BSO WERELDPLEK 1 PRESENTEERT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BSO WERELDPLEK 1 PRESENTEERT"

Transcriptie

1 BSO WERELDPLEK 1 PRESENTEERT

2 2 Welkom Tijdreizigers! STAP MAAR IN ONZE TIJDMACHINE Deze zomer staat er een heel bijzonder apparaat op de Wereldplek: een echte tijdmachine! Met een tijdmachine kan je reizen door de tijd. Je kan naar het verleden, naar een andere plaats in het heden, maar natuurlijk ook naar de toekomst. Waar zou jij naar toe willen reizen? Misschien wil je wel naar de Oertijd waar mensen sliepen in grotten en jaagden op dieren met speren. Of ga je liever naar de Middeleeuwen? De tijd van stoere ridders en prachtige prinsessen. Maar natuurlijk kan je ook naar de toekomst reizen waar je misschien in een eigen raket naar school gaat. Wil je ook op avontuur in het verleden of in de toekomst? Kom dan naar de Wereldplek! Want daar reis je door de tijd deze zomer! Fijne vakantie! Heb je nog vriendjes of vriendinnetjes die samen met jou willen tijdreizen? Dat kan! Ook de kinderen die normaal niet naar de opvang komen, zijn tijdens de vakanties van harte welkom op de Wereldplek. Informeer bij onze afdeling plaatsingen naar de mogelijkheden telefoonnummer: Of bezoek onze website:

3 3 Ditjes en Datjes Wij zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Dit betekent dat geplande activiteiten altijd onder voorbehoud zijn. I.v.m. uitstapjes en activiteiten verzoeken wij u dringend om uw kind voor uur te brengen. De kinderen kunnen na uur weer opgehaald worden. Wilt u van de tijden afwijken? Dat kan, maar graag in overleg met de pedagogisch medewerkers. Indien uw kind een dag niet naar de opvang komt, graag uw kind afmelden bij de groepsleiding. Tip: neem tijdens warme dagen altijd zwemkleding en een handdoek mee. Tijdens uitstapjes zijn wij altijd telefonisch bereikbaar: Kindercentrum Wereldplek Labouchèrelaan EG Rijswijk Telefoon:

4 4 WEEK 1: HET STENEN TIJDPERK Hoe spannend is dit! We starten deze week met onze langste tijdreis: we gaan helemaal terug naar het Stenen Tijdperk. Weet je waarom deze tijd het Stenen Tijdperk heet? Dat kwam omdat de mensen alles met steen deden en nog geen letters hadden. Ook hadden ze nog geen papier. Daarom maakten ze tekeningen op rotsen (de rotstekeningen). In het Stenen Tijdperk ging je natuurlijk niet naar school. Je leerde van je vader hoe je gereedschappen, zoals bijlen en speren, moest maken. Van je moeder kreeg je les hoe je een lekkere paardebloemsalade moest maken of welke kruiden je moest eten als je kiespijn had. Je leefde in een tent of in een hut. s Avonds werd er een groot vuur gemaakt. Daar zat iedereen dan gezellig om heen. Er werden verhalen verteld over de jacht en over de dieren. Deze week ga jij 4000 jaar terug in de tijd. Je gaat op berenjacht en je leert hoe je brood op het vuur bakt.

5 5 Week 1: HET STENEN TIJDPERK 21 juli t/m 25 juli Maandag: Dinsdag: Woensdag: Donderdag: Vrijdag: Weet jij wat fossielen zijn? Vandaag maken we ze zelf in de vorm van heerlijke knapperige fossiele koekjes. Spannend! We gaan op berenjacht! Na de jacht eindigen we in speeltuin Buvelio. We graven fossielen op. Wat kom jij allemaal tegen in de grond? Vandaag beleven we ECHT hoe het is om in een andere tijd te leven. We gaan natuurlijk naar het Archeon! Waar rook is, is vuur! We bouwen een echte kampvuurcirkel van steen. Op het vuur bakken we broodjes.

6 6 WEEK 2: DE ROMEINSE TIJD Deze week reizen we naar de tijd van de Romeinen. Romeinen zijn mensen die vroeger in het oude Rome woonden (dat ligt in Italië). De Romeinen hadden een groot deel van Europa veroverd, ook een deel van Nederland! Een belangrijke man was Julius Caesar. Hij heeft ook de kalender uitgevonden. Hij bedacht dat het jaar 365 dagen kreeg. De maand juli is naar Julius Caesar vernoemd. In de Romeinse tijd ging je wel naar school, tenminste als je een jongen was. Want meisjes bleven thuis om hun moeder te helpen. Je droeg een toga (een soort laken) en je ging naar een speciaal badhuis om je te wassen. Weet je wat ook leuk was: bij het eten zat je niet aan tafel, maar je at liggend op een soort bed (sofa). Om te ontspannen gingen de Romeinen naar vechtende mensen kijken. Deze mensen heten gladiatoren. Jij gaat deze week deze dingen allemaal zelf beleven. Wij zijn benieuwd welke Romeinse activiteit jij het leukste vindt!

7 7 7 WEEK 2: DE ROMEINSE TIJD 28 juli t/m 1 augustus Maandag: Dinsdag: Woensdag: Donderdag: Vrijdag: We gaan baden in een heel groot bad: de zee! Natuurlijk gaan we ook even langs het Kurhaus. Vandaag zijn we allemaal gladiatoren! We organiseren de Romeinse Arena Spelen en we testen onze krachten. Julius Caesar had er altijd eentje op zijn hoofd: een lauwerkrans. Jij maakt vandaag je eigen lauwerkrans. Vandaag gedragen we ons als luie Romeinen want we gaan liggend eten. Natuurlijk gaan we eerst samen koken. De Romeinen hielden erg van kunst. Daarom maken we vandaag een beeld. We gaan aan de slag met een hamer, een beitel en gips.

8 8 WEEK 3: DE MIDDELEEUWEN De tijd van stoere ridders en prachtige prinsessen! Deze week wonen wij in een mooi kasteel. Het dagelijkse leven speelt zich af in een grote zaal. Hier kwam iedereen om te eten. Sommige kasteelheren hadden hun eigen grappenmaker: de nar! Dat was een soort clown die mensen aan het lachen maakte. Er werden in de Middeleeuwen toernooien georganiseerd. Hier oefenden de ridders in zwaardvechten en paardrijden. Wist je dat het een uur duurde om de ridderkleding aan te trekken? Dan was het toch makkelijker als je een meisje was, je trok dan gewoon snel een prachtige jurk aan. We zijn benieuwd wat we in de Middeleeuwen gaan beleven! Kom jij deze week ook als een ridder of prinses naar de BSO?

9 9 WEEK 3 : DE MIDDELEEUWEN 4 augustus t/m 8 augustus Maandag: Dinsdag: Woensdag: Donderdag: Vrijdag: We eten deze week natuurlijk Middeleeuws (=met onze handen). We maken een kampvuur en draaien een kip aan het spit! We kleden een ridder aan en we bedenken een mooi schild voor hem. We bezoeken een prachtige kasteellocatie. Wij gaan naar het Huygens Museum in Voorburg. Vandaag mag je verkleed als ridder of prinses komen want we organiseren een feest in de tuin met een kasteelspringkussen. We leren vandaag hoe we moeten boogschieten. Hoe goed ben jij met pijl en boog?

10 10 WEEK 4: DE GOUDEN EEUW We stappen deze week in onze tijdmachine en drukken op het knopje gouden eeuw. We gaan terug naar de 17e eeuw. Dat wordt vast leuk want in de Gouden Eeuw was Nederland een heel belangrijk en machtig land. Veel mensen waren erg rijk. Dat kon je wel zien aan de prachtige pakken, jurken, kragen en pruiken. Als je heel rijk was, liet je dit natuurlijk ook aan iedereen zien. Daarom werden er veel mooie huizen gebouwd: hoe meer ramen er in je huis zaten, hoe rijker je was. Natuurlijk liet je ook een schilderij van jezelf maken want in de Gouden Eeuw waren er heel veel beroemde schilders. Ben je wel eens in Delft of Amsterdam geweest? Veel van de huizen die je daar ziet, zijn gebouwd in de Gouden Eeuw. In de Gouden Eeuw was een bloembol heel veel geld waard. Weet jij welke bloem dit was? Deze week maken jullie kennis met beroemde schilders: Johan Vermeer en Rembrandt van Rijn.

11 11 11 WEEK 4: DE GOUDEN EEUW 11 augustus t/m 15 augustus Maandag: Dinsdag: Kruip in de huid van Rembrandt van Rijn. Je maakt een schilderij met een mooie gouden lijst. We gaan naar het Zuiderpark en spelen het spel: De kolonisten van Catan. Woensdag: Donderdag: Vrijdag: We gaan aan de slag met watten en rollen want we gaan een echte 17e eeuwse pruik maken. In de Gouden Eeuw aten de mensen grote pasteien en veel vis. Ook de artisjok bestond al. Vandaag maken we pasteitjes. We bewonderen de huizen uit de Gouden Eeuw en maken een prachtige rondvaart door Delft.

12 12 WEEK 5: DE TOEKOMST Vandaag reizen we ver vooruit! We gaan naar de toekomst. Hoe zou het zijn in de toekomst? Vlieg jij straks met je eigen ruimteschip naar school? Ga je gezellig met aliens op vakantie op de planeet Mars? Heeft iedereen een eigen robot die allemaal klusjes voor je doet? En wat eten we eigenlijk in de toekomst?

13 13 WEEK 5: DE TOEKOMST 18 augustus t/m 22 augustus Maandag: Dinsdag: We maken rakettaartjes met futuristische versieringen. Hoe ziet een ruimtemannetje er uit? Vandaag maken we aliens en ufo s. Woensdag: We ontdekken vandaag in Museum Boerhaave in Leiden wat er in 100 jaar is uitgevonden. Donderdag: We gaan zwemmen tussen de vissen in de Put. Neem je zwemkleding mee. Vrijdag: Robot-Race! Verkleed als robot probeer je sneller te zijn dan je tegenstander. Dat is nog best lastig hoor!

14 14 WEEK 6 : HET HEDEN Deze week genieten we nog even na van onze prachtige tijdreizen. Wat hebben we veel gezien en veel geleerd! In welke tijd had jij willen leven? De Middeleeuwen met de stoere ridders of toch liever in de toekomst waar iedereen met zijn ruimteschip naar verre planeten op vakantie gaat? We zijn beland in het heden en doen weer de dingen die we normaal ook doen. Het was een geweldig avontuur. Wij vonden het in ieder geval fantastisch om samen met jullie te reizen!

15 15 15 WEEK 6: HET HEDEN 25 augustus t/m 29 augustus Maandag: Dinsdag: Woensdag: Donderdag: Vrijdag: We gaan aan de slag met pen en papier en daarna met gekleurde stof want we ontwerpen onze eigen kleding. We maken een uitstapje en we gaan genieten in de Waterspeeltuin in Delft. We zijn een beetje stout vandaag, we gaan eten bij een beroemd Amerikaans hamburgerrestaurant! Deze dag en avond organiseren wij op verzoek van veel kinderen en ouders: onze beroemde Wereld-Logeerpartij! Alle kinderen zijn van harte welkom. Meer informatie over de logeernacht volgt. Het zit er op! We hopen dat jullie een geweldige vakantie hebben gehad. We sluiten af met de thuisbioscoop.

16 16 Fijn dat je er was! Tot volgend jaar!

BSO VAKANTIEPROGRAMMA

BSO VAKANTIEPROGRAMMA 1 BSO VAKANTIEPROGRAMMA 2 Sprookjes bestaan op de Wereldplek Er was eens een prins die zin kreeg in vakantie. Hij zweefde heel de wereld rond totdat hij terecht kwam in Rijswijk. Hij zag daar een plek,

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Van Ice Age tot Iphone

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Van Ice Age tot Iphone ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Van Ice Age tot Iphone In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang. Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders,

Buitenschoolse opvang. Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders, Vakantie Buitenschoolse opvang Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders, Voor u ligt de eerste editie van het vakantiejournaal Zomer 2015. Via dit journaal doen wij wekelijks verslag uitbrengen van de avonturen

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Strandlopers en Notenkrakers

Strandlopers en Notenkrakers Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07: Op de eerste dag van de zomervakantie gaan wij verkoeling zoeken in het water en chillen in het bubbelbad. Waar kunnen we deze elementen beter vinden dan in het

Nadere informatie

Voor de ouders of verzorgers

Voor de ouders of verzorgers Voor de ouders of verzorgers Dit boekje is bedoeld voor kinderen tussen drie en zes jaar. Acht kunstwerken uit de collectie oude kunst van het Centraal Museum zijn geselecteerd voor dit boekje. Deze werken

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

Het Rijksmuseum We gingen naar het rijksmuseum over de gouden eeuw. We vonden de nachtwacht heel erg mooi want hij is heel bijzonder omdat het van

Het Rijksmuseum We gingen naar het rijksmuseum over de gouden eeuw. We vonden de nachtwacht heel erg mooi want hij is heel bijzonder omdat het van Het Rijksmuseum We gingen naar het rijksmuseum over de gouden eeuw. We vonden de nachtwacht heel erg mooi want hij is heel bijzonder omdat het van donker naar licht is geverfd en dat vind ik heel speciaal

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!!

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Programma Pijlstaartjes (groep 5-6-7-8) Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Dit programma is voor de maandag, dinsdag en donderdag. Op Vrijdag houden wij het programma aan van de andere groep. Het

Nadere informatie

bso Bij ONS en KNUS deze zomer

bso Bij ONS en KNUS deze zomer VAKANTIEPROGRAMMA ZOMER 2014 bso Bij ONS en KNUS deze zomer & & & & & en vooral veel plezier WEEK 1-21 JULI 25 JULI MAANDAG 21 juli: Kijkduin We gaan strandjutten, leuke spullen die we tegenkomen nemen

Nadere informatie

Zoals altijd hebben wij er veel zin in en wij verheugen ons erop jullie allemaal mee op reis te nemen in Pikobello s Tijdmachine!

Zoals altijd hebben wij er veel zin in en wij verheugen ons erop jullie allemaal mee op reis te nemen in Pikobello s Tijdmachine! Rhenen, juli 2013 Aan: Ouders/Verzorgers van kinderen op Pikobello Betreft: Programma zomervakantie 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Niets zo leuk als een reisje door de tijd... wij doen dat deze zomer

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT ZOMERVAKANTIE 2014 ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT Beste kinderen/ouders/ verzorgers, De zomervakantie is weer aangebroken. Tijd voor een nieuw vakantieboekje. Boordevol, leuke, nieuwe activiteiten. Maar

Nadere informatie

Ook informeren wij u in deze brief over het samenvoegen van de vestigingen deze Zomervakantie.

Ook informeren wij u in deze brief over het samenvoegen van de vestigingen deze Zomervakantie. Gouda, 8 juli 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), De zomer is begonnen en de komt nu echt dicht bij. Van maandag 22 juli tot en met vrijdag 30 augustus bieden wij vakantieopvang voor onze bso s met het

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Boomhut, Elmobende, Schateiland, Simsalabim

Vakantieprogramma BSO Boomhut, Elmobende, Schateiland, Simsalabim Maandag 1 juli BSO Elmobende kunst reisgids maken alle leeftijden Wat is nu leuker dan bezig te zijn met je vakantie! Maak je eigen vakantiefolder van een echte of fantasiereis die PAASVAKANTIE je bij

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

...het is vakantie! Groetjes, team Outdoor BSO Zo in de Duinpan

...het is vakantie! Groetjes, team Outdoor BSO Zo in de Duinpan ...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke dieren er

Nadere informatie

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: de Olympische Zandspelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen van De Boeg en De Bobo

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar programma Maandag 9 juli BSO Vulkaaneiland Wij starten deze vakantie met een dag vol spelletjes. Maar dan wel met Oudhollandse spelletjes. Wij gaan blik gooien, aardappel lopen, zak lopen, spijker poepen

Nadere informatie

Vakantieprogramma 13 t/m 17 juli 2015

Vakantieprogramma 13 t/m 17 juli 2015 Vakantieprogramma 13 t/m 17 juli 2015 Week 1: Dino s en Oertijd 13-07-2015 Dino baby s, Dino voeten en fruit pizza s We leren vandaag van alles over de dinosaurussen..hoe ziet een baby dino eruit en hoe

Nadere informatie

Kastelen. Dit werkboekje is van: www.lesidee.web-log.nl

Kastelen. Dit werkboekje is van: www.lesidee.web-log.nl Kastelen Dit werkboekje is van: Naam: Hoi! Super leuk dat je dit boekje hebt open gedaan. Wanneer je dit boekje helemaal hebt uitgewerkt weet je een heleboel over kastelen! Lees straks eerst de teksten

Nadere informatie

Goudhaantjes en Babbelaars

Goudhaantjes en Babbelaars Maandag 13-7-2015 Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Vandaag gaan wij een fietstocht maken door de Broekpolder, daar gaan wij een hele gezellige dag beleven. Zorg er in ieder geval voor dat je fiets klaar staat

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1 BSO Reuzensprong week 1 Maandag 1 juli BSO Reuzensprong natuur dromenvangers maken 4-12 jaar aanwezig om: 9.30 uur ophalen vanaf: 15.30 uur Lig je soms wakker in bed en zou je hele leuke dromen, willen

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013 2013 Maandag 1 juli BSO Ons Honk Kunst en Cultuur / Water / 4 t/m 12 jaar Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is. Dit wordt de inspiratie bron. We gaan

Nadere informatie

Van Ice Age tot IPhone

Van Ice Age tot IPhone Van Ice Age tot IPhone We stappen in de tijdmachine en gaan op avontuur in het verleden en heden. We belanden in de ijstijd waar we mammoets zien en zien hoe de holbewoners leefden. Ook brengen we een

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015. locatie Kameleon

Programma zomervakantie 2015. locatie Kameleon Programma zomervakantie 2015 Thema: Camping Kameleon Belangrijk! Bij lekker warm weer, neem dan je zwemspullen mee en misschien gaan we naar zwembad de Houtvaart! Denk verder aan goede schoenen en regenkleding

Nadere informatie

Zomervakantie Locatie Villa Okidoki Thema SMAAKMAKERS

Zomervakantie Locatie Villa Okidoki Thema SMAAKMAKERS Thema SMAAKMAKERS Het team heeft zich ingezet om er een gevarieerd vakantieprogramma van te maken. De week delen we zo in dat afwisselende activiteiten zoals sport, spel, koken, creatief aan bod komen.

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG:

BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG: BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG: Aanmelden en afmelden. In verband met de vakantieplanning en personeelsrooster vragen wij u uw kind(eren) op het aanmeldingsformulier aan- of af te

Nadere informatie

Ook informeren wij u in deze brief over het samenvoegen van de vestigingen deze Zomervakantie.

Ook informeren wij u in deze brief over het samenvoegen van de vestigingen deze Zomervakantie. vakantieplanning zomervakantie bso s regio Goverwelle. Gouda, 8 juli 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), De zomer is begonnen en de zomervakantie komt nu echt dicht bij. Van maandag 22 juli tot en met vrijdag

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli Thema: ziekenboeg Maandag 6 juli: De veilige haven Dit is de eerste vakantiedag en die beginnen we graag ontspannen. Ga mee naar speeltuin De Veilige Haven om lekker

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

Vakantie BSO. Iedere week een leuk thema met uitdagende activiteiten!

Vakantie BSO. Iedere week een leuk thema met uitdagende activiteiten! Vakantie BSO Iedere week een leuk thema met uitdagende activiteiten! Op vakantie, sport, techniek, strand, leven als avonturier en feest! Vakantie BSO voor kinderen van 4-12 jaar. Kindercentrum Kierewam,

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 30)

1 e week zomervakantie (week 30) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

Zomervakantie BSO XXL 2014

Zomervakantie BSO XXL 2014 1 Zomervakantie BSO XXL 2014 Week 1: 21, 22 en 24 juli Thema: Kraak de code! Welkom in het programmaboekje van BSO XXL, we nemen je mee op avontuur! Ben jij een echte Bliek( zo noemen ze Gorcummers namelijk

Nadere informatie

Mini s bij de Romeinen

Mini s bij de Romeinen Na de zomervakantie neemt Kids Lodge uw kind mee terug in de tijd, we reizen we terug in de tijd naar de tijd van de Romeinen (van 7 september tot/m 16 oktober). Mini s bij de Romeinen Maandag: Kids natuur

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. Gouda, 25 juni 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna zomer! En dat betekent dat de weer voor de deur staat: van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Gaat uw kind komende weken naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief November. Marriëtte. Sinterklaas. Tarief. Uitbreiding

Nieuwsbrief November. Marriëtte. Sinterklaas. Tarief. Uitbreiding Kindercentrum ZieZoo Pijnacker Gantellaan 1 2642 JK Pijnacker, T 015 202 3033 Pijnacker@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief November In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden, toekomstige

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

Ook informeren wij u in deze brief over het samenvoegen van de vestigingen deze Zomervakantie.

Ook informeren wij u in deze brief over het samenvoegen van de vestigingen deze Zomervakantie. vakantieplanning zomervakantie bso s regio`s Noord en Oud verlaat. Gouda, 8 Juli 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), De zomer is begonnen en de zomervakantie komt nu echt dicht bij. Van maandag 22 juli

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 Hieronder vindt u een aantal verslagen van excursies en activiteiten die mede door de Oudervereniging zijn georganiseerd en gefinancierd. LUSTRUM WEEK oktober 2014

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

Ook informeren wij u in deze brief over het samenvoegen van de vestigingen deze Zomervakantie.

Ook informeren wij u in deze brief over het samenvoegen van de vestigingen deze Zomervakantie. vakantieplanning zomervakantie bso s regio`s Noord en Oud verlaat. Gouda, 8 Juli 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), De zomer is begonnen en de zomervakantie komt nu echt dicht bij. Van maandag 22 juli

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus.

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. Centrale thema Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. De zomervakantie begint weer en ook deze vakantie hebben we weer een vakantie programma. Het centrale thema is dit jaar Te land,

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

Wat gaan we doen meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Meenemen: Tip Wie werken er: Wat gaan we doen Meenemen Wie werken er Wat gaan we doen:

Wat gaan we doen meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Meenemen: Tip Wie werken er: Wat gaan we doen Meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Zomervakantie week 1 Maandag 22 juli Wat gaan we doen:vandaag zijn we in het water te vinden. Bommetje, glijden of duiken? Het kan allemaal vandaag. Waar we gaan zwemmen is aan jullie maar dat het een

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

Ben je er klaar voor? Want deze zomervakantie gaan wij iets heel bijzonders doen. We gaan namelijk samen met alle kinderen op Wereldreis!

Ben je er klaar voor? Want deze zomervakantie gaan wij iets heel bijzonders doen. We gaan namelijk samen met alle kinderen op Wereldreis! 1 WERELDPLEK WERELDREIS VAN DE WERELDPLEK Ben je er klaar voor? Want deze zomervakantie gaan wij iets heel bijzonders doen. We gaan namelijk samen met alle kinderen op Wereldreis! We bezoeken 6 landen.

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers,

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers, Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang Beste ouders/verzorgers, Hierbij willen wij u graag informeren over de zomervakantieopvang. Deze vakantie is: 51 weken contract van

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! In dit boekje vindt u alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super

Nadere informatie

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden.

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden. Zon, Zee & Feest Locatie: IKC Ambacht (voor de groepen 1 & 2) Adres: Goudsesingel 100, 3135CC Vlaardingen (let op dit is bij de bovenbouw van het IKC Ambacht) Telefoonnummer(s): 06-81208953 & 06-42886367

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers,

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers, Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang Beste ouders/verzorgers, Hierbij willen wij u graag informeren over de zomervakantieopvang. Deze vakantie is: 51 weken contract - van

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein Zomervakantie van 24 juli tot en met 1 september Week 1 thema: Tijdreizen

Activiteiten BSO Bommelstein Zomervakantie van 24 juli tot en met 1 september Week 1 thema: Tijdreizen Week 1 thema: Tijdreizen Maandag 24 juli We starten de vakantie met een uitje naar een natuurspeeleiland waar we prehistorisch kunnen spelen en spannende avonturen beleven. Dinsdag 25 juli We gaan dinopootjes

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Kasteelpost ZOMERVAKANTIE 2012 HAAL EN BRENG INFORMATIE EN PROGRAMMA PER LOCATIE HET CROONTJE HAAL EN BRENG INFORMATIE

Kasteelpost ZOMERVAKANTIE 2012 HAAL EN BRENG INFORMATIE EN PROGRAMMA PER LOCATIE HET CROONTJE HAAL EN BRENG INFORMATIE Kasteelpost ZOMERVAKANTIE 2012 De scholen zijn bijna gesloten en de kinderen weer vrij en dus staat de grote vakantie voor de deur. Merkbaar op de groepen is het hoe kinderen hier naar toe leven en er

Nadere informatie

WERKBLADEN. Lessenserie prehistorie Groep 5/6

WERKBLADEN. Lessenserie prehistorie Groep 5/6 WERKBLADEN Lessenserie prehistorie Groep 5/6 Op school: Beste jongens en meisjes, Hallo Jongens en meisjes, Handvaardigheid Kleding maken van vroeger en nu Als je kleding van nu, gaat vergelijken met de

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen Zomervakantie BSO /In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen BSO : 06-33870003 BSO In de Wolken: 06-29409645 22-07-2013 Start vakantieherinneringenboek Yoga/meditatie Biologisch koken We gaan

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Beste ouder(s) en kinderen, Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een avontuurlijk programma voor jullie gemaakt.

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Praktische zaken blz. 3 Overzicht geopende locaties Culemborg blz. 4

Praktische zaken blz. 3 Overzicht geopende locaties Culemborg blz. 4 blz. 2 Praktische zaken blz. 3 Overzicht geopende locaties Culemborg blz. 4 Week 1 blz. 5 Week 2 blz. 6 Week 3 blz. 7 Week 4 blz. 8 Week 5 blz. 9 Week 6 blz. 10 Week 1 = maandag 16 juli t/m vrijdag 20

Nadere informatie

Herfstvakantie: Thema Indianen. Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen:

Herfstvakantie: Thema Indianen. Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen: Herfstvakantie: Thema Indianen Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen: Elke indiaan heeft zijn eigen cultuur en de stam verschillen

Nadere informatie

Informatie voor ouders

Informatie voor ouders LOCATIE SKSG BUBBEL Informatie voor ouders Dit jaar is het thema van de zomervakantie de Boer op. Door middel van dit zomerboekje informeren we, kinderen en ouders van de locatie, over ons zomervakantieprogramma.

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso s regio Goverwelle Gouda, 29 juni 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 13 juli tot en met vrijdag 21 augustus. Het thema is Dieren.

Nadere informatie

Het is voor ons prettig om te weten hoeveel kinderen er aanwezig zullen zijn. Zodoende kunnen wij beter groepen vormen of vervoer regelen.

Het is voor ons prettig om te weten hoeveel kinderen er aanwezig zullen zijn. Zodoende kunnen wij beter groepen vormen of vervoer regelen. Kindercentrum ZieZoo t Loo Prinses Margrietlaan t.o. huisnr. 9 2273 BP Voorburg, T 070 221 0092 loo@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief Januari In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden,

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Welkom op school. Nieuws vanuit de directie. Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186

Welkom op school. Nieuws vanuit de directie. Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 13 17 april schooljaar 2013-2014 AGENDA Dinsdag 6 mei 1 e lesdag na de meivakantie

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

...het is vakantie! Zo op de Camping. Groetjes, Team Zo in de Duinpan

...het is vakantie! Zo op de Camping. Groetjes, Team Zo in de Duinpan ...het is vakantie! Zo op de Camping Dit jaar is de eerste keer dat Zo Outdoor in de Duinpan een vakantieprogramma heeft. Dat doen wij in combinatie met Zo BSO aan de 2e Sweelinckstraat met een heuse trektocht.

Nadere informatie

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR Kerstvakantie 2015 BSO Eigen&Wijzer Harderwijk BSO HARDERWIJK- week 1 MAANDAG 21 DECEMBER: MEGAFUNSPEkTAKEL We gaan klimmen en klauteren bij het MegaFunSpektakel in de sporthallen

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 28)

1 e week zomervakantie (week 28) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! Lees snel wat we gaan doen! Zorg de hele vakantie voor kleding dat vies mag worden, en breng je zwemkleding mee bij goed

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

Programma meivakantie 2019 BSO Bruinisse

Programma meivakantie 2019 BSO Bruinisse Programma meivakantie 2019 BSO Bruinisse Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma

Nadere informatie

Zomervakantie thema: TIJDMACHINE Week 1: Oma s tijd

Zomervakantie thema: TIJDMACHINE Week 1: Oma s tijd 24 juli Week 1: Oma s tijd 25 juli 26 juli 27 juli 28 juli Tentoonstelling van spullen uit oma s tijd. Misschien hebben jullie thuis nog iets van vroeger, of hebben opa en oma nog iets om te laten zien.

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 29)

1 e week zomervakantie (week 29) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

20 tot en met 26 april

20 tot en met 26 april 20 tot en met 26 april ZATERDAG 20 APRIL Mölke Crealab ZONDAG 21 APRIL 10:30 uur Plaats: Reggezaal Mölke Crealab is deze ochtend geopend van 10 tot 12 uur, en je kunt vandaag paaseieren komen schilderen!

Nadere informatie

Project Prehistorie, Grieken en Romeinen ABC

Project Prehistorie, Grieken en Romeinen ABC Project Prehistorie, Grieken en Romeinen ABC Week 1ABC: Algemeen Info: Prehistorie De geschiedenis in Nederland begint al heel lang geleden. Lang voordat de Romeinen in Nederland kwamen, waren er al mensen.

Nadere informatie

Welkom bij reisbureau UN1EK!

Welkom bij reisbureau UN1EK! Welkom bij reisbureau UN1EK! Voor de komende zes weken hebben wij een leuk vakantieprogramma klaarliggen. Check jezelf bij binnenkomst in bij onze balie. Daar krijg je een stempel in jouw eigen paspoort

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 3-4 Informatie groep 3-4 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW-week er weer aankomt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Ook dit

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

Week 1: Week van de avonturiers

Week 1: Week van de avonturiers Week 1: Week van de avonturiers Maandag 14-7: We halen de zeepkist van stal en gaan een super ontwerp verzinnen voor onze zeepkist! Ook richten we de aula in voor de vakantie. Dinsdag 15-7: We maken vandaag

Nadere informatie

Klasnieuws week 24. Zelf een spelletje kiezen lukt wel goed. Dit deden ze ook al af en toe ervoor.

Klasnieuws week 24. Zelf een spelletje kiezen lukt wel goed. Dit deden ze ook al af en toe ervoor. Klasnieuws week 24 Vanaf maandag zette ik op de twee tafels en de spelletjestafel niets meer klaar. Ze mogen nu zelf een spelletje uit de kast halen die ze al kennen en willen spelen en dozen kiezen uit

Nadere informatie

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013.

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013. Workshops BSO Rakkerpret 25 februari t/m 19 Juli 2013. Inhoudsopgave: Workshop-programma Wc-rollen kunst Dansles Paaswerkje Zintuigenworkshop Moederdag Raam schilderen Overzicht workshops Speurtocht Vaderdag

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Bouwen We werken over het thema bouwen. Dat is leuk! Want wij kunnen zelf ook heel erg goed bouwen. Met kapla, blokken of blokjes, met lego of duplo, met sponsjes,

Nadere informatie

Zomervakantie 8+ Zomervakantie 8+ Maandag 9 juli BSO Bosrijk Aanwezig om: 9:30 uur ophalen vanaf: 16:30 uur

Zomervakantie 8+ Zomervakantie 8+ Maandag 9 juli BSO Bosrijk Aanwezig om: 9:30 uur ophalen vanaf: 16:30 uur Maandag 9 juli BSO Bosrijk Aanwezig om: 9:30 uur ophalen vanaf: 16:30 uur Activiteit: Zwemmen in zwembad De Grote Koppel Vandaag gaan we zwemmen in het recreatie bad van De Grote Koppel, er is een king-size

Nadere informatie

jj Thema kleur Het is bijna zover! Heerlijk zes weken lang vrij van school. Wij zijn al een tijdje samen met de kinderen plannen aan het maken voor wat we in de zomervakantie allemaal gaan doen. We kozen

Nadere informatie

Sport BSO Polderpoort

Sport BSO Polderpoort Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Thema: Er op uit Klauterwoud Klimmen, klauteren, verstoppen, varen met op een vlot of je eigen hut bouwen? Alles kan in het klauterwoud! We gaan verschillende spellen spelen

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie