Nieuwsbrief CBS Merula

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief CBS Merula"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief CBS Merula CBS Merula Bloemendaele XA Heenvliet Schooljaar Nieuwsbrief nr. 3 Datum: Belangrijke data 28 september Studieochtend; alle leerlingen zijn vrij 4 oktober s Middags opening kinderboekenweek 5 oktober Dag van de leraar Verjaardagen Allemaal van harte gefeliciteerd!!! Naam Groep Leeftijd Jordy Holterman 1 4 Quentin van de Linde 3 6 Yanick Jansen 8 11 Cai Rose Lock 6 10 Rachel Huismans 8 12 Algemeen Beste ouder(s) / verzorger(s), Fijn dat u de nieuwsbrief van CBS Merula weer leest en zo op de hoogte blijft van het reilen en zeilen op school. Er gebeuren interessante, leuke en mooie dingen op CBS Merula. Zo heeft groep 8 genoten van een heerlijke kampweek en mochten de kinderen in groep 7 er even aan ruiken dat ze oudste kinderen op school waren. In groep 3 vond een informatieavond plaats waarin Wilma niet alleen vertelde over het werken in groep 3 maar waar de leesspecialist van VCO De Kring ook vertelde over de leesontwikkeling. Verder heeft Wilma een start gemaakt met het geven van Rots en Water lessen. Samen met Paulien zal zij deze lessen aan alle groepen op school gaan verzorgen. Fijn dat zij hun talenten op deze wijze in kunnen en willen zetten! Ondertussen heeft u vast al gezien dat de kinderen met chromebooks in de weer zijn. Charlotte is druk bezig met het geven van instructie aan kinderen en collega s en de CBS Merula is één van de scholen van

2 enthousiaste gezichten van iedereen laten zien dat het gebruik van chromebooks ter ondersteuning van ons onderwijs een schot in de roos is. Tot slot is het ook leuk om te vermelden dat afgelopen woensdag, na maanden van voorbereiding, de Plusgroep van VCO De Kring gestart is. Charlotte geeft samen met 2 leerkrachten die op andere scholen van VCO De Kring werken les aan Meer- en Hoogbegaafde Kinderen die hiervoor aangemeld en geselecteerd zijn. De plusklas is gevestigd in CNS De Nieuwe Weg in Oostvoorne. Intern zal Charlotte ook eens per week met een groep kinderen die meer uitdaging kunnen gebruiken aan de slag gaan. Als we van mening zijn dat uw kind hiervoor in aanmerking komt, ontvangt u hierover bericht van de leerkracht van uw kind. Met vriendelijke groet, Kalle van der Heiden Goede doel We sparen op dit moment voor onze sponsorschool in Ghana. Afgelopen twee weken haalden we 21,56 op. Fijn als je op maandag ook wat geld meeneemt. Trefwoord Volgende week ronden we het thema in beweging af. De week daarna gaan we starten met het thema Stoelendans In dit thema gaat het over: Een plek innemen, je plek verliezen. Over concurrentie, competitie en jaloezie. Over je plek afstaan en elkaar de ruimte gunnen.

3 Rots en Water Misschien heeft u als eens gehoord van de training Rots&Water. Deze training leert kinderen stevig in hun schoenen te staan. Alle kinderen zullen om de twee weken hierin een half uur les krijgen. Deze training bevat spelletjes om de kinderen te laten ervaren dat wanneer je stevig staat en beweegt, je beter in je lijf zit en je beter durft/ kunt uiten. De ene week gaat juf Wilma met groep 1 t/m 4 aan het oefen en de andere week zal juf Paulien met groep 5, 6 en 8 de spelletjes doen. Groep 7 krijgt Rots en Water training van de specialist Marcel Venis. We hopen dat de begrippen stevig staan en adem laag in je buik binnenkort begrippen zijn in onze school die alle leerkrachten gebruiken en de kinderen kunnen toepassen. Afgelopen donderdag hebben groep 1 en 4 lekker gestampt en hun voeten gevoeld. Volgende week donderdag zijn de groepen 2/3, 5 en 6 aan de beurt.

4 Klassenbabbels Groep 1 Het kinderboekenweekthema Voor altijd jong is inmiddels van start gegaan, al zullen we deze later nog officieel openen met een toneelstukje door alle leerkrachten. We hebben woorden verzameld die de kinderen bij dit thema al weten en gaan die aanvullen met nieuwe woorden. We hebben bedacht wat er allemaal in de tas/koffer mee moet, als je gaat logeren bij opa/oma. We knutselen een opa/oma en een logeerkoffer. Volgende week wordt de letter l van logeren aangeboden. De letter t van het vorige thema wordt nog steeds herhaald. Ook de cijfers t/m 5 komen regelmatig terug. Verder oefenen we met het schrijven van de eigen naam en het knippen. Thuis oefenen kan daarbij goed helpen. Wilt u weten welke letters we gebruiken? U kunt bij de leerkracht een lijstje ophalen. Bij het schrijven oefenen we met het maken van rechte lijnen en de juiste pengreep. Er hebben zich nog geen opa s/oma s gemeld om iets te komen vertellen/presenteren/voorlezen in de groep. Toch lijkt ons dat wel heel gezellig en leerzaam. Wilt u het eens aan ze vragen? Afgelopen week hebben de kinderen iets geleerd over Prinsjesdag, de koning(in), de gouden/glazen koets, de troon enz. We hebben ook een stukje van de troonrede gezien. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind naar de wc geweest is voordat hij/zij in de klas komt, ook s middags? Dat scheelt een hoop heen-en-weer-geloop in het eerste half uur. De bibliotheekpasjes zijn er, maar helaas nog niet voor alle kinderen. Toch zullen we proberen in de komende week voor elk kind een boek te lenen. Dat boek krijgen ze mee naar huis. Als het uit is, kunt u het inleveren in de krat die bij de kast in de gang staat. Om de drie weken mogen de kinderen die hun boek ingeleverd hebben een nieuw boek lenen. Wilt u het boek niet zelf inleveren bij de bibliotheek? Het is voor ons dan niet duidelijk welke kinderen wel/niet ingeleverd hebben. Denkt u aan de studieochtend op woensdag 28 september? Alle leerlingen zijn dan vrij. Groep 2 Het thema Hoi naar school hebben we vorige week afgesloten. Ons nieuwe thema is Opa en oma. Voor altijd jong. Dit is het thema van de kinderboekenweek. De letter die op dit moment centraal staat is de g. De kinderen mogen weer voorwerpen meenemen voor in de blauwe kast met deze letter. Vorige week hebben de kinderen een brief meegekregen over dit thema en met de vraag of er een opa of oma iets zou willen komen vertellen over iets van vroeger of een prentenboek zou willen komen voorlezen. Wat leuk dat er zich al opa s en oma s hebben aangemeld. Leuk als er nog meer opa s of oma s zouden willen komen bij ons in de groep. Onze themawand is nog een beetje leeg. Het zou erg leuk zijn als er nog wat meer kinderen een foto van hun opa en/of oma mee zouden nemen.

5 Groep 3 Gisteravond hebben we de informatie avond van groep 3 gehad. Wat fijn dat er zoveel ouders waren. Het verhaal van Marja Groenendijk was erg duidelijk. Met elkaar (juffen, kinderen en ouders) gaan we veel oefenen met de letters en woorden. Met elkaar moeten we veel leeskilometers maken, zodat straks het vlot lezen steeds makkelijker gaat. Op dit moment zijn we bij kern 2 (geel). U kunt thuis met uw kind lezen in de gele boekjes die vorig jaar in groep 2 zijn meegegeven. Aan de kinderen zal ik de letters meegeven, zodat daar ook mee geoefend kan worden. Op het letterbord kunt u zien welke letters we in de klas hebben gehad. Deze letters moeten beheerst worden. Waarschijnlijk kent uw kind er best al wat meer. Ook kan er thuis geoefend worden met de leerlingsoftware. Groep 4 Ook in groep 4 zijn we deze week begonnen me de chromebooks. De kinderen hebben allemaal hun eigen inlognaam en kunnen nu verschillende dingen van hun weektaak op het chromebook doen. Soms is het nog even uitproberen hoe je ook alweer precies bij de goede opdracht komt, maar de kinderen zijn heel enthousiast. We zullen dit langzaam uitbreiden de komende tijd, zodat hun weektaak steeds meer digitaal wordt. Met rekenen zijn we tijdens de inloop hard aan het oefenen met automatiseren van sommen tot 20, wilt u dit ook thuis veel herhalen? Ook oefenen we hierbij verhaaltjessommen, zodat we ook leren om de sommen toe te passen. Groep 5 Het eerste thema van aardrijkskunde is afgerond. De kinderen hebben bladen mee naar huis gekregen om te leren en op maandag 3 oktober krijgen ze daar een repetitie over. Het blad met alleen tekst zijn zaken die zeker in de repetitie komen, de andere bladen (met de plaatjes) zijn samenvattingen van de les. Ook deze moet je goed kennen. Het is handig als de kinderen goed snappen wat er staat, dus ook in hun eigen woorden kunnen uitleggen wat een begrip inhoud. De repetitie bestaat uit plaatjes met meerkeuzevragen. Succes met leren! Ook in groep 5 werken we met chromebooks. De komende week krijgen zij hun weektaak voor een deel digitaal op hun chromebook.

6 Groep 6 Roald Dahl Vorige week hebben we veel aandacht besteed aan de schrijver Roald Dahl. Honderd jaar geleden werd hij geboren. Zijn boeken hebben de hele wereld de veroverd. Wie heeft er niet gehoord van Sjakie en de chocolade, Matilda, de heksen en de GVR (grote vriendelijk reus). Veel boeken zijn ook verfilmd. Momenteel lezen de kinderen een Roald Dahl boek in de klas. Bovendien praten we over de boeken! Tafeltoets Eén keer in de 14 dagen krijgen de kinderen een tafeltoets. We proberen iedere keer weer ons record te verbreken. Hopelijk kunnen we allemaal aan het eind van het jaar 140 sommen maken in 4 minuten. Dit lukt alleen maar als er elke dag geoefend wordt. Wilt u hier thuis aandacht aan besteden. Handig voor vermenigvuldigen: 3x27= Handig voor delen: 96:3= Handig voor breuken ¼ deel van 12 is Handig voor procenten 25% van 100 is Spreekbeurten De lijst met spreekbeurten is meegegeven. Mocht u hem niet hebben ontvangen kom dan gerust even langs. Groetjes Juf Anja. Groep 7 Buitenles zee en strand van 21 september Afgelopen woensdagochtend waren we op het strand van Rockanje. Wat was het heerlijk rustig en zonnig weer. In groepjes gingen de kinderen langs 3 posten. Zo hebben we aan de hand van zoekkaarten bijvoorbeeld vogels en schelpen op naam gebracht. Bij het weerstation moest de temperatuur van het zeewater, de lucht en het zand gemeten worden en bepaalden we de windrichting aan de hand van een kompas. Met het strandjutten vonden we heel veel, zoals botten, zeewier, poten van een krab, glas, veren van een dode vogel. Bij de zeedieren trokken de kinderen aan een sleepnet om zo de garnalen, krabben, kwallen en vissen op het droge te brengen. Het werd een groot succes en het was genieten om te zien hoe de kinderen met de opdrachten bezig waren. Een gedeelte van de vangst hebben we meegenomen en is te bewonderen in het aquarium in onze klas. En gisteren hebben we in de klas garnalen gepeld en gegeten. Dat was een bijzonder ervaring. Mieke bedankt voor de garnalen en de andere ouders bedankt voor jullie enthousiaste begeleiding. De foto s hangen t.z.t in de gang.

7 Huiswerk Donderdag 29 september : rekenblad Woensdag 5 oktober : rekenblad Donderdag 6 oktober topotoets België / Luxemburg Uitnodiging Dinsdag 4 oktober informatieavond over Rots en Water. Aanvang uur. De uitnodiging heeft u al eerder gekregen via uw kind. Rekenlessen De laatste weken zijn we begonnen met keersommen onder elkaar en deelsommen volgens de manier van herhaald aftrekken. Dit kost enige tijd om het de kinderen eigen te maken. Met het huiswerkblad voor woensdag maken de kinderen dit soort sommen. Vorige week hebben de kinderen een voorbeeldblad over hoe reken je tegenwoordig mee naar huis genomen. Techniekles Tech2Do woensdag 5 oktober Tech2Do is het techniekevenement voor groep 7. Dit bijzondere evenement vindt plaats in Spijkenisse in de Sporthal Olympia en is opgezet door een samenwerkingsverband tussen onderwijsgroepen en technische bedrijven uit de regio Voorne-Putten. Het programma duurt 2 uur en we zijn ingedeeld van uur. Het vervoer wordt geregeld. We worden met de bus, waarschijnlijk om 7.50 uur, opgehaald; dit krijg ik nog te horen. Dat betekent dat de kinderen voor deze dag om 7.45 uur op school moeten zijn. Aan het eind van de ochtend gaan de kinderen dan ook eerder naar huis, om uur. De gemaakte werkstukken mogen we meenemen. Het zou fijn zijn als er 1 ouder (mag ook 2) als begeleiding mee kan gaan. Laat het me maar weten, u hoeft niet technisch te zijn. U als ouder kunt met uw kind ook naar de kijkmiddag op deze 5 e oktoberdag gaan: de tijd is tussen en uur. Verdere info: Groep 8 Groep 8 heeft de afgelopen week genoten van een heerlijke kampweek. Dankzij de geweldige inzet van de kinderen en de leiding is het een onvergetelijke week geworden. En wat een cadeautje dat het weer ook zo meewerkte. Daar Paulien op het moment van schrijven op de terugweg is van kamp houdt u haar stuk voor de nieuwsbrief tegoed.

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Allemaal van harte gefeliciteerd! CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 4 Datum: 18 oktober 2013 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meld

Nadere informatie

Algemeen. Namens alle collega s wens ik iedereen een leerzaam en gezellig schooljaar toe. Met vriendelijke groet, Kalle van der Heiden

Algemeen. Namens alle collega s wens ik iedereen een leerzaam en gezellig schooljaar toe. Met vriendelijke groet, Kalle van der Heiden CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nr. 1 Datum: 12 september 2014 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen?

Nadere informatie

Algemeen. CBS Merula Bloemendaele XA Heenvliet

Algemeen. CBS Merula Bloemendaele XA Heenvliet CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nr. 2 Datum: 26 september 2014 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen?

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

Allemaal van harte gefeliciteerd!!! Naam Groep Leeftijd Joey vd Pijl 5 8 Bas Speelpenning 2 5 Donna-Moon

Allemaal van harte gefeliciteerd!!! Naam Groep Leeftijd Joey vd Pijl 5 8 Bas Speelpenning 2 5 Donna-Moon CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 5 Datum: 6 november 2015 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meldt

Nadere informatie

Belangrijke data 1 september Informatie avond groep 1 t/m 8 Groep 1, 2, 4/5 en 7 van 19:00 tot 20:00 Groep 6 en 8 van 20:00 tot 21:00

Belangrijke data 1 september Informatie avond groep 1 t/m 8 Groep 1, 2, 4/5 en 7 van 19:00 tot 20:00 Groep 6 en 8 van 20:00 tot 21:00 CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 088-1454530 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 1 Datum: 26-8-2016 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meldt u

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Allemaal van harte gefeliciteerd! CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 15 Datum: 11 april 2014 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meld

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media Nieuwsbrief 3 20 september 2018 Belangrijke data: 20 september MR-vergadering (openbaar) 21 september Teambuildingsdag groepen 8 24 t/m 28 september Start Gezonde Week. 4 oktober Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Weekbericht van 3 oktober Algemeen:

Weekbericht van 3 oktober Algemeen: Weekbericht van 3 oktober 2016 Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Allemaal van harte gefeliciteerd!!! Naam Groep Leeftijd Fabian Kamermans 6 10 Joey van der Pijl 4 7 Katerina Providaki 7 11

Allemaal van harte gefeliciteerd!!! Naam Groep Leeftijd Fabian Kamermans 6 10 Joey van der Pijl 4 7 Katerina Providaki 7 11 CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nr. 4 Datum: 31 oktober 2014 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meld

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015 Paulus-Weekbrief 6 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 02-10-2015

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Patrijsstraat MR Opheusden Tel:

Patrijsstraat MR Opheusden Tel: Patrijsstraat 2 4043 MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl Groep 1 en 2 De kleuters zijn de afgelopen weken gestart met het eerste thema van Kleuterplein: THUIS.

Nadere informatie

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Allemaal van harte gefeliciteerd! CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 8 Datum: 20 december 2013 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meld

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 september 2015

Nieuwsbrief groep 3 september 2015 Nieuwsbrief groep 3 september 2015 Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief. Wij houden u graag op de hoogte van het reilen en zeilen in de groep. Mist u iets in deze nieuwsbrief dan horen we dit graag.

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

Ouderbrief Groep 3. Nummer 2

Ouderbrief Groep 3. Nummer 2 Ouderbrief Groep 3 Nummer 2 Belangrijke data 17 21 oktober Herfstvakantie 28 oktober Fietscontrole 2 november Dankdag 13 november Kerk-School-Gezinsdienst (9:30 uur) 21 november 10 minuten gesprekken op

Nadere informatie

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Nieuwsbrief 4 maandag 25 vrijdag 29 september Beste ouders, 4 Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Gym We hebben al een aantal keer gegymd in de sportzaal en merken dat nog

Nadere informatie

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels zijn de informatieavonden geweest en het was goed om te zien dat er veel ouders op deze avonden aanwezig waren. Het is fijn om elkaar te ontmoeten en u te kunnen

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 september Kinderboekenweek 2016

Nieuwsbrief 23 september Kinderboekenweek 2016 Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 23 september 2016 Kinderboekenweek 2016 Tijdens de Kinderboekenweek 2016 staan opa s en oma s centraal onder

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Merula

Nieuwsbrief CBS Merula info@merula.vcodekring.nl Nieuwsbrief CBS Merula www.merula.nl CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 088-1454530 Schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 5 Datum: 28-10-2016 Belangrijke data 11 november

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Belangrijke data. CBS Merula Bloemendaele XA Heenvliet

Belangrijke data. CBS Merula Bloemendaele XA Heenvliet CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 088-1454530 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 20 Datum: 8-7-2016 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meldt u

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Belangrijke data 5 april Schooltennis groep 3 t/m 8 15 april Merulafeest 17:00 tot 20:00 15 april Continu rooster, alle kinderen om 14:00 uit

Belangrijke data 5 april Schooltennis groep 3 t/m 8 15 april Merulafeest 17:00 tot 20:00 15 april Continu rooster, alle kinderen om 14:00 uit CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 14 Datum: 1 april 2016 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meldt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

PBS les van de week. Toiletten

PBS les van de week. Toiletten 7-09-2018 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 14 september 2018. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 24/09/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 24/09/2018 20 september 2018 jaargang 21 nr. 03 Donderdag 20 september Startgesprekken GMR Vergadering AGENDA Vrijdag 21 september Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Donderdag 27 september

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief Juli 2013 Patricia van Brakel Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor de vakantie ligt voor u. We wensen u weer veel leesplezier en alvast een heel

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Dinsdag 16 juli Afscheidsavond groep 8 Donderdagmiddag (13:15 15:15)

Dinsdag 16 juli Afscheidsavond groep 8 Donderdagmiddag (13:15 15:15) CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl schooljaar 2012-2013 nieuwsbrief nr. 40 Datum: 12 juli 2013 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meld

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober Herfstwandeling (info volgt nog) november 2

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober Herfstwandeling (info volgt nog) november 2 Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016 Agenda Jarigen Datum Activiteit 4 oktober Dierendag 6 oktober Opa en oma middag (nemen jullie deze middag een prentenboek mee naar school?) 10 De bovenbouw leest

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Allemaal van harte gefeliciteerd! CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl schooljaar 2013-2014 nieuwsbrief nr. 3 Datum: 4 oktober 2013 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meld

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Belangrijke data 25 januari MR vergadering 27 januari Vrije dag groep 1 t/m 4 28 januari Open ochtend

Belangrijke data 25 januari MR vergadering 27 januari Vrije dag groep 1 t/m 4 28 januari Open ochtend CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 9 Datum: 15 januari 2016 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meldt

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Kleurplaat Voorlichtingsuurtje Oudermorgen Spelinloop Computeren gr.2

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Verjaardagen Naam Groep Leeftijd Kayleigh Spann 7 10 Yanick Jansen 5 8 Nadia Tailford 8 12 Julian van Wijk 8 12 Cai Rose Lock 3 7 Rachel Huismans 5 9

Verjaardagen Naam Groep Leeftijd Kayleigh Spann 7 10 Yanick Jansen 5 8 Nadia Tailford 8 12 Julian van Wijk 8 12 Cai Rose Lock 3 7 Rachel Huismans 5 9 CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl schooljaar 2013-2014 nieuwsbrief nr. 2 Datum: 20 september 2013 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen?

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015 30 april 2015 jaargang 17 nr. 33 AGENDA vrijdag 1 mei weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45 u. Groep 1/2B 4B 7B vrijdag maandag t/m vrijdag maandag en dinsdag dinsdag t/m vrijdag 29 mei weeksluiting

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Enkhuizen, 29 september 2016

Enkhuizen, 29 september 2016 www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 29 september 2016 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Nieuws van de directie: Beste ouders Dinsdag 20 september was de open

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen!

Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen! Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen! Op zondagmiddag 31 maart a.s. om 14.00 uur laten alle jeugdleden van Symfonisch Blaasorkest Gaanderen van zich horen tijdens een voorspeelmiddag in basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 juli 2017

Nieuwsbrief groep 3 juli 2017 Nieuwsbrief groep 3 juli 2017 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. In de nieuwsbrief vindt u informatie, tips om thuis te oefenen en de leerdoelen. Handig om

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 september 2016

Nieuwsbrief groep 3 september 2016 Nieuwsbrief groep 3 september 2016 Nieuws uit de groep: De eerste kern van veilig leren lezen is alweer afgerond. In de eerste vier weken hebben de kinderen al acht woorden leren lezen en kennen zij al

Nadere informatie