Algemeen. CBS Merula Bloemendaele XA Heenvliet

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemeen. CBS Merula Bloemendaele XA Heenvliet"

Transcriptie

1 CBS Merula Bloemendaele XA Heenvliet info@merula.vcodekring.nl Schooljaar Nieuwsbrief nr. 2 Datum: 26 september 2014 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief op onze website Belangrijke data 1 oktober Opening Kinderboekenweek 2 oktober Informatieavond bibliotheek over het belang van voorlezen (zie verderop in deze nieuwsbrief) 3 oktober Dag van de leerkracht Opa / oma dag 8 oktober Boekenmarkt 17 oktober Continurooster; alle kinderen zijn om uur vrij oktober Herfstvakantie Verjaardagen Allemaal van harte gefeliciteerd!!! Naam Groep Leeftijd Quentin van de Linde 1 4 Kayleigh Spann 8 11 Yanick Jansen 6 9 Cai Rose Lock 4 8 Rachel Huismans 6 10 Megan Domenie 8 11 Thirza Jansen 1 4 Tygo van der Beek 4 6 Sam Meijer 6 9 Algemeen Twee weken geleden is de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar verschenen. Aan de meeste mensen wordt de nieuwsbrief per mail verstuurd. Helaas hebben we van vele ouders gehoord dat de nieuwsbrief niet is aangekomen. QLICT, het bedrijf dat onze ICT voorzieningen regelt, is druk bezig de fout op te sporen. We hopen dan ook dat de nieuwsbrief dit keer wel bij alle ontvangers in de mailbox binnen komt. CBS Merula is één van de scholen van

2 Is dit niet het geval, dan kunt u de leerkracht van uw kind om een nieuwsbrief vragen of kijken op de site van CBS Merula: Graag ontvang ik een bericht als u de nieuwsbrief niet per mail ontvangen hebt. Wilt u in dit bericht aangeven met welk adres u zich heeft aangemeld? Naast de nieuwsbrief ontvangt u vandaag nog een tweetal documenten, deze delen we aan de kinderen uit. Ten eerste een brief van Henk de Kock, directeur bestuurder van VCO De Kring, over de toekomst van het onderwijs in Bernisse. Ten tweede een brief van het Kernplatform Heenvliet waarin u wordt gevraagd een enquête over de speelplaatsen in Heenvliet in te vullen. We rekenen op uw medewerking! Met vriendelijke groet, Kalle van der Heiden Trefwoord De komende weken staat het thema Groot en klein centraal. Over letterlijk groot en klein zijn. Over groot en klein in figuurlijke zin. Over de verrassende kracht van het kleine. We lezen uit de Bijbel de verhalen uit 1 Samuël 9 t/m 17: Koning Saul, David die tot koning gekozen wordt, David en Goliath. Zending Voor onze kinderen was het heel normaal dat er voor elk vak weer een mooi schrift of werkboek klaar lag na de vakantie voor elk vak. Voor veel scholen in ontwikkelingslanden is dit helemaal niet gewoon en moeten kinderen vaak hun eigen spulletjes meenemen, omdat de scholen weinig budget hebben. Wij als Merulaschool hebben een adoptieschool waar we elke maandag geld voor ophalen. Spaar je mee voor onze adoptieschool? Afgelopen twee maandagen haalden we 42,20 op. Evaluatie avond combinatiegroep 3/5 Voor de vakantie hebben we aan u uitgelegd hoe we het werken met groep 3 en 5 samen voor ogen hadden. Op die avond hebben we met elkaar afgesproken dat we na enkele weken het werken in de combinatiegroep zouden evalueren. Graag horen we van u wat uw positieve en kritisch opbouwende punten zijn. Deze avond hebben we gepland op donderdag 30 oktober vanaf uur. We hopen dat u er dan weer bent. Heeft u eerder vragen of opmerkingen dan bent u altijd welkom bij meester Kalle of (na schooltijd) bij juf Wilma.

3 Kinderboekenweek 2014 Ook dit jaar doen we weer mee aan de Kinderboekenweek. Het thema is Feest; Lezen is een feest en bovendien vieren we het 60 jarige jubileum van de Kinderboekenweek. De opening wordt gehouden op woensdag 1 oktober. De kinderen kunnen dan weer genieten van een toneelstukje. De voorbereiding is in volle gang. Zag ik daar Sneeuwwitje voorbij schuifelen? Mogen we op haar feestje komen? Op woensdag 8 oktober houden we op school onze jaarlijkse tentoonstelling. U kunt het werk van uw zoon/dochter bekijken. Natuurlijk staat het u vrij om ook de andere lokalen binnen te lopen. Ook Hoofdstuk 1 (boekhandel uit Brielle) is aanwezig. U kunt daar mooie, spannende, grappige en interessante boeken kopen. Wie voor tenminste 10,- aan boeken uitgeeft, krijgt het Kinderboekenweek geschenk, Zestig spiegels van Harm de Jonge, cadeau. Wij krijgen 10% van de opbrengst. Hiervoor kunnen we weer boeken aanschaffen. U komt toch ook? Belangrijke data Dinsdag 30 september: De groepen 3 t/m 8 brengen een bezoekje aan de bibliotheek. Voorproefje op de Kinderboekenweek. Woensdag 1 oktober: opening Kinderboekenweek. 11:00 12:00 (alleen voor kinderen) Donderdag 2 oktober: 19:30 20:30 lezing over (voor) lezen. Deze lezing wordt gegeven door Eline, onze leesconsulent (alleen voor ouders gr 1 t/m 8). Denkt u eraan dat u zich uiterlijk maandag 29 september opgeeft als u deze avond bij wilt wonen (zie verderop in deze nieuwsbrief). Woensdag 8 oktober: 18:30 20:00 Boekenweek tentoonstelling voor kinderen, ouders en iedereen die belangstelling heeft. Schoolaquarium In school hebben we een mooi aquarium staan. Helaas zitten er op dit moment niet zoveel vissen in, terwijl er toch regelmatig kinderen voor staan. Wie heeft er thuis een aquarium waar net wat teveel vissen in zitten? In overleg met meester Dick van groep 7 kunt u uw vissen in ons schoolaquarium kwijt.

4 Luizencontrole Na de zomervakantie heeft er helaas nog geen luizencontrole plaats kunnen vinden. Dit omdat er te weinig ouders zijn om te helpen alle kinderen te bekijken. Wilt u hiermee helpen???? Geef u dan op bij juf Wilma (gr 3/5). Het zou fijn zijn als we na elke vakantie alle kinderen even kunnen controleren. Een nieuwe luizenzak kunt u ook bij juf Wilma kopen. Ze kosten 3,50. Verder zou het fijn als u regelmatig uw kind controleert, zeker na een kinderfeestje, slaapfeestje of een bezoek aan de bioscoop. Steppen buiten laten. Misschien is het u al opgevallen, of bent u er over gevallen de entree staat iedere dag helemaal vol met stepjes. Dit levert gevaarlijke situaties op. Met ingang van komende week mogen stepjes daarom niet meer binnen neergezet worden maar is het de bedoeling dat ze buiten, onder het raam van groep 4, geplaatst worden. Verder willen we u vragen om skelters zoveel mogelijk thuis te laten. Alvast bedankt voor de medewerking! Overblijf Tussen de middag blijven er vele kinderen over. Zij doen dit in de klas en/of onder leiding van een aantal zeer enthousiaste vrijwilligers. Om de overblijf goed, gezellig en veilig te laten verlopen, willen we de kinderen die niet overblijven vragen niet voor uur het plein te betreden. De overblijfmedewerkers raken anders het overzicht kwijt over de kinderen waarvoor zij tijdens de overblijf verantwoordelijkheid dragen. Na uur verwachten we van alle kinderen die naar school komen dat ze op het plein spelen.

5 Meer (voor)lezen, beter in taal! (herhaalde oproep) CBS Merula heeft mij gevraagd om op 2 oktober om uur tot ongeveer een lezing te verzorgen over het belang van (voor)lezen. U krijgt antwoord op de vraag waarom lezen en voorlezen zo belangrijk zijn voor de (taal)ontwikkeling van uw kind en welke rol (voor)leesplezier hierin speelt. Daarnaast komen onder andere het onderwerp interactief voorlezen en een aantal boekentips aan de orde. Kortom, een leuke en leerzame lezing met praktische tips op het gebied van lezen en voorlezen. Tot dan?! Eline Jansen Leesconsulent, Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta U kunt zich tot uiterlijk 29 september opgeven bij de leerkracht van uw kind. We rekenen op een hoge opkomst maar mocht het aantal aanmeldingen onverhoopt onder de 20 blijven, dan gaat de lezing helaas niet door.

6 Klassenbabbels Groep 1/2 We zijn deze week gestart met ons thema 'feest' ivm de kinderboekenweek. Er worden taartjes en slingers geknutseld en we hebben een woordspin gemaakt (aan welke woorden denk je bij 'feest'?). Groep 1 had veel lol met het nazeggen van gekke woorden en zinnen. De ruimtelijke begrippen voor/achter/tussen/tegenover enz. kwamen deze week verschillende keren aan bod. In de komende week staat 'trouwen' centraal. We zouden het leuk vinden om zo veel mogelijk (kopieën van) trouwfoto's van ouders in de klas op te hangen. Voor ouders die niet (meer) getrouwd zijn, mag het ook een andere gezellige foto zijn van papa en/of mama. Ook de juffen zullen hun trouwfoto's uit de oude doos halen. Verder willen we op maandag 6 oktober (trouw)foto's van de kinderen maken. Het zou leuk zijn als ze die dag in zwart (jongens) en wit (meisjes) gekleed op school komen. Als ze een sluiertje hebben, een boeketje, een giletje of een stropdasje, maakt dat het natuurlijk extra leuk. Kunt u ons op een andere manier helpen aan materiaal bij het thema (b.v. oude trouwjurk, bloemenboog, sluier enz.), dan houden we ons aanbevolen. Tijdens de boekenmarkt op 8 oktober willen we alles in de klas presenteren. Wist u dat we op het prikbord bij de kleuteringang allerlei kortingsbonnen en volle spaarkaarten van winkels, uitjes en voorstellingen hangen? Wie ze gebruiken kan, mag ze meenemen. Heeft u zelf een kortingsbon of heeft u ergens zegels gekregen die u niet gebruikt, dan kunt u deze daar ook op kwijt. Zo helpen we elkaar. Gebruikt cadeaupapier en gebruikte verjaardagskaarten kunnen we altijd goed gebruiken voor de verjaardagsverrassingen die we maken. De inloop op dinsdag en donderdag wordt goed bezocht. Daar zijn we heel blij mee. De eindtijd voor ouders is 8.40 uur. De kinderen spelen/werken als alle ouders weg zijn nog door tot 9.00 uur. Groep 3 We zijn nu 4 weken na de vakantie en hebben de eerste kern al afgerond. Alle kinderen kunnen al een beetje lezen. Wat ben ik trots op ze dat het zo goed gaat. De letters die we gehad hebben zijn; i, m, r, v, s, aa, p, e. Volgende week krijgen alle kinderen het gele leesboekje mee naar huis (kern 2) om thuis weer lekker te oefenen. Als u op de dagtaak kijkt die de kinderen op vrijdag mee naar huis krijgen, kunt u zien wat we de afgelopen week hebben geoefend. Dit kunt u dan thuis weer samen met uw kind doen. Elke dag ook thuis even lezen, helpt uw kind hard vooruit. Geeft dit thuis (veel) gemopper dan hoor ik dat graag van u. Dan proberen we dat samen op te lossen. Natuurlijk kunnen er ook leesboekjes in de bibliotheek worden gehaald. Neemt u dan niveau start of M3. Met rekenen zijn we nog

7 steeds bezig met oefeningen rondom de getallen 1 t/m 10. Voor veel kinderen erg makkelijk. Het wordt rustig opgebouwd steeds een stapje meer. Groep 4 Volgende week begint de Kinderboekenweek. Het thema van de kinderboekenweek is Feest en ook in groep 4 gaan we het daar over hebben. Wat hoort er bij een feest, wat eet je, wat drink je, wat doe je, enzovoort. Het resultaat van onze inspanningen kunt u zien tijdens de boekenmarkt op 8 oktober. Groep 5 Na 4 weken school gaan we bij een aantal vakken de eerste hoofdstukken afsluiten met een toets. Bij spelling zijn we bezig geweest met ng/nk, eer/oor/eur, aai/ooi/oei. Dit was veel herhaling van gr 4 dus ging bij de meeste kinderen erg goed. Bij taal zijn we bezig geweest met het thema regels. Hier hebben de kinderen woorden bij geleerd en met elkaar over gesproken. Verder zijn we bezig geweest met hoe zinnen in elkaar zitten: een waar-deel, wat-deel en wanneer- deel. Ook hebben we zinnen ontleed in werkwoord, zelfstandig naamwoord en bijvoeglijk naamwoord. Dit vonden bijna alle kinderen heel erg moeilijk. Misschien kunt u thuis met de kinderen regelmatig even een zinnetje ontleden. Met rekenen hebben we ook wat herhaling gehad van groep 4; sommen optellen en aftrekken; = en 74-39=. Voor een aantal kinderen nog best moeilijk. Met klokkijken zijn we gestart met een aantal minuten over en voor het hele en halve uur. En natuurlijk gaan we verder met de digitale klok. Op donderdag tijdens de inloop werken alle kinderen in hun tafelboekje. Wilt u thuis de tafels ook lekker blijven oefenen? Binnenkort gaan we starten met deelsommen. Hierbij is het fijn als de keersommen makkelijk beantwoord kunnen worden. Groep 6 Op 17 en 18 september vonden de ouder-vertelgesprekken plaats. Allereerst hartelijk bedankt voor uw komst en de fijne gesprekken. De tijd vloog voorbij. U weet het, u bent altijd van harte welkom! Belangrijke data: Donderdag 2 oktober: Topotoets Zuid-Holland Mocht u de stencils van de Topotoets niet hebben ontvangen, kom gerust langs. Maandag 13 oktober: Geschiedenistoets Prehistorie (stencils krijgen de kinderen op maandag 29 september mee naar huis).

8 Groep 7 Buitenles Landtong Rozenburg Vorige week vrijdag hadden we de voorbereidingsles van Paul Grootenboer. Wij, de jonge onderzoekers, waren er helemaal klaar voor om vanmorgen naar de Landtong toe te gaan. Lekker op onderzoek uit in de wilde natuur. Hoe een en ander vanmorgen is verlopen, weet ik op dit moment niet, maar we zullen vast genoten hebben. Hopelijk heeft het weer mee gezeten en konden we veel opdrachten doen. We komen zeker met enthousiaste verhalen thuis! Het werkboek hebben de kinderen vanmiddag mee naar huis gekregen. Bij deze bedank ik alle ouders voor het rijden en begeleiden. Huiswerk Woensdag 1 oktober: rekenblad Bibliotheekles Dinsdagmorgen 30 september krijgen de kinderen een les van Eline Jansen over de Kinderboekenweek. Groep 8 Deze week is groep 8 op werkweek geweest in Hoogeloon. Op het moment dat de nieuwsbrief gemaakt wordt, zijn de kinderen onderweg naar het zwembad in Spijkenisse om de top week zwemmend af te sluiten. In de volgende nieuwsbrief zullen we uitgebreid verslag doen van onze avonturen. Nu wil ik vast iedereen die mee heeft geholpen om het kamp tot een succes te maken hartelijk bedanken!

Algemeen. Namens alle collega s wens ik iedereen een leerzaam en gezellig schooljaar toe. Met vriendelijke groet, Kalle van der Heiden

Algemeen. Namens alle collega s wens ik iedereen een leerzaam en gezellig schooljaar toe. Met vriendelijke groet, Kalle van der Heiden CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nr. 1 Datum: 12 september 2014 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen?

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Merula

Nieuwsbrief CBS Merula info@merula.vcodekring.nl Nieuwsbrief CBS Merula www.merula.nl CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 088-1454530 Schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 3 Datum: 23-9-2016 Belangrijke data 28 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Weekbrief 15 februari 2016

Weekbrief 15 februari 2016 Weekbrief 15 februari 2016 Algemene mededelingen Continurooster Vrijdag 19 februari is er voor de groepen 5 t/m 8 een continurooster. Dit betekent dat de kinderen voor tussen de middag iets te eten en

Nadere informatie

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Allemaal van harte gefeliciteerd! CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl schooljaar 2013-2014 nieuwsbrief nr. 3 Datum: 4 oktober 2013 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meld

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 en 2

Informatieboekje groep 1 en 2 Informatieboekje groep 1 en 2 CBS Goudenstein Vredeplein 1 4175 HA Haaften 0418-591661 Informatieboekje voor groep 1 en 2 Welkom op CBS Goudenstein! Fijn dat u gekozen hebt voor onze school. U hebt gekozen

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen Weekbrief 4 juli 2016 Algemene mededelingen Bedankt en succes Albert Boele wordt met ingang van het nieuwe schooljaar directeur op obs De Gouwaert in Goudswaard. Wij wensen Albert veel succes met zijn

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juni 2017

Nieuwsbrief nr juni 2017 Nieuwsbrief nr. 18 2 juni 2017 De volgende nieuwsbrief verschijnt op 23 juni. 17. Datum Activiteit ma/vr 5/9 juni Pinkstervakantie ma 19 juni 19:30 u. MR/Schoolcommissie vergadering wo/do/vr 21, 22, 23

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Verjaardagen Naam Groep Leeftijd Kayleigh Spann 7 10 Yanick Jansen 5 8 Nadia Tailford 8 12 Julian van Wijk 8 12 Cai Rose Lock 3 7 Rachel Huismans 5 9

Verjaardagen Naam Groep Leeftijd Kayleigh Spann 7 10 Yanick Jansen 5 8 Nadia Tailford 8 12 Julian van Wijk 8 12 Cai Rose Lock 3 7 Rachel Huismans 5 9 CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl schooljaar 2013-2014 nieuwsbrief nr. 2 Datum: 20 september 2013 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen?

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

Nr.6 29 september 2016 schooljaar

Nr.6 29 september 2016 schooljaar Nr.6 29 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

T.: E.: W.:

T.: E.: W.: Algemene informatie Personele informatie In aanvulling op het informatiepakket dat u afgelopen week ontvangen hebt, willen we u laten weten dat Veldvestcollega Karin Meijsen vanuit de mobiliteitsronde

Nadere informatie

Belangrijke data. CBS Merula Bloemendaele XA Heenvliet

Belangrijke data. CBS Merula Bloemendaele XA Heenvliet CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 088-1454530 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 20 Datum: 8-7-2016 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meldt u

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief 37 22 juni 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op dinsdagavond is er een bedankavond voor alle vrijwilligers. We staan er altijd weer van

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 1 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 1 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 26 25 juni t/m 1 juli 2018 Nieuws van uit de school Feestdag!!! Jaja, donderdag is het dan eindelijk feest op school! We gaan er voor iedereen een hele leuke dag van maken. Er valt genoeg

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht Nr.15 15 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door.

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door. Nr.5 28 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Waar is het feest, hier is het feest!

Waar is het feest, hier is het feest! CBS Prins Willem-Alexander Chrysantenhof 18 2651 XK Berkel en Rodenrijs tel: 010-5112043 Website: www.pwabasisschool.nl Tw itter: @pwabasisschool Facebook: pwaberkel Schooljaar 2014/2015 nr. 3 donderdag

Nadere informatie

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Over dit thema werken wij: Herfst (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Dinsdag Woensdag Donderdag Week 43: Week 44: Week 45: De schenker en de Het tweede bezoek Mozes

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019 10 januari 2018 jaargang 21 nr. 16 Dinsdag 15 januari GMR vergadering Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari

Nadere informatie

Algemeen. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Algemeen. Beste ouder(s) / verzorger(s), CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 3 Datum: 2 oktober 2015 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meldt

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp Belangrijke data: Woensdag 2 oktober t/m zaterdag 12 oktober: Kinderboekenweek met als thema Klaar voor de start. Woensdag 2 oktober: verenigingsbrede studiedag over PR en imago. ALLE KINDEREN ZIJN VRIJ.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018 NIEUWSBRIEF nr. 10 17 januari 2018 In deze nieuwsbrief: - Voorleesdagen - Zwerfboekenkasten - Opbrengst Handje Helpen - Schoonmaakavond 7 februari a.s. - Vreedzame school Belangrijke data: Inloop: Vrijdag

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Belangrijke data 5 april Schooltennis groep 3 t/m 8 15 april Merulafeest 17:00 tot 20:00 15 april Continu rooster, alle kinderen om 14:00 uit

Belangrijke data 5 april Schooltennis groep 3 t/m 8 15 april Merulafeest 17:00 tot 20:00 15 april Continu rooster, alle kinderen om 14:00 uit CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 14 Datum: 1 april 2016 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meldt

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, Jarigen Mayte 4 oktober 11 jaar Van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst.

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, Jarigen Mayte 4 oktober 11 jaar Van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst. CBS de Wegwijzer Nr. 4 Nieuwsbrief van dinsdag 22 september 2015 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: 23 september VCO dag (leerlingen

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie