Inleiding.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inleiding."

Transcriptie

1 P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei: Schooljaar : nummer 6, half november Kalender november : Schoolfotograaf voor alle groepen : Sinterklaasfeest op Holk : Pedagogisch Spreekuur op Holk Inleiding. Word wakker mijn hart! De wereld gaat voorbij;het leven is oppervlakkig en stroomt langs je heen,vragen staat vrij. Slaap niet in je lichaam,onwetend,terwijl de karavaan van het leven je huis voorbijgaat. Rumi ( ). De soefidichter Mohamed (D)Jalal ad-din Balkhi Rumi( ) spreekt een taal die iedereen verstaat: de taal van de liefde. Zijn woorden komen recht uit het hart en zijn daarom tijdloos. Om de steeds complexer wordende sociale problemen/uitdagingen van de toekomst het hoofd te kunnen bieden, zet ik mij in voor de vorming en de wording van de mens. Van belang is dat de kinderen en jongvolwassenen van nu worden uitgerust met de juiste vaardigheden; de taal van de liefde die bestaat uit empathie, zelfkennis, zelfregulatie, zelfvertrouwen, creativiteit, leiderschap en samenwerking. Het vraagt veranderingen een groeimindset in ons huidige onderwijssysteem. Het vraagt om met elkaar de volgende vragen te durven stellen: waarom, waartoe, wat en hoe? Het vraagt samenwerking en leiderschap, geloof en vertrouwen van alle betrokkenen in en rond de school. Het vraagt nieuwe vormen van leren en betekenisvolle activiteiten. Binnen scholen ligt een enorme rijkdom aan kennis en ervaring. Wanneer we deze weten te verbinden aan onze gezamenlijke passie en hart voor de leerling, urgentie, kwetsbaarheid en liefde, de wil, het geloof in elke leerling en diens capaciteit om verandering teweeg te brengen binnen als buiten de school, dan geloof ik dat we samen werken aan een betere wereld. Word wakker mijn hart! Jasmijn Kester (Rector Vathorst College Amersfoort)

2 Nieuws van de schoolfotograaf. Beste ouder/verzorger, Foto Koch komt binnenkort de schoolfoto s maken. De complete afhandeling van de schoolfotografie verloopt via internet. Dit betekent dat uw kind na het maken van de foto s van de leerkracht een inlogkaartje ontvangt. Op de inlogkaart vindt u een uniek inlognummer en wachtwoord. Met deze gegevens logt u thuis in op U plaatst uw bestelling en rekent af via ideal, factuur, acceptgiro of creditcard. Als u wilt kunt u de inloggegevens doorsturen naar familieleden (bijvoorbeeld opa's/oma's of ex-partner), zodat zij zelf een bestelling kunnen plaatsen op de site. Naast de standaard portretfoto biedt Foto Koch ook een pure foto van de leerling. De fotografen weten hoe het werkt: iedere leerling is anders en heeft een eigen houding. Op basis van het karakter van het kind kiezen de fotografen van Koch de pose die het beste bij het kind past. Verlegen, stoer, open, spontaan. Dit levert pure, natuurlijke foto s op. Bij Foto Koch kunnen ouders in de webshop kiezen uit drie verschillende achtergronden voor de schoolfoto s: wit, hout met grey wash of blue wash. Omdat smaken nou eenmaal verschillen, bieden wij ouders graag meerdere keuzemogelijkheden. Wij als school stellen voor u geen pakket samen. U kunt zelf op de site kiezen welke foto s of pakketten u wilt bestellen. Indien u meer dan alleen een groepsfoto bestelt en met ideal betaalt, zijn de verzendkosten 1,50. Voor bestellingen met factuur, acceptgiro of creditcard rekent Foto Koch 3,00 aan verzendkosten. Foto Koch biedt u altijd een gratis groepsfoto aan, ook wanneer u verder geen foto s bestelt.

3 Planning schoolfotograaf op 24 november. Op 24 november stuurt foto Koch twee fotografen die in één dag alle foto s maken. Het schema ziet er als volgt uit: Fotograaf 1 in het speellokaal: 8.30 Groep 1/2a juf Conny en juf Mirjam 9.15 Groep 2/3 juf Rianne en juf Minou Groep 4 juf Jasmijn en meester Douwe Groep 5 juf Mieke en juf Hanneke Groep 6b juf Maxime en juf Mendy Groep 7b meester Douwe en meester Alfred Groep 8b juf Loes en juf Ilvy uur: Broertjes en zusjesfoto schoolgaande kinderen uur: Foto s met niet-naar Holk gaande broertjes en zusjes. Fotograaf 2 in het lege lokaal (naast het lokaal van juf Frederike en juf Jorina): 8.30 Groep 1/2b juf Christine 9.15 Groep 3 juf Jorina en juf Frederike Groep 4/5 juf Suzanne, juf Dorothee en juf Brigit Groep 6a juf Willeke Groep 7a juf Anita Groep 8a Juf Laura en juf Janneke uur: Broertjes en zusjesfoto schoolgaande kinderen uur: Foto s met niet naar Holk gaande broertjes en zusjes. Jonger Oranje Talentendag in Topsportcentrum Almere In de kerstvakantie, op donderdag 29 december 2016, zal SportsGen sportmarketing in samenwerking met diverse profclubs de Jonger Oranje Talentendag organiseren. Locatie van deze plezierige voetbaldag is Topsportcentrum in Almere. Jonger Oranje Sinds 2007 wil Jonger Oranje elke voetballer in Nederland een unieke kans bieden om de scouts van profclubs te overtuigen van hun talent. Wat de medewerkers van SportsGen net niet lukte moet voor de deelnemers wel haalbaar zijn: profvoetballer worden. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag draait het om lekker voetballen, nieuwe vriendjes maken en een onvergetelijke dag beleven onder het oog van scouts van diverse profclubs. Dat zijn de ingrediënten waar jongens en meisjes geboren tussen 2005 en 2011 van kunnen smullen.

4 Behoefte naar zaalactiviteit Zaalvoetbal wordt steeds belangrijker. In Spanje en Brazilië speelt men al in de jeugd om een betere techniek/balbehandeling te krijgen. Ook in Nederland wordt steeds meer aandacht geschonken aan zaalvoetbal. Ajax is een aantal jaar geleden begonnen met zaalvoetbal voor de jeugd. Dit is opgezet door Wim Jonk (voormalig Hoofd Jeugdopleiding), ook met de bedoeling de jeugd een beter techniek te geven en het idee van het vroegere straatvoetbal terug te laten komen.twee seizoenen geleden heeft Jonger Oranje onderzoek gedaan naar de behoefte van een activiteit in de zaal. Daar werd enthousiast op gereageerd en in overleg met Topsportcentrum Almere en diverse profclubs wordt dit seizoen een Jonger Oranje Talentendag georganiseerd in Flevoland. Opzet Jonger Oranje Talentendag In de hallen van Topsportcentrum Almere wordt een toernooi afgewerkt. Alle jongens en meisjes krijgen de kans om bij Jonger Oranje hun droom te verwezenlijken: een stage bij een profclub en/of een plek in het Jonger Oranje zaalteam. De scouts van de diverse profclubs selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag Zaal de beste spelers in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar (2009, 2010 en 2011), Onder 11 (2007 en 2008) en Onder 13 (2005 en 2006). De Regioteams spelen aan het einde van het seizoen de Jonger Oranje Finals onder toeziend ook van scouts van verschillende meewerkende profclubs. Droom verwezenlijken De ervaring leert dat alle deelnemers een fantastische en leerzame voetbaldag met vooral heel veel plezier beleven. In het verleden hebben meer dan 100 kinderen via Jonger Oranje de overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn allemaal een stap dichter bij het verwezenlijken van hun droom: profvoetballer worden. Meer informatie: Amy Vloet A.Vloet@sportsgen.nl tel: Groep 8a en 8b op weg naar Malaga in Spanje. Marco, Niek, Ella en Britt zijn de vier leerlingen uit groep 8 van Holk die in maart 2017 op reis gaan naar het Spaanse Malaga. Zij hebben succesvol gesolliciteerd en nemen namens groep 8a en 8b deel aan de Erasmus-bijenkomst met leerlingen en leerkrachten uit vier andere Europese landen. U gaat er nog meer van horen en lezen in de Holker Babbel Sinterklaasviering CBS Holk De voorbereidingen voor Sinterklaas zijn bijna klaar. Hieronder ziet u de uitvoering. Het bevat belangrijke informatie voor ouders omdat schooltijden voor sommige groepen zijn gewijzigd i.v.m. continurooster en uitslaapochtend.

5 Woensdag 16 november; Schoen zetten Maandag 5 december; Sinterklaasfeest We draaien vandaag continurooster voor de groepen 3 t/m 8. Iedere leerling neemt woensdag zelf een schoen mee. Vanuit thuis mag er iets voor Sint, Piet of het paard in de schoen worden gedaan uur: Groep 1 t/m 4: verzamelen op het plein bij eigen leerkracht in het juiste vak. Voor het lokaal van juf Dorothee/ juf Suzanne Groep 5 t/m 8: surprises naar binnen brengen en verzamelen op het veld achter het hek. Pauze: Voor de kleine pauze zorgt de AC voor drinken met wat lekkers erbij. We houden rekening met allergieën en intoleranties. De kinderen van groep 1 en 2 zijn om 12 uur uit en de middag vrij! De groepen 3 t/m 8 eten op school. Het is de bedoeling dat ieder zijn eigen lunchpakketje meeneemt. Dinsdag 6 december; uur: Groep 3 t/m 8 naar huis! Inloop ochtend (uitslapen) groep 1 t/m 3 Inloop 8.15 uur tot 9.30 uur. Let op: 1. Willen de ouders die komen kijken achter de kinderen gaan staan, zodat alle kinderen de pieten en sint goed kunnen zien. 2. Sint komt dit jaar aan op het veld, daarom zou het heel fijn zijn als er geen auto s geparkeerd staan op of langs/naast het voetbalveld!!! Aan de kant van KOGGE. Personele zaken. Het herstel van juf Saskia verloopt voorspoedig. Alles wijst erop dat ze de volgende stap(pen) kan gaan zetten in de richting van volledig herstel. Dat doen we, in overleg met de bedrijfsarts nog wel langzaam aan. Opzet is eerst de uren buiten de klas verder uit te breiden om Levelwerk en Talentbox weer volledig te gaan overnemen van juf Minou. De vervolgstap is een terugkeer in de klas. Dat zal gaan gebeuren in groep 6b.

6 Naarmate juf Saskia verder herstelt zal zij beetje bij beetje de taken van juf Maxime gaan overnemen. De komende weken moet blijken of we de goede balans te pakken hebben.

Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016

Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016 Nieuwsbrief 12, vrijdag 25 november 2016 De kunstwerken van de onderbouw #geenkunstaan Een korte nieuwsbrief deze week. We hebben een gezellig Sinterklaasfeest gevierd vandaag op school. Wij wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, vrijdag 9 december 2016

Nieuwsbrief 14, vrijdag 9 december 2016 Nieuwsbrief 14, vrijdag 9 december 2016 Gymmen? Gymkleding + handdoek mee! Elke maandag en vrijdag hebben de leerlingen van groep 3 t/m 8 gymles van meester Reinier in de grote gymzaal Basilicumweg. Het

Nadere informatie

2 DECEMBER 2016 / NUMMER

2 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 2 DECEMBER 2016 / NUMMER 15 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, De laatste maand van dit jaar is begonnen. Maandag nog de verjaardag van de sint en vanaf woensdag dompelen we ons onder

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 14 september 2016

Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Hier is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2016-2017. Ik hoop dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en weer

Nadere informatie

WEEKBULLETIN 16. Belangrijke data. Kerstviering 2016 De trommeljongen LATEN WE EVEN EINDELOOS DROMEN OVER WAT NIET IS EN DUS NOG KAN KOMEN

WEEKBULLETIN 16. Belangrijke data. Kerstviering 2016 De trommeljongen LATEN WE EVEN EINDELOOS DROMEN OVER WAT NIET IS EN DUS NOG KAN KOMEN WEEKBULLETIN 16 Jaargang 36 23-12-2016 jenaplanschool de Lanteerne www.delanteerne.nl directie@delanteerne.nl 024-3734191 Belangrijke data Ma. 16 december t/m vrij. 6 januari: Ma. 09 januari: kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 6 september 2017

Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er al weer op en we zijn vorige week gestart met weer een nieuw schooljaar. We zijn op een hele fijne, rustige manier begonnen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool Hertogin Johanna locatie A 1 december 2016/JAARGANG 9 nr. 4 In deze Nieuwsbrief Agenda *Vanuit de school - Jarigen - Sinterklaasviering - Ouder enquête - Website vanaf januari 2017

Nadere informatie

Infopunt 6 3 december 2016

Infopunt 6 3 december 2016 Infopunt 6 3 december 2016 Sinterklaasweekend. Veel onrustig slapende of heel vroeg wakkere kinderen. Afgelopen weken veel geheimzinnigheid in huis en op school. Kinderen die vol spanning uitkijken naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. - een dagdeel over de kracht van mindfulness voor kinderen in de klas, wat zijn de mogelijkheden

Nieuwsbrief. - een dagdeel over de kracht van mindfulness voor kinderen in de klas, wat zijn de mogelijkheden Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 03 okt. 2016 Schoolfotograaf Maandag 17 en dinsdag 18 oktober komt Foto Koch de schoolfoto s maken. De complete afhandeling van de schoolfotografie gaat via internet. Dit

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 1 april 2016 Beste ouders/verzorgers, Ik stuur u een vrij uitgebreide

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 september Agenda

Nieuwsbrief 7 september Agenda Nieuwsbrief 7 september 2018 Agenda 10 september: Vergadering oudervereniging 11 september: Informatieavond groep 3 12 september: Thema bijeenkomst groep 1-2 18 september: Ouderavond groep 8 24 september:

Nadere informatie

Weekmail januari 2015

Weekmail januari 2015 Leren zorgen voor jezelf en de ander Weekmail 18 23 januari 2015 De tevredenheidspeilingen De Driehoek heeft de uitslagen van de tevredenheidspeilingen binnen gekregen. Tot onze blijdschap kunnen we zeggen

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 GAANDERWIJZER 2018-2019 jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 Voor in uw agenda Februari Studiedag 8 Alle groepen vrij Maart 1 Carnaval op Gaanderwijs Alle groepen om 12.00 uur vrij 10/11/18 Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 5. Nieuws uit het Onderwijs. Opening. Toen U alles maakte, telde U al mee. U maakte alle dieren en schiep ze twee aan twee. Er is zoveel te tellen, het gaat tot een miljoen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school OBS De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief februari 2015 Maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar

NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG Schooljaar 2018-2019 Kalender Vrijdag 31/5 t/m vrijdag 7/6 vakantie Maandag 10/6 Pinksteren: Leerlingen vrij Vrijdag 14 juni: Schoolfotograaf Koch, vanaf 12.15 uur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Carnaval op de Beiaard! Knutselmateriaal gezocht. 20 januari 2015 jaargang 13, nummer 10

NIEUWSBRIEF. Carnaval op de Beiaard! Knutselmateriaal gezocht. 20 januari 2015 jaargang 13, nummer 10 NIEUWSBRIEF 20 januari 2015 jaargang 13, nummer 10 In dit nummer: Carnaval 1 Tevredenheidsonderzoek Ouderpanel 3 AC 4 Jong Oranje 5 2 Carnaval op de Beiaard! Op donderdagavond 12 februari gaan we met z

Nadere informatie

Nieuwsbrief 07. Wij hopen jullie allemaal te zien op 5 december! Liefs Sint en Piet

Nieuwsbrief 07. Wij hopen jullie allemaal te zien op 5 december! Liefs Sint en Piet Nieuwsbrief 07 Week 49 en 50 2 december t/m 16 december In deze nieuwsbrief o.a.: Hij komt Studiemiddag Carmina Burana Strooipieten Kerst Verkeer rondom de school Invalkrachten Uit de groepen Ingekomen

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer9 09-05-2019 Schoolontwikkeling: Portfolio kind-gesprek Medio mei worden er door de leerkrachten kind-gesprekken gevoerd. Door gesprekken

Nadere informatie

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan...

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan... Belangrijke data: maandag 1 april 19 Medisch spreekuur jeugdarts GGD woensdag 10 april 19 Studiedag team Let op; ALLE leerlingen zijn vrij! donderdag 11 april 19 Schoolfotograaf Foto Koch vrijdag 12 april

Nadere informatie

Woordje van de directeur

Woordje van de directeur Urkhovenseweg 6 Tel; 040-2810326 info@bs-karregat.nl www.bs-karregat.nl Jaargang 22 Nummer 7 Maart 2017 Agenda 7 april schoolfotograaf 27 maart t/m 20 april Schoolproject: de Tijdmachine 24 april t/m 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 03 Gronsveld, 17 december 2015

Nieuwsbrief 03 Gronsveld, 17 december 2015 NIEUWSBRIEF Gronsvelder Kerkplein 8 6247 CM GRONSVELD tell: 043-4087180 email: sintmartinus@kom-leren.nl website: www.sintmartinus-gronsveld.nl Nieuwsbrief 03 Gronsveld, 17 december 2015 Noteert u deze

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. September 2015

PAULUSPRAAT 1. September 2015 PAULUSPRAAT 1 September 2015 Inhoudsopgave - Van de directie - De toekomst van de Paulusschool - Fusie Lek en IJssel - Aanmelding nieuwe leerlingen - De schoolfotograaf - Nieuws van de ouderraad - Kinderboekenweek

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Datum: 17-03-2016 KALENDER

Schooljaar 2015-2016 Datum: 17-03-2016 KALENDER Schooljaar 2015-2016 Datum: 17-03-2016 KALENDER Donderdag 17 maart Gespreksavond nav de rapporten Vrijdag 18 maart Groep 1 t/m 4 theatervoorstelling Dinsdag 22 maart Schoolfotograaf Goede Vrijdag 25 maart

Nadere informatie

NIEUWSbrief. Mededelingenblad van basisschool De Regenboog. 1. Voortgang onderzoek andere schooltijden

NIEUWSbrief. Mededelingenblad van basisschool De Regenboog. 1. Voortgang onderzoek andere schooltijden JAARGANG 18 DECEMBER 2016 Nieuwsbrief no. 4 NIEUWSbrief Mededelingenblad van basisschool De Regenboog 1. Voortgang onderzoek andere schooltijden De werkgroep onderzoek andere schooltijden is compleet en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2019 nr.7

Nieuwsbrief Maart 2019 nr.7 Nieuwsbrief Maart 2019 nr.7 Meester K.J. Dijkstraschool Hoofdweg 31 8424 PJ Elsloo 0561 421250 info@mrkjdijkstraschool.nl www.mrkjdijkstraschool.nl Schoolfotograaf Foto Koch komt woensdag 6 maart de schoolfoto

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI. Agenda THEMA: BEELDENDE KUNST TONEEL. 8 t/m 12 juni pinkstervakantie. 13 juni schoolfotograaf

NIEUWSBRIEF JUNI. Agenda THEMA: BEELDENDE KUNST TONEEL. 8 t/m 12 juni pinkstervakantie. 13 juni schoolfotograaf NIEUWSBRIEF JUNI THEMA: BEELDENDE KUNST TONEEL Agenda 8 t/m 12 juni pinkstervakantie 13 juni schoolfotograaf Dankzij de hulp van vele vrijwilligers was het mogelijk om er voor de kinderen een geweldige

Nadere informatie

Daarnaast doen we natuurlijk ook nog de gewone dingen, maar dan wel op een leuke manier!

Daarnaast doen we natuurlijk ook nog de gewone dingen, maar dan wel op een leuke manier! Schoolkrant van : C.B.S. De Ark t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.arkpcoh.nl Jaargang 16 nummer 3 1 oktober 2015 Voorwoord De komende week is er weer veel aan de hand: o.a. de Kinderboekenweek,

Nadere informatie

Week tegen het pesten

Week tegen het pesten Week tegen het pesten R. K. B A S I S S C H O O L Datum : 23-09-2017 Jaargang : 26 Aflevering : 03 Redactie : f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 23 sept. Groep 8 op tv in Lang Leve De Muziekshow 25 sept. Koffieochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.1

Nieuwsbrief no.1 Nieuwsbrief 2016-2017no.1 Welkom Wat fijn om alle ouders, kinderen en leerkrachten weer te mogen verwelkomen na een lange zomervakantie. Namens het hele team wensen wij iedereen een heel fijn schooljaar!

Nadere informatie

Binnenkort zijn jarig: Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6a Groep 6b-7 Groep Daniël Lucas

Binnenkort zijn jarig: Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6a Groep 6b-7 Groep Daniël Lucas DE BASISKRANT 26 september 2014 Jaargang 16 Nummer 3 Agenda. 1 oktober Studiedag voor personeel, kinderen zijn vrij! 3 oktober Open dag! GBS De Schakel, 10.00 14.00 uur! 10 oktober Basiskrant nummer 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015

Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015 Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Bas is geboren! In de afgelopen weken hebben we wisselende

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Dordtse Til

Nieuwsbrief obs de Dordtse Til Nieuwsbrief obs de Dordtse Til 29 januari 2015 Nummer 6 Inhoud: - Gelukkig Nieuwjaar - Welkom - Informatieavonden - Basisschooladvies en toelating VO - Schoolreizen - Toetsmaanden - Afsluiting thema Pesten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool.

Nieuwsbrief. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief. Belangrijke data. Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool. Nieuwsbrief 1 17 februari 2017 Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool In deze nieuwsbrief U komt toch ook stemmen! Nieuwe touchscreens Adviesgesprekken groep 8 De Kracht van 8 Samen goed voor

Nadere informatie

WEEKBRIEF 25 SEPTEMBER 2015 / NUMMER 7. Kleuters naar het Amsterdamse Bos Kanjeravond voor groep 6/7 techniekstand voor de groepen 6, 7 en 8

WEEKBRIEF 25 SEPTEMBER 2015 / NUMMER 7. Kleuters naar het Amsterdamse Bos Kanjeravond voor groep 6/7 techniekstand voor de groepen 6, 7 en 8 WEEKBRIEF 25 SEPTEMBER 2015 / NUMMER 7 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Deze week is de week tegen het pesten. In een eerdere brief heb ik al verteld dat de Kanjeraanpak tegen het pesten echt

Nadere informatie

Archipelschool Frans Naerebout november 2016 tel

Archipelschool Frans Naerebout november 2016 tel Archipelschool Frans Naerebout november 2016 Beste ouders/ verzorgers, Mededelingen schoolbreed De afgelopen maand hebben we met de kinderen hard gewerkt. De eerste toetsen zijn in de groepen afgenomen

Nadere informatie

Toelichting bij de maandkalender van juni/juli 2019.

Toelichting bij de maandkalender van juni/juli 2019. Toelichting bij de maandkalender van juni/juli 2019. Uitleg vooraf De maandkalender en toelichting van juni en juli 2019 krijgt u deze keer in één keer. Door het overlijden van mijn schoonmoeder en ziekenhuisopnames

Nadere informatie

Agenda: Verjaardagen: Van de directie: Jaargang 25 nr.16 24-04-2015

Agenda: Verjaardagen: Van de directie: Jaargang 25 nr.16 24-04-2015 Agenda: 27 april t/m 8 mei: meivakantie 11 mei: juf Renee heeft studieverlof, juf Kitty vervangt 11 mei: hoofdluiscontrole 13 mei: schoolfoto s 13 mei: groep 5 t/m 8 boeken ruilen i.p.v. op 14 mei (vrij)

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

Jaargang 26 No november 2016

Jaargang 26 No november 2016 Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen17 Jaargang 26 No. 10 11 november 2016 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht Fax: (024) 6452879 www.paulus-school.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 49 Vrijdag 9 december 2016

Nieuwsbrief week 49 Vrijdag 9 december 2016 Nieuwsbrief week 49 Vrijdag 9 december 2016 Agenda 12 december 8.30 uur advent viering door groep 3,5 en 7 voor alle kinderen 13 december 19.30 uur MR vergadering 14 december 20.00 uur ORKA vergadering

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 21. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 21. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 21 Rapport voor groep 2 t/m groep 8 Maandag 05 februari krijgen de leerlingen van groep 2 t/m groep 8 hun rapportmap mee naar huis. Een uitnodiging voor het rapportgesprek hebt

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief April 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief April 2015 Pasen Dit jaar houden wij op donderdag 2 april om 8:00 uur een traditioneel paasontbijt. Wij verzoeken u om uw kind een eigen bord, bestek en beker mee te geven. Graag in plastic tas voorzien van naam.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Sterrenschool Poolster. 1 december 2016/JAARGANG 9 nr. 4

NIEUWSBRIEF Sterrenschool Poolster. 1 december 2016/JAARGANG 9 nr. 4 NIEUWSBRIEF Sterrenschool Poolster 1 december 2016/JAARGANG 9 nr. 4 In deze Nieuwsbrief *Vanuit de school - Jarigen - Sinterklaasviering - Ouder enquête - Terugblik kwaliteitsonderzoek Inspectie - Stagiaire

Nadere informatie

Cito Entreetoets gr. 6 en 7 Cito Eindtoets gr april Gr.6 Voorstelling Mongens en Jeisjes in Verkadefabriek; uur terug!

Cito Entreetoets gr. 6 en 7 Cito Eindtoets gr april Gr.6 Voorstelling Mongens en Jeisjes in Verkadefabriek; uur terug! Voor de kalender: 1 april 2015 2 april STUDIEDAG: alle kinderen zijn vrij! 3 t/m 6 april Paasweekend; Goede Vrijdag en 2 e Paasdag vrij! 8 april 8 april Spullenmarkt ; beide locaties: 10.30-13.00 uur Klus-,en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 september 2018

Nieuwsbrief 7 september 2018 Nieuwsbrief 7 september 2018 WSKODe Achtsprong is weer begonnen! We gaan er een leerzaam, leuk, sportief, gezond jaar van maken met zijn allen! 1 Even voorstellen Mijn naam is Linda Zwaartman en ik ben

Nadere informatie

Zonnebrief donderdag 4 oktober 2018

Zonnebrief donderdag 4 oktober 2018 Zonnebrief donderdag 4 oktober 2018 Agenda Vrijdag 5 oktober: Dag van de leraar 10.30 Klassenbezoek Maandag 8 oktober: Juf Yvonne afwezig tot 10.30 13.00 leerlingenraad 15.00 Juf Yvonne afwezig Dinsdag

Nadere informatie

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN!

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! (Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 13-05-2019) SCHOOLKALENDER Klik hier voor de kalender op de website Beste ouders, GOED GEDAAN! Deze week werkt het team van Agnetendal niet aan de methode Goed

Nadere informatie

Knuffelpoli groepen 3

Knuffelpoli groepen 3 19 juni 2015 Knuffelpoli groepen 3 De leerlingen van de groepen 3 van obs Akkrum gingen maandag naar de Knuffelpoli van het Medisch Centrum Leeuwarden. Alle leerlingen hadden een zieke of gewonde knuffel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. Nieuws uit de groepen. 03 oktober nr. 06

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. Nieuws uit de groepen. 03 oktober nr. 06 03 oktober 2016 2016-2017 nr. 06 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Beeldcoach opleiding Juf Linda (MIB) doet de opleiding tot beeldcoach. Hiermee kan ze de leerkrachten coachen en begeleiden d.m.v. filmopnames

Nadere informatie

SCHOOLFOTOGRAFIE 2017

SCHOOLFOTOGRAFIE 2017 SCHOOLFOTOGRAFIE 2017 Leuk! Schoolfoto s! Dit is het gevoel wat wij, als enthousiaste fotografen, hebben als we weer onderweg zijn naar een school om schoolfoto s te maken. En dit is de reactie die we

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 6 18 februari Het thema van biddag is altijd dichtbij over Handelingen 16:22-34.

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 6 18 februari Het thema van biddag is altijd dichtbij over Handelingen 16:22-34. Jaargang 3 nummer 6 18 februari 2015 In dit nummer: Biddag Personeel Nieuwe kinderen en afscheid Fotograaf Contactavond Vakantierooster Pepermuntrollen Inloopweek Grote rekendag Geboorte Post Agenda B

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 25 september 2015 / NUMMER 519. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 25 september 2015 / NUMMER 519. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 25 september 2015 / NUMMER 519 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Aaronn Elbaz uit groep 3 op 28-09 meester Wim uit groep 8 op 29-09 Berend Koopmans uit groep 8 op 30-09 Sophie Does uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 december 2017

Nieuwsbrief 15 december 2017 Nieuwsbrief 15 december 2017 Even voorstellen Meerdere leden van het managementteam van De Achtsprong hebben zich ondertussen voorgesteld in de nieuwsbrief. Dan mag ik nu als laatste iets vertellen over

Nadere informatie

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033)

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

Afscheid groepen 8. Agenda. 19 juni 2015

Afscheid groepen 8. Agenda. 19 juni 2015 19 juni 2015 Afscheid groepen 8 De leerlingen van groep 8A en 8B zijn aan hun laatste dagen op obs Akkrum bezig; na de zomervakantie gaan zij naar verschillende scholen voor voortgezet onderwijs. De afgelopen

Nadere informatie

Info aug/sept 2015. September 2015

Info aug/sept 2015. September 2015 Hofplein 1, 5531 EV Bladel. 0497 360058 info@mariaschoolbladel.nl Info aug/sept 2015 September 2015 maandkalender maandag 31 1 ste schooldag* Hoofdluiscontrole dinsdag 1 woensdag 2 donderdag 3 vrijdag

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L April Jaargang 4, nr. 8 I N D I T N U M M E R : In wiens handen Schoolfruit Welkom Schoolplein Fotograaf Nieuw cursusjaar De Vreedzame school Facebook Reconstructie bestrating Vanuit groep 4/5 Agenda I

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Infobrief nummer 8,

Infobrief nummer 8, De Borgwal Daltonbasisschool Het Hoog 20 6681 DE Bemmel Tel. :0481-450184 E-mail :borgwal@delinge.nl Website :www.borgwal.nl Infobrief nummer 8, 2015-2016 AGENDA Ma. 11-01-2016 Di. 12-01-2016 Potje Groep

Nadere informatie

Een katapult is in mijn handen kinderspeelgoed. Een slinger in de handen van David is een machtig wapen. Het hangt er vanaf in wiens handen het is.

Een katapult is in mijn handen kinderspeelgoed. Een slinger in de handen van David is een machtig wapen. Het hangt er vanaf in wiens handen het is. Jaargang 4 nummer 10 20 april 2016 In dit nummer: In wiens handen Schoolfruit DVS blok 6 Geboren Ochtend en avond4daagse Nieuw cursusjaar Nieuwe leerkracht Fotograaf Activiteit voor ouders en kinderen

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L April 2018 Jaargang 6, nr. 9 I N D I T N U M M E R : Schoolfotograaf Personeel Welkom Ouder-kind activiteit Schoolkorfbal Pleinfeest Schoolfruit De vreedzame school Avondvierdaagse Vanuit groep 3/4 Agenda

Nadere informatie

BILDUNG SCHEURKALENDER 2017 JANUARI

BILDUNG SCHEURKALENDER 2017 JANUARI BILDUNG SCHEURKALENDER 2017 JANUARI Zaterdag 14 De school, ze vraagt niet allereerst een schoolmeester, ze heeft nodig allereerst: een mens. W.G. van de Hulst (1879-1963) Bron: W.G. van de Hulst (1943).

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 Nr: 2

Nieuwsbrief september 2015 Nr: 2 obs Beatrixschool Hulstweg 8 7217 SZ Harfsen 0573-431765 beatrixschool@poolsterscholen.nl www.beatrixschoolharfsen.nl Nieuwsbrief september 2015 Nr: 2 Aanvullingen op de schoolkalender: 6-8 okt Schoolarts

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich hier afmelden of door een te sturen naar

Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich hier afmelden of door een  te sturen naar Datum:1december 2016 Nummer: 7 Inhoud Nieuws uit de bibliotheek. 1 Voortgang verbetertraject 2 Inkijk (Herhaling)... 2 Sinterklaas, the day after... 3 Kascontrole ouderraad... 3 Koningstuin in wording...

Nadere informatie

MAANDBERICHT JUNI 2017

MAANDBERICHT JUNI 2017 MAANDBERICHT JUNI 2017 ALGEMENE INFORMATIE Beste ouders / verzorgers, De laatste weken van een mooi schooljaar in een voor ons nieuw gebouw gaan in. Wat een genot om met onze school in deze mooie groene

Nadere informatie

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033)

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033)

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS De Smelen - Smelenderwijs 18 april 2018 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer een nieuwe Smelenderwijs. De volgende Smelenderwijs verschijnt op dinsdag 22 mei 2018. Wilt

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Woensdag 5 december, Sinterklaasfeest vanaf 08.30 uur. Donderdag 6 december, inloop tot 09.30 uur. Woensdag 12 december

Nadere informatie

Jaarkalender Ouders. Ganzenwei XD Gorinchem

Jaarkalender Ouders. Ganzenwei XD Gorinchem Jaarkalender 2015-2016 Ouders 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl 1 Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling blz. 4 Schools blz. 5 Schooltijden blz. 6 Ziekmeldingen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 56 Vrijdag 18 december 2015 Vakantie- en

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3, 28 september 2016

Nieuwsbrief 3, 28 september 2016 Nieuwsbrief 3, 28 september 2016 Beste ouders / verzorgers, Bijna is het zover: de Kinderboekenweek 2016! De periode van 5 t/m 14 oktober zal in het teken staan van 'opa's en oma's, voor altijd jong',

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

Studie(mid)dagen en vakantiedagenrooster

Studie(mid)dagen en vakantiedagenrooster In deze Boemeratel: 1) Prikactie Primair Onderwijs 2) Studie(mid)dagen en vakantiedagenrooster 2017-2018 3) Dode Hoek Project (werkgroep Verkeer) 4) Schoolfotograaf vrijdag 1 september 5) Xtra Engels cursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04 Ontwikkelingen in de schoolorganisatie In de krant heeft u kunnen zien dat wij een vacature hebben voor onderwijsassistentie in de groepen

Nadere informatie

Voor in de agenda. Schoolfotograaf 14 en 15 mei peuters en groep 1 t/m 8

Voor in de agenda. Schoolfotograaf 14 en 15 mei peuters en groep 1 t/m 8 Jose-F-lits Voor in de agenda Nummer 30 17 april 2014 18 april t/m 21 april Paasvakantie 23 en 24 april Entreetoets groep 7 in de ochtend. 25 april Koningsspelen 14 en 15 mei Schoolfotograaf 20 mei Schoolreis

Nadere informatie

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep.

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep. Nieuwsflits 24 november 2016 Brigadieren Kwink Sinterklaas Instroomgroep Afscheid Juf Els Eerste Communie Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters Kalender website Vrijdag 2 december:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018 Nieuwsbrief Week 25 17 t/m 23 juni 2018 Belangrijke data Maandag 18 juni: schoolreis groep 3/4. Dinsdag 19 juni: schoolpleinactiviteiten. Woensdag 20 juni schoolreis groep 1/2. Woensdag 20 juni: uitloopmoment.

Nadere informatie

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier.

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier. Nieuwsbrief 13 25 maart 2019 In en om de school Groep 6 en 7 hebben pas een hele leuke workshop in de klas gehad, de Grote Radioshow. Voor deze Radioshow maakte Britt Maris het gedicht dat hieronder staat.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. april 2019

Nieuwsbrief. april 2019 Nieuwsbrief april 2019 In deze nieuwsbrief: - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tentoonstelling - vormingsonderwijs - IEPtoets - ren je rot - schoolvoetbal - schoolfotograaf - data - nieuws uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Bestek Koningsspelen Morgen mogen de kinderen bord/bestek meenemen voor het koningsontbijt van vrijdag.

NIEUWSBRIEF. nr april Bestek Koningsspelen Morgen mogen de kinderen bord/bestek meenemen voor het koningsontbijt van vrijdag. NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Bestek en bord Koningsspelen - Schoolfotograaf - Muziekvoorstellingen voor ouders - Gevonden voorwerpen - Datum sportdag groep 3-4-5 - Schaakonderwijs

Nadere informatie

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de OR Nieuws van de commissies

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de OR Nieuws van de commissies 17e jaargang, nr 11 November 2017 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit

Nadere informatie

Finne - Nijs. Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen Maand : oktober 2015

Finne - Nijs. Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen Maand : oktober 2015 Finne - Nijs Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen Maand : oktober 2015 De maand september is voorbij en je kunt aan het weer merken dat we richting de herfst gaan. Sommige bomen beginnen al te

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel.

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel. Nieuwsbrief december 2018 SBO Petraschool Vanuit de directie: Personeel. Juf Kimberly is 21 november bevallen van een gezonde zoon, Bruce. We wensen Kimberly en haar gezin een zonnige toekomst toe. Ontwikkelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend Jaargang 7 nummer 5 24 mei 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Jaargang 35 nummer 14 3 december 2016

Jaargang 35 nummer 14 3 december 2016 Jaargang 35 nummer 14 3 december 2016 Roerdompplein 19, 2025 CS Haarlem * tel 023-5370413; fax 023-5492405; e-mail: directeur@kon-emmaschool.nl MR VERKIEZINGEN Een aantal weken geleden hebben wij in de

Nadere informatie

De groepen 7 gaan van 11 t/m 13 nov. op pad. Zij gaan drie dagen naar Baarn, naar Schoolbuitenhuis De Stulp.

De groepen 7 gaan van 11 t/m 13 nov. op pad. Zij gaan drie dagen naar Baarn, naar Schoolbuitenhuis De Stulp. In dit nummer: Uitstapje groep 7: Leerzaam en leuk. Uitstapje groep 7 Herfstfeest groep 1 en 2 Inloopochtend Voorlichting VO groep 8 LeerKRACHT Website MaxClass Lesvrije dag groep 1 en 2 Van de MR Van

Nadere informatie