Het jaar van de SMAKEN dat proef je!! In het land van Saint-Hubert

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het jaar van de SMAKEN dat proef je!! In het land van Saint-Hubert"

Transcriptie

1 Het jaar van de SMAKEN dat proef je!! In het land van Saint-Hubert

2 Aan tafel! SPECIALE RESTAURANTAANBIEDINGEN «LE COR DE CHASSE» te Saint-Hubert Dit hotel-restaurant, gelegen in het centrum van de stad, stelt een speciaal streekmenu voor in het kader van de «Wallonië voor lekkerbekken». Voorgerecht - hoofdgerecht- nagerecht : 28,00/pers. Dranken niet inbegrepen. avenue Nestor Martin 3 Tel. : +32 (0) «LE CELTIC» te Libramont Gelegen tegenover het Keltenmuseum, deze brasserie stelt een Keltische maaltijd voor tijdens de tentoonstelling «Gallische smaken». (tot 15 september 2013). U kunt er proeven van kippenbillen met een «lievevrouwbedstrosaus». (Munt en framboos). place communale 4b Tel. : +32 (0) «LES BRUYERES» te Champlon Dit hotel-restaurant gelegen aan de «Barrière de Champlon» stelt in maart een menu voor met producten van de brouwerij van Achouffe en van vele anderen waaronder deze van Marcassou. 5 gangenmenu aan 80,00 bier of wijn inbegrepen. route de la Barrière 78 Tel. : +32 (0) Bekijk of vraag uw gratis brochure «Lekker eten en goed slapen in het Land van Saint-Hubert» en smakelijk in onze restaurants! «Het aangeboden gamma van de streekproducten van het Land van Saint-Hubert bestaat uit een waaier van het beste wat de Ardennen te bieden hebben. Van een eenvoudige roerei in de pan tot de meest exclusieve wildbereiding, voor de smulpaap of voor fijnproever, voor de grote of voor de kleinere honger, er is voor elk wat wils.»

3 «BISTROT DE TERROIR» «LE PRE-THIRY» te Champlon Deze «Streekbistrot» gelegen langs de N4 aan de «Barrière de Champlon» stelt elke maand een nieuw menu voor met lokale smaken. route de la Barrière 33 Tel. : +32 (0) STREEKPRODUCTEN Slagerij op de boerderij L'Assaisonnière Rundsvlees, varkensvlees, gevogelte, konijn, eieren. Open van woensdag tot zaterdag van 10u tot 12u en van 13u30 tot 18u. Gesloten op maandag, dinsdag en zondag. Hameau de Presseux, 15b 6800 Libramont Tel: +32 (0) Ferme des Frênes Biologische varkensteelt met buitenloop. Open op woensdag, donderdag en vrijdag van 15u tot 18u en op zaterdag van 10u tot 18u. Gesloten op maandag, dinsdag en zondag. Cens, 12a 6970 Tenneville Tel: +32 (0)

4 Zuivel Le Wisbeley Geitenmelk en -kaas. 10 soorten biokazen. Natuurlijke producten van biocultuur. Dranken en algemene voeding. Groot aanbod van kruiden en thee. Open op vrijdag en op zaterdag van 9u30 tot 12u en van 13u30 tot 18u. rue Wisbeley Libramont Aperitief Maitrank Ridremont Op basis van sprankelende wijn. Deze aperitief is afkomstig uit Belgisch Lotharingen. Hij wordt samengesteld en gebotteld in Freux. De verschillende dranken zijn : de Maitrank, de Ridremont rosé, de sprankelende Maitrank Ridremont. Bezoek met proeverij enkel op aanvraag. Te koop bij het Maison du Tourisme. Bezoek met proeverij enkel op aanvraag. rue Menil, Freux ( Libramont-Chevigny) Tel. : +32 (0)

5 Bieren Le Semeur Amberbier met hoge gisting op fles, zonder toevoeging van kunstmatige aroma s. Bier met een evoluerende smaak. 6.2 % vol. Te koop bij het Maison du Tourisme. La Saint-Hubert, Cuvée de la Chasse Te koop bij het Maison du Tourisme. Ambachtelijk amberbier (6 ) gepromoot door de «Confrérie de la Saint-Hubert», een genootschap opgericht in 1989 met als doel meer bekendheid aan de stad Saint-Hubert te bezorgen. Le Borquin La Table des Champions De «Borquin» is een echt streekproduct. Deze worst werd in Saint-Hubert voor het eerst gemaakt in 1958 bij de heroprichting van het Genootschap van de Beenhouwers. Het is een worst van zuiver varkensvlees met look, fijne en diverse andere kruiden, licht gerookt en gemaakt volgens een oud recept. De Borquin wordt koud of warm opgediend, in een omelet of met zuurkool. Soms ook eenvoudigweg in fijne schijfjes als aperitiefhapje. Open van woensdag tot zaterdag van 9u30 tot 12u30 en van 14u tot 18u, op zondag van 14u tot 17u. Place du Marché SAINT-HUBERT Tel: +32 (0)

6 Honing Rucher de la Holière - Lentehoning : fruitbloesem, paardenbloem, meidoorn... - Zomerhoning : framboos,braam, wilg, witte klaver, berk. Musée des Celtes Gedurende gans het jaar tijdens de tenoonstelling «Gallische smaken» is er mogelijkheid om eigen honing «Musée des Celtes» aan te kopen in de museumwinkel (m.m.v. een provinciaal imker). rue de la Spinette, Neuvillers (Libramont-Chevigny) Tel: +32 (0) Gebak en chocolade L'Autrement Délicieux Ruime keuze van verfijnde chocolades en pasteigebak (streekspecialiteiten en eigen creaties). Open van dinsdag tot zaterdag van 7u tot 18u30, op zondag van 7u tot 12u. Gesloten op maandag. av. de Bouillon, Libramont Tel: +32 (0) Boulangerie Detaille Banketbakker en ambachtelijke chocoladefabrikant. Specialiteiten de «Baisers van Tenneville», rozijnenbrood en pasteigebak. Open van maandag tot zaterdag van 7u tot 12u en van 13u tot 19u, op zondag van 8u tot 12u en van 13u tot 19u. Gesloten op woensdag. route de la Barrière, Tenneville Tél: +32 (0) Boulangerie - Pâtisserie NANNAN Banketbakker en ambachtelijke chocoladefabrikant. av. d Houffalize 42c 6800 Libramont Tel: +32 (0)

7 DE EVENEMENTEN Voor uw agenda! Het Keltenmuseum (Libramont, place communale 1 - Tel. : +32 (0) Artistieke wedstrijd tot 1 april 2012 Hebt u de ziel van een kunstenaar en hebt u interesse voor geschiedenis? Deze kunstwedstrijd met als thema «De Gallische maaltijd» is voor u gemaakt! De winnende werken zullen gebruikt worden voor de promotionele affiches van het «expo-evenement». De beste werken van elke categorie (kleine handen, jongeren en volwassenen) worden beloond (geschenkbon voor de museumwinkel, streekmand, Keltische maaltijd enz.). Zij worden tevens tentoongesteld in de gemeentelijke bibliotheek van Libramont-Chevigny waar de vernissage en de prijsuitreiking zullen doorgaan op 25 april. Reglement et inschrijvingsformulieren op Atelier voor kinderen van 5 tot 12 jaar tot 28 maart 2012 Tijdens dit atelier maken de kinderen gerechten en leren ze smaken kennen van de tijd van de Kelten. Zij maken deel uit van de wedstrijd. Van 13.30u tot 17.00u in de bibliotheek. Inschrijving : 5,00. Beperkt aantal plaatsen. Tentoonstelling «Gallische smaken» van 18 mei 2012 tot 15 september 2013 Deze tentoonstelling wordt gehouden in het kader van het Keltenmuseum te Libramont en betreft de voedingsgewoonten in de tijd van de Kelten. Tijdens deze tentoonstelling worden educatieve panelen op sleutelplaatsen over het museum verspreid. Verder zijn er archeologische stukken van andere musea uitgeleend. Zij geven een algemene indruk van het gebruik in het ijzertijdperk. Er is tevens een keuken met eigen vaatwerk nagebouwd op ware grootte.

8 Inhuldiging van het jaar van de «Gallische smaken» op 20 mei 2012 Dit evenement luidt de verschillende activiteiten in die zullen doorgaan in het kader van het themajaar «Wallonië voor lekkerbekken». Het is tevens het ogenblik om de broodoven en de Keltentuin van het museum in te huldigen. Ambachtslieden, proeverijen, Keltische keuken... Ateliers en gezelschapsspelen met kunstenaars zijn bestemd voor het ganse gezin. Keltisch banket op 24 mei 2012 Een banket wordt georganiseerd bij de opening van de tentoonstelling «Keltische smaken». De studenten van de hotelafdeling van het «Institut Centre Ardenne» bereiden op Keltische wijze een driegangenmenu met enkel streekproducten. Uitstappen op 26 mei 2012 Gezinsdag. In de voormiddag : kennismaking met de vissen van gisteren en van morgen bij RIVEO (centre d'interprétation de la Rivière) en geleid bezoek aan de tijdelijke tentoonstelling «Keltische smaken» in het Keltenmuseum. Middagmaal met ingrediënten die gekend waren bij de Kelten in de brasserie «Le Celtic». Namiddag : bezoek aan een imker et ontdekken van het imkerberoep. Tarief : (inclusief transport, bezoeken en maaltijden dranken niet inberepen) : 30,00 & 15,00 voor -12-jarigen. Enkel mits inschrijving. Beperkt aantal plaatsen.

9 Het openluchtmuseum over het Waalse Leven (Fourneau Saint-Michel - Tel. : +32 (0) Nachtelijke lekkerbekwandeling op 12 mei 2012 Een lekkerbekkenpad voor de liefhebbers van de avondschemering in de Ardense bossen... In het feeëriek kader van het openluchtmuseum van de Fourneau Saint-Michel en het museum van het Waalse Leven, gaat de lekkerbekwandeling door. Tijdens de wandeling doorheen de 9 gehuchten, die de Ardense landelijke architectuur weerspiegelen, proeft u van verschillende gerechten die samengesteld zijn met streekproducten die het label «Coq de Cristal» ontvingen. Het thema «De smaken» wordt uiteraard tijdens de ganse wandeling sterk benadrukt. Bij elke halte zijn er animaties voorzien zoals : vuurspuwers, muzikanten, sterrenkijkers. Volwassenen : 35,00 - Kinderen : 18,00. Enkel mits inschrijving. Markt met streekbieren op 30 september 2012 Op de laatste zondag van september wordt in het museum van het Waalse Leven een markt gehouden voor streekbieren en streekkazen. Er zijn bierproeverijen voorzien. Tentoonstelling «Het bier in al zijn stadia» van 30 september tot 30 november 2012 Deze tijdelijke tentoonstelling weerspiegelt de geschiedenis van de streekbieren en hun invloed op het economisch en sociaal vlak. Deze typisch Belgische gang van zaken is internationaal erkend.

10 De markten Markt van smaakvolle dingen en van ambachten op 13 mei 2012 te Champlon (Maison du Ski, rue Grande 94 - Tél. : +32 (0)84/ Van 10.00u tot 18.30u zal een streekmarkt de Waalse gewoonten in de verf zetten door u te laten proeven van hapjes, streekberedingen, kazen, aperitieven, likeuren, gebak, soepen,... en ambachtelijke producten, versieringen, bloemen, hout, steen... Streekmarkt van het Natuurpark van Twee Ourthes» op donderdag in juli en augustus 2012 (alle data op Tenneville, Bertogne en Sainte-Ode stellen deze zomer de streekmarkt van de Twee Ourthes voor. Deze markt met een gemoedelijke sfeer zal opvolgend de drie gemeenten aandoen. Deze donderdagavondmarkt laat u toe om te genieten van de zomeravond en om de lokale smaken te leren kennen en te waarderen. Op de markt zullen ambachtelijke producenten zelf hun waren aanprijzen. De markt gaat door in Tenneville op 26 juli en op 9 augustus van 17.00u tot 20.00u. Markt met streekbieren op 30 september 2012 in het openlucht museum over het Waalse leven (Saint-Hubert, Fourneau Saint-Michel - Tél. : +32 (0) Op de laatste zondag van september wordt in het museum van het Waalse Leven een markt gehouden voor streekbieren en streekkazen. Er zijn bierproeverijen voorzien.

11 De Randonailles GTA in de Ardennen, in het hart van de natuurpark van de Twee Ourthes» Idere namiddag een begeleid themabezoek voor liefhebbers van de natuur. Toegankelijk voor niet geoefende wandelaars. Na de wandeling is een proefmoment van de streekspecialiteiten voorzien door de organisators. Priijzen : 5,00 / pers., kinderen - 12 jaar : gratis Mits inschrijving bij het Maison du Tourisme : +32 (0) Data te onthouden in het Land van Saint-Hubert : Tenneville, «Zijn dorp, zijn landelijk aanzicht en zijn bossen» 26 juli 2012 Saint-Hubert, «Nieuwe wegen en oude grenspalen» 2 augustus

12 CULINAIRE WEDSTRIJD In uw potten en pannen! Dit jaar staat de bereiding van fazant op het programma. Denk nu reeds na en wees creatief! De ingezonden recepten van liefhebbers en professionele koks dienen ten laatste op 30 september 2012 toe te komen. Studenten hebben tijd tot 21 oktober Het inzenden van recepten telt als inschrijving. De wedstrijd is gratis. Fondation Saint-Hubert asbl Tel. : +32 (0) CONTACT Maison du Tourisme du Pays de Saint-Hubert rue Saint-Gilles 12 à B-6870 SAINT-HUBERT Open 7 dagen op 7 van 9u tot 17u30 (gesloten pop 25/12 en 01/01) Tel. : +32 (0) FAX : +32 (0) info@saint-hubert-tourisme.be Copyright : FTLB/P.Willems, JLB Photo, Les Bruyères, MT Pays de St-Hubert / I.Jusseret et E. Paquay, Musée des Celtes, B. Valentin.

beleefwaalsbrabant.be 18 LOUVAIN-LA-NEUVE, EEN JONGE EN BRUISENDE STAD STADSRONDLEIDINGEN BEZOEK AAN HET HERGE MUSEUM MET AUDIOGIDS

beleefwaalsbrabant.be 18 LOUVAIN-LA-NEUVE, EEN JONGE EN BRUISENDE STAD STADSRONDLEIDINGEN BEZOEK AAN HET HERGE MUSEUM MET AUDIOGIDS LOUVAIN-LA-NEUVE, EEN JONGE EN BRUISENDE STAD Een jonge stad, met oog voor kunst gecombineerd bezoek aan de stad aan de hand van verschillende thema s (naar keuze) + bezoek van het Hergé-museum. toegankelijk

Nadere informatie

Met een groep in het Land van Saint-Hubert 2014

Met een groep in het Land van Saint-Hubert 2014 Met een groep in het Land van Saint-Hubert 2014 Tenneville Saint-Hubert Libramont-Chevigny Inhoud 1. Wij helpen u graag verder p. 2 2. Organiseren & begeleiden p.2 3. Sport- en Natuuractiviteiten p.3 4.

Nadere informatie

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N Geniet en proef Genieten van gerechten uit de hele wereld terwijl onze koks het live voor u klaar maken. Dat is het live cooking concept van Wereldrestaurant Etenswaard!

Nadere informatie

Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/

Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/ Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/22.28.70 - info@dinant-tourisme.be COMBI-TICKETS met maaltijd aan boord van een boot 1 RONDVAART EN CITADEL : Citadel en kabelbaan,

Nadere informatie

Geheel verzorgde week met excursies en koken

Geheel verzorgde week met excursies en koken Toe aan vakantie? Bijtanken in Salzburgerland! Herfstweek: zaterdag 18-25 oktober (in overleg kunnen we voor een groep de data verschuiven) Geheel verzorgde week met excursies en koken Excursies en koken:

Nadere informatie

Welkom bij Taste! Taste! presenteert u passie! U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef!

Welkom bij Taste! Taste! presenteert u passie! U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef! Welkom bij Taste! Taste! is er voor iedereen die liefde voelt voor pure cuisine. Voor fijnproevers die zichzelf en hun tafelgenoten willen overrompelen met smaken, geuren en composities die aan de basis

Nadere informatie

Organiseer uw Dag op ontdekking in Pairi Daiza

Organiseer uw Dag op ontdekking in Pairi Daiza Organiseer uw Dag op ontdekking in Pairi Daiza Ontdek onze «Jardin des Mondes» vanuit een ander perspectief en laat uw personeel genieten van een ontspannende en onvergetelijke dag! Sinds verscheidene

Nadere informatie

Het Brussels Museum van de Molen en de Voeding Windmolenstraat 21 Lindestraat Evere

Het Brussels Museum van de Molen en de Voeding Windmolenstraat 21 Lindestraat Evere Het Brussels Museum van de Molen en de Voeding Windmolenstraat 21 Lindestraat 189 1140 Evere 17/09/2010-31/08/2011-1- A. HET MBMA Het Brussels Museum van de Molen en de Voeding met haar geklasseerde tuinen

Nadere informatie

Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia o Blandine +32(0)82/

Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia o Blandine +32(0)82/ Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia o Blandine +32(0)82/22.28.70 - info@dinant-tourisme.be COMBI-TICKETS met maaltijd in Dinant, in één van de restaurants van De Citadel 1. CITADEL EN

Nadere informatie

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo BIERFABRIEK DELFT Bierfabriek is een unieke combinatie van bierbrouwerij, café en restaurant in het historische hart van Delft. Ons concept biedt een ongedwongen sfeer waarin ambachtelijk huisgebrouwen

Nadere informatie

Cultuur 21 27 Parochie Lutselus PROGRAMMA D I E P E N B E E K ZATERDAG 11 JULI 18:30 Bende Gek 20:30 BRAHIM 21:45 THE TWINSBAND 24:00 Averechts ZATERDAG 30 MEI 2009 VAN 9 u. tot 18 u. de kleine kunstenaars

Nadere informatie

Voor advies en reservaties neem contact op met Blandine of Sonia +32(0)82/

Voor advies en reservaties neem contact op met Blandine of Sonia +32(0)82/ Voor advies en reservaties neem contact op met Blandine of Sonia +32(0)82/22.28.70 info@dinant-tourisme.be COMBI-TICKETS met maaltijd aan boord van een boot 1 MAALTIJD EN RONDVAART : Maaltijd (aan de kade)

Nadere informatie

Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia of Blandine +32(0)82/

Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia of Blandine +32(0)82/ Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia of Blandine +32(0)82/22.28.70 - info@dinant-tourisme.be COMBI-TICKETS met maaltijd in Yvoir, op het eiland 1. BROUWERIJ BOCQ + MAALTIJD OP HET EILAND

Nadere informatie

-10% Kamers aan zee ontbijt inbegrepen. Klein maar fijn. Ruime, gezellige kamers: ideaal voor een verblijf met 2 personen.

-10% Kamers aan zee ontbijt inbegrepen. Klein maar fijn. Ruime, gezellige kamers: ideaal voor een verblijf met 2 personen. Kamers aan zee ontbijt inbegrepen Klein maar fijn Ruime, gezellige kamers: ideaal voor een verblijf met 2 personen. Tweepersoons hotelkamer ontbijt inbegrepen prijs per persoon per nacht TARIEF A TARIEF

Nadere informatie

WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES

WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES Plan een dagje uit voor jong en oud! Welkom bij de Proeffabriek! Een verzameling van grote en kleine bedrijven die samen proeven en beproeven. Je kan er van alles beleven,

Nadere informatie

Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/

Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/ Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/22.28.70 - info@dinant-tourisme.be COMBI-TICKETS met maaltijd in Dinant, in het restaurant la Citadelle of in de Citadel zelf

Nadere informatie

45ste verjaardag IPA regionale afdeling Charleroi. 31 augustus 7 september 2020

45ste verjaardag IPA regionale afdeling Charleroi. 31 augustus 7 september 2020 45ste verjaardag IPA regionale afdeling Charleroi 31 augustus 7 september 2020 Onze regionale gaat voor zijn 45-jarig bestaan een week van festiviteiten organiseren. Het programma vindt u hieronder. PROGRAMMA

Nadere informatie

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014.

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De Côte du Rhônewijnreis,... Beste Wijnreis-Liefhebbers, hier zijn de definitieve reisplannen voor de Côte du Rhône op 26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De valiezen kunnen we afgeven bij ITA Vanhove reizen

Nadere informatie

OP ZOEK NAAR EEN CULINAIRE TOPERVARING VOOR AL UW EVENEMENTEN?

OP ZOEK NAAR EEN CULINAIRE TOPERVARING VOOR AL UW EVENEMENTEN? OP ZOEK NAAR EEN CULINAIRE TOPERVARING VOOR AL UW EVENEMENTEN? BIJ HERTOG JAN BENT U OP DE JUISTE PLEK Sinds we ons restaurant in de zomer van 2014 verhuisden naar een historische hoeve in Zedelgem, beschikken

Nadere informatie

FEESTFORMULES LUNCH EN DINER per persoon. Enkel van woensdag tot vrijdag tussen 12u00 en 15u00

FEESTFORMULES LUNCH EN DINER per persoon. Enkel van woensdag tot vrijdag tussen 12u00 en 15u00 FEESTFORMULES Harbour s Kitchen biedt verschillende formules aan om allerlei soorten evenementen en feesten te organiseren. Voor elk wat wils! De formules zijn mogelijk vanaf 10 personen en reservatie

Nadere informatie

Business Lunch. Menu de Raymaert. Menu Surprise

Business Lunch. Menu de Raymaert. Menu Surprise Business Lunch Couvertprijs 24,50 (2 gangen incl. mokka met huisgemaakte friandises) Dagelijks wisselend twee gangen menu, samengesteld uit dagverse producten. Uitsluitend te bestellen tussen 12.00 uur

Nadere informatie

Hospice de Beaune - Hôtel Dieu.

Hospice de Beaune - Hôtel Dieu. BOUROGNEREIS Vijf dagen genieten. Een bijzondere combinatie van cultuur en geschiedenis en wijn en spijs. Onder leiding van Gijs van Bilsen, registervinoloog van de Wijnacademie. Wijn en spijs gaan onherroepelijk

Nadere informatie

Your Landlord and Landlady Theo and Renee & Team van Hotel-Restaurant The Kings Head inn

Your Landlord and Landlady Theo and Renee & Team van Hotel-Restaurant The Kings Head inn Geachte Gast Met enige trots, presenteren wij onze menu kaart! Wij werken graag met de lekkernijen van de Voerstreek. Maar ook andere producten, die verwerkt worden tot verfijnde hoogstandjes, zijn zeker

Nadere informatie

De Visserij. Tilburg aan zee. Fruits de mer! De Visserij. Wat schaft de pot..?

De Visserij. Tilburg aan zee. Fruits de mer! De Visserij. Wat schaft de pot..? De Visserij Tilburg aan zee Wat schaft de pot..? Fruits de mer! Afhankelijk van de markt, het seizoen, het weer en de vangst op zee serveren wij wisselende hoofdgerechten. Vis, vlees en vega. De Visserij

Nadere informatie

Het menu van Vers Achterhoek. voor koks

Het menu van Vers Achterhoek. voor koks Het menu van Vers Achterhoek voor koks 1 Proef de Achterhoek Voorafje Achterhoekse streekproducten zijn bijzonder, gezond maar vooral erg lekker! Voor een chef-kok heerlijke ingrediënten om mee te werken.

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Vier de kerstdagen in Hotel De Bilderberg in Hygge sfeer

Vier de kerstdagen in Hotel De Bilderberg in Hygge sfeer Vier de kerstdagen in Hotel De Bilderberg in Hygge sfeer In een sprookjesachtige omgeving met de Veluwe als achtertuin ligt het bijzondere Hotel De Bilderberg. Hier geniet u van de heerlijkste gerechten

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

Mmmmh! friends. Charleroisesteenweg Brussel - Tel

Mmmmh! friends. Charleroisesteenweg Brussel - Tel Mmmmh! friends Charleroisesteenweg 92-1060 Brussel - Tel. + 32 2 534 23 40 - info@mmmmh.be Groepslessen Een culinaire activiteit enkel voor u en uw vrienden! U houdt van koken? Uw wenst uw passie te delen

Nadere informatie

Een informatie van de toeristische federatie van Belgisch luxemburg

Een informatie van de toeristische federatie van Belgisch luxemburg AT-Europe bvba Aan: Onderwerp: p.willems@ftlb.be RE: Een informatie van de toeristische federatie van Belgisch luxemburg Een informatie van de toeristische federatie van Belgisch luxemburg Juli maakt plaats

Nadere informatie

Proef de Achterhoek. producent

Proef de Achterhoek. producent Proef de Achterhoek producent 1 Proef de Achterhoek Voorwoord Achterhoekse streekproducten zijn bijzonder, gezond maar vooral erg lekker! Heerlijke ingrediënten om een fantastisch menu mee samen te stellen.

Nadere informatie

Woonzorg Boodschappendienst

Woonzorg Boodschappendienst Meer info OCMW WERVIK LOKET WONEN EN ZORG Steenakker 30 8940 056 95 25 52 (Lies Hollevoet) 056 95 25 51 (Korneel Dewanckel) Openingsuren Elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur In de namiddag op afspraak

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

+31(0)342 473240 info@beatrijs-decorations.nl www.beatrijs-decorations.nl

+31(0)342 473240 info@beatrijs-decorations.nl www.beatrijs-decorations.nl Beatrijs Decorations Zeumerseweg 5 3781PB Voorthuizen +31(0)342 473240 info@beatrijs-decorations.nl www.beatrijs-decorations.nl LU N C H Soep Wij serveren de lunch tussen 11.30 en 14.00 uur Op zondag*

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

WiNE & DiNE. Menu Ratatouille 3 gangen 35 4 gangen 45 5 gangen 55

WiNE & DiNE. Menu Ratatouille 3 gangen 35 4 gangen 45 5 gangen 55 RATATOUILLE In ons restaurant willen we graag dat onze gasten genieten en het gezellig hebben met elkaar, of zij nu komen voor elkaars gezelschap en daar heerlijk bij drinken en snoepen, met de gerechtjes

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Maasbree. Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd

Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Maasbree. Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Maasbree Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd 1 2 Inleiding De overgrote meerderheid van de ouderen, waaronder een groeiende groep kwetsbare ouderen

Nadere informatie

Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis gegaan worden.

Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis gegaan worden. Zottegem, 2 februari 2015 Afzender : FOD FINANCIEN -Eerste BTW-Controle Heilig Hartplein 34 9620 Zottegem Lidnummer : Jaarlijkse reis Beste leden Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis

Nadere informatie

Smulpapen seizoen 2. Terugblik Smulpapenclub Seizoen

Smulpapen seizoen 2. Terugblik Smulpapenclub Seizoen Smulpapen seizoen 2 Januari Mei 2018 Terugblik Smulpapenclub Seizoen 2 2018 Dit jaar zijn we in januari 2018 gestart met twee verkenning workshops. Deze workshops hadden als doel de leerlingen die interesse

Nadere informatie

Het zomert in Corsendonks Hof. Bekijk in deze brochure al onze zomeractiviteiten.

Het zomert in Corsendonks Hof. Bekijk in deze brochure al onze zomeractiviteiten. et zomert in Corsendonks of. Bekijk in deze brochure al onze zomeractiviteiten www.corsendonks-hof.be Sfeer, rust, gastvrijheid en gezelligheid zijn de sleutelwoorden in Corsendonks of Beste gast, In deze

Nadere informatie

Welkom bij Taste! Taste! presenteert u passie! U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef!

Welkom bij Taste! Taste! presenteert u passie! U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef! Welkom bij Taste! Taste! is er voor iedereen die liefde voelt voor pure cuisine. Voor fijnproevers die zichzelf en hun tafelgenoten willen overrompelen met smaken, geuren en composities die aan de basis

Nadere informatie

NEWSLETTER. De wereld van voeding in verandering! Je bent wat je eet.

NEWSLETTER. De wereld van voeding in verandering! Je bent wat je eet. ZOMERTOPPERS! NEWSLETTER MEI 2015 BESTE KLANT, THEMAROLLADE: ZOMER Een mager gebakken spek rond een fijn gevogeltedeeg verrijkt met zongedroogde tomaten, groene olijven en tijm. Art N : 465 Gewicht 2,3

Nadere informatie

Welkom bij De Klomp Charme Hotel & Restaurant.

Welkom bij De Klomp Charme Hotel & Restaurant. De Klomp Charme Hotel & Restaurant Vilsterseweg 10 7734 PD Vilsteren 0529-459000 receptie@herbergdeklomp.nl Welkom bij De Klomp Charme Hotel & Restaurant. Bent u van plan een ontspannen avond te plannen

Nadere informatie

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!!

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!! Vanaf juni 2015 is naast Restaurant Ratatouille op Vischmarkt nr. 4, ons KookLokaal, Wijnkelder en CuliWinkel gevestigd. Verschillende concepten onder één dak wat Ratatouille gastronomisch helemaal compleet

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

Lunch en diner mogelijkheden binnen het Innovatiehuis

Lunch en diner mogelijkheden binnen het Innovatiehuis Lunch en diner mogelijkheden binnen het Innovatiehuis Wat zijn de mogelijkheden voor lunch en diner? Mogelijkheden: 1. Een lunch verzorgd door het Consortium voor Innovatie. 2. Je kunt de catering door

Nadere informatie

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN Zaal Arsenal te NAMUR Rue Bruno, 11 5000 NAMUR Van 02 april tot 11 april 2016 Open voor het publiek op zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Nadere informatie

Italiaanse proevertjes week!!!

Italiaanse proevertjes week!!! VAN 17 TOT EN MET 23 AUGUSTUS Italiaanse proevertjes week!!! Dringend gezocht! Familieleden die op dinsdag 25 augustus wensen mee te gaan op picknick. Geef uw naam door aan het onthaal. MAANDAG 17 AUGUSTUS

Nadere informatie

Resultaten onderzoek Favoriete kerstmenu & -gewoonten van de Belg

Resultaten onderzoek Favoriete kerstmenu & -gewoonten van de Belg Resultaten onderzoek Favoriete kerstmenu & -gewoonten van de Belg Methodologie Enquête uitgevoerd in opdracht van Lidl door onafhankelijk studiebureau ivox Representatieve steekproef van 1000 Belgen Maximale

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2016/2017

Kookstudio brochure 2016/2017 Kookstudio brochure 2016/2017 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

woensdag #IKEAfestival

woensdag #IKEAfestival woensdag 31.08 2016 Zweedse gerechten bereid. Neem gerust het recept mee naar huis. In ons Restaurant kan je onze pulled salmon burger komen proeven! Een heerlijke combinatie van gerookte zalm, smokey

Nadere informatie

FEESTFORMULES LUNCH EN DINER per persoon. Enkel van woensdag tot vrijdag tussen 12u00 en 15u00

FEESTFORMULES LUNCH EN DINER per persoon. Enkel van woensdag tot vrijdag tussen 12u00 en 15u00 FEESTFORMULES Harbour s Kitchen biedt verschillende formules aan om allerlei soorten evenementen en feesten te organiseren. Voor elk wat wils! De formules zijn mogelijk vanaf 10 personen en reservatie

Nadere informatie

DINSDAG 27 MEI 2014 OM 14u30 VERJAARDAGSFEEST Voorstelling Kinderen van toen

DINSDAG 27 MEI 2014 OM 14u30 VERJAARDAGSFEEST Voorstelling Kinderen van toen DINSDAG 27 MEI 2014 OM 14u30 VERJAARDAGSFEEST Voorstelling Kinderen van toen MAANDAG 26 MEI 2014 Deze voormiddag spelen we in de leefzaal boven een foto-bingo. Hierbij wordt telkens een foto getoond. Wanneer

Nadere informatie

Vissen in het Land van Saint-Hubert 2016 Tenneville Saint-Hubert Libramont-Chevigny

Vissen in het Land van Saint-Hubert 2016 Tenneville Saint-Hubert Libramont-Chevigny Vissen in het Land van Saint-Hubert 2016 Tenneville Saint-Hubert Libramont-Chevigny Maison du Tourisme du Pays de Saint-Hubert rue Saint-Gilles 12, 6870 Saint-Hubert Tél.: +32(0)61 61 30 10 info@saint-hubert-tourisme.be

Nadere informatie

ERVAAR EEN CULINAIRE KERST BRUNCH OF DINER

ERVAAR EEN CULINAIRE KERST BRUNCH OF DINER ERVAAR EEN CULINAIRE KERST BRUNCH OF DINER MAAK KENNIS MET ONZE KEUKEN... Met ons label AMBACHTELIJK BEREID IN BÖRK leggen wij extra nadruk op de mooie, natuurlijke & gezonde producten uit de streek. Stuk

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Feestbrochure In de Wandeling Peggerstraat Halle-Zoersel Tel.: Fax.:

Feestbrochure In de Wandeling Peggerstraat Halle-Zoersel Tel.: Fax.: Feestbrochure 2015 In de Wandeling Peggerstraat 58-2980 Halle-Zoersel Tel.: 03 383 13 72 - Fax.: 03 385 10 77 E-mail: indewandeling@skynet.be Uw reservatie per mail is geldig als u van ons een leesbevestiging

Nadere informatie

Menu t Achterpoortje. 24/11 tot 30/11

Menu t Achterpoortje. 24/11 tot 30/11 Menu t Achterpoortje 24/11 tot 30/11 Reservering voor uw maaltijd is steeds verplicht. ZEER BELANGRIJK: reservatie dient minstens 1 werkdag op voorhand ten laatste vóór 16u00 te gebeuren. Voorbeeld 1:

Nadere informatie

Programma van de vriendschapsrit 2018 van 09/05 tot 12/05

Programma van de vriendschapsrit 2018 van 09/05 tot 12/05 Programma van de vriendschapsrit 2018 van 09/05 tot 12/05 Adres van de dag contacten : Christophe : 0475/750398 de overdekte markt Marylise : 0475/893703 Place Aimé Gassier Mail : lespetitsgrismc@gmail.com

Nadere informatie

Pakket «Boodschappen gemaakt bij aankomst

Pakket «Boodschappen gemaakt bij aankomst Pakket «Boodschappen gemaakt bij aankomst Geniet meteen van uw verblijf, wij zorgen voor het winkelen voor de eerste maaltijd Ten laatste 1 week voor uw aankomst te boeken. Deze optie is niet opzegbaar,

Nadere informatie

PROGRAMMA BRUSSEL VAN 23-09-2011 TOT 25-09-2011

PROGRAMMA BRUSSEL VAN 23-09-2011 TOT 25-09-2011 PROGRAMMA BRUSSEL VAN 23-09-2011 TOT 25-09-2011 Beste vrienden en ladies hierbij het defintieve programma voor Brussel. Vrijdag 23-09-2011 Check-in in het hotel vanaf 16.00 u. Charlotte en ikzelf zullen

Nadere informatie

U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef!

U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef! U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef! Deze kaart is met zorg en liefde voor u samengesteld. Naast deze kaart willen wij u met plezier kennis laten maken met de aanvullende kwaliteiten

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Een heerlijk verblijf aan zee!

Een heerlijk verblijf aan zee! Een heerlijk verblijf aan zee! Domein Westhoek Arrangementen en promoties juni-december 2015 Geniet van de gezonde zeelucht in Domein Westhoek Verantwoordelijke uitgever : M. Michiels - Mussenstraat 17-19

Nadere informatie

KONINKLIJK MUSEUM VAN MARIEMONT

KONINKLIJK MUSEUM VAN MARIEMONT KONINKLIJK MUSEUM VAN MARIEMONT Wetenschappelijke instelling van de Franse Gemeenschap van België Programma voor groepen 2014 Rondleidingen permanente collecties «De schatten van Mariemont»: de pronkstukken

Nadere informatie

Voorgerechten. Geachte gast, Duo van gerookte Zalm en Noorse garnalen 7,75. Wij heten u van harte welkom in De Oude Garage.

Voorgerechten. Geachte gast, Duo van gerookte Zalm en Noorse garnalen 7,75. Wij heten u van harte welkom in De Oude Garage. Geachte gast, Wij heten u van harte welkom in De Oude Garage. Onze menukaart biedt u diverse mogelijkheden waaruit u een keuze kunt maken. De gerechten en de prijzen staan op de volgende pagina s. Wij

Nadere informatie

Wij stoppen ook met taarten bakken en het assortiment brood wordt ook verkleind. Tot en met 1 mei. Tarwe-selderij-ui-lactose-lupine

Wij stoppen ook met taarten bakken en het assortiment brood wordt ook verkleind. Tot en met 1 mei. Tarwe-selderij-ui-lactose-lupine We zijn volop aan het reorganiseren bij Aen Tafel. De afhaalgerechten worden beperkter in het gedeelte van de suggesties. Deze zullen ook 1 x per maand veranderen ipv elke week. Wij stoppen ook met taarten

Nadere informatie

MOIRCY. Landschappen van de Westelijke Ourthe

MOIRCY. Landschappen van de Westelijke Ourthe MOIRCY Landschappen van de Westelijke Ourthe De bekende en belangrijke Ardense rivier de Ourthe wordt gevormd door de samenvloeiing van de Westelijke en de Oostelijke Ourthe. Die samenvloeiing is afgedamd

Nadere informatie

Lunchroom de Cappuccinolounge

Lunchroom de Cappuccinolounge Lunchroom de Cappuccinolounge Honigmannstraat 33 6411 LJ Heerlen-centrum 045-5715460 www.cappuccinolounge.nl info@cappuccinolounge.nl Facebook: De-Cappuccinolounge WIFI code: 6411lj33 Openingstijden: dinsdag

Nadere informatie

CULTUREEL PROGRAMMA ZOMER 2018

CULTUREEL PROGRAMMA ZOMER 2018 CULTUREEL PROGRAMMA ZOMER 2018 AANBOD AKTIVTEITEN VOORGESTELD DOOR HET CULTUREEL COMITÉ VAN HET OCMW GEORGANISEERD IN HET KADER VAN DE ATELIERS VAN DE CEL CULTUUR V.U.: J.F. CULOT, VOORZITTER VAN HET OCMW

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

Avondcursussen Cursusjaar 2014-2015 Gastronomie

Avondcursussen Cursusjaar 2014-2015 Gastronomie Avondcursussen Cursusjaar 2014-2015 Gastronomie Bruggestraat 12 8820 Torhout Tel. 0485 98 03 28 karlien.declerck@sint-rembert.be www.sint-rembert.be/vorming-tic 1 Koken voor beginners Start op woensdag

Nadere informatie

Anverres, Brialmontlei 60, 2018 Antwerpen T: M: Mail: - Nieuwsbrief april 2018

Anverres, Brialmontlei 60, 2018 Antwerpen T: M: Mail: -   Nieuwsbrief april 2018 Anverres, Brialmontlei 60, 2018 Antwerpen T: +32 3 289 78 61 M: +32 472 66 37 98 Mail: info@anverres.be - www.anverres.be Nieuwsbrief april 2018 Beste wijnliefhebber, De verbouwingen bij Anverres zijn

Nadere informatie

Vier de feestdagen bij Texelcamping Loodsmansduin!

Vier de feestdagen bij Texelcamping Loodsmansduin! Vier de feestdagen bij Texelcamping Loodsmansduin! In winterse sferen kunt u heerlijk culinair genieten bij Texelcamping Loodsmansduin. Onze koks hebben speciaal voor u een smakelijk menu samengesteld

Nadere informatie

Catering for your special moments all over Belgium. Uw meetings oplossingen

Catering for your special moments all over Belgium. Uw meetings oplossingen Catering for your special moments all over Belgium. Onze culinaire filosofie is gebaseerd op Belgische streekproducten. Door deze met veel respect te berreiden wensen we de kleine belgische producenten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 februari 2015 nummer 2 copyright 2015 klik hier voor de agenda : www.tjampoer.nl

Nieuwsbrief 17 februari 2015 nummer 2 copyright 2015 klik hier voor de agenda : www.tjampoer.nl b11agina 1 van 11 Indisch4ever Van: Datum: dinsdag 17 februari 2015 15:41 Aan: Onderwerp: Nieuwsbrief Tjampoer februari 2015, nummer 2 Nieuwsbrief 17 februari

Nadere informatie

De stad Binche en het Bureau voor Toerisme organiseren een wedstrijd voor het ontwerp van de officiële affiche van het Carnaval van Binche 2019.

De stad Binche en het Bureau voor Toerisme organiseren een wedstrijd voor het ontwerp van de officiële affiche van het Carnaval van Binche 2019. CARNAVAL VAN BINCHE 2019 WEDSTRIJD AFFICHES Reglement Artikel 1 : ONDERWERP De stad Binche en het Bureau voor Toerisme organiseren een wedstrijd voor het ontwerp van de officiële affiche van het Carnaval

Nadere informatie

Arrangementen. Voor gezelligheid en zoveel meer

Arrangementen.  Voor gezelligheid en zoveel meer Arrangementen www.fanfaregiethoorn.nl Voor gezelligheid en zoveel meer Arrangementen Ontdek Giethoorn bij Fanfare 3 tot 3 1/2 uur vanaf 10 personen 19,50 p.p. Ontvangst in het bekende Grand Café Fanfare,

Nadere informatie

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert Informatie Gezond eten kan ook lekker zijn Gezond eten levert een belangrijke bijdrage aan een gezond leven. Kies bewust voor een gezonde voeding, maar geniet ook van

Nadere informatie

DeLekkerste Kerstdagen. Poelier Crins. lekker, vers en ambachtelijk

DeLekkerste Kerstdagen. Poelier Crins. lekker, vers en ambachtelijk lekker, vers en ambachtelijk DeLekkerste Kerstdagen Grote Laak 13A, 6088 NJ Roggel, telefoon 0475-497 040 info@poeliercrins.nl, www.poeliercrins.nl De lekkerste ideeën In onze winkel hebben wij natuurlijk

Nadere informatie

vzw AMAZONE asbl EEN RESTAURANT MET VERFIJNDE SLOW FOOD

vzw AMAZONE asbl EEN RESTAURANT MET VERFIJNDE SLOW FOOD vzw AMAZONE asbl EEN RESTAURANT MET VERFIJNDE SLOW FOOD Amazone Restaurant Amazone vzw neemt sinds haar oprichting in 1995 een unieke plaats in het genderlandschap in. De organisatie is de ondersteunende

Nadere informatie

Seizoensmenu s. Prieuwke menu. 2 gangen 28,50. 3 gangen 34,50. 4 gangen 39,50. 5 gangen 45,50

Seizoensmenu s. Prieuwke menu. 2 gangen 28,50. 3 gangen 34,50. 4 gangen 39,50. 5 gangen 45,50 Geachte gast, Van harte welkom in Restaurant de Oranjetuin midden in de bossen van Oranjewoud. Oranjewoud was vroeger een adellijke omgeving waarvan de tekenen nog steeds zichtbaar zijn, in de vorm van

Nadere informatie

bij de veldkeuken met een groep aan tafel

bij de veldkeuken met een groep aan tafel met een groep aan tafel bij de veldkeuken In goed gezelschap bij de Veldkeuken Bij de Veldkeuken kun je goed met groepen terecht om te lunchen, te borrelen, of te dineren. De seizoenen zie je niet alleen

Nadere informatie

VAN 19 OKTOBER TOT EN MET 25 OKTOBER. DONDERDAG 22 OKTOBER OM 15u30: VERJAARDAGSFEEST MET KAAS EN WIJNAVOND

VAN 19 OKTOBER TOT EN MET 25 OKTOBER. DONDERDAG 22 OKTOBER OM 15u30: VERJAARDAGSFEEST MET KAAS EN WIJNAVOND VAN 19 OKTOBER TOT EN MET 25 OKTOBER DONDERDAG 22 OKTOBER OM 15u30: VERJAARDAGSFEEST MET KAAS EN WIJNAVOND MAANDAG 19 OKTOBER 2015 Na het ontbijt is er in de leefzaal boven leefgroepwerking: individuele

Nadere informatie

Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Baarlo. Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd

Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Baarlo. Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd Maaltijdvoorzieningen voor ouderen en gehandicapten in Baarlo Veel keuze en (desgewenst) thuis bezorgd 1 2 Inleiding De overgrote meerderheid van de ouderen, waaronder een groeiende groep kwetsbare ouderen

Nadere informatie

25 JULI TOT EN MET 31 JULI. Cruise Ter Deeve laat jullie

25 JULI TOT EN MET 31 JULI. Cruise Ter Deeve laat jullie 25 JULI TOT EN MET 31 JULI Cruise Ter Deeve laat jullie kennis maken met HAWAÏ. MAANDAG 25 JULI 2016 De leefzaal boven decoreren we in het thema Hawaï. Om de nieuwe week goed te starten, nodigt Ann Sophie

Nadere informatie

Kerst zoals het vroeger was

Kerst zoals het vroeger was Kerst bij Vroeg Kerst zoals het vroeger was Ook dit jaar kunt u weer op beide dagen bij Vroeg terecht voor een kerstbrunch kerstdiner. U wordt buiten in kerstsfeer warm ontvangen met een glas prosecco.

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

Brochure cateringservice op locatie

Brochure cateringservice op locatie Brochure cateringservice op locatie Algemene informatie cateringservice op locatie Gedurende het winterseizoen biedt Romex Restate de mogelijkheid om optioneel cateringservice op locatie bij te bestellen.

Nadere informatie

De naam zegt het al, onder ons : een gezellige plek om samen te zijn en te genieten van elkaar en van het prachtige Zuid-Limburg.

De naam zegt het al, onder ons : een gezellige plek om samen te zijn en te genieten van elkaar en van het prachtige Zuid-Limburg. Van harte welkom in restaurant EntreNous! De naam zegt het al, onder ons : een gezellige plek om samen te zijn en te genieten van elkaar en van het prachtige Zuid-Limburg. De chef streeft ernaar al het

Nadere informatie

consumptief-breed CSPE BB Bij dit examen horen een bijlage, uitwerkbijlagen en een digitaal bestand.

consumptief-breed CSPE BB Bij dit examen horen een bijlage, uitwerkbijlagen en een digitaal bestand. Examen VMBO-BB 2012 gedurende 620 minuten consumptief-breed CSPE BB Bij dit examen horen een bijlage, uitwerkbijlagen en een digitaal bestand. Dit examen bestaat uit 16 opdrachten. Voor dit examen zijn

Nadere informatie

www.champastique.be Catalogus Particulieren 2015

www.champastique.be Catalogus Particulieren 2015 www.champastique.be Catalogus Particulieren 2015 Visie & Missie Champagnes aanbieden van kleine huizen uit de 4 microregios van de Champagnestreek met oog voor traditie, hun passie voor Champagne overbrengen

Nadere informatie

food lekker bij de koffie Koffie met Gebak... 5,00 Koffie met 3 Dessertglaasjes... 7,90 Chocolademousse... 8,50 Dame Blanche...

food lekker bij de koffie Koffie met Gebak... 5,00 Koffie met 3 Dessertglaasjes... 7,90 Chocolademousse... 8,50 Dame Blanche... lekker bij de koffie Koffie met Gebak... 5,00 Koffie met 3 Dessertglaasjes... 7,90 Chocolademousse... 8,50 Dame Blanche... 9,00 Chocolademoelleux / gezouten Caramel... 10,50 food Peer / Vanille / Chocolade...

Nadere informatie

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Woensdag 1 mei Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd. 14.00-17.00 u Koersbal Donderdag 2 mei 10.00-12.00 u Brei/haakclub

Nadere informatie

De uitstraling van de straffe streek gemeenten gecombineerd met de kracht van de smaakhoeve!

De uitstraling van de straffe streek gemeenten gecombineerd met de kracht van de smaakhoeve! De uitstraling van de straffe streek gemeenten gecombineerd met de kracht van de smaakhoeve! 30-09-2016 Streekproducten Vlaams-Brabant vzw doel: het bevorderen, professionaliseren & vermarktenvan de Vlaams-Brabantse

Nadere informatie

Rolletje hertencarpaccio filet americain van hert paddestoelen 13.50

Rolletje hertencarpaccio filet americain van hert paddestoelen 13.50 Voorgerechten Rolletje hertencarpaccio filet americain van hert paddestoelen 13.50 Tonijn gegrild little gem parmezaanse kaas olijf haricots verts 12.50 Coquille krab zoet-zure groenten limoen crème 12.50

Nadere informatie

Maandplanning afdeling STRAUSS. juli 2018

Maandplanning afdeling STRAUSS. juli 2018 Maandplanning afdeling STRAUSS zondag 1 juli Oost voormiddag Ontbijt / huishoudelijke taken Oost namiddag Reis rond de wereld maandag 2 juli Oost voormiddag Bewegen hometrainer, motomed Oost namiddag Volksspelen

Nadere informatie

Relax Run. 28 april - 1 mei Sport-Events XTrails vogezen asics multistage

Relax Run. 28 april - 1 mei Sport-Events XTrails vogezen asics multistage Relax Run 28 april - 1 mei 2017 Sport-Events XTrails vogezen asics multistage RELAX & RUN PAKKET - WAT IS HET? Om iedere trailer in de gelegenheid te stellen zijn eigen uitdaging te kiezen, organiseert

Nadere informatie