Nieuwsbrief week 49 Vrijdag 9 december 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief week 49 Vrijdag 9 december 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief week 49 Vrijdag 9 december 2016 Agenda 12 december 8.30 uur advent viering door groep 3,5 en 7 voor alle kinderen 13 december uur MR vergadering 14 december uur ORKA vergadering 15 december Afscheid juf Liesbeth uur 16 december Eric heeft verlof en wordt vervangen 19 december Juf Paola werkt vandaag voor juf Mónica 8.30 uur advent viering door groep 4,6 en 8 voor alle kinderen 9.00 uur advent viering groep december Juf Juliette jarig 22 december Alle kinderen blijven over vandaag uur generale repetitie uur Kerstviering Junushoff 23 december Speelgoedochtend groep 1-2 Vanaf uur zijn alle kinderen vrij Afscheid Liesbeth Deze week heeft u een brief ontvangen over het vertrek van juf Liesbeth. Zij zal helaas afscheid nemen van de Hazen, van de ouders en van de collega s op school. Op donderdagmiddag 15 december zal zij afscheid nemen van de kinderen. Tussen uur en uur bent u van harte welkom om haar gedag te zeggen. Muzikale pepernoten In de aanloop naar 5 december klonken er prachtige muzikale (peper) noten in school. Wouter uit groep 8 begeleidde de zangers op de piano. Ook de moeder van Eva en Hugo en Jan Oudenes hebben geholpen. Heel erg bedankt allemaal!

2 Strooipieten Wat een verrassing op woensdag 30 november waren er ineens twee strooipieten op school. Zij bezochten alle groepen en deelden gul pepernoten uit. Ook brachten zij drie recepten mee (uit de schoenen) met een brief van de bak-piet waarin gevraagd werd of deze taarten gebakken konden worden. Sophia (Eenden) Frida (gr 3) en Laurèn (gr 5) hebben de bak-piet een handje geholpen en brachten hun taart mee op 5 december. 5 december De Sint heeft het voor ons mega spannend gemaakt dit jaar. Hij kwam niet aan op ons schoolplein maar hij zat notabene in een grote cup cake, gemaakt door de bak-piet. Gelukkig is alles goed gekomen en hebben we met elkaar een geweldig Sinterklaasfeest gevierd. De bak-piet had ook nog even haar best gedaan en uiteindelijk is het haar gelukt een mooie èn lekkere taart te bakken naar een recept van Finn uit groep 6! Studiemiddag team Donderdag 1 december hebben wij, het team van de Kardinaal Alfrinkschool, tijdens de studiemiddag onder andere gewerkt aan het onderwerp: Handelingsgericht denken en kijken naar onderwijsbehoeften. Een van de uitgangspunten van school is dat we handelingsgericht werken; d.w.z. we gaan uit van de onderwijsbehoeften van kinderen. HGW gaat uit van zeven principes, die er met elkaar voor zorgen dat de onderwijsbehoeften van de kinderen centraal staan en dat er goed afgestemd wordt met het kind en de ouders. We kijken niet naar wat het kind heeft maar wat het kind nodig heeft waardoor de aandacht verschuift van het probleem naar de aanpak. De samenwerking met ouders en kind speelt hierin een grote rol. Niet de belemmerende factoren spelen een rol maar juist de stimulerende factoren; wat kan het kind goed, wat vindt het kind fijn, wat lukt, wat werkt én waardoor komt dat. Met deze kennis kan de aanpak passend worden gemaakt waardoor een kind beter tot ontwikkelen komt.

3 Er zijn onderwijsbehoeften op het gebied van: Instructie Leertijd Leerstof Feedback Structureren van taak Activerende werkvormen Maatregelen om motivatie en plezier in leren te bevorderen Aanpassingen in leeromgeving Met elkaar hebben we kritisch gekeken naar de huidige groepsoverzichten waarin onderwijsbehoeften zijn omschreven. Wat gaat goed? Wat kan beter? Een van de uitkomsten van de middag is dat het gezamenlijk in gesprek gaan over onderwijsbehoeften helpend is geweest om effectief en vanuit een positieve blik onderwijsbehoeften te omschrijven en hiernaar te handelen. Naast dit onderwerp hebben we ons verder verdiept in de nieuwe taal- en spellingmethode. We zijn hierin ondersteund door een medewerker van uitgever Malmberg. Hij heeft de vragen beatwoord die er lagen bij het team en gekeken naar extra materialen voor verdieping en verrijking. Kerst Op donderdag 22 december vieren we Kerst. Dit jaar met een mooie musical gespeeld door alle kinderen van school in de Junushoff. Deze avond zal rond uur eindigen. U heeft inmiddels via de mail een brief gekregen met daarin verdere bijzonderheden. Mochten er nog vragen zijn dan horen we dit graag. Er zijn inmiddels al een aantal ouders die hebben aangeven te kunnen helpen. Wat fijn! Mocht u ook willen ondersteunen dan horen we dat graag. Kleuters We genieten met z n allen heel erg van de decembermaand. Sinterklaas was natuurlijk geweldig maar nu de lokalen stralend versierd zijn met glimmende lichtjes vinden we het ook weer heerlijk. We oefenen voor de kerstmusical, zingen, spelen, werken en luisteren naar het Kerstverhaal. Op de vrijdag voor de kerstvakantie mogen de kinderen speelgoed meebrengen. Zoals gewoonlijk geen vechtspeelgoed of een iets met kleine onderdelen die snel kwijtraken. De naam op het speelgoed is fijn. Na de vakantie is het tijd om te poetsen: op dinsdag avond 10 januari, komt u ook? We starten om uur. (Vele handen maken licht werk ) Samenwerkend leren groep 2-4 Wát lukt het de kinderen van groep 4 al goed om leiding te geven aan een groepje kinderen uit groep 2 en 3. Samen maken en doen ze leuke dingen dat is een foto waard.

4 Nieuws van de MR De MR vergadert op dinsdag 13 december; Agenda van het openbare gedeelte van de vergadering: Geplande tijd Openbaar Opening en vaststellen agenda Vaststellen openbaar deel notulen, mededelingen en post 19:36 3. Jaarverslag MR :40 4. Mededelingen directie Tevredenheid enquête 20:00 6. Begroting school Begroting TSO 20:15 8. Afstemming met ORKA 20:20 9. Praktische zaken school Geluiden uit de achterban Aanvang 19:30 in de teamkamer van de Kardinaal Alfrinkschool. Eventuele suggesties of opmerkingen kunnen g d worden naar: Kunstlessen t Venster De afgelopen weken hebben groep 6, 7 en 8 onder begeleiding van kunstenares Dorien van den Tol (werkzaam via t Venster) gewerkt aan het thema Winter. De kinderen zijn met veel verschillende materialen en technieken aan de slag gegaan. Het heeft geleidt tot prachtige creaties. Om jullie ouders en andere belangstellenden ook de kans te geven deze kinderkunstschatten te bewonderen, exposeren ze in de laatste week voor de kerstvakantie in de school. Loop gerust even binnen want het belooft een prachtige tentoonstelling te worden. Nieuws van buiten

5 Waar breek jij je hoofd over? Op 7 en 8 januari is het weer zover, De Winterspelen zal voor de zesde keer plaats vinden in het Kröller-Müller Museum en Museum Arnhem! Maar wat is dat nou eigenlijk, De Winterspelen? De Winterspelen is een twee daags festival speciaal ontworpen voor het hele gezin. Tijdens De Winterspelen is het museum een plek vol activiteiten, gezelligheid en vooral leuke ontdekkingen! Het thema van dit jaar is Waar breek jij je hoofd over?. Gebruik al je fantasie in de gangen, laat je hersenen kraken door de filosofische vragen en laat je verrassen door de beweging die in schilderijen zit! Ben jij misschien de missende connectie voor Museum en het Kröller-Müller Museum? Zo heb je het museum nog niet eerder beleefd! Kom je ook? Neem je papa, mama, opa, oma, broertje, zusje, buurman of buurvrouw mee en kom plezier maken in het museum! De Winterspelen vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 januari in het Kröller-Müller Museum en Museum Arnhem van 11:00 tot 16: winterspelen2017@gmail.com Kröller-Müller Museum Houtkampweg AW Otterlo Museum Arnhem Utrechtseweg AA Arnhem Jonger Oranje Talentendag in Sportcentrum Arcus Maandag 3 januari a.s., in de kerstvakantie, zal SportsGen sportmarketing in samenwerking met NEC/FC Oss de Jonger Oranje Talentendag organiseren. Locatie van deze plezierige voetbaldag is Sportcentrum Arcus in Wijchen Jonger Oranje Sinds 2007 wil Jonger Oranje elke voetballer in Nederland een unieke kans bieden om de scouts van profclubs te overtuigen van hun talent. Wat de medewerkers van SportsGen net niet lukte moet voor de deelnemers wel haalbaar zijn: profvoetballer worden. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag draait het om lekker voetballen, nieuwe vriendjes maken en een onvergetelijke dag beleven onder het oog van scouts van NEC/FC Oss. Dat zijn de ingrediënten waar jongens en meisjes geboren tussen 2005 en 2011 van kunnen smullen. Behoefte naar zaalactiviteit Zaalvoetbal wordt steeds belangrijker. In Spanje en Brazilië speelt men al in de jeugd om een betere techniek/balbehandeling te krijgen. Ook in Nederland wordt steeds meer aandacht geschonken aan zaalvoetbal. Ajax is een aantal jaar geleden begonnen met zaalvoetbal voor de jeugd. Dit is opgezet door Wim Jonk

6 (voormalig Hoofd Jeugdopleiding), ook met de bedoeling de jeugd een beter techniek te geven en het idee van het vroegere straatvoetbal terug te laten komen. Twee seizoenen geleden heeft Jonger Oranje onderzoek gedaan naar de behoefte van een activiteit in de zaal. Daar werd enthousiast op gereageerd en in overleg met Sportcentrum Arcus en NEC/FC Oss wordt dit seizoen een Jonger Oranje Talentendag georganiseerd in Gelderland. Opzet Jonger Oranje Talentendag In de hallen van Sportcentrum Arcus wordt een toernooi georganiseerd. Alle jongens en meisjes krijgen de kans om bij Jonger Oranje hun droom te verwezenlijken: een stage bij NEC/FC Oss en/of een plek in het Jonger Oranje zaalteam. De scouts van NEC/FC Oss selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar (2009, 2010 en 2011), Onder 11 (2007 en 2008) en Onder 13 (2005 en 2006). Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de Jonger Oranje Finals. Droom verwezenlijken De ervaring leert dat alle deelnemers een fantastische en leerzame voetbaldag met vooral heel veel plezier beleven. In het verleden hebben meer dan 100 kinderen via Jonger Oranje de overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn allemaal een stap dichter bij het verwezenlijken van hun droom: profvoetballer worden. Meer informatie: Mike ter Hofstede M.terhofstede@sportsgen.nl tel: Serious Request Zoals u misschien wel weet, is er elk jaar de week voor Kerst een groot 3FM evenement, Serious Request, waarbij 3 DJ's van 3FM zich een week lang zonder eten opsluiten in een Glazen Huis ergens in het land, om daar 24/7 plaatjes te draaien voor het goede doel. Dit evenement begon 11 jaar geleden in Utrecht en is in die tijd tot een gigantisch festijn uitgegroeid. Het Nederlandse Rode Kruis is elk jaar begunstigde en dit jaar staat het Glazen Huis in Breda. De DJ s komen dit keer in actie voor kinderen met longontsteking, een ziekte waar iedere 35 seconden ergens in de wereld een kind aan sterft. Dit zijn kinderen per jaar! Om geld in te zamelen, worden er naast het Glazen huis, verschillende acties overal in het land georganiseerd. 1 van deze acties is een Serious Swimming Challenge. Voor deze Challenge zullen er op verschillend plekken in Nederland mensen 1 km zwemmen waarvoor ze sponsors zoeken en op deze manier geld in zamelen voor Serious Request. Dit wordt onder andere georganiseerd in Wageningen in het zwembad de Bongerd op 22 december tussen en Naast de Challenge waar iedereen zich individueel voor kan opgeven, willen we de scholen in de omgeving de mogelijkheid bieden om mee te doen aan de Challenge. Speciaal hiervoor stelt het zwembad zich open op 22 december tussen en De afstand zal voor de leerlingen aangepast worden naar 250 meter. De deelname aan de Challenge is voor de school en de leerlingen gratis. We gaan er wel vanuit dat de leerlingen sponsors zoeken zodat ze op deze manier geld inzamelen voor Serious Request. Het is mogelijk om in overleg te kijken of voorafgaand aan de Challenge de leerlingen extra geïnformeerd kunnen worden over het Rode Kruis en de acties van Serious Request in de vorm van gratis gastlessen of lespakketten. Mocht u interesse hebben of meer informatie willen over de Serious Swimming Challenge in Wageningen kunt u contact op nemen met Yvonne Lagerweij. ylagerwey@gmail.com of

7 Volgende Nieuwsbrief: donderdag 22 december

Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016

Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016 Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016 De kunstwerken van de onderbouw #geenkunstaan Een korte nieuwsbrief deze week. We hebben een gezellig Sinterklaasfeest gevierd vandaag op school. Wij wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, vrijdag 9 december 2016

Nieuwsbrief 14, vrijdag 9 december 2016 Nieuwsbrief 14, vrijdag 9 december 2016 Gymmen? Gymkleding + handdoek mee! Elke maandag en vrijdag hebben de leerlingen van groep 3 t/m 8 gymles van meester Reinier in de grote gymzaal Basilicumweg. Het

Nadere informatie

WEEKBULLETIN 16. Belangrijke data. Kerstviering 2016 De trommeljongen LATEN WE EVEN EINDELOOS DROMEN OVER WAT NIET IS EN DUS NOG KAN KOMEN

WEEKBULLETIN 16. Belangrijke data. Kerstviering 2016 De trommeljongen LATEN WE EVEN EINDELOOS DROMEN OVER WAT NIET IS EN DUS NOG KAN KOMEN WEEKBULLETIN 16 Jaargang 36 23-12-2016 jenaplanschool de Lanteerne www.delanteerne.nl directie@delanteerne.nl 024-3734191 Belangrijke data Ma. 16 december t/m vrij. 6 januari: Ma. 09 januari: kerstvakantie

Nadere informatie

2 DECEMBER 2016 / NUMMER

2 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 2 DECEMBER 2016 / NUMMER 15 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, De laatste maand van dit jaar is begonnen. Maandag nog de verjaardag van de sint en vanaf woensdag dompelen we ons onder

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool Hertogin Johanna locatie A 1 december 2016/JAARGANG 9 nr. 4 In deze Nieuwsbrief Agenda *Vanuit de school - Jarigen - Sinterklaasviering - Ouder enquête - Website vanaf januari 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school OBS De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief februari 2015 Maandag

Nadere informatie

Infopunt 6 3 december 2016

Infopunt 6 3 december 2016 Infopunt 6 3 december 2016 Sinterklaasweekend. Veel onrustig slapende of heel vroeg wakkere kinderen. Afgelopen weken veel geheimzinnigheid in huis en op school. Kinderen die vol spanning uitkijken naar

Nadere informatie

Weekmail januari 2015

Weekmail januari 2015 Leren zorgen voor jezelf en de ander Weekmail 18 23 januari 2015 De tevredenheidspeilingen De Driehoek heeft de uitslagen van de tevredenheidspeilingen binnen gekregen. Tot onze blijdschap kunnen we zeggen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Carnaval op de Beiaard! Knutselmateriaal gezocht. 20 januari 2015 jaargang 13, nummer 10

NIEUWSBRIEF. Carnaval op de Beiaard! Knutselmateriaal gezocht. 20 januari 2015 jaargang 13, nummer 10 NIEUWSBRIEF 20 januari 2015 jaargang 13, nummer 10 In dit nummer: Carnaval 1 Tevredenheidsonderzoek Ouderpanel 3 AC 4 Jong Oranje 5 2 Carnaval op de Beiaard! Op donderdagavond 12 februari gaan we met z

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief 07. Wij hopen jullie allemaal te zien op 5 december! Liefs Sint en Piet

Nieuwsbrief 07. Wij hopen jullie allemaal te zien op 5 december! Liefs Sint en Piet Nieuwsbrief 07 Week 49 en 50 2 december t/m 16 december In deze nieuwsbrief o.a.: Hij komt Studiemiddag Carmina Burana Strooipieten Kerst Verkeer rondom de school Invalkrachten Uit de groepen Ingekomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 03 Gronsveld, 17 december 2015

Nieuwsbrief 03 Gronsveld, 17 december 2015 NIEUWSBRIEF Gronsvelder Kerkplein 8 6247 CM GRONSVELD tell: 043-4087180 email: sintmartinus@kom-leren.nl website: www.sintmartinus-gronsveld.nl Nieuwsbrief 03 Gronsveld, 17 december 2015 Noteert u deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Sterrenschool Poolster. 1 december 2016/JAARGANG 9 nr. 4

NIEUWSBRIEF Sterrenschool Poolster. 1 december 2016/JAARGANG 9 nr. 4 NIEUWSBRIEF Sterrenschool Poolster 1 december 2016/JAARGANG 9 nr. 4 In deze Nieuwsbrief *Vanuit de school - Jarigen - Sinterklaasviering - Ouder enquête - Terugblik kwaliteitsonderzoek Inspectie - Stagiaire

Nadere informatie

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6 Rots & water groep 1-2B Terugblik Sinterklaasviering Actie Serious request Kerstviering Dit thema kwamen de kinderen van groep 6 een viertal keer in het kookatelier.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool.

Nieuwsbrief. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool. Nieuwsbrief 1 17 februari 2017 Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool In deze nieuwsbrief U komt toch ook stemmen! Nieuwe touchscreens Adviesgesprekken groep 8 De Kracht van 8 Samen goed voor

Nadere informatie

Jaargang 26 No november 2016

Jaargang 26 No november 2016 Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen17 Jaargang 26 No. 10 11 november 2016 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht Fax: (024) 6452879 www.paulus-school.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Binnenkort zijn jarig: Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6a Groep 6b-7 Groep Daniël Lucas

Binnenkort zijn jarig: Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6a Groep 6b-7 Groep Daniël Lucas DE BASISKRANT 26 september 2014 Jaargang 16 Nummer 3 Agenda. 1 oktober Studiedag voor personeel, kinderen zijn vrij! 3 oktober Open dag! GBS De Schakel, 10.00 14.00 uur! 10 oktober Basiskrant nummer 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Dordtse Til

Nieuwsbrief obs de Dordtse Til Nieuwsbrief obs de Dordtse Til 29 januari 2015 Nummer 6 Inhoud: - Gelukkig Nieuwjaar - Welkom - Informatieavonden - Basisschooladvies en toelating VO - Schoolreizen - Toetsmaanden - Afsluiting thema Pesten

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Jaargang 3: nummer 7 9 december Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda:

Jaargang 3: nummer 7 9 december Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Jaargang 3: nummer 7 9 december 2016 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Annette Uit groep Thuis oefenen met Uit groep Kerst Thema kerst Verdwenen Kalender Directie Blauw en Paars Ambrasoft

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015

Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015 Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Bas is geboren! In de afgelopen weken hebben we wisselende

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. vrijdag 15 december 2017 AGENDA 22 december Kerstviering Weelecbak weer weg Continurooster tot uur

Nieuwsbrief 8. vrijdag 15 december 2017 AGENDA 22 december Kerstviering Weelecbak weer weg Continurooster tot uur Nieuwsbrief 8 vrijdag 15 december 2017 AGENDA 22 december Kerstviering Weelecbak weer weg Continurooster tot 14.00 uur 25 december Kerstvakantie t/m 5 januari 9 januari 19.30-21.00 uur MR vergadering 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. Nieuws uit de groepen. 03 oktober nr. 06

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. Nieuws uit de groepen. 03 oktober nr. 06 03 oktober 2016 2016-2017 nr. 06 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Beeldcoach opleiding Juf Linda (MIB) doet de opleiding tot beeldcoach. Hiermee kan ze de leerkrachten coachen en begeleiden d.m.v. filmopnames

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie

Cito Entreetoets gr. 6 en 7 Cito Eindtoets gr april Gr.6 Voorstelling Mongens en Jeisjes in Verkadefabriek; uur terug!

Cito Entreetoets gr. 6 en 7 Cito Eindtoets gr april Gr.6 Voorstelling Mongens en Jeisjes in Verkadefabriek; uur terug! Voor de kalender: 1 april 2015 2 april STUDIEDAG: alle kinderen zijn vrij! 3 t/m 6 april Paasweekend; Goede Vrijdag en 2 e Paasdag vrij! 8 april 8 april Spullenmarkt ; beide locaties: 10.30-13.00 uur Klus-,en

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Jaarfeest Nationaal Schoolontbijt Sinterklaasviering Schoolschaatsen Kerstviering Wist je dat... Van de directie Beste ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

Betreft: WIJzer 15 december 2017

Betreft: WIJzer 15 december 2017 Betreft: WIJzer 15 december 2017 Inleiding Voor u ligt de nieuwste nieuwsbrief van basisschool WIJ! Een unieke inspirerende school, die de wereld naar binnen haalt en kinderen voorbereidt op deelname aan

Nadere informatie

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2014. Deze wordt geopend met het blijde nieuws dat juf Ilse een baby heeft. juf Ilse en Tom zijn op 10-12- 14

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS De Smelen - Smelenderwijs 18 april 2018 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer een nieuwe Smelenderwijs. De volgende Smelenderwijs verschijnt op dinsdag 22 mei 2018. Wilt

Nadere informatie

Agenda: Donderdag 18 december 12.00u groep 0 t/m 8 vrij Kerstviering gr.0 t/m uur. Vrijdag 19 december Continurooster gr.

Agenda: Donderdag 18 december 12.00u groep 0 t/m 8 vrij Kerstviering gr.0 t/m uur. Vrijdag 19 december Continurooster gr. Schooljaar 2014-2015 Nr. 15 Terugblik Sinterklaasfeest Afgelopen vrijdag bracht Sinterklaas een bezoek aan onze school. Onder grote belangstelling van ouders en grootouders konden we zien hoe parachutepiet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Beste ouders, Hierbij de zevende nieuwsbrief van dit schooljaar met daarin nieuws en wetenswaardigheden vanuit ons Integraal Kind Centrum. Maandag

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Inleiding.

Inleiding. P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen Jarigen Sinterklaasbulletin Keuzevakken Nieuws uit de stamgroepen Agenda Keuzevakken Vandaag alweer de laatste keer van deze ronde keuzevakken. Dat betekent dat wij vrijdag 30 november weer een presentatie

Nadere informatie

UIT DE WEI 22 november 2018

UIT DE WEI 22 november 2018 KALENDER Vrijdag 23 november Wieletjesdag Dinsdag 27 november Alle kinderen mogen hun schoen zetten. Vrijdag 30 november Surprises inleveren. Tentoonstelling in het wei theater UIT DE WEI 22 november 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Klankbordavond Maandagavond 23 november hebben we met enkele ouders (6) gesproken over het thema communicatie op de Rietkraag. Het was een zinvolle

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 14 Maandag 5 vrijdag 9 december Voor de ouders, Woensdag 23 november is juf Margien geopereerd aan haar ogen. Het herstelproces verloopt wat minder voorspoedig dan verwacht, daarom zal zij

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

WEEKBRIEF 25 SEPTEMBER 2015 / NUMMER 7. Kleuters naar het Amsterdamse Bos Kanjeravond voor groep 6/7 techniekstand voor de groepen 6, 7 en 8

WEEKBRIEF 25 SEPTEMBER 2015 / NUMMER 7. Kleuters naar het Amsterdamse Bos Kanjeravond voor groep 6/7 techniekstand voor de groepen 6, 7 en 8 WEEKBRIEF 25 SEPTEMBER 2015 / NUMMER 7 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Deze week is de week tegen het pesten. In een eerdere brief heb ik al verteld dat de Kanjeraanpak tegen het pesten echt

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, dit is de tweede officiële nieuwsbrief van dit schooljaar

Beste ouders / verzorgers, dit is de tweede officiële nieuwsbrief van dit schooljaar Jaargang 22, nummer 2 november 2016 Beste ouders / verzorgers, dit is de tweede officiële nieuwsbrief van dit schooljaar In deze nieuwsbrief: - Belangrijke data - Schoolfruit - MR de Poeljeugd - Luizenzakken

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 4 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 december 2015 In dit nummer: 1 Respect 2 Nieuws van de school (Sinterklaas, Kerst workshops en Beweegwijs) 3 Piep, zei de muis 3 Koffieochtend

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. T Heerlijk Avondje Is gekomen. Fijne Sinterklaas! $ $ $ Beste ouders, verzorgers,

NIEUWSBRIEF. T Heerlijk Avondje Is gekomen. Fijne Sinterklaas! $ $ $ Beste ouders, verzorgers, NIEUWSBRIEF Nummer 4 November-december 2018 Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt Nieuwsbrief 4 van dit schooljaar. We hebben net twee studiedagen gehad. Studiedagen waarop het team verder is gegaan met

Nadere informatie

MAANDMEMO december 2017

MAANDMEMO december 2017 MAANDMEMO december 2017 Beste ouder(s),verzorger(s), Dit is alweer de laatste nieuwsbrief in 2017. Volgende week is de sinterklaasviering en al snel staan de kerstdagen en de jaarwisseling voor de deur.

Nadere informatie

Branding Babbels schooljaar nummer 4

Branding Babbels schooljaar nummer 4 Branding Babbels schooljaar 2016-2017 nummer 4 Beste ouders, verzorgers, De feestmaand is begonnen. Maandag zullen we met elkaar genieten van de komst van Sinterklaas, de adventvieringen beginnen dinsdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 11. Weekbrief Informatie m.b.t. 5 december. We openen het sinterklaasfeest samen met de kinderen van de Tandem.

Paulus-Weekbrief 11. Weekbrief Informatie m.b.t. 5 december. We openen het sinterklaasfeest samen met de kinderen van de Tandem. Paulus-Weekbrief 11 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 47 Weekbrief Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

HIJ KOMT, HIJ KOMT...

HIJ KOMT, HIJ KOMT... Nieuwsbrief 06 Week 47 en 48 18 november t/m 2 december In deze nieuwsbrief o.a.: Hij komt Nieuw spelmateriaal Studiedag Mobiele telefoons Uit de groepen Ingekomen post HIJ KOMT, HIJ KOMT... Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 december ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 4 januari De eerste schooldag in 2016 6 januari LOT 12 januari OUDERAVOND 18 22 januari

Nadere informatie

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING 18 juli 2014 Zo vlak voor de vakantie wordt de grote tegenstelling tussen leuke dingen en vreselijke dingen weer eens benadrukt. Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers en hun familie die nu een vreselijke

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 15 29-11-2017 In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi Advent Kertfeest Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Groep 7/8 op Nickelodeon In oktober

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6, uur

In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6, uur 28 november 2018, jaargang 9 nummer 4 Niet vergeten maandag 3 december Sinterklaas op school donderdag 6 december start school om 10.30 uur vrijdag 7 december In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6,

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

DECEMBER 2016 / JANUARI 2017 NIEUWSBRIEF. Een soepele overgang van groep 2 naar groep 3

DECEMBER 2016 / JANUARI 2017 NIEUWSBRIEF. Een soepele overgang van groep 2 naar groep 3 DECEMBER 2016 / JANUARI 2017 NIEUWSBRIEF Een soepele overgang van groep 2 naar groep 3 Een soepele overgang van groep 2 naar groep 3 Kinderen die in groep 3 komen, zijn gewend om zelfstandig of in groepjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2015. In deze uitgave SINTERKLAAS

NIEUWSBRIEF. November 2015. In deze uitgave SINTERKLAAS NIEUWSBRIEF November 2015 SINTERKLAAS In deze uitgave Sinterklaas Bezoek Kazematten Ouderbijdrage Kerstviering Flashmob Tennisdiploma s Vanaf de aankomst van de Sint in ons land wordt er heel hard gewerkt

Nadere informatie