Nieuw in MatrixKozijn versie Service Pack 2 (SP2) (juni 2011)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuw in MatrixKozijn versie Service Pack 2 (SP2) (juni 2011)"

Transcriptie

1 Nieuw in MatrixKozijn versie Service Pack 2 (SP2) (juni 2011) Nieuw Algemeen Aan de Vakcombi voor dubbele ramen/deuren kan nu Hang en Sluitwerk worden toegekend. Afhandeling gespiegelde draairichtingen is gewijzigd, de onderdelen uit de sponningtabellen (Vak en Element) worden nu ook gespiegeld. CNC Voor alle profieltypes wordt de informatie over de gebruikte conserveringen opgenomen in het cnc export bestand. DXF Aanzichttekeningen In de sjablonen is het nu mogelijk om gekoppelde netwerkprinters te selecteren als standaardprinter voor het sjabloon. Projecten Het importeren van merken gebaseerd op de inmeetgegevens van Prodim is nu mogelijk. Het importeren van merken gebaseerd op het MxKXML formaat is nu mogelijk. Rapporten Nieuw rapport, Rekhout Contramalstaat B Bugfixes Algemeen In diverse grids was het niet mogelijk om de gewenste onderdelen te selecteren door het typen van de eerste letters van de code in het grid. Indien meerdere samengestelde profielen met overlap op elkaar aansloten (bijv. een 1-vaks kozijn met 4 samengestelde profielen) dan werden niet alle profiel lengtes correct uitgetrokken in de CNC export en werden de profielen niet correct weergegeven op de aanzichttekeningen. Dialoog Project->Project Artikelen reageerde niet correct op de toegekende gebruikersrechten. Als datum bij de recente projecten in de startpagina werd altijd de huidige datum weergegeven.

2 Bibliotheek Omschrijvingen Begincorrectie en Eindcorrectie in dialoog Randvoorkeuzes waren omgewisseld. Niet alle onderdelen werden alleen lezen voor gebruikers zonder rechten voor het bewerken van Bibliotheek-Vakvoorkeuzes. Toevoegen van stapeldorpels in een raam/deur combi was niet mogelijk via de Profielenboom. Het was niet mogelijk de dialoog Knooppunt Combies te gebruiken via Vakvoorkeuzes->Inhoud. Bij het aanmaken van een nieuwe Randvoorkeuze code werden de DXF artikelen en maatlijnen van de huidig geselecteerde combi toegekend. Instellingen van de sluitprofielen bij stolpelementen werkten niet altijd op het juiste element. Calculatie Uittrekken verwijs combi's voor artikelen uit de artikellijsten werkte niet correct als de artikellijst meerdere artikelen bevatte. In geval van artikelen met getekende/gespiegelde verwijzingen werden de verwijscombies altijd uitgetrokken van het getekende artikel. Bij het uittrekken van Algemene Prijstabellen werd de hoogte van het artikel niet correct gebruikt. Lengte correcties bij gebruik van rekenregel 'Omtrek' werden niet correct verwerkt. Het ingestelde percentage schilderoppervlak werd niet correct verwerkt tijdens de conserveringscalculaties. Als een merk een verwijzing naar een niet bestaande Hang en Sluitwerk combi had werd dit niet gemeld in de calculatie voortgangs dialoog. Het schilderoppervlak van tussendorpels in deuren werd niet gebruikt in de conserverings calculaties. Bij het uittrekken van strekkende meter prijstabellen werd niet in alle situaties de juiste prijs berekend voor de lengte van het artikel. Posities van artikelen uit de artikellijsten werden niet correct bepaald voor Boven en Rechts waardoor de positie aanduiding op de rapporten afwijkend was van de invoer. Als in de algemene kosten groepen zonder rekenregels aan werden gemaakt en andere groepen gebruikte het sub-totaal van deze groep dan werd de calculatie niet correct afgehandeld. CNC CNC resultaten werden niet gegenereerd indien een dubbelvak een stolpnaald met maatvoering dagmaat had. In de CNC export werd geen rekening gehouden met de sponningdiepte voor de raam/deur tussendorpels/stijlen. Bij gebruik van Hang en Sluitwerk Keuzes was het soms niet mogelijk om de CNC export af te ronden.

3 DXF Aanzichttekeningen Het uittrekken van hang en sluitwerk teksten voor bijschrift op de aanzichttekening gebeurde niet volgens de juiste breedte/hoogte combinaties. Het automatisch verschalen van aanzichttekeningen werd niet geactiveerd bij bepaalde combinaties van verschaal instellingen in het aanzichttekening sjabloon. Detailnummers werden in bij merken met nulprofielen soms op ongeldige locaties gegenereerd waardoor er een crash kon optreden tijdens het genereren van aanzichttekeningen. Sommige opsommingen van gebruikte houtsoorten op de DXF aanzichttekeningen werkten niet correct. Onderhoud Rekenregels als 'stuks per m1' waren niet in alle artikel/activiteiten grids beschikbaar. Bij de actie opschonen van projectartikelen werden artikelen die nog in gebruik waren als paneel onterecht verwijderd. Conversie van onderhoudsbestanden was niet mogelijk als deze Hang en Sluitwerk tabellen zonder omschrijving bevatte. Conversie van onderhoudsbestanden was niet mogelijk als er dubbele Hang en Sluitwerk Tabellen en Combies bestanden met een code van 25 karakters. In de dialoog Hang en Sluitwerk Keuzes is de breedte van de droplijst voor Hang en Sluitwerk combies vergroot. Sortering van de lijst met sponningfiguren werkte niet correct. Productentabel Posities van diverse splitters in de productentabel werden niet onthouden en hersteld. De selectielijst met Verwijs Combi's in de productentabel was niet alfabetisch gesorteerd. De waarde voor 'Maximale lengte' werd niet opgeslagen bij Hardstenen dorpels. Projecten Conserveringen voor Wissellatten werden niet altijd toegekend bij gebruik van de Conserverings Wizard. Het was mogelijk hetzelfde kozijnproject gelijktijdig te openen vanaf verschillende systemen. Het was niet altijd mogelijk om de actie 'Opslaan Als' uit te voeren voor projecten die via de commandline werden geopend. Als het merksjabloon een samengesteld profiel bevatte dan werd deze niet toegekend aan het merk tijdens het toekennen van het merksjabloon. Tijdens het importeren van merken werden de project artikelen niet geimporteerd uit het bron project.

4 Rapporten Arceerpatronen in de doorsnedes vielen niet in alle situaties binnen de doorsnede zelf op de DXF rapportages. De rekwerk werkvoorbereidings rapporten toonden in bepaalde situaties geen gegevens. De gebruikte conserveringen werden niet getoond op de conserveringsrapporten voor ramen. A4 Kozijn Schaafstaat A, Kolom indeling aantal/merk afhankelijk van lengte gebruikte merkomschrijving, bij langere omschrijvingen (>6) wordt de kolomindeling aangepast naar twee kolommen. Een aantal afkortstaten voor de spouwlaten (B, D en E) genereerden dubbele aantallen als identieke eerste en tweede spouwlaten in het project voorkwamen. Werkvoorbereiding Afronden/Afschuiningen van doorsnedes werden niet gegenereerd als deze ter plekke van de halve profielhoogte zaten. Afhandeling van Laagrelief dorpels in de werkvoorbereiding werkte niet correct voor gespiegelde merken. Posities van de splitters in Werkvoorbereidingdbeheer werden niet onthouden. Lengte van de contramal werd niet altijd correct bepaald bij gebruik sponningfiguren met vaste hoek.

5 Nieuw in MatrixKozijn versie Service Pack 1 (SP1) (januari 2011) Nieuw DXF Aanzichttekeningen Bij de merkomschrijvingen op de DXF aanzichttekeningen kan de code [CKC] worden gebruikt voor een opsomming van de conservering artikelcodes. Bugfixes Algemeen De sorteervolgorde in de diverse lijsten (artikelen, activiteiten etc.) werd niet onthouden. Wijzigingen in de dialoog Extra->Instellingen werden niet altijd opgeslagen. Als in versie 3.0 Hang en Sluitwerk Tabellen en Combies met dezelfde code aanwezig zijn dan worden de combies in 3.1 gewijzigd door het toevoegen van 1 aan de code. Deze nieuwe code werd niet correct toegepast bij de vakvoorkeuzes in de bibliotheek. De grootte van de artikel/activiteit selectie dialoog was niet vrij instelbaar. Het via de commandline openen van een project werkte niet correct als er reeds een project geopend was in MatrixKozijn. Het was niet mogelijk artikelcodes te vervangen als het originele artikel niet meer aanwezig was in de productentabel. Het kopiëren van rijen uit grids tussen onderdelen is op diverse plaatsen gecorrigeerd, de wijzigingen werden niet altijd opgeslagen. Bibliotheek In de Glaslat Combi's op het tabblad Ventilatieroosterlatten functioneerde de knop Profielen niet. De maximale invoerlengte van het veld lengtecorrectie in de randvoorkeuze dialoog was niet correct. Invoer van een negatieve lengtecorrectie was niet mogelijk bij de sluitprofielen. Layout van het artikelgedeelte gewijzigd in Laagrelief en Neut Combi's zodat langere codes en omschrijvingen geheel zichtbaar zijn. Calculatie Gecalculeerde lengtemaat van Hang en Sluitwerk lengte artikelen was niet juist als deze werden opgeroepen via het onderdeel Hang en Sluitwerk van de Hang en Sluitwerk combies. Project artikelen werden niet overal in de calculatie herkend.

6 DXF Aanzichttekeningen Het tekenen van Hang en Sluitwerk voor gespiegelde kozijnmerken werkte niet correct op de aanzichttekeningen. Peilmaat tekst werd gepositioneerd ten opzichte van de spouwlat in plaats van de kozijnprofielen. De getoonde maat voor de peilmaat aan de bovenzijde van het kozijn werd inclusief de spouwlatten berekend als deze geactiveerd waren in het aanzichttekening sjabloon. Bij nabewerken van DXF tekeningen in een CAD applicatie kon het voorkomen dat het niet mogelijk was om de gewijzigde tekening op te slaan. Grafische invoer Tooltips voor waarschuwingen werden niet altijd weergegeven in de grafische invoer. Onderhoud In de kolom Positie X van de Hang en Sluitwerk Combies kan nu zowel een komma als een punt worden gebruikt. MatrixKozijn kan met beide overweg. Als standaard weergave wordt de punt gebruikt in het grid. Productentabel Het was niet mogelijk brutoprofielen te koppelen bij nettoprofielen/houtsoorten. De locatie van de diverse splitters in de gebruikersinterface van de productentabel werd niet onthouden. Het bruto hout oppervlak werd niet automatisch herberekend na wijzigen breedte of hoogte van een bruto houten profiel. Projecten Volgorde artikeltypes in de dialoog Project Artikelen was niet exact gelijk aan de gehanteerde volgorde in de productentabel. Het algoritme voor het genereren van locaties voor detailnummers in de grafische invoer gaf afwijkende resultaten ten opzichte van voorgaande versies waardoor sommige posities niet meer beschikbaar waren. Opschonen van project onderdelen via Project->Onderhoud was soms niet mogelijk. MatrixKozijn Projecten op een netwerk share waren niet altijd zichtbaar in de Project Conversie applicatie. Het selecteren van profielen via de Profielenboom werkte niet correct in de dialoog Wissel Latten. Conversie van projecten die in orderregistratie aanwezig zijn was niet mogelijk omdat deze met het attribuut alleen-lezen zijn opgeslagen. In de grafische invoer was het niet mogelijk een spouwlat in het eigenschappenscherm te selecteren als de spouwlat profiel combi direct aan een bruto profiel was gekoppeld.

7 De kozijnen in de voorbeeldweergave van de standaard kozijnvormen in de invoerstap Kozijnvorm werden niet correct uitgelijnd. In de dialoog Project artikelen was het niet altijd mogelijk het juiste artikeltype te selecteren via de dialoog artikelen, de foutmelding ongeldig artikeltype werd getoond. Bij het opschonen van onderdelen via Project Onderhoud wordt nu een andere volgorde gehanteerd waardoor het niet meer nodig is meerdere malen op te schonen om gekoppelde onderdelen te verwijderen. De functies Sel Alles / DeSel. Alles werkte niet altijd correct bij gebruik van series. Wijzigingen voor de detailnaam in het project vak voor stolpvakken werden niet doorgevoerd naar de gedeelde vakken in het project. Rapporten Rekhout Contramalstaat A, pagina's werden in bepaalde situaties gedupliceerd. Tijdens de opslag van rapporten en aanzichttekeningen in het archief werd geen dialoog getoond met opties voor het overschrijven van bestaande rapporten of opslaan onder een andere naam. Werkvoorbereiding Onnodige waarschuwing wordt niet meer gegenereerd:...verschillende penverdeling aangetroffen voor hetzelfde sponningfiguur, willekeurige wordt toegepast...

In deze nieuwe versie van MatrixKozijn zijn er een aantal onderdelen toegevoegd, maar ook zijn er een aantal zaken gewijzigd en/of verbeterd.

In deze nieuwe versie van MatrixKozijn zijn er een aantal onderdelen toegevoegd, maar ook zijn er een aantal zaken gewijzigd en/of verbeterd. Nieuw in MatrixKozijn versie 3.1 (januari 2011) In deze nieuwe versie van MatrixKozijn zijn er een aantal onderdelen toegevoegd, maar ook zijn er een aantal zaken gewijzigd en/of verbeterd. Project en

Nadere informatie

Nieuw in Service Pack 5 (SP5) voor MatrixKozijn versie 3.0 (september 2010) Bugfixes CNC

Nieuw in Service Pack 5 (SP5) voor MatrixKozijn versie 3.0 (september 2010) Bugfixes CNC Nieuw in Service Pack 5 (SP5) voor MatrixKozijn versie 3.0 (september 2010) Dit Service Pack bevat ook alle wijzigingen van Service Pack 1, 2, 3 en 4 (SP1 + SP2 + SP3 + SP4). Het is niet vereist dat SP1

Nadere informatie

Nieuw in MatrixKozijn Hout 3.2

Nieuw in MatrixKozijn Hout 3.2 Nieuw in MatrixKozijn Hout 3.2 In de nieuwe versie van MatrixKozijn zijn er een aantal onderdelen toegevoegd, maar ook zijn er een aantal zaken gewijzigd en/of verbeterd: BIM Dit is een nieuwe uitbreidingsmodule

Nadere informatie

MatrixKozijn Kunststof versie Service Pack 3

MatrixKozijn Kunststof versie Service Pack 3 MatrixKozijn Kunststof versie 2.2 - Service Pack 3 Rapporten De kleur van profielen werd in sommige situaties niet opgenomen in de resultaten waardoor deze niet zichtbaar was op de rapportages. In het

Nadere informatie

MatrixKozijn Kunststof versie Service Pack 4

MatrixKozijn Kunststof versie Service Pack 4 MatrixKozijn Kunststof versie 2.2 - Service Pack 4 Rapporten 1-calculaties-per project-begroting per artikel (netto profiel), artikeprijzen worden nu inclusief afvalpercentage weergegeven. Nieuw rapport:

Nadere informatie

MatrixKozijn Productentabel versie Service Pack 3

MatrixKozijn Productentabel versie Service Pack 3 MatrixKozijn versie 2.0 - Service Pack 3 Compatibiliteit De MatrixKozijn 2.0-SP3 met database revisie: 2.0.6 is compatibel met: MatrixKozijn Hout 3.4-SP7 MatrixKozijn Hout 3.5 (is enkel nog beschikbaar

Nadere informatie

MatrixKozijn Hout versie Service Pack 7

MatrixKozijn Hout versie Service Pack 7 MatrixKozijn Hout versie 3.4 - Service Pack 7 Rapporten Uitvoer genereren voor papierformaat DXF was niet mogelijk. Bij het afdrukken naar pdf (bijv. pdfcreator) werd het watermerk (ingesteld in pdfcreator)

Nadere informatie

De afmeting van de dialoog Calculatie Rapporten (Selectie) is instelbaar gemaakt.

De afmeting van de dialoog Calculatie Rapporten (Selectie) is instelbaar gemaakt. MatrixKozijn Hout versie 3.5 - Service Pack 4 Verbeteringen: De afmeting van de dialoog Calculatie (Selectie) is instelbaar gemaakt. Bibliotheek Het object Text uit de Hang en Sluitwerk blocks wordt nu

Nadere informatie

MatrixKozijn Hout versie Service Pack 5. Compatibiliteit: Verbeteringen: Werkvoorbereiding. Algemeen. Rapporten

MatrixKozijn Hout versie Service Pack 5. Compatibiliteit: Verbeteringen: Werkvoorbereiding. Algemeen. Rapporten MatrixKozijn Hout versie 3.5 - Service Pack 5 Compatibiliteit: Voor compatibiliteit met MatrixKozijn Orderregistratie is minimaal MatrixKozijn OrderRegistratie 4.0.687 SP6 vereist. Voor compatibiliteit

Nadere informatie

Tijdens het laden van bepaalde dxf blocks kon er een crash optreden.

Tijdens het laden van bepaalde dxf blocks kon er een crash optreden. MatrixKozijn Hout versie 3.5 - Service Pack 8 Compatibiliteit Voor compatibiliteit met MatrixKozijn Project is minimaal MatrixKozijn Project 2.3.14497 SP6 vereist. Voor compatibiliteit met MatrixKozijn

Nadere informatie

Verwijderen van Verwijs Combi's bij projectartikelen was niet altijd mogelijk.

Verwijderen van Verwijs Combi's bij projectartikelen was niet altijd mogelijk. MatrixKozijn Hout versie 3.5 - Service Pack 6 Compatibiliteit Voor compatibiliteit met MatrixKozijn Project is minimaal MatrixKozijn Project 2.3.14497 SP6 vereist. Voor compatibiliteit met MatrixKozijn

Nadere informatie

MatrixKozijn Hout. MxK Hout. Wijchenseweg 116 6538 SX Nijmegen T.: 024-3434380 F.: 024-3434389 www.matrix-sh.nl info@matrix-sh.nl

MatrixKozijn Hout. MxK Hout. Wijchenseweg 116 6538 SX Nijmegen T.: 024-3434380 F.: 024-3434389 www.matrix-sh.nl info@matrix-sh.nl MatrixKozijn Hout Wijchenseweg 116 6538 SX Nijmegen T.: 024-3434380 F.: 024-3434389 www.matrix-sh.nl info@matrix-sh.nl Algemeen MatrixKozijn Windows is het kozijn programma om snel, makkelijk en flexibel

Nadere informatie

MatrixKozijn OrderRegistratie 4.0 SP5 Build 660

MatrixKozijn OrderRegistratie 4.0 SP5 Build 660 MatrixKozijn OrderRegistratie 4.0 SP5 Build 660 Nieuw Algemeen Nieuwe versie van de about box. Totaal inkoopprijs wordt in Bestelorder schermen weergegeven. Bij een Relatie, Project, LeverSerie en BestelOrder

Nadere informatie

MatrixKozijn OrderRegistratie 3.2 SP2 Build 509

MatrixKozijn OrderRegistratie 3.2 SP2 Build 509 MatrixKozijn OrderRegistratie 3.2 SP2 Build 509 Nieuw Bestelorder De inkomststatus in het zoekscherm voor bestelorders bevat betere omschrijvingen en wordt gekleurd weergegeven. Indien er geen leverdata

Nadere informatie

Installatiehandleiding MatrixKozijn 3.1

Installatiehandleiding MatrixKozijn 3.1 Installatiehandleiding MatrixKozijn 3.1 INSTALLATIEHANDLEIDING MATRIXKOZIJN 3.1 2 1. AANBEVOLEN SYSTEEMEISEN 2 2. INSTALLATIE MATRIXKOZIJN 3.1 2 3. CONVERSIE GEBRUIKERSBESTANDEN 3 3.1. CONVERSIE STAMBESTANDEN

Nadere informatie

Wat is nieuw in: MatrixMetaal Calculatie/WVB 4.0

Wat is nieuw in: MatrixMetaal Calculatie/WVB 4.0 Wat is nieuw in: MatrixMetaal Calculatie/WVB 4.0 April 2017 Inleiding Hieronder volgen de release notities van onze ontwikkelafdeling die tot nu toe zijn vastgelegd voor MatrixMetaal 4.0. Indien u in het

Nadere informatie

Offerte s maken en aanmaken.

Offerte s maken en aanmaken. Offerte s maken en aanmaken. U gaat een nieuwe offerte maken en versturen via de mail. Start GA op. Calculatie (hier maken we de offerte s aan) Kozijn teken 1. Tekening maken. Nu geeft u een unieke code

Nadere informatie

Handleiding. Leveranciersimport voor:

Handleiding. Leveranciersimport voor: Handleiding Leveranciersimport voor: MatrixKozijn - Leveranciersimport MatrixKozijn maakt intensief gebruik van artikel- en prijsinformatie van toeleveranciers. De module Leveranciersimport is ontwikkeld

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1600 Fashion

HANDLEIDING Q1600 Fashion HANDLEIDING Q1600 Fashion Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Kleurlijsten beheren...4 Kleurlijst groep aanmaken...6 Kleurlijst groep verwijderen...6 Kleuren (kleurnummers) aanmaken/wijzigen...7

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Green Leaf Excel (2007) Tool Versie 1.2 (21 december 2010)

Gebruikershandleiding Green Leaf Excel (2007) Tool Versie 1.2 (21 december 2010) Gebruikershandleiding Green Leaf Excel (2007) Tool Versie 1.2 (21 december 2010) Inhoudsopgave 1 HANDLEIDING EXCEL TOOL... 3 2 TOEGEVOEGDE MENU OPTIES... 4 2.1 KEUZEOPTIE NIEUW... 6 2.2 HET INLEZEN VAN

Nadere informatie

What s new versie 3.33 P1 van 25/10/2016

What s new versie 3.33 P1 van 25/10/2016 Inhoud Standaard prijsblok voor profielen (3.33 P1, 3016)... 2 Gedrag voor kleur, prijs en route overnemen uit basisgegevens... 3 Unieke project referentie (3.33 P1, 3021)... 4 Gelijke glasmaten met kleinhouten

Nadere informatie

M16842 Kan geen beveiligingsrollen selecteren bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker

M16842 Kan geen beveiligingsrollen selecteren bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker Module: Centix4 Office - één gelijktijdige gebruiker Meldingnr Omschrijving M16632 Rechter muisknop menu geeft plakken en knippen niet meer aan bij velden met spellingscontrole M16842 Kan geen beveiligingsrollen

Nadere informatie

What s new versie 3.32 P1 van 11/04/16

What s new versie 3.32 P1 van 11/04/16 Inhoud Gepersonaliseerde parameters kunnen gebruiken in templates voor doorsnede generatie... 2 Rapporteren informatie PART tabel (3.32 P1-2942)... 6 BUGFIXES & BETTERS JoPPS 3.32 P1... 9 Gepersonaliseerde

Nadere informatie

Tips & Trucs ArchiCAD : Instellingen Kozijnstaat wijzigen (NL+)

Tips & Trucs ArchiCAD : Instellingen Kozijnstaat wijzigen (NL+) Tips & Trucs ArchiCAD 13 044: Instellingen Kozijnstaat wijzigen (NL+) Met ArchiCAD kunt u een volledig geautomatiseerde kozijnstaat maken, die naar eigen wens aanpasbaar is. Vanuit het model worden alle

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Green Leaf Excel Tool Versie 1.1 (13 februari 2007)

Gebruikershandleiding Green Leaf Excel Tool Versie 1.1 (13 februari 2007) Gebruikershandleiding Green Leaf Excel Tool Versie 1.1 (13 februari 2007) Inhoudsopgave 1 HANDLEIDING EXCEL TOOL... 3 2 TOEGEVOEGDE MENU OPTIES... 4 2.1 KEUZEOPTIE NIEUW... 5 2.2 HET INLEZEN VAN EEN GLF

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Installatiehandleiding. versie 3.4

Installatiehandleiding. versie 3.4 Installatiehandleiding versie 3.4 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 1 - Installatiehandleiding MatrixKozijn Hout 3.4 2 2 - Aanbevolen systeemeisen 2 3 - Installatie MatrixKozijn Hout 3 3.1 - Downloaden van

Nadere informatie

Twinfield change list v6.3.5

Twinfield change list v6.3.5 Twinfield change list v6.3.5 Eerste beschikbaarheid: 28 november 2011 Twinfield International NV De Beek 9-15 3871 MS Hoevelaken Nederland V6.3.5 2 van 8 Artikelen Verbetering 4972 Vanaf nu is het mogelijk

Nadere informatie

Om een leveranciersbestand in te lezen kunnen de volgende stappen aangehouden worden:

Om een leveranciersbestand in te lezen kunnen de volgende stappen aangehouden worden: MATRIXKOZIJN VERSIE 3.17.0 IMPORTMODULE Om een leveranciersbestand in te lezen kunnen de volgende stappen aangehouden worden: Selecteer de Leverancier 1) Selecteer de gewenste leverancier en kies voor

Nadere informatie

AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis

AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis 142.1 Inleiding Titel Aanwinsten Geschiedenis wordt gebruikt om toevoegingen en verwijderingen van bepaalde locaties door te geven aan een centrale catalogus instantie.

Nadere informatie

INSTRUCT Samenvatting Praktijk Access 2010, H2 SAMENVATTING HOOFDSTUK 2

INSTRUCT Samenvatting Praktijk Access 2010, H2 SAMENVATTING HOOFDSTUK 2 SAMENVATTING HOOFDSTUK 2 Sorteren en filteren in een tabel Sorteren kun je met de knoppen (Oplopend) en (Aflopend). Hiermee zet je records in alfabetische of numerieke volgorde. Er wordt gesorteerd op

Nadere informatie

Wijzigen BTW-codes in stambestanden

Wijzigen BTW-codes in stambestanden V 3.1-Pag 1 Wijzigen BTW-codes in stambestanden 1. BTW-codes Crediteuren en Debiteuren aanpassen Exporteer het stambestand Crediteuren of Debiteuren Menu : Inkoop > Crediteuren/ Leveranciers of Menu: Verkoop

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E Rev 02 I N H O U D S O P G A V E 1 INLEIDING... 1 2 INSTELLINGEN DEFINIËREN... 1 2.1 Instellingen voor de export definiëren... 1 2.2 Instellingen voor de import definieren... 2 2.3 Layers toekennen...

Nadere informatie

Service Pack notes CRM SPE SP4

Service Pack notes CRM SPE SP4 Service Pack notes CRM SPE SP4 V1.0 INHOUD Agendarechten... 3 Nieuw uiterlijk... 3 Link tussen de offerte en activiteit... 4 Functies en persoonsindeling... 6 Conversie... 6 Upload documenten vanuit de

Nadere informatie

Handleiding BudgetBoek

Handleiding BudgetBoek Handleiding BudgetBoek versie : 1.0 wijziging : 4-1-2010 Inhoud 1. BudgetBoek...4 1.1. Persoon...4 1.2. Registrant...4 1.3. Budgethouder...4 1.4. Budgetpost...4 1.5. Budgetgroep...5 1.6. Rekening...5 1.7.

Nadere informatie

Alure - stappenplan Importeren relaties

Alure - stappenplan Importeren relaties Alure - stappenplan Importeren relaties Versie 1.0 06-10-2014 Inhoudsopgave Stap 1. Definiëren lijst... 2 Stap 2. Selecteren velden... 2 Stap 3. Excel bestand... 3 Stap 4. Instellingen - Dossiernummer...

Nadere informatie

Handleiding Wlijn Databeheer Internet

Handleiding Wlijn Databeheer Internet Handleiding Wlijn Databeheer Internet W9000 databeheer internet Leza Horeca & Winkel Management Van Dedemstraat 6 16274 NN Hoorn DATABEHEER INTERNET ( W9000) Voorraad Databeheer Internet Bestaat uit 3

Nadere informatie

Bij het opstarten van dit onderdeel van het programma zal het laatst ingevoerde plan worden weergegeven.

Bij het opstarten van dit onderdeel van het programma zal het laatst ingevoerde plan worden weergegeven. Detail Planner De Detail Planner is ontworpen om het bereik voor X aantal vlakken in te schatten, op basis van de gemiddelde waarden van de Passanten / OTS / VAC voor een geselecteerd formaat, regio, maand,

Nadere informatie

1 Calculatie XE, 9.00 update 16 2

1 Calculatie XE, 9.00 update 16 2 1 Calculatie XE, 9.00 update 16 2 1.1 Nieuw: Uitbreidingen n.a.v de ARW 2012 2 1.1.1 Beschrijving / doel 2 1.1.2 Instelling(en) 4 1.1.3 RAW inschrijfstaat rapportage 6 1.1.4 RAW inschrijfstaat rapportage

Nadere informatie

QuikStart Beginnend Gebruiker - Algemeen. De werking van Vabi Elements in een vogelvlucht

QuikStart Beginnend Gebruiker - Algemeen. De werking van Vabi Elements in een vogelvlucht QuikStart Beginnend Gebruiker - Algemeen De werking van Vabi Elements in een vogelvlucht QuickStart Elements Introductie Welkom op de startpagina van Vabi Elements! Start of open een project. Gebruik Project

Nadere informatie

Startgids 003 Invoeren prijzen in prijslijst

Startgids 003 Invoeren prijzen in prijslijst Startgids 003 Invoeren prijzen in prijslijst In deze startgids wordt uitleg gegeven hoe u prijzen in een prijslijsten kunt aanpassen en prijslijsten kunt beheren in de Safe Concept webapplicatie. Inhoud

Nadere informatie

Werkinstructie mijn.cromvoirtse.nl offertes en orders aanmaken.

Werkinstructie mijn.cromvoirtse.nl offertes en orders aanmaken. Werkinstructie mijn.cromvoirtse.nl offertes en orders aanmaken. Inloggen Ga naar: mijn.cromvoirtse.nl Hier krijg je het volgende inlogscherm te zien: Voer gebruikersnaam en wachtwoord in. Let op: Alleen

Nadere informatie

AFO 113 Authoritybeheer

AFO 113 Authoritybeheer AFO 113 Authoritybeheer 113.1 Inleiding Authority records die gebruikt worden in de catalogusmodule kunnen via deze AFO beheerd worden. U kunt hier records opzoeken, wijzigen, verwijderen of toevoegen.

Nadere informatie

Combi Module. Handleiding. Versie 3.01

Combi Module. Handleiding. Versie 3.01 Handleiding Combi Module 2Jours On-line Bouwen van Dongenstraat 1 8107 AD Broekland Tel. 0570-538135 Fax. 0570-538139 Mail info@2jours.nl Versie 3.01 Basishandleiding 2Jours Pagina 1 van 21 Inhoudsopgave

Nadere informatie

# seetut_20 $ De Sjabloon Editor Toepassen + seetut:0370 K Sjablonen;Algemeen;Naam Wijzigen Sjabloon;Ontwerp;Sjabloon Editor;Sjabloon Openen

# seetut_20 $ De Sjabloon Editor Toepassen + seetut:0370 K Sjablonen;Algemeen;Naam Wijzigen Sjabloon;Ontwerp;Sjabloon Editor;Sjabloon Openen # $ + K De Sjabloon Editor Toepassen Deze zelfstudie maakt gebruik van de modules Profielen & Ontwerpen. Opmerking: Deze zelfstudie kan niet worden uitgevoerd met LISCAD Lite. Doelstelling Het doel van

Nadere informatie

Tips & Trucs ARCHICAD 117: Programma van Eisen add-on voor KeyMembers

Tips & Trucs ARCHICAD 117: Programma van Eisen add-on voor KeyMembers Tips & Trucs ARCHICAD 117: Programma van Eisen add-on voor KeyMembers Met de Programma van Eisen add-on kan eenvoudig een programma van eisen worden ingelezen vanuit een excel bestand, waarbij snel zones

Nadere informatie

Transacties Rubriceren. BankingTools Cashflow v5.1

Transacties Rubriceren. BankingTools Cashflow v5.1 Transacties Rubriceren BankingTools Cashflow v5.1 Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale optie meerdere

Nadere informatie

Release notes:

Release notes: Applicatie: Alle Module: Algemeen (geen specifieke module) 62528 Statuslogs - contactpersoon - medewerker koppelingen Gecorrigeerde functionaliteit Voor de verschillende status logs is de medewerker /

Nadere informatie

MatrixKozijn Project versie Service Pack 4. Vernieuwingen: Algemeen. Compatibiliteit. Algemeen

MatrixKozijn Project versie Service Pack 4. Vernieuwingen: Algemeen. Compatibiliteit. Algemeen MatrixKozijn Project versie 2.3 - Service Pack 4 Servicepack 4 van MatrixKozijn Project 2.3 beschikt over de uitbreidingsmodule Voorraadbeheer Indien van MatrixKozijn CNC kunststof gebruik wordt gemaakt

Nadere informatie

13. Symbool-, Lijnstijlbibliotheek (Resource Editor)... 1

13. Symbool-, Lijnstijlbibliotheek (Resource Editor)... 1 13. Symbool-, Lijnstijlbibliotheek 13. Symbool-, Lijnstijlbibliotheek (Resource Editor)... 1 13.1. Inleiding...1 13.2. Icoonomschrijving...2 13.3. Menu Bestand...3 13.3.1. Nieuwe Bibliotheek maken... 3

Nadere informatie

Installatiehandleiding. versie 3.5

Installatiehandleiding. versie 3.5 Installatiehandleiding versie 3.5 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 1 - Installatiehandleiding MatrixKozijn Hout 3.5 2 2 - Aanbevolen systeemeisen 2 3 - Installatie MatrixKozijn Hout 3 3.1 - Downloaden van

Nadere informatie

Wijzigingen Release 1.4 oktober 2010

Wijzigingen Release 1.4 oktober 2010 Wijzigingen Release 1.4 oktober 2010 Inleiding Er is met name geïnvesteerd in meer controle voor beheerders, zodat deze MWIB zelf beter kunnen beheren. De mogelijkheid om acties te verwijderen is toegevoegd,

Nadere informatie

HOOFDSCHERM... 2 Positie Informatie... 2

HOOFDSCHERM... 2 Positie Informatie... 2 Nieuwsbrief ReynaPro Version 5.2.0.205 5 DECEMBER 2008 INHOUD HOOFDSCHERM... 2 Positie Informatie... 2 INVOER VAN ELEMENTEN... 3 Systeeminstellingen... 3 Vliegenraam... 4 Pivot Deur... 6 Vloeraansluitingen...

Nadere informatie

Offective > Verkoop > Offertes

Offective > Verkoop > Offertes Offective > Verkoop > Offertes Met Offective kunt u ongelimiteerd offertes maken, na het klikken op het menu item Verkoop > Offertes komt onderstaand scherm, hier heeft u direct overzicht van de verschillende

Nadere informatie

Service Pack notes Mobile Sales SPE SP3

Service Pack notes Mobile Sales SPE SP3 Service Pack notes Mobile Sales SPE SP3 Versie 1.0 INHOUD Ondertekenen van de order... 3 Opvragen van een handtekening... 4 Inrichting Agresso Wholesale... 5 Formulier orderbevestiging... 5 Parameters

Nadere informatie

StabiCAD V Veiligheid

StabiCAD V Veiligheid StabiCAD V Veiligheid Inhoudsopgave 1. Werken met StabiCAD V Veiligheid... 3 1.1. Inleiding................................................... 3 1.2. Bouwkundige plattegrond.....................................

Nadere informatie

Workshop Office365-basis: opdracht Word-bestanden plaatsen en delen

Workshop Office365-basis: opdracht Word-bestanden plaatsen en delen Workshop Office365-basis: opdracht Word-bestanden plaatsen en delen OneDrive, Word Online, Word Stap 1. Open je OneDrive. Maak een nieuwe map aan met de naam Tijdelijk. (Klik op Nieuw, klik op Map). Stap

Nadere informatie

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Release notes:

Release notes: Applicatie: Module: Planbord 61570 Verwerken werkbonnen/contracten verwerken van E-Invoices uitgesteld versturen Gecorrigeerde functionaliteit Exact export werkbon / contract factuur implementatie gewijzigd.

Nadere informatie

Workflow. Taak Sjablonen

Workflow. Taak Sjablonen Workflow Workflow beheer Bij elke klant in RADAR (het vinkje klant staat aan in het tabblad ALGEMEEN van het bedrijf of de familie) kunt u een planning maken van een aantal periodieke taken, bijvoorbeeld:

Nadere informatie

Opzetten van een evenement

Opzetten van een evenement Opzetten van een evenement Inhoud Begrippenlijst... 3 Voor het evenement... 4 De wizard doorlopen:... 4 Wizard pagina: Welkom bij event-timing.nl... 4 Wizard pagina: Evenement gegevens... 4 Wizard pagina:

Nadere informatie

Algemene basis instructies

Algemene basis instructies Inhoud: Algemene basis instructies... 2 Pictogrammen en knoppen... 2 Overzicht... 3 Navigeren (bladeren)... 3 Gegevens filteren... 4 Getoonde gegevens... 5 Archief... 5 Album... 5 Tabbladen en velden...

Nadere informatie

Release-notes LRP 3.1.22. LedenRegistratie Protestantse Kerk

Release-notes LRP 3.1.22. LedenRegistratie Protestantse Kerk Release-notes LRP 3.1.22 LedenRegistratie Protestantse Kerk Inhoud 1. Aanhef... 2 2. Tijdelijk- en correspondentieadres op looplijst en in sortering... 2 3. E-mails sturen voor Actie Kerkbalans... 2 4.

Nadere informatie

Handleiding: inlezen WESP data

Handleiding: inlezen WESP data Modelit Rotterdamse Rijweg 126 3042 AS Rotterdam Telefoon +31 10 4623621 info@modelit.nl www.modelit.nl Handleiding: inlezen WESP data Datum Versie 1: 18 Mei 2004 Versie 2: 25 Mei 2004 Modelit KvK Rotterdam

Nadere informatie

Handleiding. Loket.nl / Import variabele gegevens

Handleiding. Loket.nl / Import variabele gegevens Handleiding Loket.nl / Import variabele gegevens Inhoudsopgave 1. Aanzetten product Import variabele gegevens (50)... 3 2. Bestandsstructuur... 3 2.1. Voorwaarden:... 3 2.2. Voorbeeld bestand:... 3 3.

Nadere informatie

Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar

Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar ! Bijlage inlezen nieuwe tarieven (vanaf 3.2) Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar Scipio 3.303 biedt ondersteuning om gebruikers alle tarieven van de verschillende verzekeraars in één keer

Nadere informatie

Nieuw in versie Autoflex 9.1

Nieuw in versie Autoflex 9.1 Nieuw in versie Autoflex 9.1 Onderstaande items zijn veranderd dan wel toegevoegd in versie 9.1. De geel gearceerde items worden erna wat verder uitgediept met schermvoorbeelden. Verkoop Mogelijkheid voor

Nadere informatie

Central Station. CS website

Central Station. CS website Central Station CS website Versie 1.0 18-05-2007 Inhoud Inleiding...3 1 De website...4 2 Het content management systeem...5 2.1 Inloggen in het CMS... 5 2.2 Boomstructuur... 5 2.3 Maptypen... 6 2.4 Aanmaken

Nadere informatie

Releasenotes SCOL release September 2012

Releasenotes SCOL release September 2012 Releasenotes SCOL release 3.4.8 September 2012 Release 3.4.8 Dit zijn de releasenotes van SCOL-release 3.4.8. Deze release is het vervolg op de 3.4.7 release. Het keuzemenu achter Rol in scherm Beheer

Nadere informatie

1 Calculatie XE, 9.00 update 21 2

1 Calculatie XE, 9.00 update 21 2 1 Calculatie XE, 9.00 update 21 2 1.1 Nieuw: Uitbreidingen n.a.v de ARW 2012 2 1.1.1 Beschrijving / doel 2 1.1.2 Instelling(en) 3 1.1.3 RAW inschrijfstaat rapportage 4 1.2 Nieuw: Optimalisatie variabelen

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Beheren. www.deutschebank.nl

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Beheren. www.deutschebank.nl Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Beheren www.deutschebank.nl Internet Bankieren Beheren 2 Beheren U heeft toegang tot Beheren via het menu links op het scherm. Via Beheren beheert

Nadere informatie

Offective > CRM > Vragenlijst

Offective > CRM > Vragenlijst Offective > CRM > Vragenlijst Onder het menu item CRM is een generieke vragenlijst module beschikbaar, hier kunt u zeer uitgebreide vragenlijst(en) maken, indien gewenst met afhankelijkheden. Om te beginnen

Nadere informatie

Handleiding wordpress

Handleiding wordpress Handleiding wordpress Wordpress versie 3.0.4 Handleiding versie 1.1 Auteur Website Geert Hoekzema www.geerthoekzema.nl www.geerthoekzema.nl geert@geerthoekzema.nl 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Beginnen

Nadere informatie

Support Note Validatiemelding bij export SEPA-incasso s verhelpen

Support Note Validatiemelding bij export SEPA-incasso s verhelpen Support Note Validatiemelding bij export SEPA-incasso s verhelpen Tijdens de export van een incasso-bestand ontvangt u de melding dat het gegenereerde XML-bestand niet aan de eisen voldoet. In deze Support

Nadere informatie

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 1 van 35 UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 2 van 35 1. SEPA CHECK Ga naar http://www.unidis.nl/ en klik op doe de SEPA check. Zie onderstaande screenshot. U komt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Green Leaf Excel Tool Versie 1.2 (1december 2009)

Gebruikershandleiding Green Leaf Excel Tool Versie 1.2 (1december 2009) Gebruikershandleiding Green Leaf Excel Tool Versie 1.2 (1december 2009) Inhoudsopgave 1 HANDLEIDING EXCEL TOOL... 3 2 TOEGEVOEGDE MENU OPTIES... 4 2.1 KEUZEOPTIE NIEUW... 5 2.2 HET INLEZEN VAN EEN GLF

Nadere informatie

Hoofdstuk 16: Grafieken en diagrammen: hoe

Hoofdstuk 16: Grafieken en diagrammen: hoe Hoofdstuk 16: Grafieken en diagrammen: hoe 16.0 Inleiding Wanneer je de betekenis van een serie nummers in een presentatie wilt weergeven, zal je ondervinden dat een diagram de meest effectieve manier

Nadere informatie

Nieuwsbrief. LogiKal Versie MAART Nieuwsbrief Versie Pagina 1

Nieuwsbrief. LogiKal Versie MAART Nieuwsbrief Versie Pagina 1 Nieuwsbrief LogiKal Versie 5.2.0.265 11 MAART 2009 Nieuwsbrief Versie 5.2.0.265 Pagina 1 INHOUD INGAVE VAN ELEMENTEN... 3 Projectinstellingen...3 Nieuwe positie aanleggen... 5 Systeeminstellingen... 6

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 30. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 30. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 30 Efficiency through innovation 1 (PIBU) #CON: Importeren van contracten 1.1 Doelstelling Het doel van deze tool is om de vorige contracten, uit een ander softwarepakket,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. LogiKal VERSIE OKTOBER Nieuwsbrief Version Pagina 1

Nieuwsbrief. LogiKal VERSIE OKTOBER Nieuwsbrief Version Pagina 1 Nieuwsbrief LogiKal VERSIE 6.1.0.4 23. OKTOBER 2009 Nieuwsbrief Version 6.1.0.4 Pagina 1 INHOUD ELEMENTINGAVE... 3 Blind... 3 Volglashoeken... 4 Overall Kosten... 5 Regelstatika... 7 Profiel uitlijnen

Nadere informatie

Mamut Enterprise Abonnementsfacturering

Mamut Enterprise Abonnementsfacturering Mamut Enterprise Abonnementsfacturering Mamut Enterprise Abonnementfacturering is een middel om klanten volgens vaste afspraken en/of abonnementen te factureren. Deze oplossing zit inbegrepen in Mamut

Nadere informatie

Nieuwsbrief. LogiKal VERSIE JUNI Nieuwsbrief Versie 6.0 Pagina 1

Nieuwsbrief. LogiKal VERSIE JUNI Nieuwsbrief Versie 6.0 Pagina 1 Nieuwsbrief LogiKal VERSIE 6.0 11. JUNI 2009 Nieuwsbrief Versie 6.0 Pagina 1 INHOUD INGAVE VAN ELEMENTEN... 3 Tekstpositie met afbeelding... 3 Serie Instellingen... 4 Stijldeling: Regels en schuine stijlen...

Nadere informatie

Document Classificatie: Public 1.0 Published

Document Classificatie: Public 1.0 Published Paginanummer: 1 van 11 Inhoud Alle platformen...2 77993 Uitbreiding UserMobileDevice met App Informatie...2 79089 Autoresponders problemen bij meerdere administraties...2 79307 Export van relaties...2

Nadere informatie

W2105 Import Externe Bestanden

W2105 Import Externe Bestanden W2105 Import Externe Bestanden www.mpluskassa.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Toevoegen artikel import...4 3 Wijzigen artikel import...9 W2105 Import Externe Bestanden 2 1 Inleiding In deze handleiding

Nadere informatie

Uursoortfinanciering importeren

Uursoortfinanciering importeren Vanaf 1 april 2018 is het mogelijk om voor de WLZ tijd te legitimeren onder Zorgprofielen (ook wel ZZP s). Omdat voorheen uursoorten niet door Zorgprofielen/ZZP s mochten worden gelegitimeerd, zal dit

Nadere informatie

Releasenotes LCMS 2019v1

Releasenotes LCMS 2019v1 Release notes LCMS 2019v1 Colofon Contactpersoon: Raymond Schram Titel: Releasenotes LCMS 2019v1 Datum: 11 maart 2019 Status: Definitief Versie: 1.01 Auteurs: Raymond Schram [IFV] Projectleider: Review:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. LogiKal Version INHOUDSOPGAVE 2. JULI 2008

NIEUWSBRIEF. LogiKal Version INHOUDSOPGAVE 2. JULI 2008 NIEUWSBRIEF LogiKal Version 5.2.0.120 2. JULI 2008 INHOUDSOPGAVE PROJECT AANMAKEN... 2 Projectinstellingen... 2 Zoeken en vervangen... 3 Optie 1 Profielserie wisselen... 4 Optie 2 Artikelen wijzigen binnen

Nadere informatie

Update PlusPort Academy november 2012

Update PlusPort Academy november 2012 Update PlusPort Academy november 2012 In dit document beschrijven we de verbeteringen die zijn doorgevoerd in de update van 8 november 2012. Inhoud 1. Aanpassingen in de trainingsdefinitie... 3 1.1. Zichtbaarheid

Nadere informatie

Elbo Technology BV Versie 1.1 Juni 2012. Gebruikershandleiding PassanSoft

Elbo Technology BV Versie 1.1 Juni 2012. Gebruikershandleiding PassanSoft Versie 1.1 Juni 2012 Gebruikershandleiding PassanSoft Versie 1.1 Juni 2012 2 Inhoud: Opstart scherm PassanSoft... 1 Het hoofdmenu van PassanSoft wordt geopend... 4 Verklaring extra knoppen weergegeven

Nadere informatie

RIAXION DOSSIER HANDLEIDING

RIAXION DOSSIER HANDLEIDING RIAXION DOSSIER HANDLEIDING Versie 1.0 Status: Definitief Datum: 8-3-2012 Deventer Inhoud 1. VRAGENLIJST... 3 1.1. Het maken van een vragenlijst... 4 1.2. Vragen toevoegen aan een vragenlijst... 5 1.3.

Nadere informatie

Release notes Swing 5.0.6 & 5.0.7

Release notes Swing 5.0.6 & 5.0.7 Release notes Swing 5.0.6 & 5.0.7 Copyright 2016 Swing Jive Swing is een product van ABF Research Jive Full screen weergave Swing 5 beschikt nu ook over een full screen weergave. Deze is te activeren via

Nadere informatie

Mach3Framework 5.0 / Website

Mach3Framework 5.0 / Website Mach3Framework 5.0 / Website Handleiding Mach3Builders Inhoudsopgave 1 Inloggen...5 1.1 Ingelogd blijven...6 1.2 Wachtwoord vergeten...7 2 Applicatie keuzescherm...8 2.1 De beheeromgeving openen...9 3

Nadere informatie

Tekenen met Floorplanner

Tekenen met Floorplanner Overzicht Het scherm 1. Zoom 2. Opslaan 3. Verdieping tab 4. Undo / Redo 5. Constructiemenu 6. Bibliotheek 7. Tekenvlak Eigenschappenmenu s De plattegrond wordt opgebouw uit verschillende elementen: ruimtes,

Nadere informatie

Quickstart. Browser instellingen

Quickstart. Browser instellingen Browser instellingen Projectadministratie is getest onder : Mac OS 10.3 met Safari versie 1.3 Mac OS 10.4 met Safari versie 2.0.3 (417.9.2) Windows met Internet Explorer versie 6.0.2900.2180. Belangrijke

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Training MANUAL DE USUARIO NAC SPORT ELITE Version 1.3.400 Nacsport Training wwww.nacsport.com 1 Index 1- AFBEELDINGEN 2- OEFENINGEN 3- TRAINING 4- KALENDER Nacsport Training wwww.nacsport.com

Nadere informatie

Factuur2King 2.0 Single User release notes

Factuur2King 2.0 Single User release notes Factuur2King 2.0 Single User release notes Factuur2King 2.0 is geheel vanaf de grond opgebouwd. Naast dat het geheel er moderner uit ziet hebben we met de nieuwe weergave en de mogelijkheid de King database

Nadere informatie

Roosters en planningen printen

Roosters en planningen printen Roosters en planningen printen Op verschillende plekken kunnen roosters en planningen geprint worden. Dit kan in verschillende situaties nuttig zijn. Er moet echter wel rekening gehouden worden met het

Nadere informatie

Releasebeschrijving e-former versie 7.0

Releasebeschrijving e-former versie 7.0 Releasebeschrijving e-former versie 7.0 INHOUDSOPGAVE Inleiding... 2 Tussentijds opslaan... 3 Digitale handtekening... 4 Beveiliging... 6 Toegangscontrole bij lokaal gebruik... 6 Verwijderen uploads...

Nadere informatie

Releasenotes Alure

Releasenotes Alure Releasenotes Alure 10.12.20170831 Inhoudsopgave 1. Releasenotes Alure 3 1.1 SQL Ondersteuning 3 2. Functionele verbeteringen 4 2.1 Algemeen 4 2.2 CRM 4 2.3 DMS 5 2.4 Uren 5 2.5 Planning & Control 6 2.6

Nadere informatie