NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 5: 12 januari 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 5: 12 januari 2017"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 5: 12 januari 2017 UITGAVES SCHOOLJAAR Uitgave 6: Donderdag 9 februari 2017 Uitgave 7: Donderdag 9 maart 2017 Uitgave 8: Donderdag 30 maart 2017 Uitgave 9: Donderdag 11 mei 2017 Uitgave 10: Donderdag 15 juni 2017 Uitgave 11: Vrijdag 14 juli 2017 PLANNING Vrijdag 13 januari: Darttoernooi voor de leerlingen. Dinsdag 17 januari: uur: informatieavond leerjaar 2, m.b.t. vakkenpakketkeuzes uur: informatieavond leerjaar 3, m.b.t. vakkenpakketkeuzes. Studiemiddag voor docenten, lessen van 40 minuten. Woensdag 18 en donderdag 19 januari: Kunstmenu voor leerjaar 2. Maandag 23 januari: Start: activiteitenweek. Vrijdag 27 januari: Einde activiteitenweek. Einde periode 2. Dinsdag 31 januari en woensdag 1 februari: Voortgangsvergadering leerjaar 1 en 2 (lessen van 40 minuten). Dinsdag 7 en woensdag 8 februari: Voortgangsvergadering leerjaar 3 en 4 (lessen van 40 minuten). Donderdag 9 februari: uur: MR-vergadering. Zondag 12 februari: uur: Open dag. Dinsdag 14 februari: Gezamenlijke eindexamenfoto leerjaar 4 om uur. Dinsdag 21 februari: uur ontdekkingstocht voor leerlingen groep 8. Donderdag 23 februari: uur: Carnavalsbal voor leerjaar 1 t/m 4. Maandag 27 februari t/m vrijdag 3 maart: Carnavalsvakantie. Dinsdag 7 en woensdag 8 maart: Aanmelden voor schooljaar

2 JAAR AFSLUITING LEERJAAR 1 EN 2 Vrijdag 23 december was al weer de laatste schooldag van het kalenderjaar Traditioneel afgesloten door de onderbouw met een ontbijt en diverse activiteiten. Wat opviel was dat veel leerlingen heerlijke gerechten hadden klaargemaakt en de lokalen sfeervol hadden versierd. Inkoopploegen, versierploegen en opruimploegen lieten zich van hun beste kant zien en alles verliep erg soepel en in een prettige sfeer. Na het ontbijt was het voor de 2 e klassen trommelen op rommel waar een appèl gedaan werd op het ritmegevoel van eenieder. Daarnaast Capoeira, waar dans- en verdedigingsvormen op een inspirerende wijze werden voorgedaan en ingeoefend met een beroep op het atletisch vermogen. In het Tienerhuis werd ontspannen aan allerlei activiteiten gedaan met een hoog chillgehalte. In de spellenronde was het vooral behendigheid, nadenken en samenspelen waar het om draaide. Voor de 1 e klassen was daar de theatergroep The Big Mo die eerst met de klassen apart een workshop verzorgden in improvisatietheater. Dat werd afgesloten centraal in de aula waarin de leerlingen op een interactieve manier op het podium met de acteurs konden meespelen. Het gaf erg hilarische momenten met alle waardering voor het aanwezige acteertalent bij de leerlingen. LEERJAAR 3 EN 4 Op vrijdag 23 december stond er voor alle leerlingen uit de bovenbouw een eindejaaractiviteit op het programma. Op deze ochtend was het de bedoeling om samen met klasgenoten het kalenderjaar op een leuke manier af te sluiten. Alle leerlingen uit leerjaar 3 zijn gaan bowlen bij De Brug in Mierlo, of bij Fitland in Helmond. Na 2 uur gooien van velen spares & strikes mocht iedereen gaan genieten van de vakantie. De leerlingen uit leerjaar 4 hadden de keuze uit een beautyochtend op school, of naar Snookertown in Mierlo. Alle jongens, samen met een aantal meiden, hadden gekozen voor het laatste en hebben zich vermaakt met darten, snookeren, dartsball, footpool en poolen. Ook zij mochten om 12 uur gaan genieten van een welverdiende vakantie. LEERJAAR 4 Ruim 70 eindexamenkandidates kregen een beauty ochtend aangeboden om het kalenderjaar feestelijk af te sluiten. De ochtend begon rustig maar al snel ging iedereen aan de slag met make-up, stijltangen en nagels, in een gezellige sfeer. Daarna konden de dames nog op de foto en kon de kerstvakantie ingeluid worden!

3 LEERLINGENRAAD De leerlingenraad is al weer druk bezig met het organiseren van het carnavalsfeest. Maar voordat we mogen gaan hossen, dansen en springen is het eerst nog 14 februari. Op dinsdag 14 februari hebben wij op school een complimentendag!! Wil je een medeleerling, docent, conciërge of... iemand op school een compliment geven, dan is deze dag er perfect voor. Vanaf maandag 30 januari wordt er op de administratie een brievenbus geplaatst waar je je complimenten in kunt stoppen. Via posters word je op school hierover geïnformeerd. Op 14 februari worden deze complimenten dan anoniem uitgedeeld. Groetjes, de leerlingenraad In de volgende nieuwsbrief volgt meer informatie over het carnavalsfeest van 23 februari, maar noteer deze datum wel alvast in je agenda!! JVB DARTTOERNOOI 2017 Het jaarlijkse darttoernooi staat voor vrijdag 13 januari weer op de planning. Er zullen 31 jongens en 10 meiden strijden om de titel beste darter van het JvB en bijpassende bokaal. Het toernooi vindt plaats in de aula en zal starten na het 6 e lesuur (13.40). Voor de deelnemers zal het 7 e en 8 e uur uitvallen. De verwachte eindtijd zal rond de klok van zijn. We hopen op een spannend toernooi. Groeten, de heer Willems en de heer Venderbos. OUDERRAAD Nieuws van de ouderraad (ouderraad@janvanbrabant.nl) Wist u dat: - De ouderraad iedereen een heel goed, gezond en gelukkig 2017 wenst! - De notulen van de vergadering van 12 december 2016 op de website staan - Deze kunt u vinden door op de website naar Organisatie - Overlegorganen Ouderraad te gaan - Tijdens de open dag in februari de ouderraad ook present zal zijn - We dan naast nieuwe leerlingen uiteraard ook nieuwe ouders hopen te kunnen begroeten INSCHRIJVEN HUISWERKBEGELEIDING Onlangs is er een enquête verstuurd onder alle ouders. Dit was om de vraag naar studiebegeleiding door Spectrum Brabant in kaart te brengen. Daarnaast is informatie verstrekt over de weg die genomen moet worden om de studiebegeleiding voor uw zoon/dochter in te schakelen. Tot op heden zijn er geen aanmelding ontvangen. U kunt zich aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek via de volgende link: In dit gesprek staat uiteraard de hulpvraag centraal en wordt uitgelegd hoe wij precies werken op de groep. Goed om te weten is dat alle intakegesprekken gevoerd worden met Berry van de Geijn, locatiemanager en groepscoördinator van de begeleiding op het Jan van Brabant.

4 Bij een minimale aanmelding van 6 leerlingen kunnen wij een groep openen op de Deltaweg. Tot die tijd is het mogelijk al deel te nemen aan de begeleiding op de Molenstraat. Bij interesse zien wij graag uw aanmelding tegemoet. Met vriendelijke groeten, Berry van de Geijn BEZOEK MUSEUM HELMOND LEERJAAR 2 Op 18 en 19 januari bezoeken de leerlingen van leerjaar 2 het gemeentemuseum van Helmond. De leerlingen gaan op eigen gelegenheid van en naar het gemeentemuseum (Boscotondo). Mevrouw Van der Vleut zal de voorbereiding van dit bezoek tijdens haar lessen verzorgen en is aanwezig tijdens de bezoeken van de zes klassen. Het bezoek is als volgt gepland: Woensdag 18 januari 2C start s morgens bij het gemeente museum en is rond uur op school terug. Het bezoek is van tot uur (les 1 t/m 3 vervalt en les 4 start iets later). 2A vertrekt aan het begin van lesuur 3 om uur en is om ongeveer uur op school terug. Het bezoek is van tot uur (les 3 duurt 10 minuten, les 4 en 5 vervalt). 2B vertrekt om uur in de tweede pauze en komt niet meer terug naar school. Het bezoek is van tot uur (les 5 t/m 7 vervalt). Donderdag 19 januari 2D start s morgens bij het gemeente museum en is rond uur op school terug. Het bezoek is van tot uur (les 1 t/m 3 vervalt en les 4 start iets later). 2E vertrekt aan het begin van lesuur 3 om uur en is om ongeveer uur op school terug. Het bezoek is van tot uur (les 3 duurt 10 minuten, les 4 en 5 vervalt). 2F vertrekt om uur in de tweede pauze en komt niet meer terug naar school. Het bezoek is van tot uur (les 5 t/m 7 vervalt). Het Boscotondoplein in Helmond golft. In wit, blauw en groen. Het is een voorbode voor wat er binnen te zien is. De leerling wordt ondergedompeld in de wereld van Vlisco, producent van katoenen stoffen gemaakt voor de Afrikaanse markt maar Made in Helmond. Vol kleur en krachtige symboliek. De geschiedenis van het bedrijf, ontwerp en productieprocessen, mode en kunst: het komt allemaal voorbij in een spectaculaire omgeving. Ook ziet de leerling het werk van de Brits/ Nigeriaanse kunstenaar Yinka Shonibare, dat geïnspireerd is op de stoffen van Vlisco. Thema van het project is het dessin ofwel de symboliek achter de stoffen van Vlisco en de koppeling van objecten in relatie tot het verhaal. Tijdens de rondleiding voor beide tentoonstellingen worden de leerlingen uitgedaagd kritisch te kijken. Door interactie met het materiaal leren ze in te zoomen, te beschouwen en te onderbouwen. De voorbereiding voor het bezoek aan Museum Helmond zal plaatsvinden tijdens de lessen Techniek/Handvaardigheid.

5 ACTIVITEITENWEEK VAN 23 T/M 27 JANUARI In de week van 23 januari zijn er voor elk leerjaar speciale activiteiten: Leerjaar 1 heeft op 23 en 24 januari The real game (zie hieronder) Leerjaar 2 heeft op 25 t/m 27 januari PSO (praktische sectororiëntatie). De leerlingen volgen twee modules in vier dagdelen tijdens de driedaags PSO. Het is het vervolg van PSO uit de week van 17 oktober. De leerlingen kiezen onder leiding van de heer Krüger weer voor de modules waar zij zich het best bij voelen passen. Leerjaar 3 gaat de gehele week op arbeidsoriëntatie. Zij hebben geen lessen. Zij zullen de gehele week stage lopen in een bedrijf of instelling. Leerjaar 4 heeft de gehele week toetsweek met voor diverse talen een mondeling. De leerlingen met Lo2 in het pakket zullen op vrijdag 27 januari na de toets met de bus vertrekken naar Eindhoven voor een schaatsactiviteit. THE REAL GAME: PROJECT IN LEERJAAR 1 Op maandag 23 en dinsdag 24 januari doen de leerlingen uit leerjaar 1 het project The Real Game. Deze dagen vervallen de vaklessen en zijn de leerlingen alleen bezig met het project. De dagen duren van uur tot uur. Wat is The Real Game? The Real Game is een spel om samen met leerlingen de toekomstige wereld van werk en leven te verkennen. Enerzijds dienen leerlingen er gewoon plezier aan te beleven, anderzijds legt het spel een link tussen wat zij op school leren (vakken) en hun eigen leven en toekomst. De leerlingen verkennen de voor- en nadelen van de arbeid in onze huidige samenleving. Vanuit een beroepsprofiel (bv. acteur, loodgieter, kok, maar ook advocaat of piloot) oefenen leerlingen in praktijksituaties met vaardigheden die belangrijk zijn voor hun leven. Ze leren hoe ze verantwoordelijkheid op zich kunnen nemen, hoe ze kiezen en afwegen en het belang van samenwerken, in het werk, maar ook daarbuiten. Het spel bestaat uit een aantal onderdelen: 1. Brood op de plank. Leerlingen maken kennis met het spel en de rollen worden verdeeld. Leerlingen vormen met hun rol een straat van 4-5 leerlingen. De klas is een wijk, stad of dorp. Ze concretiseren hun straat en maken kennis met hun rol. 2. Kwaliteit van leven. Leerlingen leren hun uren te verdelen over werk en vrije tijd en maken keuzes en afwegingen. Ze doen dit ook in hun straat, waardoor er compromissen moeten worden gesloten. Leerlingen verkennen hun wensen met de wat in de praktijk mogelijk is. 3. Je eigen weg. Leerlingen stellen vast wat ze leuk vinden aan het toegewezen beroep en wat niet. Ze denken na over andere beroepen en werkstijlen die misschien beter bij hen passen. De leerlingen zitten gedurende twee dagen als klas in hetzelfde lokaal. Zij dienen mee te nemen: - Lunch. - Pen, kleurpotloden, plakstift, schaar. - Snelhechter. - Chromebook /device

6 SCHOLEN- EN BEROEPENMARKT De werkgroep Scholen- en Beroepenvoorlichting Gewest Helmond organiseert op donderdag 9 februari een Scholen- en Beroepenvoorlichtingsavond in het Vakcollege aan de Keizerin Marialaan te Helmond van uur. Deze avond is bedoeld voor ouders en leerlingen. Leerlingen en ouders die naar de voorlichtingsavond willen gaan, kunnen hiervoor een toegangskaart aanvragen waarop het aantal personen staat vermeld met een plattegrond en een lijst van deelnemende opleidingsscholen en beroepenvoorlichters. Er zullen vele scholen en instellingen aanwezig zijn. Onder andere : - ROC Ter Aa - SUMMA college Eindhoven - Helicon-opleidingen (waaronder De Groene Campus) - De Rooi Pannen - HAVO-scholen uit Helmond - Landmacht/Luchtmacht/Marine/Marechaussee/Politie - En vele anderen. U kunt via onderstaande strookje aangeven dat u naar de Scholen- en Beroepenmarkt wilt gaan. Met vriendelijke groet, de decanen: Mevrouw Elings en de heer Krüger SCHOLEN- EN BEROEPENVOORLICHTINGSAVOND donderdag 9 februari 2017 Dit strookje uiterlijk donderdag 2 februari inleveren bij de administratie. De ouders van :... klas :... hebben kennisgenomen van deze voorlichtingsavond. O Eén van hen maakt met hun zoon/dochter gebruik van deze uitnodiging. O Beiden maken met hun zoon/dochter gebruik van deze uitnodiging. O Hun zoon/dochter maakt geen gebruik van deze uitnodiging.

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 4: 15 december 2016

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 4: 15 december 2016 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 4: 15 december 2016 UITGAVES SCHOOLJAAR 2016-2017 Uitgave 5: Donderdag 12 januari 2017 Uitgave 6: Donderdag 9 februari 2017 Uitgave 7: Donderdag 9 maart 2017 Uitgave

Nadere informatie

ALGEMEEN. NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 5: 10 januari 2019

ALGEMEEN. NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 5: 10 januari 2019 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 5: 10 januari 2019 ALGEMEEN UITGAVES SCHOOLJAAR 2018-2019 Uitgave 6: Donderdag 31 januari 2019 Uitgave 7: Donderdag 21 februari 2019 Uitgave 8: Donderdag 21 maart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 1: 15 september 2016

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 1: 15 september 2016 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 1: 15 september 2016 UITGAVES SCHOOLJAAR 2016-2017 Uitgave 1: Donderdag 15 september 2016 Uitgave 2: Donderdag 6 oktober 2016 Uitgave 3: Donderdag 10 november 2016

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 5: 14 december 2017

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 5: 14 december 2017 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 5: 14 december 2017 UITGAVES SCHOOLJAAR 2017-2018 Uitgave 6: Donderdag 11 januari 2018 Uitgave 7: Donderdag 2 februari 2018 Uitgave 8: Donderdag 8 maart 2018 Uitgave

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 8 Uitgave 4: 3 december 2015

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 8 Uitgave 4: 3 december 2015 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 8 Uitgave 4: 3 december 2015 UITGAVES SCHOOLJAAR 2015-2016 Uitgave 5: Donderdag 7 januari 2016 Uitgave 6: Donderdag 17 februari 2016 Uitgave 7: Donderdag 10 maart 2016 Uitgave

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 1: 20 augustus 2018

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 1: 20 augustus 2018 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 1: 20 augustus 2018 UITGAVES SCHOOLJAAR 2018-2019 Uitgave 1: Maandag 20 augustus 2018 Uitgave 2: Donderdag 27 september 2018 Uitgave 3: Donderdag 1 november 2018

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 6: 8 januari 2015

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 6: 8 januari 2015 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 6: 8 januari 2015 UITGAVES SCHOOLJAAR 2014-2015 Uitgave 7: Donderdag 5 februari 2015 Uitgave 8: Donderdag 19 maart 2015 Uitgave 9: Donderdag 16 april 2015 Uitgave

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 4. Uitgave 6: 10 januari 2012

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 4. Uitgave 6: 10 januari 2012 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 4. Uitgave 6: 10 januari 2012 Uitgaves schooljaar 2011-2012 Uitgave 7: Dinsdag 7 februari 2012. Uitgave 8 Dinsdag 6 maart 2012. Uitgave 9: Dinsdag 3 april 2012. Uitgave 10:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 4: 30 oktober 2014

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 4: 30 oktober 2014 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 4: 30 oktober 2014 UITGAVES SCHOOLJAAR 2014-2015 Uitgave 5: Donderdag 27 november 2014 Uitgave 6: Donderdag 8 januari 2015 Uitgave 7: Donderdag 5 februari 2015 Uitgave

Nadere informatie

OPEN AVOND DONDERDAG 12 JANUARI 2017 START OLYMPIAKLAS

OPEN AVOND DONDERDAG 12 JANUARI 2017 START OLYMPIAKLAS EDITIE 2 23 DECEMBER 2016 OPEN AVOND DONDERDAG 12 JANUARI 2017 Op donderdag 12 januari 2017 vindt de Open Avond van de Walewyc plaats. Van 18.00 21.00 uur ontvangen wij de leerlingen van groep 7 en 8 en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 4: 16 november 2017

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 4: 16 november 2017 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 4: 16 november 2017 UITGAVES SCHOOLJAAR 2017-2018 Uitgave 5: Donderdag 14 december 2017 Uitgave 6: Donderdag 11 januari 2018 Uitgave 7: Donderdag 2 februari 2018

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 2: 28 september 2017

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 2: 28 september 2017 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 2: 28 september 2017 UITGAVES SCHOOLJAAR 2017-2018 Uitgave 3: Donderdag 26 oktober 2017 Uitgave 4: Donderdag 16 november 2017 Uitgave 5: Donderdag 14 december 2017

Nadere informatie

ZIJN DE GEHELE DAG VRIJ.

ZIJN DE GEHELE DAG VRIJ. NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 2: 27 september 2018 ALGEMEEN UITGAVES SCHOOLJAAR 2018-2019 Uitgave 3: Donderdag 1 november 2018 Uitgave 4: Donderdag 29 november 2018 Uitgave 5: Donderdag 10 januari

Nadere informatie

Klassenindeling De klassenindeling is bekend gemaakt tijdens de kennismakingsmiddag op woensdag 19 juni 2019.

Klassenindeling De klassenindeling is bekend gemaakt tijdens de kennismakingsmiddag op woensdag 19 juni 2019. BK(K)1 Beste leerling, Het laatste schooljaar op de basisschool is ten einde en een welverdiende zomervakantie is begonnen. In deze mail informeer ik jou over een aantal belangrijke zaken met betrekking

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief.

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 4-2017 Onze Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Bijzondere activiteiten en vrije dagen vindt u in deze Nieuwsbrief

Nadere informatie

Open dagen voor opleidingen in Eindhoven en omgeving, schooljaar 2012-2013

Open dagen voor opleidingen in Eindhoven en omgeving, schooljaar 2012-2013 en voor opleidingen in Eindhoven en omgeving, schooljaar 2012-2013 ROC Eindhoven www.roceindhoven.nl Datum: Zondag 22 januari 2012 van 11.00 16.00 uur (alle locaties uitgezonderd Ster College en Montessori

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 8 Uitgave 2: 8 oktober 2015

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 8 Uitgave 2: 8 oktober 2015 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 8 Uitgave 2: 8 oktober 2015 UITGAVES SCHOOLJAAR 2015-2016 Uitgave 2: Donderdag 8 oktober 2015 Uitgave 3: Donderdag 12 november 2015 Uitgave 4: Donderdag 3 december 2015 Uitgave

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam oktober 2012 Jaargang 3, nummer 2 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de tweede digitale Nieuwsbrief van het schooljaar. In deze Nieuwsbrief houden wij u op de hoogte

Nadere informatie

BRC Onderbouw: 075-6404104 BRC Bovenbouw 075-6210426

BRC Onderbouw: 075-6404104 BRC Bovenbouw 075-6210426 BRC Onderbouw: 075-6404104 BRC Bovenbouw 075-6210426 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van en de leerlingen van de 1 e, 2 e, 3 e, 4 e, 5 e en 6 e klassen Krommenie, 24 februari 2016 Geachte mevrouw, mijnheer,

Nadere informatie

Open dagen voor opleidingen in Eindhoven en omgeving in 2012-2013

Open dagen voor opleidingen in Eindhoven en omgeving in 2012-2013 en voor opleidingen in Eindhoven en omgeving in 2012-2013 ROC Eindhoven www.roceindhoven.nl Datum: Zondag 20 januari 2013 van 11.00 16.00 uur (alle scholen met uitzondering van Ster College en Procestechniek)

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 4. Uitgave 8: 6 maart 2012

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 4. Uitgave 8: 6 maart 2012 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 4. Uitgave 8: 6 maart 2012 Uitgaves schooljaar 2011-2012 Uitgave 9: Dinsdag 3 april 2012 Uitgave 10: Dinsdag 8 mei 2012 Uitgave 11: Dinsdag 29 mei 2012 Uitgave 12: Vrijdag

Nadere informatie

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje Feestweek 50 jaar Roncalli Informatieboekje Roncalli mijn school! Refrein Ik zie de zon. Ik ben nog jong. Ik ren naar Ronronronron- Roncalli mijn school Ik zie de zon. Ik zing mijn song. Ik zing van Ronronronroncalli-

Nadere informatie

De kantine is tijdens de activiteitenweek gesloten! Neem dus zelf een lunchpakket mee, indien nodig.

De kantine is tijdens de activiteitenweek gesloten! Neem dus zelf een lunchpakket mee, indien nodig. BRC Onderbouw: 075-6404104 BRC Bovenbouw 075-6210426 Aan de oud der(s)/verzorger(s) van en de leerlingen van de 1 e, 2 e, 3 e, 4 e, 5 e en 6 e klassen Krommenie, maart 2018 Geachte mevrouw, mijnheer, beste

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

OPEN AVOND DONDERDAG 7 JANUARI 2016 DE FIETSCONTROLE VOOR VEILIG NAAR SCHOOL THEMADAG GEORGANISEERD DOOR DE OUDERRAAD

OPEN AVOND DONDERDAG 7 JANUARI 2016 DE FIETSCONTROLE VOOR VEILIG NAAR SCHOOL THEMADAG GEORGANISEERD DOOR DE OUDERRAAD EDITIE 2 18 DECEMBER 2015 OPEN AVOND DONDERDAG 7 JANUARI 2016 Op donderdag 7 januari a.s. vindt de Open Avond van de Walewyc plaats. Van 18.00 21.00 uur ontvangen wij de leerlingen van groep 7 en 8 en

Nadere informatie

Mhemouders, 5 juli 2016

Mhemouders, 5 juli 2016 Mhemouders, 5 juli 2016 AGENDA DATUM 5 t/m 7 juli 5 juli 5 juli 6 juli 8 juli 8 juli 11 juli 18 augustus 19 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus 24 augustus Week van 29 augustus 29 augustus 30

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 5: 27 november 2014

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 5: 27 november 2014 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 5: 27 november 2014 UITGAVES SCHOOLJAAR 2014-2015 Uitgave 6: Donderdag 8 januari 2015 Uitgave 7: Donderdag 5 februari 2015 Uitgave 8: Donderdag 19 maart 2015 Uitgave

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei/juni/juli 16 162015

Nieuwsbrief mei/juni/juli 16 162015 Nn Nieuwsbrief mei/juni/juli 16 162015 Nog maar enkele weken De meivakantie ligt net achter ons maar met een schuin oog kijken we alweer naar de komende periode. Nog maar 9 weken en dan begint de zomervakantie!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Het Corylus Nieuws. Woord vooraf:

Het Corylus Nieuws. Woord vooraf: NIEUWSBRIEF APRIL 2018 Nieuws Woord vooraf: Beste leerlingen en ouders / verzorgers, Het voorjaar laat zich inmiddels van de goede kant zien. De eerste zomerse dag hebben we zelfs al gehad. Voor onze 4

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 18 juni 2018 J. van den Broek BROJ/frep/18-B548

Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 18 juni 2018 J. van den Broek BROJ/frep/18-B548 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de klassen 1d, 1e, 2d en 2e Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 18 juni 2018 J. van den Broek BROJ/frep/18-B548 Onderwerp laatste lesweken en start nieuw schooljaar

Nadere informatie

Nummer 16: 10 januari 2013

Nummer 16: 10 januari 2013 Nummer 16: 10 januari 2013 JANUARI 2013 Vrijdag 11/1/13 19.30-23.30 uur Nieuwjaarsbal Dinsdag 15/1/13 9.30-11.30 uur 13.00-15.00 uur Basisdag t.b.v. basisscholen uit Maasland, Maassluis, Schiedam Basisdag

Nadere informatie

Tessenderlandt. Puberbrein als innovatiekans. Project puberbrein Kompas

Tessenderlandt. Puberbrein als innovatiekans. Project puberbrein Kompas Tessenderlandt Puberbrein als innovatiekans Project puberbrein Kompas Product presentatie Kompas Van PSL naar activerend onderwijs. Kompas heeft in de loop der jaren het bestaande stage programma omgebouwd

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar December nr. 3. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl. Beste ouder/verzorger,

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar December nr. 3. OSG West-Friesland Bontekoestraat LL Hoorn osg.atlascollege.nl. Beste ouder/verzorger, Beste ouder/verzorger, De lichtjes die branden in de verschillende kerstbomen in de school geven een feestelijke en vrolijke uitstraling. De feestdagen en een vakantie van twee weken zijn een plezierig

Nadere informatie

Sterk in onderwijs VLIETLAND COLLEGE. zaterdag 14 januari uur. vwo havo mavo. én uniek in Nederland ons Hatheneum

Sterk in onderwijs VLIETLAND COLLEGE. zaterdag 14 januari uur. vwo havo mavo. én uniek in Nederland ons Hatheneum Sterk in onderwijs VLIETLAND COLLEGE zaterdag 14 januari 2017 vwo havo mavo 10.00 13.00 uur én uniek in Nederland ons Hatheneum Motivatie is echt het belangrijkste Programma Algemene Informatie Vlietland

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit: 16 december 2014 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

INFORMATIE-AVOND KLAS 3 EN KLAS 4

INFORMATIE-AVOND KLAS 3 EN KLAS 4 INFORMATIE-AVOND KLAS 3 EN KLAS 4 NIEUWE DIRECTEUR Hans Schapenk Rector OMO Scholengroep Helmond Dr.-Knippenbergcollege Carolus Borromeus College Vakcollege Helmond Directeur Vakcollege sinds februari

Nadere informatie

nieuwsbrief Datum: 17 december 2015

nieuwsbrief Datum: 17 december 2015 nieuwsbrief Datum: 17 december 2015 Inhoud 1. Inleiding... 1 2. Teamleiders... 1 3. Roosterwijzigingen en nieuwe collega s... 2 4. Ondernemersweek en kerstmarkt... 2 5. Het tweede halfjaar... 4 6. 10-minutenavond...

Nadere informatie

Paginanummer Lesplein = leesplein 2. CRAFTS stage en thema 6 3-4

Paginanummer Lesplein = leesplein 2. CRAFTS stage en thema 6 3-4 Nieuwsbrief nr. 4 2014 2015 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen genoemd: Paginanummer Lesplein = leesplein 2 Vervanging van lessen en onderwijstijd 2 OPG 2 Magister 2 Herkansing 3 CRAFTS

Nadere informatie

nr. 11, schooljaar 2011-2012

nr. 11, schooljaar 2011-2012 nr. 11, schooljaar 2011-2012 Presentatieavond nieuwe ouders Helaas is er iets misgegaan in de communicatie over de presentatieavond voor nieuwe ouders. Om verwarring te voorkomen, willen we deze avond

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 17 Inhoud: Bezoek aan de markt groep 3 MB Even voorstellen: Floor Open Dagen VO Agenda en bijlagen 14 JANUARI 2016 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Bezoek aan de markt

Nadere informatie

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster 15e nieuwsbrief 2016-2017 Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster We krijgen regelmatig de vraag waarom de verbouwing nog niet begonnen is en ook of we nu al een achterstand hebben qua renovatietijd.

Nadere informatie

LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR

LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR Juli 2015 SCHOOLEXAMENWEEK Leerjaar 3 HEESCH Aan: Leerlingen leerjaar 3 en hun ouder(s) / verzorger(s). Betreft: Schoolexamenweek

Nadere informatie

De Piet Hein. Informatieblad voor ouders en leerlingen

De Piet Hein. Informatieblad voor ouders en leerlingen Jaargang 7 nr. 5 05-09-2008 Locatie: Hardenberg Piet Heinstraat 1 7772 ZJ Hardenberg Tel.: 0523 26 21 70 Fax: 0523 26 63 45 E-mail: infodnvph@sgdnv.nl Informatieblad voor ouders en leerlingen Inhoudsopgave:

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 22 juni 2017

Ouderinfo donderdag 22 juni 2017 Ouderinfo donderdag 22 juni 2017 Geplande evenementen www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 5 27 juni: Prikactie 26-27-28 juni: Musical uitvoering -- Inhoudsopgave: 1.

Nadere informatie

Jaaragenda 2013-2014 1 RSG Tromp Meesters

Jaaragenda 2013-2014 1 RSG Tromp Meesters Jaaragenda 2014-2015 Vademecum 6 Dag Datum Week*/Tijd Activiteit * = Schoolweek / Kalenderweeknummer week 1/34 ma 18-08 introductieprogramma's en ophalen boeken 13.30 Ontvangst leerlingen klas 1 Vakcollege

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam februari 2013 jaargang 3, nummer 7 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de digitale Nieuwsbrief van het Comenius College Rotterdam. In deze Nieuwsbrief houden wij u

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019

NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019 NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Welkom nieuwe kinderen Samenwerking Smallsteps Sociale veiligheid Staken Montessoriweetje Wachtlijst Connect logopedie Oproep denktank

Nadere informatie

Mhemouders, 7 juli 2017

Mhemouders, 7 juli 2017 Mhemouders, 7 juli 2017 AGENDA DATUM 10 juli 17 augustus 18 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 23 augustus 23 & 24 augustus 29 augustus 31 augustus 31 augustus ACTIVITEIT Start zomervakantie

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst.

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst. Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nr. 1 september 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van september 2015. In deze nieuwsbrief: Van de directeur Nieuws van de Ouderraad

Nadere informatie

Doetinchem, 15 augustus Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Doetinchem, 15 augustus Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s), Doetinchem, 15 augustus 2016 Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s), Op 2016 start het nieuwe schooljaar. Dat lijkt op dit moment misschien nog ver weg, maar toch sturen we jou en je ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock Schooljaar 2018-2019 Nr. 14 Ready to Rock Een muziekproject waarbij kinderen uit groep 6 t/m 8 na school, maar wel op school, een instrument leren bespelen. Doel van deze lessen: kinderen gratis kennis

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Een nieuw schooljaar, een nieuwe start!

Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! Kenmerk: VTH20160901/001 Eindhoven, 01 september 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Over een paar dagen begint het nieuwe schooljaar. We hopen van harte dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G5

Nieuwsbrief voor ouders G5 Nieuws voor leerjaar 5 1. Verbreden zonder grenzen Op 27 september hebben we tijdens de informatieavond voor de Gymnasium-5 leerlingen en hun ouders de aftrap gegeven aan Verbreden zonder grenzen. Zoals

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over school. Inhoud schoolbel nr.11: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n) Woordje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 Schoolfruit We hebben genoten van de 21 weken gratis schoolfruit. Vooral de tomaatjes, appels en paprika s waren populair. Na de meivakantie nemen we weer zelf fruit en

Nadere informatie

jaargang 18, nummer 11 vrijdag 25 maart 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis

jaargang 18, nummer 11 vrijdag 25 maart 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 11 vrijdag 25 maart 2016 Beste ouders, Samen met de kinderen hebben we intensief stil gestaan bij de betekenis van het Paasfeest.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Nieuwsbrief 10 OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Studiedag 3 februari, aandacht voor oudergesprekken en de toekomst van ons onderwijs Vrijdag 3 februari hebben de kinderen geen school en hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei/juni/juli 17

Nieuwsbrief mei/juni/juli 17 Nn Nieuwsbrief mei/juni/juli 17 Nog maar enkele weken De meivakantie ligt net achter ons maar met een schuin oog kijken we alweer naar de komende periode. Nog maar 9 weken en dan begint de zomervakantie!

Nadere informatie

Agenda - september 2016

Agenda - september 2016 Agenda - september 2016 maandag 05 september 2016 Eerste schooldag Start periode 1 dinsdag 06 september 2016 Eerste lesdag woensdag 07 september 2016 Infoavond brugklas HIC donderdag 08 september 2016

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

4 september Nummer 1 -

4 september Nummer 1 - 4 september 2018 - Nummer 1 - Even bijpraten Na een lange, warme en hopelijk voor iedereen een ontspannen zomervakantie, is op 3 september het schooljaar 2018-2019 gestart. We gaan er met ons allen een

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLAS 4 2013-2014

INFOBOEKJE KLAS 4 2013-2014 INFOBOEKJE KLAS 4 2013-2014 1 Inhoud Inleiding 3 Schoolexamen 4 1. SE PTA. Wat betekenen deze afkortingen? 2. Herkansingen 3. Tijdens het Schoolexamen Rekenexamen 6 Info van de decaan 7 Maatschappelijke

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Agenda komende periode. Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden T 058 8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG

Agenda komende periode. Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden T 058 8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden T 058 8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG Jaargang 2014-2015 nummer 20 16 januari 2015 Inhoud Agenda komende periode... 1 Vanuit de schoolleiding...

Nadere informatie

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolfruit aan de leerlingen gegeven:

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolfruit aan de leerlingen gegeven: Datum: 18 december 2017 Geachte ouders en verzorgers, U ontvangt hierbij nieuwsbrief nummer 17. 1. De schoolregel: Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Kijk eerst naar jezelf. 2. Schoolfruit

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Nieuwsbrief obs De Dennenkamp 29 maart 2019 gr 1 in een eigen lokaal Sinds 25 maart hebben de kinderen van groep 1 een eigen lokaal! Hoe fijn is dat. Samen met de leidsters van de BSO zijn er afspraken

Nadere informatie

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers, KALENDER 0-00 VOORWOORD Hartelijk welkom in onze entuin! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt U de schoolkalender 0-00 van entuin Maastricht. In de entuin Maastricht werkt het SBO en het SO (JRK IvOO)

Nadere informatie

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden.

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Betreft: Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Beste ouders/ verzorgers en leerkrachten van de Boeier, Dinsdag 14 maart hebben we een ouderavond georganiseerd over het onderzoek

Nadere informatie

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes,

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Van de schoolleiding Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Inmiddels is de aanmelding voor de nieuwe brugklassen afgerond. We starten met een mavo klas en een mavo/havo klas. Hartelijk

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten Nr. 12 maandag 5 december Belangrijke data Maandag 5 december: Sint en Piet op school Dinsdag 6 december: Studiedag voor alle leerkrachten, alle kinderen vrij t/m maandag 5 december: Inschrijven voor rapportgesprekken

Nadere informatie

Werkweek Informatie. Onderbouw schooljaar 2013/2014. Waar? Wie?

Werkweek Informatie. Onderbouw schooljaar 2013/2014. Waar? Wie? Werkweek Informatie Onderbouw schooljaar 2013/2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s) In deze brief vindt u de nodige informatie mbt de werkweek-onderbouw 2014; zoals gegeven op de info-avond op dinsdag 21

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

Informatie avond Schooltijden

Informatie avond Schooltijden Informatie avond Schooltijden Tijdspad schooltijden Mei Juni September Oktober December 2012 30 mei: ouderavond: ouders en leerkrachten informeren over de mogelijke modellen digitale enquête ouders digitale

Nadere informatie

Vervolg. 2 e informatieavond Andere schooltijden?

Vervolg. 2 e informatieavond Andere schooltijden? Vervolg 2 e informatieavond Andere schooltijden? Agenda Doel van deze avond Terugblik Concrete invulling van voorkeursmodellen Ouderraadpleging Vragen en slot Terugblik Twee informatieavonden in mei: Aanleiding

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief PENTA college CSG Hoogvliet

Nieuwsbrief PENTA college CSG Hoogvliet Nieuwsbrief PENTA college CSG Hoogvliet Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de tweede uitgave van de nieuwsbrief van PENTA college CSG Hoogvliet 2015-. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte

Nadere informatie

Esdal Vakcollege Welkom Emmen. Welkom!

Esdal Vakcollege Welkom Emmen. Welkom! Www.esdalcollege.nl Pagina 2 Esdal Vakcollege Welkom Emmen Welkom! Beste jongens en meisjes, Het schooljaar in groep 8 is voorbij en nu is het vakantie. Toch kijken we even vooruit naar het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Agenda Vrijdag 10 februari: 9.00-12.00 Juf Yvonne voor groep 3 13.30 Meester Jan en juf Yvonne gesprek Zondag 12 februari: Juf Joyce jarig Maandag 13 februari: 8.45-9.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Watertaps in het Majellapark. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Watertaps in het Majellapark. Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 17 KBS De Kameleon 1 april 016 1 Watertaps in het Majellapark Oog voor talent Zonder water is geen leven mogelijk. Dit is veel omvattend, maar waar! De plantjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 16 september 2015 nr. 03 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Drukke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

maandag 23 april MEIVAKANTIE t/m vrijdag mei 2016 Activiteit maandag maandag 9 Project beeldende vorming alle groepen

maandag 23 april MEIVAKANTIE t/m vrijdag mei 2016 Activiteit maandag maandag 9 Project beeldende vorming alle groepen AGENDA maandag t/m vrijdag 25 6 april mei MEIVAKANTIE mei 2016 Activiteit maandag 9 Project beeldende vorming alle groepen maandag 23 donderdag 12 Mad Science voorstelling groepen 6 t/m 8 vrijdag 13 Mad

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderpostzegels. Algemene ledenvergadering. Filmouder gezocht! In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderpostzegels. Algemene ledenvergadering. Filmouder gezocht! In dit nummer: september 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Kinderpostzegels Woensdag 3 september jl. is de verkoopactie van Kinderpostzegels gestart. De kinderen van de groepen 7 en 8 zijn om 1.00 gestart met de verkoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nummer 4 januari 2019

Nummer 4 januari 2019 Nummer 4 januari 2019 Inhoud van dit ouderbulletin Voorwoord Prognosebrief Keuzevakken in 3TL extra ouderavond 2TL Aanvragen bijzonder verlof Schoolonderzoeken 4TL Stageweek 3TL Vakkenvoorlichting 3 havo

Nadere informatie