Het thema voor deze vakantie is: MUZIEK. Maandag 2 mei NSO De Noteclub en NSO De Speelnoot Rood De kinderen gaan vandaag een muziekinstrument maken.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het thema voor deze vakantie is: MUZIEK. Maandag 2 mei NSO De Noteclub en NSO De Speelnoot Rood De kinderen gaan vandaag een muziekinstrument maken."

Transcriptie

1 Betreft: Meivakantie Datum: 19 april 2016 Beste ouders, De pedagogisch medewerkers van de NSO zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de meivakantie. In deze vakantieperiode zullen wij de kinderen meenemen aan de hand van een thema met leuke activiteiten. Op alle groepen wordt met dit thema gewerkt, zodat ook thuis de verhalen bij broertjes en zusjes herkenbaar zullen zijn! Het thema voor deze vakantie is: MUZIEK Iedere dag starten we de dag buiten op het plein of in de ballenbak met muziek. De kinderen gaan proefjes doen met muziek. Maken hun eigen muziekinstrument, een microfoon, een disco outfit. Ook zijn er nog leuke workshops. Naast allerlei activiteiten die op de groep van uw kind(eren) aangeboden worden, wordt er ook een dagactiviteit aangeboden voor alle kinderen van de NSO. Het tijdstip van de dagactiviteit kan per groep verschillen, zodat we zoveel mogelijk met leeftijdgenootjes de activiteit gaan ondernemen; Week 1: Maandag 2 mei De kinderen gaan vandaag een muziekinstrument maken. NSO De Speelnoot Blauw en NSO Beukenoot De oudere kinderen gaan ook muziekinstrumenten maken voor hun eigen orkest of band. Ze gaan met kosteloos materiaal aan de slag en je zal zien wat voor mooie dingen je daarmee kan maken.

2 Dinsdag 3 mei Vandaag wordt er een workshop capoeira aangeboden. Kinderen mogen hieraan deelnemen als zij dit leuk vinden. Capoeira is een sport die rijk aan cultuur en traditie is. Ritme en muziek zijn hierbij zeer belangrijk. De traditionele capoeira-muziek, gespeeld in de 'roda' (kring) zorgt voor explosieve energie bij de spelers. Capoeira is een spectaculaire vechtkunst uit Brazilië; een verrassende mix van gevecht, dans en acrobatiek. Door de bewegingen van Capoeira komen nagenoeg alle spiergroepen aan bod, het is een complete Work Out, waarbij je naast jezelf weerbaarder te maken ook werkt aan de soepelheid en conditie van je lichaam. Capoeira is door iedereen te beoefenen! Van uur tot uur is er een workshop voor de kinderen van 4 t/m 7 jaar. Van uur tot uur is er workshop voor d kinderen van 7 t/m/ 12 jaar. Tevens is er ook nog een dagactiviteit De kinderen gaan de hele dag door verschillende muziek en dans spelletjes doen. Bijv. de zevensprong, stopdans, schipper mag ik overvaren enz. NSO De Speelnoot blauw en NSO De Beukenoot De kinderen gaan meedoen met de pop quiz. Woensdag 4 mei NSO De Noteclub, NSO De Speelnoot Rood en Blauw en NSO De Beukenoot De kinderen gaan in de middag naar Pooltime Bowling in Houten voor een gezellig uurtje disco bowlen.

3 Donderdag 5 mei Zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag Vrijdag 6 mei Nso De Noteclub, NSO De Speelnoot Rood, NSO De Speelnoot Blauw en NSO De Beukenoot De oudste kinderen gaan een proef doen met flesmuziek. Een lege fles kun je recyclen. Glas in de glasbak en plastic bij het oud plasticafval. Maar je kunt ook een proefje doen met oude flessen. Wat denk je, zit er muziek in een fles? De jongere kinderen maken een panfluit, wij zijn nu al benieuwd naar het geluid!!! Week 2: Maandag 9 mei Van uur tot uur is er een dansworkshop. Deze workshop wordt verzorgt door dansdocent Celina. NSO De Speelnoot Blauw en NSO Beukenoot Van uur tot uur is een dansworkshop. Deze workshop wordt verzorgt door dansdocent Celina. Dinsdag 10 mei Alle kinderen mogen hun eigen cd gaan versieren. Woensdag 11 mei De kinderen kunnen zelf kiezen, je maakt je eigen cd, microfoon, of een muziekinstrument. Tevens kunnen de kinderen hun eigen muzieknoot koekjes bakken. Donderdag 12 mei De kinderen maken hun eigen microfoon en we sluiten de dag af met een gezellig discofeest NSO De Speelnoot blauw en NSO De Beukenoot Maak je eigen disco outfit!! De kinderen gaan creatief aan de slag en kunnen hun outfit showen tijdens het discofeest. Vrijdag 13 mei De kinderen gaan verschillende muziekspelletjes doen.

4 Sport-NSO Week 1: Het thema voor deze week is: Kracht Maandag 2 mei Bootcamp Dinsdag 3 mei In de ochtend is er eerst de gelegenheid om mee te doen met een workshop capoeira. Capoeira is een sport die rijk aan cultuur en traditie is. Ritme en muziek zijn hierbij zeer belangrijk. De traditionele capoeira-muziek, gespeeld in de 'roda' (kring) zorgt voor explosieve energie bij de spelers. In de middag gaan we naar de Vijfwal in Houten Zuid. De Vijfwal is een sprintparcours met hindernissen, sporttoestellen en oefeningen. Donderdag 5 mei zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag Het thema voor deze week is: Overleven in de natuur Maandag 9 mei Vandaag gaan we naar het Speelbos Nieuw Wulven. De kinderen gaan de natuur in en lopen langs een route met allerlei leuke activiteiten. Dinsdag 10 mei Dropping; De kinderen worden gedropt op een geheime locatie in Houten en moeten onder begeleiding, via opdrachten hun weg weer terug vinden. Donderdag 12 mei Deze dag gaan wij verschillende activiteiten rondom en op het meer doen. Onder begeleiding mogen de kinderen leren roeien in een rubberboot. Hiervoor vernemen wij wel graag van u of uw kind een zwemdiploma heeft. En natuurlijk komt een droog zetje kleding mogelijk goed van pas. Bij slecht weer worden de activiteiten aangepast. Zoals u ziet zijn het activiteiten waarbij mooie/ nieuwe kleren niet praktisch zullen zijn. Wij raden u daarom aan om uw kind(eren) kleding aan te trekken die een stootje kunnen/ mogen hebben. Voor de Sport-NSO kinderen is het fijn als uw kind in sportkleding komt en sportschoenen draagt.

5 Verder volgt hier nog belangrijke informatie over de opvang voor uw zoon/dochter: Maandag 2 mei t/m 13 mei Alle kinderen hebben in deze periode meivakantie. Tijdens deze vakantie gelden de volgende afspraken: Onze openingstijden zijn van 7.30 uur uur. U kunt uw kind(eren) brengen tussen 7.30 uur en 9.30 uur. Komt u voor 8.15 uur dan kunt u uw kind(eren) in de ballenbak brengen, ongeacht op welke NSO-groep uw kind(eren) zit(ten). Komt u na 8.15 uur dan kunt u rechtstreeks naar de groep komen. De kinderen nemen van thuis brood mee en wij zullen hierbij koude melk en karnemelk schenken. Sport NSO de Meerpaal Sport NSO de Meerpaal is gesloten. De ruimte waar u uw kind(eren) kunt brengen vanaf 8.15u en halen bevindt zich beneden in de Speelnoot rechts. (ingang op het plein, dus niet ingang van de ballenbak). Gedurende de dag krijgen de kinderen allerlei sportieve activiteiten aangeboden. Ook is er de mogelijkheid dat zij met de groep naar het sportveld van de Meerpaal gaan om daar te sporten en te spelen. Wij willen u vragen om uw kind(eren) indien mogelijk op de fiets te laten komen. Dan kunnen we met een groep kinderen op de fiets naar de Sportlocatie. Wilt u uw kind(eren) tijdens de meivakantie voor uur ophalen, dan kunt u het beste het telefoonnummer van de Sport-NSO bellen om te overleggen waar zij op dat moment zijn ( of het algemene nummer van De Notedop: ). NSO de Beukenoot Graag zoveel mogelijk op de fiets komen in verband met eventueel te ondernemen activiteiten. Wanneer u naar aanleiding van deze brief nog vragen heeft, kunt u die stellen aan de pedagogisch medewerkers van de groep of contact opnemen met de leidinggevende. Namens het hele NSO team een fijne vakantie gewenst! Anita Miltenburg Leidinggevende NSO anita@denotedop.nl Tel:

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Beste ouder(s) en kinderen, Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een avontuurlijk programma voor jullie gemaakt.

Nadere informatie

Praktisch. - Wilt u uw kind voor 09.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan uw kind het hele dagprogramma meedoen.

Praktisch. - Wilt u uw kind voor 09.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan uw kind het hele dagprogramma meedoen. Praktisch - Wilt u uw kind voor 09.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan uw kind het hele dagprogramma meedoen. - Komt uw kind onverwachts niet, of juist wel, of op een ander tijdstip? Laat het

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Z O M E R V A K A N T I E 2 0 1 5 L ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Beste ouder(s) en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een afwisselend en actief programma

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Tuinstad Schiebroek Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop

Nadere informatie

Ook informeren wij u in deze brief over het samenvoegen van de vestigingen deze kerstvakantie.

Ook informeren wij u in deze brief over het samenvoegen van de vestigingen deze kerstvakantie. Gouda, 7 december 2015 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Sinterklaas is weer terug naar Spanje, wat was het gezellig! Op naar de volgende feestdagen. Ook daar gaan we weer een leuke tijd van maken. De is dit

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Het is bijna zomervakantie. Door middel van deze activiteitennieuwsbrief

Nadere informatie

Ook informeren wij u in deze brief over het samenvoegen van de vestigingen deze kerstvakantie.

Ook informeren wij u in deze brief over het samenvoegen van de vestigingen deze kerstvakantie. Gouda, 7 december 2015 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Sinterklaas is weer terug naar Spanje, wat was het gezellig! Op naar de volgende feestdagen. Ook daar gaan we weer een leuke tijd van maken. De is dit

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso s regio Goverwelle Gouda, 29 juni 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 13 juli tot en met vrijdag 21 augustus. Het thema is Dieren.

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. Gouda, 25 juni 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna zomer! En dat betekent dat de weer voor de deur staat: van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Gaat uw kind komende weken naar

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Kerst 2015 Welkom! Wat leuk dat jullie deze bij ons op Vakantiepark De Kuilart zijn! Hebben jullie een goede

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG:

BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG: BELANGRIJKE INFORMATIE RONDOM DE VAKANTIE EN OPVANG: Aanmelden en afmelden. In verband met de vakantieplanning en personeelsrooster vragen wij u uw kind(eren) op het aanmeldingsformulier aan- of af te

Nadere informatie

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden.

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden. Zon, Zee & Feest Locatie: IKC Ambacht (voor de groepen 1 & 2) Adres: Goudsesingel 100, 3135CC Vlaardingen (let op dit is bij de bovenbouw van het IKC Ambacht) Telefoonnummer(s): 06-81208953 & 06-42886367

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

Is uw kind verhinderd? Graag voor 9.00 uur bellen om uw kind af te melden: 085-8780528

Is uw kind verhinderd? Graag voor 9.00 uur bellen om uw kind af te melden: 085-8780528 Blokhut Zomerprogramma 2012 Maandag 9/7 Jongste kinderen:speeltuinnroute + picknick Oudste kinderen: spelletjes aan de overkant en speelplein van de hobbit Meenemen: kleren die vies mogen worden. Dinsdag

Nadere informatie

Wijzigingen in het kerstvakantieprogramma 2017 worden voorbehouden vanwege mogelijke weersomstandigheden of dergelijke onvoorziene omstandigheden.

Wijzigingen in het kerstvakantieprogramma 2017 worden voorbehouden vanwege mogelijke weersomstandigheden of dergelijke onvoorziene omstandigheden. Het is bijna kerstvakantie! Tijd voor een feestje bij de BSO! Een vakantie vol leuke en uitdagende activiteiten om te genieten van een welverdiende kerstvakantie. Informatie voor alle papa s en mama s:

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso s regio s Bloemendaal, Plaswijck & Bodegraven Gouda, 29 juni 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 13 juli tot en met vrijdag 21

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang De Klimop school

Tussen Schoolse Opvang De Klimop school 2016 Tussen Schoolse Opvang De Klimop school Fitkidz 1-4-2016 Fitkidz Van harte welkom Wie zijn wij: Fitkidz is een jonge en zeer gedreven organisatie met professionele- en gemotiveerde mensen. Onze organisatie

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht Maandag 26 december 2016 Dinsdag 27 december 2016 Vandaag is het tweede kerstdag en zijn wij gesloten. Wij wensen u fijne kerstdagen toe. Wij verwarmen de oven alvast voor, want we gaan vandaag cupcakes

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso Westervriend, Korte Akkeren Gouda, 29 juni 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 13 juli tot en met vrijdag 21 augustus. Het thema

Nadere informatie

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Week 30 Maandag 21/7 Dinsdag 22/7 Loomen met glow in the dark elastiekjes. Woensdag 23/7 Donderdag 24/7 Vrijdag 25/7 Tekenen met ecoline. Hengels

Nadere informatie

Activiteiten programma Boomhut Dieren

Activiteiten programma Boomhut Dieren Activiteiten programma Boomhut Dieren 11 juli t/m 19 Augustus 2016 Week 1 11 t/m 15 mei Beste ouder(s)/verzorger(s), De zomervakantie staat voor de deur en zoals altijd hebben we weer een leuk, uitdagend

Nadere informatie

Let op: tijdens vakanties voegt BSO Binnenhaven samen met BSO de Kleine Pijler, Rijtuigweg 1.

Let op: tijdens vakanties voegt BSO Binnenhaven samen met BSO de Kleine Pijler, Rijtuigweg 1. Rotterdam, 6 juli 2015 Beste ouders/verzorgers, Het is weer zover, de zomervakantie staat weer voor de deur! In deze 6 weken hebben wij weer een leuk programma met leuke activiteiten en uitstapjes. De

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO De Zevensprong

Vakantieprogramma BSO De Zevensprong Zomervakantie week 1 Maandag 1 juli natuur Hutten bouwen 4-12 jaar aanwezig om: 11:00uur ophalen vanaf: 17:15uur Zo! We gaan de vakantie eens goed beginnen! We gaan met de bus naar de instuif in De Laar.

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender Week 1: Element bruin & oranje/hout

Zomervakantie activiteiten kalender Week 1: Element bruin & oranje/hout Week 1: Element bruin & oranje/hout 24-7 maandag 25-7 dinsdag 26-7 woensdag 27-7 donderdag 28-7 vrijdag Wij starten de zomervakantie met een creatieve activiteit met ijslollystokjes Kennen jullie de oud

Nadere informatie

Juli Activiteitenprogramma. Juli 2017 Brede school Noord / Zuid. Brede School Noord Plataan 23 a 6940 AA Didam Locatie: Bso Noord

Juli Activiteitenprogramma. Juli 2017 Brede school Noord / Zuid. Brede School Noord Plataan 23 a 6940 AA Didam Locatie: Bso Noord Juli 2017 Brede school Noord / Zuid Juli 2017 Plataan 23 a Locatie: Bso Noord Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Waterspeeltuin staat op het programma vandaag. Denk er aan: neem oude kleren mee en

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank

NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank Beste ouder(s)/verzorger(s), In het nieuwe schooljaar gaan wij een gevarieerd programma Naschoolse activiteiten (NSA) realiseren. In deze nieuwsbrief krijgt u informatie

Nadere informatie

Recreatieprogramma ZATERDAG 20 JULI ZONDAG 21 JULI

Recreatieprogramma ZATERDAG 20 JULI ZONDAG 21 JULI ZATERDAG 20 JULI Recreatieprogramma 10:00 uur Kijk hem eens bewegen... We maken een monsterklauw. 13:30 uur Voorstelling Circus Alexander Haal uw kaartjes tijdig bij de kassa van het circus en geniet van

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Villa Flierefluiters. 23 juli. 27 juli. 24 juli. 25 juli. 26 juli

Villa Flierefluiters. 23 juli. 27 juli. 24 juli. 25 juli. 26 juli 23 juli 24 juli 25 juli 26 juli 27 juli Geen kamperen zonder tenten! Vandaag beginnen we de vakantie met het opzetten van ons eigen tentenkamp, het oefenen van ons eigen kamplied en - dans. Deze dag staat

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Buiten-speelweek. Maandag 9 juli

Buiten-speelweek. Maandag 9 juli Buiten-speelweek Maandag 9 juli We starten de vakantie met een modderdag! Na de lunch gaan we naar buiten om lekkere moddertaartjes te maken. Graaf je liever diepe kuilen of wil je met de waterpomp spelen?

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht Maandag 24 april 2017 Aanwezig vóór: 09:30 uur Ophalen vanaf: 17:00 uur Trek maar kleren en schoenen aan die vies mogen worden, want vandaag gaan wij naar: Stadsboerderij De Korenmaat in Rijkerswoerd!

Nadere informatie

Vakantieprogramma. Week 28. Locatie: het Vogelnest Groep: het Vogelnest en de Blauwe Trom Telefoonnummer: THEMA: De wereld rond: Hawaii

Vakantieprogramma. Week 28. Locatie: het Vogelnest Groep: het Vogelnest en de Blauwe Trom Telefoonnummer: THEMA: De wereld rond: Hawaii Week 28 Dag/datum: Maandag 9 juli Slingers knutselen. Bij mooi weer: Buiten in de badjes Zwemkleding en handdoek THEMA: De wereld rond: Hawaii Dag/ datum: Dinsdag 10 juli Bij mooi weer: naar het strand

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso s regio Goverwelle Gouda, 29 juni 2017 (aangepast 6 juli) Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 10 juli tot en met vrijdag 18 augustus.

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Parade

Vakantieprogramma BSO de Parade Vakantieprogramma BSO de Parade Meivakantie 2019 Onze spelregels Onze 5 activiteitenpijlers Sport en spel Creativiteit Kunst & Cultuur Techniek & Media Natuur Houd er rekening mee dat kleding vies kan

Nadere informatie

Programmaboekje talent plus Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de coördinator:

Programmaboekje talent plus Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de coördinator: Programmaboekje talent plus Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de coördinator: Iris Kikken: Iris.Kikken@talentonline.nl of 06-29459868 Week aanbod - Week 14 Maandag 4 april Natuurclub - Kennis

Nadere informatie

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli Vakantie week 1 24 tot en met 28 juli Woensdag 26 juli Sushi Heb je wel eens sushi gegeten? We gaan onze eigen sushi maken en proeven. Als er wat over is mogen jullie dit mee naar huis nemen. Laten we

Nadere informatie

Vakantieprogramma. Week 2. Locatie: Het Buitenhof Groep: De eerste Kamer Telefoonnummer: 085-8780528

Vakantieprogramma. Week 2. Locatie: Het Buitenhof Groep: De eerste Kamer Telefoonnummer: 085-8780528 Week 2 Dag/datum: Maandag 16 juli. Programma: indianen tentendag. Schminken, knutselen en tenten bouwen van doeken. Wat neem je mee? Oude lakens/dekbed hoezen. Een t-shirt die verknipt en versierd mag

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013 2013 Maandag 1 juli BSO Ons Honk Kunst en Cultuur / Water / 4 t/m 12 jaar Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is. Dit wordt de inspiratie bron. We gaan

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Hallo, Veel leesplezier!

Hallo, Veel leesplezier! Hallo, Voor u ligt de eerste uitgave van de nieuwsbrief van Sportstuif. Deze zal 4x per jaar uitgebracht worden. Via deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van het nieuws en de ontwikkelingen

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso regio Korte Akkeren Gouda, 27 juni 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 11 juli tot en met vrijdag 19 augustus. Het thema is in

Nadere informatie

Activiteitenboekje mei-juni-juli 2016

Activiteitenboekje mei-juni-juli 2016 Workshop kunst met ijzerdraad Nadat je een zelfverzonnen figuur op papier hebt getekend, ga je hem na-buigen met ijzerdraad. Als dit goed gelukt is kun je er met draad omheen gaan, zodat het een echt kunstwerk

Nadere informatie

10 11 Hartjes vouwen. 17 18 Vandaag planning voorjaarvakantie online... 24 Kaas koekjes maken

10 11 Hartjes vouwen. 17 18 Vandaag planning voorjaarvakantie online... 24 Kaas koekjes maken Activiteiten programma voor de Naschoolse opvang en Peutergroep The Cinema Kids 206 Februari Thema peutergroep: Valentijn 4 5 6 Mozaïeken met papier 7 8 9 Valentijns kaart en versturen 4 5 Verven met knikkers

Nadere informatie

BSO RODA 23 DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE

BSO RODA 23 DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE BSO RODA 23 DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE 1 Inhoudsopgave Blz. Openingstijden 3 Welke scholen 4 Activiteiten 5 Voetbalschool 6 Dagplanning 7 Veiligheid, Faciliteiten & Service 8 Gegevens

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok naschoolse activiteiten (NSA). In het vorige blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn dat in

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 1-2 Informatie groep 1-2 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Onze

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Droomeiland en Koraaleiland 6 t/m 13 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Droomeiland en Koraaleiland 6 t/m 13 jaar Maandag 9 juli BSO Koraaleiland We starten deze vakantie met een spellendag! Levend stratego, buskruit, levend kwartet en nog veel meer! Misschien heb je zelf ook nog wel een leuk idee? Dinsdag 10 juli

Nadere informatie

Vakantieprogramma Buitenschoolse opvang de Heksenketel en de Boomhut

Vakantieprogramma Buitenschoolse opvang de Heksenketel en de Boomhut Buitenschoolse opvang de Heksenketel en Week 1 Thema op een onbewoond eiland Maandag 21 juli Flessenpost&poppenkast verhaal maken In de ochtend gaan we flessenpost maken.weet jij al welke boodschap je

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Handig om te weten: 18 juni 2018

Handig om te weten: 18 juni 2018 Deze zomervakantie gaan we met de BSO op wereldreis. Iedere vakantieweek staat in het teken van een land of werelddeel. Dagelijks is er een activiteit in het betreffende thema. Er is veel variatie; van

Nadere informatie

Planning Zomervakantie 2018

Planning Zomervakantie 2018 Week: 30, 23 t/m 27 juli ( week 1 ) MAANDAG 23-07-2018 Kinder-boerderij Vliegtuigen spotten Fruitshakecocktail maken Ontwerp je eigen vliegtuig Speeltuintocht DINSDAG 24-07-2018 gezonde minihamburgers

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een afwisselend programma gemaakt. Elke week staat er een ander thema centraal. We hebben een lijstje gemaakt

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Thema Techniek en ik Techniek & ik is een educatief programma dat kinderen helpt spelenderwijs hun technische talenten te ontwikkelen. Deze week gaan we op allerlei manieren de thema's Water, Licht, Bouwen,

Nadere informatie

Maandagmorgen 18 augustus a.s. om 9.00 uur in het gemeenschapshuis. De kinderen kunnen vanaf 8.50 uur de zaal in.

Maandagmorgen 18 augustus a.s. om 9.00 uur in het gemeenschapshuis. De kinderen kunnen vanaf 8.50 uur de zaal in. Beste kinderen en ouders/verzorgers, Hier volgt de laatste informatie over de 37 e jaargang van Kindervakantiewerk Neerbeek Durp Thema: Deze week is het thema: Circus. Het zou leuk zijn als de kinderen

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015

Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015 Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Het thema Van deze week is Sprookjes! Hallo allemaal, Kijk ook eens op Hier voor jullie het programma

Nadere informatie

Informatieboekje Zomerschool

Informatieboekje Zomerschool 2015 Informatieboekje Zomerschool Naam: Doel van de Zomerschool Het belangrijkste doel van De Zomerschool is dat je door samenwerken andere vaardigheden leert zoals: plannen, initiatief nemen en presenteren.

Nadere informatie

PROGRAMMA MEIVAKANTIE 2018 BSO BRUINISSE

PROGRAMMA MEIVAKANTIE 2018 BSO BRUINISSE Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma met activiteiten en uitstapjes. De ene keer

Nadere informatie

zomervakantie bso s regio s Kort Haarlem, Korte Akkeren & Westergouwe

zomervakantie bso s regio s Kort Haarlem, Korte Akkeren & Westergouwe Gouda, 29 juni 2017 (aangepast 6 juli) Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 10 juli tot en met 18 augustus. Het thema is Kamperen en outdoor. Dat wordt zingen bij het kampvuur,

Nadere informatie

Het opvangschriftje. Opvangschriftje versie 2-juli 2013 gastouderbureau MammaMieja

Het opvangschriftje. Opvangschriftje versie 2-juli 2013 gastouderbureau MammaMieja Het opvangschriftje Opvangschriftje versie 2-juli 2013 gastouderbureau MammaMieja Het opvangschrift van -------------- Ingevuld door_ Opvangschriftje versie 2-juli 2013 gastouderbureau MammaMieja Instructie

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Zaza

Vakantieprogramma BSO Zaza Maandag 1 juli BSO zaza Natuur opstartdag 4 t/m 7 jaar Zo eindelijk vakantie niet een paar dagen, maar 6 weken. Wat hebben jullie hard gewerkt het afgelopen jaar op school. Kom vandaag maar eens lekker

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

Mini s. Maandag: Zwem NSO. en nog veel meer. Spetter Pieter Pater Lekker In Het Water. Zwemles door een van onze badjuffen of meesters

Mini s. Maandag: Zwem NSO. en nog veel meer. Spetter Pieter Pater Lekker In Het Water. Zwemles door een van onze badjuffen of meesters In de komende periode (12 januari tot en met 20 februari) gaan we bij Kids Lodge aan de slag met het thema In the spotlight. De kinderen zullen vooral zelf in the spotlights staan want we gaan onder andere

Nadere informatie

IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer:

IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer: IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer: 06 21 82 28 51 Tijdens de zomervakantie nemen we je mee in een reis rond de wereld. Iedere week zal

Nadere informatie

Ook informeren wij u in deze brief over het samenvoegen van de locaties deze kerstvakantie.

Ook informeren wij u in deze brief over het samenvoegen van de locaties deze kerstvakantie. Gouda, 11 december 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), We gaan met de naar de Zuid- & Noordpool. Van woensdag 27 december tot en met vrijdag 5 januari doen we allerlei leuke activiteiten in dit thema. We

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Jacob Maris Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop de uitjes

Nadere informatie

week 1 17 t/m 21 juli waterweek

week 1 17 t/m 21 juli waterweek week 1 17 t/m 21 juli waterweek Maandag 17 juli We beginnen de vakantie op creatieve wijze. We maken vandaag ons eigen mini-aquarium. In de Ward gaan we eerst op zoek naar stenen en plantjes om ons aquarium

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 In deze nieuwsbrief: Ouderportaal Opbrengst kerstmarkt Cito Eindtoets NT2 klas en meer Grote Peuterdag Schoolfotograaf Op vrijdag 20 maart wordt de jaarlijkse Grote Peuterdag

Nadere informatie

Praktisch. Willen jullie je kind voor 9.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan je kind het hele dagprogramma

Praktisch. Willen jullie je kind voor 9.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan je kind het hele dagprogramma Praktisch Willen jullie je kind voor 9.30 uur brengen en na 16.30 uur ophalen? Zo kan je kind het hele dagprogramma meedoen. Komt je kind onverwachts niet, of juist wel, of op een ander tijdstip? Laat

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7. Voorwoord KALENDER INHOUD. Mei/ juni 2017

Nieuwsbrief nr. 7. Voorwoord KALENDER INHOUD. Mei/ juni 2017 Nieuwsbrief nr. 7 Mei/ juni 2017 KALENDER Voorwoord 1 22 tot en met 24 mei Schoolkamp groepen 8 24 mei Kleding inzameling 25 en 26 mei Vrij in verband met hemelvaart 1 juni Schoolreisje groepen 3 t/m 7

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

Thema reizen en vakantie!

Thema reizen en vakantie! Hoera, de zomervakantie is in aantocht! Wij gaan bij de buitenschoolse opvang van IKC t Palet natuurlijk ook vakantie vieren. Ons thema is reizen en vakantie! Wij gaan de eerste twee weken kamperen in

Nadere informatie

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 Juli 2019 Ra ra, wat zullen je voeten voelen als je over ons voeten pad loopt? Als je het voetenpad over bent, dan loop je de spelletjesmiddag

Nadere informatie

BSO FIT/NOORD DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE

BSO FIT/NOORD DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE BSO FIT/NOORD DE LEUKSTE, SPORTIEFSTE EN FLEXIBELSTE NASCHOOLSE 1 Inhoudsopgave Blz. Openingstijden 3 Welke scholen 4 Activiteiten 5 Dagplanning 6 Veiligheid, Faciliteiten & Service 7 Zwemdiploma behalen

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Holland en Oerwoud: Een actieve start van de vakantie. We gaan skateboarden, skeeleren, voetballen, lasergamen, broodjes bakken of springen op het luchtkussen. Vandaag gaan we met echte klei aan de slag.

Nadere informatie

Praktisch. - We willen graag dat alle kinderen uiterlijk om 9.30 uur binnen zijn en na 17.00 uur worden opgehaald.

Praktisch. - We willen graag dat alle kinderen uiterlijk om 9.30 uur binnen zijn en na 17.00 uur worden opgehaald. Praktisch - We willen graag dat alle kinderen uiterlijk om 9.30 uur binnen zijn en na 17.00 uur worden opgehaald. - Komt jouw kind onverwacht niet, of juist wel, of op een ander tijdstip? Laat het ons

Nadere informatie

Zomervakantie week 1 (Flierefluiters leeftijd 9 t/m 12)

Zomervakantie week 1 (Flierefluiters leeftijd 9 t/m 12) Zomervakantie week 1 (Flierefluiters leeftijd 9 t/m 12) Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli Vandaag gaan we creatief bezig zijn! We maken onze eigen verkeersborden!!

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

ZomerMix. VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius

ZomerMix. VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius ZomerMix VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september 2017 Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius ZOMERVAKANTIE WEEK 1: 24 28 juli Hollandse week Maandag 24 juli Vandaag gaan we oud-hollandse spelletjes doen.

Nadere informatie

Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis

Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis Voorjaar/zomer 2017 ONTMOETINGSHUIS voorwoord Beste ouders/verzorgers, Met veel plezier presenteren wij ons programmaboekje met het naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend!

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Boomhut, Elmobende, Schateiland, Simsalabim

Vakantieprogramma BSO Boomhut, Elmobende, Schateiland, Simsalabim Maandag 1 juli BSO Elmobende kunst reisgids maken alle leeftijden Wat is nu leuker dan bezig te zijn met je vakantie! Maak je eigen vakantiefolder van een echte of fantasiereis die PAASVAKANTIE je bij

Nadere informatie

Activiteiten programma zomervakantie

Activiteiten programma zomervakantie Week 29 Maandag 13 juli Tomatensoep maken Dinsdag 14 juli Modderdag Neem kleren die vies mogen worden! Voor meer informatie zie poster op de deur. Woensdag 15 juli Macaroni Naar de gymzaal van 10.00 t/m

Nadere informatie