NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 4: 15 december 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 4: 15 december 2016"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 4: 15 december 2016 UITGAVES SCHOOLJAAR Uitgave 5: Donderdag 12 januari 2017 Uitgave 6: Donderdag 9 februari 2017 Uitgave 7: Donderdag 9 maart 2017 Uitgave 8: Donderdag 30 maart 2017 Uitgave 9: Donderdag 11 mei 2017 Uitgave 10: Donderdag 15 juni 2017 Uitgave 11: Vrijdag 14 juli 2017 PLANNING Donderdag 15 december: uur: MR vergadering Vrijdag 23 december: ca uur: eindejaarsafsluiting voor alle leerjaren. 24 december t/m 8 januari: Kerstvakantie. Maandag 9 januari: Start lessen in 2017 Donderdag 12 januari: Nieuwsbrief 5 Vrijdag 13 januari: Darttoernooi voor de leerlingen. Dinsdag 17 januari: Studiemiddag voor docenten, lessen van 40 minuten uur: informatieavond leerjaar 2, m.b.t. vakkenpakketkeuzes uur: informatieavond leerjaar 3, m.b.t. vakkenpakketkeuzes. Woensdag 18 en donderdag 19 januari: Kunstmenu voor leerjaar 2. Maandag 23 januari: Start: activiteitenweek. Vrijdag 27 januari: Einde activiteitenweek. 31 januari en 1 februari: Voortgangsvergadering leerjaar 1 en 2 (lessen van 40 minuten). 7 en 8 februari: Voortgangsvergadering leerjaar 3 en 4 (lessen van 40 minuten). 9 februari: uur: MR-vergadering. 12 februari: uur: Open dag.

2 JAARAFSLUITING VRIJDAG 23 DECEMBER 2016 ONDERBOUW: De leerlingen van de onderbouw (klas 1 en 2) starten om uur met een Kerstontbijt. Twee docenten per klas zullen de klassen deze ochtend begeleiden. In een gezellige aankleding van het lokaal en vaak met zelfgemaakte gerechten genieten we van een gezamenlijk ontbijt. Klas 1 Aansluitend gaan de leerlingen van klas 1 aan de slag met Theatergroep Mo. Eerst zijn workshops gepland per klas t.a.v. creatief acteren wat afgesloten wordt met een gezamenlijk afsluiting in de aula. Programma eindigt omstreeks uur. Klas 2 De leerlingen van klas 2 starten ook om uur met een ontbijt en nemen daarna deel aan verschillende workshops: - Capoeira (combinatie van sport en dans). - Trommel op rommel (creatief omgaan met ritme). - Jongleren (behendigheid met allerlei voorwerpen). Het programma eindigt om uur. BOVENBOUW: Leerjaar 3: De leerlingen van klas 3 gaan deze ochtend bowlen. Aanvang uur. 3A, 3B en 3C: bowlen in de Brug Mierlo. 3D, 3E en 3F: bowlen bij Fitland Helmond. Bij beide locaties zullen 2 docenten aanwezig zijn om de groep te begeleiden. Leerjaar 4: Leerlingen hebben een keuze mogen maken. Ze gaan naar Snookertown in Mierlo-Hout, waar zij in een carrousel verschillende activiteiten hebben: - Poolbiljart - Poolbal - Darten - Dartbal - 67 meiden hebben gekozen voor de beauty ochtend. Zij gaan vanaf uur aan de slag met hairstyling, nagels en make-up om uiteindelijk het resultaat vast te leggen d.m.v. een fotoshoot. Het belooft een mooie ochtend te worden, waarna iedereen welverdiend van de Kerstvakantie kan gaan genieten. LEERLINGENRAAD We hebben wij nieuwe leden voor onze leerlingenraad gekozen. Na een mooie sollicitatiebrief en een knallend gesprek hebben wij de volgende leerlingen uitgekozen: Max van Gog (1B) en Simone van den Einden (1E). Super dat jullie onze leerlingenraad willen versterken! Wat foto s van het gezellige onderbouwfeest:

3 De komende tijd gaan wij aan de slag met de complimentendag & carnavalsfeest. In een volgende nieuwsbrief zullen we hier meer over vertellen. Groeten, de leerlingenraad VOORLEESWEDSTRIJD LEERJAAR 1 Vrijdag 9 december vond de tweede voorleeswedstrijd plaats op het Jan van Brabant College. Tijdens deze wedstrijd hebben 5 klassenwinnaars met elkaar gestreden om de titel voorleeskampioen JvB De leerlingen hebben elk een stukje tekst voorgelezen uit een leesboek dat ze met de klas hebben uitgekozen. De jury heeft uiteindelijk het eindoordeel gegeven. Pleun Verbeek uit 1A ging er met de titel van door! In maart zal zij gaan strijden om een plekje voor de provinciale ronde. Deze strijd gaat ze aan met de winnaars van andere scholen uit de buurt. Wij wensen Pleun alvast heel veel succes!! JvB DARTTOERNOOI 2017 Het jaarlijkse darttoernooi staat binnenkort weer op de planning. Vrijdag 13 januari zal er in de aula gestreden worden om de titel Beste darter van het Jan van Brabantcollege. We hopen op een groot aantal inschrijvingen! Mocht je zelf geen dartpijlen hebben is dat geen probleem. Er zijn setjes die je kunt lenen ( 2,00 borg). Inschrijven kan tot 20 december bij de heer Willems of de heer Venderbos. KUNSTMENU LEERJAAR 2 Op 18 en 19 januari 2017 gaan de leerlingen van leerjaar 2 naar het gemeentemuseum. Elke tweede klas krijgt op een van beide dagen een workshop van 1,15 uur. De leerlingen gaan op eigen gelegenheid naar de Boscotondohal. Het bezoek wordt voorbereid in de lessen handvaardigheid/techniek. Mevrouw Van der Vleut zal beide dagen aanwezig zijn in de Boscotondohal om de leerlingen te begeleiden. Definitieve data en tijden worden in de nieuwsbrief van 12 januari bekend gemaakt. ACTIVITEITENWEEK VAN 23 T/M 27 JANUARI In de week van 23 januari zijn er voor elk leerjaar speciale activiteiten: LEERJAAR 1 heeft op 23 en 24 januari The real game (zie hieronder).

4 LEERJAAR 2 heeft op 25 t/m 27 januari PSO (praktische sectororiëntatie). De leerlingen volgen twee modules in vier dagdelen tijdens de driedaags PSO. Het is het vervolg van PSO uit de week van 17 oktober. De leerlingen kiezen onder leiding van de heer Krüger weer voor de modules waar zij zich het best bij voelen passen. LEERJAAR 3 gaat de gehele week op arbeidsoriëntatie. Zij hebben geen lessen. Zij zullen de gehele week stage lopen in een bedrijf of instelling. LEERJAAR 4 heeft de gehele week toetsweek met voor diverse talen een mondeling. De leerlingen met Lo 2 in het pakket zullen op 27 januari na de toets met de bus vertrekken naar Eindhoven voor een schaatsactiviteit. THE REAL GAME: PROJECT IN LEERJAR 1 Op maandag 23 en dinsdag 24 januari doen de leerlingen uit leerjaar 1 het project The Real Game. Deze dagen vervallen de vaklessen en zijn de leerlingen alleen bezig met het project. De dagen duren van uur tot uur. Wat is The Real Game? The Real Game is een spel om samen met leerlingen de toekomstige wereld van werk en leven te verkennen. Enerzijds dienen leerlingen er gewoon plezier aan te beleven, anderzijds legt het spel een link tussen wat zij op school leren (vakken) en hun eigen leven en toekomst. De leerlingen verkennen de voor- en nadelen van de arbeid in onze huidige samenleving. Vanuit een beroepsprofiel (bv. acteur, loodgieter, kok, maar ook advocaat of piloot) oefenen leerlingen in praktijksituaties met vaardigheden die belangrijk zijn voor hun leven. Ze leren hoe ze verantwoordelijkheid op zich kunnen nemen, hoe ze kiezen en afwegen en het belang van samenwerken, in het werk, maar ook daarbuiten. Het spel bestaat uit een aantal onderdelen: 1.Brood op de plank. Leerlingen maken kennis met het spel en de rollen worden verdeeld. Leerlingen vormen met hun rol een straat van 4-5 leerlingen. De klas is een wijk, stad of dorp. Ze concretiseren hun straat en maken kennis met hun rol. 2. Kwaliteit van leven. Leerlingen leren hun uren te verdelen over werk en vrije tijd en maken keuzes en afwegingen. Ze doen dit ook in hun straat, waardoor er compromissen moeten worden gesloten. Leerlingen verkennen hun wensen met de wat in de praktijk mogelijk is. 3. Je eigen weg. Leerlingen stellen vast wat ze leuk vinden aan het toegewezen beroep en wat niet. Ze denken na over andere beroepen en werkstijlen die misschien beter bij hen passen.

5 De leerlingen zitten gedurende twee dagen als klas in hetzelfde lokaal. Zij dienen mee te nemen: - Lunch. - Pen, kleurpotloden, plakstift, schaar. - Snelhechter. - Chromebook /device OUDERRAAD Nieuws van de ouderraad (ouderraad@janvanbrabant.nl) Wist u dat: - De ontdekkingstochten van groep 8 zeer goed bezocht zijn en als erg leuk zijn ervaren? - De ouderraad afgelopen maandag heeft vergaderd? - De notulen van deze vergadering op de website terug te vinden zijn? - De ouderraad iedereen alvast hele fijne feestdagen toewenst? PROJECT: DE FITSTE KLAS Maandag 14 november zijn we gestart met het project de fitste klas in klas 2. Niemand minder dan hockeyinternational Bob de Voogd heeft het startsein gegeven voor het project met een presentatie. In deze presentatie heeft hij verteld over de Olympische spelen, zijn trainingsschema en hun voedingsschema. Het project was een samenwerking tussen biologie, leefstijl en lo, waarin het accent lag op het bevorderen van een gezonde leefstijl onder leerlingen. In de verschillende vakken hebben de leerlingen opdrachten en testen uitgevoerd. Zo hebben ze met biologie een drankenbord gemaakt, waarop te zien was hoeveel suiker in de verschillende producten zit. Bij de les Lo hebben ze 4 weken hard aan hun conditie gewerkt. We gaan nu kijken welke klas het beste gepresteerd heeft tijdens het project. Dit is afhankelijk van de vooruitgang in de algemene fitheid en de betrokkenheid van leerlingen in de lessen biologie en leefstijl. De klas die de meeste punten behaalt sleept de titel: de fitste klas binnen. De prijs is een dag zwemmen in Meerdal met de klas! De uitreiking zal waarschijnlijk zijn op maandag 16 december.

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 5: 12 januari 2017

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 5: 12 januari 2017 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 5: 12 januari 2017 UITGAVES SCHOOLJAAR 2016-2017 Uitgave 6: Donderdag 9 februari 2017 Uitgave 7: Donderdag 9 maart 2017 Uitgave 8: Donderdag 30 maart 2017 Uitgave

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 8 Uitgave 4: 3 december 2015

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 8 Uitgave 4: 3 december 2015 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 8 Uitgave 4: 3 december 2015 UITGAVES SCHOOLJAAR 2015-2016 Uitgave 5: Donderdag 7 januari 2016 Uitgave 6: Donderdag 17 februari 2016 Uitgave 7: Donderdag 10 maart 2016 Uitgave

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 5: 14 december 2017

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 5: 14 december 2017 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 5: 14 december 2017 UITGAVES SCHOOLJAAR 2017-2018 Uitgave 6: Donderdag 11 januari 2018 Uitgave 7: Donderdag 2 februari 2018 Uitgave 8: Donderdag 8 maart 2018 Uitgave

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 1: 15 september 2016

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 1: 15 september 2016 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 9 Uitgave 1: 15 september 2016 UITGAVES SCHOOLJAAR 2016-2017 Uitgave 1: Donderdag 15 september 2016 Uitgave 2: Donderdag 6 oktober 2016 Uitgave 3: Donderdag 10 november 2016

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 4: 16 november 2017

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 4: 16 november 2017 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 4: 16 november 2017 UITGAVES SCHOOLJAAR 2017-2018 Uitgave 5: Donderdag 14 december 2017 Uitgave 6: Donderdag 11 januari 2018 Uitgave 7: Donderdag 2 februari 2018

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 8 Uitgave 2: 8 oktober 2015

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 8 Uitgave 2: 8 oktober 2015 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 8 Uitgave 2: 8 oktober 2015 UITGAVES SCHOOLJAAR 2015-2016 Uitgave 2: Donderdag 8 oktober 2015 Uitgave 3: Donderdag 12 november 2015 Uitgave 4: Donderdag 3 december 2015 Uitgave

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 4. Uitgave 6: 10 januari 2012

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 4. Uitgave 6: 10 januari 2012 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 4. Uitgave 6: 10 januari 2012 Uitgaves schooljaar 2011-2012 Uitgave 7: Dinsdag 7 februari 2012. Uitgave 8 Dinsdag 6 maart 2012. Uitgave 9: Dinsdag 3 april 2012. Uitgave 10:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 1: 20 augustus 2018

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 1: 20 augustus 2018 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 1: 20 augustus 2018 UITGAVES SCHOOLJAAR 2018-2019 Uitgave 1: Maandag 20 augustus 2018 Uitgave 2: Donderdag 27 september 2018 Uitgave 3: Donderdag 1 november 2018

Nadere informatie

ALGEMEEN. NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 5: 10 januari 2019

ALGEMEEN. NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 5: 10 januari 2019 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 5: 10 januari 2019 ALGEMEEN UITGAVES SCHOOLJAAR 2018-2019 Uitgave 6: Donderdag 31 januari 2019 Uitgave 7: Donderdag 21 februari 2019 Uitgave 8: Donderdag 21 maart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 4: 30 oktober 2014

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 4: 30 oktober 2014 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 4: 30 oktober 2014 UITGAVES SCHOOLJAAR 2014-2015 Uitgave 5: Donderdag 27 november 2014 Uitgave 6: Donderdag 8 januari 2015 Uitgave 7: Donderdag 5 februari 2015 Uitgave

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei/juni/juli 17

Nieuwsbrief mei/juni/juli 17 Nn Nieuwsbrief mei/juni/juli 17 Nog maar enkele weken De meivakantie ligt net achter ons maar met een schuin oog kijken we alweer naar de komende periode. Nog maar 9 weken en dan begint de zomervakantie!

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei/juni/juli 16 162015

Nieuwsbrief mei/juni/juli 16 162015 Nn Nieuwsbrief mei/juni/juli 16 162015 Nog maar enkele weken De meivakantie ligt net achter ons maar met een schuin oog kijken we alweer naar de komende periode. Nog maar 9 weken en dan begint de zomervakantie!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 5: 27 november 2014

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 5: 27 november 2014 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 5: 27 november 2014 UITGAVES SCHOOLJAAR 2014-2015 Uitgave 6: Donderdag 8 januari 2015 Uitgave 7: Donderdag 5 februari 2015 Uitgave 8: Donderdag 19 maart 2015 Uitgave

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 4. Uitgave 8: 6 maart 2012

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 4. Uitgave 8: 6 maart 2012 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 4. Uitgave 8: 6 maart 2012 Uitgaves schooljaar 2011-2012 Uitgave 9: Dinsdag 3 april 2012 Uitgave 10: Dinsdag 8 mei 2012 Uitgave 11: Dinsdag 29 mei 2012 Uitgave 12: Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 6: 8 januari 2015

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 6: 8 januari 2015 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 7 Uitgave 6: 8 januari 2015 UITGAVES SCHOOLJAAR 2014-2015 Uitgave 7: Donderdag 5 februari 2015 Uitgave 8: Donderdag 19 maart 2015 Uitgave 9: Donderdag 16 april 2015 Uitgave

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G5

Nieuwsbrief voor ouders G5 Nieuws voor leerjaar 5 1. Verbreden zonder grenzen Op 27 september hebben we tijdens de informatieavond voor de Gymnasium-5 leerlingen en hun ouders de aftrap gegeven aan Verbreden zonder grenzen. Zoals

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 4 1 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Actie KiKA Nieuws van de MR Juf Vera 40 jaar in het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 6 Uitgave 4: 14 november 2013

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 6 Uitgave 4: 14 november 2013 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 6 Uitgave 4: 14 november 2013 UITGAVES SCHOOLJAAR 2013-2014 Uitgave 5: Donderdag 12 december 2013 Uitgave 6: Donderdag 9 januari 2014 Uitgave 7: Donderdag 6 februari 2014

Nadere informatie

nr. 09, schooljaar 2012-2013

nr. 09, schooljaar 2012-2013 nr. 09, schooljaar 2012-2013 Keny uit groep 8 wint voorleeswedstrijd Op 27 november vond de schoolfinale van de voorleeswedstrijd plaats, die werd gewonnen door Keny uit groep 8a. Het was een spannende

Nadere informatie

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief.

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 4-2017 Onze Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Bijzondere activiteiten en vrije dagen vindt u in deze Nieuwsbrief

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 08

JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Ouderbetrokkenheid 3.0 Nieuwjaarsborrel Op maandag 7 januari 2019 nodigt team De Arenberg u van harte uit voor een nieuwjaarsborrel. Om 18.30 uur bent u welkom in de

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Numerus fixus. Kerstviering. Nieuwsbrief voor ouders nummer 18 9 januari 2019

In deze nieuwsbrief. Numerus fixus. Kerstviering. Nieuwsbrief voor ouders nummer 18 9 januari 2019 Nieuwsbrief voor ouders nummer 18 9 januari 2019 In deze nieuwsbrief Numerus fixus Kerstviering Werkzaamheden aan het dak Klankbordgroepbijeenkomst Technasiumnieuws Activiteiten Skikamp Mededelingen Belangrijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF. Basisschool De Springschans NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Ambrasoft AmbraSoft gratis thuis gebruiken Alle leerlingen van groep 3 t/m 8 krijgen een brief mee naar huis met daarin een activeringscode voor AmbraSoft. Met deze

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag!

Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag! Nieuwsbrief 3 03-10-2014 Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag! Kiss en Ride In verband met de veiligheid van uw en onze kinderen wordt de parkeerstrook voor de school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De verbouwing is al een aantal weken gaande, in eerste instantie hebben de bouwers zich gericht op het verwijderen

Nadere informatie

Het Corylus Nieuws. Woord vooraf:

Het Corylus Nieuws. Woord vooraf: NIEUWSBRIEF APRIL 2018 Nieuws Woord vooraf: Beste leerlingen en ouders / verzorgers, Het voorjaar laat zich inmiddels van de goede kant zien. De eerste zomerse dag hebben we zelfs al gehad. Voor onze 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

BRC Onderbouw: 075-6404104 BRC Bovenbouw 075-6210426

BRC Onderbouw: 075-6404104 BRC Bovenbouw 075-6210426 BRC Onderbouw: 075-6404104 BRC Bovenbouw 075-6210426 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van en de leerlingen van de 1 e, 2 e, 3 e, 4 e, 5 e en 6 e klassen Krommenie, 24 februari 2016 Geachte mevrouw, mijnheer,

Nadere informatie

Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4. Purmerend, 23 maart Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling,

Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4. Purmerend, 23 maart Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling, Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4 Purmerend, 23 maart 2018 Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling, Binnenkort gaan de leerlingen beginnen aan het Centraal Examen.

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over school. Inhoud schoolbel nr.11: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n) Woordje

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G2

Nieuwsbrief voor ouders G2 1. Constante evaluatie van de leerlingen Gedurende het schooljaar vindt een constante evaluatie van de leerlingen plaats. We monitoren door middel van (formatieve) toetsen, praktische opdrachten en presentaties.

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 9, 31 mei 2013 Bijbelverhalen: Week 23: 3 t/m 9 juni Wat er ook gebeurt Ruth

Nadere informatie

Nieuwsbrief okt-nov-dec 16

Nieuwsbrief okt-nov-dec 16 Nn Nieuwsbrief okt-nov-dec 16 Studie(mid)dagen In de periode tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie staan er een aantal studie(mid)dagen op het programma. We zetten ze voor u nogmaals op een rijtje:

Nadere informatie

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten:

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten: Nummer 29, 15 januari 2015 Verjaardagen: Verjaardagen 14-01 Julia Zhou Jiang groep 7 16-01 Dries v Kemenade groep 5 18-01 Mick Simons groep 4 20-01 Flinn vd Zandt groep 6 26-01 Lara Schouteten groep 1-2A

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam februari 2013 jaargang 3, nummer 7 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de digitale Nieuwsbrief van het Comenius College Rotterdam. In deze Nieuwsbrief houden wij u

Nadere informatie

Accent Nieuws. Nieuwsbericht voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Accent Nieuws. Nieuwsbericht voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 10, nummer 2, oktober 2016 Accent Nieuws Nieuwsbericht voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste ouder(s), verzorger(s), leerlingen, Zo aan het begin van de herfstvakantie ben ik alweer bijna

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam oktober 2012 Jaargang 3, nummer 2 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de tweede digitale Nieuwsbrief van het schooljaar. In deze Nieuwsbrief houden wij u op de hoogte

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 26-09-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Kinderboekenweek 2018 thema Vriendschap Van

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

In deze rubriek willen wij u op de hoogte houden van onderwijskundige zaken in de school.

In deze rubriek willen wij u op de hoogte houden van onderwijskundige zaken in de school. Nr. 11 schooljaar 2015-2016 Kind Op Maandag Onderwijzend 27 januari groep 1 en 2 vrij Schoolkerkdienst zondag 31 januari Bieb op school Kind Op Maandag Op school werken wij met Kind Op Maandag om invulling

Nadere informatie

Gedrag: Tot 10 tellen. Oudervertelgesprekken. Update leerlinggegevens

Gedrag: Tot 10 tellen. Oudervertelgesprekken. Update leerlinggegevens Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Maandag 24 oktober Dinsdag 25 oktober Woensdag 26 oktober Zaterdag 15 oktober Zaterdag 29 oktober Vrijdag 14 oktober 2016

Nadere informatie

ZIJN DE GEHELE DAG VRIJ.

ZIJN DE GEHELE DAG VRIJ. NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 2: 27 september 2018 ALGEMEEN UITGAVES SCHOOLJAAR 2018-2019 Uitgave 3: Donderdag 1 november 2018 Uitgave 4: Donderdag 29 november 2018 Uitgave 5: Donderdag 10 januari

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Datum: 18 april 2019

Nieuwsbrief 5 Datum: 18 april 2019 Nieuwsbrief 5 Datum: 18 april 2019 Locatie HOLY Vandaag is de laatste schooldag voor de meivakantie! Twee vrije weken voor de leerlingen en voor ons om weer energie op te doen voor de laatste periode van

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Belangrijke data in maart: 6 maart Weer naar school 13 maart MR vergadering 20 t/m 24 Week van de maart lentekriebels 20 maart Rapport mee naar huis 23 maart Rapport gesprekken op school Nieuwsbrief maart

Nadere informatie

Muizenkrabbel september 2015 nummer 3

Muizenkrabbel september 2015 nummer 3 Beste ouders, Afgelopen donderdag was onze informatieavond en deze is in de meeste groepen druk bezocht door u als ouders. We hoorden goede berichten van u en we waren zelf ook erg blij met de goede sfeer.

Nadere informatie

Nunspeet,

Nunspeet, www.montessorischooldeontdekking.nl Nunspeet, 17-11-2016 www.ontdekking.info Voorleeskampioen Een aantal kinderen uit groep 7 en 8 hadden voor donderdag 10 november een stukje uit hun lievelingsboek gekozen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 2: 28 september 2017

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 2: 28 september 2017 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 2: 28 september 2017 UITGAVES SCHOOLJAAR 2017-2018 Uitgave 3: Donderdag 26 oktober 2017 Uitgave 4: Donderdag 16 november 2017 Uitgave 5: Donderdag 14 december 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes,

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Van de schoolleiding Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Inmiddels is de aanmelding voor de nieuwe brugklassen afgerond. We starten met een mavo klas en een mavo/havo klas. Hartelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 3: 26 oktober 2017

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 3: 26 oktober 2017 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 3: 26 oktober 2017 UITGAVES SCHOOLJAAR 2017-2018 Uitgave 4: Donderdag 16 november 2017 Uitgave 5: Donderdag 14 december 2017 Uitgave 6: Donderdag 11 januari 2018

Nadere informatie

LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR

LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR Juli 2015 SCHOOLEXAMENWEEK Leerjaar 3 HEESCH Aan: Leerlingen leerjaar 3 en hun ouder(s) / verzorger(s). Betreft: Schoolexamenweek

Nadere informatie

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 25

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 25 Wervelwindt Kentalis Terwindt Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar 2015-2016, week 25 Vanuit het Management Inspectiebezoek Op donderdag 2 juni hebben we bezoek gehad

Nadere informatie

Begin schooljaar 2015-2016: rooster ophalen en introductieprogramma

Begin schooljaar 2015-2016: rooster ophalen en introductieprogramma Begin schooljaar 2015-2016: rooster ophalen en introductieprogramma Leerjaar 1 afdeling vmbo bl/kl Op maandag 31 augustus verwachten we de leerlingen om 13.00 uur op school om het rooster op te Op dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief okt-nov-dec 17

Nieuwsbrief okt-nov-dec 17 Nn Nieuwsbrief okt-nov-dec 17 Studie(mid)dagen In de periode tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie staan er een aantal studie(mid)dagen op het programma. We zetten ze voor u nogmaals op een rijtje:

Nadere informatie

Een nieuw schooljaar, een nieuwe start!

Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! Kenmerk: VTH20160901/001 Eindhoven, 01 september 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Over een paar dagen begint het nieuwe schooljaar. We hopen van harte dat

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 18 juni 2018 J. van den Broek BROJ/frep/18-B548

Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 18 juni 2018 J. van den Broek BROJ/frep/18-B548 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de klassen 1d, 1e, 2d en 2e Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 18 juni 2018 J. van den Broek BROJ/frep/18-B548 Onderwerp laatste lesweken en start nieuw schooljaar

Nadere informatie

Kalender oktober en november

Kalender oktober en november obs De Phoenix Week 40-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), De afgelopen weken zijn er verschillende activiteiten geweest waarvan u in deze nieuwsbrief een verslag kunt lezen. Volgende week woensdag begint

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G1

Nieuwsbrief voor ouders G1 Nieuws voor leerjaar 1 1. 1-Blik agenda Inhoud nieuwsbrief oktober 2017: 1. 1-blik agenda 2. Cito toetsen G1 3. Geslaagd kamp 4. Brugklasfeest 5. Constante evaluatie leerlingen 6. Periode 1 en 2 geen papieren

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Geachte ouders en verzorgers, Bij deze ontvangt u de achtste mededelingen vanuit het Sterren College.

Geachte ouders en verzorgers, Bij deze ontvangt u de achtste mededelingen vanuit het Sterren College. Voor ouders en verzorgers MEDEDELINGEN STERREN COLLEGE 2016 2017: Geachte ouders en verzorgers, Bij deze ontvangt u de achtste mededelingen vanuit het Sterren College. Nummer 8: 23 juni 2017 PERSONEEL:

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Jaargang 33, nummer 5 Datum 2 november 2018 Volgende nieuwsbrief 16 november 2018 Belangrijke dagen 5 t/m 8 november oudergesprekken 6 november nationaal schoolontbijt 12 november

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL Nieuwsbrief 18 *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Vrijdag 15 januari 2016 Nieuwe bestuurder, personeel, medezeggenschap, leerlingenraad, ouderavond, cito

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019

NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019 NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Welkom nieuwe kinderen Samenwerking Smallsteps Sociale veiligheid Staken Montessoriweetje Wachtlijst Connect logopedie Oproep denktank

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 1 / 12 september Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 1 / 12 september Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 12 september 2014 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwe schooltijden schooljaar 2012 2013

Nieuwe schooltijden schooljaar 2012 2013 Nieuwe schooltijden schooljaar 2012 2013 Beste ouder(s), Zoals u weet gaan de schooltijden veranderen. Vorig jaar wees een enquête uit dat ongeveer 60 % van de ouders de voorkeur geeft aan een rooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Internationalisering. Duurzaamheid. Watertappunt. Vmbo Putten onderbouw juni 2016

Nieuwsbrief. Internationalisering. Duurzaamheid. Watertappunt. Vmbo Putten onderbouw juni 2016 Nieuwsbrief Vmbo Putten onderbouw juni 2016 Internationalisering De Onderwijsraad heeft onlangs geconstateerd dat er in het onderwijs nog te weinig aandacht wordt besteed aan internationalisering. We zijn

Nadere informatie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie 2016 2017 nummer 10 30 juni 2017 Agenda maandag 3 juli dinsdag 4 juli woensdag 5 juli donderdag 6 juli t/m zondag 20 augustus Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Schoolreis naar de Efteling

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 7 schooljaar 2017-2018 ANWB Streetwise Regel van de maand Verslag ledenraad FIERS Peuterspeelzaal op school Peutergym op Paul Krugerschool Voorleeskampioen Picardt Groep 1 t/m 4 6 december vrij Kind

Nadere informatie

Vervolg. 2 e informatieavond Andere schooltijden?

Vervolg. 2 e informatieavond Andere schooltijden? Vervolg 2 e informatieavond Andere schooltijden? Agenda Doel van deze avond Terugblik Concrete invulling van voorkeursmodellen Ouderraadpleging Vragen en slot Terugblik Twee informatieavonden in mei: Aanleiding

Nadere informatie

Een goed begin is het halve werk

Een goed begin is het halve werk Nr. 2 schooljaar 2015-2016 Aanpassing Cito-scores op rapporten Schoolfotograaf Hulpouders gezocht voor de creatieve middag Informatieavond groep 1/2 en groep 2/3 Een goed begin is het halve werk De eerste

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Jaarplan VMBO 2015-2016 augustus

Jaarplan VMBO 2015-2016 augustus Jaarplan VMBO 2015-2016 augustus weeknummer 32 33 34 35 schoolweek 0 1 2 Zomervakantie SCHOOL OPEN maandag 3 10 24 12.00 uur Lunch OOP alle vestigingen 17 Centrale opening op HAVO/VWO vanaf 08.45 uur /

Nadere informatie

Oktober 2013 Algemeen

Oktober 2013 Algemeen Oktober 2013 Algemeen Na een heerlijke week vakantie te hebben gehad, zijn we nu weer hard aan het werk. Voor de vakantie hebben we het thema hoe gaat het met je? afgerond. Maandag 4 november zullen we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Kalender 07-10: Start kinderboekenweek 09-10: Voorstelling groep ½ Planetarium 16-10: Inloopochtend Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Programmaoverzicht introductie voor de brugklas, klas 2 en klas 3 schooljaar 13/14

Programmaoverzicht introductie voor de brugklas, klas 2 en klas 3 schooljaar 13/14 Programmaoverzicht introductie voor de brugklas, klas 2 en klas 3 schooljaar 13/14 Maandag 19 augustus 2013 Voor alle Brugklasleerlingen: Vandaag ga je (verder) kennis maken met de andere kinderen in je

Nadere informatie

Uurroosters administratie

Uurroosters administratie Uurroosters administratie Voltijdse arbeid: 38:00 Deeltijdse arbeid aan 50%: 19:00 1 maandag 7:45 9:00 9:00 12:00 12:00 14:00 2 maandag 12:00 14:00 14:00 dinsdag 12:00 14:00 14:00 woensdag 12:00 14:00

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie