Recreatieprogramma. Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Recreatieprogramma. Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!"

Transcriptie

1 Recreatieprogramma Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam!

2 LET OP! Bij een aantal activiteiten staat vermeld dat je jezelf dient in te schrijven. Wanneer je deel wilt nemen aan deze activiteit is het noodzakelijk om jezelf zo snel mogelijk in te schrijven bij het recreatieteam in verband met beperkte deelnemersaantallen. Vol = echt vol. Vrijdag 17 augustus Kom snel je bed uit want we gaan weer dansen. Get up! Voor de Knutselwarming up! Vandaag is het tijd voor de vrije knutsel. Dat betekent dat je zelf mag kiezen wat je knutselt met de materialen die het recreatieteam heeft klaargezet uur Schminken Het is weer tijd om te gaan schminken!! Kom naar de KurenKidszaal en laat jezelf omtoveren tot een mooie prinses of misschien wel een tijger. Kom op tijd! uur 10 tellen in de rimboe 10 tellen in de RIMBOE!!! Kom jij meespelen met dit te gekke verstopspel? Kom dan snel naar de KurenKidszaal. Dit mag je niet missen! uur Discozwemmen Het zwembad is weer omgetoverd tot discozwembad. Vanavond is het namelijk weer discozwemmen! Kom je ook mee zwemmen op de leukste disco hits? uur Voorleesverhaal Kom naar de KurenKidszaal en luister mee met het verhaal uit het grote verhalenboek. We starten precies 19:00 uur dus zorg dat je het begin van het verhaal niet mist uur Knotshockey 10+ Ook vanavond weer een sportieve activiteit voor de 10+ers. We spelen hockey maar dan net een beetje anders, met knotsen namelijk. Benieuwd naar wat het is? Kom dan naar de KurenKidszaal, daar verzamelen we! Zaterdag 18 augustus Themadag: Cowboys en Indianen Gooi je spieren los het is tijd voor de Knutselwarming up! We knutselen vandaag natuurlijk helemaal in het thema. Cowboys en Indianen. Kom naar de KurenKidszaal en zie wat gaan knutselen uur Pijlenstrijd Welk team kan de meeste pijlen verzamelen en wint deze pijlenstrijd? Kom naar de KurenKidszaal en doe mee met dit super leuke spel. Het is een beetje te vergelijken met Levend Stratego maar dan anders uur Boogschieten Wie schiet de meeste punten raak? Kom mee doen met boogschieten! uur Meeleeftheater Indy de Indiaan, Cowboy Tooi, Cowboy Nico en Cowboy Robert maken een avontuur mee. Kom je mee kijken? We zijn te vinden op het terras uur Line Dance Cowboy Nico en Cowboy Robert zijn er vanavond om een Line Dance les te geven. Komen jullie allemaal mee doen? We zijn te vinden op het terras uur Feestavond in de Plaza DJ Bram is vanavond weer van de partij om de leukste hits achter elkaar te draaien tijdens de feestavond. Komt u ook gezellig een dansje wagen? Tot vanavond!

3 Zondag 19 augustus Ritmo Vuelta, Tante Rita of misschien wel de zombiedans. Kom naar de Knutselwarming up, misschien dansen we wel op jouw lievelingsnummer. We knutselen vandaag een hele mooie bloem. Kom je ook gezellig met ons mee knutselen? We zijn natuurlijk te vinden in de KurenKidszaal en iedereen is welkom uur Estafette race Wie legt het snelst de estafette af? Kom naar de KurenKidszaal want daar verzamelen we! uur Levend Ganzenbord Wie heeft dit spel al eens gespeeld als bordspel? Vandaag gaan we namelijk het spel levensgroot spelen. We verzamelen bij de KurenKidszaal uur Bob & Babs Jaaaaa! Jouw campingvrienden zijn weer op de camping. Benieuwd welk avontuur ze vandaag weer gaan beleven? Kom dan naar het terras van de Plaza! uur Omgekeerd verstoppertje We spelen verstoppertje, maar dan omgekeerd. Ook zo benieuwd hoe dat gaat? Kom dan naar De KurenKidszaal en doe gezellig mee! Maandag 20 augustus Get up! Doe lekker mee met de Knutselwarming up! Welk dansje vind jij het coolst? Misschien heb je ze wel eens in het wild zien lopen op de camping. We knutselen vandaag een konijntje uur Levend Pim Pam Pet Misschien ken je het wel.. Het spelletje Pim Pam Pet. We spelen het nu levensgroot! Kom naar de KurenKidszaal en doe gezellig met ons mee uur Slapende beer Dit is een erg leuk tik spel! Wil je weten wat het is? Kom naar de KurenKidszaal want daar leggen we je uit hoe het moet! uur Minidisco met Betty Yes! Betty is er weer om samen met jullie te swingen op de coolste Minidisco Hits. Allemaal verzamelen bij het podium! uur Hints 10+ Kun jij goed uitbeelden? Kom dan naar de KurenKidszaal want daar spelen we Hints. Oja, je moet wel 10 jaar of ouder zijn uur Start Kaartverkoop Bingo Vanaf 20:00 uur is het mogelijk om in de plaza een kaartje te kopen voor de bingo. De kosten zijn 10,- voor een enkel boekje en 15,- voor een dubbel boekje. Met beide boekjes kun je heel de avond mee spelen. (het liefst gepast betalen) uur Volwassenen Bingo in de plaza Henk is weer van de partij om een geweldig Bingo voor u te presenteren. Wij willen u er op attenderen dat het niet toegestaan is om eigen consumpties te nuttigen in de Plaza. Zorgt u er voor dat u een eigen pen/stift mee neemt naar de bingo.

4 Dinsdag 21 augustus Voeten van de vloer en handen in de lucht! Het is tijd voor de knutselwarming up. Ook zin om de ochtend te beginnen met een cool minidisco dansje? Kom dan naar de KurenKidszaal en trek je dansschoenen aan! We knutselen vandaag een slang. Kom naar de KurenKidszaal en maak een hele lange slang voor jezelf. Pas je wel op dat je hem niet kwijt raakt? uur Kinderbingo Kom naar de Plaza want daar gaan we lekker bingo spelen. De kosten zijn 2,- voor een boekje en daar kun je heel de bingo mee spelen. (Vergeet je eigen stift niet mee te nemen!) uur Kat en muis Vanmiddag spellen we het super leuke kat en muis spel. Kom je ook gezellig met ons mee doen? We verzamelen eerst bij de KurenKidszaal uur Minidisco met Billy Oelala!! Billy komt vanavond gezellig langs! Heb je ook zo n zin om los te gaan op de leukste camping hits? Het kan vanavond tijdens de minidisco. We starten om 19:00 op het podium dus zorg dat je niks mist! uur Ranja Pong 10+ Misschien kennen jullie dit spelletje al. Volwassenen spelen het met bier maar wij spelen het met ranja. Krijg jij zo snel mogelijk de pingpongbal in de beker? Dan win je misschien wel dit super leuke spel. Woensdag 22 augustus 1,2,3,4 rek en strek. We starten de dag met de Knutselwarming up! Vandaag gaan we een mooie boom knutselen. Kom je ook mee knutselen in de KurenKidszaal? uur Landverovertje Welk land wil jij zijn? Weet jij alle andere landen te veroveren dan ben jij de winnaar. Kom gezellig met ons mee doen bij de KurenKidszaal uur Estafette spelletjes We hebben een aantal estafette spelletjes voor jullie uitgezet. Komen jullie mee doen? We verzamelen bij de KurenKidszaal! uur Bob en Babs Ook vandaag hebben jouw campingvrienden Bob en Babs weer een doldwaas avontuur meegemaakt. Ben jij benieuwd wat er vandaag allemaal gebeurd is? Kom dan naar het podium! uur Basketballen 10+ We gaan een lekker potje basketballen! Komen jullie ook allemaal mee doen? Je moet alleen wel 10 jaar of ouder zijn. We verzamelen eerst bij de KurenKidszaal uur Aquafit in het zwembad 16+ Heb je zin om lekker te gaan sporten vanavond? Dat kan! Kom naar het zwembad. Mickey staat klaar om jullie een les Aquafit te geven

5 Donderdag 23 augustus Het is weer tijd voor de knutselwarming-up! Kom naar de KurenKidszaal en warm jezelf op voor de knutsel! Eindelijk de dag is weer begonnen dus we kunnen weer lekker gaan knutselen. We knutselen vandaag een dromenvanger! Kom naar de KurenKidszaal dan kunnen wij je uitleggen hoe je deze het beste kunt maken. Zorg je dat je op tijd bent? uur Smeerkezentoernooi We hebben allemaal super leuke en vieze spelletjes uitgezet. Kom je ook mee doen met het smeerkezentoernooi? Zorg dan dat je oude kleren aan hebt die behoorlijk vies mogen worden uur Minidisco met Billy en Betty Vanavond is het tijd voor Minidisco met Billy en Betty. Ze hebben zin om helemaal los te gaan met jullie tijdens de minidisco. Heb jij nog een verzoekje? Vraag snel aan het recreatieteam of we jouw lievelingsnummer vandaag dansen. Tot straks op het terras! uur Slaapfeest Altijd al eens in de KurenKidszaal willen slapen? Dit is je kans! Geef je snel bij het recreatieteam op zodat je gezellig met ons kunt gaan slapen in de zaal. We gaan allemaal leuke spelletjes spelen en natuurlijk een leuke film kijken. Kom je ook? Opgeven kan vanaf 6 jaar en tot 22 augustus 19:00 uur. VOL = VOL! Vrijdag 24 augustus Kom snel je bed uit want we gaan weer dansen. Get up! Voor de Knutselwarming up! uur Ontbijten in de KurenKidszaal De slaapkoppen van het slaapfeestje gaan nu lekker ontbijten. Maar niet alleen zij gaan ontbijten want iedereen die wil is uitgenodigd om mee te komen ontbijten. Zorg dus dat je thuis nog niks hebt gegeten en kom gezellig met ons eten uur Schminken Het is weer tijd om te gaan schminken!! Kom naar de KurenKidszaal en laat jezelf omtoveren tot een mooie prinses of misschien wel een tijger. Kom op tijd! uur Siamees voetbal Siamezen zijn vaak 2 mensen die aan elkaar vast zitten. Dit gaan wij ook doen tijdens een potje voetbal. Neem je vriend of vriendin mee en speel samen een potje siamees voetbal! uur Discozwemmen Het zwembad is weer omgetoverd tot discozwembad. Vanavond is het namelijk weer discozwemmen! Kom je ook mee zwemmen op de leukste disco hits? uur Voorleesverhaal Kom naar de KurenKidszaal en luister mee met het verhaal uit het grote verhalenboek. We starten precies 19:00 uur dus zorg dat je het begin van het verhaal niet mist uur Volleybal 10+ Wie van 10 jaar of ouder heeft zin om met ons een potje te Volleyballen? Kom naar de KurenKidszaal want daar gaan we verzamelen

6

Recreatieprogramma. Vrijdag 18 augustus t/m vrijdag 25 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 18 augustus t/m vrijdag 25 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 18 augustus t/m vrijdag 25 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieteam 2018 Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam!

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 3 augustus t/m vrijdag 10 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 3 augustus t/m vrijdag 10 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 3 augustus t/m vrijdag 10 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Recreatieprogramma

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 4 augustus t/m vrijdag 11 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 4 augustus t/m vrijdag 11 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 4 augustus t/m vrijdag 11 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Donderdag 10

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 oktober t/m vrijdag 20 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 oktober t/m vrijdag 20 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 oktober t/m vrijdag 20 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 21 juli t/m vrijdag 28 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 21 juli t/m vrijdag 28 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 21 juli t/m vrijdag 28 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 21 april t/m vrijdag 28 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 21 april t/m vrijdag 28 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 21 april t/m vrijdag 28 april Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Recreatieprogramma

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 juli t/m vrijdag 27 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 juli t/m vrijdag 27 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 20 juli t/m vrijdag 27 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 28 juli t/m vrijdag 4 augustus. Dinsdag 1 augustus. Zondag 30 juli 19:00 uur. Welkom op De Kurenpolder Recreatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 28 juli t/m vrijdag 4 augustus. Dinsdag 1 augustus. Zondag 30 juli 19:00 uur. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Recreatieprogramma Vrijdag 28 juli t/m vrijdag 4 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Dinsdag 1 augustus Wij wensen u een fijn verblijf! Zondag 30 juli 19:00 uur Kijk snel verder voor het complete

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 27 april t/m zondag 6 mei. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 27 april t/m zondag 6 mei. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 27 april t/m zondag 6 mei Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Recreatieprogramma

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 28 april t/m zondag 7 mei. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 28 april t/m zondag 7 mei. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 28 april t/m zondag 7 mei Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Recreatieprogramma

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 27 juli t/m vrijdag 3 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 27 juli t/m vrijdag 3 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 27 juli t/m vrijdag 3 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het recreatieprogramma voor de herfstvakantie! Er zijn weer allerlei leuke

Nadere informatie

Recreatieprogramma voorseizoen De Nollen

Recreatieprogramma voorseizoen De Nollen Recreatieprogramma voorseizoen De Nollen Zaterdag 19 april We maken een leuke paasknutsel. Verder beginnen we natuurlijk met dansen en 13.30 uur. Voetballen en Basketballen voor alle leeftijden. 15.00

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Animatieprogramma Vrijdag 21 t/m zondag 30 april 2017

Animatieprogramma Vrijdag 21 t/m zondag 30 april 2017 Animatieprogramma Vrijdag 21 t/m zondag 30 april 2017 De hoogtepunten van deze week! Thema: Cowboys & indianen Cowboy & indianenfeest (6+) Ik hou van Holland voor de hele familie Disco (13+) Slecht weer:

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 30 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014

Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014 Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014 Hallo daar! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze vakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Maandag 12 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 13 augustus maandag

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 23 augustus - Zaterdag 30 augustus-2014

Recreatieprogramma Zaterdag 23 augustus - Zaterdag 30 augustus-2014 Recreatieprogramma Zaterdag 23 augustus - Zaterdag 30 augustus-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Het thema Van deze week is: Joep Snoep is jarig! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 31 30 juli Tm 5 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 16 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Entertainment Programma

Entertainment Programma Hé, Hoi, Hallo! Hoera! Het is weer vakantie en dat betekent weer een hoop lol op het Eiland van Maurik! We hebben er voor gezorgd dat jullie je geen moment van de dag hoeven te vervelen. We gaan allerlei

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam staan wij klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Oranje Express (treintje) We halen je op voor Lukkies kliederclub. Gaan jullie gezellig mee?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Oranje Express (treintje) We halen je op voor Lukkies kliederclub. Gaan jullie gezellig mee? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 23 juli maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50 p.p.

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam staan wij klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vrijdag 25 April - Maandag 05 Mei-2014

Recreatieprogramma Vrijdag 25 April - Maandag 05 Mei-2014 Recreatieprogramma Vrijdag 25 April - Maandag 05 Mei-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van de meivakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten die

Nadere informatie

Recreatieprogramma Woensdag 28 mei t/m zondag 1 juni 2014

Recreatieprogramma Woensdag 28 mei t/m zondag 1 juni 2014 Recreatieprogramma Woensdag 28 mei t/m zondag 1 juni 2014 Hallo daar! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze vakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien!

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien! Warm Welkom op Ardennen camping Bertrix Gezellig dat je vakantie komt vieren op Ardennen camping Bertrix! Vervelen is onmogelijk want er is een super leuk animatieprogramma. Je kunt s ochtends komen knutselen,

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Oranje Express (treintje) We halen je op voor Lukkies sprookjesclub. Gaan jullie gezellig mee?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Oranje Express (treintje) We halen je op voor Lukkies sprookjesclub. Gaan jullie gezellig mee? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de Leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Karaoke time. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it. Do you remember quiz

Karaoke time. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it. Do you remember quiz Do you remember quiz Huifkartocht Woensdag 16 oktober Do you remember quiz! 21:00 uur! Welke kennis heb jij over de jaren 80, 90 etc. Speciaal voor de volwassenen in de Happy Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

29 dec- 5 jan Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

29 dec- 5 jan Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 29 dec- 5 jan -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Ontzettend leuk dat je bij recreatiepark De Boshoek bent.

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober

recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober WELKOM OP DE PAALBERG! Ik ben Bally de Wasbeer! Wat leuk dat jullie vakantie komen vieren op de Paalberg! Ik woon in de bossen in de buurt van de Paalberg en

Nadere informatie

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it Poppenkast Huifkartocht Maandag 14 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie

Nadere informatie

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR VRIJDAG 24 AUGUSTUS Danspret Begin de dag met een dansje! Spelinstuif Begin de dag sportief met deze spelletjes. Knutselen We maken er een knutselfeest van Vurige speurtocht Doe jij mee aan deze spannende

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober Van harte welkom op Molecaten Park De Leemkule. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie samengesteld.

Nadere informatie

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+ MAANDAG 17 APRIL 10:00 uur 11.00 uur EIEREN VERSIEREN & VOEDERPAKKETJE VOOR DE DIEREN MAKEN Het is Pasen en daarbij horen natuurlijk lekkere eitjes. Je mag ze komen verven & daarna mee naar huis nemen

Nadere informatie

Maandag 31 december. De laatste dag van 2018 sluiten we feestelijk af, ben jij vandaag bij de activiteiten?

Maandag 31 december. De laatste dag van 2018 sluiten we feestelijk af, ben jij vandaag bij de activiteiten? Animatie programma Wij bieden in de vakanties van Nederland meerdere activiteiten voor deze doelgroep. Bent u benieuwd naar het aanbod? Vraag het een animatiemedewerker! Maandag 31 december De laatste

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie samengesteld.

Nadere informatie

Animatieprogramma Koningsweek 24 t/m 30 april 2015 Vrijdag 24 april

Animatieprogramma Koningsweek 24 t/m 30 april 2015 Vrijdag 24 april Vrijdag 24 april 20:00-23:00 The BOX Wil jij nog even lekker chillen in 16:00-17:00 Klimboom Koop bij de bar een strippenkaart plaats van bij de caravan zitten? 19:00-20:30 Family time Welkomsavond! Kom

Nadere informatie

***Geef je voor 12.00 uur op bij het recreatieteam voor de Nollen Kookschool***

***Geef je voor 12.00 uur op bij het recreatieteam voor de Nollen Kookschool*** Recreatieprogramma Pasen en April Camping De Nollen Zaterdag 4 april 10.00 uur. Gezellige spelletjes en knutselochtend in de recreatieruimte. Kom je een mooie paaskrans maken? We gaan ook paaseieren schilderen

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Kubb Stoetenslagh spelen Beach Knots Hockey (4-8 Just dance De Funbrigade heeft voor deze ochtend weer iets leuks bedacht! Knutsel jij ook mee? Wie kent dit te gekke

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei

Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke meivakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt, tenzij anders

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015

Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015 Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Het thema Van deze week is CIRCUS!! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze week! Kijk ook eens

Nadere informatie

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma c Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Donderdag 8 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 8 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 6 augustus maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015

Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015 Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Het thema Van deze week is Sprookjes! Hallo allemaal, Kijk ook eens op Hier voor jullie het programma

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 juli t/m 13 juli

Recreatieprogramma 7 juli t/m 13 juli Recreatieprogramma 7 juli t/m 13 juli WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke vakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt, tenzij anders

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je deze week

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

INDIANEN. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten.

INDIANEN. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten. Met otto, elle of izzi!... Camping De Wigwam Sminkewei 7 8567 HB Oudemirdum tel (0514) 571223 www.dewigwam.nl info@dewigwam.nl SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten. INDIANEN

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Herfst 2015 17 tot en met 23 Oktober Zaterdag 17 oktober 10:00 uur KIDSCLUB: Knutselruimte versieren De knutselruimte

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat er

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma c Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014

Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014 Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014 Hallo daar! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze vakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies kliederclub Komen jullie ook een mooie knutsel maken? Wil je weten wat we gaan knutselen? Kom dan langs en knutsel mee!

Animatie. Programma. Lukkies kliederclub Komen jullie ook een mooie knutsel maken? Wil je weten wat we gaan knutselen? Kom dan langs en knutsel mee! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Activiteiten Voorseizoen

Activiteiten Voorseizoen Kampeercentrum Klein Canada Activiteiten Voorseizoen 2018 Wij wensen u een aangenaam verblijf op onze familiecamping Familie Winkelmolen en medewerkers www.kleincanada.nl email: info@kleincanada.nl Recreatie-programma

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

Programma 11 April - 19 April

Programma 11 April - 19 April Programma 11 April - 19 April Wij heten u van harte welkom op Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats in de recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Maandag 9 mei Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets nieuws knutselen? Vergeet je creatieve handen niet!

Maandag 9 mei Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets nieuws knutselen? Vergeet je creatieve handen niet! Maandag 9 mei 13.30-14.30 Panna 15.30-16.30 Hide and Seek Houd de bal tegen! Trek je schoenen aan en kom snel mee doen tijdens dit! Ben jij goed in verstoppen? Weet jij al een goede verstopplek? Laat het

Nadere informatie

Programma 31 oktober t/m 7 november

Programma 31 oktober t/m 7 november Programma 31 oktober t/m 7 november Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix Alle activiteiten vinden plaats in de animatiezaal, op het sportveld of in de bar. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie