Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ""

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Basisschool Hertogin Johanna locatie A 1 december 2016/JAARGANG 9 nr. 4 In deze Nieuwsbrief Agenda *Vanuit de school - Jarigen - Sinterklaasviering - Ouder enquête - Website vanaf januari Stagiaire groep 7 - Broertjes/zusjes aanmelden - Techniekshow - Kerstbijeenkomst 21 december *Vanuit de OC *Vanuit de MR *Ingezonden mededelingen -Talentendag voetbal Voor de actuele agenda verwijzen wij u naar onze website. Hierop staat een agenda waarin u kunt doorklikken naar de volgende maand. Belangrijke data kunt u dan overnemen op uw kalender. (of nog via: Deze maand o.a: Kerstbijeenkomst 21 december uur tot 18.30/19.00 uur Vrijdagmiddag 23 december vrij voor alle leerlingen vanaf uur. ===================================================================== Vanuit de school Jarigen Op 1 december is Bart van Grinsven jarig en op 6 december viert Pascalle van Rooij haar verjaardag. Begin januari viert op 2 januari Astrid van der Maazen haar verjaardag en op 10 januari Karen Langens. Allen van harte gefeliciteerd!

2 Sinterklaasviering op 5 december Op 5 december vanaf half 9 zal de Sint met zijn pieten onze school bezoeken en natuurlijk zijn alle ouders en kleine broertjes en zusjes ( tot ongeveer 9.15 uur) daarbij van harte uitgenodigd. Na het welkom in de aula zal de Sint in alle klassen de kinderen persoonlijk toespreken en mooie tekeningen en handjes in ontvangst nemen. Dan kunnen we hem ook toezingen of een dansje of kunsten doen met zijn Pieten. Ouder enquête In juli 2016 is de ouder enquete afgenomen. In zijn algemeenheid kunnen we stellen dat de ouders op onze school tevreden zijn! De enquête is besproken in het team en de MR. De uitslag van de enquete is binnenkort te zien op de website. Website Onze website wordt momenteel achter de schermen vernieuwd. Hiervoor is René Boere onze bovenschoolse medewerker innovatie en ICT in overleg met onze school-icter (Rob Wijnhoud) en de directie actief aan het werk. De vernieuwde website zal in januari 2017 voor het eerst te bezoeken zijn. Stagiaire in groep 7 Een nieuw gezicht. Hierbij wil ik mij graag aan jullie voorstellen... Mijn naam is Gaetan Walschots. Ik ben 31 jaar en woonachtig in s- Hertogenbosch. In het kader van mijn (deeltijd)studie PABO op de HAN in Nijmegen loop ik stage op basisschool Hertogin Johanna locatie A. Deze studie combineer ik met werkzaamheden in de sport- en fitnessbranche. Zo geef ik groepslessen zoals Spinning, Bodypump en ben ik hoofd opleiding bij voetbalvereniging DSC in Kerkdriel. Dit schooljaar ben ik aanwezig op de dinsdag in groep 7 bij juffrouw Karen. Inmiddels heb ik al enkele dagen stage mogen lopen en dit is erg goed bevallen. Wat mij betreft gaan we er een heel leuk en plezierig schooljaar van maken. Ik heb daar alle vertrouwen in! Tot snel! Groetjes Gaetan Broertje/ zusje aanmelden Voor een goede planning is het van belang dat wij tijdig op de hoogte zijn welke broertjes/zusjes onze school in het schooljaar 2016/2017 zullen gaan bezoeken. Daarom verzoeken wij u kinderen die voor 1 mei 2018, 4 jaar worden, zo spoedig mogelijk aan te melden. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen bij de directie en administratie. Oudergesprekken februari 2017 De data van de oudergesprekken staan in de kalender op de website. Hier is echter een verandering in gekomen; 16 februari is 15 februari geworden.

3 Techniekshow van Mad Science Woensdagmorgen 25 januari geeft Mad Science weer een techniekshow op onze school voor de leerlingen van groep 1 t/m 8. Het thema is energie Na afloop van de show kunnen de kinderen bij de eigen leerkracht een inschrijfformulier vragen. Hiermee kunt u uw kind aanmelden voor de naschoolse cursus. ( voor kinderen van groep 3 t/m 8 ) De kinderen gaan tijdens de cursus aan de slag met talloze experimenten, activiteiten en demonstraties. De lessen liggen dicht bij de belevingswereld van de kinderen en stimuleren een onderzoekende leerhouding. Na iedere les krijgen de kinderen materialen en informatie mee naar huis om thuis verder te leren en experimenteren. Deze cursus is een serie van 6 lessen van één uur. Deze worden na schooltijd, in een van onze klaslokalen gegeven. Aanvang van de lessen : uur. ( Kinderen kunnen voor aanvang van de cursus nog een tussendoortje eten ) De naschoolse lessen worden gegeven door ervaren instructeurs met een onderwijsbevoegdheid. Data naschoolse lessen : 23 februari, 9, 16, 23, 30 maart, 4 april Verdere informatie is te lezen op het inschrijfformulier en op We wensen de kinderen veel verwondering en inspiratie toe tijdens de voorstelling. Kerstbijeenkomst Op woensdagavond 21 november vieren wij Kerst op onze school. De kinderen worden om uur verwacht op school en gaan dan samen eten. Elk kind maakt een hapje voor deze Kerstmaaltijd. Om uur worden alle ouders en andere belangstellenden verwacht voor onze Kerstmarkt. De kinderen verkopen dan hun knutselwerkjes. Van de opbrengst gaan we iets moois doen of kopen voor de kinderen op onze school. Wat dit is en meer uitgebreide informatie over deze Kerstmarkt volgt nog. De bijeenkomst zal rond de klok van uur afgelopen zijn. Natuurlijk worden wij bij deze Kerstactiviteit weer geholpen door vele ouders waaronder zeker alle ouders van de oudercommissie. Wij zijn als team erg blij dat wij steeds weer op de hulp van de oudercommissie kunnen rekenen en willen hen hierbij nogmaals danken voor hun inzet en betrokkenheid!

4 Doordat de kinderen op woensdagavond 21 december extra naar school komen zijn alle kinderen op vrijdagmiddag 23 december vanaf uur vrij en kunnen zij gaan genieten van de kerstvakantie! Het team van basisschool Hertogin Johanna wenst iedereen hierbij alvast hele fijne feestdagen toe! ===================================================================== Vanuit de OC Met de Sint is alles goedgekomen en het einde van het jaar komt in zicht, dan komen de kerstbomen met hun mooie licht. Op 21 december vieren wij samen een gezellig kerstdiner op school. Er wordt dan een kerstmarkt opgezet waar je dan o.a.de mooie knutsels van de kinderen kunt kopen. De OC helpt mee om alles in goede banen te leiden. Dan kunnen we genieten van de welverdiende kerstvakantie. Het jaar 2017 wordt weer vrolijk ingeluid met een knal. De OC is weer reuzeblij!!! Want wij hebben een nieuw lid erbij! De OC heet Loes Neefs van harte welkom! Loes is de mama van Femke uit groep 3. We hopen op veel mooie jaren samen. Fijne feestdagen gewenst en een mooi 2017! Warme wintergroeten van de OC. ===================================================================== Vanuit de MR

5 We hebben de uitslag van de ouder-enquete besproken die door de school was uitgezet in juli De uitkomsten van de enquete zijn over het algemeen positief, wat ontzettend fijn is. In de evaluatie van de schooltijden, die eerder door de MR is uitgezet, is gevraagd waar de behoeften liggen wat betreft een thema avond. Het merendeel van de ouders koos voor het onderwerp: Weerbaarheid. Er wordt nu door de MR een werkgroep geformeerd om de inhoud van de thema avond invulling te geven. Deze avond zal in maart 2017 plaatsvinden. Precieze data en tijden hoort u nog. Hartelijke groeten van de MR ====================================================================== Ingezonden mededelingen Jonger Oranje Talentendag Zaal in Sportcentrum Arcus Maandag 3 januari a.s., in de kerstvakantie, zal SportsGen sportmarketing in samenwerking met NEC/FC Oss de Jonger Oranje Talentendag Zaal organiseren. Locatie van deze plezierige voetbaldag is sportcentrum Arcus in Wijnchen Jonger Oranje Sinds 2007 wil Jonger Oranje elke voetballer in Nederland een unieke kans bieden om de scouts van profclubs te overtuigen van hun talent. Wat de medewerkers van SportsGen net niet lukte moet voor de deelnemers wel haalbaar zijn: profvoetballer worden. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag Zaal draait het om lekker voetballen, nieuwe vriendjes maken en een onvergetelijke dag beleven onder het oog van scouts van NEC/FC Oss. Dat zijn de ingrediënten waar jongens en meisjes geboren tussen 2005 en 2011 van kunnen smullen. Behoefte naar zaalactiviteit Zaalvoetbal wordt steeds belangrijker. In Spanje en Brazilië speelt men al in de jeugd om een betere techniek/balbehandeling te krijgen. Ook in Nederland wordt steeds meer aandacht geschonken aan zaalvoetbal. Ajax is een aantal jaar geleden begonnen met zaalvoetbal voor de jeugd. Dit is opgezet door Wim Jonk (voormalig Hoofd Jeugdopleiding), ook met de bedoeling de jeugd een beter techniek te geven en het idee van het vroegere straatvoetbal terug te laten komen. Twee seizoenen geleden heeft Jonger Oranje onderzoek gedaan naar de behoefte van een activiteit in de zaal. Daar werd enthousiast op gereageerd en in overleg met sportcentrum Arcus en NEC/FC Oss wordt dit seizoen een Jonger Oranje Talentendag Zaal georganiseerd in Gelderland. Opzet Jonger Oranje Talentendag Zaal In de hallen van sportcentrum Arcus wordt een toernooi. Alle jongens en meisjes krijgen de kans om bij Jonger Oranje hun droom te verwezenlijken: een stage bij NEC/FC Oss en/of een plek in het Jonger Oranje zaalteam.

6 De scouts van NEC/FC Oss selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag Zaal de beste spelers in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar (2009, 2010 en 2011), Onder 11 (2007 en 2008) en Onder 13 (2005 en 2006). Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de Jonger Oranje Finals. Droom verwezenlijken De ervaring leert dat alle deelnemers een fantastische en leerzame voetbaldag met vooral heel veel plezier beleven. In het verleden hebben meer dan 100 kinderen via Jonger Oranje de overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn allemaal een stap dichter bij het verwezenlijken van hun droom: profvoetballer worden. Meer informatie: Mike ter Hofstede M.terhofstede@sportsgen.nl tel:

7

8

9

Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016

Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016 Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016 De kunstwerken van de onderbouw #geenkunstaan Een korte nieuwsbrief deze week. We hebben een gezellig Sinterklaasfeest gevierd vandaag op school. Wij wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, vrijdag 9 december 2016

Nieuwsbrief 14, vrijdag 9 december 2016 Nieuwsbrief 14, vrijdag 9 december 2016 Gymmen? Gymkleding + handdoek mee! Elke maandag en vrijdag hebben de leerlingen van groep 3 t/m 8 gymles van meester Reinier in de grote gymzaal Basilicumweg. Het

Nadere informatie

WEEKBULLETIN 16. Belangrijke data. Kerstviering 2016 De trommeljongen LATEN WE EVEN EINDELOOS DROMEN OVER WAT NIET IS EN DUS NOG KAN KOMEN

WEEKBULLETIN 16. Belangrijke data. Kerstviering 2016 De trommeljongen LATEN WE EVEN EINDELOOS DROMEN OVER WAT NIET IS EN DUS NOG KAN KOMEN WEEKBULLETIN 16 Jaargang 36 23-12-2016 jenaplanschool de Lanteerne www.delanteerne.nl directie@delanteerne.nl 024-3734191 Belangrijke data Ma. 16 december t/m vrij. 6 januari: Ma. 09 januari: kerstvakantie

Nadere informatie

Het team van basisschool Hertogin Johanna wenst iedereen een heel gelukkig en gezond 2017 toe!

Het team van basisschool Hertogin Johanna wenst iedereen een heel gelukkig en gezond 2017 toe! NIEUWSBRIEF Basisschool Hertogin Johanna locatie A Januari 2017 In deze Nieuwsbrief *Vanuit de school - Nieuwjaarswens - Jarigen - Terugblik kerstbijeenkomst - Nieuwe collega in groep 5 op woensdag - Website

Nadere informatie

2 DECEMBER 2016 / NUMMER

2 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 2 DECEMBER 2016 / NUMMER 15 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, De laatste maand van dit jaar is begonnen. Maandag nog de verjaardag van de sint en vanaf woensdag dompelen we ons onder

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Sterrenschool Poolster. 1 december 2016/JAARGANG 9 nr. 4

NIEUWSBRIEF Sterrenschool Poolster. 1 december 2016/JAARGANG 9 nr. 4 NIEUWSBRIEF Sterrenschool Poolster 1 december 2016/JAARGANG 9 nr. 4 In deze Nieuwsbrief *Vanuit de school - Jarigen - Sinterklaasviering - Ouder enquête - Terugblik kwaliteitsonderzoek Inspectie - Stagiaire

Nadere informatie

Infopunt 6 3 december 2016

Infopunt 6 3 december 2016 Infopunt 6 3 december 2016 Sinterklaasweekend. Veel onrustig slapende of heel vroeg wakkere kinderen. Afgelopen weken veel geheimzinnigheid in huis en op school. Kinderen die vol spanning uitkijken naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school OBS De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief februari 2015 Maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Carnaval op de Beiaard! Knutselmateriaal gezocht. 20 januari 2015 jaargang 13, nummer 10

NIEUWSBRIEF. Carnaval op de Beiaard! Knutselmateriaal gezocht. 20 januari 2015 jaargang 13, nummer 10 NIEUWSBRIEF 20 januari 2015 jaargang 13, nummer 10 In dit nummer: Carnaval 1 Tevredenheidsonderzoek Ouderpanel 3 AC 4 Jong Oranje 5 2 Carnaval op de Beiaard! Op donderdagavond 12 februari gaan we met z

Nadere informatie

Weekmail januari 2015

Weekmail januari 2015 Leren zorgen voor jezelf en de ander Weekmail 18 23 januari 2015 De tevredenheidspeilingen De Driehoek heeft de uitslagen van de tevredenheidspeilingen binnen gekregen. Tot onze blijdschap kunnen we zeggen

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief 07. Wij hopen jullie allemaal te zien op 5 december! Liefs Sint en Piet

Nieuwsbrief 07. Wij hopen jullie allemaal te zien op 5 december! Liefs Sint en Piet Nieuwsbrief 07 Week 49 en 50 2 december t/m 16 december In deze nieuwsbrief o.a.: Hij komt Studiemiddag Carmina Burana Strooipieten Kerst Verkeer rondom de school Invalkrachten Uit de groepen Ingekomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 49 Vrijdag 9 december 2016

Nieuwsbrief week 49 Vrijdag 9 december 2016 Nieuwsbrief week 49 Vrijdag 9 december 2016 Agenda 12 december 8.30 uur advent viering door groep 3,5 en 7 voor alle kinderen 13 december 19.30 uur MR vergadering 14 december 20.00 uur ORKA vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 03 Gronsveld, 17 december 2015

Nieuwsbrief 03 Gronsveld, 17 december 2015 NIEUWSBRIEF Gronsvelder Kerkplein 8 6247 CM GRONSVELD tell: 043-4087180 email: sintmartinus@kom-leren.nl website: www.sintmartinus-gronsveld.nl Nieuwsbrief 03 Gronsveld, 17 december 2015 Noteert u deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Dordtse Til

Nieuwsbrief obs de Dordtse Til Nieuwsbrief obs de Dordtse Til 29 januari 2015 Nummer 6 Inhoud: - Gelukkig Nieuwjaar - Welkom - Informatieavonden - Basisschooladvies en toelating VO - Schoolreizen - Toetsmaanden - Afsluiting thema Pesten

Nadere informatie

Jaargang 26 No november 2016

Jaargang 26 No november 2016 Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen17 Jaargang 26 No. 10 11 november 2016 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht Fax: (024) 6452879 www.paulus-school.nl

Nadere informatie

Inleiding.

Inleiding. P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

Binnenkort zijn jarig: Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6a Groep 6b-7 Groep Daniël Lucas

Binnenkort zijn jarig: Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6a Groep 6b-7 Groep Daniël Lucas DE BASISKRANT 26 september 2014 Jaargang 16 Nummer 3 Agenda. 1 oktober Studiedag voor personeel, kinderen zijn vrij! 3 oktober Open dag! GBS De Schakel, 10.00 14.00 uur! 10 oktober Basiskrant nummer 4

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool.

Nieuwsbrief. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool. Nieuwsbrief 1 17 februari 2017 Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool In deze nieuwsbrief U komt toch ook stemmen! Nieuwe touchscreens Adviesgesprekken groep 8 De Kracht van 8 Samen goed voor

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015

Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015 Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Bas is geboren! In de afgelopen weken hebben we wisselende

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 25 september 2015 / NUMMER 519. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 25 september 2015 / NUMMER 519. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 25 september 2015 / NUMMER 519 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Aaronn Elbaz uit groep 3 op 28-09 meester Wim uit groep 8 op 29-09 Berend Koopmans uit groep 8 op 30-09 Sophie Does uit

Nadere informatie

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 5, vrijdag 28 oktober

Schooljaar Nummer 5, vrijdag 28 oktober Van de directie Na een fijne herfstvakantie voelde de extra vrije maandag als een cadeautje voor het team van de Pius X. Dinsdag gingen we dan ook enthousiast aan de slag tijdens onze studiedag. Deze stond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017

Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017 Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017 De volgende kinderen zijn de komende twee weken jarig! Alvast een heel fijne dag gewenst! Datum Naam 31 december Indy Caffin, groep 5 1 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Cito Entreetoets gr. 6 en 7 Cito Eindtoets gr april Gr.6 Voorstelling Mongens en Jeisjes in Verkadefabriek; uur terug!

Cito Entreetoets gr. 6 en 7 Cito Eindtoets gr april Gr.6 Voorstelling Mongens en Jeisjes in Verkadefabriek; uur terug! Voor de kalender: 1 april 2015 2 april STUDIEDAG: alle kinderen zijn vrij! 3 t/m 6 april Paasweekend; Goede Vrijdag en 2 e Paasdag vrij! 8 april 8 april Spullenmarkt ; beide locaties: 10.30-13.00 uur Klus-,en

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief April 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief April 2015 Pasen Dit jaar houden wij op donderdag 2 april om 8:00 uur een traditioneel paasontbijt. Wij verzoeken u om uw kind een eigen bord, bestek en beker mee te geven. Graag in plastic tas voorzien van naam.

Nadere informatie

De schoolfotograaf komt op 15 mei 2018 op school om groeps- en individuele foto s te maken.

De schoolfotograaf komt op 15 mei 2018 op school om groeps- en individuele foto s te maken. BERENBABBELSnummer 6 schooljaar 2017-2018 AGENDA 22 dec: Alle kinderen zijn om 12.00 uur vrij. Start kerstvakantie 08 jan: Start Rots- en waterweek 10 jan: Luizencontrole 16 en 18 jan: adviesgesprekken

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers,

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers, Lezum Jaargang 2014-2015 23 april 2015 Beste ouders en verzorgers, Terwijl groep 8 midden in de Cito eindtoets zit, worden in groep 3 de kuikentjes geboren. De lente is begonnen! Veel leesplezier met de

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS De Smelen - Smelenderwijs 18 april 2018 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer een nieuwe Smelenderwijs. De volgende Smelenderwijs verschijnt op dinsdag 22 mei 2018. Wilt

Nadere informatie

WEEKBRIEF 25 SEPTEMBER 2015 / NUMMER 7. Kleuters naar het Amsterdamse Bos Kanjeravond voor groep 6/7 techniekstand voor de groepen 6, 7 en 8

WEEKBRIEF 25 SEPTEMBER 2015 / NUMMER 7. Kleuters naar het Amsterdamse Bos Kanjeravond voor groep 6/7 techniekstand voor de groepen 6, 7 en 8 WEEKBRIEF 25 SEPTEMBER 2015 / NUMMER 7 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Deze week is de week tegen het pesten. In een eerdere brief heb ik al verteld dat de Kanjeraanpak tegen het pesten echt

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. Nieuws uit de groepen. 03 oktober nr. 06

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. Nieuws uit de groepen. 03 oktober nr. 06 03 oktober 2016 2016-2017 nr. 06 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Beeldcoach opleiding Juf Linda (MIB) doet de opleiding tot beeldcoach. Hiermee kan ze de leerkrachten coachen en begeleiden d.m.v. filmopnames

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders, November 2018 Van de directie Inhoud Van de directie... 1 Thema van start... 2 High tea... 2 Ouderbijdrage... 2 EU schoolfruit... 3 Project ontdekken... 3 Museumbezoek tropenmuseum... 4 Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2 KALENDER INHOUD. Oktober 2015. 5 oktober Dag van de leraar 7 oktober

Nieuwsbrief nr. 2 KALENDER INHOUD. Oktober 2015. 5 oktober Dag van de leraar 7 oktober Nieuwsbrief nr. 2 Oktober 2015 KALENDER 5 oktober Dag van de leraar 7 oktober 1 Opening Kinderboekenweek 10 oktober Oud papier (10:00 12:00 uur) 15 oktober Kijkuurtje (17:30 19:00 uur) 21 oktober Fietskeuring

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Herinrichting Yessssss!! Carnaval... Volg ons...

Nieuwsbrief. Herinrichting Yessssss!! Carnaval... Volg ons... Volg ons... Nieuwsbrief www.obsbinnenstad.nl d.jorissen@kom-leren.nl t.sanders@kom-leren.nl 20.01.2017 Jaargang 26 nr10 In dit nummer: Herinrichting 1 Broertjes en zusjes 1 Verjaardagen 2 On stage 2 IPC

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

Infobrief nummer 8,

Infobrief nummer 8, De Borgwal Daltonbasisschool Het Hoog 20 6681 DE Bemmel Tel. :0481-450184 E-mail :borgwal@delinge.nl Website :www.borgwal.nl Infobrief nummer 8, 2015-2016 AGENDA Ma. 11-01-2016 Di. 12-01-2016 Potje Groep

Nadere informatie

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs Hoofdlocatie: Tjalk 29-41 Tjalk 22-45 8232 LT Lelystad 8232 MA Lelystad tel.: 0320 250445 TJALKPOST jaargang 26 2015/2016 Agenda 04 december 2015 Maandag 7 december

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Zonnebrief donderdag 4 oktober 2018

Zonnebrief donderdag 4 oktober 2018 Zonnebrief donderdag 4 oktober 2018 Agenda Vrijdag 5 oktober: Dag van de leraar 10.30 Klassenbezoek Maandag 8 oktober: Juf Yvonne afwezig tot 10.30 13.00 leerlingenraad 15.00 Juf Yvonne afwezig Dinsdag

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Express. Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: In deze Express;

Express. Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: In deze Express; Express Jaargang 8, nummer 6 25 november 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; In Balans Nieuws o Nieuwe leerlingen o Kleuterleerplein groepen 1-2 o Medicijngebruik

Nadere informatie

NIEUWSbrief. Mededelingenblad van basisschool De Regenboog. 1. Voortgang onderzoek andere schooltijden

NIEUWSbrief. Mededelingenblad van basisschool De Regenboog. 1. Voortgang onderzoek andere schooltijden JAARGANG 18 DECEMBER 2016 Nieuwsbrief no. 4 NIEUWSbrief Mededelingenblad van basisschool De Regenboog 1. Voortgang onderzoek andere schooltijden De werkgroep onderzoek andere schooltijden is compleet en

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november 2018

Nieuwsbrief 30 november 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 30 november 2018 Beste ouders, Het jaar 2018 is al weer bijna ten einde. Nog 3 drukke weken met het sinterklaas- en kerstfeest en

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Agenda voor december/januari 2019

Agenda voor december/januari 2019 Agenda voor december/januari 2019 Jaargang 17 nummer 04 Almere, 20 december 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Donderdag 20 december

Nadere informatie

Basisschool de Pas. A.s. vrijdag: VASTELOAVEND!! JAARGANG , februari. Averbodestraat AW Helden

Basisschool de Pas. A.s. vrijdag: VASTELOAVEND!! JAARGANG , februari. Averbodestraat AW Helden Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, februari Vakanties/vrije dagen in schooljaar 2016/2017: Carnaval

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS KINDEROPVANG Plataanhout 53 2719 LC Zoetermeer 079 3622730 opvang@ikcdewaterlelie.nl BASISONDERWIJS Goudenregenzoom 73 2719 HE Zoetermeer 079 3615711 waterlelie@opoz.nl www.ikcdewaterlelie.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8 Naschoolse activiteiten 6 januari 14 februari 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers van de J.J. Anspachschool, Anspach Dit is de folder van het tweede blok Anspach Actief van het schooljaar 2013-2014!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

t elzend Oss, 15 november 2016 ALGEMEEN

t elzend Oss, 15 november 2016 ALGEMEEN t elzend ALGEMEEN Oss, 15 november 2016 Leer mij het zelf te doen is het motto van ons Montessorionderwijs Samen wordt gewerkt aan onderwijs in een inspirerende sfeer dat enthousiaste en trotse kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Maandbericht. ember2017. In dit maandbericht: - Overzicht

Maandbericht. ember2017. In dit maandbericht: - Overzicht D ember2017 In dit maandbericht: - Overzicht - Uitslag enquête schooltijden - Sinterklaas - Kerstfeest - Kerstvakantie - Schoolfruit - Uitslag schoolschaakkampioenschap - Taarten van Abel - Bezoek minister

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

25 november 2016 Nummer 6

25 november 2016 Nummer 6 25 november 2016 Nummer 6 Inhoud: Even voorstellen Schoolfruit Ouderraad heeft nieuw lid Mad science Speculaasactie, de uitslag Kinderkoor Heilig Hart Parochie Kerstviering nieuwe stijl Vervangingen Even

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 3 20-09-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 De Trampetter Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 Leidschendam, 23 november 2016 Vanuit de directie Rapporten en rapportavonden Op vrijdag 25 november krijgen de leerlingen hun rapport. Om een afspraak

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Mmmmm. In dit nummer:

Mmmmm. In dit nummer: Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Koelkast overblijven - Informatieavond - Voorstellen - Groep 1-2 - Coöperatief leren - Hulpouders - Schoolontbijt - Pannen - St. Maarten - Agenda Elke

Nadere informatie

Homepage: DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 4 Uitgifte:

Homepage:   DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 4 Uitgifte: Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 4. Even bijpraten. 13 september Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 4. Even bijpraten. 13 september Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Nieuwsflits nummer 4 13 september 2019 Kalender volgende

Nadere informatie

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Gendt, 4 april 2016 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van IKC t Holthuus Betreft: benoeming nieuwe directeur Geachte ouder(s) of verzorger(s),

Nadere informatie

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Agenda Voorjaarsvakantie maandag 18 februari t/m vrijdag 22 februari Kleuters vrij 1 februari

Nadere informatie

Agenda. Hoofdluis. Adviesgesprekken eind februari. Jarigen. Van 29 november t/m 12 december. NIEUWSBRIEF 8 vrijdag 29 november 2013

Agenda. Hoofdluis. Adviesgesprekken eind februari. Jarigen. Van 29 november t/m 12 december. NIEUWSBRIEF 8 vrijdag 29 november 2013 Postbus 63, 5670 AB Nuenen Jacobushoek 5, 5672 HZ Nuenen T 040-28 31 130 E info@dewentelwiek.nl, www.dewentelwiek.nl NIEUWSBRIEF 8 vrijdag 29 november 2013 Agenda 29 november Nieuwsbrief 8 5 december Sint

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

WEEK mei 2017 AGENDA

WEEK mei 2017 AGENDA WEEK 19 12 mei 2017 MEER HULP ROMMELMARKT!!! Voor de vrijdagavond en de zaterdag hebben we echt nog hulp nodig van ouders, opa s, oma s etc. De aanmeldingen die we nu hebben, zijn te weinig om het tot

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 28 november 2013 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Tel: 053 431 43 01 Locatie Veldkamp Tel: 053 436 14 44 Administratie t.vorgers@skoe.nl Kalender: Wilt u wijzigingen en/of

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 27-03-2019 Vrijdag 29 maart Studiedag. Alle kinderen vrij Maandag 1 april Start verkeersweek Donderdag 4 april Theorie-examen verkeer groepen 7 Vrijdag 5 april Koekendag. Donderdag 11

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Sinterklaasviering Ook dit jaar hebben we op de Montessorischool weer een heerlijk Sinterklaasfeest gehad! Zodra Sint op weg was naar Nederland klonken de eerste Sinterklaasliedjes

Nadere informatie

Afsluiting schooljaar Op maandag 3 en dinsdag 4 juli vinden de meeste oudergesprekken plaats.

Afsluiting schooljaar Op maandag 3 en dinsdag 4 juli vinden de meeste oudergesprekken plaats. Juni 2017 schooljaar 2016-2017 Afsluiting schooljaar 2016-2017 Nog maar 2 weken, en dan is het schooljaar al ten einde! De rapportzijn al mee naar huis. In de volgende week zijn de oudergesprekken en in

Nadere informatie

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 6: 21 december 2016 Laatste prikbord op papier Dit is het laatste Prikbord op papier.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Beste ouders, Hierbij de zevende nieuwsbrief van dit schooljaar met daarin nieuws en wetenswaardigheden vanuit ons Integraal Kind Centrum. Maandag

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Inhoud. Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie

Inhoud. Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie 24-02-2018 Inhoud Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie Voorjaarsvakantie: Wij wensen iedereen een heel fijne voorjaarsvakantie, met misschien

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie