Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus"

Transcriptie

1 Beste ouder(s) en kinderen, Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een avontuurlijk programma voor jullie gemaakt. Elke week staat een ander thema centraal. Zo hebben we het thema avontuur- bos, avontuur- koken en avontuur-sport. Willen jullie graag weten wat we tijdens de thema s gaan doen bekijk dan ons programma. Hieronder hebben we een lijstje gemaakt van materialen en benodigdheden die handig zijn om mee te brengen tijden de vakantie: - Oude kleren - Droge kleren - Zwemkleding - Als het kan een fiets voor de kinderen van 8 jaar en ouder - Gymschoenen voor binnen - Sportschoenen voor buiten

2 Met Klik op avontuur in het bos 20 juli tot en met 24 juli Deze week gaan de hele week naar het bos met de kinderen. Wat hebben we allemaal nodig om te kunnen overleven in het bos? We gaan leren huttenbouwen, met de boswachter op ontdekkingstocht, vlotbouwen en nog heel veel meer spannende dingen. Maandag 20 juli Vandaag komen we aan in ons basiskamp. Vanuit ons basiskamp gaan we alles ontdekken. Om ons kamp herkenbaar te maken gaan we samen huttenbouwen. Wie maakt de mooiste Klik hut! Dinsdag 21 juli Vandaag is het survivaldag. We gaan op survival in de Beekse jungle. In de ochtend gaan we ons samen voorbereiden op deze jungletocht en in de middag gaan we samen op survival! Woensdag 22 juli Wie weet wat een GPS tocht is? Dat gaan we deze dag ontdekken! Donderdag 23 juli De ochtend gaan we op ontdekkingstocht met de boswachter. De boswachter laat ons zien wat er allemaal te beleven is in de Beekse bossen. In de middag gaan we samen een vlot bouwen. Welk vlot zal het beste drijven? Vrijdag 24 juli Dropping. Ojee we worden ergens afgezet en moeten zelf de weg terug vinden met behulp van een kompas. We willen u adviseren om uw kind(eren te controleren op teken na thuiskomst.

3 Met Klik op extreme sport avontuur 27 juli tot en met 31 juli Deze week gaan wij geen uitdaging uit de weg. We gaan samen onze grenzen opzoeken. Maar ook kennis maken met onbekende sporten. Zo zullen er deze week verschillende workshops worden aangeboden. Dus vergeet deze week zeker je sportkleren en schoenen niet! Maandag 27 juli De ochtend krijgen we een streetdance workshop. Hierin leren we de fijne kneepjes van het streetdance. Vanmiddag organiseren we een panna voetbaltoernooi. Wie schiet het meest de bal bij iemand door zijn benen en daarna in het doel?! Dinsdag 28juli Geen uitdaging is ons vandaag te gek. Wie kan er tegen de muur omhoog lopen? Of van muur naar muur springen? We gaan vandaag tijdens de workshop free running samen ontdekken wat we allemaal kunnen en waar onze grenzen liggen. Woensdag 29 juli Wie kan het meeste keren de bal hoog houden met een tennis racket en de bal het verste weg slaan? We gaan het in de ochtend ontdekken tijden de tennisworkshop. In de middag gaan we samen volleyballen in de gymzaal. We leren dan samen de fijne kneepjes van de sport. Donderdag 30 juli Vandaag splitsen de we groep in tweeën. De kinderen van acht jaar en ouder gaan vandaag kanovaren bij de kanoboerderij in Moergestel. Dus breng je zwemkleren en droge kleren maar mee. De kinderen jonger dan acht jaar gaan vandaag laten zien dat ze echte aapjes zijn tijdens het spel apenkooi. In de middag gaan de kinderen cupcakes versieren en deze lekker opsnoepen. Vrijdag 31 juli In de ochtend krijgen de kinderen een workshop hockey. In de middag vind er een bootcamp plaats. Wie kan het meeste opdrukken en het hardst lopen? We gaan het allemaal ontdekken tijdens de bootcamp.

4 Met Klik op kookavontuur 3 augustus tot en met 7 augustus Wie van jullie kan al goed koken? Wie wil samen met ons leren koken en bakken en gaat het grote avontuur mee aan. Zo komt er deze week een bakker op bezoek die samen met ons een regenboogtaart gaat bakken. Maar we leren ook pizza s bakken en krijgen een kookworkshop. Dus dit grote kookavontuur mag je zeker niet missen! Maandag 3 augustus Vandaag komt er een bakker bij ons op bezoek. De bakker gaat samen met ons een grote regenboogtaart maken. We gaan dus van de bakker de fijne kneepjes van het vak leren. Dinsdag 4 augustus Wie is de beste pizzabakker van de BSO? Wie maakt de lekkerste en gekste pizza? We gaan vandaag samen pizza s maken en natuurlijk ook lekker op smullen. Maar na de overheerlijke pizza hebben we ook zin in een toetje. Daarom gaan we samen ijsjes maken! woensdag 5 augustus Vandaag gaan we iets koken, maar wat? Dat blijft nog even een verassing. We zullen klein tipje van de sluier verklappen en dat is dat we niet alleen op locatie blijven maar we gaan ook op uitstapje. Donderdag 6 augustus Er komt een kok bij ons op bezoek. Samen met de kok gaan we een overheerlijk gerecht maken. Wat het gerecht zal worden houdt de kok nog even geheim. Vrijdag 7 augustus De kookweek gaan we rustig afsluiten. We gaan vandaag lekkere hapjes maken. Zo gaan we kaaskoekjes en knakworstjes in bladerdeeg maken.

5 Met Klik op dierenavontuur 10 augustus tot en met 14 augustus Deze week staat in het teken van dieren. We maken samen een uitstapje naar de boerderij en ontdekken welke dieren er allemaal op de boerderij leven. Ook gaan we naar het roofvogelpark in Diessen. Daar gaan we kennis maken met de grote roofvogels. Maandag 10 augustus Wie kan er als beste diergeluiden maken en kan de geluiden bij elkaar brengen? Dit gaan we ontdekken met onze dierenmemorie. We gaan vandaag ook een grote mensen haai maken. Dit is een haai waar wij zelf helemaal in kunnen. Dinsdag 11 augustus Vandaag gaan we op bezoek bij een boer. Hier krijgen we te zien welke dieren de boer allemaal heeft en hoe hij deze verzorgt. Als afsluiting gaan we naar de kanoboerderij. Daar gaan we gezellig picknicken en spelen in het veld. Het is wel verstandig om vandaag ouder kleren aan te doen en droge kleren mee te brengen. Woensdag 12 augustus We gaan vandaag naar de kinderboerderij. Dit is niet zomaar een kinderboerderij maar een kinderboerderij met daarbij een grote natuurspeeltuin waar we lekker kunnen spelen. Donderdag 13 augustus Vandaag gaan we op een spannend uitstapje! We gaan namelijk naar het roofvogelpark waar we kennis gaan maken met de roofvogels! Vrijdag 14 augustus We gaan vandaag naar de kinderboerderij. Dit is niet zomaar een kinderboerderij maar een kinderboerderij met daarbij een grote natuurspeeltuin waar we lekker kunnen spelen.

6 Met Klik op extreme sport avontuur 17 augustus tot en met 21 augustus Deze week gaan wij geen uitdaging uit de weg. We gaan samen onze grenzen opzoeken. Maar ook kennis maken met onbekende sporten. Zo zullen er deze week verschillende workshops worden aan geboden. Dus vergeet deze week zeker je sportkleren en schoenen niet! Maandag 17 augustus We hebben vandaag een workshop zumba. We gaan tijdens deze workshop ontdekken hoe soepel we in onze heupen zijn. Maar het alle belangrijkste is dat we gezellig gaan bewegen op muziek. Na al het dansen van vanmorgen gaan we vanmiddag naar de bossen. We gaan daar ontdekken wie zich het beste kan verstoppen in het bos. Dinsdag 18 augustus Wie is er handig in de touwen? Wie kan er goed over de kasten klimmen? We gaan dit allemaal ontdekken tijden het spel apenkooi! In de middag krijgen we een workshop zwaardvechten / zelfverdediging. Wij gaan samen ontdekken wat zwaardvechten inhoud en hoe je jezelf kan verdedigen. Woensdag 19 augustus We gaan vandaag een frisbeetoernooitje houden. Dit is niet zomaar een toernooitje. We gaan namelijk eerst onze eigen frisbee maken en met onze eigen gemaakte frisbee gaan we het toernooitje houden. Welke frisbee komt het verst? Donderdag 20 augustus Vandaag gaan we fitnessen met echte apparaten. Zo kan je op een loopband kijken hoe hard je kan lopen. Vrijdag 21 augustus In de ochtend gaan we mountainbike in het bos. We zouden het dus fijn vinden als je je fiets meebrengt! Omdat we nog niet moe genoeg zijn geworden van het mountainbike hebben we de middag nog een sportieve bootcamp op het programma staan.

7 Met Klik op ridder en prinsessen avontuur 24 augustus tot en met 28 augustus Deze week gaan we het avontuur aan met ridders en prinsessen. We gaan samen ontdekken wat allemaal met ridders en prinsessen te maken heeft. Zo gaan we een kasteel maken en op zoek naar de schat. Maar omdat dit de laatste week van de zomervakantie is gaan we ook rustig film kijken en komt iemand ons schminken naar een echte ridder of prinses. Maandag 24 augustus De ochtend gaan we snoephuisjes maken. Dit overheerlijke huisje gaan samen maken en daarna lekker opsnoepen in ons eigen gemaakte kasteel. Dinsdag 25 augustus Vandaag is er een springkussen in de vorm van een kasteel. Hier kunnen wij ons lekker op uitleven en kijken wie er het hoogste komt met springen en de gekste kunstjes kan doen. Na dit springavontuur willen we natuurlijk wel even uitrusten daarom gaan we prinsessen- en riddercakejes maken. Woensdag 26 augustus Vandaag doen we het heel rustig aan. In de ochtend kunnen we ons laten schminken als een echte ridder of prinses. In de middag gaan we samen een film kijken. Welke film we gaan kijken houden we nog even geheim. Donderdag 27 augustus Als ridder en prinses bewaak je de schatkist. Maar we hebben nog helemaal geen schatkist. Deze gaan we dan ook zelf maken vandaag zodat onze stoere ridders en prinsessen de schatkisten kunnen gaan bewaken. Deze week is het ook kindervakantieweek in de bossen van Hilvarenbeek. Hier gaan we vandaag met de kinderen een kijkje nemen. Vrijdag 28 augustus Dit is al weer de laatste dag van de zomervakantie. Wat jammer toch. Vandaag gaan we een waar ridder- en prinsessenschild maken. En als afsluiting van de vakantie gaan we een filmpje kijken.

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Z O M E R V A K A N T I E 2 0 1 5 L ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Beste ouder(s) en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een afwisselend en actief programma

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

Activiteiten programma zomervakantie

Activiteiten programma zomervakantie Week 29 Maandag 13 juli Tomatensoep maken Dinsdag 14 juli Modderdag Neem kleren die vies mogen worden! Voor meer informatie zie poster op de deur. Woensdag 15 juli Macaroni Naar de gymzaal van 10.00 t/m

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

22 juli-26 juli. Welkom op de kermis! Straatkunst, wie maakt de mooiste stoepkrijttekening? Spijkerbroekhangen, spijkerpoepen, blikgooien, koekhappen

22 juli-26 juli. Welkom op de kermis! Straatkunst, wie maakt de mooiste stoepkrijttekening? Spijkerbroekhangen, spijkerpoepen, blikgooien, koekhappen 22 juli-26 juli Welkom op de kermis! Straatkunst, wie maakt de mooiste stoepkrijttekening? Spring je rot! Op ons eigen springkussen!!! Spijkerbroekhangen, spijkerpoepen, blikgooien, koekhappen Smullen

Nadere informatie

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan.

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Vandaag gaan we met een groepje kinderen naar de ZOO. De kindjes die hier blijven

Nadere informatie

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Datum Activiteit Leeftijd Tijd Locatie Bijzonderheden Week 28: Ma 11 juli Waterspelletjes Alle leeftijden Hele dag Er worden verschillende waterspelletjes

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een afwisselend programma gemaakt. Elke week staat er een ander thema centraal. We hebben een lijstje gemaakt

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

week 1 17 t/m 21 juli waterweek

week 1 17 t/m 21 juli waterweek week 1 17 t/m 21 juli waterweek Maandag 17 juli We beginnen de vakantie op creatieve wijze. We maken vandaag ons eigen mini-aquarium. In de Ward gaan we eerst op zoek naar stenen en plantjes om ons aquarium

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!!

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!! Week 1 Maandag 9 juli: We maken ons eigen sport memorie spel. Iedereen maakt twee kaartjes met identieke tekeningen. Daarna gaan we met z n allen het spel spelen. Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag

Nadere informatie

Vakantieprogramma Wonderland SportBSO

Vakantieprogramma Wonderland SportBSO Vakantieprogramma Wonderland SportBSO Zomervakantie op de SportBSO! Deze zomervakantie gaan we weer van allerlei leuke activiteiten doen op de SportBSO. Zo gaan we sportieve clinics volgen, spelen in speeltuinen,

Nadere informatie

Zomervakantie BSO XXL 2014

Zomervakantie BSO XXL 2014 1 Zomervakantie BSO XXL 2014 Week 1: 21, 22 en 24 juli Thema: Kraak de code! Welkom in het programmaboekje van BSO XXL, we nemen je mee op avontuur! Ben jij een echte Bliek( zo noemen ze Gorcummers namelijk

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat

Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat Zomervakantie 2015 Zo aan de Van Nijenrodestraat Inhoudsopgave Zomerpret 1 Week 1 2 Week 2 3 Zoek de verschillen 4 Week 3 5 Week 4 6 Van punt naar punt 7 Week 5 8 Week 6 9 Fijne vakantie www.zokinderopvang.nl

Nadere informatie

Week 1: Week van de avonturiers

Week 1: Week van de avonturiers Week 1: Week van de avonturiers Maandag 14-7: We halen de zeepkist van stal en gaan een super ontwerp verzinnen voor onze zeepkist! Ook richten we de aula in voor de vakantie. Dinsdag 15-7: We maken vandaag

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT ZOMERVAKANTIE 2014 ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT Beste kinderen/ouders/ verzorgers, De zomervakantie is weer aangebroken. Tijd voor een nieuw vakantieboekje. Boordevol, leuke, nieuwe activiteiten. Maar

Nadere informatie

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes.

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes. Zomervakantie 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk,. We zijn er iedere dag geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur Spelregels: Houdt u er rekening mee dat kinderen graag

Nadere informatie

Goudhaantjes en Babbelaars

Goudhaantjes en Babbelaars Maandag 13-7-2015 Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Vandaag gaan wij een fietstocht maken door de Broekpolder, daar gaan wij een hele gezellige dag beleven. Zorg er in ieder geval voor dat je fiets klaar staat

Nadere informatie

Maandag 21 juli. Dinsdag 22 juli. Woensdag 23 juli. Donderdag 24 juli. Vrijdag 25 juli

Maandag 21 juli. Dinsdag 22 juli. Woensdag 23 juli. Donderdag 24 juli. Vrijdag 25 juli Zomervakantie 2014 Week 1 21 t/m 25 juli Thema Trias on the move Week 2 28 juli t/m 1 aug. Thema Trias on the move Week 3 4 t/m 8 augustus Thema op avontuur Week 4 11 t/m 15 augustus Thema op avontuur

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli Vakantie week 1 24 tot en met 28 juli Woensdag 26 juli Sushi Heb je wel eens sushi gegeten? We gaan onze eigen sushi maken en proeven. Als er wat over is mogen jullie dit mee naar huis nemen. Laten we

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 juli Trek je sportkleding maar aan. Op maandag gaan wij naar de sport BSO. Wat wij hier gaan doen is nog een verassing. Meenemen: sportkleding,

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Kubus, Wervelwind en Python Op locatie Kubus

Zomervakantieprogramma BSO Kubus, Wervelwind en Python Op locatie Kubus Zomervakantie week 1 Maandag 25 juli BSO Kubus Sport & Spel Leuke Linde 4-12 jaar De vakantie wordt geopend met iets heel bijzonders! En veel knallers en confetti!. In de speeltuin zijn er allerlei leuke

Nadere informatie

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015. Woensdag 13 Mei

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015. Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Stand in de mand Ontdek dit te gave spel! Trek je sportschoenen aan en doe mee! 19.00-19.30

Nadere informatie

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 Juli 2019 Ra ra, wat zullen je voeten voelen als je over ons voeten pad loopt? Als je het voetenpad over bent, dan loop je de spelletjesmiddag

Nadere informatie

BSO Westerwind. Week van de bouw

BSO Westerwind. Week van de bouw Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Week van de bouw We gaan deze week nog even door met bouwen, als vervolg op ons thema over wonen en ons huis. We gaan kijken hoe een huis gebouwd wordt en wat daar allemaal

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 Buitenschoolse opvang Ondersteboven KION Zomertour 2014 14 juli t/m 22 augustus 2014 Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 E-mail bsoondersteboven@kion.nl Graag vóór 10.00 uur afmelden maandag

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! Deze vakantie gaan we heerlijk Chillen in de hangmat! Dat doen we op Hawaii, op de Caraïben, in de waterwereld en op nog veel meer plekken. We maken er een lekkere chille

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 28)

1 e week zomervakantie (week 28) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! Lees snel wat we gaan doen! Zorg de hele vakantie voor kleding dat vies mag worden, en breng je zwemkleding mee bij goed

Nadere informatie

Hey, ga en doe je mee?

Hey, ga en doe je mee? Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli Vandaag genieten we tussen de middag van een zelfbereide high tea wat betekend dat we s ochtends druk bezig zullen zijn in onze keuken met bakken en braden.

Nadere informatie

Zomervakantie groetjes van de BSO van JABADOO

Zomervakantie groetjes van de BSO van JABADOO Zomervakantie 2017 Het is alweer bijna zover, de zomervakantie komt eraan. Op de volgende pagina s kunnen jullie de vakantieplanning vinden. We hopen samen met alle kinderen er een leuke vakantie van te

Nadere informatie

Herfstvakantie VakantieZotheid. BSO Locaties Eigen&Wijzer Loosdrecht

Herfstvakantie VakantieZotheid. BSO Locaties Eigen&Wijzer Loosdrecht Herfstvakantie 2016 VakantieZotheid BSO Locaties Eigen&Wijzer Loosdrecht BSO Hallinckveld & BSO 8+ SPEELHOEVE Maandag & dinsdag starten bij De Speelhoeve, overige dagen Hallinckveld MAANDAG 17 OKTOBER:

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Let op! voor alle dagen geldt: Nederland heeft nogal wisselvallig weer, dit weer moet wel in overeenstemming komen met onze activiteiten. Daarom is dit programma altijd

Nadere informatie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie Locatie voor de zomervakantie: BSO Westerwind Steenen Dijck 4-6 3146 BX Maassluis 010-5915948 Weij zijn altijd te bereiken

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 29)

1 e week zomervakantie (week 29) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

Sport BSO Polderpoort

Sport BSO Polderpoort Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Thema: Er op uit Klauterwoud Klimmen, klauteren, verstoppen, varen met op een vlot of je eigen hut bouwen? Alles kan in het klauterwoud! We gaan verschillende spellen spelen

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso s regio Goverwelle Gouda, 29 juni 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 13 juli tot en met vrijdag 21 augustus. Het thema is Dieren.

Nadere informatie

bso Bij ONS en KNUS deze zomer

bso Bij ONS en KNUS deze zomer VAKANTIEPROGRAMMA ZOMER 2014 bso Bij ONS en KNUS deze zomer & & & & & en vooral veel plezier WEEK 1-21 JULI 25 JULI MAANDAG 21 juli: Kijkduin We gaan strandjutten, leuke spullen die we tegenkomen nemen

Nadere informatie

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden.

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden. Zon, Zee & Feest Locatie: IKC Ambacht (voor de groepen 1 & 2) Adres: Goudsesingel 100, 3135CC Vlaardingen (let op dit is bij de bovenbouw van het IKC Ambacht) Telefoonnummer(s): 06-81208953 & 06-42886367

Nadere informatie

Floddertjes & Grovers

Floddertjes & Grovers Beste ouders en / of verzorgers, Voor aankomende zomervakantie hebben we hele leuke activiteiten gepland. We hebben er veel zin in! In dit programmaboekje vindt u per dag wat we allemaal gaan doen. Sportdagen

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Programmaboekje talent plus Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de coördinator:

Programmaboekje talent plus Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de coördinator: Programmaboekje talent plus Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de coördinator: Iris Kikken: Iris.Kikken@talentonline.nl of 06-29459868 Week aanbod - Week 14 Maandag 4 april Natuurclub - Kennis

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

Thema Zon, Zee en Strand

Thema Zon, Zee en Strand Week 28 Maandag 11 juli Wij gaan een coole boot knutselen! Daarna gaan we naar het Wentholtpark om te kijken of hij ook echt blijft drijven. Wie kan er de grootste bellen blazen? We gaan een experiment

Nadere informatie

Programma zomervakantie Superhelden redden planeet aarde

Programma zomervakantie Superhelden redden planeet aarde Programma zomervakantie In ieder van ons schuilt een superheld. Soms zie je m niet, maar hij zit er wel degelijk. Deze zomer gaan we op zoek naar de superheld in onszelf. Natuurlijk kun je een voorbeeld

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO de Jacob Maris Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie

Op een onbewoond eiland, zijn alle dagen fijn

Op een onbewoond eiland, zijn alle dagen fijn Op een onbewoond eiland, zijn alle dagen fijn Je ziet een schipbreukeling op een vlot door het water drijven. De schipbreukeling roept; Help! Help! Wie kan mij helpen? Weet je wat er gebeurd is? Mijn schip

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. Gouda, 25 juni 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna zomer! En dat betekent dat de weer voor de deur staat: van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Gaat uw kind komende weken naar

Nadere informatie

ZomerMix. VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius

ZomerMix. VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius ZomerMix VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september 2017 Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius ZOMERVAKANTIE WEEK 1: 24 28 juli Hollandse week Maandag 24 juli Vandaag gaan we oud-hollandse spelletjes doen.

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen Zomervakantie BSO /In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen BSO : 06-33870003 BSO In de Wolken: 06-29409645 22-07-2013 Start vakantieherinneringenboek Yoga/meditatie Biologisch koken We gaan

Nadere informatie

Rangers programma Zomervakantie

Rangers programma Zomervakantie programma Zomervakantie Vrijdag 11 augustus 2017 09.30 uur Express 10.00 uur KnutSilClub 18.30 uur Express je naar de mini disco. Ga je mee? 19.00 uur mini disco Swing je vanavond lekker mee? Mini 15:00

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: de Olympische Zandspelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen van De Boeg en De Bobo

Nadere informatie

Mini s. Maandag: Zwem NSO. en nog veel meer. Spetter Pieter Pater Lekker In Het Water. Zwemles door een van onze badjuffen of meesters

Mini s. Maandag: Zwem NSO. en nog veel meer. Spetter Pieter Pater Lekker In Het Water. Zwemles door een van onze badjuffen of meesters In de komende periode (12 januari tot en met 20 februari) gaan we bij Kids Lodge aan de slag met het thema In the spotlight. De kinderen zullen vooral zelf in the spotlights staan want we gaan onder andere

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

Is uw kind verhinderd? Graag voor 9.00 uur bellen om uw kind af te melden: 085-8780528

Is uw kind verhinderd? Graag voor 9.00 uur bellen om uw kind af te melden: 085-8780528 Blokhut Zomerprogramma 2012 Maandag 9/7 Jongste kinderen:speeltuinnroute + picknick Oudste kinderen: spelletjes aan de overkant en speelplein van de hobbit Meenemen: kleren die vies mogen worden. Dinsdag

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso regio Korte Akkeren Gouda, 27 juni 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 11 juli tot en met vrijdag 19 augustus. Het thema is in

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie BSO Bommelstein week 1 Thema: Onderwaterwereld

Activiteitenprogramma zomervakantie BSO Bommelstein week 1 Thema: Onderwaterwereld Activiteitenprogramma zomervakantie week 1 Thema: Onderwaterwereld Maandag 18 juli: Naar het strand van Zandvoort Traditiegetrouw vieren de pedagogisch medewerkers op de eerste vakantiedag hun verjaardag.

Nadere informatie

Het thema voor deze vakantie is: MUZIEK. Maandag 2 mei NSO De Noteclub en NSO De Speelnoot Rood De kinderen gaan vandaag een muziekinstrument maken.

Het thema voor deze vakantie is: MUZIEK. Maandag 2 mei NSO De Noteclub en NSO De Speelnoot Rood De kinderen gaan vandaag een muziekinstrument maken. Betreft: Meivakantie Datum: 19 april 2016 Beste ouders, De pedagogisch medewerkers van de NSO zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de meivakantie. In deze vakantieperiode zullen wij de kinderen

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Toverspan

Vakantieprogramma BSO Toverspan Week 1 Maandag 1 juli Kunst &cultuur 4-12 jaar Kunstdag. Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is? Dit wordt de inspiratie bron. We gaan terug naar de tijd

Nadere informatie

Maandag 13 juli. Vliegtuig spotten!

Maandag 13 juli. Vliegtuig spotten! BSO Toppunt: Zomervakantie 2015! Het thema: Wij gaan op reis en nemen mee.? Week 1: 13, 14, 16 juli. Week 2: 28, 20, 21, 23 juli. Week 3 27, 28, 30 juli Week 4: 3, 4, 6 augustus. Week 5 10, 11, 13 augustus.

Nadere informatie

Activiteiten BSO Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie 24-7 t/m We gaan op reis en nemen mee. Week 1

Activiteiten BSO Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie 24-7 t/m We gaan op reis en nemen mee. Week 1 Activiteiten BSO Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie 24-7 t/m 1-9-2017 We gaan op reis en nemen mee Week 1 Maandag 24 juli: op reis We maken ons klaar maken om de hele zomervakantie op reis te gaan. We

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

Thema Vakantie in eigen land!

Thema Vakantie in eigen land! Thema Vakantie in eigen land! Hoera! Het is zomer! De zon schijnt lekker veel, je bent vrij van school, je kunt lekker uitslapen en misschien ga je wel op vakantie? Deze vakantie is bso Kethel ook weer

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER

ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER Openingstijden: Kinderen zijn welkom op in de vakantie op BSO t Labyrint van 08:00 tot 18:00. Kinderen kunnen

Nadere informatie

Sport BSO Polderpoort

Sport BSO Polderpoort Week 1: 11 t/m 15 juli 2015 Thema: Er op uit Maandag 11 juli: BSO Zomerproef maken De BSO is nog niet helemaal klaar voor de lange zonnige zomervakantie en daar gaan wij vandaag voor zorgen! We gaan petjes

Nadere informatie

Week 1 : 11-07 t/m 15-07 Zon, zee, water en vakantie

Week 1 : 11-07 t/m 15-07 Zon, zee, water en vakantie Week 1 : 11-07 t/m 15-07 Maandag 11 juli We hopen op mooi weer voor de leuke waterspellen die we vandaag gaan doen. Zorg dat je droge kleren bij je hebt of badkleding en waterschoenen. Sport Maandag 11

Nadere informatie

Zomermix VakantieZotHeid BSO de Klaroen Eigen&Wijzer Maarssen

Zomermix VakantieZotHeid BSO de Klaroen Eigen&Wijzer Maarssen Zomermix 2016 VakantieZotHeid BSO de Klaroen Eigen&Wijzer Maarssen Maandag 11 juli Dinsdag 12 juli [ Uitstapje ] naar speeltuin t Schilderskwartier - Vandaag gaan we naar Woensdag 13 juli [ Uitstapje ]

Nadere informatie

West Zomer 2015 WEST. Kinder Vakantie Werk,West. Hallo jongens en meisjes.

West Zomer 2015 WEST. Kinder Vakantie Werk,West. Hallo jongens en meisjes. West Zomer 2015 Hallo jongens en meisjes. Ook deze zomervakantie zijn de Kluiverkes er weer! 6 weken lang staan de vrijwilligers van het team west klaar met leuke en afwisselende activiteiten voor kinderen

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

Als ik later groot ben word ik. Groep groen

Als ik later groot ben word ik. Groep groen Als ik later groot ben word ik. Groep groen Het schooljaar is alweer bijna voorbij dus is het ook alweer bijna tijd voor de zomervakantie! Weet jij al wat je wil worden als je later groot bent? Deze vakantie

Nadere informatie

Het thema deze zomervakantie is Cultuur en Landen. We reizen elke week naar een ander deel van de wereld. Reis je mee?

Het thema deze zomervakantie is Cultuur en Landen. We reizen elke week naar een ander deel van de wereld. Reis je mee? Week 1: We beginnen onze reis met een safari door de jungle van Zuid Amerika! Maandag 11 juli: In de jungle vind je verschillende soorten apen. Wij gaan slinger apen knutselen. Apen zijn gek op bananen.

Nadere informatie

Legmeervogels Uithoorn 2019

Legmeervogels Uithoorn 2019 snessukgnirp kelp speorg kelp speorg niutleeps kelp speorg >-- 2 dlev raan >-1 dle V ra an Legmeervogels Uithoorn kelp speorg 2019 gnagni Hallo! De zomervakantie komt er weer aan! Dit jaar is er voor alle

Nadere informatie

Zomermix VakantieZotHeid BSO de SportWijzer Eigen&Wijzer Maarssen

Zomermix VakantieZotHeid BSO de SportWijzer Eigen&Wijzer Maarssen Zomermix 2016 VakantieZotHeid BSO de SportWijzer Eigen&Wijzer Maarssen Maandag 11 juli Schatzoeken - We spelen verschillende potjes schatzoeken. Doe je best en graaf die schatten tevoorschijn voor een

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers Week 1

Zomervakantie de Graspiepers Week 1 Week 1 Maandag 11 juli Wat gaan we doen vandaag? Herinneren jullie je nog de voetbal clinic van afgelopen meivakantie? Vandaag gaan we daar op door bij voetbalvereniging Victoria! Laat zien wat je kunt

Nadere informatie

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Activiteitenprogramma Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Thema:Nederland Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Hollandse spelen koekhappen, spijkerpoepen, ooit wel eens gedaan? Vandaag is het je kans.

Nadere informatie

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus.

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. Centrale thema Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. De zomervakantie begint weer en ook deze vakantie hebben we weer een vakantie programma. Het centrale thema is dit jaar Te land,

Nadere informatie

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!!

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Programma Pijlstaartjes (groep 5-6-7-8) Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Dit programma is voor de maandag, dinsdag en donderdag. Op Vrijdag houden wij het programma aan van de andere groep. Het

Nadere informatie

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR Kerstvakantie 2015 BSO Eigen&Wijzer Harderwijk BSO HARDERWIJK- week 1 MAANDAG 21 DECEMBER: MEGAFUNSPEkTAKEL We gaan klimmen en klauteren bij het MegaFunSpektakel in de sporthallen

Nadere informatie

33 jaar. De boeiende bso beroepen zomer

33 jaar. De boeiende bso beroepen zomer 33 jaar De boeiende bso beroepen zomer Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2013 voorwoord Hey vakantie kids, Dit is het activiteiten programma van de zomervakantie 2013 van de bso. Het

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso s regio Noord Gouda, 27 juni 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 11 juli tot en met 19 augustus. Het thema is in de eerste drie

Nadere informatie

Sil en Lobke staan voor je klaar! Zomer Vakantie. Rangersprogramma. Tijd Zondag 5 juli Locatie 9.30 uur. Tijd Zaterdag 4 juli Locatie 9.

Sil en Lobke staan voor je klaar! Zomer Vakantie. Rangersprogramma. Tijd Zondag 5 juli Locatie 9.30 uur. Tijd Zaterdag 4 juli Locatie 9. programma Tijd Zaterdag 4 juli Locatie Express Wat voor moois maak jij vandaag? Overleven in het bos Er gaat niks boven lopen, rennen en spelen in het bos! Hutten bouwen in het bos Ga je mee het bos in

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie