NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 5: 27 november 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 5: 27 november 2014"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 5: 27 november 2014 UITGAVES SCHOOLJAAR Uitgave 6: Donderdag 8 januari 2015 Uitgave 7: Donderdag 5 februari 2015 Uitgave 8: Donderdag 19 maart 2015 Uitgave 9: Donderdag 16 april 2015 Uitgave 10: Donderdag 28 mei 2015 Uitgave 11: Donderdag 18 juni 2015 Uitgave 12: Vrijdag 17 juli 2015 PLANNING Donderdag 27 november: Ouderspreekuur middag en avond. Nieuwsbrief 5. Maandag 1 december: uur ouderraadsvergadering. Donderdag 18 december: Gala-avond voor leerjaar 3 en 4. Vrijdag 19 december: Eindejaar activiteiten tot ca uur, aansluitend vakantie. Maandag 5 januari: Start lessen in het kalenderjaar Dinsdag 6 januari: Studiemiddag personeel, les 6 en de sportklas vervalt. Donderdag 8 januari: Nieuwsbrief. Vrijdag 9 januari: Schaatsen leerjaar 4 met lo2 in het pakket. Dinsdag 13 januari: uur: informatieavond leerjaar 2 in het kader van pakketkeuzes uur: informatieavond leerjaar 3 in het kader van pakketkeuzes. Vrijdag 16 januari: The real game leerjaar 1 (nadere informatie volgt). Maandag 19 januari: The real game leerjaar 1. Maandag 19 t/m vrijdag 23 januari: Toetsweek leerjaar 4. Arbeidsoriëntatie leerjaar 3. Dinsdag 20 januari: The real game leerjaar 1.

2 Woensdag 21 t/m vrijdag 23 januari: PSO leerjaar 2. Vrijdag 23 januari: Einde periode 2 voor leerjaar 3 en 4. Zondag 8 februari: uur Open Dag. INFO VANUIT DE SPORTKLAS Afgelopen weken zijn we gaan mountainbiken met de sportklas leerjaar 1 en 2. Op een prachtig parcours hebben ze de fijne kneepjes van het vak geleerd. Komende weken gaat klas 1 freerunnen in de Veka-sporthal en klas 2 gaat handboogschieten bij de vereniging Recht door zee. EINDEJAARSAFSLUITING De bovenbouw leerlingen hebben ook dit jaar weer de keuze om op een leuke manier het kalenderjaar af te sluiten. De leerlingen kunnen uit de volgende onderdelen kiezen. 1. Bowling bij de Brug in Mierlo. 2. Schaatsen. Het is nog twijfelachtig of er een kunstijsbaan in Helmond komt, we hopen dan ook op natuurijs. Mocht dit niet te realiseren zijn dan vervalt deze keuze. 3. Film. De leerlingen kunnen een keuze maken uit een van de 5 à 6 aangeboden films. De activiteiten zullen op vrijdag 19 december plaatsvinden en van ongeveer tot uur duren. Daarna kunnen zij van de vakantie gaan genieten. JAARSAFSLUITING LEERJAAR 1 EN 2 Op vrijdag 19 december zullen we met leerjaar 1 en 2 het kalenderjaar afsluiten met een leuk programma. We beginnen om uur met een gezellig Kerstontbijt per klas waar leerlingen zelfgebakken/gemaakte gerechten kunnen meebrengen. Daarnaast kopen we natuurlijk ook via school spullen in en zullen we de lokalen gezellig versieren. Diverse werkgroepjes zullen door de begeleidende docenten ingezet worden. Aansluitend zal er een programma zijn voor leerjaar 1 waar voor iedere klas afzonderlijk een workshop improvisatietechniek gegeven gaat worden. De technieken kunnen ze dan gebruiken voor het direct toepassen in de meespeelvoorstelling van theatergroep The Big Mo. Zij zullen de ochtend afsluiten met een voorstelling. Tegen uur begint dan de Kerstvakantie. Voor leerjaar 2 zullen er na het ontbijt workshops zijn met capoeira, trommelen op rommel, jongleren en schilderen met licht. Een gevarieerd programma waar we goede ervaringen mee hebben. Ook voor leerjaar 2 zal het programma om uur eindigen. We wensen daarna iedereen natuurlijk een fijne vakantie toe.

3 GALA 2014 Op 18 december 2014 wordt weer het jaarlijkse gala gehouden voor al onze bovenbouwleerlingen. Ook dit jaar hebben we weer een leuke groep leerlingen bereid gevonden die de organisatie gedeeltelijk op zich gaat nemen. Uit leerjaar 4 zijn dit Rosalina van Oort, Fleur van den Reek en Enya Kwerreveld. Daarbij sluiten aan uit leerjaar 3: Noor de Koning, Fabiënne Gordebeke, Merel van Beek en Shania Nuismer. Deze leerlingen zullen de komende weken ervoor zorgen dat het gala gaat leven binnen onze school. Ook zullen ze in de week van 1 december in koppels de klassen rond gaan om tekst en uitleg te geven over de gang van zaken omtrent het gala. Zoals op de uitnodiging is te zien is er dit jaar voor een thema gekozen (American Prom). Het is dan ook de bedoeling dat de leerlingen in de juiste kleding naar het gala zullen komen. Hieronder zien jullie de aanrijroute voor alle chauffeurs die dit jaar de leerlingen in stijl zullen afzetten op school. Op de tekening is te zien dat er op de route voor school een beperkte draaicirkel is. Limousines kunnen deze draai niet gemaakt krijgen en zullen in dit geval de leerlingen op de Deltaweg moeten afzetten. Aanrijroute GALA 2014: Wij hopen wederom op een mooie Deurneseweg opkomst van leerlingen en collega s om er zo een geslaagd maar vooral gezellig gala van te maken. Tim Veka JvB Rivierensingel Deltaweg Station LET OP!! Beperkte draaicirkel Uitstapplaats limousines Wij hopen wederom op een mooie opkomst van leerlingen om er zo een geslaagd maar vooral gezellig gala van te maken. De heer Van Seggelen. SCHOOLFONDS Destijds heeft u bij de aanmelding een machtiging getekend om de schoolfondsbijdrage per automatische incasso te laten innen. De schoolfonds-bijdrage bedraagt dit schooljaar 70,00. Dit bedrag zou in week 45/46 van uw rekening worden afgeschreven. Dit is echter maar bij aantal leerlingen gelukt. Door de invoering van IBAN is alles niet volgens plan gelopen. Als alles goed verloopt wordt het bedrag in week 50/51 van uw rekening afgeschreven.

4 OUDERRAAD Nieuws van de ouderraad Wist u dat: - De ouderraad volledig achter de brief van 11 november over schelden van Cor Kuijpers staat - We hopen dat u dit onderwerp thuis met uw kind bespreekt - Wij maandag 1 december een vergadering hebben - U daar agendapunten voor kunt aanleveren - Dit uiterlijk tot vrijdag 28 november kan - Het naar: ouderraad@janvanbrabantcollege.nl gestuurd kan worden - De notulen van deze vergadering ook weer op de ouderportal gezet worden LLN-RAAD POST Wij als leerlingenraad kijken terug op een erg succesvol onderbouwfeest. Het thema Monsters & Aliens bleek lastiger uit te voeren dan wij vooraf dachten, des al niet te min waren er toch verschillende die flink uitgedost waren. Een grote opkomst van enthousiaste, springende en dansende onderbouw leerlingen zorgden ervoor dat het een goed feest is geworden. Voor de eerste keer mochten de DJ s Yorlin en Hans draaien, die al jaren zorgen voor de technische ondersteuning hier op school. Mede door hun goed uitgestalde apparatuur en passie voor muziek wisten zij de zaal goed in beweging te houden. Als best verkleedde, kwamen wij tot 2 mensen uit de 1 e klas. Zij mochten beide een bioscoopbon ontvangen als waardering voor hun inzet. Verder hopen wij jullie in de volgende nieuwsbrief te mogen informeren over een nieuwe activiteit hier op school. De LLN-raad. DE AWARD Het is dit jaar een rustig jaar voor de award op onze school. Van de bronzen deelnemers van vorig jaar gaan 11 enthousiastelingen door om in Wales de zilveren award te behalen. Eén groep bestaat uit 7 spontane meiden met een groot doorzettingsvermogen en de andere uit 4 stoere jongens die het in Wales helemaal willen gaan maken. Beide groepen veel succes dit jaar. Uit de 3 e klassen dit jaar was de animo niet al te groot, slechts 9 deelnemers uit 3 klassen is voor het Jan van Brabant erg magertjes. Maar het is wel een groep die er veel zin in heeft en de uitdagingen die in het verschiet liggen graag aangaan. Wij hebben dan ook liever kwaliteit dan kwantiteit. Ook deze groep erg veel succes dit jaar met de bronzen award.

5 MONSTERS EN ALIANS! Op donderdag 20 november heeft de leerlingenraad weer een leuk schoolfeest georganiseerd. Het thema was Monsters en Alians. Tegen uur stroomden de leerlingen toe waarbij een heel aantal leerlingen kwa uiterlijk in de buurt kwamen van een echte Alian of Monster! Zelfs sommige docenten waren herkenbaar of bijna onherkenbaar. Ook opvallend was het grote aantal leerlingen wat gekomen was wat natuurlijk het belangrijkste is. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Ook de DJ s deden hun best met licht en geluid om de sfeer en de temperatuur te verhogen. Daar zijn ze zeker in geslaagd. Veel leerlingen verbleven op de dansvloer en genoten van de muziek en elkaars gezelschap. Soms even afkoelen in de hal en vervolgens weer vol gas ertegenaan. Kortom een erg leuke avond waar we goed op kunnen terugzien. Onze dank gaat natuurlijk uit naar de leerlingenraad en hun begeleiders die het weer goed voor elkaar hadden. Op naar het Gala voor leerjaar 3 en 4. EXCURSIE ROTTERDAM LEERJAAR 3 Woensdag 12 november mochten we weer op pad met de 3 e klassers naar Rotterdam. Het weer werkte gelukkig goed mee, waardoor er maar weinig last was van een paar regendruppeltjes. We begonnen met de rondvaart van Spido in de oudste havens die dicht bij het centrum liggen. De boot was voor het grootste gedeelte bezet door onze leerlingen met een enkele toerist als extra gezelschap. Tijdens de rondvaart hebben de leerlingen een indruk kunnen krijgen van de haven en de activiteiten die daar plaats vinden. Na de rondvaart zijn we per klas op pad gegaan onder begeleiding van twee docenten. (1 van geschiedenis, 1 van aardrijkskunde) Tijdens de wandeling hebben we de historische en aardrijkskundige plaatsen bekeken van de oudste delen van de haven van Rotterdam. Hierna was het sluitstuk van deze dag: de winkelexcursie! Leerlingen konden zelf rondom Blaak de omgeving verkennen in en rond de winkels en restaurantjes. Helaas hebben we op de terugweg wat vertraging opgelopen, maar we kijken met een goed gevoel terug op deze leerzame en gezellige dag! De vaksecties geschiedenis en aardrijkskunde

6 JVB s GOT TALENT 2015 Het lijkt nog zo ver weg, maar niets is minder waar. JVB s Got Talent zal er zijn voor je het weet. Alweer voor de 6 e keer zal dit evenement op de kalender staan van onze school. En het mooie is, je mag je al opgeven. Dus kun jij goochelen, dansen, zingen, of iets anders wat jij wilt laten zien op het podium van zaal Traverse? Geef je dan op! Wil je met een groepje meedoen, dan is dat natuurlijk ook fantastisch. Wil je eerst weten hoe dit er aan toe gaat, kijk dan op onze site voor een paar filmpjes uit de voorgaande jaren. Wil jij/jullie je opgeven. Vraag dan naar een aanmeldingsformulier bij de administratie of geef je direct op bij de heer Stienen. Belangrijke data: - Sluiting aanmelding: 17 december - Audities : 24 en 25 februari - Live-show: 16 april. Laat jouw talent zien op een podium waar het hoort! De heer Stienen. BERICHT VAN DE POLITIE De politie heeft geconstateerd dat er steeds vaker voorvallen van sexting zijn. In een gesprek heeft de politie dat op school aangekaart. Daarom bijgevoegd informatie voor de kinderen van de politie met betrekking tot sexting. Verzoek aan ouders om dit fenomeen met uw zoon/dochter te bespreken. Daarnaast heeft de politie het advies aan ouders om zo nu en dan de telefoon te controleren op dergelijke afbeeldingen. Wat is sexting? "Sexting" bestaat uit de Engelse woorden "sex" en "texting" (dit laatste woord betekent: sms'en). Sexting is het sturen van seksueel getinte berichten of pikante foto's of video's, meestal via de mobiele telefoon. Het is natuurlijk best spannend om aan sexting te doen met je vriend of vriendin. Maar het is niet zonder risico's, want stel dat de relatie uitgaat? Als een ex-vriend of vriendin kwade bedoelingen heeft, kan deze de foto's en filmpjes gemakkelijk op internet zetten. De hele wereld kan deze dan zien. Dat kan nooit jouw bedoeling geweest zijn. TIP: laat je niet verleiden tot het versturen van sexy foto's en filmpjes. Als je het toch doet, doe het dan slim en verstuur niets met je gezicht in beeld. Een foto of video die op internet staat, gaat daar nooit meer vanaf en kan je je hele leven lang achtervolgen... Waar kan ik terecht als ik te maken heb met Sexting? Met het doen van aangifte vraag je de politie om een strafrechtelijk onderzoek in te stellen naar de dader. Ook zal geprobeerd worden de foto of het filmpje te verwijderen. Daarmee is jouw probleem natuurlijk niet opgelost. Het maakt niet ongedaan dat mensen in jouw directe en indirecte omgeving de foto of het filmpje gezien hebben. Het is belangrijk dat je met je ouders en/of op school een gesprek hebt, zodat ze je kunnen helpen om je weer veilig te laten voelen. De hele situatie zal een flinke indruk op je gemaakt hebben en je zult er misschien ook nog een tijd mee geconfronteerd worden. Bij het verwerken daarvan kun je hulp van professionals goed gebruiken. Bij deze instanties kun je terecht:

7 Kan ik aangifte doen van Sexting en hoe? Als je in de problemen zit en denkt aan het doen van aangifte, dan gaat het waarschijnlijk om het feit dat iemand jouw foto of filmpje zomaar online heeft gezet waardoor je in een nare situatie terecht bent gekomen. Het gaat dus niet om de sexting zelf, maar om de gevolgen ervan. Op het politiebureau zal een agent jouw situatie bekijken en bepalen om welk strafbaar feit (of strafbare feiten) het gaat. Voor het doen van aangifte ga je naar een politiebureau bij jou in de buurt. Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk bewijsmateriaal verzamelt en meeneemt: Het is slim om een of meerdere 'print screens' te maken van de verspreiding van de foto of het filmpje. Je kunt deze printen of digitaal meenemen (bijvoorbeeld op een USB-stick) naar het politiebureau. Laat de politie altijd weten waar de foto of het filmpje online te vinden is. Wanneer deze verspreid wordt via een fotosite, noteer dan het webadres (de URL) en de accountnaam van diegene die de lijst online gezet heeft. Wordt de foto of het filmpje via twitter verspreid, dan zijn de twitteraccounts uiteraard van belang die de link tweeten.

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 8 Uitgave 4: 3 december 2015

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 8 Uitgave 4: 3 december 2015 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 8 Uitgave 4: 3 december 2015 UITGAVES SCHOOLJAAR 2015-2016 Uitgave 5: Donderdag 7 januari 2016 Uitgave 6: Donderdag 17 februari 2016 Uitgave 7: Donderdag 10 maart 2016 Uitgave

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 4: 30 oktober 2014

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 4: 30 oktober 2014 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 4: 30 oktober 2014 UITGAVES SCHOOLJAAR 2014-2015 Uitgave 5: Donderdag 27 november 2014 Uitgave 6: Donderdag 8 januari 2015 Uitgave 7: Donderdag 5 februari 2015 Uitgave

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 4: 16 november 2017

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 4: 16 november 2017 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 4: 16 november 2017 UITGAVES SCHOOLJAAR 2017-2018 Uitgave 5: Donderdag 14 december 2017 Uitgave 6: Donderdag 11 januari 2018 Uitgave 7: Donderdag 2 februari 2018

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 4: 15 december 2016

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 4: 15 december 2016 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 4: 15 december 2016 UITGAVES SCHOOLJAAR 2016-2017 Uitgave 5: Donderdag 12 januari 2017 Uitgave 6: Donderdag 9 februari 2017 Uitgave 7: Donderdag 9 maart 2017 Uitgave

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 6: 8 januari 2015

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 6: 8 januari 2015 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 6: 8 januari 2015 UITGAVES SCHOOLJAAR 2014-2015 Uitgave 7: Donderdag 5 februari 2015 Uitgave 8: Donderdag 19 maart 2015 Uitgave 9: Donderdag 16 april 2015 Uitgave

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 1: 15 september 2016

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 1: 15 september 2016 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 1: 15 september 2016 UITGAVES SCHOOLJAAR 2016-2017 Uitgave 1: Donderdag 15 september 2016 Uitgave 2: Donderdag 6 oktober 2016 Uitgave 3: Donderdag 10 november 2016

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 5: 14 december 2017

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 5: 14 december 2017 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 5: 14 december 2017 UITGAVES SCHOOLJAAR 2017-2018 Uitgave 6: Donderdag 11 januari 2018 Uitgave 7: Donderdag 2 februari 2018 Uitgave 8: Donderdag 8 maart 2018 Uitgave

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst.

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst. Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nr. 1 september 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van september 2015. In deze nieuwsbrief: Van de directeur Nieuws van de Ouderraad

Nadere informatie

PBS. Door: René Krechting (adjunct-directeur)

PBS. Door: René Krechting (adjunct-directeur) PBS Door: René Krechting (adjunct-directeur) Het schooljaar 2012-2013 is begonnen en de eerste periode zit er inmiddels alweer bijna op. Elke klas is direct in het begin van het schooljaar op introductiekamp

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015 Paulus-Weekbrief 6 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 02-10-2015

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Kop. Romp. Lesbrief Seksualiteit Leerjaar 1-Profiel1,2,3

Kop. Romp. Lesbrief Seksualiteit Leerjaar 1-Profiel1,2,3 Lesbrief Seksualiteit Leerjaar 1-Profiel1,2,3 Tijd: 50 minuten Voorbereiding: op www.meerdanliefde.nl is veel informatie te vinden in redelijk eenvoudige taal. Ook in het App Note Mouse draaiboek staan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De scholen zijn alweer een tijdje begonnen. Natuurlijk kon je in de eerste schoolweken ook weer meedoen met leuke activiteiten van Ben Bizzie!! Op alle zes de scholen hebben wij skatelessen aangeboden.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 4. Uitgave 6: 10 januari 2012

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 4. Uitgave 6: 10 januari 2012 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 4. Uitgave 6: 10 januari 2012 Uitgaves schooljaar 2011-2012 Uitgave 7: Dinsdag 7 februari 2012. Uitgave 8 Dinsdag 6 maart 2012. Uitgave 9: Dinsdag 3 april 2012. Uitgave 10:

Nadere informatie

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Februari 2016 Nieuw gebouw Zondag 28 februari heeft de Brigantijn een opendag in het nieuwe gebouw de Vlieger.

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s!

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! maandag 18 augustus t/m zaterdag 23 augustus 2014, Stichting Jeugdvakantiewerk Goirle pagina 2 Hallo jongens en meisjes en hallo ouders, Het

Nadere informatie

EEN LEERZAAM AVONTUUR! Leren maar ook plezier maken. Onderwijs op jouw niveau. Extra mogelijkheden voor bètatechniek en sport MAVO HAVO VWO

EEN LEERZAAM AVONTUUR! Leren maar ook plezier maken. Onderwijs op jouw niveau. Extra mogelijkheden voor bètatechniek en sport MAVO HAVO VWO 2015 2016 Leren maar ook plezier maken. Onderwijs op jouw niveau. Extra mogelijkheden voor bètatechniek en sport EEN LEERZAAM AVONTUUR! Klap deze folder uit en scan hem met de Layar app! MAVO HAVO VWO

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers,

Beste ouders, verzorgers, Nieuwsbrief VSO ZMLK en MG van Oostzanenstraat 11 1624 GJ Hoorn 0229 548560 www.vsodestormvogel.nl jaargang 13 nummer 4 november 2014 Nieuws vanuit de directie Beste ouders, verzorgers, Sinterklaas komt

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

Geachte ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief oktober 2015

Geachte ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief oktober 2015 CBS De Bron/ Christinaplaats Christinaplaats 1 3223XE Hellevoetsluis Telefoonnummer 0181 313638 E- mail: info@cbsdebron.vcodekring.nl Website: www.cbs-debrug.nl Nieuwsbrief oktober 2015 Geachte ouders/

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 4. Uitgave 8: 6 maart 2012

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 4. Uitgave 8: 6 maart 2012 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 4. Uitgave 8: 6 maart 2012 Uitgaves schooljaar 2011-2012 Uitgave 9: Dinsdag 3 april 2012 Uitgave 10: Dinsdag 8 mei 2012 Uitgave 11: Dinsdag 29 mei 2012 Uitgave 12: Vrijdag

Nadere informatie

Hoe stel je prioriteiten?

Hoe stel je prioriteiten? Hoe stel je prioriteiten? Wat heb je eraan? In deze les leer je hoe je prioriteiten stelt, dus te kiezen welke dingen het belangrijkst zijn om te doen. Dat is handig als je meer moet doen dan waar je eigenlijk

Nadere informatie

Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2015

Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2015 EVEN KENNIS MAKEN Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2015 De eerste jaren werken we vooral nog in thema s en met het spreekwoord van onze school: Willen, worden en zijn. Maar in latere jaren werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Van de directie Het nieuwe schooljaar is alweer in volle gang en de nieuwe brugklassers beginnen hun draai op SG De Dijk al aardig te vinden. Hierbij wensen we alle

Nadere informatie

WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo

WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo Binnenkort ga je naar de middelbare school. Den Haag heeft veel middelbare scholen. Dat is maar goed ook, want je kunt samen

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Zo wordt de begeleiding van de groep goed verzorgd en verandert er weinig voor de kinderen.

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Zo wordt de begeleiding van de groep goed verzorgd en verandert er weinig voor de kinderen. BESTE OUDERS EN VERZORGERS, De eerste twee schoolweken van 2016 zitten er weer op. Iedereen is weer goed begonnen en gelukkig zijn alle ogen en bijna alle vingers heel gebleven tijdens de viering van Oud

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 5: 12 januari 2017

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 5: 12 januari 2017 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 5: 12 januari 2017 UITGAVES SCHOOLJAAR 2016-2017 Uitgave 6: Donderdag 9 februari 2017 Uitgave 7: Donderdag 9 maart 2017 Uitgave 8: Donderdag 30 maart 2017 Uitgave

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 6, 28-01-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 6, 28-01-2015 In dit nummer: Het beste idee 1 Carnaval 1 Schoolreis 2 Kinderen en hun sociale

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

christelijke school voor mavo-havo-vwo met elkaar voor elkaar voor nu en later

christelijke school voor mavo-havo-vwo met elkaar voor elkaar voor nu en later christelijke school voor mavo-havo-vwo met elkaar voor elkaar voor nu en later Onderwijs met aandacht voor iedereen! Op mavo, havo of drie jaar vwo onderbouw: Engels PLUS Sport PLUS Science PLUS Business

Nadere informatie

Toch liever het hele team trainen? Dat kan natuurlijk. Neem dan even contact op, dan maak ik een offerte.

Toch liever het hele team trainen? Dat kan natuurlijk. Neem dan even contact op, dan maak ik een offerte. maart 2013, Nieuwsbrief 1 In deze nieuwsbrief: Training 'Sterren in de klas' gelanceerd Gastlessen drukte KleinKracht nu ook op Facebook en Twitter Boek in de maak Lestip: Paasles over de maan En verder

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

ALGEMEEN. NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 9: 9 mei 2019

ALGEMEEN. NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 9: 9 mei 2019 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 9: 9 mei 2019 ALGEMEEN UITGAVES SCHOOLJAAR 2018-2019 Uitgave 10: Donderdag 6 juni 2019 Uitgave 11: Vrijdag 5 juli 2019 PLANNING Donderdag 9 mei: Start eindexamen

Nadere informatie

Wil jij minderen met social media?

Wil jij minderen met social media? Wil jij minderen met social media? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2016 Hulpboekje social media 1 Hoe sociaal zijn social media eigenlijk? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt op social media.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam februari 2013 jaargang 3, nummer 7 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de digitale Nieuwsbrief van het Comenius College Rotterdam. In deze Nieuwsbrief houden wij u

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA:

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA: LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Nr. 8 17 december 2015 Morgen, vrijdag 18 december a.s., zijn alle kinderen vrij en begint de kerstvakantie. Kerstvakantie duurt tot en met 1 januari 2016. Op 4 januari 2016

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014 Nieuwsbrief Prins Clausschool nr. 01 week 40 29 september 2014 29 september intro-gesprekken (groep 3-8) 30 september intro-gesprekken (groep 3-8) 01 oktober feestelijke opening Kinderboekenweek Theatervoorstellen

Nadere informatie

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders,

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, De eerste twee maanden van het nieuwe jaar zitten er terug op de lente doet verwoede pogingen om, om de hoek te piepen en ook bij ons op school bruist het

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 11 22 januari 2016 www.obspassepartout.nl

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 11 22 januari 2016 www.obspassepartout.nl Van de directie Deze periode op de kalender: In de leerlingtevredenheidspeiling zien we dat de kinderen tevreden zijn over de school. Alleen huisvesting is een punt van zorg, maar we hopen binnenkort met

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

de Roffel De Troubadour in sinterklaassfeer. Groep 3 is aan het knutselen. Agenda

de Roffel De Troubadour in sinterklaassfeer. Groep 3 is aan het knutselen. Agenda De Roffel, jaargang 20, no. 11 28 november 2014 1 de Roffel Mededelingenblad van Agenda Basisschool de Troubadour november 2014 Vrijdag 28-11 : Kleuters vrij Vrijdag 5-12 : De Sint en de Pieten komen op

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt.

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt. Nieuwsbrief 5 13-11-2015 Directienieuws We zijn alweer enige tijd bezig dit schooljaar en we willen u graag informeren over wat er dit schooljaar aan onderwijsontwikkelingen op de planning staat. Een uitgebreide

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De scholen zijn alweer een tijdje begonnen. Natuurlijk kon je in de eerste schoolweken ook weer meedoen met leuke activiteiten van Ben Bizzie!! Op alle zes de scholen hebben wij skatelessen aangeboden.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 10: 17 mei 2018

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 10: 17 mei 2018 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 10: 17 mei 2018 UITGAVES SCHOOLJAAR 2017-2018 Uitgave 11: Donderdag 14 juni 2018 Uitgave 12: Vrijdag 6 juli 2018 PLANNING Maandag 21 mei: Vrij, Pinksteren. Donderdag

Nadere informatie

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool 01-06-2015 Schoolbrief 18 Sint Bonifatiusschool Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Informatieavond voor ouders over de visie en missie van de Sint Bonifatiusschool Afgelopen maanden hebben we ons als team

Nadere informatie

AGENDA OKTOBER 2015. Maandag 19 oktober Herfstvakantie t/m vrijdag 23 oktober 2015. Maandag 26 oktober Huiswerkvrij (klas 1+2)

AGENDA OKTOBER 2015. Maandag 19 oktober Herfstvakantie t/m vrijdag 23 oktober 2015. Maandag 26 oktober Huiswerkvrij (klas 1+2) Nummer 4 16 oktober 2015 AGENDA OKTOBER 2015 Maandag 19 oktober Herfstvakantie t/m vrijdag 23 oktober 2015 Maandag 26 oktober Huiswerkvrij (klas 1+2) Woensdag 28 oktober Schoolexamen (SE) week 1 (klas

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

De logo s heb ik zelf gemaakt.

De logo s heb ik zelf gemaakt. Voorwoord: Mijn tijdschrift gaat vooral over YouTube, want dat is een van mijn grootste hobby s. Ook zit er veel van mijn persoonlijkheid in. Voor deze opdracht heb ik vooral naar mezelf gekeken en het

Nadere informatie

COACHFRIEND. Werkboek. (voeg hier je profielfoto toe)

COACHFRIEND. Werkboek. (voeg hier je profielfoto toe) COACHFRIEND Werkboek (voeg hier je profielfoto toe) Van : Email : Mobiel : Skype/Lync : Leeftijd : Beroep : Opleiding: (Kruis je keuze aan) Universitair/ HBO/ MBO Dit document is vertrouwelijk en mag niet

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam 010 2907827 directie@de-akkers.nl www.de-akkers.nl 20 februari 2015 nummer 62 Personeel Juf Atie heeft besloten per 1-3-2015

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 6-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De toetsweken zijn achter de rug en morgen zullen we met het gehele team de opbrengsten analyseren. Volgende week krijgen alle kinderen op vrijdag

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

AGENDA Donderdag 17 maart Voorleeswedstrijd groep 4-5-6

AGENDA Donderdag 17 maart Voorleeswedstrijd groep 4-5-6 Schooljaar 2015-2016 Datum: 11-03-2016 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Donderdag 17 maart Voorleeswedstrijd groep 4-5-6 Dinsdag 22 maart Vrijdag 25 maart Maandag

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 23 15 februari 2017 In dit nummer: Ouderavond en koffie-uurtje MT Bereikbaarheid school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Ouderavond woensdag 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015 Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015 Deze keer leest u onder andere: Voorwoord Roger Vakwerk is Meesterwerk Werkgroep Identiteit Nieuws uit groep 1a/2a Bouwactiviteiten Inmiddels heeft

Nadere informatie

De beste basis voor je toekomst

De beste basis voor je toekomst Visser t Hooft Lyceum Leiderdorp KANSRIJK EN UITDAGEND De beste basis voor je toekomst i 11gymnasium 11atheneum 11havo vhl.nl 11mavo (vmbo-t) Muzenlaan 155 q Op de open avond vond ik de school meteen leuk

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

Jaargang 5 - nummer 4 week 51. In dit nummer. Van de directeur

Jaargang 5 - nummer 4 week 51. In dit nummer. Van de directeur Jaargang 5 - nummer 4 week 51 In dit nummer Van de directeur 1 Amnesty International 2 Naam nieuwe gymzaal 2 Berlijnreis klas G4A 3 Gala schoolfeest 4 Data eindexamens 2016 5 Hoverboard 5 Wat staat er

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 augustus 2013

NIEUWSBRIEF 3 augustus 2013 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending In de Kring. Jaargang 19, nummer 10 Datum 17 maart 2016 Meer info op: www.obsdekring.nl Maak deze kenbaar bij de groepsleerkracht van uw zoon of dochter of middels de onderstaande reactiemogelijkheid bij

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. van september 0 Jordaansingel 0, 81 GP, Haaksbergen. Tel. 03-136. Directie@piusx.eu Beste ouders en kinderen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Nadere informatie

Ouderbulletin SG De Triade

Ouderbulletin SG De Triade Ouderbulletin SG De Triade Jaargang 2015-2016 nummer 2 Wij doen normaal Hiernaast ziet u een kleine afbeelding van één van de vier soorten posters die we binnenkort op diverse plaatsen in de openbare ruimten

Nadere informatie