Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan."

Transcriptie

1 Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Vandaag gaan we met een groepje kinderen naar de ZOO. De kindjes die hier blijven gaan naar de kinderboerderij. Sport en spel Vandaag hopen we op lekker weer! Dan kunnen we fijn met water spelen. Geen lekker weer? Dan hebben we leuke spelletjes voor binnen. picknicken! We gaan vandaag samen boodschappen doen om lekkere dingen klaar te maken die we samen tijdens de picknick kunnen opeten. Knutselen, kliederen, bouwen en optreden. Er is van alles te ondernemen bij het thema creatief.

2 Laat jullie hersens maar kraken! We gaan vandaag een speurtocht uitzetten met een deel van jullie. Het andere deel zal de speurtocht gaan uitvoeren. We gaan vandaag met zoveel mogelijk kinderen naar het vogelpark. De rest gaat lekker de natuur in. Dansen, zingen springen! maken met onze eigen instrumenten, zelf een liedje schrijven. Er is vandaag een hoop te doen met muziek. mmmm.. Wat zullen we vandaag gaan maken? Smoothies! Lekker verfrissend en zelfs gezond. Smullen maar..! Sport en Spel Spelletjesdag. Jullie krijgen allemaal een afstreep kaart met daarop wat je kan doen. Bij elke activiteit die je gedaan hebt zal de leidster het afstrepen. Alles afgestreept? Dan wacht er een beloning op je.

3 De opa s en oma s mogen komen smullen van onze hapjes vandaag! Make-up maken en experimentjes doen. Voor ieder wat wils, hier leer je nog eens wat van! We zullen ons vandaag bezig houden met klanken. Dit doen we met een paar kindjes in het klankenbos in Neerpelt. En met een paar kinderen bij de opvang met het klankenbord. Yes! We mogen weer naar de ZOO en de kinderboederij! Sport en Spel Spelen in de speeltuin! We gaan allemaal naar een speeltuin waar we ons kunnen uitleven en heerlijk kunnen spelen.

4 Sport en Spel We gaan samen een parcours maken in het park. Daarna gaan we deze afleggen samen. Wie is er het snelst!? Pannenkoekenrestaurant We gaan met z n alle zorgen voor een echt restaurant. Boodschappen doen, serveren, bakken, alles wordt door jullie zelf gedaan! bezig zijn met water. Vandaag gaan we een waterbaan maken! Dansen! Vandaag gaan we rondom muziek ons bezig houden met dansen. Stopdans, optredens breakdance, er komt van alles voorbij. Het is weer tijd om met jullie naar de ZOO te gaan! Andere kindjes zullen op bezoek gaan bij mensen. (ouderen, boeren, etc)

5 Ook vandaag staat er weer op het programma om naar de ZOO te gaan. De andere kinderen gaan een andere activiteit doen met het thema natuur. Sport en spel We hebben een hoop groepsspellen voor jullie bedacht. Samen kijken we welke we allemaal zullen doen. We gaan alweer pannenkoeken bakken. Deze keer niet voor onszelf maar voor de opa s en oma s die in een verzorgingstehuis wonen. We gaan ze natuurlijk ook zelf brengen! We gaan een kunsttentoonstelling maken voor onze ouders. Van schilderijen tot kunstwerken tot sieraden. Alles wat we maken stellen we op in de bso ruimte. Tijdens het halen kunnen ouders foto s maken en alles aanschouwen! Wat wordt het deze keer? Een optreden, een instrument of een spel? Je mag kiezen wat jij het liefst doet!

6 Het is tijd voor wat stoerders! We schrijven allemaal onze eigen. Voor de echte stoere jongens en meisjes is er een podium waarop je je rap mag laten horen! Hutten bouwen, bomen klimmen, bramen zoeken. Er is zoveel te doen in de bossen. Dat zullen we eens gaan ontdekken! En natuurlijk gaat er ook weer een groepje naar de Zoo. Sport en Spel Yeah! We gaan weer een speurtocht maken. Een deel zal deze uitzetten en het andere deel gaat hem lopen. Wat wacht er op het einde van tocht op jullie? We gaan onze eigen lunch maken. Gezonde muffins van ei. Dat is weer eens wat anders dan boterhammen! We gaan potjes versieren. Iedereen op zijn eigen manier. Er is van alles wat je hier voor mag gebruiken!

7 Er staat vandaag een leuk spel op de planing. Zorg dat je oren goed open zijn! We gaan naar de ZOO in Veldhoven met een aantal kinderen. Ook zullen we een spel gaan spelen waarbij we goed na moeten denken. Dit spel gaat over allerlei dieren. Sport en Spel Spelletjes middag! We gaan allemaal 1 tegen 1 spelletjes spellen. Wie er wint krijgt een krabbel van de leidster. Degene met de meeste krabbels wint! We brengen een bezoekje aan restaurant Brasser Een bosje bloemen maken voor de papa s en mama s die zo hard aan het werk zijn!

8 Laat jullie hersens maar kraken! We gaan vandaag een speurtocht uitzetten met een deel van jullie. Het andere deel zal de speurtocht gaan uitvoeren. We gaan vandaag met zoveel mogelijk kinderen naar het vogelpark. De rest gaat lekker de natuur in. Dansen, zingen springen! maken met onze eigen instrumenten, zelf een liedje schrijven. Er is vandaag een hoop te doen met muziek. mmmm.. Wat zullen we vandaag gaan maken? Smoothies! Lekker verfrissend en zelfs gezond. Smullen maar..! Sport en Spel Spelletjesdag. Jullie krijgen allemaal een afstreep kaart met daarop alles wat je kan doen. Bij alles wat je gedaan hebt zal de leidster het afstrepen. Alles afgestreept? Dan wacht er een beloning op je.

9 Samen gaan we een echt restaurant spelen. Samen alle taken verdelen zoals boodschappen doen, serveersters en koks. En daarna mmmmm.. lekker smullen maar! Kunsttentoonstelling. We gaan allemaal mooie kunstwerken maken. Schilderijen, beeldjes, sieraden en nog veel meer. Aan het einde van de dag kunnen de papa s en mama s de mooie kunstwerken bewonderen. Dansen! Vandaag gaan we rondom muziek ons bezig houden met dansen. Stopdans, optredens breakdance, er komt van alles voorbij. We gaan vandaag weer naar de ZOO! En lekker spelen in de natuur. Sport en spel We gaan samen een parcours maken. Daarna zullen we hem ook samen afleggen. Wie is er het snelst?!

10 Vandaag gaan we picknicken. S ochtens maken we gezonde prikkers die we tijdens een picknick in het park op gaan eten. We gaan potjes versieren. Iedereen op zijn of haar eigen manier. We gaan een loper knutselen. Daarna gaan we ons verkleden en schminken. We gaan een modeshow lopen en maken natuurlijk foto s zodat de papa s en mama s zien hoe mooi jullie zijn. Het is weer tijd om naar de ZOO te gaan. Ook zullen we bij andere diertjes in de buurt gaan kijken. Sport en spel We gaan een estafette uitzetten. Lekker uitkuren en gek doen met elkaar!

11 We gaan op uitstapje de ZOO in Veldhoven. Sport en spel We gaan voor een spelletjes dag. Iedereen krijgt een kaart met alles er op wat je kan doen. Als je iets gedaan hebt krijg je een krabbel van de leidster. We gaan samen iets lekkers maken. Wat we gaan maken is nog een verrassing! We gaan taarten knutselen. Niet zomaar taarten maar speciale taarten! Tijd voor iets stoerders! We gaan allemaal onze eigen rap schrijven. Voor de echte stoere jongens en meisjes is er een podium waarop je je rap kunt uitvoeren voor de anderen.

12 Open podium! Laat je talenten zien op het podium. Toneelstukje, zingen, kunstjes, alles kan en mag. Ook het decor en de benodigdheden maken jullie zelf! Dinsdag Laat je goede kleren maar thuis vandaag. We gaan op onderzoek uit in de natuur.. Sport en spel We gaan naar de zandvlakte aan de bergbosweg. Hier gaan we in groepjes allerlei activiteiten doen. We gaan samen bedenken wat voor restaurant we vandaag gaan openen. Samen boodschappen doen en koken. Iedereen heeft zijn eigen taak In de ochtend gaan we naar de ZOO. s Middags gaan we goed bedenken wat we het mooiste dier vonden. Hiermee gaan we creatief aan de slag

1 e week zomervakantie (week 30)

1 e week zomervakantie (week 30) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Thema Zon, Zee en Strand

Thema Zon, Zee en Strand Week 28 Maandag 11 juli Wij gaan een coole boot knutselen! Daarna gaan we naar het Wentholtpark om te kijken of hij ook echt blijft drijven. Wie kan er de grootste bellen blazen? We gaan een experiment

Nadere informatie

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Datum Activiteit Leeftijd Tijd Locatie Bijzonderheden Week 28: Ma 11 juli Waterspelletjes Alle leeftijden Hele dag Er worden verschillende waterspelletjes

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Beste ouder(s) en kinderen, Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een avontuurlijk programma voor jullie gemaakt.

Nadere informatie

LOCATIE SKSG VLINDERTUIN

LOCATIE SKSG VLINDERTUIN LOCATIE SKSG VLINDERTUIN Informatie voor ouders Dit jaar is het thema van de zomervakantie de Boer op. Door middel van dit zomerboekje informeren we, kinderen en ouders van de locatie, over ons zomervakantieprogramma.

Nadere informatie

Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond!

Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond! Zomervakantie planning 2016 BSO Tot Vanavond! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het BSO programma overzicht voor de zomervakantie 2016. Thema Elke week hanteren wij een thema. De thema s die

Nadere informatie

Hey, ga en doe je mee?

Hey, ga en doe je mee? Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli Vandaag genieten we tussen de middag van een zelfbereide high tea wat betekend dat we s ochtends druk bezig zullen zijn in onze keuken met bakken en braden.

Nadere informatie

Zomervakantie 2018: Diverse thema s Meedoen Beleven Voelen, ruiken & proeven Samenspel Ontdek je creativiteit Sportief

Zomervakantie 2018: Diverse thema s Meedoen Beleven Voelen, ruiken & proeven Samenspel Ontdek je creativiteit Sportief Zomervakantie 2018: Diverse thema s Meedoen Beleven Voelen, ruiken & proeven Samenspel Ontdek je creativiteit Sportief De vakantie duurt van maandag 16 juli t/m vrijdag 24 augustus a.s. Het programma is

Nadere informatie

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!!

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Programma Pijlstaartjes (groep 5-6-7-8) Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Dit programma is voor de maandag, dinsdag en donderdag. Op Vrijdag houden wij het programma aan van de andere groep. Het

Nadere informatie

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met: Okie Dokie Programmaboekje 2018 In samenwerking met: Welkom! Dit is het eerste aangepast exemplaar van het Okie Dokie Programmaboekje. Belangrijk om te vermelden is dat de groepsleiding van de hutjes tijdens

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

PROGRAMMA 2017 BSO BRUINISSE

PROGRAMMA 2017 BSO BRUINISSE PROGRAMMA 2017 BSO BRUINISSE Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma met activiteiten

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 29)

1 e week zomervakantie (week 29) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

Informatie voor ouders

Informatie voor ouders LOCATIE SKSG BUBBEL Informatie voor ouders Dit jaar is het thema van de zomervakantie de Boer op. Door middel van dit zomerboekje informeren we, kinderen en ouders van de locatie, over ons zomervakantieprogramma.

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli Vakantie week 1 24 tot en met 28 juli Woensdag 26 juli Sushi Heb je wel eens sushi gegeten? We gaan onze eigen sushi maken en proeven. Als er wat over is mogen jullie dit mee naar huis nemen. Laten we

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 28)

1 e week zomervakantie (week 28) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! Lees snel wat we gaan doen! Zorg de hele vakantie voor kleding dat vies mag worden, en breng je zwemkleding mee bij goed

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Let op! voor alle dagen geldt: Nederland heeft nogal wisselvallig weer, dit weer moet wel in overeenstemming komen met onze activiteiten. Daarom is dit programma altijd

Nadere informatie

Zomervakantie VZOD Week 1

Zomervakantie VZOD Week 1 Zomervakantie VZOD Week 1 Graag altijd zwemkleding mee, en graag een handdoek! Deze week staat de kleur oranje centraal. Met een uitje graag om 9:15 aanwezig zijn. 7 juli 2014 8 juli 2014 9 juli 2014 10

Nadere informatie

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie KwestFactory 4-6 jarigen Thema: Kwest klust!

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie KwestFactory 4-6 jarigen Thema: Kwest klust! Thema: Kwest klust! WATERPROEFJES 22 juli Wat doet een pingpongbal in een glas water en wat gebeurd er met een waterballon in de vriezer? We gaan het allemaal ontdekken! En wie weet eindigen we met een

Nadere informatie

Juli Activiteitenprogramma. Juli 2017 Brede school Noord / Zuid. Brede School Noord Plataan 23 a 6940 AA Didam Locatie: Bso Noord

Juli Activiteitenprogramma. Juli 2017 Brede school Noord / Zuid. Brede School Noord Plataan 23 a 6940 AA Didam Locatie: Bso Noord Juli 2017 Brede school Noord / Zuid Juli 2017 Plataan 23 a Locatie: Bso Noord Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Waterspeeltuin staat op het programma vandaag. Denk er aan: neem oude kleren mee en

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Z O M E R V A K A N T I E 2 0 1 5 L ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Beste ouder(s) en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een afwisselend en actief programma

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli Thema: ziekenboeg Maandag 6 juli: De veilige haven Dit is de eerste vakantiedag en die beginnen we graag ontspannen. Ga mee naar speeltuin De Veilige Haven om lekker

Nadere informatie

week 1 groen wat doen Ludens BSO de Leeuw en BSO Kaktus deze de zomervakantie? De hele vakantie: hutten bouwen! spelen griftpark, hutten bouwen

week 1 groen wat doen Ludens BSO de Leeuw en BSO Kaktus deze de zomervakantie? De hele vakantie: hutten bouwen! spelen griftpark, hutten bouwen pvc buizen week 1 groen dinsdag 11 juli spelen maandag 10 juli griftpark, hutten bouwen Bij mooi weer gaan we in de kaktus tuin spelen met (water) balonnen, we bouwen hutten en tenten en gaan aan het eind

Nadere informatie

Zomervakantie. Week 1

Zomervakantie. Week 1 16.30 uur Zomerse dag De zomervakantie is begonnen! Deze beginnen wij dan ook met een zomerse dag Neem jij wel je zwemspullen mee? Week 1 16.30 uur Oud-Hollandse Spelen Gooi jij alle blikken om, of heb

Nadere informatie

Vakantieopvang Het Balkon

Vakantieopvang Het Balkon Vakantieopvang Het Balkon Yes, Het is weer zomervakantie. Na een jaar hard werken op school hebben jullie het verdiend om uit te rusten, om leuke activiteiten te doen en om lekkere dingen te eten en te

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Deze vakantie zijn we bij BSO Podium en omdat we deze ruimte nog niet zo goed kennen, gaan we vandaag rustig aan beginnen en de boel eens lekker verkennen. In de ochtend gaan we boodschappen doen, want

Nadere informatie

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Vakantie Activiteiten Datum van 7 t/m 11 juli 2014 Thema: Landen - Nederland 7 juli We gaan vandaag verschillende Hollandse hapjes maken. Daarna gaan we natuurlijk

Nadere informatie

Villa Flierefluiters. 23 juli. 27 juli. 24 juli. 25 juli. 26 juli

Villa Flierefluiters. 23 juli. 27 juli. 24 juli. 25 juli. 26 juli 23 juli 24 juli 25 juli 26 juli 27 juli Geen kamperen zonder tenten! Vandaag beginnen we de vakantie met het opzetten van ons eigen tentenkamp, het oefenen van ons eigen kamplied en - dans. Deze dag staat

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT ZOMERVAKANTIE 2014 ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT Beste kinderen/ouders/ verzorgers, De zomervakantie is weer aangebroken. Tijd voor een nieuw vakantieboekje. Boordevol, leuke, nieuwe activiteiten. Maar

Nadere informatie

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden.

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden. Zon, Zee & Feest Locatie: IKC Ambacht (voor de groepen 1 & 2) Adres: Goudsesingel 100, 3135CC Vlaardingen (let op dit is bij de bovenbouw van het IKC Ambacht) Telefoonnummer(s): 06-81208953 & 06-42886367

Nadere informatie

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli De eerste dag van de zomervakantie beginnen we met een sportieve dansworkshop. Welke dansmoves kan jij al en welke wil jij nog leren? Trek makkelijke kleding aan om in te

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier Maandag 24-7-2017 Dinsdag 25-7-2017 Woensdag 26-7-2017 Donderdag 27-7-2017 Vrijdag 28-7-2017 Het schooljaar is omgevlogen en de zomervakantie gaat van start. Om alles deze vakantie mee te kunnen nemen

Nadere informatie

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 Welkom in het programmaboekje van de vakantie BSO. Dit jaar werken wij de hele zomervakantie met het thema Zon zee & strand Voor iedere dag hebben wij leuke

Nadere informatie

Down&Doen. Activiteitenfolder 2013

Down&Doen. Activiteitenfolder 2013 Down&Doen Activiteitenfolder 2013 Pagina 2 Pagina 3 Down&Doen Down&Doen is een nieuw initiatief op het gebied van vrijetijdsbesteding speciaal gericht op kinderen met het Syndroom van Down. Wij organiseren

Nadere informatie

Thema: Ter land, ter zee en in de lucht

Thema: Ter land, ter zee en in de lucht m Vakantieprogramma Zomervakantie IKC 2017 Thema: Ter land, ter zee en in de lucht Programma week 1 24 t/m 28 juli Maandag Ontdek het land : Wij doen een natuurspeurtocht over Zeeburgereiland om je kennis

Nadere informatie

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 Juli 2019 Ra ra, wat zullen je voeten voelen als je over ons voeten pad loopt? Als je het voetenpad over bent, dan loop je de spelletjesmiddag

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6 BijDeHand Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6 Beste ouders / verzorgers, Het aftellen is begonnen Het is bijna zomervakantie! Met veel aandacht en energie is er door de pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP PAARS

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP PAARS VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP PAARS De zomervakantie hebben we als thema Camping Holy en gaan we ontdekken wat het inhoud om op een camping te staan, wat je dan allemaal doet, hoe je een tent op moet zetten

Nadere informatie

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 Buitenschoolse opvang Ondersteboven KION Zomertour 2014 14 juli t/m 22 augustus 2014 Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 E-mail bsoondersteboven@kion.nl Graag vóór 10.00 uur afmelden maandag

Nadere informatie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Jump Bereikbaarheid in de vakantie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Jump Bereikbaarheid in de vakantie Buitenschoolse opvang Jump 4-13 jaar Programma KION Zomertour: Magische wereld Bereikbaarheid in de vakantie T 024 348 83 30 8 juli t/m 16 augustus Graag in Ouderportaal afmelden Altijd opvang. Altijd

Nadere informatie

Vakantieprogramma Buitenschoolse opvang de Heksenketel en de Boomhut

Vakantieprogramma Buitenschoolse opvang de Heksenketel en de Boomhut Buitenschoolse opvang de Heksenketel en Week 1 Thema op een onbewoond eiland Maandag 21 juli Flessenpost&poppenkast verhaal maken In de ochtend gaan we flessenpost maken.weet jij al welke boodschap je

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Wereldkinderen week1

Vakantieprogramma BSO Wereldkinderen week1 BSO Wereldkinderen week1 Maandag 8 juli BSO Wereldkinderen Summer vibes 4-12 jaar aanwezig om: 09:00 uur ophalen vanaf: 16.30 uur Het is weer zomer op Thialf en samen gaan we genieten van een mini vakantie.

Nadere informatie

Week 28 Thema: Vroeger en nu

Week 28 Thema: Vroeger en nu Week 28 Thema: Vroeger en nu Maandag 9 juli: Ochtend:Doen we een quiz,met vragen over voeger en nu.hoeveel vragen heb jij goed? Middag:Lekker spelen bij Speelboerderij de Neeth. We gaan hier allerlei rare

Nadere informatie

...het is vakantie! Dit jaar vieren wij zes weken zomervakantie bij Zo op de Schans. Met veel plezier presenteren wij ons thema: Alles uit de Tent

...het is vakantie! Dit jaar vieren wij zes weken zomervakantie bij Zo op de Schans. Met veel plezier presenteren wij ons thema: Alles uit de Tent ...het is vakantie! Dit jaar vieren wij zes weken zomervakantie bij Zo op de Schans. Met veel plezier presenteren wij ons thema: Alles uit de Tent Vanaf maandag 17 juli bieden wij opvang vanuit de tent.

Nadere informatie

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 juli Trek je sportkleding maar aan. Op maandag gaan wij naar de sport BSO. Wat wij hier gaan doen is nog een verassing. Meenemen: sportkleding,

Nadere informatie

ZomerMix. VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius

ZomerMix. VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius ZomerMix VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september 2017 Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius ZOMERVAKANTIE WEEK 1: 24 28 juli Hollandse week Maandag 24 juli Vandaag gaan we oud-hollandse spelletjes doen.

Nadere informatie

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Joannes Thema: Kwest klust!

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Joannes Thema: Kwest klust! Thema: Kwest klust! KLUSSEN MET AFVAL 22 juli Kun je klussen met afval? Jazeker! Met Scrapp XL in Rotterdam gaan we iets heel moois maken. Ontdek wat je allemaal kunt maken van afval en gerecycled materiaal.

Nadere informatie

Thema Vakantie in eigen land!

Thema Vakantie in eigen land! Thema Vakantie in eigen land! Hoera! Het is zomer! De zon schijnt lekker veel, je bent vrij van school, je kunt lekker uitslapen en misschien ga je wel op vakantie? Deze vakantie is bso Kethel ook weer

Nadere informatie

Thema reizen en vakantie!

Thema reizen en vakantie! Hoera, de zomervakantie is in aantocht! Wij gaan bij de buitenschoolse opvang van IKC t Palet natuurlijk ook vakantie vieren. Ons thema is reizen en vakantie! Wij gaan de eerste twee weken kamperen in

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

Allerliefste Jogi s en ouders

Allerliefste Jogi s en ouders Allerliefste Jogi s en ouders Hieronder kunnen jullie al onze activiteiten terugvinden voor de volgende maanden van het scoutsjaar. Er staat ons nog heel wat leuks te wachten, neem snel een kijkje! Driekoningen,

Nadere informatie

LOCATIE SKSG Mallemolen

LOCATIE SKSG Mallemolen LOCATIE SKSG Mallemolen Informatie voor ouders Dit jaar is het thema van de zomervakantie de Boer op. Door middel van dit zomerboekje informeren we, kinderen en ouders van de locatie, over ons zomervakantieprogramma.

Nadere informatie

Is uw kind verhinderd? Graag voor 9.00 uur bellen om uw kind af te melden: 085-8780528

Is uw kind verhinderd? Graag voor 9.00 uur bellen om uw kind af te melden: 085-8780528 Blokhut Zomerprogramma 2012 Maandag 9/7 Jongste kinderen:speeltuinnroute + picknick Oudste kinderen: spelletjes aan de overkant en speelplein van de hobbit Meenemen: kleren die vies mogen worden. Dinsdag

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een afwisselend programma gemaakt. Elke week staat er een ander thema centraal. We hebben een lijstje gemaakt

Nadere informatie

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!!

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!! Week 1 Maandag 9 juli: We maken ons eigen sport memorie spel. Iedereen maakt twee kaartjes met identieke tekeningen. Daarna gaan we met z n allen het spel spelen. Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag

Nadere informatie

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Het is bijna zomervakantie. Door middel van deze activiteitennieuwsbrief

Nadere informatie

Maandag 21 juli. Dinsdag 22 juli. Woensdag 23 juli. Donderdag 24 juli. Vrijdag 25 juli

Maandag 21 juli. Dinsdag 22 juli. Woensdag 23 juli. Donderdag 24 juli. Vrijdag 25 juli Zomervakantie 2014 Week 1 21 t/m 25 juli Thema Trias on the move Week 2 28 juli t/m 1 aug. Thema Trias on the move Week 3 4 t/m 8 augustus Thema op avontuur Week 4 11 t/m 15 augustus Thema op avontuur

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Holland en Oerwoud: Een actieve start van de vakantie. We gaan skateboarden, skeeleren, voetballen, lasergamen, broodjes bakken of springen op het luchtkussen. Vandaag gaan we met echte klei aan de slag.

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Thema Techniek en ik Techniek & ik is een educatief programma dat kinderen helpt spelenderwijs hun technische talenten te ontwikkelen. Deze week gaan we op allerlei manieren de thema's Water, Licht, Bouwen,

Nadere informatie

...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen!

...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen! ...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond deze thema s tijdens de

Nadere informatie

Zomervakantie. Week 1. Maandag 18 juli Zonnebloem knutselen kip kerrie maken. Dinsdag 19 juli Bloemenschilderij maken bijen tikkertje

Zomervakantie. Week 1. Maandag 18 juli Zonnebloem knutselen kip kerrie maken. Dinsdag 19 juli Bloemenschilderij maken bijen tikkertje Zomervakantie Digitale nieuwsbrief Voorwoord van de clustermanager Nog een paar weken en dan kunnen we alweer genieten van een welverdiende zomervakantie! Wij kijken uit naar een gezellige, zonnige vakantie

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht Maandag 26 december 2016 Dinsdag 27 december 2016 Vandaag is het tweede kerstdag en zijn wij gesloten. Wij wensen u fijne kerstdagen toe. Wij verwarmen de oven alvast voor, want we gaan vandaag cupcakes

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Drakenfort Bereikbaarheid in de vakantie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Drakenfort Bereikbaarheid in de vakantie Buitenschoolse opvang Drakenfort 4-13 jaar Programma KION Zomertour: Magische wereld Bereikbaarheid in de vakantie T 024 205 31 80 c 06 25 77 40 23 B bsodrakenfort@kion.nl Altijd opvang. Altijd in de buurt.

Nadere informatie

Hallo wereld! Zomerprogramma Buitenschoolse opvang Pico KION ZOMERTOUR juli tot en met 25 augustus Bereikbaarheid in de vakantie

Hallo wereld! Zomerprogramma Buitenschoolse opvang Pico KION ZOMERTOUR juli tot en met 25 augustus Bereikbaarheid in de vakantie Zomerprogramma Buitenschoolse opvang Pico KION ZOMERTOUR 2017 Bereikbaarheid in de vakantie T 024 378 06 22 E bsopico@kion.nl Graag vóór 9.00 uur afmelden 17 juli tot en met 25 augustus 2017 Hallo wereld!

Nadere informatie

Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki

Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki datum: 04-06-2015 Beste kinderen en ouders, Het einde van het schooljaar is weer in zicht en dat houdt in genieten van een welverdiende zomervakantie van

Nadere informatie

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: de Olympische Zandspelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen van De Boeg en De Bobo

Nadere informatie

BSO Vakantie Opvang Holy Groep: Paars Periode: 16 juli t/m 24 augustus Thema: Vakantie opvang Holy op tour.

BSO Vakantie Opvang Holy Groep: Paars Periode: 16 juli t/m 24 augustus Thema: Vakantie opvang Holy op tour. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Activiteitenplanning SKSG Bredero. vakantie. Week 1. (24 juli t/m 28 juli)

Activiteitenplanning SKSG Bredero. vakantie. Week 1. (24 juli t/m 28 juli) Activiteitenplanning SKSG Bredero Week 1 (24 juli t/m 28 juli) 24 juli SKSG Kampdagen Alle jongste kinderen doen mee aan de spelletjesochtend in het Stadspark. Daarom graag iedereen van 4 t/m 6 jaar aanwezig

Nadere informatie

Welkom bij reisbureau UN1EK!

Welkom bij reisbureau UN1EK! Welkom bij reisbureau UN1EK! Voor de komende zes weken hebben wij een leuk vakantieprogramma klaarliggen. Check jezelf bij binnenkomst in bij onze balie. Daar krijg je een stempel in jouw eigen paspoort

Nadere informatie

Als ik later groot ben word ik. Groep groen

Als ik later groot ben word ik. Groep groen Als ik later groot ben word ik. Groep groen Het schooljaar is alweer bijna voorbij dus is het ook alweer bijna tijd voor de zomervakantie! Weet jij al wat je wil worden als je later groot bent? Deze vakantie

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIEPLANNING BSO T SPEELVELD

ZOMERVAKANTIEPLANNING BSO T SPEELVELD Kom in de zomervakantie naar BSO t Speelveld! Maandag 1 juli Wij hebben hele leuke activiteiten voor alle leeftijden! Vandaag gaan we naar Billy Bird Hemelrijk. Binnen en buiten plezier voor iedereen.

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Kunstig&Zo

Vakantieprogramma BSO Kunstig&Zo Vakantieprogramma BSO Zomervakantie 2019 Onze spelregels Onze 5 activiteitenpijlers Sport en spel Creativiteit Kunst & Cultuur Techniek & Media Natuur Houd er rekening mee dat kleding vies kan worden.

Nadere informatie

Week 1: Week van de avonturiers

Week 1: Week van de avonturiers Week 1: Week van de avonturiers Maandag 14-7: We halen de zeepkist van stal en gaan een super ontwerp verzinnen voor onze zeepkist! Ook richten we de aula in voor de vakantie. Dinsdag 15-7: We maken vandaag

Nadere informatie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Pico Bereikbaarheid in de vakantie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Pico Bereikbaarheid in de vakantie Buitenschoolse opvang Pico 4-13 jaar Programma KION Zomertour: Magische wereld Bereikbaarheid in de vakantie T 024 205 32 01 B bsopico@kion.nl Altijd opvang. Altijd in de buurt. 8 juli t/m 16 augustus

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2012. Week 28 Thema Natuurlijk en avontuurlijk spelen. WEEK 1 Maandag 9 Juli

ZOMERVAKANTIE 2012. Week 28 Thema Natuurlijk en avontuurlijk spelen. WEEK 1 Maandag 9 Juli Week 28 WEEK 1 9 Juli O: 25 Buiten gaan we lekkere heksensoep maken van modder en andere dingen. Daarnaast boomstammendans (stoelendans) met gezellige muziek. M:23 Ergens op een geheime locatie gaan we

Nadere informatie

Programmaboekje talent plus Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de coördinator:

Programmaboekje talent plus Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de coördinator: Programmaboekje talent plus Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de coördinator: Iris Kikken: Iris.Kikken@talentonline.nl of 06-29459868 Week aanbod - Week 14 Maandag 4 april Natuurclub - Kennis

Nadere informatie

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Week 30 Maandag 21/7 Dinsdag 22/7 Loomen met glow in the dark elastiekjes. Woensdag 23/7 Donderdag 24/7 Vrijdag 25/7 Tekenen met ecoline. Hengels

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie. Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache

Zomervakantie. Zomervakantie. Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache Summer koken. Wat lijkt je allemaal lekker op de BBQ? Met z n alle gezellig spelletjes doen ( met water) Neem een handdoek mee

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Handig om te weten: 18 juni 2018

Handig om te weten: 18 juni 2018 Deze zomervakantie gaan we met de BSO op wereldreis. Iedere vakantieweek staat in het teken van een land of werelddeel. Dagelijks is er een activiteit in het betreffende thema. Er is veel variatie; van

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht Maandag 24 april 2017 Aanwezig vóór: 09:30 uur Ophalen vanaf: 17:00 uur Trek maar kleren en schoenen aan die vies mogen worden, want vandaag gaan wij naar: Stadsboerderij De Korenmaat in Rijkerswoerd!

Nadere informatie

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Druivenstraat Thema: Hier word ik blij van! Buiten spelen

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Druivenstraat Thema: Hier word ik blij van! Buiten spelen Thema: Hier word ik blij van! Buiten spelen FANTASIESPEL MAKEN 16 juli Hebben jullie wel eens gedacht aan zelf een spel maken? Hoeveel fantasie heb jij? Vandaag gaan we zelf een spel bedenken. In de ochtend

Nadere informatie