BSO VAKANTIEPROGRAMMA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BSO VAKANTIEPROGRAMMA"

Transcriptie

1 1 BSO VAKANTIEPROGRAMMA

2 2 Sprookjes bestaan op de Wereldplek Er was eens een prins die zin kreeg in vakantie. Hij zweefde heel de wereld rond totdat hij terecht kwam in Rijswijk. Hij zag daar een plek, zo mooi, dat hij het Wereldplek noemde. Op deze magische Wereldplek ontmoette hij veel beroemde sprookjesfiguren zoals reuzen, heksen en kabouters. Op een dag ontmoette hij een hele mooie prinses. Samen met zijn prinses wandelde hij iedere dag in hun eigen sprookjestuin. De prins en prinses kregen heel veel kinderen. En al die kinderen speelden heel graag op deze Wereldplek. Maar op een dag kwam er een grote draak... Benieuwd hoe dit sprookje afloopt? Kom dan deze zomer naar de Wereldplek: want daar gebeuren deze vakantie magische dingen! Fijne vakantie! Het Sprookjesteam van Wereldplek P.S. Heb je nog vriendjes of vriendinnetjes die ook samen met jou naar de Wereldplek willen? Dat kan! Ook de kinderen die normaal niet naar de opvang komen, zijn tijdens de vakanties van harte welkom op de Wereldplek. Informeer via telefoonnummer: en vraag naar de mogelijkheden. Of bezoek onze website:

3 3 Ditjes en Datjes Wij zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Dit betekent dat geplande activiteiten altijd onder voorbehoud zijn. I.v.m. uitstapjes en activiteiten verzoeken wij u dringend om uw kind voor uur te brengen. De kinderen kunnen na uur weer opgehaald worden. Wilt u van de tijden afwijken? Dat kan, maar graag in overleg met de pedagogisch medewerkers. Indien uw kind een dag niet naar de opvang komt, graag uw kind afmelden bij de groepsleiding. Tip: neem tijdens warme dagen altijd zwemkleding en een handdoek mee. Tijdens uitstapjes zijn wij altijd telefonisch bereikbaar: Kindercentrum Wereldplek Labouchèrelaan EG Rijswijk Telefoon:

4 4 Week 1: Klassieke sprookjes Aan de rand van een groot bos woonde een arme houthakker met zijn vrouw en zijn 2 kinderen. Het jongetje heette Hans en het meisje heette Grietje. Zo begint het bekende sprookje Hans en Grietje. Het verhaal van 2 kinderen die hun weg naar huis proberen te vinden. Op hun reis komen zij een prachtig mooi huisje tegen. Het huisje is gemaakt van brood, op het dak liggen pannenkoeken en op de muren zit snoep, heel veel snoep. De kinderen beginnen gelijk te eten maar dan horen zij: Knibbel, knabbel Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje?. Weten jullie hoe het verder gaat? Deze week maken wij kennis met alle bekende sprookjesfiguren: Sneeuwwitje, Roodkapje en de Gelaarsde kat. Hoe? Lees gauw verder!

5 5 Week 1: Klassieke sprookjes 22 juli t/m 26 juli Maandag: Dinsdag: Woensdag: Donderdag: Vrijdag: Knibbel, Knabbel Knuisje. In ons eigen Sprookjesbos bouwen we het snoephuisje na van Hans en Grietje. En natuurlijk maken we ook alle snoepversieringen De Appel van Sneeuwwitje We proeven verschillende rode appels. Van de lekkerste appel maken we snoeplollies. De Gelaarsde Kat Met grote laarzen, grote jas en muts organiseren we een echte Gelaarsde Kat Race. Spiegeltje, Spiegeltje aan de wand We gaan naar het Spiegeldoolhof in Scheveningen. De neus van Pinokkio Arme Pinokkio, zijn neus wordt steeds langer als hij liegt! We gaan creatief aan de slag en maken een Pinokkio.

6 6 Week 2: Spannende Sprookjes Eigenlijk zijn alle sprookjes best wel spannend. Maar weet je wat zo leuk is aan sprookjes? Het loopt altijd goed af! Deze week gaan we allemaal spannende dingen doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van toverdranken maken. En natuurlijk organiseren wij een echt heksenfeest! Wist je dat: Sprookjes zo oud zijn als de mens bestaat? Heel vroeger werden verhalen bedacht om de mensen te leren wat goed is en wat kwaad. Een sprookjes heet zowel in het Engels als in het Frans een feeën -verhaal. Heel veel bekende sprookjes zijn geschreven door 2 broers: de gebroeders Grimm. Samen schreven zij maar liefst 201 sprookjes! Zij bedachten Sneeuwwitje, de Wolf en de 7 Geitjes, Hans en Grietje en Repelsteeltje.

7 7 Week 2: Spannende Sprookjes 29 juli t/m 2 augustus Maandag : Dinsdag: Woensdag: Creatief! We maken onze eigen Heksenhoeden! Workshop Toverdrankjes We hebben ons spreukenboek nodig!! We maken namelijk giftige toverdrankjes: Heksenschuim en Drakenbrij. Toverspiegel We maken onze eigen magische toverspiegels. Wat zie jij als je in de spiegel kijkt? Donderdag: Vrijdag : Heksen-Feest! We gaan slanghappen, heksengrabbelen en natuurlijk op een bezem vliegen. Hans en Grietje Speurtocht Net als Hans en Grietje proberen we met stukjes brood onze weg terug te vinden.

8 8 Week 3: Reuzen en kabouters Groot en klein dat staat centraal deze week. Wisten jullie dat kabouters in heel veel sprookjes voorkomen? De bekendste kabouters zijn natuurlijk de dwergen uit Sneeuwwitje. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen een dwerg en een kabouter? Volgens deskundigen zit het verschil in de lengte. Een kabouter moet in een paddenstoel wonen dus die is gewoon kleiner dan een dwerg!

9 9 Week 3: Reuzen en kabouters 5 augustus t/m 9 augustus Maandag: Dinsdag: Woensdag: Donderdag: Vrijdag : Reuzengroot of Kabouterklein Vandaag doen we alles of heel groot of heel klein. Creatief: We maken onze eigen paddenstoelen voor ons Sprookjesbos. Workshop: Kabouter Verven Uitstapje! We gaan naar de Reuzenspeeltuin. Kookworkshop: Eetbare paddenstoelen maken.

10 10 Week 4: Watersprookjes Het wordt een warme week dus de Watersprookjes staan centraal. Kennen jullie sprookjes waar water een grote rol speelt? Deze week leren jullie heel veel over Peter Pan, de Kleine Zeermeermin en het sprookje van de Indische Waterlelies. Peter Pan is misschien wel het bekendste sprookje. Wist je dat dit sprookje in 1911 werd geschreven door James Barrie. Peter Pan woont in Neverland. Hij is zijn schaduw kwijt. Samen met de fee Tinkerbel vindt hij zijn schaduw in de kamer van Wendy, Jan en Michiel. Zij gaan met Peter Pan mee naar Neverland: het land van de slimme jongens, de indianen en natuurlijk de Piraten!

11 11 Week 4: Watersprookjes 12 augustus t/m 16 augustus Maandag: Dinsdag: Woensdag: We beginnen in het land van Peter Pan: Neverland. Daar ontmoeten we Kapitein Haak en zijn Piraten. We gaan de Piraten scheren vandaag (ballon scheren). Uitstapje Waar kunnen we de onderwaterwereld beter bekijken dan in Sealife?! Creatief: Onze sprookjestuin heeft nog meer versiering nodig. Helpen jullie mee? Donderdag: Uitstapje Neem extra kleding mee want we gaan naar de Waterspeeltuin in het Zuiderpark. Natuurlijk gaan we vissen! Vrijdag: De echte Zeemeerminnen-Race!

12 12 Week 5: 1001 Nacht We bevinden ons in Oosterse sferen want deze week staan de sprookjes van 1001 nacht centraal. En we kunnen wel zeggen: met de nadruk op 1 NACHT. Want.. op verzoek van de kinderen en de ouders organiseren wij weer een Wereld-logeerpartij! Alle kinderen zijn welkom! Meer informatie over de logeernacht volgt. Net als Aladdin maken we deze week ons eigen vliegende tapijt. En natuurlijk kan de wonderlamp niet ontbreken. Het wordt een fantastische week met veel oosterse muziek en heerlijke Oosterse hapjes.

13 13 Week 5: 1001 nacht 19 augustus t/m 23 augustus Maandag: Dinsdag: Woensdag: Donderdag: Vrijdag : Workshop: Vliegend Tapijt We gaan naar het bos en maken daar ons eigen vliegende tapijt. Duizend-en-één Nacht! We bereiden ons voor op ons slaapfeest. Natuurlijk lezen we s avonds sprookjes voor. We eten toverfriet en we spelen de sprookjesversie van Wie-Ben-Ik? Filmdag Aladdin met Popcorn Workshop: Mozaïek Met spiegeltjes en stukjes tegels maken wij oosterse mozaïeken. Kom Oosters verkleed! We organiseren een High Tea en we verven onze handen met Henna.

14 14 Week 6: Prinsen en Prinsessen Er was eens een prins die een echte prinses zocht. De prins had de juiste leeftijd om te trouwen maar hij was erg kieskeurig. Ik ben zelf een echte prins, zei hij dus ik wil ook met een echte prinses trouwen. Zo begint het verhaal van de Prinses op de Erwt. Deze week zijn we allemaal een prins en een prinses. Met als hoogtepunt een echte sprookjesmodeshow met een fotoshoot. Trek dus je mooiste sprookjeskleren aan!

15 15 Week 6: Prinsen en Prinsessen 26 augustus t/m 30 augustus Maandag: Dinsdag: Woensdag: Donderdag: Vrijdag : Uitstapje naar het Robin Hood Bos in Den Haag. Kook-Workshop: Maak een prinsen- of prinsessentaart. Creatief: Masker-Workshop We gaan aan de slag en maken de mooiste sprookjesmaskers. So you Think You Can Sprookje? We organiseren een echte Sprookjesmodeshow. Wie is als mooiste verkleed? Na afloop gaan we allemaal op de foto: een mooie herinnering aan een magische week! En ze leefden nog lang en gelukkig Ons sprookje is uit. We hopen dat jullie hebben genoten! We sluit af met een bioscoopdag.

16 16 Fijn dat je er was! Tot volgend jaar!

Programma Kerstvakantie 2018/2019. Thema: Er was eens BSO Baloe

Programma Kerstvakantie 2018/2019. Thema: Er was eens BSO Baloe Programma Kerstvakantie 2018/2019 Thema: Er was eens BSO Baloe Belangrijke vakantie-informatie Op BSO-locatie De Eendragt (Dorpsstraat 13) worden op maandag, dinsdag en donderdag alle kinderen van BSO

Nadere informatie

BSO WERELDPLEK 1 PRESENTEERT

BSO WERELDPLEK 1 PRESENTEERT BSO WERELDPLEK 1 PRESENTEERT 2 Welkom Tijdreizigers! STAP MAAR IN ONZE TIJDMACHINE Deze zomer staat er een heel bijzonder apparaat op de Wereldplek: een echte tijdmachine! Met een tijdmachine kan je reizen

Nadere informatie

ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE!

ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE! ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE! BETOVEREND Dit thema was in 1 woord betoverend met jullie kinderen. Samen meegaan in hun fantasie en ontdekkingswereld was nog nooit zoveel aan bod gekomen

Nadere informatie

Woensdag 9 juli. Vandaag doen we allemaal activiteiten die te maken hebben met Assepoester!

Woensdag 9 juli. Vandaag doen we allemaal activiteiten die te maken hebben met Assepoester! Vakantie Activiteiten Week 1 Datum van 7 juli t/m 11 juli 2014 Thema: Sprookjesboeken Een bekend soort verhalen zijn sprookjes. Sprookjes beginnen vaak met er was eens en eindigen met en ze leefden nog

Nadere informatie

...het is vakantie! Sprookjesvakantie op Tholen!

...het is vakantie! Sprookjesvakantie op Tholen! ...het is vakantie! Sprookjesvakantie op Tholen! Er was eens... een sprookjesachtig vakantieprogramma bij Zo aan de Zoekweg. We beleven het ultieme vakantiegevoel, we gaan lekker chillen, knutselen en

Nadere informatie

Kindersprookjestocht. Ontdek de Efteling nog beter met deze Sprookjestocht. Laat je verrassen door de vele wonderlijke sprookjes!

Kindersprookjestocht. Ontdek de Efteling nog beter met deze Sprookjestocht. Laat je verrassen door de vele wonderlijke sprookjes! Kindersprookjestocht Ontdek de Efteling nog beter met deze Sprookjestocht Laat je verrassen door de vele wonderlijke sprookjes! Naam: Marerijk Tijdens deze sprookjestocht kom je wonderlijke verhalen en

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Op maandag, dinsdag en donderdag worden er soms andere activiteiten georganiseerd voor de kinderen vanaf groep 5.

Op maandag, dinsdag en donderdag worden er soms andere activiteiten georganiseerd voor de kinderen vanaf groep 5. Gasselte, 13-06-2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De zomervakantie komt alweer dichterbij. Voor het rooster is het noodzakelijk dat we weten welke kinderen in deze vakantie gebruik gaan maken van de buitenschoolse

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Z O M E R V A K A N T I E 2 0 1 5 L ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Beste ouder(s) en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een afwisselend en actief programma

Nadere informatie

3) Hoeveel kabouters zie je in en rondom het laatste kabouterhuisje dat je passeert aan de rechterkant? kabouters

3) Hoeveel kabouters zie je in en rondom het laatste kabouterhuisje dat je passeert aan de rechterkant? kabouters Kindersprookjestocht Kindersprookjestocht Deze Sprookjestocht leidt je door het Efteling Sprookjesbos. Onderweg kom je wonderlijke verhalen en sprookjes tegen. Om de vragen goed te beantwoorden kun je

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

3) Hoeveel kabouters zie je in en rondom het laatste kabouterhuisje dat je passeert aan de rechterkant? kabouters

3) Hoeveel kabouters zie je in en rondom het laatste kabouterhuisje dat je passeert aan de rechterkant? kabouters Sprookjestocht Sprookjestocht Deze Sprookjestocht leidt je door het Efteling Sprookjesbos. Je komt wonderlijke verhalen en sprookjes tegen. Om de vragen goed te kunnen beantwoorden, is het handig om de

Nadere informatie

bso Bij ONS en KNUS deze zomer

bso Bij ONS en KNUS deze zomer VAKANTIEPROGRAMMA ZOMER 2014 bso Bij ONS en KNUS deze zomer & & & & & en vooral veel plezier WEEK 1-21 JULI 25 JULI MAANDAG 21 juli: Kijkduin We gaan strandjutten, leuke spullen die we tegenkomen nemen

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 18 juli t/m 22 juli Jungle Book

Activiteiten BSO De Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 18 juli t/m 22 juli Jungle Book Zomervakantie week 1: 18 juli t/m 22 juli Jungle Book Maandag 18 juli: Jungle Zomerfeest De zomervakantie is begonnen, en dat vieren we met een knallend zomerfeest in junglestijl! Het springkussen, lekkere

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

Dat kreeg ik van mijn opa. Ik werd toen negen jaar. Hij gaf het op mijn verjaardag. Ik lees in een sprookjesboek.

Dat kreeg ik van mijn opa. Ik werd toen negen jaar. Hij gaf het op mijn verjaardag. Ik lees in een sprookjesboek. Naam: 1 Zoek de eerste zin. at kreeg ik van mijn opa. Ik werd toen negen jaar. Hij gaf het op mijn verjaardag. Ik lees in een sprookjesboek. 2 Zoek de eerste zin. E Nou, mijn broertje kan er wat van. En

Nadere informatie

Zaterdag 27/09 (14u(14u-17u)

Zaterdag 27/09 (14u(14u-17u) Kapoenen Er was eens op een scoutsterrein niet zo zot ver van hier een bende verdwaalde sprookjesfiguren. Samen met jullie doorbladeren ze het hele sprookjesboek en nemen jullie mee op onvergetelijke avonturen.

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes.

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes. Zomervakantie 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk,. We zijn er iedere dag geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur Spelregels: Houdt u er rekening mee dat kinderen graag

Nadere informatie

Kapoenen Doren

Kapoenen Doren Kapoenen Doren 2014-2015 Maar wie zijn we? Dag kapoenen, mijn naam is Ellen. Ik stond vorig jaar ook al in leiding bij de kapoenen doren en hoop dat dit jaar even geweldig wordt. Als ik een sprookjesfiguur

Nadere informatie

Herfstvakantie: Thema Indianen. Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen:

Herfstvakantie: Thema Indianen. Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen: Herfstvakantie: Thema Indianen Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen: Elke indiaan heeft zijn eigen cultuur en de stam verschillen

Nadere informatie

Educatief schoolreisprogramma voor de bovenbouw Tijdens het schoolreisje

Educatief schoolreisprogramma voor de bovenbouw Tijdens het schoolreisje Educatief schoolreisprogramma voor de bovenbouw Tijdens het schoolreisje Sprookjesspeurtocht In het Efteling Sprookjesbos Sprookjes laten je lachen, en dromen. Sneeuwwitje, de dwergen en Doornroosje. Laten

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Act. programma Tovertuin Sprookjes

Act. programma Tovertuin Sprookjes Act. programma Tovertuin Sprookjes 19 oktober t/m 20 november 2015 Mowgli en Louie (Bijtjes) Beste ouder(s)/verzorger(s), Het weer is weer aan het veranderen, de blaadjes beginnen te vallen; kortom de

Nadere informatie

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld Beste ouders en / of verzorgers, Voor aankomende zomervakantie hebben we hele leuke activiteiten gepland. We hebben er veel zin in! In dit programmaboekje vindt u per dag wat we allemaal gaan doen. Sportdagen

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Ben je er klaar voor? Want deze zomervakantie gaan wij iets heel bijzonders doen. We gaan namelijk samen met alle kinderen op Wereldreis!

Ben je er klaar voor? Want deze zomervakantie gaan wij iets heel bijzonders doen. We gaan namelijk samen met alle kinderen op Wereldreis! 1 WERELDPLEK WERELDREIS VAN DE WERELDPLEK Ben je er klaar voor? Want deze zomervakantie gaan wij iets heel bijzonders doen. We gaan namelijk samen met alle kinderen op Wereldreis! We bezoeken 6 landen.

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG:

BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG: BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG: Aanmelden en afmelden. In verband met de vakantieplanning en personeelsrooster vragen wij u uw kind(eren) op het aanmeldingsformulier aan- of af te

Nadere informatie

Kleine Pien op reis. INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes. Aan de ouders van groep 1 en 2,

Kleine Pien op reis. INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes. Aan de ouders van groep 1 en 2, Aan de ouders van groep 1 en 2, INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes De meivakantie zit er weer op. We hopen dat iedereen een leuke vakantie heeft gehad! Het zonnetje en de temperatuur lieten ons wel een

Nadere informatie

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR Kerstvakantie 2015 BSO Eigen&Wijzer Harderwijk BSO HARDERWIJK- week 1 MAANDAG 21 DECEMBER: MEGAFUNSPEkTAKEL We gaan klimmen en klauteren bij het MegaFunSpektakel in de sporthallen

Nadere informatie

tip 1: Vraag aan je ouders of leraar als je op internet mag 6 tip 2: Maak internet-afspraken met je ouders of leraar 10

tip 1: Vraag aan je ouders of leraar als je op internet mag 6 tip 2: Maak internet-afspraken met je ouders of leraar 10 internet knuffel Veronique Hindrick - juli 2008 internet knuffel inhoud Inhoud tip 1: Vraag aan je ouders of leraar als je op internet mag 6 tip 2: Maak internet-afspraken met je ouders of leraar 10 tip

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij. - Schoolzwemkampioenschappen

In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij. - Schoolzwemkampioenschappen In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij - Schoolzwemkampioenschappen - Hulp gezocht - Thema Reuzen en Kabouters bij de peuteropvang - Naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Zomerfilmfestival. Week 1: Repelsteeltje & Ezeltje strekje. Maandag 18 juli: Vandaag vertellen wij het verhaal van Repelsteeltje.

Zomerfilmfestival. Week 1: Repelsteeltje & Ezeltje strekje. Maandag 18 juli: Vandaag vertellen wij het verhaal van Repelsteeltje. Voorwoord van de clustermanager Nog een paar weken en dan kunnen we alweer genieten van een welverdiende zomervakantie! Wij kijken uit naar een gezellige, zonnige vakantie met tal van leuke activiteiten

Nadere informatie

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden.

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden. Zon, Zee & Feest Locatie: IKC Ambacht (voor de groepen 1 & 2) Adres: Goudsesingel 100, 3135CC Vlaardingen (let op dit is bij de bovenbouw van het IKC Ambacht) Telefoonnummer(s): 06-81208953 & 06-42886367

Nadere informatie

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers - Zorg ervoor dat uw kind(eren) voor 10:00 uur binnen zijn, in verband met ons activiteiten programma en de geplande uitstapjes. - Als uw

Nadere informatie

Activiteiten carrousel Zomervakantie KIDDOOS-Arnhem KIDDOOS-Tiel SPORT-BSO-Lienden KIDDOOS-sub-Sport De Graaf & Gravin (BSO)

Activiteiten carrousel Zomervakantie KIDDOOS-Arnhem KIDDOOS-Tiel SPORT-BSO-Lienden KIDDOOS-sub-Sport De Graaf & Gravin (BSO) Activiteiten carrousel Zomervakantie 2017 KIDDOOS-Arnhem KIDDOOS-Tiel SPORT-BSO-Lienden KIDDOOS-sub-Sport De Graaf & Gravin (BSO) Thema s: Week 1: Vroeger Week 2: Wereldreis Week 3: Droomwereld Week 4:

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT ZOMERVAKANTIE 2014 ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT Beste kinderen/ouders/ verzorgers, De zomervakantie is weer aangebroken. Tijd voor een nieuw vakantieboekje. Boordevol, leuke, nieuwe activiteiten. Maar

Nadere informatie

Het is voor ons prettig om te weten hoeveel kinderen er aanwezig zullen zijn. Zodoende kunnen wij beter groepen vormen of vervoer regelen.

Het is voor ons prettig om te weten hoeveel kinderen er aanwezig zullen zijn. Zodoende kunnen wij beter groepen vormen of vervoer regelen. Kindercentrum ZieZoo t Loo Prinses Margrietlaan t.o. huisnr. 9 2273 BP Voorburg, T 070 221 0092 loo@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief Januari In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden,

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! In dit boekje vindt u alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super

Nadere informatie

Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld:

Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld: BSO IKC De Piramide en BSO Overwater Beste ouders en/of verzorgers, Ook deze vakantie zijn we er weer in geslaagd een spetterend vakantieprogramma voor de kinderen neer te zetten. Het thema voor deze weken

Nadere informatie

Vakantieprogramma. Week 1

Vakantieprogramma. Week 1 Week 1 Dag/datum: maandag 22 juli Programma: Je mag vandaag verkleed komen! Het thema is Sterren en Planeten Sterren en planeten pret Ook het eten heeft vandaag ruimte te maken: Ruimte cupcakes en Raket

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Activiteit Doel Beschrijving doel Planning Uitvoering

Activiteit Doel Beschrijving doel Planning Uitvoering Hier vind je een overzicht van de lesdoelen die worden aangeboden in dit project. Houd er rekening mee dat je tijdens de uitvoering van de lessen waarschijnlijk met méér doelen bezig zult zijn, voortkomend

Nadere informatie

...het is vakantie! Zo beleef jij een topvakantie op de BSO! Groetjes, teams Zo in de Boomhut en Zo op de Groen van Prinsterer

...het is vakantie! Zo beleef jij een topvakantie op de BSO! Groetjes, teams Zo in de Boomhut en Zo op de Groen van Prinsterer ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is: aan het werk op de BSO met beroepen. De speelleerdomeinen staan vetgedrukt voor je ouders. In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema

Nadere informatie

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus.

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. Centrale thema Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. De zomervakantie begint weer en ook deze vakantie hebben we weer een vakantie programma. Het centrale thema is dit jaar Te land,

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang. Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders,

Buitenschoolse opvang. Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders, Vakantie Buitenschoolse opvang Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders, Voor u ligt de eerste editie van het vakantiejournaal Zomer 2015. Via dit journaal doen wij wekelijks verslag uitbrengen van de avonturen

Nadere informatie

Kasteelpost ZOMERVAKANTIE 2012 HAAL EN BRENG INFORMATIE EN PROGRAMMA PER LOCATIE HET CROONTJE HAAL EN BRENG INFORMATIE

Kasteelpost ZOMERVAKANTIE 2012 HAAL EN BRENG INFORMATIE EN PROGRAMMA PER LOCATIE HET CROONTJE HAAL EN BRENG INFORMATIE Kasteelpost ZOMERVAKANTIE 2012 De scholen zijn bijna gesloten en de kinderen weer vrij en dus staat de grote vakantie voor de deur. Merkbaar op de groepen is het hoe kinderen hier naar toe leven en er

Nadere informatie

De sprookjesdialogen van groep 3

De sprookjesdialogen van groep 3 De sprookjesdialogen van groep 3 In groep 3 kregen de kinderen, samen of in een tweetal, de opdracht om een dialoog tussen sprookjesgfiguren te schrijven, waarna ze een schilderij maakten bij hun dialoog.

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers Week 1

Zomervakantie de Graspiepers Week 1 Week 1 Maandag 11 juli Wat gaan we doen vandaag? Herinneren jullie je nog de voetbal clinic van afgelopen meivakantie? Vandaag gaan we daar op door bij voetbalvereniging Victoria! Laat zien wat je kunt

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 31 30 juli Tm 5 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie Locatie voor de zomervakantie: BSO Westerwind Steenen Dijck 4-6 3146 BX Maassluis 010-5915948 Weij zijn altijd te bereiken

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli Thema: ziekenboeg Maandag 6 juli: De veilige haven Dit is de eerste vakantiedag en die beginnen we graag ontspannen. Ga mee naar speeltuin De Veilige Haven om lekker

Nadere informatie

ZieZoo Zomervakantieprogramma 2012 WONDERE WERELD : Ontdek, Beleef & Bewonder. Fijne vakantie allemaal!!!

ZieZoo Zomervakantieprogramma 2012 WONDERE WERELD : Ontdek, Beleef & Bewonder. Fijne vakantie allemaal!!! ZieZoo Zomervakantieprogramma 2012 WONDERE WERELD : Ontdek, Beleef & Bewonder Fijne vakantie allemaal!!! Beste ouders en kinderen, Voor u ligt het programmaboekje van Kindercentrum ZieZoo voor de komende

Nadere informatie

...het is vakantie! Groetjes, team Outdoor BSO Zo in de Duinpan

...het is vakantie! Groetjes, team Outdoor BSO Zo in de Duinpan ...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke dieren er

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso s regio Goverwelle Gouda, 29 juni 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 13 juli tot en met vrijdag 21 augustus. Het thema is Dieren.

Nadere informatie

Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki

Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki datum: 04-06-2015 Beste kinderen en ouders, Het einde van het schooljaar is weer in zicht en dat houdt in genieten van een welverdiende zomervakantie van

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Merewade PrO-krant Tekening: Beau (1)

Merewade PrO-krant Tekening: Beau (1) Merewade PrO-krant Tekening: Beau (1) Schoolvoetbal Deel 1 Op vrijdag 22 mei 2015 was het jaarlijkse pro Talents! We waren begonnen met de eerste wedstrijd het begon in een keer goed. We hadden alles gewonnen

Nadere informatie

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser Kom erbij Kom erbij, want ik wil je iets vertellen, het is heel bijzonder, dus luister allemaal. Ik ken honderdduizend prachtige verhalen, maar dit is echt het mooiste van allemaal. Het gaat over twee

Nadere informatie

Zoals altijd hebben wij er veel zin in en wij verheugen ons erop jullie allemaal mee op reis te nemen in Pikobello s Tijdmachine!

Zoals altijd hebben wij er veel zin in en wij verheugen ons erop jullie allemaal mee op reis te nemen in Pikobello s Tijdmachine! Rhenen, juli 2013 Aan: Ouders/Verzorgers van kinderen op Pikobello Betreft: Programma zomervakantie 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Niets zo leuk als een reisje door de tijd... wij doen dat deze zomer

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6 BijDeHand Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6 Beste ouders / verzorgers, Het aftellen is begonnen Het is bijna zomervakantie! Met veel aandacht en energie is er door de pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Telelens Kapoenen eerste semester

Telelens Kapoenen eerste semester Telelens Kapoenen 2017-2018 eerste semester Allerliefste kapoentjes, dit jaar gidsen we jullie door de wondere wereld van de sprookjes! Vier enthousiaste leidsters staan alvast te popelen om het eerste

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

ZomerBSO Vakantieboek 2016

ZomerBSO Vakantieboek 2016 ZomerBSO Vakantieboek 2016 Programma voor de kinderen in de leeftijd tot 7 jaar* (* Uitgangspunt is de leeftijd van het kind op 1 juli 2016) Contactgegevens De zomerbso vindt plaats op de volgende locaties:

Nadere informatie

Handig om te weten: 18 juni 2018

Handig om te weten: 18 juni 2018 Deze zomervakantie gaan we met de BSO op wereldreis. Iedere vakantieweek staat in het teken van een land of werelddeel. Dagelijks is er een activiteit in het betreffende thema. Er is veel variatie; van

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Thema reizen en vakantie!

Thema reizen en vakantie! Hoera, de zomervakantie is in aantocht! Wij gaan bij de buitenschoolse opvang van IKC t Palet natuurlijk ook vakantie vieren. Ons thema is reizen en vakantie! Wij gaan de eerste twee weken kamperen in

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Boomhut, Elmobende, Schateiland, Simsalabim

Vakantieprogramma BSO Boomhut, Elmobende, Schateiland, Simsalabim Maandag 1 juli BSO Elmobende kunst reisgids maken alle leeftijden Wat is nu leuker dan bezig te zijn met je vakantie! Maak je eigen vakantiefolder van een echte of fantasiereis die PAASVAKANTIE je bij

Nadere informatie

IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer:

IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer: IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer: 06 21 82 28 51 Tijdens de zomervakantie nemen we je mee in een reis rond de wereld. Iedere week zal

Nadere informatie

Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande

Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Eerste druk 2015 R.R. Koning Foto/Afbeelding cover: Antoinette Martens Illustaties door: Antoinette Martens ISBN: 978-94-022-2192-3 Productie

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie

8 2 &9,97897 # " # $! # # #! $! # " "$

8 2 &9,97897 #  # $! # # #! $! #  $ 1 o o o o o o o o o o 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 VAKANTIEBOS HET HELE JAAR DOOR! Jij hoeft je voortaan nooit te vervelen in de vakanties. Wij zorgen dat elke vakantie onvergetelijk wordt. Sport, spel, knutselen,

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen Zomervakantie BSO /In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen BSO : 06-33870003 BSO In de Wolken: 06-29409645 22-07-2013 Start vakantieherinneringenboek Yoga/meditatie Biologisch koken We gaan

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 4 maart t/m 26 april 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is een nieuw knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze keer

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het recreatieprogramma voor de herfstvakantie! Er zijn weer allerlei leuke

Nadere informatie

Zomervakantie BSO XXL 2014

Zomervakantie BSO XXL 2014 1 Zomervakantie BSO XXL 2014 Week 1: 21, 22 en 24 juli Thema: Kraak de code! Welkom in het programmaboekje van BSO XXL, we nemen je mee op avontuur! Ben jij een echte Bliek( zo noemen ze Gorcummers namelijk

Nadere informatie

Zomervakantie Locatie Villa Okidoki Thema SMAAKMAKERS

Zomervakantie Locatie Villa Okidoki Thema SMAAKMAKERS Thema SMAAKMAKERS Het team heeft zich ingezet om er een gevarieerd vakantieprogramma van te maken. De week delen we zo in dat afwisselende activiteiten zoals sport, spel, koken, creatief aan bod komen.

Nadere informatie

Sneeuwwitje, wat ben je mooi Een voorstelling voor kinderen van 4 tot 7 jaar

Sneeuwwitje, wat ben je mooi Een voorstelling voor kinderen van 4 tot 7 jaar LESBRIEF Sneeuwwitje, wat ben je mooi Een voorstelling voor kinderen van 4 tot 7 jaar Bedacht door: Virga Lipman Gespeeld door: Arthur Geesing Regie: Vincent Wijlhuizen Muziek: Joris Erwich Decor en poppen:

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie BSO Bommelstein week 1 Thema: Onderwaterwereld

Activiteitenprogramma zomervakantie BSO Bommelstein week 1 Thema: Onderwaterwereld Activiteitenprogramma zomervakantie week 1 Thema: Onderwaterwereld Maandag 18 juli: Naar het strand van Zandvoort Traditiegetrouw vieren de pedagogisch medewerkers op de eerste vakantiedag hun verjaardag.

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 9 t/m 13 juli: China

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 9 t/m 13 juli: China Zomervakantie BSO / Programma 9 t/m 13 juli: China BSO : 06-33870003 BSO : 06-22591795 Elke dag de kinderen brengen en ophalen op BSO! Paspoorten maken. Chinese Loempia s maken. We gaan paspoorten maken

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013 2013 Maandag 1 juli BSO Ons Honk Kunst en Cultuur / Water / 4 t/m 12 jaar Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is. Dit wordt de inspiratie bron. We gaan

Nadere informatie

20 oktober t/m 28 oktober

20 oktober t/m 28 oktober 20 oktober t/m 28 oktober Ik ben Bally de Wasbeer! Wat leuk dat jullie vakantie komen vieren op de Paalberg! Ik woon in de bossen in de buurt van de Paalberg en ben hier dan ook vaak te vinden, de Paalberg

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013.

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013. Workshops BSO Rakkerpret 25 februari t/m 19 Juli 2013. Inhoudsopgave: Workshop-programma Wc-rollen kunst Dansles Paaswerkje Zintuigenworkshop Moederdag Raam schilderen Overzicht workshops Speurtocht Vaderdag

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Hansje en Grietje LANG, LANG GELEDEN woonden er aan de rand van een groot bos een houthakker en zijn twee kinderen, Hans en Grietje, en hun stiefmoeder. Ze waren zo arm dat ze altijd honger hadden. Op

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso s regio s Bloemendaal, Plaswijck & Bodegraven Gouda, 29 juni 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 13 juli tot en met vrijdag 21

Nadere informatie