en ouders, Januari en februari zijn alweer voorbij

Nadere informatie

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails.

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails. Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA- jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie alvast prettige feestdagen toewensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd

Nadere informatie

Maandlijst Oktober - November

Maandlijst Oktober - November Maandlijst Oktober - November Algemene informatie Vrijdag 19 Oktober is het Dag van de jeugdbeweging! Toon dat je van KLJ Strijtem bent en trek je pull, T-shirt en sjaaltje van de KLJ aan om naar school

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN BELANGRIJKE DATUMS Vrijdag 10 september Start seizoen Zondag 10 oktober Open dag Vrijdag 22 t/m zondag 24 oktober Leidingweekend Zaterdag 30 oktober Kerstkaartenactie Zaterdag 6 november Spokentocht Dinsdag

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden maar natuurlijk ook de ouders, De lente is begonnen. Dus vanaf nu is het altijd mooi weer, tenzij je natuurlijk in België woont, daarom vergeet deze

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

Seintoren kabouters

Seintoren kabouters Seintoren kabouters 2018-2019 Beste kabouters, Het tweede semester staat voor jullie klaar vol met nieuwe verrassingen en spelletjes. Hier vind je alle nuttige informatie voor het komende semester! We

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Er wordt werk gemaakt van de nieuwe truien! We zullen het goed aankondigen wanneer de truien er zijn. We bestellen

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 29)

1 e week zomervakantie (week 29) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

Kapoenen Doren

Kapoenen Doren Kapoenen Doren 2014-2015 Maar wie zijn we? Dag kapoenen, mijn naam is Ellen. Ik stond vorig jaar ook al in leiding bij de kapoenen doren en hoop dat dit jaar even geweldig wordt. Als ik een sprookjesfiguur

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Zomer 4 t/m 11 juli 2015 Zaterdag 4 juli

Concept Animatieprogramma Zomer 4 t/m 11 juli 2015 Zaterdag 4 juli 14.00-17.00 Welkom middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-19.45 Kringspelen Doe gezellig met ons mee aan deze leuke spelletjes en maak vrienden!

Nadere informatie

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober Hoi liefste kapoentjes, hier zijn we weer met jullie favoriet 3-maandelijks blad! Zijn jullie er klaar voor om te weten te komen welke spannende, leuke, ontroerende, coole, toffe, zalige dingen jullie

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. mei juni 2019 Zaterdag 4 mei 2019 Roefeldag: van 12u30 tot 18u Hopelijk zijn jullie ingeschreven, want vandaag is het weer Roefeldag, een dag vol

Nadere informatie

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES AFSPRAKEN - Doe elke ronde kledij aan die vuil of stuk mag gaan en vast schoeisel (geen crocs of slippers). - Ook in de wintermaanden spelen we buiten, draag dus warme kledij.

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang:

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober gidsen ninove Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: 2016-2017 Erkenningsnummer: P917073 Verschijnt driemaandelijks Maart April Mei

Nadere informatie

Zaterdag 27/09 (14u(14u-17u)

Zaterdag 27/09 (14u(14u-17u) Kapoenen Er was eens op een scoutsterrein niet zo zot ver van hier een bende verdwaalde sprookjesfiguren. Samen met jullie doorbladeren ze het hele sprookjesboek en nemen jullie mee op onvergetelijke avonturen.

Nadere informatie

POLLEKE. KSA Gent St Paulus

POLLEKE. KSA Gent St Paulus POLLEKE KSA Gent St Paulus presenteert: Boekje 3 FEBRUARI 2019 Voorwoord Polleke III Maart-editie Lieve ksa sters, In deze voorlaatste editie van het Polleke vind je alle info voor de maand maart, dus

Nadere informatie