Algemene voorwaarden onlineverkoop

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden onlineverkoop"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden onlineverkoop PARAGRAAF A: TOEPASSINGSDOMEIN EN AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN Deze verkoopvoorwaarden gelden voor alle verrichtingen via de website Elke bestelling via de website impliceert de volledige en onvoorwaardelijke aanvaarding van deze algemene verkoopvoorwaarden. Pitstop nodigt u dus uit om, vooraleer u uw aankoop vervolgt, kennis te nemen van de algemene voorwaarden en deze te aanvaarden door eronder te klikken op "IK AANVAARD". Indien u deze algemene voorwaarden niet aanvaardt, kunt u niet overgaan tot bekrachtiging en betaling van uw aankopen. De algemene voorwaarden worden u aangeboden in twee talen (Frans / Nederlands). PARAGRAAF B: DEFINITIE Met het oog op de toepassing van deze algemene voorwaarden, wordt onder "Pitstop" verstaan: de vennootschap SPRL SIMPLY BETTER, gevestigd te Chaussée de Tubize 483A, bus 2, 1420 Braine l'alleud (Eigenbrakel), ingeschreven in de KBO onder het nummer , die de gebruiker is van de volgende voorwaarden. B/ ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1: ARTIKELEN AANBIEDINGEN BESTELLINGEN Het betreft de verkoop van pakketten voor het Autosalon op de Heizel. Het pakket omvat 1 parkeerplaats, 2 toegangstickets voor het Autosalon en 2 toegangstickets voor de verdieping aan de linkerzijde van de Pitstop* met een 'open bar' en toegang tot de volgende dranken: frisdrank bier wijn, en dit uitsluitend in de genoemde ruimte, tijdens het tijdsbestek van tot 18 uur, en uitsluitend van 16 tot en met 25 januari. Dit pakket is slechts 1 (één) dag geldig. Deze datum wordt gekozen tijdens de onlinebestelling. De klanten zijn verplicht hun vip-toegangstickets bij zich te hebben om toegang te kunnen krijgen tot het Autosalon. Er zal geen enkel ander middel aanvaard worden om hun toegang te geven tot parkeerterrein, Autosalon en Pitstop. Elke persoon in kennelijke staat van dronkenschap wordt automatisch de toegang tot het vip-salon van de Pitstop geweigerd. In de Pitstop-ruimte wordt géén alcoholische drank geschonken aan wie de leeftijd van 16 jaar nog niet bereikt heeft. *de foto op de site is illustratief voor het 'Pitstop'-project; wij behouden ons evenwel het recht voor om hier bepaalde wijzigingen in aan te brengen.

2 De bevestiging van de bestelling impliceert de aanvaarding van deze verkoopvoorwaarden, de erkenning dat men terdege kennis ervan genomen heeft, en de verzaking aan de eigen aankoop- en andere voorwaarden. Het geheel van de geleverde gegevens en de geregistreerde bevestiging gelden als bewijs van de transactie. De bevestiging heeft de waarde van ondertekening en aanvaarding van de doorgevoerde verrichtingen. Pitstop zal de geregistreerde bestelling bevestigen via elektronische post. ARTIKEL 2: PRIJZEN EN LEVERINGSKOSTEN De artikelprijzen die op het moment van de bestelling vermeld staan op de Pitstop-website, gelden voor deze bestelling. Ze zijn uitgedrukt in euro ( ) en all-in, met inbegrip van alle taksen en BTW. Elke wijziging van het geldende BTW-tarief kan worden doorgerekend op de productprijs. Prijzen worden echter niet meer gewijzigd zodra de onlineaankoop bekrachtigd is. De prijzen omvatten alle verwerkingskosten en ook de leveringskosten. ARTIKEL 3: BETALINGSWIJZEN De prijs is invorderbaar bij de bestelling. De website is het voorwerp van een actueel en zeer performant beveiligingssysteem dat alle gevoelige gegevens met betrekking tot de betaalmiddelen optimaal beschermt. Pitstop heeft nooit toegang tot bankinformatie van de surfer. Dat is ook de reden waarom bij elke nieuwe bestelling de klantgegevens opnieuw opgevraagd worden. Alleen de betaalmodule Hipay krijgt beschikking over de vertrouwelijke informatie die nodig is voor de transactie. Deze wordt afgeschermd voor derden. De betalingen worden verricht met bankkaart: ofwel via het beveiligde systeem Hipay dat alle informatie met betrekking tot het gebruik van de kaart tijdens de onlinebetaling via de website versleutelt, ofwel met Blue Card, Maestro, MasterCard of Visa. Tijdens de betaling moet de koper de naam van de kaarthouder opgeven, evenals het kaartnummer, de vervaldag ervan en het cryptogram op de achterkant (3-cijfercode die de transactie beveiligt). Pitstop kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van al dan niet frauduleus of ander gebruik van de kredietkaart door een derde, met name bij onderschepping van boodschappen. Er wordt de aankoper aangeraden om ook een telefoonnummer te vermelden waar hij gemakkelijk te bereiken is.

3 ARTIKEL 4: LEVERINGSMODALITEITEN Pitstop levert zijn pakketten uitsluitend in België. De normale termijn voor levering bedraagt ongeveer 3 werkdagen (tenzij anders vermeld op de website). Deze termijn is louter indicatief. Pitstop kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onmogelijkheid tot levering of vertraging in geval van overmacht, onbestendigheid of onnauwkeurig leveringsadres. Bij nietnaleving is Pitstop dus geen enkele schadevergoeding verschuldigd. De koper dient de staat van de verpakking van de goederen en van de inhoud te controleren bij de aflevering van zijn bestelling. Bij bezwaar wegens eventuele gebreken of tekenen van schade aan producten (ontbrekend product, beschadigde verpakking, breuk, ) dient de surfer zijn vaststellingen, met een foto als bewijs, in eerste instantie via aan de klantendienst (valentine@simplybetter.be) melden, maar ook, binnen de 2 dagen die erop volgen, via brief met ontvangstbevestiging naar de zetel van het bedrijf: Simply Better SPRL, gevestigd te 483 A bus 2, Chaussée de Tubize, 1420 Braine l Alleud, België (Eigenbrakel). Anderzijds behoudt Pitstop de volle en ondeelbare eigendom van de verkochte producten tot de totale inning van de prijs, kosten en taksen inbegrepen. ARTIKEL 5: VERZAKINGSRECHT Conform de Belgische wetgeving kan de koper binnen een termijn van 14 dagen, te rekenen vanaf de dag na de levering, verzaken aan het contract, zonder boete en zonder rechtvaardiging. Het bezwaar dient vooraf via mail gemeld te worden aan valentine@simplybetter.be. De koper draagt de kosten voor de terugzending die overigens op zijn eigen risico en verantwoording plaatsvindt. Vermits het om waardevolle artikelen gaat, wordt de koper aangeraden de terugzending aangetekend uit te voeren. Het pakket moet volgens de regels samengesteld zijn; het artikel moet in originele verpakking teruggestuurd worden, beschermd zoals toegezonden (envelop met luchtbellen, dito papier, frigoliet, ). Indien wordt vastgesteld dat het pakket niet correct werd verzonden, zal het meteen worden teruggestuurd naar afzender. Alle gemaakte kosten worden dan verhaald op de afzender. De artikelen moeten intact zijn en mogen geenszins gebruikt of beschadigd zijn. Alle artikelen worden bij ontvangst nauwgezet gecheckt. Het terugzendingsadres is: Simply Better Events 483A bus 2 Chaussée de Tubize 1420 Braine l Alleud België

4 ARTIKEL 6: KLACHTEN De koper moet bij ontvangst van zijn bestelling controleren of deze conform is. Klachten zijn slechts ontvankelijk als ze schriftelijk worden verzonden bij ontvangst van het artikel. Elke onregelmatigheid moet binnen 8 dagen na levering gemeld zijn aan Pitstop. Na deze termijn kan Pitstop niet meer aansprakelijk worden gesteld voor een niet-conforme levering. Pitstop aanvaardt geen klacht met louter ontevredenheid als motief. ARTIKEL 7: AANSPRAKELIJKHEID Pitstop is in geen enkel geval aansprakelijk voor een vertraagde of nietuitvoering van een bestelling indien de vertraging of de niet-uitvoering te wijten is aan een technische of andere oorzaak buiten zijn wil. In dat geval heeft Pitstop het recht de levering uit te stellen binnen de perken van het redelijke, of de bestelling gewoon te annuleren. Pitstop is niet aansprakelijk voor niet-uitvoering of slechte uitvoering van het contract, te wijten aan de aankoper, of aan het onoverkomelijke en onvoorspelbare feit vanwege een buitenstaander, of bij overmacht. Pitstop kan in het proces van onlineverkoop niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die resulteert uit internetgebruik zoals dataverlies, intrusie, virus, serviceonderbreking of andere onvrijwillige problemen. De aansprakelijkheid van Pitstop, contractueel of wat onrechtmatigheid aangaat, blijft beperkt tot terugbetaling van het bedrag van de bestelling, en kan in geen enkel geval aanleiding geven tot enige andere vorm van schadevergoeding. ARTIKEL 8: INTELLECTUELE EIGENDOM Het gebruik van de website is exclusief voorbehouden tot persoonlijk gebruik. Alle merken, teksten, commentaren, werken, illustraties, afbeeldingen, beeld- of geluidsfragmenten, met inbegrip van de achterliggende technologie, weergegeven op de site is beschermd door auteursrechten, handelsmerken, brevetten of portretrechten. Ze zijn volledig en onverbrekelijk eigendom van Pitstop of zijn partners.

5 ARTIKEL 9: GEGEVENS VAN PERSOONLIJKE AARD De koper verbindt zich ertoe om de gegevens mee te delen die nodig zijn om de bestelling uit te voeren en voor elke andere marketingactie, zonder hiervoor de identiteit van een andere persoon te misbruiken of een valse naam te gebruiken. Als gevolg hiervan kan Pitstop niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onnauwkeurigheden in het leveringsadres van de surfer. Pitstop verbindt zich ertoe de privacy te beschermen van de surfers die zijn website bezoeken, en garandeert hen ook de vertrouwelijkheid van hun informatie. ARTIKEL 10: BEWIJSKRACHT Elektronische post en andere elektronische documenten hebben bewijskracht. ARTIKEL 11: GESCHILLEN Het contract wordt beheerd door de Belgische wetgeving. Bij geschillen zullen de partijen eerst trachten een minnelijke oplossing te vinden voor ze eventueel een geding aanspannen. Hierbij wordt aangestipt dat dit zoeken naar een minnelijke oplossing de termijnen om te handelen met het oog op waarborg niet opschort. Elk geschil behoort tot de exclusieve bevoegdheid van de Rechtbanken van Brussel.

Aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden door de begunstigde

Aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden door de begunstigde Aanhef De volledige website www.newbusiness.be is eigendom van de vennootschap MADE IN BELGIUM bvba, samen met alle bijhorende rechten; voor elke (volledige of gedeeltelijke) reproductie is systematisch

Nadere informatie

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel De integrale versie van de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel is beschikbaar op volgende website:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inleidende bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door Trappelend Geheim via de webwinkel op www.trappelendgeheim.be. Het plaatsen van

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

algemene verkoopsvoorwaarden

algemene verkoopsvoorwaarden algemene verkoopsvoorwaarden 1. 2. Onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtshandelingen en rechtsverhoudingen tussen MASTERmail en de opdrachtgever tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk

Nadere informatie

1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door

1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door Algemene voorwaarden 1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door B.V.B.A. DK2000 NEW onder de naam Gordijnen Op Maat met btw nr: 0833.580.584 en maatschappelijke zetel

Nadere informatie

Indien één van deze voorwaarden om welke reden dan ook niet rechtsgeldig zou zijn, blijven de overige voorwaarden onverkort van toepassing.

Indien één van deze voorwaarden om welke reden dan ook niet rechtsgeldig zou zijn, blijven de overige voorwaarden onverkort van toepassing. Identiteit van de ondernemer Handelsnaam: FunandPleasure Vennootschapsnaam: Sprince Comm.V Btw nr.: BE 0670.986.018 Maatschappelijke zetel: Veeweidestraat 71, 1070 Anderlecht Contact: info@funandpleasure.be

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

De bepalingen en de voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van deze diensten zijn omschreven in deze gebruikersovereenkomst.

De bepalingen en de voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van deze diensten zijn omschreven in deze gebruikersovereenkomst. Algemene voorwaarden 1. Algemene bepalingen De diensten op deze website worden aangeboden door CHALK PAINT SHOP, maatschappelijke zetel Zilverberklaan 58, 9032 WONDELGEM (ondernemingsnummer: BE 0552 941

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Anne Sara webwinkel

Algemene voorwaarden Anne Sara webwinkel Algemene voorwaarden Anne Sara webwinkel 1. Definities en identiteit 1.1 Onder Anne Sara wordt verstaan; De eenmanszaak Anne Sara gevestigd te (2652JP) Berkel en Rodenrijs, aan de Ijmeerstraat 139, geregistreerd

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door. Het plaatsen van een bestelling op de website van leidt tot de aanvaarding van deze algemene voorwaarden. behoudt zich het

Nadere informatie

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van groothandelmineralen.nl en op alle met groothandelmineralen.nl aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Artikel 1. Algemeen 1.1. Het Scrapbook Atelier is gevestigd aan de Doorvaart 25, 7381 CJ, te Klarenbeek en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Apeldoorn

Nadere informatie

Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop

Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop 1.Definities en toepasselijkheid: In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Webshop De Webshop is de digitale winkel op www.paservice.nl,

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP De consument heeft het recht aan AC-Dierenartsenpraktijk mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van boete en zonder opgave van motief binnen de

Nadere informatie

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid. 3. Aanbiedingen/ Overeenkomsten

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid. 3. Aanbiedingen/ Overeenkomsten 1. Algemeen Door bij FotoVakPrintNaarden een bestelling te plaatsen, geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden van FotoVakPrintNaarden akkoord gaat. FotoVakPrintNaarden heeft het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden met betrekking tot het bestellen van Whirlpool producten via onze website

Algemene voorwaarden met betrekking tot het bestellen van Whirlpool producten via onze website ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden met betrekking tot het bestellen van Whirlpool producten via onze website 1. Algemeen 1.1 Deze site is eigendom en wordt bestuurd door Whirlpool Nederland B.V.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP Ondernemingsgegevens ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP CAVES LENOIR ABDIS AGNESSTRAAT 2, 8510 MARKE info@caveslenoir.be 056/44.40.95 0497/45.28.39 BE 0543.766.855 Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder:

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MAMMOET GROEP JUNI 2006 1. DEFINITIES EN TOEPASSELIJKHEID 1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Mammoet Groep": de groep van vennootschappen, gevestigd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Blue Fish (concept van Blue Fashionpoint B.V.) voor de verkoop via internet.

Algemene Voorwaarden van Blue Fish (concept van Blue Fashionpoint B.V.) voor de verkoop via internet. Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden van Blue Fish (concept van Blue Fashionpoint B.V.) voor de verkoop via internet. Artikel 1. Definities 1.1. Blue Fashionpoint B.V.: De besloten vennootschap Blue

Nadere informatie

Sandra de Bock betreft een onderneming natuurlijke persoon, KBO nummer , gevestigd te 2491 Olmen, Oosthamsesteenweg 79.

Sandra de Bock betreft een onderneming natuurlijke persoon, KBO nummer , gevestigd te 2491 Olmen, Oosthamsesteenweg 79. Algemene (verkoops)voorwaarden 1. Toepassingsgebied Onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en aankopen die worden gedaan via de webwinkel beschikbaar op www.hetkadopaleisje.be,

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl. 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl. 1.2 Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende

Nadere informatie

- Per internet op onze sites: dit 24 uur per dag, 7 dagen per week.

- Per internet op onze sites: dit 24 uur per dag, 7 dagen per week. 1. Inleiding De hieronder gepreciseerde algemene verkoopsvoorwaarden (hierna "Algemene Voorwaarden") regelen uitsluitend de contractuele betrekkingen tussen alle Gebruikers van de websites van hairandbodylounge

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU

Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU Laatste aanpassing: 09 april 2015 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service

Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service Adres: De Noesten 5a 9439 TC Westerbork Tel: 0031 (0) 593-33 17 76 Email: info@hpsmail.nl Internet:

Nadere informatie

Koop in alle vertrouwen in onze webwinkel

Koop in alle vertrouwen in onze webwinkel Koop in alle vertrouwen in onze webwinkel Hieronder vindt u de algemene voorwaarden voor aankopen in onze webwinkel. Zo kan u in alle vertrouwen bij ons terecht voor uw aankoop, en kan u kiezen op welke

Nadere informatie

Identiteit van de ondernemer: Toepassing. Taal communicatie. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Identiteit van de ondernemer: Toepassing. Taal communicatie. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan de consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu 1 Vintage & projects Algemene voorwaarden 2 maart 2017 versie 10 Artikel 1 : Definities 3 Artikel 2 : Toepasselijkheid 3 Artikel 3 : Overeenkomst 3 Artikel 4 : Persoonsgegevens 3 Artikel 5 : Aanbod 4 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden op adultspeeltjes

Algemene voorwaarden op adultspeeltjes Algemene voorwaarden op adultspeeltjes Inleidende Bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door flandersshopping via haar webwinkel â œadultspeeltjesâ. Het plaatsen

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN versie 02 Maart 2013

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN versie 02 Maart 2013 ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN versie 02 Maart 2013 Doel Algemene bepalingen Offertes, bestellingen en prijzen Levering en leveringstermijnen Overdracht van risico en eigendom Controle bij levering en klachten

Nadere informatie

Het BTW nummer is BE

Het BTW nummer is BE Artikel 1. Verkoper Hip en Stoer is een (web)winkel in kleding voor kinderen van 2-16 jaar en is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer 465.929.503. 7 Het BTW nummer

Nadere informatie

1.2 Onder klant wordt verstaan iedere bezoeker van de webshop, natuurlijke persoon of rechtspersoon, die via nuvintage.nl een bestelling plaatst.

1.2 Onder klant wordt verstaan iedere bezoeker van de webshop, natuurlijke persoon of rechtspersoon, die via nuvintage.nl een bestelling plaatst. Algemene voorwaarden Artikel 1 : Definities 1.1 Onder "NuVintage" wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de Eenmanszaak, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012 Artikel 1 Definities 1.1 Pintip: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, de vennootschap onder firma Pintip. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Dbblaw 24062011 ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN 1. Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling, door de koper geplaatst bij Pacbelimex, evenals op elke verkoopsovereenkomst gesloten

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl. 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl. 1.2 Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende

Nadere informatie

Fon algemene voorwaarden & aankoopbeleid

Fon algemene voorwaarden & aankoopbeleid Fon algemene voorwaarden & aankoopbeleid Definities Voorwaarden: Deze materiaal verkoopvoorwaarden (hierna MVV ). Fon Technology, S.L.: Het bedrijf dat de producten, die via deze website aan de klanten

Nadere informatie

Indien één van deze voorwaarden om welke reden dan ook niet rechtsgeldig zou zijn, blijven de overige voorwaarden onverkort van toepassing.

Indien één van deze voorwaarden om welke reden dan ook niet rechtsgeldig zou zijn, blijven de overige voorwaarden onverkort van toepassing. Algemene voorwaarden 1. Algemeen De producten die worden aangekocht via www.therubz-shop.be zijn onderworpen aan de verkoopsvoorwaarden van Pas de Deux BVBA met ondernemingsnummer BE 0443.623.263 en maatschappelijke

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Shareatattoo

Wedstrijdreglement Shareatattoo Wedstrijdreglement Shareatattoo ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden online verkoop Silhouettewinkel.com

Algemene Voorwaarden online verkoop Silhouettewinkel.com Algemene Voorwaarden online verkoop Silhouettewinkel.com De klant dient steeds de algemene voorwaarden voor internetverkoop te lezen alvorens een internetbestelling te plaatsen. Bij iedere bestelling wordt

Nadere informatie

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl.

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl. 1. Definities 1.1 Onder Bemvindo -Lifestyle wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de Eenmanszaak, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34231086.

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

Deze verkoopsvoorwaarden regelen het gebruik van de website Artemusica, van

Deze verkoopsvoorwaarden regelen het gebruik van de website Artemusica, van Algemene voorwaarden Artemusica webshop. 1 Algemeen Deze verkoopsvoorwaarden regelen het gebruik van de website Artemusica, van J.P. Gheerardyn, vioolbouwer - luthier met ondernemingsnummer 0519.940.883

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014 Artikel 1 Definities 1.1 Rootsmann: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. De eenmanszaak Rootsmann, statutair gevestigd te Vinkeveen

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Naam: Uitvaartzorg Jan Schillebeeckx Adres: Grote Baan 87 A, 2380 Ravels E-mailadres: info@schillebeeckx.be Telefoonnummer: 014 46 29 20 Btw-nummer: BE 0450.905.389 I. Modaliteiten

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van de online winkel van Tea, Love & Wine (hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MIJN ATELIERS INLEIDING Mijn Ateliers is een concept van workshops die ofwel als homeparty's, of in de winkels van Medi-Market of in bedrijven worden

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Backx Positief Schoolfotografie: is een bedrijf gevestigd te Almelo aan

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN 1. Algemeen 1.1. Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn exclusief van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, verkopen, leveringen en diensten van SMEG Belgium NV (hierna

Nadere informatie

2.2 De verkoper zal de bestelling van de koper echter slechts kunnen weigeren in één van de volgende gevallen:

2.2 De verkoper zal de bestelling van de koper echter slechts kunnen weigeren in één van de volgende gevallen: Algemene verkoopvoorwaarden 1. Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene verkoopsvoorwaarden (hierna de Voorwaarden ) zijn van toepassing op elke bestelling van producten Lakebos die via de Lakebos webwinkel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop 1 Toepassingsgebied 2 Sluiten van het contract 3 Recht op teruggave door de consument 4 Prijzen 5 Levering 6 Vervaldatum en betaling, in gebreke stelling

Nadere informatie

1. Algemeen 2. Bestellen & tot stand komen overeenkomst 3. Prijzen

1. Algemeen 2. Bestellen & tot stand komen overeenkomst 3. Prijzen ALGEMENE VOORWAARDEN Onderhavige Algemene Voorwaarden worden gehanteerd door De Bouwkampioen, Pontstraat 54, bus A, 9090 Melle, BTW BE 0539.724.133 ten behoeve van de webshop http://www.bouwkampioen.be

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 2. Levering

Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 2. Levering Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen en overeenkomsten van Across4/DeGriekseWinkel handelend onder de handelsnaam De Griekse

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Dianne te Mebel Naam: Instituut Haar en Gezondheid Vestigingsadres: Amstel 186 hs Vestigingsplaats: 1017AG Amsterdam KvK-nummer: 18031821 E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Postadres: Wilhelminastraat 38 9541 AP VLAGTWEDDE 06-12258238 Bezoekadres/winkel: Schoolstraat 14 9541 CK VLAGTWEDDE Email: info@pand38.nl Bankgegevens: IBAN NL36RABO 0112314155 KvK.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kaars & Co

Algemene voorwaarden Kaars & Co Algemene voorwaarden Kaars & Co Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Artikel 4 - De overeenkomst Artikel 5 - Herroepingsrecht Artikel 6 - Uitsluiting

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel.

Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel. 1. Toepasselijkheid. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en aangegane overeenkomsten

Nadere informatie

Ets VIELLEVOYE SA Division TOLFER

Ets VIELLEVOYE SA Division TOLFER Ets VIELLEVOYE Division TOLFER ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN GELDIG VANAF 1 januari 2016 1 Artikel 1: Toepassingsgebied Deze algemene verkoopvoorwaarden (AVV) gelden voor alle producten die door de Ets.

Nadere informatie

Sooco Webshop B.V. Algemene Voorwaarden

Sooco Webshop B.V. Algemene Voorwaarden Sooco Webshop B.V. Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Algemene Handelsvoorwaarden De volgende Algemene Handelsvoorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van alle artikelen die je terugvindt op de website

Nadere informatie

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door de verkoper.

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door de verkoper. Artikel 1: Algemene verkoopsvoorwaarden / Algemene bepalingen De elektronische webwinkel van Automaterialen Timmermans, een NV met maatschappelijke zetel te 3920 - LOMMEL (België), BTWNR. BE0471853629,

Nadere informatie

1. Algemeen 2. Bestellen & tot stand komen overeenkomst

1. Algemeen 2. Bestellen & tot stand komen overeenkomst ALGEMENE VOORWAARDEN Onderhavige Algemene Voorwaarden worden gehanteerd door De Bouwkampioen, Pontstraat 54, bus A, 9090 Melle, BTW BE 0539.724.133 ten behoeve van de webshop http://www.bouwkampioen.be

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Anna Klijn VOF, gevestigd te Woudrichem, Versie geldig vanaf 23-01-2015

Algemene Voorwaarden van Anna Klijn VOF, gevestigd te Woudrichem, Versie geldig vanaf 23-01-2015 Algemene Voorwaarden van Anna Klijn VOF, gevestigd te Woudrichem, Versie geldig vanaf 23-01-2015 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Anna Klijn VOF. De

Nadere informatie

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba)

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) 1. TOEPASSING Onze aankopen vallen uitsluitend onder de toepassing van deze Algemene Aankoopvoorwaarden en van de Bijzondere Voorwaarden van

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Deze website wordt beheerd door Tickoweb bvba. Door deze website te bezoeken of te gebruiken stemt u in met de voorwaarden van het online verkoops- en privacybeleid van Tickoweb,

Nadere informatie

Het BTW nummer is BE 465.929.503.

Het BTW nummer is BE 465.929.503. Artikel 1. Verkoper Hip en Stoer is een (web)winkel in kleding voor kinderen van 0-10 jaar en is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer 465.929.503. 7 Het BTW nummer

Nadere informatie

Voor persoonlijke handgemaakte producten. Algemene voorwaarden. webwinkel

Voor persoonlijke handgemaakte producten. Algemene voorwaarden. webwinkel Voor persoonlijke handgemaakte producten. Algemene voorwaarden webwinkel woensdag 24 juli 2013 1 Definities 1.1 Onder Crazy Patch wordt verstaan; Crazy Patch naai & borduuratelier Gevestigd : Sydneystraat

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR INTERNETVERKOOP 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR INTERNETVERKOOP 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR INTERNETVERKOOP 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER Nomo Design bvba Noordkouter 67 8560 Wevelgem tel : 0032-56420532 IBAN : BE53 7380 0739 4553 BIC : KREDBEBB BTW BE 479047168 HR

Nadere informatie

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur]

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] Identiteit van de ondernemer DilvisOnline.nl Dilvis Kerklaan 40, 1921 BL, Akersloot Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] E-mailadres: info@dilvis.nl KvK-nummer: 37052882

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Van der Giesen Autoshop te Eerbeek

Algemene voorwaarden Van der Giesen Autoshop te Eerbeek Algemene voorwaarden Van der Giesen Autoshop te Eerbeek 1. Partijen 123autolakken.nl, autoshopeerbeek.nl,autoshop-eerbeek.nl autolakkenwebshop.nl en vandergiesenautoshop.nl zijn een onderdeel van van der

Nadere informatie

Potonline.nl. Algemene Voorwaarden Consumenten. Versie: 1 Januari Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Potonline.nl. Algemene Voorwaarden Consumenten. Versie: 1 Januari Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Potonline.nl Algemene Voorwaarden Consumenten Versie: 1 Januari 2018 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. de klant: de consument die niet handelt in de uitoefening van een

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN FIL DE PARYS

GEBRUIKSVOORWAARDEN FIL DE PARYS GEBRUIKSVOORWAARDEN FIL DE PARYS An-Sofie Van Parys Commerciële naam: Fil de Parys Ondernemersnummer: 0700.308.128 Plein 64 te 9970 Kaprijke fil.de.parys@gmail.com fildeparys.be fildeparys.com 0495 20

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Zoete Zonde

Algemene Voorwaarden De Zoete Zonde Algemene Voorwaarden De Zoete Zonde Laatste aanpassing: 1/09/2017 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel 4 Herroepingsrecht

Nadere informatie

2.3 Verkoper behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te

2.3 Verkoper behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te Algemene voorwaarden Handelskwekerij De Schelde BV www.olijfboom.nl Email: info@olijfboom.nl Lange Kruisweg 21a 2676BM Maasdijk KvK 24420121 BTW nr NL818375085B01 ABN AMRO 4175.04.551 1. Definities In

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België 1. Algemene clausule: Wij leveren alleen aan bedrijven die bij de KvK geregistreerd zijn, wij verkopen niet aan particulieren. De onderhavige algemene

Nadere informatie

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm Wedstrijdreglement Visa en MasterCard Organisator: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel RPR Brussel BTW BE 0403.199.702, tel.: 02 762 20 00 Duurtijd van de wedstrijd: De wedstrijd loopt

Nadere informatie

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Artikel 1: Organisator De NV AG Insurance, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE

Nadere informatie

DE CLERCK COMPANY BVBA

DE CLERCK COMPANY BVBA Algemene voorwaarden 1. Toepassingsgebied Deze Algemene Voorwaarden (hierna de Algemene Voorwaarden ) bepalen de rechten en plichten van de partijen bij verkoop van producten (hierna de Producten ) via

Nadere informatie

â œwebshop - pro-futbol.beâ : de website van de eenmanszaak HO Soccer Belux waarop de producten worden aangeboden en verkocht aan de klanten.

â œwebshop - pro-futbol.beâ : de website van de eenmanszaak HO Soccer Belux waarop de producten worden aangeboden en verkocht aan de klanten. Bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door HO Soccer Belux via haar webwinkel "pro-futbol.be".â Het plaatsen van een bestelling op de website van pro-futbol

Nadere informatie

5.2 De garantietermijn van Kidooz komt overeen met de fabrieksgarantie termijn.kidooz is echter nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke

5.2 De garantietermijn van Kidooz komt overeen met de fabrieksgarantie termijn.kidooz is echter nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Kidooz De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite www.kidooz.nl 1.2 Door het

Nadere informatie

In de bevestigingsmail is het rekeningnummer te vinden waarnaar u het verschuldigde bedrag dient over te maken.

In de bevestigingsmail is het rekeningnummer te vinden waarnaar u het verschuldigde bedrag dient over te maken. Algemene voorwaarden Stermoo - 1 oktober 2017 Bestellen U kunt onze producten kopen via de webshop op de website: www.stermoo.nl. Kies eerst het product dat u wilt kopen en maak een keuze uit eventuele

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015

Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015 Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015 Artikel 1 Definities 1.1 Spanplafond Zelf Plaatsen: gevestigd te Almelo en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

DiaDeemShop adres: Kamer van Koophandel nummer: BTW nummer:

DiaDeemShop  adres: Kamer van Koophandel nummer: BTW nummer: DiaDeemShop E-mailadres: diadeemshop@hotmail.com Kamer van Koophandel nummer: 68859538 BTW nummer: Algemeen De algemene voorwaarden van DiaDeemShop zijn van toepassing op alle bestellingen die door de

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Drs Leenarts B.V. Juni 2018 Drs Leenarts B.V. h.o.d.n. Dr. Leenarts, Drs Leenarts, Dokter Leenarts en drleenarts.com Keizersgracht 125 1015 CJ Amsterdam KvK: 57237689 E-mailadres:

Nadere informatie

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN In deze Algemene Voorwaarden, verwijzen de termen "BON BON! "wij", "ons" of "onze" naar BON BON! BVBA. BON BON! is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de. consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem Organizer.

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de. consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem Organizer. Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN IT TALENT COLLEGE

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN IT TALENT COLLEGE ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN IT TALENT COLLEGE 1. Definities De hierna met een beginhoofdletter aangeduide begrippen hebben in deze Algemene Voorwaarden de volgende betekenis: a. Algemene Voorwaarden: deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Toepassing. Betreffende de website van de handelszaak: Karo schoenen & lederwaren het bezoek en het gebruik ervan en de online en afstandsverkoop die er uit voortvloeit. Zowel Schoenen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V.

Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Haasdijk Wine Group B.V. is gevestigd te Amersfoort. Haasdijk Wine Group B.V. hanteert als handelsnamen Haasdijk Wine Group en/of Champagnist en/of De

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Ondernemingsgegevens MAELSTROM BVBA 2300 Turnhout 014 41 39 28 BTW BE 0464 263 774 RPR Turnhout Artikel 1: Algemene bepalingen Akademia.be, de e-commerce website van Maelstrom

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Overeenkomst. Artikel 3. Prijzen/Aanbiedingen. Artikel 4. Overmacht

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Overeenkomst. Artikel 3. Prijzen/Aanbiedingen. Artikel 4. Overmacht Algemene Voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1) Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt. 2) Van het in

Nadere informatie

1.2 BUSY BABY is een online winkel, webshop, in babyspeelgoed en andere babyaccessoires, welke via BUSY-BABY.NL, bezocht kan worden.

1.2 BUSY BABY is een online winkel, webshop, in babyspeelgoed en andere babyaccessoires, welke via BUSY-BABY.NL, bezocht kan worden. ALGEMENE VOORWAARDEN BUSY BABY 1.DEFINITIES 1.1 Onder BUSY BABY wordt in deze algemene voorwaarden verstaan webwinkel BUSY-BABY.nl, onderdeel van de eenmanszaak Femmy Obdam, ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst Algemene Voorwaarden Hieronder staan de Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Modernity webwinkel, kantooradres Baanrots 31 5282 GB te Boxtel, emailadres: info@modernity.nl, website www.modernity.nl

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl Artikel 1. Overeenkomst 1.1 Totstandkoming van de overeenkomst met betrekking tot internet bestellingen. Nadat persoonlijke gegevens zijn ingevoerd en de order door opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Inhoud Voorwoord... 2 Artikel 1: Algemene bepalingen... 2 Artikel 2: Prijs... 3 Artikel 3: Aanbod... 3 Artikel 4: Online aankopen... 4 Artikel 5: Klachten... 5 Artikel 6: Garantie...

Nadere informatie

Elk aanbod staat enkel open voor klanten die woonachtig zijn in de Europese Unie.

Elk aanbod staat enkel open voor klanten die woonachtig zijn in de Europese Unie. Algemene voorwaarden Ondernemingsgegevens Verhaeghe Solutions BVBA Posterijlaan 23 8740 Pittem (België) BTW BE0508.994.533 RPR Gent afdeling Brugge info@verhaeghe.be Tel. +32 51 46 62 50 Gebruikte merknaam:

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden aan boord van de treinen van het binnenlandse en grensoverschrijdende verkeer

Verkoopvoorwaarden aan boord van de treinen van het binnenlandse en grensoverschrijdende verkeer Verkoopvoorwaarden aan boord van de treinen van het binnenlandse en grensoverschrijdende verkeer Artikel 1 Gegevens van NMBS 1. Identificatie: Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen (hierna NMBS

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE BVBA PARTEK

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE BVBA PARTEK ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE BVBA PARTEK Artikel 1 - Toepassingsveld van de algemene voorwaarden 1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle commerciële betrekkingen tussen de BVBA PARTEK en haar

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR

WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM Carrefour market, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere, (KBO

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid

Verkoopvoorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid Verkoopvoorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Filipucci Juweliers zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden deze algemene

Nadere informatie

VERKOOPVOORWAARDEN. 1. WETTELIJKE INFORMATIE ChoFleur bvba Houten Schoen Sint-Niklaas - België Tel.: +32 (0) BTW: BE

VERKOOPVOORWAARDEN. 1. WETTELIJKE INFORMATIE ChoFleur bvba Houten Schoen Sint-Niklaas - België Tel.: +32 (0) BTW: BE VERKOOPVOORWAARDEN Let op: wij leveren geen gekoelde producten. Gezien de bederfelijke aard van de producten dragen klanten de volledige verantwoordelijkheid voor leveringen in landen met een warm klimaat

Nadere informatie