ONS VOORWOORDJE. Beste ouders, Liefste roodkapkes,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ONS VOORWOORDJE. Beste ouders, Liefste roodkapkes,"

Transcriptie

1 t Kapke Maart April

2 ONS VOORWOORDJE Beste ouders, Liefste roodkapkes, Welkom bij ons kapke van maart en april. Ook deze maanden staat er heel wat op onze agenda. Hieronder sommen we ze nog even voor jullie op. Terwijl jullie hoofdleiding op 11 maart deelneemt aan het nationaal groepsleidingscongres, zullen jullie je steentje bijdragen voor de properheid van onze dierbare gemeente. Ouders zijn zeker ook welkom om samen met de jeugd de handen uit de mouwen te steken voor onze jaarlijkse zwerfvuilactie! Het weekend van 17 maart gaan onze jimmers op weekend. Het weekend erna, 24 maart, gaan onze jongste groepen op verkenning in een ander dorp. De informatie hierrond vinden jullie terug in de bijgevoegde brieven of op onze site. Van 11 tot 14 april trekken onze oudste leden samen met een paar leiding op driedaags avontuur met JOEPIE. Ze gaan op zoek naar een terrein ergens in Vlaanderen. De exacte locatie is strikt geheim en zal pas bekend zijn wanneer de eerste groep er voet aan de grond zet. Rond dit terrein zullen een aantal spetterende activiteiten opgebouwd zijn. Onder het motto Voor elk wat wils en Hoe zotter hoe beter gaan we voor deze activiteiten verbintenissen aan met een aantal particulieren en verschillende werkgroepen binnen de KSA. Alvorens we iedereen naar huis toe uitzwaaien, sluiten we af met een heerlijk maal, spetterende fuif en kampvuur.

3 April wordt een drukke maand voor onze roodkapkes en hun leiding. Zij bereiden namelijk een heus spektakel voor, om jullie te imponeren op onze jaarlijkse ouderavond. Deze gaat door op 15 april in CC Hoogendonck. Het thema is niets minder dan piraten! Alle kinderen worden die dag om 13u verwacht voor een generale repetitie. De festiviteiten zelf zullen rond 18u van start gaan. De persoonlijke uitnodiging hiervoor volgt later nog. De inschrijvingen zullen zoals vorig jaar gebeuren via onze website. Op 22 april trekken we erop uit, met onze voltallige KSA-groep. Waar onze groepsdag heen zal gaan, wordt later bekend gemaakt per brief!! GAMEL Van 28 tot 30 april trekken onze Jimmers erop uit richting GAMEL. Een weekend lang gaan we de uitdagende combinatie aan van openluchtleven, spel en avontuur. Op het militaire vliegveld zet je (voor het eerst?) je slaaptent op, kook je je eigen potje op houtvuur, ontmoet je honderden andere KSA ers en ga je met hen uitdagingen aan waarvan je op voorhand niet kon geloven dat een mens hiertoe in staat is. En al helemaal jijzelf niet. Doorheen dat alles sluimert een geheimzinnig verhaal. Een verhaal dat leidt tot gebeurtenissen, spelen en tochten waar zowel leden als leiding zich geen twee seconden bij hoeven te vervelen: avonturenparcours, massaspelen, een neerstortend vliegtuig, een dagtocht om U tegen te zeggen, een levensgrote spelenmarkt,... Gamel? Niet in woorden uit te drukken. Gewoon Gameldig! Meer info? Via Inschrijven voor GAMEL, kan via de site vanaf 1 maart tot 1 april Zo dat was het voor deze maanden, tot snel! Veel lieve groetjes Julie & Kelsey

4 Er was eens een groep vrolijke meisjes. Ze werden de RO312 genoemd. Elke maand van het jaar spraken ze van knibbel knabbel knuisje of van spiegeltje spiegeltje aan de wand. Ze speelden in het thema van de sprookjes leuke spelletjes in het sprookjesbos. Ze werden begeleid door drie grote roodkapjes die hen leerden om de boze wolf en de kwade heks te verslaan. Reizen jullie mee naar deze wonderlijke wereld?? Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie zijn de mooiste leden van het land: RO312!!!

5

6 Er was eens de maand maart. Een koppel werd in deze maand zwanger en kregen een kindje dat ze direct aan de heks moesten geven. Deze maand repeteren we geregeld voor de ouderavond! Het is belangrijk dat de kindjes die er die avond (15/04) bij zullen zijn, toch zeker een aantal keer aanwezig zijn om mee te kunnen oefenen! Zaterdag 4 maart: Geen vergadering!! De heks sloot het meisje op in een toren. De haren van het meisje waren heel lang waarmee de heks in de toren kon geheven worden. Dan praatten de heks en Rapunzel over hun dag. Deze verhalen zullen we volgende week te horen krijgen. Zaterdag 18 maart: (van 14u-17u op de kouter)op een dag hoorde de prins rapunzel prachtig zingen, hij volgde het gezang en kwam terecht bij de toren. Hij zag hoe de heks in de toren kon en probeerde dit ook. Toen hij rapunzel ontmoette vroeg hij haar ten huwelijk. Ze smeedden samen een plan om Rapunzel uit de toren te laten ontsnappen. Helpen jullie mee een plan te bedenken? Zaterdag 11 maart: Zwerfvuilactie (van 14u-17u op de kouter) In de toren moest rapunzel ook steeds opruimen zodat de heks niet boos zou moeten worden. Helpen jullie rapunzel mee Waasmunster weer proper te maken? Natuurlijk speelt rapunzel na het opruimen ook nog een leuk spel maart: Weekend De heks ontdekte wat het plan van Rapunzel en de prins was. De heks knipte het haar van rapunzel en liet haar achter in de wildernis. Toen de prins kwam liet de heks de haren van Rapunzel vallen en de prins ging in de toren. Toen hij de heks zag viel hij in de doornstruiken en werd blind. Willen jullie ons het hele weekend helpen de heks te verslaan? Verdere info volgt in de brief.

7 Er was eens de maand april. In deze maand ging een meisje genaamd Belle naar een kasteel. Daar ontmoette ze een beest. Ook deze maand, zullen we nog volop repeteren voor de ouderavond! Komen is de boodschap! Zaterdag 1 april: (van 14u-17u op de kouter) Van het beest was Belle verplicht in het kasteel te blijven. Tijdens haar verblijf kreeg Belle steeds dromen van een fee. Helpen jullie Belle om er achter te komen wat de dromen betekenen? Zaterdag 15 april: Ouderavond Zaterdag 8 april: (van 14u-17u op de kouter) Elke avond vraagt het beest aan Belle of ze met hem wil trouwen maar dit wijst ze telkens af. Het beest voelt zich hierdoor steeds meer verdrietig. Willen jullie ons helpen het beest weer gelukkig te maken? Vandaag organiseren we een ouderavond. Deze bestaat uit een barbecue, een toneel en optreden van de leden. Om te repeteren vragen we dat de leden van 13u-16u naar Hogendonck!!! komen. Op dat moment dienen ze al het gerief voor hun optreden bij te hebben (kledij+eventueel attributen). Welke kledij en attributen nodig zijn zullen nog vermeld worden in een brief. s Avonds vanaf 18u verwachten we alle ouders, leden, grootouders, broers, zussen,... voor de leuke avond. Zaterdag 22 april: Groepsdag Vandaag is opnieuw geen gewone vergadering. Vandaag gaan we met alle groepen op uitstap. Verdere info volgt. Hopelijk zijn jullie er allemaal bij!! Zaterdag 29 april: Geen vergadering Op een nacht kreeg Belle weer een droom. In deze droom was het beest aan het sterven. Ze werd wakker en liep zo snel ze kon naar het beest. Het beest was effectief aan het sterven. Belle weende en zei dat ze van hem hield. Op dat moment veranderde het beest in een mooie gezonde prins. Het beest had ware liefde nodig om terug in een prins te veranderen.

8 ALVAST ENKELE BELANGRIJKE DATA: (extra info/ brief volgt) o maart: Weekend o 15 april (avond): BBQ + toneel + optreden o 22 april: Groepsdag (aangepast) o 13 mei: Uitstap RO312 o 2-10 juli: Kamp BELANGRIJK: In het begin van het werkjaar krijgt iedereen de kans om een hemd en rood sjaaltje aan te kopen. Gelieve dit uniform bij elke vergadering aan te doen zodat we de roodkapjes goed herkennen. Elke week spelen we heel wat spelletjes dus voorzie zeker speelkledij waarin we ons volledig kunnen uitleven. Gelieve op het aangegeven uur aanwezig te zijn want soms gaan we op verplaatsing. Contactgegevens: Claudia: Yentel: Finley:

9

10

11

12

13 Zaterdag 4 maart (14u-17u) Vergeet deze zaterdag zeker je fiets (+ eventueel helm & fluo hesje) niet mee te nemen want we spelen een geweldig dorpspel in stad X. Het spel van vandaag is nog 1 grote verassing maar ik kan je verzekeren het wordt echt fantastisch! Zaterdag 11 maart (14u-17u) Trek maar je wandelschoenen aan want vandaag is het vuilnisactie. We gaan rond in Waasmunster om papiertjes op te rapen. Want samen zorgen we voor een propere gemeente! Als jeugdbeweging vinden we het dan ook heel belangrijk om mee te helpen. Vrijdag 17 maart tot zondag 19 maart Het is weer zover! Dit weekend gaan we met ons allen naar Sinaai. Dit een weekend voor spel en plezier. Wij hopen dat jij er ook bij bent! Want de groep is niet compleet zonder jou! Alle nodige informatie zal nog later per brief/mail meegedeeld worden. Zaterdag 25 maart (geen vergadering) Helaas pindakaas maar deze zaterdag is er geen KSA. Leiding Lore is haar toverhoed verloren waardoor we nu met iedereen moeten gaan zoeken. Die Lore toch!! Zaterdag 1 april (14u-17u) Ohnee leiding Jetse heeft haarzelf per ongelijk omgetoverd in een kikker! Maar wij weten helemaal niet met welke spreuk we haar kunnen redden. Komen jullie ons helpen? Als Jetse terug Jetse is gaan we beginnen oefene n voor ons dansje. Daarvoor is het belangrijk dat iedereen aanwezig is die graag wil optreden tijdens de KSA bbq. Zaterdag 8 april (14u-17u)

14 Vandaag mogen jullie al eens laten tonen wat jullie al hebben geleerd dit jaar. Even uittesten wie het hoogst kan vliegen en het best kan toveren! Tot vanmiddag! Zaterdag 15 april Deze zaterdag is de jaarlijkse bbq van de KSA. De kindjes die meedansen moeten komen repeteren van 13uur tot 16uur. Het best kan je ook al je verkleed kleren meenemen. Wat je moet aandoen zal nog meegedeeld worden. Voor de kindjes die alleen maar komen eten, zijn welkom vanaf 18uur. Zaterdag 22 april Vandaag is groepsdag! We geven nog een brief mee met alle nodige informatie. Zaterdag 29 april (14u-17u) Echte tovenaars van Zweinstein moeten tegen een stootje kunnen. Trek daarom maar je aller vuile kleren aan want het gaat hier een vuile boel worden! (vergeet zeker extra trui en handdoek mee te nemen)

15 Lieve hernieuwers, Een dikke proficiat voor de voorbije 2 maanden! Jullie hebben dat uitstekend gedaan en wij zijn super trots! Helaas hebben we ook moeten afscheid nemen van ons Sylvie, die vertrokken is op avontuur naar Lyon! Gelukkig hebben we net genoeg geld ingezameld om haar te kunnen bezoeken! Maar voordat we haar gaan bezoeken gaan we nog kei toffe dingen doen!

16 De maand maart is een beetje een specialeke! Want ik moet deze maand een paar weken café t Speelse Geweten open houden, waardoor de uren van de vergadering kunnen wisselen. Maar geen paniek ik heb tal van leuke activiteiten voor jullie in petto! 04/03-18/03: (10u-..) geocachen voor JOEPIE!! Heej moeten jullie nu eens wat weten?!? Binnenkort gaan we op trektocht, die bloed, zweet en tranen van geluk zal kosten! Maar ik heb enkele Pokémons gevonden die de trektocht een stuk aangenamer kunnen maken! Maar daarvoor moeten we deze eerst vangen! 25/03: (14u-17u) de mol Opgepast vandaag! Want vandaag gaan jullie op zoek naar wie de verrader is binnen onze groep! Wie van jullie kan de saboteur vinden?

17 Ik had eens droom over zaterdag 01/04. En in die droom zou team rocket de hele pokémon wereld uitroeien! Daarom lijkt het mij beter om vandaag lekker en veilig thuis te blijven! Tot de volgende!! Zaterdag 15/04: ouderavond Amai na zo n fantastische, maar vermoeiende trektocht, ben ik wel een beetje moe! Gelukkig is er vanavond een leuk toneel over piraten waar we naar kunnen gaan kijken! Kom je ook kijken?

18 29 april: Geen vergadering

We zijn weer gekomen aan het laatste kapke & dus ook de laatste maanden van dit KSA jaar. Toch hebben we nog wat in petto voor jullie.

We zijn weer gekomen aan het laatste kapke & dus ook de laatste maanden van dit KSA jaar. Toch hebben we nog wat in petto voor jullie. t kapke MEI - JUNI Ons voorwoordje Beste ouders, Lieve roodkapkes, We zijn weer gekomen aan het laatste kapke & dus ook de laatste maanden van dit KSA jaar. Toch hebben we nog wat in petto voor jullie.

Nadere informatie

t kapke MAART - APRIL

t kapke MAART - APRIL t kapke MAART - APRIL Beste ouders, Liefste roodkapkes, Welkom bij ons kapke van maart en april. Ook deze maanden staat er heel wat op onze agenda. Hieronder sommen we ze nog even voor jullie op. Maart

Nadere informatie

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s!

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! INFORMATIE KAPKE Ons voorwoord Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! Voor ons lijkt het of we nog maar net op kamp waren en hier zijn we al met ons informatie Kapke van het nieuwe werkjaar. Als

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2018-2019 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

t Kapke September oktober

t Kapke September oktober t Kapke September oktober Inhoud van dit Kapke Voorwoord september oktober... 3 RO312... 5 Belangrijke data... 9 RO34... 11 Wie is de leiding?... 11 ALGEMENE INFORMATIE... 12 t Kapke... 13 RO56 + JIM...

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen!

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen! Kapke Mei - Juni Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, Wat is het werkjaar alweer voorbij gevlogen! We zitten al aan het laatste kapke van het jaar! Maar niet getreurd, want er staat weer heel wat

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2017-2018 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

Voorwoord. kapke! Beste ouders en lieve Roodkapkes,

Voorwoord. kapke! Beste ouders en lieve Roodkapkes, Kapke Maart - April Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, We zijn al over halfweg van ons werkjaar en wat was dat al leuk! Hopelijk zijn de mama s en papa s goed uit gedanst na vorige week, want

Nadere informatie

Lieve roodkapjes, Wij herhalen graag nog enkele afspraken met jullie:

Lieve roodkapjes, Wij herhalen graag nog enkele afspraken met jullie: Lieve roodkapjes, Wij hopen dat jullie alleen fijne feestdagen achter de rug hebben. In naam van alle leiding willen wij dan ook van deze gelegenheid gebruik maken om jullie nogmaals een gelukkig en spetterend

Nadere informatie

Graag melden we nog even dat we het ten zeerste appreciëren als er wordt afgebeld indien jouw kapoen niet kan komen naar de vergadering.

Graag melden we nog even dat we het ten zeerste appreciëren als er wordt afgebeld indien jouw kapoen niet kan komen naar de vergadering. Lieve kapoenen JOEPIE! Onze examens zijn gedaan en we kunnen er weer tegenaan Vanaf nu zijn alle vergadering terug op zondag! De uren zijn nog steeds hetzelfde namelijk van 14u tot 17u30 op het lokaal

Nadere informatie

Kapoenen Doren

Kapoenen Doren Kapoenen Doren 2014-2015 Maar wie zijn we? Dag kapoenen, mijn naam is Ellen. Ik stond vorig jaar ook al in leiding bij de kapoenen doren en hoop dat dit jaar even geweldig wordt. Als ik een sprookjesfiguur

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Lieve Roodkapkes, Na ons supertof kamp, hopen we dat jullie ook nog een fijne vakantie hebben gehad. Zijn jullie volledig uitgerust en klaar voor een nieuw jaar vol spelplezier

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

KRABBEL MAART - APRIL

KRABBEL MAART - APRIL KRABBEL MAART - APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE!

ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE! ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE! BETOVEREND Dit thema was in 1 woord betoverend met jullie kinderen. Samen meegaan in hun fantasie en ontdekkingswereld was nog nooit zoveel aan bod gekomen

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

POLLEKE. KSA Gent St Paulus

POLLEKE. KSA Gent St Paulus POLLEKE KSA Gent St Paulus presenteert: Boekje 3 FEBRUARI 2019 Voorwoord Polleke III Maart-editie Lieve ksa sters, In deze voorlaatste editie van het Polleke vind je alle info voor de maand maart, dus

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

Maandlijst Oktober - November

Maandlijst Oktober - November Maandlijst Oktober - November Algemene informatie Vrijdag 19 Oktober is het Dag van de jeugdbeweging! Toon dat je van KLJ Strijtem bent en trek je pull, T-shirt en sjaaltje van de KLJ aan om naar school

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

t Schriftje Maart - april 2019 Dag liefste gidskes,

t Schriftje Maart - april 2019 Dag liefste gidskes, t Schriftje Maart - april 2019 Dag liefste gidskes, De komende twee maand staat er weer heel wat leuks op de planning. Niet alleen super toffe vergaderingen maar ook De kaas en bier-avond! Woehoe! Stretch

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, KAJOGI SEPTEMBER Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook?

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook? Hier zijn we weer met een maandbrief vol toffe activiteiten voor maart en april. Ja ja, zoals je kunt lezen is tijd voor het alle eerste wolvenweekend!!! Jij komt toch ook zeker??? Verder zijn er mega

Nadere informatie

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier!

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Er zijn dit jaar enkele kleine veranderingen. Het lidgeld bedraagt nu 22 euro voor het eerste kind en

Nadere informatie

MAART TOT JUNI HET GEITJE. minder is meer

MAART TOT JUNI HET GEITJE. minder is meer MAART TOT JUNI HET GEITJE minder is meer Dag allerliefste kapoenen en ouders! Zondag 3/03 10u -12u30 Hier is onze laatste GEIT van het jaar, wat vliegt zo n scoutsjaar toch voorbij!!! Bij elke vergadering

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook?

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook? Hier zijn we weer met een maandbrief vol toffe activiteiten voor maart en april. Ja ja, zoals je kunt lezen is tijd voor het alle eerste wolvenweekend!!! Jij komt toch ook zeker??? Verder zijn er mega

Nadere informatie

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december 4 november: 14-17 uur Zoals iedereen wel weet, is het juist Halloween geweest. En wat doen we zoal bij Halloween?? Knutselen met pompoenen,

Nadere informatie

STAAT ER WEER! Infoboekje

STAAT ER WEER! Infoboekje STAAT ER WEER! Infoboekje 2013 2014 WELKOM Na een spetterend kamp maakt de leiding zich klaar voor alweer een nieuw KLJ-jaar vol plezier, fun en leuke activiteiten. In dit boekje vinden jullie alle informatie

Nadere informatie

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder.

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder. Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder. Vandaag vertrekt er op de KLJ een ruimteschip naar Pluto, het

Nadere informatie

We spelen een dinosaurus spel vandaag! Kom zeker jullie kennis over dino s met ons delen. Dit van 14u tot 17u aan ons KLJ-heem.

We spelen een dinosaurus spel vandaag! Kom zeker jullie kennis over dino s met ons delen. Dit van 14u tot 17u aan ons KLJ-heem. Hey Twinkels! Al bekomen van de sint? Hopelijk wel, want we zijn hier weer met een volle agenda voor de komende maanden. Check hieronder snel wat we allemaal samen gaan beleven. Zondag 18 november We spelen

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Lieve Roodkapkes, Na ons supertof kamp, hopen we dat jullie ook nog een fijne vakantie hebben gehad. Zijn jullie volledig uitgerust en klaar voor een nieuw jaar vol spelplezier

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER KAJOGI KABOUTERS OKTOBER Liefste Vincies en ouders, De maand september zit er alweer op: een betere start van het scoutsjaar konden we ons niet wensen! Zowel de leiding als de leden genoten met volle teugen

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober 2 Inhoudsopgave Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen... 7 Maandbrief welpen...

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

GIDSEN SEPTEMBER 2018

GIDSEN SEPTEMBER 2018 GIDSEN SEPTEMBER 2018 VOORWOORD Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Maandlijst Oktober - November

Maandlijst Oktober - November Maandlijst Oktober - November Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem geven kan je dit

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017 WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/072017 10/07/2017 Liefste Roodkapjes, Hebben jullie zin om mee te gaan op kamp? Dit jaar brengen we Hollywood naar België! Wij kijken er alvast naar uit! Lees zeker verder

Nadere informatie

Seintoren 2 e semester Kapoenen

Seintoren 2 e semester Kapoenen Seintoren 2 e semester Kapoenen Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi OKTOBER Kapoenen! 5 oktober Trek vandaag maar stevige schoenen aan, want vandaag is het BOSSPEL! We verwachten jullie om 13u45 aan de Epelaar (voor de routebeschrijving: zie takhoekje op de site). Om 16u15

Nadere informatie

Zaterdag 14 januari (19u-21u)

Zaterdag 14 januari (19u-21u) 2012 is van start gegaan dus wij vliegen er weer in met een aantal nieuwe vergaderingen In januari zijn er nog avondvergadering omdat jullie leiding op zondag moet studeren om goede punten te halen op

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag Kapoenen 7 April: aarde vs aliens 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel Vannacht is er een vreemd voertuig geland op de aarde. We hebben alle kapoenen nodig om op ontdekkingsjacht te gaan! Jullie

Nadere informatie

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Februari, weer een maand vol vertier! Maar ook de maand waar het terug op zondag scouts zal zijn! Iedereen is eindelijk verlost van die examens! Tijd om ons terug

Nadere informatie

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!!

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: september 2015 Nummer: 1 P409906 Zaterdag 3 oktober: Pecho Party @ de Waai Afzendadres en VU Elien Verbiest

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

JRKRANT November December 2016

JRKRANT November December 2016 JRKRANT November December 2016 Voorbije activiteiten Deze maand in onze JRKRANT Voorbije activiteiten 1 Volgende activiteiten 2 Helpertje + initiaties 3 Nieuws van de afdeling + Benjamins Kamp 5 Verjaardagen

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Maandlijst Verkenners: April- mei juni

Maandlijst Verkenners: April- mei juni Maandlijst Verkenners: April- mei juni DINSDAG 5 APRIL: Zoals ook Assepoester zich graag kleedt met de mooiste prinsessenjurkjes, zo gaan wij deze avond ook met enorm veel enthousiasme werken aan de inkleding

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

November - December. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

November - December. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas November - December KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Hallo kleine en grote roodkappen, sjimmers en ouders! Amai, de maanden

Nadere informatie

Seintoren kabouters

Seintoren kabouters Seintoren kabouters 2018-2019 Beste kabouters, Het tweede semester staat voor jullie klaar vol met nieuwe verrassingen en spelletjes. Hier vind je alle nuttige informatie voor het komende semester! We

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Het scoutsblad. mei. Het scoutsblad mei 1

Het scoutsblad. mei. Het scoutsblad mei 1 Het scoutsblad mei Het scoutsblad mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Praktische informatie... 3 Verkennerbar... 4 Eindactiviteit... 5 Speelhoekje... 7 Doolhof... 7 Maandbrief kapoenen... 8 Maandbrief

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails.

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails. Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA- jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA

Nadere informatie

SPIESPUNT MAART-APRIL-MEI

SPIESPUNT MAART-APRIL-MEI SPIESPUNT MAART-APRIL-MEI 02/03 : Leidingswissel (14u-17u) Omdat wij (jullie allerleukste leiding) op uitwisseling zijn naar China, komt er Chinese vervang leiding een spel met jullie spelen. Spannend

Nadere informatie

Piraten. Verkennners maart-april-mei

Piraten. Verkennners maart-april-mei Piraten Verkennners maart-april-mei Zaterdag 4 maart: testdropping uur volgt nog! Aaaaaaaaaarrrrrrr Welkom terug scheepsmaatjes! Na ons stevig bouwvakkers avontuur zijn we in een wilde storm terecht gekomen

Nadere informatie

Xaverius-St.Rita A21/46G. Oktober Beste ouders, leden en sympathisanten,

Xaverius-St.Rita A21/46G. Oktober Beste ouders, leden en sympathisanten, Belangrijke data: 18 november: Pastaslag en wijnproefavond 10, 11 & 12 november: Takweekend Jonggivers 11 & 12 november: Wijnverkoop 18 & 19 november: Wijnverkoop November Xaverius-St.Rita A21/46G Beste

Nadere informatie

Welpen. maart-april-mei

Welpen. maart-april-mei Welpen maart-april-mei Zaterdag 2/03 14:00-17:00 De leiding is op missie om nog een nachtfurie te vinden, gelukkig is er andere leiding die jullie met plezier een namiddag entertaint. Vandaag is het leidingswissel!

Nadere informatie

Dag scouters. Een Stevige Linker!!

Dag scouters. Een Stevige Linker!! Dag scouters De lente komt alweer volop binnengedraafd en daar zijn we zeer blij mee. De maand mei heeft weer heel wat voor ons in petto. Een boel verlengde weekends die voor de meesten een scoutig kleurtje

Nadere informatie

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden?

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden? OMG YYYEEEEESSSSS!!! Eindelijk onze eerste Orsmail van dit klj jaar ligt hier weer voor onze neus. Vandaag hebben jullie ons eindelijk een beetje leren kennen. Wij zijn er alvast klaar voor om MEGA COOLE

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

Kabouters. Dag kabouterouders en kaboutertjes,

Kabouters. Dag kabouterouders en kaboutertjes, Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, Het werkjaar 2016 2017 kan terug van start gaan. Dit jaar kende de kabouterban een grote verandering. Banleider Paté en leidster Charlene die al drie jaar

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Informatiebundel KLJ- jaar Gewoon gaan!

Informatiebundel KLJ- jaar Gewoon gaan! Informatiebundel KLJ- jaar 2017-2018 Gewoon gaan! 1 Dag beste KLJ ers, Na een fantastisch kamp wordt het weer eens tijd voor het nieuwe KLJ-werkjaar, met gloednieuwe leiding. Wekelijks zal er weer een

Nadere informatie

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara Lieve Jogi s, Na de vakantie en een fantastisch kamp is het nu weer tijd voor een nieuw super leuk scoutsjaar. Wij hopen dat jullie er evenveel zin in hebben als wij! Iedere week zorgt de leiding met veel

Nadere informatie

Beste ouders en leden

Beste ouders en leden Beste ouders en leden Eindelijk is het zover, het nieuwe jaar gaat van start. De leidingsploeg ziet het helemaal zitten om alle leden hun gezichtjes terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even

Nadere informatie

HET GEITJE. TWEEMAANDELIJKS PROGRAMMA september - oktober. 28ste Maria Regina Edegem

HET GEITJE. TWEEMAANDELIJKS PROGRAMMA september - oktober. 28ste Maria Regina Edegem HET TWEEMAANDELIJKS PROGRAMMA september - oktober GEITJE 28ste Maria Regina Edegem www.scoutsedegem.be Beste ouders en leden, De leiding heeft het jaar 2014 spetterend ingezet met een hele hoop leuke spelletjes.

Nadere informatie

Maandlijst oktober november

Maandlijst oktober november Maandlijst oktober november Hallo, Ons KLJ- jaar kan eindelijk weer beginnen en wij zijn er helemaal klaar voor! Hopelijk hebben jullie er ook al zin in. Er staan weer een heleboel activiteiten voor jullie

Nadere informatie

KSA BROECHEM WERKJAAR

KSA BROECHEM WERKJAAR KSA BROECHEM WERKJAAR 2014 2015 KSA en VKSJ worden samen Onze leidingsploegen slaan nu de handen in elkaar voor een nieuwe verbeterde formule, nòg krachtiger tegen verveling! WAT WORDT ER BETER? We krijgen

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Zaterdag 27/09 (14u(14u-17u)

Zaterdag 27/09 (14u(14u-17u) Kapoenen Er was eens op een scoutsterrein niet zo zot ver van hier een bende verdwaalde sprookjesfiguren. Samen met jullie doorbladeren ze het hele sprookjesboek en nemen jullie mee op onvergetelijke avonturen.

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Kabouters. Beste kabouters en ouders,

Kabouters. Beste kabouters en ouders, Beste kabouters en ouders, Kabouters Jaja we zijn zover het tweede, zotste, coolste, beste deel van het KSA- jaar is begonnen. Dit semester gaan we niet enkel op winterweekend maar zijn er een hele resem

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Wij zijn al bijna op het einde van het jaar

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Prinses Melania. Prinses Ella

Prinses Melania. Prinses Ella September Oktober Prinses Melania Lievelingsdessert: aardbeientaart Hobby s: cup cakes bakken Droombestemming: Prinsessenland Levensmotto: Wees altijd jezelf! Prinses Alinia Lievelingsdrankje: munt thee

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS!

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Zaterdag 7 september 2019 Jullie leiding en +16 doen vandaag weer oudijzerslag. Dus steun

Nadere informatie

WELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPEN

WELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPEN Hallooooo liefste en leukste welpen!! Het is alweer tijd voor een nieuw Huberke. De tijd vliegt als je je amuseert hé!! Dit is het laatste boekje voor het kamphuberke Maaaaaaar niet getreurd, gelukkig

Nadere informatie

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? Paretter Maart Woordje van de grol Beste ouders, Het scoutsjaar vliegt weer voorbij en we komen steeds dichter bij de zomervakantie en ons groepskamp in Stavelot! - Kamp kleine takken 21-28 juli 2018 -

Nadere informatie

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER November en december zijn in aantocht en we weten allemaal wat dat wilt zeggen : twee nieuwe maanden boordevol leuke scoutsactiviteiten en hier en daar zelfs een feestje!!!! Wij kijken er al erg naar uit!

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

Beste Vincies en ouders, De maand maart is voorbij en we blikken terug op een geslaagde Kaas & Wijnavond. Bedankt aan iedereen die kwam meegenieten

Beste Vincies en ouders, De maand maart is voorbij en we blikken terug op een geslaagde Kaas & Wijnavond. Bedankt aan iedereen die kwam meegenieten Beste Vincies en ouders, De maand maart is voorbij en we blikken terug op een geslaagde Kaas & Wijnavond. Bedankt aan iedereen die kwam meegenieten op deze fantastische avond. Een ander hoogtepunt in maart

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie