De Piet Hein. Informatieblad voor ouders en leerlingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Piet Hein. Informatieblad voor ouders en leerlingen"

Transcriptie

1 Jaargang 7 nr Locatie: Hardenberg Piet Heinstraat ZJ Hardenberg Tel.: Fax: infodnvph@sgdnv.nl Informatieblad voor ouders en leerlingen Inhoudsopgave: De Nieuwe Veste, locatie Piet Heinstraat, Hardenberg De Piet Hein Mededelingen voor ouders en leerlingen Schooljaar minutenrooster Proefwerkinhaaluren Informatieavonden Klassenouders en ouderplatform vmbo-t Even wennen Ouders gevraagd Even voorstellen..

2 Schooljaar gestart. In de vakantie is de locatie uitgebreid met een drietal lokalen. Dit was nodig, omdat het leerlingenaantal op de locatie explosief is gestegen van 235 leerlingen in schooljaar naar momenteel 298 leerlingen, verdeeld over 5 eerste, 4 tweede, 2 derde en 2 vierde klassen. Maandag 18 augustus is het schooljaar voor de leerlingen van onze locatie begonnen. De boeken en het lesrooster werden opgehaald, waarna de 2 e t/m de 4 e klassers op dinsdag de gelegenheid hadden de boeken te kaften. De 1 e klassers kwamen dinsdag op school voor de introductiedag. Op woensdag 20 augustus zijn de lessen volgens het lesrooster begonnen. Als nieuwe docenten zullen de dames C. de Rudder (Nederlands), I. Santing (Duits) en M. de Klerk (Mens en Maatschappij en geschiedenis) en de heren S. Karstenberg (Natuur en Zorg) en H. Bosman (wiskunde) lessen op onze locatie verzorgen. De vacature voor docent Natuur en Techniek is nog niet ingevuld. Deze is ontstaan, doordat tijdens de vakantie de benoemde leerkracht aangaf i.v.m. privéomstandigheden haar baan niet te kunnen aanvaarden. Vandaag krijgt u de Piet Hein onder ogen, het informatieblad van onze locatie. Elke eerste vrijdag van de maanden september t/m juni krijgen de leerlingen de Piet Hein uitgereikt. Het is ook mogelijk de Piet Hein per te ontvangen. U moet dan een sturen naar infodnvph@sgdnv.nl met de vraag de Piet Hein per te ontvangen. Graag onder vermelding van uw naam, de naam van uw zoon/dochter en de klas, waarin uw zoon/dochter zit. De Piet Hein, samen met de Schoolgids, welke aan het eind van vorig cursusjaar aan de leerlingen meegegeven is, en de diverse voorlichtingsavonden leveren voor u hopelijk voldoende informatie op over de school. Op de website van De Nieuwe Veste kunt u ook actuele informatie vinden. Het websiteadres is: 40-minutenrooster. Enkele keren per jaar, als er locatievergaderingen of rapportvergaderingen gehouden worden, werken we op onze locatie met een 40-minuten rooster. Elk lesuur duurt die dag dan geen 45, maar 40 minuten. De lesdag eindigt die dag dan om uur in plaats van uur. In de Piet Hein staan de dagen aangegeven waarop met het 40-minutenrooster gewerkt wordt. Proefwerkinhaaluren. Leerlingen, die proefwerken of overhoringen missen, kunnen deze inhalen tijdens een proefwerkinhaaluur. Op maandag en donderdag het 9 e lesuur ( uur) kunnen de leerlingen in het open leercentrum (lokaal 0.2) hiervoor terecht. De leerling moet zelf de afspraak maken met de leerkracht, waar hij/zij een proefwerk of overhoring voor in moet halen.

3 Informatieavonden. In deze maand vinden respectievelijk op maandag 15 september voor klas 1, op woensdag 17 september voor klas 2, op dinsdag 23 september voor klas 4 en op woensdag 24 september voor klas 3 de informatieavonden plaats. Tijdens deze avonden zal door de mentor, de locatieleiding en enkele docenten (alleen voor klas 1) informatie over het komende schooljaar verstrekt worden. U ontvangt voor deze avonden nog nadere informatie per brief. Klassenouders en ouderplatform vmbo-t. Tijdens de voorlichtingsavonden voor de klassen 1 en 2 zullen weer ouders gevraagd worden als klassenouder voor de klas op te treden. Per klas worden twee ouders gevraagd. De klassenouders komen drie keer per jaar, samen met de ouderraad, bij elkaar. Tijdens deze bijeenkomsten worden zaken, die tijdens de belronde naar voren gekomen zijn, aan de orde gesteld. Verdere kunnen onderwerpen aan de orde komen, die op school spelen, en waarover de locatieleiding graag de mening van de ouders wil horen. Aan de ouders van leerlingen van klas 3 en 4 zal tijdens de voorlichtingsavonden gevraagd worden zitting te nemen in het ouderplatform. Dit ouderplatform zal twee keer per jaar bij elkaar komen. Hier zullen specifieke zaken voor de 3 e en 4 e klassers aan de orde komen. Even wennen, de eerste stappen op De Nieuwe Veste. Dinsdag 19 augustus. Om negen uur staan ze voor de deur, onze nieuwe leerlingen. Een massa. De kantine is alleen al met deze eersteklassers helemaal vol. Gelukkig kunnen we deze nieuwe leerlingen in alle rust wegwijs maken. Ze worden opgevangen door hun mentor en samen met de andere docenten krijgen ze een rondleiding door de school. Nog een repetitie in de vorm van een puzzeltocht en dan hopen we dat ze morgen de weg weten te vinden. Deze dag leren ze niet alleen het gebouw en hun klasgenoten kennen, ze worden overladen met allerlei andere zaken en regeltjes. Maar de ervaring leert dat het geen week duurt voor ze de school doorlopen alsof ze er al jaren rondlopen. Tussen de middag worden ze verrast met een lunch. En als ze die middag naar huis gaan zullen ze vol verwachting en een hoofd vol informatie hun tweede echte dag tegemoet gaan. Klaas Niestijl.

4 Ouders gevraagd Bij het vak biologie en verzorging is het de bedoeling om een aantal keren per jaar te gaan koken met de leerlingen. Als docent van het vak N&Z (natuur en zorg) kan ik u meedelen dat het koken met een volle klas voor een docent behoorlijk zwaar is. Dit komt omdat de ene helft van de klas gaat koken en de andere helft van de klas met de theorie verder gaat. Bij deze vraag ik aan ouders of ze interesse hebben in het assisteren of begeleiden van kooklessen. Ons streven is om per hoofdstuk minimaal een keer te gaan koken. Gemiddeld werken we een hoofdstuk in drie weken uit. Bent u geïnteresseerd dan kunt u een mail sturen naar onderstaand adres. k.dklerk@sgdnv.nl Namens sectie Natuur en Zorg. C. Hoogland S. Karstenberg Even voorstellen Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben Herrald Bosman, en kom uit de Krim. Dit schooljaar ben ik wiskundedocent aan de Piet Heinstraat. Voordat ik hieraan begon, heb ik de opleiding Elektrotechniek gevolgd en afgerond aan het Windesheim te Zwolle. In de Krim ben ik bij de plaatselijke voetbalvereniging (DKB) leider en trainer bij de B- junioren (13-14 jaar). Voor de meeste collega s van de Nieuwe Veste ben ik geen onbekende, ik heb namelijk het VWO afgerond op de locatie Coevorden. Veel van de leraren die ik toen had, zijn nu nog docent.

5 Bij deze wil ik mij even voorstellen. Ik ben Mirjam de Klerk, 22 jaar en kom uit Coevorden. Afgelopen zomer ben ik verhuisd vanuit Zaandam en gaan samenwonen in Coevorden. Afgelopen jaren heb ik onderwijservaring opgedaan in Amsterdam Bijlmer en Almere. Op de Nieuwe Veste te Hardenberg zal ik les gaan geven aan eerste en tweede klassen en geef ik les in de vakken geschiedenis, aardrijkskunde en M&M. Ik verheug me zeer op het komende schooljaar! Tot ziens! Mijn naam is Sander Karstenberg. Dit jaar kom ik mijn Lio stage lopen op De Nieuwe Veste in Hardenberg. Ik studeer aan de NHL in Leeuwarden. Op dit moment zit ik in het vierde jaar van de lerarenopleiding Biologie. Op De Nieuwe Veste kom ik het vak Natuur en Zorg geven. Ik geef les aan de brugklas en ik ben van dinsdag t/m donderdag op school. In 2005 ben ik geslaagd voor de Havo. Ik heb de Havo gedaan op De Nieuwe Veste in Coevorden. Op De Nieuwe Veste had ik leuke biologie leraren. Dit heeft geresulteerd in het feit dat ik zelf dit vak ben gaan studeren. Ik hoop dat ik met net zoveel enthousiasme het vak biologie kan overdragen op mijn leerlingen als mijn oude biologie leraren! Ik ben Ilona Santing, getrouwd met Gert Tuin. Wij wonen samen met onze 2 honden en 1 kat in Duitsland. Ik ben 22 jaar en ik ben zelf een oud leerling van De Nieuwe Veste. Ik heb in Coevorden de Havo afgesloten in Nu ben ik dus één van de oud leerlingen die werkzaam is bij De Nieuwe Veste. Ik ben bijna klaar met de opleiding, als ik in januari mijn Lio goed afsluit kan ik mijn diploma in Zwolle ophalen. Maar dan ben ik nog niet helemaal klaar met studeren. Ik heb mij namelijk voorgenomen dat ik mijn 1e graads diploma ook behalen wil en daarvoor volg ik nu een programma bij de Vu in Amsterdam en de Rug in Groningen. Ik sluit nu alvast vakken af, zodat ik straks na het behalen van mijn 2e graads direct door kan stromen naar 1e graads en deze opleiding verkort kan doen. Ik hoop volgend collegejaar ook mijn 1e graads diploma behaald te hebben. Wat er verder nog te vertellen valt? Ik geef Duits aan alle 1e klassers en aan 2 2e klassen en heb er het volste vertrouwen in dat we een leuk schooljaar tegemoet gaan!

6 Agenda Dinsdag uur locatievergadering, 40-min. Rooster Maandag uur Voorlichtingsavond klas 1 Woensdag uur Voorlichtingsavond klas 2 Donderdag Studiemiddag leerkrachten locatie Hardenberg Lesuren 6 t/m 8 vervallen Dinsdag uur Voorlichtingsavond klas 4 Woensdag uur voorlichtingsavond klas 3 Vrijdag Piet Hein jg. 7 nr. 6 komt uit Jaarplanning (t/m december 2008) 20 t/m Herfstvakantie Maandag Verkeersmarkt klas 1b,c,d,e Dinsdag Verkeersmarkt klas 1a Vrijdag Einde periode 1 klas 1 t/m 3. Dinsdag Klas 3: beroepenmanifestatie Vrijdag Klas 1 t/m 3: rapporten mee naar huis. Woensdag 12 en Ouderspreekavonden donderdag klas 1 t/m 3 Maandag Algemene ouderavond Woensdag BeroepenDoeDag 2 e klassers. 8 t/m Toetsweek klas 4 Vrijdag Activiteitendag tot Kerstvakantie Maandag

De Piet Hein. Informatieblad voor ouders en leerlingen

De Piet Hein. Informatieblad voor ouders en leerlingen Jaargang 7 nr. 6 03-10-2008 Locatie: Hardenberg Piet Heinstraat 1 7772 ZJ Hardenberg Tel.: 0523 26 21 70 Fax: 0523 26 63 45 E-mail: infodnvph@sgdnv.nl Informatieblad voor ouders en leerlingen Inhoudsopgave:

Nadere informatie

JAARAGENDA. SCHOOLJAAR Locatie Joure

JAARAGENDA. SCHOOLJAAR Locatie Joure JAARAGENDA SCHOOLJAAR 2018 2019 Locatie Joure De jaaragenda kan gedurende het schooljaar gewijzigd worden. Laatst gewijzigd: Verklaring afkortingen: CE Centraal Examen SE Schoolexamen OKTOBER 2018 40 maandag

Nadere informatie

JAARAGENDA SCHOOLJAAR

JAARAGENDA SCHOOLJAAR JAARAGENDA SCHOOLJAAR 2018 2019 De jaaragenda kan gedurende het schooljaar gewijzigd worden. Laatst gewijzigd: 26 maart 2019 Verklaring afkortingen: CE Centraal Examen SE Schoolexamen OKTOBER 2018 40 maandag

Nadere informatie

Locatie: Hardenberg Piet Heinstraat 1 7772 ZJ Hardenberg Tel: 0523-262170 Fax: 0523-266345 E-mail: infodnvph@sgdnv.nl www.denieuweveste.

Locatie: Hardenberg Piet Heinstraat 1 7772 ZJ Hardenberg Tel: 0523-262170 Fax: 0523-266345 E-mail: infodnvph@sgdnv.nl www.denieuweveste. de nieuwe veste, locatie Hardenberg De Piet Hein informatieblad voor ouders en leerlingen Jaargang 9 nr. 6 1 oktober 2010 Locatie: Hardenberg Piet Heinstraat 1 7772 ZJ Hardenberg Tel: 0523-262170 Fax:

Nadere informatie

AGENDA CURSUS

AGENDA CURSUS AGENDA CURSUS 2017 2018 SEPTEMBER 2017 dinsdag 5 september 2017 start cursus kennismaking, ophalen roosters en inleveren ondertekende gebruikersovereenkomst schoolboeken: - 11.30 uur: klas 1-11.45 uur:

Nadere informatie

JAARAGENDA SCHOOLJAAR LOCATIE GROU

JAARAGENDA SCHOOLJAAR LOCATIE GROU JAARAGENDA SCHOOLJAAR 2017 2018 LOCATIE GROU Verklaring afkortingen: CE Centraal Examen SE Schoolexamen OKTOBER 2017 40 maandag 2 oktober 19.30 uur: Ouderraad dinsdag 3 oktober woensdag 4 oktober donderdag

Nadere informatie

De start van het schooljaar en de informatieavonden

De start van het schooljaar en de informatieavonden Nieuwsbrief voor ouders nummer 2 22 augustus 2018 Vooraf Vorige week is in de eerste nieuwsbrief voor ouders aangegeven dat wij het belangrijk vinden om onze leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) goed

Nadere informatie

AGENDA CURSUS

AGENDA CURSUS AGENDA CURSUS 2016 2017 AUGUSTUS 2016 dinsdag 30 augustus 2016 start cursus kennismaking, ophalen roosters en inleveren ondertekende gebruikersovereenkomst schoolboeken: - 11.30 uur: klas 1-11.45 uur:

Nadere informatie

Nieuwsbrief vwo-x ouders 2 e 1415.1

Nieuwsbrief vwo-x ouders 2 e 1415.1 Nieuwsbrief vwo-x ouders 2 e 1415.1 Alkmaar, 14 september 2014 Beste Ouders van onze leerlingen in 2Vwo-X, Dit is de eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Als ervaren studenten lopen onze 2e

Nadere informatie

AUGUSTUS. ma 30 x di 31 x wo 1 x do 2 x vr 3 x. ma 6 x di 7 x wo 8 x do 9 x vr 10 x. ma 13 x di 14 x wo 15 x do 16 x vr 17 x.

AUGUSTUS. ma 30 x di 31 x wo 1 x do 2 x vr 3 x. ma 6 x di 7 x wo 8 x do 9 x vr 10 x. ma 13 x di 14 x wo 15 x do 16 x vr 17 x. versie 15 03 12 JAARAGENDA cursus 2012-2013 (voorlopig) AUGUSTUS week dag datum locatie 31 32 33 ma 30 di 31 wo 1 do 2 vr 3 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 34 35 ma 20 di 21 wo

Nadere informatie

2014-2015 Data uitreiking rapporten, ouderspreekavonden enz.:

2014-2015 Data uitreiking rapporten, ouderspreekavonden enz.: 2014-2015 Data uitreiking rapporten, ouderspreekavonden enz.: 09-09 Voorlichtingsavond klas 1 31-10 Einde 1 e periode. 07-11 Rapport 1 e periode staat klaar in Som. 17-11 Ouderspreekavond klas 1 t/m 5

Nadere informatie

AGENDA CURSUS 2015 2016

AGENDA CURSUS 2015 2016 AGENDA CURSUS 2015 2016 Wijzigingen voorbehouden. Voor de meest actuele agenda verwijzen we u naar www.wimgertenbachcollege.nl AUGUSTUS 2015 dinsdag 18 augustus 2015 start cursus, kennismaking, ophalen

Nadere informatie

1. Inleiding. Hallo allemaal,

1. Inleiding. Hallo allemaal, 1. Inleiding Hallo allemaal, Voor jullie ligt het carrouselboekje voor 2 VMBO-t. Met dit boekje willen wij jullie en je ouders zo vroeg mogelijk inlichten over het verloop van dit schooljaar, 2010 2011,

Nadere informatie

AUGUSTUS. ma 30 x di 31 x wo 1 x do 2 x vr 3 x. ma 6 x di 7 x wo 8 x do 9 x vr 10 x. ma 13 x di 14 x wo 15 x do 16 x vr 17 x.

AUGUSTUS. ma 30 x di 31 x wo 1 x do 2 x vr 3 x. ma 6 x di 7 x wo 8 x do 9 x vr 10 x. ma 13 x di 14 x wo 15 x do 16 x vr 17 x. versie 15 03 12 JAARAGENDA cursus 2012-2013 (voorlopig) AUGUSTUS week dag datum locatie 31 32 33 ma 30 di 31 wo 1 do 2 vr 3 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 34 35 ma 20 di 21 wo

Nadere informatie

(concept) JAARAGENDA SCHOOLJAAR LOCATIE GROU

(concept) JAARAGENDA SCHOOLJAAR LOCATIE GROU (concept) JAARAGENDA SCHOOLJAAR 2019 2020 LOCATIE GROU Verklaring afkortingen: CE Centraal Examen CMT Centraal Management Team GMR Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad OOP Onderwijs Ondersteunend Personeel

Nadere informatie

Informatieblad voor ouders en leerlingen. Inhoudsopgave:

Informatieblad voor ouders en leerlingen. Inhoudsopgave: Jaargang 7 nr. 8 05-12-2008 Locatie: Hardenberg Piet Heinstraat 1 7772 ZJ Hardenberg Tel: 0523-262170 Fax: 0523-266345 E-mail: infodnvph@sgdnv.nl www.denieuweveste.nl Informatieblad voor ouders en leerlingen

Nadere informatie

dag datum Afspraken / Activiteiten ma 10-08-15 di 11-08-15 wo 12-08-15 do 13-08-15 vr 14-08-15 za 15-08-15 zo 16-08-15 Zomervakantie 4 juli t/m 16

dag datum Afspraken / Activiteiten ma 10-08-15 di 11-08-15 wo 12-08-15 do 13-08-15 vr 14-08-15 za 15-08-15 zo 16-08-15 Zomervakantie 4 juli t/m 16 ma 10-08-15 di 11-08-15 wo 12-08-15 do 13-08-15 vr 14-08-15 za 15-08-15 zo 16-08-15 Zomervakantie 4 juli t/m 16 augustus ma 17-08-15 Opmaat medewerkers Inloop 08.30u -start 09.00u di 18-08-15 Schoolopening

Nadere informatie

Jaaragenda Capellenborg 2012-2013

Jaaragenda Capellenborg 2012-2013 Jaaragenda Capellenborg 2012-2013 September Donderdag 6 september Dinsdag 11 september Dinsdag 11 september Zondag 16 september Dinsdag 18 september Donderdag 20 september Dinsdag 25 september Donderdag

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit 3, 4 h en 3, 4 en 5 v Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542 Onderwerp Einde schooljaar 2018 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Inhoud Lesrooster 2 Flexuren 3 Lesuitval 6 Huiswerk 7 Rol van de ouder 7

Inhoud Lesrooster 2 Flexuren 3 Lesuitval 6 Huiswerk 7 Rol van de ouder 7 Flexrooster Gomarus College Leeuwarden Inhoud Lesrooster 2 Flexuren 3 Lesuitval 6 Huiswerk 7 Rol van de ouder 7 1 Lesrooster Hoeveel lessen volg je? Elke dag heb je drie lessen van 80 minuten. In de lessen

Nadere informatie

Doetinchem, 15 augustus Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Doetinchem, 15 augustus Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s), Doetinchem, 15 augustus 2016 Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s), Op 2016 start het nieuwe schooljaar. Dat lijkt op dit moment misschien nog ver weg, maar toch sturen we jou en je ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

SEPTEMBER ma di wo do vr za zo 1 Start OOP en directie: school open. 7 MH Introductie H4. Start lessen volgens rooster

SEPTEMBER ma di wo do vr za zo 1 Start OOP en directie: school open. 7 MH Introductie H4. Start lessen volgens rooster SEPTEMBER Start OOP en directie: school open 2 4.00-.00 uur Opmaat docenten MH Introductie H4, V4 en H, V. uur opening Schooljaar Klas en tot.00 op VS MH Introductie H4 Start lessen volgens rooster MH

Nadere informatie

Esdal College Boermarkeweg. woordzoeker.

Esdal College Boermarkeweg. woordzoeker. woordzoeker Www.esdalcollege.nl 1 Beste jongens en meisjes, Welkom! Het schooljaar in groep 8 is bijna voorbij en de zomervakantie komt eraan. Toch kijken we even vooruit naar het nieuwe schooljaar. De

Nadere informatie

lesvrij i.v.m. startdag personeel na 14.00 bekendmaking uitslag van de herexamens/herkansingen door de coördinator

lesvrij i.v.m. startdag personeel na 14.00 bekendmaking uitslag van de herexamens/herkansingen door de coördinator SCHOOLJAAR 2013-2014 Week 34 Week 35 maandag 23-aug 26-aug 27-aug 09.00-10.00/11.00 herexamens/herkansingen 10.00 taken 11.00 bijeenkomst nieuwe docenten lesvrij i.v.m. startdag personeel na 14.00 bekendmaking

Nadere informatie

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus 2015-2016. Basiskalender 2015 2016 1

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus 2015-2016. Basiskalender 2015 2016 1 Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo Basiskalender cursus 2015-2016 Versie 24 augustus 2015 Wijzigingen voorbehouden. roosterperiode 1 week 1 35 24 aug Roostervrije dag leerlingen m.u.v.

Nadere informatie

Frans / Duits Waarom start Frans en Duits op zo n hoog niveau? Op het Vechtdal College gaat dat anders.

Frans / Duits Waarom start Frans en Duits op zo n hoog niveau? Op het Vechtdal College gaat dat anders. Verslag bijeenkomst klassenouders d.d. 3 november 2015. 18.30 uur, klas 1. Mevrouw van Ginkel, mevrouw Roelofs, mevrouw Drenth, mevrouw Bosch, mevrouw Schonewille (OR), mevrouw Kooij (OR), mevrouw Hospers,

Nadere informatie

Jaarplanning versie

Jaarplanning versie Jaarplanning 2017-2018 versie 23-8-2017 week 34 1 Periode 1 ma 21-aug-2017 ORGANISATIEDAG 1 (docent op school, leerlingen vrij) Periode A di 21-aug-2017 ORGANISATIEDAG 2 (docent op school, leerlingen vrij)

Nadere informatie

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 18 augustus 19 augustus 20 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 18 augustus 19 augustus 20 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 18 augustus 19 augustus 20 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus Week 34 1 e Opening schooljaar Vanaf 13.00 uur ontvangst leerlingen.

Nadere informatie

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes,

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Van de schoolleiding Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Inmiddels is de aanmelding voor de nieuwe brugklassen afgerond. We starten met een mavo klas en een mavo/havo klas. Hartelijk

Nadere informatie

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus 2015-2016. Basiskalender 2015 2016 1

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus 2015-2016. Basiskalender 2015 2016 1 Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo Basiskalender cursus 2015-2016 Versie 30 oktober 2015 Wijzigingen voorbehouden. roosterperiode 1 week 10 Deze week topactiviteiten voor klas 1,

Nadere informatie

woensdag 7 oktober 2015 O&O: excusrie Leeuwarden Wereld Water College met havo 4 en vwo 4 en 5

woensdag 7 oktober 2015 O&O: excusrie Leeuwarden Wereld Water College met havo 4 en vwo 4 en 5 dag en datum tijdstip omschrijving Oktober 2015 vrijdag 2 oktober 2015 dinsdag 6 oktober 2015 19.30 uur audities musical (zang en dans) woensdag 7 oktober 2015 O&O: excusrie Leeuwarden Wereld Water College

Nadere informatie

nieuwsbrief

nieuwsbrief nieuwsbrief 1 2016-2017 Hallo ouders en verzorgers van de leerlingen van de Foorakker, Hier is de eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Het jaar waarin de leerlingen van klas 3 en 4 met hun

Nadere informatie

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM ECHTEN S CONTACT Nr 2 - november 2010 MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS /VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM Op de hoogte Van dinsdag 9 t/m vrijdag 12 november aanstaande zijn er cijferbesprekingen

Nadere informatie

maandag 18 augustus 11.55-12.45 uur mentorles klas 2 t/m 4 + ophalen boeken

maandag 18 augustus 11.55-12.45 uur mentorles klas 2 t/m 4 + ophalen boeken week: 34 deze week: --voorlichting faciliteiten dyslectische leerlingen klas 2 en 3 (tijdens lesuur) deze week: --voorlichting faciliteiten dyslectische leerlingen klas 4 (tijdens lesuur) maandag 18 augustus

Nadere informatie

dag datum voor ouders en personeel rooster

dag datum voor ouders en personeel rooster 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 dag datum voor

Nadere informatie

AUGUSTUS 2010 WEEK 31 WOE VRIJ WEEK 32 WOE VRIJ WEEK 33 WOE VRIJ WEEK 34 WOE. Ophalen boeken VRIJ. Ophalen boeken WEEK 35 START PERIODE 1

AUGUSTUS 2010 WEEK 31 WOE VRIJ WEEK 32 WOE VRIJ WEEK 33 WOE VRIJ WEEK 34 WOE. Ophalen boeken VRIJ. Ophalen boeken WEEK 35 START PERIODE 1 - KALENDER AUGUSTUS 1 2 WEEK 1 WEEK 2 WEEK WEEK 2 Ophalen boeken Ophalen boeken START PERIODE 1 WEEK 0 1.00 Taken en herexamens,.0 uitreiken roosters M1 t/m introductiedagen SEPTEMBER 1 M1 t/m introductiedagen

Nadere informatie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie september 0 versie 0 In rood activteiten in het Michaël college-markenhage examentraject die op Markenhage plaatsvinden (leerlingen klas en ). AUGUSTUS 0 7 8 0 7 8 0.00 uur-. uur SLV.. uur Ontvangst nieuwe

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 18 juni 2018 J. van den Broek BROJ/frep/18-B548

Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 18 juni 2018 J. van den Broek BROJ/frep/18-B548 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de klassen 1d, 1e, 2d en 2e Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 18 juni 2018 J. van den Broek BROJ/frep/18-B548 Onderwerp laatste lesweken en start nieuw schooljaar

Nadere informatie

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Beste leerlingen, Dit is de regeling met betrekking tot het einde van het huidige schooljaar en het begin van volgend schooljaar. In deze regeling kunnen jullie lezen wanneer je wel of niet naar school

Nadere informatie

SEPTEMBER 2018 OKTOBER 2018

SEPTEMBER 2018 OKTOBER 2018 AGENDA CURSUS 2018-2019 SEPTEMBER 2018 dinsdag 4 september 2018 start cursus kennismaking, ophalen roosters en inleveren ondertekende gebruikersovereenkomst schoolboeken: - 11.30 uur: klas 1-11.45 uur:

Nadere informatie

Jaarplanning uur

Jaarplanning uur Jaarplanning 2013-2014 (wijzigingen en typefouten voorbehouden) 35 dinsdag 27-08-2013 08.30-12.00 uur Introductieprogramma lj.4; ophalen rooster woensdag 28-08-2013 donderdag 29-08-2013 08.30-14.00 uur

Nadere informatie

VAN DE BASISSCHOOL NAAR HET MLA. Kennismaking op 11 juni 2013. Dit boekje is van: Ik zit in klas:

VAN DE BASISSCHOOL NAAR HET MLA. Kennismaking op 11 juni 2013. Dit boekje is van: Ik zit in klas: VAN DE BASISSCHOOL NAAR HET MLA Kennismaking op 11 juni 2013 Dit boekje is van: Ik zit in klas: Montessori Lyceum Amsterdam Pieter de Hoochstraat 59 1071 ED Amsterdam telefoon 020 6767 855 administratie@mla.msa.nl

Nadere informatie

Locatie: Hardenberg Piet Heinstraat ZJ Hardenberg Tel: Fax:

Locatie: Hardenberg Piet Heinstraat ZJ Hardenberg Tel: Fax: de nieuwe veste, locatie Hardenberg De Piet Hein informatieblad voor ouders en leerlingen Jaargang 8 nr. 6 2 oktober 2009 Locatie: Hardenberg Piet Heinstraat 1 7772 ZJ Hardenberg Tel: 0523-262170 Fax:

Nadere informatie

Locatie: Hardenberg Piet Heinstraat 1 7772 ZJ Hardenberg Tel: 0523-262170 Fax: 0523-266345 E-mail: infodnvph@sgdnv.nl www.denieuweveste.

Locatie: Hardenberg Piet Heinstraat 1 7772 ZJ Hardenberg Tel: 0523-262170 Fax: 0523-266345 E-mail: infodnvph@sgdnv.nl www.denieuweveste. Jaargang 8 nr. 1 6 maart 2009 Locatie: Hardenberg Piet Heinstraat 1 7772 ZJ Hardenberg Tel: 0523-262170 Fax: 0523-266345 E-mail: infodnvph@sgdnv.nl www.denieuweveste.nl Informatieblad voor ouders en leerlingen

Nadere informatie

Mhemouders, 5 juli 2016

Mhemouders, 5 juli 2016 Mhemouders, 5 juli 2016 AGENDA DATUM 5 t/m 7 juli 5 juli 5 juli 6 juli 8 juli 8 juli 11 juli 18 augustus 19 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus 24 augustus Week van 29 augustus 29 augustus 30

Nadere informatie

Hardenberg Tel 0524 593800. Coevorden. Your next step! Tel 0523 262170. www.denieuweveste.nl

Hardenberg Tel 0524 593800. Coevorden. Your next step! Tel 0523 262170. www.denieuweveste.nl Van Heeckerenlaan 2 Piet Heinstraat 1 Coevorden Hardenberg Tel 0524 593800 Your next step! Tel 0523 262170 www.denieuweveste.nl Your next step! informatie 2014/2015 ontwikkel(t) je talent De Nieuwe Veste

Nadere informatie

ouderavond R&P 5 havo en 5 vwo uur wo PCC dictee finale alle leerjaren OB 12.40/BB uur

ouderavond R&P 5 havo en 5 vwo uur wo PCC dictee finale alle leerjaren OB 12.40/BB uur 36 0 ma 4-09-17 Roostervrije dag leerlingen di 5-09-17 Start schooljaar, introductieprogramma alle leerjaren wo 6-09-17 introductieprogramma 1x gehele dag do 7-09-17 introductieprogramma 1x gehele dag

Nadere informatie

VMBO B/Kt VMBO ktl HV/VWO 1tm 3 Tweede Fase

VMBO B/Kt VMBO ktl HV/VWO 1tm 3 Tweede Fase Jaarrooster Vestiging Greijdanus Hardenberg 2012-2013 VMBO B/Kt VMBO ktl HV/VWO 1tm 3 Tweede Fase Augustus Augustus Augustus Augustus 35 ma 27 School open School open School open School open di 28 School

Nadere informatie

Esdal Vakcollege Welkom Emmen. Welkom!

Esdal Vakcollege Welkom Emmen. Welkom! Www.esdalcollege.nl Pagina 2 Esdal Vakcollege Welkom Emmen Welkom! Beste jongens en meisjes, Het schooljaar in groep 8 is voorbij en nu is het vakantie. Toch kijken we even vooruit naar het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Jaarplanning 2018-2019 8-3-2019 week 35 1 Periode 1 ma 27-aug-2018 ORGANISATIEDAG (docenten op school, leerlingen vrij) di 28-aug-2018 ORGANISATIEDAG (docenten op school, leerlingen vrij) wo 29-aug-2018

Nadere informatie

Eerste echte schooldag Woensdag 31 augustus is je eerste echte schooldag. Vanaf die dag heb je les volgens je lesrooster.

Eerste echte schooldag Woensdag 31 augustus is je eerste echte schooldag. Vanaf die dag heb je les volgens je lesrooster. Aan de leerlingen die in 2016/2017 bij ons in de brugklas komen en ter kennisname aan hun ouder(s)/verzorger(s) kenmerk: B-1617001/rn/jok betreft: begin schooljaar 2016 2017 Amsterdam, 6 juli 2016 Beste

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Den Haag, juli 2016 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

JAARAGENDA LEERLINGEN SCHOOLJAAR LOCATIE GROU

JAARAGENDA LEERLINGEN SCHOOLJAAR LOCATIE GROU JAARAGENDA LEERLINGEN SCHOOLJAAR 2018 2019 LOCATIE GROU Verklaring afkortingen: CE Centraal Examen SE Schoolexamen SEPTEMBER 2018 35 vrijdag 31 augustus 36 maandag 3 september Geen leerlingen op school;

Nadere informatie

Beste ouder /verzorger

Beste ouder /verzorger 17 Nieuwsbrief 29 mei 2015 Beste ouder /verzorger Juni staat voor de deur en dat betekent dat het einde van het schooljaar in zicht komt. Voor een aantal leerlingen zal het nog spannend worden: lukt het

Nadere informatie

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers REGELING EINDE CURSUS 2015-2016 en BEGIN CURSUS 2016-2017 Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers Gorinchem, juni 2016, Geachte ouders, beste leerlingen, Voor u/jullie ligt de regeling met betrekking

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning 33 maandag 13-8-2018 vakantie docenten en leerlingen dinsdag 14-8-2018 woensdag 15-8-2018 donderdag 16-8-2018 vrijdag 17-8-2018 zaterdag 18-8-2018 zondag 19-8-2018 34 maandag 20-8-2018 1 leerlingen vrij

Nadere informatie

geen HO Klassen 8, 10,11 en 12 start uur Klassen 7 en 9 start 8.30 uur

geen HO Klassen 8, 10,11 en 12 start uur Klassen 7 en 9 start 8.30 uur 1 2 versie 007 periode dag voor ouders en personeel rooster 20-aug-18 34 maandag studiedag leerlingen vrij De leerlingen van de klassen 7 en 8 worden om 8.30 uur op school verwacht voor de feestelijke

Nadere informatie

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden.

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden. EDITIE 6 8 JULI 2016 PRIMA EXAMENRESULTATEN Afgelopen jaar zijn 157 leerlingen op examen geweest. Maar liefst 98% van de leerlingen behaalde hun diploma met prachtige cijfers. De cijfers voor de centrale

Nadere informatie

Meer dan alleen een goede school

Meer dan alleen een goede school Visser t Hooft Lyceum Rijnsburg KANSRIJK EN UITDAGEND Meer dan alleen een goede school i atheneum havo vhl.nl mavo (vmbo-t) Noordeinde 24 q De leraren kunnen goed met kinderen omgaan. Ze geven je een veilig

Nadere informatie

Kwartaalbericht nr. 4

Kwartaalbericht nr. 4 Kwartaalbericht nr. 4 Juni t/m Juli 2016 Agenda Ma. 27 juni 19.15 uur MR-vergadering Vr. 01 juli Sport- en activiteitendag Ma. 04 juli Toetsweek bovenbouw havo/vwo Activiteitenweek klassen 1 t/m 3 20.00

Nadere informatie

AUGUSTUS ma di wo do vr za zo Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS ma di wo do vr za zo Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 31 AUGUSTUS 2018 1 2 3 4 5 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 32 6 7 8 9 10 11 12 33 13 14 15 16 17 18 19 vanaf deze dag is de school weer bereikbaar voor externen 34 20 21 22 23 24 25 26 start

Nadere informatie

Mhemouders, 7 juli 2017

Mhemouders, 7 juli 2017 Mhemouders, 7 juli 2017 AGENDA DATUM 10 juli 17 augustus 18 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus 23 augustus 23 & 24 augustus 29 augustus 31 augustus 31 augustus ACTIVITEIT Start zomervakantie

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Den Haag, juli 2015 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Agenda - september 2016

Agenda - september 2016 Agenda - september 2016 maandag 05 september 2016 Eerste schooldag Start periode 1 dinsdag 06 september 2016 Eerste lesdag woensdag 07 september 2016 Infoavond brugklas HIC donderdag 08 september 2016

Nadere informatie

Jaarkalender schooljaar

Jaarkalender schooljaar Jaarkalender schooljaar 2019-2020 versie 1 juli 2019 leerlingen en ouders/verzorgers aug-19 1 34 ma 19-aug start schooljaar 13.30 uur introductieprogramma klas 2-6 1 34 di 20-aug mentorgesprekken, eerste

Nadere informatie

LEERLINGEN Jaarplanning 2013 2014

LEERLINGEN Jaarplanning 2013 2014 LEERLINGEN Jaarplanning 2013 2014 A = Kalenderweken B = datum op maandag van die week C = Schoolweken = vrije dag voor leerlingen A B C maandag dinsdag woensdag donderdag Vrijdag 34 19-8 1 1 e schooldag

Nadere informatie

AUGUSTUS ma di wo do vr za zo Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS ma di wo do vr za zo Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 31 AUGUSTUS 2017 1 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 32 7 8 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 33 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie

Nadere informatie

27 mei juni 2019

27 mei juni 2019 27 mei 2019-2 mei 2019 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 22 23 24 25 26 27 28 17 18 19 20 22 23 maandag 27 mei 00:00 00:00 lesweek 31 00:00 Weeknummer 22 dinsdag 28 mei lesweek 31 Weeknummer

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G2

Nieuwsbrief voor ouders G2 Nieuws voor leerjaar 2 1. Sportdag Afgelopen week hebben de leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3 een sportdag gehad. Leerjaar 1 had op maandag 10 juli een sportdag bij de atletiekbaan. De leerlingen hebben

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

TERTiAALWEEK DATUM WEEK DAG. WIE TIJD Jaarplanning 2015-2016 Savornin Lohman, update 7 oktober 2015

TERTiAALWEEK DATUM WEEK DAG. WIE TIJD Jaarplanning 2015-2016 Savornin Lohman, update 7 oktober 2015 33 start schooljaar voor OOP Ma 10 aug Di 11 aug Wo 12 aug eerste werkdag OOP Do 13 aug 9.00-11.00 MT-1 Do 13 aug 15.00-17.00 Opening schooljaar OOP bij Cors Vr 14 aug nieuwe docenten 12.00-15.30 Bijeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief. jaargang 22 - nummer 2 29 september 2017

Nieuwsbrief. jaargang 22 - nummer 2 29 september 2017 Nieuwsbrief jaargang 22 - nummer 2 29 september 2017 In deze nieuwsbrief: - Voorstellen nieuwe leerkrachten - Voorstellen klachtcontactpersonen - Omgangsprotocol - Kanjertrainingen - Agenda oktober - Agenda

Nadere informatie

Let op, de jaaragenda wordt regelmatig bijgewerkt. Onderaan de pagina is te zien wanneer de jaaragenda voor het laatst is aangepast.

Let op, de jaaragenda wordt regelmatig bijgewerkt. Onderaan de pagina is te zien wanneer de jaaragenda voor het laatst is aangepast. Let op, de jaaragenda wordt regelmatig bijgewerkt. Onderaan de pagina is te zien wanneer de jaaragenda voor het laatst is aangepast. Jaarplanning 2019-2020 wk dag datum activiteit 34 maandag 19-8-2019

Nadere informatie

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers REGELING EINDE CURSUS 2016-2017 en BEGIN CURSUS 2017-2018 Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers Gorinchem, juni 2017, Geachte ouders, beste leerlingen, Voor u/jullie ligt de regeling met betrekking

Nadere informatie

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus Basiskalender

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus Basiskalender Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo Basiskalender cursus 2016 2017 Versie 23 januari 2017 Wijzigingen voorbehouden. roosterperiode 2 week 1 4 23 jan. 8.30 uur KLT Duits vwo 8.30 uur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AFDELING VMBO GT. Contact. Agenda. Inleiding. Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1

NIEUWSBRIEF AFDELING VMBO GT. Contact. Agenda. Inleiding. Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 AFDELING VMBO GT Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 Inleiding De kop van het nieuwe schooljaar is er alweer vanaf. Gelukkig is iedereen weer gezond en wel terug gekomen van de vakantie. Alle 2e klassers

Nadere informatie

Jaarplan VMBO 2015-2016 augustus

Jaarplan VMBO 2015-2016 augustus Jaarplan VMBO 2015-2016 augustus weeknummer 32 33 34 35 schoolweek 0 1 2 Zomervakantie SCHOOL OPEN maandag 3 10 24 12.00 uur Lunch OOP alle vestigingen 17 Centrale opening op HAVO/VWO vanaf 08.45 uur /

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

Voorlopige jaarplanning 2014-2015

Voorlopige jaarplanning 2014-2015 Pagina 1 Voorlopige jaarplanning 2014-2015 Maand september 2014 ma 1 sep 13.00-16.00 Introductieprogramma Brugklas ma 1 sep 14.00-16.00 Introductieprogramma tweede leerjaar ma 1 sep 14.00-16.00 Introductieprogramma

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

JAARAGENDA 2015-2016 nr wk datum 1 34 maandag 17 augustus 2015 ochtend: onderwijs activiteiten leerlingen / middag: introductie personeel

JAARAGENDA 2015-2016 nr wk datum 1 34 maandag 17 augustus 2015 ochtend: onderwijs activiteiten leerlingen / middag: introductie personeel JAARAGENDA 2015-2016 nr wk datum 1 34 maandag 17 augustus 2015 ochtend: onderwijs activiteiten leerlingen / middag: introductie personeel dinsdag 18 augustus 2015 woensdag 19 augustus 2015 donderdag 20

Nadere informatie

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus Basiskalender

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus Basiskalender Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo Basiskalender cursus 2016 2017 Versie 24 oktober 2016 Wijzigingen voorbehouden. Week Datum Activiteiten roosterperiode 1 week 9 43 24 okt. 25 okt.

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

JAARPLANNING SCHOOLJAAR 2015/2016

JAARPLANNING SCHOOLJAAR 2015/2016 JAARPLANNING SCHOOLJAAR 2015/2016 week 34 Begin schooljaar centen en leerlingen Klassen 17 augustus ma 17 09.00 Stuedag centen, leerlingen ij Kantine A 18 09.00 Start introprogramma brugklassen 10.00 Start

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam oktober 2012 Jaargang 3, nummer 2 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de tweede digitale Nieuwsbrief van het schooljaar. In deze Nieuwsbrief houden wij u op de hoogte

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2018-2019 Den Haag, juli 2018 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

29 aug dinsdag. klassen 7 tijdens HO introductie activiteit. 30 aug woensdag. Klassen 9 tijdens HO een mentorblok

29 aug dinsdag. klassen 7 tijdens HO introductie activiteit. 30 aug woensdag. Klassen 9 tijdens HO een mentorblok versie 011 dag voor ouders en personeel rooster 21 aug maandag vakantie vrij 22 aug dinsdag vakantie vrij 23 aug woensdag vakantie vrij 24 aug donderdag vakantie vrij 25 aug vrijdag vakantie vrij 26 aug

Nadere informatie

JAARAGENDA LEERLINGEN EN OUDERS SCHOOLJAAR LOCATIE GROU AKKRUM

JAARAGENDA LEERLINGEN EN OUDERS SCHOOLJAAR LOCATIE GROU AKKRUM JAARAGENDA LEERLINGEN EN OUDERS SCHOOLJAAR 2015 2016 LOCATIE GROU AKKRUM Verklaring afkortingen: CE Centraal Examen SE Schoolexamen CPE Centraal Praktijk Examen SEPTEMBER 2015 36 dinsdag 1 september Schoolfotograaf

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 27 juni 2016 L. Lieber LIEL/bran/16-B523

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 27 juni 2016 L. Lieber LIEL/bran/16-B523 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit klas 1C en 2C Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 27 juni 2016 L. Lieber LIEL/bran/16-B523 Onderwerp Laatste lesweken en start nieuw schooljaar Geachte

Nadere informatie

Locatie Fedde Schurer Je doet ertoe!

Locatie Fedde Schurer Je doet ertoe! HAVO/ VWO Locatie Fedde Schurer Je doet ertoe! VAN ONDER - NAAR BOVENBOUW Wie binnen Openbare Scholengroep Sevenwolden overgaat van het tweede leerjaar basisvorming naar het derde leerjaar havo of vwo,

Nadere informatie

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter. Aan alle ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van Het Schoter Datum: 21 juni 2019 Kenmerk: 18190368/DVM Betreft: laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), Het schooljaar loopt op zijn einde. Zoals

Nadere informatie

Dit boekje is bedoeld voor de nieuwe brugklasser van het Nieuwe IJsselcollege! Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) meelezen.

Dit boekje is bedoeld voor de nieuwe brugklasser van het Nieuwe IJsselcollege! Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) meelezen. Inhoud Jouw school!... 2 Voorwoord... 3 Je mentor/mentorlessen... 4 De brugklas... 5 Het rooster... 5 De pauzes... 5 Afwezigheid van een docent... 6 Leerlingen aan het woord... 6 De vakken... 7 Extra begeleiding...

Nadere informatie

Een goede vakantie toegewenst. Tot ziens op dinsdag 28 augustus om 9:30 uur. Met vriendelijke groet, Sven Boogert (secretaris van de examencommissie)

Een goede vakantie toegewenst. Tot ziens op dinsdag 28 augustus om 9:30 uur. Met vriendelijke groet, Sven Boogert (secretaris van de examencommissie) Zeist, juli 2012 Beste examenkandidaten klas 12 havo & 12 2012/2013, Hierbij krijgen jullie alvast wat gegevens die nodig/nuttig zijn voor het komende schooljaar. Dan kunnen jullie er alvast aan wennen

Nadere informatie

DE DYK TALENT EN AMBITIE JAARKALENDER

DE DYK TALENT EN AMBITIE JAARKALENDER DE DYK TALENT EN AMBITIE JAARKALENDER 2016-2017 legenda > vakantie DDW en SE leerlingen roostervrij centraal examen wk datum maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 34 22-aug 35 29-aug 36 5-sep 08.30

Nadere informatie

Jaaragenda Ouders wknr AUGUSTUS ma 20 Zomervakantie 34 di 21 Zomervakantie wo 22 Zomervakantie do 23 vr 24

Jaaragenda Ouders wknr AUGUSTUS ma 20 Zomervakantie 34 di 21 Zomervakantie wo 22 Zomervakantie do 23 vr 24 Jaaragenda Ouders 2018-2019 wknr AUGUSTUS ma 20 Zomervakantie 34 di 21 Zomervakantie wo 22 Zomervakantie do 23 vr 24 ma 27 start 08.30 uur Opstarten docenten schooljaar - Leerlingen lesvrij di 28 Introductiedag

Nadere informatie

Welkom. Nieuwsbrief. (terug) op Trajectum. Nieuwe directeur stelt zich voor. Aflevering 1 schooljaar

Welkom. Nieuwsbrief. (terug) op Trajectum. Nieuwe directeur stelt zich voor. Aflevering 1 schooljaar Nieuwsbrief 7 september 2018 Aflevering 1 schooljaar 2018-2019. Welkom (terug) op Trajectum Namens alle medewerkers van Trajectum College heet ik alle ouders van harte welkom. In het bijzonder de ouders

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Augustus Jaarplanning 2019-2020 Week 34 1 e schoolweek ma 19 Start Periode 1 en 5 Ontruimingsoefening in deze periode APV Ontvangst en kennismaking leerlingen Fotograaf (HKR) Jaaropening alle locaties

Nadere informatie

Agenda schooljaar 2016/2017

Agenda schooljaar 2016/2017 Agenda schooljaar 2016/2017 Oktober 2016 Wo. 12 oktober 2016 MR vergadering Doetinchem Do. 13 oktober 2016 Klas 2A, 2B, 2C Excursie Openluchtmuseum Arnhem Sla je slag! Do. 13 oktober 2016 Leerjaar 3 CKV

Nadere informatie

huiswerk- en toetsvrij

huiswerk- en toetsvrij jaarrooster 2017-2018 ouders en leerlingen versie 2017 12 22 in rood = wijzigingen t.o.v. de vorige versie 2 maandag 8 januari 2018 huiswerk- en proefwerkvrij alle leerlingen v.a. 12.10 uur lessen volgens

Nadere informatie

Open avonden 2014 GO TRINITAS

Open avonden 2014 GO TRINITAS Open avonden 2014 GO TRINITAS OPEN AVONDEN 2014, SPECIAAL VOOR JOU! Beste leerling uit groep 8, Over een paar maanden is je basisschooltijd voorbij. Dan begin je op een nieuwe school. Dat is leuk én spannend.

Nadere informatie