Curriculum vitae. Hans van Dommelen. Adres Karpaten 41 Woonplaats 5706 PE Helmond Telefoon /

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Curriculum vitae. Hans van Dommelen. Adres Karpaten 41 Woonplaats 5706 PE Helmond Telefoon 0492 555894 / 06 28735959 satelite @kpnmail."

Transcriptie

1 Curriculum vitae Hans van Dommelen Naam Hans van Dommelen Adres Karpaten 41 Woonplaats 5706 PE Helmond Telefoon /

2 Hans van Dommelen (curriculum vitae) Pag. 2 Specialisme Ik heb een brede werkervaring en kennis op de gebieden van HRM en ICT. Ik heb me vanuit een HRM achtergrond ontwikkeld tot een SAP HR specialist. Hierdoor ben ik in staat om zowel met gebruikers (personeelsadviseurs, - administrateurs en managers) te communiceren als ook met automatiseringsspecialisten. Daarnaast heb ik een uitgebreide kennis van de MS Office software, waardoor ik de standaard overzichten kan transformeren in zinvolle managementinformatie. Mijn HR ervaring heb ik onder andere opgedaan als arbeidsdeskundige bij het GAK, als personeels adviseur bij Rijkswaterstaat en als hoofd personeels- en salarisadministratie bij een gemeentelijke instelling. Automatiserings ervaring heb ik opgedaan als adviseur / functioneel ontwerper bij Sovac (Volmac) en als SAP HR consultant bij Arinso. Persoonlijke vaardigheden Goede communicatieve vaardigheden. Creatief en oplossingsgericht. In staat om mensen te motiveren en te stimuleren. Opleidingen Rechten KUR (alleen Kandidaats) HEAO economisch juridisch HAVO Branche ervaringen Veel ervaring met overheidsinstanties en sociale zekerheidssector. Cursussen Applicaties SAP trainingen in 2007 en SAP HR certificering in 2002 Functioneel Ontwerp (Volmac) Administratieve Organisatie (Volmac) Open I testmethodiek Management Opleiding Sociale Zekerheid (Sovac/KUB) Interne opleidingen bij GAK en GMD Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Access, SAP HR Frontpage, WP, Lotus, EMIS, Navision, Compas Zeer goed Goed Talen Woord Geschrift Duits Voldoende Voldoende Engels Goed Goed Frans Redelijk Redelijk Nederlands Uitstekend Uitstekend

3 Hans van Dommelen (curriculum vitae) Pag. 3 Werk- en projectervaring vanaf t/m heden Freelance Interim professional o.a. via Yacht en Randstad : Rabobank / Testmedewerker afdeling SSF ehr & Payroll Werkzaamheden: Het testen van de implementatie in SAP van de processen van de arbodienst van de Rabobank. Deze processen bestaan uit poortwachteractiviteiten en overige diensten van de arbodienst. Hierbij werd getest volgens de TMAP methodiek en ik was betrokken bij de GAT, de FAT en de PAT tot : GVB / Applicatiebeheerder SAP HR Dagelijkse werkzaamheden: Het functioneel beheer over het SAP HR systeem van het GVB. Het ondersteunen van gebruikers (personeelsfunctionarissen en lijnmanagers) op gebied van Time (verlofregistratie) OM (formatiebeheer) en rapportages (aanpassen standaard rapporten aan de wensen van de gebruiker). Verstrekken van informatie via de helpdesk van het Shared Service Centre P&O. Specifieke werkzaamheden: Het begeleiden van diverse afdelingen bij het invoeren van de verlofregistratie via ESS. (Overzetten verlofsaldi, uitleg werkwijze en toezicht op juiste verwerking.) Het doorvoeren van een aantal grote reorganisaties in OM. Het begeleiden van de herstructurering van de OM inrichting en de invoer van OM-rapportages via BW. Het testen van de upgrade naar SAP tot : Diamantgroep / Gebruikersondersteuner Navision Ondersteuning verlenen bij de implementatie van Navision voor de logistieke en financiële verwerking van orders voor de afdelingen Facilitaire Dienstverlening en Detacheringen. Het opstellen van werkinstructies, opleiden en begeleiden van de eindgebruikers Alexander Calder arbeidsintegratie BV / Reïntegratieconsulent Het zowel groepsgewijs als individueel trainen van cliënten. Het begeleiden van cliënten bij het vinden van een passende baan. Het onderhouden van contacten met bedrijven en uitzendbureau's ARINSO Nederland BV / SAP HR consultant Cehave Veghel Het assisteren bij de conversie van Emis naar SAP. Het testen van de geconverteerde bestanden. Het opzetten van een access database voor de helpdesk. Essent Het voorbereiden van de gebruikersinstructie. Het geven van diverse cursussen (introductie, PA en rapportage). PVM Heerlen Diverse beheerswerkzaamheden in de ontwerpfase van de pensioenreglementen van PVM. Deze werkzaamheden bestonden voornamelijk uit aanpassingen van de rekenregels in de interpreter. Daarnaast uit het aanmaken documenten voor standaardcorrespondentie, het schrijven van cursus documentatie en het verzorgen van gebruikersopleidingen.

4 Hans van Dommelen (curriculum vitae) Pag. 4 Universiteit Utrecht Het analyseren en oplossen van de problemen bij de verwerking van personeelsmutaties door de interface tussen SAP en IPA (salarisadministratie) bij de faculteit sociale wetenschappen. Het opzetten van een planningssysteem in excel, waarmee de personeelskosten kunnen worden doorgerekend. Rabobank Verbeteren opleidingsmateriaal voor de cursus E-recruitment van de Rabobank. Delta BV Vlissingen Ontwikkelen en voorbereiden gebruikersopleidingen TKS + SPC / Application Trainer Het geven van cursussen (klassikaal of studiebegeleiding) in alle MS Office pakketten, andere standaard software (lotus, WP e.d.) en maatwerkpakketten voor o.a. detacheringsbedrijven, provincies en taxicentrales. Het adviseren van gebruikers bij de toepassing van deze pakketten. Het organiseren van ict opleidingen voor langdurig werklozen Atlant groep / Beleidsmedewerker P&O Het voorbereiden van beleidsbeslissingen voor directie en bestuur. Het adviseren van het management inzake opleidingen, loopbaanbeleid en functioneringsgesprekken. Het begeleiden van WSW-medewerkers die willen uitstromen (tijdelijk) SOVAC Automatisering BV / Project adviseur B.V.G. (afdeling Gebruikers Ondersteuning) Het opstellen van een functioneel ontwerp voor een salarisregistratie systeem (PC applicatie). S.V.B. (vakgroep Operationele Systemen) Het opstellen van opdrachten (functioneel ontwerp niveau) ter verbetering of aanpassing van het AOW/AWW Betaalsysteem en het Personen Registratie Systeem (PRS). Het instrueren en van gebruikers van de bovengenoemde systemen met betrekking tot de wijzigingen en het beantwoorden van vragen op dit gebied. Testen en accepteren van nieuw ontwikkelde programmatuur/deelsystemen (onder andere de koppeling van PRS aan de Gemeentelijke Basis Administratie) Rijkswaterstaat / Personeelsconsulent Het afhandelen van de Bezwarenprocedure Functiewaardering BBRA '84. Het vaststellen van de functiebeschrijving van ambtenaren die bezwaar maakten tegen hun waardering. Het (opnieuw) waarderen van de betreffende functiebeschrijving volgens de richtlijnen van het BBRA. Eventuele bezwaren tegen de waardering met betrokkenen bespreken en indien deze bezwaren ook na overleg bleven bestaan deze voorleggen aan een adviescommissie bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Optreden als vertegenwoordiger van het bevoegd gezag bij de mondelinge behandeling door de adviescommissie. Het adviseren van afdelingschefs bij diverse kleinere formatie wijzigingen. Het begeleiden van de invoering van een geautomatiseerd personeels informatie systeem en het instrueren van de medewerkers. Het organiseren en begeleiden van cursussen.

5 Hans van Dommelen (curriculum vitae) Pag GAK / GMD / Diverse functies Arbeidsdeskundige De arbeidsdeskundige is betrokken bij dezelfde adviesaanvragen als hierna zijn opgesomd bij de wetstechnisch beoordelaar. Bij arbeidsongeschiktheidsbeoordelingen bepaalt hij de mate van arbeidsongeschiktheid aan de hand van de medische beperkingen, de opleiding en ervaring van de betrokkene en de bestaande functies in de regio. Na bepaling van de mate van arbeidsongeschiktheid bemiddelt de arbeidsdeskundige bij de herplaatsing van de betrokken werknemer. Bij aanvragen voor voorzieningen beoordeelt de arbeidsdeskundige met name de technische realiseerbaarheid en de noodzaak van de voorzieningen. Wetstechnisch beoordelaar Ontvangt adviesaanvragen van: - Bedrijfsverenigingen in het kader van de aaw / wao; - Gemeenten in het kader van de Beschikking Geldelijke Steun Huisvesting Gehandicapten; - Raden van Arbeid in het kader van de AKW. Bereidt bovengenoemde adviesaanvragen voor: Aangeven te volgen behandeltraject; wijzen op wetstechnische aspecten. Handelt aanvragen met enkel wetstechnische aspecten zelf af. Behandelt in samenwerking en overleg met de verzekeringsgeneeskundige en de arbeidsdeskundige de overige aanvragen. Stelt het uiteindelijke advies aan de betreffende instantie op. Beambte werkloosheidswet Beoordeelt WW aanvragen (recht op uitkering, ingangsdatum en duur van de uitkering). Stelt het dagloon vast. Verricht de eerste betaling en controleert de overige betalingen door de administratieve medewerkers. Adviseert bij beroepszaken. Geeft voorlichting bij faillissementen en handelt de faillissements uitkeringen af Steenhandel Verbaan b.v. / Boekhouder / verkoper Meer weten?? maak gerust een afspraak ( / ) en kom naar Karpaten 41 te Helmond, de staat klaar.

Curriculum vitae. Hans van Dommelen Adres Karpaten 41. Telefoon 0492 555894 / 06 28735959 hans@hvdommelen.nl Geboortedatum 18 augustus 1953

Curriculum vitae. Hans van Dommelen Adres Karpaten 41. Telefoon 0492 555894 / 06 28735959 hans@hvdommelen.nl Geboortedatum 18 augustus 1953 Curriculum vitae Naam Hans van Dommelen Adres Karpaten 41 Woonplaats 5706 PE Helmond Telefoon 0492 555894 / 06 28735959 Email hans@hvdommelen.nl Geboortedatum 18 augustus 1953 Arbeidservaring 01-07-2012

Nadere informatie

Augustus 2012 gestart om de certificaten, Bisl, Prince 2, ITIL en IT- servicemanagement te behalen.

Augustus 2012 gestart om de certificaten, Bisl, Prince 2, ITIL en IT- servicemanagement te behalen. Riemke Oosterhof Nicolaas Beetsstraat 127 9721 RM Groningen Geboortedatum: 21-01-1978 Geboorteplaats: Delfzijl Email: riemke.oosterhof@gmail.com Telefoonnummer: 050-7508119 Mobielnummer: 06-10543868 Rijbewijs:

Nadere informatie

Het checken van referenties maakt integraal deel uit van het selectieproces van ASAP Office. Deze referentiecheck is enkel op aanvraag te bekomen.

Het checken van referenties maakt integraal deel uit van het selectieproces van ASAP Office. Deze referentiecheck is enkel op aanvraag te bekomen. Office toptalenten Oktober 2012 Zoek niet langer, wij hebben hét talent gevonden! Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we een afspraak met deze kandidaten kunnen maken! U kan ons bereiken op het nummer

Nadere informatie

Curriculum vitae. Persoonlijke gegevens. Relevante werkervaring

Curriculum vitae. Persoonlijke gegevens. Relevante werkervaring Persoonlijke gegevens Naam : Dennis de Zwart Geslacht : Mannelijk Geboortedatum : 13 juni 1974 Woonplaats : Haarlem Nationaliteit : Nederlandse Relevante werkervaring Nero IT & Business Consultancy mei

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten Curriculum Vitae Jaap Bregman MSc 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 14 05 58 43 j.bregman@facilityestate.nl Enthousiast Sociaal Onderzoekend Nuchter Eigenwijs Profiel Door zijn studie en werkervaring

Nadere informatie

Curriculum Vitae Albert Verhaar

Curriculum Vitae Albert Verhaar Curriculum Vitae Albert Verhaar Persoonlijke gegevens Naam : Albert Verhaar Woonplaats : s-gravenhage Geboortedatum : 08-07-1967 Telefoonnummer : 06-51520667 Opleiding Cursussen MEAO SPD Inspirerend leidinggeven

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Personalia

CURRICULUM VITAE. Personalia CURRICULUM VITAE Personalia Naam : Wagt Voornamen : Peter Olaf Roepnaam : Olaf Woonplaats : Hillegom Geboortedatum : 08-05-1975 Burgerlijke staat : Gehuwd en sinds mei 12 vader van een dochter Nationaliteit

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat. GSU Eneco Installatiebedrijven 2009 (April) 2010 (Januari)

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat. GSU Eneco Installatiebedrijven 2009 (April) 2010 (Januari) CURRICULUM VITAE Persoonsgegevens Naam M. Heringa (Marc) Geboortedatum 03 september 1965 Adres Sonia Gaskellstraat 12 Postcode+Woonplaats 2331BJ Leiden Telefoonnummer 06-38931221 Emailadres marcheringa@stayincontrol.nl

Nadere informatie

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn analyseren, procesinnovaties, communicatie en aanpakken.

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn analyseren, procesinnovaties, communicatie en aanpakken. CV Nanda Vissers Proces- en systeemverbeteringen doorvoeren is wat ik tijdens en na mijn opleiding Bedrijfseconomie (Avans Hogeschool Den Bosch) veel heb gedaan en waar ik energie van krijg. Met een team

Nadere informatie

Curriculum Vitae Eva van de Pas

Curriculum Vitae Eva van de Pas Curriculum Vitae Eva van de Pas Profiel Na een carrière van 10 jaar in diverse HR functies in profit en non profit organisaties, ben ik sinds 2005 werkzaam als interim HR professional. Vanuit mijn visie

Nadere informatie

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions Curriculum Vitae Anthony Sewnath Puck van Heelstraat 62 3077MG ROTTERDAM Tel: 06-55820103 E-mail: info@acctrolling.nl Website: www.acctrolling.nl Geboorte datum: 27-08-1980 OPLEIDING Jaar OPLEIDING Diploma

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Administrateur SPD 1 & 2. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Interim Administrateur SPD 1 & 2. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Administrateur SPD 1 & 2 Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K803 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

1997-1998 Logistiek Manager Hollands Winkel Bezit met formules Witteveen Mode, Adam Herenmode, McGregor en La Ligna (totaal 140 filialen).

1997-1998 Logistiek Manager Hollands Winkel Bezit met formules Witteveen Mode, Adam Herenmode, McGregor en La Ligna (totaal 140 filialen). Curriculum Vitae Personalia Bart Witteveen Rijksweg 94 4849 BR DORST Telefoon : 0031 (0) 161 413149 Mobiel 0031 (0) 6 1090 6268 Fax : 0031 (0) 161 412958 Geboren: 9 november 1965 Opleidingen diploma 1987

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Profiel. Werkervaring. Als zzp-er onder de naam Mindgap vanaf december 2007 tot heden: martijn@mindgap.nl

Curriculum Vitae. Profiel. Werkervaring. Als zzp-er onder de naam Mindgap vanaf december 2007 tot heden: martijn@mindgap.nl Curriculum Vitae Naam Evers Voornaam Martijn E-mail martijn@mindgap.nl Website www.mindgap.nl Geboortedatum/plaats 1 november 1968 te Apeldoorn Nationaliteit Nederlandse Telefoonnummer 06-51192632 Profiel

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE Naam : Petra van Paassen Ezelsveldlaan 65 2611 RV Delft 06-36331932 Geboortedatum : 5 oktober 1964

CURRICULUM VITAE Naam : Petra van Paassen Ezelsveldlaan 65 2611 RV Delft 06-36331932 Geboortedatum : 5 oktober 1964 CURRICULUM VITAE Naam : Petra van Paassen Ezelsveldlaan 65 2611 RV Delft 06-36331932 Geboortedatum : 5 oktober 1964 Opleiding Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit CPIM (APICS) 1999 SAP HR opleidingen

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Werkervaring. Als zzp-er onder de naam Mindgap vanaf december 2007 tot heden:

Curriculum Vitae. Werkervaring. Als zzp-er onder de naam Mindgap vanaf december 2007 tot heden: Curriculum Vitae Naam Evers Voornaam Martijn E-mail martijn@mindgap.nl Website www.mindgap.nl Geboortedatum/plaats 1 november 1968 te Apeldoorn Nationaliteit Nederlandse Telefoonnummer 06-51192632 Profiel

Nadere informatie

Sander Donkers. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 3 december 1979, woonachtig te Rotterdam 06 28 25 10 42 s.donkers@facilityestate.

Sander Donkers. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 3 december 1979, woonachtig te Rotterdam 06 28 25 10 42 s.donkers@facilityestate. CURRICULUM VITAE Sander Donkers 3 december 1979, woonachtig te Rotterdam 06 28 25 10 42 s.donkers@facilityestate.nl Profiel Sander Donkers is een gedreven professional die zijn ervaring heeft opgedaan

Nadere informatie

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter Curriculum Vitae Arno van Klaveren Persoonlijke gegevens naam: Arno van Klaveren adres: De Vriesstraat 3 woonplaats: 2613CA Delft geboortedatum: 27-09-1963 nationaliteit: Nederlands email: info@arnovanklaveren.nl

Nadere informatie

Lenneke Noorlander. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 4 april 1986, woonachtig te Rotterdam 06 43 97 29 46 l.noorlander@facilityestate.

Lenneke Noorlander. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 4 april 1986, woonachtig te Rotterdam 06 43 97 29 46 l.noorlander@facilityestate. CURRICULUM VITAE Lenneke Noorlander 4 april 1986, woonachtig te Rotterdam 06 43 97 29 46 l.noorlander@facilityestate.nl Profiel Lenneke is een gedreven facilitair professional, die energie haalt uit het

Nadere informatie

Anass Azhar Curriculum Vitae

Anass Azhar Curriculum Vitae Anass Azhar Curriculum Vitae PERSOONLIJKE GEGEVENS WERKERVARING 10-2014 tot heden: Werkcoach (Jongeren) Stichting Jongeren in Nood te Leiden Stichting Jongeren in Nood zet zich in voor thuis- en dakloze

Nadere informatie

Curriculum vitae. Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats. 10+ jaar Project Lead Autodesk Inventor CorelDRAW X3

Curriculum vitae. Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats. 10+ jaar Project Lead Autodesk Inventor CorelDRAW X3 Curriculum vitae PERSOONLIJKE DETAILS Naam Gijs Woonplaats Den Bosch Geboortedatum 17 december 1975 SAMENVATTING Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats Master MSc Integrated Product

Nadere informatie

Nanda Vissers. Persoonlijke gegevens

Nanda Vissers. Persoonlijke gegevens CV Nanda Vissers Proces- en systeemverbeteringen doorvoeren is wat ik tijdens en na mijn opleiding Bedrijfseconomie (Avans Hogeschool Den Bosch) veel heb gedaan en waar ik energie van krijg. Met een team

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Specialist implementatie SSC. Interim Specialist implementatie SAP

Curriculum Vitae. Interim Specialist implementatie SSC. Interim Specialist implementatie SAP Curriculum Vitae Interim Specialist implementatie SSC Interim Specialist implementatie SAP Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Sense Template BluefieldFinance Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie Opgericht 2007 Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Anaïs Huysmans Geboortejaar 1983 Woonregio Den Haag Telefoonnummer 06 19 528 708 Email a.huysmans@soulfood.nl Nationaliteit Nederlands Rijbewijs Ja SharePoint Consultant Werkervaring

Nadere informatie

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer CVK3352 Ervaring Samenvatting

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie

Curriculum Vitae Paul Spaans

Curriculum Vitae Paul Spaans Curriculum Vitae Paul Spaans Achternaam Spaans Voornaam Paul Geboortedatum 15 augustus 1970 Woonplaats Almere Telefoon 06 42218876 E-mail paul@financeondemand.nl Bedrijfsnaam Finance On Demand Zelfstandig

Nadere informatie

over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris.

over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris. PROCESOPTIMALISATIE SPECIALISTEN MET EEN 360º VISIE KENNIS, KUNDE & KWALITEIT over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris. PHOCUS helpt je, door middel van doordacht opgezette

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE Curriculum Vitae Interim Business Controller Plant Controller WO BE Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Rocco Bogers

Curriculum Vitae. Rocco Bogers Persoonlijke gegevens Naam: Voornaam: Woonplaats: Bogers Rocco Bilthoven Geboortedatum: 21-06-1971 Geboorteplaats: Burgerlijke staat: Nationaliteit: Rijbewijs: E-mail adres: Rotterdam Gehuwd Nederlands

Nadere informatie

Personalia. Woonplaats: Katwijk aan Zee Geboortejaar: 1989 Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B. Eigenschappen

Personalia. Woonplaats: Katwijk aan Zee Geboortejaar: 1989 Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B. Eigenschappen Personalia Naam: Arie Woonplaats: Katwijk aan Zee Geboortejaar: 1989 Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Eigenschappen Gedreven Pro-actief Teamplayer Sociaal Zelfstandig Opleidingen MBO Niveau 4 Periode:

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie 1 De Organisatie Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met een uitgebreide expertise in business-

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat CURRICULUM VITAE Persoonsgegevens Naam M. Heringa (Marc) Geboortedatum 03 september 1965 Adres Sonia Gaskellstraat 12 Postcode+Woonplaats 2331BJ Leiden Telefoonnummer 06-38931221 Emailadres marcheringa@stayincontrol.nl

Nadere informatie

ARCADIS Imagine the result E-learning bij de implementatie van een DMS

ARCADIS Imagine the result E-learning bij de implementatie van een DMS ARCADIS Imagine the result E-learning bij de implementatie van een DMS 1 Agenda Korte introductie ARCADIS Document management als pijler van programma Digitaal samenwerken Doelstellingen (opleiding, support,

Nadere informatie

CV Tjeerd Oomens tel: 0346-284582/06-24766165 tjeerd.oomens@planet.nl

CV Tjeerd Oomens tel: 0346-284582/06-24766165 tjeerd.oomens@planet.nl Curriculum Vitae Personalia Naam Voornamen Oomens Tjeerd (Willem Sebastiaan) Adres Zebraspoor 209 3605 GM Maarssen Telefoon 0346-284 582 06-247 66 165 E-mail tjeerd.oomens@planet.nl Geboortedatum Nationaliteit

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Controller SAP Expert HBO BE Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren ervaring Samenvatting

Nadere informatie

Medewerker personeel en arbeid

Medewerker personeel en arbeid Medewerker personeel en arbeid Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK OPLEIDING DE WIT FINANCIALS OPDRACHTEN DE WIT FINANCIALS (NOVEMBER 2014 HEDEN)

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK OPLEIDING DE WIT FINANCIALS OPDRACHTEN DE WIT FINANCIALS (NOVEMBER 2014 HEDEN) CURRICULUM VITAE PERSOONLIJK Achternaam de Wit Voornaam Marco Geslacht Man Woonplaats Ouderkerk aan den IJssel Geboortedatum 11-09-1981 Nationaliteit Nederlandse OPLEIDING HEAO Accountancy 2006 HAVO 1999

Nadere informatie

MEDEWERKER FINANCIËN voor 36 per week voor bepaalde tijd

MEDEWERKER FINANCIËN voor 36 per week voor bepaalde tijd Interne- en externe oproep Ondersteunende Diensten Afdeling Financiën Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Assistent Controller. Interim Financial Accountant

Curriculum Vitae. Interim Assistent Controller. Interim Financial Accountant Curriculum Vitae Interim Assistent Controller Interim Financial Accountant Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

Voorwoord. Bekijk de mogelijkheden voor dienstverlening die wij voor u kunnen ver - zorgen. 4PS Business Software 03

Voorwoord. Bekijk de mogelijkheden voor dienstverlening die wij voor u kunnen ver - zorgen. 4PS Business Software 03 DIENSTEN CATALOGUS Voorwoord Met deze dienstencatalogus heeft u een overzicht van alle mogelijk heden die 4PS u biedt om u te onder steunen bij uw IT werkzaamheden. Bijvoorbeeld op het gebied van technisch

Nadere informatie

FUWA BVE , 14 september 2006

FUWA BVE , 14 september 2006 FUWA BVE 2006-02, 14 september 2006 Samenvatting FUWA BVE 2006-02 Specialist ICT schaal 7: bezwaar ongegrond voor zover het gericht is op het verkrijgen van de functie van Applicatiebeheerder Instellingsbreed

Nadere informatie

Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg

Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg Werving Selectie Assessment Loopbaanbegeleiding Coaching Detachering Interim HR Research Derks & Derks adviseurs in human talent Werving

Nadere informatie

Curriculum Vita H.N. Kisjes

Curriculum Vita H.N. Kisjes Curriculum Vita H.N. Kisjes PRIVEGEGEVENS Voornaam : Harold Geboortedatum : 9 september 1962 Adres/Woonplaats : Meerkoet 2 8532 BD Lemmer Mobiel : 06-41247199 Email : info@ficonsult.nl OPLEIDING VWO NIVRA

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. Werkgevers / Projecten. Certificering. Werkervaring. E.H.B. (Ewout) Vocking

Persoonlijke gegevens. Werkgevers / Projecten. Certificering. Werkervaring. E.H.B. (Ewout) Vocking Persoonlijke gegevens Naam E.H.B. (Ewout) Vocking Bedrijfsnaam Vandaag IT Consultancy Adres Albert Cuypstraat 51 Woonplaats en Postcode 8021 DV, Zwolle K.v.K. nummer 53699394 Geboortedatum 8 juli 1982

Nadere informatie

CV van Sander. Functie: Assistent Controller

CV van Sander. Functie: Assistent Controller CV van Sander Profiel Sander is een kritische en ondernemende financial met een goed analytisch vermogen. Hij vindt het belangrijk om in zijn werk uitgedaagd te worden, kwaliteit te leveren en nieuwe dingen

Nadere informatie

Professionals in het hart van uw organisatie

Professionals in het hart van uw organisatie Professionals in het hart van uw organisatie De business professionals van HRT hebben de ambitie om uw bedrijf beter te laten renderen. De kennisgebieden waar ons hart sneller van gaat kloppen zijn Financieel,

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control Curriculum Vitae Interim Financial Controller Master Finance & Control Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Jana Eggert

Curriculum Vitae. Jana Eggert Curriculum Vitae Jana Eggert COMPETENTIE- EN EMPOWERMENTSPECIALIST DESKUNDIGE OP HET GEBIED VAN SYSTEEMTHEORIE EN STRUCTUURDYNAMICA RELATIEBOUWER (ZELF)EXPRESSIEKATALYSATOR Personalia Naam: Jana Eggert

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim (Project) Controller WO BE RC

Curriculum Vitae. Interim (Project) Controller WO BE RC Curriculum Vitae Interim (Project) Controller WO BE RC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K164 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

Curriculum Vitae (niet afgerond, faillissement bedrijf) ITIL 2001 MCSE Traject NT4 2000

Curriculum Vitae (niet afgerond, faillissement bedrijf) ITIL 2001 MCSE Traject NT4 2000 Curriculum Vitae Personalia Naam Harold de Bruijn Geboortedatum 11 augustus 1972 Woonplaats Vught Rijbewijs B ICT werkervaring sinds 1998 Opleidingen MTS Technische Informatica MTS Elektrotechniek MAVO

Nadere informatie

Inhoud: Inleiding tot Taak 1.1.14 1 Omschrijving van vacatures 2 Matrix van benodigde 5 Bronvermeldingen 7

Inhoud: Inleiding tot Taak 1.1.14 1 Omschrijving van vacatures 2 Matrix van benodigde 5 Bronvermeldingen 7 Inleiding Taak 10 gaat over het oriënteren op het vakgebied van onze toekomst. Als we straks afgestudeerd zijn zullen we automatisch werk moeten gaan zoeken. Maar welk werk of in welke sector? Dat gaan

Nadere informatie

Curriculum Vitae. M.J.A. (Mark) Maathuis QC. Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64. www.markmaathuis.nl

Curriculum Vitae. M.J.A. (Mark) Maathuis QC. Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64. www.markmaathuis.nl Curriculum Vitae Naam M.J.A. (Mark) Maathuis QC Woonplaats Albergen Burgerlijke staat Gehuwd Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64 E mail mark@xarax.nl Website www.markmaathuis.nl Inleiding

Nadere informatie

C U R R I C U L U M V I T A E

C U R R I C U L U M V I T A E C U R R I C U L U M V I T A E Persoonlijke gegevens Naam: : Arnold Woonplaats: : Badhoevedorp Geslacht: : Man Nationaliteit: : Nederlandse Geboortedatum: : 4 juni 1971 Beschikbaar : per 1 november Arnold

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Hugo Vogels

Curriculum Vitae. Hugo Vogels Persoonlijke gegevens Naam: Voornaam: Vogels Hugo Geboortedatum: 31-05-1964 Geboorteplaats: Burgerlijke staat: Nationaliteit: Rijbewijs: E-mail adres: Stiphout Gescheiden Nederlands B (in bezit van eigen

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Raymond Obbes Support Mobility Sales Purchase Projectmanagement

Curriculum Vitae. Raymond Obbes Support Mobility Sales Purchase Projectmanagement Curriculum Vitae Raymond Obbes Support Mobility Sales Purchase Projectmanagement Mobiel: 06-48316435 Telefoon: 026-8445080 E-mail: raymond.obbes@gmail.com Persoonlijke Informatie Naam Raymond Obbes Geboortedatum

Nadere informatie

C U R R I C U L U M V I T A E

C U R R I C U L U M V I T A E Monique de Brabander- Beenhakker Damveld 13 1359HE ALMERE T 036-8414669 M 06-34348846 E monique@mb-flexwerk.nl W www.mb-flexwerk.nl Geboortedatum: 09-11-1969 Rijbewijs B P E R S O O N L I J K P R O F I

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training Duurzame inzetbaarheid Training Office 365 Training Office 365 gevorderden Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel vervolg Training

Nadere informatie

Frank Tepas Jacobus van t Hoffstraat 51 6533 MS Nijmegen Man Breda 13 Mei 1970 Nederlandse 06-21717971 f.tepas@gmail.com A / B

Frank Tepas Jacobus van t Hoffstraat 51 6533 MS Nijmegen Man Breda 13 Mei 1970 Nederlandse 06-21717971 f.tepas@gmail.com A / B Adres: Woonplaats: Geslacht: Geboorteplaats: Geboren: Nationaliteit: Telefoonnummer: E-mailadres: Rijbewijs: Frank Tepas Jacobus van t Hoffstraat 51 6533 MS Nijmegen Man Breda 13 Mei 1970 Nederlandse 06-21717971

Nadere informatie

Profiel Senna Peterse

Profiel Senna Peterse Profiel Senna Peterse ICT Helpdesk & Support medewerker Call-Dispatch 1 e en 2 e Lijns Helpdesk Remote Support Uitrol- medewerkster Enthousiaste en sociale klantgerichte collega en teamplayer Kwaliteitsgericht,

Nadere informatie

TRAININGEN EN CURSUSSEN

TRAININGEN EN CURSUSSEN Curriculum Vitae PERSONALIA Naam: Petit Roepnaam: Mirelle Voorletter: M. Adres: Renaissancelaan 17 Postcode: 2408 DM Woonplaats: Alphen aan den Rijn Geboortedatum: 10 maart 1972 Nationaliteit: Nederlands

Nadere informatie

Profielschets. : Sander Daems. Senior Medewerker Supportdesk. Versie : 1.0. Pagina 1 van 6

Profielschets. : Sander Daems. Senior Medewerker Supportdesk. Versie : 1.0. Pagina 1 van 6 Profielschets Sander Daems Senior Medewerker Supportdesk Auteur : Sander Daems Versie : 1.0 Pagina 1 van 6 Ervaringsoverzicht Naam : Sander Daems Geboortedatum : 08/03/1987 Geslacht Woonplaats Rijbewijs

Nadere informatie

Ik ben onder andere inzetbaar als:

Ik ben onder andere inzetbaar als: Curriculum vitae Maint Berkenbosch Algemeen Ik ben gepromoveerd wiskundige en ervaren software ontwikkelaar. Daarnaast ben ik communicatief vaardig, spreek ik goed Engels, Duits Frans en een beetje Russisch.

Nadere informatie

Curriculum Vitae 2011 1-6

Curriculum Vitae 2011 1-6 2011 1-6 Administratieve gegevens Gerard Persoon Naam Ir GLA Persoon RE Geslacht M Geboortedatum 31 augustus 1966 Woonplaats Rotterdam Mobiel 06-51169899 Telefoon 010-4473444 GPersoon BV Website www.gpersoon.nl

Nadere informatie

Introductie Zeer ervaren Management-/HRM assistente. Hart voor de zaak. Regelneef. Overzicht kunnen houden. Spin in het web.

Introductie Zeer ervaren Management-/HRM assistente. Hart voor de zaak. Regelneef. Overzicht kunnen houden. Spin in het web. CURRICULUM VITAE Persoonlijke CODE : LOV 8213 Geboortejaar : 1971 Woonplaats : Beuningen Geslacht : vrouw Nationaliteit : Nederlandse Beschikbare uren p.w. : 24 uur maximaal Ingangsdatum : in overleg Introductie

Nadere informatie

Martine Groeneveld. Personalia. : Groeneveld Voornaam : Martine Geboortedatum : 5 mei 1982 Geboorteplaats : Utrecht. Profiel

Martine Groeneveld. Personalia. : Groeneveld Voornaam : Martine Geboortedatum : 5 mei 1982 Geboorteplaats : Utrecht. Profiel Martine Groeneveld Personalia Naam : Groeneveld Voornaam : Martine Geboortedatum : 5 mei 1982 Geboorteplaats : Utrecht Profiel Als ik iets aanpak, ga ik er voor de volle 100% voor om het tot een goed einde

Nadere informatie

Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad. Curriculum Vita Hanny van Keep

Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad. Curriculum Vita Hanny van Keep Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad Curriculum Vita Hanny van Keep Naam: Hanny van Keep Geboortedatum: 19 Augustus 1959 Plaats: Noordwijk ZH

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Financial Analyst QC

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Financial Analyst QC Curriculum Vitae Interim Financial Controller Financial Analyst QC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. Opleiding. Vaardigheden. Werkervaring. Edwin Kalbfleisch. Leeftijd. Directeur /interimmanager

Persoonlijke gegevens. Opleiding. Vaardigheden. Werkervaring. Edwin Kalbfleisch. Leeftijd. Directeur /interimmanager Persoonlijke gegevens Naam Leeftijd Edwin Kalbfleisch 42 Directeur /interimmanager Opleiding 1988 1992 Lerarenopleiding economie 1992-1996 NIVRA eerste fase 1996 1999 Postdoctoraal accountancy 2004-2004

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Talenkennis. IT vaardigheden

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Talenkennis. IT vaardigheden Curriculum Vitae Personalia Naam: Michel van den Bovenkamp Woonplaats: Spijkenisse Geboortejaar: 1982 Opleidingen HBO Bedrijfskunde (studerend) HBO Financiële Administratie (certificaten) Praktijkdiploma

Nadere informatie

Generiek Platform Zaken 23 november 2006. Tom Steenbakkers Mario Smit

Generiek Platform Zaken 23 november 2006. Tom Steenbakkers Mario Smit Generiek Platform Zaken 23 november 2006 Tom Steenbakkers Mario Smit 1 Agenda Introductie CIBER Wat is Generiek Platform Zaken? De case van de gemeente Zwolle Vragen 2 Wie is CIBER? Wereldwijde IT dienstverlener

Nadere informatie

Privacy Statement Keytech Groningen

Privacy Statement Keytech Groningen Privacy Statement Keytech Groningen Inleiding Keytech Groningen is ervan overtuigd dat de persoonlijke levenssfeer van haar flexwerkers, kandidaten en werknemers, alsook van haar andere relaties en bezoekers

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie Unit 4 Multivers Lite Unit 4 Multivers Het compacte pakket voor uw complete administratie U NIT 4 MULTIVERS L ITE EVEN VOORSTELLEN... Unit 4 Agresso is een softwareonderneming met een landelijk netwerk

Nadere informatie

Curriculum Vitae Jorryt

Curriculum Vitae Jorryt Curriculum Vitae Jorryt Jorryt SYSTEM ENGINEER ERVARING 2011 2012 International Air Transport Association (IATA) Systeembeheerder; Ondersteunen van de IT afdeling op het hoofdkantoor in Geneve en Montreal.

Nadere informatie

Onderwerp: vacaturenummer 10.103 senior medewerker (back-end).

Onderwerp: vacaturenummer 10.103 senior medewerker (back-end). Pagina 1 van 8 Pagina 2 van 8 Emmen 4 november 2010 Aan de heer J. Tetteroo (directeur dienst Ondersteuning) T.a.v. afdeling P&O Postbus 30.001 7800 RA Emmen Onderwerp: vacaturenummer 10.103 senior medewerker

Nadere informatie

Gert-Jan de Wit Senior Consultant SAP HR - HCM

Gert-Jan de Wit Senior Consultant SAP HR - HCM Curriculum Vitae Gert-Jan de Wit Senior Consultant SAP HR - HCM Naam Roepnaam Geboortedatum Woonplaats Sap ervaring vanaf Talen SAP kennis Contactgegevens De Wit Gert-Jan 5 juni 1971 Den Bosch 1997 Nederlands,

Nadere informatie

Zie verder mijn gespecificeerde werkervaring

Zie verder mijn gespecificeerde werkervaring Curriculum Vitae Personalia Voornaam : Achternaam : Adres : PC + woonplaats : Telefoonnummer : E-mail : Geboortedatum en plaats : Burgerlijke staat : Nationaliteit : Skills / Expertise Werkervaring Optimalisatie

Nadere informatie

Jaap Bregman. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 15 59 85 56

Jaap Bregman. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 15 59 85 56 CURRICULUM VITAE Jaap Bregman 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 15 59 85 56 j.bregman@facilityestate.nl Profiel Vanuit een bedrijfskundige en facilitaire achtergrond richt Jaap zich op de mogelijkheden

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training Duurzame inzetbaarheid Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel vervolg Training PowerPoint Training Outlook Training Digitale vaardigheden

Nadere informatie

Functiebeschrijving Financieel adviseur

Functiebeschrijving Financieel adviseur Functiebeschrijving Financieel adviseur Organisatie: Locatie: Afdeling: Functie: Stichting Zorg Adullam Centraal bureau Servicecentrum, taakveld Financieel adviseur Organisatievisie: De Financieel adviseur

Nadere informatie

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE a/s WORKS Consultancy heeft ruime ervaring met het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit en InSite binnen het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. De implementaties

Nadere informatie

Geboortedatum: 01-08-1986

Geboortedatum: 01-08-1986 Personalia Naam: Rashif Geboortedatum: 01-08-1986 Woonplaats: Amsterdam Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Profiel Rashif is een jongen die erg vriendelijk en servicegericht is. Hij heeft na zijn

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training De gezonde bedrijfskantine Training Duurzaam leven & werken Training Duurzame inzetbaarheid Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel

Nadere informatie

Personalia. Geboortedatum: 08-03-1986. Geslacht: Burgerlijke staat: Ongehuwd. Inzetbaar als. Floorwalker / Migratiemedewerker / Servicedeskmedewerker

Personalia. Geboortedatum: 08-03-1986. Geslacht: Burgerlijke staat: Ongehuwd. Inzetbaar als. Floorwalker / Migratiemedewerker / Servicedeskmedewerker Personalia Naam: Stacey Geboortedatum: 08-03-1986 Woonplaats: Almere Nationaliteit: Nederlandse Geslacht: Man Burgerlijke staat: Ongehuwd Inzetbaar als Floorwalker / Migratiemedewerker / Servicedeskmedewerker

Nadere informatie

2005 - heden Universiteit Utrecht, Faculteit Rechtsgeleerdheid

2005 - heden Universiteit Utrecht, Faculteit Rechtsgeleerdheid Persoonlijke gegevens Naam: Jan van Aardenne Woonplaats: Utrecht Nationaliteit: Nederlands Geboortedatum: 9 Juni 1986 te Den Haag Opleiding 2005 - heden Universiteit Utrecht, Faculteit Rechtsgeleerdheid

Nadere informatie

Gedetailleerde versie info@mirada.nl

Gedetailleerde versie info@mirada.nl Gedetailleerde versie info@mirada.nl Mirada BV Agenda Wat is Time IT? Wanneer heb je Time IT nodig? Hoe gebruik je Time IT? Implementatie en test trajecten Van chaos naar Structuur.. Wat is Time IT Het

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens Telefoon: 06-10603394 E-mail: erik@thesquareoffice.nl Geboortejaar: 1973 Woonplaats: Haarlem Burgerlijke staat: gehuwd

Persoonlijke gegevens Telefoon: 06-10603394 E-mail: erik@thesquareoffice.nl Geboortejaar: 1973 Woonplaats: Haarlem Burgerlijke staat: gehuwd Persoonlijke gegevens Telefoon: 06-10603394 E-mail: erik@thesquareoffice.nl Geboortejaar: 1973 Woonplaats: Haarlem Burgerlijke staat: gehuwd Even voorstellen Ik ben geboren in 1973. De door mij gekozen

Nadere informatie

PORTOFOLIO. Dit document bevat informatie over de heer G.J.P. Vermeulen, de punten die aan bod komen in dit document zijn;

PORTOFOLIO. Dit document bevat informatie over de heer G.J.P. Vermeulen, de punten die aan bod komen in dit document zijn; PORTOFOLIO Dit document bevat informatie over de heer G.J.P. Vermeulen, de punten die aan bod komen in dit document zijn; Persoonlijke gegevens Informatie ten behoeve van u en uw bedrijf. Zakelijke gegevens

Nadere informatie

ALYMPUS PERSONEELSADVIES

ALYMPUS PERSONEELSADVIES ALYMPUS PERSONEELSADVIES ALYMPUS IN EEN NOTENDOP Team Alympus Klein team van ervaren P&O- en salarisprofessionals Groot landelijk netwerk van freelancers Open, informele en pragmatische manier van werken

Nadere informatie

Nick van Velzen. Mannelijk. Waalre InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald

Nick van Velzen. Mannelijk. Waalre InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald PERSOONLIJKE GEGEVENS: NAAM: Nick van Velzen GESLACHT: Mannelijk GEBOORTEDATUM: 10-06-1988 WOONPLAATS: Waalre OPLEIDINGEN: 2005 2009 InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald 2000 2005 Bertrand

Nadere informatie

WERKNEMERS EN ARBEIDSONGESCHIKTHEID

WERKNEMERS EN ARBEIDSONGESCHIKTHEID WERKNEMERS EN ARBEIDSONGESCHIKTHEID In opdracht van Delta Lloyd Maart 2015 1 Inhoudsopgave 1. Management Summary 2. Onderzoeksresultaten Verzuim Kennis en verzekeringen Communicatie Opmerkingen 3. Onderzoeksverantwoording

Nadere informatie

Personalia. Geboortedatum: Inzetbaar als. Support engineer. Profiel

Personalia. Geboortedatum: Inzetbaar als. Support engineer. Profiel Personalia Naam: Vincent Geboortedatum: 28-03-1989 Woonplaats: Lelystad Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: Ja + auto Inzetbaar als Support engineer Profiel Vincent is een medewerker die zich snel aanpast

Nadere informatie