Allemaal van harte gefeliciteerd!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Allemaal van harte gefeliciteerd!"

Transcriptie

1 CBS Merula Bloemendaele XA Heenvliet info@merula.vcodekring.nl schooljaar nieuwsbrief nr. 3 Datum: 4 oktober 2013 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief op onze website Belangrijke data 9 oktober Boekenmarkt Verjaardagen Naam Groep Leeftijd Cai Rose Lock 3 7 Rachel Huismans 5 9 Megan Domenie 7 10 Sam Meijer 5 8 Lieke de Bondt 8 11 Ruben Speelpenning 8 12 Teshafun Boogerd 4 7 Lillian Zwenger 7 10 Famke Niemeijer 4 7 Romy Boon 7 11 Stef Ariëns 7 11 Desteny Roos 6 10 Allemaal van harte gefeliciteerd! CBS Merula is één van de scholen van

2 Algemeen Beste mensen, De kinderboekenweek is in volle gang.. gisteren werd ik ingewijd in een van de Merula rituelen en mocht ik als prinses over het podium dartelen. De kinderen hebben genoten (en de leerkrachten ook). Tijdens de studiemiddag hebben we het met elkaar gehad over 2 onderwerpen: lesgeven volgens het directe instructiemodel en het belang van leesbevordering. Vorig schooljaar hebben we kennis gemaakt met de onderzoeksresultaten van Marzano. Hij heeft 11 factoren gevonden die van invloed zijn op de leerprestaties. U ziet ze in onderstaande afbeelding. Wij hebben ons tijdens de studiemiddag met name gericht op de didactische aanpak: het directe instructiemodel. Lesgeven volgens dit model betekent dat elke instructie les als volgt is opgebouwd:

3 - Voorkennis ophalen: wat hebben we gisteren / de afgelopen tijd geleerd? - Doel bepalen: zo concreet mogelijk aangeven wat er tijdens deze les geleerd wordt. - Instructie geven: de leerkracht doet hardop denkend en in kleine stapjes voor hoe de leerstof aangepakt moet worden. - Begeleide inoefening: de leerlingen gaan samen en / of onder begeleiding met de leerkracht met de nieuwe lesstof aan de slag. - Zelfstandige verwerking: de leerlingen gaan zelfstandig aan de slag en de leerkracht werkt met een klein groepje kinderen dat extra instructie nodig heeft. - Evaluatie: is het doel bereikt (product) en hoe heb je dit gedaan (proces). We herkenden dit model in onze eigen lesgeven en in de nieuw ingevoerde methoden. Iedereen heeft een aandachtspunt geformuleerd waaraan de komende tijd gewerkt gaat worden. Vervolgens hebben juf Anja en juf Lissette een zeer enthousiast verhaal verteld over leesbevordering. Zij hebben hierover een cursus gevolgd en wilden veel kennis met ons delen. Het belangrijkste was het zogenaamde pizzamodel. Hiermee wordt bedoeld dat leesplezier als het ware de pizzabodem (het belangrijkste van de pizza) is, de saus voor op deze bodem zijn technisch lezen en begrijpend lezen. Tot slot kunnen de diverse genres boeken gezien worden als de garnering. Dus: leesbevordering, op school en thuis zijn van wezenlijk belang om kinderen (met plezier) te laten lezen. Wilt u hier meer over weten. Juf Anja en juf Lissette weten er alles van! Met vriendelijke groeten, Kalle van der Heiden Zending Vorig schooljaar hebben we onder andere geld ingezameld voor het project Gemini Trust. Een organisatie die onderwijs, gezondheidszorg en financiele hulp biedt aan gezinnen en weeskinderen. Het was leuk om te lezen dat deze ondersteuning door CBS Merula vermeld werd in het blad Wereldkinderen! Denkt u eraan om ook dit schooljaar weer zendingsgeld aan uw kind mee te geven?

4 Trefwoord Van 7 t/m 11 oktober is het thema van Trefwoord: Een leugentje om bestwil. We vertellen de verhalen van Jacob en Esau. Van 14 t/m 18 oktober is het thema van Trefwoord: Eerlijkheid. De Bijbelverhalen gaan over Jakob. Kinderboekenweek Klaar voor de start is het thema van dit jaar. Bij ons op school heeft het fluitsignaal geklonken. Afgelopen donderdag heeft de opening plaats gevonden. De kinderen hebben genoten van het optreden van de leerkrachten. Ziet u het al voor zich, Meester Dick als prins op zoek naar zijn sportieve prinses. Hij had de keuze uit prinses 1 (juf Lissette) of prinses 2 (meester Kalle). Wie hij gekozen heeft, moet u maar aan uw zoon/dochter vragen. In de klassen zijn de kinderen druk aan het werk rondom het kinderboekenweek thema. U kunt de resultaten komen bekijken op woensdag 9 oktober van 19:00-20:30. Hoofdstuk 1 (de boekenhandel uit Brielle) is ook aanwezig. Hier kunt u mooie, leuke, leerzame en sportieve boeken kopen. De school krijgt 10% van de opbrengst. U komt toch ook? Van de Ouderraad Aanstaande maandag vieren wij de dag van de leerkracht. Alle ouders / verzorgers en andere belangstellenden zijn van harte welkom om te komen aanmoedigen op het schoolplein om uur. Kinderen, vergeet jullie werkje niet! Dierendag in Abbenbroek Op zaterdag 5 oktober wordt er tussen en uur dierendag gevierd in het Dorpshuis in Abbenbroek. Je kunt je eigen huisdier(en) meenemen en laten keuren tijdens de dierenkeuringen, je laten schminken, graaien in de grabbelton en meedoen aan workshops. Luister je liever naar een mooi dierenverhaal in de bibliotheek of wil je dieren aaien? Ook dat is mogelijk. Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom!

5 Klassenbabbels Groep 1 en 2 Op dit moment werken we nog volop aan de Kinderboekenweek. Komt u woensdagavond wel bij ons in de klas kijken? Dan presenteren we alle gemaakte werkjes. Vooral de bekers van papier-maché zijn erg mooi geworden. Elk kind is een winnaar! We ontdekten met elkaar dat iedereen een eigen talent heeft en wel ergens een 'kampioen' in is. Het gaat er niet alleen om dat je zelf wint, maar ook dat je trots kunt zijn op de ander als die wint... De letter 'g' van goud is aan bod gekomen. Makkelijk om uit te spreken, maar moeilijk om te schrijven. We zijn ook nog steeds bezig met de getallen; groep 1 leert de getallen t/m 5 en groep 2 de getallen t/m 10. Op de computer is het oefenen zo gepiept en het is nog leuk ook. Maandag gaan we naar de bibliotheek. Denkt u er aan het vorige boek in te leveren? Groep 7 Buitenles Landtong Rozenburg Vorige week vrijdag was het tijdens de buitenles op de Landtong prachtig weer. We hebben vol enthousiasme, als echte onderzoekers, opdrachten uitgevoerd en heel wat afgestruind. We zagen konijnen, fazanten, sprinkhanen, vlinders, roofvogels en waterdieren. Tevens kwamen er veel schepen voorbij varen. Ook had een groep nog een lekkere geurencocktail gemaakt, het leek wel bessensap. Sommige kinderen aten nog duindoornbessen, heerlijk zuur. Maar het hoogtepunt vormde toch wel de Konikpaarden en de Schotse Hooglanders. Het was heel verrassend en indrukwekkend toen aan het eind van de ochtend zo n tien Schotse Hooglanders naar onze verzamelplek liepen. We bleven op afstand alles in de gaten houden, al was dat niet altijd 25 meter. Gelukkig lieten ze onze rugtassen en spullen met rust. Een bijzondere ervaring die we niet gauw zullen vergeten. Het werkboek is intussen mee naar huis genomen. Ouders, nogmaals bedankt voor het rijden en begeleiden van een groep. Binnenkort staan er foto s van deze buitenles op de website. We kijken met veel plezier op deze ochtend terug. Huiswerk: Voor 9 en 16 oktober een rekenblad. Na de herfstvakantie volgt elke woensdag een spellingblad i.p.v. een rekenblad als ondersteuning.

6 Verjaardag meester Op vrijdag 18 oktober ben ik jarig en vier ik mijn verjaardag met de kinderen in de klas. We gaan er met elkaar een gezellige dag van maken. Infoblaadje spreekbeurt, boekbeurt, groot werkstuk Vandaag hebben de kinderen een infoblad over de spreek- en boekbeurten en het groot werkstuk meegekregen. Na de herfstvakantie komt er een rooster in de klas te hangen. Het grote werkstuk moet voor 5 februari worden ingeleverd. Alvast veel succes gewenst met de voorbereidingen. Kinderboekenweek We zijn deze dagen enthousiast bezig met het thema van de Kinderboekenweek. Dat belooft wat! U komt toch zeker ook volgende week woensdagavond even langs? Pabo-stagiaire Eerstejaars Pabo- studente Esther van Eijl is gisteren gestart. Volgende week heeft ze haar stageweek, daarna komt ze elke donderdag tot 1 februari. Ze heeft er veel zin in. Groep 8 Werkweek: Ik wil iedereen bedanken die ervoor heeft gezorgd dat de werkweek van groep 8 een geweldig succes was. Allereerst de kinderen zelf, we maakten samen met jullie een waanzinnige start op het schoolplein waarbij jullie gekleed waren in een waanzinnig landenkostuum. Wat hadden jullie daar je best op gedaan. De rest van de week verliep op rolletjes. Jullie kregen als aandenken een leuke groepsfoto en een wereldbol (wereldgriet/gozer) mee naar huis. Hartstikke toppie! Vervolgens alle ouders die hebben meegewerkt om ons naar het kamphuis te vervoeren en op vrijdag weer terug naar school te brengen. Fantastisch. Daarna ook alle hulpouders die de kampkrant in elkaar hebben geknutseld. Het was weer een waar feest om alle nieuwtjes te zien en te lezen. Geweldig! Hoorde dat het ook erg gezellig was.

7 Tenslotte de begeleiders. Wij kunnen ook terugkijken op een hele leuke week. Het team draaide als vanouds. Binnenkort komen we bij elkaar om e.e.a. nog te evalueren. Verbeterpuntjes kunnen we dan volgend jaar weer toepassen. Super bedankt voor alles! Grote klasse! Als het allemaal loopt zoals gepland, dan gaat de kampdvd volgende week woensdagavond in première tijdens de tentoonstelling van de Kinderboekenweek. Vanaf uur te zien in het lokaal van groep 8. Iedereen die foto s heeft genomen, kan bij meester Kalle terecht om ze in te leveren. Hier wordt een verzameling van gemaakt. Voortgezet Onderwijs: De formulieren voor de schoolbezoeken stromen binnen. Welke scholen zijn nu al gepland? Woensdag 6 november Bahurim (vervoer is geregeld) Vrijdag 17 januari Wellantcollege (vervoer nodig) Hebt u de kans om op genoemde data met ons mee te gaan..doen! Inmiddels heb ik al een aantal toestemmingsverklaringen voor de NIO toets mogen ontvangen. Wilt U dit alsnog doen? Hebt u nog een formulier nodig, dan hoor ik het graag. Afnamedag: 8 november a.s. Huiswerk: Het boekverslag komt eraan! Naar aanleiding van de rekentoets (vandaag en maandag) wordt gekeken welke onderdelen thuis nog wat extra geoefend moeten worden. Op de stencils is aangegeven welke opdrachten het zijn. Wilt u dit dan samen doen? Dit jaar is ons speerpunt informatieverwerking. In de weektaak en als huiswerk oefenen we dit nog wat extra! Succes ermee!

Algemeen. Namens alle collega s wens ik iedereen een leerzaam en gezellig schooljaar toe. Met vriendelijke groet, Kalle van der Heiden

Algemeen. Namens alle collega s wens ik iedereen een leerzaam en gezellig schooljaar toe. Met vriendelijke groet, Kalle van der Heiden CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nr. 1 Datum: 12 september 2014 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen?

Nadere informatie

Algemeen. CBS Merula Bloemendaele XA Heenvliet

Algemeen. CBS Merula Bloemendaele XA Heenvliet CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nr. 2 Datum: 26 september 2014 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen?

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Allemaal van harte gefeliciteerd! CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 8 Datum: 20 december 2013 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meld

Nadere informatie

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Allemaal van harte gefeliciteerd! CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 15 Datum: 11 april 2014 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meld

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Verjaardagen Naam Groep Leeftijd Kayleigh Spann 7 10 Yanick Jansen 5 8 Nadia Tailford 8 12 Julian van Wijk 8 12 Cai Rose Lock 3 7 Rachel Huismans 5 9

Verjaardagen Naam Groep Leeftijd Kayleigh Spann 7 10 Yanick Jansen 5 8 Nadia Tailford 8 12 Julian van Wijk 8 12 Cai Rose Lock 3 7 Rachel Huismans 5 9 CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl schooljaar 2013-2014 nieuwsbrief nr. 2 Datum: 20 september 2013 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen?

Nadere informatie

Algemeen. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Algemeen. Beste ouder(s) / verzorger(s), CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 3 Datum: 2 oktober 2015 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meldt

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019 24 januari 2019 Agenda 29-01: Bezoek Pater 02-02: Sponsorplons 11-02: Verslagen mee 12-02: Oudergesprekken 14-02: Oudergesprekken 15-02: Studiedag, leerlingen vrij Vanuit directie Misschien heeft u al

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Belangrijke data. CBS Merula Bloemendaele XA Heenvliet

Belangrijke data. CBS Merula Bloemendaele XA Heenvliet CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 088-1454530 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 20 Datum: 8-7-2016 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meldt u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Merula

Nieuwsbrief CBS Merula info@merula.vcodekring.nl Nieuwsbrief CBS Merula www.merula.nl CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 088-1454530 Schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 5 Datum: 28-10-2016 Belangrijke data 11 november

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Allemaal van harte gefeliciteerd! CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 4 Datum: 18 oktober 2013 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meld

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Allemaal van harte gefeliciteerd!!! Naam Groep Leeftijd Joey vd Pijl 5 8 Bas Speelpenning 2 5 Donna-Moon

Allemaal van harte gefeliciteerd!!! Naam Groep Leeftijd Joey vd Pijl 5 8 Bas Speelpenning 2 5 Donna-Moon CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 5 Datum: 6 november 2015 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meldt

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

HEECHHÔF NIEUWS. 7 oktober leerlingen vrij OPO DAG. 7 t/m 17 oktober Kinderboekenweek. 8 oktober Opening Kinderboekenweek

HEECHHÔF NIEUWS. 7 oktober leerlingen vrij OPO DAG. 7 t/m 17 oktober Kinderboekenweek. 8 oktober Opening Kinderboekenweek SBO It Heechhôf t Swin 8 9201 XZ Drachten 0512541533 www.itheechhof.nl 2 oktober 2015 Nieuwsbrief nr. 4 HEECHHÔF NIEUWS NIEUWS UIT DE PERSONEELSKAMER Juf RiaRomkje geniet nog volop van haar zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Algemeen. Beste ouder(s) / verzorger(s), Vakmanschap is meesterschap

Algemeen. Beste ouder(s) / verzorger(s), Vakmanschap is meesterschap CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 10 Datum: 29 januari 2015 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meldt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011 Groepsnieuws groep 7 Mei/juni 2011 Alle toetsen zitten er bijna op, de boeken zijn ook bijna uit en.de CITO Entree toets is mee naar huis. Dat is best spannend. net als een gewoon rapport. De laatste weken

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Beste ouders,

Nieuwsbrief juni Beste ouders, Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders, Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Volgende maand komt de schoolkrant nog uit en dat is het laatste van dit jaar. We hebben nog veel te doen voor de komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Nieuwsbrief oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Wat een prachtig begin van de maand ligt er achter ons. Het kamp van groep 8 was een groot succes. De sfeer was goed en er was volop gezelligheid. Sommige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Merula

Nieuwsbrief CBS Merula info@merula.vcodekring.nl Nieuwsbrief CBS Merula www.merula.nl CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 088-1454530 Schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 3 Datum: 23-9-2016 Belangrijke data 28 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Merula

Nieuwsbrief CBS Merula info@merula.vcodekring.nl Nieuwsbrief CBS Merula www.merula.nl CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 088-1454530 Schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 4 Datum: 07-10-2016 Belangrijke data 7 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent. Van harte. CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent. Van harte. CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18 CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18 13 mei 2016 Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data Na twee weken meivakantie zijn we

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Dinsdag 16 juli Afscheidsavond groep 8 Donderdagmiddag (13:15 15:15)

Dinsdag 16 juli Afscheidsavond groep 8 Donderdagmiddag (13:15 15:15) CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl schooljaar 2012-2013 nieuwsbrief nr. 40 Datum: 12 juli 2013 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meld

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 9 nummer september 2017

t Omlopertje jaargang 9 nummer september 2017 t Omlopertje jaargang 9 nummer 29 25 september 2017 Kind op Maandag Kijk dan naar me! Genesis 29: 21-35 en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie

Nieuwsbrief. Van de directie Nieuwsbrief 5 februari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Fijn dat afgelopen zondag zoveel mensen de scholendienst bezochten! We hopen, dat u ook genoot van de bijdragen

Nadere informatie

Openbare basisschool voor Daltononderwijs

Openbare basisschool voor Daltononderwijs Openbare basisschool voor Daltononderwijs De Meern, 23 december 2016 Welkom op de Apollo 11! Welkom Giulia Verhagen, Valentijn Del Tin en Shahin Falahi Firouzi. We wensen jullie een hele fijne tijd op

Nadere informatie

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Allemaal van harte gefeliciteerd! CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 6 Datum: 22 november 2013 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meld

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli 2018 Nieuws van uit de school De feestdag: Wat een feest was het gister op de feestdag! Er waren heel veel leuke activiteiten en de pannenkoeken als lunch, deden het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Belangrijke data 21 t/m 25 sept. Kamp groep 8

Belangrijke data 21 t/m 25 sept. Kamp groep 8 CBS Merula Bloemendaele 4 3218XA Heenvliet 0181-662551 info@merula.vcodekring.nl www.merula.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 1 Datum: 4 september 2015 Wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Meldt

Nadere informatie

Singelnieuws. Geplande activiteiten SCHOOLJAAR NR Beste ouders/verzorgers,

Singelnieuws. Geplande activiteiten SCHOOLJAAR NR Beste ouders/verzorgers, SCHOOLJAAR 2019-2020 NR. 1 2-9-2019 Singelnieuws www.obsdesingel.com Beste ouders/verzorgers, Ik hoop dat u allemaal heeft genoten van een zonnige zomervakantie en dat we met elkaar uitgerust aan het nieuwe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 CBS DE 7-SPRONG POSTBUS 31 9665 ZG OUDE PEKELA 0597-612560 www.cbs-7sprong.picto.nl directiecbsde7sprong@vcomog.nl NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 Bezoekadres: CBS DE 7-SPRONG BURG.

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl donderdag 27 juni 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF DE LAATSTE

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nijenkamp TM Drijber tel: website: dir.

Nieuwsbrief. Nijenkamp TM Drijber tel: website:  dir. CBS Drijber Groot in kleine dingen! Nieuwsbrief Nijenkamp 29 9419 TM Drijber tel: 0593 562543 e-mail: directie.drijber@cogdrenthe.nl website: www.cbsdrijber.nl dir.: Pieter de Roest 4 oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer Geachte ouders,

Kringgesprek. Nummer Geachte ouders, Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 2 2012-2013 2013 In verband met de sportdagen van afgelopen donderdag en vrijdag hebben wij besloten om het Kringgesprek pas vandaag, maandag 17 september, aan uw kind

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2 AGENDA nr. 1 Dinsdag 5-9 Informatieavond Woensdag 6-9 leerlingenraad Donderdag 7-9 OR-vergadering Vrijdag 8-9 Nieuwsbrief 2 JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep 4 8-9 Lennart Zwanenburg

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie