Infopunt 6 3 december 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Infopunt 6 3 december 2016"

Transcriptie

1 Infopunt 6 3 december 2016 Sinterklaasweekend. Veel onrustig slapende of heel vroeg wakkere kinderen. Afgelopen weken veel geheimzinnigheid in huis en op school. Kinderen die vol spanning uitkijken naar pakjesavond. Ouders die veel even tussendoor weg moeten boodschappen doen. Wat een geweldige tijd. Ik wens iedereen ontzettend veel plezier! Wil Inhoud Data Dinsdag 6 december Sinterklaas 5 december De Sinterklaasboot en het DDP Sinterklaasverhaal Jarigen Aartswoud in Kerstsfeer Oproep versierhulp Kerst (maandag 5 december) Schaken Registerdirecteur Jonger Oranje Brief Aartswoud in Kerstsfeer maandag 5 december Sinterklaas komt bij ons op bezoek maandag 5 december Vanaf uur sinterklaasversiering vervangen door kerstversiering. dinsdag 6 december School is open om 8.30 uur. Lessen starten om 9.30 uur woensdag 7 december Kerstsfeer knutselen zaterdag 11 december en DDP doet mee met Aartswoud in Kerstsfeer zondag 12 december donderdag 22 december Voorstelling voor kleuters in speellokaal obs de Akker vrijdag 23 december Start kerstvakantie: uur zaterdag 24 december Oud papier: fam. Kuiper en fam. Dol maandag 9 januari 1 e schooldag 2017 Dinsdag 6 december Na het Sinterklaasfeest op school vieren veel gezinnen maandagavond Sinterklaasavond. Een geweldig kinder-/familiefeest waarbij de kinderen waarschijnlijk op een later tijdstip in bed belanden dan normaal. Daarom hebben wij besloten de lessen op dinsdag 6 december om 9.30 uur te laten starten. De school is wel gewoon open vanaf 8.30 uur zodat u,als u moet werken, geen oppas hoeft te zoeken voor dat uurtje.

2 Sinterklaas 5 december Maandag 5 december komt Sinterklaas tussen 8.45 en 9.00 uur aan op school. U bent als ouder welkom om bij het ontvangst van de Sint te zijn. Nadat de Sint buiten ontvangen is, is er nog een gezamenlijk gedeelte in de aula tot ongeveer 9.30 uur. Zodra de Sint de klassen ingaat, verwachten we dat alle ouders weer richting huis gaan. Op maandag 5 december hoeven de kinderen GEEN eten en drinken mee te nemen. De Sint brengt voor ieder wat lekkers mee. Vriendelijk verzoek om de auto s bij AGSV te parkeren, zodat de straat vrij blijft en Sinterklaas goed bij de school kan komen. Met vriendelijke groet, De Sinterklaas commissie De Sinterklaasboot Onze prachtige DDP Sinterklaasboot kon helaas niet opgebouwd worden in het eerste weekend dat Sinterklaas in het land was. Vanwege de verbouwing en opruimen van de magazijnen bleek dat o.a. het dek verdwenen was. Maar dankzij creatieve handen van vaders is er een handige oplossing gevonden waardoor alle kinderen weer met plezier in de boot van Sinterklaas kunnen spelen. Alle vaders die meegeholpen hebben: enorm bedankt voor deze prachtige boot. Het DDP Sinterklaasverhaal Dat was mij toch wat! Opeens vonden de kinderen in iedere klas een brief met een mijter er op getekend! Geen brief van Sint, bleek, maar een brief van de Hoofdpiet. Hij maakte zich zorgen om Sinterklaas want die snoepte veel te veel en was daardoor vreselijk dik geworden. Zelfs Amerigo had er last van want hij kon Sinterklaas bijna niet meer dragen. Of de kinderen ideeën hadden? Nou, die hadden ze en die hebben zij allemaal in de ideeën-bus voor de Hoofdpiet gestopt. Nu zijn wij natuurlijk wel vreselijk benieuwd of die ideeën geholpen hebben! Wij wachten met spanning af tot Sinterklaas maandag bij ons op school komt

3 Jarigen Deze maand hebben wij weer veel jarigen op school. De eerste die zijn verjaardag gaat vieren is Ian die morgen, zondag 4 december jarig is. Myroan viert zijn verjaardag dinsdag 6 december, op de echte verjaardag van Sinterklaas en Kyana viert haar verjaardag donderdag 8 december en een dag later Martijn (Dol) op vrijdag 9 december. De enige dame die deze maand haar verjaardag viert is Fleur en die is jarig op maandag 12 december. De laatste twee heren die deze maand hun verjaardag vieren zijn op dezelfde dag jarig en wel op dinsdag 27 december. Dat zijn Cas en Nels. Alle jarigen van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie allemaal een prachtige verjaardag. Aartswoud in Kerstsfeer De werkgroep is druk bezig geweest en heeft inmiddels een intekenlijst opgehangen aan het raam bij de lerarenkamer waar ouders zich kunnen inschrijven voor: Het helpen bij de voorbereidingen op 9 december (vrijdag) Een baklijst Een schema voor het helpen tijdens 10 en 11 december. Op verzoek zit onderaan deze nieuwsbrief nogmaals de ouderbrief van de werkgroep DDP in Kerstsfeer Oproep : Versierhulp gevraagd De OR wil graag maandagmiddag (vanaf uur) de school versieren voor Kerst. Vele handen maken licht werk. Wie helpt de OR een handje?

4 Schaken Woensdag 23 november vertrokken 3 teams jonge schakers voor het schaaktoernooi dat dit keer in de Petrus Canisius School gehouden werd. Een unicum voor onze school want ik kan mij niet herinneren (en meester Piet ook niet) dat wij eerder meerdere teams hebben afgevaardigd. Maar het geeft ook aan dat wij op onze school veel enthousiaste jonge schakers hebben die graag ervaring willen opdoen! Voor het eerste team van DDP, bestaande uit Jur, Merijn, Mark en Joey was deze eerste wedstrijd heel goed verlopen want zij hebben zich geplaatst voor de halve finale die, als ik het schema goed gelezen heb, op woensdag 15 februari gespeeld wordt. Hoera, onze school heeft een Registerdirecteur Onderwijs! Wil is Registerdirecteur Onderwijs (RDO). In augustus heb ik na een succesvol assessment een aanvraag tot registratie ingediend bij het schoolleidersregister. In november kreeg ik bericht dat ik per 16 november geregistreerd sta in het Schoolleidersregister PO en voldoe aan de eisen die aan een schooldirecteur gesteld worden. Het Schoolleidersregister PO is een beroepsregister voor schoolleiders in het primair onderwijs. Het Schoolleidersregister is een erkenning van de cruciale rol van schoolleiders voor de kwaliteit van het onderwijs. Daarnaast is het register in het leven geroepen om de beroepsgroep te versterken en verdere professionalisering te stimuleren. Om de vier jaar moeten schoolleiders zich herregistreren.

5 Jonger Oranje Talentendag in Sporthal Wormer Woensdag 28 december a.s., in de kerstvakantie, zal SportsGen sportmarketing in samenwerking met diverse profclubs de Jonger Oranje Talentendag Zaal organiseren. Locatie van deze plezierige voetbaldag is Sporthal Wormer in Wormer. Jonger Oranje Sinds 2007 wil Jonger Oranje elke voetballer in Nederland een unieke kans bieden om de scouts van profclubs te overtuigen van hun talent. Wat de medewerkers van SportsGen net niet lukte moet voor de deelnemers wel haalbaar zijn: profvoetballer worden. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag draait het om lekker voetballen, nieuwe vriendjes maken en een onvergetelijke dag beleven onder het oog van scouts van diverse profclubs. Dat zijn de ingrediënten waar jongens en meisjes geboren tussen 2005 en 2011 van kunnen smullen. Behoefte naar zaalactiviteit Zaalvoetbal wordt steeds belangrijker. In Spanje en Brazilië speelt men al in de jeugd om een betere techniek/balbehandeling te krijgen. Ook in Nederland wordt steeds meer aandacht geschonken aan zaalvoetbal. Ajax is een aantal jaar geleden begonnen met zaalvoetbal voor de jeugd. Dit is opgezet door Wim Jonk (voormalig Hoofd Jeugdopleiding), ook met de bedoeling de jeugd een beter techniek te geven en het idee van het vroegere straatvoetbal terug te laten komen. Twee seizoenen geleden heeft Jonger Oranje onderzoek gedaan naar de behoefte van een activiteit in de zaal. Daar werd enthousiast op gereageerd en in overleg met Sporthal Wormer en diverse scouts van profclubs wordt dit seizoen een Jonger Oranje Talentendag georganiseerd in regio Amsterdam. Opzet Jonger Oranje Talentendag In de zalen van Sporthal Wormer wordt een groot voetbaltoernooi gespeeld. Alle jongens en meisjes krijgen de kans om bij Jonger Oranje hun droom te verwezenlijken: een stage bij één van de profclubs en/of een plek in het Jonger Oranje zaalteam. De scouts van de verschillende profclubs selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar (2011, 2010 en 2009), Onder 11 (2008 en 2007) en Onder 13 (2006 en 2005). Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de Jonger Oranje Finals. Droom verwezenlijken De ervaring leert dat alle deelnemers een fantastische en leerzame voetbaldag met vooral heel veel plezier beleven. In het verleden hebben meer dan 100 kinderen via Jonger Oranje de overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn allemaal een stap dichter bij het verwezenlijken van hun droom: profvoetballer worden. Meer informatie: Kees Broese van Groenou k.broese@sportsgen.nl tel:

6 Beste ouders, De Dubbele Punt doet weer mee met Aartswoud in kerstsfeer op 10 en 11 december, maar daar hebben we wel de hulp van de ouders en kinderen voor nodig. We gaan de door de kinderen eigen gemaakte knutsels en baksels verkopen in kraampjes in de aula van school! Er komt een knutseltafel voor de bezoekende kinderen, waar ze zelf kerstbomen, kerstengelen en eigen kerstplacemats kunnen maken. Of ze kunnen zich laten schminken. We zijn nog bezig met het organiseren van een muziekworkshop. Daarom vragen we het volgende; Wil je iets bakken voor de verkoop? Kun je 10 of 11 december een paar uurtjes helpen in de school? Wil je helpen versieren en inpakken op 9 december? o Zet je naam op de intekenlijst op het raam van de lerarenkamer! Wil je schminken of haren doen? Kun je muziek maken? Mag voor de sfeer of als workshop. o Lever het briefje in! We zijn nog op zoek naar; Glazen potten, in allerlei maten Kerstservetten Doorzichtig inpakfolie Kerstlint o Deze kunt u inleveren op school! Ook komt er een foto expositie in school te hangen om de bezoekers te laten zien wat we allemaal op de Dubbele Punt zo al doen en beleven

7

2 DECEMBER 2016 / NUMMER

2 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 2 DECEMBER 2016 / NUMMER 15 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, De laatste maand van dit jaar is begonnen. Maandag nog de verjaardag van de sint en vanaf woensdag dompelen we ons onder

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016

Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016 Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016 De kunstwerken van de onderbouw #geenkunstaan Een korte nieuwsbrief deze week. We hebben een gezellig Sinterklaasfeest gevierd vandaag op school. Wij wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, vrijdag 9 december 2016

Nieuwsbrief 14, vrijdag 9 december 2016 Nieuwsbrief 14, vrijdag 9 december 2016 Gymmen? Gymkleding + handdoek mee! Elke maandag en vrijdag hebben de leerlingen van groep 3 t/m 8 gymles van meester Reinier in de grote gymzaal Basilicumweg. Het

Nadere informatie

WEEKBULLETIN 16. Belangrijke data. Kerstviering 2016 De trommeljongen LATEN WE EVEN EINDELOOS DROMEN OVER WAT NIET IS EN DUS NOG KAN KOMEN

WEEKBULLETIN 16. Belangrijke data. Kerstviering 2016 De trommeljongen LATEN WE EVEN EINDELOOS DROMEN OVER WAT NIET IS EN DUS NOG KAN KOMEN WEEKBULLETIN 16 Jaargang 36 23-12-2016 jenaplanschool de Lanteerne www.delanteerne.nl directie@delanteerne.nl 024-3734191 Belangrijke data Ma. 16 december t/m vrij. 6 januari: Ma. 09 januari: kerstvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool Hertogin Johanna locatie A 1 december 2016/JAARGANG 9 nr. 4 In deze Nieuwsbrief Agenda *Vanuit de school - Jarigen - Sinterklaasviering - Ouder enquête - Website vanaf januari 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief 07. Wij hopen jullie allemaal te zien op 5 december! Liefs Sint en Piet

Nieuwsbrief 07. Wij hopen jullie allemaal te zien op 5 december! Liefs Sint en Piet Nieuwsbrief 07 Week 49 en 50 2 december t/m 16 december In deze nieuwsbrief o.a.: Hij komt Studiemiddag Carmina Burana Strooipieten Kerst Verkeer rondom de school Invalkrachten Uit de groepen Ingekomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school OBS De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief februari 2015 Maandag

Nadere informatie

Weekmail januari 2015

Weekmail januari 2015 Leren zorgen voor jezelf en de ander Weekmail 18 23 januari 2015 De tevredenheidspeilingen De Driehoek heeft de uitslagen van de tevredenheidspeilingen binnen gekregen. Tot onze blijdschap kunnen we zeggen

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Carnaval op de Beiaard! Knutselmateriaal gezocht. 20 januari 2015 jaargang 13, nummer 10

NIEUWSBRIEF. Carnaval op de Beiaard! Knutselmateriaal gezocht. 20 januari 2015 jaargang 13, nummer 10 NIEUWSBRIEF 20 januari 2015 jaargang 13, nummer 10 In dit nummer: Carnaval 1 Tevredenheidsonderzoek Ouderpanel 3 AC 4 Jong Oranje 5 2 Carnaval op de Beiaard! Op donderdagavond 12 februari gaan we met z

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Dordtse Til

Nieuwsbrief obs de Dordtse Til Nieuwsbrief obs de Dordtse Til 29 januari 2015 Nummer 6 Inhoud: - Gelukkig Nieuwjaar - Welkom - Informatieavonden - Basisschooladvies en toelating VO - Schoolreizen - Toetsmaanden - Afsluiting thema Pesten

Nadere informatie

Infopunt 5 5 november 2016

Infopunt 5 5 november 2016 Infopunt 5 5 november 2016 Herfst is weer in het land en de herfstbladeren dwarrelen weer door de lucht. Ik heb met veel plezier gekeken naar de kinderen die in de pauzes die enthousiast met de herfstbladeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 03 Gronsveld, 17 december 2015

Nieuwsbrief 03 Gronsveld, 17 december 2015 NIEUWSBRIEF Gronsvelder Kerkplein 8 6247 CM GRONSVELD tell: 043-4087180 email: sintmartinus@kom-leren.nl website: www.sintmartinus-gronsveld.nl Nieuwsbrief 03 Gronsveld, 17 december 2015 Noteert u deze

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 08 december 2016

Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Geplande evenementen www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 6 09-12-2016 Uitvoering in Carré -- Inhoudsopgave: 1. Kerst We rollen van

Nadere informatie

Binnenkort zijn jarig: Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6a Groep 6b-7 Groep Daniël Lucas

Binnenkort zijn jarig: Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6a Groep 6b-7 Groep Daniël Lucas DE BASISKRANT 26 september 2014 Jaargang 16 Nummer 3 Agenda. 1 oktober Studiedag voor personeel, kinderen zijn vrij! 3 oktober Open dag! GBS De Schakel, 10.00 14.00 uur! 10 oktober Basiskrant nummer 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool.

Nieuwsbrief. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool. Nieuwsbrief 1 17 februari 2017 Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool In deze nieuwsbrief U komt toch ook stemmen! Nieuwe touchscreens Adviesgesprekken groep 8 De Kracht van 8 Samen goed voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 49 Vrijdag 9 december 2016

Nieuwsbrief week 49 Vrijdag 9 december 2016 Nieuwsbrief week 49 Vrijdag 9 december 2016 Agenda 12 december 8.30 uur advent viering door groep 3,5 en 7 voor alle kinderen 13 december 19.30 uur MR vergadering 14 december 20.00 uur ORKA vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Cito Entreetoets gr. 6 en 7 Cito Eindtoets gr april Gr.6 Voorstelling Mongens en Jeisjes in Verkadefabriek; uur terug!

Cito Entreetoets gr. 6 en 7 Cito Eindtoets gr april Gr.6 Voorstelling Mongens en Jeisjes in Verkadefabriek; uur terug! Voor de kalender: 1 april 2015 2 april STUDIEDAG: alle kinderen zijn vrij! 3 t/m 6 april Paasweekend; Goede Vrijdag en 2 e Paasdag vrij! 8 april 8 april Spullenmarkt ; beide locaties: 10.30-13.00 uur Klus-,en

Nadere informatie

Inleiding.

Inleiding. P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Sterrenschool Poolster. 1 december 2016/JAARGANG 9 nr. 4

NIEUWSBRIEF Sterrenschool Poolster. 1 december 2016/JAARGANG 9 nr. 4 NIEUWSBRIEF Sterrenschool Poolster 1 december 2016/JAARGANG 9 nr. 4 In deze Nieuwsbrief *Vanuit de school - Jarigen - Sinterklaasviering - Ouder enquête - Terugblik kwaliteitsonderzoek Inspectie - Stagiaire

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015

Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015 Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Bas is geboren! In de afgelopen weken hebben we wisselende

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

Agenda. Woordje van de directeur

Agenda. Woordje van de directeur Urkhovenseweg 6 5641 KE Eindhoven Tel; 040-2810326 info@bs-karregat.nl www.bs-karregat.nl Agenda Jaargang 23 Nummer 8 24-04-2018 27 april t/m 13 mei meivakantie 21 mei Pinksteren, kinderen vrij 11 t/m

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

1 von 5 19.09.2015 19:12

1 von 5 19.09.2015 19:12 1 von 5 19.09.2015 19:12 Von: ha.gillessen An: niersiajugend Betreff: W.: Nieuwsbrief PartnerClubs: September 2015 Datum: Do, 17 Sept 2015 5:58

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

Jaargang 26 No november 2016

Jaargang 26 No november 2016 Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen17 Jaargang 26 No. 10 11 november 2016 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht Fax: (024) 6452879 www.paulus-school.nl

Nadere informatie

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES):

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES): KALENDER: 4 november : Groep 3 naar de bibliotheek in s-heerenberg 7 november : Laatste inlever dag voor de dozen voor Roemenië 7 november : Presentatie jeugdprins 11 november : Groep 7 bezoekt museum

Nadere informatie

WEEKBRIEF 25 SEPTEMBER 2015 / NUMMER 7. Kleuters naar het Amsterdamse Bos Kanjeravond voor groep 6/7 techniekstand voor de groepen 6, 7 en 8

WEEKBRIEF 25 SEPTEMBER 2015 / NUMMER 7. Kleuters naar het Amsterdamse Bos Kanjeravond voor groep 6/7 techniekstand voor de groepen 6, 7 en 8 WEEKBRIEF 25 SEPTEMBER 2015 / NUMMER 7 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Deze week is de week tegen het pesten. In een eerdere brief heb ik al verteld dat de Kanjeraanpak tegen het pesten echt

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Nieuwsbrief 15 Maandag 12 vrijdag 17 december Voor de ouders, 15 Team Weemewereld Schoolfruit Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Woensdag: waspeen Donderdag: kaki Vrijdag: peer Mocht u nu denken

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

05-11 Yente de Boer (gr.5) Femke Janssen (gr.1/ 2a) Destiny Emes (gr.7) Fleur van Hees (gr.5)

05-11 Yente de Boer (gr.5) Femke Janssen (gr.1/ 2a) Destiny Emes (gr.7) Fleur van Hees (gr.5) E g s t r a a t 2 0 6 4 1 8 J A H e e r l e n 045-5 4 1 3 8 0 5 N i e u w s b r i e f B s : d e W i n d w i j z e r. Schooljaar 2015-2016 nummer 3: november 2015 Proficiat Jarigen in november : 05-11 Yente

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 47-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze weken wordt in alle klassen aandacht besteed aan het thema Sinterklaas. Een enthousiaste groep ouders heeft gezorgd voor een gezellige aankleding

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Donderdag 5 december 2013

Donderdag 5 december 2013 Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Zaterdag 7 december Maandag 9 december Donderdag 12 december Donderdag 5 december 2013 Ophalen oud papier. Lopers zijn:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Beste ouders, Hierbij de zevende nieuwsbrief van dit schooljaar met daarin nieuws en wetenswaardigheden vanuit ons Integraal Kind Centrum. Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 December 5 Sinterklaasviering Groep 1 en 2 om 11.00 uur vrij! Groep 3 t/m 8 om 12.00 uur vrij! 11 OR vergadering 11 t/m 14 Oud papier actie 21 Kerstviering (informatie volgt)

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

NIEUWSbrief. Mededelingenblad van basisschool De Regenboog. 1. Voortgang onderzoek andere schooltijden

NIEUWSbrief. Mededelingenblad van basisschool De Regenboog. 1. Voortgang onderzoek andere schooltijden JAARGANG 18 DECEMBER 2016 Nieuwsbrief no. 4 NIEUWSbrief Mededelingenblad van basisschool De Regenboog 1. Voortgang onderzoek andere schooltijden De werkgroep onderzoek andere schooltijden is compleet en

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief April 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief April 2015 Pasen Dit jaar houden wij op donderdag 2 april om 8:00 uur een traditioneel paasontbijt. Wij verzoeken u om uw kind een eigen bord, bestek en beker mee te geven. Graag in plastic tas voorzien van naam.

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Hoeraaaaaaa! Josh is geboren!

Hoeraaaaaaa! Josh is geboren! OBS Schengehof Slotstraat 3 4458 BJ s Heer Arendskerke tel: 0113 561935 email: schengehof@alberoscholen.nl website: www.schengehof.nl Info 8 schooljaar 18 19 vrijdag 7 december 2018 Schoolweek 15 schaatsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. Nieuws uit de groepen. 03 oktober nr. 06

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. Nieuws uit de groepen. 03 oktober nr. 06 03 oktober 2016 2016-2017 nr. 06 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Beeldcoach opleiding Juf Linda (MIB) doet de opleiding tot beeldcoach. Hiermee kan ze de leerkrachten coachen en begeleiden d.m.v. filmopnames

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Infopunt 2 9 september 2016

Infopunt 2 9 september 2016 Infopunt 2 9 september 2016 Het schooljaar 2016-2017 is zonnig van start gegaan. Een prachtige nazomer met warme (en soms zeer warme) dagen. De kinderen, ouders en leerkrachten zijn al weer vrij aardig

Nadere informatie

Vrijdag 1 december NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders,

Vrijdag 1 december NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders, Schooljaar 2017-2018 NIEUWSBRIEF 16 INHOUD Directie Loola kamp groep 7 NSA Ontheffing parkeren Sinterklaas en kerstversiering Voorstellen Ontheffing parkeren Belangrijke data BIJLAGE BIJ EMAIL Vrijdag

Nadere informatie

Infopunt november 2013

Infopunt november 2013 Infopunt 06 14 november 2013 Storm, wind en regen. Ja hoor, herfstweer. Het is een stormachtige opmaat naar de feestelijke decembermaand. Gelukkig was het maandag met Sint Maarten prachtig weer om te lopen,

Nadere informatie

Heel Zuidwester bakt!

Heel Zuidwester bakt! NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 november 2018 Heel Zuidwester bakt! Mededelingen 19-23 november 10-minuten gesprekken facultatief 5 december Sintviering 7 december Spelletjesochtend groep 1/2 Beste ouders, Misschien

Nadere informatie

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie!

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Van 16 december tot 20 december 2013 Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas:

Nadere informatie

Agenda. Nummer 4 december 2016

Agenda. Nummer 4 december 2016 Agenda Nummer 4 december 2016 Vrijdag 23 dec. Kerstvakantie (vanaf 12.00 uur) Maandag 9 jan. Eerste schooldag 2017 Vrijdag 27 jan. Inloop ouders Beste ouder(s)/verzorger(s) Wilt u er aan denken om de toekomstige

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich hier afmelden of door een te sturen naar

Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich hier afmelden of door een  te sturen naar Datum:1december 2016 Nummer: 7 Inhoud Nieuws uit de bibliotheek. 1 Voortgang verbetertraject 2 Inkijk (Herhaling)... 2 Sinterklaas, the day after... 3 Kascontrole ouderraad... 3 Koningstuin in wording...

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017.

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017. December 2017 Sinterklaas Dinsdag 5 december hopen we dat we Sinterklaas, rond 8.45 uur, op onze school mogen ontvangen. Wij adviseren u daarom om niet te vroeg op het schoolplein aanwezig te zijn. Kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Haydn-info 17 oktober Speciale dagen oktober. maandag 22 oktober t/m. Speciale dagen november

Haydn-info 17 oktober Speciale dagen oktober. maandag 22 oktober t/m. Speciale dagen november Haydn-info 17 oktober 2018 Speciale dagen oktober vrijdag 19 oktober maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober woensdag 31 oktober Speciale dagen november zondag 11 november woensdag 14 november vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014)

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u o.a. informatie over: Terugblik Sinterklaasfeest Kerst op de Biezenkamp NXP adopteert de Biezenkamp Kampioenen op school

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2017-2018 N i e u w s b r i e f 0 1-12- 2 0 1 7 S i n t e r k l a a s I n d i t n u m m e r : Kerst 2 DUO scholen 2 Staking 2 Gevonden voorwerpen 3 Nieuwsbrieven 3 Creatieve middag 3 Agenda

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 6 2015

Nadere informatie

Sinterklaas Special...!

Sinterklaas Special...! Piramide Nieuwsbrief 6 Vrijdag 2 december 2011 DE PIRAMIDE locatie BREDE SCHOOL MEERWIJK Sinterklaas Special.....! Belangrijke data de komende periode......! Maandag 5 december Maandag 12 december Woensdag

Nadere informatie

Basisschool de Pas. A.s. vrijdag: VASTELOAVEND!! JAARGANG , februari. Averbodestraat AW Helden

Basisschool de Pas. A.s. vrijdag: VASTELOAVEND!! JAARGANG , februari. Averbodestraat AW Helden Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, februari Vakanties/vrije dagen in schooljaar 2016/2017: Carnaval

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 25 september 2015 / NUMMER 519. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 25 september 2015 / NUMMER 519. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 25 september 2015 / NUMMER 519 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Aaronn Elbaz uit groep 3 op 28-09 meester Wim uit groep 8 op 29-09 Berend Koopmans uit groep 8 op 30-09 Sophie Does uit

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 17 november 2017

Schooljaar Nieuwsbrief 17 november 2017 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 17 november 2017 Nieuws van het schoolplein Wat een prachtige dag was het vorige week vrijdag: rennende kinderen in het Vondelpark, gezellige kraampjes in en om school,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

De versiermiddag in de groepen

De versiermiddag in de groepen Sinterklaas Afgelopen maandagmiddag hebben alle kinderen gezamenlijk mooie versieringen gemaakt; pieten en sinten in allerlei vormen en kleuren. Het was een hele gezellige middag! s Avonds hebben veel

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS De Smelen - Smelenderwijs 18 april 2018 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer een nieuwe Smelenderwijs. De volgende Smelenderwijs verschijnt op dinsdag 22 mei 2018. Wilt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Veel plezier met Sint Maarten!

Veel plezier met Sint Maarten! - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 11 november 2016 Jaargang 16 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Oudergesprekken ** Educatief partnerschap ***Inhoud:***

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL

NIEUWS UIT DE SCHOOL Regel van de maand De regel waar de komende maand extra aandacht aan besteden is: Problemen lossen wij met praten op. Afsluiting thema Middeleeuwen NIEUWS UIT DE SCHOOL Luizen Helaas, ze zijn er weer Wilt

Nadere informatie

VOORAF AGENDA. Nog een paar dagen spanning! Dat hoort bij 5 december.

VOORAF AGENDA. Nog een paar dagen spanning! Dat hoort bij 5 december. VOORAF Nog een paar dagen spanning! Dat hoort bij 5 december. Voor ons voldoende reden om de komende tijd veel aandacht te schenken aan voorspelbaarheid en overzicht. In veel hoofden is het spitsuur! Dat

Nadere informatie

Jaargang 3: nummer 7 9 december Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda:

Jaargang 3: nummer 7 9 december Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Jaargang 3: nummer 7 9 december 2016 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Annette Uit groep Thuis oefenen met Uit groep Kerst Thema kerst Verdwenen Kalender Directie Blauw en Paars Ambrasoft

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

Zonnebrief donderdag 4 oktober 2018

Zonnebrief donderdag 4 oktober 2018 Zonnebrief donderdag 4 oktober 2018 Agenda Vrijdag 5 oktober: Dag van de leraar 10.30 Klassenbezoek Maandag 8 oktober: Juf Yvonne afwezig tot 10.30 13.00 leerlingenraad 15.00 Juf Yvonne afwezig Dinsdag

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel.

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel. Nieuwsbrief december 2018 SBO Petraschool Vanuit de directie: Personeel. Juf Kimberly is 21 november bevallen van een gezonde zoon, Bruce. We wensen Kimberly en haar gezin een zonnige toekomst toe. Ontwikkelingen

Nadere informatie

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen.

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen. Nieuwsbrief December 2017 Personele mededelingen Vanaf maandag 4 december gaat juf Jasmijn haar werkzaamheden weer oppakken. Hieronder zetten wij voor u uiteen wie de intern begeleider is van uw kind.

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

jaargang nummer 6 15 november 2017

jaargang nummer 6 15 november 2017 jaargang 2017-2018 nummer 6 15 november 2017 Belangrijke data 20/11 t/m 24/11 vijftien minuten gesprekken voor de groepen 8 21/11 MR + OR vergadering 29/11 Groepen 5 t/m 8: surprises klaar en in de aula

Nadere informatie